#mesamall Instagram Photos & Videos

mesamall - 6.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mesamall and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
12.1
Average comment
0.7
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Marble cake Orange choc & Vanilla choc flavour

#nilai #usim #kotaseriemas #kotawarisan #bbst #aeonnilai #mesamall #salaktinggi #kuartersklia #enstek #bbn
1 0 2 hours ago

HUJAN-HUJAN PUN LAKU TERUKS!!
.
Yes, itulah penangan #ayaqworld. .
Abang ni sekali #cod 50botol terus dia ambil. Thank you 👍👍😊
.
Kalau korang nak jana #pendapatan sampingan, klik je kt bio okeh! 👍
.
#ayaqworld #pencetusummah #ejen #dropship # #ayaqworldhq #ayaqworldbybonda #teamcnad #daifarhantv3 #penjawatawam #uitm #usim #nilai #salaktinggi #sepang #cyberjaya #aeonmallnilai #mesamall

HUJAN-HUJAN PUN LAKU TERUKS!!
.
Yes, itulah penangan #ayaqworld. .
Abang ni sekali #cod 50botol terus dia ambil. Thank you 👍👍😊
.
Kalau korang nak jana #pendapatan sampingan, klik je kt bio okeh! 👍
.
#ayaqworld #pencetusummah #ejen #dropship ##ayaqworldhq #ayaqworldbybonda #teamcnad #daifarhantv3 #penjawatawam #uitm #usim #nilai #salaktinggi #sepang #cyberjaya #aeonmallnilai #mesamall
8 1 7 hours ago

Ada benda ada, ada benda takde lagi. Gadis bancuh air pun tak ada lagi. Haaaa... Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam
#sepang

Ada benda ada, ada benda takde lagi. Gadis bancuh air pun tak ada lagi. Haaaa... Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual 
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai 
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia 
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians 
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege 
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota 
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam 
#sepang
10 0 7 hours ago

} 🌻 push yourself cause no one is going to do it for you 🌻 {
#quotes #siblings #inspirationalquotes #instagram #mesamall

} 🌻 push yourself  cause no one is going to do  it for you 🌻 { 
#quotes #siblings #inspirationalquotes #instagram #mesamall
44 1 8 hours ago

Liverpool vs watford
8:30 malam

Abang punya prediction liverpool 403 - 0 watford. Leicester city gonna win the league.

Moh lepak bapak budak & co. Malam ni.
Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam
#sepang

Liverpool vs watford
8:30 malam

Abang punya prediction liverpool 403 - 0 watford. Leicester city gonna win the league.

Moh lepak bapak budak & co. Malam ni. 
Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual 
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai 
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia 
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians 
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege 
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota 
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam 
#sepang
7 0 9 hours ago

Kek Pandan lover ada kat sini tak? Put your hands uppp 🙋🙋‍♂️
.
Yang minat kek pandan ni bukan biasa biasa. Dari tua sampai ke muda in love sangat. Memang sesuai nak menambat hati mertua gtuhh 🤗 Budak budak pon sukaaa. Apa yang best sangat kek Pandan Gula Melaka ni? 🤔
.
Kek nye lembut sangatt, dibaluti pulak dengan Swiss Meringues perisa pandan yang sangat soft sangat light rasanye. Lepas tu diletakkan kelapa sebelum direnjis dengan air gula melaka. Perghhh perfect sangat! Kek tradisional yang dimodenkan. Gtuuuu 😋
.
Jom order untuk surprise yang tersayang. Lama tak surprised mereka kannn 🥰

DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj mengikut kawasan ye
.
.
Whatsapp: www.wasap.my/60132648284/Hi,Wawa.SayaNakOrderComboSado (click link in bio 👆)
.
.
#agentmamasab #mamasab #mamasablovers #kekmamasab #cakemamasab #mamasabwarrior #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #kekseremban #usim  #aeonmallnilai #mesamall #dfcc #kekkahwin #kektunang #brownies #sosperap #kambingperap #uitmpuncakalam #sedaplainmaciammmv2

Kek Pandan lover ada kat sini tak? Put your hands uppp 🙋🙋‍♂️
.
Yang minat kek pandan ni bukan biasa biasa. Dari tua sampai ke muda in love sangat. Memang sesuai nak menambat hati mertua gtuhh 🤗 Budak budak pon sukaaa. Apa yang best sangat kek Pandan Gula Melaka ni? 🤔
.
Kek nye lembut sangatt, dibaluti pulak dengan Swiss Meringues perisa pandan yang sangat soft sangat light rasanye. Lepas tu diletakkan kelapa sebelum direnjis dengan air gula melaka. Perghhh perfect sangat! Kek tradisional yang dimodenkan. Gtuuuu 😋
.
Jom order untuk surprise yang tersayang. Lama tak surprised mereka kannn 🥰

DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj mengikut kawasan ye
.
.
Whatsapp: www.wasap.my/60132648284/Hi,Wawa.SayaNakOrderComboSado (click link in bio 👆)
.
. 
#agentmamasab #mamasab #mamasablovers #kekmamasab #cakemamasab #mamasabwarrior #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #kekseremban #usim  #aeonmallnilai #mesamall #dfcc #kekkahwin #kektunang #brownies #sosperap #kambingperap #uitmpuncakalam #sedaplainmaciammmv2
3 0 16 hours ago

MESAHILL NILAI PHASE 3
👉🏻RM1100 only // 450sqft
👉🏻2 rooms HIGH FLOOR windy+ good air ventilation 👉🏻FULLY furnished
👉🏻1 free car park
👉🏻Be the first tenant !! 👉🏻ALL New furniture new mattress ⚠️✅
👉🏻New Facilities (basketball court, water gym etc) *immediate move in
*Unit inclusive of AC, fridge, washer, study table& chair, Induction Cooker, oven etc
*Actual photos of unit
.
.
Linked to Mesamall. (Cinema, F&B includes subway, Starbucks, coffee bean, family mart, sushi uchi, cafes, bakery, dobi, etc) .
Contact Charis Loh @0189404154 for more info. 😀. .
.
20mins to KLIA
25mins to Seremban
7mins to Aeon Nilai
7mins to Inti NILAI
5mins to Nilai Uni
3mins to Manipal Uni
.
.
#mesahill #mesahillnilai #mesamall #mesamallnilai #nilai #klia2✈️ #manipalinternationaluniversity #miunilai #politekniknilai #nilaikehidupan #bandarbarunilai #mesamallnilai

MESAHILL NILAI PHASE 3
👉🏻RM1100 only // 450sqft
👉🏻2 rooms HIGH FLOOR windy+ good air ventilation 👉🏻FULLY furnished
👉🏻1 free car park
👉🏻Be the first tenant !! 👉🏻ALL New furniture new mattress ⚠️✅
👉🏻New Facilities (basketball court, water gym etc) *immediate move in
*Unit inclusive of AC, fridge, washer, study table& chair, Induction Cooker, oven etc
*Actual photos of unit
.
.
Linked to Mesamall. (Cinema, F&B includes subway, Starbucks, coffee bean, family mart, sushi uchi, cafes, bakery, dobi, etc) .
Contact Charis Loh @0189404154 for more info. 😀. .
.
20mins to KLIA
25mins to Seremban 
7mins to Aeon Nilai
7mins to Inti NILAI
5mins to Nilai Uni
3mins to Manipal Uni
.
.
#mesahill #mesahillnilai #mesamall #mesamallnilai #nilai #klia2✈️ #manipalinternationaluniversity #miunilai #politekniknilai #nilaikehidupan #bandarbarunilai #mesamallnilai
6 0 13 December, 2019
#mesamall
4 2 13 December, 2019

Kebulur? Nak try jual minyak tapi tak tahu nak bawa awek makan kat mana? Awek suka pasta braderrrrr. Meh sepinggan dua. Mesti sangkut sampai ke pintu syurga.

Haaaaa.... Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam
#sepang

Kebulur? Nak try jual minyak tapi tak tahu nak bawa awek makan kat mana? Awek suka pasta braderrrrr. Meh sepinggan dua. Mesti sangkut sampai ke pintu syurga.

Haaaaa.... Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual 
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai 
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia 
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians 
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege 
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota 
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam 
#sepang
27 2 13 December, 2019

Salam Jumaat barakah 🥰 Hari Jumaat hari yang bagus untuk sedekah kan. Ok boleh la belanja kawan kawan or family kek Mamasab 🤗 Kek apa ye yang sesuai? 🤔
.
Haa Combo Sado! Ada 4 jenis kek dalam combo ni; Brownies, Congobars, Nutella Gunung Berapi dan Brownies Mix Nut. Kek dalam combo ni kering tahan lasak gtuuu. Tak payah simpan dalam peti pon. Sado kan 💪
.
Jangan tunggu lama lamaaa, jom order skng! 😉
.
.
DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj mengikut kawasan ye
.
.
Whatsapp: www.wasap.my/60132648284/Hi,Wawa.SayaNakOrderComboSado (click link in bio 👆)
.
.
#agentmamasab #mamasab #mamasablovers #kekmamasab #cakemamasab #mamasabwarrior #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #kekseremban #usim #aeonmallnilai #mesamall #dfcc #kekkahwin #kektunang #brownies #sosperap #kambingperap #uitmpuncakalam #sedaplainmaciammmv2

Salam Jumaat barakah 🥰 Hari Jumaat hari yang bagus untuk sedekah kan. Ok boleh la belanja kawan kawan or family kek Mamasab 🤗 Kek apa ye yang sesuai? 🤔
.
Haa Combo Sado! Ada 4 jenis kek dalam combo ni; Brownies, Congobars, Nutella Gunung Berapi dan Brownies Mix Nut. Kek dalam combo ni kering tahan lasak gtuuu. Tak payah simpan dalam peti pon. Sado kan 💪
.
Jangan tunggu lama lamaaa, jom order skng! 😉
.
. 
DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj mengikut kawasan ye
.
.
Whatsapp: www.wasap.my/60132648284/Hi,Wawa.SayaNakOrderComboSado (click link in bio 👆)
.
. 
#agentmamasab #mamasab #mamasablovers #kekmamasab #cakemamasab #mamasabwarrior #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #kekseremban #usim  #aeonmallnilai #mesamall #dfcc #kekkahwin #kektunang #brownies #sosperap #kambingperap #uitmpuncakalam #sedaplainmaciammmv2
7 0 13 December, 2019

#Repost @newyorkmoonsalon
• • • • • •
New York Moon Salon

Loving this balance of cool and warmth for the winter !!!
#newyorkmoon #mesamall #winterhaircolor #grandjunctionstylist

#Repost @newyorkmoonsalon
• • • • • •
New York Moon Salon

Loving this balance of cool and warmth for the winter !!!
#newyorkmoon #mesamall #winterhaircolor #grandjunctionstylist
10 0 12 December, 2019

Loving this balance of cool and warmth for the winter !!!
#newyorkmoon #mesamall #winterhaircolor #grandjunctionstylist

Loving this balance of cool and warmth for the winter !!!
#newyorkmoon #mesamall #winterhaircolor #grandjunctionstylist
11 2 12 December, 2019

BVC BVC BVC. Kau ingat tak raya 2017 dulu ramai bising-bising pasal bvc ni. Ha. Ada yang kempunan tak dapat. Ada yang merajuk sebab stok habis. Ada yang putus sahabat sebab abang tak simpan stok untuk kroni-kroni bapak budak & co.

Sekarang sudah kembali braderrrr. Dalam bentuk salt nic braderrrr. Siap yang pod compatible punya, 60pg.

Dah. Baik cepat. Kang habis kang merajuk lagi. Abang dah la malas memujuk.

Kbai.

Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam
#sepang

BVC BVC BVC. Kau ingat tak raya 2017 dulu ramai bising-bising pasal bvc ni. Ha. Ada yang kempunan tak dapat. Ada yang merajuk sebab stok habis. Ada yang putus sahabat sebab abang tak simpan stok untuk kroni-kroni bapak budak & co.

Sekarang sudah kembali braderrrr. Dalam bentuk salt nic braderrrr. Siap yang pod compatible punya, 60pg.

Dah. Baik cepat. Kang habis kang merajuk lagi. Abang dah la malas memujuk.

Kbai.

Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual 
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai 
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia 
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians 
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege 
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota 
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam 
#sepang
7 0 12 December, 2019

Abm nasihatkan pd teman2 yg blum gi tengok Ejen Ali ni, jgn ler kamu pergi tengok masa tgh demam. Sbb masa demam, sistem pertahanan badan korg lemah & susah nk kawal airmata.
Abm gi layankan budak2 ni masa demam2. Jd ntah knp ade satu babak tetiba menetes plak airmata abm. Demam kot. Abm salahkan sistem pertahanan badan yg lemah sebagai puncanya. Jarang2 Johari Hashim nangis tgk kartun.

Puncaaaaa

#EjenAliTheMovie
#BertindakSegera
#MamakMaju
#MMCineplexes
#MesaMall

Abm nasihatkan pd teman2 yg blum gi tengok Ejen Ali ni, jgn ler kamu pergi tengok masa tgh demam. Sbb masa demam, sistem pertahanan badan korg lemah & susah nk kawal airmata. 
Abm gi layankan budak2 ni masa demam2. Jd ntah knp ade satu babak tetiba menetes plak airmata abm. Demam kot. Abm salahkan sistem pertahanan badan yg lemah sebagai puncanya. Jarang2 Johari Hashim nangis tgk kartun.

Puncaaaaa

#EjenAliTheMovie
#BertindakSegera
#MamakMaju
#MMCineplexes
#MesaMall
11 1 12 December, 2019

Perghh. Kte close up sket topping DFCC Standard nihh. Mengegarkan jiwa tak? 🤭 Tebal kan topping nye. Cream Cheese di atas n bawahnye Chocolate Ganache..thennn kte tambah lagi drizzle Caramel n Nutella kat atas Cream Cheese tu 🤤🤤🤤
.
Awesome kannn. Serius sedap serius berbaloi n serius tak dapat harga kek camni kat kedai lain 🤗 Jom grab yours today! For your love ones n yourself 😘
.
🦋 DFFC Standard
.
DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj mengikut kawasan ye
.
.
#agentmamasab #mamasab #mamasablovers #kekmamasab #cakemamasab #mamasabwarrior #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #keksungaibuloh #usim #aeonmallnilai #mesamall #bbn #dfcc #kekkahwin #kektunang #brownies #sosperap #kambingperap #uitmpuncakalam #sedaplainmaciammmv2

Perghh. Kte close up sket topping DFCC Standard nihh. Mengegarkan jiwa tak? 🤭 Tebal kan topping nye. Cream Cheese di atas n bawahnye Chocolate Ganache..thennn kte tambah lagi drizzle Caramel n Nutella kat atas Cream Cheese tu 🤤🤤🤤
.
Awesome kannn. Serius sedap serius berbaloi n serius tak dapat harga kek camni kat kedai lain 🤗 Jom grab yours today! For your love ones n yourself 😘
.
🦋 DFFC Standard
. 
DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj mengikut kawasan ye
.
. 
#agentmamasab #mamasab #mamasablovers #kekmamasab #cakemamasab #mamasabwarrior #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #keksungaibuloh #usim #aeonmallnilai #mesamall #bbn #dfcc #kekkahwin #kektunang #brownies #sosperap #kambingperap #uitmpuncakalam #sedaplainmaciammmv2
3 0 12 December, 2019

#iniNILOFAshare

Bagaimana proses penghasilan NILOFA Banana Flavoured Milk?

NILOFA Banana Flavoured Milk merupakan produk minuman tenusu bernutrisi yang melalui dua proses yang boleh meningkatkan jangka hayat (sehingga 18 bulan); UHT dan Double Sterilization. UHT merupakan proses rawatan yang memaksimumkan pembunuhan kuman di dalam sesuatu produk sebelum produk dibungkus dengan kaedah kombinasi suhu dan pemprosesan bahan. Double Sterilization pula merupakan proses steril selepas produk dibungkus untuk memaksimumkan kualiti.
.
#Nilofa #NilofaNilai #NilofaNilaiImpian #NilofaUSIM #NilofaAeonNilai #NilofaMesaMall #BananaMilk #NilofaBananaMilkNilai #NilofaBananaMilk #NilofaBananaMilkNilai #SusuPisangNilofa #NilofaMalaysia #BananaMilkbyNeelofa #BananaMilkNilofaNilai #BananaMilkNilaiNilofa #NilofaBiz #MinumanNilofa #MinumanNilofaNilai #MinumanSusuPisang #MinumanSusuPisangNilai #TeamBananaAvengers #Usim #Nilai #MesaMall #AeonNilai #iniNILOFA #GoWithGoodness

#iniNILOFAshare

Bagaimana proses penghasilan NILOFA Banana Flavoured Milk?

NILOFA Banana Flavoured Milk merupakan produk minuman tenusu bernutrisi yang melalui dua proses yang boleh meningkatkan jangka hayat (sehingga 18 bulan); UHT dan Double Sterilization. UHT merupakan proses rawatan yang memaksimumkan pembunuhan kuman di dalam sesuatu produk sebelum produk dibungkus dengan kaedah kombinasi suhu dan pemprosesan bahan. Double Sterilization pula merupakan proses steril selepas produk dibungkus untuk memaksimumkan kualiti.
. 
#Nilofa #NilofaNilai #NilofaNilaiImpian #NilofaUSIM #NilofaAeonNilai #NilofaMesaMall #BananaMilk #NilofaBananaMilkNilai #NilofaBananaMilk #NilofaBananaMilkNilai #SusuPisangNilofa #NilofaMalaysia #BananaMilkbyNeelofa #BananaMilkNilofaNilai #BananaMilkNilaiNilofa #NilofaBiz #MinumanNilofa #MinumanNilofaNilai #MinumanSusuPisang #MinumanSusuPisangNilai #TeamBananaAvengers #Usim #Nilai #MesaMall #AeonNilai #iniNILOFA #GoWithGoodness
9 0 11 December, 2019

rasa nk buat YES mini perfume tp stock mini ciputtt je lg tinggal.. jd kena fikir plan lain nie.. perfume mini laju sgt skrg 🤭 klu mommy buat yg botol besor tp hrga YES..mau idok?? 🤔🤔 #yeezy
#yearsandyears
#yes
#yesplease
#perfumebandungnilai
#nilai
#nilaipemborongperfume
#perfumeborong
#perfumebandungkajang
#edpperfume
#mercato
#mesamallnilai
#mesamall

rasa nk buat YES mini perfume tp stock mini ciputtt je lg tinggal.. jd kena fikir plan lain nie.. perfume mini laju sgt skrg 🤭 klu mommy buat yg botol besor tp hrga YES..mau idok?? 🤔🤔 #yeezy
#yearsandyears 
#yes 
#yesplease 
#perfumebandungnilai
#nilai
#nilaipemborongperfume
#perfumeborong
#perfumebandungkajang
#edpperfume
#mercato
#mesamallnilai
#mesamall
2 0 11 December, 2019

✏️Mark your calendar!!! Come and celebrate🎉Superkidz Grand Opening🎉 on SUNDAY, (22.12.2019) at MesaMall. We open at 10am. Mr.Coconut Clown 🤡 will meet you at 2:30pm - 4:30pm
~ 100 packets Nasi Lemak to be shared
~ Limited Special Gift 🎁 to customers 👶🏻👦🏻👧🏻 #GrandOpening #SuperKidz #SuperkidzMesaMall #MrCoconutClown #MesaMall #mesahill #December #IndoorPlayGround #Nilai #NegeriSembilan #Kids #2019 #4outlet #22December2019 #Kid #Happy #Fun #Safety

✏️Mark your calendar!!! Come and celebrate🎉Superkidz Grand Opening🎉 on SUNDAY, (22.12.2019) at MesaMall. We open at 10am. Mr.Coconut Clown 🤡 will meet you at 2:30pm - 4:30pm
~	100 packets Nasi Lemak to be shared
~	Limited Special Gift 🎁 to customers 👶🏻👦🏻👧🏻 #GrandOpening #SuperKidz #SuperkidzMesaMall #MrCoconutClown #MesaMall #mesahill #December #IndoorPlayGround #Nilai #NegeriSembilan #Kids #2019 #4outlet #22December2019 #Kid #Happy #Fun #Safety
5 0 11 December, 2019
Buttermilk pie freebase. Now in store. Lambat, habis. Kbai.

Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual 
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai 
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia 
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians 
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege 
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota 
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam 
#sepang
11 0 11 December, 2019

Bermulalah episode pertama dalam segmen "FLAVOR DAH LAMA ADA, TAK JALAN, TIBA-TIBA ADA ORANG CARI". Ada seorang awek ni dulu cakap "bang ambilah pink ais bang. Flavor itu sedap itu bah. Kalu ada sia beli bah". Abang pun ambil la liquid pink ice ni. Bila dah ambil awek sabah tu terus tak muncul dah.

Selepas beberapa 3 ke 4 bulan flavor ni ada atas shelf bapak budak & co. Abang dah nak masukkan dalam kategori flavor tepu. Tiba-tiba ramai pula datang cari. Habis. Dah kena restock lagi.

Kbai.

Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam
#sepang

Bermulalah episode pertama dalam segmen "FLAVOR DAH LAMA ADA, TAK JALAN, TIBA-TIBA ADA ORANG CARI". Ada seorang awek ni dulu cakap "bang ambilah pink ais bang. Flavor itu sedap itu bah. Kalu ada sia beli bah". Abang pun ambil la liquid pink ice ni. Bila dah ambil awek sabah tu terus tak muncul dah.

Selepas beberapa 3 ke 4 bulan flavor ni ada atas shelf bapak budak & co. Abang dah nak masukkan dalam kategori flavor tepu. Tiba-tiba ramai pula datang cari. Habis. Dah kena restock lagi.

Kbai.

Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual 
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai 
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia 
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians 
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege 
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota 
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam 
#sepang
12 0 11 December, 2019

Kalau abang dah tanya "kau taknak buat freebase ke flavor ni?" tu maknanya memang abang suka la flavor tu. Macam peppermint ice batu shut up ni. First time abang sedut time barang baru keluar, menghayati hujan malam di depan restoran al jamal (grilled chicken dia padu) kat giant nilai tu. Fuhhh. Padu bhai.

Ada lagi satu honeydew blackcurrant, yang tu takde stok. Tapi ini padu. Ah. Padu lah. Kau beli baru kau tahu padu dia.

Kbai.

Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam
#sepang

Kalau abang dah tanya "kau taknak buat freebase ke flavor ni?" tu maknanya memang abang suka la flavor tu. Macam peppermint ice batu shut up ni. First time abang sedut time barang baru keluar, menghayati hujan malam di depan restoran al jamal (grilled chicken dia padu) kat giant nilai tu. Fuhhh. Padu bhai.

Ada lagi satu honeydew blackcurrant, yang tu takde stok. Tapi ini padu. Ah. Padu lah. Kau beli baru kau tahu padu dia.

Kbai.

Bapak Budak & Co.
NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam)
2pm to 12am
selasa sampai ahad (isnin cuti)

www.wassap.my/601121252035

#bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual 
#nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai 
#nilaivaporcommunity #vapesepang #vapemalaysia 
#malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod
#vapelounge #nilaiimpian #usimians 
#manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege 
#nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota 
#enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam 
#sepang
9 1 11 December, 2019

Ibu engkau lah ratu hatiku 💝
.
.⠀
.
𝑷𝒆𝒏𝒈𝒆𝒅𝒂𝒓 𝑺𝒂𝒉 𝑱𝑹𝑴 🆔𝙹𝙱2010𝚂
🎀ᴷᴸᴵᴬ/ᴷᴸᴵᴬ²
🎀ᴮᴬᴺᴰᴬᴿ ᴮᴬᴿᵁ ˢᴬᴸᴬᴷ ᵀᴵᴺᴳᴳᴵ
🎀ᴺᴵᴸᴬᴵ
🎀ᴷᵒᵗᵃ ᵂᵃʳⁱˢᵃⁿ
dan sekitarnya. 📦Pos seluruh 🇲🇾🤗
📞Whatsapp 011-12390073 atau klik link di bio. 😊 www.wasap.my/601112390073

#jamuratumalaya #jrm #jamuratumalayaklia2 #jamuratumalayanilai #jamuratumalayasepang #jamuratumalayabbst #nilai #kotawarisan #bbst #nilaisquare #datarannilai #inticollege #aeonnilai #bandarbarunilai #mesamall #breastfeeding #chocolatefiberlife #desacempakanilai #klia2 #klia #mitsui #masjidklia #jrmklia #jrmbbst #codnilai #codbbst #bandarbarusalaktinggi #jrmklia2

Ibu engkau lah ratu hatiku 💝
.
.⠀
.
𝑷𝒆𝒏𝒈𝒆𝒅𝒂𝒓 𝑺𝒂𝒉 𝑱𝑹𝑴 🆔𝙹𝙱2010𝚂
🎀ᴷᴸᴵᴬ/ᴷᴸᴵᴬ²
🎀ᴮᴬᴺᴰᴬᴿ ᴮᴬᴿᵁ ˢᴬᴸᴬᴷ ᵀᴵᴺᴳᴳᴵ
🎀ᴺᴵᴸᴬᴵ
🎀ᴷᵒᵗᵃ ᵂᵃʳⁱˢᵃⁿ
dan sekitarnya. 📦Pos seluruh 🇲🇾🤗
📞Whatsapp 011-12390073 atau klik link di bio. 😊 www.wasap.my/601112390073

#jamuratumalaya #jrm #jamuratumalayaklia2 #jamuratumalayanilai #jamuratumalayasepang #jamuratumalayabbst #nilai #kotawarisan #bbst #nilaisquare #datarannilai #inticollege #aeonnilai #bandarbarunilai #mesamall #breastfeeding #chocolatefiberlife #desacempakanilai #klia2 #klia #mitsui #masjidklia #jrmklia #jrmbbst #codnilai #codbbst #bandarbarusalaktinggi #jrmklia2
4 0 11 December, 2019
Team Hummel at Santaland 2019
#mesamall #sharegj #hummelrealestate #yourpreferredrealtors #sellinggrandjct
12 0 10 December, 2019

Top #mesamall posts

💙💙💙🎈 .
.
#malaysia #mesahill #mesamall #pool

💙💙💙🎈 .
.
#malaysia #mesahill #mesamall #pool
185 6 14 hours ago

Tag a friend you’d like to take out for a Tealive Buy 1 Free 1 treat 💜 👯‍♂️ #buy1free1 #bubbletea #boba #coffee #bff #puncakjalil #mesamall #lrt #subang

Tag a friend you’d like to take out for a Tealive Buy 1 Free 1 treat 💜 👯‍♂️ #buy1free1 #bubbletea #boba #coffee #bff #puncakjalil #mesamall #lrt #subang
5,246 411 24 August, 2019
#mesamall #photoshootingday
127 4 22 September, 2017

Super excited! Hey hey Nilai ppls! This Sunday, Mesamall~ come and join us in 120mins nonstop zumba partayyy~ theme: colourful yo!
Sunday, 5pm-7pm, Mesamall Nilai
FREE ENTRY #zumbaEvent #zumba #freeEntry #zinAzroz #mesamall #nilai #zumbafitness #fitness #healthy #sihat #dance #latin #merengue #zumbainstructor

Super excited! Hey hey Nilai ppls! This Sunday, Mesamall~ come and join us in 120mins nonstop zumba partayyy~ theme: colourful yo! 
Sunday, 5pm-7pm, Mesamall Nilai
FREE ENTRY #zumbaEvent #zumba #freeEntry #zinAzroz #mesamall #nilai #zumbafitness #fitness #healthy #sihat #dance #latin #merengue #zumbainstructor
587 2 12 April, 2018

What good is the warmth of summer, without the cold of winter to give it sweetness! 📷:@rich.co.photo

Administrator: @joshuascott83 @new_colorado
@nuxactive • • • • ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ #nuxlove #nuxactive #athleisure #fashion #shop #shopmesamall #mesamall #athlete #gymlove #fitlife #fitnessathleisure #fit #fitwomen #fitnessmotivation #live #laugh #live #happy #model #modeling #IMG #newcolorado #coloradogirl #colorado #❄️ #mountains #outdoors #outside #life #♥️

What good is the warmth of summer, without the cold of winter to give it sweetness! 📷:@rich.co.photo

Administrator: @joshuascott83 @new_colorado 
@nuxactive • • • • ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ #nuxlove #nuxactive #athleisure #fashion #shop #shopmesamall #mesamall #athlete #gymlove #fitlife #fitnessathleisure #fit #fitwomen #fitnessmotivation #live #laugh #live #happy #model #modeling #IMG  #newcolorado #coloradogirl #colorado #❄️ #mountains  #outdoors #outside #life #♥️
706 15 12 February, 2019

fitting for photoshoot✨

@aa_departmentstore #mesamallnilai #mesamall

fitting for photoshoot✨

@aa_departmentstore #mesamallnilai #mesamall
877 4 18 February, 2019

🎄🔔 Greetings from MesaMall. 🔔🎄
Wish you have a wonderful Christmas and a blissful year ahead. #MesaMall #Nilai #Christmas #2018 #2019

🎄🔔 Greetings from MesaMall. 🔔🎄
Wish you have a wonderful Christmas and a blissful year ahead. #MesaMall #Nilai #Christmas #2018 #2019
103 2 13 December, 2018

Bunda in ZIN 71

UmmieTa Fitness Studio MesaMall Nilai.

28th January 2018.

#ummietafitnesstudio #mesamall #zumbafitness #zin71 #thankyou

Bunda in ZIN 71

UmmieTa Fitness Studio MesaMall Nilai.

28th January 2018.

#ummietafitnesstudio #mesamall #zumbafitness #zin71 #thankyou
115 7 28 January, 2018