#mbhmedispawangsamaju Instagram Photos & Videos

mbhmedispawangsamaju - 437 posts

    Borak sakan dgn kakak 3org ni semalam. Hehehe. Thankyou datang kak! Yang lain tak sempat dah balik awal. Hihihi
.
#Openhouse #mbhmedispawangsamaju

    Borak sakan dgn kakak 3org ni semalam. Hehehe. Thankyou datang kak! Yang lain tak sempat dah balik awal. Hihihi
    .
    #Openhouse #mbhmedispawangsamaju

    2 0 30 June, 2019

Top #mbhmedispawangsamaju posts

    #MBH MEDISPA MELAKA,
38-1 JALAN KF4, 
KOTA FESYAN MITC 
75450 AYER KEROH MELAKA.
Tel: 062313691

https://www.facebook.com/pages/MBH-Medispa-Melaka/1577466372493927

#Repost @mbh_medispa with @repostapp.
・・・
Terima kasih @ienamansor dan @iedamansor sudi datang buat rawatan di @mbh_medispa.
.
#Repost @ienamansor with @repostapp
・・・
Bila tengok muka mula tumbuh segala Mak nenek blackhead&white head, muka berminyak Dan etc lah..rasa macam malas gler nak buat facial sendiri..pastu mulalah rasa tak sedap hati pasal muka ni.. .
.
Sekali tengok @mbh_medispa.wangsamaju / @Mbh_Medispa ada buat rawatan luminous treatment terus suka dapat buat..sebab dia buang segala benda yang tak elok yang bersarang kat muka..after treatment mmg rasa beza, sbb blh rasa kotoran semua keluar terutama bila part dia vacuum utk kuarkan Whitehead/blackhead tu..dengan massage tangan selembut baby tu..mmg tertdo jap dekat bilik spa tadi..hehehe..really recommend dekat korang utk try rawatan dorang, sesuai bagi yang tak mampu buat ribu2 treatment tapi dapat pn hasil yang memuaskan mmg dah best sgt tau :D
.
Kalau korang tak caya pergi cpt tgk ig dia utk tgk testimoni muka before after Dan segala info ada kat situ utk korang survey :) #honestreview#mbhmedispawangsamaju#mbhmedispa

    #MBH MEDISPA MELAKA,
    38-1 JALAN KF4,
    KOTA FESYAN MITC
    75450 AYER KEROH MELAKA.
    Tel: 062313691

    https://www.facebook.com/pages/MBH-Medispa-Melaka/1577466372493927

    #Repost @mbh_medispa with @repostapp .
    ・・・
    Terima kasih @ienamansor dan @iedamansor sudi datang buat rawatan di @mbh_medispa .
    .
    #Repost @ienamansor with @repostapp
    ・・・
    Bila tengok muka mula tumbuh segala Mak nenek blackhead&white head, muka berminyak Dan etc lah..rasa macam malas gler nak buat facial sendiri..pastu mulalah rasa tak sedap hati pasal muka ni.. .
    .
    Sekali tengok @mbh_medispa.wangsamaju / @Mbh_Medispa ada buat rawatan luminous treatment terus suka dapat buat..sebab dia buang segala benda yang tak elok yang bersarang kat muka..after treatment mmg rasa beza, sbb blh rasa kotoran semua keluar terutama bila part dia vacuum utk kuarkan Whitehead/blackhead tu..dengan massage tangan selembut baby tu..mmg tertdo jap dekat bilik spa tadi..hehehe..really recommend dekat korang utk try rawatan dorang, sesuai bagi yang tak mampu buat ribu2 treatment tapi dapat pn hasil yang memuaskan mmg dah best sgt tau :D
    .
    Kalau korang tak caya pergi cpt tgk ig dia utk tgk testimoni muka before after Dan segala info ada kat situ utk korang survey :) #honestreview #mbhmedispawangsamaju #mbhmedispa

    6 1 4 October, 2015
    Bila tengok muka mula tumbuh segala Mak nenek blackhead&white head, muka berminyak Dan etc lah..rasa macam malas gler nak buat facial sendiri..pastu mulalah rasa tak sedap hati pasal muka ni.. .

Sekali tengok @mbh_medispa.wangsamaju / @Mbh_Medispa ada buat rawatan luminous treatment terus suka dapat buat..sebab dia buang segala benda yang tak elok yang bersarang kat muka..after treatment mmg rasa beza, sbb blh rasa kotoran semua keluar terutama bila part dia vacuum utk kuarkan Whitehead/blackhead tu..dengan massage tangan selembut baby tu..mmg tertdo jap dekat bilik spa tadi..hehehe..really recommend dekat korang utk try rawatan dorang, sesuai bagi yang tak mampu buat ribu2 treatment tapi dapat pn hasil yang memuaskan mmg dah best sgt tau :D

Kalau korang tak caya pergi cpt tgk ig dia utk tgk testimoni muka before after Dan segala info ada kat situ utk korang survey :) #honestreview#mbhmedispawangsamaju#mbhmedispa

    Bila tengok muka mula tumbuh segala Mak nenek blackhead&white head, muka berminyak Dan etc lah..rasa macam malas gler nak buat facial sendiri..pastu mulalah rasa tak sedap hati pasal muka ni.. .

    Sekali tengok @mbh_medispa.wangsamaju / @Mbh_Medispa ada buat rawatan luminous treatment terus suka dapat buat..sebab dia buang segala benda yang tak elok yang bersarang kat muka..after treatment mmg rasa beza, sbb blh rasa kotoran semua keluar terutama bila part dia vacuum utk kuarkan Whitehead/blackhead tu..dengan massage tangan selembut baby tu..mmg tertdo jap dekat bilik spa tadi..hehehe..really recommend dekat korang utk try rawatan dorang, sesuai bagi yang tak mampu buat ribu2 treatment tapi dapat pn hasil yang memuaskan mmg dah best sgt tau :D

    Kalau korang tak caya pergi cpt tgk ig dia utk tgk testimoni muka before after Dan segala info ada kat situ utk korang survey :) #honestreview #mbhmedispawangsamaju #mbhmedispa

    105 3 2 October, 2015