#mhitv3 Instagram Photos & Videos

mhitv3 - 9.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mhitv3 and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
103.6
Average comment
2.7
Posts with video
16/48
Posts with photo
32/48

Hashtag Popularity

3 𝙏𝙄𝙋𝙎 𝙎𝙃𝙊𝙋𝙋𝙄𝙉𝙂 𝙂𝙍𝙊𝘾𝙀𝙍𝙔!
.
.
Boleh follow 3 basic tips ni bila nak shopping grocery.
1. Jangan shopping masa tengah lapar. Shopping tgh lapar tu mmg bahaya. Nanti you ada tendency nak beli byk makanan
2. Siapkan list barang yang nak dibeli kalau dah ada meal plan. So takderlah main beli ikut instict at that time jer. Nanti balik, barang yang dibeli tak match pulak dengan resipi meal plan
3. Baca label pada produk utk dapatkan pilihan terbaik. Tak perlu jadi nutritionist pun utk baca label tu. Boleh fokus pada 3 bahan penting iaitu lemak, kalori dan protein. Basic rule dia senang jer: tinggi protein, rendah lemak dan rendah kalori.
Boleh cuba tips-tips ni next time bila pergi shopping grocery.
.
.
Nak baca tips-tips sihat atau info kesihatan❓
Follow saya untuk tips- tips sihat, info kesihatan, video dan pemakanan yang efektif
.
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
.
#teamlindaradzali #lindaradzali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
.
#tipskesihatan #jomsihatjomcantik #pemakanansihat #jagakesihatan #coachkurus #misimengecil #tipskurus #nakkuruscepat #ibuberpantang #kurusdarirumah #kempiskanperut #jjcm #mukbangmalaysia #akasiatv3 #curicuricinta #bukancintaaku #jjcm #masakanmelayu #senaman #ctdk #mhi #makansihat #tv3 #menusihat #mhitv3

3 𝙏𝙄𝙋𝙎 𝙎𝙃𝙊𝙋𝙋𝙄𝙉𝙂 𝙂𝙍𝙊𝘾𝙀𝙍𝙔!
.
.
Boleh follow 3 basic tips ni bila nak shopping grocery.
1.  Jangan shopping masa tengah lapar. Shopping tgh lapar tu mmg bahaya. Nanti you ada tendency nak beli byk makanan
2. Siapkan list barang yang nak dibeli kalau dah ada meal plan.  So takderlah main beli ikut instict at that time jer. Nanti balik, barang yang dibeli tak match pulak dengan resipi meal plan
3. Baca label pada produk utk dapatkan pilihan terbaik. Tak perlu jadi nutritionist pun utk baca label tu. Boleh fokus pada 3 bahan penting iaitu lemak, kalori dan protein.  Basic rule dia senang jer: tinggi protein, rendah lemak dan rendah kalori.
Boleh cuba tips-tips ni next time bila pergi shopping grocery.
.
.
Nak baca tips-tips sihat atau info kesihatan❓
Follow saya untuk tips- tips sihat, info kesihatan, video dan pemakanan yang efektif
.
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
.
#teamlindaradzali#lindaradzali#teamnickhinhussien#youcanloseweightfromhome
.
#tipskesihatan#jomsihatjomcantik#pemakanansihat#jagakesihatan#coachkurus#misimengecil#tipskurus #nakkuruscepat #ibuberpantang#kurusdarirumah#kempiskanperut#jjcm#mukbangmalaysia#akasiatv3#curicuricinta#bukancintaaku#jjcm #masakanmelayu#senaman #ctdk #mhi #makansihat #tv3 #menusihat #mhitv3
4 0 7 February, 2020

SUPERMAC NACHOS‼️ Gabungan MAC & CHEESE ,BEEF SAUCE dan NACHOS‼️ Menangislah siapa tak pernah makan 🤪🤪😜😜
.

OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy #jjcmtv3 #viral #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese

SUPERMAC NACHOS‼️ Gabungan MAC & CHEESE ,BEEF SAUCE dan NACHOS‼️ Menangislah siapa tak pernah makan 🤪🤪😜😜
.

OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy  #jjcmtv3  #viral #mhitv3  #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese
70 0 7 February, 2020

Pesanan Khidmat Masyarakat (PSA) berkaitan Wabak Influenza 🙌🏼
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow

Pesanan Khidmat Masyarakat (PSA) berkaitan Wabak Influenza 🙌🏼
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow
17 0 7 February, 2020

Antara perkongsian menarik di Malaysia Hari Ini edisi 10-13 FEBRUARI 2020 😇 🔥🤭
.
Jadi, jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow

Antara perkongsian menarik di Malaysia Hari Ini edisi 10-13 FEBRUARI 2020 😇 🔥🤭
.
Jadi, jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow
12 0 7 February, 2020

Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow

Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow
17 0 7 February, 2020

Sempat lagi nak grab tiket Kalau nak dtg jumpa bamzek Khan 😁😁
Tunggu apa lagi...Grab la cepat!!!! Posted @withregram@zamanifanskl Eeh #bamzek Khan menari bolly ke tu 🤭? Assalamualaikum & hi semua.. Maaf, promo code sempena MHI telahpun tamat. Ada yg dm min da nanges bucu katil 😭😭😭. Ala cian pulak.. 😅Dahla mmg event ni amat terhad jumlah crowdnya ya.. Oklah utk tidak menghampakan fans2 yg tak sempat grab promo code hr tu, dgn ini zamanifanskl akan bg SPECIAL PROMO!!! 🔥🔥🔥Jgn terlepas lagi ya. Oh lagi satu, alang2 zamanifanskl da sponsor, good news utk ibu2 dan bapa2 semua :kanak2 6-12thn dapat 50%diskaun (syaratnya beli 1 bronze ticket dewasa layak utk  1 tiket kanak2 pd harga diskaun). Kanak2 bawah 6 thn FREE!😲 Amacam? Grab cepat special promo MELETOP ni selagi masih ada. Klik bio di ig @zamanifanskl utk pembelian tiket SPECIAL PROMO.
#zamani #zamaniibrahim #therealzamaniibrahim
#zamanislam #zime #zimeproduction #zamanigv5 #zamanigv2018 #zamanians #zamanislam_official
#zamanifanskl #chillaxwithzamani #2020  #dbilique #icsyvmy #icsyv #zcsyv #meletop #penangtoday #penang #perak #kedah #MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #tv3malaysia #talkshow
@maznajwa @nardyaya @aanilina @zimeproduction @_sashareena @mokcikcomeyainz
@zimeproduction
@_sashareena_
@mokcikcomeyainz
@restoranhotelpenmutiara
@zamaniexclusive
@zamani_ziman21
@zamanidiehardfan @zamanislamfighter @zamaniheartbeats
@zamanislam.my
@abgadeksuperfans_official
@zamanislamfanclub
@zamanislamfans__
@zamanislamfamilyfansclub
@zamanifansforever
@zamanislam_fanz
@zamanislam_90s

Sempat lagi nak grab tiket Kalau nak dtg jumpa bamzek Khan 😁😁
Tunggu apa lagi...Grab la cepat!!!! Posted @withregram • @zamanifanskl Eeh #bamzek Khan menari bolly ke tu 🤭? Assalamualaikum & hi semua.. Maaf, promo code sempena MHI telahpun tamat. Ada yg dm min da nanges bucu katil 😭😭😭. Ala cian pulak.. 😅Dahla mmg event ni amat terhad jumlah crowdnya ya.. Oklah utk tidak menghampakan fans2 yg tak sempat grab promo code hr tu, dgn ini zamanifanskl akan bg SPECIAL PROMO!!! 🔥🔥🔥Jgn terlepas lagi ya. Oh lagi satu, alang2 zamanifanskl da sponsor, good news utk ibu2 dan bapa2 semua :kanak2 6-12thn dapat 50%diskaun (syaratnya beli 1 bronze ticket dewasa layak utk  1 tiket kanak2 pd harga diskaun). Kanak2 bawah 6 thn FREE!😲 Amacam? Grab cepat special promo MELETOP ni selagi masih ada. Klik bio di ig @zamanifanskl utk pembelian tiket SPECIAL PROMO.
#zamani #zamaniibrahim #therealzamaniibrahim 
#zamanislam #zime #zimeproduction #zamanigv5 #zamanigv2018 #zamanians #zamanislam_official 
#zamanifanskl #chillaxwithzamani #2020  #dbilique #icsyvmy #icsyv #zcsyv #meletop #penangtoday #penang #perak #kedah #MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #tv3malaysia #talkshow
@maznajwa @nardyaya @aanilina @zimeproduction @_sashareena @mokcikcomeyainz 
@zimeproduction 
@_sashareena_
@mokcikcomeyainz
@restoranhotelpenmutiara
@zamaniexclusive 
@zamani_ziman21 
@zamanidiehardfan @zamanislamfighter @zamaniheartbeats 
@zamanislam.my 
@abgadeksuperfans_official 
@zamanislamfanclub 
@zamanislamfans__ 
@zamanislamfamilyfansclub 
@zamanifansforever 
@zamanislam_fanz 
@zamanislam_90s
40 0 7 February, 2020

Eeh #bamzek Khan menari bolly ke tu 🤭? Assalamualaikum & hi semua.. Maaf, promo code sempena MHI telahpun tamat. Ada yg dm min da nanges bucu katil 😭😭😭. Ala cian pulak.. 😅Dahla mmg event ni amat terhad jumlah crowdnya ya.. Oklah utk tidak menghampakan fans2 yg tak sempat grab promo code hr tu, dgn ini zamanifanskl akan bg SPECIAL PROMO!!! 🔥🔥🔥Jgn terlepas lagi ya. Oh lagi satu, alang2 zamanifanskl da sponsor, good news utk ibu2 dan bapa2 semua :kanak2 6-12thn dapat 50%diskaun (syaratnya beli 1 bronze ticket dewasa layak utk  1 tiket kanak2 pd harga diskaun). Kanak2 bawah 6 thn FREE!😲 Amacam? Grab cepat special promo MELETOP ni selagi masih ada. Klik bio di ig @zamanifanskl utk pembelian tiket SPECIAL PROMO.
#zamani #zamaniibrahim #therealzamaniibrahim
#zamanislam #zime #zimeproduction #zamanigv5 #zamanigv2018 #zamanians #zamanislam_official
#zamanifanskl #chillaxwithzamani #2020  #dbilique #icsyvmy #icsyv #zcsyv #meletop #penangtoday #penang #perak #kedah #MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #tv3malaysia #talkshow
@maznajwa @nardyaya @aanilina @zimeproduction @_sashareena @mokcikcomeyainz
@zimeproduction
@_sashareena_
@mokcikcomeyainz
@restoranhotelpenmutiara
@zamaniexclusive
@zamani_ziman21
@zamanidiehardfan @zamanislamfighter @zamaniheartbeats
@zamanislam.my
@abgadeksuperfans_official
@zamanislamfanclub
@zamanislamfans__
@zamanislamfamilyfansclub
@zamanifansforever
@zamanislam_fanz
@zamanislam_90s

Eeh #bamzek Khan menari bolly ke tu 🤭? Assalamualaikum & hi semua.. Maaf, promo code sempena MHI telahpun tamat. Ada yg dm min da nanges bucu katil 😭😭😭. Ala cian pulak.. 😅Dahla mmg event ni amat terhad jumlah crowdnya ya.. Oklah utk tidak menghampakan fans2 yg tak sempat grab promo code hr tu, dgn ini zamanifanskl akan bg SPECIAL PROMO!!! 🔥🔥🔥Jgn terlepas lagi ya. Oh lagi satu, alang2 zamanifanskl da sponsor, good news utk ibu2 dan bapa2 semua :kanak2 6-12thn dapat 50%diskaun (syaratnya beli 1 bronze ticket dewasa layak utk  1 tiket kanak2 pd harga diskaun). Kanak2 bawah 6 thn FREE!😲 Amacam? Grab cepat special promo MELETOP ni selagi masih ada. Klik bio di ig @zamanifanskl utk pembelian tiket SPECIAL PROMO.
#zamani #zamaniibrahim #therealzamaniibrahim 
#zamanislam #zime #zimeproduction #zamanigv5 #zamanigv2018 #zamanians #zamanislam_official 
#zamanifanskl #chillaxwithzamani #2020  #dbilique #icsyvmy #icsyv #zcsyv #meletop #penangtoday #penang #perak #kedah #MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #tv3malaysia #talkshow
@maznajwa @nardyaya @aanilina @zimeproduction @_sashareena @mokcikcomeyainz 
@zimeproduction 
@_sashareena_
@mokcikcomeyainz
@restoranhotelpenmutiara
@zamaniexclusive 
@zamani_ziman21 
@zamanidiehardfan @zamanislamfighter @zamaniheartbeats 
@zamanislam.my 
@abgadeksuperfans_official 
@zamanislamfanclub 
@zamanislamfans__ 
@zamanislamfamilyfansclub 
@zamanifansforever 
@zamanislam_fanz 
@zamanislam_90s
62 0 7 February, 2020

wahhhh..
msti ramai #makmak #ayah yang tak sempat tengok #mhi #mhitv3 #tv3 yg bertajuk #makanan #untuk #tambah #berat #bayi ...
kalau ramai yang nak tahu.. saya berbesar hati utk share⬇️
#justlike #thispicture ♥️ @lazzsusukambinghq

wahhhh..
msti ramai #makmak #ayah yang tak sempat tengok #mhi #mhitv3 #tv3 yg bertajuk #makanan #untuk #tambah #berat #bayi ...
kalau ramai yang nak tahu.. saya berbesar hati utk share⬇️
#justlike #thispicture ♥️ @lazzsusukambinghq
20 2 7 February, 2020

Ni yang malas ajak ronda naik motor ni..
.
Suruh diet tak mo.."mungkin ni yg sahabat di cakap" 😅😅 kan dah masuk longkang
.
Meh sini ikut akak join online intake Februari. Sama sama group capai misi segak bergaya dihari raya. Ketuk 2X kalau setuju dengan idea saya. .
Follow IG azura_faizairi.
Coach azu 60125346958
Coach fai 60126192899
.
Share n tag rakan2 anda.
.
#jjcm2019 #mamakstall #dietkarbohidrat #kedaimalaysia #TV3 #spmtv1 #mhitv3 #motifviral #uitmmachang

Ni yang malas ajak ronda naik motor ni..
.
Suruh diet tak mo.."mungkin ni yg sahabat di cakap" 😅😅 kan dah masuk longkang
.
Meh sini ikut akak join online intake Februari. Sama sama group capai misi segak bergaya dihari raya. Ketuk 2X kalau setuju dengan idea saya. .
Follow IG azura_faizairi. 
Coach azu 60125346958
Coach fai 60126192899
. 
Share n tag rakan2 anda.
.
#jjcm2019 #mamakstall #dietkarbohidrat #kedaimalaysia #TV3 #spmtv1 #mhitv3 #motifviral #uitmmachang
36 1 7 February, 2020

Salam Dhuha & Salam Jumaat yang penuh barakah. Semoga segala urusan kita dipermudahkan. Aaminn..
.
Coach Faiz 0193987595
Coach Dina 0194858204

Follow IG @faiz.radzali for more tips.
Turn on notification for latest post.

Salam Dhuha & Salam Jumaat yang penuh barakah. Semoga segala urusan kita dipermudahkan. Aaminn..
.
Coach Faiz 0193987595
Coach Dina 0194858204

Follow IG @faiz.radzali for more tips.
Turn on notification for latest post.
209 1 7 February, 2020

Salam Jumaat semua. Semoga semua beroleh keberkatan di hari Jumaat. Dan jom kita ambil keberkatan harini dgn banyakkan berdoa. Aminn.
.
.
Nak baca tips-tips sihat atau info kesihatan❓
Follow saya untuk tips- tips sihat, info kesihatan, video dan pemakanan yang efektif
.
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
.
#teamlindaradzali #lindaradzali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
.
#tipskesihatan #jomsihatjomcantik #pemakanansihat #jagakesihatan #coachkurus #misimengecil #tipskurus #nakkuruscepat #ibuberpantang #kurusdarirumah #kempiskanperut #jjcm #mukbangmalaysia #akasiatv3 #curicuricinta #bukancintaaku #jjcm #masakanmelayu #senaman #ctdk #mhi #makansihat #tv3 #menusihat #mhitv3

Salam Jumaat semua.  Semoga semua beroleh keberkatan di hari Jumaat. Dan jom kita ambil keberkatan harini dgn banyakkan berdoa.  Aminn.
.
.
Nak baca tips-tips sihat atau info kesihatan❓
Follow saya untuk tips- tips sihat, info kesihatan, video dan pemakanan yang efektif
.
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
.
#teamlindaradzali#lindaradzali#teamnickhinhussien#youcanloseweightfromhome
.
#tipskesihatan#jomsihatjomcantik#pemakanansihat#jagakesihatan#coachkurus#misimengecil#tipskurus #nakkuruscepat #ibuberpantang#kurusdarirumah#kempiskanperut#jjcm#mukbangmalaysia#akasiatv3#curicuricinta#bukancintaaku#jjcm #masakanmelayu#senaman #ctdk #mhi #makansihat #tv3 #menusihat #mhitv3
23 0 7 February, 2020

Alahai...comelnya bamzek mcm budak sekolah...lagi 2minggu jadi Zamani Khan kan...yg belum beli tiket meh la sama-sama support..❤️❤️ Posted @withregram@zamanifanskl 3 Feb 2020
MHI, TV3

@zimeproduction
@maznajwa @nardyaya @aanilina
#MHI #mhitv3 #tv3malaysia
#zimeproduction #zamani #zamaniibrahim #zamanislam #zamanislam_official #zamanifanskl #chillaxwithzamani

Alahai...comelnya bamzek mcm budak sekolah...lagi 2minggu jadi Zamani Khan kan...yg belum beli tiket meh la sama-sama support..❤️❤️ Posted @withregram • @zamanifanskl 3 Feb 2020
MHI, TV3

@zimeproduction
@maznajwa @nardyaya @aanilina
#MHI #mhitv3 #tv3malaysia
#zimeproduction #zamani #zamaniibrahim #zamanislam #zamanislam_official #zamanifanskl #chillaxwithzamani
107 3 6 February, 2020

𝙉𝙖𝙠 𝙬𝙤𝙧𝙠𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙖𝙥𝙞 𝙗𝙚𝙧𝙖𝙩 𝙢𝙖𝙨𝙞𝙝 𝙗𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠 𝙩𝙚𝙧𝙡𝙚𝙗𝙞𝙝?
.
.
Boleh mulakan dengan yang ni dulu kalau nak workout tapi berat masih terlebih:
.
1. Mulakan dengan berjalan dulu. Eg. park kereta jauh sikit, naik public transport
2. Buat low impact workout contoh macam workout dalam air.
3. Selalu check condition anda dengan doktor untuk pastikan workout yang anda buat tak mudaratkan anda
4. Cari workout partner utk push diri anda
5. Track progress anda dan slowly increase intensiti workout anda
.
Apa pun workout tu tak wajib lagi bila anda dah terlebih berat yang melampau. Jaga pemakanan dan ringankan sikit badan tu dulu biar lebih less risk dan selesa nak workout. Cubalah!
.
.
Nak baca tips-tips sihat atau info kesihatan❓
Follow saya untuk tips- tips sihat, info kesihatan, video dan pemakanan yang efektif
.
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
.
#teamlindaradzali #lindaradzali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
.
#tipskesihatan #jomsihatjomcantik #pemakanansihat #jagakesihatan #coachkurus #misimengecil #tipskurus #nakkuruscepat #ibuberpantang #kurusdarirumah #kempiskanperut #jjcm #mukbangmalaysia #akasiatv3 #curicuricinta #bukancintaaku #jjcm #masakanmelayu #senaman #ctdk #mhi #makansihat #tv3 #menusihat #mhitv3

𝙉𝙖𝙠 𝙬𝙤𝙧𝙠𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙖𝙥𝙞 𝙗𝙚𝙧𝙖𝙩 𝙢𝙖𝙨𝙞𝙝 𝙗𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠 𝙩𝙚𝙧𝙡𝙚𝙗𝙞𝙝?
.
.
Boleh mulakan dengan yang ni dulu kalau nak workout tapi berat masih terlebih:
.
1. Mulakan dengan berjalan dulu. Eg. park kereta jauh sikit, naik public transport
2. Buat low impact workout contoh macam workout dalam air. 
3. Selalu check condition anda dengan doktor untuk pastikan workout yang anda buat tak mudaratkan anda
4. Cari workout partner utk push diri anda
5. Track progress anda dan slowly increase intensiti workout anda
.
Apa pun workout tu tak wajib lagi bila anda dah terlebih berat yang melampau. Jaga pemakanan dan ringankan sikit badan tu dulu biar lebih less risk dan selesa nak workout.  Cubalah!
.
.
Nak baca tips-tips sihat atau info kesihatan❓
Follow saya untuk tips- tips sihat, info kesihatan, video dan pemakanan yang efektif
.
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
👉🏻@linda__radzali 🔥
.
#teamlindaradzali#lindaradzali#teamnickhinhussien#youcanloseweightfromhome
.
#tipskesihatan#jomsihatjomcantik#pemakanansihat#jagakesihatan#coachkurus#misimengecil#tipskurus #nakkuruscepat #ibuberpantang#kurusdarirumah#kempiskanperut#jjcm#mukbangmalaysia#akasiatv3#curicuricinta#bukancintaaku#jjcm #masakanmelayu#senaman #ctdk #mhi #makansihat #tv3 #menusihat #mhitv3
27 0 6 February, 2020

Pinjaman peribadi 018-2114012

Tanpa penjamin✔️
Tanpa bayaran pendahuluan .✔️
Blacklist || Ctos || Ccris layak memohon.✔️ Customer dah lulus🎉
Customer kerja swasta✔️
Urgent nak guna dalam 2500✔️
Proses dlm 1 JAM✔️
Pinjaman dpt penuh✔️ Nak semak kelayakan ? ☎️ Call 018-2114012
OR
Wasapp www.wasap.my/60182114012/LOAN_KL



#tv3
#jjcmtv3
#bazarpaknil
#tv3malaysia
#ctdk
#meloditv3
#mhitv3
#cantik
#nonatv3
#bazaarpaknil
#nurtv3
#neelofa
#jomsinggahtv3
#jeragathilang
#wanitahariinitv3
#akasiatv3
#mentorotaitv3
#bazaar
#onlinetv3
#ladyannevitaminc
#dramatv3
#aineeehsanherbs
#daitv3
#vitcviral
#1000rindutv3
#putihmulus

Pinjaman peribadi 018-2114012

Tanpa penjamin✔️
Tanpa bayaran pendahuluan .✔️
Blacklist || Ctos || Ccris layak memohon.✔️ Customer dah lulus🎉
Customer kerja swasta✔️
Urgent nak guna dalam 2500✔️
Proses dlm 1 JAM✔️
Pinjaman dpt penuh✔️ Nak semak kelayakan ? ☎️ Call 018-2114012
OR
Wasapp www.wasap.my/60182114012/LOAN_KL
•
•
•
#tv3 
#jjcmtv3 
#bazarpaknil 
#tv3malaysia 
#ctdk 
#meloditv3 
#mhitv3 
#cantik 
#nonatv3 
#bazaarpaknil 
#nurtv3 
#neelofa 
#jomsinggahtv3 
#jeragathilang 
#wanitahariinitv3 
#akasiatv3 
#mentorotaitv3 
#bazaar 
#onlinetv3 
#ladyannevitaminc 
#dramatv3 
#aineeehsanherbs 
#daitv3 
#vitcviral 
#1000rindutv3 
#putihmulus
5 0 5 February, 2020

Makan ramai2kan best ❤️🥰 Lagi2 kalau bawa keluarga lagi shiok‼️
.

OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy #jjcmtv3 #viral #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese

Makan ramai2kan best ❤️🥰 Lagi2 kalau bawa keluarga lagi shiok‼️
.

OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy  #jjcmtv3  #viral #mhitv3  #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese
123 6 5 February, 2020

CHICKEN CREAMY MAKCIK KAU LAWA.. PEDAS KAWKAW!!
.
OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy #jjcmtv3 #viral #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese

CHICKEN CREAMY MAKCIK KAU LAWA.. PEDAS KAWKAW!!
.
OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy  #jjcmtv3  #viral #mhitv3  #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese
88 1 5 February, 2020

Pesanan Khidmat Masyarakat (PSA) berkaitan Wabak Influenza
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow #Repost @mhi_tv3
・・・

Pesanan Khidmat Masyarakat (PSA) berkaitan Wabak Influenza
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow #Repost @mhi_tv3
・・・
205 7 5 February, 2020

Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow

Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow
36 1 4 February, 2020

Pesanan Khidmat Masyarakat (PSA) berkaitan Wabak Influenza 🙌🏼
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow

Pesanan Khidmat Masyarakat (PSA) berkaitan Wabak Influenza 🙌🏼
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow
20 0 4 February, 2020

Antara perkongsian menarik di Malaysia Hari Ini edisi 3-6 FEBRUARI 2020 😇 🔥🤭
.
Jadi, jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow

Antara perkongsian menarik di Malaysia Hari Ini edisi 3-6 FEBRUARI 2020 😇 🔥🤭
.
Jadi, jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia 😘❤️
.
Saksikan juga menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow
14 0 4 February, 2020

* READY STOCK *
.
LAURA KAFTAN
.
RM60 pos 10 sm /15 ss
.
Ukuran
🌹 Loose cutting
🌹 Bahu 24 🌹 Dada 44
🌹 Labuh tgn 27
🌹 Lilit ketiak 18
. 🌹Pinggang 26-36
🌹Labuh 40
🌹Lilit punggung 40
.
Moss crepe lembut beralun
. 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
.
Sila klik di bio utk tempahan
.
#bajukurung #bajumuslimah #bajurayamurah #bajumuslimahmurah #bajumurah #dresses #blousecantik #blousemuslimah #blouselabuh #kebayacantik #kebayamurah #kurungmoden #koleksihariraya #bajuraya2020 #bajurayafamily #bajusedondon #pemborongmalaysia #pemborongjohor #mirafilzah #melaka #pahang #mm34 #kaklinapompom #nikahazlanellymazlein #terlajakmurah #ajl34 #mhitv3 #whitv3 #muzikmuzik35

* READY STOCK *
. 
LAURA KAFTAN
. 
RM60 pos 10 sm /15 ss
.
Ukuran
🌹 Loose cutting
🌹 Bahu 24 🌹 Dada 44
🌹 Labuh tgn 27
🌹 Lilit ketiak 18
. 🌹Pinggang 26-36
🌹Labuh 40
🌹Lilit punggung 40
. 
Moss crepe lembut beralun
. 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
.
Sila klik di bio utk tempahan
.
#bajukurung #bajumuslimah #bajurayamurah #bajumuslimahmurah #bajumurah#dresses #blousecantik #blousemuslimah #blouselabuh #kebayacantik #kebayamurah#kurungmoden #koleksihariraya #bajuraya2020 #bajurayafamily #bajusedondon #pemborongmalaysia #pemborongjohor #mirafilzah #melaka #pahang #mm34 #kaklinapompom #nikahazlanellymazlein#terlajakmurah #ajl34 #mhitv3 #whitv3 #muzikmuzik35
1 0 4 February, 2020

#Repost @zimeproduction (@get_repost)
・・・
#MalaysiaHariIni #MHI
Video penuh di Zamani Youtube. Sila klik link di bio 😁

Zamani di MALAYSIA HARI INI TV3 pada 3 Februari 2020, Isnin. •
MAJLIS HI-TEA BERSAMA ZAMANI
22 Februari 2020 (Sabtu)
Bayan Lepas, Pulau Pinang
Pembelian Tiket - 0143487180 (Maz)

#mhitv3
#TV3
#tv3malaysia
#talkshow
#zamani
#zamaniibrahim
#zamanislam
#bamzek
#zime
#zimeproduction
#zamanigv5
#zamanigv2018
#zamani2020

#Repost @zimeproduction (@get_repost)
・・・
#MalaysiaHariIni #MHI
Video penuh di Zamani Youtube. Sila klik link di bio 😁
• 
Zamani di MALAYSIA HARI INI TV3 pada 3 Februari 2020, Isnin. • 
MAJLIS HI-TEA BERSAMA ZAMANI 
22 Februari 2020 (Sabtu)
Bayan Lepas, Pulau Pinang
Pembelian Tiket - 0143487180 (Maz)
• 
#mhitv3 
#TV3 
#tv3malaysia 
#talkshow
#zamani 
#zamaniibrahim
#zamanislam 
#bamzek 
#zime 
#zimeproduction 
#zamanigv5 
#zamanigv2018
#zamani2020
150 4 4 February, 2020

Cik Awa dan tim Dana Kita akan bersiaran langsung sebentar lagi, gais.

Jom pakat duduk depan TV sambil menikmati sarapan pagi. 📌4 Februari 2020 (Selasa) 📌8.00 pagi 📌Slot Bual Bicara Malaysia Hari Ini (MHI), TV3 Sri Pentas, Bandar Utama
📌Laman sosial Facebook di "mhitv3"
Assalamu'alaikum dan selamat pagi pejuang bahagia.

Terima kasih kepada semua penyumbang Dana Kita.

Segala sumbangan bolehlah kalian salurkan ke akaun rasmi Pertubuhan Dana Kita.
PERTUBUHAN KEBAJIKAN DANA KITA
564221646925 (MAYBANK)

Tidak banyak tapi sentiasa.
Tidak ramai tapi ada.
Tidak kaya tapi cakna.

Bantu Selagi Bernyawa 👓
@sitiawamohdnoor
#cikawastory
#danakita
#mhitv3
#tv3

Cik Awa dan tim Dana Kita akan bersiaran langsung sebentar lagi, gais.

Jom pakat duduk depan TV sambil menikmati sarapan pagi. 📌4 Februari 2020 (Selasa) 📌8.00 pagi 📌Slot Bual Bicara Malaysia Hari Ini (MHI), TV3 Sri Pentas, Bandar Utama
📌Laman sosial Facebook di "mhitv3" 
Assalamu'alaikum dan selamat pagi pejuang bahagia.

Terima kasih kepada semua penyumbang Dana Kita.

Segala sumbangan bolehlah kalian salurkan ke akaun rasmi Pertubuhan Dana Kita. 
PERTUBUHAN KEBAJIKAN DANA KITA 
564221646925 (MAYBANK)

Tidak banyak tapi sentiasa. 
Tidak ramai tapi ada.
Tidak kaya tapi cakna.

Bantu Selagi Bernyawa 👓
@sitiawamohdnoor 
#cikawastory
#danakita 
#mhitv3 
#tv3
34 2 4 February, 2020

The H Hartamas OPEN harini gais!! Abang2 The H tunggu korang ❤️🥰🤗
.

OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy #jjcmtv3 #viral #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese

The H Hartamas OPEN harini gais!! Abang2 The H tunggu korang ❤️🥰🤗
.

OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy  #jjcmtv3  #viral #mhitv3  #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese
384 2 4 February, 2020

Comei dua2...Are you ready fans2 bamzek???
Turunlah support bamzek di Penang yer...
Jgn lupa click link dkt @zamanifanskl
@aanilina @nardyaya
Posted @withregram@zimeproduction #MalaysiaHariIni #MHI
Video penuh di Zamani Youtube. Sila klik link di bio 😁

Zamani di MALAYSIA HARI INI TV3 pada 3 Februari 2020, Isnin. •
MAJLIS HI-TEA BERSAMA ZAMANI
22 Februari 2020 (Sabtu)
Bayan Lepas, Pulau Pinang
Pembelian Tiket - 0143487180 (Maz)

#mhitv3
#TV3
#tv3malaysia
#talkshow
#zamani
#zamaniibrahim
#zamanislam
#bamzek
#zime
#zimeproduction
#zamanigv5
#zamanigv2018
#zamani2020

Comei dua2...Are you ready fans2 bamzek???
Turunlah support bamzek di Penang yer...
Jgn lupa click link dkt @zamanifanskl 
@aanilina @nardyaya 
Posted @withregram • @zimeproduction #MalaysiaHariIni #MHI
Video penuh di Zamani Youtube. Sila klik link di bio 😁
• 
Zamani di MALAYSIA HARI INI TV3 pada 3 Februari 2020, Isnin. • 
MAJLIS HI-TEA BERSAMA ZAMANI 
22 Februari 2020 (Sabtu)
Bayan Lepas, Pulau Pinang
Pembelian Tiket - 0143487180 (Maz)
• 
#mhitv3 
#TV3 
#tv3malaysia 
#talkshow
#zamani 
#zamaniibrahim
#zamanislam 
#bamzek 
#zime 
#zimeproduction 
#zamanigv5 
#zamanigv2018
#zamani2020
151 3 4 February, 2020
#makup #live #mhiTV3
26 0 4 February, 2020

Thanks @mhi_tv3 for having us @t.o.s.s_official ❤️❤️❤️🌹🌹🌹
and this song we dedicate to the late singer of pop duo @realroxette , Marie Fredriksson, who has died after suffering a long illness. Rest in peace. 🌹________________________________________________________________________________________________________
#rip #mariefredriksson #itmusthavebeenlove #roxette #80smusic #80spop #malaysiancover #malaysiacover #viralcover #coversong #tiktok #hitsong #tossband #PenciptaRasa #sheikhqalamrecords #livecover #acousticversion #acousticguitar #heart #lovesong #viral #anysongchallenge #KastamMalaysia #Kastam #imigresen #bomba #hospital #MalaysiaHariIni #MhiTv3 #TV3

Thanks @mhi_tv3 for having us @t.o.s.s_official ❤️❤️❤️🌹🌹🌹
and this song we dedicate to the late singer of pop duo @realroxette , Marie Fredriksson, who has died after suffering a long illness. Rest in peace. 🌹________________________________________________________________________________________________________
#rip #mariefredriksson #itmusthavebeenlove #roxette #80smusic #80spop #malaysiancover #malaysiacover #viralcover #coversong #tiktok #hitsong #tossband #PenciptaRasa #sheikhqalamrecords #livecover #acousticversion #acousticguitar #heart #lovesong #viral #anysongchallenge #KastamMalaysia #Kastam #imigresen #bomba #hospital #MalaysiaHariIni #MhiTv3 #TV3
90 2 4 February, 2020

Terima kasih @mhi_tv3 ❤️
Terima kasih buat pengacara2 yang humble.
Cc kakak @farihaonn dah masuk studio masa ni 😛
Terima kasih juga buat buah hati @kesayangansarahfazny yang menonton Sama sama harini..
.
Fellas. Jangan lupa request lagu, vote and watch di YouTube ya! ✨
#MANTANKANSAJA #kesayangansarahfazny #mhitv3 #broadwayentertainment

Terima kasih @mhi_tv3 ❤️
Terima kasih buat pengacara2 yang humble.
Cc kakak @farihaonn dah masuk studio masa ni 😛
Terima kasih juga buat buah hati @kesayangansarahfazny yang menonton Sama sama harini..
.
Fellas. Jangan lupa request lagu, vote and watch di YouTube ya! ✨
#MANTANKANSAJA #kesayangansarahfazny #mhitv3 #broadwayentertainment
622 13 4 February, 2020

Dari Pemuzik utk Pemuzik anjuran MUZIKA MALAYSIA'.. Show amal bersama Rock legends 80s-90s
Mengumpul Dana membantu artis yg menerlukan.
26/01/2020 busking bersama Bob Sentuhan Buskers.. Di hadapan kompleks SOGO KL.
#artismalaysia #rock #rockkapak #lagenda_bersatu #mhitv3
#rockers #klfm972 #negerifm #ufm #penyanyimalaysia

Dari Pemuzik utk Pemuzik anjuran MUZIKA MALAYSIA'.. Show amal bersama Rock legends 80s-90s
Mengumpul Dana  membantu artis yg menerlukan. 
26/01/2020 busking bersama Bob Sentuhan Buskers.. Di hadapan kompleks SOGO KL. 
#artismalaysia #rock #rockkapak #lagenda_bersatu #mhitv3 
#rockers#klfm972 #negerifm #ufm #penyanyimalaysia
20 0 4 February, 2020

𝘼𝙣𝙩𝙖𝙧𝙖 6 𝙋𝙞𝙡𝙞𝙝𝙖𝙣 𝙇𝙚𝙢𝙖𝙠 𝘽𝙖𝙞𝙠!
.
.
Yang belum follow, boleh follow dulu IG @linda__radzali
.
.
Tak semua lemak perlu kita elak. Cuma hindari lemak jahat tapi ambil lemak baik. Lemak jahat banyak daripada makanan bergoreng dan processed food. Lemak baik pula perlu diambil untuk keperluan badan dan untuk kurangkan lemak jahat. Tapi kita masih perlu hati-hati dengan portion lemak baik yer. Kalau terlebih boleh buat anda gemuk juga. Jom siapa yang tahu apa lagi source lemak baik boleh share dalam komen juga yer. Sharing is caring!
.
.
Nak tau pelbagai lagi tips turun lemak boleh follow IG @linda__radzali

𝘼𝙣𝙩𝙖𝙧𝙖 6 𝙋𝙞𝙡𝙞𝙝𝙖𝙣 𝙇𝙚𝙢𝙖𝙠 𝘽𝙖𝙞𝙠!
.
.
Yang belum follow, boleh follow dulu IG @linda__radzali
.
.
Tak semua lemak perlu kita elak. Cuma hindari lemak jahat tapi ambil lemak baik.  Lemak jahat banyak daripada makanan bergoreng dan processed food.  Lemak baik pula perlu diambil untuk  keperluan badan dan untuk kurangkan lemak jahat.  Tapi kita masih perlu hati-hati dengan portion lemak baik yer. Kalau terlebih boleh buat anda gemuk juga. Jom siapa yang tahu apa lagi source lemak baik boleh share dalam komen juga yer. Sharing is caring!
.
.
Nak tau pelbagai lagi tips turun lemak boleh follow IG @linda__radzali
180 2 4 February, 2020

#MalaysiaHariIni #MHI
Video penuh di Zamani Youtube. Sila klik link di bio 😁

Zamani di MALAYSIA HARI INI TV3 pada 3 Februari 2020, Isnin. •
MAJLIS HI-TEA BERSAMA ZAMANI
22 Februari 2020 (Sabtu)
Bayan Lepas, Pulau Pinang
Pembelian Tiket - 0143487180 (Maz)

#mhitv3
#TV3
#tv3malaysia
#talkshow
#zamani
#zamaniibrahim
#zamanislam
#bamzek
#zime
#zimeproduction
#zamanigv5
#zamanigv2018
#zamani2020

#MalaysiaHariIni #MHI
Video penuh di Zamani Youtube. Sila klik link di bio 😁
• 
Zamani di MALAYSIA HARI INI TV3 pada 3 Februari 2020, Isnin. • 
MAJLIS HI-TEA BERSAMA ZAMANI 
22 Februari 2020 (Sabtu)
Bayan Lepas, Pulau Pinang
Pembelian Tiket - 0143487180 (Maz)
• 
#mhitv3 
#TV3 
#tv3malaysia 
#talkshow
#zamani 
#zamaniibrahim
#zamanislam 
#bamzek 
#zime 
#zimeproduction 
#zamanigv5 
#zamanigv2018
#zamani2020
665 44 3 February, 2020

#Repost @sarahfazny
• • • • •
Ceriakan pagi anda esok bersama Sarah di MHI TV3 8 pagi nanti 😋🥰
.
#Repost @mhi_tv3 (@get_repost)
・・・
Nantikan kemunculan @sarahfazny dalam siaran SELASA 4 FEBRUARI 2020🤩
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau menerusi laman Facebook secara langsung di "mhitv3"

#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #tv3malaysia #talkshow

#Repost @sarahfazny
• • • • •
Ceriakan pagi anda esok bersama Sarah di MHI TV3 8 pagi nanti 😋🥰
.
#Repost @mhi_tv3 (@get_repost)
・・・
Nantikan kemunculan @sarahfazny dalam siaran SELASA 4 FEBRUARI 2020🤩
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau menerusi laman Facebook secara langsung di "mhitv3"

#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #tv3malaysia #talkshow
9 0 3 February, 2020

Ceriakan pagi anda esok bersama Sarah di MHI TV3 8 pagi nanti 😋🥰
.
#Repost @mhi_tv3 (@get_repost)
・・・
Nantikan kemunculan @sarahfazny dalam siaran SELASA 4 FEBRUARI 2020🤩
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau menerusi laman Facebook secara langsung di "mhitv3"

#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #tv3malaysia #talkshow

Ceriakan pagi anda esok bersama Sarah di MHI TV3 8 pagi nanti 😋🥰
.
#Repost @mhi_tv3 (@get_repost)
・・・
Nantikan kemunculan @sarahfazny dalam siaran SELASA 4 FEBRUARI 2020🤩
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau menerusi laman Facebook secara langsung di "mhitv3"

#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #tv3malaysia #talkshow
260 5 3 February, 2020

Cik Awa ada berita gembira, gais.

Siapa sangka perkongsian cerita dari Cikgu Mohd Fadli Salleh di Facebook (FB) mengenai projek Dana Kita dalam kerja gotong-royong dan dekorasi di sebuah rumah keluarga Cina yang tinggal di PPR menjadi tular sehingga memperolehi 47.9K pelbagai emoji dan perkongsian sebanyak 10,581 (setakat 3 Februari 2010). Perghhh!!! Tim Dana Kita telah menerima jemputan dari tim produksi MHI untuk bersiaran langsung dari Studio Sri Pentas.

Kepada followers, jom pakat duduk depan TV esok sambil menikmati sarapan pagi. Yeayyy!!! 4 Februari 2020 (Selasa)
8.00 pagi
Slot Bual Bicara
Malaysia Hari Ini (MHI), TV3
Sri Pentas, Bandar Utama

Atau

Di laman sosial Facebook secara langsung di "mhitv3"

Semoga perkongsian daripada Dana Kita ada ibrah dan manfaatnya buat semua.

Terima kasih buat tim dan penyumbang Dana Kita.
Segala sumbangan bolehlah kalian salurkan ke akaun rasmi Pertubuhan Dana Kita.
PERTUBUHAN KEBAJIKAN DANA KITA
564221646925 (MAYBANK)

Tidak banyak tapi sentiasa.
Tidak ramai tapi ada.
Tidak kaya tapi cakna.

Harap kali ini jadilah. Petang semalam Cik Awa siap beli seluar hitam baru kot. Ada rezeki boleh selfie dengan Menteri Belia dan Sukan, YB Syed Saddiq Bin Syed Abdul Rahman 😎

Selamat petang wahai pejuang bahagia.

Yeayyy!!! Berbakti Selagi Bernyawa 👓
@sitiawamohdnoor
#cikawastory
#cikawacharity
#danakita
#MHI
#mhitv3
#MalaysiaHariIni
#TV3
#tv3malaysia
#talkshow

Cik Awa ada berita gembira, gais.

Siapa sangka perkongsian cerita dari Cikgu Mohd Fadli Salleh di Facebook (FB) mengenai projek Dana Kita dalam kerja gotong-royong dan dekorasi di sebuah rumah keluarga Cina yang tinggal di PPR menjadi tular sehingga memperolehi 47.9K pelbagai emoji dan perkongsian sebanyak 10,581 (setakat 3 Februari 2010). Perghhh!!! Tim Dana Kita telah menerima jemputan dari tim produksi MHI untuk bersiaran langsung dari Studio Sri Pentas.

Kepada followers, jom pakat duduk depan TV esok sambil menikmati sarapan pagi. Yeayyy!!! 4 Februari 2020 (Selasa)
8.00 pagi
Slot Bual Bicara
Malaysia Hari Ini (MHI), TV3
Sri Pentas, Bandar Utama

Atau

Di laman sosial Facebook secara langsung di "mhitv3"

Semoga  perkongsian daripada Dana Kita ada ibrah dan manfaatnya buat semua.

Terima kasih buat tim dan penyumbang Dana Kita. 
Segala sumbangan bolehlah kalian salurkan ke akaun rasmi Pertubuhan Dana Kita. 
PERTUBUHAN KEBAJIKAN DANA KITA 
564221646925 (MAYBANK)

Tidak banyak tapi sentiasa. 
Tidak ramai tapi ada.
Tidak kaya tapi cakna.

Harap kali ini jadilah. Petang semalam Cik Awa siap beli seluar hitam baru kot. Ada rezeki boleh selfie dengan Menteri Belia dan Sukan, YB Syed Saddiq Bin Syed Abdul Rahman 😎

Selamat petang wahai pejuang bahagia.

Yeayyy!!! Berbakti Selagi Bernyawa 👓
@sitiawamohdnoor 
#cikawastory
#cikawacharity
#danakita
#MHI 
#mhitv3 
#MalaysiaHariIni 
#TV3 
#tv3malaysia 
#talkshow
14 0 3 February, 2020

Semuanya dengan CHEESE BANJIR, baru PADU‼️
.

OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy #jjcmtv3 #viral #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese

Semuanya dengan CHEESE BANJIR, baru PADU‼️
.

OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy  #jjcmtv3  #viral #mhitv3  #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese
61 1 3 February, 2020

HAKIKAT LAPAR
.
Adakah anda betul2 lapar atau hanya sekadar mainan minda? Kebanyakan kita ramai terjebak dengan psychological hunger ni.
.
Sebab tu walaupun baru je makan 1 jam yang lepas, kita dah mula rasa lapar padahal hakikatnya badan kita dah pun kenyang.
.
Apa solusi? Simple, hanya perlu minum air kosong setiap kali rasa lapar tu muncul & makan ikut timing yang betul.
.
Boleh tag kawan & family untuk perkongsian ini.

Coach Faiz 0193987595
Coach Dina 0194858204

Follow IG @faiz.radzali for more tips.
Turn on notification for latest post.

HAKIKAT LAPAR
.
Adakah anda betul2 lapar atau hanya sekadar mainan minda? Kebanyakan kita ramai terjebak dengan psychological hunger ni.
.
Sebab tu walaupun baru je makan 1 jam yang lepas, kita dah mula rasa lapar padahal hakikatnya badan kita dah pun kenyang.
.
Apa solusi? Simple, hanya perlu minum air kosong setiap kali rasa lapar tu muncul & makan ikut timing yang betul.
.
Boleh tag kawan & family untuk perkongsian ini.

Coach Faiz 0193987595
Coach Dina 0194858204

Follow IG @faiz.radzali for more tips.
Turn on notification for latest post.
345 3 3 February, 2020

Kesinambungan kepada program pertama pada 26 Januari 2020 yg lepas, kali ini MUZIKA MALAYSIA akan menganjurkan BUSKING AMAL DARI PEMUZIK UNTUK PEMUZIK sekali lagi pada:

Venue 📍
PERKARANGAN KOMPLEKS SOGO (KL)

Date/Time 📝
7️⃣ February 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣
From 5️⃣pm - 7️⃣pm

Kali ini, MUZIKA MALAYSIA bakal membuat penyerahan sumbangan kepada LORD LOKMAN & SHIMA 👏👏 Jom datang beramai2 untuk bersama2 dgn artis2 & pemuzik tanahair yang akan membuat persembahan nanti otey ❤️💋💃
Let'sssss BERHIBUR SAMBIL BERAMAL

#muzikamalaysia #buskingamaldaripemuzikuntukpemuzik2020 #busking #buskers #beramal #berhibur #freelanceemcee #femaleemcee #bsuzana #stage #mhitv3 #rtm #

Kesinambungan kepada program pertama pada 26 Januari 2020 yg lepas, kali ini MUZIKA MALAYSIA akan menganjurkan BUSKING AMAL DARI PEMUZIK UNTUK PEMUZIK sekali lagi pada:

Venue 📍
PERKARANGAN KOMPLEKS SOGO (KL)

Date/Time 📝
7️⃣ February 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣
From 5️⃣pm - 7️⃣pm

Kali ini, MUZIKA MALAYSIA bakal membuat penyerahan sumbangan kepada LORD LOKMAN & SHIMA 👏👏 Jom datang beramai2 untuk bersama2 dgn artis2 & pemuzik tanahair yang akan membuat persembahan nanti otey ❤️💋💃
Let'sssss BERHIBUR SAMBIL BERAMAL

#muzikamalaysia #buskingamaldaripemuzikuntukpemuzik2020 #busking #buskers #beramal #berhibur #freelanceemcee #femaleemcee #bsuzana #stage #mhitv3 #rtm #
9 0 3 February, 2020

Nantikan kemunculan YB @syedsaddiq dalam siaran SELASA 4 FEBRUARI 2020🤩
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau menerusi laman Facebook secara langsung di "mhitv3"

#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #tv3malaysia #talkshow

Nantikan kemunculan YB @syedsaddiq  dalam siaran SELASA 4 FEBRUARI 2020🤩
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau menerusi laman Facebook secara langsung di "mhitv3"

#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #tv3malaysia #talkshow
159 4 3 February, 2020

Layan zamani slam di @mhi_tv3 ..
#zamanislam
#abgadeq
#mhitv3

Layan zamani slam di @mhi_tv3 ..
#zamanislam
#abgadeq
#mhitv3
104 0 3 February, 2020

Layan zamani slam...@mhi_tv3
#zamanislam
#abgadeq
#mhitv3

Layan zamani slam...@mhi_tv3 
#zamanislam
#abgadeq
#mhitv3
70 0 3 February, 2020

Top #mhitv3 posts

Alahai...comelnya bamzek mcm budak sekolah...lagi 2minggu jadi Zamani Khan kan...yg belum beli tiket meh la sama-sama support..❤️❤️ Posted @withregram@zamanifanskl 3 Feb 2020
MHI, TV3

@zimeproduction
@maznajwa @nardyaya @aanilina
#MHI #mhitv3 #tv3malaysia
#zimeproduction #zamani #zamaniibrahim #zamanislam #zamanislam_official #zamanifanskl #chillaxwithzamani

Alahai...comelnya bamzek mcm budak sekolah...lagi 2minggu jadi Zamani Khan kan...yg belum beli tiket meh la sama-sama support..❤️❤️ Posted @withregram • @zamanifanskl 3 Feb 2020
MHI, TV3

@zimeproduction
@maznajwa @nardyaya @aanilina
#MHI #mhitv3 #tv3malaysia
#zimeproduction #zamani #zamaniibrahim #zamanislam #zamanislam_official #zamanifanskl #chillaxwithzamani
107 3 6 February, 2020

The H Hartamas OPEN harini gais!! Abang2 The H tunggu korang ❤️🥰🤗
.

OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy #jjcmtv3 #viral #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese

The H Hartamas OPEN harini gais!! Abang2 The H tunggu korang ❤️🥰🤗
.

OPEN TODAY
TANJAKCREW CAFE
5:30ptg-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
ISNIN-SABTU
.
OPEN TODAY
THE H HARTAMAS
TANJAKCREW HARTAMAS
8:30mlm
ISNIN-AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #theh #thehhartamas #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #hartamas #montkiara #cheesy  #jjcmtv3  #viral #mhitv3  #whitv3 #meletop #astro #srihartamas #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #damansara #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macncheese
384 2 4 February, 2020
Working Sunday...yay? #Selfie #TVproduction #Production #TalkShow #Producer #mhitv3
751 48 2 June, 2019
😍😍😍 #mhitv3 #producer #talkshow #tvproduction
329 11 31 July, 2019

Menarik pada hari ini bersama Pereka Fesyen Nir Nadira Mohd Johari 🌸
.
.
Saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI hingga 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3”
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow #tv3

Menarik pada hari ini bersama Pereka Fesyen Nir Nadira Mohd Johari 🌸
.
.
Saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI hingga 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau  menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3”
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow #tv3
203 6 15 May, 2019

Sebentar saja lagi, jangan lupa tonton ya! Cooking demo 2 resipi special berasaskan durian dari saya di MHI TV3. Segment pertama akan ke udara jam 8.20pagi dan segment kedua pada ham 8.50 pagi ini. #mhitv3

Sebentar saja lagi, jangan lupa tonton ya! Cooking demo 2 resipi special berasaskan durian dari saya di MHI TV3. Segment pertama akan ke udara jam 8.20pagi dan segment kedua pada ham 8.50 pagi ini. #mhitv3
582 78 26 June, 2019

Barisan hos MALAYSIA HARI INI yang bakal menemani anda pada siaran edisi KHAMIS 28 FEBRUARI 2019 😍(@hanifmiswan_17 @animezatirizki dan @fedtriyahya ) 🥰
.
Saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI hingga 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3”
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow #tv3

Barisan hos MALAYSIA HARI INI yang bakal menemani anda pada siaran edisi  KHAMIS 28 FEBRUARI 2019 😍(@hanifmiswan_17 @animezatirizki dan @fedtriyahya ) 🥰
.
Saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI hingga 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau  menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3”
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow #tv3
140 9 27 February, 2019

Hi korang!

Jangan lupa saksikan Layla di MALAYSIA HARI INI #malaysiahariini esok!

Rabu | 8Pagi | hanya di TV3 @tv3malaysia

Kali ini boleh juga tengok Layla di FB mhitv3

Jumpa esok korang!

#Repost @mhi_tv3
• • • • • •
Nantikan kemunculan @laylasania dalam siaran RABU 14 OGOS 2019 🤩🎉
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow #tv3

Hi korang!

Jangan lupa saksikan Layla di MALAYSIA HARI INI #malaysiahariini esok!

Rabu | 8Pagi | hanya di TV3 @tv3malaysia

Kali ini boleh juga tengok Layla di FB mhitv3

Jumpa esok korang!

#Repost @mhi_tv3
• • • • • •
Nantikan kemunculan @laylasania dalam siaran RABU 14 OGOS 2019 🤩🎉
.
Jangan lupa saksikan MALAYSIA HARI INI pada setiap ISNIN-KHAMIS, dari jam 8 PAGI HINGGA 9:30 PAGI hanya di TV3 @tv3malaysia atau menerusi laman Facebook secara langsung di “mhitv3” 🔥
.
#MHI #mhitv3 #MalaysiaHariIni #TV3 #Tv3Malaysia #talkshow #tv3
1,461 62 13 August, 2019