#mobilespabutterworth Instagram Photos & Videos

mobilespabutterworth - 312 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mobilespabutterworth and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
25 hours
Average like
4.8
Average comment
0.2
Posts with video
8/48
Posts with photo
40/48

Hashtag Popularity

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team  #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa
8 0 4 hours ago

FEEDBACK DERMAPEN 😍 .
"Yeay! After 3 times buat Dermapen dengan @shizuka.mobilespa its getting better. Lubang2 kat pipi dan hidung makin berkurang. Pores mengecil. Just parut campak ja still ketara.. But its okay, buat lagi treatment after this...." -Alia-

COLLAGEN INDUCTION THERAPY (DERMAPEN)
.
Rawatan melibatkan tusukan jarum mikro berulang kali di lapisan dermis kulit untuk menghasilkan luka-luka kecil bagi merangsang pembentukan kologen & elastin. Hasilnya, kulit rosak akan dibaik pulih secara berperingkat selepas rawatan.

Kesan boleh dilihat sepantas 1 minggu.

KEBAIKKAN RAWATAN DERMAPEN:
🌸Memudarkan parut lebih cepat
🌸Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole)
🌸Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
🌸 Mencerahkan kulit kusam
🌸Liang pori cepat mengecil dan lebih halus.
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Sesuai untuk bekas parut jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch marks.
.
SIAPA YANG TIDAK BOLEH MELAKUKAN RAWATAN DERMAPEN
❎ Jerawat aktif
❎ Parut Keloid / parut timbul
❎ Kencing manis
❎ Penyakit kulit
❎ Ibu mengandung dan menyusu
❎ Eczema

RM179

FREE remove whitehead/blackhead. .
Hubungi kami, kami datang ke tempat anda.
.
Untuk pertayaan/booking facial, terus direct Whatsapp cik ika naa
.
👉 Klik link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #dermapen #dermapenmurah #microneedling #rawatanparutlubang #rawatanparut #vampire #bbglow #sulambedak

FEEDBACK DERMAPEN 😍 .
"Yeay! After 3 times buat Dermapen dengan @shizuka.mobilespa its getting better. Lubang2 kat pipi dan hidung makin berkurang. Pores mengecil. Just parut campak ja still ketara.. But its okay,  buat lagi treatment after this...." -Alia-

COLLAGEN INDUCTION THERAPY (DERMAPEN)
.
Rawatan melibatkan tusukan jarum mikro berulang kali di lapisan dermis kulit untuk menghasilkan luka-luka kecil bagi merangsang pembentukan kologen & elastin. Hasilnya,  kulit rosak akan dibaik pulih secara berperingkat selepas rawatan.

Kesan boleh dilihat sepantas 1 minggu.

KEBAIKKAN RAWATAN DERMAPEN:
🌸Memudarkan parut lebih cepat
🌸Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole)
🌸Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
🌸 Mencerahkan kulit kusam
🌸Liang pori cepat mengecil dan lebih halus.
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Sesuai untuk bekas parut jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch marks.
.
SIAPA YANG TIDAK BOLEH MELAKUKAN RAWATAN DERMAPEN
❎ Jerawat aktif
❎ Parut Keloid / parut timbul
❎ Kencing manis
❎ Penyakit kulit
❎ Ibu mengandung dan menyusu
❎ Eczema

RM179

FREE remove whitehead/blackhead. .
Hubungi kami, kami datang ke tempat anda.
.
Untuk pertayaan/booking facial,  terus direct Whatsapp cik ika naa
.
👉 Klik link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #dermapen #dermapenmurah #microneedling #rawatanparutlubang #rawatanparut #vampire #bbglow #sulambedak
7 1 18 September, 2019

Uollsss tak nak ke macam nie? Takpayah susah² drive pegi spa. Sue sendiri yg pergi kerumah anda utk facial. Tup tupp dapat facial 1st classss tauuuu 😘
.
.
Jom lock date dengan kami !
Harga special nak Kasi..
Sape cepat,ctie bagi free sauna herba (30mint)
😍😍😍
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelkedah
#beautycarteluatra
#facialsp
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialalorstar
#kedahpenang
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial - #regrann

Uollsss tak nak ke macam nie? Takpayah susah² drive pegi spa. Sue sendiri yg pergi kerumah anda utk facial. Tup tupp dapat facial 1st classss tauuuu 😘
.
.
Jom lock date dengan kami !
Harga special nak Kasi..
Sape cepat,ctie bagi free sauna herba (30mint)
😍😍😍
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelkedah
#beautycarteluatra
#facialsp
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialalorstar
#kedahpenang
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial - #regrann
5 0 16 September, 2019

💜
Morning ladiess ! Dah ambil El Marino Yang ke belum pagi ni? Sue lately ni banyak travel, muka pun jadi burn & breakout 😣 Alhamdullilah selepas 1week minum secara berterusan kulit muka Sue jadi lembab, firm & glowing tau 🥰
.
.
Jom amalkan #elmarinoyang setiap hari untuk kulit sihat 💋
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial

💜
Morning ladiess ! Dah ambil El Marino Yang ke belum pagi ni? Sue lately ni banyak travel, muka pun jadi burn & breakout 😣 Alhamdullilah selepas 1week minum secara berterusan kulit muka Sue jadi lembab, firm & glowing tau 🥰
.
.
Jom amalkan #elmarinoyang setiap hari untuk kulit sihat 💋
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial
9 0 16 September, 2019

Hi hi, I'm your Beauty therapist 💕

Nak facial tapi tiada masa nak ke spa? Jangan risau, @shizuka.mobilespa kan ada. 😉 Contact ja kami, kami datang ke tempat anda. Khas kepada warga Seberang Perai dan kawasan sekitar.
.
Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, kami akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Collagen Induction Therapy (Dermapen)
✅ Bb glow
✅ High Frequency Treatment
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata.

Untuk pertayaan/booking, terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow

Hi hi,  I'm your Beauty therapist 💕

Nak facial tapi tiada masa nak ke spa? Jangan risau, @shizuka.mobilespa kan ada. 😉 Contact ja kami,  kami datang ke tempat anda. Khas kepada warga Seberang Perai dan kawasan sekitar.
.
Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, kami akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Collagen Induction Therapy (Dermapen)
✅ Bb glow
✅ High Frequency Treatment
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata.

Untuk pertayaan/booking,  terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow
16 1 11 September, 2019

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team  #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa
5 0 8 September, 2019

Kesan selepas rawatan pertama Dermapen. Lubang2 pori dah semakin mengecil 😍 Ni baru kesan rawatan pertama. Bayangkan selepas rawatan ke-3,4,5..😁
.
COLLAGEN INDUCTION THERAPY (DERMAPEN)
.
Rawatan melibatkan tusukan jarum mikro berulang kali di lapisan dermis kulit untuk menghasilkan luka-luka kecil bagi merangsang pembentukan kologen & elastin. Hasilnya, kulit rosak akan dibaik pulih secara berperingkat selepas rawatan.

Kesan boleh dilihat sepantas 1 minggu.

KEBAIKKAN RAWATAN DERMAPEN:
🌸Memudarkan parut lebih cepat
🌸Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole)
🌸Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
🌸 Mencerahkan kulit kusam
🌸Liang pori cepat mengecil dan lebih halus.
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Sesuai untuk bekas parut jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch marks.
.
SIAPA YANG TIDAK BOLEH MELAKUKAN RAWATAN DERMAPEN
❎ Jerawat aktif
❎ Parut Keloid / parut timbul
❎ Kencing manis
❎ Penyakit kulit
❎ Ibu mengandung dan menyusu
❎ Eczema

RM179

FREE remove whitehead/blackhead. .
Hubungi kami, kami datang ke tempat anda.
.
Untuk pertayaan/booking facial, terus direct Whatsapp cik ika naa
.
👉 Klik link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #dermapen #dermapenmurah #microneedling #rawatanparutlubang #rawatanparut #vampire #bbglow #sulambedak

Kesan selepas rawatan pertama Dermapen. Lubang2 pori dah semakin mengecil 😍 Ni baru kesan rawatan pertama. Bayangkan selepas rawatan ke-3,4,5..😁
.
COLLAGEN INDUCTION THERAPY (DERMAPEN)
.
Rawatan melibatkan tusukan jarum mikro berulang kali di lapisan dermis kulit untuk menghasilkan luka-luka kecil bagi merangsang pembentukan kologen & elastin. Hasilnya,  kulit rosak akan dibaik pulih secara berperingkat selepas rawatan.

Kesan boleh dilihat sepantas 1 minggu.

KEBAIKKAN RAWATAN DERMAPEN:
🌸Memudarkan parut lebih cepat
🌸Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole)
🌸Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
🌸 Mencerahkan kulit kusam
🌸Liang pori cepat mengecil dan lebih halus.
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Sesuai untuk bekas parut jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch marks.
.
SIAPA YANG TIDAK BOLEH MELAKUKAN RAWATAN DERMAPEN
❎ Jerawat aktif
❎ Parut Keloid / parut timbul
❎ Kencing manis
❎ Penyakit kulit
❎ Ibu mengandung dan menyusu
❎ Eczema

RM179

FREE remove whitehead/blackhead. .
Hubungi kami, kami datang ke tempat anda.
.
Untuk pertayaan/booking facial,  terus direct Whatsapp cik ika naa
.
👉 Klik link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #dermapen #dermapenmurah #microneedling #rawatanparutlubang #rawatanparut #vampire #bbglow #sulambedak
5 1 5 September, 2019

[SERVIS FACIAL TERUS KE RUMAH ANDA 🏡🚗]
.
#FeedbackFacial. Terima kasih kepada pelanggan yang sentiasa menyokong dan menggunakan servis @shizuka.mobilespa. 😍
.
Siapa lagi yang ada masalah kulit, meh sini ika bantu. InsyaAllah Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, ika akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow
✅ High Frequency Treatment for oily and acne prone skin
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata
.
Untuk pertayaan/booking, terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow

[SERVIS FACIAL TERUS KE RUMAH ANDA 🏡🚗]
.
#FeedbackFacial.  Terima kasih kepada pelanggan yang sentiasa menyokong dan menggunakan servis @shizuka.mobilespa. 😍
.
Siapa lagi yang ada masalah kulit, meh sini ika bantu. InsyaAllah Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, ika akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow
✅ High Frequency Treatment for oily and acne prone skin
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata
.
Untuk pertayaan/booking,  terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow
5 1 2 September, 2019

Bila kali terakhir anda buat facial? Atau tidak pernah? 🌸 Untuk mendapatkan kulit yang cantik bersih, ramai pakar kecantikan mengesyorkan kita melakukan rawatan muka secara KONSISTEN sebanyak SEKALI DALAM SEBULAN.

Nak facial tapi tiada masa nak ke spa? Jangan risau, @shizuka.mobilespa kan ada. 😉 Contact ja kami, kami datang ke tempat anda. Khas kepada warga Seberang Perai dan kawasan sekitar.
.
Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, kami akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow/sulam bedak
✅ High Frequency Treatment
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata.

Untuk pertayaan/booking, terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow

Bila kali terakhir anda buat facial? Atau tidak pernah? 🌸 Untuk mendapatkan kulit yang cantik bersih,  ramai pakar kecantikan mengesyorkan kita melakukan rawatan muka secara KONSISTEN sebanyak SEKALI DALAM SEBULAN.

Nak facial tapi tiada masa nak ke spa? Jangan risau, @shizuka.mobilespa kan ada. 😉 Contact ja kami,  kami datang ke tempat anda. Khas kepada warga Seberang Perai dan kawasan sekitar.
.
Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, kami akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow/sulam bedak
✅ High Frequency Treatment
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata.

Untuk pertayaan/booking,  terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow
5 0 2 September, 2019

Salam Awal Muharam & Maal Hijrah 1441H 💕
.
Nak facial tapi tiada masa nak ke spa? Jangan risau, @shizuka.mobilespa kan ada. 😉 Contact ja kami, kami datang ke tempat anda. Khas kepada warga Seberang Perai dan kawasan sekitar.
.
Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, kami akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow
✅ High Frequency Treatment
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata.

Untuk pertayaan/booking, terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow

Salam Awal Muharam & Maal Hijrah 1441H 💕
.
Nak facial tapi tiada masa nak ke spa? Jangan risau, @shizuka.mobilespa kan ada. 😉 Contact ja kami,  kami datang ke tempat anda. Khas kepada warga Seberang Perai dan kawasan sekitar.
.
Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, kami akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow
✅ High Frequency Treatment
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata.

Untuk pertayaan/booking,  terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow
7 0 1 September, 2019

💜
Seronok kan bila muka dibelai²? Boleh sampai tertidur kalau belai macam nie. 😜 Sedar² dari tidur tengok muka dah glowing uollsss 😘 Tak nak ke macam tu??
Uollsh kena try tau.. Mmng best sngt2..
And nmpk ketara vshape tu 😘
.
.
.
So korang tunggu apa lagi.. Mai kaih booking ngn fazirahbeautycartel 💋
.
Wasap.my/60134036192/bookingfacial .
#amorbeautycartel
#fazirabeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial

💜
Seronok kan bila muka dibelai²? Boleh sampai tertidur kalau belai macam nie. 😜 Sedar² dari tidur tengok muka dah glowing uollsss 😘 Tak nak ke macam tu??
Uollsh kena try tau.. Mmng best sngt2..
And nmpk ketara vshape tu 😘
.
.
.
So korang tunggu apa lagi.. Mai kaih booking ngn fazirahbeautycartel 💋
.
Wasap.my/60134036192/bookingfacial .
#amorbeautycartel
#fazirabeautycartel 
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial
1 0 30 August, 2019

Assalamualaikum
Hi kesayangan semua 💕

Harini ika nak share jawapan kepada soalan yang ramai orang selalu tanya. ❓ BERAPA KERAP KENA BUAT RAWATAN FACIAL KALAU NAK KULIT CANTIK BERSIH ?

Jawapan:
✅ Ramai pakar kecantikan mengesyorkan kita melakukan rawatan muka secara KONSISTEN sebanyak SEKALI DALAM SEBULAN.

Sekali sebulan merupakan waktu paling ideal kerana kitaran perolehan sel kulit kita adalah 28 hari. ----------------------------------------------------------------------------------
❓ Penah terfikir apa yang jadi pada kulit kita selepas facial?
---------------------------------------------------------------------------------- .
.
Rujuk gambar "KITARAN FACIAL"
.
1️) Selepas berfacial
Kulit wajah kelihatan glowing & sihat

2️) 48-72 jam
Kulit terhidrasi kerana peredaran telah diransang

3️) 28-48 hari
Sel-sel diperbaharui dan kebaikan jangka panjang facial bertindak balas

4️) 4-6 minggu
Kulit wajah mula kelihatan kusam dan kasar. Masa untuk menjadual temujanji seterusnya bagi membuang sel-sel kulit mati dan membersih kotoran

Sekarang Dah jelas kan macamana nak dapatkan kulit yg kekal sihat dan cantik?
Apa lagi, jom book slot facial anda sekarang 😉

Untuk pertayaan/booking, terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow

Assalamualaikum
Hi kesayangan semua 💕

Harini ika nak share jawapan kepada soalan yang ramai orang selalu tanya. ❓ BERAPA KERAP KENA BUAT RAWATAN FACIAL KALAU NAK KULIT CANTIK BERSIH ?

Jawapan:
✅ Ramai pakar kecantikan mengesyorkan kita melakukan rawatan muka secara KONSISTEN sebanyak SEKALI DALAM SEBULAN.

Sekali sebulan merupakan waktu paling ideal kerana kitaran perolehan sel kulit kita adalah 28 hari. ----------------------------------------------------------------------------------
❓ Penah terfikir apa yang jadi pada kulit kita selepas facial?
---------------------------------------------------------------------------------- .
.
Rujuk gambar "KITARAN FACIAL"
.
1️) Selepas berfacial
Kulit wajah kelihatan glowing & sihat

2️) 48-72 jam
Kulit terhidrasi kerana peredaran telah diransang

3️) 28-48 hari
Sel-sel diperbaharui dan kebaikan jangka panjang facial bertindak balas

4️) 4-6 minggu
Kulit wajah mula kelihatan kusam dan kasar. Masa untuk menjadual temujanji seterusnya bagi membuang sel-sel kulit mati dan membersih kotoran

Sekarang Dah jelas kan macamana nak dapatkan kulit yg kekal sihat dan cantik?
Apa lagi, jom book slot facial anda sekarang 😉

Untuk pertayaan/booking,  terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow
8 0 29 August, 2019

[SERVIS FACIAL TERUS KE RUMAH ANDA 🏡🚗]
.
#FeedbackFacial. Terima kasih kepada pelanggan yang sentiasa menyokong dan menggunakan servis @shizuka.mobilespa. 😍
.
Siapa lagi yang ada masalah kulit, meh sini ika bantu. InsyaAllah Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, ika akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow/sulam bedak
✅ High Frequency Treatment for oily and acne prone skin
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata
.
Untuk pertayaan/booking, terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow

[SERVIS FACIAL TERUS KE RUMAH ANDA 🏡🚗]
.
#FeedbackFacial.  Terima kasih kepada pelanggan yang sentiasa menyokong dan menggunakan servis @shizuka.mobilespa. 😍
.
Siapa lagi yang ada masalah kulit, meh sini ika bantu. InsyaAllah Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, ika akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow/sulam bedak
✅ High Frequency Treatment for oily and acne prone skin
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata
.
Untuk pertayaan/booking,  terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow
5 0 27 August, 2019

💜
Ramainya yg join facial sekarang ni. Tengok tu, kaum adam pun join nak kulit cantik & sihat ! Sekarang ni bukan wanita sahaja tau yg nak cantik. Adam² dekat luar sana pun dah pandai jaga muke. Tak tercabar ke uolllsszzz 😜
.
.
Demand facial utk lelaki makin tinggi tauu ! Lelaki & wanita semua boleh jadi Owner Spa 😉
.
.
Nak tak? Cepat² whatsapp Sue 017-6490941
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial

💜
Ramainya yg join facial sekarang ni. Tengok tu, kaum adam pun join nak kulit cantik & sihat ! Sekarang ni bukan wanita sahaja tau yg nak cantik. Adam² dekat luar sana pun dah pandai jaga muke. Tak tercabar ke uolllsszzz 😜
.
.
Demand facial utk lelaki makin tinggi tauu ! Lelaki & wanita semua boleh jadi Owner Spa 😉
.
.
Nak tak? Cepat² whatsapp Sue 017-6490941
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial
2 0 27 August, 2019

Nak facial tapi tiada masa nak ke spa? Jangan risau, @shizuka.mobilespa kan ada. 😉 Contact ja kami, kami datang ke tempat anda. Khas kepada warga Seberang Perai dan kawasan sekitar.
.
Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, kami akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow/sulam bedak
✅ High Frequency Treatment
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata.

Untuk pertayaan/booking, terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow

Nak facial tapi tiada masa nak ke spa? Jangan risau, @shizuka.mobilespa kan ada. 😉 Contact ja kami,  kami datang ke tempat anda. Khas kepada warga Seberang Perai dan kawasan sekitar.
.
Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, kami akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow/sulam bedak
✅ High Frequency Treatment
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata.

Untuk pertayaan/booking,  terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow
7 0 26 August, 2019

Selepas rawatan ke-2 Dermapen. Parut lekuk semakin berkurang. 😍
.
COLLAGEN INDUCTION THERAPY (DERMAPEN)
.
Rawatan melibatkan tusukan jarum mikro berulang kali di lapisan dermis kulit untuk menghasilkan luka-luka kecil bagi merangsang pembentukan kologen & elastin. Hasilnya, kulit rosak akan dibaik pulih secara berperingkat selepas rawatan.

Kesan boleh dilihat sepantas 1 minggu.

KEBAIKKAN RAWATAN DERMAPEN:
🌸Memudarkan parut lebih cepat
🌸Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole)
🌸Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
🌸 Mencerahkan kulit kusam
🌸Liang pori cepat mengecil dan lebih halus.
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Sesuai untuk bekas parut jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch marks.
.
SIAPA YANG TIDAK BOLEH MELAKUKAN RAWATAN DERMAPEN
❎ Jerawat aktif
❎ Parut Keloid / parut timbul
❎ Kencing manis
❎ Penyakit kulit
❎ Ibu mengandung dan menyusu
❎ Eczema

RM179

FREE remove whitehead/blackhead. .
Hubungi kami, kami datang ke tempat anda.
.
Untuk pertayaan/booking facial, terus direct Whatsapp cik ika naa
.
👉 Klik link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #dermapen #dermapenmurah #microneedling #rawatanparutlubang #rawatanparut #vampire #bbglow #sulambedak

Selepas rawatan ke-2 Dermapen. Parut lekuk semakin berkurang. 😍
.
COLLAGEN INDUCTION THERAPY (DERMAPEN)
.
Rawatan melibatkan tusukan jarum mikro berulang kali di lapisan dermis kulit untuk menghasilkan luka-luka kecil bagi merangsang pembentukan kologen & elastin. Hasilnya,  kulit rosak akan dibaik pulih secara berperingkat selepas rawatan.

Kesan boleh dilihat sepantas 1 minggu.

KEBAIKKAN RAWATAN DERMAPEN:
🌸Memudarkan parut lebih cepat
🌸Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole)
🌸Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
🌸 Mencerahkan kulit kusam
🌸Liang pori cepat mengecil dan lebih halus.
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Sesuai untuk bekas parut jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch marks.
.
SIAPA YANG TIDAK BOLEH MELAKUKAN RAWATAN DERMAPEN
❎ Jerawat aktif
❎ Parut Keloid / parut timbul
❎ Kencing manis
❎ Penyakit kulit
❎ Ibu mengandung dan menyusu
❎ Eczema

RM179

FREE remove whitehead/blackhead. .
Hubungi kami, kami datang ke tempat anda.
.
Untuk pertayaan/booking facial,  terus direct Whatsapp cik ika naa
.
👉 Klik link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #dermapen #dermapenmurah #microneedling #rawatanparutlubang #rawatanparut #vampire #bbglow #sulambedak
10 3 23 August, 2019

COLLAGEN INDUCTION THERAPY (DERMAPEN)
.
Rawatan melibatkan tusukan jarum mikro berulang kali di lapisan dermis kulit untuk menghasilkan luka-luka kecil bagi merangsang pembentukan kologen & elastin. Hasilnya, kulit rosak akan dibaik pulih secara berperingkat selepas rawatan.

Kesan boleh dilihat sepantas 1 minggu.

KEBAIKKAN RAWATAN DERMAPEN:
🌸Memudarkan parut lebih cepat
🌸Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole)
🌸Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
🌸 Mencerahkan kulit kusam
🌸Liang pori cepat mengecil dan lebih halus.
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Sesuai untuk bekas parut jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch marks.
.
SIAPA YANG TIDAK BOLEH MELAKUKAN RAWATAN DERMAPEN
❎ Jerawat aktif
❎ Parut Keloid / parut timbul
❎ Kencing manis
❎ Penyakit kulit
❎ Ibu mengandung dan menyusu
❎ Eczema

RM179

FREE remove whitehead/blackhead. .
Hubungi kami, kami datang ke tempat anda.
.
Untuk pertayaan/booking facial, terus direct Whatsapp cik ika naa
.
👉 Klik link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #dermapen #dermapenmurah #microneedling #rawatanparutlubang #rawatanparut #vampire #bbglow #sulambedak

COLLAGEN INDUCTION THERAPY (DERMAPEN)
.
Rawatan melibatkan tusukan jarum mikro berulang kali di lapisan dermis kulit untuk menghasilkan luka-luka kecil bagi merangsang pembentukan kologen & elastin. Hasilnya,  kulit rosak akan dibaik pulih secara berperingkat selepas rawatan.

Kesan boleh dilihat sepantas 1 minggu.

KEBAIKKAN RAWATAN DERMAPEN:
🌸Memudarkan parut lebih cepat
🌸Memperbaiki tekstur kulit yang berlekuk akibat jerawat (concave-convex hole)
🌸Nutrisi input serum lebih ke dalam dan memberikan kesan lebih ketara
🌸 Mencerahkan kulit kusam
🌸Liang pori cepat mengecil dan lebih halus.
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Sesuai untuk bekas parut jerawat, parut chicken pox, parut eksiden dan stretch marks.
.
SIAPA YANG TIDAK BOLEH MELAKUKAN RAWATAN DERMAPEN
❎ Jerawat aktif
❎ Parut Keloid / parut timbul
❎ Kencing manis
❎ Penyakit kulit
❎ Ibu mengandung dan menyusu
❎ Eczema

RM179

FREE remove whitehead/blackhead. .
Hubungi kami, kami datang ke tempat anda.
.
Untuk pertayaan/booking facial,  terus direct Whatsapp cik ika naa
.
👉 Klik link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #dermapen #dermapenmurah #microneedling #rawatanparutlubang #rawatanparut #vampire #bbglow #sulambedak
11 1 23 August, 2019

💜
Yes! Dihadapan itu adalah sy bersama team saya sendiri!!!!!!
.
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team  #adielaspabeauty ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Diela mencari sesiapa sahaja nak bekerja sambilan mahupun full time. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#adielaspabeauty
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa

💜
Yes! Dihadapan itu adalah sy bersama team saya sendiri!!!!!!
.
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team #adielaspabeauty ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Diela mencari sesiapa sahaja nak bekerja sambilan mahupun full time. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#adielaspabeauty
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa
10 0 22 August, 2019

Nak facial tapi tiada masa nak ke spa? Jangan risau, @shizuka.mobilespa kan ada. 😉 Contact ja kami, kami datang ke tempat anda. Khas kepada warga Seberang Perai dan kawasan sekitar.
.
Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, kami akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow
✅ High Frequency Treatment
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata.

Untuk pertayaan/booking, terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow

Nak facial tapi tiada masa nak ke spa? Jangan risau, @shizuka.mobilespa kan ada. 😉 Contact ja kami,  kami datang ke tempat anda. Khas kepada warga Seberang Perai dan kawasan sekitar.
.
Dengan pengalaman dan ilmu dalam bidang terapi kecantikan, kami akan membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan memberi konsultasi dan rawatan yang sesuai.
.
Service yang kami tawarkan:
✅ Deep Cleasing Facial
✅ Skin Refreshing facial
✅ Mesotherapy (No-needle)
✅ Dermapen
✅ Bb glow
✅ High Frequency Treatment
✅ Eyelash perming
✅ Rawatan kontur mata.

Untuk pertayaan/booking,  terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow
4 0 17 August, 2019

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team  #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa
5 0 14 August, 2019

💜
Penampilan hebat Founder/Mentor semua Warga Beauty Cartel
.

Beliau yang dulunya seorang lepasan University di UK kemudiannya bekerja sebagai Engineer dan akhirnya bertukar profession menjadi seorang Beautician dan Pemilik Spa Bergerak
Tetapi skrg beliau adalah Idola setiap wanita yang ingin berjaya dlm bidang Kecantikan..
.

Bella dh melatih lebih dr 3000 org Beautician di Malaysia dan Team Facial beliau juga sgt2 trending dgn mempunyai lebih dr 70k hashtag..
.

Beliau juga telah dijemput oleh akhbar tempatan dan juga luar negara iaitu Singapore serta telah masuk Astro di salah satu slot biz trending di siaran OKEY, dan baru2 telah melebarkan sayap perniagaannya ke Jakarta😘
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial

💜
Penampilan hebat Founder/Mentor semua Warga Beauty Cartel
.
. 
Beliau yang dulunya seorang lepasan University di UK kemudiannya bekerja sebagai Engineer dan akhirnya bertukar profession menjadi seorang Beautician dan Pemilik Spa Bergerak
Tetapi skrg beliau adalah Idola setiap wanita yang ingin berjaya dlm bidang Kecantikan..
.
. 
Bella dh melatih lebih dr 3000 org Beautician di Malaysia dan Team Facial beliau juga sgt2 trending dgn mempunyai lebih dr 70k hashtag..
.
. 
Beliau juga telah dijemput oleh akhbar tempatan dan juga luar negara iaitu Singapore serta telah masuk Astro di salah satu slot biz trending di siaran OKEY, dan baru2 telah melebarkan sayap perniagaannya ke Jakarta😘
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial
2 0 14 August, 2019

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team  #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa
5 0 7 August, 2019

💜
iGreat Skin Workshop
====================
.
Jom ramai2 hadiri preview dan rasai sendiri kehebatan produk penjagaan kulit keluaran ELYSYLE
.
Mereka berdua telah melatih berpuluh2 ribu orang, Spa Owner yang menjadikan Perniagaan Mobile Spa Home Facial sebagai satu kerjaya part time. Tapi income sangat lumayan. 💸💸💸
.
Lebih istimewa kelas kita pada 9/8 Jumaat akan mendapat liputan berita dari RTM TV . Wowww... anda boleh masuk TV you ouls. Cepat dapatkan tiket yg sangat terhad ini. Sila berjumpa dgn org yg memperkenalkan business ini.
Cepat tau. 😘
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa

💜
iGreat Skin Workshop
====================
.
Jom ramai2 hadiri preview dan rasai sendiri kehebatan produk penjagaan kulit keluaran ELYSYLE
.
Mereka berdua telah melatih berpuluh2 ribu orang, Spa Owner yang menjadikan Perniagaan Mobile Spa Home Facial sebagai satu kerjaya part time. Tapi income sangat lumayan. 💸💸💸
.
Lebih istimewa kelas kita pada 9/8 Jumaat akan mendapat liputan berita dari RTM TV . Wowww... anda boleh masuk TV you ouls. Cepat dapatkan tiket yg sangat terhad ini. Sila berjumpa dgn org yg memperkenalkan business ini.
Cepat tau. 😘
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa
5 0 6 August, 2019

💜
Tak ada masa nak keluar? Jangan risau. Sue boleh terus ke rumah uollss. Takperlu susah² drive. Anak tak ada siapa nak jaga. Nanti pergi spa duit minyak, duit tol. Phening phening... 😵
.
.
.
Jom book slot dengan Sue. Promo Aidiladha masih berjalan lagi ni. Tinggal berapa hari lagi nak raya dah 😘
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysylebeauty
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa
#studentfacial
#facialstudent

💜
Tak ada masa nak keluar? Jangan risau. Sue boleh terus ke rumah uollss. Takperlu susah² drive. Anak tak ada siapa nak jaga. Nanti pergi spa duit minyak, duit tol. Phening phening... 😵
.
.
.
Jom book slot dengan Sue. Promo Aidiladha masih berjalan lagi ni. Tinggal berapa hari lagi nak raya dah 😘
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysylebeauty
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa
#studentfacial
#facialstudent
2 2 5 August, 2019

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team  #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa
3 0 5 August, 2019

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team  #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa

💜
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team #beautycartel ! Uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! 💕
.
.
Sue mencari 10org sahaja. Siapa cepat, dialah dapat pegang duit dulu ! 😜
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilespa
#bridalfacial
#bridalfacialpenang
#bridalfacialselangor
#promofacialspa
5 0 4 August, 2019

Rawatan BB GLOW (juga dikenali sebagai Sulam Bedak)
===========================
.
💡Rawatan melibatkan tusukan pin nano berulang kali ke lapisan epidermis kulit untuk menghasilkan saluran nano bagi membantu penyerapan bahan aktif serum secara optimum. Hasilnya, kulit rosak akan dibaik pulih secara berperingkat dan kesan 'natural glow' boleh dilihat segera selepas rawatan.
.
....................................................
KEBAIKAN RAWATAN BB GLOW:
......................................................
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Meneutralkan radikal bebas
🌸 Memudarkan pigmentasi kulit, bintik hitam, dan parut gelap
🌸 Mengurangkan kandungan melanin dalam kulit sebelum atau selepas pancaran UV
🌸 Mengembalikan warna kulit
🌸 Meratakan tona kulit
🌸 Mengurangkan garis halus
🌸 Anti-penuaan
.
..........................................
TEKNIK DAN BAHAN
............................................
✅ Rawatan ini BUKAN lah dengan cara memasukkan foundation atau bedak kekal ke dalam kulit. Namun, rawatan ini sebenarnya menggunakan SERUM 'brightening/whitening' KHAS (skin color) dan dipastikan selamat untuk kulit.
.
✅ Rawatan ni menggunakan teknik Nano-Needling/Nano Infusion Therapy, bertujuan membantu kadar penyerapan serum yang digunakan. Teknik ini Tidak melukakan, tidak menyakitkan dan tanpa 'downtime'.
.
..........................................
HALAL ATAU HARAM?
..........................................
🌸 Jangan risau, Rawatan bb Glow/sulam bedak kami menggunakan teknik yg TIDAK dilarang agama islam, dan bahan yang digunakan juga bersifat menyerap ke dalam kulit, dipastikan halal dan tidak menghalang wudhuk 😊
.
.
Untuk pertayaan/booking, terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow

Rawatan BB GLOW (juga dikenali sebagai Sulam Bedak)
===========================
.
💡Rawatan melibatkan tusukan pin nano berulang kali ke lapisan epidermis kulit untuk menghasilkan saluran nano bagi membantu penyerapan bahan aktif serum secara optimum. Hasilnya, kulit rosak akan dibaik pulih secara berperingkat dan kesan 'natural glow' boleh dilihat segera selepas rawatan.
.
....................................................
KEBAIKAN RAWATAN BB GLOW:
......................................................
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Meneutralkan radikal bebas
🌸 Memudarkan pigmentasi kulit, bintik hitam, dan parut gelap
🌸 Mengurangkan kandungan melanin dalam kulit sebelum atau selepas pancaran UV
🌸 Mengembalikan warna kulit
🌸 Meratakan tona kulit
🌸 Mengurangkan garis halus
🌸 Anti-penuaan
.
..........................................
TEKNIK DAN BAHAN
............................................
✅ Rawatan ini BUKAN lah dengan cara memasukkan foundation atau bedak kekal ke dalam kulit. Namun, rawatan ini sebenarnya menggunakan SERUM 'brightening/whitening' KHAS (skin color) dan dipastikan selamat untuk kulit.
.
✅ Rawatan ni menggunakan teknik Nano-Needling/Nano Infusion Therapy, bertujuan membantu kadar penyerapan serum yang digunakan. Teknik ini Tidak melukakan, tidak menyakitkan dan tanpa 'downtime'.
.
..........................................
HALAL ATAU HARAM?
..........................................
🌸 Jangan risau, Rawatan bb Glow/sulam bedak  kami menggunakan teknik yg TIDAK dilarang agama islam, dan bahan yang digunakan juga bersifat menyerap ke dalam kulit, dipastikan halal dan tidak menghalang wudhuk 😊
.
.
Untuk pertayaan/booking,  terus direct Whatsapp cik ika naa .
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa
👉 www.wasap.my/601111778217/mobilespa .
👉 atau KLIK link whatsapp di bio @shizuka.mobilespa (instagram) .
.
.
.
.
.
.

#mobilespa #mobilespapenang #mobilespabutterworth #mobilespamuslimah #shizukamobilespa #facialmuslimah #facialpenang #facialbutterworth #spamuslimah #spabutterworth #spapenang #eyelashperming #permeyelash #lentikbulumata #dermapen #microneedling #sulambedak #bbglow
7 0 4 August, 2019

💜
Ramainya yg join facial sekarang ni. Tengok tu, kaum adam pun join nak kulit cantik & sihat ! Sekarang ni bukan wanita sahaja tau yg nak cantik. Adam² dekat luar sana pun dah pandai jaga muke. Tak tercabar ke uolllsszzz 😜
.
.
Nak tak? Cepat² whatsapp Sue
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel
#beautycartelpenang
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang
#facialmurah
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial

💜
Ramainya yg join facial sekarang ni. Tengok tu, kaum adam pun join nak kulit cantik & sihat ! Sekarang ni bukan wanita sahaja tau yg nak cantik. Adam² dekat luar sana pun dah pandai jaga muke. Tak tercabar ke uolllsszzz 😜
.
.
Nak tak? Cepat² whatsapp Sue
.
.
#amorbeautycartel
#hellofacial
#teambeautycartel 
#beautycartelpenang 
#beautycartel
#mobilespapenang
#mobilespaseberangjaya
#mobilespaperai
#mobilespabutterworth
#mobilespabukitminyak
#mobilespabukitmertajam
#facialpenang 
#facialmurah 
#facialhomeservice
#beautycartelselangor
#beautycartelkualalangat
#facialkualalangat
#mobilespaselangor
#homespafacial
#homespafacialselangor
#penangkini
#viralpenang
#elysyle
#elysylebeauty
#elysyleskincare
#elysylemobilefacial
9 0 4 August, 2019

Top #mobilespabutterworth posts

Hi chuolls..😄😍
.
Kalau ada yg masih tercari-cari peluang biz dan tak tahu nak buat biz apa...??Yeaaa..👇🏻👇🏻
.
JOM GRAB PELUANG BISNES MOBILE SPA DENGAN HANYA DGN ZERO KOS RISIKO]
.
Biar betul!
.
Yer, memang betul! Dan peluang sebegini tak sepatutnya chuolls lepaskan begitu sahaja.
.
Jom bagi peluang kepada diri sendiri untuk kenali siapa kami dan apa bisnes yang kami buat secara LIVE.
.
Jadi, sekiranya chuolls sedang tercari-cari peluang bisnes terbaik dan sesuai, kami serius ingin membantu chuolls merubah kehidupan sehingga 360 darjah dgn bisnes ini!
.
Jom baca sampai habis sebab-sebabnya okay..😍
.
4 SEBAB UTAMA ANDA PERLU BUAT BISNES MOBILE SPA BERSAMA #ELYSYLE DAN KENAPA IANYA JADI BISNES PILIHAN NO. 1 DI MALAYSIA.
.
#1. BISNES DIHUJUNG JARI SAHAJA
Hanya perlu sentiasa dengar dan follow apa kata mentor dan usaha untuk buat apa kata mentor.
#2. DEMAND
Sentiasa ada permintaan tinggi, menguntungkan dan memberi manfaat dan ianya tak pernah tak de demand. Tak perlu bayar sewa kedai,staff atau segala bil.
Hanya terima tempahan secara offline atau online
.
#3. MASA FLEKSIBEL
Santai dan mudah. Boleh atur masa sendiri secara #parttime atau #fulltime yang penting dihujung jari sahaja.
.
#4. INCOME KE 2 SETIAP BULAN
Boleh target berapa income nak buat setiap bulan, bergantung kepada berapa yang anda nak buat.makin kita usaha makin bertambah bonus yang anda akan dapat
.
Rasanya sekarang anda dah tahu potensi bisnes ini kan, pastinya sangat awesome!
.
Jom DAFTAR SEKARANG
#CARANYA:-
KLIK jer link di on bio👆🏻👆🏻.
👇🏻👇🏻
.
www.wasap.my/60125356211/nakdaftarclasspreview
.
Siapa tahu pelaburan hanya RM10 untuk pendaftaran preview bakal merubah masa depan anda.

#bisnesmobilespa #ownerspa #parttime #beautycartelutara
#parttimejobs #duittambahan #duitsampingan #uitmpulaupinang #azbeautycartel #amorbeautycartel
#seberangjaya #facialseberangjaya #mobilespaseberangjaya #beautycartel #kulimkedah #kulimhitech #mobilespakulim #facialkulim #butterworth #facialbutterworth #mobilespabutterworth

Hi chuolls..😄😍
.
Kalau ada yg masih tercari-cari peluang biz dan tak tahu nak buat biz apa...??Yeaaa..👇🏻👇🏻
.
JOM GRAB PELUANG BISNES MOBILE SPA DENGAN HANYA DGN ZERO KOS RISIKO]
.
Biar betul!
.
Yer, memang betul! Dan peluang sebegini tak sepatutnya chuolls lepaskan begitu sahaja.
.
Jom bagi peluang kepada diri sendiri untuk kenali siapa kami dan apa bisnes yang kami buat secara LIVE.
.
Jadi, sekiranya chuolls sedang tercari-cari peluang bisnes terbaik dan sesuai, kami serius ingin membantu chuolls merubah kehidupan sehingga 360 darjah dgn bisnes ini!
.
Jom baca sampai habis sebab-sebabnya okay..😍
.
4 SEBAB UTAMA ANDA PERLU BUAT BISNES MOBILE SPA BERSAMA #ELYSYLE DAN KENAPA IANYA JADI BISNES PILIHAN NO. 1 DI MALAYSIA.
.
#1. BISNES DIHUJUNG JARI SAHAJA
Hanya perlu sentiasa dengar dan follow apa kata mentor dan usaha untuk buat apa kata mentor.
#2. DEMAND
Sentiasa ada permintaan tinggi, menguntungkan dan memberi manfaat dan ianya tak pernah tak de demand. Tak perlu bayar sewa kedai,staff atau segala bil. 
Hanya terima tempahan secara offline atau online
.
#3. MASA FLEKSIBEL
Santai dan mudah. Boleh atur masa sendiri secara #parttime atau #fulltime yang penting dihujung jari sahaja.
.
#4. INCOME KE 2 SETIAP BULAN 
Boleh target berapa income nak buat setiap bulan, bergantung kepada berapa yang anda nak buat.makin kita usaha makin bertambah bonus yang anda akan dapat
.
Rasanya sekarang anda dah tahu potensi bisnes ini kan, pastinya sangat awesome!
.
Jom DAFTAR SEKARANG 
#CARANYA:-
KLIK jer link di on bio👆🏻👆🏻.
👇🏻👇🏻
.
www.wasap.my/60125356211/nakdaftarclasspreview
.
Siapa tahu pelaburan hanya RM10 untuk pendaftaran preview bakal merubah masa depan anda.

#bisnesmobilespa #ownerspa #parttime #beautycartelutara 
#parttimejobs #duittambahan #duitsampingan #uitmpulaupinang #azbeautycartel #amorbeautycartel 
#seberangjaya #facialseberangjaya #mobilespaseberangjaya #beautycartel #kulimkedah #kulimhitech #mobilespakulim #facialkulim #butterworth #facialbutterworth #mobilespabutterworth
17 1 2 April, 2019

Terima kasih my customer Dr. Aazhimah

Yg sporting bertolak ansur dgn kak amy disebabkan jadual kak amy yg padat, sanggup dia pilih slot facial VVIP package di sebelah tghari siap bg gift lg beg Guess.. Terima kasih 😘 😘 😘

#Facialseberangjaya #facialspa #Facialpenang #Facialkulim #mobilespaseberangjaya #mobilespakulim #mobilespabutterworth

Terima kasih my customer Dr. Aazhimah

Yg sporting bertolak ansur dgn kak amy disebabkan jadual kak amy yg padat, sanggup dia pilih slot facial VVIP package di sebelah tghari siap bg gift lg beg Guess.. Terima kasih 😘 😘 😘

#Facialseberangjaya #facialspa #Facialpenang #Facialkulim #mobilespaseberangjaya #mobilespakulim #mobilespabutterworth
8 0 31 October, 2018

[JOM GRAB PELUANG BISNES MOBILE SPA DENGAN HANYA DGN ZERO KOS RISIKO]
.
Biar betul!
.
Yer, memang betul! Dan peluang sebegini tak sepatutnya anda lepaskan begitu sahaja.
.
Jom bagi peluang kepada diri anda untuk kenali siapa kami dan apa bisnes yang kami buat secara LIVE.
.
Jadi, sekiranya anda sedang tercari-cari peluang bisnes terbaik untuk wanita, kami serius ingin membantu anda merubah kehidupan anda sehingga 360 darjah bisnes ini!
.
Jom baca sampai habis sebab-sebabnya ok.
.
4 SEBAB UTAMA ANDA PERLU BUAT BISNES MOBILE SPA BERSAMA ELYSYLE DAN KENAPA IANYA JADI BISNES PILIHAN NO. 1 WANITA DI MALAYSIA.
.
#1. BISNES DIHUJUNG JARI SAHAJA
Hanya perlu sentiasa dengar dan follow apa kata mentor dan usaha untuk buat apa kata mentor.
#2. DEMAND
Sentiasa ada permintaan tinggi, menguntungkan dan memberi manfaat dan ianya tak pernah tak de demand. Tak perlu bayar sewa kedai, salon, staff atau segala bil. Hanya terima tempahan secara offline atau online
.
#3. MASA FLEKSIBEL
Santai dan mudah. Boleh atur masa sendiri secara part time atau full time yang penting dihujung jari sahaja.
.
#4. INCOME KE 2 SETIAP BULAN
Boleh target berapa income nak buat setiap bulan, bergantung kepada berapa yang anda nak buat.makin kita usaha makin bertambah bonus yang anda akan dapat
.
Rasanya sekarang anda dah tahu potensi bisnes ini kan, pastinya sangat awesome!
.
Jom DAFTAR SEKARANG
#CARANYA:-
KLIK jer link di bawah:-
.
www.wasap.my/601126776317/nakdaftarclasspreview
.
atau
.
Blh call di 01126776317
.
Siapa tahu pelaburan hanya RM10 untuk pendaftaran preview bakal merubah masa depan anda.

#bisnesmobilespa #ownerspa #parttime
#parttimejobs #duittambahan #duitsampingan #georgetownpenang #uitmpulaupinang #penang #pulaumutiara #seberangjaya #facialseberangjaya #mobilespaseberangjaya #kulim #kulimkedah #kulimhitech #mobilespakulim #facialkulim #butterworth #facialbutterworth #mobilespabutterworth #empirebeautyHUB - #regrann

[JOM GRAB PELUANG BISNES MOBILE SPA DENGAN HANYA DGN ZERO KOS RISIKO]
.
Biar betul!
.
Yer, memang betul! Dan peluang sebegini tak sepatutnya anda lepaskan begitu sahaja.
.
Jom bagi peluang kepada diri anda untuk kenali siapa kami dan apa bisnes yang kami buat secara LIVE.
.
Jadi, sekiranya anda sedang tercari-cari peluang bisnes terbaik untuk wanita, kami serius ingin membantu anda merubah kehidupan anda sehingga 360 darjah bisnes ini!
.
Jom baca sampai habis sebab-sebabnya ok.
.
4 SEBAB UTAMA ANDA PERLU BUAT BISNES MOBILE SPA BERSAMA ELYSYLE DAN KENAPA IANYA JADI BISNES PILIHAN NO. 1 WANITA DI MALAYSIA.
.
#1. BISNES DIHUJUNG JARI SAHAJA
Hanya perlu sentiasa dengar dan follow apa kata mentor dan usaha untuk buat apa kata mentor.
#2. DEMAND
Sentiasa ada permintaan tinggi, menguntungkan dan memberi manfaat dan ianya tak pernah tak de demand. Tak perlu bayar sewa kedai, salon, staff atau segala bil. Hanya terima tempahan secara offline atau online
.
#3. MASA FLEKSIBEL
Santai dan mudah. Boleh atur masa sendiri secara part time atau full time yang penting dihujung jari sahaja.
.
#4. INCOME KE 2 SETIAP BULAN 
Boleh target berapa income nak buat setiap bulan, bergantung kepada berapa yang anda nak buat.makin kita usaha makin bertambah bonus yang anda akan dapat
.
Rasanya sekarang anda dah tahu potensi bisnes ini kan, pastinya sangat awesome!
.
Jom DAFTAR SEKARANG 
#CARANYA:-
KLIK jer link di bawah:-
.
www.wasap.my/601126776317/nakdaftarclasspreview
.
atau
.
Blh call di 01126776317
.
Siapa tahu pelaburan hanya RM10 untuk pendaftaran preview bakal merubah masa depan anda.

#bisnesmobilespa #ownerspa #parttime
#parttimejobs #duittambahan #duitsampingan #georgetownpenang #uitmpulaupinang #penang #pulaumutiara #seberangjaya #facialseberangjaya #mobilespaseberangjaya #kulim #kulimkedah #kulimhitech #mobilespakulim #facialkulim #butterworth #facialbutterworth #mobilespabutterworth #empirebeautyHUB - #regrann
23 5 12 March, 2019

Haiii....
Jom GRAB PROMOTION TERGEMPAK
FACIAL DGN TEAM KAMI..
..
13 TREATMENTS DLM SATU HARGA
..
WOW..WOW..WOW...
..
KORANG BZ
KORONG MALAS NK KLUA UMAH
MALAS NK G SPA
...
DON'T WORRY.. KAK AMY TERUS KE RUMAH UOLS... TADAH JE MUKA YA..
KAK AMY BG FREE SHOULDER MASSAGE THERAPY ALA2 SPA LAGI UOLS...
...
NK.. BOOKING CEPAT...
TIME CUTI NI... SLOT FACIAL LAJU JERK DI ISI..
..
BOOKING .. WATSAPP JERK TERUS KE

www.wasap.my/601110787107/facialbookingSpecialPRICE

Klik link ni tau kalau nk HARGA TERGEMPAK

#mobilefacialspa
#empirebeautyHUB
#Facialseberangjaya #facialkulim #facialbutterworth #facialkepalabatas #facialbukitmertajam #mobilespaseberangjaya #mobilespakulim #mobilespabutterworth
#mobilespakepalabatas #mobilespabukitmertajam

Haiii....
Jom GRAB PROMOTION TERGEMPAK
FACIAL DGN TEAM KAMI..
..
13 TREATMENTS DLM SATU HARGA
..
WOW..WOW..WOW...
..
KORANG BZ
KORONG MALAS NK KLUA UMAH
MALAS NK G SPA
...
DON'T WORRY.. KAK AMY TERUS KE RUMAH UOLS... TADAH JE MUKA YA..
KAK AMY BG FREE SHOULDER MASSAGE THERAPY ALA2 SPA LAGI UOLS...
...
NK.. BOOKING CEPAT...
TIME CUTI NI... SLOT FACIAL LAJU JERK DI ISI..
..
BOOKING .. WATSAPP JERK TERUS KE

www.wasap.my/601110787107/facialbookingSpecialPRICE

Klik link ni tau kalau nk HARGA TERGEMPAK

#mobilefacialspa
#empirebeautyHUB
#Facialseberangjaya #facialkulim #facialbutterworth #facialkepalabatas #facialbukitmertajam #mobilespaseberangjaya #mobilespakulim #mobilespabutterworth
#mobilespakepalabatas #mobilespabukitmertajam
4 0 1 November, 2018

MORNING LADIES!
Happy weekend!
Sebelum pergi kenduri kawin kawan2 tu jom
freshkan muka, baru nampak cantik,flawless nanti nak bergambar dengan pengantin kan?
Muka tak flawless gambar tak cantik lew.. Nak tempah Home Facial Spa? okay boleh:
===============
WHATSAPP JEW...
=============== Tekan link dibawah ni terus masuk whatsapp kami☺️
www.wasap.my/601110787107/bookfacial
.
.
#facialseberangjaya #facialGlowing #facialkulim #facial #facialpenang #facials #facialtreatment #facialmassage #facialspa #faciales #facialmask #facialcare #facialexpression #facialkit #facialvshape #antiage #antiageing #skincare #skincareroutine #mobilespa #mobilespaseberangjaya #mobilespakulim #mobilespabutterworth #mobilespakepalabatas #mobilespasungaipetani #mobilespautara

MORNING LADIES! 
Happy weekend! 
Sebelum pergi kenduri kawin kawan2 tu jom
freshkan muka, baru nampak cantik,flawless nanti nak bergambar dengan pengantin kan? 
Muka tak flawless gambar tak cantik lew.. Nak tempah Home Facial Spa? okay boleh:
===============
WHATSAPP JEW...
=============== Tekan link dibawah ni terus masuk whatsapp kami☺️
www.wasap.my/601110787107/bookfacial
.
.
#facialseberangjaya #facialGlowing #facialkulim #facial #facialpenang #facials #facialtreatment #facialmassage #facialspa #faciales #facialmask #facialcare #facialexpression #facialkit #facialvshape #antiage #antiageing #skincare #skincareroutine #mobilespa #mobilespaseberangjaya #mobilespakulim #mobilespabutterworth #mobilespakepalabatas #mobilespasungaipetani #mobilespautara
9 0 3 November, 2018

MORNING LADIES!
Happy weekend!
Sebelum pergi kenduri kawin kawan2 tu jom
freshkan muka, baru nampak cantik,flawless nanti nak bergambar dengan pengantin kan?
Muka tak flawless gambar tak cantik lew.. Nak tempah Home Facial Spa? okay boleh:
===============
WHATSAPP JEW...
=============== Tekan link dibawah ni terus masuk whatsapp kami☺️
www.wasap.my/601110787107/bookfacial
.
.
#facialseberangjaya #facialGlowing #facialkulim #facial #facialpenang #facials #facialtreatment #facialmassage #facialspa #faciales #facialmask #facialcare #facialexpression #facialkit #facialvshape #antiage #antiageing #skincare #skincareroutine #mobilespa #mobilespaseberangjaya #mobilespakulim #mobilespabutterworth #mobilespakepalabatas #mobilespasungaipetani #mobilespautara

MORNING LADIES! 
Happy weekend! 
Sebelum pergi kenduri kawin kawan2 tu jom
freshkan muka, baru nampak cantik,flawless nanti nak bergambar dengan pengantin kan? 
Muka tak flawless gambar tak cantik lew.. Nak tempah Home Facial Spa? okay boleh:
===============
WHATSAPP JEW...
=============== Tekan link dibawah ni terus masuk whatsapp kami☺️
www.wasap.my/601110787107/bookfacial
.
.
#facialseberangjaya #facialGlowing #facialkulim #facial #facialpenang #facials #facialtreatment #facialmassage #facialspa #faciales #facialmask #facialcare #facialexpression #facialkit #facialvshape #antiage #antiageing #skincare #skincareroutine #mobilespa #mobilespaseberangjaya #mobilespakulim #mobilespabutterworth #mobilespakepalabatas #mobilespasungaipetani #mobilespautara
16 0 4 November, 2018

MORNING LADIES!
Happy weekend!
Sebelum pergi kenduri kawin kawan2 tu jom
freshkan muka, baru nampak cantik,flawless nanti nak bergambar dengan pengantin kan?
Muka tak flawless gambar tak cantik lew.. Nak tempah Home Facial Spa? okay boleh:
===============
WHATSAPP JEW...
=============== Tekan link dibawah ni terus masuk whatsapp kami☺️
www.wasap.my/60189423858/bookfacial
.
.
#facialseberangjaya #facialGlowing #facialkulim #facial #facialpenang #facials #facialtreatment #facialmassage #facialspa #faciales #facialmask #facialcare #facialexpression #facialkit #facialvshape #antiage #antiageing #skincare #skincareroutine #mobilespa #mobilespaseberangjaya #mobilespakulim #mobilespabutterworth #mobilespakepalabatas #mobilespasungaipetani #mobilespautara

MORNING LADIES! 
Happy weekend! 
Sebelum pergi kenduri kawin kawan2 tu jom
freshkan muka, baru nampak cantik,flawless nanti nak bergambar dengan pengantin kan? 
Muka tak flawless gambar tak cantik lew.. Nak tempah Home Facial Spa? okay boleh:
===============
WHATSAPP JEW...
=============== Tekan link dibawah ni terus masuk whatsapp kami☺️
www.wasap.my/60189423858/bookfacial
.
.
#facialseberangjaya #facialGlowing #facialkulim #facial #facialpenang #facials #facialtreatment #facialmassage #facialspa #faciales #facialmask #facialcare #facialexpression #facialkit #facialvshape #antiage #antiageing #skincare #skincareroutine #mobilespa #mobilespaseberangjaya #mobilespakulim #mobilespabutterworth #mobilespakepalabatas #mobilespasungaipetani #mobilespautara
16 2 4 November, 2018