#mbhvaluecustomers Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mbhvaluecustomers and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
326 hours
Average like
31.9
Average comment
0.8
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Who wants to buy a piece of history? Not only is it an awesome sports car, it's also signed by #rnh #edmontonoilers #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #amg #yeg #thebestornothing #turbo #v8 #drysump #beast #beautiful #style #780cars #amg #amggtc
33 2 24 September, 2018
When you get to sell your friend a wicked car. Congrats buddy #thebestornothing #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #c300 #4matic #newride #awd #classy #benz #yeg #780cars
35 1 18 August, 2018
@joeltwarawa Profile picture

@joeltwarawa

Mercedes-Benz Heritage Valley

I always get the best customers. Shelly and Ken came in to compare, and left the proud owners of this beautiful #clk55 #clk55amg #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #amg #yeg #thebestornothing #v8 #780cars #2002 #handbuilt

I always get the best customers. Shelly and Ken came in to compare, and left the proud owners of this beautiful #clk55 #clk55amg #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #amg #yeg #thebestornothing #v8 #780cars #2002 #handbuilt
32 2 20 July, 2018
@joeltwarawa Profile picture

@joeltwarawa

Mercedes-Benz Heritage Valley

Ok, I know I say this a lot. But these folks here are just amazing! Super sweet, super awesome. Just want to say thank you to Bill and Leona. #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #glk #german #thebestornothing #longtermcustomerrelationship #780 #yeg

Ok, I know I say this a lot. But these folks here are just amazing! Super sweet, super awesome. Just want to say thank you to Bill and Leona. #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #glk #german #thebestornothing #longtermcustomerrelationship #780 #yeg
22 0 28 June, 2018
It is his first car, dad wanted him to have a safe, reliable car. #thebestornothing #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #c3004matic #780 #yeg #5starsafetyrating
27 1 27 June, 2018
When you sell your first AMG GTS and you dont want anything to touch it. #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #amg #amggts #v8 #v8turbo #luxury #style #thebestornothing #780 #yeg
47 1 15 June, 2018
@joeltwarawa Profile picture

@joeltwarawa

Mercedes-Benz Heritage Valley

It's not the Stanley Cup. But I am proud to have received our trophy for May. #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #amg #yeg #780 #topsales #trophy

It's not the Stanley Cup. But I am proud to have received our trophy for May. #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #amg #yeg #780 #topsales #trophy
41 2 9 June, 2018
@joeltwarawa Profile picture

@joeltwarawa

Mercedes-Benz Heritage Valley

2016 AMG GTS for sale less than 8500kms on it, one owner, summer driven. 134,900 plus tax. #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #amg #amggts #v8 #v8turbo #luxury #sportscar #amgtrackpackage #beautiful #780 #yeg

2016 AMG GTS for sale less than 8500kms on it, one owner, summer driven. 134,900 plus tax. #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #amg #amggts #v8 #v8turbo #luxury #sportscar #amgtrackpackage #beautiful #780 #yeg
36 2 1 June, 2018
@joeltwarawa Profile picture

@joeltwarawa

Mercedes-Benz Heritage Valley

A beautiful offmake delivery today. Mike was awesome to work with. #mbhv #mbhvaluecustomers #svr #rangerover #fast #beautiful #beast #v8 #780 #yeg

A beautiful offmake delivery today. Mike was awesome to work with. #mbhv #mbhvaluecustomers #svr #rangerover #fast #beautiful #beast #v8 #780 #yeg
32 0 29 May, 2018
Another happy customer. Congrats and the new Mercedes Moe. #mbhv #mbhvaluecustomers #mercedes #mercedesbenz #c300 #780 #yeg #thebestornothing
25 0 18 hours ago

Top #mbhvaluecustomers posts

@noniswara Profile picture

@noniswara

#Repost @mbh_medispa.wangsamaju
・・・
DIA ADA MASALAH JERAGAT!!! "Jeragat ialah sejenis masalah kulit yang tidak berbahaya tetapi mencacatkan penampilan wajah"

Anda ada masalah jeragat?
Kalau ada, tentukan jenisnya -
5 jenis jeragat utama iaitu - melasma, solar lentigines, age spot, freckles, dan uneven skin tone.

Dapatkan rawatan terbaik untuk masalah jeragat anda. Taip "jeragat" berserta nama dan alamat ke 011-32363754 untuk HARGA PENGENALAN rawatan jeragat di MBH bermula dari RM40!!! 💟MBH Pigment Laser Adanced - Introduction Sales 15/4/17-15/5/17💟

#teaser #mbhnewtreatmentcampaign #mbhpigmentlaseradvanced #mbhmedispa #ampang #bangi #wangsamaju #shahalam #cheras #kotadamansara #ipoh #melaka #senawang #johorbharu #sungaipetani #spamuslimah #aestheticspa #unisexspa #spakecantikan #beautysaloon #jeragat #rawatanjeragat #pigmentation #mbhvaluecustomers
#beautyinlovinghands
Tq yaya .. Good treatment frm @mbh_medispa.wangsamaju

#Repost @mbh_medispa.wangsamaju
・・・
DIA ADA MASALAH JERAGAT!!! "Jeragat ialah sejenis masalah kulit yang tidak berbahaya tetapi mencacatkan penampilan wajah"

Anda ada masalah jeragat? 
Kalau ada, tentukan jenisnya -
5 jenis jeragat utama iaitu - melasma, solar lentigines, age spot, freckles, dan uneven skin tone.

Dapatkan rawatan terbaik untuk masalah jeragat anda. Taip "jeragat" berserta nama dan alamat ke 011-32363754 untuk HARGA PENGENALAN rawatan jeragat di MBH bermula dari RM40!!! 💟MBH Pigment Laser Adanced - Introduction Sales 15/4/17-15/5/17💟

#teaser #mbhnewtreatmentcampaign #mbhpigmentlaseradvanced #mbhmedispa #ampang #bangi #wangsamaju #shahalam #cheras #kotadamansara #ipoh #melaka #senawang #johorbharu #sungaipetani #spamuslimah #aestheticspa #unisexspa #spakecantikan #beautysaloon #jeragat #rawatanjeragat #pigmentation #mbhvaluecustomers
#beautyinlovinghands
Tq yaya .. Good treatment frm @mbh_medispa.wangsamaju
51 2 18 April, 2017
@vanidah_imran Profile picture

@vanidah_imran

#Repost @mbh_medispa.ampang with @repostapp
・・・
⚡MBH FLASH SALES⚡

Rimas dengan pori2 yang besar & kasar?

Kami gabungkan rawatan MUDNETIC DETOX (pakar pembersihan pori hingga ke punca) dengan rawatan terbaru, MBH BUBBLE FACIAL (teknologi terkini dari Korea untuk mengecilkan pori) 👉 Hasilnya....kesan dua kali ganda kesempurnaan buat kulit anda ➡ Pori yg bersih dan licin sempurna 😉

Bukan itu saja, terdapat lg 5 perfect combination pada satu harga hebat!

Promosi terhad! 4 hari sahaja.... bermula hari ini 23 March - 26 March 2017.

Sah di semua cawangan MBH, hubungi Amy 018 2999 087 k untuk keterangan lanjut ❤

#mbhmedispa #flashsales #combinationfacial #promotionapril #perfectcombination #jualanistimewa
#mbhvaluecustomers
#beautyinlovinghands

#Repost @mbh_medispa.ampang with @repostapp
・・・
⚡MBH FLASH SALES⚡

Rimas dengan pori2 yang besar & kasar?

Kami gabungkan rawatan MUDNETIC DETOX (pakar pembersihan pori hingga ke punca) dengan rawatan terbaru, MBH BUBBLE FACIAL (teknologi terkini dari Korea untuk mengecilkan pori) 👉 Hasilnya....kesan dua kali ganda kesempurnaan buat kulit anda ➡ Pori yg bersih dan licin sempurna 😉

Bukan itu saja, terdapat lg 5 perfect combination pada satu harga hebat!

Promosi terhad! 4 hari sahaja.... bermula hari ini 23 March - 26 March 2017.

Sah di semua cawangan MBH, hubungi Amy 018 2999 087 k untuk keterangan lanjut ❤

#mbhmedispa #flashsales #combinationfacial #promotionapril #perfectcombination #jualanistimewa
#mbhvaluecustomers
#beautyinlovinghands
102 1 23 March, 2017
@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

MBH April Promotion 🔊🔊🔊 Kerana di MBH, kami percaya kulit yang bebas masalah dan jerawat bermula dari pori-pori yang sempurna ❤

Kempen #mbhperfectpores memberikan pilihan kombinasi MBH Facial bersama rawatan wajah terbaik buat anda... MBH Bubble Facial dengan masker berbuih istimewa dari Korea memberikan kuasa pengecilan pori-pori yang tiada tandingan.

Sesuai untuk:
✔ Kulit berpori kasar dan tersumbat
✔ Sesuai sebagai penyudah rawatan detox
✔ Kulit berpori kasar akibat debu dan habuk
✔ Kulit berminyak akibat amalan pemakanan tidak sihat

Selamatkan kulit anda sebelum terlambat!

Dapatkan kombinasi 2 rawatan dengan satu harga istimewa.

Promosi sah sehingga 13 April 2017

Maklumat lanjut dan tempahan, hubungi 011-32363754 😘

#mbhnewcampaign #promosiapril #diskaunhebat #petuakulitsihat
#mbhmedispa #mbhvaluecustomers
#beautyinlovinghands

MBH April Promotion 🔊🔊🔊 Kerana di MBH, kami percaya kulit yang bebas masalah dan jerawat bermula dari pori-pori yang sempurna ❤

Kempen #mbhperfectpores memberikan pilihan kombinasi MBH Facial bersama rawatan wajah terbaik buat anda... MBH Bubble Facial dengan masker berbuih istimewa dari Korea memberikan kuasa pengecilan pori-pori yang tiada tandingan.

Sesuai untuk:
✔ Kulit berpori kasar dan tersumbat
✔ Sesuai sebagai penyudah rawatan detox
✔ Kulit berpori kasar akibat debu dan habuk
✔ Kulit berminyak akibat amalan pemakanan tidak sihat

Selamatkan kulit anda sebelum terlambat!

Dapatkan kombinasi 2 rawatan dengan satu harga istimewa.

Promosi sah sehingga 13 April 2017

Maklumat lanjut dan tempahan, hubungi 011-32363754 😘

#mbhnewcampaign #promosiapril #diskaunhebat #petuakulitsihat
#mbhmedispa #mbhvaluecustomers
#beautyinlovinghands
30 3 3 April, 2017
@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

MBH April Promotion 🔊🔊🔊 Kerana di MBH, kami percaya kulit yang bebas masalah dan jerawat bermula dari pori-pori yang sempurna ❤

Dapatkan gabungan rawatan terhebat Mudntic Detox Facial (kuasa pembersihan pori hingga ke punca) + MBH Bubble facial (Kuasa pengecilan pori untuk kulit licin sempurna) 😘

Kombinasi dua rawatan #mbhperfectpores ini cuma RM300 sahaja 😱

Harga hebat untuk yang booking sehingga 13 April 2017... Selamatkan kulit anda sebelum terlambat!

Maklumat lanjut dan tempahan, hubungi 011-32363754 😘

#mbhnewcampaign #promosiapril #diskaunhebat #petuakulitsihat
#mbhmedispa #mbhvaluecustomers
#beautyinlovinghands #mudneticdetoxfacial #mbhbubblefacial

MBH April Promotion 🔊🔊🔊 Kerana di MBH, kami percaya kulit yang bebas masalah dan jerawat bermula dari pori-pori yang sempurna ❤

Dapatkan gabungan rawatan terhebat Mudntic Detox Facial (kuasa pembersihan pori hingga ke punca) + MBH Bubble facial (Kuasa pengecilan pori untuk kulit licin sempurna) 😘

Kombinasi dua rawatan #mbhperfectpores ini cuma RM300 sahaja 😱

Harga hebat untuk yang booking sehingga 13 April 2017... Selamatkan kulit anda sebelum terlambat!

Maklumat lanjut dan tempahan, hubungi 011-32363754 😘

#mbhnewcampaign #promosiapril #diskaunhebat #petuakulitsihat
#mbhmedispa #mbhvaluecustomers
#beautyinlovinghands #mudneticdetoxfacial #mbhbubblefacial
40 8 3 April, 2017
@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

Happy Tuesday beautiful <3 <3 <3

Now its time for some beauty tips kan?
Sebab kita masih dalam minggu kempen #mbhperfectpores , jadi Kak Lia akan share tips / petua untuk kecantikan asas utama kepada kulit iaitu ~> PORI-PORI anda!

Ikut petua tradisional, kita boleh gunakan apa je yg ada kat dapur sebagai masker untuk tujuan mengecutkan pori dan juga boleh buat scrub untuk hilangkan kotoran dalam pori... Ia mungkin berkesan tetapi mungkin mengambil masa yang lama... Cadangan dari MBH?

Cuba 4 rawatan yang memang sesuai untuk membersih secara mendalam, mengecut dan menghaluskan pori anda dengan cepat dan ternyata berkesan! ~ Mudnetic Detox Facial ~
~ MBH Bubble Facial ~
~ Carbon Laser Advanced ~
~ MBH Signature Facial ~

Promosi Mbh perfect pores yang menggabungkan rawatan terbaik untuk penjagaan pori kini masih berlangsung sehingga 13 April ini... Kombo rawatan dengan harga runtuh!
Cepat booking sepelum terlambat k... Taip "Pori" dengan nama korang n whatsapp ke 011-32363754 (Kak Lia <3)

#mbhtuesdaytips #beautytips #beautyfacts #petuatradisional #petuakecantikan #mbhmedispa #ampang #bangi #cheras #kotadamansara #wangsamaju #shahalam #melaka #Senawang #johorbharu #sungaipetani #spamuslimah #spakecantikan #aesthetic #medicalspa #segmencantik #nonatv3 #beautyprogram #mbhvaluecustomers #beautyinlovinghands #carbonlaseradvanced #mudneticdetoxfacial #mbhbubblefacial #mbhsignaturefacial

Happy Tuesday beautiful <3 <3 <3

Now its time for some beauty tips kan? 
Sebab kita masih dalam minggu kempen #mbhperfectpores , jadi Kak Lia akan share tips / petua untuk kecantikan asas utama kepada kulit iaitu ~> PORI-PORI anda!

Ikut petua tradisional, kita boleh gunakan apa je yg ada kat dapur sebagai masker untuk tujuan mengecutkan pori dan juga boleh buat scrub untuk hilangkan kotoran dalam pori... Ia mungkin berkesan tetapi mungkin mengambil masa yang lama... Cadangan dari MBH?

Cuba 4 rawatan yang memang sesuai untuk membersih secara mendalam, mengecut dan menghaluskan pori anda dengan cepat dan ternyata berkesan! ~ Mudnetic Detox Facial ~
~ MBH Bubble Facial ~
~ Carbon Laser Advanced ~
~ MBH Signature Facial ~

Promosi Mbh perfect pores yang menggabungkan rawatan terbaik untuk penjagaan pori kini masih berlangsung sehingga 13 April ini... Kombo rawatan dengan harga runtuh! 
Cepat booking sepelum terlambat k... Taip "Pori" dengan nama korang n whatsapp ke 011-32363754 (Kak Lia <3)

#mbhtuesdaytips #beautytips #beautyfacts #petuatradisional #petuakecantikan #mbhmedispa #ampang #bangi #cheras #kotadamansara #wangsamaju #shahalam #melaka #Senawang #johorbharu #sungaipetani #spamuslimah #spakecantikan #aesthetic #medicalspa #segmencantik #nonatv3 #beautyprogram #mbhvaluecustomers #beautyinlovinghands #carbonlaseradvanced #mudneticdetoxfacial #mbhbubblefacial #mbhsignaturefacial
39 2 11 April, 2017
@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

📢 TERKINI, TERMURAH & TERBAIK UNTUK ANDA YANG MENDERITA JERAGAT 📢

Siapa cakap rawatan laser perlukan berpuluh ribu modal hanya untuk buang JERAGAT di wajah??? Memperkenalkan rawatan laser di MBH ❤ MBH Pigment Laser Advanced ❤ untuk mengatasi masalah jeragat yang mencacatkan wajah.

Bermula 15/4/17 hingga 15/5/17 nikmati harga pengenalan kami bermula serendah RM40 sahaja dengan diskaun 50% 😱😱😱 Terbukti berkesan dengan beberapa kali sesi laser dan tidak perlu risau dengan kekurangan baget kerana di MBH, kami menawarkan rawatan berkualiti pada harga berani mati!!! Booking sekarang sebelum appointment full...!! Taip jeragat dengan nama dan alamat ke 011-32363754 😘 #mbhnewtreatment
#mbhpigmentlaseradvanced #promosirawatanwajah
#facialpromotion
#pigmentation
#pigmentproblem
#mbhmedispa
#mbhvaluecustomers
#Ampang
#bangi #shahalam #wangsamaju #kotadamansara #cheras #melaka #ipoh #johorbharu #Senawang #sungaipetani #suamikupalingsweet #kimchiuntukawak #tv3 #spamuslimah #spalelaki #medicalspa #aesthetic #beautysaloon #beautyinlovinghands #beingbeautyisachoice

📢 TERKINI, TERMURAH & TERBAIK UNTUK ANDA YANG MENDERITA JERAGAT 📢

Siapa cakap rawatan laser perlukan berpuluh ribu modal hanya untuk buang JERAGAT di wajah??? Memperkenalkan rawatan laser di MBH ❤ MBH Pigment Laser Advanced ❤ untuk mengatasi masalah jeragat yang mencacatkan wajah.

Bermula 15/4/17 hingga 15/5/17 nikmati harga pengenalan kami bermula serendah RM40 sahaja dengan diskaun 50% 😱😱😱 Terbukti berkesan dengan beberapa kali sesi laser dan tidak perlu risau dengan kekurangan baget kerana di MBH, kami menawarkan rawatan berkualiti pada harga berani mati!!! Booking sekarang sebelum appointment full...!! Taip jeragat dengan nama dan alamat ke 011-32363754 😘#mbhnewtreatment
#mbhpigmentlaseradvanced #promosirawatanwajah
#facialpromotion
#pigmentation
#pigmentproblem
#mbhmedispa
#mbhvaluecustomers 
#Ampang 
#bangi #shahalam #wangsamaju #kotadamansara #cheras #melaka #ipoh #johorbharu #Senawang #sungaipetani #suamikupalingsweet #kimchiuntukawak #tv3  #spamuslimah #spalelaki #medicalspa #aesthetic #beautysaloon #beautyinlovinghands #beingbeautyisachoice
10 1 17 April, 2017
@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

Hari ibu bakal tiba... Dah buat persediaan untuk bahagiakan ratu hati anda?

Tak perlu risau sebab di MBH, kami sudah sediakan hadiah terbaik buat yang bergelar ibu 💝

Nantikan promosi istimewa Hari Ibu di MBH Medispa bermula 12 May hingga 14 May ini 😘

Kombinasi rawatan wajah dan produk awet muda hanya yang terbaik untuk ibu anda ❤❤❤ #promosihariibu #mothersdayspecial #specialpromotion #facialtreatment #mothercare #antiaging #besttreatment #mum #bestproduct #mbhmedispa #mbhvaluecustomers #beautyinlovinghands #spamuslimah #facialspa #medispapalingdipercayai

Hari ibu bakal tiba... Dah buat persediaan untuk bahagiakan ratu hati anda?

Tak perlu risau sebab di MBH, kami sudah sediakan hadiah terbaik buat yang bergelar ibu 💝

Nantikan promosi istimewa Hari Ibu di MBH Medispa bermula 12 May hingga 14 May ini 😘

Kombinasi rawatan wajah dan produk awet muda hanya yang terbaik untuk ibu anda ❤❤❤ #promosihariibu #mothersdayspecial #specialpromotion #facialtreatment #mothercare #antiaging #besttreatment #mum #bestproduct #mbhmedispa #mbhvaluecustomers #beautyinlovinghands #spamuslimah #facialspa #medispapalingdipercayai
34 1 2 May, 2017
@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

Hot Testimoni from @mbh_medispa.ampang... Thank you puan Azwa sudi berkongsi pengalaman dari muka berjerawat teruk hingga sekarang dah halus mulus...dipuji rakan taulan..siap adik beradik beliau semua dh sign uo amik pakej di MBH 😘😘😘 #mbhtestimoni #mbhmedispa #mbhmedispaampang #Ampang #clinicalacne #rawatanjerawat #facialtreatment #scartreatment #acnetreatment #mbhvaluecustomers #beautyinlovinghands #medispapalingdipercayai

Hot Testimoni from @mbh_medispa.ampang... Thank you puan Azwa sudi berkongsi pengalaman dari muka berjerawat teruk hingga sekarang dah halus mulus...dipuji rakan taulan..siap adik beradik beliau semua dh sign uo amik pakej di MBH 😘😘😘 #mbhtestimoni #mbhmedispa #mbhmedispaampang #Ampang #clinicalacne #rawatanjerawat #facialtreatment #scartreatment #acnetreatment #mbhvaluecustomers #beautyinlovinghands #medispapalingdipercayai
16 0 5 May, 2017
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

.
Thank u @sinarharian edisi utara for the write up 😘😘😘
.
Berita baik untuk hangpa kat Sungai Petani, hari ni @mbh_medispa.sungaipetani nak belanja 500naskah suratkhabar sinar harian for free!!!
.
Untuk hari ni saja k...pakat mai ja kat spa jumpa beautician kami yg segak2 😄 nanti depa bagi newspaper free k...
.
Call/whatsapp 0182999039 utk info lanjut
.
#mbhmedispasgaipetani #mbhmedispa #mbhinpaper #sinarharian #sinarharianedisiutara #mbhvaluecustomers #beautyinlovinghands #rawatankecantikan #spasungaipetani #dermapen #facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #kulitkering #rawatanjeragat #rawatanjerawat
#hilangkanparut #hilangkanjerawat #kulitberminyak #facialtreatment #facialspa
.

.
Thank u @sinarharian edisi utara for the write up 😘😘😘
.
Berita baik untuk hangpa kat Sungai Petani, hari ni @mbh_medispa.sungaipetani nak belanja 500naskah suratkhabar sinar harian for free!!!
.
Untuk hari ni saja k...pakat mai ja kat spa jumpa beautician kami yg segak2 😄 nanti depa bagi newspaper free k...
.
Call/whatsapp 0182999039 utk info lanjut
.
#mbhmedispasgaipetani #mbhmedispa #mbhinpaper #sinarharian #sinarharianedisiutara #mbhvaluecustomers #beautyinlovinghands #rawatankecantikan #spasungaipetani #dermapen #facialmurah #spamuslimah #spamurah
#spamalaysia #kulitkering #rawatanjeragat #rawatanjerawat 
#hilangkanparut #hilangkanjerawat #kulitberminyak #facialtreatment #facialspa
.
5 0 4 April, 2017