#missfazura Instagram Photos & Videos

missfazura - 157.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #missfazura and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
17 minutes
Average like
35.6
Average comment
1.5
Posts with video
4/48
Posts with photo
44/48

Hashtag Popularity

.
.
Ada banyak sebenarnya solusi untuk kurus. Setiap orang boleh buat pilihan masing-masing dan yang paling penting kena ada ilmu. 😊
.
.
Jika nak turun berat dengan Herbalife, boleh la bermula dengan SuriKurus Online Coaching. InsyaAllah, boleh la turun 5-7kg sebulan. 😁
.
.
‼️PROJEK KURUS SEBELUM 2019😱‼️
.
DAFTAR SEKARANG 👇🏻 .
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun Berat 5-15kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
.
‼️DAFTAR SEKARANG
.
Start Now 📲0133619872
⭕ Herbalife Coach
⭕ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
.
.
#coachkurusonline #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia

.
.
Ada banyak sebenarnya solusi untuk kurus. Setiap orang boleh buat pilihan masing-masing dan yang paling penting kena ada ilmu. 😊
.
.
Jika nak turun berat dengan Herbalife, boleh la bermula dengan SuriKurus Online Coaching. InsyaAllah, boleh la turun 5-7kg sebulan. 😁
.
.
‼️PROJEK KURUS SEBELUM 2019😱‼️
.
DAFTAR SEKARANG 👇🏻 .
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun Berat 5-15kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
.
‼️DAFTAR SEKARANG
.
Start Now 📲0133619872
⭕ Herbalife Coach
⭕ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
.
.
#coachkurusonline #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia
6 2 31 October, 2018

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah
16 0 31 October, 2018

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar
11 0 31 October, 2018

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar
10 2 31 October, 2018

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah
11 2 31 October, 2018

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah
17 2 31 October, 2018

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar
9 1 31 October, 2018

Pl2Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah.

Pl2Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah.
8 2 31 October, 2018

Code : H30
.
. ✅Tumit : 7.5cm / 2.9 inch
.
. ✅Colour :
🔸Black
🔸Pink
🔸Brown
🔸Green
.
.

RM65.00
.
. ✅SAIZ
⭐️Measurement Guide⭐️
👣 34 = 22.0 cm
👣 35 = 22.5 cm
👣 36 = 23.0 cm
👣 37 = 23.5 cm
👣 38 = 24.0 cm
👣 39 = 24.5 cm
⭐ If you have wider feet, kindly take one size bigger
.
. ✅FREE POSTAGE
.
.

Berminat sila hubungi WHATSAPP /SMS +60176053612
+60176053612
+60176053612

ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
.

P/S :- SCREENSHORT KASUT DAN WARNA YANG BERMINAT UNTUK ORDER
.
. 🍁 FOLLOW INSTAGRAM/PAGE KAMI UNTUK KASUT TERBARU DAN PROMOSI TERKINI... 🌹🌹

Code : H30
.
. ✅Tumit : 7.5cm / 2.9 inch
.
. ✅Colour :
🔸Black
🔸Pink
🔸Brown
🔸Green
.
.

RM65.00
.
. ✅SAIZ
⭐️Measurement Guide⭐️
👣 34 = 22.0 cm
👣 35 = 22.5 cm
👣 36 = 23.0 cm
👣 37 = 23.5 cm
👣 38 = 24.0 cm
👣 39 = 24.5 cm
⭐ If you have wider feet, kindly take one size bigger
.
. ✅FREE POSTAGE
.
.

Berminat sila hubungi WHATSAPP /SMS +60176053612
+60176053612
+60176053612

ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
.

P/S :- SCREENSHORT KASUT DAN WARNA YANG BERMINAT UNTUK ORDER
.
. 🍁 FOLLOW INSTAGRAM/PAGE KAMI UNTUK KASUT TERBARU DAN PROMOSI TERKINI... 🌹🌹
130 12 31 October, 2018

❗️HASIL TIDAK MENGHIANATI PROSES❗️

Yang masih bandel aja bisa turun looo... Bagaimana yang mengikuti meal plan? Pastinya makin banyak deh turunnya💃

Kelas Diet Gemas November sudah dibuka looo..

Pastikan dirimu terdaftar yaahh💃

👧 Coach Weni
📱 082143432422



#produkkurus #optrimaxjelly #l #pinkladymurah #bodymantap #nakhamil #ctdk #cyst #iktiarhamil #missfazura #kosmetik #mudahhamil #iktiarzuriat #sengugut #kesuburan #punggungup #masalahhormon #asetwanita #handbag #pinkladybodyperfectionoriginal #fibroid #testimonipinklady #malaysia #pelangsingalami #perutbuncit #plumpelangsing #jilbabrawis #piesusubali #coachwenitestimoni

❗️HASIL TIDAK MENGHIANATI PROSES❗️
•
Yang masih bandel aja bisa turun looo... Bagaimana yang mengikuti meal plan? Pastinya makin banyak deh turunnya💃
•
Kelas Diet Gemas November sudah dibuka looo..
•
Pastikan dirimu terdaftar yaahh💃
•
👧 Coach Weni
📱 082143432422
•
•
•
#produkkurus #optrimaxjelly #l #pinkladymurah #bodymantap #nakhamil #ctdk #cyst #iktiarhamil #missfazura #kosmetik #mudahhamil #iktiarzuriat #sengugut #kesuburan #punggungup #masalahhormon #asetwanita #handbag #pinkladybodyperfectionoriginal #fibroid #testimonipinklady #malaysia #pelangsingalami #perutbuncit #plumpelangsing #jilbabrawis #piesusubali #coachwenitestimoni
11 2 31 October, 2018

Belum dapatkan V-Dolly?
.
Dapatkan V-Dolly sekarang
.
V-Dolly adalah JAMU MODERN jenis tablet kunyah berperisa raspberry!
.
❌ Tiada bau herba. Sangat wangi
❌ Tidak pahit. Sangat sedap!
.
V-Dolly dapat membantu wanita untuk
✔️ Merapatkan semula Faraj
✔️ Menghangatkan kembali hubungan intim suami isteri
✔️ Mengurangkan masalah keputihan
✔️ Mengurangkan period pain
✔️ Menstabilkan hormon
✔️ Menyuburkan kembali rahim
✔️ Milk booster bagi ibu yang menyusukan
.
Cuba dan rasai sendiri perbezaan badan anda bila mengamalkan jamu
.
Sebelum ni asik elak je nak telan jamu sebab tak sedap, berbau dan panas kan😉
.
Faham sangat awak. Kita sama je. Now dah ade Vdolly dah tak runsing lagi bab nak bahagiakan suami. Hehe
.
Whatsapp 0122396911. Order sekarang sebelum stock sold out 😘
.
#vdolly #jamumoden #jamumalaysia #milkbooster #keputihan #ketatmemikat #jamuratu #jamuvdolly #fattzura #missfazura #teamrichdolly #murah #berpantang #setpantang #setberpantang

Belum dapatkan V-Dolly?
.
Dapatkan V-Dolly sekarang
.
V-Dolly adalah JAMU MODERN jenis tablet kunyah berperisa raspberry!
.
❌ Tiada bau herba. Sangat wangi
❌ Tidak pahit. Sangat sedap!
.
V-Dolly dapat membantu wanita untuk
✔️ Merapatkan semula Faraj
✔️ Menghangatkan kembali hubungan intim suami isteri
✔️ Mengurangkan masalah keputihan
✔️ Mengurangkan period pain
✔️ Menstabilkan hormon
✔️ Menyuburkan kembali rahim
✔️ Milk booster bagi ibu yang menyusukan
.
Cuba dan rasai sendiri perbezaan badan anda bila mengamalkan jamu
.
Sebelum ni asik elak je nak telan jamu sebab tak sedap, berbau dan panas kan😉
.
Faham sangat awak. Kita sama je. Now dah ade Vdolly dah tak runsing lagi bab nak bahagiakan suami. Hehe
.
Whatsapp 0122396911. Order sekarang sebelum stock sold out 😘
.
#vdolly #jamumoden #jamumalaysia #milkbooster #keputihan #ketatmemikat #jamuratu #jamuvdolly #fattzura #missfazura #teamrichdolly #murah #berpantang #setpantang #setberpantang
5 0 31 October, 2018

❗️MEAL PLAN BERVARIASI❗️

Kadang suka puyeng sendiri sama menu makanan tiap hari karena harus menjalankan diet. Harus turun sekian kilo dalam seminggu. Tapi udah makan eat clean kok badan tambah naik? Hmm kita cari yuks jawabannya di Kelas Diet season November💃

Apakah kamu sudah terdaftar?

👧 Coach Weni
📱 082143432422



#produkkurus #optrimaxjelly #l #pinkladymurah #bodymantap #nakhamil #ctdk #cyst #iktiarhamil #missfazura #kosmetik #mudahhamil #iktiarzuriat #sengugut #kesuburan #punggungup #masalahhormon #asetwanita #handbag #pinkladybodyperfectionoriginal #fibroid #testimonipinklady #malaysia #pelangsingalami #perutbuncit #plumpelangsing #jilbabrawis #piesusubali

❗️MEAL PLAN BERVARIASI❗️
•
Kadang suka puyeng sendiri sama menu makanan tiap hari karena harus menjalankan diet. Harus turun sekian kilo dalam seminggu. Tapi udah makan eat clean kok badan tambah naik? Hmm kita cari yuks jawabannya di Kelas Diet season November💃
•
Apakah kamu sudah terdaftar?
•
👧 Coach Weni
📱 082143432422
•
•
•
#produkkurus #optrimaxjelly #l #pinkladymurah #bodymantap #nakhamil #ctdk #cyst #iktiarhamil #missfazura #kosmetik #mudahhamil #iktiarzuriat #sengugut #kesuburan #punggungup #masalahhormon #asetwanita #handbag #pinkladybodyperfectionoriginal #fibroid #testimonipinklady #malaysia #pelangsingalami #perutbuncit #plumpelangsing #jilbabrawis #piesusubali
16 0 31 October, 2018

❗️APA PENYEBAB GEMUK?❗️

Ada banyak sekali penyebab angka di timbangan melonjak tidak terkontrol. Mulai dari porsi makan yang berlebihan, hingga aktivitas hormon tertentu yang memperlambat metabolisme. Faktor usia juga membuat metabolisme cenderung melambat, sehingga mudah menimbun lemak. Stres yang secara tidak langsung mendorong perilaku makan berlebih, yang juga penyebab gemuk.

Dikutip dari Dailymail, berikut ini berbagai penyebab gemuk menurut Lee, dilihat dari bagian tubuh mana lemak lebih banyak menumpuk👇

✅ Gemuk di Paha
Menurut Lee, lemak menumpuk di bagian paha, pinggul dan pantat lebih sering disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon. Sepertinya ini lebih banyak dialami oleh para perempuan.

✅ Gemuk di Perut
Laki-laki paling banyak mengalaminya. Menurut Lee, gemuk di bagian perut lebih banyak disebabkan oleh konsumsi gula dan karbohidrat yang berlebihan.

✅ Gemuk di Lengan
Lemak yang membuat lengan bergelambir adalah musuh para perempuan pencinta tanktop atau busana sejenis. Kondisi tersebut membuat mereka tampak lebih tua, dan memang proses penuaan memicu penumpukan lemak di bagian tersebut, menurut Lee.

✅ Gemuk di Punggung
Penumpukan lemak di punggung, menurut Lee, disebabkan oleh asupan kalori yang berlebihan. Terutama dari gorengan dan makanan berlemak.

✅ Gemuk di Betis hingga Pergelangan Tangan
Ibu hamil sering mengalaminya. Umumnya bukan karena lemak sih, tetapi cairan yang mengalami retensi alias menumpuk di bagian tersebut. Selain karena hamil, juga bisa disebabkan oleh asupan garam terlalu banyak.

Sudah daftar kelas diet November❓

👧 Coach Weni
📱 082143432422



#produkkurus #optrimaxjelly #l #pinkladymurah #bodymantap #nakhamil #ctdk #cyst #iktiarhamil #missfazura #kosmetik #mudahhamil #iktiarzuriat #sengugut #kesuburan #punggungup #masalahhormon #asetwanita #handbag #pinkladybodyperfectionoriginal #fibroid #testimonipinklady #malaysia #pelangsingalami #perutbuncit #plumpelangsing #jilbabrawis #piesusubali #tipsbycoachweni

❗️APA PENYEBAB GEMUK?❗️
•
Ada banyak sekali penyebab angka di timbangan melonjak tidak terkontrol. Mulai dari porsi makan yang berlebihan, hingga aktivitas hormon tertentu yang memperlambat metabolisme. Faktor usia juga membuat metabolisme cenderung melambat, sehingga mudah menimbun lemak. Stres yang secara tidak langsung mendorong perilaku makan berlebih, yang juga penyebab gemuk.
•
Dikutip dari Dailymail, berikut ini berbagai penyebab gemuk menurut Lee, dilihat dari bagian tubuh mana lemak lebih banyak menumpuk👇
•
✅ Gemuk di Paha
Menurut Lee, lemak menumpuk di bagian paha, pinggul dan pantat lebih sering disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon. Sepertinya ini lebih banyak dialami oleh para perempuan.
•
✅ Gemuk di Perut
Laki-laki paling banyak mengalaminya. Menurut Lee, gemuk di bagian perut lebih banyak disebabkan oleh konsumsi gula dan karbohidrat yang berlebihan.
•
✅ Gemuk di Lengan
Lemak yang membuat lengan bergelambir adalah musuh para perempuan pencinta tanktop atau busana sejenis. Kondisi tersebut membuat mereka tampak lebih tua, dan memang proses penuaan memicu penumpukan lemak di bagian tersebut, menurut Lee.
•
✅ Gemuk di Punggung
Penumpukan lemak di punggung, menurut Lee, disebabkan oleh asupan kalori yang berlebihan. Terutama dari gorengan dan makanan berlemak.
•
✅ Gemuk di Betis hingga Pergelangan Tangan
Ibu hamil sering mengalaminya. Umumnya bukan karena lemak sih, tetapi cairan yang mengalami retensi alias menumpuk di bagian tersebut. Selain karena hamil, juga bisa disebabkan oleh asupan garam terlalu banyak.
•
Sudah daftar kelas diet November❓
•
👧 Coach Weni
📱 082143432422
•
•
•
#produkkurus #optrimaxjelly #l #pinkladymurah #bodymantap #nakhamil #ctdk #cyst #iktiarhamil #missfazura #kosmetik #mudahhamil #iktiarzuriat #sengugut #kesuburan #punggungup #masalahhormon #asetwanita #handbag #pinkladybodyperfectionoriginal #fibroid #testimonipinklady #malaysia #pelangsingalami #perutbuncit #plumpelangsing #jilbabrawis #piesusubali #tipsbycoachweni
7 0 31 October, 2018

Yessss.. Mediation sgt2 bagus dan membantu untuk diamalkan dlm zaman millennium yg mencabar...😃😃😃
.
Dgn meditasi jgk kita boleh hilangkan stress... Buat kita lebih tenang dlm menghadapi apa pun cabaran yg datang...
Boleh jugak buat kita lupa hal negatif yg orang fikir tentang kita... Buat kita lebih yakin untuk terus kuat dgn Apa2 keputusan yg kita pilih... InsyaAllah... 😍 😍 😍 .
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
#mencariqiblat #isterikumembesar #anugerahskrin #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition

Yessss.. Mediation sgt2 bagus dan membantu untuk diamalkan dlm zaman millennium yg mencabar...😃😃😃
.
Dgn meditasi jgk kita boleh hilangkan stress... Buat kita lebih tenang dlm menghadapi apa pun cabaran yg datang...
Boleh jugak buat kita lupa hal negatif yg orang fikir tentang kita... Buat kita lebih yakin untuk terus kuat dgn Apa2 keputusan yg kita pilih... InsyaAllah... 😍 😍 😍 .
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
#mencariqiblat #isterikumembesar #anugerahskrin #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat  #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition
30 1 31 October, 2018

Anda perlu ada sedikit kepercayaan kepada diri anda..bahawa nak turun berat badan adalah mudah..
.
Ramai orang masih tidak mahu berikan peluang kepada diri mereka untuk lose weight..Sebab apa jadi mcm tu? Sebab terlalu bergantung kepada memori “gagal” dulu.
.
Alhamdulillah,utk peserta kami..ada topik khusus iaitu topik 2...iaitu bagaimana nak naikkan keyakinan..
.
Alhamdulillah,dengan topik itu sahaja,terus unplugged diorang utk trust kepada diri mereka utk turun berat badan.
.
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
#mencariqiblat #isterikumembesar #anugerahskrin #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition

Anda perlu ada sedikit kepercayaan kepada diri anda..bahawa nak turun berat badan adalah mudah..
.
Ramai orang masih tidak mahu berikan peluang kepada diri mereka untuk lose weight..Sebab apa jadi mcm tu? Sebab terlalu bergantung kepada memori “gagal” dulu.
.
Alhamdulillah,utk peserta kami..ada topik khusus iaitu topik 2...iaitu bagaimana nak naikkan keyakinan..
.
Alhamdulillah,dengan topik itu sahaja,terus unplugged diorang utk trust kepada diri mereka utk turun berat badan.
.
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
#mencariqiblat #isterikumembesar #anugerahskrin #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat  #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition
35 0 31 October, 2018

Banyak sangat daki kat badan... orang2 dulu suka sental dengan berus sabut 😱
Betul... kalau tak percaya... cuba tanya mak2 kita
Sekarang.. tak perlu lagi... sebab #marineessence dah ada scrub 😍

Sental2 manja sahaja... daki hitam2 hilang
Bau pula... sangat wangi 🌹...ambil sedikit sahaja dan rasa kelainanannya... Nak cuba.... jom wasap
www.wasap.my/60189026109

www.wasap.my/60189026109

www.wasap.my/60189026109

#chashlinamdyusuf #bisnesonline #projekSTG #pilmaharani #cozumalipstick #korset #premiumbeautiful #missfazura #freetrip #minkaffe #kotabharu #kualatrengganu #garlic #kakishare #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #kosmetik #agenwanted #putrajaya #stg #geng2gajisebulan #marineessence #scrub

Banyak sangat daki kat badan... orang2 dulu suka sental dengan berus sabut 😱 
Betul... kalau tak percaya... cuba tanya mak2 kita 
Sekarang.. tak perlu lagi... sebab #marineessence dah ada scrub 😍

Sental2 manja  sahaja... daki hitam2 hilang 
Bau pula... sangat wangi 🌹...ambil sedikit sahaja dan rasa kelainanannya... Nak cuba.... jom wasap 
www.wasap.my/60189026109

www.wasap.my/60189026109

www.wasap.my/60189026109

#chashlinamdyusuf#bisnesonline#projekSTG#pilmaharani#cozumalipstick#korset#premiumbeautiful#missfazura#freetrip#minkaffe#kotabharu#kualatrengganu#garlic#kakishare#terapiinstagram#ajimaura#aurainsta#kosmetik#agenwanted#putrajaya#stg#geng2gajisebulan#marineessence#scrub
40 3 31 October, 2018

💕FP Inspired Perfume.
@fieza_perfume_hq
.
Harga promosi pengenalan sekarang!
.
GRED A+++ perfume, setanding perfume original.
.
Ketahanan bau lebih 24 jam!
.
Jom dapatkan segera! Dah cuba, taknak yg lain 😁
.
.
Komen "Nak" pastu whatsapp #fiezaperfume sekarang!
📲 0193042971
.
Nanti fieza bg harga #promosi😊
.
.
Klik je 👇👇👇
http://0193042971.wasap.my
.
.
#inspiredperfume #perfumeviral #perfumemurah #tahanlama #murah #gredaaa #fp #fiezaperfume #lancome #miracle #bombshell #victoriasecret #dkny #freshblossom #baju #blouse #dress #handbag #lipstik #perfume
#terapiinstagram #bazarpaknil #ctdk #noradanish #missfazura #fattahamin #dexandra #viralvideos

💕FP Inspired Perfume.
@fieza_perfume_hq
.
Harga promosi pengenalan sekarang!
.
GRED A+++ perfume, setanding perfume original.
.
Ketahanan bau lebih 24 jam!
.
Jom dapatkan segera! Dah cuba, taknak yg lain 😁
.
.
 Komen "Nak" pastu  whatsapp #fiezaperfume sekarang!
📲 0193042971
. 
Nanti fieza bg harga #promosi😊
.
.
Klik je 👇👇👇
http://0193042971.wasap.my
.
.
#inspiredperfume #perfumeviral #perfumemurah #tahanlama #murah #gredaaa #fp #fiezaperfume #lancome #miracle #bombshell #victoriasecret #dkny #freshblossom #baju #blouse #dress #handbag #lipstik #perfume
#terapiinstagram #bazarpaknil #ctdk #noradanish #missfazura #fattahamin #dexandra #viralvideos
17 0 31 October, 2018

POSITIVE MIND
.
Minda kita ni sgt2 kuat mempengaruhi hidup kite, mempengaruhi keputusan yg kita buat dlm hidup kita...
.
Bila kita always fikir positif, insyaAllah hidup kita juga akan berubah... .
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
#mencariqiblat #isterikumembesar #anugerahskrin #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition

POSITIVE MIND
.
Minda kita ni sgt2 kuat mempengaruhi hidup kite, mempengaruhi keputusan yg kita buat dlm hidup kita...
.
Bila kita always fikir positif, insyaAllah hidup kita juga akan berubah... .
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
#mencariqiblat #isterikumembesar #anugerahskrin #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat  #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition
40 0 31 October, 2018

*KEBAIKAN*
========== _Sabun Muka_
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.
.
_Toner Pencerah_
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi
.
_Krim Malam (Treatment Cream)_
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit .
_Krim Siang Ibuputih _
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
glowing pada waktu siang
.
.
👇🏻
#ibuputihSKINCAREAjaib
.
#ibuputih #ibuputihninaskincare #pelembabviral #moisturizer #moisturizerviral #serumwajah #serumglowing #serumpemutih #serumjerawat #serumjeragat #missfazura #uqashasenrose #wanyhasrita #kulitlicin #ubatjerawat #ubatjeragat #mirafilzah #fattzura #ubatparut #jannanick #uqashasenrose #izreenazmida #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #icanseeyourvoicemalaysia

*KEBAIKAN*
========== _Sabun Muka_
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.
.
_Toner Pencerah_
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi
.
_Krim Malam (Treatment Cream)_
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit .
_Krim Siang Ibuputih _
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
glowing pada waktu siang
.
.
👇🏻
#ibuputihSKINCAREAjaib
.
#ibuputih  #ibuputihninaskincare  #pelembabviral #moisturizer #moisturizerviral #serumwajah #serumglowing #serumpemutih #serumjerawat #serumjeragat  #missfazura #uqashasenrose #wanyhasrita #kulitlicin #ubatjerawat #ubatjeragat #mirafilzah #fattzura #ubatparut #jannanick #uqashasenrose #izreenazmida #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #icanseeyourvoicemalaysia
7 0 31 October, 2018

*KEBAIKAN*
========== _Sabun Muka_
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.
.
_Toner Pencerah_
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi
.
_Krim Malam (Treatment Cream)_
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit .
_Krim Siang Ibuputih _
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
glowing pada waktu siang
.
.
👇🏻
#ibuputihSKINCAREAjaib
.
#ibuputih #ibuputihninaskincare #pelembabviral #moisturizer #moisturizerviral #serumwajah #serumglowing #serumpemutih #serumjerawat #serumjeragat #missfazura #uqashasenrose #wanyhasrita #kulitlicin #ubatjerawat #ubatjeragat #mirafilzah #fattzura #ubatparut #jannanick #uqashasenrose #izreenazmida #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #icanseeyourvoicemalaysia

*KEBAIKAN*
========== _Sabun Muka_
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.
.
_Toner Pencerah_
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi
.
_Krim Malam (Treatment Cream)_
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit .
_Krim Siang Ibuputih _
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
glowing pada waktu siang
.
.
👇🏻
#ibuputihSKINCAREAjaib
.
#ibuputih  #ibuputihninaskincare  #pelembabviral #moisturizer #moisturizerviral #serumwajah #serumglowing #serumpemutih #serumjerawat #serumjeragat  #missfazura #uqashasenrose #wanyhasrita #kulitlicin #ubatjerawat #ubatjeragat #mirafilzah #fattzura #ubatparut #jannanick #uqashasenrose #izreenazmida #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #icanseeyourvoicemalaysia
7 0 31 October, 2018

*KEBAIKAN*
========== _Sabun Muka_
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.
.
_Toner Pencerah_
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi
.
_Krim Malam (Treatment Cream)_
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit .
_Krim Siang Ibuputih _
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
glowing pada waktu siang
.
.
👇🏻
#ibuputihSKINCAREAjaib
.
#ibuputih #ibuputihninaskincare #pelembabviral #moisturizer #moisturizerviral #serumwajah #serumglowing #serumpemutih #serumjerawat #serumjeragat #missfazura #uqashasenrose #wanyhasrita #kulitlicin #ubatjerawat #ubatjeragat #mirafilzah #fattzura #ubatparut #jannanick #uqashasenrose #izreenazmida #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #icanseeyourvoicemalaysia

*KEBAIKAN*
========== _Sabun Muka_
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.
.
_Toner Pencerah_
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi
.
_Krim Malam (Treatment Cream)_
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit .
_Krim Siang Ibuputih _
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan
glowing pada waktu siang
.
.
👇🏻
#ibuputihSKINCAREAjaib
.
#ibuputih  #ibuputihninaskincare  #pelembabviral #moisturizer #moisturizerviral #serumwajah #serumglowing #serumpemutih #serumjerawat #serumjeragat  #missfazura #uqashasenrose #wanyhasrita #kulitlicin #ubatjerawat #ubatjeragat #mirafilzah #fattzura #ubatparut #jannanick #uqashasenrose #izreenazmida #productviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #icanseeyourvoicemalaysia
4 0 31 October, 2018

Setiap yg berlaku ada hikmahnya.. husnuzon 😊
.
.
.
💕FP Inspired Perfume.

Harga promosi pengenalan sekarang!
.
GRED A+++ perfume, setanding perfume original.
.
Ketahanan bau lebih 24 jam!
.
Jom dapatkan segera! Dah cuba, taknak yg lain 😁
.
.
Komen "Nak" pastu whatsapp #fiezaperfume sekarang!
📲 0193042971
.
Nanti fieza bg harga #promosi😊
.
.
Klik je 👇👇👇
http://0193042971.wasap.my
.
.
#inspiredperfume #perfumeviral #perfumemurah #tahanlama #murah #gredaaa #fp #fiezaperfume #lancome #miracle #bombshell #victoriasecret #dkny #freshblossom #baju #blouse #dress #handbag #lipstik #perfume
#terapiinstagram #bazarpaknil #ctdk #noradanish #missfazura #fattahamin #dexandra #viralvideos

Setiap yg berlaku ada hikmahnya.. husnuzon 😊
.
.
.
💕FP Inspired Perfume.

Harga promosi pengenalan sekarang!
.
GRED A+++ perfume, setanding perfume original.
.
Ketahanan bau lebih 24 jam!
.
Jom dapatkan segera! Dah cuba, taknak yg lain 😁
.
.
 Komen "Nak" pastu  whatsapp #fiezaperfume sekarang!
📲 0193042971
. 
Nanti fieza bg harga #promosi😊
.
.
Klik je 👇👇👇
http://0193042971.wasap.my
.
.
#inspiredperfume #perfumeviral #perfumemurah #tahanlama #murah #gredaaa #fp #fiezaperfume #lancome #miracle #bombshell #victoriasecret #dkny #freshblossom #baju #blouse #dress #handbag #lipstik #perfume
#terapiinstagram #bazarpaknil #ctdk #noradanish #missfazura #fattahamin #dexandra #viralvideos
17 1 31 October, 2018

Memakai wangian itu sunnah Rasullullah SAW.. Jom adik², abang², tuan², berwangi² dengn Versace Eros ni..
.
Sekali pakai tahan smpai esok! .
Jimattt.. dan yg penting wangii je..
.
Ready stock. 🔥Harga promosi ✔️30ml RM25
✔️10ml RM12
✔️6ml RM8
.
.
Jom dapatkan segera! Dah cuba, taknak yg lain 😁
.
.
Komen "Nak" pastu whatsapp #fiezaperfume sekarang!
📲 0193042971
.
Nanti fieza bg harga #promosi😊
.
.
Klik je 👇👇👇
http://0193042971.wasap.my
.
.
#inspiredperfume #perfumeviral #perfumemurah #tahanlama #murah #gredaaa #fp #fiezaperfume #lancome #miracle #bombshell #victoriasecret #dkny #freshblossom #baju #blouse #dress #handbag #lipstik #perfume
#terapiinstagram #bazarpaknil #ctdk #noradanish #missfazura #fattahamin #dexandra #viralvideos

Memakai wangian itu sunnah Rasullullah SAW.. Jom adik², abang², tuan², berwangi² dengn Versace Eros ni..
.
Sekali pakai tahan smpai esok! .
Jimattt.. dan yg penting wangii je..
.
Ready stock. 🔥Harga promosi ✔️30ml RM25
✔️10ml RM12
✔️6ml RM8
.
.
Jom dapatkan segera! Dah cuba, taknak yg lain 😁
.
.
 Komen "Nak" pastu  whatsapp #fiezaperfume sekarang!
📲 0193042971
. 
Nanti fieza bg harga #promosi😊
.
.
Klik je 👇👇👇
http://0193042971.wasap.my
.
.
#inspiredperfume #perfumeviral #perfumemurah #tahanlama #murah #gredaaa #fp #fiezaperfume #lancome #miracle #bombshell #victoriasecret #dkny #freshblossom #baju #blouse #dress #handbag #lipstik #perfume
#terapiinstagram #bazarpaknil #ctdk #noradanish #missfazura #fattahamin #dexandra #viralvideos
15 1 31 October, 2018

untuk beginner..yang baru nak belajar minum air.
.
botol di atas adalah 1.5L..boleh mula set dulu..1-2botol sangat ok.
.
mula cukupkan air dalam badan kita..terutama yang gemuk air dan dalam proses berdiet😍
.
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
#mencariqiblat #isterikumembesar #anugerahskrin #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition

untuk beginner..yang baru nak belajar minum air.
.
botol di atas adalah 1.5L..boleh mula set dulu..1-2botol sangat ok.
.
mula cukupkan air dalam badan kita..terutama yang gemuk air dan dalam proses berdiet😍
.
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
#mencariqiblat #isterikumembesar #anugerahskrin #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat  #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition
317 1 31 October, 2018

Nak join Program,, yes 100% Program Online !! Tak perlu berjumpa, tak perlu ke mana2, semuanya diet dari rumah atau pejabat, follow je guide drpd coach, anda mmg TERPAKSA KURUS !! sgt2 sesuai utk orang yg busy, suri rumah, yg bekerja shift
💪💪💪.
Tak sempat nak bersenam !! Kami ada video ONLINE UTK workout dari rumah 😍
.
.
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
#mencariqiblat #isterikumembesar #anugerahskrin #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition

Nak join Program,, yes 100% Program Online !! Tak perlu berjumpa, tak perlu ke mana2, semuanya diet dari rumah atau pejabat, follow je guide drpd coach, anda mmg TERPAKSA KURUS !! sgt2 sesuai utk orang yg busy, suri rumah, yg bekerja shift
💪💪💪.
Tak sempat nak bersenam !! Kami ada video ONLINE UTK workout dari rumah 😍
.
.
COACH FIZAH 📲 016 6916056
.
#fizah_my #teamfitlady #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome
#mencariqiblat #isterikumembesar #anugerahskrin #nakkurus #viral #jjcm #nakturunberat #jomsihat #jomfit #missfazura #fattahanas #weightloss #persediaankahwin #makansihat  #lelakikirimantuhan #mirafilzah #cikreenencikngokngek #terimaakuseadanya #ctdk #sitiaafiyah #nutrition
30 0 31 October, 2018

30 2 31 October, 2018

HELLO OCTOBER is END😍
Today is last CALL PROMOSI
Haaa yang belum grab cepat² grab hari ni last sampai malam 31 oktober ya. Plis hurry!! Ya, memang betul la tu.
Vitamin kita memang tahan 3-6 bulan.

Kenapa terlajak jimat?
✅lebih MURAH dari Vitamin yang tahan 1 bulan.
✅Sustained released
✅100% natural
✅The best Vitamin C
✅Multipurpose

Kenapa ramai sangat terkejut bila kakyan cakap Vitamin C Shaklee ni ada
🌸180 biji
🌸Tahan 6 bulan
🌸Harga RM xx ja bukan RM xxx.
🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂

I know. I know. Sebab murah and berbaloi maybe. Hehe.

Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasedkn dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam !

Kalau vitaminC biasa akan tak tahan lama dalam badan.Akan keluar melalui urin. Rugi tak? Dah la badan kita perlukan VitaminC all the time kan?

Kakyan nak share jaa supaya awak rasa JIMAT 😘

KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
❤Cerahkan kulit.
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Kurangkan selesema
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN
❤Rendahkan DARAH TINGGU
❤Rendahkan paras INSULIN
❤Halang serangan JANTUNG
❤Kawal DIABETIS.

Banyak kan benefit dia?

Jangan fikir lagi.

jom order harga promo Oktober 2018
Order #imah_0124630355

HELLO OCTOBER is END😍
Today is last CALL PROMOSI 
Haaa yang belum grab cepat² grab hari ni last sampai malam 31 oktober ya. Plis hurry!! Ya, memang betul la tu.
Vitamin kita memang tahan 3-6 bulan.

Kenapa terlajak jimat?
✅lebih MURAH dari Vitamin yang tahan 1 bulan.
✅Sustained released
✅100% natural
✅The best Vitamin C
✅Multipurpose

Kenapa ramai sangat terkejut bila kakyan cakap Vitamin C Shaklee ni ada
🌸180 biji
🌸Tahan 6 bulan
🌸Harga RM xx ja bukan RM xxx.
🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂

I know. I know. Sebab murah and berbaloi maybe. Hehe.

Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasedkn dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam !

Kalau vitaminC biasa akan tak tahan lama dalam badan.Akan keluar melalui urin. Rugi tak? Dah la badan kita perlukan VitaminC all the time kan?

Kakyan nak share jaa supaya awak rasa JIMAT 😘

KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
❤Cerahkan kulit.
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Kurangkan selesema
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN
❤Rendahkan DARAH TINGGU
❤Rendahkan paras INSULIN
❤Halang serangan JANTUNG
❤Kawal DIABETIS.

Banyak kan benefit dia?

Jangan fikir lagi.

jom order harga promo Oktober 2018
Order #imah_0124630355
24 1 31 October, 2018

VITAMIN C VIRAL

Belian dengan saya dapat less dari harga biasa.
Vitamin C Shaklee ni ada
🌸D767988096 (kkm) 🌸180 biji
🌸Tahan 6 bulan
🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂
.
.
HARGA JUALAN : RM110
Hari ni harga lagi less less less
FREE CAS DELIVERY😘 khas untuk hari ni saja. .
.

Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin yang bersifat sustained released. 😘 .
Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasekan dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam.
.
Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak?
Dah la badan kita perlukan Vitamin C all the time kan?
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ❤Cerahkan kulit
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN

Nak cantik? Jangan tunggu lama! Terus bertindak!💕💕💕💪

VITAMIN C VIRAL

Belian dengan saya dapat less dari harga biasa. 
Vitamin C Shaklee ni ada
🌸D767988096 (kkm) 🌸180 biji
🌸Tahan 6 bulan
🌸Bersifat sustained released pulak tu 😂
.
.
HARGA JUALAN : RM110
Hari ni harga lagi less less less
FREE CAS DELIVERY😘 khas untuk hari ni saja. .
.

Dan yang paling penting it's the ONLY Vitamin yang bersifat sustained released. 😘 .
Sustained released ni maksudnya every hour, sebanyak 100mg akan direleasekan dalam badan. Vita C Shaklee ni ada 500mg. So, cukup bekal Vitamin C dalam badan untuk 5 jam.
.
Kalau vitamin biasa yang lain. Semuanya akan direleased at one time. Rugi tak? 
Dah la badan kita perlukan Vitamin C all the time kan?
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ❤Cerahkan kulit
❤Jerawat degil
❤Jerawat pasir
❤Sunburn
❤Kulit sensitif
❤Ekzema
❤Resdung
❤Kurangkan simptom demam.
❤Kulit lebih GEBU
❤Kulit lebih LEMBUT
❤Melembapkan kulit
❤Kurangkan garis kedutan wajah.
❤Tona lebih sekata ❤Kulit lebih muda
❤Hasilkan kolagen dalam badan.
❤Gantikan tisu rosak
❤Sembuhkan luka
❤LEBATKAN rambut
❤Kawal KELEMUMUR
❤Kawal RAMBUT GUGUR
❤Elak UBAN

Nak cantik?  Jangan tunggu lama! Terus bertindak!💕💕💕💪
20 1 31 October, 2018

🌟 6 TIPS untuk KECANTIKAN KULIT💋
.
😍1-Pastikan seluruh tubuh anda dieksfoliasi sekurang-kurangnya sekali seminggu. Gunakan skrub dari campuran gula perang dan minyak zaitun dan urut secara membulat pada kulit anda. Ia dapat membantu dalam membuang kulit mati dan kotoran yang terdapat pada pori-pori kulit anda. .
😍2-Pada setiap pagi dan sebelum tidur, pastikan anda menyapukan krim pelembap pada wajah dan tubuh. Untuk mencegah kedutan, kulit anda memerlukan kelembapan yang secukupnya.
.
😍3- Paling penting ialah mencuci muka anda sebelum tidur. Cuci wajah anda dengan pencuci muka yang sesuai ataupun bilas wajah dengan air suam sebelum tidur. Ia dapat membersihkan minyak, kotoran dan bakteria di pori-pori wajah.
.
😍4-Minum dua liter air kosong sehari. Air kosong dapat membantu tubuh anda menyingkirkan toksin dan membuatkan anda sentiasa terhidrat setiap hari.
.
😍5-Jangan sesekali tidur dengan muka yang masih penuh dengan solekan kerana ia akan merosakkan kulit anda.
.
😍6-Tidur yang mencukupi sangat penting untuk membaiki dan memulihkan sel kulit. Ketika tidur, tubuh anda sedang melakukan pelbagai proses ‘pemulihan’. Tidur sekurang-kurangnya lapan jam dan kosongkan fikiran sebelum tidur.
.
Dan jangan lupa untuk consume BEAUTY BOOSTER 1 atau 2 biji ketika lunch untuk mendapatkan KULIT yang SIHAT dan CANTIKSS MENAWAN 💕❤ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#trudolly #detoxpro #beautybooster #fazura #nurfazura #missfazura #fattahaminz #trudollybyfazura #sayajual #sayajualtrudolly #kulitputih #tipscantik #kuruscepat #trufitzbyfazura #vdollybyfazura #Trufitz #trending #fattzura #jomkurus #vdolly #putihgebu #tipskurus #tipsdiet #testimoni #syedsaddiq #trudollyjohorbahru #teamjb #johorbahru #jdt #teamlarisdolly

🌟 6 TIPS untuk KECANTIKAN KULIT💋
.
😍1-Pastikan seluruh tubuh anda dieksfoliasi sekurang-kurangnya sekali seminggu. Gunakan skrub dari campuran gula perang dan minyak zaitun dan urut secara membulat pada kulit anda. Ia dapat membantu dalam membuang kulit mati dan kotoran yang terdapat pada pori-pori kulit anda. .
😍2-Pada setiap pagi dan sebelum tidur, pastikan anda menyapukan krim pelembap pada wajah dan tubuh. Untuk mencegah kedutan, kulit anda memerlukan kelembapan yang secukupnya.
.
😍3- Paling penting ialah mencuci muka anda sebelum tidur. Cuci wajah anda dengan pencuci muka yang sesuai ataupun bilas wajah dengan air suam sebelum tidur. Ia dapat membersihkan minyak, kotoran dan bakteria di pori-pori wajah.
.
😍4-Minum dua liter air kosong sehari. Air kosong dapat membantu tubuh anda menyingkirkan toksin dan membuatkan anda sentiasa terhidrat setiap hari.
.
😍5-Jangan sesekali tidur dengan muka yang masih penuh dengan solekan kerana ia akan merosakkan kulit anda.
.
😍6-Tidur yang mencukupi sangat penting untuk membaiki dan memulihkan sel kulit. Ketika tidur, tubuh anda sedang melakukan pelbagai proses ‘pemulihan’. Tidur sekurang-kurangnya lapan jam dan kosongkan fikiran sebelum tidur.
.
Dan jangan lupa untuk consume BEAUTY BOOSTER 1 atau 2 biji ketika lunch untuk mendapatkan KULIT yang SIHAT dan CANTIKSS MENAWAN 💕❤ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#trudolly #detoxpro #beautybooster #fazura #nurfazura #missfazura #fattahaminz #trudollybyfazura  #sayajual #sayajualtrudolly  #kulitputih #tipscantik #kuruscepat  #trufitzbyfazura #vdollybyfazura #Trufitz #trending  #fattzura #jomkurus #vdolly #putihgebu #tipskurus #tipsdiet  #testimoni #syedsaddiq #trudollyjohorbahru #teamjb  #johorbahru #jdt #teamlarisdolly
14 2 31 October, 2018

Anda GEMOK??? Muka Anda BERJERAWAT??? Rasa Tak BerTENAGA?? Rasa MALAS je??? ...ANDA TAKUT??? ..
..
..
..
Jangan Takut “R E B E C C A” kan Ada ...
# Bodylove Boleh Membantu Uols Ok,keistimewaan #bodylove Mempunyai lebih 1001 Macam Mukjizat Sihat Uolss...👍..
..
..
Jom Kita Semua Sama2 CANTIK,sama2 KURUS dan sama2 SIHAT Positive dgn #bodylove ❤️👍💃 ..
..
..
..Kita Kena Cepat2 BerTindak Hapus Kan Semua Toksid2,Dan Lemak2 yg Bertepu2 yg Bertahun2 Di Simpan😅 ..
..
..
Dapat Kan #bodylove Secepat Mungkin👍 HEBAT Uolss 👍 ..
..
..
..
#mrsazam #rahsiabeccakurus #rahsiabecca #alhamdulillah #syukurselalu #beccasecret #bodylove #mummybeccasupermom #bodylove

Anda GEMOK??? Muka Anda BERJERAWAT??? Rasa Tak BerTENAGA?? Rasa MALAS je??? ...ANDA TAKUT??? ..
..
..
..
Jangan Takut “R E B E C C A” kan Ada ...
# Bodylove Boleh Membantu Uols Ok,keistimewaan #bodylove Mempunyai lebih 1001 Macam Mukjizat Sihat Uolss...👍..
..
..
Jom Kita Semua Sama2 CANTIK,sama2 KURUS dan sama2 SIHAT Positive dgn #bodylove ❤️👍💃 ..
..
..
..Kita Kena Cepat2 BerTindak Hapus Kan Semua Toksid2,Dan Lemak2 yg Bertepu2 yg Bertahun2 Di Simpan😅 ..
..
..
Dapat Kan #bodylove Secepat Mungkin👍 HEBAT Uolss 👍 ..
..
..
..
#mrsazam #rahsiabeccakurus #rahsiabecca #alhamdulillah #syukurselalu #beccasecret #bodylove #mummybeccasupermom #bodylove
225 11 31 October, 2018

JOM KURUS BERSAMA BODY LOVE by REBECCA
.
.
Produk yang terbukti membantu Datin rebeccanuralislamahmad kekal lansing dan kurus walaupun dah 5 kali melahirkan anak secara "ceaser"
.
.
BODY LOVE by REBECCA mampu membantu ANDA
. ✔️Hilang 1-5kg Dalam masa seminggu
✔️Menggunakan Bahan Semulajadi
✔️Mempercepatkan pembakaran lemak 10 Kali Ganda
✔️Membersihkan usus ✔️Memberi tenaga
.
✔️Membantu pelawasan
✔️Improve cholesterol level
✔️Bantu Mood sentiasa positive
✔️Buat Muka Glowing
.
.
Berminat nak cantik dan lansing seperti Becca jom
DM / WHATSAPP kami 017-631 4059 .
.
.

Area #kualalumpur #Ampang #Cheras #Serdang #Bangsar dan yang berdekatan bole COD ye
😊
.
.
#bodylove #beccasecret #bodylovebybecca #rahsiabeccakurus #rahsiabecca #beccahq -

JOM KURUS BERSAMA BODY LOVE by REBECCA
.
.
Produk yang terbukti membantu Datin rebeccanuralislamahmad kekal lansing dan kurus walaupun dah 5 kali melahirkan anak secara "ceaser"
.
.
BODY LOVE by REBECCA mampu membantu ANDA
. ✔️Hilang 1-5kg Dalam masa seminggu
✔️Menggunakan Bahan Semulajadi
✔️Mempercepatkan pembakaran lemak 10 Kali Ganda
✔️Membersihkan usus ✔️Memberi tenaga
.
✔️Membantu pelawasan
✔️Improve cholesterol level
✔️Bantu Mood sentiasa positive
✔️Buat Muka Glowing
.
.
Berminat nak cantik dan lansing seperti Becca jom
DM / WHATSAPP kami 017-631 4059 .
.
.

Area #kualalumpur #Ampang #Cheras #Serdang #Bangsar dan yang berdekatan bole COD ye
😊
.
.
#bodylove #beccasecret #bodylovebybecca #rahsiabeccakurus #rahsiabecca #beccahq -
34 1 31 October, 2018

JOMM DARLINGS ❤️ AMALKAN ROUTINE HARIAN BERSAMA TRUDOLLY SEKARANG @missfazura 🌟

INSYAALLAH MEMANG MENJADI 💋
-
Dapatkan READY STOCK #TruDolly #VDolly dgn HARGA PROMO SUPER JIMAT !!! 🔥🔥🔥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
SPECIAL PROMO 😍 FREE TRUDOLLY SCENT 🎁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀-
💙 WhatsApp now 📲 011-1083 8832 to make it yours ❤️ -
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍📍📍 COD AVAILABLE ALL AREA 📍📍📍-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ MUTIARA RINI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ ADDA HEIGHTS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PERLING MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ MEDINI NUSAJAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ DANGA BAY
➡️ BAZAR KARAT
-
-
📮 POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA 📭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 SERVICE TIP TOP 😎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙋‍♀️‼️AGENT WANTED‼️🙋‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
MODAL RENDAH ✔️PACKAGE ISTIMEWA ✔️ PRODUK VIRAL DAN BERKESAN ✔️ FREE REGISTRATION ✔️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautybooster #fazura #nurfazura #trudollybyfazura #missfazura #trufitzbyfazura #Trufitz #cantikdansihat #vdolly #vdollybyfazura #tipskurus #sayajualonline #fattahamin #supportlocalproduct #abpbh31 #fattzura #tipscantik #jamumalaysia #viral #tipssihat #syedsaddiq #bajukurung #shawlmurah #johorbahru #doayangbaikbaik #jdt #teamlarisdolly

JOMM DARLINGS ❤️ AMALKAN ROUTINE HARIAN BERSAMA TRUDOLLY SEKARANG @missfazura 🌟

INSYAALLAH MEMANG MENJADI 💋
-
Dapatkan  READY STOCK #TruDolly #VDolly dgn HARGA PROMO SUPER JIMAT !!! 🔥🔥🔥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
SPECIAL PROMO 😍  FREE TRUDOLLY SCENT 🎁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀-
💙 WhatsApp now 📲 011-1083 8832  to make it yours ❤️ -
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍📍📍 COD AVAILABLE ALL AREA 📍📍📍-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ MUTIARA RINI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ ADDA HEIGHTS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PERLING MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ MEDINI NUSAJAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ DANGA BAY
➡️ BAZAR KARAT
-
-
📮 POSTAGE SETIAP HARI  SELURUH MALAYSIA 📭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 SERVICE TIP TOP 😎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙋‍♀️‼️AGENT WANTED‼️🙋‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
MODAL RENDAH ✔️PACKAGE ISTIMEWA ✔️ PRODUK VIRAL DAN BERKESAN ✔️ FREE REGISTRATION ✔️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautybooster #fazura #nurfazura #trudollybyfazura  #missfazura  #trufitzbyfazura #Trufitz #cantikdansihat #vdolly #vdollybyfazura #tipskurus #sayajualonline #fattahamin #supportlocalproduct #abpbh31 #fattzura #tipscantik  #jamumalaysia  #viral #tipssihat  #syedsaddiq  #bajukurung #shawlmurah #johorbahru #doayangbaikbaik #jdt  #teamlarisdolly
95 2 31 October, 2018

Regrann [email protected] Selalu cantik missfazura pakai mekeup❤❤😍😍 #missfazura #lotsoflove😘😘 #fazbulous #bff igs@rizman.n

Regrann from@ Selalu cantik missfazura pakai mekeup❤❤😍😍#missfazura#lotsoflove😘😘#fazbulous#bff igs@rizman.n
39 1 30 October, 2018

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah
17 2 30 October, 2018

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah
13 0 30 October, 2018

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar
24 1 30 October, 2018

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah
15 1 30 October, 2018

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah
11 2 30 October, 2018

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar
16 3 30 October, 2018

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah
10 1 30 October, 2018

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar

Wow !!!! makin menjadi2 org duk bercerita pasal JIANG ZHI TEA(JZT)
@tipskurus_ideall
lebih dari 1000 testimoni terkumpul mengatakan JZT ni memang POWER !!!
Contoh :
😍habis hilang lemak2 tepu di badan, dr 98kg,now 75kg okey x ?????
😉 dulu pakai baju size XL,now jdi size Mi
😊 dulu ukuran perut 36 inci, now kecik sampai 26 inci,macam pinggang kerengga tau. . . .
👧 dulu peha sebesar ronaldo,now sekecil selena gomez !!!!! Lengan xlagi mcam body bujlder !!!
🤗 harga xusah risau termurah se insta 😘😘😘
.
.
Jom order ;
.
WS📲 : +6011-5151-8156
.
#malaysia #terlanjaklaris #kualalumpur #schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar
17 1 30 October, 2018

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon.
-
Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
-
Tak perlu pening2, @tipskurus_ideall kan ada?? JIANG ZHI TEA ni dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama2 nanti selim melim la koranggg 😍 -
Jom Whatsapp Haja : 📲WA : +6011-5151-8156 laju2!!!😍
.
#schaalyahya #neelofa #ctdk #shukriyahaya #hannahdelisha #khaibahar94 #zahirahmacwilson #syedsaddiq #stacyanam #aaisyahdhiarana #rozhitachewan #babyterlanjaklaris #hafizhsyahrin #terengganu #missfazura #zizanrazak869 #vivyyusof #wawazainal #asadmotawh #muabellaz #aimantino #awalashaari #fizoomar #abam #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah
12 1 30 October, 2018

MAJLIS WEDDING DAH NAK DEKAT TINGGAL BERAPA HARI JE LAGI? 😱
.
Tudung tak cari lagi ni,stress lah xtahu nak pakai tudung mana yang sesuai.
.
Tudung bawal organza Exclusive dari #mellisyahscarf mampu buat anda tampil lebih yakin di hari bahagia anda. Boleh cover bahagian pipi yang BULAT dan paling best kelihatan v-shape di bahagian dagu lagi!😉
.
Teringin nak secantik #missfazura di hari bahagia anda?
Klik link pada bio.
.
#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #organzapremium #tudungnikah #tudungwedding #tudungakadnikah #tudungkawin #tudungtunang #tudungbridesmaid #bawalorgandy #organdy #organza #bawalexclusive #tudungdinner #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudungviral

MAJLIS WEDDING DAH NAK DEKAT TINGGAL BERAPA HARI JE LAGI? 😱
.
Tudung tak cari lagi ni,stress lah xtahu nak pakai tudung mana yang sesuai.
.
Tudung bawal organza Exclusive dari #mellisyahscarf mampu buat anda tampil lebih yakin di hari bahagia anda. Boleh cover bahagian pipi yang BULAT dan paling best kelihatan v-shape di bahagian dagu lagi!😉
.
Teringin nak secantik #missfazura di hari bahagia anda?
Klik link pada bio.
.
#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #organzapremium #tudungnikah #tudungwedding #tudungakadnikah #tudungkawin #tudungtunang #tudungbridesmaid #bawalorgandy #organdy #organza #bawalexclusive #tudungdinner #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudungviral
153 2 30 October, 2018

Top #missfazura posts

Bersama pelakon “Dendam Pontianak” 😎

#remyishak #missfazura #hishamhamid #dendampontianak #artismeletop #artismalaysia

Bersama pelakon “Dendam Pontianak” 😎

#remyishak #missfazura #hishamhamid #dendampontianak #artismeletop #artismalaysia
607 1 9 September, 2019

"If someone makes you happy, Make them happier." ❤
.
.
#FattZura
#FattZura_de_moment
#FattahAmin #Fazura
#fattahaminz #MissFazura

"If someone makes you happy, Make them happier." ❤
.
.
#FattZura
#FattZura_de_moment 
#FattahAmin #Fazura
#fattahaminz #MissFazura
297 19 2 September, 2019

.
#Fattzura @missfazura @fattahaminz .
credit @sadridannur
Only in New York...you can see/meet celebs
Here is Fazura and Fattah
#malaysiacelebs #missfazura #malaysiastars #fattahamin #onlyinnewyork

.
#Fattzura @missfazura @fattahaminz .
credit @sadridannur 
Only in New York...you can see/meet celebs
Here is Fazura and Fattah 
#malaysiacelebs #missfazura #malaysiastars #fattahamin #onlyinnewyork
249 3 7 September, 2019
Save the best for the last ❤
.
.
#dendampontianak 
#RevengeOfThePontianak 
#Mina #Fazura #FattahAmin 
#FattZura 📸 #MissFazura
254 7 5 September, 2019

Itulah Nur Fazura kami... we love you Fazzy!! 👏🏼💪🏼💃🏻😍💯🔥💖🙈
.
.
Repost @bobofahad .
Bukan lagi limpahan glamor, kemasyhuran atau populariti yang dikejar aktres hebat ini.
Kata Fazura dalam temubual bersama abam baru2 ini, apa yang lebih penting impak watak yang mampu diberikan kepada khalayak dan juga kepuasan diri dalam berkarya.
Sekarang adalah fasa untuknya terus memperbaiki kemahiran lakonan dan bukannya mengejar pelangi yang hanya menjanjikan keindahan sementara.
You go girl 💪💪👏👏👏❤️❤️❤️😊 #myarticle #bpop #beritaharian
#bh #fattzura #missfazura #dendampontianak #primeworksstudios #newfilm #bestactress

Itulah Nur Fazura kami... we love you Fazzy!! 👏🏼💪🏼💃🏻😍💯🔥💖🙈
.
.
Repost @bobofahad .
Bukan lagi limpahan glamor, kemasyhuran atau populariti yang dikejar aktres hebat ini.
Kata Fazura dalam temubual bersama abam baru2 ini,  apa yang lebih penting impak watak yang mampu diberikan kepada khalayak  dan juga kepuasan diri dalam berkarya.
Sekarang adalah fasa untuknya terus memperbaiki kemahiran lakonan dan bukannya  mengejar pelangi yang hanya menjanjikan keindahan sementara.
You go girl 💪💪👏👏👏❤️❤️❤️😊 #myarticle #bpop #beritaharian
#bh #fattzura #missfazura #dendampontianak #primeworksstudios #newfilm #bestactress
531 12 8 September, 2019
POPiA PEPERO👌👌by #milacook NASiB TAK KENA ROTAN DEGAN MAK🤣 CUBA TAUU

BAHAN

KULiT POPiA
COKLAT CADBURY 
GULA HiASAN
TEPONG UNTUK GAM
MiNYAK MENGORENG

CARA DALAM iG @zmila_thai #milacook

LAGU BEST DARi GAMMA 1
❤️ JOMLO HPY

#sayamasak  #elfiraloy #aydajebat #resepi #datoaliffsyukri #aimantino  #sepahtu #shuibsepahtu #jepsepahtu #missfazura  #asadmotawh #zizanrazak #rajalawakjunior2019 #bondarozitaibrahim #masak #makan #lapar #dapur #enak #resep #amyrarosli #taksempurnabyfashasandha #resepmommies #ruangrezekihanania #carasayabyeinaazman #asif  #vitdaily #syahmisazliproduction #endeustv
7,461 89 15 August, 2019

I love you more than yesterday but less than tomorrow.❤
.
.
#FattZura #Fattahamin #Fazura
#Fattahaminz #Missfazura #Nurfazura
#Heroseorangcinderella #wanitaterindah #palingsempurna #isterimewa #ceterahatidiya
.
Credit 📽 to owners.

I love you more than yesterday but less than tomorrow.❤
.
.
#FattZura #Fattahamin #Fazura
#Fattahaminz #Missfazura #Nurfazura
#Heroseorangcinderella #wanitaterindah #palingsempurna #isterimewa #ceterahatidiya
.
Credit 📽 to owners.
303 2 22 June, 2019