#motortaklaju Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #motortaklaju and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
65 hours
Average like
75.8
Average comment
4
Posts with video
18/36
Posts with photo
18/36

Hashtag Popularity

🚴
#matrempit 
#motortaklaju 
#selaludidepan
38 2 3 September, 2019
simpan jela dlu🤭 ada masa kita pasang😉#carenoteam #benettoncrewterengganu #lumbamotorituhobikami #motortaklaju
8 0 27 August, 2019
@dakijam0365 Profile picture

@dakijam0365

Ok arm patah.. Sebaik ade org tolong tolak ke bengkel T. Q sahabat.. Bertabah la... Agak2 ade yg nk kawan x..
#motorburuk
#motorkerja
#motorracing
#motortaklaju
#motorabahabah

Ok arm patah.. Sebaik ade org tolong tolak ke bengkel T. Q sahabat.. Bertabah la... Agak2 ade yg nk kawan x..
#motorburuk 
#motorkerja 
#motorracing 
#motortaklaju 
#motorabahabah
12 4 24 August, 2019
Motor murah je ...janji  aku happy  dgn  motor ni 😂😂
.
.
.
.
#kriss110 #kriss120 #modenaskriss #wave125 #honda #jentera_duaroda #KRISS #kriss #krisskross #kakimotor #adegame #motortaklaju
44 0 8 August, 2019
maaf motor tak kencang
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#modenaskriss110 #modenas #modenasdinamik120 #motortaklaju #gengtembaklaju #mainmarket
117 10 31 July, 2019
#motortaklaju
11 0 29 July, 2019
@isyraqnaiman Profile picture

@isyraqnaiman

Shah Alam, Malaysia

“kau tak pandang takpe.. bajet time aku dah beli vespa kau akan bonceng kat belakang aku dan ketika itu kau minta kona bang kona bang kona itu time no way! aku bawa straight jee..” .
.
.
.
dialog Saedon dalam Filem Man Laksa .
#motortaklaju
#lajulagimasadepanaku
#iloveblack

“kau tak pandang takpe.. bajet time aku dah beli vespa kau akan bonceng kat belakang aku dan ketika itu kau minta kona bang kona bang kona itu time no way! aku bawa straight jee..” .
.
.
.
dialog Saedon dalam Filem Man Laksa . 
#motortaklaju
#lajulagimasadepanaku
#iloveblack
128 24 29 June, 2019
@_acippp Profile picture

@_acippp

santai petang bossku
#motortaklaju

santai petang bossku
#motortaklaju
157 5 10 hours ago
@luqmanaldo Profile picture

@luqmanaldo

Moto lagi encem dari saye..huhu😢😢 #teamrayasingle
#motortaklaju
#teamrayabiru
#kakifutsal

Moto lagi encem dari saye..huhu😢😢 #teamrayasingle 
#motortaklaju
#teamrayabiru
#kakifutsal
112 3 10 June, 2019

Top #motortaklaju posts

@akemm46 Profile picture

@akemm46

Buat video bukan niat nak menunjuk2, cuma nak pesan hargailah apa yang kite ada 😊. • • • •. #standardwituwindah #kapcai #dinamik #modenasdinamik #motortaklaju

Buat video bukan niat nak menunjuk2, cuma nak pesan hargailah apa yang kite ada 😊. • • • •. #standardwituwindah #kapcai  #dinamik #modenasdinamik #motortaklaju
6,137 120 23 February, 2019
@dinamik_supporter Profile picture

@dinamik_supporter

Posted @withrepost@jenteraiacpak Masih tidak mampu lagi nak beli Ysuku mcm korang pakai tu.. pakai jelaa mana yang ada dulu, janji boleh gerak.. tak laju pon takpe laa,, yg penting Standard Itu Windahh😜😎• • • #kapcaiwengweng #kapcai #standardwituwindah #motortaklaju #modenasdinamik

Posted @withrepost • @jenteraiacpak Masih tidak mampu lagi nak beli Ysuku mcm korang pakai tu.. pakai jelaa mana yang ada dulu, janji boleh gerak.. tak laju pon takpe laa,, yg penting Standard Itu Windahh😜😎• • • #kapcaiwengweng #kapcai #standardwituwindah #motortaklaju #modenasdinamik
237 4 23 May, 2019
@akemm46 Profile picture

@akemm46

Jangan pernah riak bila kau ada diatas.. sbb Itu semua adalah sementara saje😏🙂... • • • #standardwituwindah #motortaklaju #matrempit #modenasdinamik #dinamik120 #kapcai #kapcaijahat

Jangan pernah riak bila kau ada diatas.. sbb Itu semua adalah sementara saje😏🙂... • • •  #standardwituwindah #motortaklaju #matrempit #modenasdinamik #dinamik120 #kapcai #kapcaijahat
8,462 17 18 February, 2019
@roy.seven Profile picture

@roy.seven

Rawang, Selangor

panas kan enjin...lama sgt parking,esok kita ker penang festival y 15zr....klu jmpa kat highway hon-hon yr,kul 11.30 dari rawang’Doakan kami selamat pergi dan balik 🤲 Aminnnnnnn
#assalamualaikum
#bismillahirohmanirohim
#Selamatmalam
#y15malaya
#y15festival
#pulaupinang
#ridesantaisantai
#motortaklaju
#kelompokbelakang
#mencarikawanbukanlawan
#highway
#helmetindexkuning
#specabahabah
#mintakmaafsemua

panas kan enjin...lama sgt parking,esok kita ker penang festival y 15zr....klu jmpa kat highway hon-hon yr,kul 11.30 dari rawang’Doakan kami selamat pergi dan balik 🤲 Aminnnnnnn
#assalamualaikum
#bismillahirohmanirohim
#Selamatmalam
#y15malaya 
#y15festival 
#pulaupinang 
#ridesantaisantai 
#motortaklaju 
#kelompokbelakang 
#mencarikawanbukanlawan 
#highway
#helmetindexkuning
#specabahabah 
#mintakmaafsemua
269 7 5 September, 2019