#morafacts Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #morafacts and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 hours
Average like
6.1
Average comment
0
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

PERBEZAAN ARGAN OIL & CALISSA OIL
(Swipe left)
.
⭐️Argan Oil MORA menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, dengan penambahan sedikit vitamin C & E. A bit thick in texture, dan sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis normal dan jenis kering.
.
⭐️Manakala Calissa Oil MORA pula, masih menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, tetapi Argan Oil yg sangat light, dan ada penambahan lain seperti Sunflower Oil dan Jojoba Oil untuk fungsi kecantikan kulit. Sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis berminyak dan kombinasi.
.
⭐️Dari segi fungsi pula, kedua2nya mempunyai fungsi yang lebih kurang sama :
- Mengelakkan jerawat tumbuh
- Merawat masalah breakouts
- Membersihkan pori yang tersumbat
- Memperbaharui sel-sel kulit
- Merawat bibir kering dan merekah
- Mengurangkan stretch marks
- Mengurangkan parut dan kedutan
- Menegangkan kulit
- Untuk kawalan kulit berminyak
- Sebagai ejen "acne control"
- Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
🌹Apabila kami keluarkan Calissa Oil (yg kami dah formulate kan dgn formula baru yg lebih 'light'), terdapat sesetengah customer yg berkulit jenis kering tak sesuai guna Calissa Oil sebab terlalu light. Jadi Argan Oil MORA lah yang paling sesuai untuk mereka.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

PERBEZAAN ARGAN OIL & CALISSA OIL
(Swipe left)
.
⭐️Argan Oil MORA menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, dengan penambahan sedikit vitamin C & E. A bit thick in texture, dan sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis normal dan jenis kering.
.
⭐️Manakala Calissa Oil MORA pula, masih menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, tetapi Argan Oil yg sangat light, dan ada penambahan lain seperti Sunflower Oil dan Jojoba Oil untuk fungsi kecantikan kulit. Sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis berminyak dan kombinasi.
.
⭐️Dari segi fungsi pula, kedua2nya mempunyai fungsi yang lebih kurang sama :
- Mengelakkan jerawat tumbuh
- Merawat masalah breakouts
- Membersihkan pori yang tersumbat
- Memperbaharui sel-sel kulit
- Merawat bibir kering dan merekah
- Mengurangkan stretch marks
- Mengurangkan parut dan kedutan
- Menegangkan kulit
- Untuk kawalan kulit berminyak
- Sebagai ejen "acne control"
- Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
🌹Apabila kami keluarkan Calissa Oil (yg kami dah formulate kan dgn formula baru yg lebih 'light'), terdapat sesetengah customer yg berkulit jenis kering tak sesuai guna Calissa Oil sebab terlalu light. Jadi Argan Oil MORA lah yang paling sesuai untuk mereka.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 22 hours ago
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 19 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KECIL TAPI SANGAT HEBAT!
.
MORA CALISSA OIL (pink) dan MORA ARGAN OIL (biru)❤
.
"Yang mana lagi elok sis?"
.
Kedua-duanya mempunyai kebaikan yang sama iaitu :
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
“Tapi, apa bezanya sis?”
.
🎈Kegunaan MORA CALISSA OIL dirumuskan khas untuk kulit berminyak dan kombinasi. Kenapa? Sebab tekstur dia sangat light dan cepat meresap!
🎈Manakala MORA Argan Oil untuk kulit kering dan normal. Argan Oil sangat2 bagus untuk melembapkan kulit tau.
.
MORA Argan Oil
15ml RM 60
.
MORA Calissa Oil
15ml RM 60
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

KECIL TAPI SANGAT HEBAT!
.
MORA CALISSA OIL (pink) dan MORA ARGAN OIL (biru)❤
.
"Yang mana lagi elok sis?"
.
Kedua-duanya mempunyai kebaikan yang sama iaitu :
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
“Tapi, apa bezanya sis?”
.
🎈Kegunaan MORA CALISSA OIL dirumuskan khas untuk kulit berminyak dan kombinasi. Kenapa? Sebab tekstur dia sangat light dan cepat meresap!
🎈Manakala MORA Argan Oil untuk kulit kering dan normal. Argan Oil sangat2 bagus untuk melembapkan kulit tau.
.
MORA Argan Oil
15ml RM 60
.
MORA Calissa Oil
15ml RM 60
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
10 1 17 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

APA YANG BESTNYA MORA GLOW CLEANSER NI? 🌸
.
MORA Argan Cleanser mempunyai tekstur jenis liquid dan creamy, tidak mengeringkan kulit lepas mencuci dan boleh remove makeup juga! Hanya dengan 1-2 pump, apply in circular motion 2-3 minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Mmmm segarnya! Cuba la 😉
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

APA YANG BESTNYA MORA GLOW CLEANSER NI? 🌸
.
MORA Argan Cleanser mempunyai tekstur jenis liquid dan creamy, tidak mengeringkan kulit lepas mencuci dan boleh remove makeup juga! Hanya dengan 1-2 pump, apply in circular motion 2-3 minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Mmmm segarnya! Cuba la 😉
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 16 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

JATUH CINTA DENGAN MORA CALISSA OIL🌸
.
MORA Calissa Oil is everything you need - in one bottle! Best kan?
.
FUNGSI MORA CALISSA OIL
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

JATUH CINTA DENGAN MORA CALISSA OIL🌸
.
MORA Calissa Oil is everything you need - in one bottle! Best kan?
.
FUNGSI MORA CALISSA OIL
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
4 0 16 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 15 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
7 0 14 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana
7 0 12 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 11 September, 2019
KULIT BERMINYAK?
KULIT KERING? 
MASALAH JERAWAT? .
.
Haaa ini la MAGIC OIL yang boleh bantu selesaikan masalah kulit awak tau! Ada Calissa Oil dan Argan Oil. Ramai pakai oil ni dan both adalah BEST SELLER item 😘😍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
9 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah. Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah. Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati. Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati.  Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“MORA ni sangat simple. Tak kalut nak pakai banyak banyak.” Yeeee betul tu! Dah ada rutin yang simple, kenapa perlu pilih yang complicated. Ye dok?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“MORA ni sangat simple. Tak kalut nak pakai banyak banyak.” Yeeee betul tu! Dah ada rutin yang simple, kenapa perlu pilih yang complicated. Ye dok?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
4 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm)
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera 
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm) 
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 6 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“AS OF NOW, ONLY MORA JE BOLEH.” Wowww 🤩 Alhamdulillah, ni kesan dia selepas lebih 2 bulan dia pakai Glow Lab 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“AS OF NOW, ONLY MORA JE BOLEH.” Wowww 🤩 Alhamdulillah, ni kesan dia selepas lebih 2 bulan dia pakai Glow Lab 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
4 0 6 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Your skin is one of the largest organs your body has, and it works hard every day to protect our bodies from harmful elements. Taking care of your skin and developing a skin care routine is important, because it can help this organ do its job better and longer ✨
.
Get healthy and glowing skin with MORA 😘 For consultation, kindly whatsapp our hotline. Link on our bio 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Your skin is one of the largest organs your body has, and it works hard every day to protect our bodies from harmful elements. Taking care of your skin and developing a skin care routine is important, because it can help this organ do its job better and longer ✨
.
Get healthy and glowing skin with MORA 😘 For consultation, kindly whatsapp our hotline. Link on our bio 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 5 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Shah Alam, Malaysia

“MY SKIN TEXTURE IMPROVED”
Yay! 🥰
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“MY SKIN TEXTURE IMPROVED”
Yay! 🥰
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 0 5 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Badan rasa tak selesa balik dari office? Haaa apa lagi, scrubbing time!💃🏼
.
MORA Chocolate scrub boleh pakai untuk badan juga tau. Kulit jadi lembut, segar dan yang penting segala daki dekat badan terus hilang! Fav ramai juga ni. Cuba lah🌸
.
MORA CHOCOLATE SCRUB
RM30 (150gm)
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Badan rasa tak selesa balik dari office? Haaa apa lagi, scrubbing time!💃🏼
.
MORA Chocolate scrub boleh pakai untuk badan juga tau. Kulit jadi lembut, segar dan yang penting segala daki dekat badan terus hilang! Fav ramai juga ni. Cuba lah🌸
.
MORA CHOCOLATE SCRUB 
RM30 (150gm)
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 4 September, 2019
Awak pakai pelembap tak tu harini?
.
Pelembap WAJIB pakai tauu supaya kulit kekal lembap dan hidrat secukupnya. Tak kisah kulit berminyak ke kombinasi ke atau kering, kena pakai okay! 😘
.
Selamat Bekerja semuaa ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 4 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

ISTIQAMAH BETUL CUSTOMER KAMI NI, DIA DAH GUNA PRODUK MORA SEJAK DARI 2016 TAU DAN SEKARANG BUKAN MAIN CANTIK LAGI. PELABURAN YANG TAK SIA SIA KATANYA. YAYY😍
DIA DAH CUBA MORA, ANDA BILA LAGI? ❤️
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

ISTIQAMAH BETUL CUSTOMER KAMI NI, DIA DAH GUNA PRODUK MORA SEJAK DARI 2016 TAU DAN SEKARANG BUKAN MAIN CANTIK LAGI. PELABURAN YANG TAK SIA SIA KATANYA. YAYY😍
DIA DAH CUBA MORA, ANDA BILA LAGI? ❤️
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
3 0 4 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

"SETIAP KALI LEPAS CUCI MUKA MESTI MUKA SAYA RASA KERING. TAK BESTLAH MACAM NI..."
.
Haa, ini penyelesaiannya. Meh try MORA Argan Cleanser kami. Pencuci muka yang menggunakan base Argan Oil dan mengandungi kolagen ini akan membuatkan muka anda sentiasa lembap dan kulit terasa lembut disamping membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran yang melekat.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

"SETIAP KALI LEPAS CUCI MUKA MESTI MUKA SAYA RASA KERING. TAK BESTLAH MACAM NI..."
.
Haa, ini penyelesaiannya. Meh try MORA Argan Cleanser kami. Pencuci muka yang menggunakan base Argan Oil dan mengandungi kolagen ini akan membuatkan muka anda sentiasa lembap dan kulit terasa lembut disamping membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran yang melekat.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 3 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Pakai Argan Oil MORA dulu as a base, lepas tu baru pakai foundation atau bb cream atau cc cream. Best gila tauuu. Foundation atau bb cream atau cc cream tu meresap cantikk je dan tahan lama dan lagi glowy. Siapa pernah try? 🙋🏻❤
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Pakai Argan Oil MORA dulu as a base, lepas tu baru pakai foundation atau bb cream atau cc cream. Best gila tauuu. Foundation atau bb cream atau cc cream tu meresap cantikk je dan tahan lama dan lagi glowy. Siapa pernah try? 🙋🏻❤
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 3 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
3 0 2 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

✨GLOW CLEANSER - 50ml
.
Pencuci muka yang mempunyai pelbagai fungsi dengan menggunakan bahan bahan semulajadi seperti Argan Oil, Macadamia Oil, Aloe Vera dan Collagen. Sesuai utk semua jenis kulit terutama kulit sensitif.
.
Fungsi :
- Mencuci makeup dan kotoran di muka
- Melembutkan dan melembapkan kulit
- Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru
- Mengurangkan masalah jerawat
- Mengecilkan liang pori
.
Kandungan MORA Glow Cleanser dan MORA Argan Cleanser adalah sama. Slide kiri untuk lihat tekstur cleanser😊
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

✨GLOW CLEANSER - 50ml
.
Pencuci muka yang mempunyai pelbagai fungsi dengan menggunakan bahan bahan semulajadi seperti Argan Oil, Macadamia Oil, Aloe Vera dan Collagen. Sesuai utk semua jenis kulit terutama kulit sensitif.
.
Fungsi :
- Mencuci makeup dan kotoran di muka
- Melembutkan dan melembapkan kulit
- Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru
- Mengurangkan masalah jerawat
- Mengecilkan liang pori
.
Kandungan MORA Glow Cleanser dan MORA Argan Cleanser adalah sama. Slide kiri untuk lihat tekstur cleanser😊
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 1 September, 2019

Top #morafacts posts

@mfmirafilzah Profile picture

@mfmirafilzah

Yeaaapppppppp, @moraessential akn start jual hari ni pukul 12 tgh hari! Skrg ada harga PROMO, RM50 utk Semenanjung dan RM55 utk Sabah Sarawak. Paling penting FREE POSTAGE! Hehe nak tahu lebih psl @moraessential? Nah click #MORAfacts 🍃

Yeaaapppppppp, @moraessential akn start jual hari ni pukul 12 tgh hari! Skrg ada harga PROMO, RM50 utk Semenanjung dan RM55 utk Sabah Sarawak. Paling penting FREE POSTAGE! Hehe nak tahu lebih psl @moraessential? Nah click #MORAfacts 🍃
1,003 2 14 February, 2015
@mfmirafilzah Profile picture

@mfmirafilzah

Mira masih terima order MORA @moraessential walaupun kami dah hbs stock. Sabaaarr, tgh restock 😂 inshaAllah sampai tak lagi. Apa apa jgn lupa follow @moraessential and tgu update dpd ktorg okay 👌 Nk tahu apa kebaikan dan kegunaan @moraessential? Cuba tekan #MORAfacts dan #MORAfeedback! 😘

Mira masih terima order MORA @moraessential walaupun kami dah hbs stock. Sabaaarr, tgh restock 😂 inshaAllah sampai tak lagi. Apa apa jgn lupa follow @moraessential and tgu update dpd ktorg okay 👌 Nk tahu apa kebaikan dan kegunaan @moraessential? Cuba tekan #MORAfacts dan #MORAfeedback! 😘
1,388 7 11 April, 2015
@mfmirafilzah Profile picture

@mfmirafilzah

Yembuii bukan main lagi karangan ayat dia. Hehe. Jangan lupa lunch tau! ❤✨ #MiraFilzah #ilovemora
#repost from @moraessential
MORA Milky Almond Scrub;
Scrub muka paling best di abad ini dengan ekstrak dan sensasi harum susu, membuatkan anda tersenyum setiap kali scrub muka anda. Sangat berkesan untuk menghilangkan segala kotoran dan sel sel kulit mati seterusnya menyegarkan kembali kulit muka anda.
.
MORA Argan Facial Cleanser;
Pencuci muka yg di formula kan khusus buat mereka2 yang mempunyai kulit muka yang sensitif. Menggunakan minyak Argan dan Kolagen sebagai asas. Sangat berkesan dalam membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran, habuk dan bakteria. Seterusnya akan menganjalkan semula kulit wajah anda agar sentiasa tampak muda berseri.
.
MORA Premium Argan Oil;
Dan yang ini paling magik, dah sapu scrub, dah cuci muka dengan cleanser, barulah cecair magik ini dapat meresap dalam kulit anda dengan cantik seterusnya memberikan kesan yg efektif. Antaranya; mengecutkan jerawat, menghilangkan jeragat, sunburn, kedutan dan kulit kering. Mengecilkan liang pori. Dan pelbagai kegunaan ajaib lagi. ❤
.
Untuk order boleh hubungi stokis atau ejen kami yang berdekatan dengan anda, boleh lihat di #MORAagents .
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub

Yembuii bukan main lagi karangan ayat dia. Hehe. Jangan lupa lunch tau! ❤✨ #MiraFilzah #ilovemora
#repost from @moraessential
MORA Milky Almond Scrub;
Scrub muka paling best di abad ini dengan ekstrak dan sensasi harum susu, membuatkan anda tersenyum setiap kali scrub muka anda. Sangat berkesan untuk menghilangkan segala kotoran dan sel sel kulit mati seterusnya menyegarkan kembali kulit muka anda.
.
MORA Argan Facial Cleanser;
Pencuci muka yg di formula kan khusus buat mereka2 yang mempunyai kulit muka yang sensitif. Menggunakan minyak Argan dan Kolagen sebagai asas. Sangat berkesan dalam membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran, habuk dan bakteria. Seterusnya akan menganjalkan semula kulit wajah anda agar sentiasa tampak muda berseri.
.
MORA Premium Argan Oil;
Dan yang ini paling magik, dah sapu scrub, dah cuci muka dengan cleanser, barulah cecair magik ini dapat meresap dalam kulit anda dengan cantik seterusnya memberikan kesan yg efektif. Antaranya; mengecutkan jerawat, menghilangkan jeragat, sunburn, kedutan dan kulit kering. Mengecilkan liang pori. Dan pelbagai kegunaan ajaib lagi. ❤
.
Untuk order boleh hubungi stokis atau ejen kami yang berdekatan dengan anda, boleh lihat di #MORAagents .
.
Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub
8,915 100 9 May, 2017
Good night from @moraessential ❤️ #MORAfacts #MORAfeedback
1,431 12 25 May, 2015
@mfmirafilzah Profile picture

@mfmirafilzah

Nak makeup tahan lama? Guna MORA Argan Oil sebagai makeup base awak! .

Tahu tak selain boleh digunakan di muka, Argan Oil juga boleh guna utk rambut, kuku, bibir pun boleh! Sesiapa ada bibir kering, sapukan shj argan oil di bibir (jgn sampai jilat plsss haha). .

Nak COD MORA Argan Oil dkt kawasan berdekatan awk? Jgn risau kita dah ada #MORAagents dah! ✊ Dkt mana2 pun boleh. Boleh tengok dkt ig @moraessential utk list2 agent dan tempat. Nak tahu lebih boleh click #MORAfacts dan #MORAfeedback! Muahhh! Selamat pagi ☀️

Nak makeup tahan lama? Guna MORA Argan Oil sebagai makeup base awak! .

Tahu tak selain boleh digunakan di muka, Argan Oil juga boleh guna utk rambut, kuku, bibir pun boleh! Sesiapa ada bibir kering, sapukan shj argan oil di bibir (jgn sampai jilat plsss haha). .

Nak COD MORA Argan Oil dkt kawasan berdekatan awk? Jgn risau kita dah ada #MORAagents dah! ✊ Dkt mana2 pun boleh. Boleh tengok dkt ig @moraessential  utk list2 agent dan tempat. Nak tahu lebih boleh click #MORAfacts dan #MORAfeedback! Muahhh! Selamat pagi ☀️
4,306 42 11 June, 2015
@mfmirafilzah Profile picture

@mfmirafilzah

Ehem siapa ada masalah macam ni? Ada masalah jerawat, jerawat bernanah, kesan jerawat degil? Meh try Argan Oil @moraessential meh. Customer Mira ni baru pakai seminggu dah nampak kan kesan. Yayy! 😘
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback ✨✨ #MiraFilzah
.
.
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage :
RM6 for semenanjung
RM10 for Sabah Sarawak
.
Untuk order boleh hubungi stokis atau ejen terdekat kami.
.
Untuk konsultasi boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil

Ehem siapa ada masalah macam ni? Ada masalah jerawat, jerawat bernanah, kesan jerawat degil? Meh try Argan Oil @moraessential meh. Customer Mira ni baru pakai seminggu dah nampak kan kesan. Yayy! 😘
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback ✨✨ #MiraFilzah
.
. 
MORA Signature Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
RM100 per bottle (30ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
postage : 
RM6 for semenanjung
RM10 for Sabah Sarawak
.
Untuk order boleh hubungi stokis atau ejen terdekat kami.
.
Untuk konsultasi boleh whatsapp kami di +60146211280
.
untuk info serta feedback tentang Argan Oil dan Argan Cleanser MORA boleh search hashtag
#MORAfacts
#MORAfeedback
.
untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil
6,583 62 16 October, 2016
@mfmirafilzah Profile picture

@mfmirafilzah

#Repost @moraessential with @repostapp.
・
Hi kesayangan semua! Meh kita nak borak tentang Argan Oil sikit malam ni. Seperti yang diketahui dari post2 feedback kami sebelum ni, pure Argan Oil (high grade) sangat berkesan untuk jerawat seterusnya menghilangkan kesan jerawat dan baik untuk parut. Tapi sebenarnya banyak lagi kebaikan Argan Oil ni tau, sebab tu di barat, mereka menggelar Argan Oil ni sebagai "Golden Oil". Sampai macam tu sekali tau.
.
Salah satu fakta yang paling menakjubkan tentang Argan Oil ialah ia baik untuk kulit yang berminyak serta kulit kering. Sebum adalah bahan berminyak yang dirembeskan oleh kelenjar sebum untuk mengekalkan kulit lembab dan melindungi daripada kekeringan, tetapi rembesan yang berlebihan adalah tidak baik untuk kulit. Argan Oil mampu mengawal rembesan sebum dan mengekalkan ke tahap yang stabil.
Argan Oil juga membantu mencegah kesan regangan pada kulit akibat dari proses kehamilan.
Ia memberikan kekuatan kepada kuku yang lemah dan mudah pecah. Ia juga menguatkan kulit halus di akar kuku dan menjadikannya licin.
Argan Oil amat berguna dalam rawatan penyakit radang kulit seperti jerawat, cara air dan psoriasis. Titik atau tompok-tompok merah muncul pada kulit bagi petanda untuk penyakit-penyakit ini.
.
#MORAfacts
#arganoil
#purearganoil

#Repost @moraessential with @repostapp.
・
Hi kesayangan semua! Meh kita nak borak tentang Argan Oil sikit malam ni. Seperti yang diketahui dari post2 feedback kami sebelum ni, pure Argan Oil (high grade) sangat berkesan untuk jerawat seterusnya menghilangkan kesan jerawat dan baik untuk parut. Tapi sebenarnya banyak lagi kebaikan Argan Oil ni tau, sebab tu di barat, mereka menggelar Argan Oil ni sebagai "Golden Oil". Sampai macam tu sekali tau.
.
Salah satu fakta yang paling menakjubkan tentang  Argan Oil ialah ia baik untuk kulit yang berminyak serta kulit kering. Sebum adalah bahan berminyak yang dirembeskan oleh kelenjar sebum untuk mengekalkan kulit lembab dan melindungi daripada kekeringan, tetapi rembesan yang berlebihan adalah tidak baik untuk kulit. Argan Oil mampu mengawal rembesan sebum dan mengekalkan ke tahap yang stabil. 
Argan Oil juga membantu mencegah kesan regangan pada kulit akibat dari proses kehamilan.
Ia memberikan kekuatan kepada kuku yang lemah dan mudah pecah. Ia juga menguatkan kulit halus di akar kuku dan menjadikannya licin. 
Argan Oil amat berguna dalam rawatan penyakit radang kulit seperti jerawat, cara air dan psoriasis. Titik atau tompok-tompok merah muncul pada kulit bagi petanda untuk penyakit-penyakit ini.
.
#MORAfacts
#arganoil
#purearganoil
3,252 46 21 August, 2015
@mfmirafilzah Profile picture

@mfmirafilzah

Dah seharian dkt luar tu jgn lupa cuci muka bila sampai rumah nanti okay? MORA Argan Facial Cleanser dpd @moraessential dapat menghilangkan sisa2 makeup, habuk dan debu yg melekat di kulit muka dan paling penting kulit muka akan rasa segar! Ini yg kita mahu. Biar kulit kita cantik walaupun tanpa secalit makeup! 😘😘😘 Okay kesayangan? 💖 #MORAfacts #MORAagents

Dah seharian dkt luar tu jgn lupa cuci muka bila sampai rumah nanti okay? MORA Argan Facial Cleanser dpd @moraessential dapat menghilangkan sisa2 makeup, habuk dan debu yg melekat di kulit muka dan paling penting kulit muka akan rasa segar! Ini yg kita mahu. Biar kulit kita cantik walaupun tanpa secalit makeup! 😘😘😘 Okay kesayangan? 💖 #MORAfacts #MORAagents
22,217 98 7 August, 2016
@mfmirafilzah Profile picture

@mfmirafilzah

Helleww helleeeewwww. MORA Argan Oil 15ml dan RESTOCK! RM60 shj. 😍 Cepaaaat order dkt HQ @moraessential atau dkt #MORAagents yg sah! Tak mau lagi rungut2 pwishhh. Kita dh restock banyak utk awk. 😘 #MORAfacts #MORAfeedbacks 🍃

Helleww helleeeewwww. MORA  Argan Oil 15ml dan RESTOCK! RM60 shj. 😍 Cepaaaat order dkt HQ @moraessential atau dkt #MORAagents yg sah! Tak mau lagi rungut2 pwishhh. Kita dh restock banyak utk awk. 😘 #MORAfacts #MORAfeedbacks 🍃
9,069 85 11 July, 2016