#monstalab Instagram Photos & Videos

monstalab - 22.2k posts

    hai2 semua🤗🤗🤗
.
.
hari ni tina nk share kat korang antara testimoni2 pengguna bodydream terkini & terbaru yg berjaya loss kilo dgn jayanya dengan hanya consume produk bodydream coco s sahaja
.
.
Berat Sebelum : 55KG
Berat Selepas : 46KG
.
.
customer ni dapat loss 9kg dengan hanya consume bodydream coco s sahaja tau
❌ tanpa diet
❌ tanpa pantang makan
❌ tanpa senaman
.
.
korang x jeles ke tgk akak manis dalam testimoni ni loss kilo tanpa perlu susah2 nk buat apa2 & x perlu tunggu bertahun2 pun untuk dapat result mcm org bersenam bertahun2 tu
.
.
jom sama2 kurus sihat dgn BODYDREAM sebelum masuk tahun 2019 nanti.. misi baju saiz S bermula dgn order bodydream & consume & dptkan guideline percuma dr tina skrg💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA (beli yang murah comfirm fake x kurus jangan marah tina ya🤣🤣🤣)
.
.
🇲🇾AGENT WANTED SELURUH .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
Klik bio/whatsapp 0123881794
.
#detox
#fibermax
#stokisbodydream 
#agentbodydream 
#bodydream 
#bodydreamkanada
#bodydreamtestimoni
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#demica 
#monstalab
#gulagulakurus 
#tehkurusmalaysia 
#pinklady 
#chocofit
#lemonex
#kurus

    hai2 semua🤗🤗🤗
    .
    .
    hari ni tina nk share kat korang antara testimoni2 pengguna bodydream terkini & terbaru yg berjaya loss kilo dgn jayanya dengan hanya consume produk bodydream coco s sahaja
    .
    .
    Berat Sebelum : 55KG
    Berat Selepas : 46KG
    .
    .
    customer ni dapat loss 9kg dengan hanya consume bodydream coco s sahaja tau
    ❌ tanpa diet
    ❌ tanpa pantang makan
    ❌ tanpa senaman
    .
    .
    korang x jeles ke tgk akak manis dalam testimoni ni loss kilo tanpa perlu susah2 nk buat apa2 & x perlu tunggu bertahun2 pun untuk dapat result mcm org bersenam bertahun2 tu
    .
    .
    jom sama2 kurus sihat dgn BODYDREAM sebelum masuk tahun 2019 nanti.. misi baju saiz S bermula dgn order bodydream & consume & dptkan guideline percuma dr tina skrg💪🏻💪🏻💪🏻
    .
    .
    PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA (beli yang murah comfirm fake x kurus jangan marah tina ya🤣🤣🤣)
    .
    .
    🇲🇾AGENT WANTED SELURUH .
    👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    .
    Klik bio/whatsapp 0123881794
    .
    #detox
    #fibermax
    #stokisbodydream
    #agentbodydream
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamtestimoni
    #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #demica
    #monstalab
    #gulagulakurus
    #tehkurusmalaysia
    #pinklady
    #chocofit
    #lemonex
    #kurus

    3 0 13 August, 2019
    💜BODYDREAM COCO 100% BAHAN SEMULAJADI💜
.
✅Swiss Coco:
.
1)Meningkatkan metabolism-
Meningkatkan metabolisma iaitu keupayaan badan untuk menukarkan lemak serta kolestrol dan menggunakannya sebagai tenaga
.
2)Membantu anda menghilangan berat badan -membantu merangsang pengeluaran serotonin di dalam otak. Kimia ini mengawal mood
.
3)Membantu menyekat selera makan anda , yang bermakna anda akan mengambil kurang kalori dalam jangka masa panjang
.
4)Melambatkan Proses penuaan.
Kulit kembali halus,anjal “ firming” dan tidak mengendur setelah anda kurus dan mendapat berat badan yang di idamkan
.
5)Menguatkan tulang dan mengawal tekanan darah
.
.
✅Flaxseed:
.
1)Mengawal kadar Gula pada darah
.
2)Sangat sesuai dan di sarankan untuk pengidap kencing manis dan diabetes. Ia juga berfungsi untuk menurunkan tekanan darah yang tinggi

3)Ia menyediakan serat, yang membantu anda berasa kenyang dan bertenaga sepanjang hari
.
4)Memperbaiki fungsi ginjal dan mencegah perkembangan sel-sel kanser
.
.
✅Estrak Biji Anggur:
.
1)Tinggi anti -oksida dan menggalakkan kulit yang sihat dan menegangkan
.
2)Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu
.
3)Bertindak sebagai bahan antioksida mudah serap yang berfungsi untuk membantu sistem tubuh manusia
.
4)Menghalang dari radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan sel
.
.
✅Garcinia Cambogia:
.
1)Mengawal selera makan secara semula jadi serta membakar lemak,meningkatkan tenaga
.
2)Mengurangkan tekanan dan stress.
.
.

wasapp.me/601159652428/cocoS .#detoxMurah
#fibermax
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#demica 
#monstalab
#bodydreamkuantan
#bodydreamcocos 
#bodydreamoriginal 
#cocos 
#kurustanpadiet 
#agentbodydream 
#CocoSagentKuantan
#cocosbodydream
#slimmingDrink
#cocoSkuantan
#chocofit
#bizzibody
#lemonex
#superlemon
#lemonfit
#ladurrar
#cocoliffcaremal
#bajuraya2019murah

    💜BODYDREAM COCO 100% BAHAN SEMULAJADI💜
    .
    ✅Swiss Coco:
    .
    1)Meningkatkan metabolism-
    Meningkatkan metabolisma iaitu keupayaan badan untuk menukarkan lemak serta kolestrol dan menggunakannya sebagai tenaga
    .
    2)Membantu anda menghilangan berat badan -membantu merangsang pengeluaran serotonin di dalam otak. Kimia ini mengawal mood
    .
    3)Membantu menyekat selera makan anda , yang bermakna anda akan mengambil kurang kalori dalam jangka masa panjang
    .
    4)Melambatkan Proses penuaan.
    Kulit kembali halus,anjal “ firming” dan tidak mengendur setelah anda kurus dan mendapat berat badan yang di idamkan
    .
    5)Menguatkan tulang dan mengawal tekanan darah
    .
    .
    ✅Flaxseed:
    .
    1)Mengawal kadar Gula pada darah
    .
    2)Sangat sesuai dan di sarankan untuk pengidap kencing manis dan diabetes. Ia juga berfungsi untuk menurunkan tekanan darah yang tinggi

    3)Ia menyediakan serat, yang membantu anda berasa kenyang dan bertenaga sepanjang hari
    .
    4)Memperbaiki fungsi ginjal dan mencegah perkembangan sel-sel kanser
    .
    .
    ✅Estrak Biji Anggur:
    .
    1)Tinggi anti -oksida dan menggalakkan kulit yang sihat dan menegangkan
    .
    2)Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu
    .
    3)Bertindak sebagai bahan antioksida mudah serap yang berfungsi untuk membantu sistem tubuh manusia
    .
    4)Menghalang dari radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan sel
    .
    .
    ✅Garcinia Cambogia:
    .
    1)Mengawal selera makan secara semula jadi serta membakar lemak,meningkatkan tenaga
    .
    2)Mengurangkan tekanan dan stress.
    .
    .

    wasapp.me/601159652428/cocoS . #detoxMurah
    #fibermax
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #demica
    #monstalab
    #bodydreamkuantan
    #bodydreamcocos
    #bodydreamoriginal
    #cocos
    #kurustanpadiet
    #agentbodydream
    #CocoSagentKuantan
    #cocosbodydream
    #slimmingDrink
    #cocoSkuantan
    #chocofit
    #bizzibody
    #lemonex
    #superlemon
    #lemonfit
    #ladurrar
    #cocoliffcaremal
    #bajuraya2019murah

    6 0 9 August, 2019

Top #monstalab posts