#mobilespameru Instagram Photos & Videos

mobilespameru - 214 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mobilespameru and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
21 hours
Average like
4.8
Average comment
0.2
Posts with video
9/48
Posts with photo
39/48

Hashtag Popularity

FACIAL TODAY? 🌸
.
Lagi..12 teknik service rawatan muka menggunakan Skincare Antipenuaan terbaru yang dijamin 100% bahan semulajadi dilakukan setanding dengan service SPA VVIP.
.
Kami tahu anda mesti ada masalah macam ni 👇👇👇👇 🔷 sibuk tak da masa nak ke salon kan?
🔷 masalah nak tinggalkan anak tak de orang nak jaga?
🔷 alahai... jalan jem lah pulak ?😞
🔷takut charge mahal sangat lah..🤔
🔷  tak tahan sakit / pedih sebab kena cungkil - cungkil..😣
.
Jangan bimbang "we bring beauty to your door step".
.
VVIP Facial Spa‼️
.
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis Hollywood dalam masa 10 minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak??
.
.
@eiyarockmobilespa menyediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, berkesan dan paling murah di pasaran‼️
.
🌸 FULL FACIAL PACKAGE
🌸 DEEP CLEASING
🌸 FIRMING
🌸 FACE LIFTING
🌸 WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVAL (tanpa korek yang menyakitkan)
🌸 GLOWING
🌸 INSTANT V-SHAPE
🌸 Jeragat semakin pudar
🌸 Membantu mengurangkan stress
.
Di @eiyarockmobilespa , kami menggunakan 💯 produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Tekan LINK 👇

www.wasap.my/601161125400/jomfacial
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#Eiyarockmobilespa
.

FACIAL TODAY? 🌸
.
Lagi..12 teknik service rawatan muka menggunakan Skincare Antipenuaan terbaru yang dijamin 100% bahan semulajadi dilakukan setanding dengan service SPA VVIP.
.
Kami tahu anda mesti ada masalah macam ni 👇👇👇👇 🔷 sibuk tak da masa nak ke salon kan?
🔷 masalah nak tinggalkan anak tak de orang nak jaga?
🔷 alahai... jalan jem lah pulak ?😞
🔷takut charge mahal sangat lah..🤔
🔷  tak tahan sakit / pedih sebab kena cungkil - cungkil..😣
.
Jangan bimbang "we bring beauty to your door step".
.
VVIP Facial Spa‼️
.
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis Hollywood dalam masa 10 minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak??
.
.
@eiyarockmobilespa menyediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, berkesan dan paling murah di pasaran‼️
.
🌸 FULL FACIAL PACKAGE
🌸 DEEP CLEASING
🌸 FIRMING
🌸 FACE LIFTING
🌸 WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVAL (tanpa korek yang menyakitkan)
🌸 GLOWING
🌸 INSTANT V-SHAPE
🌸 Jeragat semakin pudar
🌸 Membantu mengurangkan stress
.
Di @eiyarockmobilespa , kami menggunakan 💯 produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty  yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Tekan LINK 👇

www.wasap.my/601161125400/jomfacial
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#Eiyarockmobilespa
.
5 0 17 September, 2019

.
Siapa perlukan Omega Guard ni?
.
-yang nk kurus omega bole membakar lemak
.
-Yang kolestrol tinggi omega bole buat kolestrol turun dan biji kolestrol gugur
.
-Warga Emas omega bantu pergerakan sendi dan sakit lutut
.
-pesakit jantung
.
-wanita secara umum'y
.
-wanita yg sedang mengndung baik untuk perkembangan otak bayi
.
-wanita yg telah melahirkan anak
.
-org yg sering pelupa
.
-pesakit darah tinggi
.
- kanak- kanak berusia 1 tahun ke atas
.
-pelajar
.
- ibu menyusu
.
-org yg mementingkan kesihatan
.

Terdapag banyak lagi khasiat dan kelebihan omega! Nk beli utk diri sendiri,mak ayah dan org tersayang??
.
whtsaap 0125019552
.
#mobilespashahalam #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespabukitraja #manicurepedicure #omegashaklee #testimoniomegashaklee #twbkursusberpantangdanpenjagaanlepasbersalin #twbkursusspatermurah

.
Siapa perlukan Omega Guard ni?
.
-yang nk kurus omega bole membakar lemak
.
-Yang kolestrol tinggi omega bole buat kolestrol turun dan biji kolestrol gugur
.
-Warga Emas omega bantu pergerakan sendi dan sakit lutut
.
-pesakit jantung
.
-wanita secara umum'y
.
-wanita yg sedang mengndung  baik untuk perkembangan otak bayi
.
-wanita yg telah melahirkan anak
.
-org yg sering pelupa
.
-pesakit darah tinggi
.
- kanak- kanak berusia 1 tahun ke atas
.
-pelajar
.
- ibu menyusu
.
-org yg mementingkan kesihatan
.

Terdapag banyak lagi khasiat dan kelebihan omega! Nk beli utk diri sendiri,mak ayah dan org tersayang??
.
whtsaap 0125019552
.
#mobilespashahalam #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespabukitraja #manicurepedicure #omegashaklee #testimoniomegashaklee #twbkursusberpantangdanpenjagaanlepasbersalin #twbkursusspatermurah
7 0 17 September, 2019

Thank u my regular customer y amik pakej summer(facial+sauna)
.
thank u juga amik servis spa dari mobilespabysr😘
.
#mobilespasetiaalam #mobilespaamanperdana #mobilespabysr #mobilespameru #testimonivitamincshaklee #supplementshakleeterbaik #youthshakleemalaysia #twbshakleespa #kursusspatwb #manicure #pedicures

Thank u my regular customer y amik pakej summer(facial+sauna)
.
thank u juga amik servis spa dari mobilespabysr😘
.
#mobilespasetiaalam #mobilespaamanperdana #mobilespabysr#mobilespameru #testimonivitamincshaklee #supplementshakleeterbaik #youthshakleemalaysia #twbshakleespa #kursusspatwb #manicure #pedicures
11 0 14 September, 2019

.
KEISTIMEWAAN SHAKLEE
.
-shaklee menggunakan protein soya yg tidak diubahsuai secara genetik(bukan-GMO) di bawah program pengekalan identiti(IPP)
.
-Setiap hidangan membekalkan 14gram protein berasaskan tumbuhan protein soya membantu menurunkan paras kolestrol
.
-mempunyai skor PDCAAS(proses digestibility corrected amino acid score)1.0-penarafan yg tertinggi dan bersamaan dgn skor yg diberikan pda protein haiwan
.
-membekalkan 9asid amino
.
-tinggi dgn kalsium yg membantu permbangan tulang dan gg yg kuat.
.
Spa kte juga mnggunakan esp ni untuk masker d wajah utk mnghilangkn jeragt,mengatasi kulit kering dan berminyak.
.
nak thu lebih lanjut tentang esp bole whtsaap2 k😊
.

#mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespaamanperdana #mobilespaklg #homespa #twbshakleespa #kursustwb #youthskincaremalaysia #supplementkecantikanshaklee #bisnessurirumah #surirumahhighclass #kursusmobilespa #pedicuremanicure

.
KEISTIMEWAAN SHAKLEE
.
-shaklee menggunakan protein soya yg tidak diubahsuai secara genetik(bukan-GMO) di bawah program pengekalan identiti(IPP)
.
-Setiap hidangan membekalkan 14gram protein berasaskan tumbuhan protein soya membantu menurunkan paras kolestrol
.
-mempunyai skor PDCAAS(proses digestibility corrected amino acid score)1.0-penarafan yg tertinggi dan bersamaan dgn skor yg diberikan pda protein haiwan
.
-membekalkan 9asid amino
.
-tinggi dgn kalsium yg membantu permbangan tulang dan gg yg kuat.
.
Spa kte juga mnggunakan esp ni untuk masker d wajah utk mnghilangkn jeragt,mengatasi kulit kering dan berminyak.
.
nak thu lebih lanjut tentang esp bole whtsaap2 k😊
.

#mobilespameru#mobilespashahalam #mobilespaamanperdana #mobilespaklg #homespa #twbshakleespa #kursustwb #youthskincaremalaysia #supplementkecantikanshaklee #bisnessurirumah #surirumahhighclass #kursusmobilespa #pedicuremanicure
6 0 12 September, 2019

APA ITU ETERNAL BEAUTY 🌸Bkn sebarangan mesin yg kita gunakan utk facial muka cust hokeyyyy💃 👉Dengan 4 teknologi dalam 1 peranti, Eternal Beauty ialah pengurut kecantikan dan kesihatan yang terulung dan memenangi anugerah di Asia Tenggara yang mengharmonikan alam semula jadi dengan sains, dengan menggunakan material bio kemunculan-semula jadi. 4 teknologi unggul ini boleh digunakan untuk meningkatkan kesan produk penjagaan kulit yang baik, mengangkat payudara, menguraikan selulit, meningkatkan peredaran darah dan melegakan kesakitan otot serta tekanan. * Dengan Eternal Beauty, anda boleh menghilangkan masalah anda dalam 10 minit sahaja dalam sehari menggunakan teknologi ini: - Sinar Inframerah Jauh (FIR) – Gelombang elektromagnetik yang menembus ke dalam tisu di bawah kulit untuk meningkatkan keanjalan kulit, meringankan kesakitan, menggalakkan generasi semula sel dan membantu mengawal pembentukan akne. - Anion – Juga dikenali sebagai vitamin udara, anion meneutralkan antioksidan terlepas untuk membantut tanda penuaan, menghidratkan kulit, mencerahkan wajah pudar dan tanda pigmentasi. - Germanium – Mudah menembus ke dalam sel kulit untuk meneutralkan ketidakseimbangan ion pada kulit untuk mencegah penuaan pra-matang di samping memberikan tenaga kepada kulit - Ultrabunyi/Getaran Sonik – Membekalkan getaran dan membentuk aksi untuk membersih secara mendalam dan mengelupas, mengurangkan kedutan dan kekenduran, menguraikan selulit dan memeperbaiki tona otot. 🤳wasap 0165950804
🤳wasap 0165950804
🤳wasap 0165950804

#DanieBeautyHomefacial #facialmurah #homefacial #nakcantik #nakfacial #facialmuslimah #mobilespaselangor #mobilespajeram #mobilespakualaselangor #mobilespameru#

APA ITU ETERNAL BEAUTY 🌸Bkn sebarangan mesin yg kita gunakan utk facial muka cust hokeyyyy💃 👉Dengan 4 teknologi dalam 1 peranti, Eternal Beauty ialah pengurut kecantikan dan kesihatan yang terulung dan memenangi anugerah di Asia Tenggara yang mengharmonikan alam semula jadi dengan sains, dengan menggunakan material bio kemunculan-semula jadi. 4 teknologi unggul ini boleh digunakan untuk meningkatkan kesan produk penjagaan kulit yang baik, mengangkat payudara, menguraikan selulit, meningkatkan peredaran darah dan melegakan kesakitan otot serta tekanan. * Dengan Eternal Beauty, anda boleh menghilangkan masalah anda dalam 10 minit sahaja dalam sehari menggunakan teknologi ini: - Sinar Inframerah Jauh (FIR) – Gelombang elektromagnetik yang menembus ke dalam tisu di bawah kulit untuk meningkatkan keanjalan kulit, meringankan kesakitan, menggalakkan generasi semula sel dan membantu mengawal pembentukan akne. - Anion – Juga dikenali sebagai vitamin udara, anion meneutralkan antioksidan terlepas untuk membantut tanda penuaan, menghidratkan kulit, mencerahkan wajah pudar dan tanda pigmentasi. - Germanium – Mudah menembus ke dalam sel kulit untuk meneutralkan ketidakseimbangan ion pada kulit untuk mencegah penuaan pra-matang di samping memberikan tenaga kepada kulit - Ultrabunyi/Getaran Sonik – Membekalkan getaran dan membentuk aksi untuk membersih secara mendalam dan mengelupas, mengurangkan kedutan dan kekenduran, menguraikan selulit dan memeperbaiki tona otot. 🤳wasap 0165950804
🤳wasap 0165950804
🤳wasap 0165950804

#DanieBeautyHomefacial #facialmurah#homefacial#nakcantik#nakfacial#facialmuslimah#mobilespaselangor#mobilespajeram#mobilespakualaselangor#mobilespameru#
2 0 3 September, 2019

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat deep cleansing facial treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat deep cleansing facial treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
0 0 1 September, 2019

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat Acne treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat Acne treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
1 0 31 August, 2019

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat Brightening facial treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat Brightening facial treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
2 0 31 August, 2019

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat refreshing facial treatment +anti aging treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat refreshing facial treatment +anti aging treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
3 0 30 August, 2019

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat deep cleansing facial treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat deep cleansing facial treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
1 0 30 August, 2019

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat refreshing facial treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD dengar feedback customer lepas buat refreshing facial treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA ,DRY SKIN N SENSETIVE SKIN mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu!😉 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
3 0 30 August, 2019

Cara saya cuci perkakas spa dengan menggunakan BASIC H ORGANIK SUPER CLEANING CONCENTRATE
.
🌹KEUNIKAN PENCUCI SHAKLEE🌹
.
✔️Tidak bertoksin
✔️Tiada gas beracun
✔️Tiada bahan kimia berbahaya
✔️Tanpa pewangi atau pewarna
✔️Lembut pada tangan anda
✔️PH seimbang
✔️Tanpa klorin
✔️Amat berkesan menanggalkan minyak,habuj
✔️Ultra-pekat;16oz boleh d cairkan menjadi 48 gelen
✔️Mesra alam
✔️Rumusan semula jadi daripada sumber yg mapan(diekstrak drpd jagung&kelapa)
✔️Mudah biorosot
✔️Tanpa fosfat
✔️Botol pn mesra alam biodegrable boleh dcerai dan d kitar semula
.
#mobilespashahalam #mobilespaklg #mobilespasetiaalam #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespabukitraja #mobilespameru #kursustwb #kursustwbkelantan #kursusmobilespa #kursusmobilespatwb #youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare #shakleesupplementambahan #shakleemalaysia #thewalkingbeautyproject

Cara saya cuci perkakas spa dengan menggunakan BASIC H ORGANIK SUPER CLEANING CONCENTRATE
.
🌹KEUNIKAN PENCUCI SHAKLEE🌹
.
✔️Tidak bertoksin
✔️Tiada gas beracun
✔️Tiada bahan kimia berbahaya
✔️Tanpa pewangi atau pewarna
✔️Lembut pada tangan anda
✔️PH seimbang
✔️Tanpa klorin
✔️Amat berkesan menanggalkan minyak,habuj
✔️Ultra-pekat;16oz boleh d cairkan menjadi 48 gelen
✔️Mesra alam
✔️Rumusan semula jadi daripada sumber yg mapan(diekstrak drpd jagung&kelapa)
✔️Mudah biorosot
✔️Tanpa fosfat
✔️Botol pn mesra alam biodegrable boleh dcerai dan d kitar semula
.
#mobilespashahalam #mobilespaklg #mobilespasetiaalam #mobilespameru#mobilespaamanperdana #mobilespabukitraja #mobilespameru #kursustwb #kursustwbkelantan #kursusmobilespa #kursusmobilespatwb #youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare #shakleesupplementambahan #shakleemalaysia #thewalkingbeautyproject
9 0 28 August, 2019

Harini jumpa Master Atiera&Asilah
dapat bimbingan dr beliau yg da lama join twb shaklee
.
Dapat belajar 1 ilmu baru dari master tiera n hope berjaya mcm beliau!!!
.
kepada yg nk join team kami di twb ni bole la whtsaap2 sy 😊klu nk tahu lebih lanjut tentang twb(The Walking Beauty)
.
#mobilespashahalam #mobilespaklg #mobilespaamanperdana #mobilespameru #mobilespasetiaalam #mobilespabukitraja #youthshakleemalaysia #youthskincareshaklee #twbkursusberpantangdanpenjagaanlepasbersalin #twbkursusspatermurah #kursusmobilespa #kursusspa #shakleemalaysia #shakleesupplement #surirumahhighclass #surirumahbekerjaya #surirumahbergaji

Harini jumpa Master Atiera&Asilah 
dapat bimbingan dr beliau yg da lama join twb shaklee
.
Dapat belajar 1 ilmu baru dari master tiera n hope berjaya mcm beliau!!!
.
kepada yg nk join team kami di twb ni bole la whtsaap2 sy 😊klu nk tahu lebih lanjut tentang twb(The Walking Beauty)
.
#mobilespashahalam #mobilespaklg #mobilespaamanperdana #mobilespameru #mobilespasetiaalam #mobilespabukitraja #youthshakleemalaysia #youthskincareshaklee #twbkursusberpantangdanpenjagaanlepasbersalin #twbkursusspatermurah #kursusmobilespa #kursusspa #shakleemalaysia #shakleesupplement #surirumahhighclass #surirumahbekerjaya #surirumahbergaji
22 5 28 August, 2019

customer amik pakej beauty
facial promo bulan august😊
Thank u amik servis spa dari
mobilespabysr😘
.
Masih sempat lagi sesiapa yg nk grab promo august ni direct whtsaap tekan link di atas.
.
#mobilespashahalam #mobilespaamanperdana #mobilespaklg #mobilespasetiaalam #mobilespameru #shakleeskincaremalaysia #youthskincareshaklee #youthskincaremalaysia #twbkursusberpantangdanpenjagaanlepasbersalin #twbkursusspatermurah #twbshakleespa #twbshaklee #naturallingredients

customer amik pakej beauty
facial promo bulan august😊
Thank u amik servis spa dari
 mobilespabysr😘
.
Masih sempat lagi sesiapa yg nk grab promo august ni direct whtsaap tekan link di atas.
.
#mobilespashahalam #mobilespaamanperdana #mobilespaklg #mobilespasetiaalam #mobilespameru #shakleeskincaremalaysia #youthskincareshaklee #youthskincaremalaysia #twbkursusberpantangdanpenjagaanlepasbersalin #twbkursusspatermurah #twbshakleespa #twbshaklee #naturallingredients
7 0 26 August, 2019

. 🌹Youth Skin Care Shaklee
adalah 💯 vegan iaitu berasaskan daripada tumbuh-tumbuhan semula jadi .
. 🌹💯wanita yg mengambil youth skincare telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda . .
🌹2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda iaitu 10thn lbh muda . .
🌹youth skincare terbukti SELAMAT,BERKESAN dan SEMULA JADI . .
🌹Look Younger Longer🌹
.
#mobilespashahalam #mobilespaklg #mobilespameru #mobilespasetiaalam #mobilespaamanperdana #mobilespakapar #mobilespa #youthskincareshaklee #youthskincaremalaysia #youthshakleemalaysia #twbshakleespa #twbshaklee #shakleemalaysia #shakleenutrition #shakleeselangor #mobilespatwb #twbmobilespa #kursusmobilespaklang #kursusmobilespashaklee

. 🌹Youth Skin Care Shaklee
adalah 💯 vegan iaitu berasaskan daripada tumbuh-tumbuhan semula jadi .
. 🌹💯wanita yg mengambil youth skincare telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda . .
🌹2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda iaitu 10thn lbh muda . .
🌹youth skincare terbukti SELAMAT,BERKESAN dan SEMULA JADI . .
🌹Look Younger Longer🌹
.
#mobilespashahalam #mobilespaklg #mobilespameru #mobilespasetiaalam #mobilespaamanperdana #mobilespakapar #mobilespa #youthskincareshaklee #youthskincaremalaysia #youthshakleemalaysia #twbshakleespa #twbshaklee #shakleemalaysia #shakleenutrition #shakleeselangor #mobilespatwb #twbmobilespa #kursusmobilespaklang #kursusmobilespashaklee
4 0 7 hours ago

Safe products come from quality ingredients, so that’s what we use. Unconditional safety is of utmost importance in Shaklee, and we assure you our standards are unsurpassed.

Our product ingredients are carefully selected to meet our high performance and screening standards. In fact, our purity standards are some of the toughest in the nutrition industry to guarantee all of our products are safe.
.
#mobilespashahalam #mobilespaklang #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespasetiaalam #mobilespabukitraja #servisspa #servisspabergerak #youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare #twbshaklee #twbshakleespa

Safe products come from quality ingredients, so that’s what we use. Unconditional safety is of utmost importance in Shaklee, and we assure you our standards are unsurpassed.

Our product ingredients are carefully selected to meet our high performance and screening standards. In fact, our purity standards are some of the toughest in the nutrition industry to guarantee all of our products are safe.
.
#mobilespashahalam #mobilespaklang #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespasetiaalam #mobilespabukitraja #servisspa #servisspabergerak #youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare #twbshaklee #twbshakleespa
7 0 15 hours ago

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat glamglow SCAR treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA , mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu! Korang pernah dengar treatment sulam bedak tak?? Treatment ni lebihh kurang sulam bedak TAPIII CikD tak pakai foundation utk sulamm muke korangg..kalau kte sulam foundation fatwa mengatakan sulam foundation HARAM..CikD sulam pakai SERUM Dari German ,ORIGINAL taw yg pastinya HALALAN TOYYIBAN,klinik pakar kulit pun pki serum ni taww..dulu CikD keje kt klinik pakar kulit taw so CikD tahu serum2 yg Dokter pakai yang dijamin selamat Dan elok untuk kulit kte 😍😍😍 serum ni diperbuat Dari tumbuh tumbuhan..ha ni salah satu Cust CikD yg buat treatment glamglow brightening 😉
Dia buat treatment sekali pun dah nampak taw kesan dy..jom korangg grab treatment ni😍😍😍😍 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat glamglow SCAR treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA , mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu! Korang pernah dengar treatment sulam bedak tak?? Treatment ni lebihh kurang sulam bedak TAPIII CikD tak pakai foundation utk sulamm muke korangg..kalau kte sulam foundation fatwa mengatakan sulam foundation HARAM..CikD sulam pakai SERUM Dari German ,ORIGINAL taw yg pastinya HALALAN TOYYIBAN,klinik pakar kulit pun pki serum ni taww..dulu CikD keje kt klinik pakar kulit taw so CikD tahu serum2 yg Dokter pakai yang dijamin selamat Dan elok untuk kulit kte 😍😍😍 serum ni diperbuat Dari tumbuh tumbuhan..ha ni salah satu Cust CikD yg buat treatment glamglow brightening 😉
Dia buat treatment sekali pun dah nampak  taw kesan dy..jom korangg grab treatment ni😍😍😍😍 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
2 0 18 August, 2019

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat Acne treatment (buang jerawat) 😍
.
.
kalau uolls ada ACNE (jerawat) ni, mesti rasa tak selesa kan? haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls buang jerawat tu! kat muka? leher? mesti boleh buang! jangan risau, kami buang terus dari akar tau 😉
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat Acne treatment (buang jerawat) 😍
.
.
kalau uolls ada ACNE (jerawat) ni, mesti rasa tak selesa kan? haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls buang jerawat tu! kat muka? leher? mesti boleh buang! jangan risau, kami buang terus dari akar tau 😉
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
3 0 18 August, 2019

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat Acne treatment (buang jerawat) 😍
.
.
kalau uolls ada ACNE (jerawat) ni, mesti rasa tak selesa kan? haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls buang jerawat tu! kat muka? leher? mesti boleh buang! jangan risau, kami buang terus dari akar tau 😉
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat Acne treatment (buang jerawat) 😍
.
.
kalau uolls ada ACNE (jerawat) ni, mesti rasa tak selesa kan? haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls buang jerawat tu! kat muka? leher? mesti boleh buang! jangan risau, kami buang terus dari akar tau 😉
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
4 0 18 August, 2019

LAKTOZE S : PEMBERSIH USUS 🌸
.
.
Makan macam-macam sampai usus tak bersih.
Penyebab macam2 penyakit seperti
1) selalu rasa letih mengantuk
2) selalu rasa lapar
3) mudah naik berat badan
4) ambil supplement tapi kesan terlalu lambat sebab toksin banyak dalam badan
.
.
Program Detox-seminggu dengan #laktozeS
.
.
#laktozeS
#detoxseminggu
#detox
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam

LAKTOZE S : PEMBERSIH USUS 🌸
.
.
Makan macam-macam sampai usus tak bersih.
Penyebab macam2 penyakit seperti
1) selalu rasa letih mengantuk
2) selalu rasa lapar
3) mudah naik berat badan
4) ambil supplement tapi kesan terlalu lambat sebab toksin banyak dalam badan
.
.
Program Detox-seminggu dengan #laktozeS
.
.
#laktozeS
#detoxseminggu
#detox 
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
4 0 14 August, 2019

MERDEKA PROMO 🌸
.
PROMOSI PAKEJ FACIAL DI RUMAH YANG SELAMAT, BERKESAN DAN PALING MURAH DI PASARAN!🔥🔥
.
MERDEKA PROMO‼️
RM99 SAHAJA (Normal Price : RM120)
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis Hollywood dalam masa 10 minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak??
.
.
Rebut peluang untuk dapatkan harga promosi sempena Hari Raya Aidiladha dan Merdeka. Waktu adalah Terhad‼️
.
@bambeautymobilespa menyediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, berkesan dan paling murah di pasaran‼️
.
🌸 FULL FACIAL PACKAGE
🌸 DEEP CLEASING
🌸 FIRMING
🌸 FACE LIFTING
🌸 WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVAL (tanpa korek yang menyakitkan)
🌸 GLOWING
🌸 INSTANT V-SHAPE
🌸 Jeragat semakin pudar
🌸 Membantu mengurangkan stress
.
Di @bambeautymobilespa , kami menggunakan 💯 produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty Plus yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Tekan LINK DI BIO atau Whatsapp Bam sekarang untuk dapatkan HARGA PROMOSI MERDEKA‼️ sebelum tawaran tamat.. 😘😘
.
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
.
.
http://www.wasap.my/+60133544600/haicikbamsayanakfacial

MERDEKA PROMO 🌸
.
PROMOSI PAKEJ FACIAL DI RUMAH YANG SELAMAT, BERKESAN DAN PALING MURAH DI PASARAN!🔥🔥
.
MERDEKA PROMO‼️
RM99 SAHAJA (Normal Price : RM120)
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis Hollywood dalam masa 10 minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak??
.
.
Rebut peluang untuk dapatkan harga promosi sempena Hari Raya Aidiladha dan Merdeka. Waktu adalah Terhad‼️
.
@bambeautymobilespa menyediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, berkesan dan paling murah di pasaran‼️
.
🌸 FULL FACIAL PACKAGE
🌸 DEEP CLEASING
🌸 FIRMING
🌸 FACE LIFTING
🌸 WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVAL (tanpa korek yang menyakitkan)
🌸 GLOWING
🌸 INSTANT V-SHAPE
🌸 Jeragat semakin pudar
🌸 Membantu mengurangkan stress
.
Di @bambeautymobilespa , kami menggunakan 💯 produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty Plus yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Tekan LINK DI BIO atau Whatsapp Bam sekarang untuk dapatkan HARGA PROMOSI MERDEKA‼️ sebelum tawaran tamat.. 😘😘
.
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
.
.
http://www.wasap.my/+60133544600/haicikbamsayanakfacial
4 0 14 August, 2019

YOUR PERSONAL BEAUTY CONSULTANT 🌸
.
PROMOSI PAKEJ FACIAL DI RUMAH YANG SELAMAT, BERKESAN DAN PALING MURAH DI PASARAN!🔥🔥
.
MERDEKA PROMO‼️
RM99 SAHAJA (Normal Price : RM120)
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis Hollywood dalam masa 10 minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak??
.
.
Rebut peluang untuk dapatkan harga promosi sempena Hari Raya Aidiladha dan Merdeka. Waktu adalah Terhad‼️
.
@bambeautymobilespa menyediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, berkesan dan paling murah di pasaran‼️
.
🌸 FULL FACIAL PACKAGE
🌸 DEEP CLEASING
🌸 FIRMING
🌸 FACE LIFTING
🌸 WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVAL (tanpa korek yang menyakitkan)
🌸 GLOWING
🌸 INSTANT V-SHAPE
🌸 Jeragat semakin pudar
🌸 Membantu mengurangkan stress
.
Di @bambeautymobilespa , kami menggunakan 💯 produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty Plus yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Tekan LINK DI BIO atau Whatsapp Bam sekarang untuk dapatkan HARGA PROMOSI MERDEKA‼️ sebelum tawaran tamat.. 😘😘
.
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
.
.
http://www.wasap.my/+60133544600/haicikbamsayanakfacial

YOUR PERSONAL BEAUTY CONSULTANT 🌸
.
PROMOSI PAKEJ FACIAL DI RUMAH YANG SELAMAT, BERKESAN DAN PALING MURAH DI PASARAN!🔥🔥
.
MERDEKA PROMO‼️
RM99 SAHAJA (Normal Price : RM120)
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis Hollywood dalam masa 10 minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak??
.
.
Rebut peluang untuk dapatkan harga promosi sempena Hari Raya Aidiladha dan Merdeka. Waktu adalah Terhad‼️
.
@bambeautymobilespa menyediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, berkesan dan paling murah di pasaran‼️
.
🌸 FULL FACIAL PACKAGE
🌸 DEEP CLEASING
🌸 FIRMING
🌸 FACE LIFTING
🌸 WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVAL (tanpa korek yang menyakitkan)
🌸 GLOWING
🌸 INSTANT V-SHAPE
🌸 Jeragat semakin pudar
🌸 Membantu mengurangkan stress
.
Di @bambeautymobilespa , kami menggunakan 💯 produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty Plus yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Tekan LINK DI BIO atau Whatsapp Bam sekarang untuk dapatkan HARGA PROMOSI MERDEKA‼️ sebelum tawaran tamat.. 😘😘
.
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
.
.
http://www.wasap.my/+60133544600/haicikbamsayanakfacial
4 0 14 August, 2019

[ ETERNAL BEAUTY PLUS ] 🌸
.
Epal yg di letak diatas EB Plus yg OFF selama seminggu lebih baik dari yg diletak atas meja.
.
EB PLUS melengkapkan penyelesaian 360° kulit TANPA USIA
🎊tidak perlu pembedahan & kesan toning!
🚫 Tidak perlu jarum
🚫 Tiada pisau
🚫 Tiada laser
🚫 Tidak sakit
🚫 Tiada kesan sampingan
🚫 Tidak kecewa
.
Kesan menakjubkan yang dapat dilihat 👀 pada kulit anda
💖 Kurang kedutan
💖 Liang roma halus
💖 Parut jerawat pudar
💖 Kulit lebih cerah 💖 Kulit tegang
💖 Kulit dilindungi
💖 V-Shape
.
Pernah buat facial treatment dgn machine Eternal Beauty Plus? .
Call / WhatsApp Anim 0173280365 .
#anizmbeautymobilespa #beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment

[ ETERNAL BEAUTY PLUS ] 🌸
.
Epal yg di letak diatas EB Plus yg OFF selama seminggu lebih baik dari yg diletak atas meja.
.
EB PLUS melengkapkan penyelesaian 360° kulit TANPA USIA
🎊tidak perlu pembedahan & kesan toning!
🚫 Tidak perlu jarum
🚫 Tiada pisau
🚫 Tiada laser
🚫 Tidak sakit
🚫 Tiada kesan sampingan
🚫 Tidak kecewa
.
Kesan menakjubkan yang dapat dilihat 👀 pada kulit anda
💖 Kurang kedutan
💖 Liang roma halus
💖 Parut jerawat pudar
💖 Kulit lebih cerah 💖 Kulit tegang
💖 Kulit dilindungi
💖 V-Shape
.
Pernah buat facial treatment dgn machine Eternal Beauty Plus? .
Call / WhatsApp Anim 0173280365 .
#anizmbeautymobilespa #beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment
6 0 14 August, 2019

VITA C-PLUS🌹

Vitamin C adalah vitamin penting y larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh dengan fungsi utama sebagai antioksida y baik.Ia juga memainkn peranan y pnting utk mnggalakkan kesihatan gigi,gusi,tulang secara umum y semua membntuk tubuh anda
.
✔️Vitamin C utk kulit
.
-merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkn enzim aktif y trlibat dlm pnghasilan kolagen.
-melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif.
-Mengurangkn kerosakan akibat cahaya matahari.
-Mencerahkn kulit y berjerawat.
-Mencegah/mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat.
-Pemulihan luka,melecur dan ulser.
-Berfungsi sebagai agen anti-radang
.
✔️Vitamin C untuk kesihatan
.
-Meningkatkn sistem imun-membina sel darah merah y sihat utk penyerapan zat besi,bntu sel darah putih menentang bkteria dan kuman.
-Memperbaiki imsomnia.
-Meningktkn tenaga dan mencegah keletihan.
-Mengekalkan kapilari darah y sihat
-Mengekalkn kolestrol dan tekanan darah y sihat.
-Mengurangkn masalah resdung seperti bersin
.
Nak tahu lebih lanjut boleh klik link ws
.
#mobilespaklg #mobilespameru #mobilespaamanperdana #shakleesupplement #shakleesupplementambahan #youthskincareshaklee #twbshakleespa #twbshaklee

VITA C-PLUS🌹

Vitamin C adalah vitamin penting y larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh dengan fungsi utama sebagai antioksida y baik.Ia juga memainkn peranan y pnting utk mnggalakkan kesihatan gigi,gusi,tulang secara umum y semua membntuk tubuh anda
.
✔️Vitamin C utk kulit
.
-merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkn enzim aktif y trlibat dlm pnghasilan kolagen.
-melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif.
-Mengurangkn kerosakan akibat cahaya matahari.
-Mencerahkn kulit y berjerawat.
-Mencegah/mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat.
-Pemulihan luka,melecur dan ulser.
-Berfungsi sebagai agen anti-radang
.
✔️Vitamin C untuk kesihatan
.
-Meningkatkn sistem imun-membina sel darah merah y sihat utk penyerapan zat besi,bntu sel darah putih menentang bkteria dan kuman.
-Memperbaiki imsomnia.
-Meningktkn tenaga dan mencegah keletihan.
-Mengekalkan kapilari darah y sihat
-Mengekalkn kolestrol dan tekanan darah y sihat.
-Mengurangkn masalah resdung seperti bersin
.
Nak tahu lebih lanjut boleh klik link ws
.
#mobilespaklg #mobilespameru #mobilespaamanperdana #shakleesupplement #shakleesupplementambahan #youthskincareshaklee #twbshakleespa #twbshaklee
9 0 14 August, 2019

🌹Ostematrix🌹

Di formulasi dengan kalsium,vitamin D,magnesium dan empat nutrien pembina tulang utk membantu menjaga tulang dan gigi y kuat dan sihat.

#mobilespaklg #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespabukitraja #mobilespasetiaalam #youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare #testimoniyouthshaklee #twbshakleespa #twbshaklee #shakleesupplement #shakleesupplementambahan

🌹Ostematrix🌹

Di formulasi dengan kalsium,vitamin D,magnesium dan empat nutrien pembina tulang utk membantu menjaga tulang dan gigi y kuat dan sihat.

#mobilespaklg #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespabukitraja #mobilespasetiaalam #youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare #testimoniyouthshaklee #twbshakleespa #twbshaklee #shakleesupplement #shakleesupplementambahan
5 0 14 August, 2019

CikD Beauty mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha pada tahun 2019 / 1440H 🕋

Semoga setiap pengorbanan kita semua diredhai & dirahmati Allah SWT dan Aidiladha ini memberi suatu kebahagian yang berpanjangan buat kita semua. Aminn.

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespasetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#mobilespamuslimah
#eidadha2k19
#eidaladha1440H
#rayakorban

CikD Beauty mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha pada tahun 2019 / 1440H 🕋

Semoga setiap pengorbanan kita semua diredhai & dirahmati Allah SWT dan Aidiladha ini memberi suatu kebahagian yang berpanjangan buat kita semua. Aminn.

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespasetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#mobilespamuslimah
#eidadha2k19
#eidaladha1440H
#rayakorban
2 0 11 August, 2019

CikD Beauty mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha pada tahun 2019 / 1440H 🕋

Semoga setiap pengorbanan kita semua diredhai & dirahmati Allah SWT dan Aidiladha ini memberi suatu kebahagian yang berpanjangan buat kita semua. Aminn.

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespasetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#mobilespamuslimah
#eidadha2k19
#eidaladha1440H
#rayakorban

CikD Beauty mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha pada tahun 2019 / 1440H 🕋

Semoga setiap pengorbanan kita semua diredhai & dirahmati Allah SWT dan Aidiladha ini memberi suatu kebahagian yang berpanjangan buat kita semua. Aminn.

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespasetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#mobilespamuslimah
#eidadha2k19
#eidaladha1440H
#rayakorban
0 0 11 August, 2019

CikD Beauty mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha pada tahun 2019 / 1440H 🕋

Semoga setiap pengorbanan kita semua diredhai & dirahmati Allah SWT dan Aidiladha ini memberi suatu kebahagian yang berpanjangan buat kita semua. Aminn.

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespasetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#mobilespamuslimah
#eidadha2k19
#eidaladha1440H
#rayakorban

CikD Beauty mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha pada tahun 2019 / 1440H 🕋

Semoga setiap pengorbanan kita semua diredhai & dirahmati Allah SWT dan Aidiladha ini memberi suatu kebahagian yang berpanjangan buat kita semua. Aminn.

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespasetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#mobilespamuslimah
#eidadha2k19
#eidaladha1440H
#rayakorban
0 0 11 August, 2019

Customer send me this picture happy muka glowing lps facial hehe facial gorgeous complete dgn face massage! if nk thu pakej n harga setiap facial do whtsaap me now for more details🤗 #mobilespashahalam #mobilespameru #mobilespaklg #mobilespaamanperdana #mobilespasetiaalam #mobilespabukitraja #youthshaklee #youthshakleeskincare #youthshakleemalaysia #twbshakleespa #twbshaklee

Customer send me this picture happy muka glowing lps facial hehe facial gorgeous complete dgn face massage! if nk thu pakej n harga setiap facial do whtsaap me now for more details🤗  #mobilespashahalam #mobilespameru #mobilespaklg #mobilespaamanperdana#mobilespasetiaalam #mobilespabukitraja #youthshaklee #youthshakleeskincare #youthshakleemalaysia #twbshakleespa #twbshaklee
15 0 10 August, 2019

If nak cantik luar dan dalam kenala facial tiap2 bulan dan makan supplemnt vit c,esp,b complex shaklee and youth skin care cnfirm muka n kulit jadi lembut,berseri and glowing! #mobilespashahalam #mobilespaklg #mobilespameru #mobilespaamanperdana #youthshakleeskincare #youthshakleemalaysia #twbshakleespa #twbshaklee #shakleemalaysia #spashaklee

If nak cantik luar dan dalam kenala facial tiap2 bulan dan makan supplemnt vit c,esp,b complex shaklee and youth skin care cnfirm muka n kulit jadi lembut,berseri and glowing!  #mobilespashahalam #mobilespaklg #mobilespameru #mobilespaamanperdana #youthshakleeskincare #youthshakleemalaysia #twbshakleespa #twbshaklee #shakleemalaysia #spashaklee
9 0 10 August, 2019

After work trus balik singgh umah nk buat facial!! Okk muka gorgeous bl raya haji nnti kannnn hehe.Bole j wktu lunch,blk kerja,holiday,weekend nk buat facial or spa just tekan j link whtsaap kt atas tu.utk apa2 pertanyaan dan booking😊 #mobilespashahalam #mobilespaklg #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespasetiaalam #shakleemalaysia #twbshaklee #twbshakleespa #youthskincare #youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare

After work trus balik singgh umah nk buat facial!! Okk muka gorgeous bl raya haji nnti kannnn hehe.Bole j wktu lunch,blk kerja,holiday,weekend nk buat facial or spa just tekan j link whtsaap kt atas tu.utk apa2 pertanyaan dan booking😊  #mobilespashahalam #mobilespaklg #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespasetiaalam #shakleemalaysia #twbshaklee #twbshakleespa #youthskincare #youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare
10 0 10 August, 2019

YOUR PERSONAL BEAUTY CONSULTANT 🌸
.
PROMOSI PAKEJ FACIAL DI RUMAH YANG SELAMAT, BERKESAN DAN PALING MURAH DI PASARAN!🔥🔥
.
MERDEKA PROMO‼️
RM99 SAHAJA (Normal Price : RM120)
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis Hollywood dalam masa 10 minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak??
.
.
Rebut peluang untuk dapatkan harga promosi sempena Hari Raya Aidiladha dan Merdeka. Waktu adalah Terhad‼️
.
@bambeautymobilespa menyediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, berkesan dan paling murah di pasaran‼️
.
🌸 FULL FACIAL PACKAGE
🌸 DEEP CLEASING
🌸 FIRMING
🌸 FACE LIFTING
🌸 WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVAL (tanpa korek yang menyakitkan)
🌸 GLOWING
🌸 INSTANT V-SHAPE
🌸 Jeragat semakin pudar
🌸 Membantu mengurangkan stress
.
Di @bambeautymobilespa , kami menggunakan 💯 produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty Plus yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Tekan LINK DI BIO atau Whatsapp Bam sekarang untuk dapatkan HARGA PROMOSI MERDEKA‼️ sebelum tawaran tamat.. 😘😘
.
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
.
.
http://www.wasap.my/+60133544600/haicikbamsayanakfacial

YOUR PERSONAL BEAUTY CONSULTANT 🌸
.
PROMOSI PAKEJ FACIAL DI RUMAH YANG SELAMAT, BERKESAN DAN PALING MURAH DI PASARAN!🔥🔥
.
MERDEKA PROMO‼️
RM99 SAHAJA (Normal Price : RM120)
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis Hollywood dalam masa 10 minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak??
.
.
Rebut peluang untuk dapatkan harga promosi sempena Hari Raya Aidiladha dan Merdeka. Waktu adalah Terhad‼️
.
@bambeautymobilespa menyediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, berkesan dan paling murah di pasaran‼️
.
🌸 FULL FACIAL PACKAGE
🌸 DEEP CLEASING
🌸 FIRMING
🌸 FACE LIFTING
🌸 WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVAL (tanpa korek yang menyakitkan)
🌸 GLOWING
🌸 INSTANT V-SHAPE
🌸 Jeragat semakin pudar
🌸 Membantu mengurangkan stress
.
Di @bambeautymobilespa , kami menggunakan 💯 produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty Plus yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Tekan LINK DI BIO atau Whatsapp Bam sekarang untuk dapatkan HARGA PROMOSI MERDEKA‼️ sebelum tawaran tamat.. 😘😘
.
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
.
.
http://www.wasap.my/+60133544600/haicikbamsayanakfacial
4 2 10 August, 2019

PUASA HARI ARAFAH

Esok, 9 Zulhijjah semua jemaah haji akan berkumpul di Padang Arafah utk menunaikan ibadah wuquf.

Pada hari tersebut juga kita disunatkan utk berpuasa.

Jom puasa esok!

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespamuslimahsetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#puasahariarafah
#1440h
#2k19

PUASA HARI ARAFAH

Esok, 9 Zulhijjah semua jemaah haji akan berkumpul di Padang Arafah utk menunaikan ibadah wuquf.

Pada hari tersebut juga kita disunatkan utk berpuasa.

Jom puasa esok!

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespamuslimahsetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#puasahariarafah
#1440h
#2k19
0 0 9 August, 2019

PUASA HARI ARAFAH

Esok, 9 Zulhijjah semua jemaah haji akan berkumpul di Padang Arafah utk menunaikan ibadah wuquf.

Pada hari tersebut juga kita disunatkan utk berpuasa.

Jom puasa esok!

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespamuslimahsetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#puasahariarafah
#1440h
#2k19

PUASA HARI ARAFAH

Esok, 9 Zulhijjah semua jemaah haji akan berkumpul di Padang Arafah utk menunaikan ibadah wuquf.

Pada hari tersebut juga kita disunatkan utk berpuasa.

Jom puasa esok!

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespamuslimahsetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#puasahariarafah
#1440h
#2k19
1 0 9 August, 2019

PUASA HARI ARAFAH

Esok, 9 Zulhijjah semua jemaah haji akan berkumpul di Padang Arafah utk menunaikan ibadah wuquf.

Pada hari tersebut juga kita disunatkan utk berpuasa.

Jom puasa esok!

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespamuslimahsetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#puasahariarafah
#1440h
#2k19

PUASA HARI ARAFAH

Esok, 9 Zulhijjah semua jemaah haji akan berkumpul di Padang Arafah utk menunaikan ibadah wuquf.

Pada hari tersebut juga kita disunatkan utk berpuasa.

Jom puasa esok!

#cikdbeauty
#cikdbeautymobilespasetiaalam
#mobilespamuslimahsetiaalam
#mobilespameru
#mobilespashahalam
#puasahariarafah
#1440h
#2k19
1 0 9 August, 2019

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat glamglow brightening treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA , mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu! Korang pernah dengar treatment sulam bedak tak?? Treatment ni lebihh kurang sulam bedak TAPIII CikD tak pakai foundation utk sulamm muke korangg..kalau kte sulam foundation fatwa mengatakan sulam foundation HARAM..CikD sulam pakai SERUM Dari German ,ORIGINAL taw yg pastinya HALALAN TOYYIBAN,klinik pakar kulit pun pki serum ni taww..dulu CikD keje kt klinik pakar kulit taw so CikD tahu serum2 yg Dokter pakai yang dijamin selamat Dan elok untuk kulit kte 😍😍😍 serum ni diperbuat Dari tumbuh tumbuhan..ha ni salah satu Cust CikD yg buat treatment glamglow brightening 😉
Dia buat treatment sekali pun dah nampak taw kesan dy..jom korangg grab treatment ni😍😍😍😍 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat glamglow brightening treatment 😍
.
.
kalau uolls ada SCAR , JERAGAT ,KULIT TAK SEKATA , mesti rasa tak selesa kan? Dan mesti rasa takde confident nak jumpa orang 😰😰😰 haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls untuk selesaikan problem skin korang tu! Korang pernah dengar treatment sulam bedak tak?? Treatment ni lebihh kurang sulam bedak TAPIII CikD tak pakai foundation utk sulamm muke korangg..kalau kte sulam foundation fatwa mengatakan sulam foundation HARAM..CikD sulam pakai SERUM Dari German ,ORIGINAL taw yg pastinya HALALAN TOYYIBAN,klinik pakar kulit pun pki serum ni taww..dulu CikD keje kt klinik pakar kulit taw so CikD tahu serum2 yg Dokter pakai yang dijamin selamat Dan elok untuk kulit kte 😍😍😍 serum ni diperbuat Dari tumbuh tumbuhan..ha ni salah satu Cust CikD yg buat treatment glamglow brightening 😉
Dia buat treatment sekali pun dah nampak  taw kesan dy..jom korangg grab treatment ni😍😍😍😍 Korang just WS or call n buat appt n CikD akan datang kerumah uollss😘😘
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
0 0 9 August, 2019

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat Acne treatment (buang jerawat) 😍
.
.
kalau uolls ada ACNE (jerawat) ni, mesti rasa tak selesa kan? haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls buang jerawat tu! kat muka? leher? mesti boleh buang! jangan risau, kami buang terus dari akar tau 😉
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat Acne treatment (buang jerawat) 😍
.
.
kalau uolls ada ACNE (jerawat) ni, mesti rasa tak selesa kan? haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls buang jerawat tu! kat muka? leher? mesti boleh buang! jangan risau, kami buang terus dari akar tau 😉
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
1 0 9 August, 2019

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat Acne treatment (buang jerawat) 😍
.
.
kalau uolls ada ACNE (jerawat) ni, mesti rasa tak selesa kan? haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls buang jerawat tu! kat muka? leher? mesti boleh buang! jangan risau, kami buang terus dari akar tau 😉
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah

happy nye CikD baca feedback customer lepas buat Acne treatment (buang jerawat) 😍
.
.
kalau uolls ada ACNE (jerawat) ni, mesti rasa tak selesa kan? haa jangan risau! sebab CikD boleh tolong uolls buang jerawat tu! kat muka? leher? mesti boleh buang! jangan risau, kami buang terus dari akar tau 😉
.
.
korang boleh whatsapp CikD di 016-530 1413 atau PM CikD untuk info ye 😀❤️
.
.
Share berita best ni kat family, kawan2, jiran uolls!!! 😍❤️❤️ #cikdbeauty #CikDbeautyfacialsolutions #acnetreatment #drlaurannemalaysia #drlaurannesolutions #drlauranne #mobilespamuslimahsetiaalam #setiaalam #mobilespameru #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #meru 
#skinexpert #skincare #spabergerak #spamuslimah #spamurah
1 0 9 August, 2019

DAH MINUM AIR YANG CUKUP?? 💧
.
.
Minum 2 liter air sehari dapat membantu flush out toxin dalam badan dan bantu pulihkan kulit breakout.
.
TAK PERCAYA??
.
.
Jom kita buat water challenge selama 4 minggu dan lihat hasilnya.. .
.
Facial sebulan sekali + Water consume yang cukup = Glowyyy glowing skin ever 😍
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam

DAH MINUM AIR YANG CUKUP?? 💧
.
.
Minum 2 liter air sehari dapat membantu flush out toxin dalam badan dan bantu pulihkan kulit breakout.
.
TAK PERCAYA??
.
.
Jom kita buat water challenge selama 4 minggu dan lihat hasilnya.. .
.
Facial sebulan sekali + Water consume yang cukup = Glowyyy glowing skin ever 😍
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
3 0 7 August, 2019

[ ETERNAL BEAUTY PLUS ] 🌸
.
Epal yg di letak diatas EB Plus yg OFF selama seminggu lebih baik dari yg diletak atas meja.
.
EB PLUS melengkapkan penyelesaian 360° kulit TANPA USIA
🎊tidak perlu pembedahan & kesan toning!
🚫 Tidak perlu jarum
🚫 Tiada pisau
🚫 Tiada laser
🚫 Tidak sakit
🚫 Tiada kesan sampingan
🚫 Tidak kecewa
.
Kesan menakjubkan yang dapat dilihat 👀 pada kulit anda
💖 Kurang kedutan
💖 Liang roma halus
💖 Parut jerawat pudar
💖 Kulit lebih cerah 💖 Kulit tegang
💖 Kulit dilindungi
💖 V-Shape
.
Pernah buat facial treatment dgn machine Eternal Beauty Plus? .
Call / WhatsApp Bam 0133544600
.
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam

[ ETERNAL BEAUTY PLUS ] 🌸
.
Epal yg di letak diatas EB Plus yg OFF selama seminggu lebih baik dari yg diletak atas meja.
.
EB PLUS melengkapkan penyelesaian 360° kulit TANPA USIA
🎊tidak perlu pembedahan & kesan toning!
🚫 Tidak perlu jarum
🚫 Tiada pisau
🚫 Tiada laser
🚫 Tidak sakit
🚫 Tiada kesan sampingan
🚫 Tidak kecewa
.
Kesan menakjubkan yang dapat dilihat 👀 pada kulit anda
💖 Kurang kedutan
💖 Liang roma halus
💖 Parut jerawat pudar
💖 Kulit lebih cerah 💖 Kulit tegang
💖 Kulit dilindungi
💖 V-Shape
.
Pernah buat facial treatment dgn machine Eternal Beauty Plus? .
Call / WhatsApp Bam 0133544600
.
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
4 0 7 August, 2019

KENALI KULIT AWAK 🌸
.
.
Basuh muka satu kali waktu pagi, dan biarkan kulit awak tanpa sebarang skincare / make up.
.
Tunggu sampai tengahari dan lihat hasilnya!
.
.
Kulit awak jenis apa? Bam punya Normal-Oily 😄
.
.
YOUR PERSONAL BEAUTY CONSULTANT 🌸
.
PROMOSI PAKEJ FACIAL DI RUMAH YANG SELAMAT, BERKESAN DAN PALING MURAH DI PASARAN!🔥🔥
.
MERDEKA PROMO‼️
RM99 SAHAJA (Normal Price : RM120)
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis Hollywood dalam masa 10 minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak??
.
.
Rebut peluang untuk dapatkan harga promosi sempena Hari Raya Aidiladha dan Merdeka. Waktu adalah Terhad‼️
.
@bambeautymobilespa menyediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, berkesan dan paling murah di pasaran‼️
.
🌸 FULL FACIAL PACKAGE
🌸 DEEP CLEASING
🌸 FIRMING
🌸 FACE LIFTING
🌸 WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVAL (tanpa korek yang menyakitkan)
🌸 GLOWING
🌸 INSTANT V-SHAPE
🌸 Jeragat semakin pudar
🌸 Membantu mengurangkan stress
.
Di @bambeautymobilespa , kami menggunakan 💯 produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty Plus yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Tekan LINK DI BIO atau Whatsapp Bam sekarang untuk dapatkan HARGA PROMOSI MERDEKA‼️ sebelum tawaran tamat.. 😘😘
.
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
.
.
http://www.wasap.my/+60133544600/haicikbamsayanakfacial

KENALI KULIT AWAK 🌸
.
.
Basuh muka satu kali waktu pagi, dan biarkan kulit awak tanpa sebarang skincare / make up.
.
Tunggu sampai tengahari dan lihat hasilnya!
.
.
Kulit awak jenis apa? Bam punya Normal-Oily 😄
.
.
YOUR PERSONAL BEAUTY CONSULTANT 🌸
.
PROMOSI PAKEJ FACIAL DI RUMAH YANG SELAMAT, BERKESAN DAN PALING MURAH DI PASARAN!🔥🔥
.
MERDEKA PROMO‼️
RM99 SAHAJA (Normal Price : RM120)
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis Hollywood dalam masa 10 minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak??
.
.
Rebut peluang untuk dapatkan harga promosi sempena Hari Raya Aidiladha dan Merdeka. Waktu adalah Terhad‼️
.
@bambeautymobilespa menyediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, berkesan dan paling murah di pasaran‼️
.
🌸 FULL FACIAL PACKAGE
🌸 DEEP CLEASING
🌸 FIRMING
🌸 FACE LIFTING
🌸 WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVAL (tanpa korek yang menyakitkan)
🌸 GLOWING
🌸 INSTANT V-SHAPE
🌸 Jeragat semakin pudar
🌸 Membantu mengurangkan stress
.
Di @bambeautymobilespa , kami menggunakan 💯 produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty Plus yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Tekan LINK DI BIO atau Whatsapp Bam sekarang untuk dapatkan HARGA PROMOSI MERDEKA‼️ sebelum tawaran tamat.. 😘😘
.
.
#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik #bambeautymobilespa
#beautiesbybam
.
.
http://www.wasap.my/+60133544600/haicikbamsayanakfacial
5 1 7 August, 2019

Tq customer amik pakej gorgeous!! and will repeat again😍 promo masih on untuk minggu ni so kepada sesiapa yg nk cntik tu cepat-cepat set date dgn saya eh! #mobilespashahalam #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespabukitraja #mobilespasetiaalam #youthshaklee #youthskincareshaklee #youthshakleemalaysia #twbhomemobilespa #twbshaklee #twbmobilespa

Tq customer amik pakej gorgeous!! and will repeat again😍 promo masih on untuk minggu ni so kepada sesiapa yg nk cntik tu cepat-cepat set date dgn saya eh!  #mobilespashahalam #mobilespameru #mobilespaamanperdana #mobilespabukitraja #mobilespasetiaalam #youthshaklee #youthskincareshaklee #youthshakleemalaysia #twbhomemobilespa #twbshaklee #twbmobilespa
10 0 7 August, 2019

Top #mobilespameru posts

PENJAGAAN TUBUH
•Mandi bunga naik seri
•urutan tubuh & wajah
•Tangas & sauna
•body scrub
•body mask
•hot ball massage
•facial wajah
.
Klik link whatsapp untuk booking slot & pertanyaan
http://adminvintecinco.wasap.my/ .
#homespabatupahat
#homespasetiaalam
#mobilespasetiaalam #mobilespameru #facialmeru

PENJAGAAN TUBUH
•Mandi bunga naik seri
•urutan tubuh & wajah
•Tangas & sauna
•body scrub
•body mask
•hot ball massage
•facial wajah
.
Klik link whatsapp untuk booking slot & pertanyaan 
http://adminvintecinco.wasap.my/ .
#homespabatupahat
#homespasetiaalam
#mobilespasetiaalam #mobilespameru #facialmeru
1 0 16 January, 2019

PENJAGAAN TUBUH & WAJAH
•Mandi bunga naik seri
•urutan tubuh & wajah
•Tangas & sauna
•body scrub
•body mask
•hot ball massage
•facial wajah
.
Klik link whatsapp untuk booking slot & pertanyaan
http://adminvintecinco.wasap.my/ .
#homespabatupahat
#homespasetiaalam
#mobilespasetiaalam #mobilespameru #facialmeru

PENJAGAAN TUBUH & WAJAH
•Mandi bunga naik seri
•urutan tubuh & wajah
•Tangas & sauna
•body scrub
•body mask
•hot ball massage
•facial wajah
.
Klik link whatsapp untuk booking slot & pertanyaan 
http://adminvintecinco.wasap.my/ .
#homespabatupahat
#homespasetiaalam
#mobilespasetiaalam #mobilespameru #facialmeru
2 0 16 January, 2019

Nak enjoy berdua dengan rakan baik anda??? Untuk mereka di sekitar setia alam boleh dapatkan BEST FRIEND PACKAGE di Homespa Based setia alam .. Harga ni untuk semua samada members & non members .
Back massage termasuk uru tan bahu & kepala .
.
Bagi yang nak tambah mandi bunga Ros 50% diskaun diberikan. HANYA PERLU TAMBAH RM60 sahaja untuk seorang.. (Harga asal rm120) .
Opss by appointment only tau.
Whatsapp jaja untuk booking slot anda .
#spashahalam #facialshahalam #mobilespameru #mobilespashahalam #facialsetiaalam #homespasetiaalam #spasetiaalam #facialmurahsetiaalam

Nak enjoy berdua dengan rakan baik anda??? Untuk mereka di sekitar setia alam boleh dapatkan BEST FRIEND PACKAGE di Homespa Based setia alam .. Harga ni untuk semua samada members & non members .
Back massage  termasuk uru tan bahu & kepala .
.
Bagi yang nak tambah mandi bunga Ros 50% diskaun diberikan. HANYA PERLU TAMBAH RM60 sahaja untuk seorang.. (Harga asal rm120) .
Opss by appointment only tau.
Whatsapp jaja untuk booking slot anda .
#spashahalam #facialshahalam #mobilespameru #mobilespashahalam #facialsetiaalam #homespasetiaalam #spasetiaalam #facialmurahsetiaalam
7 0 23 January, 2019

🌸
.
Lagi..12 teknik service rawatan muka menggunakan Skincare Antipenuaan terbaru yang dijamin 100% bahan semulajadi dilakukan setanding dengan service SPA VVIP.
.
Kami tahu anda mesti ada masalah macam ni 👇👇👇👇 🔷 sibuk tak da masa nak ke salon kan?
🔷 masalah nak tinggalkan anak tak de orang nak jaga?
🔷 alahai... jalan jem lah pulak ?😞
🔷takut charge mahal sangat lah..🤔
🔷  tak tahan sakit / pedih sebab kena cungkil - cungkil..😣
.
Jangan bimbang "we bring beauty to your door step".
.
VVIP Facial Spa‼️
MERDEKA PROMO!
.
YattSabri
httl://embunladymobilespa.wasap.my
.

#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru
#mobilespaklangvalley #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik

🌸
.
Lagi..12 teknik service rawatan muka menggunakan Skincare Antipenuaan terbaru yang dijamin 100% bahan semulajadi dilakukan setanding dengan service SPA VVIP.
.
Kami tahu anda mesti ada masalah macam ni 👇👇👇👇 🔷 sibuk tak da masa nak ke salon kan?
🔷 masalah nak tinggalkan anak tak de orang nak jaga?
🔷 alahai... jalan jem lah pulak ?😞
🔷takut charge mahal sangat lah..🤔
🔷  tak tahan sakit / pedih sebab kena cungkil - cungkil..😣
.
Jangan bimbang "we bring beauty to your door step".
.
VVIP Facial Spa‼️
MERDEKA PROMO!
.
YattSabri
httl://embunladymobilespa.wasap.my
.

#beautycartel
#mobilespapuchong #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespashahalam #mobilespaputraheights #mobilespasubang #mobilespapj #mobilespakualaselangor #mobilespakapar #mobilespapuncakalam #mobilespameru
#mobilespaklangvalley #mobilespamurah #facialmurah #facial #vshape #whitening #openpores #facialtreatment #cantik
7 0 27 July, 2019

Tak reti nak make up macam make up artis (MUA) raya ni? Takde bajet yg banyak? Nak jugak make up masa raya nanti?
.
.
Charms.. Make up Halal Jakim Solek dan rawat! Benda boleh rawat, kenapa nak cover cela saje kan? Paling penting, produk Charms dihantar ke Makmal Racun Negara dan SIRIM utk ujian alahan.. .
Make up simple pun naik seri macam ni👆bajet RM200 dah dpt wajah berseri.
.
Siapa suka make up simple tp glowing mcm ni👆🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmsklang #charmssetialam #mobilespakapar #mobilespasetiaalam #mobilespameru #teambondalyea #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward

Tak reti nak make up macam make up artis (MUA) raya ni? Takde bajet yg banyak? Nak jugak make up masa raya nanti?
.
.
Charms.. Make up Halal Jakim Solek dan rawat! Benda boleh rawat, kenapa nak cover cela saje kan? Paling penting, produk Charms dihantar ke Makmal Racun Negara dan SIRIM utk ujian alahan.. .
Make up simple pun naik seri macam ni👆bajet RM200 dah dpt wajah berseri.
.
Siapa suka make up simple tp glowing mcm ni👆🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmsklang #charmssetialam #mobilespakapar #mobilespasetiaalam #mobilespameru #teambondalyea #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward
9 2 8 May, 2019

Kenapa kita perlu buat facial sebulan sekali?
Sebab...kulit baru kita tumbuh setiap 2-3minggu
jadi..kalau kita x bersihkan n buang kulit lama
dia akan bertindih2....sebab tu kulit akan jd kusam
tak glowing n peloles...
Nak kakyaa buatkan?.....boleh je..
wsapp je kakyaa... www.wasap.my/601133981805

#RatuConfinementNspa
#GlowingFacialWhiteningFacial
#SpaKeRumah
#MobileSpaShahAlam
#MobileSpaDamansara
#MobileSpaSgBuloh
#MobileSpaPuncakPerdana
#MobileSpaSubangJaya
#MobileSpaMeru
#MobileSpaRawang
#MobileSpaBukitJelutong
#MobileSpaDenaiAlam
#MobileSpaSubangBistari

Kenapa kita perlu buat facial sebulan sekali?
Sebab...kulit baru kita tumbuh setiap 2-3minggu
jadi..kalau kita x bersihkan n buang kulit lama
dia akan bertindih2....sebab tu kulit akan jd kusam
tak glowing n peloles...
Nak kakyaa buatkan?.....boleh je..
wsapp je kakyaa... www.wasap.my/601133981805

#RatuConfinementNspa
#GlowingFacialWhiteningFacial
#SpaKeRumah
#MobileSpaShahAlam
#MobileSpaDamansara
#MobileSpaSgBuloh
#MobileSpaPuncakPerdana
#MobileSpaSubangJaya
#MobileSpaMeru
#MobileSpaRawang
#MobileSpaBukitJelutong
#MobileSpaDenaiAlam
#MobileSpaSubangBistari
11 5 2 February, 2019

Ni la dia suami yg buat kejutan kat isteri
sempena anniversary yg ke 13...
Fizi wsapp kakyaa kata nk bt surprise kat Elly..
nak bagi Spa Treatment kat wifey..
Memang menjadi kejutan pagi tadi
Terkejut Ellyani Ainuddin bila buka pintu tengok
kakyaa yg datang...hahahha berjaya Ahmad Hafizie ye
Hahahhaa happy kakyaa tengok korang..
.
So pagi tadi kakyaa buat
#TangasHerba
#WellnessMassage
#GlowingFacial
.
Alhamdulillah...Terima kasih fizi n elly...
Kakyaa doakan semoga Allah kurniakan korang
rezeki zuriat satu hari nanti....
Allah sentiasa bersama orang yg sabar....
.
#RatuConfinementNspa
#SpaKeRumah
#MobileSpaShahAlam
#MobileSpaDamansara
#MobileSpaSgBuloh
#MobileSpaPuncakPerdana
#MobileSpaSubangJaya
#MobileSpaMeru
#MobileSpaRawang
#MobileSpaBukitJelutong
#MobileSpaDenaiAlam
#MobileSpaSubangBistari

Ni la dia suami yg buat kejutan kat isteri
sempena anniversary yg ke 13...
Fizi wsapp kakyaa kata nk bt surprise kat Elly..
nak bagi Spa Treatment kat wifey..
Memang menjadi kejutan pagi tadi
Terkejut Ellyani Ainuddin bila buka pintu tengok
kakyaa yg datang...hahahha berjaya Ahmad Hafizie ye
Hahahhaa happy kakyaa tengok korang..
.
So pagi tadi kakyaa buat 
#TangasHerba
#WellnessMassage
#GlowingFacial
.
Alhamdulillah...Terima kasih fizi n elly...
Kakyaa doakan semoga Allah kurniakan korang
rezeki zuriat satu hari nanti....
Allah sentiasa bersama orang yg sabar....
.
#RatuConfinementNspa
#SpaKeRumah
#MobileSpaShahAlam
#MobileSpaDamansara
#MobileSpaSgBuloh
#MobileSpaPuncakPerdana
#MobileSpaSubangJaya
#MobileSpaMeru
#MobileSpaRawang
#MobileSpaBukitJelutong
#MobileSpaDenaiAlam
#MobileSpaSubangBistari
14 2 3 February, 2019