#mishaomar Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mishaomar and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
35.5
Average comment
1.7
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@apyat13_ Profile picture

@apyat13_

@mtvpolska_official Ten Tego Ten... Glosujemy? 🤛🤛🤛 #NajwieksiFani #MTVEMA #MTVPolska #WysliijtweetacoCizalezy
The University (Original Have Of And Graduate Damned) Year : 2019 #TheUniversity #AshNair & #MishaOmar #LauriYlonen & #FrankiePoullain #PlBarbieCom

@mtvpolska_official Ten Tego Ten... Glosujemy? 🤛🤛🤛 #NajwieksiFani #MTVEMA #MTVPolska #WysliijtweetacoCizalezy 
The University (Original Have Of And Graduate Damned) Year : 2019 #TheUniversity #AshNair & #MishaOmar #LauriYlonen & #FrankiePoullain #PlBarbieCom
0 0 3 hours ago
@masi_rak Profile picture

@masi_rak

PERNAH TAHU APA TERJADI PADA BADAN BILA TIDAK SEIMBANG ? . 📍SENTIASA RASA LETIH, TIDAK BERTENAGA, MOOD TAK BAIK, CEPAT MARAH, BERAT BADAN NAIK, & KERAP RASA PENING.
.
Jika anda ada 1-2 simptom diatas bermaksud gaya pemakanan anda tidak sihat untuk badan dan perlu diubah.
.
Keseimbangan makanan amat penting untuk tubuh badan jika tidak diubah akan memudaratkan lagi kesihatan badan. .
InsyaAllah, Dengan langkah pertama jaga pemakanan kesihatan terjamin 😄 🥳🥳🥳
Tahniah kepada yang berusaha untuk sihat dan mengambil makanan sihat... syabas👏👏👏support each other untuk dapatkan healthy body ya... Nak tambah kuat semangat lagi?
Nak sungguh-sungguh ilmu pemakanan sihat?
Dan yang penting, nak sungguh-sungguh kurus?

Nak saya bantu...😀⬇️⬇️⬇️⬇️📲📲📲💜💜 jomla join you can lose weight from home program. Pendaftaran sesi Oktober dibuka sekarang. Pendaftaran terhad... saya memerlukan 40 orang sahaja untuk sesi ini. Jangan ketinggalan... segera klik⬇️
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251

#jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomdiet #jjcmtv3 #projekkurus 2019 #wanitahariinitv3 #candyplussize #sherryalhadad #abambocey #kznabihahboutique #plussizefashion #nakkurusselamat #fazura #fatloss #ctdk #neelofaxfashionvalet #pcosmalaysia #sabah #sarawak #brunei #jubahsaizbesar #seluarbesar #sarawakfood #klfoodie #nakbebel #sitinordianafc #mishaomar #sayabolehkurus

PERNAH TAHU APA TERJADI PADA BADAN BILA TIDAK SEIMBANG ? . 📍SENTIASA RASA LETIH, TIDAK BERTENAGA, MOOD TAK BAIK,  CEPAT MARAH, BERAT BADAN NAIK, & KERAP RASA PENING.
.
Jika anda ada 1-2 simptom diatas bermaksud gaya pemakanan anda tidak sihat untuk badan dan perlu diubah.
.
Keseimbangan makanan amat penting untuk tubuh badan jika tidak diubah akan memudaratkan lagi kesihatan badan. .
InsyaAllah, Dengan langkah pertama jaga pemakanan kesihatan terjamin 😄 🥳🥳🥳
Tahniah kepada yang berusaha untuk sihat dan mengambil makanan sihat... syabas👏👏👏support each other untuk dapatkan healthy body ya... Nak tambah kuat semangat lagi?
Nak sungguh-sungguh ilmu pemakanan sihat?
Dan yang penting, nak sungguh-sungguh kurus?

Nak saya bantu...😀⬇️⬇️⬇️⬇️📲📲📲💜💜 jomla join you can lose weight from home program. Pendaftaran sesi Oktober dibuka sekarang. Pendaftaran terhad... saya memerlukan 40 orang sahaja untuk sesi ini. Jangan ketinggalan... segera klik⬇️
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251

#jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomdiet #jjcmtv3 #projekkurus 2019 #wanitahariinitv3 #candyplussize #sherryalhadad #abambocey #kznabihahboutique #plussizefashion #nakkurusselamat #fazura #fatloss #ctdk #neelofaxfashionvalet #pcosmalaysia #sabah #sarawak #brunei#jubahsaizbesar #seluarbesar #sarawakfood #klfoodie #nakbebel #sitinordianafc #mishaomar #sayabolehkurus
13 0 4 hours ago
@don_fitlifestyle Profile picture

@don_fitlifestyle

Diri kita yang sekarang adalah hasil dari tabiat harian kita.
.
Ini adalah contoh 7 tabiat yang buat kita naik berat badan. Check it out guys :
.
1) Tak FOKUS waktu makan. - makan sambil tengok tv atau membawang. Sedar2 “eh dah habis sepinggan”, sedar2 “eh tertambah lagi sepinggan”, sedar2 “eh dah habis lagi”.
.
2) Tidur yang tidak cukup/tidak berkualiti.
- tabiat ini menyebabkan hormon kita tidak stabil, metabolisma drop, dan buatkan kita rasa craving.
.
3) “SUPPER” / #ngeteh selepas dinner. - Dah habis ngeteh tu balik tidur. Makanan tak sempat nak digest, usus tak dapat rehat yang cukup.
.
4) Kurang MINUM Air KOSONG - badan kita perlukan air untuk pelbagai proses untuk system badan. Tak cukup air menyebabkan “water retention/ gemuk air sebab badan kita akan simpan air yang kita minum untuk kegunaan akan datang.
.
5) BELI makanan sewaktu tengah LAPAR.
- oihh time perut tengah kosong ni memang bahaya pergi shoping. Jangan la amalkan. Semua makanan kita sebat nanti 😂 silap2 haribulan kalau jurujual tu buat perangai, dengan jurujual tu kena telan. Alas perut dulu sebelum pi cari makanan.
.
6) Minum Air MANIS sepanjang hari.
- air kosong taknak minum, air manis bergelen2. Sanggup nak pi bancuh bagai semata2 taknak minum air kosong. Air manis ni empty kalori, kalori tinggi, tape tade value untuk badan. Rugi je.
.
7) LAMBAT / SKIP SARAPAN
- ini tabiat yang biasa kita buat tapi kita tak sedar inilah punca lemak senang membiak dalam badan. Tabiat ni buatkan gula dalam darah / sugar level kita spike. Menyebabkan cepat penat, lesu, craving, tak dapat kawal nafsu makan.
.
Ok nak turunkan berat badan dengan program KURUS FIT ONLINE COACHING ni simple je, kita akan counter semua tabiat2 ni. Thats why dalam seminggu pun boleh turun 1-2kg. And thats why jugak ramai yang berjaya dapat berat badan ideal sebab berjaya tukar tabiat lama kepada tabiat baru yang berlawanan. .
Nak kurus ni simple, fahamkan punca naik berat badan, ikut cakap coach, ikut mealplan settle.
.
-coach Don-
012 922 3665
.
#nasigoreng #nasigorengseafood #miloais #makananviral #resepiairdetox #manggasusuviral #haelhusaini #mishaomar #mishaomar #syairdimatamu #dimatamu #akasiatv3 #meloditv3 #akucintadia

Diri kita yang sekarang adalah hasil dari tabiat harian kita.
.
Ini adalah contoh 7 tabiat yang buat kita naik berat badan. Check it out guys :
.
1) Tak FOKUS waktu makan. - makan sambil tengok tv atau membawang. Sedar2 “eh dah habis sepinggan”, sedar2 “eh tertambah lagi sepinggan”, sedar2 “eh dah habis lagi”.
.
2) Tidur yang tidak cukup/tidak berkualiti.
- tabiat ini menyebabkan hormon kita tidak stabil, metabolisma drop, dan buatkan kita rasa craving.
.
3) “SUPPER” / #ngeteh selepas dinner. - Dah habis ngeteh tu balik tidur. Makanan tak sempat nak digest, usus tak dapat rehat yang cukup.
.
4) Kurang MINUM Air KOSONG - badan kita perlukan air untuk pelbagai proses untuk system badan. Tak cukup air menyebabkan “water retention/ gemuk air sebab badan kita akan simpan air yang kita minum untuk kegunaan akan datang.
.
5) BELI makanan sewaktu tengah LAPAR.
- oihh time perut tengah kosong ni memang bahaya pergi shoping. Jangan la amalkan. Semua makanan kita sebat nanti 😂 silap2 haribulan kalau jurujual tu buat perangai, dengan jurujual tu kena telan. Alas perut dulu sebelum pi cari makanan.
.
6) Minum Air MANIS sepanjang hari.
- air kosong taknak minum, air manis bergelen2. Sanggup nak pi bancuh bagai semata2 taknak minum air kosong. Air manis ni empty kalori, kalori tinggi, tape tade value untuk badan. Rugi je.
.
7) LAMBAT / SKIP SARAPAN
- ini tabiat yang biasa kita buat tapi kita tak sedar inilah punca lemak senang membiak dalam badan. Tabiat ni buatkan gula dalam darah / sugar level kita spike. Menyebabkan cepat penat, lesu, craving, tak dapat kawal nafsu makan.
.
Ok nak turunkan berat badan dengan program KURUS FIT ONLINE COACHING ni simple je, kita akan counter semua tabiat2 ni. Thats why dalam seminggu pun boleh turun 1-2kg. And thats why jugak ramai yang berjaya dapat berat badan ideal sebab berjaya tukar tabiat lama kepada tabiat baru yang berlawanan. .
Nak kurus ni simple, fahamkan punca naik berat badan, ikut cakap coach, ikut mealplan settle.
.
-coach Don-
 012 922 3665
.
#nasigoreng #nasigorengseafood #miloais #makananviral #resepiairdetox #manggasusuviral #haelhusaini #mishaomar #mishaomar #syairdimatamu #dimatamu #akasiatv3 #meloditv3 #akucintadia
28 3 20 September, 2019
@lovepotion0808 Profile picture

@lovepotion0808

Di Kampung Gong Lingai

Repost @hushhushlovepotion.vivi
by @media.repost:
- Semua bahan-bahan yang terkandung dalam HUSH HUSH adalah bebas daripada bahan kimia terlarang 😎😎
.
Bahan-bahannya terdiri daripada;
.
❤ Papaya Extract
❤ Vitamin E
❤ Olive Oil
❤ Almond Oil
❤ Pueraria Mirifica
. ===============================
Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
PM / Whatsapp sekarang untuk menikmati harga diskaun
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0169341778 📱Whatsapp "Hush" ke 0169341778 📱Whatsapp "Hush" ke 0169341778 .

#zulariffin #diamenanturahsia #mirafilzah #nazdmiadhwa #ardellaryana #mishaomar #breastpumpmalaysia #tuandanial #breastpumpmalaysia #payudaramantap #sharnaazahmad #bellaammara #prelovedmalaysia #arianiexclusive #sarawakinstashop #sabahinstashop #hadiahwedding #sangkarmovie #sangkar #jubahexclusive #shawlexclusive

Repost @hushhushlovepotion.vivi
by @media.repost:
-  Semua bahan-bahan yang terkandung dalam HUSH HUSH adalah bebas daripada bahan kimia terlarang 😎😎
.
Bahan-bahannya terdiri daripada;
.
❤ Papaya Extract
❤ Vitamin E
❤ Olive Oil
❤ Almond Oil
❤ Pueraria Mirifica
. ===============================
Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
PM / Whatsapp sekarang untuk menikmati harga diskaun
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0169341778 📱Whatsapp "Hush" ke 0169341778 📱Whatsapp "Hush" ke 0169341778 .

#zulariffin #diamenanturahsia #mirafilzah #nazdmiadhwa #ardellaryana #mishaomar #breastpumpmalaysia #tuandanial #breastpumpmalaysia #payudaramantap #sharnaazahmad #bellaammara #prelovedmalaysia #arianiexclusive #sarawakinstashop #sabahinstashop #hadiahwedding #sangkarmovie #sangkar #jubahexclusive #shawlexclusive
1 0 20 September, 2019
@tiyahushlove_official Profile picture

@tiyahushlove_official

Selangor

@tiyahushlove_official - Semua bahan-bahan yang terkandung dalam HUSH HUSH adalah bebas daripada bahan kimia terlarang 😎😎
.
Bahan-bahannya terdiri daripada;
.
❤ Papaya Extract
❤ Vitamin E
❤ Olive Oil
❤ Almond Oil
❤ Pueraria Mirifica
. ===============================
Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
PM / Whatsapp sekarang untuk menikmati harga diskaun
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01151118177 📱Whatsapp "Hush" ke 01151118177 📱Whatsapp "Hush" ke 01151118177

#zulariffin #diamenanturahsia #mirafilzah #nazdmiadhwa #ardellaryana #mishaomar #breastpumpmalaysia #tuandanial #breastpumpmalaysia #payudaramantap #sharnaazahmad #bellaammara #prelovedmalaysia #arianiexclusive #sarawakinstashop #sabahinstashop #hadiahwedding #sangkarmovie #sangkar #jubahexclusive #shawlexclusive

@tiyahushlove_official -  Semua bahan-bahan yang terkandung dalam HUSH HUSH adalah bebas daripada bahan kimia terlarang 😎😎
.
Bahan-bahannya terdiri daripada;
.
❤ Papaya Extract
❤ Vitamin E
❤ Olive Oil
❤ Almond Oil
❤ Pueraria Mirifica
. ===============================
Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
PM / Whatsapp sekarang untuk menikmati harga diskaun
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01151118177 📱Whatsapp "Hush" ke 01151118177 📱Whatsapp "Hush" ke 01151118177

#zulariffin #diamenanturahsia #mirafilzah #nazdmiadhwa #ardellaryana #mishaomar #breastpumpmalaysia #tuandanial #breastpumpmalaysia #payudaramantap #sharnaazahmad #bellaammara #prelovedmalaysia #arianiexclusive #sarawakinstashop #sabahinstashop #hadiahwedding #sangkarmovie #sangkar #jubahexclusive #shawlexclusive
13 0 19 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Bila suka diet ikut kawan atau ikut google macam ni lah jadinya 😅😅
.
Hari2 bersenam tapi still makan yg tinggi kalori memang berat tak turun2. Berat makin naik adalah😭
.
Sebab tu nak turun berat perlu ada ilmu yg betul serta guide dari coach!
.
Kurus Fit Online Coaching Intake Oktober kini dibuka.
.
Coach emma-01125363063

Bila suka diet ikut kawan atau ikut google macam ni lah jadinya 😅😅
.
Hari2 bersenam tapi still makan yg tinggi kalori memang berat tak turun2. Berat makin naik adalah😭
.
Sebab tu nak turun berat perlu ada ilmu yg betul serta guide dari coach!
.
Kurus Fit Online Coaching Intake Oktober kini dibuka.
.
Coach emma-01125363063
29 1 19 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Tips khas yg dah berkahwin 😍😍
Suami miang dengan isteri, boleh buat isteri kurus😜
.
Kalau tak kurus juga boleh suruh isteri join program KFOC intake Oktober.
.
Coach emma-01125363063

Tips khas yg dah berkahwin 😍😍
Suami miang dengan isteri, boleh buat isteri kurus😜
.
Kalau tak kurus juga boleh suruh isteri join program KFOC intake Oktober.
.
Coach emma-01125363063
88 2 19 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Badan kurus tapi doktor suruh jaga pemakanan sebab kolestrol tinggi .
Kan dah bagi tahu kurus tak semestinya sihat tapi gemuk itu tak ada yg sihat. Hanya dengan eat clean sahaja dapat tingkatkan kesihatan badan kita.
.
Memang betul bila usia meningkat lebih mudah ada kolestrol tinggi tapi punca utamanya ialah dari makanan kita sendiri. Makanan bergoreng, daging, process food dan kuih muih serta minuman manis.
.
Nak sihat?? Jaga pemakanan dari sekarang dan amalkan cara masak steam, kukus, grill , bakar dan rebus sahaja.
.
Kurus Fit Online Coaching intake Oktober kini dibuka.
.
Coach emma-01125363063

Badan kurus tapi doktor suruh jaga pemakanan sebab kolestrol tinggi .
Kan dah bagi tahu kurus tak semestinya sihat tapi gemuk itu tak ada yg sihat. Hanya dengan eat clean sahaja dapat tingkatkan kesihatan badan kita.
.
Memang betul bila usia meningkat lebih mudah ada kolestrol tinggi tapi punca utamanya ialah dari makanan kita sendiri. Makanan bergoreng, daging, process food dan kuih muih serta minuman manis.
.
Nak sihat?? Jaga pemakanan dari sekarang dan amalkan cara masak steam, kukus, grill , bakar dan rebus sahaja.
.
Kurus Fit Online Coaching intake Oktober kini dibuka.
.
Coach emma-01125363063
28 1 19 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Ada siapa2 kat sini tak yg teringin nak hilangkan pipi pau, kempiskan perut dan kecilkan peha sebelum tahun baru 2020?
.
Klik link whatsapp di profile ig untuk pendaftaran intake Oktober.
.
Coach emma-01125363063

Ada siapa2 kat sini tak yg teringin nak hilangkan pipi pau, kempiskan perut dan kecilkan peha sebelum tahun baru 2020?
.
Klik link whatsapp di profile ig untuk pendaftaran intake Oktober.
.
Coach emma-01125363063
14 5 19 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

MURAH DAN MUDAH... TAPI TAK MEMBANTU TURUNKAN BERAT..
.
Sy tak makan nasi lemak pagi2 makan roti je.. Tapi kenapa tak turun berat coach?
.
Roti krim ni hanya karbohidrat dan gula semata2.
.
Walaupun kalori agak rendah tapi nilai nutrisi dan apa yg terkandung di sebalik kalori tu tidak membantu untuk fat loss dan turun berat.
.
Kalau yg nak hilangkan lemak di bahagian peha, punggung, lengan dan perut elakkan dulu roti krim.
.
Coach emma-01125363063

MURAH DAN MUDAH... TAPI TAK MEMBANTU TURUNKAN BERAT..
.
Sy tak makan nasi lemak pagi2 makan roti je.. Tapi kenapa tak turun berat coach?
.
Roti krim ni hanya karbohidrat dan gula semata2.
.
Walaupun kalori agak rendah tapi nilai nutrisi dan apa yg terkandung di sebalik kalori tu tidak membantu untuk fat loss dan turun berat.
.
Kalau yg nak hilangkan lemak di bahagian peha, punggung, lengan dan perut elakkan dulu roti krim.
.
Coach emma-01125363063
20 1 19 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

SEBAB2 SAYA MAKAN??
.
Haha lawak betul ni dalam semua keadaan nak makan sampai badan makin naik😭😭
Lepas tu complain napa badan makin naik 😅
.
Best tak kalau boleh makan 5kali sehari dan turun 3-7kg sebulan?
.
Kurus Fit Online Coaching Intake Oktober kini dibuka.
.
Coach Emma-01125363063

SEBAB2 SAYA MAKAN??
.
Haha lawak betul ni dalam semua keadaan nak makan sampai badan makin naik😭😭
Lepas tu complain napa badan makin naik 😅
.
Best tak kalau boleh makan 5kali sehari dan turun 3-7kg sebulan?
.
Kurus Fit Online Coaching Intake Oktober kini dibuka.
.
Coach Emma-01125363063
17 1 19 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Resepi simple untuk breakfast, lunch dan dinner.. Nak turun berat ni tak susah cuma kena ada coach yg guide serta ilmu yg betul.
.
Kurus Fit Online Coaching Intake Oktober kini dibuka.
.
Coach emma-01125363063

Resepi simple untuk breakfast, lunch dan dinner.. Nak turun berat ni tak susah cuma kena ada coach yg guide serta ilmu yg betul.
.
Kurus Fit Online Coaching Intake Oktober kini dibuka.
.
Coach emma-01125363063
71 1 19 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Di laporkan kebakaran hutan lebih 42000 hektar berlaku di Indonesia sejak Januari sehingga menyebabkan jerebu teruk di rantau termasuk Malaysia dan Singapura. Ratusan hektar masih terbakar sehingga hari ini. Selamatkan hutan kita!
.
Reposted from @mni_recyclepaper-

Di laporkan kebakaran hutan lebih 42000 hektar berlaku di Indonesia sejak Januari sehingga menyebabkan jerebu teruk di rantau termasuk Malaysia dan Singapura. Ratusan hektar masih terbakar sehingga hari ini. Selamatkan hutan kita!
.
Reposted from @mni_recyclepaper-
14 1 19 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Lapar2 terus cari mekdi confom lah gemuk.. Inikah yg dinamakan cinta lepas kahwin terus gemuk.
.
Share experience anda berapa berat naik lepas kahwin..

Lapar2 terus cari mekdi confom lah gemuk.. Inikah yg dinamakan cinta lepas kahwin terus gemuk.
.
Share experience anda berapa berat naik lepas kahwin..
132 6 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Assalamualaikum semua..
Jom kita sama2 amalkan doa2 diatas..
Semoga setiap langkah kita menjadi ibadah.
.
Coach emma-01125363063

Assalamualaikum semua..
Jom kita sama2 amalkan doa2 diatas..
Semoga setiap langkah kita menjadi ibadah.
.
Coach emma-01125363063
39 1 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

BERSENAM BUKAN LESEN UNTUK BERSUKA RIA NAK MAKAN
.
Ramai je lepas bersenam terus bedal macam2 kan..
.
Tapi kena ingat bersenam tak semestinya bakar lemak. Mungkin lencun peluh tu baru bakar kuih sebelum bersenam tadi. Nanti lepas bersenam makan lagi kfc,minum manis apa semua. Memang tak turun berat 🤣
.
Cara paling mudah nak turun berat ialah jaga pemakanan..Pastikan berlaku defisit kalori dan untuk nak boostkan lagi boleh add on senaman.
.
TURN ON NOTIFICATION untuk tidak ketinggalan info kesihatan dari coach.
.
#kurusfitonlinecoaching
Coach emma-01125363063

BERSENAM BUKAN LESEN UNTUK BERSUKA RIA NAK MAKAN
.
Ramai je lepas bersenam terus bedal macam2 kan..
.
Tapi kena ingat bersenam tak semestinya bakar lemak. Mungkin lencun peluh tu baru bakar kuih sebelum bersenam tadi. Nanti lepas bersenam makan lagi kfc,minum manis apa semua. Memang tak turun berat 🤣
.
Cara paling mudah nak turun berat ialah jaga pemakanan..Pastikan berlaku defisit kalori dan untuk nak boostkan lagi boleh add on senaman.
.
TURN ON NOTIFICATION untuk tidak ketinggalan info kesihatan dari coach.
.
#kurusfitonlinecoaching 
Coach emma-01125363063
46 2 18 September, 2019
@timzawiyah_18 Profile picture

@timzawiyah_18

Tb. Can't say more. It's so surprising me. Artis when to kopi o corner. O my....
#kopiocorner #mishaomar #dejamoss #datinalyah #dayangnurfaizah #sarah #amirjahari #hakimrosli #ito #harimalaysia

Tb. Can't say more. It's so surprising me. Artis when to kopi o corner. O my....
#kopiocorner#mishaomar#dejamoss#datinalyah#dayangnurfaizah#sarah#amirjahari#hakimrosli#ito#harimalaysia
63 2 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Hai assalamualaikum. Saya Sya yang dah lost 12.9kg berat badan. Alhamdulillah, badan rs ringan sgt dan sluar sume dh longgar, dr L ke S💃🏼 Dlu smggu 3x badan msk angin, sbb mkn xikt ontime.. skrg lps join wlc xpernah sekali lagi badan masak angin.. Dlu diet tp xkurus2.. bile join KFOC bru 1season dh dpt result yg power, wlaupun mkn 5x shri..😍
.
Apa yang saya dah belajar dalam program ni ialah kita perlu ckup kan air masak,wlaupun mula2 mmg ssh sgt nk ikt, sbb sblum ni mmg ssh nk mnm air masak.. lagi best dapat support dari group yg awesome dan sambil tu dpt ilmu yg bgus utk kite pelajari.. .
Pesanan saya untuk peserta baru, uols kena ikt MP rapat2, mind set 100% dan yang lebih penting jangan mudah jgn give up, 😉💪🏻💪🏻

Hai assalamualaikum. Saya Sya yang dah lost 12.9kg berat badan. Alhamdulillah, badan rs ringan sgt dan  sluar sume dh longgar, dr L ke S💃🏼 Dlu smggu 3x badan msk angin, sbb mkn xikt ontime.. skrg lps join wlc xpernah sekali lagi badan masak angin.. Dlu diet tp xkurus2.. bile join KFOC bru 1season dh dpt result yg power, wlaupun mkn 5x shri..😍
.
Apa yang saya dah belajar dalam program ni ialah kita perlu ckup kan air masak,wlaupun mula2 mmg ssh sgt nk ikt, sbb sblum ni mmg ssh nk mnm air masak.. lagi best dapat support dari group yg awesome dan sambil tu dpt ilmu yg bgus utk kite pelajari.. .
Pesanan saya untuk peserta baru, uols kena ikt MP rapat2, mind set 100% dan yang lebih penting jangan mudah jgn give up, 😉💪🏻💪🏻
28 1 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Jom wat exercise petang2 ni.. Jangan lupa pakai kasut yg sesuai taw masa bersenam..
.
Kurus Fit Online Coaching intake Oktober kini dibuka.
.
Coach emma-01125363063

Jom wat exercise petang2 ni.. Jangan lupa pakai kasut yg sesuai taw masa bersenam..
.
Kurus Fit Online Coaching intake Oktober kini dibuka.
.
Coach emma-01125363063
35 4 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Anda pernah cuba diet makan sedikit? Cuba share experience anda makan sedikit?
Berat memang turun kalau makan sedikit tapi banyak kesan jangka panjang..
.
#kurusfitonlinecoaching
Coach emma-01125363063

Anda pernah cuba diet makan sedikit? Cuba share experience anda makan sedikit?
Berat memang turun kalau makan sedikit tapi banyak kesan jangka panjang..
.
#kurusfitonlinecoaching 
Coach emma-01125363063
100 2 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Betul kan??
Kita makan menggunakan 4 jenis gigi iaitu gigi kacip, taring, geraham kecil dan geraham).
.
Jadi jagalah gigi kita sebaik mungkin.. Jangan makan yg bukan2 terutama yg manis2.
.
Kurus Fit Online Coaching Intake Oktober kini dibuka.
.
#kurusfitonlinecoaching
Coach emma-01125363063

Betul kan??
Kita makan menggunakan 4 jenis gigi iaitu gigi kacip, taring, geraham kecil dan geraham).
.
Jadi jagalah gigi kita sebaik mungkin.. Jangan makan yg bukan2 terutama yg manis2.
.
Kurus Fit Online Coaching Intake Oktober kini dibuka.
.
#kurusfitonlinecoaching 
Coach emma-01125363063
45 1 18 September, 2019
@masi_rak Profile picture

@masi_rak

Syabas bro..💪💪💪Bersungguh-sungguh nampaknya bro ni nak DIET makanan sihat. 😀Makan buah2an lebih baik daripada makanan bergoreng ya... tapi, kalau nak tahu pemilihan makanan sihat dan menu yang mudah boleh la klik ⬇️ http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251

jom join you can lose weight from home program. Pendaftaran sesi Oktober dibuka sekarang.

http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251

#jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomdiet #jjcmtv3 #projekkurus 2019 #wanitahariinitv3 #candyplussize #sherryalhadad #abambocey #kznabihahboutique #plussizefashion #nakkurusselamat #fazura #fatloss #ctdk #neelofaxfashionvalet #pcosmalaysia #sabah #sarawak #brunei #jubahsaizbesar #seluarbesar #sarawakfood #klfoodie #nakbebel #sitinordianafc #mishaomar #sayabolehkurus

Syabas bro..💪💪💪Bersungguh-sungguh nampaknya bro ni nak DIET makanan sihat. 😀Makan buah2an lebih baik daripada makanan bergoreng ya... tapi, kalau nak tahu pemilihan makanan sihat dan menu yang mudah boleh la klik ⬇️ http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251

jom join you can lose weight from home program. Pendaftaran sesi Oktober dibuka sekarang.

http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251
http://www.wasap.my/60192322251

#jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomdiet #jjcmtv3 #projekkurus 2019 #wanitahariinitv3 #candyplussize #sherryalhadad #abambocey #kznabihahboutique #plussizefashion #nakkurusselamat #fazura #fatloss #ctdk #neelofaxfashionvalet #pcosmalaysia #sabah #sarawak #brunei#jubahsaizbesar #seluarbesar #sarawakfood #klfoodie #nakbebel #sitinordianafc #mishaomar #sayabolehkurus
45 3 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Ada yg tanya bolehke makan roti sappy tuna? Definitely boleh cuma amik tuna chunks in water sebab dia ✅High in protein ✅Low in Fat ✅Low in kalori .
Boleh tengok perbezaan Nutrition Fact ☝🏻 biasa korang suka yg mayonis tu kan? 😅😅🤭
.
Dan roti tu, amik yg wholewheat ya jangan roti putih.
.
TURN ON NOTIFICATION untuk tidak ketinggalan info sihat dari coach.
.
#kurusfitonlinecoaching
Coach emma-01125363063

Ada yg tanya bolehke makan roti sappy tuna? Definitely boleh cuma amik tuna chunks in water sebab dia ✅High in protein ✅Low in Fat ✅Low in kalori .
Boleh tengok perbezaan Nutrition Fact ☝🏻 biasa korang suka yg mayonis tu kan? 😅😅🤭
.
Dan roti tu, amik yg wholewheat ya jangan roti putih.
.
TURN ON NOTIFICATION untuk tidak ketinggalan info sihat dari coach.
.
#kurusfitonlinecoaching 
Coach emma-01125363063
11 1 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

ANDA ADA MASALAH NI ☝🏻☝🏻
.
Nak tak coach bantu untuk buang lemak 3-10kg dalam masa 25hari?
.
Komen NAK dan coach akan dm uolls.
.
#kurusfitonlinecoaching
Coach Emma-01125363063

ANDA ADA MASALAH NI ☝🏻☝🏻
.
Nak tak coach bantu untuk buang lemak 3-10kg dalam masa 25hari?
.
Komen NAK dan coach akan dm uolls.
.
#kurusfitonlinecoaching 
Coach Emma-01125363063
19 2 18 September, 2019
@beautybreastsecret Profile picture

@beautybreastsecret

Semua bahan-bahan yang terkandung dalam HUSH HUSH adalah bebas daripada bahan kimia terlarang 😎😎
.
Bahan-bahannya terdiri daripada;
.
❤ Papaya Extract
❤ Vitamin E
❤ Olive Oil
❤ Almond Oil
❤ Pueraria Mirifica
. ===============================
Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
PM / Whatsapp sekarang untuk menikmati harga diskaun .

#zulariffin #diamenanturahsia #mirafilzah #nazdmiadhwa #ardellaryana #mishaomar #breastpumpmalaysia #tuandanial #breastpumpmalaysia #payudaramantap #sharnaazahmad #bellaammara #prelovedmalaysia #arianiexclusive #sarawakinstashop #sabahinstashop #hadiahwedding #sangkarmovie #sangkar #jubahexclusive #shawlexclusive - #regrann

Semua bahan-bahan yang terkandung dalam HUSH HUSH adalah bebas daripada bahan kimia terlarang 😎😎
.
Bahan-bahannya terdiri daripada;
.
❤ Papaya Extract
❤ Vitamin E
❤ Olive Oil
❤ Almond Oil
❤ Pueraria Mirifica
. ===============================
Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
PM / Whatsapp sekarang untuk menikmati harga diskaun .

#zulariffin #diamenanturahsia #mirafilzah #nazdmiadhwa #ardellaryana #mishaomar #breastpumpmalaysia #tuandanial #breastpumpmalaysia #payudaramantap #sharnaazahmad #bellaammara #prelovedmalaysia #arianiexclusive #sarawakinstashop #sabahinstashop #hadiahwedding #sangkarmovie #sangkar #jubahexclusive #shawlexclusive - #regrann
1 0 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Ada tak yg lapar sebelum waktu lunch?? Baik ngaku cepat 😜😜 .
Snacking dapat menghilangkan rasa lapar so boleh lah snacking dulu. Waktu terbaik snaking ialah jam 9-11 pagi. Manakala petang pula jam 4-6 petang.
.
Selain tuna wrap pisang, epal, tembikai, pear,dan kekacang pun sesuai untuk di jadikan snacking.
.
Mudahnya nak kurus jika ada ilmu yg betul serta guide dari coach.
.
#kurusfitonlinecoaching
Coach emma-01125363063

Ada tak yg lapar sebelum waktu lunch?? Baik ngaku cepat 😜😜 .
Snacking dapat menghilangkan rasa lapar so boleh lah snacking dulu. Waktu terbaik snaking ialah jam 9-11 pagi. Manakala petang pula jam 4-6 petang.
.
Selain tuna wrap pisang, epal, tembikai, pear,dan kekacang pun sesuai untuk di jadikan snacking.
.
Mudahnya nak kurus jika ada ilmu yg betul serta guide dari coach.
.
#kurusfitonlinecoaching 
Coach emma-01125363063
23 1 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Punca2 terjadinya pear shape:
.
1. Suka makan fast food
2. Suka ambil process food
3. Suka mengunyah jajan, kerepek, kuih
4. Suka ambil makanan tinggi garam dan MSG
5. Hormon imbalance
.
Masih ada persoalan? Boleh klik link di bio ig @emma.fittrainer untuk details program.
.
Coach emma-01125363063

Punca2 terjadinya pear shape:
.
1. Suka makan fast food
2. Suka ambil process food
3. Suka mengunyah jajan, kerepek, kuih
4. Suka ambil makanan tinggi garam dan MSG
5. Hormon imbalance
.
Masih ada persoalan? Boleh klik link di bio ig @emma.fittrainer untuk details program.
.
Coach emma-01125363063
30 5 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Betul ke gemuk tu comel 🤭🤭
Cuba komen sket hehe..
.
Boleh tag dan share kawan2 yg gemuk tu 😅
.
#kurusfitonlinecoaching
Coach Emma-01125363063

Betul ke gemuk tu comel 🤭🤭
Cuba komen sket hehe..
.
Boleh tag dan share kawan2 yg gemuk tu 😅
.
#kurusfitonlinecoaching 
Coach Emma-01125363063
46 3 18 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Anda ada masalah bila nak beli seluar pinggang longgar taw2 kat peha sempit 😭😭 Hilang mood sepanjang hari bila pegi shopping tak jumpa saiz.
.
Anda tergolong dalam pear shape!!!
Cuba komen SAYA jika anda tergolong dalam masalah pear shape😜
.
#kurusfitonlinecoaching
Coach emma-01125363063

Anda ada masalah bila nak beli seluar pinggang longgar taw2 kat peha sempit 😭😭 Hilang mood sepanjang hari bila pegi shopping tak jumpa saiz.
.
Anda tergolong dalam pear shape!!!
Cuba komen SAYA jika anda tergolong dalam masalah pear shape😜
.
#kurusfitonlinecoaching 
Coach emma-01125363063
29 4 17 September, 2019
@hushhushlovepotion.vivi Profile picture

@hushhushlovepotion.vivi

Setiawangsa Jelatek

- Semua bahan-bahan yang terkandung dalam HUSH HUSH adalah bebas daripada bahan kimia terlarang 😎😎
.
Bahan-bahannya terdiri daripada;
.
❤ Papaya Extract
❤ Vitamin E
❤ Olive Oil
❤ Almond Oil
❤ Pueraria Mirifica
. ===============================
Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
PM / Whatsapp sekarang untuk menikmati harga diskaun
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0165176174
📱Whatsapp "Hush" ke 0165176174
📱Whatsapp "Hush" ke 0165176174
.

#zulariffin #diamenanturahsia #mirafilzah #nazdmiadhwa #ardellaryana #mishaomar #breastpumpmalaysia #tuandanial #breastpumpmalaysia #payudaramantap #sharnaazahmad #bellaammara #prelovedmalaysia #arianiexclusive #sarawakinstashop #sabahinstashop #hadiahwedding #sangkarmovie #sangkar #jubahexclusive #shawlexclusive

-  Semua bahan-bahan yang terkandung dalam HUSH HUSH adalah bebas daripada bahan kimia terlarang 😎😎
.
Bahan-bahannya terdiri daripada;
.
❤ Papaya Extract
❤ Vitamin E
❤ Olive Oil
❤ Almond Oil
❤ Pueraria Mirifica
. ===============================
Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
PM / Whatsapp sekarang untuk menikmati harga diskaun
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0165176174
📱Whatsapp "Hush" ke 0165176174
📱Whatsapp "Hush" ke 0165176174
.

#zulariffin #diamenanturahsia #mirafilzah #nazdmiadhwa #ardellaryana #mishaomar #breastpumpmalaysia #tuandanial #breastpumpmalaysia #payudaramantap #sharnaazahmad #bellaammara #prelovedmalaysia #arianiexclusive #sarawakinstashop #sabahinstashop #hadiahwedding #sangkarmovie #sangkar #jubahexclusive #shawlexclusive
3 0 17 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Saat kita mendapat ujian ingatlah bahawa kita menerima lebih banyak kerahmatan dari Allah dari dugaan NYA.
.
Assalamualaikum semua ❤️❤️❤️
Semoga kita semua dalam lindungan Allah.
.
#kurusfitonlinecoaching
Coach Emma-01125363063

Saat kita mendapat ujian ingatlah bahawa kita menerima lebih banyak kerahmatan dari Allah dari dugaan NYA.
.
Assalamualaikum semua ❤️❤️❤️
Semoga kita semua dalam lindungan Allah.
.
#kurusfitonlinecoaching 
Coach Emma-01125363063
44 1 17 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

Ada 4 jenis perut buncit!!!
Anda yg mana satu?
.
Kurus Fit Online Coaching Intake Oktober kini dibuka.
.
Coach emma-01125363063
🌹ibu kepada 2 orang anak 🌹turun berat 13kg

Ada 4 jenis perut buncit!!!
Anda yg mana satu?
.
Kurus Fit Online Coaching Intake Oktober kini dibuka.
.
Coach emma-01125363063
🌹ibu kepada 2 orang anak 🌹turun berat 13kg
23 2 17 September, 2019
@chriseq_official Profile picture

@chriseq_official

Sampai bila nak berdendam.??
Sampai bila kta couple?? ehh
Sampai bila kta nak single.??.🎼😆😆😂smua tentang sampai bila😂.
.
.
.
Sampai Bila -@mishaomar 🎼
.
.
#sampaibila #sampaibilabymishaomar #cover #coversong #malaysiacover #malaysiasong #muzikamalaysia #musikgram #practicemakeperfect #vocalplus #jiwang #sabahancover #malaysiamuzikgram #mishaomar #song

Sampai bila nak berdendam.??
Sampai bila kta couple?? ehh
Sampai bila kta nak single.??.🎼😆😆😂smua tentang sampai bila😂.
.
.
.
Sampai Bila -@mishaomar 🎼
.
.
#sampaibila #sampaibilabymishaomar #cover #coversong #malaysiacover #malaysiasong #muzikamalaysia #musikgram #practicemakeperfect #vocalplus #jiwang #sabahancover #malaysiamuzikgram #mishaomar #song
122 0 17 September, 2019
SAMPAI BILA BY  @mishaomar  Ku melangkah dengan hati yg kecewa!!!!..... #mishaomar #sampaibila #coverlagu #malaysiantalent #singer #solo #icanseeyourvoicemalaysia
42 2 17 September, 2019
@emma.fittrainer Profile picture

@emma.fittrainer

MasyaAllah alhamdulillah👏🏻👏🏻👏🏻tahniah semua peserta turun berat biarpun makan 5kali sehari.
.
Ada yg baru seminggu dalam program dah turun 8kg❤️Bestnya 👏🏻👏🏻
Ok nak tengok apa yg mommy bf kata lepas join program KFOC ni.. jom swipe sebelah⏭
.
#kurusfitonlinecoaching
Coach Emma-01125363063

MasyaAllah alhamdulillah👏🏻👏🏻👏🏻tahniah semua peserta turun berat biarpun makan 5kali sehari.
.
Ada yg baru seminggu dalam program dah turun 8kg❤️Bestnya 👏🏻👏🏻
Ok nak tengok apa yg mommy bf kata lepas join program KFOC ni.. jom swipe sebelah⏭
.
#kurusfitonlinecoaching 
Coach Emma-01125363063
10 1 17 September, 2019

Top #mishaomar posts

@cikgujoe19 Profile picture

@cikgujoe19

SMK Dato' Ibrahim Yaacob

Kisahnya, tahun lepas bila dah dapat call daripada penganjur mara ke Final, bekas partner Guru Penasihat Kelab Seni Budaya dan Muzikal saya, Cikgu Ija yang juga bekas Guru Pendidikan Seni Muzik SMKDIY assignlah Iman dengan lagu 'Sampai Bila' untuk malam pentas akhir. Masih terkenang lagi macam mana panjang sedepa muncung die dalam Bilik Muzik sebab tak nak bawa lagu ni pada peringkat awal

Tapi kate orang, naluri guru tu lebih kuat jiwanya. Malam penentuan pentas akhir (slide 2) tu la Iman d iktiraf Juara pertandingan anjuran IPT tersebut dan membawa pulang hadiah berupa wang tunai rm500, sejambak bunga serta sijil penghargaan setelah berjaya memikat hati 4 juri yang bertugas memilih pemenang akhir

Berbalik slide 1, latih punya latih.. Iman pun tepek la video slide pertama tu d feed instanya beberapa hari sebelum malam Final. Dua tiga hari selepas tu muncul satu 'ig lawak' yang repost semula. Rating follower meningkat sikit demi sikit. Selang beberapa hari satu lagi ig ber'status jantina' repost video sama tu lagi. Makin meningkat lagi. Dari situlah antara sejarah bermulanya kisah instanya jadi d kenali

Kesimpulan: Kadang kita tak jangka apa yang kita lakukan itu sejauh mana tuahnya atas rezeki yang d izinkan sampai kepada kita. Yang penting kesungguhan, komitmen dan minat perlu seiring. Tak kiralah apa sahaja bidang yang d ceburi samada seni, sukan, akademik dan sebagainya

Bulan depan dah sampai seru pun untuk SPM. Bezof lakzs untuk Iman dan lakukanlah yang terbaik. Seni sebagai wadah sampingan saja. Yang utamanya tetap pendidikan aka akademik

Semoga berjaya! D doakan.. .

Lagu: Sampai Bila
Nyanyian Asal: @mishaomar
Cover oleh: @imantroye
Ciptaan: @fedtriyahya , @shah_shamshiri & @sharonpaul_msia

#alumni #vokalis #tiaradaksina #kelabsenibudayadanmuzikal #smkdiy #senisuara #nyanyian #amatur #icsyv2 #sampaibila #misha #mishaomar #imantroye #sampaibilabymishaomar #malaysiancover #coversong #anakyangbaikmendengarkata

Kisahnya, tahun lepas bila dah dapat call daripada penganjur mara ke Final, bekas partner Guru Penasihat Kelab Seni Budaya dan Muzikal saya, Cikgu Ija yang juga bekas Guru Pendidikan Seni Muzik SMKDIY assignlah Iman dengan lagu 'Sampai Bila' untuk malam pentas akhir. Masih terkenang lagi macam mana panjang sedepa muncung die dalam Bilik Muzik sebab tak nak bawa lagu ni pada peringkat awal

Tapi kate orang, naluri guru tu lebih kuat jiwanya. Malam penentuan pentas akhir (slide 2) tu la Iman d iktiraf Juara pertandingan anjuran IPT tersebut dan membawa pulang hadiah berupa wang tunai rm500, sejambak bunga serta sijil penghargaan setelah berjaya memikat hati 4 juri yang bertugas memilih pemenang akhir

Berbalik slide 1, latih punya latih.. Iman pun tepek la video slide pertama tu d feed instanya beberapa hari sebelum malam Final. Dua tiga hari selepas tu muncul satu 'ig lawak' yang repost semula. Rating follower meningkat sikit demi sikit. Selang beberapa hari satu lagi ig ber'status jantina' repost video sama tu lagi. Makin meningkat lagi. Dari situlah antara sejarah bermulanya kisah instanya jadi d kenali

Kesimpulan: Kadang kita tak jangka apa yang kita lakukan itu sejauh mana tuahnya atas rezeki yang d izinkan sampai kepada kita. Yang penting kesungguhan, komitmen dan minat perlu seiring. Tak kiralah apa sahaja bidang yang d ceburi samada seni, sukan, akademik dan sebagainya

Bulan depan dah sampai seru pun untuk SPM. Bezof lakzs untuk Iman dan lakukanlah yang terbaik. Seni sebagai wadah sampingan saja. Yang utamanya tetap pendidikan aka akademik

Semoga berjaya! D doakan.. .

Lagu: Sampai Bila
Nyanyian Asal: @mishaomar
Cover oleh: @imantroye
Ciptaan: @fedtriyahya , @shah_shamshiri & @sharonpaul_msia

#alumni #vokalis #tiaradaksina #kelabsenibudayadanmuzikal #smkdiy #senisuara #nyanyian #amatur #icsyv2 #sampaibila #misha #mishaomar #imantroye #sampaibilabymishaomar #malaysiancover #coversong #anakyangbaikmendengarkata
3,010 0 6 September, 2019
Penyanyi sebenar atau penyamar | 10 Pin Striker &  Misha Omar | Bunga Bunga Cinta | I Can See Your Voice Malaysia |
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#icsyvmy #icanseeyourvoicemalaysia #malaysia #mishaomar #bungabungacinta #lagumelayu #bigstage #artist #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar #wanyhasrita #noradanish #fattahamin #aydajebat #aimantino #haqiemrusli #instagram #instaceleb #celebrity #love
1,537 8 9 September, 2018
@bahiyyahaneesa Profile picture

@bahiyyahaneesa

[Sampai Bila - @mishaomar acapella version] ♥ #mishaomar #sampaibila

Everyone please wish kak @mishaomar @sonymusicmy
luck for #AJL33 tonight. Goodluck kak mitch! All the best for tonight! Bring the house down! 👏❤

[Sampai Bila - @mishaomar acapella version] ♥ #mishaomar #sampaibila
•
Everyone please wish kak @mishaomar @sonymusicmy 
luck for #AJL33 tonight. Goodluck kak mitch! All the best for tonight! Bring the house down! 👏❤
19,978 230 3 February, 2019
@mishaomar Profile picture

@mishaomar

Jangan lepaskan peluang menyaksikan konsert nyanyian gabungan vokalis hebat SITI SARAH RAISSUDDIN, NORYN AZIZ & MISHA OMAR di Istana Budaya April ini!

Tarikh = 5 & 6 April 2019 (Jumaat / Sabtu)
Tempat = Istana Budaya

Tiket boleh dibeli di
https://airasiaredtix.com/soulsisters

Konsert ini dibawakan khas oleh Edd Razhe Entertainment

#sitisarah #mishaomar #norynaziz #rnb #jazz #balada #soulsisters

Jangan lepaskan peluang menyaksikan konsert nyanyian gabungan vokalis hebat SITI SARAH RAISSUDDIN, NORYN AZIZ & MISHA OMAR di Istana Budaya April ini!

Tarikh = 5 & 6 April 2019 (Jumaat / Sabtu)
Tempat = Istana Budaya

Tiket boleh dibeli di
https://airasiaredtix.com/soulsisters

Konsert ini dibawakan khas oleh Edd Razhe Entertainment

#sitisarah #mishaomar #norynaziz #rnb #jazz #balada #soulsisters
8,590 141 26 February, 2019
@aiziesakura Profile picture

@aiziesakura

serius suka dgn lagu nie.. and suka dgr suara diaorg berdua nie... love it👍🏻👍🏻👍🏻🤗🤗🤗 #Repost @icanseeyourvoice_my (@get_repost)
・・・
PART 1 .

Thanks @virgoun_ kerana memilih @sharifahnabilah.elros untuk berduet. Congrats @sharifahnabilah.elros 😍💐 Admin free je kalau @sharifahnabilah.elros nak ajak futsal 😛 Siapa yang enjoy persembahan “Surat Cinta Untuk Starla” dari @virgoun_ and @sharifahnabilah.elros ? Like and comment sikit 😍 🎼🎶 #ICSYV #ICSYVMY #ICanSeeYourVoice
#ICanSeeYourVoiceMy #ICanSeeYourVoiceMalaysia #Cakrakhan #HaqiemRusli #AydaJebat #Defam #Wanyhasrita #FaizalTahir #MishaOmar #Hazama #KakaAzraff #BlackHanifah #IzzueIslam #Fattzura #ZianaZain #DayangNurFaizah #Altimet #PashaUngu #Virgoun #ErnieZakri

serius suka dgn lagu nie.. and suka dgr suara diaorg berdua nie... love it👍🏻👍🏻👍🏻🤗🤗🤗 #Repost @icanseeyourvoice_my (@get_repost)
・・・
PART 1 .

Thanks @virgoun_ kerana memilih @sharifahnabilah.elros untuk berduet. Congrats @sharifahnabilah.elros 😍💐 Admin free je kalau @sharifahnabilah.elros nak ajak futsal 😛 Siapa yang enjoy persembahan “Surat Cinta Untuk Starla” dari @virgoun_ and @sharifahnabilah.elros ? Like and comment sikit 😍 🎼🎶 #ICSYV #ICSYVMY #ICanSeeYourVoice 
#ICanSeeYourVoiceMy #ICanSeeYourVoiceMalaysia #Cakrakhan #HaqiemRusli #AydaJebat #Defam #Wanyhasrita #FaizalTahir #MishaOmar #Hazama #KakaAzraff #BlackHanifah #IzzueIslam #Fattzura #ZianaZain #DayangNurFaizah #Altimet #PashaUngu #Virgoun #ErnieZakri
494 8 3 July, 2019
SAMPAI BILA // @mishaomar !

Segala dendamku, kini telah menjadi bebanan jiwa.

#naimbikincover #malaysiancover #mishaomar #sampaibila #sampaibilacover #guitarcover #bedroomcover #chill #vibe #tagbae #tagafriend #tagsomeone #tagurcrush
46,671 637 13 December, 2018
@official.pagecelebrity Profile picture

@official.pagecelebrity

Pemenang Tempat Ke-3 dan Vokal Terbaik Anugerah Juara Lagu 2019

Penyanyi : Misha Omar

Lagu : Sampai Bila
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ajl33 #anugerahjuaralagu #mishaomar #sampaibila #lagumelayu #malaysong #malaysia #artist #artismalaysia #neelofa #ctdk #fattzura #khaibahar #instagram #instacelebrity #celebrity #love

Pemenang Tempat Ke-3 dan Vokal Terbaik Anugerah Juara Lagu 2019

Penyanyi : Misha Omar

Lagu : Sampai Bila
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ajl33 #anugerahjuaralagu #mishaomar #sampaibila #lagumelayu #malaysong #malaysia #artist #artismalaysia #neelofa #ctdk #fattzura #khaibahar #instagram #instacelebrity #celebrity #love
900 6 4 February, 2019
@dbilique Profile picture

@dbilique

Memang kau sungguh kejam 🤣🤣🤣 Apabila dress tersangkut time tengah perform pulak tu. Ayat dia, senyum, duduk & cuba apa cara supaya dress itu tidak koyak 🤣 Persembahan perlu diteruskan!!!
.
Artis Masuk Bilik
@norynaziz @mishaomar
Rabu | 20 March 2019 | 9 malam
Live di Facebook Page FBI & DBILIQUE
@faizalfbi76 @therealfafau
.
#ArtisMasukBilique
#Dbilique
#MishaOmar
#NorynAziz
#SoulsistersConcert
#Pulangkan

Memang kau sungguh kejam 🤣🤣🤣 Apabila dress tersangkut time tengah perform pulak tu. Ayat dia, senyum, duduk & cuba apa cara supaya dress itu tidak koyak 🤣 Persembahan perlu diteruskan!!!
.
Artis Masuk Bilik 
@norynaziz @mishaomar 
Rabu | 20 March 2019 | 9 malam
Live di Facebook Page FBI & DBILIQUE 
@faizalfbi76 @therealfafau
.
#ArtisMasukBilique 
#Dbilique
#MishaOmar
#NorynAziz
#SoulsistersConcert
#Pulangkan
1,420 43 18 March, 2019