#menaratm Instagram Photos & Videos

menaratm - 39.6k posts

    Joy
Antara eo emosi
Yang sangat wangi
Gabungan bunga2 wangi
Sebab tu dia mampu membangkitkan hara JOY untuk kite sepanjang hari
.
Ok ira cerita pasal JOY
Joy ni memang terkenal sebab baunya yg sangat wangi, dan aura yg memang sangat best. Ramai panggil Joy sebagai 'minyak cinta'. Kenapa? Kerana Joy ni memang sangat sangat membantu pasangan suami isteri untuk mencapai 'ghairah' dalam bilik tidur. Tetapi Joy bukan tertumpu kepada aktiviti bilik tidur sahaja. Banyak lagi kegunaan dia...jom kite tgk apa yang best JOY ni ✌️
.
✅Period pain/PMS
1-2 drop di bawah abdomen and urut2. Boleh campurkan dengan carrier oil juga so sapu setiap kali rasa cramp. Kalau rasa stress, nak marah etc, ambil Joy, hidu dan terus sapu atau inhale.
.
✅Headache
1-2 drop atas dahi dan tempat sakit. Cuba tutup mata dan bertenang seketika sehingga minyak meresap. Jangan sapu dan terus buat kerja.
.
✅Betulkan mood
Ni kalau mak bapak tantrum, letak kat tangan, dan hidu (tekup dekat muka). Kalau rasa suami kita asyik baran, cuba ambil sikit Joy dan sapu dekat dada dia. Kalau anak2, bg dieorg hidu skit atau sapu2 skit dekat baju dieorg. Tapi jangan apply direct dekat anak2 ye. Mesti dilute dulu.
.
✅Pewangi pakaian
1-2 drop atas kain towel kecil, dan campakkan dalam laundry dalam washing machine. Baju2 akan terasa wangi sangat. Bila pakai baju pun akan terasa aura positif sepanjang hari.
.
✅Libido
Bagi yg nak tingkatkan ghairah, cuba diffuse sebelum bersama. Sapu skit belakang telinga, nadi dan leher. Bagi yang memang ada masalah libido, cuba pakai secara konsisten. Atau rawat dengan PPP.
.
✅Untuk tenangkan perasaaan resah, kecewa & sedih.
Sapu di bahagian dada (fokus area jantung), nadi dan leher. .
✅Untuk buang negativiti
Sapu di area belakang badan (lower back) dan massage perlahan2.
.
Ada banyak lagi
Xmuat space dah nak bgtau semua 😅
Meh whatsapp ira lah untuk tau lagi details 😍
.
Love,
Eira zainal
019-5205540

    Joy
    Antara eo emosi
    Yang sangat wangi
    Gabungan bunga2 wangi
    Sebab tu dia mampu membangkitkan hara JOY untuk kite sepanjang hari
    .
    Ok ira cerita pasal JOY
    Joy ni memang terkenal sebab baunya yg sangat wangi, dan aura yg memang sangat best. Ramai panggil Joy sebagai 'minyak cinta'. Kenapa? Kerana Joy ni memang sangat sangat membantu pasangan suami isteri untuk mencapai 'ghairah' dalam bilik tidur. Tetapi Joy bukan tertumpu kepada aktiviti bilik tidur sahaja. Banyak lagi kegunaan dia...jom kite tgk apa yang best JOY ni ✌️
    .
    ✅Period pain/PMS
    1-2 drop di bawah abdomen and urut2. Boleh campurkan dengan carrier oil juga so sapu setiap kali rasa cramp. Kalau rasa stress, nak marah etc, ambil Joy, hidu dan terus sapu atau inhale.
    .
    ✅Headache
    1-2 drop atas dahi dan tempat sakit. Cuba tutup mata dan bertenang seketika sehingga minyak meresap. Jangan sapu dan terus buat kerja.
    .
    ✅Betulkan mood
    Ni kalau mak bapak tantrum, letak kat tangan, dan hidu (tekup dekat muka). Kalau rasa suami kita asyik baran, cuba ambil sikit Joy dan sapu dekat dada dia. Kalau anak2, bg dieorg hidu skit atau sapu2 skit dekat baju dieorg. Tapi jangan apply direct dekat anak2 ye. Mesti dilute dulu.
    .
    ✅Pewangi pakaian
    1-2 drop atas kain towel kecil, dan campakkan dalam laundry dalam washing machine. Baju2 akan terasa wangi sangat. Bila pakai baju pun akan terasa aura positif sepanjang hari.
    .
    ✅Libido
    Bagi yg nak tingkatkan ghairah, cuba diffuse sebelum bersama. Sapu skit belakang telinga, nadi dan leher. Bagi yang memang ada masalah libido, cuba pakai secara konsisten. Atau rawat dengan PPP.
    .
    ✅Untuk tenangkan perasaaan resah, kecewa & sedih.
    Sapu di bahagian dada (fokus area jantung), nadi dan leher. .
    ✅Untuk buang negativiti
    Sapu di area belakang badan (lower back) dan massage perlahan2.
    .
    Ada banyak lagi
    Xmuat space dah nak bgtau semua 😅
    Meh whatsapp ira lah untuk tau lagi details 😍
    .
    Love,
    Eira zainal
    019-5205540

    16 1 22 August, 2019
    Semoga yang bergabung PROGRAM KEHAMILAN nya di bulan RAMADHAN 2019 ini Bisa secepatnya berhasil HAMIL,, Aamiin 🙏
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💝 PROMIL TERBARU & TERPOPULER
💝 PROMIL YANG BANYAK MEMBUKTIKAN KEBERHASILANNYA
💝 PROMIL DENGAN METODE SINGKAT & SEDERHANA
💝 PROMIL CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN
-
Setiap pasangan ingin cepat punya momongan setelah menikah. Tapi ada juga yang harus menanti bertahun tahun. Kehadiran buah hati cantik, lucu sehat dan menggemaskan menjadi harapan suami istri yang sudah menikah untuk menjadi penerus keturunan. Kebahagiaan yang selalu dinanti dengan hadirnya sang buah hati, buah hati penyejuk jiwa, generasi penerus, dan pelengkap keharmonisan keluarga.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow : 🌍@solusi_cepat_kehamilan_bunda
🌏@promil_cepat_herbal_bee
🌍@promil_cepat_herbalbee
🌎@promil_sehat_herbal_bee
🌍@testimoni_kehamilan_herbal_bee
-
💝 SUKSESKAN PROGRAM KEHAMILAN ANDA MULAI SEKARANG 💝
🆓 GRATIS Konsultasi : 
Melayani : 👇
① Bimbingan & Panduan Program Cepat Hamil
② Pemesanan Herbal BEE :
📲WA: 085823084890
https://api.whatsapp.com/send?phone=6285823084890

    Semoga yang bergabung PROGRAM KEHAMILAN nya di bulan RAMADHAN 2019 ini Bisa secepatnya berhasil HAMIL,, Aamiin 🙏
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    💝 PROMIL TERBARU & TERPOPULER
    💝 PROMIL YANG BANYAK MEMBUKTIKAN KEBERHASILANNYA
    💝 PROMIL DENGAN METODE SINGKAT & SEDERHANA
    💝 PROMIL CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN
    -
    Setiap pasangan ingin cepat punya momongan setelah menikah. Tapi ada juga yang harus menanti bertahun tahun. Kehadiran buah hati cantik, lucu sehat dan menggemaskan menjadi harapan suami istri yang sudah menikah untuk menjadi penerus keturunan. Kebahagiaan yang selalu dinanti dengan hadirnya sang buah hati, buah hati penyejuk jiwa, generasi penerus, dan pelengkap keharmonisan keluarga.
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Follow : 🌍@solusi_cepat_kehamilan_bunda
    🌏@promil_cepat_herbal_bee
    🌍@promil_cepat_herbalbee
    🌎@promil_sehat_herbal_bee
    🌍@testimoni_kehamilan_herbal_bee
    -
    💝 SUKSESKAN PROGRAM KEHAMILAN ANDA MULAI SEKARANG 💝
    🆓 GRATIS Konsultasi :
    Melayani : 👇
    ① Bimbingan & Panduan Program Cepat Hamil
    ② Pemesanan Herbal BEE :
    📲WA: 085823084890
    https://api.whatsapp.com/send?phone=6285823084890

    20 2 22 August, 2019
    Baby massage??
Apa kebaikkan massage untuk newborn??
.
Ira paling suke bile activiti mengurut anak2
Xyah jadi professional tukang urut
Just sekadar sentuhan manja untuk bayi dari ibunya
Itu pon dah cukup bermakna untuk baby 💕
.
Antara kebaikkan mengurut bayi
1. Akan ada bonding time antara ibu dan anak
2. Boleh mengaktifkan deria rasa dan sentuhan anak2
3. Salah satu cara untuk anak tidur lena sebab peredaran darah berjalan lancar
4. Melegakan kembung perut bayi
5. Boleh mengelakkan bayi meragam, sebab bile kite mengurut bayi, emosi bayi lebih stabil n relax 😊
.
Haa banyak kan kelebihan mengurut bayi
Xyah kata bayi je yang best kene urut
Mak baby ni kalau dapat orang urut sebulan sekali pon bagus
Elok untuk kesihatan n emosi mak n anak
.
Antara eo yang ira suke gune untuk aqyl masa dia baby sampailah ke sekarang ni adalah FRANKINCENSE & GENTLE BABY
.
Frankincense sangat bagus untuk  boost immune badan baby
Gentle baby pulak bagus untuk masalah tantrum n kembong bayi
.
Nak tau point2 utama untuk mengurut bayi menggunakan dua eo ni dengan betul??
Meh whatsapp ira
.
Consultation khas 1-1 tentang penggunaan eo only kat customer kesayangan ira sahaja 🐈
.
.
.
"KEEP OILING & STAY HEALTHY"
For order & consultation session 👇🏻👇🏻👇🏻
Eira Zainal
Id:4087093
019-5205540
019-5205540
Or klik link kat bio 👆🏻👆🏻
.
SELF PICKUP AREA 😌
👉🏻 #menaratm
👉🏻 #stadiumselayang
#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak
#younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers

    Baby massage??
    Apa kebaikkan massage untuk newborn??
    .
    Ira paling suke bile activiti mengurut anak2
    Xyah jadi professional tukang urut
    Just sekadar sentuhan manja untuk bayi dari ibunya
    Itu pon dah cukup bermakna untuk baby 💕
    .
    Antara kebaikkan mengurut bayi
    1. Akan ada bonding time antara ibu dan anak
    2. Boleh mengaktifkan deria rasa dan sentuhan anak2
    3. Salah satu cara untuk anak tidur lena sebab peredaran darah berjalan lancar
    4. Melegakan kembung perut bayi
    5. Boleh mengelakkan bayi meragam, sebab bile kite mengurut bayi, emosi bayi lebih stabil n relax 😊
    .
    Haa banyak kan kelebihan mengurut bayi
    Xyah kata bayi je yang best kene urut
    Mak baby ni kalau dapat orang urut sebulan sekali pon bagus
    Elok untuk kesihatan n emosi mak n anak
    .
    Antara eo yang ira suke gune untuk aqyl masa dia baby sampailah ke sekarang ni adalah FRANKINCENSE & GENTLE BABY
    .
    Frankincense sangat bagus untuk boost immune badan baby
    Gentle baby pulak bagus untuk masalah tantrum n kembong bayi
    .
    Nak tau point2 utama untuk mengurut bayi menggunakan dua eo ni dengan betul??
    Meh whatsapp ira
    .
    Consultation khas 1-1 tentang penggunaan eo only kat customer kesayangan ira sahaja 🐈
    .
    .
    .
    "KEEP OILING & STAY HEALTHY"
    For order & consultation session 👇🏻👇🏻👇🏻
    Eira Zainal
    Id:4087093
    019-5205540
    019-5205540
    Or klik link kat bio 👆🏻👆🏻
    .
    SELF PICKUP AREA 😌
    👉🏻 #menaratm
    👉🏻 #stadiumselayang
    #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak
    #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers

    17 3 21 August, 2019
    Melampau betoi ni!

Terbeliak mata konsultan Lazz bila dengar announcement Lady bos Lazz dekat Wanita Hari Ini.

Mesti ramai juga yang tengok tadi kan?? Yang menonton WHI tadi, layak dapat pakej Jimat Lazz Susu Kambing yang memang jimat gila. Next post saya share apa yg gila tu. 😉

Tambah lagi, ada special free gift. Gift je pun dah nilai puluh-puluh ringgit. Yang tengok tadi mesti tau kan 'Free gift' yang HQ offer. 😁

Bak kata Lady boss. Promosi harga rugi kali ni.😅 Tak pe lah katanya. Nak meraikan pencinta dan bakal pencinta  Lazz Susu Kambing sempena bulan kemerdekaan ni. 😍😍 Yang mana sempat jeling-jeling masa lazz live tadi. Tapi blur mana nak dapatkan Lazz Susu Kambing. Klik je link ni
www.wasap.my/60133183165/PromoLazzWHI
. Saya bantu uruskan tempahan anda. 
Afiq
Konsultan Lazz Susu Kambing

#SkuadMesraLazz
#1KotakPunHantar
#LazzDelivery
#LazzCOD
#afiqlazz
#lazzsusukambing
#selayang
#gombak
#batucaves
#menaratm
#alhamdulillah
#nationwide
#skuadmesralazz
#freecod
#percumacod

    Melampau betoi ni!

    Terbeliak mata konsultan Lazz bila dengar announcement Lady bos Lazz dekat Wanita Hari Ini.

    Mesti ramai juga yang tengok tadi kan?? Yang menonton WHI tadi, layak dapat pakej Jimat Lazz Susu Kambing yang memang jimat gila. Next post saya share apa yg gila tu. 😉

    Tambah lagi, ada special free gift. Gift je pun dah nilai puluh-puluh ringgit. Yang tengok tadi mesti tau kan 'Free gift' yang HQ offer. 😁

    Bak kata Lady boss. Promosi harga rugi kali ni.😅 Tak pe lah katanya. Nak meraikan pencinta dan bakal pencinta Lazz Susu Kambing sempena bulan kemerdekaan ni. 😍😍 Yang mana sempat jeling-jeling masa lazz live tadi. Tapi blur mana nak dapatkan Lazz Susu Kambing. Klik je link ni
    www.wasap.my/60133183165/PromoLazzWHI
    . Saya bantu uruskan tempahan anda.
    Afiq
    Konsultan Lazz Susu Kambing

    #SkuadMesraLazz
    #1KotakPunHantar
    #LazzDelivery
    #LazzCOD
    #afiqlazz
    #lazzsusukambing
    #selayang
    #gombak
    #batucaves
    #menaratm
    #alhamdulillah
    #nationwide
    #skuadmesralazz
    #freecod
    #percumacod

    4 0 20 August, 2019

Top #menaratm posts

    “Mr Stark? I don’t feel so good... Please I don’t wanna go! I’m sorry 😢”
This tower always reminds me of Stark Tower 🗼🚁
•
•
•
#AereonSpark

    “Mr Stark? I don’t feel so good... Please I don’t wanna go! I’m sorry 😢”
    This tower always reminds me of Stark Tower 🗼🚁



    #AereonSpark

    571 127 28 November, 2018