#mflslangkawi Instagram Photos & Videos

mflslangkawi - 431 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mflslangkawi and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
15 hours
Average like
99.2
Average comment
2.9
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

alhamdulillah, perkongsian pintar bersama pelajar SMKGULAU, anjuran pengawas pembimbing rakan sebaya dan peserta MFLS Langkawi kohort 11 dan MFLS kulim kohort 7🤗😘😘
#mflslangkawi
#mflskulim
#youthpower

alhamdulillah, perkongsian pintar bersama pelajar SMKGULAU, anjuran pengawas pembimbing rakan sebaya  dan peserta MFLS Langkawi kohort 11 dan MFLS  kulim kohort 7🤗😘😘
#mflslangkawi 
#mflskulim
#youthpower
91 3 14 November, 2019
Memoriessss MFLS
@mfls_langkawi
#mfls
#mflslangkawi
#mfls2019
250 26 13 November, 2019

miss🦄❤️
#mflslangkawi
#khort11

miss🦄❤️
#mflslangkawi 
#khort11
15 0 13 November, 2019
🐱
#langkawi #mflslangkawi
106 0 13 November, 2019

three days ago……
still miss them, my best watch & my friends
#mflslangkawi

three days ago……
still miss them, my best watch & my friends
#mflslangkawi
29 2 13 November, 2019

can't imagine I survived those 10 days // #mflslangkawi
#kohort12
#everest

can't imagine I survived those 10 days // #mflslangkawi 
#kohort12 
#everest
127 1 12 November, 2019

Hope our friendship not end here..
We will meet again🌹in sya allah
#mfls
#mflslangkawi

Hope our friendship not end here..
We will meet again🌹in sya allah
#mfls 
#mflslangkawi
38 0 12 November, 2019

Our memories..time will past away but our memories will stay in my heart forever😘🌹
#mfls
#mflslangkawi

Our memories..time will past away but our memories will stay in my heart forever😘🌹
#mfls 
#mflslangkawi
42 3 12 November, 2019

One of the happiest moments ever is when you find the courage to let go of what you can't change. 😭😢
#mflslangkawi #kohort12
#jenan

One of the happiest moments ever is when you find the courage  to let go of what you can't  change. 😭😢
#mflslangkawi #kohort12
#jenan
143 6 11 November, 2019
I miss u all ❣️
#mflslangkawi #goodmemories
#kohortke12
#mflsluarbiasakekalsemangat
#friends
114 0 11 November, 2019

Mystery Ace💜
#mflslangkawi #mfls2019

Mystery Ace💜
#mflslangkawi #mfls2019
39 0 10 November, 2019

Phoenix! Phoenix! Phoenix!
We are the legend!
#mflslangkawi
#mfls2019

Phoenix! Phoenix! Phoenix!
We are the legend!
#mflslangkawi 
#mfls2019
44 2 10 November, 2019
FRIENDSHIP🤟🏼
#mfls #mfls2019 #mflslangkawi #mflskohort12 #youthpower
42 1 10 November, 2019

Who's the best watch?
Pulau Singa!

@mfls_langkawi
#mflslangkawi #mfls2019

Who's the best watch?
Pulau Singa!

@mfls_langkawi
#mflslangkawi #mfls2019
67 4 10 November, 2019

MFLS Langkawi End Perfectly🎉
#mflslangkawi
#mfls2019
#0111-1011

MFLS Langkawi End Perfectly🎉
#mflslangkawi 
#mfls2019
#0111-1011
29 1 10 November, 2019

Thankyou for the moments❤️
#mflslangkawi
#kohort12

Thankyou for the moments❤️
#mflslangkawi 
#kohort12
99 2 10 November, 2019

Done ☑️
Malaysia Future Leader School Kohort-12(MFLS)
WE ARE YOUTH POWER ✨ See you guys again in future❤
@mfls_langkawi
#mflslangkawi
#mflslangkawikohort12
#kohort12 #tier2

Done ☑️
Malaysia Future Leader School Kohort-12(MFLS)
WE ARE YOUTH POWER ✨ See you guys again in future❤
@mfls_langkawi 
#mflslangkawi 
#mflslangkawikohort12
#kohort12 #tier2
106 5 10 November, 2019

Harap kami boleh berkumpul lagi ~
🙏
who we are ?
VALIANT ! !
#mflslangkawi

Harap kami boleh berkumpul lagi ~
🙏 
who we are ? 
VALIANT ! !
#mflslangkawi
19 0 10 November, 2019

✴2 November 2019✴
SEE? I TOLD YOU ALREADY... TERUS NGAM 😂💕🇲🇾 BEST TEAMMATES EVER 😘 THEY'RE SO SPORTING 😎. I LOVE YOU GUYS A LOT 💞💟
#mflslangkawi #ministryofyouthandsports #youthpower #ilead #langkawi #friendsforever #kohort12

✴2 November 2019✴
SEE? I TOLD YOU ALREADY... TERUS NGAM 😂💕🇲🇾 BEST TEAMMATES EVER 😘 THEY'RE SO SPORTING 😎. I LOVE YOU GUYS A LOT 💞💟
#mflslangkawi #ministryofyouthandsports #youthpower #ilead #langkawi #friendsforever #kohort12
18 0 10 November, 2019

✴1 November 2019✴
The first day in MALAYSIA FUTURE LEADERS SCHOOL @ KEM BINA NEGARA LANGKAWI ❤ First day still malu-malu. But selepas sesi sua kenal terus NGAM! Bak kata pepatah "tak kenal maka tak cinta" I LOVE YOU WATCH 9! 💕😘
#mflslangkawi #ministryofyouthandsports #youthpower #ilead #kohort12 #langkawi

✴1 November 2019✴
The first day in MALAYSIA FUTURE LEADERS SCHOOL @ KEM BINA NEGARA LANGKAWI ❤ First day still malu-malu. But selepas sesi sua kenal terus NGAM! Bak kata pepatah "tak kenal maka tak cinta" I LOVE YOU WATCH 9! 💕😘
#mflslangkawi #ministryofyouthandsports #youthpower #ilead #kohort12 #langkawi
5 0 10 November, 2019

10 Day ✨
Malaysia Future Leader School
Tq to all my new friends
I will appreciate our memory🎉
#mfls
#mflslangkawi
#smktunkusulong

10 Day ✨
Malaysia Future Leader School
Tq to all my new friends 
I will appreciate our memory🎉 
#mfls
#mflslangkawi
#smktunkusulong
219 9 10 November, 2019
#mflslangkawi @mfls_langkawi
176 0 9 November, 2019

MALAYSIA FUTURE LEADER SCHOOL (MFLS) ✌🏻
3 day more
#smktunkusulong
#mflslangkawi
#kohortke12

MALAYSIA FUTURE LEADER SCHOOL (MFLS) ✌🏻
3 day more 
#smktunkusulong 
#mflslangkawi
#kohortke12
105 0 7 November, 2019

Langkawi✨
#mfls
#mflslangkawi

Langkawi✨
#mfls 
#mflslangkawi
201 3 7 November, 2019

Wall climbing
#mflslangkawi
#mfls2019

Wall climbing 
#mflslangkawi 
#mfls2019
26 0 7 November, 2019

1/11/2019 - 10/11/2019
MALAYSIA FUTURE LEADER SCHOOL LANGKAWI Kohort 12✨
@mfls_langkawi
#mflslangkawi
#malaysiafutureleadersschool #kohort12
#CAMPB

1/11/2019 - 10/11/2019
MALAYSIA FUTURE LEADER SCHOOL LANGKAWI Kohort 12✨
@mfls_langkawi
#mflslangkawi 
#malaysiafutureleadersschool  #kohort12
#CAMPB
91 0 6 November, 2019
Days5
#mflslangkawi #mfls2019
38 6 5 November, 2019

Selamat Berkhemah . Gunakan segala ilmu / info yang telah diberikan dengan sehabis baik 💪🏻💪🏻 #Kohort12
#mflslangkawi

Selamat Berkhemah . Gunakan segala ilmu / info yang telah diberikan dengan sehabis baik 💪🏻💪🏻 #Kohort12
#mflslangkawi
346 2 4 November, 2019

This story about life in our dorm Bumbun B❤️! okay HAHAHA who live in Bumbun B only know how to decs feeling in there😂❤️! what the first thing people should do after they got break ? rest kan hahahahahahaha😂but not us will do that😂🙏🏻! kami balik balik akan duk kat satu tempat tu and jadilah kelompok taktau la kelompok apa but akan sembang aktiviti yg dibuat and tell others friends about feeling cakap depn Watch masing yg masih belum rapat. so yah , sembang sembang apa semua then memang tak tidoq la semua ni bila sembang hahahahaha sebab rancak sangat la cita apa aku tak berapa ingat but aku ada la time depa ni tengah kusyuk bercerita😂.almost everyday jugakla orang tidoq dalam dorm , kami ja duk bercerita.But we still manage our time yg lepas rehat apa semua , kami tetap sampai kelas 10minit awal tapi duk dalam kelas menguap sikit la till ada cabaran samapi kena cakap haa tu kena cari idea sendiri laa.They mean to me sbb even kenal 2-3 hari mcm tu , dah boleh masuk kepala🥰and the most important kami support antara satu sama lain even lainlain Watch❤️! so lucky to have them being my friends and till now we still keep in touch even duduk jauh lepas berpisah. Just want all of u to know that oneday insyaAllah , we will meet.I dont know when but Allah plans is more better. takecare all of urself jagasolat&jagafamily❤️ #mflslangkawi

This story about life in our dorm Bumbun B❤️! okay HAHAHA who live in Bumbun B only know how to decs feeling in there😂❤️! what the first thing people should do after they got break ? rest kan hahahahahahaha😂but not us will do that😂🙏🏻! kami balik balik akan duk kat satu tempat tu and jadilah kelompok taktau la kelompok apa but akan sembang aktiviti yg dibuat and tell others friends about feeling cakap depn Watch masing yg masih belum rapat. so yah , sembang sembang apa semua then memang tak tidoq la semua ni bila sembang hahahahaha sebab rancak sangat la cita apa aku tak berapa ingat but aku ada la time depa ni tengah kusyuk bercerita😂.almost everyday jugakla orang tidoq dalam dorm , kami ja duk bercerita.But we still manage our time yg lepas rehat apa semua , kami tetap sampai kelas 10minit awal tapi duk dalam kelas menguap sikit la till ada cabaran samapi kena cakap haa tu kena cari idea sendiri laa.They mean to me sbb even kenal 2-3 hari mcm tu , dah boleh masuk kepala🥰and the most important kami support antara satu sama lain even lainlain Watch❤️! so lucky to have them being my friends and till now we still keep in touch even duduk jauh lepas berpisah. Just want all of u to know that oneday insyaAllah , we will meet.I dont know when but Allah plans is more better. takecare all of urself jagasolat&jagafamily❤️ #mflslangkawi
123 20 2 November, 2019

best memory ever
#kohort11
#mflslangkawi

best memory ever
#kohort11
#mflslangkawi
154 0 29 October, 2019

thanks for MFLS KOHORT 11...I got this chance 2 know you all....skali seumur hidop guys..byk memories kita buat kt sini...10 days just like 10 thn memories yg ad...btw thanks byk ii...sma support..sma ii kna mrh...sma ii redah hujan...sma ii happy...sma ii enjoy...it will not over yet..cause kita smua stu family right...byk benda aq dpt kt sini...srsly a word miss x hilg kn dlm haty smua org...coach kata future leader berani and so on...so we got it...thanks watch 1 yg byk tlg and support...sorry 4 those yg aq termrh waktu latihan ygt..hope memories ni x hilg guys...pagi ni dh x dengar war cry...x dengar motivation...dh x dengar "spa nk ulas tentang video tdi"..dh x solat berjemaah...dinner and lunch dh x stu meja...it's over utk buat smua tuu...susah guys nk dpt coach yg dpt bimbing kita dgn kesabaran yg tinggi...thanks coach mira...thanks coach azu sbb tlg saye mlm tuu...nothing can change the memories...first day..smua x suka sbb fon n everything kna ambik..at the end baru smua tau what is the reason..solo and group camping teach us everything...rock climbing also...hope dgn perkenalan ni kita boleyh buat something great...doa agr smua happy n x lupa ap yg kita dh buru👌

#mflslangkawi
#kohort11

thanks for MFLS KOHORT 11...I got this chance 2 know you all....skali seumur hidop guys..byk memories kita buat kt sini...10 days just like 10 thn memories yg ad...btw thanks byk ii...sma support..sma ii kna mrh...sma ii redah hujan...sma ii happy...sma ii enjoy...it will not over yet..cause kita smua stu family right...byk benda aq dpt kt sini...srsly a word miss x hilg kn dlm haty smua org...coach kata future leader berani and so on...so we got it...thanks watch 1 yg byk tlg and support...sorry 4 those yg aq termrh waktu latihan ygt..hope memories ni x hilg guys...pagi ni dh x dengar war cry...x dengar motivation...dh x dengar "spa nk ulas tentang video tdi"..dh x solat berjemaah...dinner and lunch dh x stu meja...it's over utk buat smua tuu...susah guys nk dpt coach yg dpt bimbing kita dgn kesabaran yg tinggi...thanks coach mira...thanks coach azu sbb tlg saye mlm tuu...nothing can change the memories...first day..smua x suka sbb fon n everything kna ambik..at the end baru smua tau what is the reason..solo and group camping teach us everything...rock climbing also...hope dgn perkenalan ni kita boleyh buat something great...doa agr smua happy n x lupa ap yg kita dh buru👌

#mflslangkawi
#kohort11
241 4 28 October, 2019

Throwback jungle tracking.
Semangat setia kawan yang membantu sehingga tiba di destinasi yang perlu ditujui
#mflslangkawi #mfls

Throwback jungle tracking.
Semangat setia kawan yang membantu sehingga tiba di destinasi yang perlu ditujui
#mflslangkawi #mfls
68 2 27 October, 2019

37 1 27 October, 2019

Top #mflslangkawi posts

10 Day ✨
Malaysia Future Leader School
Tq to all my new friends
I will appreciate our memory🎉
#mfls
#mflslangkawi
#smktunkusulong

10 Day ✨
Malaysia Future Leader School
Tq to all my new friends 
I will appreciate our memory🎉 
#mfls
#mflslangkawi
#smktunkusulong
219 9 10 November, 2019

Done ☑️
Malaysia Future Leader School Kohort-12(MFLS)
WE ARE YOUTH POWER ✨ See you guys again in future❤
@mfls_langkawi
#mflslangkawi
#mflslangkawikohort12
#kohort12 #tier2

Done ☑️
Malaysia Future Leader School Kohort-12(MFLS)
WE ARE YOUTH POWER ✨ See you guys again in future❤
@mfls_langkawi 
#mflslangkawi 
#mflslangkawikohort12
#kohort12 #tier2
106 5 10 November, 2019

"Belajar benda baru , ilmu baru , kawan baru , pengalaman baru di Malaysia Futures Leader School (MFLS) , banyak kenangan yang takkan aku lupa masa di kem , kerjasama dengan kawan kawan masa susah , tempoh masa 10 hari sangatlah laju ia berlalu , tapi kami dah macam family , semua takmau balik , tapi ya terpaksa kami berpisah , semua mengalirkan air mata masa balik semua faham sesama sendiri , aku harap kita jumpa di lain waktu dan lain tempat." YOUTH POWER !
#mfls #mfls2019 #mflslangkawi #kohort8langkawi #youthpower #kbs @syedsaddiq @mfls_langkawi @kbsmalaysia @farleezaramley

"Belajar benda baru , ilmu baru , kawan baru , pengalaman baru di Malaysia Futures Leader School (MFLS) , banyak kenangan yang takkan aku lupa masa di kem , kerjasama dengan kawan kawan masa susah , tempoh masa 10 hari sangatlah laju ia berlalu , tapi kami dah macam family , semua takmau balik , tapi ya terpaksa kami berpisah , semua mengalirkan air mata masa balik semua faham sesama sendiri , aku harap kita jumpa di lain waktu dan lain tempat." YOUTH POWER !
#mfls #mfls2019 #mflslangkawi #kohort8langkawi #youthpower #kbs @syedsaddiq @mfls_langkawi @kbsmalaysia @farleezaramley
266 8 28 August, 2019

Langkawi✨
#mfls
#mflslangkawi

Langkawi✨
#mfls 
#mflslangkawi
201 3 7 November, 2019
Coach 💕🦄 @nuramirul_
#mflslangkawi 
#mfls2019
284 1 28 September, 2019

Biarlah apa yang orang nak cakap tentang diri kita jangan kita perduli cakap mereka kerana mereka takkan pernah tahu apa yang kita lalui untuk kejar sesuatu yang kita inginkan
#mfls #mfls2019 #mflslangkawi #kohort8 #watch12 #youthpower #kekalsemangat #camping #Langkawi

Biarlah apa yang orang nak cakap tentang diri kita jangan kita perduli cakap mereka kerana mereka takkan pernah tahu apa yang kita lalui untuk kejar sesuatu yang kita inginkan 
#mfls #mfls2019 #mflslangkawi #kohort8 #watch12 #youthpower #kekalsemangat #camping #Langkawi
107 0 29 August, 2019

This story about life in our dorm Bumbun B❤️! okay HAHAHA who live in Bumbun B only know how to decs feeling in there😂❤️! what the first thing people should do after they got break ? rest kan hahahahahahaha😂but not us will do that😂🙏🏻! kami balik balik akan duk kat satu tempat tu and jadilah kelompok taktau la kelompok apa but akan sembang aktiviti yg dibuat and tell others friends about feeling cakap depn Watch masing yg masih belum rapat. so yah , sembang sembang apa semua then memang tak tidoq la semua ni bila sembang hahahahaha sebab rancak sangat la cita apa aku tak berapa ingat but aku ada la time depa ni tengah kusyuk bercerita😂.almost everyday jugakla orang tidoq dalam dorm , kami ja duk bercerita.But we still manage our time yg lepas rehat apa semua , kami tetap sampai kelas 10minit awal tapi duk dalam kelas menguap sikit la till ada cabaran samapi kena cakap haa tu kena cari idea sendiri laa.They mean to me sbb even kenal 2-3 hari mcm tu , dah boleh masuk kepala🥰and the most important kami support antara satu sama lain even lainlain Watch❤️! so lucky to have them being my friends and till now we still keep in touch even duduk jauh lepas berpisah. Just want all of u to know that oneday insyaAllah , we will meet.I dont know when but Allah plans is more better. takecare all of urself jagasolat&jagafamily❤️ #mflslangkawi

This story about life in our dorm Bumbun B❤️! okay HAHAHA who live in Bumbun B only know how to decs feeling in there😂❤️! what the first thing people should do after they got break ? rest kan hahahahahahaha😂but not us will do that😂🙏🏻! kami balik balik akan duk kat satu tempat tu and jadilah kelompok taktau la kelompok apa but akan sembang aktiviti yg dibuat and tell others friends about feeling cakap depn Watch masing yg masih belum rapat. so yah , sembang sembang apa semua then memang tak tidoq la semua ni bila sembang hahahahaha sebab rancak sangat la cita apa aku tak berapa ingat but aku ada la time depa ni tengah kusyuk bercerita😂.almost everyday jugakla orang tidoq dalam dorm , kami ja duk bercerita.But we still manage our time yg lepas rehat apa semua , kami tetap sampai kelas 10minit awal tapi duk dalam kelas menguap sikit la till ada cabaran samapi kena cakap haa tu kena cari idea sendiri laa.They mean to me sbb even kenal 2-3 hari mcm tu , dah boleh masuk kepala🥰and the most important kami support antara satu sama lain even lainlain Watch❤️! so lucky to have them being my friends and till now we still keep in touch even duduk jauh lepas berpisah. Just want all of u to know that oneday insyaAllah , we will meet.I dont know when but Allah plans is more better. takecare all of urself jagasolat&jagafamily❤️ #mflslangkawi
123 20 2 November, 2019
done✔️.
#mfls2019 #mflslangkawi #kbs
145 1 25 October, 2019

ᏦᎪᏆᏃᎬΝ❤❤ #mflslangkawi

ᏦᎪᏆᏃᎬΝ❤❤ #mflslangkawi
165 1 28 August, 2019