#minumankurus Instagram Photos & Videos

minumankurus - 29.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #minumankurus and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
44 minutes
Average like
67.4
Average comment
1.4
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Bosan bila keluar shopping dengan member je tak dapat beli baju sebab size susah cari?😞
.
.
Bila minat je baju tu takda size. Last last terpaksa lah pakai je baju yang ada dalam almari tu😞😞
.
.
Sis faham rasa tu. sebab tu lah sis nak ajak uolls consume Chocofit!
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Bosan bila keluar shopping dengan member je tak dapat beli baju sebab size susah cari?😞
.
.
Bila minat je baju tu takda size. Last last terpaksa lah pakai je baju yang ada dalam almari tu😞😞
.
.
Sis faham rasa tu. sebab tu lah sis nak ajak uolls consume Chocofit!
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
4 0 8 hours ago

Detox kan bagus untuk cuci perut? Segala lemak yg x perlu akan keluar.. .
.
Klu nak cepat dpt kan chocofit & lemon fit & Lana Dreamskinz & Choco Glow &Choco White 📮postage seluruh MALAYSIA 📲wassap terus 0174832754 (Atau tekan link dipage hakak ni k)
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60174832754/chocofit
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijai
#teamAFCIRCLE010108

Detox kan bagus untuk cuci perut? Segala lemak yg x perlu akan keluar.. .
.
Klu nak cepat dpt kan chocofit & lemon fit & Lana Dreamskinz & Choco Glow &Choco White 📮postage seluruh MALAYSIA 📲wassap terus 0174832754 (Atau tekan link dipage hakak ni k) 
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60174832754/chocofit
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijai 
#teamAFCIRCLE010108
60 15 10 hours ago

Hi Chocolista🌻🌻
.
.
Jangan sesekali kita berburuk sangka kepada orang lain. Sentiasa berbaik sangka walau buruk mana pun keadaan itu❤❤
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Hi Chocolista🌻🌻
.
.
Jangan sesekali kita berburuk sangka kepada orang lain. Sentiasa berbaik sangka walau buruk mana pun keadaan itu❤❤
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 10 hours ago

[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
__
1 GELAS SEBELUM TIDUR, ESOK CONFIRM LEGA 😉
.
Perut buncit❓
Perut menggeleber❓
Lemak perut terkeluar keluar❓
.
Ok jangan stress❗
LEMONFIT kan ada❗
.
LEMONFIT membantu proses turun berat badan dengan cepat sebab dah cuci usus dan buang semua toksin dalam badan! 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi? Jom grab sekarang sebab sis akan guide uolls sampai jadi tau 😚👏🏼 #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
__
1 GELAS SEBELUM TIDUR, ESOK CONFIRM LEGA 😉
.
Perut buncit❓
Perut menggeleber❓
Lemak perut terkeluar keluar❓
.
Ok jangan stress❗
LEMONFIT kan ada❗
.
LEMONFIT membantu proses turun berat badan dengan cepat sebab dah cuci usus dan buang semua toksin dalam badan! 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi? Jom grab sekarang sebab sis akan guide uolls sampai jadi tau 😚👏🏼 #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 10 hours ago

[AMARAN KERAS ‼]
[AMARAN KERAS ‼]
[AMARAN KERAS ‼]
__
Salam & Hi uolls semuaaaaa! Kakak nak habaq ni, ChocoFit tidak sesuai untuk ibu mengandung.🙅🏻‍♀ Kalau uolls nak consume #ChocoFit seeloknya selepas berpantang & baby mesti umur 3 bulan keatas okey! 😚 Kalau teringin nak rasa kehebatan #ChocoFit boleh grab awal-awal nanti lepas berpantang boleh terus ber-Choco Fit 😋 .
Jom grab #ChocoFit sekarang sebelum kehabisan stok! 👏🏼 #Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

[AMARAN KERAS ‼]
[AMARAN KERAS ‼]
[AMARAN KERAS ‼]
__ 
Salam & Hi uolls semuaaaaa! Kakak nak habaq ni, ChocoFit tidak sesuai untuk ibu mengandung.🙅🏻‍♀ Kalau uolls nak consume #ChocoFit seeloknya selepas berpantang & baby mesti umur 3 bulan keatas okey! 😚 Kalau teringin nak rasa kehebatan #ChocoFit boleh grab awal-awal nanti lepas berpantang boleh terus ber-Choco Fit 😋 .
Jom grab #ChocoFit sekarang sebelum kehabisan stok! 👏🏼 #Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 10 hours ago

BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
1 0 17 hours ago

Sayang sis semua🌻
.
.
Seringkali kita mengeluh bila kita ditimpa masalah, tanpa kita sedar sebenarnya ada lagi manusia yang diuji lebih berat dari kita🙇🏻‍♀🙇🏻‍♀🙇🏻‍♀
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Sayang sis semua🌻
.
.
Seringkali kita mengeluh bila kita ditimpa masalah, tanpa kita sedar sebenarnya ada lagi manusia yang diuji lebih berat dari kita🙇🏻‍♀🙇🏻‍♀🙇🏻‍♀
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 19 hours ago
Good Morning geng #LemonFit! 🍋
.
.
Exercise to be FIT not skinny,
Eat healthy to nourish your body. 
Let’s start your day with a goal! 💪🏼
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
2 0 19 hours ago

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat?
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna
Malam - Laleh
.
Rasa?
Klubna : Cappuccino
Laleh : Asam Boi
.
RM78
Postage RM11 SM / RM18 SS
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat? 
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada  Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita 
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna 
Malam - Laleh
.
Rasa? 
Klubna : Cappuccino 
Laleh : Asam Boi
.
RM78 
Postage RM11 SM / RM18 SS 
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga
0 0 20 hours ago

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat?
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna
Malam - Laleh
.
Rasa?
Klubna : Cappuccino
Laleh : Asam Boi
.
RM78
Postage RM11 SM / RM18 SS
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat? 
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada  Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita 
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna 
Malam - Laleh
.
Rasa? 
Klubna : Cappuccino 
Laleh : Asam Boi
.
RM78 
Postage RM11 SM / RM18 SS 
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga
0 0 20 hours ago

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat?
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna
Malam - Laleh
.
Rasa?
Klubna : Cappuccino
Laleh : Asam Boi
.
RM78
Postage RM11 SM / RM18 SS
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat? 
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada  Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita 
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna 
Malam - Laleh
.
Rasa? 
Klubna : Cappuccino 
Laleh : Asam Boi
.
RM78 
Postage RM11 SM / RM18 SS 
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga
0 0 20 hours ago

KELEBIHAN CHOCOFIT🍫
✔Membakar lemak &kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit ✔Membuang toksin &mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
✔100% tiada kesan sampingan
✔Sesuai untuk ibu menyusu .

3 hari turun 1 Kg
5 hari turun 3 kg
7 hari turun 5 kg
.
Jom ikut tips power kurus hakak. Hakak jamin Chocofit Lemonfit membantu uols kurus dan beri lebih tenaga setiap hari
.
Untuk info lanjut..
wasap 0133730694

#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
#srtigpost2211_pg

KELEBIHAN CHOCOFIT🍫
✔Membakar lemak &kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit ✔Membuang toksin &mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
✔100% tiada kesan sampingan
✔Sesuai untuk ibu menyusu .

3 hari turun 1 Kg
5 hari turun 3 kg
7 hari turun 5 kg
.
Jom ikut tips power kurus hakak. Hakak jamin Chocofit Lemonfit membantu uols kurus dan beri lebih tenaga setiap hari
.
Untuk info lanjut..
wasap 0133730694

#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
#srtigpost2211_pg
5 6 20 hours ago

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat?
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna
Malam - Laleh
.
Rasa?
Klubna : Cappuccino
Laleh : Asam Boi
.
RM78
Postage RM11 SM / RM18 SS
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat? 
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada  Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita 
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna 
Malam - Laleh
.
Rasa? 
Klubna : Cappuccino 
Laleh : Asam Boi
.
RM78 
Postage RM11 SM / RM18 SS 
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga
0 0 20 hours ago

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat?
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna
Malam - Laleh
.
Rasa?
Klubna : Cappuccino
Laleh : Asam Boi
.
RM78
Postage RM11 SM / RM18 SS
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat? 
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada  Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita 
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna 
Malam - Laleh
.
Rasa? 
Klubna : Cappuccino 
Laleh : Asam Boi
.
RM78 
Postage RM11 SM / RM18 SS 
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga
0 0 20 hours ago

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat?
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna
Malam - Laleh
.
Rasa?
Klubna : Cappuccino
Laleh : Asam Boi
.
RM78
Postage RM11 SM / RM18 SS
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat? 
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada  Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita 
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna 
Malam - Laleh
.
Rasa? 
Klubna : Cappuccino 
Laleh : Asam Boi
.
RM78 
Postage RM11 SM / RM18 SS 
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga
0 0 20 hours ago

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat?
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna
Malam - Laleh
.
Rasa?
Klubna : Cappuccino
Laleh : Asam Boi
.
RM78
Postage RM11 SM / RM18 SS
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat? 
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada  Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita 
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna 
Malam - Laleh
.
Rasa? 
Klubna : Cappuccino 
Laleh : Asam Boi
.
RM78 
Postage RM11 SM / RM18 SS 
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga
1 0 21 hours ago

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat?
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna
Malam - Laleh
.
Rasa?
Klubna : Cappuccino
Laleh : Asam Boi
.
RM78
Postage RM11 SM / RM18 SS
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat? 
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada  Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita 
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna 
Malam - Laleh
.
Rasa? 
Klubna : Cappuccino 
Laleh : Asam Boi
.
RM78 
Postage RM11 SM / RM18 SS 
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga
0 0 21 hours ago

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat?
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna
Malam - Laleh
.
Rasa?
Klubna : Cappuccino
Laleh : Asam Boi
.
RM78
Postage RM11 SM / RM18 SS
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat? 
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada  Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita 
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna 
Malam - Laleh
.
Rasa? 
Klubna : Cappuccino 
Laleh : Asam Boi
.
RM78 
Postage RM11 SM / RM18 SS 
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga
0 0 21 hours ago

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat?
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna
Malam - Laleh
.
Rasa?
Klubna : Cappuccino
Laleh : Asam Boi
.
RM78
Postage RM11 SM / RM18 SS
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga

Nak turun berat badan tanpa berdiet ketat? 
Nak loss 2kg seawal 2 hari??? Senang aje jika ada  Klubna Laleh
.
bagi efek kenyang, kawal selera makan dan buang toksin dalam badan kita 
Jom cuba 👇🏻👇🏻👇🏻
.
Pagi - Klubna 
Malam - Laleh
.
Rasa? 
Klubna : Cappuccino 
Laleh : Asam Boi
.
RM78 
Postage RM11 SM / RM18 SS 
DM/WS 0135123197
.
#minumankurus #slimmingjuice #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #nakkurus #tipskurus #tipsturunberatbadan #tipsdietsihat #nakturunberatbadan #kempisperut #jomsihat #jk1m #kurusdalammasa2minggu #teamyayahebat #klubnalaleh #produkviral #kuruscantik #sayanakkurus #slimmingcoffee #atasimasalahgemuk #supplimentkurus #testimoniklubnalaleh #petuakurus #dietsihat #kopikurusviral #ubatkurus #kuruskerengga
0 0 21 hours ago

Goodmorning sayang ku🌻
.
.
Start your day with a bright smile. Spread positive vibes❤
.
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Goodmorning sayang ku🌻
.
.
Start your day with a bright smile. Spread positive vibes❤
.
.
Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
3 0 22 hours ago

Sama2 naik mendadak.. Dah rasa mcm mne susahnye nk bawa badan.. Susahnye nk beli baju.. Darah tinggi dtg menjengah.. Kaki selalu sakit.. Kami sama2 nak sihat.. Dgn izin DIA.. Thanks APPECUT 😘
#appecut #appecutoriginal #appecutmurah #appecutlovers #agentappecutmelaka #appecutmelaka #weightloss #confirmkurus #appecutfeedback #appecutweightloss #loseweightfast #loseweightjourney #kurus #minumantenaga #minumankurus #kurusuntukibadah #appecutbattalion #cantik #solat #kuruscarasihatdancepat

Sama2 naik mendadak.. Dah rasa mcm mne susahnye nk bawa badan.. Susahnye nk beli baju.. Darah tinggi dtg menjengah.. Kaki selalu sakit.. Kami sama2 nak sihat.. Dgn izin DIA.. Thanks APPECUT 😘
#appecut #appecutoriginal #appecutmurah #appecutlovers #agentappecutmelaka #appecutmelaka #weightloss #confirmkurus #appecutfeedback #appecutweightloss #loseweightfast #loseweightjourney #kurus #minumantenaga #minumankurus #kurusuntukibadah #appecutbattalion #cantik #solat #kuruscarasihatdancepat
13 0 22 hours ago

Assalamualaikum & Selamat Pagi..
.
.
Klu nak cepat dpt kan chocofit & lemon fit & Lana Dreamskinz & Choco Glow &Choco White terus waze ke. .
📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 . 📮postage seluruh MALAYSIA
.
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke 📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 .
Fb : Nur Aizan Aris
📲wassap terus 0122860786 (Atau tekan link dipage hakak ni k)
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60122860786/chocofit
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Assalamualaikum & Selamat Pagi..
.
.
Klu nak cepat dpt kan chocofit & lemon fit & Lana Dreamskinz & Choco Glow &Choco White terus waze ke. .
📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 . 📮postage seluruh MALAYSIA
.
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke 📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 .
Fb : Nur Aizan Aris
📲wassap terus 0122860786 (Atau tekan link dipage hakak ni k) 
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60122860786/chocofit
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
10 0 23 hours ago

Yg dah nak gaji tu get ready ye.. .
.
Klu nak cepat dpt kan chocofit & lemon fit & Lana Dreamskinz & Choco Glow &Choco White terus waze ke. .
📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 . 📮postage seluruh MALAYSIA
.
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke 📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 .
Fb : Nur Aizan Aris
📲wassap terus 0122860786 (Atau tekan link dipage hakak ni k)
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60122860786/chocofit
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Yg dah nak gaji tu get ready ye.. .
.
Klu nak cepat dpt kan chocofit & lemon fit & Lana Dreamskinz & Choco Glow &Choco White terus waze ke. .
📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 . 📮postage seluruh MALAYSIA
.
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke 📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 .
Fb : Nur Aizan Aris
📲wassap terus 0122860786 (Atau tekan link dipage hakak ni k) 
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60122860786/chocofit
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
4 0 23 hours ago

Motivasi pagi.. Salam Jumaat 🧕🏼
.
.
Klu nak cepat dpt kan chocofit & lemon fit & Lana Dreamskinz & Choco Glow &Choco White terus waze ke. .
📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 . 📮postage seluruh MALAYSIA
.
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke 📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 .
Fb : Nur Aizan Aris
📲wassap terus 0122860786 (Atau tekan link dipage hakak ni k)
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60122860786/chocofit
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Motivasi pagi.. Salam Jumaat 🧕🏼
.
.
Klu nak cepat dpt kan chocofit & lemon fit & Lana Dreamskinz & Choco Glow &Choco White terus waze ke. .
📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 . 📮postage seluruh MALAYSIA
.
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke 📍SHAH ALAM SEKSYEN 20 .
Fb : Nur Aizan Aris
📲wassap terus 0122860786 (Atau tekan link dipage hakak ni k) 
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60122860786/chocofit
.
#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
7 0 23 hours ago

Jualan nya kreatif + simple banget, ga perlu bawa" blender.. 👍🤩, Jajanan ini gimana rasa nya ya, ada yg udah pernah nyoba gaess ??? 🤔✌✌✌😁🤩⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
Jangan lupa pencet tanda 💗 tag temanmu 👥 dan share 🔁⁣

Kalau kamu suka dengan ig @grupkuliner ini please follow akun ini untuk support kami⁣
Salam makan enak.. .⁣
Jangan lupa follow 👍⁣
.⁣
.⁣
Follow ➡ @grupkuliner
Follow ➡ @grupkuliner
Follow ➡ @grupkuliner
.⁣
. .⁣
Tag sahabatmu 😇⁣
Tag teman kulinermu😄⁣
Tag pasanganmu 😘⁣
Tag temanmu yang paling rakus 😱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣
.⁣
Bingung Mau Masak Apa ?⁣
👇👇⁣
Follow ➡@grupkuliner
Follow ➡@grupkuliner
Follow ➡@grupkuliner
.⁣
Cr : @hafidsammar
#minuman #minumansehat #minumankekinian #minumansegar #minumankesehatan #minumanhits #minumanenak #minumanherbal #minumandiet #minumankecantikan #minumandingin #minumancoklat #minumankesihatan #minumancollagen #franchiseminuman #minumanpemutih #resepminuman #minumanseger #minumanmurah #minumankeras #minumanbotol #minumantradisional #minumanhalal #minumankurus #minumancokelat #minumanunik #minumansusu #minumanalkohol #minumanjamannow #minumanhangat

Jualan nya kreatif + simple banget, ga perlu bawa" blender.. 👍🤩, Jajanan ini gimana rasa nya ya, ada yg udah pernah nyoba gaess ??? 🤔✌✌✌😁🤩⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
Jangan lupa pencet tanda 💗 tag temanmu 👥 dan share 🔁⁣
⁣
Kalau kamu suka dengan ig @grupkuliner  ini please follow akun ini untuk support kami⁣
Salam makan enak.. .⁣
Jangan lupa follow 👍⁣
.⁣
.⁣
Follow ➡ @grupkuliner ⁣
Follow ➡ @grupkuliner ⁣
Follow ➡ @grupkuliner ⁣
.⁣
. .⁣
Tag sahabatmu 😇⁣
Tag teman kulinermu😄⁣
Tag pasanganmu 😘⁣
Tag temanmu  yang paling rakus 😱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣
.⁣
Bingung Mau Masak Apa ?⁣
👇👇⁣
Follow ➡@grupkuliner ⁣
Follow ➡@grupkuliner ⁣
Follow ➡@grupkuliner ⁣
.⁣
Cr : @hafidsammar⁣
#minuman #minumansehat #minumankekinian #minumansegar #minumankesehatan #minumanhits #minumanenak #minumanherbal #minumandiet #minumankecantikan #minumandingin #minumancoklat #minumankesihatan #minumancollagen #franchiseminuman #minumanpemutih #resepminuman #minumanseger #minumanmurah #minumankeras #minumanbotol #minumantradisional #minumanhalal #minumankurus #minumancokelat #minumanunik #minumansusu #minumanalkohol #minumanjamannow #minumanhangat
2,295 25 21 November, 2019

LEMONEX ADVANCE dapat membantu:
.
🔥Mencuci usus
🔥Detox badan anda
🔥Membakar lemak dari dalam
🔥Keluarkan toksin melalui peluh
🔥Melawaskan pembuangan air besar
🔥3x lebih pantas kecilkan perut.
🔥3x lebih pantas melangsingkan berat badan
🔥Memutihkan kulit
🔥Mencerahkan satu badan
.
❤️FREE SHAKER HITAM & SABUN NEXCIOUS selagi stok masih ada!
.
‼️ORIGINAL HANYA DIPOS OLEH HQ KEPADA CUSTOMER SAHAJA‼️
.
Whatsapp 0124435427 atau klik link di bio. 😉
.
#lemonex #lemonexadvance #lemonexgold #visitmyig #sayajual #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #gegarvaganza2019

LEMONEX ADVANCE dapat membantu:
.
🔥Mencuci usus
🔥Detox badan anda
🔥Membakar lemak dari dalam
🔥Keluarkan toksin melalui peluh
🔥Melawaskan pembuangan air besar
🔥3x lebih pantas kecilkan perut.
🔥3x lebih pantas melangsingkan berat badan
🔥Memutihkan kulit
🔥Mencerahkan satu badan
.
❤️FREE SHAKER HITAM & SABUN NEXCIOUS selagi stok masih ada!
.
‼️ORIGINAL HANYA DIPOS OLEH HQ KEPADA CUSTOMER SAHAJA‼️
.
Whatsapp 0124435427 atau klik link di bio. 😉
.
#lemonex #lemonexadvance #lemonexgold #visitmyig #sayajual #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #gegarvaganza2019
0 0 21 November, 2019

LEMONEX ADVANCE dapat membantu:
.
🔥Mencuci usus
🔥Detox badan anda
🔥Membakar lemak dari dalam
🔥Keluarkan toksin melalui peluh
🔥Melawaskan pembuangan air besar
🔥3x lebih pantas kecilkan perut.
🔥3x lebih pantas melangsingkan berat badan
🔥Memutihkan kulit
🔥Mencerahkan satu badan
.
❤️FREE SHAKER HITAM & SABUN NEXCIOUS selagi stok masih ada!
.
‼️ORIGINAL HANYA DIPOS OLEH HQ KEPADA CUSTOMER SAHAJA‼️
.
Whatsapp 0124435427 atau klik link di bio. 😉
.
#lemonex #lemonexadvance #lemonexgold #visitmyig #sayajual #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #gegarvaganza2019

LEMONEX ADVANCE dapat membantu:
.
🔥Mencuci usus
🔥Detox badan anda
🔥Membakar lemak dari dalam
🔥Keluarkan toksin melalui peluh
🔥Melawaskan pembuangan air besar
🔥3x lebih pantas kecilkan perut.
🔥3x lebih pantas melangsingkan berat badan
🔥Memutihkan kulit
🔥Mencerahkan satu badan
.
❤️FREE SHAKER HITAM & SABUN NEXCIOUS selagi stok masih ada!
.
‼️ORIGINAL HANYA DIPOS OLEH HQ KEPADA CUSTOMER SAHAJA‼️
.
Whatsapp 0124435427 atau klik link di bio. 😉
.
#lemonex #lemonexadvance #lemonexgold #visitmyig #sayajual #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #gegarvaganza2019
1 0 21 November, 2019

[KELEBIHAN LEMON FIT ‼]
[KELEBIHAN LEMON FIT ‼]
[KELEBIHAN LEMON FIT ‼] Terdapat banyak khasiat & benefits yang ada dalam 1 sachet LemonFit. Kalau uolls yang ada masalah nak kurus tapi tak jadi-jadi, susah turun berat badan dan dah diet tapi tak menjadi tu boleh try LemonFit. Sebab produk ni dapat bantu mengatasi & menyelesaikan masalah-masalah uolls. 😍
.
Kalau uolls nak tahu, 1 sachet sahaja dapat memberi kesan seawal 4-8 jam & ia membuang segala lemak yang terkandung dalam diri uolls. Apatah lagi kalau uolls amik 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi ? Jom grab sekarang sebab sis akan guide uolls sampai jadi tau 😚👏🏼 #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #ctdklovers #aafiyahanakibu #kurussampaijadi #guidekasijadi
#srtigpost2111_nite

[KELEBIHAN LEMON FIT ‼]
[KELEBIHAN LEMON FIT ‼]
[KELEBIHAN LEMON FIT ‼] Terdapat banyak khasiat & benefits yang ada dalam 1 sachet LemonFit. Kalau uolls yang ada masalah nak kurus tapi tak jadi-jadi, susah turun berat badan dan dah diet tapi tak menjadi tu boleh try LemonFit. Sebab produk ni dapat bantu mengatasi & menyelesaikan masalah-masalah uolls. 😍
.
Kalau uolls nak tahu, 1 sachet sahaja dapat memberi kesan seawal 4-8 jam & ia membuang segala lemak yang terkandung dalam diri uolls. Apatah lagi kalau uolls amik 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi ? Jom grab sekarang sebab sis akan guide uolls sampai jadi tau 😚👏🏼 #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #ctdklovers  #aafiyahanakibu #kurussampaijadi #guidekasijadi
#srtigpost2111_nite
3 6 21 November, 2019

Hi u olls!
SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. .

#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Hi u olls! 
SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. .

#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
1 0 21 November, 2019

Hi u olls!
SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. .

#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Hi u olls! 
SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. .

#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
1 0 21 November, 2019

Hi u olls!
SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. .

#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

Hi u olls! 
SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. .

#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
0 0 21 November, 2019

Top #minumankurus posts

Jualan nya kreatif + simple banget, ga perlu bawa" blender.. 👍🤩, Jajanan ini gimana rasa nya ya, ada yg udah pernah nyoba gaess ??? 🤔✌✌✌😁🤩⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
Jangan lupa pencet tanda 💗 tag temanmu 👥 dan share 🔁⁣

Kalau kamu suka dengan ig @grupkuliner ini please follow akun ini untuk support kami⁣
Salam makan enak.. .⁣
Jangan lupa follow 👍⁣
.⁣
.⁣
Follow ➡ @grupkuliner
Follow ➡ @grupkuliner
Follow ➡ @grupkuliner
.⁣
. .⁣
Tag sahabatmu 😇⁣
Tag teman kulinermu😄⁣
Tag pasanganmu 😘⁣
Tag temanmu yang paling rakus 😱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣
.⁣
Bingung Mau Masak Apa ?⁣
👇👇⁣
Follow ➡@grupkuliner
Follow ➡@grupkuliner
Follow ➡@grupkuliner
.⁣
Cr : @hafidsammar
#minuman #minumansehat #minumankekinian #minumansegar #minumankesehatan #minumanhits #minumanenak #minumanherbal #minumandiet #minumankecantikan #minumandingin #minumancoklat #minumankesihatan #minumancollagen #franchiseminuman #minumanpemutih #resepminuman #minumanseger #minumanmurah #minumankeras #minumanbotol #minumantradisional #minumanhalal #minumankurus #minumancokelat #minumanunik #minumansusu #minumanalkohol #minumanjamannow #minumanhangat

Jualan nya kreatif + simple banget, ga perlu bawa" blender.. 👍🤩, Jajanan ini gimana rasa nya ya, ada yg udah pernah nyoba gaess ??? 🤔✌✌✌😁🤩⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
Jangan lupa pencet tanda 💗 tag temanmu 👥 dan share 🔁⁣
⁣
Kalau kamu suka dengan ig @grupkuliner  ini please follow akun ini untuk support kami⁣
Salam makan enak.. .⁣
Jangan lupa follow 👍⁣
.⁣
.⁣
Follow ➡ @grupkuliner ⁣
Follow ➡ @grupkuliner ⁣
Follow ➡ @grupkuliner ⁣
.⁣
. .⁣
Tag sahabatmu 😇⁣
Tag teman kulinermu😄⁣
Tag pasanganmu 😘⁣
Tag temanmu  yang paling rakus 😱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣
.⁣
Bingung Mau Masak Apa ?⁣
👇👇⁣
Follow ➡@grupkuliner ⁣
Follow ➡@grupkuliner ⁣
Follow ➡@grupkuliner ⁣
.⁣
Cr : @hafidsammar⁣
#minuman #minumansehat #minumankekinian #minumansegar #minumankesehatan #minumanhits #minumanenak #minumanherbal #minumandiet #minumankecantikan #minumandingin #minumancoklat #minumankesihatan #minumancollagen #franchiseminuman #minumanpemutih #resepminuman #minumanseger #minumanmurah #minumankeras #minumanbotol #minumantradisional #minumanhalal #minumankurus #minumancokelat #minumanunik #minumansusu #minumanalkohol #minumanjamannow #minumanhangat
2,295 25 21 November, 2019

Sebelum tonton, follow dulu @1001resepmasakkita 😃
.
.
Es Cincau
By @yummy.idn
-----
Bahan :
100 gr cincau hitam
25 gr teh thailand atau teh merah
100 ml susu evaporasi
100 ml susu cair
3 sdm susu kental manis
-----
Cara pembuatan :
1. Rebus teh dengan 200 ml air selama 10 menit. Saring teh.
2. Campur teh dengan susu evaporasi, susu cair dan gula pasir. Masak dengan api kecil sambil terus diaduk. Ketika sudah mendidih dinginkan.
3. Potong-potong cincau hitam atau bisa juga diserut agar lebih mudah diminum
4. Masukkan susu kental manis di dasar gelas saji dan susun cincau ke dalam gelas saji.
5. Tuang cairan susu ke dalam gelas. Aduk rata sebelum dinikmati.
.
.
Punya teman atau keluarga hobi makan atau masak ?
Yuuk Mention mereka :)
.
.
==========================
Follow :
@1001resepmasakkita
_
Inspirasi keluarga, Follow juga :
@sitistory_official
==========================
.
.
-----
#icecream #icecastles #ice #iceland #iceeating#minumanhitz #minumanbandung #minumandetox #minumanjakarta #usahaminuman #botolminumanak #minumanbubble #bubukminuman #minumancollagen #minumankesihatan #minumankurus #minumankorea #minumanjember #cincau #buahsegar #susu #sususegar 🔃 #repost @masakanindonesia

Sebelum tonton, follow dulu @1001resepmasakkita 😃
.
.
Es Cincau
By @yummy.idn
-----
Bahan :
100 gr cincau hitam
25 gr teh thailand atau teh merah
100 ml susu evaporasi
100 ml susu cair
3 sdm susu kental manis
-----
Cara pembuatan :
1. Rebus teh dengan 200 ml air selama 10 menit. Saring teh.
2. Campur teh dengan susu evaporasi, susu cair dan gula pasir. Masak dengan api kecil sambil terus diaduk. Ketika sudah mendidih dinginkan. 
3. Potong-potong cincau hitam atau bisa juga diserut agar lebih mudah diminum
4. Masukkan susu kental manis di dasar gelas saji dan susun cincau ke dalam gelas saji.
5. Tuang cairan susu ke dalam gelas. Aduk rata sebelum dinikmati.
.
.
Punya teman atau keluarga hobi makan atau masak ?
Yuuk Mention mereka :)
.
.
==========================
Follow :
@1001resepmasakkita
_
Inspirasi keluarga, Follow juga :
@sitistory_official
==========================
.
.
-----
#icecream #icecastles #ice #iceland  #iceeating •	#minumanhitz #minumanbandung #minumandetox #minumanjakarta #usahaminuman #botolminumanak #minumanbubble #bubukminuman #minumancollagen #minumankesihatan #minumankurus #minumankorea #minumanjember #cincau #buahsegar #susu #sususegar 🔃#repost @masakanindonesia
322 12 16 February, 2019

Tadi pagi Nafiz pekena kopi ni... sampai la ni duk teganggg ja. Tegang otak ni laaa.. jgn pikiaq kut lain... mai kita tngk apa khasiat yg best ngn kopi ni... Jom pakat beli kopi ni utk kesihatan kita bersama. Kurus pun boleh wei... 👉🏻🥳 SEBAB KENAPA KORANG PERLU AMBIL ADORE COFFEE ‼️ TERDAPAT 10 SEBAB :

1. MEMBANTU MENGAWAL NAFSU MAKAN
2. MENGEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI
3. MENGHALANG PENGUMPULAN LEMAK DALAM SALURAN ARTERI
4. MENGURANGKAN KADAR KOLESTROL DALAM BADAN
5. MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN
6. MEMBUANG LEBIHAN BAHAN TOKSIN DI DALAM BADAN
7. MEMBANTU MASALAH SEMBELIT
8. MENGELAKKAN PEMBENTUKKAN BATU KARANG
9. MENINGKAT SISTEM IMUNISASI BADAN
10. MENGURANGKAN GEJALA PREMENOPAUSE
========================
Jom order dengan kami hanya perlu klil link di bio untuk urusan whatsapp. ☺✨ Adore Coffee berharga RM38/kotak
Adore Fitox Drinka berharga RM38/kotak.
(BELI KOMBO DENGAN HARGA RM75 SHJ!!)
POSTAGE:
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM15

Dapatkan Sekarang!!!
Whatsapp segera untuk postage hari ini 🥰
www.wasap.my/0162449264 atau www.wasap.my/0136205282
www.wasap.my/0162449264 atau www.wasap.my/0136205282

#AdoreOfficialHQ
#AdoreBirdsNest
#AdoreCoffee
#AdoreFitoxDrinks .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#AdoreCoffee #AdoreFitoxDrinks #Adorebirdnest #CantikSihatBergaya #ProdukMuslim #KawalNafsuMakan #DietDrinks #ProdukMuslim #KopiMuslimHalal #Halal #Sembelit #Buangtoksik #BuangLemak #JustDiet #JomKurus #Minumankurus #kopisedap #BazaarPaknil #HalalFest #NakKurus #JomSenam

Tadi pagi Nafiz pekena kopi ni... sampai la ni duk teganggg ja. Tegang otak ni laaa.. jgn pikiaq kut lain... mai kita tngk apa khasiat yg best ngn kopi ni... Jom pakat beli kopi ni utk kesihatan kita bersama. Kurus pun boleh wei... 👉🏻🥳 SEBAB KENAPA KORANG PERLU AMBIL ADORE COFFEE ‼️ TERDAPAT 10 SEBAB :

1. MEMBANTU MENGAWAL NAFSU MAKAN
2. MENGEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI
3. MENGHALANG PENGUMPULAN LEMAK DALAM SALURAN ARTERI
4. MENGURANGKAN KADAR KOLESTROL DALAM BADAN
5. MEMBANTU PROSES PENURUNAN BERAT BADAN
6. MEMBUANG LEBIHAN BAHAN TOKSIN DI DALAM BADAN
7. MEMBANTU MASALAH SEMBELIT
8. MENGELAKKAN PEMBENTUKKAN BATU KARANG
9. MENINGKAT SISTEM IMUNISASI BADAN
10. MENGURANGKAN GEJALA PREMENOPAUSE
========================
Jom order dengan kami hanya perlu klil link di bio untuk urusan whatsapp. ☺✨ Adore Coffee berharga RM38/kotak
Adore Fitox Drinka berharga RM38/kotak.
(BELI KOMBO DENGAN HARGA RM75 SHJ!!)
POSTAGE:
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM15

Dapatkan Sekarang!!!
Whatsapp segera untuk postage hari ini 🥰
www.wasap.my/0162449264 atau www.wasap.my/0136205282
www.wasap.my/0162449264 atau www.wasap.my/0136205282

#AdoreOfficialHQ 
#AdoreBirdsNest
#AdoreCoffee
#AdoreFitoxDrinks .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#AdoreCoffee #AdoreFitoxDrinks #Adorebirdnest #CantikSihatBergaya #ProdukMuslim #KawalNafsuMakan #DietDrinks #ProdukMuslim #KopiMuslimHalal #Halal #Sembelit #Buangtoksik #BuangLemak #JustDiet #JomKurus #Minumankurus #kopisedap #BazaarPaknil #HalalFest #NakKurus #JomSenam
671 10 13 November, 2019

OMAIGADD DARI 90KG KE 75KG
.
Ni la hasil bila konsisten dengan slimming drink. Banyakkan Loss. Nampak lain bila dah kurus. Dia ni konsisten dari Feb 2019 sampai sekarang tau. Tapi berbaloi kan hasil dia.
.
Jangan risau slimming drink ni tiada bahan terlarang pun. Uolss boleh tengok sendiri bahan bahan dia. Sebab dia buka bahan yang telah diproses.
.
Dah capai berat yang diimpikan boleh je stop. Nanti korang kawal lalu pemakanan. .
Nak kurus dengan cara sihat dan selamat jom cuba slimming drink
.
Whatsapp 0124174224 atau klik je link di bio
.
.
#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruslangsing #kuruslepaspantang #nakkurus #kurusdengancepat #teakurus #testimonikurus #tea #slimmingteamurah #slimming #slimmingdrinks #slimmingtea #slimmingdrink #minumankurus #airdetox #detox #buanglemak #buangtoksin #buangangin #diet #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #dietkalorimalaysia #dietmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietpuasa

OMAIGADD DARI 90KG KE 75KG
.
Ni la hasil bila konsisten dengan slimming drink. Banyakkan Loss. Nampak lain bila dah kurus. Dia ni konsisten dari Feb 2019 sampai sekarang tau. Tapi berbaloi kan hasil dia.
.
Jangan risau slimming drink ni tiada bahan terlarang pun. Uolss boleh tengok sendiri bahan bahan dia. Sebab dia buka bahan yang telah diproses.
.
Dah capai berat yang diimpikan boleh je stop. Nanti korang kawal lalu pemakanan. .
Nak kurus dengan cara sihat dan selamat jom cuba slimming drink
.
Whatsapp 0124174224 atau klik je link di bio
.
.
#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruslangsing #kuruslepaspantang #nakkurus #kurusdengancepat #teakurus #testimonikurus #tea #slimmingteamurah #slimming #slimmingdrinks #slimmingtea #slimmingdrink #minumankurus #airdetox #detox #buanglemak #buangtoksin #buangangin #diet #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #dietkalorimalaysia #dietmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietpuasa
117 7 13 July, 2019

Noera Slimming Capsule bukan obat kimia yaa tapi jamu karena terbuat dari bahan herbal alami. TIDAK bikin BAB atau kencing berlebihan jadi gak perlu khawatir dehidrasi. Tapi untuk yang gak BAB setiap hari, justru bisa memperlancar BAB nya
.
Cara kerjanya :
1. Metabolisme tubuh dinaikin jadi cepat bakar lemak
2. Lebih cepat kenyang. jadi yg biasa makan 1 piring, ini 1/2 piring jg udah kenyang
3. Percepat keluarnya lemak lewat pup, urin dan keringat
4. kontrol BB secara efektif walaupun sudah stop konsumsi obatnya .
EFEK SAMPINGnya cuma cepet keringetan karena metabolisme tubuh jadi naik, jadi cepet bakar lemak
.
obatnya TIDAK bikin ketagihan
.
Penurunan BB tiap org beda2, berdasarkan penerimaan tubuh, kondisi tubuh dan usahanya masing-masing juga .
Berdasarkan testimoni, ada yang turun 25kg dlm 2,5 bln, lalu turun 10kg lg setelah stop minum obatnya. Ada yg turun 3-14 kg dlm SEMINGGU tapi ada jg yg turun 3-14kg dlm sebulan.
.
Tapi nanti setelah pembelian kami kasih tips dan cara pakai yang efektif agar hasilnya lebih maksimal dan free konsultasi selama pemakaian kok 😊 .
Minumnya pagi hari sebelum makan
Cukup 1x sehari kalo berat susah turun bisa tambah dosis jadi 2x
.
PENURUNAN BERAT BADAN PERMINGGU BERDASARKAN RATA2 TIAP KONSUMEN
.
Jenis dosis cara kerjanya ditambah:
- Lebih cepat menurunkan BB
- Menghambat penyerapan lemak
- Menghambat penuaan
- Mengencangkan bagian kulit yg kendur
- Memperbaiki sel kulit mati
- Mengandung anti cancer dan antioksidan
.
Setelah konsumsi ini, berat akan turun. Dan bisa stop kapan saja. Tidak akan bertambah gemuk, dan berat akan stabil. BAHKAN akan susah untuk naik. Tapi kembali lagi bgmn POLA MAKAN sis sendiri. Jika sis makan standard saja tdk over maka berat akan ideal untuk seterusnya. 😊

Informasi dan pemesanan
Silahkan hubungi salah satu kontak dibawah ini yaa dear

LINE : @noeraskincare
WA: 081221545736 (NO CALL/SMS)
Shopee & Tokopedia : Noeraskincare

Mau lihat testi lebih banyak? Cek @noera_testi ya

Mohon maaf, kami tidak menjawab pertanyaan melalui DM dan Comment ya dear.
Terima kasih 😊

#noeraslimmingcapsule #slimmingcapsule #obatkurus #pelangsing #slimming #obatpelangsing #minumankurus #langsing

Noera Slimming Capsule bukan obat kimia yaa tapi jamu karena terbuat dari bahan herbal alami. TIDAK bikin BAB atau kencing berlebihan jadi gak perlu khawatir dehidrasi. Tapi untuk yang gak BAB setiap hari, justru bisa memperlancar BAB nya
.
Cara kerjanya :
1. Metabolisme tubuh dinaikin jadi cepat bakar lemak
2. Lebih cepat kenyang. jadi yg biasa makan 1 piring, ini 1/2 piring jg udah kenyang
3. Percepat keluarnya lemak lewat pup, urin dan keringat
4. kontrol BB secara efektif walaupun sudah stop konsumsi obatnya .
EFEK SAMPINGnya cuma cepet keringetan karena metabolisme tubuh jadi naik, jadi cepet bakar lemak
.
obatnya TIDAK bikin ketagihan
.
Penurunan BB tiap org beda2, berdasarkan penerimaan tubuh, kondisi tubuh dan usahanya masing-masing juga .
Berdasarkan testimoni, ada yang turun 25kg dlm 2,5 bln, lalu turun 10kg lg setelah stop minum obatnya. Ada yg turun 3-14 kg dlm SEMINGGU tapi ada jg yg turun 3-14kg dlm sebulan.
.
Tapi nanti setelah pembelian kami kasih tips dan cara pakai yang efektif agar hasilnya lebih maksimal dan free konsultasi selama pemakaian kok 😊 .
Minumnya pagi hari sebelum makan
Cukup 1x sehari kalo berat susah turun bisa tambah dosis jadi 2x
.
PENURUNAN BERAT BADAN PERMINGGU BERDASARKAN RATA2 TIAP KONSUMEN
.
Jenis dosis cara kerjanya ditambah:
- Lebih cepat menurunkan BB
- Menghambat penyerapan lemak
- Menghambat penuaan
- Mengencangkan bagian kulit yg kendur
- Memperbaiki sel kulit mati
- Mengandung anti cancer dan antioksidan
.
Setelah konsumsi ini, berat akan turun. Dan bisa stop kapan saja. Tidak akan bertambah gemuk, dan berat akan stabil. BAHKAN akan susah untuk naik. Tapi kembali lagi bgmn POLA MAKAN sis sendiri. Jika sis makan standard saja tdk over maka berat akan ideal untuk seterusnya. 😊

Informasi dan pemesanan
Silahkan hubungi salah satu kontak dibawah ini yaa dear

LINE : @noeraskincare
WA: 081221545736 (NO CALL/SMS)
Shopee & Tokopedia : Noeraskincare

Mau lihat testi lebih banyak? Cek @noera_testi ya

Mohon maaf, kami tidak menjawab pertanyaan melalui DM dan Comment ya dear.
Terima kasih 😊

#noeraslimmingcapsule #slimmingcapsule #obatkurus #pelangsing #slimming #obatpelangsing #minumankurus #langsing
1,075 44 21 March, 2019

😝 Saya pon dulu tanpa sedar tak perasan berat badan naik sampai 59kg! Memang tak perasan, perasan comel je..😂 Tapi saya tak sentap! Saya take challenge, berdiet sampai turun kepada 52kg.
.
.
Tapi itu dulu. Rasanya sekarang dah tak mampu, dengan baby nya. Cepat rasa lapar dan tak sempat nak sediakan makanan diet.
.
.
NOW, jika diberi pilihan diet semula jadi dengan minum appecut, saya lagi rela ber #appecut. Bancuh2 aje setiap pagi. Minum aje. Tak perlu nak fikir dah tengahari sampai malam nk prepare makanan ape. Best! #appecut
@appecutstokiskedah
@irsaappecut .
#teamsyda #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #minumankesihatan #appecut #appecuttestimoni #appecutfeedback #sihattanpaubat #appecutmalaysia #minumansehat #tipskurus #tipskuruscepat #penjagaanbadan #kurussihat #minumankurus #minumankuruskanbadan #minumansegar #kecilkanpeha #kecilkanbadan #ubatkurus #suppliment #supplimentkurus #irsaappecut #appecutkedah #badanbesar #kuruskanbadan

😝 Saya pon dulu tanpa sedar tak perasan berat badan naik sampai 59kg! Memang tak perasan, perasan comel je..😂 Tapi saya tak sentap! Saya take challenge, berdiet sampai turun kepada 52kg.
.
.
Tapi itu dulu. Rasanya sekarang dah tak mampu, dengan baby nya. Cepat rasa lapar dan tak sempat nak sediakan makanan diet.
.
.
NOW, jika diberi pilihan diet semula jadi dengan minum appecut, saya lagi rela ber #appecut. Bancuh2 aje setiap pagi. Minum aje. Tak perlu nak fikir dah tengahari sampai malam nk prepare makanan ape. Best! #appecut
@appecutstokiskedah 
@irsaappecut .
#teamsyda#jomkurussihat #jomkurus1malaysia #minumankesihatan #appecut #appecuttestimoni #appecutfeedback #sihattanpaubat #appecutmalaysia #minumansehat #tipskurus #tipskuruscepat #penjagaanbadan #kurussihat #minumankurus #minumankuruskanbadan #minumansegar #kecilkanpeha #kecilkanbadan #ubatkurus #suppliment #supplimentkurus #irsaappecut#appecutkedah#badanbesar #kuruskanbadan
183 5 6 February, 2019