#milkbooster Instagram Photos & Videos

milkbooster - 553.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #milkbooster and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 minutes
Average like
3.9
Average comment
0.4
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

#testimoniumaimateamtyah
Alhamdulillah syukur nikmat
Lepas minum Umaima Nutri C Plus, HB naik 😍
Yeayyyyy
Ibu2 mengandung paling takut kalau HB rendah kan?
Risau kan anak dlm perut
Risau kan nnt kena marah dengan misi lagi 😜
So, kini dah ada solution inshaAllah
Boleh lah cuba2 minum Umaima ye
.
🙋@tyah.garage
STOKIS UMAIMA. .
📲 DM atau WHATSAPP 0172055519.
www.wasap.my/60172055519 .

FREE COD 🐞 AMPANG
🐞 PUSAT BANDAR KL
🐞 HULUKELANG .

SELF COLLECT 🐞 AMPANG JAYA
.
POS
🐞 Seluruh MALAYSIA

#Umaima #viral #trending #SusuKambing #sayajual #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #susubayi #visitmyig #UmaimaTeamTyah #TeamTyah #susustrawberry #susu #ampang #HuluKelang #KualaLumpur - #regrann

#testimoniumaimateamtyah 
Alhamdulillah syukur nikmat
Lepas minum Umaima Nutri C Plus, HB naik 😍
Yeayyyyy
Ibu2 mengandung paling takut kalau HB rendah kan?
Risau kan anak dlm perut
Risau kan nnt kena marah dengan misi lagi 😜
So, kini dah ada solution inshaAllah
Boleh lah cuba2 minum Umaima ye
.
🙋@tyah.garage
STOKIS UMAIMA. .
📲 DM atau WHATSAPP 0172055519.
www.wasap.my/60172055519 .

FREE COD 🐞 AMPANG
🐞 PUSAT BANDAR KL
🐞 HULUKELANG .

SELF COLLECT 🐞 AMPANG JAYA
.
POS
🐞 Seluruh MALAYSIA

#Umaima #viral #trending #SusuKambing #sayajual #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #susubayi #visitmyig #UmaimaTeamTyah #TeamTyah #susustrawberry #susu #ampang #HuluKelang #KualaLumpur - #regrann
0 0 1 minute ago

Baby lahir kulit bersih je . Masa preggy pon morning sickness kurang sejak mnum moeder 🤭
.
.
.
☎️www.wasap.my/601131265293/moeder
☎️www.wasap.my/601131265293/moeder
☎️www.wasap.my/601131265293/moeder #moeder #moedermilkbooster #moedermilkoriginal #moedermilkboostermurah #susuibususuterbaikdidunia #susuibuhamil #susuibupekat #susuibubanyak #susuibumenyusu #milkboostermurah #milkbooster #breastfeeding #kelantan #terengganu #perak #pulaupinang #kualalumpur #johor #selangor #shahalam #perlis #kedah #pahang #sabah #sarawak #lofatah #breastfeeding #susuibupekat

Baby lahir kulit bersih je . Masa preggy pon morning sickness kurang sejak mnum moeder 🤭
.
.
.
☎️www.wasap.my/601131265293/moeder
☎️www.wasap.my/601131265293/moeder
☎️www.wasap.my/601131265293/moeder  #moeder#moedermilkbooster#moedermilkoriginal#moedermilkboostermurah#susuibususuterbaikdidunia#susuibuhamil#susuibupekat#susuibubanyak#susuibumenyusu#milkboostermurah#milkbooster#breastfeeding#kelantan#terengganu#perak#pulaupinang#kualalumpur#johor#selangor#shahalam#perlis#kedah#pahang#sabah#sarawak#lofatah#breastfeeding#susuibupekat
0 0 3 minutes ago

Dulu teringin nak kerja jauh jauh

Sebab selalu naik kereta tak dan panas seat dah sampai klinik.
Pastu nak dengar radio lama lama

Ni merasa berulang 130km sehari
Dengan nak hambat jem lagi, rasa rabak mata kaki tangan.

Kalau drive 60km/jam atas highway, mau lelap mata oiii

Kalau tak pekena esp pepagi, mau jugak terlelap masa drive

Best energy booster, high in protein yang bantu supply tenaga extra!

Ok, ready nak dengar lecture!

With 💘
Kakyaya- Your Trusted Shaklee Distributor
.
.
.
. . 📲0126523423
Kakyaya - Your Most Wanted SID
.
.
.

#teaminstamf
#shakleebanting
#shakleeputrajaya
#pamsusumurah
#surirumahtangga
#shakleeuitmdengkil
#shakleebukitchanggang
#surirumah
#milkbooster
#jerawatpasir
#kulitcantik
#shakleeklia2
#shakleeterlajakmurah
#shakleepromosi
#shakleeshahalam
#shakleehargastudent
#shakleeterlajakmurah
#shakleebrunei
#dressbudakmalaysia
#bajubabymalaysia

Dulu teringin nak kerja jauh jauh

Sebab selalu naik kereta tak dan panas seat dah sampai klinik.
Pastu nak dengar radio lama lama

Ni merasa berulang 130km sehari
Dengan nak hambat jem lagi, rasa rabak mata kaki tangan.

Kalau drive 60km/jam atas highway, mau lelap mata oiii

Kalau tak pekena esp pepagi, mau jugak terlelap masa drive

Best energy booster, high in protein yang bantu supply tenaga extra!

Ok, ready nak dengar lecture!

With 💘
Kakyaya- Your Trusted Shaklee Distributor
.
.
.
. . 📲0126523423
Kakyaya - Your Most Wanted SID
.
.
.

#teaminstamf
#shakleebanting
#shakleeputrajaya
#pamsusumurah
#surirumahtangga
#shakleeuitmdengkil
#shakleebukitchanggang
#surirumah
#milkbooster
#jerawatpasir
#kulitcantik
#shakleeklia2
#shakleeterlajakmurah
#shakleepromosi
#shakleeshahalam
#shakleehargastudent
#shakleeterlajakmurah
#shakleebrunei
#dressbudakmalaysia
#bajubabymalaysia
0 0 3 minutes ago
Assalamualaikum & Morning😊

Sihat ke hari ni?

Breakfast ape tu?

With 💘
Kakyaya- Your Trusted Shaklee Distributor
.
. . 📲0126523423
Kakyaya - Your Most Wanted SID
.
.
.

#teaminstamf
#shakleebanting
#shakleeputrajaya
#pamsusumurah
#surirumahtangga
#shakleeuitmdengkil
#shakleebukitchanggang
#surirumah
#milkbooster
#jerawatpasir
#kulitcantik
#shakleeklia2
#shakleeterlajakmurah
#shakleepromosi
#shakleeshahalam
#shakleehargastudent
#shakleeterlajakmurah
#shakleebrunei
#dressbudakmalaysia
#bajubabymalaysia
0 0 4 minutes ago

Assalamualaikum #fgwaletlovers
.

Hari nie KakGee mulakan pagi dengan minuman sihat dari @fgwalet by @fouziahgous
.
Actually muka nampak ceria kan hakikatnya KakGee tak berapa sihat.. Dengan amalkan minum air sarang burung perisa Honey + Longan, kesihatan beransur pulih.
.
So korang semua Jangan lupa minumlah air sarang burung dari @fgwalet ye. Tak tahu Nak dapatkan kat mana? Click je link di bio.
.
#fgwaletkl #fgwaletmontkiara #fgwaletsentul #fgwalethartamas #fgwaletklcc #fgwaletdsmansara #fgwaletampang #fgwaletselayang #fgwaletsentul #fgwaletgombak #fgwaletbatucaves #fgwaletbatumuda #fgwaletjlnipoh #fgwaletsetapak #fgwaletwangsamaju #fgwaletbangsar #fgwaletcheras
#fgwaletsetiawangsa #fgwaletkepong #fgwaletrawang  #fgwalet  #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #stopsmoking #milkbooster #pregnany #beauty #flawless #glowingskin #fever

Assalamualaikum #fgwaletlovers
.

Hari nie KakGee mulakan pagi dengan minuman sihat dari @fgwalet by @fouziahgous
.
Actually muka nampak ceria kan hakikatnya KakGee tak berapa sihat.. Dengan amalkan minum air sarang burung perisa Honey + Longan, kesihatan beransur pulih.
.
So korang semua Jangan lupa minumlah air sarang burung dari @fgwalet ye.  Tak tahu Nak dapatkan kat mana? Click je link di bio.
.
#fgwaletkl #fgwaletmontkiara #fgwaletsentul #fgwalethartamas #fgwaletklcc #fgwaletdsmansara #fgwaletampang #fgwaletselayang #fgwaletsentul #fgwaletgombak #fgwaletbatucaves #fgwaletbatumuda #fgwaletjlnipoh #fgwaletsetapak #fgwaletwangsamaju #fgwaletbangsar #fgwaletcheras
#fgwaletsetiawangsa #fgwaletkepong #fgwaletrawang  #fgwalet  #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #stopsmoking #milkbooster #pregnany #beauty #flawless #glowingskin #fever
0 0 10 minutes ago

Nak pilih feminine wash kena yang bersifat merawat Miss V sampai ke akar umbi. Bukan sekadar mencuci
saja tau. Feminine Herbal Wash by JTT ni merawat semua all in one masalah Miss V such as kegatalan, keputihan and bau tu.
.
For sure bau aroma herba tersangatlah wangi satu toilet boleh bau and sensasi sejuk macam letak ais berkilo-kilo you all.
.
Nak rawat tak? Jom cepat DM ya! .
.
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt
#jamutunteja
#herbalginsengsoapbyjtt
#herbalfemininewahjtt
#MEKAR
#SUTERA
#jamutuntejapasirgudang #jamutuntejamasai #jamutuntejapermasjaya #jamutuntejabakarbatu #jamutuntejaskudai
#jamutuntejabbu
#jamutuntejatebrau #jamutuntejakgmelayumajidee #jamutuntejadatooonn #jamutuntejakempas #jamutuntejakotatinggi #jamutuntejamersing
#jamutuntejaeverywhere
#barangbaik
#notyouraveragejamu
#naturalproduct
#milkbooster
#energybooster
#foodskin
#jtttestimonial
#notyouraveragejamu
#naturalproduct
#milkbooster
#energybooster
#foodskin
#jtttestimonial

Nak pilih feminine wash kena yang bersifat merawat Miss V sampai ke akar umbi. Bukan sekadar mencuci 
saja tau. Feminine Herbal Wash by JTT ni merawat semua all in one masalah Miss V such as kegatalan, keputihan and bau tu.
.
For sure bau aroma herba tersangatlah wangi satu toilet boleh bau and sensasi sejuk macam letak ais berkilo-kilo you all.
.
Nak rawat tak? Jom cepat DM ya! .
. 
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt
#jamutunteja
#herbalginsengsoapbyjtt
#herbalfemininewahjtt
#MEKAR
#SUTERA
#jamutuntejapasirgudang #jamutuntejamasai #jamutuntejapermasjaya #jamutuntejabakarbatu #jamutuntejaskudai
#jamutuntejabbu
#jamutuntejatebrau #jamutuntejakgmelayumajidee #jamutuntejadatooonn #jamutuntejakempas #jamutuntejakotatinggi #jamutuntejamersing
#jamutuntejaeverywhere
#barangbaik
#notyouraveragejamu
#naturalproduct
#milkbooster
#energybooster
#foodskin
#jtttestimonial
#notyouraveragejamu
#naturalproduct
#milkbooster
#energybooster
#foodskin
#jtttestimonial
1 0 19 minutes ago

Gila tak best? Opkos la BFF Bird's Nest ni best sangat ♥️
.
🕊 Sedap
🕊 Tak hanyir
🕊 Tak manis
🕊 Wangi yang fresh
.
❌ Kolagen
❌ Pewarna, Perisa atau Pewangi Tambahan
.
✅ GMP
✅ HACCP
✅ Halal Jakim
✅ Veterinary Inspected
.
➖➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% Sarang Burung, Kulat Putih, Gula Batu & juga Ginseng
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
💚 RM70 / 15 botol (Jimat RM5)
💜️ RM130 / 30 botol (Jimat RM20)
💙️ RM250 / 60 botol (Jimat RM50)
.
. 🚗 Nak COD? Minima 10 botol
📲 Hampa terus whatsApp Ain di +60134013261 atau klik ja LINK ORDER kat bio atas tu 😘
.
📬 Tak sempat nak set COD?
📦 Meh Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
.
#BFFBirdNestPenang #BFFBirdsNestPenang #BFFBirdsNestBukitMertajam #AgenDiperlukan #TeamCikEnnyAin #AuraInsta #AuraInstaBatch29

#BFFBirdNest #BFFBirdsNest #BirdNest #BirdNestDrink #BirdNestMalaysia #BirdNestMurah #BirdNestHalal #SarangBurungViral #MinumanSarangBurung #MinumanKesihatan
#TambahSusuIbu #SusuIbuBanyak #HBLow #Kahak #Semput #AwetMuda #KulitCerahBerseri

#TipsGlowing #JerawatMuka #KulitKeringKusam #MilkBooster #AntiJerawat #SakitLututHilang

Gila tak best? Opkos la BFF Bird's Nest ni best sangat ♥️
.
🕊 Sedap
🕊 Tak hanyir
🕊 Tak manis
🕊 Wangi yang fresh
.
❌ Kolagen
❌ Pewarna, Perisa atau Pewangi Tambahan
.
✅ GMP
✅ HACCP
✅ Halal Jakim
✅ Veterinary Inspected
.
➖➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% Sarang Burung, Kulat Putih, Gula Batu & juga Ginseng
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
💚 RM70 / 15 botol (Jimat RM5)
💜️ RM130 / 30 botol (Jimat RM20)
💙️ RM250 / 60 botol (Jimat RM50)
.
. 🚗 Nak COD? Minima 10 botol
📲 Hampa terus whatsApp Ain di +60134013261 atau klik ja LINK ORDER kat bio atas tu 😘
.
📬 Tak sempat nak set COD?
📦 Meh Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
.
#BFFBirdNestPenang #BFFBirdsNestPenang #BFFBirdsNestBukitMertajam #AgenDiperlukan #TeamCikEnnyAin #AuraInsta #AuraInstaBatch29

#BFFBirdNest #BFFBirdsNest #BirdNest #BirdNestDrink #BirdNestMalaysia #BirdNestMurah #BirdNestHalal #SarangBurungViral #MinumanSarangBurung #MinumanKesihatan 
#TambahSusuIbu #SusuIbuBanyak #HBLow #Kahak #Semput #AwetMuda #KulitCerahBerseri

#TipsGlowing #JerawatMuka #KulitKeringKusam #MilkBooster #AntiJerawat #SakitLututHilang
0 0 1 hour ago

🖤 this is her reaction when I ask if she’s going to sleep all night. In reality she’s a typical BF baby who would guzzle on milk all night if she could! 🤪

@bambino
@snuz_uk

🖤 this is her reaction when I ask if she’s going to sleep all night. In reality she’s a typical BF baby who would guzzle on milk all night if she could! 🤪

@bambino
@snuz_uk
7 1 1 hour ago

Posted @withrepost • @elfiraloy Pemilihan supplements sangat penting lagi-lagi buat pregnant mommies out there. Kalau el , el akan pilih supplement bukan sahaja baik utk kandungan tapi untuk kesihatan badan jugak. 
i love this one from @beaumamahq . 
Masa el baca dia ada macam-macam ingredient bagus especially folic acid & omega 3 el pun terus cuba. I like it because it is chewable with oeach flavor so takdelah payah nak consistent makan ubat . 
They said @beaumamahq juga dpt kurangkan
morning sickness & naikkan HB, so mommies yg ada masalah tu boleh cuba beaumama ni 😇
.
Doakan semoga kandungan El sihat dan selamat serta dipermudahkan masa bersalin nanti🤱🏻 .
#ikabeautyhealth #cashondeliveryshahalam #shahalam #uitm #visitmyig #erinmalek #pregnancy #hamil #supplementibumengandung #wawazainal #bazaarpaknil #maternity #BEAUMAMAfeedback #beaumamashahalam #milkbooster #milkboostermalaysia #hbcantik #beaumamakl #beaumamajb #beaumamapuchong #beaumamaklang #beaumamamurah

Posted @withrepost • @elfiraloy Pemilihan supplements sangat penting lagi-lagi buat pregnant mommies out there. Kalau el , el akan pilih supplement bukan sahaja baik utk kandungan tapi untuk kesihatan badan jugak. 
i love this one from @beaumamahq . 
Masa el baca dia ada macam-macam ingredient bagus especially folic acid & omega 3 el pun terus cuba. I like it because it is chewable with oeach flavor so takdelah payah nak consistent makan ubat . 
They said @beaumamahq juga dpt kurangkan
morning sickness & naikkan HB, so mommies yg ada masalah tu boleh cuba beaumama ni 😇
.
Doakan semoga kandungan El sihat dan selamat serta dipermudahkan masa bersalin nanti🤱🏻 .
#ikabeautyhealth #cashondeliveryshahalam #shahalam #uitm #visitmyig #erinmalek #pregnancy #hamil #supplementibumengandung #wawazainal #bazaarpaknil #maternity #BEAUMAMAfeedback #beaumamashahalam #milkbooster #milkboostermalaysia #hbcantik #beaumamakl #beaumamajb #beaumamapuchong #beaumamaklang #beaumamamurah
1 0 1 hour ago

Awal2 pagi Mommy kena charge energy dulu sebelum "start engine" uruskan anak3 bijak solehah ni. Of coz la wajib bancuh & hirup Minkaffe a.k.a air tenaga ni dulu💪. Ok, bento boiled eggs done for my triple kiddos!👧👧👧 Semoga anak3 bijak solehah Mommy dibawah jagaanNYA, lindunganNYA, dilapangkan hati & minda ketika menuntut ilmu yg bermanfaat & dipermudahkan urusan Mommy juga. Aamiin Aamiin Aamiin YA ALLAH YA MUJIB.🤲🤲🤲 #minkaffe #kopigarambuluh #kopisihat #kopidiet #kopikurus #kopiviral #energybooster #milkbooster #wajib #boiledeggs #bento #sayaminumsayajual #supermommy #syukurselalu

Awal2 pagi Mommy kena charge energy dulu sebelum "start engine" uruskan anak3 bijak solehah ni. Of coz la wajib bancuh & hirup Minkaffe a.k.a air tenaga ni dulu💪. Ok, bento boiled eggs done for my triple kiddos!👧👧👧 Semoga anak3 bijak solehah Mommy dibawah jagaanNYA, lindunganNYA, dilapangkan hati & minda ketika menuntut ilmu yg bermanfaat & dipermudahkan urusan Mommy juga. Aamiin Aamiin Aamiin YA ALLAH YA MUJIB.🤲🤲🤲 #minkaffe #kopigarambuluh #kopisihat #kopidiet #kopikurus #kopiviral #energybooster #milkbooster #wajib #boiledeggs #bento #sayaminumsayajual #supermommy #syukurselalu
1 0 1 hour ago

𝙅𝘼𝘿𝙄𝙆𝘼𝙉 𝙋𝙀𝙉𝙂𝘼𝙇𝘼𝙈𝘼𝙉 𝙃𝘼𝙈𝙄𝙇 𝘼𝙉𝘿𝘼 𝘽𝙀𝙍𝘽𝙀𝙕𝘼 𝙆𝘼𝙇𝙄 𝙄𝙉𝙄
.
Kalau proses hamil anda sebelum ini tragis, anda wajib try susu rizqi kali ni.
.
Dah ramai ibu hamil yang amalkan susu rizqi ni. Semua bagi feedback positif. Jadikan pengalaman hamil anda satu memori yang indah.

𝟴 𝘀𝗲𝗯𝗮𝗯 𝗶𝗯𝘂 𝗵𝗮𝗺𝗶𝗹 𝗽𝗲𝗿𝗹𝘂 𝗺𝗶𝗻𝘂𝗺 𝘀𝘂𝘀𝘂 𝗥𝗶𝘇𝗾𝗶:
. ✅Melembapkan kulit. Tiada lagi kulit kusam semasa pregnant.
✅Meningkatkan tenaga & daya tubuh semasa hamil
✅Menguatkan sistem penghadaman
✅Mengelakkan sembelit kpd ibu hamil
✅Menghilangkan mual & pedih ulu hati
✅Kulit baby cerah & bersih
✅Membantu anak lahir bebas demam kuning
✅Milk booster selepas bersalin nanti

Sekotak RM 79 sahaja. Ada 20 sachet. Nak spesel deals? Free gift? Free pos + cod? Cepat2 tekan link di bio okiess. 😍

#trusted #tested #sayapercaya #thenewbeautiful
#mamadilnilaiimpian
#susukambing
#milkbooster
#susuuntukkulit
#ekzema
#jerawat
#mycybersale
#bazaarpaknil

𝙅𝘼𝘿𝙄𝙆𝘼𝙉 𝙋𝙀𝙉𝙂𝘼𝙇𝘼𝙈𝘼𝙉 𝙃𝘼𝙈𝙄𝙇 𝘼𝙉𝘿𝘼 𝘽𝙀𝙍𝘽𝙀𝙕𝘼 𝙆𝘼𝙇𝙄 𝙄𝙉𝙄
.
Kalau proses hamil anda sebelum ini tragis, anda wajib try susu rizqi kali ni.
.
Dah ramai ibu hamil yang amalkan susu rizqi ni. Semua bagi feedback positif. Jadikan pengalaman hamil anda satu memori yang indah.

𝟴 𝘀𝗲𝗯𝗮𝗯 𝗶𝗯𝘂 𝗵𝗮𝗺𝗶𝗹 𝗽𝗲𝗿𝗹𝘂 𝗺𝗶𝗻𝘂𝗺 𝘀𝘂𝘀𝘂 𝗥𝗶𝘇𝗾𝗶:
. ✅Melembapkan kulit. Tiada lagi kulit kusam semasa pregnant.
✅Meningkatkan tenaga & daya tubuh semasa hamil
✅Menguatkan sistem penghadaman
✅Mengelakkan sembelit kpd ibu hamil
✅Menghilangkan mual & pedih ulu hati
✅Kulit baby cerah & bersih
✅Membantu anak lahir bebas demam kuning
✅Milk booster selepas bersalin nanti

Sekotak RM 79 sahaja. Ada 20 sachet. Nak spesel deals? Free gift? Free pos + cod? Cepat2 tekan link di bio okiess. 😍

#trusted #tested #sayapercaya #thenewbeautiful
#mamadilnilaiimpian 
#susukambing
#milkbooster
#susuuntukkulit
#ekzema
#jerawat
#mycybersale
#bazaarpaknil
1 0 2 hours ago

MILKBOOSTER?
.
mommy nak tengah cari milkbooster? Meriah nye susu si mommy ni kan.
.
Alhamdulillah, insha allah susu rizqi dpt membantu meriahkan susu mommy tanpa sengaja☺️
.
Jom try susu rizqi
.
.
Harga : RM79/20sachet. Nak dapatkan best deals dari kekna? Roger kekna cepat².

#mamadilselangor
#mamadilkl
#susukambing
#milkbooster
#susuuntukkulit
#ekzema
#jerawat
#mycybersale
#bazaarpaknil

MILKBOOSTER?
.
mommy nak tengah cari milkbooster? Meriah nye susu si mommy ni kan.
.
Alhamdulillah, insha allah susu rizqi dpt membantu meriahkan susu mommy tanpa sengaja☺️
.
Jom try susu rizqi
.
.
Harga : RM79/20sachet. Nak dapatkan best deals dari kekna? Roger kekna cepat².

#mamadilselangor 
#mamadilkl 
#susukambing
#milkbooster
#susuuntukkulit
#ekzema
#jerawat
#mycybersale
#bazaarpaknil
0 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
0 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
1 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
1 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
0 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
1 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
1 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
1 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
0 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
0 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
0 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
0 0 7 hours ago

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara

“ 9 HARI B|R|A DH RASA KETAT!”
.
Miss B kita dah rasa teg|ang sikit lepas 9 hari sapu B CONFIDENT ni. Macam mana lah agaknya kalau habis sebotol ni kan? Mesti lagi wow dan kenc|ang lepas ni mes_B kita. – Shila, Selangor .
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif.
.
BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.
.
.
Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE  LIMITED TWIN PACK dgn harga LEBIH JIMAT + FREE POSTAGE + FREEGIFT.
.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link di bio

#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2019 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #bodysexy #ubatpayudara
0 0 7 hours ago

Happy MONDAY everyone!!! Holidays are here and life is busy! This past weekend was my second weekend back at work! Baby Weed is now 6 weeks and he is changing daily. Luckily my husband gets to be with him while I work weekends. Which has definitely been an adjustment and I am still learning. SO here I am on a pump and snack break! Eating while I pump because breastfeeding makes me hungrier than ever. I am lucky to have an office I can pump in and a company who schedules in time throughout my day to pump. So Thankyou @zinkehairstudio for welcoming me back and helping me adjust!! Hope you all have a wonderful week ❄️

Happy MONDAY everyone!!! Holidays are here and life is busy! This past weekend was my second weekend back at work! Baby Weed is now 6 weeks and he is changing daily. Luckily my husband gets to be with him while I work weekends. Which has definitely been an adjustment and I am still learning. SO here I am on a pump and snack break! Eating while I pump because breastfeeding makes me hungrier than ever. I am lucky to have an office I can pump in and a company who schedules in time throughout my day to pump. So Thankyou @zinkehairstudio  for welcoming me back and helping me adjust!! Hope you all have a wonderful week ❄️
110 14 7 hours ago

Biasa kita mendengar kn tiada lagi peluang kedua?
.
Semangat yg tinggi dan berdoalah moga kita x kn pernah jauh dri matlamat sebenar. Konsisten menyakitkan krn itu lah berbaloi utk kehidupan sepanjang hayat
.
Yaaa..sepanjang hayat. Kalau masih main2 lagi? Boleh tanya diri sendiri kenapa
.
Moga bermanfaat bg kita2 yg nak berubah menjelang 2020♥️

Biasa kita mendengar kn tiada lagi peluang kedua?
.
Semangat yg tinggi dan berdoalah moga kita x kn pernah jauh dri matlamat sebenar. Konsisten menyakitkan krn itu lah berbaloi utk kehidupan sepanjang hayat
.
Yaaa..sepanjang hayat. Kalau masih main2 lagi? Boleh tanya diri sendiri kenapa
.
Moga bermanfaat bg kita2 yg nak berubah menjelang 2020♥️
8 1 7 hours ago

NAK KULIT SIHAT CANTIK MAKAN VITAMIN C
Selamat Pagi Semua, Biasa kan dengar nak kulit cantik makan Vitamin C

Tak pun pi cucuk Vitamin C tapi yang tuuu fuhh big NO lah okayy. Evenn kesannya cepat. Banyak risikonyaa!

Why not kita make sure bekalkan Vitamin C secukupnya je setiap hari untuk badan kita
Tapi.. kalau makan buah je tak cukup keee? ❌ Badan Kita Tak Dapat Hasilkan Vitamin C sendiri wajib bekalkan setiap hari

Makan 1 Biji Vitamin C Shaklee ni khasiatnya dah bersamaan dengan 7 1/2 Biji Buah Oren
Nak telan tiap hari 7 1/2 biji dalam satu masa a bit tough kan 😂

Sofea just amalkan Vitamin C Shaklee setiap hari, effectnya gituuuu lahhh ♥️ Jerawat Dah Tak Ada
♥️ Kulit Bersih & Halus ♥️ Bonus : Sistem Imun Badan Makin Kuat
Sebotol boleh makan 6 bulan, jimat sangatt uolls. Bulan ni lagi lah ada promotion SR Vitamin C Shaklee ni

Nak dapatkan whatsapp Alia sekarang!

Alia shaklee
Your Lovely Shaklee Distributor 📲 0192063145
#shakleebyalia #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleecod
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #shakleemsushahalam #shakleeshahalam

NAK KULIT SIHAT CANTIK MAKAN VITAMIN C 
Selamat Pagi Semua, Biasa kan dengar nak kulit cantik makan Vitamin C

Tak pun pi cucuk Vitamin C tapi yang tuuu fuhh big NO lah okayy. Evenn kesannya cepat. Banyak risikonyaa!

Why not kita make sure bekalkan Vitamin C secukupnya je setiap hari untuk badan kita 
Tapi.. kalau makan buah je tak cukup keee? ❌ Badan Kita Tak Dapat Hasilkan Vitamin C sendiri wajib bekalkan setiap hari

Makan 1 Biji Vitamin C Shaklee ni khasiatnya dah bersamaan dengan 7 1/2 Biji Buah Oren 
Nak telan tiap hari 7 1/2 biji dalam satu masa a bit tough kan 😂

Sofea just amalkan Vitamin C Shaklee setiap hari, effectnya gituuuu lahhh ♥️ Jerawat Dah Tak Ada
♥️ Kulit Bersih & Halus ♥️ Bonus : Sistem Imun Badan Makin Kuat 
Sebotol boleh makan 6 bulan, jimat sangatt uolls. Bulan ni lagi lah ada promotion SR Vitamin C Shaklee ni

Nak dapatkan whatsapp Alia sekarang!

Alia shaklee
Your Lovely Shaklee Distributor 📲 0192063145 
#shakleebyalia #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #shakleemsushahalam #shakleeshahalam
1 0 7 hours ago

NAK KULIT SIHAT CANTIK MAKAN VITAMIN C
Selamat Pagi Semua, Biasa kan dengar nak kulit cantik makan Vitamin C

Tak pun pi cucuk Vitamin C tapi yang tuuu fuhh big NO lah okayy. Evenn kesannya cepat. Banyak risikonyaa!

Why not kita make sure bekalkan Vitamin C secukupnya je setiap hari untuk badan kita
Tapi.. kalau makan buah je tak cukup keee? ❌ Badan Kita Tak Dapat Hasilkan Vitamin C sendiri wajib bekalkan setiap hari

Makan 1 Biji Vitamin C Shaklee ni khasiatnya dah bersamaan dengan 7 1/2 Biji Buah Oren
Nak telan tiap hari 7 1/2 biji dalam satu masa a bit tough kan 😂

Sofea just amalkan Vitamin C Shaklee setiap hari, effectnya gituuuu lahhh ♥️ Jerawat Dah Tak Ada
♥️ Kulit Bersih & Halus ♥️ Bonus : Sistem Imun Badan Makin Kuat
Sebotol boleh makan 6 bulan, jimat sangatt uolls. Bulan ni lagi lah ada promotion SR Vitamin C Shaklee ni

Nak dapatkan whatsapp Alia sekarang!

Alia shaklee
Your Lovely Shaklee Distributor 📲 0192063145
#shakleebyalia #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleecod
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #shakleemsushahalam #shakleeshahalam

NAK KULIT SIHAT CANTIK MAKAN VITAMIN C 
Selamat Pagi Semua, Biasa kan dengar nak kulit cantik makan Vitamin C

Tak pun pi cucuk Vitamin C tapi yang tuuu fuhh big NO lah okayy. Evenn kesannya cepat. Banyak risikonyaa!

Why not kita make sure bekalkan Vitamin C secukupnya je setiap hari untuk badan kita 
Tapi.. kalau makan buah je tak cukup keee? ❌ Badan Kita Tak Dapat Hasilkan Vitamin C sendiri wajib bekalkan setiap hari

Makan 1 Biji Vitamin C Shaklee ni khasiatnya dah bersamaan dengan 7 1/2 Biji Buah Oren 
Nak telan tiap hari 7 1/2 biji dalam satu masa a bit tough kan 😂

Sofea just amalkan Vitamin C Shaklee setiap hari, effectnya gituuuu lahhh ♥️ Jerawat Dah Tak Ada
♥️ Kulit Bersih & Halus ♥️ Bonus : Sistem Imun Badan Makin Kuat 
Sebotol boleh makan 6 bulan, jimat sangatt uolls. Bulan ni lagi lah ada promotion SR Vitamin C Shaklee ni

Nak dapatkan whatsapp Alia sekarang!

Alia shaklee
Your Lovely Shaklee Distributor 📲 0192063145 
#shakleebyalia #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #shakleemsushahalam #shakleeshahalam
1 0 7 hours ago

NAK KULIT SIHAT CANTIK MAKAN VITAMIN C
Selamat Pagi Semua, Biasa kan dengar nak kulit cantik makan Vitamin C

Tak pun pi cucuk Vitamin C tapi yang tuuu fuhh big NO lah okayy. Evenn kesannya cepat. Banyak risikonyaa!

Why not kita make sure bekalkan Vitamin C secukupnya je setiap hari untuk badan kita
Tapi.. kalau makan buah je tak cukup keee? ❌ Badan Kita Tak Dapat Hasilkan Vitamin C sendiri wajib bekalkan setiap hari

Makan 1 Biji Vitamin C Shaklee ni khasiatnya dah bersamaan dengan 7 1/2 Biji Buah Oren
Nak telan tiap hari 7 1/2 biji dalam satu masa a bit tough kan 😂

Sofea just amalkan Vitamin C Shaklee setiap hari, effectnya gituuuu lahhh ♥️ Jerawat Dah Tak Ada
♥️ Kulit Bersih & Halus ♥️ Bonus : Sistem Imun Badan Makin Kuat
Sebotol boleh makan 6 bulan, jimat sangatt uolls. Bulan ni lagi lah ada promotion SR Vitamin C Shaklee ni

Nak dapatkan whatsapp Alia sekarang!

Alia shaklee
Your Lovely Shaklee Distributor 📲 0192063145
#shakleebyalia #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleecod
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #shakleemsushahalam #shakleeshahalam

NAK KULIT SIHAT CANTIK MAKAN VITAMIN C 
Selamat Pagi Semua, Biasa kan dengar nak kulit cantik makan Vitamin C

Tak pun pi cucuk Vitamin C tapi yang tuuu fuhh big NO lah okayy. Evenn kesannya cepat. Banyak risikonyaa!

Why not kita make sure bekalkan Vitamin C secukupnya je setiap hari untuk badan kita 
Tapi.. kalau makan buah je tak cukup keee? ❌ Badan Kita Tak Dapat Hasilkan Vitamin C sendiri wajib bekalkan setiap hari

Makan 1 Biji Vitamin C Shaklee ni khasiatnya dah bersamaan dengan 7 1/2 Biji Buah Oren 
Nak telan tiap hari 7 1/2 biji dalam satu masa a bit tough kan 😂

Sofea just amalkan Vitamin C Shaklee setiap hari, effectnya gituuuu lahhh ♥️ Jerawat Dah Tak Ada
♥️ Kulit Bersih & Halus ♥️ Bonus : Sistem Imun Badan Makin Kuat 
Sebotol boleh makan 6 bulan, jimat sangatt uolls. Bulan ni lagi lah ada promotion SR Vitamin C Shaklee ni

Nak dapatkan whatsapp Alia sekarang!

Alia shaklee
Your Lovely Shaklee Distributor 📲 0192063145 
#shakleebyalia #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #shakleemsushahalam #shakleeshahalam
1 0 7 hours ago

NAK KULIT SIHAT CANTIK MAKAN VITAMIN C
Selamat Pagi Semua, Biasa kan dengar nak kulit cantik makan Vitamin C

Tak pun pi cucuk Vitamin C tapi yang tuuu fuhh big NO lah okayy. Evenn kesannya cepat. Banyak risikonyaa!

Why not kita make sure bekalkan Vitamin C secukupnya je setiap hari untuk badan kita
Tapi.. kalau makan buah je tak cukup keee? ❌ Badan Kita Tak Dapat Hasilkan Vitamin C sendiri wajib bekalkan setiap hari

Makan 1 Biji Vitamin C Shaklee ni khasiatnya dah bersamaan dengan 7 1/2 Biji Buah Oren
Nak telan tiap hari 7 1/2 biji dalam satu masa a bit tough kan 😂

Sofea just amalkan Vitamin C Shaklee setiap hari, effectnya gituuuu lahhh ♥️ Jerawat Dah Tak Ada
♥️ Kulit Bersih & Halus ♥️ Bonus : Sistem Imun Badan Makin Kuat
Sebotol boleh makan 6 bulan, jimat sangatt uolls. Bulan ni lagi lah ada promotion SR Vitamin C Shaklee ni

Nak dapatkan whatsapp Alia sekarang!

Alia shaklee
Your Lovely Shaklee Distributor 📲 0192063145
#shakleebyalia #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleecod
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #shakleemsushahalam #shakleeshahalam

NAK KULIT SIHAT CANTIK MAKAN VITAMIN C 
Selamat Pagi Semua, Biasa kan dengar nak kulit cantik makan Vitamin C

Tak pun pi cucuk Vitamin C tapi yang tuuu fuhh big NO lah okayy. Evenn kesannya cepat. Banyak risikonyaa!

Why not kita make sure bekalkan Vitamin C secukupnya je setiap hari untuk badan kita 
Tapi.. kalau makan buah je tak cukup keee? ❌ Badan Kita Tak Dapat Hasilkan Vitamin C sendiri wajib bekalkan setiap hari

Makan 1 Biji Vitamin C Shaklee ni khasiatnya dah bersamaan dengan 7 1/2 Biji Buah Oren 
Nak telan tiap hari 7 1/2 biji dalam satu masa a bit tough kan 😂

Sofea just amalkan Vitamin C Shaklee setiap hari, effectnya gituuuu lahhh ♥️ Jerawat Dah Tak Ada
♥️ Kulit Bersih & Halus ♥️ Bonus : Sistem Imun Badan Makin Kuat 
Sebotol boleh makan 6 bulan, jimat sangatt uolls. Bulan ni lagi lah ada promotion SR Vitamin C Shaklee ni

Nak dapatkan whatsapp Alia sekarang!

Alia shaklee
Your Lovely Shaklee Distributor 📲 0192063145 
#shakleebyalia #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #shakleemsushahalam #shakleeshahalam
1 0 7 hours ago

NAK KULIT SIHAT CANTIK MAKAN VITAMIN C
Selamat Pagi Semua, Biasa kan dengar nak kulit cantik makan Vitamin C

Tak pun pi cucuk Vitamin C tapi yang tuuu fuhh big NO lah okayy. Evenn kesannya cepat. Banyak risikonyaa!

Why not kita make sure bekalkan Vitamin C secukupnya je setiap hari untuk badan kita
Tapi.. kalau makan buah je tak cukup keee? ❌ Badan Kita Tak Dapat Hasilkan Vitamin C sendiri wajib bekalkan setiap hari

Makan 1 Biji Vitamin C Shaklee ni khasiatnya dah bersamaan dengan 7 1/2 Biji Buah Oren
Nak telan tiap hari 7 1/2 biji dalam satu masa a bit tough kan 😂

Sofea just amalkan Vitamin C Shaklee setiap hari, effectnya gituuuu lahhh ♥️ Jerawat Dah Tak Ada
♥️ Kulit Bersih & Halus ♥️ Bonus : Sistem Imun Badan Makin Kuat
Sebotol boleh makan 6 bulan, jimat sangatt uolls. Bulan ni lagi lah ada promotion SR Vitamin C Shaklee ni

Nak dapatkan whatsapp Alia sekarang!

Alia shaklee
Your Lovely Shaklee Distributor 📲 0192063145
#shakleebyalia #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleecod
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #shakleemsushahalam #shakleeshahalam

NAK KULIT SIHAT CANTIK MAKAN VITAMIN C 
Selamat Pagi Semua, Biasa kan dengar nak kulit cantik makan Vitamin C

Tak pun pi cucuk Vitamin C tapi yang tuuu fuhh big NO lah okayy. Evenn kesannya cepat. Banyak risikonyaa!

Why not kita make sure bekalkan Vitamin C secukupnya je setiap hari untuk badan kita 
Tapi.. kalau makan buah je tak cukup keee? ❌ Badan Kita Tak Dapat Hasilkan Vitamin C sendiri wajib bekalkan setiap hari

Makan 1 Biji Vitamin C Shaklee ni khasiatnya dah bersamaan dengan 7 1/2 Biji Buah Oren 
Nak telan tiap hari 7 1/2 biji dalam satu masa a bit tough kan 😂

Sofea just amalkan Vitamin C Shaklee setiap hari, effectnya gituuuu lahhh ♥️ Jerawat Dah Tak Ada
♥️ Kulit Bersih & Halus ♥️ Bonus : Sistem Imun Badan Makin Kuat 
Sebotol boleh makan 6 bulan, jimat sangatt uolls. Bulan ni lagi lah ada promotion SR Vitamin C Shaklee ni

Nak dapatkan whatsapp Alia sekarang!

Alia shaklee
Your Lovely Shaklee Distributor 📲 0192063145 
#shakleebyalia #shakleemalaysia #shakleeserdang #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #shakleemsushahalam #shakleeshahalam
1 0 7 hours ago

Top #milkbooster posts

“If you can’t stand breastfeeding in public look elsewhere, like you do with politics, corruption, war, poverty, climate change or homelessness” - Never would have thought that breastfeeding came with so much shaming until I became a parent. It’s the most natural act that should be celebrated not shamed. So that being said, here’s a picture of my beautiful princess enjoying her breakfast 🤱. #breastfeeding #baby #normalizebreastfeeding #momlife #motherhood #breastmilk #worldbreastfeedingweek #pregnancy #asi #breastfeedingmom #newborn #postpartum #breastfeedingmama #breastpump #lactation #nursing #birth #mom #milkbooster #menyusui #parenting #breastfeedingsupport #breastfeedinginpublic #love #maternity #doula #pregnant #breastfed #breastisbest #bhfyp

“If you can’t stand breastfeeding in public look elsewhere, like you do with politics, corruption, war, poverty, climate change or homelessness” - Never would have thought that breastfeeding came with so much shaming until I became a parent. It’s the most natural act that should be celebrated not shamed. So that being said, here’s a picture of my beautiful princess enjoying her breakfast 🤱. #breastfeeding #baby #normalizebreastfeeding #momlife #motherhood #breastmilk #worldbreastfeedingweek #pregnancy #asi #breastfeedingmom #newborn #postpartum #breastfeedingmama #breastpump #lactation #nursing #birth #mom #milkbooster #menyusui #parenting #breastfeedingsupport #breastfeedinginpublic #love #maternity #doula #pregnant #breastfed #breastisbest #bhfyp
567 23 23 October, 2019

@nimblebabies AD .
As you all know I absolutely love Nimble’s milk buster to brodys bottles, Nimble Milk Buster is a baby bottle cleaner that uses plant-based ingredients to help you quickly clean milk proteins and fats from plastic. Unlike common washing-up liquids which are designed to cut through grease, Nimble Milk Buster uses plant-based ingredients that are specifically chosen for their ability to remove formula and breast milk from plastic without resorting to harsh chemicals. Our plant-based formula also has odour-fighting technology so your baby bottles will never smell of old milk again.
.
I was asked by nimble to try out this new product the Magic Wand which is a baby bottle brush that uses soft silicone to help you safely clean milk proteins and fats from bottles and keep the bottles clean and scratch-free. Why is it so important to keep it scratch-free? Normal bottle brushes with hard bristles scratch either inside or outside the bottle, and those small scratches are causing the cloudy bottles. Sadly, once the bottles are scratched, there is little that you can do to make them look like new again..
.
The science-y bit there special plant-based formula wraps around milk fat and proteins.Milk fat and proteins are then gently detached from the plastic bottle
The residues and the Milk Buster are easily rinsed away leaving you with a clean bottle. So wasy to use just add a little lukewarm water to the bottle, and spray 2x Milk Buster
Brush gently with Magic Wand. Use the top of the brush for teat, and side for bottle.Rinse with running water .
Ingredients: alkyl polyglucoside, sodium lauroyl sarcosinate, cocamidopropyl betaine, sodium gluconate, citric acid. Others: water and phenoxyethanol. .
@nimblebabies milk buster and wand *gifted.
.
@mambabyuk bottles *gifted.
.
#milkbooster #nimblebabies #cleaninghacks #cleaningproducts #cleaningbottles #babyproducts #mambabyuk #bottles #mummy #mummblogger #mondaymorning #everydaychore #lifewiththesmalldons #gifted #

@nimblebabies AD .
As you all know I absolutely love Nimble’s milk buster to brodys bottles, Nimble Milk Buster is a baby bottle cleaner that uses plant-based ingredients to help you quickly clean milk proteins and fats from plastic. Unlike common washing-up liquids which are designed to cut through grease, Nimble Milk Buster uses plant-based ingredients that are specifically chosen for their ability to remove formula and breast milk from plastic without resorting to harsh chemicals. Our plant-based formula also has odour-fighting technology so your baby bottles will never smell of old milk again.
.
I was asked by nimble to try out this new product the Magic Wand which is a baby bottle brush that uses soft silicone to help you safely clean milk proteins and fats from bottles and keep the bottles clean and scratch-free. Why is it so important to keep it scratch-free? Normal bottle brushes with hard bristles scratch either inside or outside the bottle, and those small scratches are causing the cloudy bottles. Sadly, once the bottles are scratched, there is little that you can do to make them look like new again..
.
The science-y bit there special plant-based formula wraps around milk fat and proteins.Milk fat and proteins are then gently detached from the plastic bottle
The residues and the Milk Buster are easily rinsed away leaving you with a clean bottle. So wasy to use just add a little lukewarm water to the bottle, and spray 2x Milk Buster
Brush gently with Magic Wand. Use the top of the brush for teat, and side for bottle.Rinse with running water .
Ingredients: alkyl polyglucoside, sodium lauroyl sarcosinate, cocamidopropyl betaine, sodium gluconate, citric acid. Others: water and phenoxyethanol. .
@nimblebabies milk buster and wand *gifted.
.
@mambabyuk bottles *gifted.
.
#milkbooster #nimblebabies #cleaninghacks #cleaningproducts #cleaningbottles #babyproducts #mambabyuk #bottles #mummy #mummblogger #mondaymorning #everydaychore #lifewiththesmalldons #gifted #
533 10 11 November, 2019

Breastfeeding week 2019 🤱

What could possibly be wrong about a mother nourishing her child? Absolutely nothing. Many people view a woman's breasts as sexual items. The main purpose of breasts Is to breastfeed a child after birth. .

Breastfeeding is when a woman feeds her child from her breast. In addition to strengthening the bond between a mother and her baby, breastfeeding offers a number of benefits for both a mother and her child. Babies who are breastfed have lower risk of meningitis, various cancers, diabetes, respiratory illnesses, bacterial and viral infections, childhood leukemia, allergies and obesity. Mothers have a reduced risk of breast and ovarian cancer, as well as osteoporosis. All mothers no matter where they are weather it be the mall, park, restaurant, or just out running errands need to have their right to breastfeed protected. .

Some people don't particularly like seeing a woman breastfeed. It makes them feel "uncomfortable". Woman are asked to leave the room or to stop breastfeeding by those who feel uncomfortable. Breasts are viewed as sexual items rather than a natural way of providing nutrients and comfort for a child.

If people were more accepting of the perfectly normal act that is breastfeeding; it would become so normal that it would no longer be seen as a problem or be made a big deal of and women wouldn't be so afraid to breastfeed their children. .

Breastfeeding in public needs to become a regular thing; so it is not deemed unusual and made a big deal of. There is no valid reason as to why a woman should be denied the right to breastfeed her child in public. .
.

#mammasandcrawlers #breastfeedinginpublic #breastfeedingmama #breastfeedingweek #breastfeedingatoddler #breastfeedingweek2019 #breastfeeding #baby #breastmilk #motherhood #momlife #normalizebreastfeeding #milkbooster #postpartum #breastfeedingmom #lactation #asip #newborn #pregnancy #lactationcookies #freedomtofeed #liquidgold #love #parenting #maternity #nursing #milk #pregnant #bhfyp

Breastfeeding week 2019 🤱

What could possibly be wrong about a mother nourishing her child? Absolutely nothing. Many people view a woman's breasts as sexual items. The main purpose of breasts Is to breastfeed a child after birth. .

Breastfeeding is when a woman feeds her child from her breast. In addition to strengthening the bond between a mother and her baby, breastfeeding offers a number of benefits for both a mother and her child. Babies who are breastfed have lower risk of meningitis, various cancers, diabetes, respiratory illnesses, bacterial and viral infections, childhood leukemia, allergies and obesity. Mothers have a reduced risk of breast and ovarian cancer, as well as osteoporosis. All mothers no matter where they are weather it be the mall, park, restaurant, or just out running errands need to have their right to breastfeed protected. .

Some people don't particularly like seeing a woman breastfeed. It makes them feel "uncomfortable". Woman are asked to leave the room or to stop breastfeeding by those who feel uncomfortable. Breasts are viewed as sexual items rather than a natural way of providing nutrients and comfort for a child.

If people were more accepting of the perfectly normal act that is breastfeeding; it would become so normal that it would no longer be seen as a problem or be made a big deal of and women wouldn't be so afraid to breastfeed their children. .

Breastfeeding in public needs to become a regular thing; so it is not deemed unusual and made a big deal of. There is no valid reason as to why a woman should be denied the right to breastfeed her child in public. .
.

#mammasandcrawlers #breastfeedinginpublic #breastfeedingmama #breastfeedingweek #breastfeedingatoddler #breastfeedingweek2019 #breastfeeding #baby #breastmilk #motherhood #momlife #normalizebreastfeeding #milkbooster #postpartum #breastfeedingmom #lactation #asip #newborn #pregnancy #lactationcookies #freedomtofeed #liquidgold #love #parenting #maternity #nursing #milk #pregnant #bhfyp
615 13 7 August, 2019

@midwifemarley: As it's world breastfeeding week, you'll see a fee posts from me on the topic 😁Cluster feeding is one of the reasons many women give up breastfeeding. They mistakenly think the baby is feeding lots and being fussy because they don't have enough milk.
Cluster feeding is when the baby feeds extremely frequently due to a growth spurt. They feed often to send a signal to the brain through the breasts to make more milk. During cluster feeding, babies will cry and root around a lot looking for the breast.
These growth spurts in babies happen at around 7-10 days of age, 2-3 weeks, 3-4 weeks, 3 months, 4 months, 6 months and 9 months of age.
My daughter went through plenty of growth spurts and its draining! She feeds loads but I know I have enough milk for her even though she always seems hungry. She has plenty of wet and dirty nappies and her growth is great.
.
During these cluster feeding growth spurts, be sure to keep hydrated and have snacks handy as you might get hungry! It usually only lasts for a couple of days before they relax and give you your body a bit of a break between feeding 😊
Babies don't just cluster feed when going through growth spurts, they can also do this when they are feeling unwell or unsettled in a new environment
.
.
.
.
.
.
#breastfeeding #baby #breastpump #breastmilk #motherhood #asi #momlife #normalizebreastfeeding #breastfeedingmama #milkbooster #postpartum #breastfeedingmom #lactation #asip #informedisbest #colostrum #midwifemarley #babytips #newborn #pregnancy #lactationcookies #liquidgold #love #menyusui #parenting #maternity #nursing #milk #pregnant #worldbreastfeedingweek

@midwifemarley: As it's world breastfeeding week, you'll see a fee posts from me on the topic 😁Cluster feeding is one of the reasons many women give up breastfeeding. They mistakenly think the baby is feeding lots and being fussy because they don't have enough milk.
Cluster feeding is when the baby feeds extremely frequently due to a growth spurt. They feed often to send a signal to the brain through the breasts to make more milk. During cluster feeding, babies will cry and root around a lot looking for the breast.
These growth spurts in babies happen at around  7-10 days of age, 2-3 weeks, 3-4 weeks, 3 months, 4 months, 6 months and 9 months of age.
My daughter went through plenty of  growth spurts and its draining! She  feeds loads but I know I have enough milk for her even though she always seems hungry. She has plenty of wet and dirty  nappies and her growth is great.
.
During these cluster feeding growth spurts, be sure to keep hydrated and have snacks handy as you might get hungry! It usually only lasts for a couple of days before they relax and give you your body a bit of a break between feeding 😊
Babies don't just cluster feed when going through growth spurts, they can also do this when they are feeling unwell or unsettled in a new environment
.
.
.
.
.
.
#breastfeeding #baby #breastpump #breastmilk #motherhood #asi #momlife #normalizebreastfeeding #breastfeedingmama #milkbooster #postpartum #breastfeedingmom #lactation #asip #informedisbest #colostrum #midwifemarley#babytips #newborn #pregnancy #lactationcookies #liquidgold #love #menyusui #parenting #maternity #nursing #milk #pregnant #worldbreastfeedingweek
1,338 72 15 September, 2019

As simple as it is, it's just the truth...
.
.
Some days are for making sure that mama and baby are safe and that's enough....

As simple as it is, it's just the truth...
.
.
Some days are for making sure that mama and baby are safe and that's enough....
1,671 28 29 October, 2019

Mums... How do you manage this? .
Let's gossip alittle 😁😁😁

Mums... How do you manage this? .
Let's gossip alittle 😁😁😁
1,339 93 20 September, 2019

Yg mana 1 pilihan anda? Ke mmg x suka makan sayur?🥺
.
.

Coach Athiyah
📲 017 424 8218
Personally lost 23kg🔥

Yg mana 1 pilihan anda? Ke mmg x suka makan sayur?🥺
.
.

Coach Athiyah
📲 017 424 8218
Personally lost 23kg🔥
532 8 2 November, 2019

That moment you think you have the whole day to yourself and before you know it, boom!!! You are fast asleep
.
The activities and chores can wait, mama needs to rest too.

That moment you think you have the whole day to yourself and before you know it, boom!!! You are fast asleep
.
The activities and chores can wait, mama needs to rest too.
3,023 43 18 October, 2019

Please go away fliess.
.
. So cute laa @aqeefanaqi 😍😍

Please go away fliess.
.
. So cute laa @aqeefanaqi 😍😍
512 6 5 November, 2019