#miraclewhiteinjection Instagram Photos & Videos

miraclewhiteinjection - 39.4k posts

Top #miraclewhiteinjection posts

    Japan Snow White New Packaging.. 1 set ade 4 ampoules okay.. fullset ade 10 pasang semua nya... Okay tang mana yg baru?? Yg ampoules hijau putih tu ya... Dulu turqoise white kan... Bahan dia sama.. Harga pon sama ya.. .⠀
.⠀
Function ? Utk skin whitening, antioxidant and sesuai utk sensitif skin.. .⠀
.⠀
.⠀
Selamat tak? Produk ni dr pharmaceutical Japan, lulus FDA Japan, so tak perlu lah ya nak question selamat ke tak selamat ke sbb produk2 dari Japan semua certified and quality terbaik dan mmg bab2 "SAFE" ni keutamaan dorang utk pengguna dan diguna pakai di banyak klinik2 kulit di Japan.. kat sana suntik2 ni perkara biasa dan rutin utk dorang jaga kulit ya... Rutin tau.. bukan setahun sekali 😂😂😂⠀
.⠀
Nak tau suntikan vitamin ni bagus ke tak tolong la study dr pakar2 antarabangsa ya google berkenaan benefit of IV drip for skin... Sebab kalau kat Malaysia ni, faham-faham je la.. research journal pasal benfits x nak post pulak😌..So jangan cepat melatah ya.. Celebrity pon ramai suntik sbb tu skin glowing mcm kaca... Rutinnnnnn 😘😘😘⠀
.⠀
.⠀
RM90 1 SET (1x TREATMENT)⠀
.⠀
RM330 HALF SET (5x TREATMENT)⠀
.⠀
RM520 FULL SET (10x TREATMENT)
.
PROMOTION untill 31 January 2019: RM480 FULL SET (10x TREATMENT)
.⠀
.⠀
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..⠀
.⠀
✅PERSONAL GUIDANCE⠀
.⠀
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN⠀
.⠀
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE ( snap sendiri,no goggle)⠀
.⠀
.⠀
📱WHATSAPP 01133747694⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#TGwhite⠀
#cindella⠀
#complexion6⠀
#mixingwhite⠀
#japanplatinum⠀
#snowwhiteinjection⠀
#TGWhite1000 ⠀
#cindella1200mg⠀
#lipolab⠀
#placentastemcell⠀
#bioswissstemcell⠀
#snowwhitedrip⠀
#placentasheep ⠀
#japanplatinumgreen⠀
#koreanwhiteadvanced⠀
#miraclewhiteinjection ⠀
#nanguang ⠀
#glutax75gx ⠀
#treninjection⠀
#snowwhitejapan⠀
#japanplatinum⠀
#tren500mg ⠀
#nangkuang ⠀
#japansnowwhite⠀
#evgenisregeneration ⠀
#Skinwhitening⠀
#evgenis⠀
#evgenisdumovit⠀
#cindellapremium #snowwhitekorea

    Japan Snow White New Packaging.. 1 set ade 4 ampoules okay.. fullset ade 10 pasang semua nya... Okay tang mana yg baru?? Yg ampoules hijau putih tu ya... Dulu turqoise white kan... Bahan dia sama.. Harga pon sama ya.. .⠀
    .⠀
    Function ? Utk skin whitening, antioxidant and sesuai utk sensitif skin.. .⠀
    .⠀
    .⠀
    Selamat tak? Produk ni dr pharmaceutical Japan, lulus FDA Japan, so tak perlu lah ya nak question selamat ke tak selamat ke sbb produk2 dari Japan semua certified and quality terbaik dan mmg bab2 "SAFE" ni keutamaan dorang utk pengguna dan diguna pakai di banyak klinik2 kulit di Japan.. kat sana suntik2 ni perkara biasa dan rutin utk dorang jaga kulit ya... Rutin tau.. bukan setahun sekali 😂😂😂⠀
    .⠀
    Nak tau suntikan vitamin ni bagus ke tak tolong la study dr pakar2 antarabangsa ya google berkenaan benefit of IV drip for skin... Sebab kalau kat Malaysia ni, faham-faham je la.. research journal pasal benfits x nak post pulak😌..So jangan cepat melatah ya.. Celebrity pon ramai suntik sbb tu skin glowing mcm kaca... Rutinnnnnn 😘😘😘⠀
    .⠀
    .⠀
    RM90 1 SET (1x TREATMENT)⠀
    .⠀
    RM330 HALF SET (5x TREATMENT)⠀
    .⠀
    RM520 FULL SET (10x TREATMENT)
    .
    PROMOTION untill 31 January 2019: RM480 FULL SET (10x TREATMENT)
    .⠀
    .⠀
    ✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..⠀
    .⠀
    ✅PERSONAL GUIDANCE⠀
    .⠀
    ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN⠀
    .⠀
    ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE ( snap sendiri,no goggle)⠀
    .⠀
    .⠀
    📱WHATSAPP 01133747694⠀
    .⠀
    .⠀
    .⠀
    #TGwhite
    #cindella
    #complexion6
    #mixingwhite
    #japanplatinum
    #snowwhiteinjection
    #TGWhite1000
    #cindella1200mg
    #lipolab
    #placentastemcell
    #bioswissstemcell
    #snowwhitedrip
    #placentasheep
    #japanplatinumgreen
    #koreanwhiteadvanced
    #miraclewhiteinjection
    #nanguang
    #glutax75gx
    #treninjection
    #snowwhitejapan
    #japanplatinum
    #tren500mg
    #nangkuang
    #japansnowwhite
    #evgenisregeneration
    #Skinwhitening
    #evgenis
    #evgenisdumovit
    #cindellapremium #snowwhitekorea

    327 2 22 March, 2019