#mixingwhitedazzleboost Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mixingwhitedazzleboost and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
11 hours
Average like
2.6
Average comment
0.8
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@sasasya_whitening Profile picture

@sasasya_whitening

BUKAN BIASE-BIASE UOLLS SET HIGHDOSE YG BARU NI. New Highdose whitening injection from swiss 💯permanent whitening. Sekali drip pun dah boleh nampak kesan. Sesuai utk kulit yg degil dan dah try macam2 injection tapi x menjadi😘❤️
.
Untuk set baru highdose whitening booster ini diformulasikan dari Swiss dan ianya 100% selamat digunakan mengikut dose yg betul. Hanya perlu drip seminggu sekali sahaja utk kesan optimum.
.
Inhibitor factor yg ditambah dgn MIF utk merendahkan paras melanin didalam badan seseorang yg menjadi punca warna kulit asal gelap dan kusam.
.
Annona stemcell pula telah ditukarkan kepada kojic acid + Q10 dimana 2 bahan pemutih yg sgt activ utk tubuh badan selain dapat menggalakkan proses gluta di dalam tubuh.
.
Mineral booster dan stemcell pula terkenal menjadikan kulit sentiasa kelihatan muda, lembut dan lebih anjal. Dgn pengambilan kerap kulit akan cepat kelihatan cerah putih, gebu dan kesan nya kekal seumur hidup.
.
.
.
#highdosevitaminc #MixingWhite #highdosewhitening #PlacentaLucchini #Nexentury29 #Evgenis #Nexenturymalaysia #noventawhitening #OrientalPlatinum #Oriental #Cindellaluthione #Transamin #Complexion #Glutax #japanplatinummurah #japanplatinum #snowwhite #nanguang #AWDwhitening #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #safieyilias #Mixingwhitedazzleboost #EvgenisDumovit #whiteninginjection #slimminginjection

BUKAN BIASE-BIASE UOLLS SET HIGHDOSE YG BARU NI. New Highdose whitening injection from swiss 💯permanent whitening. Sekali drip pun dah boleh nampak kesan. Sesuai utk kulit yg degil dan dah try macam2 injection tapi x menjadi😘❤️
.
Untuk set baru highdose whitening booster ini diformulasikan dari Swiss dan ianya 100% selamat digunakan mengikut dose yg betul. Hanya perlu drip seminggu sekali sahaja utk kesan optimum.
.
Inhibitor factor yg ditambah dgn MIF utk merendahkan paras melanin didalam badan seseorang yg menjadi punca warna kulit asal gelap dan kusam.
.
Annona stemcell pula telah ditukarkan kepada kojic acid + Q10 dimana 2 bahan pemutih yg sgt activ utk tubuh badan selain dapat menggalakkan proses gluta di dalam tubuh.
.
Mineral booster dan stemcell pula terkenal menjadikan kulit sentiasa kelihatan muda, lembut dan lebih anjal. Dgn pengambilan kerap kulit akan cepat kelihatan cerah putih, gebu dan kesan nya kekal seumur hidup.
.
.
.
#highdosevitaminc #MixingWhite #highdosewhitening #PlacentaLucchini #Nexentury29 #Evgenis #Nexenturymalaysia #noventawhitening #OrientalPlatinum #Oriental #Cindellaluthione #Transamin #Complexion #Glutax #japanplatinummurah #japanplatinum #snowwhite #nanguang #AWDwhitening #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #safieyilias #Mixingwhitedazzleboost #EvgenisDumovit #whiteninginjection #slimminginjection
2 0 10 hours ago
@sasasya_whitening Profile picture

@sasasya_whitening

BUKAN BIASE-BIASE UOLLS SET HIGHDOSE YG BARU NI. New Highdose whitening injection from swiss 💯permanent whitening. Sekali drip pun dah boleh nampak kesan. Sesuai utk kulit yg degil dan dah try macam2 injection tapi x menjadi😘❤️
.
Untuk set baru highdose whitening booster ini diformulasikan dari Swiss dan ianya 100% selamat digunakan mengikut dose yg betul. Hanya perlu drip seminggu sekali sahaja utk kesan optimum.
.
Inhibitor factor yg ditambah dgn MIF utk merendahkan paras melanin didalam badan seseorang yg menjadi punca warna kulit asal gelap dan kusam.
.
Annona stemcell pula telah ditukarkan kepada kojic acid + Q10 dimana 2 bahan pemutih yg sgt activ utk tubuh badan selain dapat menggalakkan proses gluta di dalam tubuh.
.
Mineral booster dan stemcell pula terkenal menjadikan kulit sentiasa kelihatan muda, lembut dan lebih anjal. Dgn pengambilan kerap kulit akan cepat kelihatan cerah putih, gebu dan kesan nya kekal seumur hidup.
.
.
.
#highdosevitaminc #MixingWhite #highdosewhitening #PlacentaLucchini #Nexentury29 #Evgenis #Nexenturymalaysia #noventawhitening #OrientalPlatinum #Oriental #Cindellaluthione #Transamin #Complexion #Glutax #japanplatinummurah #japanplatinum #snowwhite #nanguang #AWDwhitening #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #safieyilias #Mixingwhitedazzleboost #EvgenisDumovit #whiteninginjection #slimminginjection

BUKAN BIASE-BIASE UOLLS SET HIGHDOSE YG BARU NI. New Highdose whitening injection from swiss 💯permanent whitening. Sekali drip pun dah boleh nampak kesan. Sesuai utk kulit yg degil dan dah try macam2 injection tapi x menjadi😘❤️
.
Untuk set baru highdose whitening booster ini diformulasikan dari Swiss dan ianya 100% selamat digunakan mengikut dose yg betul. Hanya perlu drip seminggu sekali sahaja utk kesan optimum.
.
Inhibitor factor yg ditambah dgn MIF utk merendahkan paras melanin didalam badan seseorang yg menjadi punca warna kulit asal gelap dan kusam.
.
Annona stemcell pula telah ditukarkan kepada kojic acid + Q10 dimana 2 bahan pemutih yg sgt activ utk tubuh badan selain dapat menggalakkan proses gluta di dalam tubuh.
.
Mineral booster dan stemcell pula terkenal menjadikan kulit sentiasa kelihatan muda, lembut dan lebih anjal. Dgn pengambilan kerap kulit akan cepat kelihatan cerah putih, gebu dan kesan nya kekal seumur hidup.
.
.
.
#highdosevitaminc #MixingWhite #highdosewhitening #PlacentaLucchini #Nexentury29 #Evgenis #Nexenturymalaysia #noventawhitening #OrientalPlatinum #Oriental #Cindellaluthione #Transamin #Complexion #Glutax #japanplatinummurah #japanplatinum #snowwhite #nanguang #AWDwhitening #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #safieyilias #Mixingwhitedazzleboost #EvgenisDumovit #whiteninginjection #slimminginjection
2 0 10 hours ago
@sasasya_whitening Profile picture

@sasasya_whitening

BUKAN BIASE-BIASE UOLLS SET HIGHDOSE YG BARU NI. New Highdose whitening injection from swiss 💯permanent whitening. Sekali drip pun dah boleh nampak kesan. Sesuai utk kulit yg degil dan dah try macam2 injection tapi x menjadi😘❤️
.
Untuk set baru highdose whitening booster ini diformulasikan dari Swiss dan ianya 100% selamat digunakan mengikut dose yg betul. Hanya perlu drip seminggu sekali sahaja utk kesan optimum.
.
Inhibitor factor yg ditambah dgn MIF utk merendahkan paras melanin didalam badan seseorang yg menjadi punca warna kulit asal gelap dan kusam.
.
Annona stemcell pula telah ditukarkan kepada kojic acid + Q10 dimana 2 bahan pemutih yg sgt activ utk tubuh badan selain dapat menggalakkan proses gluta di dalam tubuh.
.
Mineral booster dan stemcell pula terkenal menjadikan kulit sentiasa kelihatan muda, lembut dan lebih anjal. Dgn pengambilan kerap kulit akan cepat kelihatan cerah putih, gebu dan kesan nya kekal seumur hidup.
.
.
.
#highdosevitaminc #MixingWhite #highdosewhitening #PlacentaLucchini #Nexentury29 #Evgenis #Nexenturymalaysia #noventawhitening #OrientalPlatinum #Oriental #Cindellaluthione #Transamin #Complexion #Glutax #japanplatinummurah #japanplatinum #snowwhite #nanguang #AWDwhitening #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #safieyilias #Mixingwhitedazzleboost #EvgenisDumovit #whiteninginjection #slimminginjection

BUKAN BIASE-BIASE UOLLS SET HIGHDOSE YG BARU NI. New Highdose whitening injection from swiss 💯permanent whitening. Sekali drip pun dah boleh nampak kesan. Sesuai utk kulit yg degil dan dah try macam2 injection tapi x menjadi😘❤️
.
Untuk set baru highdose whitening booster ini diformulasikan dari Swiss dan ianya 100% selamat digunakan mengikut dose yg betul. Hanya perlu drip seminggu sekali sahaja utk kesan optimum.
.
Inhibitor factor yg ditambah dgn MIF utk merendahkan paras melanin didalam badan seseorang yg menjadi punca warna kulit asal gelap dan kusam.
.
Annona stemcell pula telah ditukarkan kepada kojic acid + Q10 dimana 2 bahan pemutih yg sgt activ utk tubuh badan selain dapat menggalakkan proses gluta di dalam tubuh.
.
Mineral booster dan stemcell pula terkenal menjadikan kulit sentiasa kelihatan muda, lembut dan lebih anjal. Dgn pengambilan kerap kulit akan cepat kelihatan cerah putih, gebu dan kesan nya kekal seumur hidup.
.
.
.
#highdosevitaminc #MixingWhite #highdosewhitening #PlacentaLucchini #Nexentury29 #Evgenis #Nexenturymalaysia #noventawhitening #OrientalPlatinum #Oriental #Cindellaluthione #Transamin #Complexion #Glutax #japanplatinummurah #japanplatinum #snowwhite #nanguang #AWDwhitening #Miraclewhiteinjection #cindella1200mg #glutax70000gm #glutaxdnax #glutax8000gz #cindelle3000 #safieyilias #Mixingwhitedazzleboost #EvgenisDumovit #whiteninginjection #slimminginjection
3 0 10 hours ago
@breastfillersabah Profile picture

@breastfillersabah

kita guna filler hA yg pekat ya? kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •

••















#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #breastfillermalaysia #injectionkurus #lipolab #breastfillersabah #saintblanc #neutroskin #glutaxdna #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening

kita guna filler hA yg pekat ya? kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •
•
••
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #breastfillermalaysia #injectionkurus #lipolab #breastfillersabah #saintblanc #neutroskin #glutaxdna #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening
3 0 18 hours ago
@breastfillersabah Profile picture

@breastfillersabah

kita guna filler hA yg pekat ya? kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •

••















#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #breastfillermalaysia #injectionkurus #lipolab #breastfillersabah #saintblanc #neutroskin #glutaxdna #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening

kita guna filler hA yg pekat ya? kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •
•
••
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #breastfillermalaysia #injectionkurus #lipolab #breastfillersabah #saintblanc #neutroskin #glutaxdna #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening
2 0 10 October, 2019
@buttfillermalaysia Profile picture

@buttfillermalaysia

kita guna filler hA yg pekat ya? kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •

••















#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #breastfillermalaysia #injectionkurus #lipolab #breastfillersabah #saintblanc #neutroskin #glutaxdna #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening

kita guna filler hA yg pekat ya? kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •
•
••
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #breastfillermalaysia #injectionkurus #lipolab #breastfillersabah #saintblanc #neutroskin #glutaxdna #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening
7 0 10 October, 2019
@breastfillerinjection Profile picture

@breastfillerinjection

Utk yang ada masalah muka bulat, dagu pendek, dagu tak cukup panjang, dagu tenggelam, dagu tak balance & Inginkan wajah bujur sirih? Jom dapatkan dagu idaman anda.
kita guna filler hA yg pekat iaitu NEURAMIS sis! kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •

••















#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #injectionwhitening #injectionkurus #lipolab #aquaveniscy6 #chinfillermalaysia #neutroskin #chinfiller #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening

Utk yang ada masalah muka bulat, dagu pendek, dagu tak cukup panjang, dagu tenggelam, dagu tak balance & Inginkan wajah bujur sirih? Jom dapatkan dagu idaman anda. 
kita guna filler hA yg pekat iaitu NEURAMIS sis! kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •
•
••
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #injectionwhitening #injectionkurus #lipolab #aquaveniscy6 #chinfillermalaysia #neutroskin #chinfiller #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening
2 0 8 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

HOT SELLING PRODUCT 🔥🔥🔥 harga masih lagi promo ya RM200 free pos 😘
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

HOT SELLING PRODUCT 🔥🔥🔥 harga masih lagi promo ya RM200 free pos 😘
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
9 1 6 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

ROCHE EUF sekarang offer RM100 FREE POS + FREE GIFT ya 🤗😍 ready stock ✅✅ whatsapp 017-9626160 (sis aen) .
-
-
-
-
ANTARA KELEBIHAN LAIN BILA BELI DENGAN SIS AEN?
- tips penggunaan/pantang diberikan
- sis Aen guide sendiri dari A-Z
-barang sampai 1 -2 hari bekerja
- fast reply dan nom tracking diberikan

ROCHE EUF sekarang offer RM100 FREE POS + FREE GIFT ya 🤗😍 ready stock ✅✅ whatsapp 017-9626160 (sis aen) .
-
-
-
-
ANTARA KELEBIHAN LAIN BILA BELI DENGAN SIS AEN?
- tips penggunaan/pantang diberikan
- sis Aen guide sendiri dari A-Z
-barang sampai 1 -2 hari bekerja
- fast reply dan nom tracking diberikan
8 1 5 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

PLACENTA LUCCHINI HUMAN READY STOCK! 😍😍😍 ada yg nak harga pengenalan tak???? 😱😱

PLACENTA LUCCHINI HUMAN READY STOCK! 😍😍😍 ada yg nak harga pengenalan tak???? 😱😱
5 1 5 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
2 1 3 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

MORNING 😍😍😍 TESTIMONI HOT SELLING PRODUCT MIXING WHITE 🔥🔥🔥THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

MORNING 😍😍😍 TESTIMONI HOT SELLING PRODUCT MIXING WHITE 🔥🔥🔥THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
3 1 3 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

MORNING 😍😍😍 TESTIMONI HOT SELLING PRODUCT MIXING WHITE 🔥🔥🔥THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

MORNING 😍😍😍 TESTIMONI HOT SELLING PRODUCT MIXING WHITE 🔥🔥🔥THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
4 1 3 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

MORNING 😍😍😍 TESTIMONI HOT SELLING PRODUCT MIXING WHITE 🔥🔥🔥THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

MORNING 😍😍😍 TESTIMONI HOT SELLING PRODUCT MIXING WHITE 🔥🔥🔥THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
2 1 3 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

HOT SELLING PRODUCT 🔥🔥🔥 harga masih lagi promo ya RM200 free pos 😘
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

HOT SELLING PRODUCT 🔥🔥🔥 harga masih lagi promo ya RM200 free pos 😘
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
1 1 3 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

Yg nak beli GLUTAX 990000GH ready stock jugak ye ✅ tapi sis aen jual fullset.. xde loose set or half set 🙏🏻🙏🏻
-
-
Benefits

1) Whiten and moisturize the skin
2) Soften and smooth the skin
3) Make the skin more radiant and radiant
4) Tighten and strengthen skin tissue
5) Reduces fine lines and wrinkles on the skin
6) Eliminating Age Spot
7) Reduces pigmentation and spots on the skin
8) Increase energy in the body
9) Healthy all organs in the body
10) Increase the immune system
11) Maintain Liver health and Improve Sleep Quality
12) Flatten uneven skin tone
13) Maintain skin firmness and elasticity -
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH UNTUK 10 TERAWAL‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

Yg nak beli GLUTAX 990000GH ready stock jugak ye ✅ tapi sis aen jual fullset.. xde loose set or half set 🙏🏻🙏🏻
-
-
Benefits

1) Whiten and moisturize the skin
2) Soften and smooth the skin
3) Make the skin more radiant and radiant
4) Tighten and strengthen skin tissue
5) Reduces fine lines and wrinkles on the skin
6) Eliminating Age Spot
7) Reduces pigmentation and spots on the skin
8) Increase energy in the body
9) Healthy all organs in the body
10) Increase the immune system
11) Maintain Liver health and Improve Sleep Quality
12) Flatten uneven skin tone
13) Maintain skin firmness and elasticity -
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH UNTUK 10 TERAWAL‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
5 1 2 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

FEEDBACK PLACENTA LUCCHINI STEMCELL 👇🏻👇🏻 Boleh inject direct di muka @
Nak inject lengan/tangan pon boleh 🤗

Amat sesuai untuk:
-parut berlubang di sebabkn jerawat
-luka accident(cepat baik )
-kulit jerawat muka n badan
-parut kudis,parut hitam di muka n badan
-kulit kendur
-kulit tua sebelum usia
-kulit kusam
-kulit tak berseri
-kulit tak sekata
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

FEEDBACK PLACENTA LUCCHINI STEMCELL 👇🏻👇🏻 Boleh inject direct di muka @
Nak inject lengan/tangan pon boleh 🤗

Amat sesuai untuk:
-parut berlubang di sebabkn jerawat
-luka accident(cepat baik )
-kulit jerawat muka n badan
-parut kudis,parut hitam di muka n badan
-kulit kendur
-kulit tua sebelum usia
-kulit kusam
-kulit tak berseri
-kulit tak sekata
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
4 1 2 October, 2019
@breastfillersabah Profile picture

@breastfillersabah

Utk yang ada masalah muka bulat, dagu pendek, dagu tak cukup panjang, dagu tenggelam, dagu tak balance & Inginkan wajah bujur sirih? Jom dapatkan dagu idaman anda.
kita guna filler hA yg pekat iaitu NEURAMIS sis! kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •

••















#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #injectionwhitening #injectionkurus #lipolab #aquaveniscy6 #chinfillermalaysia #neutroskin #chinfiller #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening

Utk yang ada masalah muka bulat, dagu pendek, dagu tak cukup panjang, dagu tenggelam, dagu tak balance & Inginkan wajah bujur sirih? Jom dapatkan dagu idaman anda. 
kita guna filler hA yg pekat iaitu NEURAMIS sis! kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •
•
••
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #injectionwhitening #injectionkurus #lipolab #aquaveniscy6 #chinfillermalaysia #neutroskin #chinfiller #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening
2 0 2 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
6 1 2 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
1 1 2 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
0 1 2 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

NEW PRODUCT 🔥🔥🔥🔥
Acido Ascorbico Bayer mengandungi vitamin C berfungsi sebagai anti aging, memutihkan dan menganjalkan kulit 💋
.
Antara Manfaat Acido Bayer :
🌟 Melembapkn kulit
🌟 Menegangkn kulit
🌟 Sekata kn tone kulit
🌟 Memudarkn part hitam muka n bdn
🌟 Mengecutkn jerawat
🌟 Sihatkn kulit

NEW PRODUCT 🔥🔥🔥🔥
Acido Ascorbico Bayer mengandungi vitamin C berfungsi sebagai anti aging, memutihkan dan menganjalkan kulit 💋
.
Antara Manfaat Acido Bayer :
🌟 Melembapkn kulit
🌟 Menegangkn kulit
🌟 Sekata kn tone kulit
🌟 Memudarkn part hitam muka n bdn
🌟 Mengecutkn jerawat
🌟 Sihatkn kulit
1 1 1 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

NEW FEEDBACK ! ✳ ready stock✳Kebaikan mixing white : -
-
👉🏻Memberikan rona pink pada kulit 👉🏻Meningkatkan daya tahan tubuh. 👉🏻Membuat kulit lebih putih dan cerah. 👉🏻Membantu peremajaan kulit. 👉🏻Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. 👉🏻 memudarkan parut pada wajah dan badan
👉🏻mencerahkan kulit yg kusam. Mencegah kerosakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
👉🏻Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi tegang dan anjal.

NEW FEEDBACK ! ✳ ready stock✳Kebaikan mixing white : -
-
👉🏻Memberikan rona pink pada kulit 👉🏻Meningkatkan daya tahan tubuh. 👉🏻Membuat kulit lebih putih dan cerah. 👉🏻Membantu peremajaan kulit. 👉🏻Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. 👉🏻 memudarkan parut pada wajah dan badan
👉🏻mencerahkan kulit yg kusam. Mencegah kerosakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
👉🏻Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi tegang dan anjal.
2 1 1 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
0 1 1 October, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

The HIGHEST DOSAGE AMONG GLUTAX IV!
GLUTAX 2,000,000 GX “DualNA premium recombined stem cell”

Benefits:
Whiten and nourish the skin
Improves aging and also protect skin from acne
Reduce dark spots
Reduce dark circles under the eyes
Softens the skin
Creating a flexible, smooth, healthy and radiant skin
Prevent acne and remove stains
Anti-aging and anti-wrinkle
Improving healing of wounds
Fixes damaged skin cells
Maintains existing collagen in the body

Glutax 2000000GX has released and upgraded their previous Glutax 2000gs which is now more powerful & works super fast!

GLUTAX 2000000gx ReCombined White :-protects and enhances the Glutathione content of our body’s cells, tissues, body fluids and organ systems thus leading to a rejuvenated health, fairer, radiant and flawless complexion.

Recombined Stem Cell includes:-
Grape Stem Cell
Apple Stem Cell
Argan Fruit Stem Cell
Rose Placenta Extract

Other Ingredients:-
Ultrafiltrazione Glutathione 2000000
Acido Alfa Lipoico 700mg
Epidermal Growth factor 2000mg
Acido Cogico 500mg
Pro Coenzyme Q10 600mg
Cinnamomum Subavenium 325mg
Multivitaminico 3500mg
Collagen Natural 800mg
Selenio 600mg

Package includes:

10 vials :-Glutathione, Epidermal Growth Factor 2000000, Alpha Lipoic Acid 700mg/ ProCoenzyme Q10 600mg and Kojic Acid 500mg/ Cinnamomum Subavenium 325mg

10 ampoules:- Ascorbic Acid 3500mg, Collagen Extract 800mg and Selenium 600mg

10 ampoules:- Recombined Stem Cell (Grape Seed , Apple, Argan Fruit, Rose Placenta Extract) 600mg

The HIGHEST DOSAGE AMONG GLUTAX IV! 
GLUTAX 2,000,000 GX “DualNA premium recombined stem cell”

Benefits:
Whiten and nourish the skin
Improves aging and also protect skin from acne
Reduce dark spots
Reduce dark circles under the eyes
Softens the skin
Creating a flexible, smooth, healthy and radiant skin
Prevent acne and remove stains
Anti-aging and anti-wrinkle
Improving healing of wounds
Fixes damaged skin cells
Maintains existing collagen in the body

Glutax 2000000GX has released and upgraded their previous Glutax 2000gs which is now more powerful & works super fast!

GLUTAX 2000000gx ReCombined White :-protects and enhances the Glutathione content of our body’s cells, tissues, body fluids and organ systems thus leading to a rejuvenated health, fairer, radiant and flawless complexion.

Recombined Stem Cell includes:-
Grape Stem Cell
Apple Stem Cell
Argan Fruit Stem Cell
Rose Placenta Extract

Other Ingredients:-
Ultrafiltrazione Glutathione 2000000
Acido Alfa Lipoico 700mg
Epidermal Growth factor 2000mg
Acido Cogico 500mg
Pro Coenzyme Q10 600mg
Cinnamomum Subavenium 325mg
Multivitaminico 3500mg
Collagen Natural 800mg
Selenio 600mg

Package includes:

10 vials :-Glutathione, Epidermal Growth Factor 2000000, Alpha Lipoic Acid 700mg/ ProCoenzyme Q10 600mg and Kojic Acid 500mg/ Cinnamomum Subavenium 325mg

10 ampoules:- Ascorbic Acid 3500mg, Collagen Extract 800mg and Selenium 600mg

10 ampoules:- Recombined Stem Cell (Grape Seed , Apple, Argan Fruit, Rose Placenta Extract) 600mg
2 1 1 October, 2019
@breastfillerinjection Profile picture

@breastfillerinjection

Utk yang ada masalah muka bulat, dagu pendek, dagu tak cukup panjang, dagu tenggelam, dagu tak balance & Inginkan wajah bujur sirih? Jom dapatkan dagu idaman anda.
kita guna filler hA yg pekat iaitu NEURAMIS sis! kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •

••















#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #injectionwhitening #injectionkurus #lipolab #aquaveniscy6 #chinfillermalaysia #neutroskin #chinfiller #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening

Utk yang ada masalah muka bulat, dagu pendek, dagu tak cukup panjang, dagu tenggelam, dagu tak balance & Inginkan wajah bujur sirih? Jom dapatkan dagu idaman anda. 
kita guna filler hA yg pekat iaitu NEURAMIS sis! kita TAK GUNA filler murah yg beautician lain jual murah tuu 🤭 oopsssiee🔥whatsapp +60133303077🔥Nak dapatkan breast yang MANTAP? MONTOK? TEGANG? BESAR? harga jauh lebih MAMPU MILIK! 😍 Hanya tinggal 10 slots sahaja yang available. Jom dapatkan servis terbaik dari kami 😘
🔥 Breast filler treatment kami menggunakan HYALURONIC ACID FILLER yang selamat digunakan 🔥 TIADA SIDE EFFECT SEPERTI BREAST CANCER DAN LAIN LAIN
🔥 Boleh pregnant & breastfeed baby
🔥 Kesan ON THE SPOT!
🔥 TIDAK SAKIT
🔥 Breast & Butt akan jadi lebih firm dan terbentuk cantik
🔥 Treatment dijalankan selama 1 jam. Selepas habis treatment boleh sambung buat kerja tanpa perlu bedrest.
🔥 Boleh menyelesaikan masalah breast & butt KENDUR, KECIL, MENGELEBEH & SEBAGAINYA 😍
Kami pasti anda akan berpuas hati jika mengambil TRIAL SET ini! Kepuasan pelangan adalah keutamaan kami 😊 Whatsapp kami untuk buat appointment. •
•
••
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#japanplatinum #cindelle3000 #miraclecwhite #glutax #injectionwhitening #injectionkurus #lipolab #aquaveniscy6 #chinfillermalaysia #neutroskin #chinfiller #mixingwhite #cindella1200 #mixingwhitedazzleboost #evgenisregeneration #lipodistrofk #kuhravitae #lcarnitine #breastfiller #evgenisdumovit #ubatkurus #nanguang #nexenturymalaysia #nankuang #breastenlargement #duoton #aquaskinveniscy #whiteninginjection #injectionwhitening
2 0 30 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

FEEDBACK PLACENTA LUCCHINI STEMCELL 👇🏻👇🏻 Boleh inject direct di muka @
Nak inject lengan/tangan pon boleh 🤗

Amat sesuai untuk:
-parut berlubang di sebabkn jerawat
-luka accident(cepat baik )
-kulit jerawat muka n badan
-parut kudis,parut hitam di muka n badan
-kulit kendur
-kulit tua sebelum usia
-kulit kusam
-kulit tak berseri
-kulit tak sekata
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

FEEDBACK PLACENTA LUCCHINI STEMCELL 👇🏻👇🏻 Boleh inject direct di muka @
Nak inject lengan/tangan pon boleh 🤗

Amat sesuai untuk:
-parut berlubang di sebabkn jerawat
-luka accident(cepat baik )
-kulit jerawat muka n badan
-parut kudis,parut hitam di muka n badan
-kulit kendur
-kulit tua sebelum usia
-kulit kusam
-kulit tak berseri
-kulit tak sekata
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
0 1 30 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
0 1 30 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

•• NEUTRO SKIN ••
🔥Extract Delima untuk putih kemerahan uolls😱😱 Buah delima ni ada banyak manfaatnya . Memang powerfull ❤ .
Antara fungsi & kebaikan Neutro Skin :
❤ Whitening (Mencerahkan Kulit)
❤ Skin Repair (Jerawat/Parut)
❤ Pigment (Bintik Hitam)
❤ Moist And Smooth Skin (Menghaluskan Kulit)
❤ Anti Aging (Awet Muda)
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT SEBELUM TAHUN BARU??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

•• NEUTRO SKIN ••
🔥Extract Delima untuk putih kemerahan uolls😱😱 Buah delima ni ada banyak manfaatnya . Memang powerfull ❤ .
Antara fungsi & kebaikan Neutro Skin :
❤ Whitening (Mencerahkan Kulit)
❤ Skin Repair (Jerawat/Parut)
❤ Pigment (Bintik Hitam)
❤ Moist And Smooth Skin (Menghaluskan Kulit)
❤ Anti Aging (Awet Muda)
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT SEBELUM TAHUN BARU??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
0 1 30 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

•• NEUTRO SKIN ••
🔥Extract Delima untuk putih kemerahan uolls😱😱 Buah delima ni ada banyak manfaatnya . Memang powerfull ❤ .
Antara fungsi & kebaikan Neutro Skin :
❤ Whitening (Mencerahkan Kulit)
❤ Skin Repair (Jerawat/Parut)
❤ Pigment (Bintik Hitam)
❤ Moist And Smooth Skin (Menghaluskan Kulit)
❤ Anti Aging (Awet Muda)
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT SEBELUM TAHUN BARU??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

•• NEUTRO SKIN ••
🔥Extract Delima untuk putih kemerahan uolls😱😱 Buah delima ni ada banyak manfaatnya . Memang powerfull ❤ .
Antara fungsi & kebaikan Neutro Skin :
❤ Whitening (Mencerahkan Kulit)
❤ Skin Repair (Jerawat/Parut)
❤ Pigment (Bintik Hitam)
❤ Moist And Smooth Skin (Menghaluskan Kulit)
❤ Anti Aging (Awet Muda)
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT SEBELUM TAHUN BARU??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
1 1 30 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

FEEDBACK LAROSCORBINE PLATINUM E-UF ready stock ‼️‼️ RM100 SAHAJA SEKOTAK ‼️more info boleh whatsapp sis aen 017-9626160 😘
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT SEBELUM TAHUN BARU??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

FEEDBACK LAROSCORBINE PLATINUM E-UF ready stock ‼️‼️ RM100 SAHAJA SEKOTAK ‼️more info boleh whatsapp sis aen 017-9626160 😘
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT SEBELUM TAHUN BARU??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
2 1 29 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

NEUTRO SKIN VITAMIN C COLLAGEN
Dosage:
Vitamin C 2000mg
Collagen 1000mg

BENEFITS

Reduce wrinkles
Fade scar and dark spots
Moisture skin
Fade discolorations’ hyper pigmentation such as liver spots, age spots and skin pigmentations.
Improves skin complexion
Replenish lost collage and increase skin elasticity.

Each box contains 10 ×5ml.

Recommended dosage :
1 ampoules 1 or 2 injection every week for 1 or 2 months then can reduce the dosage to 1 injection every 2 weeks for maintenance. Suggest inject with Glutathione to get best result.

This product is administered by Intravenously (IV)
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

NEUTRO SKIN VITAMIN C COLLAGEN
Dosage: 
Vitamin C 2000mg
Collagen 1000mg

BENEFITS

Reduce wrinkles
Fade scar and dark spots
Moisture skin
Fade discolorations’ hyper pigmentation such as liver spots, age spots and skin pigmentations.
Improves skin complexion
Replenish lost collage and increase skin elasticity.

Each box contains 10 ×5ml.

Recommended dosage :
1 ampoules 1 or 2 injection every week for 1 or 2 months then can reduce the dosage to 1 injection every 2 weeks for maintenance. Suggest inject with Glutathione to get best result.

This product is administered by Intravenously (IV)
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
0 1 29 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

GLUTAX 680000GR - snoRNAs Intense White
HIGHEST Glutathione in the Market!!!
-is an innovative and renewed whitening skin solution.
-it strikes against spots, offering both QUICK-ACTING EFFECTS, and the ongoing benefits of WHITENING.
Top 5 Skin Problems will be solved!
👉Dull Skin 👉Freckles and Pigmentation 👉Dry Skin 👉Oily Skin
👉Open Pores

Contents:
680000000mg Glutathione
180000mg Multivitamins
8000mg EGF
2800mg Kojic Acid
1080mh Oxygenox Q10
8800mg Natural Collagen
3800mg Selenium
6800mg White Elements
880mg Recombined Stemcell

Other benefits:
Makes skin healthy, smoother, and white!
Boost energy
Reduces pigmentation & freckles
Makes skin fair and firm
Reduces wrinkles and fine lines
Reduces age spot
Improve brightness & radiance of the skin
Improves skin tone imbalance
Promotes skin firmness & elasticity

GLUTAX 680000GR - snoRNAs Intense White
HIGHEST Glutathione in the Market!!!
-is an innovative and renewed whitening skin solution.
-it strikes against spots, offering both QUICK-ACTING EFFECTS, and the ongoing benefits of WHITENING.
Top 5 Skin Problems will be solved!
👉Dull Skin 👉Freckles and Pigmentation 👉Dry Skin 👉Oily Skin
👉Open Pores

Contents:
680000000mg Glutathione
180000mg Multivitamins
8000mg EGF
2800mg Kojic Acid
1080mh Oxygenox Q10
8800mg Natural Collagen
3800mg Selenium
6800mg White Elements
880mg Recombined Stemcell

Other benefits:
Makes skin healthy, smoother, and white!
Boost energy
Reduces pigmentation & freckles
Makes skin fair and firm
Reduces wrinkles and fine lines
Reduces age spot
Improve brightness & radiance of the skin
Improves skin tone imbalance
Promotes skin firmness & elasticity
3 1 29 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
1 1 28 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

VITAMIN C ROCHE GOLD😱😱 Manfaat
✔️Menambahkan kollagen yg hilang Dan berkurangan akibat usia semakin bertambah
✔️Anti oksida
✔️Kurangkan garis halus,kedutan,pigmentasi Dan parut kecil
✔️Tingkatkan keanjalan kulit,buat kulit lebih lembut Dan lembap
✔️Merawat masalah kulit wajah akibat salah pakai produk

Sekotak Ada 12 set ❤️Sangat sesuai di mix bersama injection whitening yg lain

VITAMIN C ROCHE GOLD😱😱 Manfaat
✔️Menambahkan kollagen yg hilang Dan berkurangan akibat usia semakin bertambah
✔️Anti oksida
✔️Kurangkan garis halus,kedutan,pigmentasi Dan parut kecil
✔️Tingkatkan keanjalan kulit,buat kulit lebih lembut Dan lembap
✔️Merawat masalah kulit wajah akibat salah pakai produk

Sekotak Ada 12 set ❤️Sangat sesuai di mix bersama injection whitening yg lain
2 2 28 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

PLACENTA LUCCHINI HUMAN READY STOCK! 😍😍😍 ada yg nak harga pengenalan tak???? 😱😱
-
-

Lucchini Human Placenta💞💞💞
Lucchini Placenta provides a stimulating effect on cell renewal of the epidermis on the entire body by promoting the formation of new blood vessels, and nerves, thus, leading to healthy looking skin. Regular use of Placenta Lucchini will make the skin appear young and vibrant.🌸🌸🌸 BENEFITS:🌺🌺🌺
❣️Improve general lack of vitality, concentration, eyesight and mental weakness.
❣️Helps prevent and regulate problems associated with aging such as high blood pressure, diabetes, hypertension, cholesterol, gastric ulcers, migraine, blood circulation and arthritis.
❣️Promotes tissue respiration affecting premature aging and wear of different organs such as the brain, heart, lungs, liver, kidneys and digestive system.
❣️Stimulates normal growth, regenerates and accelerates repair, of aged or injured muscle, skin, collagen, and bone cartilage and nerve tissue.
❣️Fixes epidermal problems, such as wrinkles, decolorization, pigmentation, eye-bags and dull skin tone.
❣️Helps normalize blood characteristics and helps people with Anemia.
❣️After surgery, it promotes wound healing and reduces recovery time.
❣️After effects of an illness, it helps replenish nutrients required by your body.
❣️Reduces the pain and changes associated menopausal syndrome. It has been proven to be highly effective for women in their mid forties who are approaching menopause.
❣️Helpful for patients undergoing chemotherapy for cancer treatment.
❣️Helps improve physical fatigue, loss of appetite and immune system.

PLACENTA LUCCHINI HUMAN READY STOCK! 😍😍😍 ada yg nak harga pengenalan tak???? 😱😱
-
-

Lucchini Human Placenta💞💞💞
Lucchini Placenta provides a stimulating effect on cell renewal of the epidermis on the entire body by promoting the formation of new blood vessels, and nerves, thus, leading to healthy looking skin. Regular use of Placenta Lucchini will make the skin appear young and vibrant.🌸🌸🌸 BENEFITS:🌺🌺🌺
❣️Improve general lack of vitality, concentration, eyesight and mental weakness.
❣️Helps prevent and regulate problems associated with aging such as high blood pressure, diabetes, hypertension, cholesterol, gastric ulcers, migraine, blood circulation and arthritis.
❣️Promotes tissue respiration affecting premature aging and wear of different organs such as the brain, heart, lungs, liver, kidneys and digestive system.
❣️Stimulates normal growth, regenerates and accelerates repair, of aged or injured muscle, skin, collagen, and bone cartilage and nerve tissue.
❣️Fixes epidermal problems, such as wrinkles, decolorization, pigmentation, eye-bags and dull skin tone.
❣️Helps normalize blood characteristics and helps people with Anemia.
❣️After surgery, it promotes wound healing and reduces recovery time.
❣️After effects of an illness, it helps replenish nutrients required by your body.
❣️Reduces the pain and changes associated menopausal syndrome. It has been proven to be highly effective for women in their mid forties who are approaching menopause.
❣️Helpful for patients undergoing chemotherapy for cancer treatment.
❣️Helps improve physical fatigue, loss of appetite and immune system.
4 1 28 September, 2019

Top #mixingwhitedazzleboost posts

@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

MISS K BUAT MERDEKA SALES UNTUK YANG MANA MINTAK EXTEND SALES. MURA SANGAT2. PM DLU NANTI MISS K BAGITAHY HARGA. (SELAGI STOCK MASIH ADA-LIMITED STOCK ONLY) FIRST COME, FIRST SERVE. .
.
.

Mixing white baru.. upgrade dr mixing white lama. Blue dot(ADA BUBBLE)

Make sure yang blue dot and ada bubble baru ori okies.. .
.
🖍CLINIC LIST PROVIDED
🖍 FREE CONSULTATION
🖍FREE POSTAGE
🖍📲 WHATSAPP +60139001363 (MISS K)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#glutax300g
#cindella
#tren100mg
#glutaxgold
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione
#mixingwhitenergize
#cindellainjection
#cindellaluthione
#cinderellainjection
#glutax5gs
#vcinjection
#transamin

MISS K BUAT MERDEKA SALES UNTUK YANG MANA MINTAK EXTEND SALES. MURA SANGAT2. PM DLU NANTI MISS K BAGITAHY HARGA. (SELAGI STOCK MASIH ADA-LIMITED STOCK ONLY) FIRST COME, FIRST SERVE. .
.
.

Mixing white baru.. upgrade dr mixing white lama. Blue dot(ADA BUBBLE)

Make sure yang blue dot and ada bubble baru ori okies.. .
.
🖍CLINIC LIST PROVIDED
🖍 FREE CONSULTATION
🖍FREE POSTAGE
🖍📲 WHATSAPP +60139001363 (MISS K)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs 
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#glutax300g 
#cindella
#tren100mg 
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
#mixingwhitenergize
#cindellainjection 
#cindellaluthione
#cinderellainjection
#glutax5gs
#vcinjection
#transamin
129 1 29 August, 2017
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
4 2 19 August, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

New product 😍😍😍 ada yg nak harga pengenalan tak???? 😱😱

New product 😍😍😍 ada yg nak harga pengenalan tak???? 😱😱
5 3 18 August, 2019
RM140 FREEPOST
.
.
Mixing white baru.. upgrade dr mixing white lama. Blue dot(ADA BUBBLE)

Make sure yang blue dot and ada bubble baru ori okies.. .
.
🖍CLINIC LIST PROVIDED
🖍 FREE CONSULTATION
🖍FREE POSTAGE
🖍📲 WHATSAPP +601156785458 (MISS K)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs 
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#glutax300g 
#cindella
#tren100mg 
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
#cindella
#cindellainjection 
#cindellaluthione
#cinderellainjection
#glutax5gs
#vcinjection
#transamin
122 0 7 December, 2017
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
5 2 23 August, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

•• NEUTRO SKIN ••
🔥Extract Delima untuk putih kemerahan uolls😱😱 Buah delima ni ada banyak manfaatnya . Memang powerfull ❤ .
Antara fungsi & kebaikan Neutro Skin :
❤ Whitening (Mencerahkan Kulit)
❤ Skin Repair (Jerawat/Parut)
❤ Pigment (Bintik Hitam)
❤ Moist And Smooth Skin (Menghaluskan Kulit)
❤ Anti Aging (Awet Muda)
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT SEBELUM TAHUN BARU??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

•• NEUTRO SKIN ••
🔥Extract Delima untuk putih kemerahan uolls😱😱 Buah delima ni ada banyak manfaatnya . Memang powerfull ❤ .
Antara fungsi & kebaikan Neutro Skin :
❤ Whitening (Mencerahkan Kulit)
❤ Skin Repair (Jerawat/Parut)
❤ Pigment (Bintik Hitam)
❤ Moist And Smooth Skin (Menghaluskan Kulit)
❤ Anti Aging (Awet Muda)
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT SEBELUM TAHUN BARU??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
1 2 30 September, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2.
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs
#vitamincrosehip
#whiteninginjection
#glutax300g
#cindella
#tren100mg
#glutaxgold
#beautyinjections
#mixingwhiteoriginal
#breastinjection
#veniscynexgen
#cindellabione

Miss K up pasal brg cust y dh smpai kan.. hehe.. tkut kan mana tahu ada y ragu2 sama ada miss k trusted ke tak.. okay ni bukti ya syg.. miss k up satu2. 
Whatsapp : +601156785458 ❤
.
.
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
.
.

#tranexamicacid
#glutax500gs 
#dermanic
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#treninjection
#mixingwhitedazzleboost 
#mixingwhitedazzle
#jmmasterprowhite
#placentalucchinisheep
#vitamax2gs 
#vitamincrosehip 
#whiteninginjection 
#glutax300g 
#cindella
#tren100mg 
#glutaxgold 
#beautyinjections 
#mixingwhiteoriginal 
#breastinjection 
#veniscynexgen 
#cindellabione
278 0 17 March, 2019
@diana.olshop Profile picture

@diana.olshop

Mixing White Dazzle Boost .
adalah Pemutih Terbaru keluaran SwisMed buatan switzerland, menggantikan produk terdahulunya Mixing white Energise yang berfungsi untuk memutihkan, membuat kulit lebih cerah, bercahaya dan lembab.
.
Switzerland tiada henti hentinya berinovasi dan Meluncurkan Produk Terbarunya di dunia kecantikan yaitu Mixing White peremajaan kulit dengan kandungan yang lengkap dengan formulasi terbaik, Mixing White cukup bisa bersaing di pasaran dan banyak di buru karena selain harganya terjangkau Mixing White juga memiliki efektifitas yang memuaskan dalam memutihkan dan meremajakan kulit.
.
Manfaat Mixing White Dazzle Boost :
Meningkatkan daya tahan tubuh.
Membuat kulit lebih putih dan cerah.
Meningkatkan rona kulit lebih cerah
Membantu peremajaan kulit.
Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh.
Serta mencerahkan kulit yg kusam.
Mengurangi garis-garis halus dan kerutan
Mencegah keriput dan penuaan dini
Menjaga kelembaban kulit
Melindungi kulit dari sinar UV
Mencegah kerusakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi kencang dan elastis.
.
Kandungan Dan Komposisi Mixing white Dazzle Boost :
DNA Glutathione Transferase 23000mg
DNA Glutathione Reductase 20000mg
5ML Dazzle Booster 13000mg (Gamma-Tocopherol, Cholecalciferol, Ascorbic Acid, Calcium, Zinc, Selenium, Genistein, Enzyme Complex)
.
Isi Kemasan :
6 Set/Box ( 6 Ampul dan 6 Vial)
.
Metode : intravena
Dosis : 1minggu 1x
.
Harga : 800.000
.
Order???
[email protected] : @amv3369w
Wa : 081325738634
.
#mixingwhite #mixingwhitenew #newmixingwhite #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitedazzleboost800ribu #suntikputihkendal #suntikputihpekalongan #suntikputihkediri #suntikputihmedan #suntikputihbandung #suntikputihmadiun #suntikputihtegal #suntikputihsamarinda #suntikputihbanjarmasin #suntikputihsintang #suntikputihjember #suntikputihsurabaya

Mixing White Dazzle Boost .
adalah Pemutih Terbaru keluaran SwisMed buatan switzerland, menggantikan produk terdahulunya Mixing white Energise yang berfungsi untuk memutihkan, membuat kulit lebih cerah, bercahaya dan lembab.
.
Switzerland tiada henti hentinya berinovasi dan Meluncurkan Produk Terbarunya di dunia kecantikan yaitu Mixing White peremajaan kulit dengan kandungan yang lengkap dengan formulasi terbaik, Mixing White cukup bisa bersaing di pasaran dan banyak di buru karena selain harganya terjangkau Mixing White juga memiliki efektifitas yang memuaskan dalam memutihkan dan meremajakan kulit.
.
Manfaat Mixing White Dazzle Boost :
Meningkatkan daya tahan tubuh.
Membuat kulit lebih putih dan cerah.
Meningkatkan rona kulit lebih cerah
Membantu peremajaan kulit.
Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh.
Serta mencerahkan kulit yg kusam.
Mengurangi garis-garis halus dan kerutan
Mencegah keriput dan penuaan dini
Menjaga kelembaban kulit
Melindungi kulit dari sinar UV
Mencegah kerusakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi kencang dan elastis.
.
Kandungan Dan Komposisi Mixing white Dazzle Boost :
DNA Glutathione Transferase 23000mg
DNA Glutathione Reductase 20000mg
5ML Dazzle Booster 13000mg (Gamma-Tocopherol, Cholecalciferol, Ascorbic Acid, Calcium, Zinc, Selenium, Genistein, Enzyme Complex)
.
Isi Kemasan :
6 Set/Box ( 6 Ampul dan 6 Vial)
.
Metode : intravena
Dosis : 1minggu 1x
.
Harga : 800.000
.
Order???
Line@ : @amv3369w
Wa : 081325738634
.
#mixingwhite #mixingwhitenew #newmixingwhite #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitedazzleboost800ribu #suntikputihkendal #suntikputihpekalongan #suntikputihkediri #suntikputihmedan #suntikputihbandung #suntikputihmadiun #suntikputihtegal #suntikputihsamarinda #suntikputihbanjarmasin #suntikputihsintang #suntikputihjember #suntikputihsurabaya
3,427 1 4 April, 2017
@diana.olshop Profile picture

@diana.olshop

Mixing White Dazzle Boost .
adalah Pemutih Terbaru keluaran SwisMed buatan switzerland, menggantikan produk terdahulunya Mixing white Energise yang berfungsi untuk memutihkan, membuat kulit lebih cerah, bercahaya dan lembab.
.
Switzerland tiada henti hentinya berinovasi dan Meluncurkan Produk Terbarunya di dunia kecantikan yaitu Mixing White peremajaan kulit dengan kandungan yang lengkap dengan formulasi terbaik, Mixing White cukup bisa bersaing di pasaran dan banyak di buru karena selain harganya terjangkau Mixing White juga memiliki efektifitas yang memuaskan dalam memutihkan dan meremajakan kulit.
.
Manfaat Mixing White Dazzle Boost :
Meningkatkan daya tahan tubuh.
Membuat kulit lebih putih dan cerah.
Meningkatkan rona kulit lebih cerah
Membantu peremajaan kulit.
Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh.
Serta mencerahkan kulit yg kusam.
Mengurangi garis-garis halus dan kerutan
Mencegah keriput dan penuaan dini
Menjaga kelembaban kulit
Melindungi kulit dari sinar UV
Mencegah kerusakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi kencang dan elastis.
.
Kandungan Dan Komposisi Mixing white Dazzle Boost :
DNA Glutathione Transferase 23000mg
DNA Glutathione Reductase 20000mg
5ML Dazzle Booster 13000mg (Gamma-Tocopherol, Cholecalciferol, Ascorbic Acid, Calcium, Zinc, Selenium, Genistein, Enzyme Complex)
.
Isi Kemasan :
6 Set/Box ( 6 Ampul dan 6 Vial)
.
Metode : intravena
Dosis : 1minggu 1x
.
Harga : 800.000
.
Order???
[email protected] : @amv3369w
Wa : 081325738634
.
#mixingwhite #mixingwhitenew #newmixingwhite #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitedazzleboost800ribu #suntikputihkendal #suntikputihpekalongan #suntikputihkediri #suntikputihmedan #suntikputihbandung #suntikputihmadiun #suntikputihtegal #suntikputihsamarinda #suntikputihbanjarmasin #suntikputihsintang #suntikputihjember #suntikputihsurabaya

Mixing White Dazzle Boost .
adalah Pemutih Terbaru keluaran SwisMed buatan switzerland, menggantikan produk terdahulunya Mixing white Energise yang berfungsi untuk memutihkan, membuat kulit lebih cerah, bercahaya dan lembab.
.
Switzerland tiada henti hentinya berinovasi dan Meluncurkan Produk Terbarunya di dunia kecantikan yaitu Mixing White peremajaan kulit dengan kandungan yang lengkap dengan formulasi terbaik, Mixing White cukup bisa bersaing di pasaran dan banyak di buru karena selain harganya terjangkau Mixing White juga memiliki efektifitas yang memuaskan dalam memutihkan dan meremajakan kulit.
.
Manfaat Mixing White Dazzle Boost :
Meningkatkan daya tahan tubuh.
Membuat kulit lebih putih dan cerah.
Meningkatkan rona kulit lebih cerah
Membantu peremajaan kulit.
Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh.
Serta mencerahkan kulit yg kusam.
Mengurangi garis-garis halus dan kerutan
Mencegah keriput dan penuaan dini
Menjaga kelembaban kulit
Melindungi kulit dari sinar UV
Mencegah kerusakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi kencang dan elastis.
.
Kandungan Dan Komposisi Mixing white Dazzle Boost :
DNA Glutathione Transferase 23000mg
DNA Glutathione Reductase 20000mg
5ML Dazzle Booster 13000mg (Gamma-Tocopherol, Cholecalciferol, Ascorbic Acid, Calcium, Zinc, Selenium, Genistein, Enzyme Complex)
.
Isi Kemasan :
6 Set/Box ( 6 Ampul dan 6 Vial)
.
Metode : intravena
Dosis : 1minggu 1x
.
Harga : 800.000
.
Order???
Line@ : @amv3369w
Wa : 081325738634
.
#mixingwhite #mixingwhitenew #newmixingwhite #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitedazzleboost800ribu #suntikputihkendal #suntikputihpekalongan #suntikputihkediri #suntikputihmedan #suntikputihbandung #suntikputihmadiun #suntikputihtegal #suntikputihsamarinda #suntikputihbanjarmasin #suntikputihsintang #suntikputihjember #suntikputihsurabaya
1,450 1 31 July, 2017