#moraberrymist Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #moraberrymist and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
5.8
Average comment
0
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 20 hours ago
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
7 0 14 September, 2019
@faraalipbutter.merve.mora Profile picture

@faraalipbutter.merve.mora

Pagi-pagi lagi dah lesu?
Nah spray dengan MORA Berry Mist zis ziss 2-3 pump.
Bukan setakat segarkan muka, kulit pun makin anjal & bersinar-sinar. Orang sebelah lalu pun silau ✨😎
.
.
🍓MORA Berry Mist RM39 only
.
#moraessential #moraberrymist #spraymuka #spraywajah

Pagi-pagi lagi dah lesu?
Nah spray dengan MORA Berry Mist zis ziss 2-3 pump.
Bukan setakat segarkan muka, kulit pun makin anjal & bersinar-sinar. Orang sebelah lalu pun silau ✨😎
.
.
🍓MORA Berry Mist RM39 only
.
#moraessential #moraberrymist #spraymuka #spraywajah
3 0 13 September, 2019
@faraalipbutter.merve.mora Profile picture

@faraalipbutter.merve.mora

Musim-musim jerebu ni cuaca jadi lebih panas dari biasa. Kulit pun akan mudah sunburn & lebih kering.
.
Elakkan terdedah di luar, minum air kosong secukupnya & hidrasi kulit muka dengan semburan face mist MORA Berry Mist supaya wajah & tubuh badan kekal sihat.
.
MORA Berry Mist dari ekstrak Strawberi & Aloe Vera ni boleh meredakan kulit yg panas, melembapkan kulit yg kering, menyegarkan muka & membuatkan kulit lebih glowing ✨
.
.
🍓MORA Berry Mist RM39
.
#moraessential #moraberrymist #mirafilzah

Musim-musim jerebu ni cuaca jadi lebih panas dari biasa. Kulit pun akan mudah sunburn & lebih kering.
.
Elakkan terdedah di luar, minum air kosong secukupnya & hidrasi kulit muka dengan semburan face mist MORA Berry Mist supaya wajah & tubuh badan kekal sihat.
.
MORA Berry Mist dari ekstrak Strawberi & Aloe Vera ni boleh meredakan kulit yg panas, melembapkan kulit yg kering, menyegarkan muka & membuatkan kulit lebih glowing ✨
.
.
🍓MORA Berry Mist RM39
.
#moraessential #moraberrymist #mirafilzah
12 1 12 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana
7 0 12 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 11 September, 2019
KULIT BERMINYAK?
KULIT KERING? 
MASALAH JERAWAT? .
.
Haaa ini la MAGIC OIL yang boleh bantu selesaikan masalah kulit awak tau! Ada Calissa Oil dan Argan Oil. Ramai pakai oil ni dan both adalah BEST SELLER item 😘😍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
9 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah. Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah. Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati. Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati.  Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“MORA ni sangat simple. Tak kalut nak pakai banyak banyak.” Yeeee betul tu! Dah ada rutin yang simple, kenapa perlu pilih yang complicated. Ye dok?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“MORA ni sangat simple. Tak kalut nak pakai banyak banyak.” Yeeee betul tu! Dah ada rutin yang simple, kenapa perlu pilih yang complicated. Ye dok?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
4 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm)
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera 
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm) 
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 7 September, 2019
@faraalipbutter.merve.mora Profile picture

@faraalipbutter.merve.mora

2 RAHSIA MAKEUP LEBIH GLOWING ✨
.
1- Sebelum mulakan makeup, lembapkan kulit dulu dengan MORA Calissa Oil atau Argan Oil. Kulit yg lembap akan lebih mudah nak makeup sebab foundation lebih senang blend dengan kulit dan jadi sekata. Takdelah nampak bercapuk atau kering je kulit tu 😊
.
2- Lepas dah siap makeup set makeup tadi dengan MORA Berry Mist. MORA Berry mist ni akan hold makeup supaya tahan lebih lama & buat kulit nampak segar & glowing!
.
Tak percaya, cubalah 😘
.
.
#moraessential #moracalissaoil #moraarganoil #moraberrymist #tipsmakeupglowing

2 RAHSIA MAKEUP LEBIH GLOWING ✨
.
1- Sebelum mulakan makeup, lembapkan kulit dulu dengan MORA Calissa Oil atau Argan Oil. Kulit yg lembap akan lebih mudah nak makeup sebab foundation lebih senang blend dengan kulit dan jadi sekata. Takdelah nampak bercapuk atau kering je kulit tu 😊
.
2- Lepas dah siap makeup set makeup tadi dengan MORA Berry Mist. MORA Berry mist ni akan hold makeup supaya tahan lebih lama & buat kulit nampak segar & glowing!
.
Tak percaya, cubalah 😘
.
.
#moraessential #moracalissaoil #moraarganoil #moraberrymist #tipsmakeupglowing
2 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 6 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“AS OF NOW, ONLY MORA JE BOLEH.” Wowww 🤩 Alhamdulillah, ni kesan dia selepas lebih 2 bulan dia pakai Glow Lab 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“AS OF NOW, ONLY MORA JE BOLEH.” Wowww 🤩 Alhamdulillah, ni kesan dia selepas lebih 2 bulan dia pakai Glow Lab 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
4 0 6 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Your skin is one of the largest organs your body has, and it works hard every day to protect our bodies from harmful elements. Taking care of your skin and developing a skin care routine is important, because it can help this organ do its job better and longer ✨
.
Get healthy and glowing skin with MORA 😘 For consultation, kindly whatsapp our hotline. Link on our bio 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Your skin is one of the largest organs your body has, and it works hard every day to protect our bodies from harmful elements. Taking care of your skin and developing a skin care routine is important, because it can help this organ do its job better and longer ✨
.
Get healthy and glowing skin with MORA 😘 For consultation, kindly whatsapp our hotline. Link on our bio 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 5 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Shah Alam, Malaysia

“MY SKIN TEXTURE IMPROVED”
Yay! 🥰
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“MY SKIN TEXTURE IMPROVED”
Yay! 🥰
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 0 5 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Badan rasa tak selesa balik dari office? Haaa apa lagi, scrubbing time!💃🏼
.
MORA Chocolate scrub boleh pakai untuk badan juga tau. Kulit jadi lembut, segar dan yang penting segala daki dekat badan terus hilang! Fav ramai juga ni. Cuba lah🌸
.
MORA CHOCOLATE SCRUB
RM30 (150gm)
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Badan rasa tak selesa balik dari office? Haaa apa lagi, scrubbing time!💃🏼
.
MORA Chocolate scrub boleh pakai untuk badan juga tau. Kulit jadi lembut, segar dan yang penting segala daki dekat badan terus hilang! Fav ramai juga ni. Cuba lah🌸
.
MORA CHOCOLATE SCRUB 
RM30 (150gm)
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 4 September, 2019
Awak pakai pelembap tak tu harini?
.
Pelembap WAJIB pakai tauu supaya kulit kekal lembap dan hidrat secukupnya. Tak kisah kulit berminyak ke kombinasi ke atau kering, kena pakai okay! 😘
.
Selamat Bekerja semuaa ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 4 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

ISTIQAMAH BETUL CUSTOMER KAMI NI, DIA DAH GUNA PRODUK MORA SEJAK DARI 2016 TAU DAN SEKARANG BUKAN MAIN CANTIK LAGI. PELABURAN YANG TAK SIA SIA KATANYA. YAYY😍
DIA DAH CUBA MORA, ANDA BILA LAGI? ❤️
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

ISTIQAMAH BETUL CUSTOMER KAMI NI, DIA DAH GUNA PRODUK MORA SEJAK DARI 2016 TAU DAN SEKARANG BUKAN MAIN CANTIK LAGI. PELABURAN YANG TAK SIA SIA KATANYA. YAYY😍
DIA DAH CUBA MORA, ANDA BILA LAGI? ❤️
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
3 0 4 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

"SETIAP KALI LEPAS CUCI MUKA MESTI MUKA SAYA RASA KERING. TAK BESTLAH MACAM NI..."
.
Haa, ini penyelesaiannya. Meh try MORA Argan Cleanser kami. Pencuci muka yang menggunakan base Argan Oil dan mengandungi kolagen ini akan membuatkan muka anda sentiasa lembap dan kulit terasa lembut disamping membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran yang melekat.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

"SETIAP KALI LEPAS CUCI MUKA MESTI MUKA SAYA RASA KERING. TAK BESTLAH MACAM NI..."
.
Haa, ini penyelesaiannya. Meh try MORA Argan Cleanser kami. Pencuci muka yang menggunakan base Argan Oil dan mengandungi kolagen ini akan membuatkan muka anda sentiasa lembap dan kulit terasa lembut disamping membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran yang melekat.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 3 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Pakai Argan Oil MORA dulu as a base, lepas tu baru pakai foundation atau bb cream atau cc cream. Best gila tauuu. Foundation atau bb cream atau cc cream tu meresap cantikk je dan tahan lama dan lagi glowy. Siapa pernah try? 🙋🏻❤
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Pakai Argan Oil MORA dulu as a base, lepas tu baru pakai foundation atau bb cream atau cc cream. Best gila tauuu. Foundation atau bb cream atau cc cream tu meresap cantikk je dan tahan lama dan lagi glowy. Siapa pernah try? 🙋🏻❤
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 3 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
3 0 2 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

✨GLOW CLEANSER - 50ml
.
Pencuci muka yang mempunyai pelbagai fungsi dengan menggunakan bahan bahan semulajadi seperti Argan Oil, Macadamia Oil, Aloe Vera dan Collagen. Sesuai utk semua jenis kulit terutama kulit sensitif.
.
Fungsi :
- Mencuci makeup dan kotoran di muka
- Melembutkan dan melembapkan kulit
- Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru
- Mengurangkan masalah jerawat
- Mengecilkan liang pori
.
Kandungan MORA Glow Cleanser dan MORA Argan Cleanser adalah sama. Slide kiri untuk lihat tekstur cleanser😊
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

✨GLOW CLEANSER - 50ml
.
Pencuci muka yang mempunyai pelbagai fungsi dengan menggunakan bahan bahan semulajadi seperti Argan Oil, Macadamia Oil, Aloe Vera dan Collagen. Sesuai utk semua jenis kulit terutama kulit sensitif.
.
Fungsi :
- Mencuci makeup dan kotoran di muka
- Melembutkan dan melembapkan kulit
- Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru
- Mengurangkan masalah jerawat
- Mengecilkan liang pori
.
Kandungan MORA Glow Cleanser dan MORA Argan Cleanser adalah sama. Slide kiri untuk lihat tekstur cleanser😊
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 1 September, 2019

Top #moraberrymist posts

@faraalipbutter.merve.mora Profile picture

@faraalipbutter.merve.mora

LIMITED EDITION MORA BERRY MIST 🍓
.
Apa fungsinya?
🍓Menyegarkan kulit muka
🍓Menyahkan bakteria yg menyebabkan jerawat
🍓Memberi efek glowing pada kulit
🍓Melembapkan kulit
🍓Menganjalkan & menegangkan kulit.
.
Jom dapatkan segera sebab stok kat mira tinggal 2 botol je lagi. Lepas habis ni tak ada restock lagi ye sebab MORA Berry Mist adalah limited edition product dari MORA.
.
Harga RM39 sahaja!!
(Normal price RM65)
.
Whatsapp Mira 012-3842084 atau klik link whatsapp di bio IG 🌸
.
#moraessential #moraberrymist #moraagents

LIMITED EDITION MORA BERRY MIST 🍓
.
Apa fungsinya?
🍓Menyegarkan kulit muka
🍓Menyahkan bakteria yg menyebabkan jerawat
🍓Memberi efek glowing pada kulit
🍓Melembapkan kulit
🍓Menganjalkan & menegangkan kulit.
.
Jom dapatkan segera sebab stok kat mira tinggal 2 botol je lagi. Lepas habis ni tak ada restock lagi ye sebab MORA Berry Mist adalah limited edition product dari MORA.
.
Harga RM39 sahaja!!
(Normal price RM65)
.
Whatsapp Mira 012-3842084 atau klik link whatsapp di bio IG 🌸
.
#moraessential #moraberrymist #moraagents
2 2 16 April, 2019
@peeksby.min Profile picture

@peeksby.min

📸 @fifty8tyfive // @peeksby.min
.
.
repost via @instarepost20 from @moraessential Jangan lupa untuk sentiasa letakkan MORA Berry Mist di dalam handbag untuk kegunaan emergency 🚨 Salah satu bahan di dalam Berry Must adalah Aloe Vera yang bertindak sebagai lapisan yang melindungi kulit, membantu merawat "sunburn", dan membuatkan liang pori kekal bersih.



#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moraberrymist

📸 @fifty8tyfive // @peeksby.min
.
. 
repost via @instarepost20 from @moraessential Jangan lupa untuk sentiasa letakkan MORA Berry Mist di dalam handbag untuk kegunaan emergency 🚨 Salah satu bahan di dalam Berry Must adalah Aloe Vera yang bertindak sebagai lapisan yang melindungi kulit, membantu merawat "sunburn", dan membuatkan liang pori kekal bersih.
•
•
•
 #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moraberrymist
349 0 29 January, 2018
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser / Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Berry Mist
RM 65 (100ml)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil / Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil / Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab #MoraWareHouseSale

Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser / Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Berry Mist
RM 65 (100ml)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil / Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil / Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab #MoraWareHouseSale
12 3 29 December, 2018
@abang.ngah_ Profile picture

@abang.ngah_

Slow sikit dik @mfmirafilzah 🙊🙊 nak pi mane tu cpt sngt... #lovemora
Regrann from @moraessential - Amboi. Semudah ABCDEFG katanya! 💃🏼 Nasib baik tak sampai Z 🤣 Haa tunggu apa lagi? Cepat cepat grab 😘 Pwincess bagitau Mira yang stok Beauty Kit semakin susut 😱 Kemain ye kesayangan semua. Nak kulit sihat cantik sebelum raya lettew 🙈

#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik #moraberrymist #MiraFilzah - #regrann

Slow sikit dik @mfmirafilzah 🙊🙊 nak pi mane tu cpt sngt... #lovemora
Regrann from @moraessential -  Amboi. Semudah ABCDEFG katanya! 💃🏼 Nasib baik tak sampai Z 🤣 Haa tunggu apa lagi? Cepat cepat grab 😘 Pwincess bagitau Mira yang stok Beauty Kit semakin susut 😱 Kemain ye kesayangan semua. Nak kulit sihat cantik sebelum raya lettew 🙈
•
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik #moraberrymist #MiraFilzah - #regrann
146 1 25 April, 2018
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Shah Alam, Malaysia

Jus avocado mempunyai banyak kebaikan untuk kecantikan dan juga kesihatan tau!😍
.
Jus avocado mampu menjaga kecantikan kulit dari dalaman serta ia juga membantu untuk mengawal darah tinggi dan cholestrol level.
.
Cara-cara untuk membuat jus avocado amat mudah. Kesayangan hanya perlu blend sebiji avocado bersama susu dan madu. Itu sahaja, mudahkan🤗
.
Jom jaga kulit dari dalam dengan avocado🥑
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana #moraglowlab

Jus avocado mempunyai banyak kebaikan untuk kecantikan dan juga kesihatan tau!😍
.
Jus avocado mampu menjaga kecantikan kulit dari dalaman serta ia juga membantu untuk mengawal darah tinggi dan cholestrol level.
.
Cara-cara untuk membuat jus avocado amat mudah. Kesayangan hanya perlu blend sebiji avocado bersama susu dan madu. Itu sahaja, mudahkan🤗
.
Jom jaga kulit dari dalam dengan avocado🥑
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana #moraglowlab
17 2 10 January, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Throwback video by @mfmirafilzah. Antara kegunaan MORA Argan Oil. Yess. Siapa kat sini yg ada masalah kulit kering dan sensitif? Sangat sesuai kalau guna MORA Argan Oil sebagai mosturizer tau ❤
.
Khasiat MINYAK ARGAN ASLI
.
1. Anti-penuaan yang amat berkesan.
2. Menyelesaikan masalah.
kulit berjerawat
3. Menghilangkan masalah parut dan kesan jerawat.
4. Melindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang.
5. Mengurangkan kedutan dibawah mata.
6. Bertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. Ia menyegar dan melembut kulit lebih mudah daripada penggunaan krim atau minyak yang lain.
7. Kaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar.
8. Mampu mengurangkan kegatalan kulit dan cepat menyembuhkan tanda-tanda yang disebabkan oleh menggaru pada kulit.
9. Sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit kering dan sensitif.
10. Mampu mencegah stretchmark pada kulit akibat proses kehamilan.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Throwback video by @mfmirafilzah. Antara kegunaan MORA Argan Oil. Yess. Siapa kat sini yg ada masalah kulit kering dan sensitif? Sangat sesuai kalau guna MORA Argan Oil sebagai mosturizer tau ❤
.
Khasiat MINYAK ARGAN ASLI
.
1. Anti-penuaan yang amat berkesan.
2. Menyelesaikan masalah.
kulit berjerawat
3. Menghilangkan masalah parut dan kesan jerawat.
4. Melindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang.
5. Mengurangkan kedutan dibawah mata.
6. Bertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. Ia menyegar dan melembut kulit lebih mudah daripada penggunaan krim atau minyak yang lain.
7. Kaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar.
8. Mampu mengurangkan kegatalan kulit dan cepat menyembuhkan tanda-tanda yang disebabkan oleh menggaru pada kulit.
9. Sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit kering dan sensitif.
10. Mampu mencegah stretchmark pada kulit akibat proses kehamilan.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
17 3 13 March, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 1 5 May, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Treating Acne with MORA Argan Oil :
.
Acne is not a single skin disease condition. Pimples, blackheads, whiteheads and cysts all fall under acne.
Applying argan oil on pimples or acne flare-ups, balance sebum level on skin on the skin and terminate chain reaction that causes free radicals. Studies also prove that daily application of Argan Oil make acne scars disappear.
.
#MORAfacts 🍃
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Treating Acne with MORA Argan Oil :
.
Acne is not a single skin disease condition. Pimples, blackheads, whiteheads and cysts all fall under acne. 
Applying argan oil on pimples or acne flare-ups, balance sebum level on skin on the skin and terminate chain reaction that causes free radicals. Studies also prove that daily application of Argan Oil make acne scars disappear.
.
#MORAfacts 🍃
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 1 19 March, 2019
@moraessential Profile picture

@moraessential

SPRAY SPRAY, ✨✨✨ !
MORA Berry Mist merupakan face mist untuk menyegarkan dan hidrat kan kulit bila bila masa sahaja. Ia mengandungi Ekstrak Strawberry yang dapat mencerahkan kulit dan mencegah jerawat. Aloe Vera bertindak untuk menyejukkan kulit dan mengelakkan iritasi pada kulit. ♥️ .
.
Hanya RM39 sahaja dan tahan sehingga 2 bulan tau 😍 Dapatkan sekarang di www.moraessential.com !
#moraessential
#moraberrymist
#facemist

SPRAY SPRAY, ✨✨✨ ! 
MORA Berry Mist merupakan face mist untuk menyegarkan dan hidrat kan kulit bila bila masa sahaja. Ia mengandungi Ekstrak Strawberry yang dapat mencerahkan kulit dan mencegah jerawat. Aloe Vera bertindak untuk menyejukkan kulit dan mengelakkan iritasi pada kulit. ♥️ .
.
Hanya RM39 sahaja dan tahan sehingga 2 bulan tau 😍 Dapatkan sekarang di www.moraessential.com ! 
#moraessential 
#moraberrymist 
#facemist
151 7 2 May, 2019