#mixingwhitedazzle Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mixingwhitedazzle and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 hours
Average like
2.8
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
0 0 5 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
2 0 5 hours ago
@fiebeautyinjection Profile picture

@fiebeautyinjection

Mixing white
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle

Mixing white 
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle
3 0 10 October, 2019
@fiebeautyinjection Profile picture

@fiebeautyinjection

Mixing white
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle

Mixing white 
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle
0 0 10 October, 2019
@fiebeautyinjection Profile picture

@fiebeautyinjection

Mixing white
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle

Mixing white 
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle
0 0 10 October, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
7 0 25 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
5 0 25 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
3 0 25 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
6 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
1 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
0 0 24 September, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order

Combo kan dgn #finehimalayansalt utk fast result! this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn testimoni yg kita ada .
.
✔Original 100%
✔ Ready stock

Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #saltdetox #detoxdrip #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #ivdrip #himalayansalt #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order

Combo kan dgn #finehimalayansalt utk fast result! this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn testimoni yg kita ada .
.
✔Original 100%
✔ Ready stock

Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #saltdetox #detoxdrip #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #ivdrip #himalayansalt #whiteningtreatment #beautydrip
1 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
9 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
1 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
4 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
2 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
3 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
0 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
4 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
1 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
1 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
1 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
1 0 24 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
3 0 24 September, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order

Combo kan dgn #finehimalayansalt utk fast result! this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn testimoni yg kita ada .
.
✔Original 100%
✔ Ready stock

Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #saltdetox #detoxdrip #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #ivdrip #himalayansalt #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order

Combo kan dgn #finehimalayansalt utk fast result! this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn testimoni yg kita ada .
.
✔Original 100%
✔ Ready stock

Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #saltdetox #detoxdrip #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #ivdrip #himalayansalt #whiteningtreatment #beautydrip
2 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
4 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
2 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
4 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
7 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
9 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
11 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
2 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
0 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 1
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
0 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
2 0 23 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax70000gm 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#nanosalt
#cindella1200mg
#japanplatimum
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
1 0 23 September, 2019

Top #mixingwhitedazzle posts

@sindu_suntikputih2 Profile picture

@sindu_suntikputih2

Manfaat/Fungsi dan keunggulan suntik Mixing White Energize (Switzerland) : Sebagai injeksi pemutih kulit yang mampu meningkatkan warna dan tone kulit menjadi lebih meningkat, cerah dan menjadi lebih segar. Meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh agar tidak mudah terserang penyakit Memberikan rona pink pada kulit Antioksidan yang bermanfaat dalam mengeluarkan racun yang menumpuk dari dalam tubuh yang diakibatkan oleh radikal bebas yang didapat dari makanan, minuman, atau obat-obatan yang dapat mengganggu metabolisme tubuh dan fungsi organ Membantu peremajaan kulit atau meregenerasi sel-sel kulit yang mati dan membantu dalam mempercepat pergantian sel kulit yang baru Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. mencerahkan kulit yang kusam. Mencegah kerusakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari. Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak lebih cerah, kencang dan terjaga kelembabannya. Dosis dan Cara Pemakaian dari Produk Suntik Putih Mixing White Energize (Switzerland) : Suntik satu Set Mixing White Energize yang telah dicampur pada Intravena (IV) setiap seminggu sekali secara teratur dengan bantuan tenaga medis atau dokter ahli untuk mendapatkan hasil dan efek injeksi whitening terbaik dan manfaat lainnya. mohon maaf tidak terima komplain pecah krn kesalahan pihak expedisi.. kita selalu maksimalkan safetynya yaaa tqq

#mixingwhite
#mixingwhitemurah
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhiteinjection
#mixingwhitedazzle

Manfaat/Fungsi dan keunggulan suntik Mixing White Energize (Switzerland) : Sebagai injeksi pemutih kulit yang mampu meningkatkan warna dan tone kulit menjadi lebih meningkat, cerah dan menjadi lebih segar. Meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh agar tidak mudah terserang penyakit Memberikan rona pink pada kulit Antioksidan yang bermanfaat dalam mengeluarkan racun yang menumpuk dari dalam tubuh yang diakibatkan oleh radikal bebas yang didapat dari makanan, minuman, atau obat-obatan yang dapat mengganggu metabolisme tubuh dan fungsi organ Membantu peremajaan kulit atau meregenerasi sel-sel kulit yang mati dan membantu dalam mempercepat pergantian sel kulit yang baru Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. mencerahkan kulit yang kusam. Mencegah kerusakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari. Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak lebih cerah, kencang dan terjaga kelembabannya. Dosis dan Cara Pemakaian dari Produk Suntik Putih Mixing White Energize (Switzerland) : Suntik satu Set Mixing White Energize yang telah dicampur pada Intravena (IV) setiap seminggu sekali secara teratur dengan bantuan tenaga medis atau dokter ahli untuk mendapatkan hasil dan efek injeksi whitening terbaik dan manfaat lainnya. mohon maaf tidak terima komplain pecah krn kesalahan pihak expedisi.. kita selalu maksimalkan safetynya yaaa tqq

#mixingwhite 
#mixingwhitemurah 
#mixingwhiteoriginal 
#mixingwhiteenergize 
#mixingwhiteinjection 
#mixingwhitedazzle
0 2 28 January, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

MISS K BUAT MERDEKA SALES UNTUK YANG MANA MINTAK EXTEND SALES. MURA SANGAT2. PM DLU NANTI MISS K BAGITAHY HARGA. (SELAGI STOCK MASIH ADA-LIMITED STOCK ONLY) FIRST COME, FIRST SERVE. .
.
.

Mixing white baru.. upgrade dr mixing white lama. Blue dot(ADA BUBBLE)

Make sure yang blue dot and ada bubble baru ori okies.. .
.
🖍CLINIC LIST PROVIDED
🖍 FREE CONSULTATION
🖍FREE POSTAGE
🖍📲 WHATSAPP +60139001363 (MISS K)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#glutax300g
#cindella
#tren100mg
#glutaxgold
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione
#mixingwhitenergize
#cindellainjection
#cindellaluthione
#cinderellainjection
#glutax5gs
#vcinjection
#transamin

MISS K BUAT MERDEKA SALES UNTUK YANG MANA MINTAK EXTEND SALES. MURA SANGAT2. PM DLU NANTI MISS K BAGITAHY HARGA. (SELAGI STOCK MASIH ADA-LIMITED STOCK ONLY) FIRST COME, FIRST SERVE. .
.
.

Mixing white baru.. upgrade dr mixing white lama. Blue dot(ADA BUBBLE)

Make sure yang blue dot and ada bubble baru ori okies.. .
.
🖍CLINIC LIST PROVIDED
🖍 FREE CONSULTATION
🖍FREE POSTAGE
🖍📲 WHATSAPP +60139001363 (MISS K)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs 
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#glutax300g 
#cindella
#tren100mg 
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
#mixingwhitenergize
#cindellainjection 
#cindellaluthione
#cinderellainjection
#glutax5gs
#vcinjection
#transamin
129 1 29 August, 2017
RM140 FREEPOST
.
.
Mixing white baru.. upgrade dr mixing white lama. Blue dot(ADA BUBBLE)

Make sure yang blue dot and ada bubble baru ori okies.. .
.
🖍CLINIC LIST PROVIDED
🖍 FREE CONSULTATION
🖍FREE POSTAGE
🖍📲 WHATSAPP +601156785458 (MISS K)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs 
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#glutax300g 
#cindella
#tren100mg 
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
#cindella
#cindellainjection 
#cindellaluthione
#cinderellainjection
#glutax5gs
#vcinjection
#transamin
122 0 7 December, 2017
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 0115675458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#glutax300g
#cindella
#tren100mg
#glutaxgold
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 0115675458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs 
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#glutax300g 
#cindella
#tren100mg 
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
13 1 2 October, 2018
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#glutax300g
#cindella
#tren100mg
#glutaxgold
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs 
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#glutax300g 
#cindella
#tren100mg 
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
16 0 2 October, 2018
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#glutax300g
#cindella
#tren100mg
#glutaxgold
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs 
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#glutax300g 
#cindella
#tren100mg 
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
15 1 2 October, 2018
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#glutax300g
#cindella
#tren100mg
#glutaxgold
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs 
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#glutax300g 
#cindella
#tren100mg 
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
14 1 3 October, 2018
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#glutax300g
#cindella
#tren100mg
#glutaxgold
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs 
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#glutax300g 
#cindella
#tren100mg 
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
22 2 3 October, 2018