#melaka Instagram Photos & Videos

melaka - 4.4m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #melaka and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
9 hours
Average like
3.5
Average comment
0.2
Posts with video
6/71
Posts with photo
65/71

Hashtag Popularity

Fuh jarang jarang tasya pakai merah ni 💄
.
Biasa tasya pakai code bunga je 🌸
.
Haaaa korang dah habis makan limau ke ? Kalau belum sempat lagi nak pergi beraya ni 😎
.
Jom jom nak pergi raya rumah kawan kawan, guna obsess je sebab cepat dan mudah tauuu 💃🏼
.
Zap zap je dah siap . Tak sampai 10 min pun dah boleh siap tauuu 😇
.
Okay tasya nak sambung makan limau 🍊 byeee 👋🏽
.
Nak order item yang tasya guna ni ? Whatsapp je tasya 0179626274 tauuu 📱
.

#obsesscosmetics #obsesscosmeticssetiaalam #setiaalam #setiacitymall #klangparade #oneutama #makeupmalaysia #setiataipan #temerloh #meru #kapar #serijati #shahalam #squadsyiera #elyamor #tasyathunder #setiaecopark #penang #selangor #damansarautama #mutiaaradamansara #ikeadamansara #melaka #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticsindonesia

Fuh jarang jarang tasya pakai merah ni 💄
.
Biasa tasya pakai code bunga je 🌸
.
Haaaa korang dah habis makan limau ke ? Kalau belum sempat lagi nak pergi beraya ni 😎
.
Jom jom nak pergi raya rumah kawan kawan, guna obsess je sebab cepat dan mudah tauuu 💃🏼
.
Zap zap je dah siap . Tak sampai 10 min pun dah boleh siap tauuu 😇
.
Okay tasya nak sambung makan limau 🍊 byeee 👋🏽
.
Nak order item yang tasya guna ni ? Whatsapp je tasya 0179626274 tauuu 📱
.

#obsesscosmetics #obsesscosmeticssetiaalam #setiaalam #setiacitymall #klangparade #oneutama #makeupmalaysia #setiataipan #temerloh #meru #kapar #serijati #shahalam #squadsyiera #elyamor #tasyathunder #setiaecopark #penang #selangor#damansarautama  #mutiaaradamansara#ikeadamansara#melaka #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticsindonesia
0 0 27 January, 2020

...
Assalamualaikum senin,
Jangan dimulai dengan rindu
Sebab masih lama menunggu minggu
Ehe
😄
Sumbangan bernas dari kanda @encikrengga_s
...
Sile yg nak sumbang sembang pantun DM ye
#pantuncinta #pantunberkasih #pantun #pantunmelayu #budayamelayu #warisanbudaya #warisantakbenda #sastralisan #literasi #kelakar #pantunrindu #tanjungpinang #batam #karimun #anambas #natuna #lingga #riau #kepulauanriau #indonesia #medan #melaka #medan #jambi #aceh #pantunnasehat #pantunlawak #pantunbudi

...
Assalamualaikum senin,
Jangan dimulai dengan rindu
Sebab masih lama menunggu minggu
Ehe
😄
Sumbangan bernas dari kanda @encikrengga_s
...
Sile yg nak sumbang sembang pantun DM ye
#pantuncinta #pantunberkasih #pantun #pantunmelayu #budayamelayu #warisanbudaya #warisantakbenda #sastralisan #literasi #kelakar #pantunrindu #tanjungpinang #batam #karimun #anambas #natuna #lingga #riau #kepulauanriau #indonesia #medan #melaka #medan #jambi #aceh #pantunnasehat #pantunlawak #pantunbudi
0 0 27 January, 2020

Navy Blue + awning Gold Yellow
.
.
Saiz:
Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun)
Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun)
Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun)
.
Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci

Saiz 1... RM23
Saiz 2... RM27
Saiz 3... RM31
.
.
Wasap kami 011-11188845 utk tempahan 😊😊
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#shahalam #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #kelantan #melaka #terengganu #kedah #johor #penang #perak #negerisembilan #petalingjaya #johorbharu #putrajaya #pahang #kajang #ampang #langkawi #bayanlepas #klang #batupahat #ipoh #segamat #bangsar #cheras

Navy Blue + awning Gold Yellow
.
.
Saiz:
Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun) 
Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun) 
Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun)
.
Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci

Saiz 1... RM23
Saiz 2... RM27
Saiz 3... RM31
.
.
Wasap kami 011-11188845 utk tempahan 😊😊
.
.
* Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#shahalam #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei #singapore #kelantan #melaka #terengganu #kedah #johor #penang #perak #negerisembilan #petalingjaya #johorbharu #putrajaya #pahang #kajang #ampang #langkawi #bayanlepas #klang #batupahat #ipoh #segamat #bangsar #cheras
0 0 27 January, 2020

Cerita semalam si kakak ikut ibu pergi #kendurikahwin #codbarangcust ke #sendayan #Kualapilah #senawang Dan di #melaka. 💞💞 tq cust eyla repeat order 💋💋 . ✅ PIRE WHITE ✅ CLENSER MALACHITE ×3
✅ CLENSER MOUSSE ✅ FACEMIST / SPRAY GLOWING Q
✅ UV WHITE FOUNDATION ✅ ESSENCE
#ALHAMDULILAHH rezeki. Yang mna nak Cuba noir mehh try laaa.
Inginkan Kulit Cantik Dan Sihat Bersama Noir ❤️ laju2 click WhatsApp eyla 👇👇 AGENT NOIR NEGERI SEMBILAN. 💁‍♀️🙆‍♀️ ID | NE 303
📲https://wa.me/60143118513

Cod area. 🚜🎓👣 senawang | temiang |seremban2| paroi | ampangan | sikamat | ttj | pinggiran senawang |sendayan | mantau | seremban jaya |mambau | pilah | merlimau melaka Dan kawasan berdekatan 📬 pos seluruh Malaysia. ❗ #FASTDELIVERY sampai depan rumah. 😙🤫 ℕ𝕆𝕀ℝ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔹𝔼𝔸𝕌𝕋𝕐 𝔹𝕃𝕆𝕊𝕊𝕆𝕄𝕊 ✌️

Cerita semalam si kakak ikut ibu pergi #kendurikahwin #codbarangcust ke #sendayan #Kualapilah #senawang Dan di #melaka. 💞💞 tq cust eyla repeat order 💋💋 . ✅ PIRE WHITE ✅ CLENSER MALACHITE ×3
✅ CLENSER MOUSSE ✅ FACEMIST / SPRAY GLOWING Q
✅ UV WHITE FOUNDATION ✅ ESSENCE 
#ALHAMDULILAHH rezeki.  Yang mna nak Cuba noir mehh try laaa. 
Inginkan Kulit Cantik Dan Sihat Bersama Noir ❤️ laju2 click WhatsApp eyla 👇👇 AGENT NOIR NEGERI SEMBILAN. 💁‍♀️🙆‍♀️ ID | NE 303
📲https://wa.me/60143118513

Cod area. 🚜🎓👣 senawang | temiang |seremban2| paroi | ampangan | sikamat | ttj | pinggiran senawang |sendayan | mantau | seremban jaya |mambau | pilah | merlimau melaka Dan kawasan berdekatan 📬 pos seluruh Malaysia. ❗#FASTDELIVERY sampai depan rumah. 😙🤫 ℕ𝕆𝕀ℝ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔹𝔼𝔸𝕌𝕋𝕐 𝔹𝕃𝕆𝕊𝕊𝕆𝕄𝕊 ✌️
0 0 27 January, 2020

Assalamualailum gaiss..
Musim Kek marbel jelita yg masih belum surut 😍😍.. untuk tempahan #kenduri #potluck #jamuan #buahtangan meh wasap kak sis ⤵️⤵️ www.wasap.my/0136209595
www.wasap.my/0136209595
www.wasap.my/0136209595
www.wasap.my/0136209595

#melakaduyong #melaka #melakahomemadecake #melakafood

Assalamualailum gaiss..
Musim Kek marbel jelita yg masih belum surut 😍😍.. untuk tempahan #kenduri #potluck #jamuan #buahtangan  meh wasap kak sis ⤵️⤵️ www.wasap.my/0136209595
www.wasap.my/0136209595
www.wasap.my/0136209595
www.wasap.my/0136209595

#melakaduyong #melaka #melakahomemadecake #melakafood
0 0 27 January, 2020

Assalamualaikum Selamat pagi 🤗 Bangun pagi sebelum sarapan jngan lupa ambil 1 sechet Goatgeos untuk kekal bertenaga sepanjang hari 😘
1001 khasiat dalam 1 sechet GOATGEOS ❤️
.
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit

Assalamualaikum Selamat pagi 🤗 Bangun pagi sebelum sarapan jngan lupa ambil 1 sechet Goatgeos untuk kekal bertenaga sepanjang hari 😘
1001 khasiat dalam 1 sechet GOATGEOS ❤️
.
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit
0 0 27 January, 2020

Berminat untuk jadi mini agent/agent #chocojerr kami?
Azam 2020 jom rebut peluang jana side income.
Modal serendah RM 96 sahaja!! Kongsi rezeki bersama team kami.
Contact kami 📲 www.wasap.my/60104055474

#chocojerr
#chocojarviral #chocojerrmalaysia
#agentwantedmalaysia #agentwanted #miniagent #ejen #ejenwanted #johor #melaka #perlis #penang #terengganu #kelantan #pahang #seremban #sabah #sarawak #kedah #selangor #kualalumpur

Berminat untuk jadi mini agent/agent #chocojerr kami? 
Azam 2020 jom rebut peluang jana side income. 
Modal serendah RM 96 sahaja!! Kongsi rezeki bersama team kami. 
Contact kami 📲 www.wasap.my/60104055474

#chocojerr
#chocojarviral #chocojerrmalaysia
#agentwantedmalaysia #agentwanted #miniagent #ejen #ejenwanted #johor #melaka #perlis #penang #terengganu #kelantan #pahang #seremban #sabah #sarawak #kedah #selangor #kualalumpur
0 0 27 January, 2020

Done familyday 2hari 1mlm
#melaka

Done familyday 2hari 1mlm
#melaka
1 0 27 January, 2020

Berminat untuk jadi mini agent/agent #chocojerr kami?
Azam 2020 jom rebut peluang jana side income.
Modal serendah RM 96 sahaja!! Kongsi rezeki bersama team kami.
Contact kami 📲 www.wasap.my/60104055474

#chocojerr
#chocojarviral #chocojerrmalaysia
#agentwantedmalaysia #agentwanted #miniagent #ejen #ejenwanted #johor #melaka #perlis #penang #terengganu #kelantan #pahang #seremban #sabah #sarawak #kedah #selangor #kualalumpur

Berminat untuk jadi mini agent/agent #chocojerr kami? 
Azam 2020 jom rebut peluang jana side income. 
Modal serendah RM 96 sahaja!! Kongsi rezeki bersama team kami. 
Contact kami 📲 www.wasap.my/60104055474

#chocojerr
#chocojarviral #chocojerrmalaysia
#agentwantedmalaysia #agentwanted #miniagent #ejen #ejenwanted #johor #melaka #perlis #penang #terengganu #kelantan #pahang #seremban #sabah #sarawak #kedah #selangor #kualalumpur
0 0 27 January, 2020

Bermula dengan penjagaan yang baek pada kulit wajah, adelah salah satu kepuasan bagi tiap wanita 🌸🌸 .. Ape kelebihan yang bakal memberikan kepuasan kepada anda dalam UFORA facial foam ini?? Rahsia kita dah terbongkar dengan 👇👇👇👇 🌸CRANBERRY FACIAL FOAM 🌸
KELEBIHAN :
💛 Membersihkan secara mendalam
💛 Menyegarkan kulit
💛 Menanggalkan kotoran
💛 Menanggalkan sel kulit mati
💛 Mencerahkan wajah
💛 Meratakan tona kulit
💛 Memperbaiki kulit kusam
💛 Mengecutkan jerawat
💛 Menghilangkan parut
💛 Mengecilkan pori-pori
💛 Mengembalikan seri wajah

www.watsap.my/60182774207/foamufora

#stokisufora #codmelaka #melaka #skincareufora #uforacosmetic #jeragat #jerawat #teamkrfighter

Bermula dengan penjagaan yang baek pada kulit wajah, adelah salah satu kepuasan bagi tiap wanita 🌸🌸 .. Ape kelebihan yang bakal memberikan kepuasan kepada anda dalam UFORA facial foam ini?? Rahsia kita dah terbongkar dengan 👇👇👇👇 🌸CRANBERRY FACIAL FOAM 🌸
KELEBIHAN :
💛 Membersihkan secara mendalam
💛 Menyegarkan kulit
💛 Menanggalkan kotoran
💛 Menanggalkan sel kulit mati
💛 Mencerahkan wajah
💛 Meratakan tona kulit
💛 Memperbaiki kulit kusam
💛 Mengecutkan jerawat
💛 Menghilangkan parut
💛 Mengecilkan pori-pori
💛 Mengembalikan seri wajah

www.watsap.my/60182774207/foamufora

#stokisufora #codmelaka #melaka #skincareufora #uforacosmetic #jeragat #jerawat #teamkrfighter
1 0 27 January, 2020

Habis cuti terus pos barang barang customer ❤....ni parcel customer yang kek eyu nak pos pagi ni...total 7parcel...terima kasih semua 😘😘 Untuk pembelian boleh wassap 0124456309 atau insta dm
#halagel_supplement
#halagel_supplementcustomer #minyakkelapadara #habbatussauda #minyakzaitun #minyakikanomega3 #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #negerisembilan #daura #sayajualmurah #kedah #sungaipetani #johor #melaka #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #perlis #penang #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

Habis cuti terus pos barang barang customer ❤....ni parcel customer yang kek eyu nak pos pagi ni...total 7parcel...terima kasih semua 😘😘 Untuk pembelian boleh wassap 0124456309 atau insta dm
#halagel_supplement
#halagel_supplementcustomer #minyakkelapadara #habbatussauda #minyakzaitun #minyakikanomega3 #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #negerisembilan #daura #sayajualmurah #kedah #sungaipetani #johor #melaka #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #perlis #penang #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak
2 0 27 January, 2020

Bermula dengan penjagaan yang baek pada kulit wajah, adelah salah satu kepuasan bagi tiap wanita 🌸🌸 .. Ape kelebihan yang bakal memberikan kepuasan kepada anda dalam UFORA facial foam ini?? Rahsia kita dah terbongkar dengan 👇👇👇👇 🌸CRANBERRY FACIAL FOAM 🌸
KELEBIHAN :
💛 Membersihkan secara mendalam
💛 Menyegarkan kulit
💛 Menanggalkan kotoran
💛 Menanggalkan sel kulit mati
💛 Mencerahkan wajah
💛 Meratakan tona kulit
💛 Memperbaiki kulit kusam
💛 Mengecutkan jerawat
💛 Menghilangkan parut
💛 Mengecilkan pori-pori
💛 Mengembalikan seri wajah

www.watsap.my/60182774207/foamufora

#stokisufora #codmelaka #melaka #skincareufora #uforacosmetic #jeragat #jerawat #teamkrfighter

Bermula dengan penjagaan yang baek pada kulit wajah, adelah salah satu kepuasan bagi tiap wanita 🌸🌸 .. Ape kelebihan yang bakal memberikan kepuasan kepada anda dalam UFORA facial foam ini?? Rahsia kita dah terbongkar dengan 👇👇👇👇 🌸CRANBERRY FACIAL FOAM 🌸
KELEBIHAN :
💛 Membersihkan secara mendalam
💛 Menyegarkan kulit
💛 Menanggalkan kotoran
💛 Menanggalkan sel kulit mati
💛 Mencerahkan wajah
💛 Meratakan tona kulit
💛 Memperbaiki kulit kusam
💛 Mengecutkan jerawat
💛 Menghilangkan parut
💛 Mengecilkan pori-pori
💛 Mengembalikan seri wajah

www.watsap.my/60182774207/foamufora

#stokisufora #codmelaka #melaka #skincareufora #uforacosmetic #jeragat #jerawat #teamkrfighter
0 0 27 January, 2020

Jalan-jalan cari asam pedas 😋😋
.
#asampedas #sedap #makan #lapar #weekendgetaway #melaka

Jalan-jalan cari asam pedas 😋😋
.
#asampedas #sedap #makan #lapar #weekendgetaway #melaka
1 0 27 January, 2020

Happy Chinese New Year🎊🎊🎊

Masih belum terlewat lagi kan nak wish,, hihi. 😉 Sambil melayan waktu cuti, mai kunyah-kunyah cimi ea.. yg pasti cimi sedapp. 😘😘😘 Warga Muar yang nak cubaa, cepat wassup kami segera ea.. 😉

🍿 CIMI Salted Egg Fish Skin
💵 Price : RM 39.00
📌 Location :: Kesang Tasik, Muar | Alor Gajah, Melaka

📲 Untuk tempahan boleh tekan link :: http://www.wasap.my/60136253861/SayaNakOrderCiMi

#cimi #kpj #tanjungemas #manipal #nafas #uitmmelaka #uitmjasin #uitmdengkil #uitmlendu #risda #unikl #sdds #feedbackCiMi #onlyinmuarandmelaka #melaka #alorgajah #muar #johor #malaysia

Happy Chinese New Year🎊🎊🎊
•
Masih belum terlewat lagi kan nak wish,, hihi. 😉 Sambil melayan waktu cuti, mai kunyah-kunyah cimi ea.. yg pasti cimi sedapp. 😘😘😘 Warga Muar yang nak cubaa, cepat wassup kami segera ea.. 😉
•
🍿 CIMI Salted Egg Fish Skin
💵 Price : RM 39.00
📌 Location :: Kesang Tasik, Muar | Alor Gajah, Melaka
•
📲 Untuk tempahan boleh tekan link :: http://www.wasap.my/60136253861/SayaNakOrderCiMi
•
#cimi #kpj #tanjungemas #manipal #nafas #uitmmelaka #uitmjasin #uitmdengkil #uitmlendu #risda #unikl #sdds #feedbackCiMi #onlyinmuarandmelaka #melaka #alorgajah #muar #johor  #malaysia
1 0 26 January, 2020

Hye selamat pagi semua , ada masalah phone seperti stak logo , phone tak berbunyi , wifi tak bole buka , screen pecah atau tak bole cass , batery kembung atau cepat drain , water damage atau tak bole on , insyaallah hantar sahaja pada Ridhtech Gadget kami bole selesai kan masalah korang , kami juga baiki laptop dan cpu bole wsp 0188724877 terima kasih suport mohon share ya .
.
.
.
#menantumakawak #melakau #bakalmenantumakawak #rxzmelaka #instafamous #tiktok #melaka #melakaunited #cendolkampunghulu #manggofloat #manggofloatroyalemelaka #melakafood #melakafoodtruck #melakamall #google #repairiphonemelaka #repairiphonemelaka #repost #iphonemelaka #iphonerepairmelaka #phonemurahmelaka #125 #melakapeople #bukitkatil #wayback.suprise #sepetspark #zonlawak #tv3malaysia #bawang.army #zonlawak #iglelakivsperempuan #meletop .
.
.
@tag kawan korang area melaka yang nak repair phone .
.
.
.
@ridhtech @plg @google @lawak.kaw @tiktok @himpunanbahanlawak @iglelakivsperempuan @ohviral.my @lawak_mengarut @kini.viral @projek_viral @ex5_tiptop @syoktube @melakakiniofficial @viraldulu @viral.teroks @melakaunitedsa @soltan.melaka @pusmamelaka @melakatubers @makeupbyarafara @melakafm @melaka @sinar_my @sparkmalasianclub

Hye selamat pagi semua , ada masalah phone seperti stak logo , phone tak berbunyi , wifi tak bole buka , screen pecah atau tak bole cass , batery kembung atau cepat drain , water damage atau tak bole on , insyaallah hantar sahaja pada Ridhtech Gadget kami bole selesai kan masalah korang , kami juga baiki laptop dan cpu bole wsp 0188724877 terima kasih suport mohon share ya .
.
.
.
#menantumakawak #melakau #bakalmenantumakawak #rxzmelaka #instafamous #tiktok #melaka #melakaunited #cendolkampunghulu #manggofloat #manggofloatroyalemelaka #melakafood #melakafoodtruck #melakamall #google #repairiphonemelaka #repairiphonemelaka #repost #iphonemelaka #iphonerepairmelaka #phonemurahmelaka #125 #melakapeople #bukitkatil #wayback.suprise #sepetspark #zonlawak #tv3malaysia #bawang.army #zonlawak #iglelakivsperempuan #meletop .
.
.
@tag kawan korang area melaka yang nak repair phone .
.
.
.
@ridhtech @plg @google @lawak.kaw @tiktok @himpunanbahanlawak @iglelakivsperempuan @ohviral.my @lawak_mengarut @kini.viral @projek_viral @ex5_tiptop @syoktube @melakakiniofficial @viraldulu @viral.teroks @melakaunitedsa @soltan.melaka @pusmamelaka @melakatubers @makeupbyarafara @melakafm @melaka @sinar_my @sparkmalasianclub
0 0 26 January, 2020

#melaka
@bajupengantinmurah_sewa_jual
@bajupengantinmurah_official
🌹FB PAGE Baju Pengantin Murah
🌷MALAYSIA, BRUNEI & SINGAPURA boleh SEWA
🌷Sertakan gambar untuk harga
🌷Sewa 5 hari, lepas majlis boleh pos
🌷Sewa dari RM 350-800 L&P
🌷Baju alter ikut ukuran badan (XS-5XL).
📌JUAL BAJU BARU SAHAJA 📮SNSS BEAUTY HOUSE📬
No. 1-17 Jalan Anggerik Perdana 1,
Taman Anggerik Perdana,
43500 Bandar Teknologi Kajang,
Selangor Darul Ehsan.
🚩Sebaris Maydin Mall Kajang🚩
🏬 https://goo.gl/maps/twELqJqCNmC2
📲 www.wasap.my/60133731790/bajupengantinmurah
💄BUKA SETIAP HARI
💄 2-7 petang
💄(JUMAAT CUTI)
#bajumuslimah #bajumuslimah #bajupengantinxlplus #bajuplussize #bajupengantin #bajupengantinmuslim #bajupengantinxl #bajupengantinmurah #bajusandingmalaysia #bajusaizbesarmurah #bajusongket #bajusewapengantin #bajusandingsongket #bajusewa #bajusandingmurah #bajusandingbaru #bajusandingperempuan #bajusandingplussize #bajusaizbesarmalaysia #bajusaizbesar #bajukawin #bajukawinmurah #bajukawinplussize #bajukawinbajet #bajukawincantik #bajusandingterkini #bajusandingmelaka #bajupengantinmurah_official #snssbeautyhouse #bajupengantinmurah_sewa_jual

#melaka
@bajupengantinmurah_sewa_jual
@bajupengantinmurah_official
🌹FB PAGE Baju Pengantin Murah
🌷MALAYSIA, BRUNEI & SINGAPURA boleh SEWA
🌷Sertakan gambar untuk harga
🌷Sewa 5 hari, lepas majlis boleh pos
🌷Sewa dari RM 350-800 L&P
🌷Baju alter ikut ukuran badan (XS-5XL).
📌JUAL BAJU BARU SAHAJA 📮SNSS BEAUTY HOUSE📬
No. 1-17 Jalan Anggerik Perdana 1,
Taman Anggerik Perdana,
43500 Bandar Teknologi Kajang,
Selangor Darul Ehsan.
🚩Sebaris Maydin Mall Kajang🚩
🏬 https://goo.gl/maps/twELqJqCNmC2
📲 www.wasap.my/60133731790/bajupengantinmurah
💄BUKA SETIAP HARI
💄  2-7 petang
💄(JUMAAT CUTI)
#bajumuslimah #bajumuslimah #bajupengantinxlplus #bajuplussize #bajupengantin #bajupengantinmuslim #bajupengantinxl #bajupengantinmurah #bajusandingmalaysia #bajusaizbesarmurah #bajusongket #bajusewapengantin #bajusandingsongket #bajusewa #bajusandingmurah #bajusandingbaru #bajusandingperempuan #bajusandingplussize #bajusaizbesarmalaysia #bajusaizbesar #bajukawin #bajukawinmurah #bajukawinplussize #bajukawinbajet #bajukawincantik #bajusandingterkini #bajusandingmelaka #bajupengantinmurah_official #snssbeautyhouse #bajupengantinmurah_sewa_jual
1 0 26 January, 2020

Tepi tepi semua..tourist dari Selangor masuk Melaka nak begambau sat 😆😆
.
.
#muziumkapalselam
#jalanjalan
#jalanjalancarimakan
#melakatrip
#melaka
#ootd

Tepi tepi semua..tourist dari Selangor masuk Melaka nak begambau sat 😆😆
.
.
#muziumkapalselam
#jalanjalan
#jalanjalancarimakan
#melakatrip
#melaka
#ootd
1 0 26 January, 2020

Apa Perkara Yang Korang Akan Buat Bila Bosan?

Gegau Pagi Bersama Dak Asrul Bermula 6 Hingga 10 Pagi. ⏰ 6.00pg-10.00pg
🎧 http://myklik.rtm.gov.my 📞 Tel : 06-2824477 / 06-2843377 📱Whatsapp : 011-18701023
💻 FB : pagemelakafm
📲 IG : @melakafm

#melakafm #mempesonakan
#radionombor1orangmelaka
#melaka #dakasrul
#melakaberwibawa #gegaupagi

Apa Perkara Yang Korang Akan Buat Bila Bosan?

Gegau Pagi Bersama Dak Asrul Bermula 6 Hingga 10 Pagi. ⏰ 6.00pg-10.00pg
🎧 http://myklik.rtm.gov.my 📞 Tel : 06-2824477 / 06-2843377 📱Whatsapp : 011-18701023
💻 FB : pagemelakafm
📲 IG : @melakafm

#melakafm #mempesonakan
#radionombor1orangmelaka
#melaka #dakasrul
#melakaberwibawa #gegaupagi
2 0 26 January, 2020

.
*Sambal Pucuk Ubi Oh! Fatimah*.
.
merupakan produk inovasi keluaran Muslim Bumiputera berasakan pertanian iaitu PUCUK UBI dibawah jenama Oh! Fatimah.

Sambal pucuk ubi merupakan satu-satunya sambal ’rare’ yang boleh diratah begitu sahaja dan sesuai dimakan dengan apa jua hidangan seperti roti, biskut, nasi, lemang, pulut, mee dan sebagainya.

Pendek kata, sesuai untuk semua jenis hidangan termasuklah masakan Kampung, Chinese Style, Mamak style, Western style, Thai cuisine, Korean style dan lain-lain.

SEKARANG ADA PROMOSI FREE POSTAGE SEMPENA TAHUN BARU CINA!!
.
Jom dapatkan sekarang 🌿🌿🌿
.
.
CLICK LINK DI BIO UNTUK DAPATKANNYA SEKARANG!

#sambalpucukubi #sambalpucukubiviral #viral #bumiputera #youthpower #malaysia #muar #melaka #ledang #promosi #tahunbarucina #sambal #masakanmelayu #kampungstyle #kampungpeople #ubikayu #lokalah #pucukubi #sambalsegera #travel #nona

.
*Sambal Pucuk Ubi Oh! Fatimah*.
.
merupakan produk inovasi keluaran Muslim Bumiputera berasakan pertanian iaitu PUCUK UBI dibawah jenama Oh! Fatimah.

Sambal pucuk ubi merupakan satu-satunya sambal ’rare’ yang boleh diratah begitu sahaja dan sesuai dimakan dengan apa jua hidangan seperti roti, biskut, nasi, lemang, pulut, mee dan sebagainya.

Pendek kata, sesuai untuk semua jenis hidangan termasuklah masakan Kampung, Chinese Style, Mamak style, Western style, Thai cuisine, Korean style dan lain-lain.

SEKARANG ADA PROMOSI FREE POSTAGE SEMPENA TAHUN BARU CINA!!
.
Jom dapatkan sekarang 🌿🌿🌿
.
.
CLICK LINK DI BIO UNTUK DAPATKANNYA SEKARANG!

#sambalpucukubi #sambalpucukubiviral #viral #bumiputera #youthpower #malaysia #muar #melaka #ledang #promosi #tahunbarucina #sambal #masakanmelayu #kampungstyle #kampungpeople #ubikayu #lokalah #pucukubi #sambalsegera #travel #nona
1 0 26 January, 2020

Alhamdullilah settle job semalam..
.

Ni jek yg sempat snap.. 😪
.

Yg dah siap deco tak dan snap..
.

Kelam kabut sis mixer buat hal..
.

#cheesetart #cheesetartgebu #melaka

Alhamdullilah settle job semalam..
.

Ni jek yg sempat snap.. 😪
.

Yg dah siap deco tak dan snap..
.

Kelam kabut sis mixer buat hal..
.

#cheesetart #cheesetartgebu #melaka
1 0 26 January, 2020

Hai 💕Melaka/Muar💕
"Suprise Box" 😍
7inch RM45 only..
Delivery 2 Feb 2020 (Ahad)
ke seluruh Negeri Melaka 😘
wsap now : 017-678 2033 📝

#ariannakitchen
#dipNdipCadbury
#brownies
#coklatvelvet
#seasaltcookies
#melaka #alorgajah #jasin #muar
@arianna_natasha
@arianna.kitchenn
@arianna.kitchen

Hai 💕Melaka/Muar💕
"Suprise Box" 😍
7inch RM45 only..
Delivery 2 Feb 2020 (Ahad)
ke seluruh Negeri Melaka 😘
wsap now : 017-678 2033 📝

#ariannakitchen
#dipNdipCadbury
#brownies
#coklatvelvet
#seasaltcookies
#melaka #alorgajah #jasin #muar
@arianna_natasha
@arianna.kitchenn
@arianna.kitchen
4 0 26 January, 2020

✨NEW ARRIVAL✨

KOD L&L Women Chevrone Handbag
Rm55SM/ Rm60 SS
🛵Free Postage
Material : PU Leather

Size : 24cm x 10cm x 21cm

Colour : Black, Green, Khaki

Cara order..... Screen shot n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio

#handbag
#handbagmurah
#beg
#sayajualbag
#kuantan
#kelantan
#terengganu
#aydajebat
#pouchbag
#politeknik
#jdt
#terapiinstagram
#ajimaura
#sitinordiana
#mirafilzah
#politeknik
#shahalam
#uitm
#penang
#kedah
#zarazya
#seadanyaaku
#akasia
#assalamualaikum
#titiantakdir
#melaka
#cikgusekolah
#utm
#unisza
#camelia

✨NEW ARRIVAL✨

KOD L&L  Women Chevrone Handbag 
Rm55SM/ Rm60 SS
🛵Free Postage 
Material : PU Leather

Size : 24cm x 10cm x 21cm

Colour : Black,  Green, Khaki

Cara order..... Screen shot n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio

#handbag
#handbagmurah
#beg
#sayajualbag
#kuantan
#kelantan
#terengganu
#aydajebat 
#pouchbag
#politeknik
#jdt
#terapiinstagram
#ajimaura
#sitinordiana
#mirafilzah
#politeknik 
#shahalam
#uitm
#penang
#kedah
#zarazya
#seadanyaaku
#akasia
#assalamualaikum 
#titiantakdir
#melaka
#cikgusekolah 
#utm
#unisza
#camelia
0 0 26 January, 2020

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ROYAL VALENTRO ITALIAN SATIN ✔️royal velentro italian satin
✔️bidang 44"/45"
✔️sepasang standart dewasa 4 meter
✔️rm10.90 semeter
✔️rm9.90 semeter/ kayu
✔️1 kayu 50 - 60 meter
✔️tidak termasuk postage ✔️untuk pertanyaan boleh wssp
018-2721245
018-2721245
018-2721245 🌹Material kain lebih lembut dari Valentino Soluna
🌹Kain SEJUK, selesa, berat, lembut beralun
🌹Kilauan exclusive yang tidak terlalu berkilat
🌹Kain nampak MEWAH dan MAHAL
🌹Tak mudah kedut dan mudah di iron
🌹Sesuai dijadikan baju kurung, baju melayu, jubah, blouse.

#kain
#kainpasang2019
#kainpasangcantik
#masak
#resepi
#kampung
#johor
#pahang
#kedah
#uia
#usm
#peneng
#perak
#n9
#online
#kainpasangcotton
#kainlace
#kaincomocrepe
#ajimaura
#terapiinstagram
#sabah
#melaka
#uitm
#perlis
#bajukurung
#kainpasangterkini
#kainpasangmurah
#kainbidang60
#uum

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ROYAL VALENTRO ITALIAN SATIN ✔️royal velentro italian satin
✔️bidang 44"/45"
✔️sepasang standart dewasa 4 meter
✔️rm10.90 semeter
✔️rm9.90 semeter/ kayu
✔️1 kayu 50 - 60 meter
✔️tidak termasuk postage ✔️untuk pertanyaan boleh wssp 
018-2721245
018-2721245
018-2721245 🌹Material kain lebih lembut dari Valentino Soluna
🌹Kain SEJUK, selesa, berat,  lembut beralun
🌹Kilauan exclusive yang tidak terlalu berkilat
🌹Kain nampak MEWAH dan MAHAL
🌹Tak mudah kedut dan mudah di iron
🌹Sesuai dijadikan baju kurung, baju melayu,  jubah,  blouse.

#kain
#kainpasang2019
#kainpasangcantik
#masak
#resepi
#kampung
#johor
#pahang
#kedah
#uia
#usm
#peneng
#perak
#n9
#online
#kainpasangcotton
#kainlace
#kaincomocrepe
#ajimaura
#terapiinstagram
#sabah
#melaka
#uitm
#perlis
#bajukurung
#kainpasangterkini
#kainpasangmurah
#kainbidang60
#uum
1 0 26 January, 2020

Losyen Bleaching nina bukan beshe beshe taw⁉️
.
.
Sapu sapu je, terus PUTIH
Wangi and bonus boleh pakai dekat muka .
Ada SPF lagi .
.
Rm25.00 sahaja + postage rm9sm || rm12ss .
.
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina

Losyen Bleaching nina bukan beshe beshe taw⁉️
.
.
Sapu sapu je, terus PUTIH 
Wangi and bonus boleh pakai dekat muka .
Ada SPF lagi .
.
Rm25.00 sahaja + postage rm9sm || rm12ss .
.
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina
3 0 26 January, 2020

“Some people say you are going the wrong way, when it’s simply a way of your own.” 😉
#matjambang #onvacation #melaka #bandarsejarah #merecikhawau

“Some people say you are going the wrong way, when it’s simply a way of your own.” 😉
#matjambang #onvacation #melaka #bandarsejarah #merecikhawau
13 0 26 January, 2020

[ CONVERSE HOOP | COPY ORI :FP ]
🔰 HARGA : RM200 SM ; RM205 SS
🔰 SIZE : 40 ~ 44 EURO
🔰 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
🔰 X NAK SAVE NOMBOR?KLIK LINK DI BIO @kasutlegacy
.
🔰 ORDER NOW :
1. SCREENSHOT
2. DM @kasutlegacy / WHATSAPP
3. PROCEED PAYMENT
4. POSTAGE
.
🔰SIZING CHART :
WOMEN SIZE
36 EU : 3.5 UK : 225 MM
37 EU : 4.5 UK : 235 MM
38 EU : 5.5 UK : 245 MM
39 EU : 6.0 UK : 250 MM

MEN SIZE
40 EU : 7.0 UK : 255 MM
41 EU : 7.5 UK : 260 MM
42 EU : 8.5 UK : 270 MM
43 EU : 9.5 UK : 280 MM
44 EU : 10.0 UK : 285 MM

LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖

#kasutmurah #sinarfm #hotfm #unimas #uitmpuncakalam #cuti #ysuku #jdt #uitmperak #uitmdungun #bazarkarat #uitmsegamat #unikl #teammalaysia #uitmdengkil #meletop #fattzura #neelofa #dramaspontan #uitmarau #uitm #uitmlendu #ysuku #uitmshahalam #unisel #uthm #melaka #perak #ipoh #sepahtu

[ CONVERSE HOOP | COPY ORI :FP ]
🔰 HARGA : RM200 SM ; RM205 SS
🔰 SIZE : 40 ~ 44 EURO
🔰 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
🔰 X NAK SAVE NOMBOR?KLIK LINK DI BIO @kasutlegacy
.
🔰 ORDER NOW :
1. SCREENSHOT 
2. DM @kasutlegacy / WHATSAPP
3. PROCEED PAYMENT
4. POSTAGE
.
🔰SIZING CHART :
WOMEN SIZE
36 EU : 3.5 UK : 225 MM
37 EU : 4.5 UK : 235 MM
38 EU : 5.5 UK : 245 MM
39 EU : 6.0 UK : 250 MM

MEN SIZE
40 EU : 7.0 UK : 255 MM
41 EU : 7.5 UK : 260 MM
42 EU : 8.5 UK : 270 MM
43 EU : 9.5 UK : 280 MM
44 EU : 10.0 UK : 285 MM

LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖

#kasutmurah #sinarfm #hotfm #unimas #uitmpuncakalam #cuti #ysuku #jdt #uitmperak #uitmdungun #bazarkarat #uitmsegamat #unikl #teammalaysia #uitmdengkil #meletop #fattzura #neelofa #dramaspontan #uitmarau #uitm #uitmlendu #ysuku #uitmshahalam #unisel #uthm #melaka #perak #ipoh #sepahtu
1 0 26 January, 2020

Assalammualaikum selamat pagi😊 mulakan hari anda dengan Bismillah dan coffee ☕(ahhhhh dapnyaaaaa)
.
.
BAKIRA EXPRESS‼ BAKIRA EXPRESS‼ Siapa nak dapatkan BAKIRA secara EXPRESS boleh whatsapp Sarah. Sarah konker area KL & AMPANG‼lagi bertuah dapat FREE GIFT😱😱
.
.
📍AMPANG📍TESCO AMPANG
📍AEON MALURI📍IKEA CHERAS📍KG BARU📍KLCC📍BUKIT BINTANG📍DAMANSARA📍SENTUL📍MELAWATI MALL📍WANGSA MAJU📍TESCO SELAYANG📍TTDI📍BANGSAR📍KERAMAT📍AMPANG PARK dan kawasan sewaktu dengannya🛵🛵🛵🛵
@bakira.pagani.kualalumpur
@bakira.ampang
.
.
@bakirahq @rumahjamumalaysia
#BakiraLover #SiSViral #BakiraAmpang #BakiraKL #ampang #kgbaru
#damansara #sentul #wangsamaju #indonesia #melaka #pahang #artismalaysia
#ampang
#bakirakualalumpur
#shoppingKL
#bangsar
#damansara #tescoampang #onlineshoppingmalaysia
#igmalaysiashop #instashopmurah
#amazingterengganu
#bakirakelantan
#kualaterengganu #ampangpoint
#bakirakualalumpur
#pavilionkualalumpur
#IKEAMYTOWN
#aeonmall
#trustedsellermalaysia

Assalammualaikum selamat pagi😊 mulakan hari anda dengan Bismillah dan coffee ☕(ahhhhh dapnyaaaaa)
.
.
BAKIRA EXPRESS‼ BAKIRA EXPRESS‼ Siapa nak dapatkan BAKIRA secara EXPRESS boleh whatsapp Sarah. Sarah konker area KL & AMPANG‼lagi bertuah dapat FREE GIFT😱😱
.
.
📍AMPANG📍TESCO AMPANG
📍AEON MALURI📍IKEA CHERAS📍KG BARU📍KLCC📍BUKIT BINTANG📍DAMANSARA📍SENTUL📍MELAWATI MALL📍WANGSA MAJU📍TESCO SELAYANG📍TTDI📍BANGSAR📍KERAMAT📍AMPANG PARK dan kawasan sewaktu dengannya🛵🛵🛵🛵
@bakira.pagani.kualalumpur 
@bakira.ampang
.
.
@bakirahq @rumahjamumalaysia 
#BakiraLover #SiSViral #BakiraAmpang #BakiraKL #ampang #kgbaru
#damansara #sentul #wangsamaju #indonesia #melaka #pahang #artismalaysia
#ampang
#bakirakualalumpur
#shoppingKL
#bangsar
#damansara #tescoampang #onlineshoppingmalaysia
#igmalaysiashop #instashopmurah
#amazingterengganu
#bakirakelantan
#kualaterengganu #ampangpoint
#bakirakualalumpur
#pavilionkualalumpur
#IKEAMYTOWN
#aeonmall
#trustedsellermalaysia
1 0 26 January, 2020

❗️Lily Pleated Chiffon Shawl❗️ BLACK EDITION!!! Cepattt u ollsss nanti kehabisan stock... warna hitam ni laku keras... Price : RM 19
Postage : RM 7
Material : Chiffon
Measurement : 1.8 × 0.74 m

BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️ www.wasap.my/60179151871/promofreepostage

Don't Forget To Tag Us On Your OOTD ✨

#bawalcottonvoile #giftreviewmalaysia #shawl #shawlheavychiffon #shawlsatin #bawalmurahmalaysia #bawalmurah #melaka #johorbahru #satinsilkshawl #giftreview #malaysia #harimalaysia #bawalchiffon #kuantanshawl #pleatedshawl #shawlmurah #blackedition #uiakuantan #widadkuantan #umpgambang #kuantanterminalsentral

❗️Lily Pleated Chiffon Shawl❗️ BLACK EDITION!!! Cepattt u ollsss nanti kehabisan stock... warna hitam ni laku keras... Price : RM 19
Postage : RM 7
Material : Chiffon
Measurement : 1.8 × 0.74 m

BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️ www.wasap.my/60179151871/promofreepostage

Don't Forget To Tag Us On Your OOTD ✨

#bawalcottonvoile  #giftreviewmalaysia #shawl #shawlheavychiffon #shawlsatin #bawalmurahmalaysia #bawalmurah #melaka #johorbahru  #satinsilkshawl #giftreview #malaysia #harimalaysia #bawalchiffon #kuantanshawl #pleatedshawl #shawlmurah #blackedition #uiakuantan #widadkuantan #umpgambang #kuantanterminalsentral
2 0 26 January, 2020

Kenapa kita perlukan Toujours Advanced? - yg 1st sekali mestilah nak cantik kan?
- sebab malu ada jerawat, parut dan semua mak nenek dkt muka bila lalu depan crush
- bangun pagi badan rasa lesu tak bermaya mengalah kan zombi
- bila pegi shopping susah cari saiz badan yg sesuai walaupon ada pepatah ckp ukur baju badan sendiri
- makan sikit je tapi susah nak membuang sbb perut tak bg buang katanya membazir je kalau buang
- kulit cepat terbakar dan orang mula ejek arang cerah lagi
- period tak lancar berbulan2 padahal akk dia baru lepas bersalin dah period balik
- ibu2 hamil yg susah nk makan kurma, air delima dan madu eloklah ambil sbb utk baby dlm perut

Whtsapp 011-2117 6314

COD area
#MELAKA (seluruh)
#KUALALUMPUR (seluruh)
#KlangValley

Postage 1 MALAYSIA

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #toujourskids #toujourskidskl #toujourskidsselangor #toujourskidsmelaka #healthylifestyle #fruitandvegeblend

Kenapa kita perlukan Toujours Advanced? - yg 1st sekali mestilah nak cantik kan?
- sebab malu ada jerawat, parut dan semua mak nenek dkt muka bila lalu depan crush
- bangun pagi badan rasa lesu tak bermaya mengalah kan zombi
- bila pegi shopping susah cari saiz badan yg sesuai walaupon ada pepatah ckp ukur baju badan sendiri
- makan sikit je tapi susah nak membuang sbb perut tak bg buang katanya membazir je kalau buang
- kulit cepat terbakar dan orang mula ejek arang cerah lagi
- period tak lancar berbulan2 padahal akk dia baru lepas bersalin dah period balik
- ibu2 hamil yg susah nk makan kurma, air delima dan madu eloklah ambil sbb utk baby dlm perut

Whtsapp 011-2117 6314

COD area
#MELAKA (seluruh)
#KUALALUMPUR (seluruh)
#KlangValley

Postage 1 MALAYSIA

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #toujourskids #toujourskidskl #toujourskidsselangor #toujourskidsmelaka  #healthylifestyle #fruitandvegeblend
1 0 26 January, 2020

❗️Lily Pleated Chiffon Shawl❗️ BLACK EDITION!!! Cepattt u ollsss nanti kehabisan stock... warna hitam ni laku keras... Price : RM 19
Postage : RM 7
Material : Chiffon
Measurement : 1.8 × 0.74 m

BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️ www.wasap.my/60179151871/promofreepostage

Don't Forget To Tag Us On Your OOTD ✨

#bawalcottonvoile #giftreviewmalaysia #shawl #shawlheavychiffon #shawlsatin #bawalmurahmalaysia #bawalmurah #melaka #johorbahru #fashion #september #sale #salemerdeka #saleharimalaysia #saleraya #kuantanshawl #pleatedshawl #shawlmurah #blackedition #uiakuantan #widadkuantan #umpgambang #kuantanterminalsentral

❗️Lily Pleated Chiffon Shawl❗️ BLACK EDITION!!! Cepattt u ollsss nanti kehabisan stock... warna hitam ni laku keras... Price : RM 19
Postage : RM 7
Material : Chiffon
Measurement : 1.8 × 0.74 m

BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️ www.wasap.my/60179151871/promofreepostage

Don't Forget To Tag Us On Your OOTD ✨

#bawalcottonvoile  #giftreviewmalaysia #shawl #shawlheavychiffon #shawlsatin #bawalmurahmalaysia #bawalmurah #melaka #johorbahru #fashion #september #sale #salemerdeka #saleharimalaysia #saleraya  #kuantanshawl #pleatedshawl #shawlmurah #blackedition #uiakuantan #widadkuantan #umpgambang #kuantanterminalsentral
2 0 26 January, 2020

❗️Lily Pleated Chiffon Shawl❗️ BLACK EDITION!!! Cepattt u ollsss nanti kehabisan stock... warna hitam ni laku keras... Price : RM 19
Postage : RM 7
Material : Chiffon
Measurement : 1.8 × 0.74 m

BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️ www.wasap.my/60179151871/promofreepostage

Don't Forget To Tag Us On Your OOTD ✨

#bawalcottonvoile #giftreviewmalaysia #shawl #shawlheavychiffon #shawlsatin #bawalmurahmalaysia #bawalmurah #melaka #johorbahru #fashion #september #sale #salemerdeka #saleharimalaysia #saleraya #shawlmurah #blackedition #uiakuantan #widadkuantan #umpgambang #kuantanterminalsentral

❗️Lily Pleated Chiffon Shawl❗️ BLACK EDITION!!! Cepattt u ollsss nanti kehabisan stock... warna hitam ni laku keras... Price : RM 19
Postage : RM 7
Material : Chiffon
Measurement : 1.8 × 0.74 m

BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️
BUY 3 FREE POSTAGE ‼️‼️ www.wasap.my/60179151871/promofreepostage

Don't Forget To Tag Us On Your OOTD ✨

#bawalcottonvoile  #giftreviewmalaysia #shawl #shawlheavychiffon #shawlsatin #bawalmurahmalaysia #bawalmurah #melaka #johorbahru #fashion #september #sale #salemerdeka #saleharimalaysia #saleraya  #shawlmurah #blackedition #uiakuantan #widadkuantan #umpgambang #kuantanterminalsentral
0 0 26 January, 2020

Assalammualaikum selamat pagi😊 mulakan hari anda dengan Bismillah dan coffee ☕(ahhhhh dapnyaaaaa)
.
.
BAKIRA EXPRESS‼ BAKIRA EXPRESS‼ Siapa nak dapatkan BAKIRA secara EXPRESS boleh whatsapp Sarah. Sarah konker area KL & AMPANG‼lagi bertuah dapat FREE GIFT😱😱
.
.
📍AMPANG📍TESCO AMPANG
📍AEON MALURI📍IKEA CHERAS📍KG BARU📍KLCC📍BUKIT BINTANG📍DAMANSARA📍SENTUL📍MELAWATI MALL📍WANGSA MAJU📍TESCO SELAYANG📍TTDI📍BANGSAR📍KERAMAT📍AMPANG PARK dan kawasan sewaktu dengannya🛵🛵🛵🛵
@bakira.pagani.kualalumpur
@bakira.ampang
.
.
@bakirahq @rumahjamumalaysia
#BakiraLover #SiSViral #BakiraAmpang #BakiraKL #ampang #kgbaru
#damansara #sentul #wangsamaju #indonesia #melaka #pahang #artismalaysia
#ampang
#bakirakualalumpur
#shoppingKL
#bangsar
#damansara #tescoampang #onlineshoppingmalaysia
#igmalaysiashop #instashopmurah
#amazingterengganu
#bakirakelantan
#kualaterengganu #ampangpoint
#bakirakualalumpur
#pavilionkualalumpur
#IKEAMYTOWN
#aeonmall
#trustedsellermalaysia

Assalammualaikum selamat pagi😊 mulakan hari anda dengan Bismillah dan coffee ☕(ahhhhh dapnyaaaaa)
.
.
BAKIRA EXPRESS‼ BAKIRA EXPRESS‼ Siapa nak dapatkan BAKIRA secara EXPRESS boleh whatsapp Sarah. Sarah konker area KL & AMPANG‼lagi bertuah dapat FREE GIFT😱😱
.
.
📍AMPANG📍TESCO AMPANG
📍AEON MALURI📍IKEA CHERAS📍KG BARU📍KLCC📍BUKIT BINTANG📍DAMANSARA📍SENTUL📍MELAWATI MALL📍WANGSA MAJU📍TESCO SELAYANG📍TTDI📍BANGSAR📍KERAMAT📍AMPANG PARK dan kawasan sewaktu dengannya🛵🛵🛵🛵
@bakira.pagani.kualalumpur 
@bakira.ampang
.
.
@bakirahq @rumahjamumalaysia 
#BakiraLover #SiSViral #BakiraAmpang #BakiraKL #ampang #kgbaru
#damansara #sentul #wangsamaju #indonesia #melaka #pahang #artismalaysia
#ampang
#bakirakualalumpur
#shoppingKL
#bangsar
#damansara #tescoampang #onlineshoppingmalaysia
#igmalaysiashop #instashopmurah
#amazingterengganu
#bakirakelantan
#kualaterengganu #ampangpoint
#bakirakualalumpur
#pavilionkualalumpur
#IKEAMYTOWN
#aeonmall
#trustedsellermalaysia
0 0 26 January, 2020

🧧Gong Xi Fa Cai🧧
💰 In RM160 & Out RM1200 !!!💰 🎮Mega888
👉Fairy Garden
🎉Free Game 💯 Trusted Company
🕛24 hour Services 🎰 Welcome Bonus 40%
🎰 Cash Back 3%
🎰 All Game Can Play
🎰 No Turnover
🎰 Recommend Bonus 20%
🎰 Minimum In RM20
🎰 Minimum Out RM50

Whatsapp📲 011-26659358
Telegram📲 011-26659358
Wechat📲 Goldenbull_88

#melaka #selangor #johorbahru #kedah #sungaipetani #tampin #ampang #kotadamansara #rawang #petalingjaya #setapak #kepong #kajang #balakong #nilai #putrajaya #puchong #bangsar #nasilemak

🧧Gong Xi Fa Cai🧧
💰 In RM160 & Out RM1200 !!!💰 🎮Mega888
👉Fairy Garden
🎉Free Game 💯 Trusted Company
🕛24 hour Services 🎰 Welcome Bonus 40%
🎰 Cash Back 3%
🎰 All Game Can Play
🎰 No Turnover
🎰 Recommend Bonus 20%
🎰 Minimum In RM20
🎰 Minimum Out RM50

Whatsapp📲 011-26659358
Telegram📲 011-26659358
Wechat📲 Goldenbull_88

#melaka #selangor #johorbahru #kedah #sungaipetani #tampin #ampang #kotadamansara #rawang #petalingjaya #setapak #kepong #kajang #balakong #nilai #putrajaya #puchong #bangsar #nasilemak
0 0 26 January, 2020

AQC POMADE AVAILABLE NOW 🔥🔥🔥 KELEBIHANNYA 🔥HOLD & SHINE PADU
🔥BAU SEMULAJADI BUAH 🔥HALAL BOLEH BUAT SOLAT
🔥WATERBASED SENANG CUCI
🔥JENIS GEL
🔥TAHAN LAMA 2 BULAN GUNA
🔥EXPIRED DATE 2022

PENERANGAN 🔥HARGA BORONG SEUNIT RM22 🔥MINIMUM SEDOZEN 12 UNIT
🔥FREE SIKAT, STICKER & PERFUME UNTUK GIFT CUSTOMER 🔥HARGA RETAIL RM35 SAHAJA
🔥BAU APPLE & MELONDEW

BERMINAT PM 0173417066
COD MELAKA
POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#pomade #malaysiapomade #originalpomade #pomadehomebrew #pomademelaka #barbermalaysia #barber #barbershop #barbermelaka #hair #hairoftheday #haircare #hairstyle #styling #curlyhair #men #boy #instafamousmalaysia #instahair #instagram #matmoto #like4likes #likeforlikes #likeforlikeback #likelike #melaka #malaysia #merlimau #jasin #followforfollowback

AQC POMADE AVAILABLE NOW 🔥🔥🔥 KELEBIHANNYA 🔥HOLD & SHINE PADU
🔥BAU SEMULAJADI BUAH 🔥HALAL BOLEH BUAT SOLAT
🔥WATERBASED SENANG CUCI
🔥JENIS GEL
🔥TAHAN LAMA 2 BULAN GUNA
🔥EXPIRED DATE 2022

PENERANGAN 🔥HARGA BORONG SEUNIT RM22 🔥MINIMUM SEDOZEN 12 UNIT
🔥FREE SIKAT, STICKER & PERFUME UNTUK GIFT CUSTOMER 🔥HARGA RETAIL RM35 SAHAJA
🔥BAU APPLE & MELONDEW

BERMINAT PM 0173417066
COD MELAKA
POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#pomade#malaysiapomade#originalpomade#pomadehomebrew#pomademelaka#barbermalaysia#barber#barbershop#barbermelaka#hair#hairoftheday#haircare#hairstyle#styling#curlyhair#men#boy#instafamousmalaysia#instahair#instagram#matmoto#like4likes#likeforlikes#likeforlikeback#likelike#melaka#malaysia#merlimau#jasin#followforfollowback
9 0 26 January, 2020

🔥🔥🔥Jualan Murah🔥🔥🔥
🔥🔥🔥 جوالن موره 🔥🔥🔥 🌈Terdapat Pelbagai Warna Yang Menarik🌈
🌙Jom Support Buisness Anak Muda🌙
Royal_Collection_Malaysia🌙
🌙رويل_چوللچتيون_ماليسيا
Jika Berminat Sila Contact😊
Whatapps : www.wasap.my/+60197262542
Facebook : Royal Collection MY
Instagram : royal_collection_my
Instagram : royal_collection_my01
Instagram : royal_collection_my02

#malaysiatrending
#tiktokmalaysia🔥
#poslaju
#uitm
#uiagombak
#unikl
#politeknik
#fashionmalaysia
#malaysiaonlineshop
#nvx155
#y15malaysia
#rs150malaysia_official
#rfs150i_malaysia
#r25malaysia
#yamaharxz
#125z
#ex5malaysia
#tiktokmalaysia🔥
#johor
#melaka
#negerisembilan
#selangor
#kualalumpur
#perak
#penang
#kedah
#perlis
#pahang
#terengganu
#kelantan

🔥🔥🔥Jualan Murah🔥🔥🔥
🔥🔥🔥 جوالن موره 🔥🔥🔥 🌈Terdapat Pelbagai Warna Yang Menarik🌈
🌙Jom Support Buisness Anak Muda🌙
Royal_Collection_Malaysia🌙
🌙رويل_چوللچتيون_ماليسيا 
Jika Berminat Sila Contact😊 
Whatapps : www.wasap.my/+60197262542
Facebook : Royal Collection MY
Instagram : royal_collection_my
Instagram : royal_collection_my01
Instagram : royal_collection_my02

#malaysiatrending
#tiktokmalaysia🔥
#poslaju
#uitm
#uiagombak 
#unikl 
#politeknik
#fashionmalaysia
#malaysiaonlineshop
#nvx155
#y15malaysia 
#rs150malaysia_official 
#rfs150i_malaysia 
#r25malaysia 
#yamaharxz
#125z
#ex5malaysia 
#tiktokmalaysia🔥
#johor
#melaka
#negerisembilan
#selangor
#kualalumpur
#perak
#penang
#kedah
#perlis
#pahang
#terengganu
#kelantan
3 0 26 January, 2020

🔥🔥🔥Jualan Murah🔥🔥🔥
🔥🔥🔥 جوالن موره 🔥🔥🔥 🌈Terdapat Pelbagai Warna Yang Menarik🌈
🌙Jom Support Buisness Anak Muda🌙
Royal_Collection_Malaysia🌙
🌙رويل_چوللچتيون_ماليسيا
Jika Berminat Sila Contact😊
Whatapps : www.wasap.my/+60197262542
Facebook : Royal Collection MY
Instagram : royal_collection_my
Instagram : royal_collection_my01
Instagram : royal_collection_my02

#malaysiatrending
#tiktokmalaysia🔥
#poslaju
#uitm
#uiagombak
#unikl
#politeknik
#fashionmalaysia
#malaysiaonlineshop
#nvx155
#y15malaysia
#rs150malaysia_official
#rfs150i_malaysia
#r25malaysia
#yamaharxz
#125z
#ex5malaysia
#tiktokmalaysia🔥
#johor
#melaka
#negerisembilan
#selangor
#kualalumpur
#perak
#penang
#kedah
#perlis
#pahang
#terengganu
#kelantan

🔥🔥🔥Jualan Murah🔥🔥🔥
🔥🔥🔥 جوالن موره 🔥🔥🔥 🌈Terdapat Pelbagai Warna Yang Menarik🌈
🌙Jom Support Buisness Anak Muda🌙
Royal_Collection_Malaysia🌙
🌙رويل_چوللچتيون_ماليسيا 
Jika Berminat Sila Contact😊 
Whatapps : www.wasap.my/+60197262542
Facebook : Royal Collection MY
Instagram : royal_collection_my
Instagram : royal_collection_my01
Instagram : royal_collection_my02

#malaysiatrending
#tiktokmalaysia🔥
#poslaju
#uitm
#uiagombak 
#unikl 
#politeknik
#fashionmalaysia
#malaysiaonlineshop
#nvx155
#y15malaysia 
#rs150malaysia_official 
#rfs150i_malaysia 
#r25malaysia 
#yamaharxz
#125z
#ex5malaysia 
#tiktokmalaysia🔥
#johor
#melaka
#negerisembilan
#selangor
#kualalumpur
#perak
#penang
#kedah
#perlis
#pahang
#terengganu
#kelantan
1 0 26 January, 2020

🔥🔥🔥Jualan Murah🔥🔥🔥
🔥🔥🔥 جوالن موره 🔥🔥🔥 🌈Terdapat Pelbagai Warna Yang Menarik🌈
🌙Jom Support Buisness Anak Muda🌙
Royal_Collection_Malaysia🌙
🌙رويل_چوللچتيون_ماليسيا
Jika Berminat Sila Contact😊
Whatapps : www.wasap.my/+60197262542
Facebook : Royal Collection MY
Instagram : royal_collection_my
Instagram : royal_collection_my01
Instagram : royal_collection_my02

#malaysiatrending
#tiktokmalaysia🔥
#poslaju
#uitm
#uiagombak
#unikl
#politeknik
#fashionmalaysia
#malaysiaonlineshop
#nvx155
#y15malaysia
#rs150malaysia_official
#rfs150i_malaysia
#r25malaysia
#yamaharxz
#125z
#ex5malaysia
#tiktokmalaysia🔥
#johor
#melaka
#negerisembilan
#selangor
#kualalumpur
#perak
#penang
#kedah
#perlis
#pahang
#terengganu
#kelantan

🔥🔥🔥Jualan Murah🔥🔥🔥
🔥🔥🔥 جوالن موره 🔥🔥🔥 🌈Terdapat Pelbagai Warna Yang Menarik🌈
🌙Jom Support Buisness Anak Muda🌙
Royal_Collection_Malaysia🌙
🌙رويل_چوللچتيون_ماليسيا 
Jika Berminat Sila Contact😊 
Whatapps : www.wasap.my/+60197262542
Facebook : Royal Collection MY
Instagram : royal_collection_my
Instagram : royal_collection_my01
Instagram : royal_collection_my02

#malaysiatrending
#tiktokmalaysia🔥
#poslaju
#uitm
#uiagombak 
#unikl 
#politeknik
#fashionmalaysia
#malaysiaonlineshop
#nvx155
#y15malaysia 
#rs150malaysia_official 
#rfs150i_malaysia 
#r25malaysia 
#yamaharxz
#125z
#ex5malaysia 
#tiktokmalaysia🔥
#johor
#melaka
#negerisembilan
#selangor
#kualalumpur
#perak
#penang
#kedah
#perlis
#pahang
#terengganu
#kelantan
1 0 26 January, 2020

SOLD ‼️ SOLD ‼️ Haz_G-StoreR 💯% original G-Shock

Contact kami di 👇👇👇 ( HAZWAN )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 013-7196574 /http://wasap.my/+60137196574
.

Contact kami di 👇👇👇 ( SYAFIQ )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 017-2060750 /http://wasap.my/+60172060750
.

Contact kami di 👇👇👇 ( JUNAIDI )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 019-6788599 /http://wasap.my/+60196788599
.

Contact kami di 👇👇👇 ( FUAD )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 017-2445556 /http://wasap.my/+60172445556
.

Ikuti kami di Instagram ➡ https://instagram.com/haz_gstorer?igshid=gmrk89yx6ozi
. 📦📍 KM 5, LOT 5200-3, KAMPUNG BACHANG
( DEPAN KIPMALL ) 75350, MELAKA
. 📦📍WAZE
Use Waze to drive to Haz_GstoreR ( KiPMall Melaka ): https://waze.com/ul/hw22swwrsq
. 👉 Waktu Operasi Kedai ISNIN ➡️ JUMAAT ( 8 pagi -10 Mlm ) SILA HUBUNGI KAMI SEBELUM ANDA DATANG
TERIMA KASIH..😁✌️✌️
. 👉 Waktu Operasi Kedai SABTU ➡️ AHAD ( By Appointment ) SILA HUBUNGI KAMI SEBELUM ANDA DATANG
TERIMA KASIH..😁✌️✌️
.

#allhamdulillah #gshockmurahmelaka #promo #oppof11pro #japan #gshockmurahmalaysia #kipmallmelaka #gshockoriginal #kipmartmelaka #baekdowh #gshockseller #bbb #rare #casiooriginal #tulen #store #casio #gengviralmelaka #bestseller #rezeki #melaka #viral #vintage #repairjammelaka #arai #trusted #petak #melakasentral #reseller #instafamousmalaysia

SOLD ‼️ SOLD ‼️ Haz_G-StoreR 💯% original G-Shock

Contact kami di 👇👇👇 ( HAZWAN )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 013-7196574 /http://wasap.my/+60137196574
.

Contact kami di 👇👇👇 ( SYAFIQ )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 017-2060750 /http://wasap.my/+60172060750
.

Contact kami di 👇👇👇 ( JUNAIDI )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 019-6788599 /http://wasap.my/+60196788599
.

Contact kami di 👇👇👇 ( FUAD )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 017-2445556 /http://wasap.my/+60172445556
.

Ikuti kami di Instagram ➡ https://instagram.com/haz_gstorer?igshid=gmrk89yx6ozi
. 📦📍 KM 5, LOT 5200-3, KAMPUNG BACHANG
( DEPAN KIPMALL ) 75350, MELAKA
. 📦📍WAZE
Use Waze to drive to Haz_GstoreR ( KiPMall Melaka ): https://waze.com/ul/hw22swwrsq
. 👉  Waktu Operasi Kedai ISNIN ➡️ JUMAAT ( 8 pagi -10 Mlm ) SILA HUBUNGI KAMI SEBELUM ANDA DATANG 
TERIMA KASIH..😁✌️✌️
. 👉  Waktu Operasi Kedai SABTU ➡️ AHAD ( By Appointment ) SILA HUBUNGI KAMI SEBELUM ANDA DATANG 
TERIMA KASIH..😁✌️✌️
.

#allhamdulillah #gshockmurahmelaka #promo #oppof11pro #japan #gshockmurahmalaysia #kipmallmelaka #gshockoriginal #kipmartmelaka #baekdowh #gshockseller #bbb #rare #casiooriginal #tulen #store #casio #gengviralmelaka #bestseller #rezeki #melaka #viral #vintage #repairjammelaka #arai #trusted #petak #melakasentral #reseller #instafamousmalaysia
3 0 26 January, 2020

CUSTOM ‼️ REPAIR ‼️ Haz_G-StoreR 💯% original G-Shock

Contact kami di 👇👇👇 ( HAZWAN )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 013-7196574 /http://wasap.my/+60137196574
.

Contact kami di 👇👇👇 ( SYAFIQ )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 017-2060750 /http://wasap.my/+60172060750
.

Contact kami di 👇👇👇 ( JUNAIDI )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 019-6788599 /http://wasap.my/+60196788599
.

Contact kami di 👇👇👇 ( FUAD )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 017-2445556 /http://wasap.my/+60172445556
.

Ikuti kami di Instagram ➡ https://instagram.com/haz_gstorer?igshid=gmrk89yx6ozi
. 📦📍 KM 5, LOT 5200-3, KAMPUNG BACHANG
( DEPAN KIPMALL ) 75350, MELAKA
. 📦📍WAZE
Use Waze to drive to Haz_GstoreR ( KiPMall Melaka ): https://waze.com/ul/hw22swwrsq
. 👉 Waktu Operasi Kedai ISNIN ➡️ JUMAAT ( 8 pagi -10 Mlm ) SILA HUBUNGI KAMI SEBELUM ANDA DATANG
TERIMA KASIH..😁✌️✌️
. 👉 Waktu Operasi Kedai SABTU ➡️ AHAD ( By Appointment ) SILA HUBUNGI KAMI SEBELUM ANDA DATANG
TERIMA KASIH..😁✌️✌️
.

#allhamdulillah #gshockmurahmelaka #promo #oppof11pro #japan #gshockmurahmalaysia #kipmallmelaka #gshockoriginal #kipmartmelaka #baekdowh #gshockseller #bbb #rare #casiooriginal #tulen #store #casio #gengviralmelaka #bestseller #rezeki #melaka #viral #vintage #repairjammelaka #arai #trusted #petak #melakasentral #reseller #instafamousmalaysia

CUSTOM ‼️ REPAIR ‼️ Haz_G-StoreR 💯% original G-Shock

Contact kami di 👇👇👇 ( HAZWAN )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 013-7196574 /http://wasap.my/+60137196574
.

Contact kami di 👇👇👇 ( SYAFIQ )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 017-2060750 /http://wasap.my/+60172060750
.

Contact kami di 👇👇👇 ( JUNAIDI )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 019-6788599 /http://wasap.my/+60196788599
.

Contact kami di 👇👇👇 ( FUAD )
📲 Inquiry Whatsapp / Call 017-2445556 /http://wasap.my/+60172445556
.

Ikuti kami di Instagram ➡ https://instagram.com/haz_gstorer?igshid=gmrk89yx6ozi
. 📦📍 KM 5, LOT 5200-3, KAMPUNG BACHANG
( DEPAN KIPMALL ) 75350, MELAKA
. 📦📍WAZE
Use Waze to drive to Haz_GstoreR ( KiPMall Melaka ): https://waze.com/ul/hw22swwrsq
. 👉  Waktu Operasi Kedai ISNIN ➡️ JUMAAT ( 8 pagi -10 Mlm ) SILA HUBUNGI KAMI SEBELUM ANDA DATANG 
TERIMA KASIH..😁✌️✌️
. 👉  Waktu Operasi Kedai SABTU ➡️ AHAD ( By Appointment ) SILA HUBUNGI KAMI SEBELUM ANDA DATANG 
TERIMA KASIH..😁✌️✌️
.

#allhamdulillah #gshockmurahmelaka #promo #oppof11pro #japan #gshockmurahmalaysia #kipmallmelaka #gshockoriginal #kipmartmelaka #baekdowh #gshockseller #bbb #rare #casiooriginal #tulen #store #casio #gengviralmelaka #bestseller #rezeki #melaka #viral #vintage #repairjammelaka #arai #trusted #petak #melakasentral #reseller #instafamousmalaysia
6 0 26 January, 2020

😍 KURUNG EXCLUSIVE 😘

STATUS 📝 : READY STOCK
PENGHANTARAN POS 📦 : STOCK AVAILABILITY, AFTER FULL PAYMENT

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. 📬Jom order
WhatsApp 📲 +6 011 23285524
WhatsApp 📲 +6 011 23285524
WhatsApp 📲 +6 011 23285524

_
#bajurayabudak #kurungmodern #bajutunang #terapiinstagram #LOVELYEMERALDS_SHOP #KURTALElaki #AJIMAURA #bajukurung #bajuraya #dulanggirls #BAjumelayulelaki #tudungbawal #minikurung #cspscs #bajukurung #melaka #miri #putrajaya #bangi #shahalam #kendurikahwin #bajuraya2020 #malayweddingguide #kualalumpur #super100k
#bajukebaya #putrajaya #melaka #ctdk #kualaterengganu #mirafilzah #ajimaura #les_kurung

😍 KURUNG EXCLUSIVE 😘

STATUS 📝 : READY STOCK 
PENGHANTARAN POS 📦 : STOCK AVAILABILITY, AFTER FULL PAYMENT

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. 📬Jom order
WhatsApp 📲 +6 011 23285524 
WhatsApp 📲 +6 011 23285524
WhatsApp 📲 +6 011 23285524

_
❤ #bajurayabudak #kurungmodern #bajutunang #terapiinstagram #LOVELYEMERALDS_SHOP #KURTALElaki #AJIMAURA #bajukurung #bajuraya #dulanggirls  #BAjumelayulelaki #tudungbawal #minikurung #cspscs #bajukurung #melaka #miri #putrajaya #bangi #shahalam #kendurikahwin #bajuraya2020 #malayweddingguide #kualalumpur #super100k
#bajukebaya #putrajaya #melaka #ctdk #kualaterengganu #mirafilzah #ajimaura #les_kurung
0 0 26 January, 2020

Tengok betapa mudah dan seronoknya buat sendiri kapal layar ini. Boleh terapung tau.

Tasneem 9y pun buat sendiri je. Terbaik!!. Ada yang minat nak belI woodworking kit ini tak?

Kita restock corak baru tau untuk sailboat . Corak owl.
Tapi jangan risau, corak flower n stripes, masih ada stock . Tinggal 2 je each.

Ada yang cari project bertukang untuk anak2 umur 3y ke atas? Boleh isi masa lapang dengan anak di rumah buat perkara yang best dan bermanfaat.

Woodworking kit
Level 1 (introduction to woodworking)
Suitable for kids AGE 3y+

Let's MAKE a sailboat.

This kit includes:
Wooden base
Mast
Rudder
Side finish
Sail
Sand paper
Manual + free material voucher (for any session at our centre). Ha... seronokkan kalau dapat buat sendiri kat rumah kan. Lepas siap, boleh main dalam kolam nanti.

Minat?
Rm15 untk 1set. Ada 2 jenis design. Stripes atau flower atau owl.

Boleh terapung tau.best ni.

Pm segera. Very limited stock.

Like fb kami atau follow ig kami ya:

https://www.facebook.com/artventuroar/

#melaka #bangi
#melakaunited
#homeschooling #homeschoolingmalaysia #homeschool
#week
#weekendgetaway
#weekendbegins
#wuhan
#kkm
#kpm #corona #bmf

Tengok betapa mudah dan seronoknya buat sendiri kapal layar ini. Boleh terapung tau.

Tasneem 9y pun buat sendiri je. Terbaik!!. Ada yang minat nak belI woodworking kit ini tak?

Kita restock corak baru tau untuk sailboat . Corak owl. 
Tapi jangan risau, corak flower n stripes, masih ada stock . Tinggal 2 je each.

Ada yang cari project bertukang untuk anak2 umur 3y ke atas? Boleh isi masa lapang dengan anak di rumah buat perkara yang best dan bermanfaat.

Woodworking kit 
Level 1 (introduction to woodworking)
Suitable for kids AGE 3y+

Let's MAKE a sailboat.

This kit includes:
Wooden base
Mast
Rudder
Side finish
Sail
Sand paper
Manual + free material voucher (for any session at our centre). Ha... seronokkan kalau dapat buat sendiri kat rumah kan. Lepas siap, boleh main dalam kolam nanti.

Minat? 
Rm15 untk 1set. Ada 2 jenis design. Stripes atau flower atau owl.

Boleh terapung tau.best ni.

Pm segera. Very limited stock.

Like fb kami atau follow ig kami ya:

https://www.facebook.com/artventuroar/

#melaka #bangi
 #melakaunited
 #homeschooling  #homeschoolingmalaysia  #homeschool 
#week
 #weekendgetaway
#weekendbegins
#wuhan
#kkm
#kpm #corona #bmf
2 0 26 January, 2020

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 1000🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan
#Perlis #PulauPinang #Sabah
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity
#miricommunity #smexyvapors
#maluapabossku #Kulim #Miri
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah #gengrxzmalaysia
#918kissbigwin #slotgames

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 1000🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini 
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) 
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan 
#Perlis #PulauPinang #Sabah 
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity 
#miricommunity #smexyvapors 
#maluapabossku #Kulim #Miri 
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah#gengrxzmalaysia
#918kissbigwin#slotgames
0 0 26 January, 2020

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 800🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan
#Perlis #PulauPinang #Sabah
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity
#miricommunity #smexyvapors
#maluapabossku #Kulim #Miri
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah #gengrxzmalaysia
#918kissbigwin #slotgames

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 800🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini 
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) 
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan 
#Perlis #PulauPinang #Sabah 
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity 
#miricommunity #smexyvapors 
#maluapabossku #Kulim #Miri 
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah#gengrxzmalaysia
#918kissbigwin#slotgames
0 0 26 January, 2020

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM4000
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷 #Johor #Kedah #Kelantan
🔷 #Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷 #NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷 #Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷 #KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹 #malaysiacasino
🔹 #leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM4000
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari 
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷#Johor #Kedah #Kelantan
🔷#Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷#NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷#Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷#KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹#malaysiacasino
🔹#leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia
0 0 26 January, 2020

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM1100
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷 #Johor #Kedah #Kelantan
🔷 #Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷 #NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷 #Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷 #KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹 #malaysiacasino
🔹 #leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM1100
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari 
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷#Johor #Kedah #Kelantan
🔷#Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷#NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷#Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷#KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹#malaysiacasino
🔹#leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia
0 0 26 January, 2020

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 1000🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan
#Perlis #PulauPinang #Sabah
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity
#miricommunity #smexyvapors
#maluapabossku #Kulim #Miri
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah #gengrxzmalaysia
#918kissbigwin #slotgames

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 1000🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini 
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) 
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan 
#Perlis #PulauPinang #Sabah 
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity 
#miricommunity #smexyvapors 
#maluapabossku #Kulim #Miri 
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah#gengrxzmalaysia
#918kissbigwin#slotgames
0 0 26 January, 2020
Lipmatte lagi guys 😍 .
.
.
.
.
#teamkekasihbon#codmelaka#lipmattekekasih#teammelaka#mitc#duriantunggal#melaka
0 0 26 January, 2020

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 800🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan
#Perlis #PulauPinang #Sabah
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity
#miricommunity #smexyvapors
#maluapabossku #Kulim #Miri
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah #gengrxzmalaysia
#918kissbigwin #slotgames

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 800🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini 
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) 
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan 
#Perlis #PulauPinang #Sabah 
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity 
#miricommunity #smexyvapors 
#maluapabossku #Kulim #Miri 
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah#gengrxzmalaysia
#918kissbigwin#slotgames
0 0 26 January, 2020

😍 KURUNG EXCLUSIVE 😘

STATUS 📝 : READY STOCK
PENGHANTARAN POS 📦 : STOCK AVAILABILITY, AFTER FULL PAYMENT

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. 📬Jom order
WhatsApp 📲 +6 011 23285524
WhatsApp 📲 +6 011 23285524
WhatsApp 📲 +6 011 23285524

_
#bajurayabudak #kurungmodern #bajutunang #terapiinstagram #LOVELYEMERALDS_SHOP #KURTALElaki #AJIMAURA #bajukurung #bajuraya #dulanggirls #BAjumelayulelaki #tudungbawal #minikurung #cspscs #bajukurung #melaka #miri #putrajaya #bangi #shahalam #kendurikahwin #bajuraya2020 #malayweddingguide #kualalumpur #super100k
#bajukebaya #putrajaya #melaka #ctdk #kualaterengganu #mirafilzah #ajimaura #les_kurung

😍 KURUNG EXCLUSIVE 😘

STATUS 📝 : READY STOCK 
PENGHANTARAN POS 📦 : STOCK AVAILABILITY, AFTER FULL PAYMENT

Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran
1.Name:
2.Full Address:
3.Contact No:
4.Order:
.
.
: First paid, first serve .
. 📬Jom order
WhatsApp 📲 +6 011 23285524 
WhatsApp 📲 +6 011 23285524
WhatsApp 📲 +6 011 23285524

_
❤ #bajurayabudak #kurungmodern #bajutunang #terapiinstagram #LOVELYEMERALDS_SHOP #KURTALElaki #AJIMAURA #bajukurung #bajuraya #dulanggirls  #BAjumelayulelaki #tudungbawal #minikurung #cspscs #bajukurung #melaka #miri #putrajaya #bangi #shahalam #kendurikahwin #bajuraya2020 #malayweddingguide #kualalumpur #super100k
#bajukebaya #putrajaya #melaka #ctdk #kualaterengganu #mirafilzah #ajimaura #les_kurung
2 0 26 January, 2020

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 1000🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan
#Perlis #PulauPinang #Sabah
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity
#miricommunity #smexyvapors
#maluapabossku #Kulim #Miri
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah #gengrxzmalaysia
#918kissbigwin #slotgames

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 1000🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini 
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) 
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan 
#Perlis #PulauPinang #Sabah 
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity 
#miricommunity #smexyvapors 
#maluapabossku #Kulim #Miri 
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah#gengrxzmalaysia
#918kissbigwin#slotgames
1 0 26 January, 2020

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 800🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan
#Perlis #PulauPinang #Sabah
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity
#miricommunity #smexyvapors
#maluapabossku #Kulim #Miri
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah #gengrxzmalaysia
#918kissbigwin #slotgames

@golden.gold.id 👈

Tahniahh Bossku 🎉

Cuci Rm 800🎊

Mari cuba Ong Ong dari sini 
Harap members lain Bole cuci juga

Trusted Sejak dulu
Dari Kedai Casino
☺️☺️☺️ Anda minat ?

Jom PM wasap operator Kami !!!
Kat bio ya Bossku 😘

@golden.gold.id 👈 (tekan shja)
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) 
@golden.gold.id 👈 (tekan shja) -----------------------------------------------------------
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#Johor #Kedah #Kelantan 
#Perlis #PulauPinang #Sabah 
#NegeriSembilan #Pahang #Perak
#Sarawak #Selangor #Terengganu
#KUALALUMPUR #Labuan #Melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
***********************************
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
👣👣👣sponsored Hashtags👣👣👣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#skudai #sibusarawak #sibucommunity 
#miricommunity #smexyvapors 
#maluapabossku #Kulim #Miri 
#pubg #bintulucommunity #keretamalaysiamurah#gengrxzmalaysia
#918kissbigwin#slotgames
1 0 26 January, 2020

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM1100
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷 #Johor #Kedah #Kelantan
🔷 #Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷 #NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷 #Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷 #KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹 #malaysiacasino
🔹 #leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM1100
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari 
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷#Johor #Kedah #Kelantan
🔷#Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷#NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷#Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷#KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹#malaysiacasino
🔹#leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia
1 0 26 January, 2020

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM4000
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷 #Johor #Kedah #Kelantan
🔷 #Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷 #NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷 #Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷 #KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹 #malaysiacasino
🔹 #leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM4000
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari 
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷#Johor #Kedah #Kelantan
🔷#Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷#NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷#Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷#KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹#malaysiacasino
🔹#leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia
0 0 26 January, 2020

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM4000
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷 #Johor #Kedah #Kelantan
🔷 #Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷 #NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷 #Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷 #KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹 #malaysiacasino
🔹 #leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM4000
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari 
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷#Johor #Kedah #Kelantan
🔷#Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷#NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷#Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷#KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹#malaysiacasino
🔹#leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia
0 0 26 January, 2020

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM1100
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷 #Johor #Kedah #Kelantan
🔷 #Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷 #NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷 #Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷 #KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹 #malaysiacasino
🔹 #leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia

@bluemaster.bm
🎊TAHNIAH CUCI RM1100
🎊🎊
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Senang 🤗 cuci dari 
company @bluemaster.bm 👈 ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Mari cuba ONG ONG dari sini !!
100% TRUSTED COMPANY !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
untuk cara download
Game Free account !!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Chat me 👌 / Cek Profile 👌
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
🔹bio @Bluemaster.Bm 👈
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🇲🇾 GAME CASINO 1 MALAYSIA 🇲🇾
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔷#Johor #Kedah #Kelantan
🔷#Perlis #PulauPinang #Sabah
🔷#NegeriSembilan #Pahang #Perak
🔷#Sarawak #Selangor #Terengganu
🔷#KUALALUMPUR #Labuan #melaka
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹#malaysiacasino
🔹#leechongwei
🔹 #rxzmalaysia
🔹 #samsung
🔹 #kualalumpurgentingcasino
🔹 #918kissmalaysia
🔹 #kiss918
🔹 #huawei
🔹 #918kiss
🔹 #keretamalaysia
🔹 #viralmalaysia
🔹 #onlinecasinomalaysia
🔹 #protonsaga
🔹 #125z
🔹 #livecasinomalaysia
0 0 26 January, 2020

.
CNYのお休みでマラッカにきました。
水のある街並みってすごく好き🥰💓
.
ジョホールからマラッカまで車で2時間半くらい。
中国正月だけど、朝七時半にでたらすいすいとこれました🚙
さて帰りはどうかな🧐💨
.
.
#travel #instatravel #travels #travelgram #travelphoto #landscape #asia #malaysia #melaka #rivercruise #cny2020 #女子旅 #旅 #海外旅行 #風景写真 #マレーシア #マラッカ #子連れ旅行 #子連れ海外 #東南アジア #マレーシア生活 #海外生活 #海外移住 #南国 #🇲🇾

.
CNYのお休みでマラッカにきました。
水のある街並みってすごく好き🥰💓
.
ジョホールからマラッカまで車で2時間半くらい。
中国正月だけど、朝七時半にでたらすいすいとこれました🚙
さて帰りはどうかな🧐💨
.
.
#travel #instatravel #travels #travelgram #travelphoto #landscape #asia #malaysia #melaka #rivercruise #cny2020 #女子旅 #旅 #海外旅行 #風景写真 #マレーシア #マラッカ #子連れ旅行 #子連れ海外 #東南アジア #マレーシア生活 #海外生活 #海外移住 #南国  #🇲🇾
36 1 26 January, 2020

난 여기있어 널 기다리고있어

#ostgangnambeauty #gangnambeauty #seoul #lfl #hijabstyle #melaka #video

난 여기있어 널 기다리고있어

#ostgangnambeauty #gangnambeauty #seoul #lfl #hijabstyle #melaka #video
17 2 1 January, 2020

Top #melaka posts

Gong Hey Fat Choy to my friends in Hong Kong, Gong Xi Fa Cai (恭禧發財) on the Mainland & in Indonesia, and to all around the world on today the year of the Rat! Also to my friends in Malaysia where one evening while wandering the streets in Malacca on a Chinese New Year’s past I came upon this fellow on a ladder lighting hugely massive incense sticks. Being a wood Dragon, those of you born this year of the metal rat, we are most compatible! Wishing everyone a healthy, peaceful and prosperous Year!
-
#chinesenewyear2020 #yearoftherat #GongHeyFatChoy #GongXiFaCai #恭禧發財 #malacca #melaka #malaysia #incense #fire #smoke photographed on assignment for @natgeo story #darkpassage

Gong Hey Fat Choy to my friends in Hong Kong, Gong Xi Fa Cai (恭禧發財) on the Mainland & in Indonesia, and to all around the world on today the year of the Rat! Also to my friends in Malaysia where one evening while wandering the streets in Malacca on a Chinese New Year’s past I came upon this fellow on a ladder lighting hugely massive incense sticks. Being a wood Dragon, those of you born this year of the metal rat, we are most compatible! Wishing everyone a healthy, peaceful and prosperous Year!
-
#chinesenewyear2020 #yearoftherat #GongHeyFatChoy #GongXiFaCai #恭禧發財 #malacca #melaka #malaysia #incense #fire #smoke photographed on assignment for @natgeo story #darkpassage
3,600 28 25 January, 2020

Dulang girl @fifarasol ❤️❤️❤️
.
.
Solemnization @fifarasol + Khairul Naim
.
Dm full package 2020!! ❤️❤️❤️
.
.
Location : Kuala Lumpur
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
019-4908066 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #attire #malayweddingdress

Dulang girl @fifarasol ❤️❤️❤️
.
.
Solemnization @fifarasol + Khairul Naim
.
Dm full package 2020!! ❤️❤️❤️
.
.
Location : Kuala Lumpur
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna 
019-4908066 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia  #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #attire #malayweddingdress
3,463 11 25 January, 2020

FINANCIAL Freedom
.
Perlukah kita ada sejota ringgit dalam akaun bank untuk capai Financial Freedom?
.
Tak perlu!
.
Disclaimer: Cuma perlu untuk bergelar “jotawan” sahaja
.
Apakah binatang nyer itu Financial Freedom (FF)?!
.
Mula2, kenali diri sendiri. Bab ni orang Stewan kata, “ukor spenda kat peliyor komer”.
.
Know your “needs”, berapa jumlah wang yang diperlukan untuk survive sebulan; makan, pakai, rumah, transports, kesihatan, komunikasi, etc.
.
Jumlah median di Kuala Lumpur adalah RM3,000 sebulan, untuk tidak diklasifikasi sebagai “miskin bandor”.
.
Now, to the mathematical part!
.
Ada 3 steps untuk capai FF:
.
1. Financial Security - dicapai bila kita ada surplus, atau orang Stewan kata “duit lebih” sekali ganda expenses (keperluan) bulanan
.
Cth. Ada extra RM3,000 sebulan daripada business, investment atau dari langit.
.
2. Financial Independence - dicapai bila kita ada surplus dua kali ganda expenses (keperluan) bulanan i.e. RM6,000
.
3. Financial Freedom - dicapai bila kita ada surplus tiga kali ganda expenses (keperluan) bulanan i.e. RM9,000
.
RM9K aje sebulan? Mudah bebenor!
.
Lebih senang daripada apa yang mengkomer pikiorkan! Betoi dak?
.
Sebuah gerai burger tepi jalan boleh generate paling koman RM2-3K sebulan untung.
.
So, komer perlukan 3 buah gerai burger untuk capai FF. Make sense?
.
Sebuah proper burger joint macam @doplohtiga (fb: Raja Bakor 23) boleh generate purata RM10K gross profits sebulan.
.
Ater...
.
Moh kiter bakor!
.
Waze: Doplohtiga 2.0
.
Alamat: No. 1, Jalan Kuantan, Taman Tasik Titiwangsa
.
#doplohtiga2.0 #tamantasiktitiwangsa #rajabakor23 #doplohtiga #kualalumpur #titiwangsa #bestburgers #andstill #thebestburgerintown #kumamotowagyu #wagyuburgers #halalwagyu #wagyuhalal #atermohkiterbakor #thanosburger #melaka #kampunghulu #cendolkampunghulu #kafedoplohtiga #cafe23

FINANCIAL Freedom
.
Perlukah kita ada sejota ringgit dalam akaun bank untuk capai Financial Freedom?
.
Tak perlu!
.
Disclaimer: Cuma perlu untuk bergelar “jotawan” sahaja
.
Apakah binatang nyer itu Financial Freedom (FF)?!
.
Mula2, kenali diri sendiri. Bab ni orang Stewan kata, “ukor spenda kat peliyor komer”.
.
Know your “needs”, berapa jumlah wang yang diperlukan untuk survive sebulan; makan, pakai, rumah, transports, kesihatan, komunikasi, etc.
.
Jumlah median di Kuala Lumpur adalah RM3,000 sebulan, untuk tidak diklasifikasi sebagai “miskin bandor”.
.
Now, to the mathematical part!
.
Ada 3 steps untuk capai FF:
.
1. Financial Security - dicapai bila kita ada surplus, atau orang Stewan kata “duit lebih” sekali ganda expenses (keperluan) bulanan
.
Cth. Ada extra RM3,000 sebulan daripada business, investment atau dari langit.
.
2. Financial Independence - dicapai bila kita ada surplus dua kali ganda expenses (keperluan) bulanan i.e. RM6,000
.
3. Financial Freedom - dicapai bila kita ada surplus tiga kali ganda expenses (keperluan) bulanan i.e. RM9,000
.
RM9K aje sebulan? Mudah bebenor!
.
Lebih senang daripada apa yang mengkomer pikiorkan! Betoi dak?
.
Sebuah gerai burger tepi jalan boleh generate paling koman RM2-3K sebulan untung.
.
So, komer perlukan 3 buah gerai burger untuk capai FF. Make sense?
.
Sebuah proper burger joint macam @doplohtiga (fb: Raja Bakor 23) boleh generate purata RM10K gross profits sebulan.
.
Ater...
.
Moh kiter bakor!
.
Waze: Doplohtiga 2.0
.
Alamat: No. 1, Jalan Kuantan, Taman Tasik Titiwangsa
.
#doplohtiga2.0 #tamantasiktitiwangsa #rajabakor23 #doplohtiga #kualalumpur #titiwangsa #bestburgers #andstill #thebestburgerintown #kumamotowagyu #wagyuburgers #halalwagyu #wagyuhalal #atermohkiterbakor #thanosburger #melaka #kampunghulu #cendolkampunghulu #kafedoplohtiga #cafe23
509 30 22 January, 2020
生活,热爱就好,好坏都是成长😘
.
Short getaway with @ib_malaysia and @yippiofficial ♥️
.
.
.
.
.
#amazing #trip #with #my #godgirl
#instagram #love #ootd #lifestyle 
#melaka #malaysia #photooftheday 
#christchurchmelaka #likeforlikes #girl #holiday #lifeisgood #quotes
4,335 33 19 January, 2020

Full tutorial dh siap edit!! Dapat jugak siapkan akhirnya. Meh comment sikit korang dpt tengok video ni lalu kt feed korang pkul brapa??😁Mood skrg dh kelaut nk edit video tauuu. Kalau korang rajin comment baru la kite rajin sikit nk edit. 😁ade lg satu tutorial belum edit. Korang nk tk??🙏🏻😘ok yg ni korang dh boleh try recreate balik look ni kalau suka tauu😘😘🤗
.
.
Product use 💕
👉🏼 @narsissist + @yslbeauty foundation
👉🏼 @feathersmy_brow eyebrow wax
👉🏼 @dior browcara
👉🏼 @chanel_lens lens grey
👉🏼 @maccosmetics blusher code peaches
👉🏼 @fentybeauty highlighter
👉🏼 @tomford.malaysia shading
👉🏼 @tartecosmetics eyeshadow pallete
👉🏼 @maybelline eyeliner
👉🏼 @borongbulumata lashes
👉🏼 @hudabeauty lipcream code crush
.
.
Makeup by @xmakeupby_sara .
Model @pteribalqis .
If korang nk belajar makeup boleh whatsapp sara okay 😘👉🏼 0177903933 (personal advance class )
.
WhatsApp 0177903933
Personal class jb area (10am till 2pm) .
#bridalmakeupclass #makeupclass #makeupclassjb #tutorialmakeup #makeup #makeupjb #makeupmelaka #muajb #muamelaka #muajohor #mua #cantik #makeuppengantin #makeupdinner #makeupmelaka #mua #makeupnatural #makeupsweet #makeupdinner #muakl #makeupartistkl #muamelaka #makeupmelaka #kelasmakeupmelaka #melaka #makeuptunang #makeupkahwinmelaka

Full tutorial dh siap edit!! Dapat jugak siapkan akhirnya. Meh comment sikit korang dpt tengok video ni lalu kt feed korang pkul brapa??😁Mood skrg dh kelaut nk edit video tauuu. Kalau korang rajin comment baru la kite rajin sikit nk edit. 😁ade lg satu tutorial belum edit. Korang nk tk??🙏🏻😘ok yg ni korang dh boleh try recreate balik look ni kalau suka tauu😘😘🤗
.
.
Product use 💕
👉🏼 @narsissist + @yslbeauty foundation
👉🏼 @feathersmy_brow eyebrow wax
👉🏼 @dior browcara
👉🏼 @chanel_lens lens grey
👉🏼 @maccosmetics blusher code peaches
👉🏼 @fentybeauty highlighter
👉🏼 @tomford.malaysia shading
👉🏼 @tartecosmetics eyeshadow pallete
👉🏼 @maybelline eyeliner
👉🏼 @borongbulumata lashes
👉🏼 @hudabeauty lipcream code crush
.
.
Makeup by @xmakeupby_sara .
Model @pteribalqis .
If korang nk belajar makeup boleh whatsapp sara okay 😘👉🏼 0177903933 (personal advance class )
.
WhatsApp 0177903933
Personal class jb area (10am till 2pm) .
#bridalmakeupclass #makeupclass #makeupclassjb #tutorialmakeup #makeup #makeupjb #makeupmelaka #muajb #muamelaka #muajohor #mua #cantik #makeuppengantin #makeupdinner #makeupmelaka #mua #makeupnatural #makeupsweet #makeupdinner #muakl #makeupartistkl #muamelaka #makeupmelaka #kelasmakeupmelaka #melaka#makeuptunang #makeupkahwinmelaka
3,260 55 21 January, 2020

❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
.
Reception @fifarasol + Khairul Naim
.
Makeup artis @makeupbynuryana .
Dm full package 2020!! ❤️❤️❤️
.
.
Location : Kuala Lumpur
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
019-4908066 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #attire #malayweddingdress

❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
.
Reception @fifarasol + Khairul Naim
.
Makeup artis @makeupbynuryana .
Dm full package 2020!! ❤️❤️❤️
.
.
Location : Kuala Lumpur
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna 
019-4908066 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia  #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #attire #malayweddingdress
3,997 11 23 January, 2020

Hoy paseando por #Melaka #Malaysia conociendo esta bonita ciudad y su cultura taaaan diversa 💃🏽💃🏽💃🏽 #Malaka #Malacca

Hoy paseando por #Melaka #Malaysia  conociendo esta bonita ciudad y su cultura taaaan diversa 💃🏽💃🏽💃🏽 #Malaka #Malacca
1,694 8 26 January, 2020