#morahairmist Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #morahairmist and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
15 hours
Average like
5.8
Average comment
0
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 19 hours ago
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana
7 0 12 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 11 September, 2019
KULIT BERMINYAK?
KULIT KERING? 
MASALAH JERAWAT? .
.
Haaa ini la MAGIC OIL yang boleh bantu selesaikan masalah kulit awak tau! Ada Calissa Oil dan Argan Oil. Ramai pakai oil ni dan both adalah BEST SELLER item 😘😍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
9 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati. Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati.  Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm)
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera 
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm) 
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 6 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Your skin is one of the largest organs your body has, and it works hard every day to protect our bodies from harmful elements. Taking care of your skin and developing a skin care routine is important, because it can help this organ do its job better and longer ✨
.
Get healthy and glowing skin with MORA 😘 For consultation, kindly whatsapp our hotline. Link on our bio 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Your skin is one of the largest organs your body has, and it works hard every day to protect our bodies from harmful elements. Taking care of your skin and developing a skin care routine is important, because it can help this organ do its job better and longer ✨
.
Get healthy and glowing skin with MORA 😘 For consultation, kindly whatsapp our hotline. Link on our bio 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 5 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Badan rasa tak selesa balik dari office? Haaa apa lagi, scrubbing time!💃🏼
.
MORA Chocolate scrub boleh pakai untuk badan juga tau. Kulit jadi lembut, segar dan yang penting segala daki dekat badan terus hilang! Fav ramai juga ni. Cuba lah🌸
.
MORA CHOCOLATE SCRUB
RM30 (150gm)
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Badan rasa tak selesa balik dari office? Haaa apa lagi, scrubbing time!💃🏼
.
MORA Chocolate scrub boleh pakai untuk badan juga tau. Kulit jadi lembut, segar dan yang penting segala daki dekat badan terus hilang! Fav ramai juga ni. Cuba lah🌸
.
MORA CHOCOLATE SCRUB 
RM30 (150gm)
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 4 September, 2019
Awak pakai pelembap tak tu harini?
.
Pelembap WAJIB pakai tauu supaya kulit kekal lembap dan hidrat secukupnya. Tak kisah kulit berminyak ke kombinasi ke atau kering, kena pakai okay! 😘
.
Selamat Bekerja semuaa ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 4 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

"SETIAP KALI LEPAS CUCI MUKA MESTI MUKA SAYA RASA KERING. TAK BESTLAH MACAM NI..."
.
Haa, ini penyelesaiannya. Meh try MORA Argan Cleanser kami. Pencuci muka yang menggunakan base Argan Oil dan mengandungi kolagen ini akan membuatkan muka anda sentiasa lembap dan kulit terasa lembut disamping membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran yang melekat.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

"SETIAP KALI LEPAS CUCI MUKA MESTI MUKA SAYA RASA KERING. TAK BESTLAH MACAM NI..."
.
Haa, ini penyelesaiannya. Meh try MORA Argan Cleanser kami. Pencuci muka yang menggunakan base Argan Oil dan mengandungi kolagen ini akan membuatkan muka anda sentiasa lembap dan kulit terasa lembut disamping membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran yang melekat.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 3 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Pakai Argan Oil MORA dulu as a base, lepas tu baru pakai foundation atau bb cream atau cc cream. Best gila tauuu. Foundation atau bb cream atau cc cream tu meresap cantikk je dan tahan lama dan lagi glowy. Siapa pernah try? 🙋🏻❤
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Pakai Argan Oil MORA dulu as a base, lepas tu baru pakai foundation atau bb cream atau cc cream. Best gila tauuu. Foundation atau bb cream atau cc cream tu meresap cantikk je dan tahan lama dan lagi glowy. Siapa pernah try? 🙋🏻❤
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 3 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

✨GLOW CLEANSER - 50ml
.
Pencuci muka yang mempunyai pelbagai fungsi dengan menggunakan bahan bahan semulajadi seperti Argan Oil, Macadamia Oil, Aloe Vera dan Collagen. Sesuai utk semua jenis kulit terutama kulit sensitif.
.
Fungsi :
- Mencuci makeup dan kotoran di muka
- Melembutkan dan melembapkan kulit
- Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru
- Mengurangkan masalah jerawat
- Mengecilkan liang pori
.
Kandungan MORA Glow Cleanser dan MORA Argan Cleanser adalah sama. Slide kiri untuk lihat tekstur cleanser😊
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

✨GLOW CLEANSER - 50ml
.
Pencuci muka yang mempunyai pelbagai fungsi dengan menggunakan bahan bahan semulajadi seperti Argan Oil, Macadamia Oil, Aloe Vera dan Collagen. Sesuai utk semua jenis kulit terutama kulit sensitif.
.
Fungsi :
- Mencuci makeup dan kotoran di muka
- Melembutkan dan melembapkan kulit
- Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru
- Mengurangkan masalah jerawat
- Mengecilkan liang pori
.
Kandungan MORA Glow Cleanser dan MORA Argan Cleanser adalah sama. Slide kiri untuk lihat tekstur cleanser😊
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 1 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

MORA’S BEST SELLING PRODUCT!
.
Argan Oil dan Calissa Oil menjadi kegemaran ramai tau ♥️ Ada yang pakai berbotol botol! 😍 Kenapa dia BEST? Sebab ia merupakan serum/oil untuk merawat masalah kulit kita.
.
Antara fungsi-fungsi nya adalah:
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
* Mengawal masalah kulit berminyak
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

MORA’S BEST SELLING PRODUCT!
.
Argan Oil dan Calissa Oil menjadi kegemaran ramai tau ♥️ Ada yang pakai berbotol botol! 😍 Kenapa dia BEST? Sebab ia merupakan serum/oil untuk merawat masalah kulit kita.
.
Antara fungsi-fungsi nya adalah:
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
* Mengawal masalah kulit berminyak
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 30 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF 
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF 
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial
4 0 29 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF 
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF 
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial
3 0 29 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF 
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF 
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial
4 0 29 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Lepas mandi, cuci muka dengan MORA Argan Cleanser. Yelah dah seharian kita pergi kerja kan, muka terdedah dengan habuk dan kotoran sekeliling. Cuci bersih bersih, lepas tu sebelum tidur sapukan MORA Argan Oil pula dalam 1-2 titis, jadi masa kita tidur tu, Argan Oil tersebut boleh repair kan pelihara kulit kita agar terus sihat 😍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Lepas mandi, cuci muka dengan MORA Argan Cleanser. Yelah dah seharian kita pergi kerja kan, muka terdedah dengan habuk dan kotoran sekeliling. Cuci bersih bersih, lepas tu sebelum tidur sapukan MORA Argan Oil pula dalam 1-2 titis, jadi masa kita tidur tu, Argan Oil tersebut boleh repair kan pelihara kulit kita agar terus sihat 😍
. 
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 28 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

MORA Glow Cleanser ;
.
Cleanser paling best atas muka bumi, sangat sesuai untuk mereka2 yg mempunyai kulit muka yang sensitif. Sebab MORA Glow Cleanser ni tidak mengandungi chemical yang merbahaya, tanpa buih, tanpa fragrance, jadi selamat digunakan oleh sesiapa sahaja.
.
Harga asal RM60. Tapi sekarang hanya pengurangan harga 😍 Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

MORA Glow Cleanser ;
.
Cleanser paling best atas muka bumi, sangat sesuai untuk mereka2 yg mempunyai kulit muka yang sensitif. Sebab MORA Glow Cleanser ni tidak mengandungi chemical yang merbahaya, tanpa buih, tanpa fragrance, jadi selamat digunakan oleh sesiapa sahaja.
.
Harga asal RM60. Tapi sekarang hanya pengurangan harga 😍 Sale akan berjalan mulai harini sehingga 31 Ogos. So jom cepat cepat borong!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 28 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF 
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF 
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial
5 0 27 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF 
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF 
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial
5 0 26 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF 
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF 
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial
4 0 26 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

NAK TAHU RAHSIA MAKEUP TAHAN LAMA & GLOWING?
.
Awak apply dulu Calissa Oil atau Argan Oil sebelum makeup. Selain merawat kulit kita, kedua dua oil boleh jadi base makeup kita juga 😉 Nak blend foundation ke apa smooth je tau. Haa itu lah rahsia nya! Jangan lupa share rahsia ni dekat BFF korang jugak tau. So boleh cantik sama sama2 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

NAK TAHU RAHSIA MAKEUP TAHAN LAMA & GLOWING?
.
Awak apply dulu Calissa Oil atau Argan Oil sebelum makeup. Selain merawat kulit kita, kedua dua oil boleh jadi base makeup kita juga 😉 Nak blend foundation ke apa smooth je tau. Haa itu lah rahsia nya! Jangan lupa share rahsia ni dekat BFF korang jugak tau. So boleh cantik sama sama2 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 25 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial

62nd MERDEKA SPECIAL PROMO
.
22nd August - 31st August 2019
.
This promotion valid for ALL MORA products 😍
.
Buy 1 item, you’ll get 5% OFF 
Buy 2 items, you’ll get 10% OFF 
Buy 3 items and above, you’ll get 15% OFF
.
BUY MORE, SAVE MOREEEE! 🥰 .
Tag your friends. Happy Shopping girls! 🛍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner #merdekaspecial
5 0 24 August, 2019

Top #morahairmist posts

@moraessential Profile picture

@moraessential

Untuk menghargai penat lelah anda semua mengundi dan menunggu keputusan undi, sampai tidur pun entah kemana kan. 😂 Maka harini MORA akan melancarkan produk ke-7 iaitu, MORA Hair Mist dengan harga istimewa untuk menghargai penat lelah anda semua.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni?
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml.
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi - Melembapkan rambut - Mengatasi rambut berminyak
.
Menarik bukan? 😘
TAPI bukan itu sahaja! Sempena PRU14 ni juga, istimewa untuk anda, kami akan bagi HARGA PALING ISTIMEWA untuk MORA Hair Mist ini. Harga asal RM70, tapi sebab anda semua dah bersusah payah pergi mengundi, menunggu keputusan undi sampai tak tidur, jadi ni hadiah untuk anda, MORA Hairmist dengan harga RM39 SAHAJA! YES, RM39 SAHAJA TAU! Hanya untuk 1000 pembeli bertuah sahaja ❤️
.
Jom dapatkan sekarang! 💃🏼
Whatsapp sekarang di
‭+6014 6211 280‬
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam

Untuk menghargai penat lelah anda semua mengundi dan menunggu keputusan undi, sampai tidur pun entah kemana kan. 😂 Maka harini MORA akan melancarkan produk ke-7 iaitu, MORA Hair Mist dengan harga istimewa untuk menghargai penat lelah anda semua.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni? 
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml. 
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi - Melembapkan rambut - Mengatasi rambut berminyak
.
Menarik bukan? 😘 
TAPI bukan itu sahaja! Sempena PRU14 ni juga, istimewa untuk anda, kami akan bagi HARGA PALING ISTIMEWA untuk MORA Hair Mist ini. Harga asal RM70, tapi sebab anda semua dah bersusah payah pergi mengundi, menunggu keputusan undi sampai tak tidur, jadi ni hadiah untuk anda, MORA Hairmist dengan harga RM39 SAHAJA! YES, RM39 SAHAJA TAU! Hanya untuk 1000 pembeli bertuah sahaja ❤️
.
Jom dapatkan sekarang! 💃🏼
Whatsapp sekarang di
‭+6014 6211 280‬
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam
526 68 10 May, 2018
@moraessential Profile picture

@moraessential

Untuk menghargai penat lelah anda semua mengundi dan menunggu keputusan undi, sampai tidur pun entah kemana kan. 😂 Maka harini MORA akan melancarkan produk ke-7 iaitu, MORA Hair Mist dengan harga istimewa untuk menghargai penat lelah anda semua.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni?
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml.
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi - Melembapkan rambut - Mengatasi rambut berminyak
.
Menarik bukan? 😘
TAPI bukan itu sahaja! Sempena PRU14 ni juga, istimewa untuk anda, kami akan bagi HARGA PALING ISTIMEWA untuk MORA Hair Mist ini. Harga asal RM70, tapi sebab anda semua dah bersusah payah pergi mengundi, menunggu keputusan undi sampai tak tidur, jadi ni hadiah untuk anda, MORA Hairmist dengan harga RM39 SAHAJA! YES, RM39 SAHAJA TAU! Hanya untuk 1000 pembeli bertuah sahaja ❤️
.
Jom dapatkan sekarang! 💃🏼
Whatsapp sekarang di
‭+6014 6211 280‬
.
Atau boleh dapatkan di website
www.moraessential.com
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam

Untuk menghargai penat lelah anda semua mengundi dan menunggu keputusan undi, sampai tidur pun entah kemana kan. 😂 Maka harini MORA akan melancarkan produk ke-7 iaitu, MORA Hair Mist dengan harga istimewa untuk menghargai penat lelah anda semua.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni? 
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml. 
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi - Melembapkan rambut - Mengatasi rambut berminyak
.
Menarik bukan? 😘 
TAPI bukan itu sahaja! Sempena PRU14 ni juga, istimewa untuk anda, kami akan bagi HARGA PALING ISTIMEWA untuk MORA Hair Mist ini. Harga asal RM70, tapi sebab anda semua dah bersusah payah pergi mengundi, menunggu keputusan undi sampai tak tidur, jadi ni hadiah untuk anda, MORA Hairmist dengan harga RM39 SAHAJA! YES, RM39 SAHAJA TAU! Hanya untuk 1000 pembeli bertuah sahaja ❤️
.
Jom dapatkan sekarang! 💃🏼
Whatsapp sekarang di
‭+6014 6211 280‬
.
Atau boleh dapatkan di website
www.moraessential.com
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam
492 80 11 May, 2018
@moraessential Profile picture

@moraessential

Mamanda

Kalau saya jadi hairmist nya, awak sanggup beli berapa? 😍
.
Untuk menghargai penat lelah anda semua mengundi dan menunggu keputusan undi, sampai tidur pun entah kemana kan. 😂 Maka harini MORA akan melancarkan produk ke-7 iaitu, MORA Hair Mist dengan harga istimewa untuk menghargai penat lelah anda semua.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni?
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml.
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi - Melembapkan rambut - Mengatasi rambut berminyak
.
Menarik bukan? 😘
TAPI bukan itu sahaja! Sempena PRU14 ni juga, istimewa untuk anda, kami akan bagi HARGA PALING ISTIMEWA untuk MORA Hair Mist ini. Harga asal RM70, tapi sebab anda semua dah bersusah payah pergi mengundi, menunggu keputusan undi sampai tak tidur, jadi ni hadiah untuk anda, MORA Hairmist dengan harga RM39 SAHAJA! YES, RM39 SAHAJA TAU! Hanya untuk 1000 pembeli bertuah sahaja ❤️
.
Jom dapatkan sekarang! 💃🏼
Whatsapp sekarang di
‭+6014 6211 280‬
.
Atau boleh dapatkan di website
www.moraessential.com
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam

Kalau saya jadi hairmist nya, awak sanggup beli berapa? 😍
.
Untuk menghargai penat lelah anda semua mengundi dan menunggu keputusan undi, sampai tidur pun entah kemana kan. 😂 Maka harini MORA akan melancarkan produk ke-7 iaitu, MORA Hair Mist dengan harga istimewa untuk menghargai penat lelah anda semua.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni? 
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml. 
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi - Melembapkan rambut - Mengatasi rambut berminyak
.
Menarik bukan? 😘 
TAPI bukan itu sahaja! Sempena PRU14 ni juga, istimewa untuk anda, kami akan bagi HARGA PALING ISTIMEWA untuk MORA Hair Mist ini. Harga asal RM70, tapi sebab anda semua dah bersusah payah pergi mengundi, menunggu keputusan undi sampai tak tidur, jadi ni hadiah untuk anda, MORA Hairmist dengan harga RM39 SAHAJA! YES, RM39 SAHAJA TAU! Hanya untuk 1000 pembeli bertuah sahaja ❤️
.
Jom dapatkan sekarang! 💃🏼
Whatsapp sekarang di
‭+6014 6211 280‬
.
Atau boleh dapatkan di website
www.moraessential.com
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam
693 19 11 May, 2018
@_byhanna.co Profile picture

@_byhanna.co

Haa? Seharian kena pakai anak tudung dan tudung? Jangan risau sayang, spray Argan Hairmist MORA ni, dari pagi sampai balik kerja rambut masih wangi dan sihat tau! 😍😍
Harga asal RM70, sekarang hanya RM39. Stok sangat terhad.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni?
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml.
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi
- Melembapkan rambut
- Mengatasi rambut berminyak
.
To purchase,
Whatsapp +60175785465
😘
.
COD AVAILABLE : IPOH DAN KAWASAN SEKITARNYA
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam

Haa? Seharian kena pakai anak tudung dan tudung? Jangan risau sayang, spray Argan Hairmist MORA ni, dari pagi sampai balik kerja rambut masih wangi dan sihat tau! 😍😍
Harga asal RM70, sekarang hanya RM39. Stok sangat terhad.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni? 
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml. 
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi
- Melembapkan rambut
- Mengatasi rambut berminyak
.
To purchase,
Whatsapp +60175785465
😘
.
COD AVAILABLE : IPOH DAN KAWASAN SEKITARNYA
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam
199 0 28 May, 2018
@moraessential Profile picture

@moraessential

Mamanda

The correct way to use your MORA Hairmist 😂
Have a great Saturday everyone!

Untuk menghargai penat lelah anda semua mengundi dan menunggu keputusan undi, sampai tidur pun entah kemana kan. 😂 Maka harini MORA akan melancarkan produk ke-7 iaitu, MORA Hair Mist dengan harga istimewa untuk menghargai penat lelah anda semua.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni?
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml.
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi - Melembapkan rambut - Mengatasi rambut berminyak
.
Menarik bukan? 😘
TAPI bukan itu sahaja! Sempena PRU14 ni juga, istimewa untuk anda, kami akan bagi HARGA PALING ISTIMEWA untuk MORA Hair Mist ini. Harga asal RM70, tapi sebab anda semua dah bersusah payah pergi mengundi, menunggu keputusan undi sampai tak tidur, jadi ni hadiah untuk anda, MORA Hairmist dengan harga RM39 SAHAJA! YES, RM39 SAHAJA TAU! Hanya untuk 1000 pembeli bertuah sahaja ❤️
.
Jom dapatkan sekarang! 💃🏼
Whatsapp sekarang di
‭+6014 6211 280‬
.
Atau boleh dapatkan di website
www.moraessential.com
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam

The correct way to use your MORA Hairmist 😂
Have a great Saturday everyone!

Untuk menghargai penat lelah anda semua mengundi dan menunggu keputusan undi, sampai tidur pun entah kemana kan. 😂 Maka harini MORA akan melancarkan produk ke-7 iaitu, MORA Hair Mist dengan harga istimewa untuk menghargai penat lelah anda semua.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni? 
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml. 
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi - Melembapkan rambut - Mengatasi rambut berminyak
.
Menarik bukan? 😘 
TAPI bukan itu sahaja! Sempena PRU14 ni juga, istimewa untuk anda, kami akan bagi HARGA PALING ISTIMEWA untuk MORA Hair Mist ini. Harga asal RM70, tapi sebab anda semua dah bersusah payah pergi mengundi, menunggu keputusan undi sampai tak tidur, jadi ni hadiah untuk anda, MORA Hairmist dengan harga RM39 SAHAJA! YES, RM39 SAHAJA TAU! Hanya untuk 1000 pembeli bertuah sahaja ❤️
.
Jom dapatkan sekarang! 💃🏼
Whatsapp sekarang di
‭+6014 6211 280‬
.
Atau boleh dapatkan di website
www.moraessential.com
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam
206 26 12 May, 2018
@moraessential Profile picture

@moraessential

Haa? Seharian kena pakai anak tudung dan tudung? Jangan risau sayang, spray Argan Hairmist MORA ni, dari pagi sampai balik kerja rambut masih wangi dan sihat tau! 😍😍
Harga asal RM70, sekarang hanya RM39. Stok sangat terhad.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni?
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml.
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi
- Melembapkan rambut
- Mengatasi rambut berminyak
.
Menarik bukan? 😘 .
Jom dapatkan sekarang! 💃🏼
Boleh beli dari website
www.moraessential.com
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam

Haa? Seharian kena pakai anak tudung dan tudung? Jangan risau sayang, spray Argan Hairmist MORA ni, dari pagi sampai balik kerja rambut masih wangi dan sihat tau! 😍😍
Harga asal RM70, sekarang hanya RM39. Stok sangat terhad.
.
Apa dia MORA Hair Mist ni? 
Hair mist merupakan semburan untuk rambut dimana ia mengandungi Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera yang baik untuk rambut. Untuk satu botol, kuantiti adalah 50ml. 
Ia untuk membantu mengurangkan rambut gugur, menyihatkan rambut, membantu mengurangkan rambut kering dan bercabang dan mengharumkan rambut anda.
Tahan 1-2 bulan 😍
.
🍃 Argan Oil
- Merawat masalah rambut kering dan bercabang
- Menutrisikan rambut
- Melebatkan rambut
.
🍃 Olive Oil
- Mempercepatkan pertumbuhan rambut - Mencegah masalah rambut rosak
- Mencegah dan mengatasi rambut kering
.
🍃 Aloe Vera
- Menghitamkan rambut secara semula jadi
- Melembapkan rambut
- Mengatasi rambut berminyak
.
Menarik bukan? 😘 .
Jom dapatkan sekarang! 💃🏼
Boleh beli dari website
www.moraessential.com
.
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam
565 43 23 May, 2018
@moraessential Profile picture

@moraessential

Rambut tak bermaya dan bercabang? Apa kata cuba MORA Hairmist yang mempunyai Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera. Bahan-bahan semulajadi ini boleh membantu rambut anda kekal segar dan wangi! .
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam
#arganoil #purearganoil #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik

Rambut tak bermaya dan bercabang? Apa kata cuba MORA Hairmist yang mempunyai Argan Oil, Olive Oil dan Aloe Vera. Bahan-bahan semulajadi ini boleh membantu rambut anda kekal segar dan wangi! .
#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam 
#arganoil #purearganoil #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik
313 45 18 June, 2018
@moraessential Profile picture

@moraessential

“A woman’s crown, is their hair” Rambut yang sihat dan wangi amat penting untuk wanita. Lebih-lebih lagi yang bertudung kerana kita tak mahu rambut yang berbau kepam kan 🙊 Sebab itulah, MORA mengeluarkan MORA Hairmist untuk tangani masalah rambut kepam!

#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam

“A woman’s crown, is their hair” Rambut yang sihat dan wangi amat penting untuk wanita. Lebih-lebih lagi yang bertudung kerana kita tak mahu rambut yang berbau kepam kan 🙊 Sebab itulah, MORA mengeluarkan MORA Hairmist untuk tangani masalah rambut kepam!

#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam
190 15 25 June, 2018
@moraessential Profile picture

@moraessential

Tak larat nak cuci rambut dan tunggu kering sebelum tidur? Spray sahaja MORA Hairmist. Spray spray lepas tu tidur je. Dengan bahan-bahan yang terdiri daripada Olive Oil, Aloe Vera dan Argan Oil, MORA Hairmist mampu menguatkan rambut serta baunya yang wangi membuatkan anda tidur dengan lena!

#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam

Tak larat nak cuci rambut dan tunggu kering sebelum tidur? Spray sahaja MORA Hairmist. Spray spray lepas tu tidur je. Dengan bahan-bahan yang terdiri daripada Olive Oil, Aloe Vera dan Argan Oil, MORA Hairmist mampu menguatkan rambut serta baunya yang wangi membuatkan anda tidur dengan lena!

#moraessential
#morahairmist
#saynotorambutkepam
#saynototudungkepam
174 15 26 June, 2018