#merekah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #merekah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
26.6
Average comment
1.1
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@aslegacy_keramat Profile picture

@aslegacy_keramat

NAK MUDAH BERSALIN?? Setiap ibu mengandung mahukan pengalaman bersalin normal yang senang dan mudah.

Namun ada juga di antara kita yang terpaksa dibedah, diinduce, di epidural atau divacum.
Tak semua ibu- ibu bernasib baik memperolehi pengalaman yang indah di bilik bersalin.😅
.
Tahu tak ibu- ibu semua ada cara atau petua orang lama yang boleh menggalakkan kelahiran yang mudah.
Amalan ini sebenarnya boleh diamalkan di awal kandungan lagi sehingga bersalin. Amalkan sesudu pagi dan malam Minyak Kelapa Dara Asli Dherbs bila kandungan mencecah 35 minggu ke atas dan sapu minyak kelapa dara di kawasan perineum bagi memudahkan kelahiran
.
Untuk order online dapatkan dengan whatsapp ke 013-9692222 http://huzret.wasap.my

#aslegacyamirul #sayajual #produkviral #aslegacymalaysia #aslegacykl #bizziboddy #bzflush #harumnita #bmf #jomjadiagent #siakapkeli #wanitacantik #codsetiawangsa #codampang #codwangsamaju #kgbarukl #codsetapak #coduiagombak #codkeramat #dropshipwanted #minyakkelapadara #ibumengandung #ibucantikluarbiasa #merekah #bazarpaknilmurah

NAK MUDAH BERSALIN?? Setiap ibu mengandung mahukan pengalaman bersalin normal yang senang dan mudah.

Namun ada juga di antara kita yang terpaksa dibedah, diinduce, di epidural atau divacum. 
Tak semua ibu- ibu bernasib baik memperolehi pengalaman yang indah di bilik bersalin.😅
.
Tahu tak ibu- ibu semua ada cara atau petua orang lama yang boleh menggalakkan kelahiran yang mudah. 
Amalan ini sebenarnya boleh diamalkan di awal kandungan lagi sehingga bersalin. Amalkan sesudu pagi dan malam Minyak Kelapa Dara Asli Dherbs bila kandungan mencecah 35 minggu ke atas dan sapu minyak kelapa dara di kawasan perineum bagi memudahkan kelahiran
.
Untuk order online dapatkan dengan whatsapp ke 013-9692222 http://huzret.wasap.my

#aslegacyamirul #sayajual #produkviral  #aslegacymalaysia #aslegacykl #bizziboddy #bzflush #harumnita #bmf #jomjadiagent #siakapkeli #wanitacantik #codsetiawangsa #codampang #codwangsamaju #kgbarukl #codsetapak #coduiagombak #codkeramat #dropshipwanted #minyakkelapadara #ibumengandung #ibucantikluarbiasa #merekah #bazarpaknilmurah
3 0 21 hours ago
@wiwik_empritz Profile picture

@wiwik_empritz

Kuning atau merah ?
Apapun warnanya tetap cantik , walaupun tersaji apa ada adanya.
Sajikan diri kita sejujurnya tanpa " kamuflase asal yang lain senang" . #mawar #rose #kuning #bungamawar #portraitphotography #merekah

Kuning atau merah ?
Apapun warnanya tetap cantik , walaupun tersaji apa ada adanya.
Sajikan diri kita sejujurnya tanpa " kamuflase asal yang lain senang" . #mawar #rose #kuning #bungamawar #portraitphotography #merekah
1 0 23 hours ago
@aslegacy_keramat Profile picture

@aslegacy_keramat

SIAPA TENGAH MENGANDUNG?? Setiap ibu mengandung mahukan pengalaman bersalin normal yang senang dan mudah.

Namun ada juga di antara kita yang terpaksa dibedah, diinduce, di epidural atau divacum.
Tak semua ibu- ibu bernasib baik memperolehi pengalaman yang indah di bilik bersalin.😅
.
Tahu tak ibu- ibu semua ada cara atau petua orang lama yang boleh menggalakkan kelahiran yang mudah.
Amalan ini sebenarnya boleh diamalkan di awal kandungan lagi sehingga bersalin. Amalkan sesudu pagi dan malam Minyak Kelapa Dara Asli Dherbs bila kandungan mencecah 35 minggu ke atas dan sapu minyak kelapa dara di kawasan perineum bagi memudahkan kelahiran
.
Untuk order online dapatkan dengan whatsapp ke http://huzret.wasap.my
013-9692222

#aslegacyamirul #sayajual #produkviral #aslegacymalaysia #aslegacykl #bizziboddy #bzflush #harumnita #bmf #jomjadiagent #siakapkeli #wanitacantik #ibumengandung #ibucantikluarbiasa #minyakkelapadara #dherbs #jamurahsiawanita #selulit #merekah #mengandung #watson #bazarpaknilmurah

SIAPA TENGAH MENGANDUNG?? Setiap ibu mengandung mahukan pengalaman bersalin normal yang senang dan mudah.

Namun ada juga di antara kita yang terpaksa dibedah, diinduce, di epidural atau divacum. 
Tak semua ibu- ibu bernasib baik memperolehi pengalaman yang indah di bilik bersalin.😅
.
Tahu tak ibu- ibu semua ada cara atau petua orang lama yang boleh menggalakkan kelahiran yang mudah. 
Amalan ini sebenarnya boleh diamalkan di awal kandungan lagi sehingga bersalin. Amalkan sesudu pagi dan malam Minyak Kelapa Dara Asli Dherbs bila kandungan mencecah 35 minggu ke atas dan sapu minyak kelapa dara di kawasan perineum bagi memudahkan kelahiran
.
Untuk order online dapatkan dengan whatsapp ke http://huzret.wasap.my
013-9692222

#aslegacyamirul #sayajual #produkviral  #aslegacymalaysia #aslegacykl #bizziboddy #bzflush #harumnita #bmf #jomjadiagent #siakapkeli #wanitacantik #ibumengandung #ibucantikluarbiasa #minyakkelapadara #dherbs #jamurahsiawanita #selulit #merekah #mengandung #watson #bazarpaknilmurah
2 0 14 September, 2019
@myra_rtw Profile picture

@myra_rtw

Nak kulit cantik ada caranya tau. Jom baca tips ni..
.
✔Minum air putih at least 2 liter sehari. Air agen detox terbaik tau.
✔Kurangkan makanan manis seperti dessert dan minuman soda.
✔Rajin dan disiplinkan diri buat rutin asas skincare (Cleanser, toner, moisturizer).
✔Last sekali kenalah consume #lovlinbirdsnest. #birdnest ni ibarat booster untuk cantikkan kulit anda..
.
WA 013-297 2271 or klik link di bio 😉.
.
RM20 sekotak (3 botol).
🚗COD Kemaman & sekitarnya.
🚚Pos seluruh Malaysia.
.
#lovlinbirdsnest #agentlovlin #agentlovlinbirdsnest #lovlinkemaman #agentlovlinkemaman #lovlinbirdsnestkemaman #lovlinchukai #lovlinbinjai #antiaging #milkboostermalaysia #cantik #sayapakaisayajual #trustedseller #sarangburung #faraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #moist #bibirkering #merekah #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #ukm #bandarbarubangi #bbb #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterbandarbarubangi

Nak kulit cantik ada caranya tau. Jom baca tips ni..
.
✔Minum air putih at least 2 liter sehari. Air agen detox terbaik tau.
✔Kurangkan makanan manis seperti dessert dan minuman soda.
✔Rajin dan disiplinkan diri buat rutin asas skincare (Cleanser, toner, moisturizer).
✔Last sekali kenalah consume #lovlinbirdsnest. #birdnest ni ibarat booster untuk cantikkan kulit anda..
.
WA 013-297 2271 or klik link di bio 😉.
.
RM20 sekotak (3 botol).
🚗COD Kemaman & sekitarnya.
🚚Pos seluruh Malaysia.
.
#lovlinbirdsnest #agentlovlin #agentlovlinbirdsnest #lovlinkemaman #agentlovlinkemaman #lovlinbirdsnestkemaman #lovlinchukai #lovlinbinjai #antiaging #milkboostermalaysia #cantik #sayapakaisayajual #trustedseller #sarangburung #faraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #moist #bibirkering #merekah #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #ukm #bandarbarubangi  #bbb #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterbandarbarubangi
2 0 14 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
7 0 14 September, 2019
@rararatnadwipa Profile picture

@rararatnadwipa

Yg kemaren #kuncup sekarang sudah #merekah dan #mewangi. #bungalily

Yg kemaren #kuncup sekarang sudah #merekah dan #mewangi. #bungalily
4 0 13 September, 2019
@myra_rtw Profile picture

@myra_rtw

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG Faraalipbutter in ORCHID VANILLA?🤔
.
Kombinasi bahan2 istimewa yg diformulasi khas.
.
🌸Argan Oil
Nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik berseri dan menyegarkan.
.
🌸Shea Butter
Berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir.
.
🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman.
.
🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir.
.
RM55 + 🎁.
FREE POSTAGE.
🚚Pos ke SELURUH MALAYSIA.
🚘COD area Kemaman & Bandar Baru Bangi dan sekitarnya.
.
WA 013-297 2271 or klik link di bio.
.
#faraalipbutter #teamflbkyra #teamflbmyra #faralipbutter #lipbutter #flbsquad #farahanimrazak #organic #mesrawuduk #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #lipbalm #moist #bibirkering #merekah #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #faraalipbutterselangor #ukm #bandarbarubangi #bbb #kajang #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterkajang #agenfaraalipbutterbandarbarubangi #sayapakaisayajual

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG Faraalipbutter in ORCHID VANILLA?🤔
.
Kombinasi bahan2 istimewa yg diformulasi khas.
.
🌸Argan Oil
Nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik berseri dan menyegarkan.
.
🌸Shea Butter
Berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir.
.
🌸Vitamin E
Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman.
.
🌸Orchid Extract
Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir.
.
RM55 + 🎁.
FREE POSTAGE.
🚚Pos ke SELURUH MALAYSIA.
🚘COD area Kemaman & Bandar Baru Bangi dan sekitarnya.
.
WA 013-297 2271 or klik link di bio.
.
#faraalipbutter #teamflbkyra #teamflbmyra #faralipbutter #lipbutter #flbsquad #farahanimrazak #organic #mesrawuduk #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #lipbalm #moist #bibirkering #merekah #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #faraalipbutterselangor #ukm #bandarbarubangi  #bbb #kajang #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterkajang #agenfaraalipbutterbandarbarubangi #sayapakaisayajual
6 0 12 September, 2019
Positive Feedback Faraalipbutter Caramel Mint & Orchid Vanilla 💕🥰. .
RM55 + 🎁.
FREE POSTAGE.
🚚Pos ke SELURUH MALAYSIA.
🚘COD area Kemaman & Bandar Baru Bangi dan sekitarnya.
.
WA 013-297 2271 or klik link di bio.
.
#faraalipbutter #teamflbkyra #teamflbmyra #faralipbutter #lipbutter #flbsquad #farahanimrazak #organic #mesrawuduk #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #lipbalm #moist #bibirkering #merekah #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #faraalipbutterselangor #ukm #bandarbarubangi  #bbb #kajang #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterkajang #agenfaraalipbutterbandarbarubangi #sayapakaisayajual
10 0 12 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
11 0 11 September, 2019
@myra_rtw Profile picture

@myra_rtw

Faraalipbutter💄😘.
.
Sejenis produk rawatan bibir yg wajib ada pada setiap orang. Bibir kering jadi lembap, bibir menggelupas jadi lembut, bibir gelap jadi cerah dan bibir pucat jadi kemerahan.
.
Warnanya very long lasting, once dah apply kat bibir warnanya akan terus meresap ke dalam. Tak melekit dan tak berminyak. Kebanyakan lipbalm lain akan rasa berminyak lepas pakai tapi dengan lipbutter ni tak perlu risau semua tu 😍
.
Bagi yg dah lama cari lip product yg sesuai untuk bibir bermasalah, THIS IS FOR YOU ❤️
.
Jom dapatkan bibir yg sihat dan cantik dengan Faraalipbutter! ❤
.
#faraalipbutter #teamflbkyra #teamflbmyra #faralipbutter #lipbutter #flbsquad #farahanimrazak #organic #mesrawuduk #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #lipbalm #moist #bibirkering #merekah #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #faraalipbutterselangor #ukm #bandarbarubangi #bbb #kajang #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterkajang #agenfaraalipbutterbandarbarubangi #sayapakaisayajual

Faraalipbutter💄😘.
.
Sejenis produk rawatan bibir yg wajib ada pada setiap orang. Bibir kering jadi lembap, bibir menggelupas jadi lembut, bibir gelap jadi cerah dan bibir pucat jadi kemerahan.
.
Warnanya very long lasting, once dah apply kat bibir warnanya akan terus meresap ke dalam. Tak melekit dan tak berminyak. Kebanyakan lipbalm lain akan rasa berminyak lepas pakai tapi dengan lipbutter ni tak perlu risau semua tu 😍
.
Bagi yg dah lama cari lip product yg sesuai untuk bibir bermasalah, THIS IS FOR YOU ❤️
.
Jom dapatkan bibir yg sihat dan cantik dengan Faraalipbutter! ❤
.
#faraalipbutter #teamflbkyra #teamflbmyra #faralipbutter #lipbutter #flbsquad #farahanimrazak #organic #mesrawuduk #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #lipbalm #moist #bibirkering #merekah #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #faraalipbutterselangor #ukm #bandarbarubangi  #bbb #kajang #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterkajang #agenfaraalipbutterbandarbarubangi #sayapakaisayajual
7 0 10 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
15 0 8 September, 2019
@myra_rtw Profile picture

@myra_rtw

KENAPA KITA PERLU KONSISTEN ? 💋💋 Produk apa pun yang kita guna.
Kita jangan terlalu mengharapkan kesan yang sehari dua kerana setiap orang kulitnya berbeza ada cepat ada juga lambat.

Kalau setakat minum 1 set lepas tu takde hasil yg kite nak terus stop. Konpem memang tak akan menjadi ler. 😁

Nak dapat result pun guna at least cuba amalkan 5 set untuk kegunaan 1 bulan. Kenapa 1 bulan? Regenerasi kulit dalam 28 hari. Lebih afdhal amalkan 3 bulan untuk menampakan kesan yang ketara.
Dan sebaik-baiknya amalkan secara berterusan. Bukan dah dapat hasil yang nak kita stop. Ramai juga yang beli 3 set terus give up. Ni time Lovlin baru nak bersuai kenal dengan sistem badan kita. Kita pula pi STOP pulak. Kan dah terbantut dia nak kerja. 😅😅. Ada juga yang cakap sinis yang dah cukup makan buah-buahan sahaja. Yang dia tak tahu, dalam buah takde EGF cik akak. Sarang burung kaya dengan faktor pertumbuhan epidermis iaitu Epidermal Growth Factor (EGF). Bahan ini bertanggungjawab untuk memperbaiki tisu kulit. Sebab itulah sarang burung terkenal untuk mengekalkan awet muda dan rawatan kulit wajah.

Ramai dah pengguna setia Lovlin ada juga pengguna Lovlin yang sempat derhaka nak cuba jenama lain akhirnya kembali mengamalkan Lovlin selepas dorang research Lovlin adalah jenama yang ada sijil Halal terdaftar dan dengan bahan-bahan berquality tinggi.

Meh saya cadangkan untuk uollz pilih Plan Ekonomi 5 set sahaja setiap bulan. Janji konsisten minum selang sehari.
Ada banyak lagi Plan lainnya yang disesuaikan dengan budget uollz.

Yang PENTING KONSISTEN & RAJIN 💪💪.
.
WA 013-297 2271 or klik link di bio 😉.
.
RM20 sekotak (3 botol).
🚗COD Kemaman & sekitarnya.
🚚Pos seluruh Malaysia.
.
#lovlinbirdsnest #agentlovlin #agentlovlinbirdsnest #lovlinkemaman #agentlovlinkemaman #lovlinbirdsnestkemaman #lovlinchukai #lovlinbinjai #antiaging #milkboostermalaysia #cantik #sayapakaisayajual #trustedseller #sarangburung #faraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #moist #bibirkering #lipmatte #merekah #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #ukm #bandarbarubangi #bbb #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterbandarbarubangi

KENAPA KITA PERLU KONSISTEN ? 💋💋 Produk apa pun yang kita guna. 
Kita jangan terlalu mengharapkan kesan yang sehari dua kerana setiap orang kulitnya berbeza ada cepat ada juga lambat.

Kalau setakat minum 1 set lepas tu takde hasil yg kite nak terus stop. Konpem memang tak akan menjadi ler. 😁

Nak dapat result pun guna at least cuba amalkan 5 set untuk kegunaan 1 bulan. Kenapa 1 bulan? Regenerasi kulit dalam 28 hari. Lebih afdhal amalkan 3 bulan untuk menampakan kesan yang ketara. 
Dan sebaik-baiknya amalkan secara berterusan. Bukan dah dapat hasil yang nak kita stop. Ramai juga yang beli 3 set terus give up.  Ni time Lovlin baru nak bersuai kenal dengan sistem badan kita. Kita pula pi STOP pulak. Kan dah terbantut dia nak kerja. 😅😅. Ada juga yang cakap sinis yang dah cukup makan buah-buahan sahaja. Yang dia tak tahu,  dalam buah takde EGF cik akak. Sarang burung kaya dengan faktor pertumbuhan epidermis iaitu Epidermal Growth Factor (EGF). Bahan ini bertanggungjawab untuk memperbaiki tisu kulit. Sebab itulah sarang burung terkenal untuk mengekalkan awet muda dan rawatan kulit wajah.

Ramai dah pengguna setia Lovlin ada juga pengguna Lovlin yang sempat derhaka nak cuba jenama lain akhirnya kembali mengamalkan Lovlin selepas dorang research Lovlin adalah jenama yang ada sijil Halal terdaftar dan dengan bahan-bahan berquality tinggi.

Meh saya cadangkan untuk uollz pilih Plan Ekonomi 5 set sahaja setiap bulan. Janji konsisten minum selang sehari. 
Ada banyak lagi Plan lainnya yang disesuaikan dengan budget uollz.

Yang PENTING KONSISTEN & RAJIN 💪💪.
.
WA 013-297 2271 or klik link di bio 😉.
.
RM20 sekotak (3 botol).
🚗COD Kemaman & sekitarnya.
🚚Pos seluruh Malaysia.
.
#lovlinbirdsnest #agentlovlin #agentlovlinbirdsnest #lovlinkemaman #agentlovlinkemaman #lovlinbirdsnestkemaman #lovlinchukai #lovlinbinjai #antiaging #milkboostermalaysia #cantik #sayapakaisayajual #trustedseller #sarangburung #faraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #moist #bibirkering #lipmatte #merekah #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #ukm #bandarbarubangi  #bbb #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterbandarbarubangi
7 0 7 September, 2019
@epy_kusnandar Profile picture

@epy_kusnandar

A @qodrat_pratama
Kopina
Nu
Beureum #amazing ! #akopi
Logo dibikini A didamar @damarizalmr

A @qodrat_pratama
Kopina
Nu
Beureum #amazing ! #akopi
Logo dibikini A didamar @damarizalmr
592 26 4 September, 2019
@myra_rtw Profile picture

@myra_rtw

Kemaman, Terengganu, Malaysia

Khasiat Sarang Burung Walit

Kajian perubatan Cina di Beijing mendapati sarang burung walit menjadikannya agen pemutihan kulit dan juga baik untuk kesihatan mata. Bagi penghidap asma, ia juga menjadi agen terbaik memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru. Hasil daripada eksperimen dan penelitian menunjukkan bahawa sarang burung bermanfaat sebagai:
.
✅ Zat kolagen yang terkandung dalam setiap sarang burung walet dapat melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan serta memperbaiki saluran pencernaan.
.
✅ Sarang burung walet dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Ini juga adalah nutrisi yang bagus untuk paru-paru dan menguatkan saluran pernafasan.
.
✅ Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. Juga dapat mempercepat proses penyembuhan setelah melahirkan.
.
✅ Untuk wanita, pemakanan secara teratur dapat meningkatkan daya metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan.
.
✅ Untuk orang tua, pemakanan secara teratur dapat menguatkan urat dan tulang serta meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit
.
✅ Untuk kanak-kanak, sarang burung berkenaan dapat membesarkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan dan memperkuatkan paru-paru.
.
✅ Dipilih sebagai makanan yang amat baik kepada para perokok selain dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan daripada nikotin dan mencegah serangan barah.
.
WA Izza 013-297 2271 or klik link di bio 😉.
.
🚗COD Kemaman & sekitarnya.
🚚Pos seluruh Malaysia.
.
#lovlinbirdsnest #agentlovlin #agentlovlinbirdsnest #lovlinkemaman #agentlovlinkemaman #lovlinbirdsnestkemaman #lovlinchukai #lovlinbinjai #antiaging #milkboostermalaysia #cantik #sayapakaisayajual #trustedseller #sarangburung #faraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #moist #bibirkering #lipmatte #merekah #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #ukm #bandarbarubangi #bbb #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterbandarbarubangi

Khasiat Sarang Burung Walit

Kajian perubatan Cina di Beijing mendapati sarang burung walit menjadikannya agen pemutihan kulit dan juga baik untuk kesihatan mata. Bagi penghidap asma, ia juga menjadi agen terbaik memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru. Hasil daripada eksperimen dan penelitian menunjukkan bahawa sarang burung bermanfaat sebagai:
.
✅ Zat kolagen yang terkandung dalam setiap sarang burung walet dapat melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan serta memperbaiki saluran pencernaan.
.
✅ Sarang burung walet dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Ini juga adalah nutrisi yang bagus untuk paru-paru dan menguatkan saluran pernafasan.
.
✅ Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. Juga dapat mempercepat proses penyembuhan setelah melahirkan.
.
✅ Untuk wanita, pemakanan secara teratur dapat meningkatkan daya metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan.
.
✅ Untuk orang tua, pemakanan secara teratur dapat menguatkan urat dan tulang serta meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit
.
✅ Untuk kanak-kanak, sarang burung berkenaan dapat membesarkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan dan memperkuatkan paru-paru.
.
✅ Dipilih sebagai makanan yang amat baik kepada para perokok selain dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan daripada nikotin dan mencegah serangan barah.
.
WA Izza 013-297 2271 or klik link di bio 😉.
.
🚗COD Kemaman & sekitarnya.
🚚Pos seluruh Malaysia.
.
#lovlinbirdsnest #agentlovlin #agentlovlinbirdsnest #lovlinkemaman #agentlovlinkemaman #lovlinbirdsnestkemaman #lovlinchukai #lovlinbinjai #antiaging #milkboostermalaysia #cantik #sayapakaisayajual #trustedseller #sarangburung #faraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #moist #bibirkering #lipmatte #merekah #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #ukm #bandarbarubangi  #bbb #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterbandarbarubangi
6 0 3 September, 2019
@myra_rtw Profile picture

@myra_rtw

Kemaman, Terengganu, Malaysia

Harini dah start kerja 😝. Faraalipbutter jangan lupa 😉❤❤❤.
.
Kebaikan Faraalipbutter Caramel Mint.
🌷 Melembabkan bibir
🌷 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick)
🌷 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat)
🌷 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan)
🌷 Mempunyai perasa Caramel Mint
.
Bahan-bahan utama:
❤ Olive oil
❤ Jojoba oil
❤ Sunflower seed
❤ Beeswax
💯 ORGANIK & SELAMAT
.
Jom jom semua rasai keajaiban Faraalipbutter. DIJAMIN tak menyesal! Menyesal tak beli awal awal ada la 😂
.
Bibir sihat, hati gembira!
.
RM55 + 🎁.
FREE POSTAGE.
🚚Pos ke SELURUH MALAYSIA.
🚘COD area Kemaman & Bandar Baru Bangi dan sekitarnya.
.
WA 013-297 2271 or klik link di bio.
.
#faraalipbutter #teamflbkyra #teamflbmyra #faralipbutter #lipbutter #flbsquad #farahanimrazak #organic #mesrawuduk #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #lipbalm #moist #bibirkering #merekah #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #faraalipbutterselangor #ukm #bandarbarubangi #bbb #kajang #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterkajang #agenfaraalipbutterbandarbarubangi #sayapakaisayajual

Harini dah start kerja 😝. Faraalipbutter jangan lupa 😉❤❤❤.
.
Kebaikan Faraalipbutter Caramel Mint.
🌷 Melembabkan bibir
🌷 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick)
🌷 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat)
🌷 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan)
🌷 Mempunyai perasa Caramel Mint
.
Bahan-bahan utama:
❤ Olive oil
❤ Jojoba oil
❤ Sunflower seed
❤ Beeswax
💯 ORGANIK & SELAMAT
.
Jom jom semua rasai keajaiban Faraalipbutter. DIJAMIN tak menyesal! Menyesal tak beli awal awal ada la 😂
.
Bibir sihat, hati gembira!
.
RM55 + 🎁.
FREE POSTAGE.
🚚Pos ke SELURUH MALAYSIA.
🚘COD area Kemaman & Bandar Baru Bangi dan sekitarnya.
.
WA 013-297 2271 or klik link di bio.
.
#faraalipbutter #teamflbkyra #teamflbmyra #faralipbutter #lipbutter #flbsquad #farahanimrazak #organic #mesrawuduk #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #lipbalm #moist #bibirkering #merekah #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #faraalipbutterselangor #ukm #bandarbarubangi  #bbb #kajang #kemaman #agenfaraalipbutterkemaman #agenfaraalipbutterkajang #agenfaraalipbutterbandarbarubangi #sayapakaisayajual
9 0 3 September, 2019
KAKI MEREKAH ? BERDAKI? BERKERAK?
.
TENGOK GAMBAR NI .
.
#footmask #kakiberdaki #kakiberkerak #merekah #footmassage #footspa #perniagaanonline
9 2 1 September, 2019

Top #merekah posts

@zaskiasungkar15 Profile picture

@zaskiasungkar15

< "Supporting the beauty of every woman inside and out, @moyabyherfiza is here with their 1st lovely collection of scarf for your everyday chic look.

Di koleksi pertamanya, @Moyabyherfiza punya 5 patterned scarf yang di-design khusus untuk setiap karakter wanita; #Semerbak #Sebiru #Merekah #Serangkai dan #Malaya.
Penasaran sama koleksi patterns cantik scarf-nya? Go follow @moyabyherfiza dan siap-siap untuk bisa pesan online di tanggal 18 Desember 2017, ya 🌠 #moyabyherfiza" >

< "Supporting the beauty of every woman inside and out, @moyabyherfiza is here with their 1st lovely collection of scarf for your everyday chic look.

Di koleksi pertamanya, @Moyabyherfiza punya 5 patterned scarf yang di-design khusus untuk setiap karakter wanita; #Semerbak #Sebiru #Merekah #Serangkai dan #Malaya.
Penasaran sama koleksi patterns cantik scarf-nya? Go follow @moyabyherfiza dan siap-siap untuk bisa pesan online di tanggal 18 Desember 2017, ya 🌠 #moyabyherfiza" >
11,992 448 15 hours ago
@rickyharun Profile picture

@rickyharun

"Supporting the beauty of every woman inside and out, @moyabyherfiza by is here with their 1st lovely collection of scarf for your everyday chic look.

Di koleksi pertamanya, @Moyabyherfiza punya 5 patterned scarf yang di-design khusus untuk setiap karakter wanita; #Semerbak #Sebiru #Merekah #Serangkai dan #Malaya.
Penasaran sama koleksi patterns cantik scarf-nya? Go follow @moyabyherfiza dan siap-siap untuk bisa pesan online di tanggal 18 Desember 2017, ya 🌠 #moyabyherfiza"

Goodluck love 😘 @herfiza

"Supporting the beauty of every woman inside and out, @moyabyherfiza by is here with their 1st lovely collection of scarf for your everyday chic look.

Di koleksi pertamanya, @Moyabyherfiza punya 5 patterned scarf yang di-design khusus untuk setiap karakter wanita; #Semerbak #Sebiru #Merekah #Serangkai dan #Malaya.
Penasaran sama koleksi patterns cantik scarf-nya? Go follow @moyabyherfiza dan siap-siap untuk bisa pesan online di tanggal 18 Desember 2017, ya 🌠 #moyabyherfiza"

Goodluck love 😘 @herfiza
10,641 19 16 hours ago
@gdaghaida Profile picture

@gdaghaida

“it’s not only about your look, it’s you that matters the most” .
hmmm.. “look” hanya sebatas tampilan luar.. yang gak kalah penting adalah yang di “dalam” 😊 yang harus diurus dan diperbaiki terus menerus.. 😊
.
.
i am wearing #dubaikhimar by @gdas_by_ghaida and lovely pastel scarf by @moyabyherfiza 💕 maaaciiiyyy teteh @herfiza 💕
#merekah
#ghaidastylediary

“it’s not only about your look, it’s you that matters the most” .
hmmm.. “look” hanya sebatas tampilan luar.. yang gak kalah penting adalah yang di “dalam” 😊 yang harus diurus dan diperbaiki terus menerus.. 😊
.
.
i am wearing #dubaikhimar by @gdas_by_ghaida and lovely pastel scarf by @moyabyherfiza 💕 maaaciiiyyy teteh @herfiza 💕
#merekah
#ghaidastylediary
1,317 3 29 December, 2017
@kabargumelardotcom Profile picture

@kabargumelardotcom

Gumelar, Jawa Tengah, Indonesia

Selamat pagi sahabat KG di manapun berada.
________________
Keindahan alam pagi selalu punya nuansa berbeda. Menikmatinya, kita akan merasakan anugerah tak terhingga dari yang maha kuasa. Tak ada yang sanggup untuk menafsirkannya.
.
#lanscape #SelamatPagi #fajarmerah #merekah #alam #gunung #gunungslamet #kabargumelar #kabargumelardotcom #banyumashits #purwokertohitz #banyumasku #gumelarku

Selamat pagi sahabat KG di manapun berada.
________________
Keindahan alam pagi selalu punya nuansa berbeda. Menikmatinya, kita akan merasakan anugerah tak terhingga dari yang maha kuasa. Tak ada yang sanggup untuk menafsirkannya.
.
#lanscape #SelamatPagi #fajarmerah #merekah #alam #gunung #gunungslamet #kabargumelar #kabargumelardotcom #banyumashits #purwokertohitz #banyumasku #gumelarku
116 4 21 May, 2019
@mattan_chai Profile picture

@mattan_chai

"Loyang kedua"
#chiffonpandan #merekah #pandanchiffoncake #pandancake #pandanleaf #coconutmilk #chiffon
Bunganya mekar berbeda beda garisnya,cyantik alamiah💚💚💚

"Loyang kedua"
#chiffonpandan #merekah#pandanchiffoncake #pandancake #pandanleaf #coconutmilk #chiffon 
Bunganya mekar berbeda beda garisnya,cyantik alamiah💚💚💚
420 24 3 December, 2018
@silvialim18 Profile picture

@silvialim18

My homemade Fried Cassava alias Singkong Goreng 😍
Aku tipe yg lebih suka bikin jajanan gorengan bgini sndiri di rmh dripada beli 😌 Seriusan deh ini singkong gorengnya wangi & enakk bangettttt! *abaikan foto yg seadanya ini ya soalnya udh gag sabar mau tak comot* ini versi singkong goreng yg Crispy outside & Soft inside 🤤😋🤤😋 Siapa nih yg anak singkong juga?🙋🏻‍♀️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#silviafooddiary #silviacooking #doyanngemil #doyanmakan #doyancooking #crispy #fried #cassava #singkong #wangi #empuk #lembut #merekah #delicious #simple #yummy #homemade #cooking #food #foodie #foodporn #foodstagram #photooftheday #instafood #instapic #instadaily #instagood #likeforlike #like4like #l4l

My homemade Fried Cassava alias Singkong Goreng 😍 
Aku tipe yg lebih suka bikin jajanan gorengan bgini sndiri di rmh dripada beli 😌 Seriusan deh ini singkong gorengnya wangi & enakk bangettttt! *abaikan foto yg seadanya ini ya soalnya udh gag sabar mau tak comot* ini versi singkong goreng yg Crispy outside & Soft inside 🤤😋🤤😋 Siapa nih yg anak singkong juga?🙋🏻‍♀️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#silviafooddiary#silviacooking#doyanngemil#doyanmakan#doyancooking#crispy#fried#cassava#singkong#wangi#empuk#lembut#merekah#delicious#simple#yummy#homemade#cooking#food#foodie#foodporn#foodstagram#photooftheday#instafood#instapic#instadaily#instagood#likeforlike#like4like#l4l
392 17 13 January, 2018
@pijaminaz Profile picture

@pijaminaz

Senyum ni semalam. Pagi ni perut menangis. Cemana nak sambung potluck raya kat office @minaz.my ni? HAHAHA #bajupunmenangis #merekah .
.
.
Wearing @minaz.my #minazbloomingadha2019 Vintage Series Serenity Kurung / MINAZHIJAB Silk Shawl Icey Blue #minazhijabxswarovski #pijaminazootd #minaz #pijaminaz

Senyum ni semalam. Pagi ni perut menangis. Cemana nak sambung potluck raya kat office @minaz.my ni? HAHAHA #bajupunmenangis #merekah .
.
.
Wearing @minaz.my #minazbloomingadha2019 Vintage Series Serenity Kurung / MINAZHIJAB Silk Shawl Icey Blue #minazhijabxswarovski #pijaminazootd #minaz #pijaminaz
2,603 39 1 July, 2019
@ratu_anandita Profile picture

@ratu_anandita

"Supporting the beauty of every woman inside and out, @moyabyherfiza is here with their 1st lovely collection of scarf for your everyday chic look.

Di koleksi pertamanya, @Moyabyherfiza punya 5 patterned scarf yang di-design khusus untuk setiap karakter wanita; #Semerbak #Sebiru #Merekah #Serangkai dan #Malaya.
Penasaran sama koleksi patterns cantik scarf-nya? Go follow @moyabyherfiza dan siap-siap untuk bisa pesan online di tanggal 18 Desember 2017, ya 🌠
.
Pasti banyak yg terkecoh, dikira aku yaaaa??!! 😂 Gapapa kita emang kembar koookk @herfiza 😆😘 #moyabyherfiza

"Supporting the beauty of every woman inside and out, @moyabyherfiza is here with their 1st lovely collection of scarf for your everyday chic look.

Di koleksi pertamanya, @Moyabyherfiza punya 5 patterned scarf yang di-design khusus untuk setiap karakter wanita; #Semerbak #Sebiru #Merekah #Serangkai dan #Malaya.
Penasaran sama koleksi patterns cantik scarf-nya? Go follow @moyabyherfiza dan siap-siap untuk bisa pesan online di tanggal 18 Desember 2017, ya 🌠
.
Pasti banyak yg terkecoh, dikira aku yaaaa??!! 😂 Gapapa kita emang kembar koookk @herfiza 😆😘 #moyabyherfiza
416 7 12 hours ago
@wadaslintangkece Profile picture

@wadaslintangkece

Regrann from @thiraffi_dyah28 - ..segala kisah ia simpan untuk dirinya sendiri,tak ingin membaginya..
.
.
📷 by @danysoetono
#photo #senja #siluet #merekah #lovvlovv #explorewonosobo #wadaslintang #wonosobozone #wonosobohitz #dolanwonosobo #instamood - #regrann

Regrann from @thiraffi_dyah28 - ..segala kisah ia simpan untuk dirinya sendiri,tak ingin membaginya..
.
.
📷 by @danysoetono 
#photo #senja #siluet #merekah #lovvlovv #explorewonosobo #wadaslintang #wonosobozone #wonosobohitz #dolanwonosobo #instamood - #regrann
134 2 5 May, 2018