#mcig2 Instagram Photos & Videos

mcig2 - 948 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mcig2 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
12.9
Average comment
0.9
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

Kalau ikut omputih, SEO itu short form untuk Search Engine Optimization.
Weyhhh apa benda tu?

Ni je korang perlu tau. For example, anytime ada orang mention SEO, bayangkan saja semua orang berpusu2 nak makan kat kedai makanan korang instead of competitor korang sebab semua orang ni nampak kedai anda dulu.
Ha.. itu game dia. Betapa bagusnya anda "optimizekan" website & content website anda untuk top ranking dekat google search atau search engine yang lain.

So SEO game ni sesuai untuk siapa?
SEGALA JENIS BISNES!! Tak kisahlah anda ni bisnes B2B ke or B2C ke, korang boleh dapatkan sales yang "FREE" the moment website korang dah optimize untuk top ranking dkt search engine.

Tapi game ni bukan senang and instant. Takes time. Tapi long term reward dia memang sedap lah.
Sekian lesson untuk harini.
#seo #ushasikitdotcom #inspirasi #nasihat #digitalmarketing #usahawan #entrepreneur #bisnestips #advice #business #success #kejayaan #mindset #positif #audience #salestips #minda #janganpercayabuatje #buatjer #azizanosman #pemasaran #marketing #najibasaddok #koijamal #sifufbads #malaysia #mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkauyanggeram

Kalau ikut omputih, SEO itu short form untuk Search Engine Optimization. 
Weyhhh apa benda tu?

Ni je korang perlu tau. For example, anytime ada orang mention SEO, bayangkan saja semua orang berpusu2 nak makan kat kedai makanan korang instead of competitor korang sebab semua orang ni nampak kedai anda dulu. 
Ha.. itu game dia. Betapa bagusnya anda "optimizekan" website & content website anda untuk top ranking dekat google search atau search engine yang lain.

So SEO game ni sesuai untuk siapa? 
SEGALA JENIS BISNES!! Tak kisahlah anda ni bisnes B2B ke or B2C ke, korang boleh dapatkan sales yang "FREE" the moment website korang dah optimize untuk top ranking dkt search engine.

Tapi game ni bukan senang and instant. Takes time. Tapi long term reward dia memang sedap lah. 
Sekian lesson untuk harini. 
#seo #ushasikitdotcom #inspirasi #nasihat #digitalmarketing #usahawan #entrepreneur #bisnestips #advice #business #success #kejayaan #mindset #positif #audience #salestips #minda #janganpercayabuatje #buatjer #azizanosman #pemasaran #marketing #najibasaddok #koijamal #sifufbads #malaysia #mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkauyanggeram
7 0 15 hours ago

The Amazing Creamy Butter Kiss
.
Mencantikkan dengan letakkan warna yg sesuai di bibir dan elakkan bibir kering, lagi lagi kering sampai boleh tarik tarik kepingan kulit bibir yg kering tuuu. Stop it ! Bahaya tau dan makin sakitlah bibir kita tuu. .
Kirin dah try sendiri butter kiss ni !? 😭 nak tahu kenapa kirin nangis ?
.
.
Ahaa ,pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

The Amazing Creamy Butter Kiss
.
Mencantikkan dengan letakkan warna yg sesuai di bibir dan elakkan bibir kering, lagi lagi kering sampai boleh tarik tarik kepingan kulit bibir yg kering tuuu. Stop it ! Bahaya tau dan makin sakitlah bibir kita tuu. .
Kirin dah try sendiri butter kiss ni !? 😭 nak tahu kenapa kirin nangis ?
.
.
Ahaa ,pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
11 0 20 hours ago

Unboxing mini lipmatte 😍 da order ke tu meh la wassap ke dm ke order ade free gift tauuu 😍

#sifufbads
#MCIG2
#iamdigitalmillionaire
#akuyangpostkoyanggeram
#overprettycosmatic
#teamlittlety
#teamtyraomar
Belajar dari @sifufbads

Unboxing mini lipmatte 😍 da order ke tu meh la wassap ke dm ke order ade free gift tauuu 😍

#sifufbads
#MCIG2
#iamdigitalmillionaire
#akuyangpostkoyanggeram
#overprettycosmatic
#teamlittlety
#teamtyraomar
Belajar dari @sifufbads
7 0 19 November, 2019

The Amazing Creamy Butter Kiss
.
Mencantikkan dengan letakkan warna yg sesuai di bibir dan elakkan bibir kering, lagi lagi kering sampai boleh tarik tarik kepingan kulit bibir yg kering tuuu. Stop it ! Bahaya tau dan makin sakitlah bibir kita tuu. .
Kirin dah try sendiri butter kiss ni !? 😭 nak tahu kenapa kirin nangis ?
.
.
Ahaa ,pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

The Amazing Creamy Butter Kiss
.
Mencantikkan dengan letakkan warna yg sesuai di bibir dan elakkan bibir kering, lagi lagi kering sampai boleh tarik tarik kepingan kulit bibir yg kering tuuu. Stop it ! Bahaya tau dan makin sakitlah bibir kita tuu. .
Kirin dah try sendiri butter kiss ni !? 😭 nak tahu kenapa kirin nangis ?
.
.
Ahaa ,pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
6 0 16 November, 2019

The Amazing Creamy Butter Kiss
.
Mencantikkan dengan letakkan warna yg sesuai di bibir dan elakkan bibir kering, lagi lagi kering sampai boleh tarik tarik kepingan kulit bibir yg kering tuuu. Stop it ! Bahaya tau dan makin sakitlah bibir kita tuu. .
Kirin dah try sendiri butter kiss ni !? 😭 nak tahu kenapa kirin nangis ?
.
.
Ahaa ,pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

The Amazing Creamy Butter Kiss
.
Mencantikkan dengan letakkan warna yg sesuai di bibir dan elakkan bibir kering, lagi lagi kering sampai boleh tarik tarik kepingan kulit bibir yg kering tuuu. Stop it ! Bahaya tau dan makin sakitlah bibir kita tuu. .
Kirin dah try sendiri butter kiss ni !? 😭 nak tahu kenapa kirin nangis ?
.
.
Ahaa ,pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
4 0 16 November, 2019

Wowo AMAZING lah Creamy Butter Kiss ni. HQ dah sold out butter cake. Alaa dah terlepass ..
.
.
Tunggu, pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Wowo AMAZING lah Creamy Butter Kiss ni. HQ dah sold out butter cake. Alaa dah terlepass ..
.
.
Tunggu, pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
10 0 16 November, 2019

Wowo AMAZING lah Creamy Butter Kiss ni. HQ dah sold out butter cake. Alaa dah terlepass ..
.
.
Tunggu, pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Wowo AMAZING lah Creamy Butter Kiss ni. HQ dah sold out butter cake. Alaa dah terlepass ..
.
.
Tunggu, pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
10 0 15 November, 2019

Wowo AMAZING lah Creamy Butter Kiss ni. HQ dah sold out butter cake. Alaa dah terlepass ..
.
.
Tunggu, pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Wowo AMAZING lah Creamy Butter Kiss ni. HQ dah sold out butter cake. Alaa dah terlepass ..
.
.
Tunggu, pada kirin ada lagi tau. Butter cake tu Cepat sebelum sold out jugak !
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
10 0 14 November, 2019

3 SEBAB KENAPA CREAMY BUTTER KISS KENE ADA DALAM BEG SEMUA ORANG.
.
.
Sebab kedua adalah Cantiknya warna yang ada pada CBK. Ianya bukanlah warna yang terlalu garang dan terlalu nude tapi sebenarnya adalah warna yang sesuai digunakan oleh seluruh tone kulit yang ada di Malaysia sekarang. Sebab itu formulasi CBK dibuat khas untuk masyarakat kota dan luar kota 💋
.
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

3 SEBAB KENAPA CREAMY BUTTER KISS KENE ADA DALAM BEG SEMUA ORANG.
.
.
Sebab kedua adalah Cantiknya warna yang ada pada CBK. Ianya bukanlah warna yang terlalu garang dan terlalu nude tapi sebenarnya adalah warna yang sesuai digunakan oleh seluruh tone kulit yang ada di Malaysia sekarang. Sebab itu formulasi CBK dibuat khas untuk masyarakat kota dan luar kota 💋
.
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
21 0 14 November, 2019

3 SEBAB KENAPA CREAMY BUTTER KISS KENE ADA DALAM BEG SEMUA ORANG.
.
.
Sebab pertama adalah KUALITI yang ada pada CBK. Ianya bukanlah mengeringkan bibir tapi sebenarnya melembabkan. Sebab itu formulasi CBK dibuat khas untuk yg ada masalah bibir kering 💋
.
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

3 SEBAB KENAPA CREAMY BUTTER KISS KENE ADA DALAM BEG SEMUA ORANG.
.
.
Sebab pertama adalah KUALITI yang ada pada CBK. Ianya bukanlah mengeringkan bibir tapi sebenarnya melembabkan. Sebab itu formulasi CBK dibuat khas untuk yg ada masalah bibir kering 💋
.
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
21 0 13 November, 2019

3 PUNCA KENAPA CREAMY BUTTER KISS PERLU ADA DALAM BEG MASING MASING
.
.
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

3 PUNCA KENAPA CREAMY BUTTER KISS PERLU ADA DALAM BEG MASING MASING
.
.
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
20 0 13 November, 2019

Ahaaa buat apa tuuuu ?! Puding ni menjulingkan mata. Warna dia lawa gils. Paling penting sgt buttery dan creamy. Bila buttery dan creamy opkoZ lah melembabkan. .
.
Faham sgt kita kita yg bibir kering ni tapi nak gak pakai lipstick or lipmatte SO CREAMY BUTTER KISS IALAH JAWAPANNYA.
.
.
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Ahaaa buat apa tuuuu ?! Puding ni menjulingkan mata. Warna dia lawa gils. Paling penting sgt buttery dan creamy. Bila buttery dan creamy opkoZ lah melembabkan. .
.
Faham sgt kita kita yg bibir kering ni tapi nak gak pakai lipstick or lipmatte SO CREAMY BUTTER KISS IALAH JAWAPANNYA.
.
.
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
8 0 12 November, 2019

“PAKEJ”
.
.
Ada kena mengena ke? .
.
Manusia ni sangat suka kalau diberi banyak pilihan
.
.
Apa kata kalau anda buat beberapa pilihan pakej untuk product anda. .
.
Pilihan yang terbaik adalah 3 pakej untuk produk.
.
.
Sebagai contoh, perasan tak kalau kita pergi tengok movie dekat gsc atau tgv. Cashier akan seeding & upsale pakej popcorn dorang set a RM5, set b RM 5.50 atau c RM 6.00
.
.
Dapat sesuatu komen “PAKEJ” 😀

#ushasikit #ushasikitdotcom #inspirasi #nasihat #digitalmarketing #usahawan #entrepreneur #bisnestips #advice #business #success #kejayaan #mindset #positif #audience #salestips #minda #janganpercayabuatje #buatjer #azizanosman #pemasaran #marketing #najibasaddok #koijamal #sifufbads #malaysia #mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkauyanggeram

“PAKEJ”
.
.
Ada kena mengena ke? .
.
Manusia ni sangat suka kalau diberi banyak pilihan
.
.
Apa kata kalau anda buat beberapa pilihan pakej untuk product anda. .
.
Pilihan yang terbaik adalah 3 pakej untuk produk.
.
.
Sebagai contoh, perasan tak kalau kita pergi tengok movie dekat gsc atau tgv. Cashier akan seeding & upsale pakej popcorn dorang set a RM5, set b RM 5.50 atau c RM 6.00
.
.
Dapat sesuatu komen “PAKEJ” 😀

#ushasikit #ushasikitdotcom #inspirasi #nasihat #digitalmarketing #usahawan #entrepreneur #bisnestips #advice #business #success #kejayaan #mindset #positif #audience #salestips #minda #janganpercayabuatje #buatjer #azizanosman #pemasaran #marketing #najibasaddok #koijamal #sifufbads #malaysia #mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkauyanggeram
15 4 12 November, 2019

Kenali apa itu “POSITIONING”
.
.
Positioning adalah apa yang audience paling ingat tentang brand anda. .
.
Kualiti product anda? Layanan staff anda? Harga yg murah?
.
.
Sebagai contoh, bila orang fikirkan butter chicken mesti ingat @jibrilss15 .Apabila fikir tentang baju melayu mesti ingat @limawaktuhq .
.
Jadi korang kena cipta positioning yang unik untuk orang ingat brand anda
.
.
Dapat sesuatu komen “POSITIONING”
#ushasikit #ushasikitdotcom #inspirasi #nasihat #digitalmarketing #usahawan #entrepreneur #bisnestips #advice #business #success #kejayaan #mindset #positif #audience #salestips #minda #janganpercayabuatje #buatjer #azizanosman #pemasaran #marketing #najibasaddok #koijamal #sifufbads #malaysia #mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkauyanggeram

Kenali apa itu “POSITIONING”
.
.
Positioning adalah apa yang audience paling ingat tentang brand anda. .
.
Kualiti product anda? Layanan staff anda? Harga yg murah?
.
.
Sebagai contoh, bila orang fikirkan butter chicken mesti ingat @jibrilss15 .Apabila fikir tentang baju melayu mesti ingat @limawaktuhq .
.
Jadi korang kena cipta positioning yang unik untuk orang ingat brand anda
.
.
Dapat sesuatu komen “POSITIONING” 
#ushasikit #ushasikitdotcom #inspirasi #nasihat #digitalmarketing #usahawan #entrepreneur #bisnestips #advice #business #success #kejayaan #mindset #positif #audience #salestips #minda #janganpercayabuatje #buatjer #azizanosman #pemasaran #marketing #najibasaddok #koijamal #sifufbads #malaysia #mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkauyanggeram
16 5 11 November, 2019

Happy lunch semua ! Kalau terfikir nak pakai lipcream yang tahan lama walaupun dah makan tapi taknak pakai lipmatte sebab bibir sejenis kering dan sensitif ahaa Creamy Butter Kiss adalah jawapannya. .
.
Kirin dah try sendiri ! Lembab tahan lama, jimat dan cantik.
Ahaa cepat2 dm atau pm kirin link di bio ok. .
.
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 3 jam lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Happy lunch semua ! Kalau terfikir nak pakai lipcream yang tahan lama walaupun dah makan tapi taknak pakai lipmatte sebab bibir sejenis kering dan sensitif ahaa Creamy Butter Kiss adalah jawapannya. .
.
Kirin dah try sendiri ! Lembab tahan lama, jimat dan cantik. 
Ahaa cepat2 dm atau pm kirin link di bio ok. .
.
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 3 jam lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
13 0 11 November, 2019

Ada orang sgt memilih produk atau apa apa yang dia gunakan. Salah satu antaranya ialah bahan bahan yg digunakan dlm produk yg dia nak guna tu lah kan. Tak nak ada bahan terlarang lepastu bahan tu mestilah yang memberi kebaikan bila kita gunakan. .
.
Haa, acer tengok bahan yg digunakan dlm Creamy Butter Kiss ni

Korang ada 3 jam je lagi nak pilih sebelum kita submit order pada HQ . Cecepat secure kita punya Creamy Butter Kiss paling best ni.
.
.
.

Cepat tau dm or pm kirin. Ada 3 jam lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Ada orang sgt memilih produk atau apa apa yang dia gunakan. Salah satu antaranya ialah bahan bahan yg digunakan dlm produk yg dia nak guna tu lah kan. Tak nak ada bahan terlarang lepastu bahan tu mestilah yang memberi kebaikan bila kita gunakan. .
.
Haa, acer tengok bahan yg digunakan dlm Creamy Butter Kiss ni

Korang ada 3 jam je lagi  nak pilih sebelum kita submit order pada HQ . Cecepat secure kita punya Creamy Butter Kiss paling best ni.
.
.
.

Cepat tau dm or pm kirin. Ada 3 jam lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
9 0 10 November, 2019

Ada orang sgt memilih produk atau apa apa yang dia gunakan. Salah satu antaranya ialah bahan bahan yg digunakan dlm produk yg dia nak guna tu lah kan. Tak nak ada bahan terlarang lepastu bahan tu mestilah yang memberi kebaikan bila kita gunakan. .
.
Haa, acer tengok bahan yg digunakan dlm Creamy Butter Kiss ni

Korang ada 11 jam lagi nak pilih sebelum kita submit order pada HQ . Cecepat secure kita punya Creamy Butter Kiss paling best ni.
.
.
.

Cepat tau dm or pm kirin. Ada 11 jam lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Ada orang sgt memilih produk atau apa apa yang dia gunakan. Salah satu antaranya ialah bahan bahan yg digunakan dlm produk yg dia nak guna tu lah kan. Tak nak ada bahan terlarang lepastu bahan tu mestilah yang memberi kebaikan bila kita gunakan. .
.
Haa, acer tengok bahan yg digunakan dlm Creamy Butter Kiss ni

Korang ada 11 jam lagi nak pilih sebelum kita submit order pada HQ . Cecepat secure kita punya Creamy Butter Kiss paling best ni.
.
.
.

Cepat tau dm or pm kirin. Ada 11 jam lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
11 0 10 November, 2019

Ada orang sgt memilih produk atau apa apa yang dia gunakan. Salah satu antaranya ialah bahan bahan yg digunakan dlm produk yg dia nak guna tu lah kan. Tak nak ada bahan terlarang lepastu bahan tu mestilah yang memberi kebaikan bila kita gunakan. .
.
Haa, acer tengok bahan yg digunakan dlm Creamy Butter Kiss ni

Korang ada 2 hari lagi nak pilih sebelum kita submit order pada HQ . Cecepat secure kita punya Creamy Butter Kiss paling best ni.
.
.
.

Cepat tau dm or pm kirin. Ada 2 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Ada orang sgt memilih produk atau apa apa yang dia gunakan. Salah satu antaranya ialah bahan bahan yg digunakan dlm produk yg dia nak guna tu lah kan. Tak nak ada bahan terlarang lepastu bahan tu mestilah yang memberi kebaikan bila kita gunakan. .
.
Haa, acer tengok bahan yg digunakan dlm Creamy Butter Kiss ni

Korang ada 2 hari lagi nak pilih sebelum kita submit order pada HQ . Cecepat secure kita punya Creamy Butter Kiss paling best ni.
.
.
.

Cepat tau dm or pm kirin. Ada 2 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
10 0 9 November, 2019

Ntahla mata tu pandang mana. Pandang masa depan yang cerah lagi terang kottt 😝😝
.
.
#Liyanakay
#BeConfidentBeYou
#MCIG2
#sifufbads

Ntahla mata tu pandang mana. Pandang masa depan yang cerah lagi terang kottt 😝😝
.
.
#Liyanakay
#BeConfidentBeYou
#MCIG2
#sifufbads
18 1 9 November, 2019

Masih lagi x leh Move On!!!!😥😥😥
.
Dengn Seminar Missing Chapter Ig Ads 2.0 dari sifu @koijamal.. Terima kasih sifu atas sharing knowledge yang sangat2 mantoppp. Akhirnyaa ilmu yang saya tercari2 selama dh saya dpt. Next tugas saya adelah untuk aplikasikan semua ilmu2 yang ada nie.
I Want To Be A Digital Millionaire
.
#SifufBads
#MCIG2.0
#IAmDigitalMillionare
#AkuYangPostKauYangGeram

Masih lagi x leh Move On!!!!😥😥😥
.
Dengn Seminar Missing Chapter Ig Ads 2.0 dari sifu @koijamal.. Terima kasih sifu atas sharing knowledge yang sangat2 mantoppp. Akhirnyaa ilmu yang saya tercari2 selama dh saya dpt. Next tugas saya adelah untuk aplikasikan semua ilmu2 yang ada nie.
I Want To Be A Digital Millionaire
.
#SifufBads
#MCIG2.0
#IAmDigitalMillionare
#AkuYangPostKauYangGeram
71 0 8 November, 2019

Korang ada 2 hari lagi nak pilih sebelum kita submit order pada HQ . Cecepat secure kita punya Creamy Butter Kiss paling best ni.
.
.
.
Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. .
Nampak tanya buttery and creamynya si #CBK ni 😱
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 2 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Korang ada 2 hari lagi nak pilih sebelum kita submit order pada HQ . Cecepat secure kita punya Creamy Butter Kiss paling best ni.
.
.
.
Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. . 
Nampak tanya buttery and creamynya si #CBK ni 😱
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 2 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
7 0 8 November, 2019

Korang ada 2 hari lagi nak pilih sebelum kita submit order pada HQ . Cecepat secure kita punya Creamy Butter Kiss paling best ni.
.
.
.
Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. .
Nampak tanya buttery and creamynya si #CBK ni 😱
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 2 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Korang ada 2 hari lagi nak pilih sebelum kita submit order pada HQ . Cecepat secure kita punya Creamy Butter Kiss paling best ni.
.
.
.
Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. . 
Nampak tanya buttery and creamynya si #CBK ni 😱
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 2 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
13 1 8 November, 2019

Eh, boleh je nak sedih sedih biasalah fitrah manusia en. Tapi jangan lama lama org kata comes back stronger 🙌🏻🧚🏻‍♀️
.
.
LETS KILL THISS LOVE
.
.
This is the last colours of Creamy Butter. Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. .
Nampak tanya buttery and creamynya si #CBK ni 😱
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 4 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Eh, boleh je nak sedih sedih biasalah fitrah manusia en. Tapi jangan lama lama org kata comes back stronger 🙌🏻🧚🏻‍♀️
.
.
LETS KILL THISS LOVE
.
.
This is the last colours of Creamy Butter. Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. . 
Nampak tanya buttery and creamynya si #CBK ni 😱
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 4 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
6 1 7 November, 2019

POLL 5 SAAT” .
.
Apa kelebihan poll ni? 🤔
.
.
Poll ni macam short survey.
.
.
Poll jugak banyak membantu usahawan2 luar sana membina engagement untuk product dorang. .
.
Poll jugak merapatkan hubungan yg bagus antara brand & followers korang. .
.
Korang boleh buat 1-2 kali dalam seminggu
.
.
Jangan hari2 nanti orang bosan.
.
.
Antara poll korang boleh buat
✅ masalah yg dihadapi audiens korang
✅ bila korang nak launch product baru ke
✅ kualiti barang korang sedia ada .
.
Ada macam2 poll korang boleh buat sebenarnya.
.
.
Korang dapat sesuatu komen “POLL” ☺️ #ushasikit #ushasikitdotcom #inspirasi #nasihat #digitalmarketing #usahawan #entrepreneur #bisnestips #advice #business #success #kejayaan #mindset #positif #audience #salestips #minda #janganpercayabuatje #buatjer #azizanosman #pemasaran #marketing #najibasaddok #koijamal #sifufbads #malaysia #mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkauyanggeram

POLL 5 SAAT” .
.
Apa kelebihan poll ni? 🤔
.
.
Poll ni macam short survey.
.
.
Poll jugak banyak membantu usahawan2 luar sana membina engagement untuk product dorang. .
.
Poll jugak merapatkan hubungan yg bagus antara brand & followers korang. .
.
Korang boleh buat 1-2 kali dalam seminggu
.
.
Jangan hari2 nanti orang bosan.
.
.
Antara poll korang boleh buat
✅ masalah yg dihadapi audiens korang
✅ bila korang nak launch product baru ke
✅ kualiti barang korang sedia ada .
.
Ada macam2 poll korang boleh buat sebenarnya.
.
.
Korang dapat sesuatu komen “POLL” ☺️ #ushasikit #ushasikitdotcom #inspirasi #nasihat #digitalmarketing #usahawan #entrepreneur #bisnestips #advice #business #success #kejayaan #mindset #positif #audience #salestips #minda #janganpercayabuatje #buatjer #azizanosman #pemasaran #marketing #najibasaddok #koijamal #sifufbads #malaysia #mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkauyanggeram
14 9 7 November, 2019

Usah bersedih pada satu hal yang belum pasti miliknya. Tenang tenang sahaja. 🧚🏻‍♀️
.
.
LETS KILL THISS LOVE
.
.
This is the last colours of Creamy Butter. Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. .
Nampak tanya buttery and creamynya si #CBK ni 😱
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 4 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

Usah bersedih pada satu hal yang belum pasti miliknya. Tenang tenang sahaja. 🧚🏻‍♀️
.
.
LETS KILL THISS LOVE
.
.
This is the last colours of Creamy Butter. Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. . 
Nampak tanya buttery and creamynya si #CBK ni 😱
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 4 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
7 0 7 November, 2019

Great service!👏 Semalam order arini dah sampai depan pintu rumah. Abam #lalamove yang anta.🛵 Tibalah masa untuk gali ilmu dan tambah speed...
#instakopi #jelitawardrobe #nadamiqa #SifufBads #AkuYangPostKoYangGeram #IAmDigitalMillionaire #MCIG2

Great service!👏 Semalam order arini dah sampai depan pintu rumah. Abam #lalamove yang anta.🛵 Tibalah masa untuk gali ilmu dan tambah speed...
#instakopi #jelitawardrobe #nadamiqa #SifufBads #AkuYangPostKoYangGeram #IAmDigitalMillionaire #MCIG2
13 1 7 November, 2019

LETS KILL THISS LOVE
.
.
Kenyang sis baru lepas lunch haha ! This is the last colours of Creamy Butter. Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. .
Nampak tanya buttery and creamynya si #CBK ni 😱
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 4 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels

LETS KILL THISS LOVE
.
.
Kenyang sis baru lepas lunch haha ! This is the last colours of Creamy Butter. Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. . 
Nampak tanya buttery and creamynya si #CBK ni 😱
.
Cepat tau dm or pm kirin. Ada 4 hari lagi sebelum submit pd HQ. .
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #endangangels
7 0 7 November, 2019

Spekmata dah sama besar ✔. Senyum manis pun ada iras ✔. Mana tau satu hari nanti jadi orang berjaya seperti orang sebelah tuu @noorhidayah1991 .. Percaya Berjaya Sebelum Berjaya! Yeah!💪
#roadtosuccess
#bepostive
#akuyangpostkauyangpanas
#MCIG2

Spekmata dah sama besar ✔. Senyum manis pun ada iras ✔. Mana tau satu hari nanti jadi orang berjaya seperti orang sebelah tuu @noorhidayah1991 .. Percaya Berjaya Sebelum Berjaya! Yeah!💪
#roadtosuccess 
#bepostive
#akuyangpostkauyangpanas 
#MCIG2
7 1 7 November, 2019

KAJI SEBELUM MEMBELI
Good night awak semua. .
.
moga ade rezeki utk awak🧚🏻‍♀️. kalau nak tanya apa2 boleh tau QA di IGS @qyinyinnn.my 😍 boleh pre order dgn kirin jugak. Ade 5hari lagi tau.
.
.
💋 comment NAK kalau nak la kan. .
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge

KAJI SEBELUM MEMBELI
Good night awak semua. .
.
moga ade rezeki utk awak🧚🏻‍♀️. kalau nak tanya apa2 boleh tau QA di IGS @qyinyinnn.my 😍 boleh pre order dgn kirin jugak. Ade 5hari lagi tau.
.
.
💋 comment NAK kalau nak la kan. .
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge
2 0 6 November, 2019

KAJI SEBELUM MEMBELI
Good night awak semua. .
.
moga ade rezeki utk awak🧚🏻‍♀️. kalau nak tanya apa2 boleh tau QA di IGS @qyinyinnn.my 😍 boleh pre order dgn kirin jugak. Ade 5hari lagi tau.
.
.
💋 comment NAK kalau nak la kan. .
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge

KAJI SEBELUM MEMBELI
Good night awak semua. .
.
moga ade rezeki utk awak🧚🏻‍♀️. kalau nak tanya apa2 boleh tau QA di IGS @qyinyinnn.my 😍 boleh pre order dgn kirin jugak. Ade 5hari lagi tau.
.
.
💋 comment NAK kalau nak la kan. .
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge
5 0 6 November, 2019

KAJI SEBELUM MEMBELI
Good night awak semua. .
.
moga ade rezeki utk awak🧚🏻‍♀️. kalau nak tanya apa2 boleh tau QA di IGS @qyinyinnn.my 😍 boleh pre order dgn kirin jugak. Ade 5hari lagi tau.
.
.
💋 comment NAK kalau nak la kan. .
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge

KAJI SEBELUM MEMBELI
Good night awak semua. .
.
moga ade rezeki utk awak🧚🏻‍♀️. kalau nak tanya apa2 boleh tau QA di IGS @qyinyinnn.my 😍 boleh pre order dgn kirin jugak. Ade 5hari lagi tau.
.
.
💋 comment NAK kalau nak la kan. .
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge
7 0 6 November, 2019

“HARI YG PALING RAMAI MEMBELI”?
.
.
Mengikut kajian 2019 UshaSikit, WEEKDAYS adalah lebih ramai yg berbelanja online berbanding WEEKENDS.
.
.
Sebab apa WEEKENDS tak ramai? Sebab weekends adalah masa untuk orang santai2 dengan family & rakan2 mereka.
.
.
Anda dapat sesuatu komen “WEEKDAYS”

#ushasikit #ushasikitdotcom #inspirasi #nasihat #digitalmarketing #usahawan #entrepreneur #bisnestips #advice #business #success #kejayaan #mindset #positif #audience #salestips #minda #janganpercayabuatje #buatjer #azizanosman #pemasaran #marketing #najibasaddok #koijamal #sifufbads #malaysia #mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkauyanggeram

“HARI YG PALING RAMAI MEMBELI”?
.
.
Mengikut kajian 2019 UshaSikit, WEEKDAYS adalah lebih ramai yg berbelanja online berbanding WEEKENDS.
.
.
Sebab apa WEEKENDS tak ramai? Sebab weekends adalah masa untuk orang santai2 dengan family & rakan2 mereka.
.
.
Anda dapat sesuatu komen “WEEKDAYS”

#ushasikit #ushasikitdotcom #inspirasi #nasihat #digitalmarketing #usahawan #entrepreneur #bisnestips #advice #business #success #kejayaan #mindset #positif #audience #salestips #minda #janganpercayabuatje #buatjer #azizanosman #pemasaran #marketing #najibasaddok #koijamal #sifufbads #malaysia #mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkauyanggeram
20 9 6 November, 2019

LETS KILL THISS LOVE
.
.
Pagi semua ! This is the last colours of Creamy Butter. Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. .
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge
Gurl jgn lambat lambat k. Kirin authorized agent✨ boleh pre order dgn kirin tau 😍

LETS KILL THISS LOVE
.
.
Pagi semua ! This is the last colours of Creamy Butter. Cantik cantiklah warna Creamy Butter Kiss ✊🏻 tapi kene ingat kadang2 cantik pun tak kemana kalau takde kualiti kan ?! Butter Kiss : lembap, tahan lama 💋 comment NAK kalau nak la kan. .
.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge 
Gurl jgn lambat lambat k. Kirin authorized agent✨ boleh pre order dgn kirin tau 😍
14 0 6 November, 2019

Good morning ! Quote of the day.
.
We may be failure but Giving up is not an option.
Hari ini pasti lebih baik dari semalam.
kalau tengah sedih, jgn sedih lama lama. .
CREAMY BUTTER KISS BOLEH BOOK OK RM10 JE.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#faraahanimbeauty #creamybutterkiss #preordercreamybutterkiss
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #umisone #studies #birthday #blessed #instagram

Good morning ! Quote of the day.
.
We may be failure but Giving up is not an option. 
Hari ini pasti lebih baik dari semalam.
kalau tengah sedih, jgn sedih lama lama. .
CREAMY BUTTER KISS BOLEH BOOK OK RM10 JE.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#faraahanimbeauty #creamybutterkiss #preordercreamybutterkiss
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #umisone #studies #birthday #blessed #instagram
23 0 5 November, 2019

KERANA KENAL .
.
Kalau mengenali aku dari cakap orang orang kau belum pun kenal tapi kenal aku dari aku. -mas
Tak bestlah kan kalau hari hari cerita pasal lipcare je ada masa kita cerita pasal kehidupan yang kita jalani sekarang !? .
CREAMY BUTTER KISS BOLEH BOOK OK RM10 JE.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss #cantwait
#faraahanimbeauty #creamybutterkiss #preordercreamybutterkiss
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #umisone #studies #birthday #blessed #instagram

KERANA KENAL .
.
Kalau mengenali aku dari cakap orang orang kau belum pun kenal tapi kenal aku dari aku. -mas
Tak bestlah kan kalau hari hari cerita pasal lipcare je ada masa kita cerita pasal kehidupan yang kita jalani sekarang !? .
CREAMY BUTTER KISS BOLEH BOOK OK RM10 JE.
Follow @qyinyinnn.my untuk cerita ajaib 💯
#creamybutterkiss#cantwait
#faraahanimbeauty #creamybutterkiss #preordercreamybutterkiss
#mcig2 #iamdigitalmillionaire #akuyangpostkoyanggeram 
#faraalipbutterterbangmencariilmu
#thepowerofknowledge #umisone #studies #birthday #blessed #instagram
7 1 5 November, 2019

Top #mcig2 posts

Layak ke aku menjadi seorang yang terinspirasi? Who know? 🥰 InsyaAllah

#sifuBads
#MCIG2
#iamdigitalmillionaire
#akuyangpostkauyanggeram

Layak ke aku menjadi seorang yang terinspirasi?  Who know? 🥰 InsyaAllah

#sifuBads
#MCIG2
#iamdigitalmillionaire 
#akuyangpostkauyanggeram
175 12 26 October, 2019

With @farahanimrazak .
.
Selebriti Pun Datang Belajar Kerana
Nak Ubah Hidup & Mementum Bisnesnya. .

Yang Tak Selebriti?
Mesti Duk Umah
Layan Syahdu Tengok
Hindustan, Kan? .

SEMINAR MISSING CHAPTER
IG ADS 2.0 / 2019

By SifufBads

#MCNazs
#Emcee_Senseksi
#Professional_Emcee
#Sifu_Image_Grooming
#SifufBads
#IAmDigitalMillionaire
#MCIG2
#AkuYangPostKoYangGeram

With @farahanimrazak .
.
Selebriti Pun Datang Belajar Kerana
Nak Ubah Hidup & Mementum Bisnesnya. .

Yang Tak Selebriti? 
Mesti Duk Umah 
Layan Syahdu Tengok
Hindustan, Kan? .

SEMINAR MISSING CHAPTER 
IG ADS 2.0 / 2019

By SifufBads

#MCNazs
#Emcee_Senseksi
#Professional_Emcee
#Sifu_Image_Grooming
#SifufBads
#IAmDigitalMillionaire
#MCIG2
#AkuYangPostKoYangGeram
37 9 26 October, 2019

“You lambat, your tertinggal, bila you tertinggal, bisness boleh meninggal, nanti you tak dapat menyesal”
#sifufbads #MCIG2 #IAmDigitalMillionaire #AkuYangPostKoYangGeram
@sifufbads @koijamal

“You lambat, your tertinggal, bila you tertinggal, bisness boleh meninggal, nanti you tak dapat menyesal” 
#sifufbads #MCIG2 #IAmDigitalMillionaire #AkuYangPostKoYangGeram
@sifufbads @koijamal
114 9 26 October, 2019

Bila berniaga, apa yang kita kena ingat adalah, jaga circle business kita. Dengan siapa kita berkawan, kita kenal & kita berjumpa. Itulah networking kita setiap hari 💪🏻 sebab apa Ejatz cakap mcm tu? Sebab bila kita sentiasa dgn org positif , always akn motivate kita utk bersaing secara sihat even berlainan jenis business .
.
Semalam berjumpa team business lama di seminar #MCIG2 , alhamdulilah masing2 dah business sendiri @aini_hanah @sheeyunus , goodluck guys dgn bsiness baru. Semoga sama2 kita berjaya dalam bisnes pada tahun 2020 💪🏻🔥 .
.
.
#MCIG2
#sifufbads
#iamdigitalmillionaire
#akuyangpostkoyanggeram

Bila berniaga, apa yang kita kena ingat adalah, jaga circle business kita. Dengan siapa kita berkawan, kita kenal & kita berjumpa. Itulah networking kita setiap hari 💪🏻 sebab apa Ejatz cakap mcm tu? Sebab bila kita sentiasa dgn org positif , always akn motivate kita utk bersaing secara sihat even berlainan jenis business .
.
Semalam berjumpa team business lama di seminar #MCIG2 , alhamdulilah masing2 dah business sendiri @aini_hanah @sheeyunus , goodluck guys dgn bsiness baru. Semoga sama2 kita berjaya dalam bisnes pada tahun 2020 💪🏻🔥 .
.
.
#MCIG2 
#sifufbads 
#iamdigitalmillionaire
#akuyangpostkoyanggeram
241 6 27 October, 2019

Bile siblings join class sekali. Semangat die lain macam. 💪🏻🥰Ingatkan dah mahir dalam insta.. rupenye banyak jugak point2 yg membuka minda tadi. dari segi engagement dgn followers sweet2 macam korang ni. Muahh.. Byklah yg sifu @koijamal ajar.
So kite tggu jap lagi plak. Ape learning point yg kite dapat tangkap pulak jap lagi. Sifu betul2 brainwashes ni.. 🤣 #akuyangpostkoyanggeram #mcig2 @sifufbads

Bile siblings join class sekali. Semangat die lain macam. 💪🏻🥰Ingatkan dah mahir dalam insta.. rupenye banyak jugak point2 yg membuka minda tadi. dari segi engagement dgn followers sweet2 macam korang ni.  Muahh.. Byklah yg sifu @koijamal ajar. 
So kite tggu jap lagi plak. Ape learning point yg kite dapat tangkap pulak jap lagi. Sifu betul2 brainwashes ni.. 🤣 #akuyangpostkoyanggeram #mcig2 @sifufbads
441 12 26 October, 2019

Tinggi tinggi KLCC, tinggi lagi cinta kami pada @sifufbads ! 💕
-
3 tahun setia dengan Sifu @koijamal , dari sale puluh ribu naik ratus ribu insyaAllah lepas ni juta. Amin !
-
Terima Kasih team @sifufbads ! Teruskan memberi ilmu pada kami yang sentiasa dahagakan ilmu marketing !
-
“You Lambat, You Tertinggal”

Tinggi tinggi KLCC, tinggi lagi cinta kami pada @sifufbads ! 💕
-
3 tahun setia dengan Sifu @koijamal , dari sale puluh ribu naik ratus ribu insyaAllah lepas ni juta. Amin !
-
Terima Kasih team @sifufbads ! Teruskan memberi ilmu pada kami yang sentiasa dahagakan ilmu marketing !
-
“You Lambat, You Tertinggal”
2,702 30 26 October, 2019

Banyak sangat collect ilmu bersama sifu @koijamal @sifufbads harini

Harap ilmu yang dapat harini kita sama2 share and ACTION. Harini kita tumpang aura2 founder! Hehe next InsyaAllah doakan sis ya 😘

Consistent, Action, Create, Consistent and you will get Result!
Action is the key to success
Good luck geng! 💪💪
#sifufbads #mcig2 #iamdigitalmilionaire #akuyangpostkauyanggeram

Banyak sangat collect ilmu bersama sifu @koijamal @sifufbads harini

Harap ilmu yang dapat harini kita sama2 share and ACTION. Harini kita tumpang aura2 founder! Hehe next InsyaAllah doakan sis ya 😘

Consistent, Action, Create, Consistent and you will get Result! 
Action is the key to success 
Good luck geng! 💪💪
#sifufbads #mcig2 #iamdigitalmilionaire #akuyangpostkauyanggeram
360 15 26 October, 2019

Morning selfie at #MCIG2
Harini bawak whole team @mixologymusic untuk belajar ilmu IG dgn @sifufbads @koijamal

Morning selfie at #MCIG2
Harini bawak whole team @mixologymusic untuk belajar ilmu IG dgn @sifufbads @koijamal
162 5 26 October, 2019

Pentas Inilah Yang Pernah MC.Nazs Visualize
Pada Tahun 2010 Di Dalam Sebuah Seminar.
Masya’Allah TabarakaAllah Allahuakbar
Terima Kasih Diucapkan Kepada SifufBads
Kerana Sentiasa Memberi Ruang & Peluang
Kepada MC.Nazs Beraksi Sebagai Pengacara
Seminar Yang Dianjurkan SifufBads. .

SEMINAR MISSING CHAPTER
IG ADS 2.0 / 2019

By SIFUFBADS
#MCNazs
#Emcee_Senseksi
#Professional_Emcee
#Sifu_Image_Grooming
#SifufBads
#IAmDigitalMillionaire
#MCIG2
#akuyangpostkoyanggeram

Pentas Inilah Yang Pernah MC.Nazs Visualize 
Pada Tahun 2010 Di Dalam Sebuah Seminar. 
Masya’Allah TabarakaAllah Allahuakbar 
Terima Kasih Diucapkan Kepada SifufBads
Kerana Sentiasa Memberi Ruang & Peluang
Kepada MC.Nazs Beraksi Sebagai Pengacara
Seminar Yang Dianjurkan SifufBads. .

SEMINAR MISSING CHAPTER 
IG ADS 2.0 / 2019

By SIFUFBADS 
#MCNazs
#Emcee_Senseksi
#Professional_Emcee
#Sifu_Image_Grooming
#SifufBads
#IAmDigitalMillionaire
#MCIG2
#akuyangpostkoyanggeram
30 5 26 October, 2019