#moistchocolatecake Instagram Photos & Videos

moistchocolatecake - 84.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #moistchocolatecake and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
37 minutes
Average like
11.1
Average comment
0.5
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Monster Jam themed cake and cupcakes for our dear Ethan’s 3rd birthday.. #numbercake #moistchocolatecake #cakesph #cupcakesph #monsterjam #homebaked #freshlybakedfromejsoven

Monster Jam themed cake and cupcakes for our dear Ethan’s 3rd birthday.. #numbercake #moistchocolatecake #cakesph #cupcakesph #monsterjam #homebaked #freshlybakedfromejsoven
0 0 11 minutes ago

Every Details And Packaging is important 🥰The tastes are not left out🤗
.
.
.
Why Have You Not Patronized Me Yet, Our Cakes Are Surprisingly Affordable I promise 😘Please visit me in my DM or Kindly send a Msg on WhatsApp: 07019904593(I have a permanent sit there)
.
.
.
.
.
#moistchocolatecake #vanillacake #cakesinikorodu #cakesinlagos #lagosbaker #ikorodubaker #ikorodusales #ikorodutothe🌍 #youngbaker #customerserviceweek #busa19 #ralpharemu #eni_keji_mii #darin_cakes #lagosnigeria #weekdays #thursdaythoughts #thursdaymotivation #thursday

Every Details And Packaging is important 🥰The tastes are not left out🤗
.
.
.
Why Have You Not Patronized Me Yet, Our Cakes Are Surprisingly Affordable I promise 😘Please visit me in my DM or Kindly send a Msg on WhatsApp: 07019904593(I have a permanent sit there)
.
.
.
.
.
#moistchocolatecake #vanillacake #cakesinikorodu #cakesinlagos #lagosbaker #ikorodubaker #ikorodusales #ikorodutothe🌍 #youngbaker #customerserviceweek #busa19 #ralpharemu #eni_keji_mii #darin_cakes #lagosnigeria #weekdays #thursdaythoughts #thursdaymotivation #thursday
4 0 28 minutes ago

Order your holiday goodies at the Lobby Cafe now!
Call +632 8638 7777 for advance orders.

#moistchocolatecake #lobbycafe #holidaygoodies #distinctlydelectable #richmondehotelortigas

Order your holiday goodies at the Lobby Cafe now! 
Call +632 8638 7777 for advance orders.

#moistchocolatecake #lobbycafe #holidaygoodies #distinctlydelectable #richmondehotelortigas
6 0 1 hour ago
#moistchocolatecake
#cheeseleleh 
#cheesebanjir 
#homemade 
#birthday 
Tq kak Noorul

Whatsapp 0196881061
4 0 3 hours ago

Syukurnya Alhamdulillah!! 😍👏🏻 Feedback mereka daripada Najib’s Bakery! 🤩🤭 Betapa seronok bila anda seronok 😍 syukur sangat confirm puas hati! Terima Kasih sebab percaya & yakin dgn NB 😁 nanti boleh order banyak2 ya hehe 🌸🌹Awak yg belum ada doorgif? PM kita laju2 😚

BERMINAT? NAK RASA? BOLEH SANGAT! PM WASSAP KITA LAJU2 🔊😙!!

TEMPAHAN DOORGIFT 2019 & 2020 KITA MASIH DI BUKA!!

Kami menyediakan servis TIPTOP untuk Anda:
👍 SAMPLE PERCUMA UNTUK ANDA
👍 KOS PENGHANTARAN PERCUMA
👍 KAMI MENYEDIAKAN EKSTRA SERVIS UNTUK ANDA
👍 KAMI BOLEH DELIVER TERUS KE TEMPAT MAJLIS DENGAN PERCUMA

Cantik & Eksklusif memang keutamaan kita 😚

Pilihan No 1 Raja Sehari & Semua Orang 😍

Tuan rumah toksah pening dah datang dewan doorgift sudah siap susun cantik letops! 😋😋

Sentiasa menerima tempahan: Royale Palace.Dewan Perkahwinan CMC. Bizmilla Wedding Hall. Dewan Siantan Putrajaya. Dewan D’Lavender. Dll.

Hah jangan lupa tau! Berminat? PM whatapps kita terus: ⭐️Najib’s Bakery ⭐️
017 3567 501
(9AM - 5PM)
Sebarang kelewatan ampun dipinta. Adakalanya sgt sibuk. Namun akan di balas juga. Jangan risau ye awak 🌹😚

Eksklusif . Sedap . Berpatutan

#najibsbakery #wedding #weddingdoorgift #doorgift #doorgiftklang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkekcoklat #doorgiftputrajaya #murah #majliskahwin #kahwin #raikancinta #follow #like4like #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftputrajaya #doorgiftsubang #doorgiftperkahwinan #kekcoklatmoist #moistchocolatecake #doorgifteksklusifdanmurah #doorgiftmurahsangat #kerjakahwin #cenderahati #pesona pengantin #bazaronline

Syukurnya Alhamdulillah!! 😍👏🏻 Feedback mereka daripada Najib’s Bakery! 🤩🤭 Betapa seronok bila anda seronok 😍 syukur sangat confirm puas hati! Terima Kasih sebab percaya & yakin dgn NB 😁 nanti boleh order banyak2 ya hehe 🌸🌹Awak yg belum ada doorgif? PM kita laju2 😚
•
BERMINAT? NAK RASA? BOLEH SANGAT! PM WASSAP KITA LAJU2 🔊😙!!
•
TEMPAHAN DOORGIFT 2019 & 2020 KITA MASIH DI BUKA!!
•
Kami menyediakan servis TIPTOP untuk Anda:
👍 SAMPLE PERCUMA UNTUK ANDA
👍 KOS PENGHANTARAN PERCUMA
👍 KAMI MENYEDIAKAN EKSTRA SERVIS UNTUK ANDA
👍 KAMI BOLEH DELIVER TERUS KE TEMPAT MAJLIS DENGAN PERCUMA
•
Cantik & Eksklusif memang keutamaan kita 😚
•
Pilihan No 1 Raja Sehari & Semua Orang 😍
•
Tuan rumah toksah pening dah datang dewan doorgift sudah siap susun cantik letops! 😋😋
•
Sentiasa menerima tempahan: Royale Palace.Dewan Perkahwinan CMC. Bizmilla Wedding Hall. Dewan Siantan Putrajaya. Dewan D’Lavender. Dll.
•
Hah jangan lupa tau! Berminat? PM whatapps kita terus: ⭐️Najib’s Bakery ⭐️
017 3567 501
(9AM - 5PM) 
Sebarang kelewatan ampun dipinta. Adakalanya sgt sibuk. Namun akan di balas juga. Jangan risau ye awak 🌹😚
•
Eksklusif . Sedap . Berpatutan
•
#najibsbakery  #wedding  #weddingdoorgift #doorgift #doorgiftklang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkekcoklat #doorgiftputrajaya #murah #majliskahwin #kahwin #raikancinta #follow #like4like #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftputrajaya  #doorgiftsubang #doorgiftperkahwinan  #kekcoklatmoist #moistchocolatecake  #doorgifteksklusifdanmurah #doorgiftmurahsangat #kerjakahwin #cenderahati #pesona pengantin #bazaronline
9 1 3 hours ago

Ingin ku seru semua hantu kek coklat sekalian😍! Hahahahaha. Sempena sale 12.12 ni Moist chocolate cake leleh @taisybakery akan dijual dengan harga rm30 sahaja!🔊🔊🔊 Jom grab cepat! . .

Moist chocolate leleh by @taisybakery 😍😍😍 . .

Moist Chocolate Leleh by @taisybakery
Confirm memikat likat hati kalau makan 😋. Sangat sesuai kalau nak bawak pegi picnic, nak dijadikan teatime, dessert! Yg craving teruk dan nak makan utk sendiri pun boleh! boleh jugak jadikan tambahan dessert corner korang utk any occasion yg bersuaian mcm birthday party, majlis aqiqah, majlis doa selamat, dan semua majlis keraian. Moist Chocolate leleh @taisybakery Confirm puas hati tauu! . .

Boleh dm atau klik je link bio kat atas utk booking order youlss tauu☎😋tempahan perlu dibuat sekurangnya 4/3 hari sebelum ya! Delivery charges pula mengikut kawasan! Yg nak Self collect pun boleh😉

#moistchocolatecake #kekcoklatmoist #taisylovers #taisybakery #kekcoklatleleh #kekcoklatmurah #kekcoklatsedap #kekcoklatviral #ibake #cheras #ampang #bangsar #kualalumpur #doorgiftkl #doorgiftmurah #doorgift #desserttable #candybuffet #birthdaysurprise #surprisekl #picnickl #picnicmurahkl #dessertdeliverykl #dessertkl #kekmurah #keksedap #kekviral #kekkl #chocolate #moistchocolatecakemurah

Ingin ku seru semua hantu kek coklat sekalian😍! Hahahahaha. Sempena sale 12.12 ni Moist chocolate cake leleh @taisybakery akan dijual dengan harga rm30 sahaja!🔊🔊🔊 Jom grab cepat! . .

Moist chocolate leleh by @taisybakery 😍😍😍 . .

Moist Chocolate  Leleh by @taisybakery
Confirm memikat likat hati kalau makan 😋. Sangat sesuai kalau nak bawak pegi picnic, nak dijadikan teatime, dessert! Yg craving teruk dan nak makan utk sendiri pun boleh! boleh jugak jadikan tambahan dessert corner korang utk any occasion yg bersuaian mcm birthday party, majlis aqiqah, majlis doa selamat, dan semua majlis keraian.  Moist Chocolate leleh @taisybakery Confirm puas hati tauu! . .

Boleh dm atau klik je link bio kat atas utk booking order youlss tauu☎😋tempahan perlu  dibuat sekurangnya 4/3 hari sebelum ya! Delivery charges pula mengikut kawasan! Yg nak Self collect pun boleh😉

#moistchocolatecake #kekcoklatmoist  #taisylovers #taisybakery #kekcoklatleleh #kekcoklatmurah #kekcoklatsedap #kekcoklatviral #ibake #cheras #ampang #bangsar #kualalumpur #doorgiftkl #doorgiftmurah #doorgift #desserttable #candybuffet #birthdaysurprise #surprisekl #picnickl #picnicmurahkl #dessertdeliverykl #dessertkl #kekmurah #keksedap #kekviral #kekkl #chocolate #moistchocolatecakemurah
4 0 4 hours ago

Assalamualaikum korang 😍! Sempena sale 12.12 ni Moist chocolate cake leleh @taisybakery akan dijual dengan harga rm30 sahaja!🔊🔊🔊 Jom grab cepat! . .

Moist chocolate leleh by @taisybakery 😍😍😍 . .

Moist Chocolate Leleh by @taisybakery
Confirm memikat likat hati kalau makan 😋. Sangat sesuai kalau nak bawak pegi picnic, nak dijadikan teatime, dessert! Yg craving teruk dan nak makan utk sendiri pun boleh! boleh jugak jadikan tambahan dessert corner korang utk any occasion yg bersuaian mcm birthday party, majlis aqiqah, majlis doa selamat, dan semua majlis keraian. Moist Chocolate leleh @taisybakery Confirm puas hati tauu! . .

Boleh dm atau klik je link bio kat atas utk booking order youlss tauu☎😋tempahan perlu dibuat sekurangnya 4/3 hari sebelum ya! Delivery charges pula mengikut kawasan! Yg nak Self collect pun boleh😉

#moistchocolatecake #kekcoklatmoist #taisylovers #taisybakery #kekcoklatleleh #kekcoklatmurah #kekcoklatsedap #kekcoklatviral #ibake #cheras #ampang #bangsar #kualalumpur #doorgiftkl #doorgiftmurah #doorgift #desserttable #candybuffet #birthdaysurprise #surprisekl #picnickl #picnicmurahkl #dessertdeliverykl #dessertkl #kekmurah #keksedap #kekviral #kekkl #chocolate #moistchocolatecakemurah

Assalamualaikum korang 😍! Sempena sale 12.12 ni Moist chocolate cake leleh @taisybakery akan dijual dengan harga rm30 sahaja!🔊🔊🔊 Jom grab cepat! . .

Moist chocolate  leleh by @taisybakery 😍😍😍 . .

Moist Chocolate  Leleh by @taisybakery
Confirm memikat likat hati kalau makan 😋. Sangat sesuai kalau nak bawak pegi picnic, nak dijadikan teatime, dessert! Yg craving teruk dan nak makan utk sendiri pun boleh! boleh jugak jadikan tambahan dessert corner korang utk any occasion yg bersuaian mcm birthday party, majlis aqiqah, majlis doa selamat, dan semua majlis keraian.  Moist Chocolate leleh @taisybakery Confirm puas hati tauu! . .

Boleh dm atau klik je link bio kat atas utk booking order youlss tauu☎😋tempahan perlu  dibuat sekurangnya 4/3 hari sebelum ya! Delivery charges pula mengikut kawasan! Yg nak Self collect pun boleh😉

#moistchocolatecake #kekcoklatmoist  #taisylovers #taisybakery #kekcoklatleleh #kekcoklatmurah #kekcoklatsedap #kekcoklatviral #ibake #cheras #ampang #bangsar #kualalumpur #doorgiftkl #doorgiftmurah #doorgift #desserttable #candybuffet #birthdaysurprise #surprisekl #picnickl #picnicmurahkl #dessertdeliverykl #dessertkl #kekmurah #keksedap #kekviral #kekkl #chocolate #moistchocolatecakemurah
3 0 4 hours ago

Assalamualaikum korang 😍! Sempena sale 12.12 ni Moist chocolate cake leleh @taisybakery akan dijual dengan harga rm30 sahaja!🔊🔊🔊 Jom grab cepat! . .

Moist chocolate leleh by @taisybakery 😍😍😍 . .

Moist Chocolate Leleh by @taisybakery
Confirm memikat likat hati kalau makan 😋. Sangat sesuai kalau nak bawak pegi picnic, nak dijadikan teatime, dessert! Yg craving teruk dan nak makan utk sendiri pun boleh! boleh jugak jadikan tambahan dessert corner korang utk any occasion yg bersuaian mcm birthday party, majlis aqiqah, majlis doa selamat, dan semua majlis keraian. Moist Chocolate leleh @taisybakery Confirm puas hati tauu! . .

Boleh dm atau klik je link bio kat atas utk booking order youlss tauu☎😋tempahan perlu dibuat sekurangnya 4/3 hari sebelum ya! Delivery charges pula mengikut kawasan! Yg nak Self collect pun boleh😉

#moistchocolatecake #kekcoklatmoist #taisylovers #taisybakery #kekcoklatleleh #kekcoklatmurah #kekcoklatsedap #kekcoklatviral #ibake #cheras #ampang #bangsar #kualalumpur #doorgiftkl #doorgiftmurah #doorgift #desserttable #candybuffet #birthdaysurprise #surprisekl #picnickl #picnicmurahkl #dessertdeliverykl #dessertkl #kekmurah #keksedap #kekviral #kekkl #chocolate #moistchocolatecakemurah

Assalamualaikum korang 😍! Sempena sale 12.12 ni Moist chocolate cake leleh @taisybakery akan dijual dengan harga rm30 sahaja!🔊🔊🔊 Jom grab cepat! . .

Moist chocolate  leleh by @taisybakery 😍😍😍 . .

Moist Chocolate  Leleh by @taisybakery
Confirm memikat likat hati kalau makan 😋. Sangat sesuai kalau nak bawak pegi picnic, nak dijadikan teatime, dessert! Yg craving teruk dan nak makan utk sendiri pun boleh! boleh jugak jadikan tambahan dessert corner korang utk any occasion yg bersuaian mcm birthday party, majlis aqiqah, majlis doa selamat, dan semua majlis keraian.  Moist Chocolate leleh @taisybakery Confirm puas hati tauu! . .

Boleh dm atau klik je link bio kat atas utk booking order youlss tauu☎😋tempahan perlu  dibuat sekurangnya 4/3 hari sebelum ya! Delivery charges pula mengikut kawasan! Yg nak Self collect pun boleh😉

#moistchocolatecake #kekcoklatmoist  #taisylovers #taisybakery #kekcoklatleleh #kekcoklatmurah #kekcoklatsedap #kekcoklatviral #ibake #cheras #ampang #bangsar #kualalumpur #doorgiftkl #doorgiftmurah #doorgift #desserttable #candybuffet #birthdaysurprise #surprisekl #picnickl #picnicmurahkl #dessertdeliverykl #dessertkl #kekmurah #keksedap #kekviral #kekkl #chocolate #moistchocolatecakemurah
2 0 4 hours ago

Moist Chocolate Cake

#moistchocolatecake

Moist Chocolate Cake

#moistchocolatecake
4 0 4 hours ago

Alhamdulillah Najib’s Bakery dapat bekerjasama lagi dengan pihak @royalepalace di Majlis Ulang Tahun Perkahwinan ke 6 pasangan Rozita Che Wan @rozitachewan1 & Zain Saidin @zainsaidin23 ♥️😍🌹

Tahniah diucapkan, majlis yang sangat gilang gemilang & sungguh meriah sekali 🤩👏🏻 dan terima kasih juga pada semua yg terlibat kerana percaya & yakin dgn NB 😁 nanti boleh order banyak2 ya hehe 🌸🌹

Mereka & beberapa yang turut menjayakan majlis 😍🌹 @royalepalace @zeileenyusnita
@klweddingministry @blackpepperproduction
@anaszahrin @abushaefhamza @ambersze_official @habibjewelsofficial @mankajang29 & rakan2 media serta teman2 artis yang lain 😘🌹

Mereka dah, anda bila lagi?PM kita laju2 😚

BERMINAT? NAK RASA? BOLEH SANGAT! PM WASSAP KITA LAJU2 🔊😙!!

TEMPAHAN DOORGIFT 2020 KITA MASIH DI BUKA!!

Kami menyediakan servis TIPTOP untuk Anda:
👍 SAMPLE PERCUMA UNTUK ANDA
👍 KOS PENGHANTARAN PERCUMA
👍 KAMI MENYEDIAKAN EKSTRA SERVIS UNTUK ANDA
👍 KAMI BOLEH DELIVER TERUS KE TEMPAT MAJLIS DENGAN PERCUMA

Cantik & Eksklusif memang keutamaan kita 😚

Pilihan No 1 Raja Sehari & Semua Orang 😍

Tuan rumah toksah pening dah datang dewan doorgift sudah siap susun cantik letops! 😋😋

Sentiasa menerima tempahan: Royale Palace.Dewan Perkahwinan CMC. Bizmilla Wedding Hall. Dewan Siantan Putrajaya. Dewan D’Lavender. Dll.

Hah jangan lupa tau! Berminat? PM whatapps kita terus: ⭐️Najib’s Bakery ⭐️
017 3567 501
(9AM - 5PM)
Sebarang kelewatan ampun dipinta. Adakalanya sgt sibuk. Namun akan di balas juga. Jangan risau ye awak 🌹😚

Eksklusif . Sedap . Berpatutan

#najibsbakery #wedding #weddingdoorgift #doorgift #doorgiftklang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkekcoklat #majliskahwin #kahwin #raikancinta #doorgiftshahalam #doorgiftputrajaya #doorgiftsubang #doorgiftperkahwinan #kekcoklatmoist #moistchocolatecake #doorgifteksklusifdanmurah #doorgiftmurahsangat #kerjakahwin #cenderahati #pesonapengantin # #royalepalace #zsrcw #eventdoorgift #vipdoorgift #rozitachewan #cheta #zainsaidin

Alhamdulillah Najib’s Bakery dapat bekerjasama lagi dengan pihak @royalepalace di Majlis Ulang Tahun Perkahwinan ke 6 pasangan Rozita Che Wan @rozitachewan1 & Zain Saidin @zainsaidin23 ♥️😍🌹
•
Tahniah diucapkan, majlis yang sangat gilang gemilang & sungguh meriah sekali 🤩👏🏻 dan terima kasih juga pada semua yg terlibat kerana percaya & yakin dgn NB 😁 nanti boleh order banyak2 ya hehe 🌸🌹
•
Mereka & beberapa yang turut menjayakan majlis 😍🌹 @royalepalace @zeileenyusnita 
@klweddingministry  @blackpepperproduction
@anaszahrin @abushaefhamza @ambersze_official @habibjewelsofficial @mankajang29 & rakan2 media serta teman2 artis yang lain 😘🌹
•
Mereka dah, anda bila lagi?PM kita laju2 😚
•
BERMINAT? NAK RASA? BOLEH SANGAT! PM WASSAP KITA LAJU2 🔊😙!!
•
TEMPAHAN DOORGIFT 2020 KITA MASIH DI BUKA!!
•
Kami menyediakan servis TIPTOP untuk Anda:
👍 SAMPLE PERCUMA UNTUK ANDA
👍 KOS PENGHANTARAN PERCUMA
👍 KAMI MENYEDIAKAN EKSTRA SERVIS UNTUK ANDA
👍 KAMI BOLEH DELIVER TERUS KE TEMPAT MAJLIS DENGAN PERCUMA
•
Cantik & Eksklusif memang keutamaan kita 😚
•
Pilihan No 1 Raja Sehari & Semua Orang 😍
•
Tuan rumah toksah pening dah datang dewan doorgift sudah siap susun cantik letops! 😋😋
•
Sentiasa menerima tempahan: Royale Palace.Dewan Perkahwinan CMC. Bizmilla Wedding Hall. Dewan Siantan Putrajaya. Dewan D’Lavender. Dll.
•
Hah jangan lupa tau! Berminat? PM whatapps kita terus: ⭐️Najib’s Bakery ⭐️
017 3567 501
(9AM - 5PM) 
Sebarang kelewatan ampun dipinta. Adakalanya sgt sibuk. Namun akan di balas juga. Jangan risau ye awak 🌹😚
•
Eksklusif . Sedap . Berpatutan
•
#najibsbakery  #wedding  #weddingdoorgift #doorgift #doorgiftklang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkekcoklat #majliskahwin #kahwin #raikancinta #doorgiftshahalam #doorgiftputrajaya  #doorgiftsubang #doorgiftperkahwinan  #kekcoklatmoist #moistchocolatecake  #doorgifteksklusifdanmurah #doorgiftmurahsangat #kerjakahwin #cenderahati #pesonapengantin ##royalepalace #zsrcw #eventdoorgift #vipdoorgift #rozitachewan #cheta #zainsaidin
97 2 4 hours ago

Assalamualaikum..jualan hari nie..moga ada rezeki utk anak2 mama ❤❤ tqsm yg membantu..you know who you are 😍😍
.
Kays Little Kitchen open mcm biasa..berminat nak order boleh direct whatsapp naa 😊😊
.
➡ creampuff 25pcs/ Rm15
➡ creampuff (filling cream coklat) 25pcs/ Rm18
➡ cheesetart 25pcs/ Rm23
➡ rv marble buttercake 8"/ Rm27
➡ brownies 8" / Rm25
➡ congo bar 8" / Rm25
➡ moist choc cake 8" / Rm22
➡ kek batik 8" / Rm27
.
✔ ORDER 2-3 HARI AWAL
✔ ORDER/PERTANYAAN melalui WHATSAPP sahaje yerr
✔ COD SABTU/AHAD sahaje (T&C)
✔ SELF PICK UP @ Flat Tmn Seri Delima,Juru
.
WA 012 295 1573
WA 012 295 1573
WA 012 295 1573
.
#kayslittlekitchen #creampuff #creampuffcreamcoklat #cheesetart #kekbatik #brownies #moistchocolatecake #rvmarblecake #juru #tamanseridelima #bukitmertajam #bukittengah #bukitminyak #seberangjaya #perda #alma #permatangrawa #ktmbukitmertajam #permatangtinggi #kotapermai #penanghomebakers #klkfeedback

Assalamualaikum..jualan hari nie..moga ada rezeki utk anak2 mama ❤❤ tqsm yg membantu..you know who you are 😍😍
.
Kays Little Kitchen open mcm biasa..berminat nak order boleh direct whatsapp naa 😊😊
.
➡ creampuff 25pcs/ Rm15
➡ creampuff (filling cream coklat) 25pcs/ Rm18
➡ cheesetart 25pcs/ Rm23
➡ rv marble buttercake 8"/ Rm27
➡ brownies 8" / Rm25
➡ congo bar 8" / Rm25
➡ moist choc cake 8" / Rm22
➡ kek batik 8" / Rm27
.
✔ ORDER 2-3 HARI AWAL
✔ ORDER/PERTANYAAN melalui WHATSAPP sahaje yerr
✔ COD SABTU/AHAD sahaje (T&C)
✔ SELF PICK UP @ Flat Tmn Seri Delima,Juru
.
WA 012 295 1573
WA 012 295 1573
WA 012 295 1573
.
#kayslittlekitchen #creampuff #creampuffcreamcoklat #cheesetart #kekbatik #brownies #moistchocolatecake #rvmarblecake #juru #tamanseridelima #bukitmertajam #bukittengah #bukitminyak #seberangjaya #perda #alma #permatangrawa #ktmbukitmertajam #permatangtinggi #kotapermai #penanghomebakers #klkfeedback
5 0 5 hours ago

Kek Batik choc ganache. Drizzle pulak dgn nutella . Wahh memang triple rasa chocolate lah ni🍫😍 . This one mimi buat size 6 comel je 😆😆
-
🍭For order and any enquiries , kindly whatsapp 01129424324
-
#kekbatik #kekbatiksedap
#kekbatikchocganache
#brownies #browniessedap #fudgebrownies #browniessetiu #browniesterengganu
#browniesmurahterengganu
#browniesmurahsetiuu
#browniesmurah
#browniesnutella
#browniesalmond
#brownieshomemade #brownieshantaran
#browniesbirthday #brownlicious
#keksetiu #dessert
#cake #moistchocolatecake
#kekcoklat #chocolate #chocolicious

Kek Batik choc ganache.  Drizzle pulak dgn nutella . Wahh memang triple rasa chocolate lah ni🍫😍 .  This one mimi buat size 6 comel je 😆😆
-
🍭For order and any enquiries , kindly whatsapp 01129424324
-
#kekbatik#kekbatiksedap
#kekbatikchocganache
#brownies #browniessedap #fudgebrownies#browniessetiu  #browniesterengganu
#browniesmurahterengganu
#browniesmurahsetiuu
#browniesmurah
#browniesnutella
#browniesalmond
#brownieshomemade #brownieshantaran
#browniesbirthday #brownlicious
#keksetiu #dessert
#cake #moistchocolatecake
#kekcoklat #chocolate #chocolicious
9 0 7 hours ago
Eggless moist chocolate cake
Ultraman themed birthday cake  for @_miaohmia_ 's  nephews

Decorated with Homemade butterscotch popcorns 
#egglesscakes
#moistchocolatecake
#ultramancake #moneycakebylittlechefkl
#moneycake #kekduit #kektarikduit #almostfamousbylittlechefkl #homemadepopcorn #malaysianbaker #muslimbaker #halalantoyyiban #littlechefkl #kualalumpur
22 0 8 hours ago

We are ready for all of your Pre-orders! 🥁 •
This gift idea is a HIT every Christmas🎄
#DreamCake #MoistChocolateCake

We are ready for all of your Pre-orders! 🥁 •
This gift idea is a HIT every Christmas🎄
#DreamCake #MoistChocolateCake
30 1 8 hours ago

Weekend is just around the corner guys!
.
Place your order now for this weekend. Suitable for picnics, family gath, and any occasions 😊
.
Price?
RM 55 only with 10x10 inch size.
.
Whatsapp me now 👇🏻
.
.📲 0145105752 (Zama)
.📲 0145105752 (Zama)
.📲 0145105752 (Zama)
.
#brownies #brownieskedut #brownieslover #doublechocolatechipcookies #sayajual #chocolatechipcookies #cookies #codnilai #codsalaktinggi #codklia #codputrajaya #codcyberjaya #codkotawarisan #codbangi #codkajang #moistchocolatecake #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftkenduri #coddengkil #doorgiftselangor #florentinecookiesmurah #florentinecookies #milkbooster

Weekend is just around the corner guys!
.
Place your order now for this weekend. Suitable for picnics, family gath, and any occasions 😊
.
Price?
RM 55 only with 10x10 inch size.
.
Whatsapp me now 👇🏻
.
.📲 0145105752 (Zama)
.📲 0145105752 (Zama)
.📲 0145105752 (Zama)
.
#brownies #brownieskedut #brownieslover #doublechocolatechipcookies #sayajual #chocolatechipcookies #cookies #codnilai #codsalaktinggi #codklia #codputrajaya #codcyberjaya #codkotawarisan #codbangi #codkajang #moistchocolatecake #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftkenduri  #coddengkil #doorgiftselangor #florentinecookiesmurah #florentinecookies #milkbooster
7 0 8 hours ago
Moist sour cream cake#moistredvelvetcupcakes#moistchocolatecake #inlovewithfirstbite🔥
3 0 9 hours ago

My very old, tried and tested moist chocolate cake recipe is still the best compared to some new ones I’ve tried and experimented so far. So I’m sticking with it. Sometimes “old” is better! 😂 #moistchocolatecake #homebaker #bakingismypassion

My very old, tried and tested moist chocolate cake recipe is still the best compared to some new ones I’ve tried and experimented so far. So I’m sticking with it. Sometimes “old” is better! 😂 #moistchocolatecake #homebaker #bakingismypassion
6 1 14 hours ago

MOIST CHOCOLATE CAKE £65.00

Our moist chocolate cake, covered in our delicious cream, with Belgium chocolate drizzled on top. Topped with our ripe white and milk chocolate dipped strawberries and fresh fruit with personalized message plaque £65

#moistchocolatecake #cake #cakelover #cakedecorating #chocolatecake

MOIST CHOCOLATE CAKE £65.00

Our moist chocolate cake, covered in our delicious cream, with Belgium chocolate drizzled on top. Topped with our ripe white and milk chocolate dipped strawberries and fresh fruit with personalized message plaque £65

#moistchocolatecake #cake #cakelover #cakedecorating #chocolatecake
15 0 15 hours ago

Bunga cantik... kek sedap...
murah... Serendah RM2.00..
pm for detail... link on bio...
.
.
.
.
#kekcoklat #kekcoklatmurah #kekcoklatmoist #kekcoklatsedap #kekcoklatleleh #moistchocolatecake #moistchoccake #doorgifts #doorgifts #doorgiftideas #doorgiftkahwin

Bunga cantik... kek sedap...
murah... Serendah RM2.00..
pm for detail... link on bio...
.
.
.
.
#kekcoklat #kekcoklatmurah #kekcoklatmoist #kekcoklatsedap #kekcoklatleleh #moistchocolatecake #moistchoccake #doorgifts #doorgifts #doorgiftideas #doorgiftkahwin
0 0 17 hours ago

One of our BEST SELLER‼️
.
Sekali masuk mulut terigau-igau kau 😄 Sis berani jamin korg akan ketagih, tak tipu punya. Kalau tak menepati tekak korg, sis berani pulangkan half of what u pay ☺️
.
Harga berapa?
70g : RM 6
300g : RM 25
450g : RM 35
.
Utk doorgift kawen atau events, price starts from RM 2 to infinity 😊
.
Ambil fon skrg dan whatsapp sis utk pertanyaan dan order ya 👇🏻
.
.📲 0145105752 (Zama)
.📲 0145105752 (Zama)
.📲 0145105752 (Zama)
.
#brownies #brownieskedut #brownieslover #doublechocolatechipcookies #sayajual #chocolatechipcookies #cookies #codnilai #codsalaktinggi #codklia #codputrajaya #codcyberjaya #codkotawarisan #codbangi #codkajang #moistchocolatecake #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftkenduri #coddengkil #doorgiftselangor #florentinecookiesmurah #florentinecookies #milkbooster

One of our BEST SELLER‼️
.
Sekali masuk mulut terigau-igau kau 😄 Sis berani jamin korg akan ketagih, tak tipu punya. Kalau tak menepati tekak korg, sis berani pulangkan half of what u pay ☺️
.
Harga berapa?
70g : RM 6
300g : RM 25
450g : RM 35
.
Utk doorgift kawen atau events, price starts from RM 2 to infinity 😊
.
Ambil fon skrg dan whatsapp sis utk pertanyaan dan order ya 👇🏻
.
.📲 0145105752 (Zama)
.📲 0145105752 (Zama)
.📲 0145105752 (Zama)
.
#brownies #brownieskedut #brownieslover #doublechocolatechipcookies #sayajual #chocolatechipcookies #cookies #codnilai #codsalaktinggi #codklia #codputrajaya #codcyberjaya #codkotawarisan #codbangi #codkajang #moistchocolatecake #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftkenduri  #coddengkil #doorgiftselangor #florentinecookiesmurah #florentinecookies #milkbooster
4 0 19 hours ago

TB

10", 1 layer Moist Chocolate Cake dengan edible image
Fruit Tart
SSP
Orange Marble Choco Cake
Pasta Goreng(B)

Tq Pn Tiq, Shah Alam

#bikpahhomemade #bikpah #bikpahkek #bikpahssp #spicysardinepuff #moistchocolatecake #orangchocolatemarblecake #gorenggorengbybikpah #pastagoreng #fruittart #bangi #bandarbukitmahkota #bandarseriputra #bandarbarubangi #kajang

TB

10", 1 layer Moist Chocolate Cake dengan edible image
Fruit Tart
SSP
Orange Marble Choco Cake
Pasta Goreng(B)

Tq Pn Tiq, Shah Alam

#bikpahhomemade #bikpah #bikpahkek #bikpahssp #spicysardinepuff #moistchocolatecake #orangchocolatemarblecake #gorenggorengbybikpah #pastagoreng #fruittart #bangi #bandarbukitmahkota #bandarseriputra #bandarbarubangi #kajang
9 0 19 hours ago

TELUR GEBU?

Kebanyakan kek menggunakan telur sebagai salah satu bahan. Pemilihan dan pengendalian telur penting bagi menghasilkan kek yang gebu.

Untuk membuat kek, sebaiknya gunakan telur yang mempunyai berat lebih kurang 60gm atau gred A. Jika kek tidak menggunakan ovellette, pukul telur dan gula sehingga gebu terlebih dahulu sebelum mencampurkan dengan bahan lain.

Bagaimana nak tahu telur tu dah gebu?

Kaup sedikit adunan menggunakan senduk dan terbalikkan. Jika adunan tidak jatuh, bermakna telur tadi sudah gebu.

Selamat mencuba!

#mamamoist
#mamamoistkelantan
#mamamoistagent
#mamamoistcake
#tepungmamamoist
#mamamoistkotabharu
#mamamoistkb
#mamamoistmalaysia
#mudahnyabuatkek
#kekcoklat
#kekcoklatmoist
#moistchocolatecake
#tepungkekcoklatsegera
#tepungkekcoklat
#tepungkekcoklatmurah
#tepungkekinstan
#tepungkekinstant
#tepungkekcoklatinstant
#tepungkekcoklatkotabharu

TELUR GEBU?

Kebanyakan kek menggunakan telur sebagai salah satu bahan. Pemilihan dan pengendalian telur penting bagi menghasilkan kek yang gebu.

Untuk membuat kek, sebaiknya gunakan telur yang mempunyai berat lebih kurang 60gm atau gred A. Jika kek tidak menggunakan ovellette, pukul telur dan gula sehingga gebu terlebih dahulu sebelum mencampurkan dengan bahan lain.

Bagaimana nak tahu telur tu dah gebu?

Kaup sedikit adunan menggunakan senduk dan terbalikkan. Jika adunan tidak jatuh, bermakna telur tadi sudah gebu.

Selamat mencuba!

#mamamoist
#mamamoistkelantan
#mamamoistagent
#mamamoistcake
#tepungmamamoist
#mamamoistkotabharu
#mamamoistkb
#mamamoistmalaysia
#mudahnyabuatkek
#kekcoklat
#kekcoklatmoist
#moistchocolatecake
#tepungkekcoklatsegera
#tepungkekcoklat
#tepungkekcoklatmurah
#tepungkekinstan
#tepungkekinstant
#tepungkekcoklatinstant
#tepungkekcoklatkotabharu
3 0 21 hours ago

Let’s Do Chops 🥰😍This tray can serve 5 and it’s #3000
.
.
.
Why Have You Not Patronized Me Yet, Our Cakes Are Surprisingly Affordable I promise 😘Please visit me in my DM or Kindly send a Msg on WhatsApp: 07019904593(I have a permanent sit there)
.
.
.
.
.
#moistchocolatecake #vanillacake #cakesinikorodu #cakesinlagos #lagosbaker #ikorodubaker #ikorodusales #ikorodutothe🌍 #youngbaker #customerserviceweek #busa19 #ralpharemu #eni_keji_mii #darin_cakes #lagosnigeria #weekdays #wednesdaywisdom #wednesday #wcw

Let’s Do Chops 🥰😍This tray can serve 5 and it’s #3000
.
.
.
Why Have You Not Patronized Me Yet, Our Cakes Are Surprisingly Affordable I promise 😘Please visit me in my DM or Kindly send a Msg on WhatsApp: 07019904593(I have a permanent sit there)
.
.
.
.
.
#moistchocolatecake #vanillacake #cakesinikorodu #cakesinlagos #lagosbaker #ikorodubaker #ikorodusales #ikorodutothe🌍 #youngbaker #customerserviceweek #busa19 #ralpharemu #eni_keji_mii #darin_cakes #lagosnigeria #weekdays #wednesdaywisdom #wednesday #wcw
29 0 21 hours ago

OPEN ORDER this SATURDAY!!
.
Insya Allah sabtu ni saya buat delivery Moist Choc Cake mini pack area Bandar Putra/ Kulai/ Senai.
.
Satu pack RM7 sahaja.
.
Place your order now! Close order hari Jumaat jam 10am.
.
WhatsApp 018-317 6903. Atau klik je link di bio k!
.
#moistchocolatecake #minipackmoistchocolatecake #kekcoklatmoistkulai #moistchoccakekulai

OPEN ORDER this SATURDAY!!
.
Insya Allah sabtu ni saya buat delivery Moist Choc Cake mini pack area Bandar Putra/ Kulai/ Senai.
.
Satu pack RM7 sahaja.
.
Place your order now! Close order hari Jumaat jam 10am.
.
WhatsApp 018-317 6903. Atau klik je link di bio k!
.
#moistchocolatecake #minipackmoistchocolatecake #kekcoklatmoistkulai #moistchoccakekulai
3 0 22 hours ago

Top #moistchocolatecake posts

NEW!! Decadent and moist Chocolate Cake recipe with the easiest whipped Chocolate Frosting. Homemade chocolate cake makes for a stunning birthday cake. (click ➡️ @natashaskitchen for link in profile)
RECIPE: https://natashaskitchen.com/chocolate-cake/ ********************************* #chocolatecake #chocolatecakerecipe #moistchocolatecake #birthdaycake #chocolatefrosting #cake #dessert #buzzfeast  #foodnetwork  #feedfeed #deliciousfood #delicious #foodgawker #tasty #f52grams #buzzfeedfood #buzzfeast #huffposttaste #feedfeed @thefeedfeed #tastespotting #instayum #food #yummly #cakesofinstagram #cakerecipes #easycake #natashaskitchen

NEW!! Decadent and moist Chocolate Cake recipe with the easiest whipped Chocolate Frosting. Homemade chocolate cake makes for a stunning birthday cake. (click ➡️ @natashaskitchen for link in profile) 
RECIPE: https://natashaskitchen.com/chocolate-cake/ ********************************* #chocolatecake #chocolatecakerecipe #moistchocolatecake #birthdaycake #chocolatefrosting #cake #dessert #buzzfeast #foodnetwork #feedfeed #deliciousfood #delicious #foodgawker #tasty #f52grams #buzzfeedfood #buzzfeast #huffposttaste #feedfeed @thefeedfeed #tastespotting #instayum #food #yummly #cakesofinstagram #cakerecipes #easycake #natashaskitchen
7,265 235 10 May, 2019

Moist Chocolate Cake🍫🍰😍
📷: @eatingthroughnyc

Moist Chocolate Cake🍫🍰😍
📷: @eatingthroughnyc
8,469 72 4 August, 2019

#latepost
Moist chocolate cake for #teabreak.
Recipe from @ummikitchen88
Thx kinah sedappp 😁😋
Bahan A
1 cawan serbuk koko
1 cawan tepung gandum
1 tsp baking powder
1 tsp soda bicarbonate

Bahan B

1 cawan gula
1 cawan minyak masak
1 cawan susu cair
3/4 cawan susu pekat
1 tap vanilla
4 biji telur

Blend semua atau guna hand mixer n kisar sampai hancur
Masuk bahan A n kisar lg

Sediakan loyang n lapik baking paper
Kukus dgn api sederhana selama 1 jam atau bakar pd suhu 160 d celcius selama 45 minit (sy bakar pd suhu 160 d c selama 1 jam n 10 min pd suhu 170 d c bakar secara water bath.

For ganache i tried using beryl's ready to use ganache this time but adjusted a little bit..i added in some butter n condensed milk n cook at low heat till all dissolved.
#resipiedafata
#jemputmakan #minumpetang #kekcoklat #kekcoklatmoist #keksedap #sedap #sedapgiler #sedapsangat #chocolatecake #bakingtime #jommakan #kongsiresepi #foodmalaysia #foodpornmalaysia #yummy #cakelover #sayabuat #delicious #homebaked #kekkukus #kekcoklatkukus #moistchocolatecake

#latepost 
Moist chocolate cake for #teabreak.
Recipe from @ummikitchen88
Thx kinah sedappp 😁😋
Bahan A
1 cawan serbuk koko
1 cawan tepung gandum
1 tsp baking powder
1 tsp soda bicarbonate

Bahan B

1 cawan gula
1 cawan minyak masak
1 cawan susu cair
3/4 cawan susu pekat
1 tap vanilla
4 biji telur

Blend semua atau guna hand mixer n kisar sampai hancur
Masuk bahan A n kisar lg

Sediakan loyang n lapik baking paper
Kukus dgn api sederhana selama 1 jam atau bakar pd suhu 160 d celcius selama 45 minit (sy bakar pd suhu 160 d c selama 1 jam n 10 min pd suhu 170 d c bakar secara water bath.

For ganache i tried using beryl's ready to use ganache this time but adjusted a little bit..i added  in some butter n condensed milk  n cook at low heat till all dissolved.
#resipiedafata 
#jemputmakan #minumpetang #kekcoklat #kekcoklatmoist #keksedap #sedap #sedapgiler #sedapsangat #chocolatecake #bakingtime #jommakan #kongsiresepi #foodmalaysia #foodpornmalaysia #yummy #cakelover #sayabuat #delicious #homebaked #kekkukus #kekcoklatkukus #moistchocolatecake
858 68 4 July, 2019

Adik-adik,kakak-kakak,ibu-ibu yang selalu fail buat kek atau tak berapa pandai baking. Jangan risau atau malu-malu. Tepung kek premix @mamamoist dapat membantu 💡InsyaAllah Moist Chocolate Cake Express ni bila-bila masa boleh berada di dapur anda. Kelia bakhang! Tak cukup sepotong ni. Moist-sedap dia rasa macam nak hentak pala tepi pintu oven 😂 Malu ape kekku. Hahahaha...

‘Moist Chocolate Cake’
Bahan-bahan:
2 Biji Telur
1/2 Cawan Air
1/2 Cawan Susu Pekat
1/2 Cawan Minyak Masak
250g Tepung Kek Premix @mamamoist
Bakar suhu 160c 35-45minit api atas bawah atau kukus selama 40minit.
Loyang 7inchi.
.
.
Topping:
Serbuk Topping @mamamoist
1/2 Cawan Minyak
1/2 Cawan Susu Pekat
1/2 Cawan Susu Cair
Hiasan:
Chocolate Rice @mamamoist

Boleh dapatkan dari owner @wan_fatihahpauzi
atau boleh singgah Instagram
@mamamoist
@mamamoist
@mamamoist
untuk pembelian.

#moistchocolatecake #chocolatecake #kekcoklat #kek #cake #dessert #manisan #breakfast #dinner #supper #malaysianfood #foodporn #foodpornmalaysia #foodmalaysia #instafood #instabake #cookingvideo #resepi #recipe #SyedKitchenette #kedah #malaysia

Adik-adik,kakak-kakak,ibu-ibu yang selalu fail buat kek atau tak berapa pandai baking. Jangan risau atau malu-malu. Tepung kek premix @mamamoist dapat membantu 💡InsyaAllah Moist Chocolate Cake Express ni bila-bila masa boleh berada di dapur anda. Kelia bakhang! Tak cukup sepotong ni. Moist-sedap dia rasa macam nak hentak pala tepi pintu oven 😂 Malu ape kekku. Hahahaha...
•
‘Moist Chocolate Cake’
Bahan-bahan:
2 Biji Telur
1/2 Cawan Air
1/2 Cawan Susu Pekat
1/2 Cawan Minyak Masak
250g Tepung Kek Premix @mamamoist 
Bakar suhu  160c 35-45minit api atas bawah atau kukus selama 40minit.
Loyang 7inchi.
.
.
Topping:
Serbuk Topping @mamamoist 
1/2 Cawan Minyak
1/2 Cawan Susu Pekat
1/2 Cawan Susu Cair
Hiasan:
Chocolate Rice @mamamoist
•
Boleh dapatkan dari owner @wan_fatihahpauzi 
atau boleh singgah Instagram
@mamamoist 
@mamamoist 
@mamamoist 
untuk pembelian.
•
#moistchocolatecake #chocolatecake #kekcoklat #kek #cake #dessert #manisan #breakfast #dinner #supper #malaysianfood #foodporn #foodpornmalaysia #foodmalaysia #instafood #instabake #cookingvideo #resepi #recipe #SyedKitchenette #kedah #malaysia
2,218 26 30 March, 2019

Moist Chocolate Cake🍫🍰😋
📷: @heleninharabelo

Moist Chocolate Cake🍫🍰😋
📷: @heleninharabelo
8,638 70 27 May, 2019