#mixberrypowdershalicious Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mixberrypowdershalicious and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
1.4
Average comment
0
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@rahsiakulitcerahtanpasuntikan Profile picture

@rahsiakulitcerahtanpasuntikan

GLOWEE OAT TIPU ! TAPI SAYA TETAP NAK REPEAT ORDER !🤩🤩
.
Sebab apa ? Sebab ingatkan boleh selesaikan masalah jerawat dan jeragat je rupanya sekaligus mencerahkan kulit saya!😱🤩
.
Wahh ! Memang menakjubkanlah Glowee Oat ni!😍
.
Product high quality memang takkan curang dah lepasni!😍
.
💲PROMO PRICE: RM 70/sekotak (tahan 1 bulan) np:RM80
🆓 SECRET GUIDE NOTE FOR EFFECTIVE RESULT
_
🆓 POSTAGE SM (SS ADD RM10)
_
Untuk pembelian direct DM atau klik di bawah
_
📲https://bit.ly/2oxpxa8
📲https://bit.ly/2oxpxa8
📲https://bit.ly/2oxpxa8
_
#sayajual #sayajualmixberryshalicious #sayajualmixberry #sayajualmixberrypowder #gloweeoat #susugloweeoat #susugloweeoatshalicious #gloweeoatbyshalicious #sayajualgloweeoat #mixberryshalicious #mixberrypowder #mixberrypowdershalicious #agentshalicious #instagood #rahsiaputihgebu #rahsiakulitputih #tipskulitcerah #tipskulitputih #petuakulitcantik

GLOWEE OAT TIPU ! TAPI SAYA TETAP NAK REPEAT ORDER !🤩🤩
.
Sebab apa ? Sebab ingatkan boleh selesaikan masalah jerawat dan jeragat je rupanya sekaligus mencerahkan kulit saya!😱🤩
.
Wahh ! Memang menakjubkanlah Glowee Oat ni!😍
.
Product high quality memang takkan curang dah lepasni!😍
.
💲PROMO PRICE: RM 70/sekotak (tahan 1 bulan) np:RM80
🆓 SECRET GUIDE NOTE FOR EFFECTIVE RESULT 
_
🆓 POSTAGE SM (SS ADD RM10) 
_
Untuk pembelian direct DM atau klik di bawah
_
📲https://bit.ly/2oxpxa8
📲https://bit.ly/2oxpxa8
📲https://bit.ly/2oxpxa8
_
#sayajual #sayajualmixberryshalicious #sayajualmixberry #sayajualmixberrypowder #gloweeoat #susugloweeoat #susugloweeoatshalicious #gloweeoatbyshalicious #sayajualgloweeoat #mixberryshalicious #mixberrypowder #mixberrypowdershalicious #agentshalicious #instagood #rahsiaputihgebu #rahsiakulitputih #tipskulitcerah #tipskulitputih #petuakulitcantik
0 0 25 minutes ago
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

TERKEJUT CUSTOMER KITA NI 2 MINGGU DAH PUTIH MELEPAK MACAM NI...
.
terkejut kita tgok, ha korang kalau nak kulit putih bersih macam ni jom wsp HOTLINE PUTERI DI 0129008699 SKRG YA!!
.
.
FAST ACTION FAST BEAUTY!!! .
Manfaat :
💕 Mencerahkan kulit seluruh tubuh dengan 3x lebih cepat.
💕 Mengatasi masalah jerawat kronis.
💕 Melambatkan proses penuaan dan kulit berkedut.
💕 Merawat lingkaran hitam pada mata.
💕 Menghilangkan parut hitam / bekas jerawat dengan cepat.
💕 Menghalang kemunculan jeragat / bintik-bintik.
.
💕 Mengembalikan elastisitas kulit dan meremajakan kulit.
💕 Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
💕 Mengurangi dan memudarkan screctchmark.
💕 Aman untuk ibu hamil dan menyusui.
💕 Boleh di konsumsi oleh lelaki dan wanita.
.
.

#mixberrypowder #mixberryshalicious
#mixberrypowdershalicious
#shalicious #minumanhits
#minumanseger #shaliciouskuantan
#minumankekinian #minumanenak #mixberrykuantan #mixberrypowderoriginal #shaliciousbeautysecret #teamAFCIRCLE01061

TERKEJUT CUSTOMER KITA NI 2 MINGGU DAH PUTIH MELEPAK MACAM NI...
.
terkejut kita tgok, ha korang kalau nak kulit putih bersih macam ni jom wsp HOTLINE PUTERI DI 0129008699 SKRG YA!!
.
.
FAST ACTION FAST BEAUTY!!! .
Manfaat :
💕 Mencerahkan kulit seluruh tubuh dengan 3x lebih cepat.
💕 Mengatasi masalah jerawat kronis.
💕 Melambatkan proses penuaan dan kulit berkedut.
💕 Merawat lingkaran hitam pada mata.
💕 Menghilangkan parut hitam / bekas jerawat dengan cepat.
💕 Menghalang kemunculan jeragat / bintik-bintik.
.
💕 Mengembalikan elastisitas kulit dan meremajakan kulit.
💕 Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
💕 Mengurangi dan memudarkan screctchmark.
💕 Aman untuk ibu hamil dan menyusui.
💕 Boleh di konsumsi oleh lelaki dan wanita.
.
.

#mixberrypowder #mixberryshalicious
#mixberrypowdershalicious
#shalicious #minumanhits
#minumanseger #shaliciouskuantan
#minumankekinian #minumanenak #mixberrykuantan #mixberrypowderoriginal #shaliciousbeautysecret #teamAFCIRCLE01061
0 0 25 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

"PENIPU BESAR!! KORANG JGN TGK POST NI KALAU TAK MENYESAL!! CAKAP BOLEH PUTIH , NI DGN PARUT2 SAYA PON BOLEH HILANG !! MENYESAL SEBAB TAK CONSUME AWAL2..!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

"PENIPU BESAR!! KORANG JGN TGK POST NI KALAU TAK  MENYESAL!! CAKAP BOLEH PUTIH , NI DGN PARUT2 SAYA PON BOLEH HILANG !! MENYESAL SEBAB TAK CONSUME AWAL2..!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 40 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

"KEPADA KORANG YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ! CONFERM JATUH HATI DGN SUPPLEMENT NI!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

"KEPADA KORANG YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ! CONFERM JATUH HATI DGN SUPPLEMENT NI!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 41 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

"KEPADA KORANG YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ! CONFERM JATUH HATI DGN SUPPLEMENT NI!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

"KEPADA KORANG YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ! CONFERM JATUH HATI DGN SUPPLEMENT NI!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
3 0 42 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa je tak happy dapat kulit macam ni kan ? 💖 Alhamdulillah, qis so happy for you ! 💕🍑 Bestnya! Uolsss bila lagi ni ?
.
Jom cepat tunggu apa lagi ? jom order shalicous from qis sekarang 💞💖 Kita nak yang terbaik je tau untuk uolsss ! 💯 Tunggu apa lagi ? Jom cepat dapatkan product shalicious cepat 💗🎉
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105🥰🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa je tak happy dapat kulit macam ni kan ? 💖 Alhamdulillah, qis so happy for you ! 💕🍑 Bestnya! Uolsss bila lagi ni ?
.
Jom cepat tunggu apa lagi ? jom order shalicous from qis sekarang 💞💖 Kita nak yang terbaik je tau untuk uolsss ! 💯 Tunggu apa lagi ? Jom cepat dapatkan product shalicious cepat 💗🎉
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105🥰🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 0 44 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa yang kutuk uolss dayang senandung tu now is cant ! alhamdulillah 💖🥰 Customer kita putih dari hujung rambut ke hujung kaki tau 💯
.
So siapa lagi belum dapaatkan #mixberryy sumpah qis kata memang terbaik ! 💖 Rugi tak takgrab sebab bestt💗 Siapa nak qis belanja postage cepat whatsapp cepat !
.
siapa cepat dia dapat tau 🥰 sebab stock laju je habis so first come first serve 🎉💯 whatsapp qis cepat +6011-11180105💖🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa yang kutuk uolss dayang senandung tu now is cant ! alhamdulillah 💖🥰 Customer kita putih dari hujung rambut ke hujung kaki tau 💯
.
So siapa lagi belum dapaatkan #mixberryy sumpah qis kata memang terbaik ! 💖 Rugi tak takgrab sebab bestt💗 Siapa nak qis belanja postage cepat whatsapp cepat !
.
siapa cepat dia dapat tau 🥰 sebab stock laju je habis so first come first serve 🎉💯 whatsapp qis cepat +6011-11180105💖🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ?
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ? 
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin  next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ?
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ? 
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin  next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Cuba spot dekat tangan dia parut pun dah hilang dengan #mixberry 😍💖 Auch happy nya, customer happy kita pun happy tau ❤️Alhamdulillah so far customer kita puas hati sangat tau🍑
.
So anyone yang belum dapatkan #mixberry jom cepat dapatkan sekarang, stock laju je tau habis ni 🔥💖 Alhamdulillah, happy nya kulit makin cerah, mulus & berseri 🥰😍
.
Whatsapp qis cepat +6011-11180105 sekarang, insha allah segala masalah ada jalan penyelesaian nya 🛒🔥💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Cuba spot dekat tangan dia parut pun dah hilang dengan #mixberry 😍💖 Auch happy nya, customer happy kita pun happy tau ❤️Alhamdulillah so far customer kita puas hati sangat tau🍑
.
So anyone yang belum dapatkan #mixberry jom cepat dapatkan sekarang, stock laju je tau habis ni 🔥💖 Alhamdulillah, happy nya kulit makin cerah, mulus & berseri 🥰😍
.
Whatsapp qis cepat +6011-11180105 sekarang, insha allah segala masalah ada jalan penyelesaian nya 🛒🔥💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa suka ejek kawan dia ?
-
Tambah tambah lagi bila tengok kawan dia ada pimple la selekeh la 🤔
Eeee please stop
Everyone have their on beauty 😒
Once dia dah tergerak hati nak cantik, dia mesti meletopz lepastu 🥳💕
-
So anyone yang nak putih dalam masa seminggu ?
-
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa suka ejek kawan dia ?
-
Tambah tambah lagi bila tengok kawan dia ada pimple la selekeh la 🤔
Eeee please stop 
Everyone have their on beauty 😒
Once dia dah tergerak hati nak cantik, dia mesti meletopz lepastu 🥳💕
-
So anyone yang nak putih dalam masa seminggu ?
-
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Berbaloi tak agak-agak korbankan duit untuk dapat kulit cantik gebu macam ni ? Paling penting, kesan pencerahan yang pantas dan tahan 2 ke 3 bulan penggunaan 😊
.
Khusus buat mereka yg ada masalah :
1- Tona kulit tak sekata
2- Bibir menggelupas
3- Jerawat
4- Parut jerawat
5- Kulit kusam
6- Dah sedia cerah, tapi nak lagi cerah gebuss
.
So tunggu apa lagi?
Dapatkan sekarang!
Whatsapp 011-11180105🍇🍎
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Berbaloi tak agak-agak korbankan  duit untuk dapat kulit cantik gebu macam ni ? Paling penting, kesan pencerahan yang pantas dan tahan 2 ke 3 bulan penggunaan 😊
.
Khusus buat mereka yg ada masalah : 
1- Tona kulit tak sekata
2- Bibir menggelupas
3- Jerawat 
4- Parut jerawat
5- Kulit kusam
6- Dah sedia cerah, tapi nak lagi cerah gebuss
.
So tunggu apa lagi? 
Dapatkan sekarang!
Whatsapp 011-11180105🍇🍎
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bahan terbaik dalam mixberry ni dapat bantu anda semua :
1- Vitamin C ✨
2- Delima Powder Juice ✨
3- Dextrose ✨
4- Mixberry ✨
5- Elastin ✨
6- Pearl Powder ✨
7- Berry Stem Cells ✨
8- Super Hyaluron Asid ✨
-
Whatsapp 011-11180105 for anyinquires / order .🍓🍒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bahan terbaik dalam mixberry ni dapat bantu anda semua :
1- Vitamin C ✨
2- Delima Powder Juice ✨
3- Dextrose ✨
4- Mixberry ✨
5- Elastin ✨
6- Pearl Powder ✨
7- Berry Stem Cells ✨
8- Super Hyaluron Asid ✨
-
Whatsapp 011-11180105 for anyinquires / order .🍓🍒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bahan terbaik dalam mixberry ni dapat bantu anda semua :
1- Vitamin C ✨
2- Delima Powder Juice ✨
3- Dextrose ✨
4- Mixberry ✨
5- Elastin ✨
6- Pearl Powder ✨
7- Berry Stem Cells ✨
8- Super Hyaluron Asid ✨
-
Whatsapp 011-11180105 for anyinquires / order .🍓🍒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bahan terbaik dalam mixberry ni dapat bantu anda semua :
1- Vitamin C ✨
2- Delima Powder Juice ✨
3- Dextrose ✨
4- Mixberry ✨
5- Elastin ✨
6- Pearl Powder ✨
7- Berry Stem Cells ✨
8- Super Hyaluron Asid ✨
-
Whatsapp 011-11180105 for anyinquires / order .🍓🍒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
3 1 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Kenapa mixbery ni laku sangat sampaikan stok ciput sangat dah ?!😱
.
.
☀ Tahan 2 ke 3 bulan ☀ Isi penuhh
☀ Supplement berasaskan buahan berries
☀ Ingredient upgraded
☀ Tahan lebih lama
☀ Sesuai untuk yang alahan pada collagen ☀ Kaya vitamin C
☀ 3x ganda keberkesanan
.
Whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Kenapa mixbery ni laku sangat sampaikan stok ciput sangat dah ?!😱
.
.
☀ Tahan 2 ke 3 bulan ☀ Isi penuhh
☀ Supplement berasaskan buahan berries
☀ Ingredient upgraded
☀ Tahan lebih lama
☀ Sesuai untuk yang alahan pada collagen ☀ Kaya vitamin C
☀ 3x ganda keberkesanan
.
Whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume mixberry kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan ❤️👀
-
So tunggu lama lama buat apa ?
Jom mula sekarang ! Whatsapp +6011-11180105 to order 🍒🍇
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume mixberry kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan ❤️👀
-
So tunggu lama lama buat apa ?
Jom mula sekarang ! Whatsapp +6011-11180105 to order 🍒🍇
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume mixberry kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan ❤️👀
-
So tunggu lama lama buat apa ?
Jom mula sekarang ! Whatsapp +6011-11180105 to order 🍒🍇
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume mixberry kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan ❤️👀
-
So tunggu lama lama buat apa ?
Jom mula sekarang ! Whatsapp +6011-11180105 to order 🍒🍇
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Takkan tengok orang lain jer cantik kita pun nak cantik juga kan . Tengok founder la kulit meletop lawa . Kuncinya kena rajin konsisten dan sabar 💋
_
Bestnya bila consume mixberry bukan kulit tangan sunburn jer hilang tapi mencerahkan satu badan , masalah jerawat hilang , jeragat pun boleh pudar tau even take time dengan cara yang selamat dan tak perlu beribu riban nak laser kulit bagai 🍇👀
_
WHATSAPP LINK DI BIO JOM !
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Takkan tengok orang lain jer cantik kita pun nak cantik juga kan . Tengok founder la kulit meletop lawa . Kuncinya kena rajin konsisten dan sabar 💋
_
Bestnya bila consume mixberry bukan kulit tangan sunburn jer hilang tapi mencerahkan satu badan , masalah jerawat hilang , jeragat pun boleh pudar tau even take time dengan cara yang selamat dan tak perlu beribu riban nak laser kulit bagai 🍇👀
_
WHATSAPP LINK DI BIO JOM !
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume #mixberry sampai kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁 . Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan 👀💞
.
So tunggu lama lama buat apa?
Whatsapp 011-11180105 now !
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume #mixberry sampai kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁 . Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan 👀💞
.
So tunggu lama lama buat apa?
Whatsapp 011-11180105 now !
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume #mixberry sampai kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁 . Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan 👀💞
.
So tunggu lama lama buat apa?
Whatsapp 011-11180105 now !
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume #mixberry sampai kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁 . Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan 👀💞
.
So tunggu lama lama buat apa?
Whatsapp 011-11180105 now !
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

SETIAP HARI CONSUME MIXBERRY KULIT MAKIN PUTIH BERSERI .
_
Tiada yang mustahil penangan beauty secret kulit putih pinkish , kalau dulu kusam tak bermaya sekarang kulit makin wow sihat flawless gitu .
.
.
Bukan kulit wajah jer tau satu badan sekali boleh cerah dan putih secara berperingkat , Tiada lagi dayang senandung sebab tona kulit wajah dan badan akan sekata.
.
.
WHATSAPP LINK DI BIO
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

SETIAP HARI CONSUME MIXBERRY KULIT MAKIN PUTIH BERSERI .
_
Tiada yang mustahil penangan beauty secret kulit putih pinkish , kalau dulu kusam tak bermaya sekarang kulit makin wow sihat flawless gitu .
.
.
Bukan kulit wajah jer tau satu badan sekali boleh cerah dan putih secara berperingkat , Tiada lagi dayang senandung sebab tona kulit wajah dan badan akan sekata.
.
.
WHATSAPP LINK DI BIO
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

SETIAP HARI CONSUME MIXBERRY KULIT MAKIN PUTIH BERSERI .
_
Tiada yang mustahil penangan beauty secret kulit putih pinkish , kalau dulu kusam tak bermaya sekarang kulit makin wow sihat flawless gitu .
.
.
Bukan kulit wajah jer tau satu badan sekali boleh cerah dan putih secara berperingkat , Tiada lagi dayang senandung sebab tona kulit wajah dan badan akan sekata.
.
.
WHATSAPP LINK DI BIO
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

SETIAP HARI CONSUME MIXBERRY KULIT MAKIN PUTIH BERSERI .
_
Tiada yang mustahil penangan beauty secret kulit putih pinkish , kalau dulu kusam tak bermaya sekarang kulit makin wow sihat flawless gitu .
.
.
Bukan kulit wajah jer tau satu badan sekali boleh cerah dan putih secara berperingkat , Tiada lagi dayang senandung sebab tona kulit wajah dan badan akan sekata.
.
.
WHATSAPP LINK DI BIO
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

HAPPY GILER KEMAM SUPPLEMENT JER KULIT MAKIN CERAH .
.
.
Supplemen whitening & glowing MIXBERRY POWDER !
.
✅ Kulit Kusam / Gelap.
✅ Kulit Kering ✅ Sunburn.
.
.
Sesape yang ada masalah macam diatas ,nak cuba selesaikan masalah kulit awak dengan consume supplemen MIXBERRY POWDER , boleh whatsapp link di bio
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

HAPPY GILER KEMAM SUPPLEMENT JER KULIT MAKIN CERAH .
.
.
Supplemen whitening & glowing MIXBERRY POWDER !
.
✅ Kulit Kusam / Gelap.
✅ Kulit Kering ✅ Sunburn.
.
.
Sesape yang ada masalah macam diatas ,nak cuba selesaikan masalah kulit awak dengan consume supplemen MIXBERRY POWDER , boleh whatsapp link di bio
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 3 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❤
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp link di bio nowww to order ❤
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❤
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu  di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp link di bio nowww to order ❤
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❤
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp link di bio nowww to order ❤
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❤
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu  di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp link di bio nowww to order ❤
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
3 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

MUJUR PANTAS BERTINDAK 💪.
.
STRESS MASALAH KULIT BREAKOUT DAN KUSAM 😩.
_
Siapa yang ada masalah macam gambar diatas ? Stress kulit muka breakout dengan jerawatnya berbukit bukau , tengok orang lain kulit cantik bersih halus mulus jer . Haaa orang lain tu semua keturunan mak nenek dia jaga tau hehehe dalaman dan luaran sebab tu kulit cantik flawless uols .
_
Tengok feedback pengguna mixberry fuhh kulit wajah jauh beza sangat kulit dulu dan sekarang. Alhamdullilah jerawat , bintik hitam serta parut pun makin pudar .Bukan tu jer kulit nampak makin cerah 😍.
_
WHATSAPP LINK DI BIO
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

MUJUR PANTAS BERTINDAK 💪.
.
STRESS MASALAH KULIT BREAKOUT DAN KUSAM 😩.
_
Siapa yang ada masalah macam gambar diatas ? Stress kulit muka breakout dengan jerawatnya berbukit bukau , tengok orang lain kulit cantik bersih halus mulus jer . Haaa orang lain tu semua keturunan mak nenek dia jaga tau hehehe dalaman dan luaran sebab tu kulit cantik flawless uols .
_
Tengok feedback pengguna mixberry fuhh kulit wajah jauh beza sangat kulit dulu dan sekarang. Alhamdullilah jerawat , bintik hitam serta parut pun makin pudar .Bukan tu jer kulit nampak makin cerah 😍.
_
WHATSAPP LINK DI BIO
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

DULU SUNBURN TERUK , ALHAMDULLILAH SEKARANG PAKEJ KULIT MAKIN PUTIH 🔥 .
.
.
Selepas 9 hari konsisten supplemen mixberry kulit tangan sunburn dah makin pulih . Yang bestnya bukan sunburn jer hilang tapi satu badan kulit makin putih .
.
Whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

DULU SUNBURN TERUK , ALHAMDULLILAH SEKARANG PAKEJ KULIT MAKIN PUTIH 🔥 .
.
.
Selepas 9 hari konsisten supplemen mixberry kulit tangan sunburn dah makin pulih . Yang bestnya bukan sunburn jer hilang tapi satu badan kulit makin putih .
.
Whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 4 hours ago

Top #mixberrypowdershalicious posts

@teeha_beauty_house786 Profile picture

@teeha_beauty_house786

OMG!BERUBAH SATU TONE DARI KULIT ASAL SELEPAS CONSUME MIXBERRY SEBULAN!😍 NAK PUTIH SELURUH TUBUH??
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN?? SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TAPI DIRI SENDIRI SKUN KUSAM YAKMATT?? Dahh jangan risau.Meh sini kami bantu.Dah beribu orang belu dan repeat order bertubi2 .Sebab tu shalucious makin banyak permintaan.

AMARAN!
jika anda tdk mahu mnjadi cantik seperti mereka...JANGAN sesekali cuba produk ni.. simptom2 kesan penggunaan produk ini : ✔ kulit rasa soft bila disentuh
✔ liang2 roma semakin mengecil
✔ kulit kering terasa lembap, kulit berminyak hilang entah ke mana
✔ parut jerawat, pudar tak semena2
✔ jerawat jeragat hilang tiba2
✔ kulit kusam? pergi x mahu kembali

aduh! 🤦‍
mmg banyak kes kami terpaksa selesaikan skrg ni...maafkan kami jika terlewat reply whatsapp anda.. kami cuba yg terbaik utk anda dapat yg terbaik..💕
_____________________________________________

dah beribu terjual...repeat oder bertubi2...
testimoni silih berganti...
mmg 🔥 di pasaran...
x perlu lagi krim siang mlm!
💯% dijamin selamat dan berkesan!

http://www.wasap.my/601117884661

#tipsmukaglowing #shaliciousfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shalicious #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretscommunity #mukaputih #pinkish #antijerawat #antijeragat #bazarpaknil #kosmetikmurah #kedaionlinemurah #kulitpinkish #kulitpinkishgebu #putihseluruhbadan #putihseluruhtubuh #kulitkusamhilang #freepos #freepostage #freegift #sayajualbeautysecret #beautysecretoriginal #beautysecretmurah #mixberry #mixberrypowder #mixberryshalicious #mixberrypowdershalicious

OMG!BERUBAH SATU TONE DARI KULIT ASAL SELEPAS CONSUME MIXBERRY SEBULAN!😍 NAK PUTIH SELURUH TUBUH??
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN?? SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TAPI DIRI SENDIRI SKUN KUSAM YAKMATT?? Dahh jangan risau.Meh sini kami bantu.Dah beribu orang belu dan repeat order bertubi2 .Sebab tu shalucious makin banyak permintaan.

AMARAN!
jika anda tdk mahu mnjadi cantik seperti mereka...JANGAN sesekali cuba produk ni.. simptom2  kesan penggunaan produk ini : ✔ kulit rasa soft bila disentuh
✔ liang2 roma semakin mengecil
✔ kulit kering terasa lembap, kulit berminyak hilang entah ke mana
✔ parut jerawat, pudar tak semena2
✔ jerawat jeragat hilang tiba2
✔ kulit kusam? pergi x mahu kembali

aduh! 🤦‍
mmg banyak kes kami terpaksa selesaikan skrg ni...maafkan kami jika terlewat reply whatsapp anda.. kami cuba yg terbaik utk anda dapat yg terbaik..💕
_____________________________________________

dah beribu terjual...repeat oder bertubi2...
testimoni silih berganti...
mmg 🔥 di pasaran...
x perlu lagi krim siang mlm!
💯% dijamin selamat dan berkesan!

http://www.wasap.my/601117884661

#tipsmukaglowing #shaliciousfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shalicious #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretscommunity #mukaputih #pinkish #antijerawat #antijeragat #bazarpaknil #kosmetikmurah #kedaionlinemurah #kulitpinkish #kulitpinkishgebu #putihseluruhbadan #putihseluruhtubuh #kulitkusamhilang #freepos #freepostage #freegift #sayajualbeautysecret #beautysecretoriginal #beautysecretmurah #mixberry #mixberrypowder #mixberryshalicious #mixberrypowdershalicious
1 0 7 October, 2019
@ichaa_dekkchaaofficial Profile picture

@ichaa_dekkchaaofficial

Banda Aceh, Indonesia

Collarich Collagen💁👆👆👆
Mau Putih Bersih dan Alami, Yukk Order 📞081265149036 atau DM @ichaa_dekkchaaofficial
Kegunaannya, : Untuk Memutihkan Kulit secara Alami
Bisa Gunakan Laki_Laki Atau Perempuan
#mixberrypowder #mixberry #mixberryoriginal #mixberrypowderoriginal #mixberrypowdershalicious
#acehcantik #lagak #beautifulgirls #kotabandaaceh #vitaminc #stowberry #blueberry #collagene #collarichcollagenmurah
#cutmeyriska

Collarich Collagen💁👆👆👆
Mau Putih Bersih dan Alami, Yukk Order 📞081265149036 atau DM @ichaa_dekkchaaofficial 
Kegunaannya, : Untuk Memutihkan Kulit secara Alami
Bisa Gunakan Laki_Laki Atau Perempuan
#mixberrypowder #mixberry #mixberryoriginal #mixberrypowderoriginal #mixberrypowdershalicious
#acehcantik #lagak #beautifulgirls #kotabandaaceh #vitaminc #stowberry #blueberry #collagene #collarichcollagenmurah
#cutmeyriska
245 5 16 August, 2019
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

TERKEJUT CUSTOMER KITA NI 2 MINGGU DAH PUTIH MELEPAK MACAM NI...
.
terkejut kita tgok, ha korang kalau nak kulit putih bersih macam ni jom wsp HOTLINE PUTERI DI 0129008699 SKRG YA!!
.
.
FAST ACTION FAST BEAUTY!!! .
Manfaat :
💕 Mencerahkan kulit seluruh tubuh dengan 3x lebih cepat.
💕 Mengatasi masalah jerawat kronis.
💕 Melambatkan proses penuaan dan kulit berkedut.
💕 Merawat lingkaran hitam pada mata.
💕 Menghilangkan parut hitam / bekas jerawat dengan cepat.
💕 Menghalang kemunculan jeragat / bintik-bintik.
.
💕 Mengembalikan elastisitas kulit dan meremajakan kulit.
💕 Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
💕 Mengurangi dan memudarkan screctchmark.
💕 Aman untuk ibu hamil dan menyusui.
💕 Boleh di konsumsi oleh lelaki dan wanita.
.
.

#mixberrypowder #mixberryshalicious
#mixberrypowdershalicious
#shalicious #minumanhits
#minumanseger #shaliciouskuantan
#minumankekinian #minumanenak #mixberrykuantan #mixberrypowderoriginal #shaliciousbeautysecret
#teamAFCIRCLE01054

TERKEJUT CUSTOMER KITA NI 2 MINGGU DAH PUTIH MELEPAK MACAM NI...
.
terkejut kita tgok, ha korang kalau nak kulit putih bersih macam ni jom wsp HOTLINE PUTERI DI 0129008699 SKRG YA!!
.
.
FAST ACTION FAST BEAUTY!!! .
Manfaat :
💕 Mencerahkan kulit seluruh tubuh dengan 3x lebih cepat.
💕 Mengatasi masalah jerawat kronis.
💕 Melambatkan proses penuaan dan kulit berkedut.
💕 Merawat lingkaran hitam pada mata.
💕 Menghilangkan parut hitam / bekas jerawat dengan cepat.
💕 Menghalang kemunculan jeragat / bintik-bintik.
.
💕 Mengembalikan elastisitas kulit dan meremajakan kulit.
💕 Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
💕 Mengurangi dan memudarkan screctchmark.
💕 Aman untuk ibu hamil dan menyusui.
💕 Boleh di konsumsi oleh lelaki dan wanita.
.
.

#mixberrypowder #mixberryshalicious
#mixberrypowdershalicious
#shalicious #minumanhits
#minumanseger #shaliciouskuantan
#minumankekinian #minumanenak #mixberrykuantan #mixberrypowderoriginal #shaliciousbeautysecret
#teamAFCIRCLE01054
118 59 12 October, 2019
@teeha_beauty_house786 Profile picture

@teeha_beauty_house786

OMG!BERUBAH SATU TONE DARI KULIT ASAL SELEPAS CONSUME MIXBERRY SEBULAN!😍 NAK PUTIH SELURUH TUBUH??
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN?? SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TAPI DIRI SENDIRI SKUN KUSAM YAKMATT?? Dahh jangan risau.Meh sini kami bantu.Dah beribu orang belu dan repeat order bertubi2 .Sebab tu shalucious makin banyak permintaan.

AMARAN!
jika anda tdk mahu mnjadi cantik seperti mereka...JANGAN sesekali cuba produk ni.. simptom2 kesan penggunaan produk ini : ✔ kulit rasa soft bila disentuh
✔ liang2 roma semakin mengecil
✔ kulit kering terasa lembap, kulit berminyak hilang entah ke mana
✔ parut jerawat, pudar tak semena2
✔ jerawat jeragat hilang tiba2
✔ kulit kusam? pergi x mahu kembali

aduh! 🤦‍
mmg banyak kes kami terpaksa selesaikan skrg ni...maafkan kami jika terlewat reply whatsapp anda.. kami cuba yg terbaik utk anda dapat yg terbaik..💕
_____________________________________________

dah beribu terjual...repeat oder bertubi2...
testimoni silih berganti...
mmg 🔥 di pasaran...
x perlu lagi krim siang mlm!
💯% dijamin selamat dan berkesan!

http://www.wasap.my/601117884661

#tipsmukaglowing #shaliciousfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shalicious #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretscommunity #mukaputih #pinkish #antijerawat #antijeragat #bazarpaknil #kosmetikmurah #kedaionlinemurah #kulitpinkish #kulitpinkishgebu #putihseluruhbadan #putihseluruhtubuh #kulitkusamhilang #freepos #freepostage #freegift #sayajualbeautysecret #beautysecretoriginal #beautysecretmurah #mixberry #mixberrypowder #mixberryshalicious #mixberrypowdershalicious

OMG!BERUBAH SATU TONE DARI KULIT ASAL SELEPAS CONSUME MIXBERRY SEBULAN!😍 NAK PUTIH SELURUH TUBUH??
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN?? SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TAPI DIRI SENDIRI SKUN KUSAM YAKMATT?? Dahh jangan risau.Meh sini kami bantu.Dah beribu orang belu dan repeat order bertubi2 .Sebab tu shalucious makin banyak permintaan.

AMARAN!
jika anda tdk mahu mnjadi cantik seperti mereka...JANGAN sesekali cuba produk ni.. simptom2  kesan penggunaan produk ini : ✔ kulit rasa soft bila disentuh
✔ liang2 roma semakin mengecil
✔ kulit kering terasa lembap, kulit berminyak hilang entah ke mana
✔ parut jerawat, pudar tak semena2
✔ jerawat jeragat hilang tiba2
✔ kulit kusam? pergi x mahu kembali

aduh! 🤦‍
mmg banyak kes kami terpaksa selesaikan skrg ni...maafkan kami jika terlewat reply whatsapp anda.. kami cuba yg terbaik utk anda dapat yg terbaik..💕
_____________________________________________

dah beribu terjual...repeat oder bertubi2...
testimoni silih berganti...
mmg 🔥 di pasaran...
x perlu lagi krim siang mlm!
💯% dijamin selamat dan berkesan!

http://www.wasap.my/601117884661

#tipsmukaglowing #shaliciousfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shalicious #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretscommunity #mukaputih #pinkish #antijerawat #antijeragat #bazarpaknil #kosmetikmurah #kedaionlinemurah #kulitpinkish #kulitpinkishgebu #putihseluruhbadan #putihseluruhtubuh #kulitkusamhilang #freepos #freepostage #freegift #sayajualbeautysecret #beautysecretoriginal #beautysecretmurah #mixberry #mixberrypowder #mixberryshalicious #mixberrypowdershalicious
2 0 14 October, 2019
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

Alhmdulillah. Feedback tanpa diminta. cust puas hati. Hasil 2 botol mixberry kulit dah cerah dan glowing.
.
.
Ada Masalah Kulit gelap?? Jom try Mixberry powder. 100% jaminan utk korang.. kesan yg terbaik 👍👍👍
.
.
terkejut kita tgok, ha korang kalau nak kulit putih bersih macam ni jom wsp HOTLINE PUTERI DI 0129008699 SKRG YA!!
.
.
FAST ACTION FAST BEAUTY!!! .
Manfaat :
💕 Mencerahkan kulit seluruh tubuh dengan 3x lebih cepat.
💕 Mengatasi masalah jerawat kronis.
💕 Melambatkan proses penuaan dan kulit berkedut.
💕 Merawat lingkaran hitam pada mata.
💕 Menghilangkan parut hitam / bekas jerawat dengan cepat.
💕 Menghalang kemunculan jeragat / bintik-bintik.
.
💕 Mengembalikan elastisitas kulit dan meremajakan kulit.
💕 Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
💕 Mengurangi dan memudarkan screctchmark.
💕 Aman untuk ibu hamil dan menyusui.
💕 Boleh di konsumsi oleh lelaki dan wanita.

#mixberrypowder #mixberryshalicious
#mixberrypowdershalicious
#shalicious #minumanhits
#minumanseger #shaliciouskuantan
#minumankekinian #minumanenak #mixberrykuantan #mixberrypowderoriginal #shaliciousbeautysecret #kulitputihalami
#eaf190956

Alhmdulillah. Feedback tanpa diminta. cust puas hati. Hasil 2 botol mixberry kulit dah cerah dan glowing.
.
.
Ada Masalah Kulit gelap?? Jom try Mixberry powder. 100% jaminan utk korang.. kesan yg terbaik 👍👍👍
.
.
terkejut kita tgok, ha korang kalau nak kulit putih bersih macam ni jom wsp HOTLINE PUTERI DI 0129008699 SKRG YA!!
.
.
FAST ACTION FAST BEAUTY!!! .
Manfaat :
💕 Mencerahkan kulit seluruh tubuh dengan 3x lebih cepat.
💕 Mengatasi masalah jerawat kronis.
💕 Melambatkan proses penuaan dan kulit berkedut.
💕 Merawat lingkaran hitam pada mata.
💕 Menghilangkan parut hitam / bekas jerawat dengan cepat.
💕 Menghalang kemunculan jeragat / bintik-bintik.
.
💕 Mengembalikan elastisitas kulit dan meremajakan kulit.
💕 Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
💕 Mengurangi dan memudarkan screctchmark.
💕 Aman untuk ibu hamil dan menyusui.
💕 Boleh di konsumsi oleh lelaki dan wanita.

#mixberrypowder #mixberryshalicious
#mixberrypowdershalicious
#shalicious #minumanhits
#minumanseger #shaliciouskuantan
#minumankekinian #minumanenak #mixberrykuantan #mixberrypowderoriginal #shaliciousbeautysecret #kulitputihalami 
#eaf190956
109 37 8 October, 2019
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

TERKEJUT CUSTOMER KITA NI 3 MINGGU DAH PUTIH MELE0AK MACAM NI...
.
terkejut kita tgok, ha korang kalau nak kulit putih bersih macam ni jom wsp HOTLINE PUTERI DI 0129008699 SKRG YA!!
.
.
FAST ACTION FAST BEAUTY!!! .
Manfaat :
💕 Mencerahkan kulit seluruh tubuh dengan 3x lebih cepat.
💕 Mengatasi masalah jerawat kronis.
💕 Melambatkan proses penuaan dan kulit berkedut.
💕 Merawat lingkaran hitam pada mata.
💕 Menghilangkan parut hitam / bekas jerawat dengan cepat.
💕 Menghalang kemunculan jeragat / bintik-bintik. 💕 Mengembalikan elastisitas kulit dan meremajakan kulit.
💕 Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
💕 Mengurangi dan memudarkan screctchmark.
💕 Aman untuk ibu hamil dan menyusui.
💕 Boleh di konsumsi oleh lelaki dan wanita.
#mixberrypowder #mixberryshalicious
#mixberrypowdershalicious
#shalicious #minumanhits
#minumanseger #shaliciouskuantan
#minumankekinian #minumanenak #mixberrykuantan #mixberrypowderoriginal #shaliciousbeautysecret #eaf190911

TERKEJUT CUSTOMER KITA NI 3 MINGGU DAH PUTIH MELE0AK MACAM NI...
.
terkejut kita tgok, ha korang kalau nak kulit putih bersih macam ni jom wsp HOTLINE PUTERI DI 0129008699 SKRG YA!!
.
.
FAST ACTION FAST BEAUTY!!! .
Manfaat :
💕 Mencerahkan kulit seluruh tubuh dengan 3x lebih cepat.
💕 Mengatasi masalah jerawat kronis.
💕 Melambatkan proses penuaan dan kulit berkedut.
💕 Merawat lingkaran hitam pada mata.
💕 Menghilangkan parut hitam / bekas jerawat dengan cepat.
💕 Menghalang kemunculan jeragat / bintik-bintik. 💕 Mengembalikan elastisitas kulit dan meremajakan kulit.
💕 Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
💕 Mengurangi dan memudarkan screctchmark.
💕 Aman untuk ibu hamil dan menyusui.
💕 Boleh di konsumsi oleh lelaki dan wanita. 
#mixberrypowder #mixberryshalicious
#mixberrypowdershalicious
#shalicious #minumanhits
#minumanseger #shaliciouskuantan
#minumankekinian #minumanenak #mixberrykuantan #mixberrypowderoriginal #shaliciousbeautysecret #eaf190911
123 48 19 September, 2019
@theshalicious Profile picture

@theshalicious

Shah Alam, Malaysia

Masalah sunburn adalah tanda yang paling jelas bahawa korang sudah duduk di luar terlalu lama. Tapi kerosakan akibat sinar matahari tidak selalu terlihat.
.

Tanda-tanda sunburn :
Kulit berubah menjadi kemerah-merahan dan gelap. Jika parah boleh sampai melecet kulit korang, lepas beberapa hari kemudian kulit akan mula mengelupas.
.

Haa korang nak tahu tak cara yang cepat dan selamat untuk hilangkan masalah sunburn ni? Alhamdulillah, mira suggest kan customer ni amalkan Mixberry Powder. Selepas 3 botol dah nampak kesan kulit jadi putih pinkish satu badan. Wow terbaik!👍
.
.

Inilah tugas dan kerja serbuk ajaib Mixberry Powder. Merawat masalah kulit melalui dalaman, memperbaharui serta mencantikkan semula struktur kulit. Mixberry Powder sangat menjadi kegilaan ramai sebab effect yang lebih cepat dan terbukti berkesan. Makin hari makin ramai yang jatuh cinta dengan Mixberry Powder ni sebab result dia memang gempak luar biasa.😍
.
.
Dah penat consume itu ini tapi zero effect? Mixberry Powder la jawapannya. Kemam kemam terus kulit jadi persis snow white.
.
.
.
Whatsapp mira 0173980757 atau klik je link kat bio @theshalicious 😘

Masalah sunburn adalah tanda yang paling jelas bahawa korang sudah duduk di luar terlalu lama. Tapi kerosakan akibat sinar matahari tidak selalu terlihat.
.

Tanda-tanda sunburn : 
Kulit berubah menjadi kemerah-merahan dan gelap. Jika parah boleh sampai melecet kulit korang, lepas beberapa hari kemudian kulit akan mula mengelupas.
.

Haa korang nak tahu tak cara yang cepat dan selamat untuk hilangkan masalah sunburn ni?  Alhamdulillah, mira suggest kan customer ni amalkan Mixberry Powder. Selepas 3 botol dah nampak kesan kulit jadi putih pinkish satu badan. Wow terbaik!👍
.
.

Inilah tugas dan kerja serbuk ajaib Mixberry Powder. Merawat masalah kulit melalui dalaman, memperbaharui serta mencantikkan semula struktur kulit. Mixberry Powder sangat menjadi kegilaan ramai sebab effect yang lebih cepat dan terbukti berkesan. Makin hari makin ramai yang jatuh cinta dengan Mixberry Powder ni sebab result dia memang gempak luar biasa.😍
.
.
Dah penat consume itu ini tapi zero effect? Mixberry Powder la jawapannya. Kemam kemam terus kulit jadi persis snow white.
.
.
.
Whatsapp mira 0173980757 atau klik je link kat bio @theshalicious 😘
104 36 7 September, 2019
@theshalicious Profile picture

@theshalicious

Tercari-cari foundation yang terbaik untuk menutup parut jerawat dan cela? Nak kulit tampak peloles dan glowing sepantas 3 minit? Semestinya boleh dengan Shalicious BB Cushion🤗 .
.
.
Dapdap sedikit jee, dah tak perlu nak touch up lagi. Makin lama makin glowing. Dia punya glowing takkan pernah menyerah kalah. Tekstur sangat ringan, tak heavy, tak nampak macam kelabu wajah atau bercapuk bila dipakai😍 .
.
.
Yang tak suka make up tebal-tebal tu, memang mira recommend sangat² korang untuk cuba BB Cushion ni. BB Cushion ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk lah kulit sensitif. Kulit jadi lebih sekata, licin, glowing serta senang dibawa ke mana-mana .
.
.
.
Nak order? Korang boleh terus whatsapp Mira 0173980757 for fast respond.😘

Tercari-cari foundation yang terbaik untuk menutup parut jerawat dan cela? Nak kulit tampak peloles dan glowing sepantas 3 minit? Semestinya boleh dengan Shalicious BB Cushion🤗 .
.
.
Dapdap sedikit jee, dah tak perlu nak touch up lagi. Makin lama makin glowing. Dia punya glowing takkan pernah menyerah kalah. Tekstur sangat ringan, tak heavy, tak nampak macam kelabu wajah atau bercapuk bila dipakai😍 .
.
.
Yang tak suka make up tebal-tebal tu, memang mira recommend sangat² korang untuk cuba BB Cushion ni. BB Cushion ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk lah kulit sensitif. Kulit jadi lebih sekata, licin, glowing serta senang dibawa ke mana-mana .
.
.
.
Nak order? Korang boleh terus whatsapp Mira 0173980757 for fast respond.😘
110 41 14 July, 2019
@teeha_beauty_house786 Profile picture

@teeha_beauty_house786

OMG!BERUBAH SATU TONE DARI KULIT ASAL SELEPAS CONSUME MIXBERRY SEBULAN!😍 NAK PUTIH SELURUH TUBUH??
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN?? SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TAPI DIRI SENDIRI SKUN KUSAM YAKMATT?? Dahh jangan risau.Meh sini kami bantu.Dah beribu orang belu dan repeat order bertubi2 .Sebab tu shalucious makin banyak permintaan.

AMARAN!
jika anda tdk mahu mnjadi cantik seperti mereka...JANGAN sesekali cuba produk ni.. simptom2 kesan penggunaan produk ini : ✔ kulit rasa soft bila disentuh
✔ liang2 roma semakin mengecil
✔ kulit kering terasa lembap, kulit berminyak hilang entah ke mana
✔ parut jerawat, pudar tak semena2
✔ jerawat jeragat hilang tiba2
✔ kulit kusam? pergi x mahu kembali

aduh! 🤦‍
mmg banyak kes kami terpaksa selesaikan skrg ni...maafkan kami jika terlewat reply whatsapp anda.. kami cuba yg terbaik utk anda dapat yg terbaik..💕
_____________________________________________

dah beribu terjual...repeat oder bertubi2...
testimoni silih berganti...
mmg 🔥 di pasaran...
x perlu lagi krim siang mlm!
💯% dijamin selamat dan berkesan!

http://www.wasap.my/601117884661

#tipsmukaglowing #shaliciousfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shalicious #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretscommunity #mukaputih #pinkish #antijerawat #antijeragat #bazarpaknil #kosmetikmurah #kedaionlinemurah #kulitpinkish #kulitpinkishgebu #putihseluruhbadan #putihseluruhtubuh #kulitkusamhilang #freepos #freepostage #freegift #sayajualbeautysecret #beautysecretoriginal #beautysecretmurah #mixberry #mixberrypowder #mixberryshalicious #mixberrypowdershalicious

OMG!BERUBAH SATU TONE DARI KULIT ASAL SELEPAS CONSUME MIXBERRY SEBULAN!😍 NAK PUTIH SELURUH TUBUH??
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN?? SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TAPI DIRI SENDIRI SKUN KUSAM YAKMATT?? Dahh jangan risau.Meh sini kami bantu.Dah beribu orang belu dan repeat order bertubi2 .Sebab tu shalucious makin banyak permintaan.

AMARAN!
jika anda tdk mahu mnjadi cantik seperti mereka...JANGAN sesekali cuba produk ni.. simptom2  kesan penggunaan produk ini : ✔ kulit rasa soft bila disentuh
✔ liang2 roma semakin mengecil
✔ kulit kering terasa lembap, kulit berminyak hilang entah ke mana
✔ parut jerawat, pudar tak semena2
✔ jerawat jeragat hilang tiba2
✔ kulit kusam? pergi x mahu kembali

aduh! 🤦‍
mmg banyak kes kami terpaksa selesaikan skrg ni...maafkan kami jika terlewat reply whatsapp anda.. kami cuba yg terbaik utk anda dapat yg terbaik..💕
_____________________________________________

dah beribu terjual...repeat oder bertubi2...
testimoni silih berganti...
mmg 🔥 di pasaran...
x perlu lagi krim siang mlm!
💯% dijamin selamat dan berkesan!

http://www.wasap.my/601117884661

#tipsmukaglowing #shaliciousfoundation #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #shalicious #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretscommunity #mukaputih #pinkish #antijerawat #antijeragat #bazarpaknil #kosmetikmurah #kedaionlinemurah #kulitpinkish #kulitpinkishgebu #putihseluruhbadan #putihseluruhtubuh #kulitkusamhilang #freepos #freepostage #freegift #sayajualbeautysecret #beautysecretoriginal #beautysecretmurah #mixberry #mixberrypowder #mixberryshalicious #mixberrypowdershalicious
0 0 14 October, 2019