#mixingwhiteoriginal Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mixingwhiteoriginal and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
2
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
0 0 5 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
2 0 5 hours ago
@injection_ayraadriana Profile picture

@injection_ayraadriana

aesthetic PLACENTEX,
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60187715990/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

aesthetic  PLACENTEX, 
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60187715990/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu.  penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
1 0 7 hours ago
@injection_ayraadriana Profile picture

@injection_ayraadriana

aesthetic PLACENTEX,
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

aesthetic  PLACENTEX, 
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu.  penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
0 0 7 hours ago
Thank you a lot my dear clients.  Sebelum ni pakai hd whitening vitamin then nak try nexentury . Terus ambik complete set its worth RM13,000 . dapat harga promo 😊
-
-
For those yg ada budget lebih boleh whatsapp aten utk putihkan kulit secara kekal.  Book your slot now!!! All item ready stock & 100% Original Set.
Fast Result!!!
-
-
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningtreatment #slimmingdrip #slimming  #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #japanplatinumgreen #beauty#produkjenamasendiri
#highdosevitamin
#highdosewhiteningtreatment
#nexenturymalaysiamurah
#nexenturyslciiifullset
#nexenturysingapore
#nexenturyindonesia
#nexenturyindia
#nexenturymalaysiaoriginal
#nexenturyhqmalaysia
#highdosewhiteningtreatment 
#highdosewhiteningswiss 
#highdosewhiteningpermanenttreatment
0 0 7 hours ago
@ns_beauty2 Profile picture

@ns_beauty2

#MIXING WHITE
RM180
include POSTAGE SM only

PASTIKAN ORIGINAL BARU LA RESULT MERECIKKKK !! ====================
Mixing White ENERGIZE
==================== Mixing White Energize mempunyai komposisi yang lengkap sebagai pemutihan kulit dan anti penuaan yang mampu mencerahkan kulit yang kusam dan 
membantu menjaga kadar kolagen dan memberikan rona merah jambu pada kulit.

Fungsi / Manfaat Mixing White Energize Switzerland : ✔Meningkatkan daya tahan tubuh
✔Memberikan rona pink pada kulit
✔Membuat kulit lebih putih dan cerah
✔Membantu peremajaan kulit
✔Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh.
✔Serta mencerahkan kulit yang kusam.
✔Mencegah kerosakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
✔Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi kencang dan elastis.

#mixingwhite
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhitemurah
#injection
#whiteninginjection
#putihmelepak
#kulitkusam
#kulitpinkish
#kulitputih
#cepatcerah
#kulitcerah
#nakcerah
#suntikputih
#cucukputih
#kuwait
#sabah
#sarawak
#brunei
#france
#malaysia
#whiteninginjection
#dubai

Whatsapp +60175005707

#MIXING WHITE
RM180
include POSTAGE SM only

PASTIKAN ORIGINAL BARU LA RESULT MERECIKKKK !! ====================
Mixing White ENERGIZE
==================== Mixing White Energize mempunyai komposisi yang lengkap sebagai pemutihan kulit dan anti penuaan yang mampu mencerahkan kulit yang kusam dan 
membantu menjaga kadar kolagen dan memberikan rona merah jambu pada kulit.

Fungsi / Manfaat Mixing White Energize Switzerland : ✔Meningkatkan daya tahan tubuh
✔Memberikan rona pink pada kulit
✔Membuat kulit lebih putih dan cerah
✔Membantu peremajaan kulit
✔Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh.
✔Serta mencerahkan kulit yang kusam.
✔Mencegah kerosakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
✔Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi kencang dan elastis.

#mixingwhite 
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhitemurah
#injection
#whiteninginjection
#putihmelepak
#kulitkusam
#kulitpinkish
#kulitputih
#cepatcerah
#kulitcerah
#nakcerah
#suntikputih
#cucukputih
#kuwait
#sabah
#sarawak
#brunei
#france
#malaysia
#whiteninginjection
#dubai

Whatsapp +60175005707
0 0 12 hours ago
@faradebeaute Profile picture

@faradebeaute

TREN IS BACK!!!
Tren 500mg set

1set = tren 500mg 1botol, vit c 2botol, vitb12 1botol **LIMITED STOCK** berminat boleh wassap
Www.wasap.my/60196210194

TREN INJECTION 500mg

FUNGSI:
-cerahkan kulit, putih seluruh badan gebu gebas flawless.
-merawat jerawat, hilangkan jerawat dan parut jerawat
-hilangkan jeragat dan bintik2 di badan.
-sesuai untuk kulit sensitif/eczema, highly recommended. -mengecilkan liang pori dan lubang2 bekas jerawat
-melembapkan kulit dan bagi effect glowing and healthy skin
-membuat kulit lebih muda, lembut bila disentuh
.

#sayajualcindella
#sayajualtren
#placentasheep
#mixingwhite
#glutaxgold
#glutax
#mixingwhitebluedot
#mixingwhiteoriginal
#glutaxoriginal
#sayajualmurah
#transamin
#glutax600gs
#complexion6
#vitamax2gs
#cindella
#tren500mg

TREN IS BACK!!!
Tren 500mg set

1set = tren 500mg 1botol, vit c 2botol, vitb12 1botol **LIMITED STOCK** berminat boleh wassap
Www.wasap.my/60196210194

TREN INJECTION 500mg

FUNGSI:
-cerahkan kulit, putih seluruh badan gebu gebas flawless.
-merawat jerawat, hilangkan jerawat dan parut jerawat
-hilangkan jeragat dan bintik2 di badan.
-sesuai untuk kulit sensitif/eczema, highly recommended. -mengecilkan liang pori dan lubang2 bekas jerawat
-melembapkan kulit dan bagi effect glowing and healthy skin
-membuat kulit lebih muda, lembut bila disentuh
.

#sayajualcindella
#sayajualtren
#placentasheep
#mixingwhite
#glutaxgold
#glutax
#mixingwhitebluedot
#mixingwhiteoriginal
#glutaxoriginal
#sayajualmurah
#transamin
#glutax600gs
#complexion6
#vitamax2gs
#cindella
#tren500mg
2 0 21 hours ago
@permanentwhitening_malaysia Profile picture

@permanentwhitening_malaysia

Since aten dah lama bagitaw uols #highdosewhitening akan datang fgn new face so nah. Apa yg best ttg new edition ni ialah dia ada multi vitamin utk merangsang booster dan whitening suapaya kesan dia lebih cepat 3x ganda dr previous pack -
-
So sempena new pack aten nak bg free Whitening supplement dan free charge drip utk 10 orang terawal. Dont forget to grab this opportunity
-
-
Price : Rm2500 for 1 set (1x Drip)
Get Promo Price for Highdose Whitening Now Now Now!!! -
WhatsApp aten at 019-2887426 for best guidelines and consultation for HD WHITENING TREATMENTS.
-
-
#HIGHDOSE
#highdoseinjection
#Highdosewhiteninginjectionkelantan
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningtreatment #abudhabi #slimming #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #japanplatinumgreen #beauty
#highdosevitamin
#highdosewhiteningtreatment
#nexenturymalaysiamurah
#nexenturyslciiifullset
#nexenturysingapore
#nexenturyindonesia
#nexenturyindia
#nexenturymalaysiaoriginal
#nexenturyhqmalaysia
#highdosewhiteningtreatment
#highdosewhiteningswiss
#highdosewhiteningpermanenttreatment

Since aten dah lama bagitaw uols #highdosewhitening akan datang fgn new face so nah.  Apa yg best ttg new edition ni ialah dia ada multi vitamin utk merangsang booster dan whitening suapaya kesan dia lebih cepat 3x ganda dr previous pack -
-
So sempena new pack aten nak bg free Whitening supplement dan free charge drip utk 10 orang terawal.  Dont forget to grab this opportunity
-
-
Price : Rm2500 for 1 set (1x Drip)
Get Promo Price for Highdose Whitening Now Now Now!!! -
WhatsApp aten at 019-2887426  for best guidelines and consultation for HD WHITENING TREATMENTS.
-
-
#HIGHDOSE
#highdoseinjection
#Highdosewhiteninginjectionkelantan
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningtreatment #abudhabi #slimming #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #japanplatinumgreen #beauty
#highdosevitamin
#highdosewhiteningtreatment
#nexenturymalaysiamurah
#nexenturyslciiifullset
#nexenturysingapore
#nexenturyindonesia
#nexenturyindia
#nexenturymalaysiaoriginal
#nexenturyhqmalaysia
#highdosewhiteningtreatment 
#highdosewhiteningswiss 
#highdosewhiteningpermanenttreatment
4 0 13 October, 2019
@permanentwhite.beauty Profile picture

@permanentwhite.beauty

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..😘
.
Kenapa wajib pilih this produk? ➡ Putih gebu yg kekal seumur hidup
➡ Memutihkan Seluruh wajah & Badan
➡ Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
➡ Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
➡ Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR"
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection #beauty #produkjenamasendiri

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..😘
.
Kenapa wajib pilih this produk? ➡ Putih gebu yg kekal seumur hidup
➡ Memutihkan Seluruh wajah & Badan
➡ Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
➡ Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
➡ Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR"
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening 
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang  #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection#beauty#produkjenamasendiri
1 0 12 October, 2019
@permanentwhite.beauty Profile picture

@permanentwhite.beauty

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..😘
.
Kenapa wajib pilih this produk? ➡ Putih gebu yg kekal seumur hidup
➡ Memutihkan Seluruh wajah & Badan
➡ Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
➡ Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
➡ Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR"
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection #beauty #produkjenamasendiri

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..😘
.
Kenapa wajib pilih this produk? ➡ Putih gebu yg kekal seumur hidup
➡ Memutihkan Seluruh wajah & Badan
➡ Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
➡ Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
➡ Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR"
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening 
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang  #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection#beauty#produkjenamasendiri
0 0 12 October, 2019
@permanentwhite.beauty Profile picture

@permanentwhite.beauty

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..😘
.
Kenapa wajib pilih this produk? ➡ Putih gebu yg kekal seumur hidup
➡ Memutihkan Seluruh wajah & Badan
➡ Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
➡ Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
➡ Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR"
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection #beauty #produkjenamasendiri

Effect PUTIH KEKAL HINGGA ANAK CUCU ‼️
.
Ya.. yg ni mahal.. Tapi kesan putih sepanjang hayat tau! X perlu maintain pun xpe sbb dia semulajadi mengurangkan ketebalan pigment dan melanin korang yg menjadi punca kulit gelap. X mampu beli fullset kita pun ada jual loose set tauu..😘
.
Kenapa wajib pilih this produk? ➡ Putih gebu yg kekal seumur hidup
➡ Memutihkan Seluruh wajah & Badan
➡ Antioksidan Melambatkan Proses Penuaan.
➡ Kekal muda tanpa sebarang garis penuaan
➡ Berkesan seawal 5 hari mengikut sel kulit anda.
.
Dapatkan Whitening Injection hanya yg original dari authorised seller sahaja ‼️
.
Buat Temujanji Sekarang
COD available area KL & SELANGOR .
RAHSIA KULIT PUTIH ARTIS MALAYA KINI TERBONGKAR"
.
Whatsapp utk info lanjut. Click link wassap di BIO PROFIlE. For serious buyer only. .
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening 
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningdrip #whiteninginjection #fazura #neelofa #slimminginjection #slimmingdrip #slimming #neelofa #fattahamin #fashasandha #noradanish #dripperklang  #drippershahalam #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #highdosewhiteninginjection#beauty#produkjenamasendiri
0 0 12 October, 2019
@phperfectskins Profile picture

@phperfectskins

Whatsapp us to order now 🤗
wholesales and retail available.
Whatsapp us for fast reply/click link in bio to whatsapp
-
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty , we also supply for slimming injection.
📦 We are first supplier , which is direct warehouse.
🍎 dripper list provided (Malaysia)
🍎 whatsapp for fast reply ya
📞 Whatsapp : +6017 627 5099.
📞 Whatsapp : +6017 627 5099.
.
#whiteninginjection #injectionmurahoriginal #placentex
#placentalucchinisheep #glutax
#glutax75gx #glutax75gxdcrp #glutax75gxcapsule #quattroxcomplexion12 #cindelle #cindelle3000 #platinumwhite #lucchiniplacenta #japanplatinum
#placentasheep #mixingwhitemurah
#tyreseblancmurah #japanplatinummurah
#japanplatinum #japanplatinumgreen
#placentastemcell #placentalucchinioriginal #placentalucchinistemcell #placentastemcelllucchini #placentalucchinistemcell #mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitebluedot

Whatsapp us to order now 🤗
wholesales and retail available.
Whatsapp us for fast reply/click link in bio to whatsapp
-
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty , we also supply for slimming injection.
📦 We are first supplier , which is direct warehouse.
🍎 dripper list provided (Malaysia)
🍎 whatsapp for fast reply ya
📞 Whatsapp : +6017 627 5099.
📞 Whatsapp : +6017 627 5099.
.
#whiteninginjection #injectionmurahoriginal #placentex
#placentalucchinisheep #glutax
#glutax75gx #glutax75gxdcrp #glutax75gxcapsule #quattroxcomplexion12 #cindelle #cindelle3000 #platinumwhite #lucchiniplacenta #japanplatinum
#placentasheep #mixingwhitemurah
#tyreseblancmurah #japanplatinummurah
#japanplatinum #japanplatinumgreen
 #placentastemcell #placentalucchinioriginal #placentalucchinistemcell #placentastemcelllucchini #placentalucchinistemcell #mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitebluedot
16 0 11 October, 2019
@ns_beauty2 Profile picture

@ns_beauty2

#MIXING WHITE
RM180
include POSTAGE SM only

PASTIKAN ORIGINAL BARU LA RESULT MERECIKKKK !! ====================
Mixing White ENERGIZE
==================== Mixing White Energize mempunyai komposisi yang lengkap sebagai pemutihan kulit dan anti penuaan yang mampu mencerahkan kulit yang kusam dan 
membantu menjaga kadar kolagen dan memberikan rona merah jambu pada kulit.

Fungsi / Manfaat Mixing White Energize Switzerland : ✔Meningkatkan daya tahan tubuh
✔Memberikan rona pink pada kulit
✔Membuat kulit lebih putih dan cerah
✔Membantu peremajaan kulit
✔Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh.
✔Serta mencerahkan kulit yang kusam.
✔Mencegah kerosakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
✔Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi kencang dan elastis.

#mixingwhite
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhitemurah
#injection
#whiteninginjection
#putihmelepak
#kulitkusam
#kulitpinkish
#kulitputih
#cepatcerah
#kulitcerah
#nakcerah
#suntikputih
#cucukputih
#kuwait
#sabah
#sarawak
#brunei
#france
#malaysia
#whiteninginjection
#dubai

Whatsapp +60175005707

#MIXING WHITE
RM180
include POSTAGE SM only

PASTIKAN ORIGINAL BARU LA RESULT MERECIKKKK !! ====================
Mixing White ENERGIZE
==================== Mixing White Energize mempunyai komposisi yang lengkap sebagai pemutihan kulit dan anti penuaan yang mampu mencerahkan kulit yang kusam dan 
membantu menjaga kadar kolagen dan memberikan rona merah jambu pada kulit.

Fungsi / Manfaat Mixing White Energize Switzerland : ✔Meningkatkan daya tahan tubuh
✔Memberikan rona pink pada kulit
✔Membuat kulit lebih putih dan cerah
✔Membantu peremajaan kulit
✔Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh.
✔Serta mencerahkan kulit yang kusam.
✔Mencegah kerosakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
✔Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi kencang dan elastis.

#mixingwhite 
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhitemurah
#injection
#whiteninginjection
#putihmelepak
#kulitkusam
#kulitpinkish
#kulitputih
#cepatcerah
#kulitcerah
#nakcerah
#suntikputih
#cucukputih
#kuwait
#sabah
#sarawak
#brunei
#france
#malaysia
#whiteninginjection
#dubai

Whatsapp +60175005707
1 0 11 October, 2019
@eina_beuty_injection Profile picture

@eina_beuty_injection

Korean Original Huons Ascorbic Acid Injection Vitamin C Injection for Skin Whitening

Specification: 500mg/2ml per ampoule

Package: 10 ampoules/tray, 5 trays / box (= 2ml * 50 amps)

Place of Origin: South Korea

It gives you fairer firmer, smoother and healthier skin.

L-Ascorbic Acid (Vitamin C) is a water-soluble vitamin , for the prevention and treatment of scurvy. Each box contains 10 ampoules of 0.5g/2ml injectable Laroscorbine.

The advantages of taking vitamin C injection • Aims in producing Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support. • Suppresse formation of ‘Melanin’ contributing to darkspot after long exposure to UVA/UVB. • Reduce our facial and skin fine lines or wrinkles. This is because it aims in producing the collagen, which is important to make our skin firm and provides elasticity. • Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores. Improves the skin smooth texture. • Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency. • Increase body immune system. At a higher dose is believed to have the property of antihistamine.

This serum is for EXTERNAL USE ONLY

Directions for use:

You may just apply to skin, and wash off, or use as a masque, or inject to skin or muscle, or use micro roller.

The usual dese of adults is 500 – 1,000mg of absorbic acid IM, SC, IV in one or divided closes. Dosage may be increased and reduced according to age and symptom. 📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802
📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

Korean Original Huons Ascorbic Acid Injection Vitamin C Injection for Skin Whitening

Specification: 500mg/2ml per ampoule

Package: 10 ampoules/tray, 5 trays / box (= 2ml * 50 amps)

Place of Origin: South Korea

It gives you fairer firmer, smoother and healthier skin.

L-Ascorbic Acid (Vitamin C) is a water-soluble vitamin , for the prevention and treatment of scurvy. Each box contains 10 ampoules of 0.5g/2ml injectable Laroscorbine.

The advantages of taking vitamin C injection • Aims in producing Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support. • Suppresse formation of ‘Melanin’ contributing to darkspot after long exposure to UVA/UVB. • Reduce our facial and skin fine lines or wrinkles. This is because it aims in producing the collagen, which is important to make our skin firm and provides elasticity. • Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores. Improves the skin smooth texture. • Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency. • Increase body immune system. At a higher dose is believed to have the property of antihistamine.

This serum is for EXTERNAL USE ONLY

Directions for use:

You may just apply to skin, and wash off, or use as a masque, or inject to skin or muscle, or use micro roller.

The usual dese of adults is 500 – 1,000mg of absorbic acid IM, SC, IV in one or divided closes. Dosage may be increased and reduced according to age and symptom. 📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802
📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
2 0 10 October, 2019
@whiteninginjection_empire Profile picture

@whiteninginjection_empire

Korean Original Huons Ascorbic Acid Injection Vitamin C Injection for Skin Whitening

Specification: 500mg/2ml per ampoule

Package: 10 ampoules/tray, 5 trays / box (= 2ml * 50 amps)

Place of Origin: South Korea

It gives you fairer firmer, smoother and healthier skin.

L-Ascorbic Acid (Vitamin C) is a water-soluble vitamin , for the prevention and treatment of scurvy. Each box contains 10 ampoules of 0.5g/2ml injectable Laroscorbine.

The advantages of taking vitamin C injection • Aims in producing Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support. • Suppresse formation of ‘Melanin’ contributing to darkspot after long exposure to UVA/UVB. • Reduce our facial and skin fine lines or wrinkles. This is because it aims in producing the collagen, which is important to make our skin firm and provides elasticity. • Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores. Improves the skin smooth texture. • Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency. • Increase body immune system. At a higher dose is believed to have the property of antihistamine.

This serum is for EXTERNAL USE ONLY

Directions for use:

You may just apply to skin, and wash off, or use as a masque, or inject to skin or muscle, or use micro roller.

The usual dese of adults is 500 – 1,000mg of absorbic acid IM, SC, IV in one or divided closes. Dosage may be increased and reduced according to age and symptom. 📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802
📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

Korean Original Huons Ascorbic Acid Injection Vitamin C Injection for Skin Whitening

Specification: 500mg/2ml per ampoule

Package: 10 ampoules/tray, 5 trays / box (= 2ml * 50 amps)

Place of Origin: South Korea

It gives you fairer firmer, smoother and healthier skin.

L-Ascorbic Acid (Vitamin C) is a water-soluble vitamin , for the prevention and treatment of scurvy. Each box contains 10 ampoules of 0.5g/2ml injectable Laroscorbine.

The advantages of taking vitamin C injection • Aims in producing Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support. • Suppresse formation of ‘Melanin’ contributing to darkspot after long exposure to UVA/UVB. • Reduce our facial and skin fine lines or wrinkles. This is because it aims in producing the collagen, which is important to make our skin firm and provides elasticity. • Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores. Improves the skin smooth texture. • Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency. • Increase body immune system. At a higher dose is believed to have the property of antihistamine.

This serum is for EXTERNAL USE ONLY

Directions for use:

You may just apply to skin, and wash off, or use as a masque, or inject to skin or muscle, or use micro roller.

The usual dese of adults is 500 – 1,000mg of absorbic acid IM, SC, IV in one or divided closes. Dosage may be increased and reduced according to age and symptom. 📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802
📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
1 0 10 October, 2019
@eina_beuty_injection Profile picture

@eina_beuty_injection

Korean Original Huons Ascorbic Acid Injection Vitamin C Injection for Skin Whitening

Specification: 500mg/2ml per ampoule

Package: 10 ampoules/tray, 5 trays / box (= 2ml * 50 amps)

Place of Origin: South Korea

It gives you fairer firmer, smoother and healthier skin.

L-Ascorbic Acid (Vitamin C) is a water-soluble vitamin , for the prevention and treatment of scurvy. Each box contains 10 ampoules of 0.5g/2ml injectable Laroscorbine.

The advantages of taking vitamin C injection • Aims in producing Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support. • Suppresse formation of ‘Melanin’ contributing to darkspot after long exposure to UVA/UVB. • Reduce our facial and skin fine lines or wrinkles. This is because it aims in producing the collagen, which is important to make our skin firm and provides elasticity. • Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores. Improves the skin smooth texture. • Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency. • Increase body immune system. At a higher dose is believed to have the property of antihistamine.

This serum is for EXTERNAL USE ONLY

Directions for use:

You may just apply to skin, and wash off, or use as a masque, or inject to skin or muscle, or use micro roller.

The usual dese of adults is 500 – 1,000mg of absorbic acid IM, SC, IV in one or divided closes. Dosage may be increased and reduced according to age and symptom. 📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802
📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

Korean Original Huons Ascorbic Acid Injection Vitamin C Injection for Skin Whitening

Specification: 500mg/2ml per ampoule

Package: 10 ampoules/tray, 5 trays / box (= 2ml * 50 amps)

Place of Origin: South Korea

It gives you fairer firmer, smoother and healthier skin.

L-Ascorbic Acid (Vitamin C) is a water-soluble vitamin , for the prevention and treatment of scurvy. Each box contains 10 ampoules of 0.5g/2ml injectable Laroscorbine.

The advantages of taking vitamin C injection • Aims in producing Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support. • Suppresse formation of ‘Melanin’ contributing to darkspot after long exposure to UVA/UVB. • Reduce our facial and skin fine lines or wrinkles. This is because it aims in producing the collagen, which is important to make our skin firm and provides elasticity. • Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores. Improves the skin smooth texture. • Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency. • Increase body immune system. At a higher dose is believed to have the property of antihistamine.

This serum is for EXTERNAL USE ONLY

Directions for use:

You may just apply to skin, and wash off, or use as a masque, or inject to skin or muscle, or use micro roller.

The usual dese of adults is 500 – 1,000mg of absorbic acid IM, SC, IV in one or divided closes. Dosage may be increased and reduced according to age and symptom. 📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802
📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
4 0 10 October, 2019
@whiteninginjection_empire Profile picture

@whiteninginjection_empire

Korean Original Huons Ascorbic Acid Injection Vitamin C Injection for Skin Whitening

Specification: 500mg/2ml per ampoule

Package: 10 ampoules/tray, 5 trays / box (= 2ml * 50 amps)

Place of Origin: South Korea

It gives you fairer firmer, smoother and healthier skin.

L-Ascorbic Acid (Vitamin C) is a water-soluble vitamin , for the prevention and treatment of scurvy. Each box contains 10 ampoules of 0.5g/2ml injectable Laroscorbine.

The advantages of taking vitamin C injection • Aims in producing Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support. • Suppresse formation of ‘Melanin’ contributing to darkspot after long exposure to UVA/UVB. • Reduce our facial and skin fine lines or wrinkles. This is because it aims in producing the collagen, which is important to make our skin firm and provides elasticity. • Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores. Improves the skin smooth texture. • Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency. • Increase body immune system. At a higher dose is believed to have the property of antihistamine.

This serum is for EXTERNAL USE ONLY

Directions for use:

You may just apply to skin, and wash off, or use as a masque, or inject to skin or muscle, or use micro roller.

The usual dese of adults is 500 – 1,000mg of absorbic acid IM, SC, IV in one or divided closes. Dosage may be increased and reduced according to age and symptom. 📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802
📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

Korean Original Huons Ascorbic Acid Injection Vitamin C Injection for Skin Whitening

Specification: 500mg/2ml per ampoule

Package: 10 ampoules/tray, 5 trays / box (= 2ml * 50 amps)

Place of Origin: South Korea

It gives you fairer firmer, smoother and healthier skin.

L-Ascorbic Acid (Vitamin C) is a water-soluble vitamin , for the prevention and treatment of scurvy. Each box contains 10 ampoules of 0.5g/2ml injectable Laroscorbine.

The advantages of taking vitamin C injection • Aims in producing Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support. • Suppresse formation of ‘Melanin’ contributing to darkspot after long exposure to UVA/UVB. • Reduce our facial and skin fine lines or wrinkles. This is because it aims in producing the collagen, which is important to make our skin firm and provides elasticity. • Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores. Improves the skin smooth texture. • Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency. • Increase body immune system. At a higher dose is believed to have the property of antihistamine.

This serum is for EXTERNAL USE ONLY

Directions for use:

You may just apply to skin, and wash off, or use as a masque, or inject to skin or muscle, or use micro roller.

The usual dese of adults is 500 – 1,000mg of absorbic acid IM, SC, IV in one or divided closes. Dosage may be increased and reduced according to age and symptom. 📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802
📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
2 0 10 October, 2019
@eina_beuty_injection Profile picture

@eina_beuty_injection

Korean Original Huons Ascorbic Acid Injection Vitamin C Injection for Skin Whitening

Specification: 500mg/2ml per ampoule

Package: 10 ampoules/tray, 5 trays / box (= 2ml * 50 amps)

Place of Origin: South Korea

It gives you fairer firmer, smoother and healthier skin.

L-Ascorbic Acid (Vitamin C) is a water-soluble vitamin , for the prevention and treatment of scurvy. Each box contains 10 ampoules of 0.5g/2ml injectable Laroscorbine.

The advantages of taking vitamin C injection • Aims in producing Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support. • Suppresse formation of ‘Melanin’ contributing to darkspot after long exposure to UVA/UVB. • Reduce our facial and skin fine lines or wrinkles. This is because it aims in producing the collagen, which is important to make our skin firm and provides elasticity. • Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores. Improves the skin smooth texture. • Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency. • Increase body immune system. At a higher dose is believed to have the property of antihistamine.

This serum is for EXTERNAL USE ONLY

Directions for use:

You may just apply to skin, and wash off, or use as a masque, or inject to skin or muscle, or use micro roller.

The usual dese of adults is 500 – 1,000mg of absorbic acid IM, SC, IV in one or divided closes. Dosage may be increased and reduced according to age and symptom. 📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802
📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

Korean Original Huons Ascorbic Acid Injection Vitamin C Injection for Skin Whitening

Specification: 500mg/2ml per ampoule

Package: 10 ampoules/tray, 5 trays / box (= 2ml * 50 amps)

Place of Origin: South Korea

It gives you fairer firmer, smoother and healthier skin.

L-Ascorbic Acid (Vitamin C) is a water-soluble vitamin , for the prevention and treatment of scurvy. Each box contains 10 ampoules of 0.5g/2ml injectable Laroscorbine.

The advantages of taking vitamin C injection • Aims in producing Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support. • Suppresse formation of ‘Melanin’ contributing to darkspot after long exposure to UVA/UVB. • Reduce our facial and skin fine lines or wrinkles. This is because it aims in producing the collagen, which is important to make our skin firm and provides elasticity. • Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores. Improves the skin smooth texture. • Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency. • Increase body immune system. At a higher dose is believed to have the property of antihistamine.

This serum is for EXTERNAL USE ONLY

Directions for use:

You may just apply to skin, and wash off, or use as a masque, or inject to skin or muscle, or use micro roller.

The usual dese of adults is 500 – 1,000mg of absorbic acid IM, SC, IV in one or divided closes. Dosage may be increased and reduced according to age and symptom. 📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802
📲📲Whatsapp now!! +6017 9381802

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
6 0 10 October, 2019
@sabcantik_aesthetic Profile picture

@sabcantik_aesthetic

aesthetic PLACENTEX,
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

aesthetic  PLACENTEX, 
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu.  penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
1 0 10 October, 2019
@sabcantik_aesthetic Profile picture

@sabcantik_aesthetic

aesthetic PLACENTEX,
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

aesthetic  PLACENTEX, 
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu.  penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
1 0 10 October, 2019
@sabcantik_aesthetic Profile picture

@sabcantik_aesthetic

aesthetic PLACENTEX,
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

aesthetic  PLACENTEX, 
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu.  penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
4 0 10 October, 2019
@sabcantik_aesthetic Profile picture

@sabcantik_aesthetic

aesthetic PLACENTEX,
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

aesthetic  PLACENTEX, 
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu.  penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
3 0 10 October, 2019
@sabcantik_aesthetic Profile picture

@sabcantik_aesthetic

aesthetic PLACENTEX,
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

aesthetic  PLACENTEX, 
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60179527278/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu.  penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
4 0 10 October, 2019
@sabcantik_aesthetic Profile picture

@sabcantik_aesthetic

PLACENTEX,
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60187715990/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

PLACENTEX, 
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60187715990/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu.  penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
3 0 10 October, 2019
@sabcantik_aesthetic Profile picture

@sabcantik_aesthetic

PLACENTEX,
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60187715990/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal

PLACENTEX, 
Origin Italy
Ready Stock !!
* THE BEST STEMCELL *

FOR ORDER WASAP www.wasap.my/60187715990/placentex

KEBAIKKAN PLACENTEX
🐣 Pembaikan tisu.  penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
.
🐣Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
.
🐣 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
.
🐣Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
.
🐣meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
.
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan

#evgenisdumovit
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax1000gx
#glutax200gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal5 
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#cindellainjection
#injectionmurahoriginal
3 0 10 October, 2019
@fiebeautyinjection Profile picture

@fiebeautyinjection

Mixing white
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle

Mixing white 
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle
3 0 10 October, 2019
@fiebeautyinjection Profile picture

@fiebeautyinjection

Mixing white
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle

Mixing white 
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle
0 0 10 October, 2019
@fiebeautyinjection Profile picture

@fiebeautyinjection

Mixing white
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle

Mixing white 
Mencerah.Menhaluskan kulit.membuat kulit flawless .pinkish.mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
One box 6set
Whtaaap 📲 0193613495
.
#mixingwhite #mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhiteenergize #mixingwhiteinjection #mixingwhitemalaysia #mixingwhitedazzle
0 0 10 October, 2019
@permanentwhitening_malaysia Profile picture

@permanentwhitening_malaysia

Since aten dah lama bagitaw uols #highdosewhitening akan datang fgn new face so nah. Apa yg best ttg new edition ni ialah dia ada multi vitamin utk merangsang booster dan whitening suapaya kesan dia lebih cepat 3x ganda dr previous pack -
-
So sempena new pack aten nak bg free Whitening supplement dan free charge drip utk 10 orang terawal. Dont forget to grab this opportunity
-
-
Price : Rm2500 for 1 set (1x Drip)
Get Promo Price for Highdose Whitening Now Now Now!!! -
WhatsApp aten at 019-2887426 for best guidelines and consultation for HD WHITENING TREATMENTS.
-
-
#HIGHDOSE
#highdoseinjection
#Highdosewhiteninginjectionkelantan
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningtreatment #abudhabi #slimming #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #japanplatinumgreen #beauty
#highdosevitamin
#highdosewhiteningtreatment
#nexenturymalaysiamurah
#nexenturyslciiifullset
#nexenturysingapore
#nexenturyindonesia
#nexenturyindia
#nexenturymalaysiaoriginal
#nexenturyhqmalaysia
#highdosewhiteningtreatment
#highdosewhiteningswiss
#highdosewhiteningpermanenttreatment

Since aten dah lama bagitaw uols #highdosewhitening akan datang fgn new face so nah.  Apa yg best ttg new edition ni ialah dia ada multi vitamin utk merangsang booster dan whitening suapaya kesan dia lebih cepat 3x ganda dr previous pack -
-
So sempena new pack aten nak bg free Whitening supplement dan free charge drip utk 10 orang terawal.  Dont forget to grab this opportunity
-
-
Price : Rm2500 for 1 set (1x Drip)
Get Promo Price for Highdose Whitening Now Now Now!!! -
WhatsApp aten at 019-2887426  for best guidelines and consultation for HD WHITENING TREATMENTS.
-
-
#HIGHDOSE
#highdoseinjection
#Highdosewhiteninginjectionkelantan
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningtreatment #abudhabi #slimming #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #japanplatinumgreen #beauty
#highdosevitamin
#highdosewhiteningtreatment
#nexenturymalaysiamurah
#nexenturyslciiifullset
#nexenturysingapore
#nexenturyindonesia
#nexenturyindia
#nexenturymalaysiaoriginal
#nexenturyhqmalaysia
#highdosewhiteningtreatment 
#highdosewhiteningswiss 
#highdosewhiteningpermanenttreatment
1 0 10 October, 2019
@permanentwhitening_malaysia Profile picture

@permanentwhitening_malaysia

Since aten dah lama bagitaw uols #highdosewhitening akan datang fgn new face so nah. Apa yg best ttg new edition ni ialah dia ada multi vitamin utk merangsang booster dan whitening suapaya kesan dia lebih cepat 3x ganda dr previous pack -
-
So sempena new pack aten nak bg free Whitening supplement dan free charge drip utk 10 orang terawal. Dont forget to grab this opportunity
-
-
Price : Rm2500 for 1 set (1x Drip)
Get Promo Price for Highdose Whitening Now Now Now!!! -
WhatsApp aten at 019-2887426 for best guidelines and consultation for HD WHITENING TREATMENTS.
-
-
#HIGHDOSE
#highdoseinjection
#Highdosewhiteninginjectionkelantan
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningtreatment #abudhabi #slimming #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #japanplatinumgreen #beauty
#highdosevitamin
#highdosewhiteningtreatment
#nexenturymalaysiamurah
#nexenturyslciiifullset
#nexenturysingapore
#nexenturyindonesia
#nexenturyindia
#nexenturymalaysiaoriginal
#nexenturyhqmalaysia
#highdosewhiteningtreatment
#highdosewhiteningswiss
#highdosewhiteningpermanenttreatment

Since aten dah lama bagitaw uols #highdosewhitening akan datang fgn new face so nah.  Apa yg best ttg new edition ni ialah dia ada multi vitamin utk merangsang booster dan whitening suapaya kesan dia lebih cepat 3x ganda dr previous pack -
-
So sempena new pack aten nak bg free Whitening supplement dan free charge drip utk 10 orang terawal.  Dont forget to grab this opportunity
-
-
Price : Rm2500 for 1 set (1x Drip)
Get Promo Price for Highdose Whitening Now Now Now!!! -
WhatsApp aten at 019-2887426  for best guidelines and consultation for HD WHITENING TREATMENTS.
-
-
#HIGHDOSE
#highdoseinjection
#Highdosewhiteninginjectionkelantan
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningtreatment #abudhabi #slimming #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #japanplatinumgreen #beauty
#highdosevitamin
#highdosewhiteningtreatment
#nexenturymalaysiamurah
#nexenturyslciiifullset
#nexenturysingapore
#nexenturyindonesia
#nexenturyindia
#nexenturymalaysiaoriginal
#nexenturyhqmalaysia
#highdosewhiteningtreatment 
#highdosewhiteningswiss 
#highdosewhiteningpermanenttreatment
1 0 10 October, 2019

Top #mixingwhiteoriginal posts

@dallas_jack Profile picture

@dallas_jack

Nashville, Tennessee

The struggle is real.

The struggle is real.
898 6 20 June, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

SAH SEHINGGA 10/3 SAHAJA.

COMBO SUPPLEMENT + INJECTION.
• CINDELLA 1200MG PREMIUM •••
.
🔥 MORE ADVANCE FORMULA
🔥 MORE POWERFUL , FASTER RESULT , BEST FOR WHITENING!!
.
Antara manfaat product Cindella 1200mg :
🌷 Kulit kusam hilang
🌷 Jerawat berkurangan
🌷 Liang roma menjadi kecil
🌷 Kulit jadi semakin gebu seluruh badan
🌷 Kulit sentiasa lembut
.
.
✅ Authentic
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
🌸 Postage Saturday - Thursday

#cindellaluthione
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#miraclewhite
#miraclewhitemurah
#miraclewhiteinjection
#cindellamalaysia
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#Placentex
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#orientalplatinum
#cindellapremium
#saintblanc
#cindellapremium1200mg
#cindellapremiummurah

SAH SEHINGGA 10/3 SAHAJA.

COMBO SUPPLEMENT + INJECTION.
• CINDELLA 1200MG PREMIUM •••
.
🔥 MORE ADVANCE FORMULA
🔥 MORE POWERFUL , FASTER RESULT , BEST FOR WHITENING!!
.
Antara manfaat product Cindella 1200mg :
🌷 Kulit kusam hilang
🌷 Jerawat berkurangan
🌷 Liang roma menjadi kecil
🌷 Kulit jadi semakin gebu seluruh badan
🌷 Kulit sentiasa lembut
.
.
✅ Authentic
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
🌸 Postage Saturday - Thursday

#cindellaluthione
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#miraclewhite
#miraclewhitemurah
#miraclewhiteinjection
#cindellamalaysia
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#Placentex
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#orientalplatinum
#cindellapremium
#saintblanc
#cindellapremium1200mg
#cindellapremiummurah
284 7 6 March, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

PLACENTEX
Asal: Itali

Pengilang: Mastelli S.R.L.

Komposisi:
Polydesoxyribonucleotide (PDRN), bahan aktif farmaseutikal;
Polynucleotides berasal semula jadi.

Faedah:
PDRN berasal dari trout sperma melalui proses pengekstrakan. Polinukleotida dan PDRN menghasilkan rawatan yang digunakan untuk mempercepat penyembuhan luka, ulser dan lendir, serta dalam rawatan topikal pembakaran. Penyelidikan & Pengembangan bahan-bahan perubatan dan peralatan perubatan untuk penyembuhan luka menunjukkan komitmen berterusan untuk merawat kerosakan kulit akut dan kronik.

PDRN adalah peremajaan yang kuat dan ciri-ciri anti-radang yang membantu pembaikan kulit, penyembuhan luka, pelembab kulit yang sangat kering, pembaikan parut yang membakar, meringankan nada kulit, mengangkat kulit yang hebat, regenerasi kulit dan pembaharuan. Ia juga merupakan rawatan pencegahan yang sangat baik untuk melambatkan proses penuaan, supaya anda akan kelihatan lebih muda dari usia anda.

PDRN adalah sangat baik untuk masalah kulit di bawah:

Parut yang terbakar
Ulser kulit
Jerawat jerawat / jerawat
Kulit yang dijangkiti
Kulit saggy
Penyembuhan yang lemah
Perubahan warna kulit - pigmentasi, bintik-bintik umur
Kedutan dan garisan
Kulit sangat kering

Pembungkusan: 3ml x 5 botol ✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
🌸 Postage Saturday - Thursday

#cindellaluthione
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#miraclewhite
#miraclewhitemurah
#miraclewhiteinjection
#cindellamalaysia
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax300g
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#placentex
#cinderellainjection #placentexmurah
#glutax100gs
#veniscynexgen
#saintblanc
#saintblancinjection
#saintblancwhitening

PLACENTEX
Asal: Itali

Pengilang: Mastelli S.R.L.

Komposisi:
Polydesoxyribonucleotide (PDRN), bahan aktif farmaseutikal;
Polynucleotides berasal semula jadi.

Faedah:
PDRN berasal dari trout sperma melalui proses pengekstrakan. Polinukleotida dan PDRN menghasilkan rawatan yang digunakan untuk mempercepat penyembuhan luka, ulser dan lendir, serta dalam rawatan topikal pembakaran. Penyelidikan & Pengembangan bahan-bahan perubatan dan peralatan perubatan untuk penyembuhan luka menunjukkan komitmen berterusan untuk merawat kerosakan kulit akut dan kronik.

PDRN adalah peremajaan yang kuat dan ciri-ciri anti-radang yang membantu pembaikan kulit, penyembuhan luka, pelembab kulit yang sangat kering, pembaikan parut yang membakar, meringankan nada kulit, mengangkat kulit yang hebat, regenerasi kulit dan pembaharuan. Ia juga merupakan rawatan pencegahan yang sangat baik untuk melambatkan proses penuaan, supaya anda akan kelihatan lebih muda dari usia anda.

PDRN adalah sangat baik untuk masalah kulit di bawah:

Parut yang terbakar
Ulser kulit
Jerawat jerawat / jerawat
Kulit yang dijangkiti
Kulit saggy
Penyembuhan yang lemah
Perubahan warna kulit - pigmentasi, bintik-bintik umur
Kedutan dan garisan
Kulit sangat kering

Pembungkusan: 3ml x 5 botol ✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
🌸 Postage Saturday - Thursday

#cindellaluthione
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#miraclewhite
#miraclewhitemurah
#miraclewhiteinjection
#cindellamalaysia
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax300g
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#placentex
#cinderellainjection #placentexmurah
#glutax100gs
#veniscynexgen
#saintblanc
#saintblancinjection
#saintblancwhitening
284 1 6 March, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

RM190 ONLY
MIRACLE WHITE PILIHAN NURSAJAT.
.
.
.
.
1BOX 6SET

FUNGSI :
👍mencerah & memutihkan kulit
👍melembutkan kulit
👍merawat jerawat & parut
👍mengembalikan keanjalan kulit
👍mengurangi bintik2 gelap/pigmentasi
👍memudarkan lingkaran gelap bawah mata
👍kulit dan bibir jadi merah muda
👍Mengurangkan berat badan

KEBAIKAN :
♥menjaga mentabolisma tubuh,sel2 darah & saraf.
♥menyembuhkan luka & menghilangkan bekas luka
♥mengawal dan merawat sakit jantung ♥menguatkan sistem imuniti(melawan penyakit)
♥memudahkan pembuangan kulat candida albicans (sering menyebabkan keputihan di kalangan wanita)
♥mengawal kencing manis
♥menambah tenaga
♥Anti oksidant
♥anti kanser . .
Whatsapp : +601156785458

#cindellaluthione
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#miraclewhite
#miraclewhitemurah
#miraclewhiteinjection
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen

RM190 ONLY
MIRACLE WHITE PILIHAN NURSAJAT.
.
.
.
.
1BOX 6SET
. 
FUNGSI :
👍mencerah & memutihkan kulit
👍melembutkan kulit
👍merawat jerawat & parut
👍mengembalikan keanjalan kulit
👍mengurangi bintik2 gelap/pigmentasi
👍memudarkan lingkaran gelap bawah mata
👍kulit dan bibir jadi merah muda
👍Mengurangkan berat badan
. 
KEBAIKAN :
♥menjaga mentabolisma tubuh,sel2 darah & saraf.
♥menyembuhkan luka & menghilangkan bekas luka
♥mengawal dan merawat sakit jantung ♥menguatkan sistem imuniti(melawan penyakit)
♥memudahkan pembuangan kulat candida albicans (sering menyebabkan keputihan di kalangan wanita)
♥mengawal kencing manis
♥menambah tenaga
♥Anti oksidant
♥anti kanser . . 
Whatsapp : +601156785458

#cindellaluthione
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#miraclewhite
#miraclewhitemurah
#miraclewhiteinjection
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen
288 0 7 March, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

CINDELLA 1200MG

COMBO DAN TAWARAN MENARIK!
.
.
Kalau inject shj, kena mkn untuk maintenance jugak ye guys! So amalkan sekali dengan snow decus ni confirm melepak.
.
.
Cucuk every week + amalkn supplement ni mlm sbelum tidur. Confirm bgun pagi skin lembut tau. .
.
Pakai cindella! Harus melepak macam artis kpop gittewww 🙆🙆 Hati2 dgn barangan Fake!

Whatsapp : +601156785458

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#glutax100gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen

CINDELLA 1200MG

COMBO DAN TAWARAN MENARIK!
.
.
Kalau inject shj, kena mkn untuk maintenance jugak ye guys! So amalkan sekali dengan snow decus ni confirm melepak.
.
.
Cucuk every week + amalkn supplement ni mlm sbelum tidur. Confirm bgun pagi skin  lembut tau. .
.
Pakai cindella! Harus melepak macam artis kpop gittewww 🙆🙆 Hati2 dgn barangan Fake!

Whatsapp : +601156785458

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#glutax100gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen
299 1 6 March, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

WITH SALMON DNA
.
For those yang having serious skin problem, ada parut, jerawat, jerawat, this one sangat recommended. Utk repair your burning skin, problem skin, sangat2 dialukan pakai ni. ♥
.
Antara manfaat Placentex :
❤ Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
❤ Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
❤Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
❤ Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
❤ Meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.

Bagus untuk:
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan
.
.

Pembungkusan: 3ml x 5 botol
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
🌸 Postage Saturday - Thursday

#cindellaluthione
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#miraclewhite
#miraclewhitemurah
#miraclewhiteinjection
#cindellamalaysia
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax300g
#cindella1200mg
#placentexinjection
#cindellamurah
#placentex
#cinderellainjection #placentexmurah
#glutax100gs
#veniscynexgen
#saintblanc
#saintblancinjection
#saintblancwhitening

WITH SALMON DNA
.
For those yang having serious skin problem, ada parut, jerawat, jerawat, this one sangat recommended. Utk repair your burning skin, problem skin, sangat2 dialukan pakai ni. ♥
.
Antara manfaat Placentex :
❤ Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
❤ Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
❤Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat pengunaan skincare yang salah
❤ Anti penuaan, Merangsang collagen dan menegangkan kulit
❤ Meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.

Bagus untuk:
✔ Penyembuhan parut jerawat lama
✔ Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik-bintik kerana peningkatan usia
✔ Perubahan untuk kulit yang kusam, kering, kasar, kedutan dan garisan
.
.

Pembungkusan: 3ml x 5 botol
✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
🌸 Postage Saturday - Thursday

#cindellaluthione
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#miraclewhite
#miraclewhitemurah
#miraclewhiteinjection
#cindellamalaysia
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax300g
#cindella1200mg
#placentexinjection
#cindellamurah
#placentex
#cinderellainjection #placentexmurah
#glutax100gs
#veniscynexgen
#saintblanc
#saintblancinjection
#saintblancwhitening
301 2 7 March, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Tq order.

RM290 ONLY WITH FREEGIFT. PROMO UNTIL 10/3/2019
.

COMBO DAN TAWARAN MENARIK!
.
.
Kalau inject shj, kena mkn untuk maintenance jugak ye guys! So amalkan sekali dengan snow decus ni confirm melepak.
.
.
Cucuk every week + amalkn supplement ni mlm sbelum tidur. Confirm bgun pagi skin lembut tau. .
.
Pakai cindella! Harus melepak macam artis kpop gittewww 🙆🙆 Hati2 dgn barangan Fake!

Whatsapp : +601156785458

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#glutax100gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen

Tq order.

RM290 ONLY WITH FREEGIFT. PROMO UNTIL 10/3/2019
.

COMBO DAN TAWARAN MENARIK!
.
.
Kalau inject shj, kena mkn untuk maintenance jugak ye guys! So amalkan sekali dengan snow decus ni confirm melepak.
.
.
Cucuk every week + amalkn supplement ni mlm sbelum tidur. Confirm bgun pagi skin  lembut tau. .
.
Pakai cindella! Harus melepak macam artis kpop gittewww 🙆🙆 Hati2 dgn barangan Fake!

Whatsapp : +601156785458

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#glutax100gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen
288 1 9 March, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

RM460 ONLY WITH FREEGIFT. PROMO UNTIL 10/3/2019
.

COMBO DAN TAWARAN MENARIK!
.
.
Kalau inject shj, kena mkn untuk maintenance jugak ye guys! So amalkan sekali dengan snow decus ni confirm melepak.
.
.
Cucuk every week + amalkn supplement ni mlm sbelum tidur. Confirm bgun pagi skin lembut tau. .
.
Pakai cindella! Harus melepak macam artis kpop gittewww 🙆🙆 Hati2 dgn barangan Fake!

Whatsapp : +601156785458

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#glutax100gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen

RM460 ONLY WITH FREEGIFT. PROMO UNTIL 10/3/2019
.

COMBO DAN TAWARAN MENARIK!
.
.
Kalau inject shj, kena mkn untuk maintenance jugak ye guys! So amalkan sekali dengan snow decus ni confirm melepak.
.
.
Cucuk every week + amalkn supplement ni mlm sbelum tidur. Confirm bgun pagi skin  lembut tau. .
.
Pakai cindella! Harus melepak macam artis kpop gittewww 🙆🙆 Hati2 dgn barangan Fake!

Whatsapp : +601156785458

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#glutathionecapsules
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#glutax500gs
#glutax300g
#glutax600gs
#glutax100gs
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#masterprowhite
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen
295 1 10 March, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

OFFER COMPLEXION 6 ONLY RM6XX
AVAILABLE FOR 10 BOX ONLY
SIAPA CEPAT DIA DAPAT

COMPLEXION-6 💗
↪New packaging 🔹Multivitamin Theraphy / Whitening Dripping🔹
.
Kandungan:
Lipoic Thioctic Acid
Vitamin B-Complex
Vitamin B12
Ascorbic Acid/VitaminC
Ginkgo Biloba Extract
Tranexamic Acid

Manfaat COMPLEXION-6:
⤵⤵
🎭Menjana semula sel-sel kulit mati
🎭Memutihkan kulit secara menyeluruh
🎭Meningkatkan metabolisme dan membersihkan toxin dalam darah
🎭Mencerahkan dan melembapkan kulit
🎭Mencegah penyakit jantung dan gangguan neurologi
🎭Meningkatkan Glutathione sebagai antioksidan dalam badan
🎭Anti-Penuaan
🎭Antioksida
🎭Memutihkan dan mencerahkan kulit.
🎭Menghasilkan kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit
🎭Mengurangkan pigmentasi yang disebabkan oleh sinaran UV matahari
🎭Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
Menyekat pembentukan jerawat
🎭Pengecutan liang roma 🎭Mengurangkan Risiko Hepatitis dan menormalkan fungsi hati
🎭Menghilangkan jerawat dan eyebag 🎭Merangsang pertumbuhan semula epidermis kulit untuk licin, lebih lembut dan lebih berseri.
🎭Menggalakkan pembentukan salur darah baru
🎭Mengimbangkan hormon terutama wanita menghampiri menopaus, mengawal tempoh dan mengurangkan kesakitan menstruasi. Sebagai rawatan alternatif untuk Terapi Penggantian Hormon (HRT).
Menormalkan pengeluaran hormon mencerahkan pigmentasi dan jeragat yang disebabkan oleh ketidak seimbangan hormon.
. ✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
🌸 Postage Saturday - Thursday

#cindellaluthione
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#miraclewhite
#miraclewhitemurah
#miraclewhiteinjection
#cindellamalaysia
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#Placentex
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen
#saintblanc
#saintblancinjection
#saintblancwhitening

OFFER COMPLEXION 6 ONLY RM6XX
AVAILABLE FOR 10 BOX ONLY
SIAPA CEPAT DIA DAPAT

COMPLEXION-6 💗
↪New packaging 🔹Multivitamin Theraphy / Whitening Dripping🔹
. 
Kandungan:
Lipoic Thioctic Acid
Vitamin B-Complex
Vitamin B12
Ascorbic Acid/VitaminC
Ginkgo Biloba Extract
Tranexamic Acid

Manfaat COMPLEXION-6:
⤵⤵
🎭Menjana semula sel-sel kulit mati
🎭Memutihkan kulit secara menyeluruh
🎭Meningkatkan metabolisme dan membersihkan toxin dalam darah
🎭Mencerahkan dan melembapkan kulit
🎭Mencegah penyakit jantung dan gangguan neurologi
🎭Meningkatkan Glutathione sebagai antioksidan dalam badan
🎭Anti-Penuaan
🎭Antioksida
🎭Memutihkan dan mencerahkan kulit.
🎭Menghasilkan kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit
🎭Mengurangkan pigmentasi yang disebabkan oleh sinaran UV matahari
🎭Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan 
Menyekat pembentukan jerawat
🎭Pengecutan liang roma 🎭Mengurangkan Risiko Hepatitis dan menormalkan fungsi hati
🎭Menghilangkan jerawat dan eyebag 🎭Merangsang pertumbuhan semula epidermis kulit untuk licin, lebih lembut dan lebih berseri.
🎭Menggalakkan pembentukan salur darah baru
🎭Mengimbangkan hormon terutama wanita menghampiri menopaus, mengawal tempoh dan mengurangkan kesakitan menstruasi. Sebagai rawatan alternatif untuk Terapi Penggantian Hormon (HRT).
Menormalkan pengeluaran hormon mencerahkan pigmentasi dan jeragat yang disebabkan oleh ketidak seimbangan hormon.
. ✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01156785458(miss k)
🌸 Postage Saturday - Thursday

#cindellaluthione
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#miraclewhite
#miraclewhitemurah
#miraclewhiteinjection
#cindellamalaysia
#cindellainjection
#mixingwhiteoriginal
#mixingwhiteenergize
#mixingwhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#Placentex
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#vitamax2gsnano
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#glutax100gs
#veniscynexgen
#saintblanc
#saintblancinjection
#saintblancwhitening
289 1 12 March, 2019