#mudahhamil Instagram Photos & Videos

mudahhamil - 20k posts

    Assalamualaikum . hai sis..moga sihat dan baik2 selalu semuanya🥰💞
.
 Kak Raf nak share berita gembira dr hq furmon⤵️⤵️ Promosi Beli 1Furmon Free 1 Furmon😍🥰
.
Hq Furmon tak pernah buat promo *Buy 1 free 1* since 2014 furmon di pasaran🥰😍
.
Berminat nak grab *promo furmon murah*
.
 Bole pm tepi cepat2 okey.
.
*Peluang datang hanya sekali😘 Rugi Tak Beli*
.
Terima kasih Moga Rezeki Hamil Tahun ini.
Amiin Ya Allah Ya Mujib🤰
.

Promosi beli 1 furmon Free 1 Furmon😍🥰
.
Terhad untuk 5 set sahaja jew‼️
.
Pembelian yg mmg berbaloi sbb bole sapu utk 2bulan😱
.
 Jimat banyak sgt👍

    Assalamualaikum . hai sis..moga sihat dan baik2 selalu semuanya🥰💞
    .
    Kak Raf nak share berita gembira dr hq furmon⤵️⤵️ Promosi Beli 1Furmon Free 1 Furmon😍🥰
    .
    Hq Furmon tak pernah buat promo *Buy 1 free 1* since 2014 furmon di pasaran🥰😍
    .
    Berminat nak grab *promo furmon murah*
    .
    Bole pm tepi cepat2 okey.
    .
    *Peluang datang hanya sekali😘 Rugi Tak Beli*
    .
    Terima kasih Moga Rezeki Hamil Tahun ini.
    Amiin Ya Allah Ya Mujib🤰
    .

    Promosi beli 1 furmon Free 1 Furmon😍🥰
    .
    Terhad untuk 5 set sahaja jew‼️
    .
    Pembelian yg mmg berbaloi sbb bole sapu utk 2bulan😱
    .
    Jimat banyak sgt👍

    1 1 9 hours ago
    Assalamualaikum . hai sis..moga sihat dan baik2 selalu semuanya🥰💞
.
 Kak Raf nak share berita gembira dr hq furmon⤵️⤵️ Promosi Beli 1Furmon Free 1 Furmon😍🥰
.
Hq Furmon tak pernah buat promo *Buy 1 free 1* since 2014 furmon di pasaran🥰😍
.
Berminat nak grab *promo furmon murah*
.
 Bole pm tepi cepat2 okey.
.
*Peluang datang hanya sekali😘 Rugi Tak Beli*
.
Terima kasih Moga Rezeki Hamil Tahun ini.
Amiin Ya Allah Ya Mujib🤰
.

Promosi beli 1 furmon Free 1 Furmon😍🥰
.
Terhad untuk 5 set sahaja jew‼️
.
Pembelian yg mmg berbaloi sbb bole sapu utk 2bulan😱
.
 Jimat banyak sgt👍

    Assalamualaikum . hai sis..moga sihat dan baik2 selalu semuanya🥰💞
    .
    Kak Raf nak share berita gembira dr hq furmon⤵️⤵️ Promosi Beli 1Furmon Free 1 Furmon😍🥰
    .
    Hq Furmon tak pernah buat promo *Buy 1 free 1* since 2014 furmon di pasaran🥰😍
    .
    Berminat nak grab *promo furmon murah*
    .
    Bole pm tepi cepat2 okey.
    .
    *Peluang datang hanya sekali😘 Rugi Tak Beli*
    .
    Terima kasih Moga Rezeki Hamil Tahun ini.
    Amiin Ya Allah Ya Mujib🤰
    .

    Promosi beli 1 furmon Free 1 Furmon😍🥰
    .
    Terhad untuk 5 set sahaja jew‼️
    .
    Pembelian yg mmg berbaloi sbb bole sapu utk 2bulan😱
    .
    Jimat banyak sgt👍

    1 1 10 hours ago
    Setiap  perhubungan adalah satu rahmat yang perlu dijaga. Namun kadangkala setiap insan melalui saat-saat kelemahan dalam diri hingga boleh menjejaskan perhubungan 💪 
Jadikanlah kelemahan untuk kita belajar menjadi lebih baik. Pilihan di tangan kita sebagai insan sama ada kita terus kecewa atau mencari jalan yang terbaik untuk kita terus berusaha!! Usaha yang berterusan pasti akan membawa hubungan yang baik dan menghasilkan kegembiraan bersama dan penuh makna.🌸💖. Jadikanlah madu ajaib turkey ini sebahagian usaha menyemarakkan lagi usaha perhubungan anda . Ingatlah kamu, setiap usaha akan membuahkan hasil. InshaAllah💯 
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #hamil #mudahhamil #nakhamil #rahsiahamil

    Setiap perhubungan adalah satu rahmat yang perlu dijaga. Namun kadangkala setiap insan melalui saat-saat kelemahan dalam diri hingga boleh menjejaskan perhubungan 💪
    Jadikanlah kelemahan untuk kita belajar menjadi lebih baik. Pilihan di tangan kita sebagai insan sama ada kita terus kecewa atau mencari jalan yang terbaik untuk kita terus berusaha!! Usaha yang berterusan pasti akan membawa hubungan yang baik dan menghasilkan kegembiraan bersama dan penuh makna.🌸💖. Jadikanlah madu ajaib turkey ini sebahagian usaha menyemarakkan lagi usaha perhubungan anda . Ingatlah kamu, setiap usaha akan membuahkan hasil. InshaAllah💯
    #maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #hamil #mudahhamil #nakhamil #rahsiahamil

    4 0 15 August, 2019
    Tatatertib dan pantang larang penggunaan produk

#LUMIGLOW •	Sapu krim selepas mandi
-	Hari biasa ~ 2x sehari
-	Waktu haid ~ 4 jam sekali •	Jika bukan selepas mandi, bersihkan bahagian yang ingin disapu dengan air, lap dengan tuala bersih & terus sapu. Krim menyerap dengan lebih sempurna ketika kulit lembap. •	Sapu ikut cara & kuantiti yang disarankan. (Sila rujuk gambar) • Selepas sapuan Lumiglow biasanya akan rasa perubahan di bahagian sapuan/badan. Sama ada rasa berdenyut/menegang/ mengeras/kurang selesa. Itu petanda baik bahawa krim sedang bertindakbalas dan dalam proses menstabilkan hormon. 
Kalau tak rasa apa2 perubahan dalam masa 1-3 hari, bermakna kuantiti krim sapuan anda kurang dari sukatan yang telah ditetapkan. Jadi sila ikut sukatan untuk sapuan seterusnya. Jika sudah mengikut sukatan tapi masih tak rasa perubahan, jangan bimbang. Itu bermakna hormon anda berada dalam keadaan agak stabil. •	1 minggu – 3 bulan pertama penggunaan lumiglow merupakan masa penyelarasan haid sebab dalam peringkat ini hormon sedang dirangsang dan berubah dari sebelumnya.  Jadi dalam jangka masa ini, mungkin anda akan alami salah satu dari keadaan berikut, iaitu haid banyak/sikit dari biasa, haid datang cepat/lewat dari biasa, darah haid kehitaman, berketul & berbau. Kesan tindakbalas berbeza bagi tiap individu bergantung pada sistem badan dan masalah kesuburan masing2. •	Minum sekurang-kurangnya 2-3 LITER air kosong sehari untuk menggalakkan penyerapan krim, melancarkan proses nyahtoksin dari badan & elak kemungkinan berlakunya bintik ruam pada bahagian sapuan akibat proses nyahtoksin yang kurang sempurna. •	ELAKKAN mengambil produk berbentuk jamu dalam masa yang sama supaya fungsi masing-masing tidak terganggu. Sebaiknya cuba konsisten dengan 1 produk sahaja dalam 1 masa untuk tempoh sekurang-kurangnya 3 bulan.
.
Beri masa kepada badan kita untuk bertindakbalas & menyesuaikan diri dengan produk. Berkat usaha, sabar & doa, Allah pasti bantu. InsyaAllah

#lumiglowmurah #lumigloworiginal #ikhtiarhamil #inginhamil #mudahhamil #mudahnyahamil #jomhamil

    Tatatertib dan pantang larang penggunaan produk

    #LUMIGLOW • Sapu krim selepas mandi
    - Hari biasa ~ 2x sehari
    - Waktu haid ~ 4 jam sekali • Jika bukan selepas mandi, bersihkan bahagian yang ingin disapu dengan air, lap dengan tuala bersih & terus sapu. Krim menyerap dengan lebih sempurna ketika kulit lembap. • Sapu ikut cara & kuantiti yang disarankan. (Sila rujuk gambar) • Selepas sapuan Lumiglow biasanya akan rasa perubahan di bahagian sapuan/badan. Sama ada rasa berdenyut/menegang/ mengeras/kurang selesa. Itu petanda baik bahawa krim sedang bertindakbalas dan dalam proses menstabilkan hormon.
    Kalau tak rasa apa2 perubahan dalam masa 1-3 hari, bermakna kuantiti krim sapuan anda kurang dari sukatan yang telah ditetapkan. Jadi sila ikut sukatan untuk sapuan seterusnya. Jika sudah mengikut sukatan tapi masih tak rasa perubahan, jangan bimbang. Itu bermakna hormon anda berada dalam keadaan agak stabil. • 1 minggu – 3 bulan pertama penggunaan lumiglow merupakan masa penyelarasan haid sebab dalam peringkat ini hormon sedang dirangsang dan berubah dari sebelumnya. Jadi dalam jangka masa ini, mungkin anda akan alami salah satu dari keadaan berikut, iaitu haid banyak/sikit dari biasa, haid datang cepat/lewat dari biasa, darah haid kehitaman, berketul & berbau. Kesan tindakbalas berbeza bagi tiap individu bergantung pada sistem badan dan masalah kesuburan masing2. • Minum sekurang-kurangnya 2-3 LITER air kosong sehari untuk menggalakkan penyerapan krim, melancarkan proses nyahtoksin dari badan & elak kemungkinan berlakunya bintik ruam pada bahagian sapuan akibat proses nyahtoksin yang kurang sempurna. • ELAKKAN mengambil produk berbentuk jamu dalam masa yang sama supaya fungsi masing-masing tidak terganggu. Sebaiknya cuba konsisten dengan 1 produk sahaja dalam 1 masa untuk tempoh sekurang-kurangnya 3 bulan.
    .
    Beri masa kepada badan kita untuk bertindakbalas & menyesuaikan diri dengan produk. Berkat usaha, sabar & doa, Allah pasti bantu. InsyaAllah

    #lumiglowmurah #lumigloworiginal #ikhtiarhamil #inginhamil #mudahhamil #mudahnyahamil #jomhamil

    0 0 14 August, 2019
    🍀 *IKTHAR HAMIL DENGAN KRIM FURMON* 🍀 ▪ *APRIL 2017*▪
📌 Keguguran usia 2minggu 📌 Diberitahu doktor 6bulan pertama lps keguguran adalah proses baik pulih dalaman ▪ *OGOS 2017*▪
📌 Mula guna set lengkap suami & isteri
📌 Penggunaan secara konsisten ▪ *NOVEMBER 2017*▪
📌 Disahkan hamil 2minggu lebih 📌 Baru guna sebotol krim furmon
📌 Terus guna di sepanjang tempoh kehamilan untuk kuatkan rahim ▪ *JUN 2018*▪
📌 Cukup 9bulan 3hari..secara normal zuriat selamat dilahirkan.. Alhamdulillah
📌 Bayi perempuan diberi nama *Qaseh Althafunnisa* ▪ *AKAN DATANG...*▪
📌 Krim furmon terus jadi pilihan hati untuk ikhtiar kembali hamil..insyaAllah dengan izin Allah 🙂
.
.
🍀 Ika,Johor 🍀
.
.
#inginhamil #ikhtiarhamil  #furmon #ttc #berjayahamil #sengugut #cyst #fibroid #jomhamil #endometriosis #singapore #brunei #sabah #ttcmalaysia  #produkhamil #mudahhamil #nakhamil #melaka #johor  #furmonsenanghamil
.
.
NAK Hamil Tapi Sukar Lekat?
.
Tekan link WhatsApp bawah ni⤵️
📲wasap.my/60172054142/nakhamil
.
📲wasap.my/60172054142/nakhamil
.
📲wasap.my/60172054142/nakhamil
.

    🍀 *IKTHAR HAMIL DENGAN KRIM FURMON* 🍀 ▪ *APRIL 2017*▪
    📌 Keguguran usia 2minggu 📌 Diberitahu doktor 6bulan pertama lps keguguran adalah proses baik pulih dalaman ▪ *OGOS 2017*▪
    📌 Mula guna set lengkap suami & isteri
    📌 Penggunaan secara konsisten ▪ *NOVEMBER 2017*▪
    📌 Disahkan hamil 2minggu lebih 📌 Baru guna sebotol krim furmon
    📌 Terus guna di sepanjang tempoh kehamilan untuk kuatkan rahim ▪ *JUN 2018*▪
    📌 Cukup 9bulan 3hari..secara normal zuriat selamat dilahirkan.. Alhamdulillah
    📌 Bayi perempuan diberi nama *Qaseh Althafunnisa* ▪ *AKAN DATANG...*▪
    📌 Krim furmon terus jadi pilihan hati untuk ikhtiar kembali hamil..insyaAllah dengan izin Allah 🙂
    .
    .
    🍀 Ika,Johor 🍀
    .
    .
    #inginhamil #ikhtiarhamil #furmon #ttc #berjayahamil #sengugut #cyst #fibroid #jomhamil #endometriosis #singapore #brunei #sabah #ttcmalaysia #produkhamil #mudahhamil #nakhamil #melaka #johor #furmonsenanghamil
    .
    .
    NAK Hamil Tapi Sukar Lekat?
    .
    Tekan link WhatsApp bawah ni⤵️
    📲wasap.my/60172054142/nakhamil
    .
    📲wasap.my/60172054142/nakhamil
    .
    📲wasap.my/60172054142/nakhamil
    .

    2 0 13 August, 2019

Top #mudahhamil posts

    #throwback2017 ... Mse doktor scan perut.. die kata " tak da pe aisyah..tiub pun x da apa.. ( takut etopic pregnancy )" muke ku berubah.. " tp saya cek upt 2 line doktor "
.
.
"Tak pe kite scan ikut bawah .. "
.
.
Tp masih x da apa jugak.. " awk ni selalu advise org ngandung.. sampai awk rse awk ngandung kot.. takut  false pregnancy ni "
.
.
Tp hati naluri ku kuat mengatakan ku mengandung.. doktor kata " last cara utk betul2 pastikn awk ngandung ke tak..kite cek darah.. "
.
.
Maka darah ku pun di ambil " result nnt nurse akn col petang sikit "
.
.
.
Ku pulang dgn perasaan sedikit hampa.. suami sedikit lega... kata die " tak pe x da rzki kite buat lg.. bak kata sifu buat sampai jd.. " 😑
.
.
Nurse call " pn aisyah .. Alhamdulillah awk ngandung " ala2 drama tv3 kan.. .
.
Aku hepi sgt.. laki aku tersenyum sambil menagis.. mungkin die terbayang kena bgn mlm salin pampers anak.. hahaha.. .
.
False pregnancy ni kire mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
Siapa yg ada prob period komen " periodontime " yg bertuah akan dpt percuma produk listra
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodontime 
#periodawareness 
#pcosawarness 
#falsepregnancy 
#cystawareness 
#pcoswarrior 
#pcos
#ttc
#trytoconceive 
#mudahhamil 
#jomhamil
#hamilcarasunnah

    #throwback2017 ... Mse doktor scan perut.. die kata " tak da pe aisyah..tiub pun x da apa.. ( takut etopic pregnancy )" muke ku berubah.. " tp saya cek upt 2 line doktor "
    .
    .
    "Tak pe kite scan ikut bawah .. "
    .
    .
    Tp masih x da apa jugak.. " awk ni selalu advise org ngandung.. sampai awk rse awk ngandung kot.. takut false pregnancy ni "
    .
    .
    Tp hati naluri ku kuat mengatakan ku mengandung.. doktor kata " last cara utk betul2 pastikn awk ngandung ke tak..kite cek darah.. "
    .
    .
    Maka darah ku pun di ambil " result nnt nurse akn col petang sikit "
    .
    .
    .
    Ku pulang dgn perasaan sedikit hampa.. suami sedikit lega... kata die " tak pe x da rzki kite buat lg.. bak kata sifu buat sampai jd.. " 😑
    .
    .
    Nurse call " pn aisyah .. Alhamdulillah awk ngandung " ala2 drama tv3 kan.. .
    .
    Aku hepi sgt.. laki aku tersenyum sambil menagis.. mungkin die terbayang kena bgn mlm salin pampers anak.. hahaha.. .
    .
    False pregnancy ni kire mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak..
    .
    .
    So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
    .
    .
    Siapa yg ada prob period komen " periodontime " yg bertuah akan dpt percuma produk listra
    #listra
    #sihatsuburmenawan
    #sunnahmuamalanku
    #periodontime
    #periodawareness
    #pcosawarness
    #falsepregnancy
    #cystawareness
    #pcoswarrior
    #pcos
    #ttc
    #trytoconceive
    #mudahhamil
    #jomhamil
    #hamilcarasunnah

    306 30 19 June, 2019
    Semangat Pagi 💪💪😊.... PENYEBAB RAHIM TERTUTUP

KONDISI RAHIM TERTUTUP DAPAT DI SEBABKAN OLEH BEBERAPA KEADAAN, SEPERTI : 
Penyumbatan Tuba Fallopi atau saluran tempat bertemunya sel telur dan sperma. 
Penyumbatan Tuba Fallopi dapat menyebabkan kesulitan Hamil.
Sel telur yang di hasilkan harus melewati saluran ini (Tuba Fallopi) untuk sampai kerahim. Jika terjadi penyempitan, maka sel telur tidak akan sampai ke rahim san sperma tidak akan bertemu dengan sel telur (tidak terjadi pembuahan) setelah penetrasi. 
Oleh karena itu 4Jovem hadir disini tuk menawarkan produk herbal alami buat anda yang mendambakan akan buah dari benih cinta d rahim anda. Produck sehat yang sudah terbukti secara klinis ke absahannya. Dan sudah banyak hasil dari testi yang menggunakan produk kami ini. 
4Jovem hadir tuk memberikan yang terbaik

Yukk...ikhtiar.

More info wa 085251103996

#hamil #susahhamil #obathamil #carahamil #inginhamil #mudahhamil #gampanghamil #4jovem #sehat #obatalami #obatherbal #herbal #hamilalami #athaharlina

    Semangat Pagi 💪💪😊.... PENYEBAB RAHIM TERTUTUP

    KONDISI RAHIM TERTUTUP DAPAT DI SEBABKAN OLEH BEBERAPA KEADAAN, SEPERTI :
    Penyumbatan Tuba Fallopi atau saluran tempat bertemunya sel telur dan sperma.
    Penyumbatan Tuba Fallopi dapat menyebabkan kesulitan Hamil.
    Sel telur yang di hasilkan harus melewati saluran ini (Tuba Fallopi) untuk sampai kerahim. Jika terjadi penyempitan, maka sel telur tidak akan sampai ke rahim san sperma tidak akan bertemu dengan sel telur (tidak terjadi pembuahan) setelah penetrasi.
    Oleh karena itu 4Jovem hadir disini tuk menawarkan produk herbal alami buat anda yang mendambakan akan buah dari benih cinta d rahim anda. Produck sehat yang sudah terbukti secara klinis ke absahannya. Dan sudah banyak hasil dari testi yang menggunakan produk kami ini.
    4Jovem hadir tuk memberikan yang terbaik

    Yukk...ikhtiar.

    More info wa 085251103996

    #hamil #susahhamil #obathamil #carahamil #inginhamil #mudahhamil #gampanghamil #4jovem #sehat #obatalami #obatherbal #herbal #hamilalami #athaharlina

    3,957 3 2 October, 2017
    Pada bakal2 ibu semua . Jaga la pemakanan anda sewaktu hamil.. kerana ia nya sgt mempengaruhi tahap kesihatan anak dan keturunan anda.. .
.
.
Apa yg patut ibu hamil amalkn sepjg waktu hamil?
.
.
Saya sgt sarankn amalkn makanan sunnah spt KURMA, SUSU KAMBING , HABATUSAUDA , KISMIS , MADU, MINYK ZAITUN , pendek kata semua makanan sunnah amalkn la.. ia sgt baik utk ibu dan anak dlm kandungan..
.
.
Alhamdulillah produk listra adalah berasaskn makanan Sunnah.. Habasauda Listra membantu ibu hamil sentiasa bertenaga.. dan menguatkn anak dlm kandungan..
.
.
 Listra Good Milk susu kambing yg sgt sedap.. tanpa rasa dan bau hamis.. dan tanpa kandungan gula.. sgt baik utk ibu hamil .. Insya Allah baby akan sihat.. n bebas kuning.. .
.
Ingin tau lebih lanjut ttg produk listra?? Komen listra. Yg bertuah akan dpt percuma produk listra
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#periodontime 
#periodawareness 
#ttc 
#pcosawarness 
#ENDOMETRIOSISAWARENESS 
#trytoconceive 
#marihamil
#jomhamil
#mudahhamil

    Pada bakal2 ibu semua . Jaga la pemakanan anda sewaktu hamil.. kerana ia nya sgt mempengaruhi tahap kesihatan anak dan keturunan anda.. .
    .
    .
    Apa yg patut ibu hamil amalkn sepjg waktu hamil?
    .
    .
    Saya sgt sarankn amalkn makanan sunnah spt KURMA, SUSU KAMBING , HABATUSAUDA , KISMIS , MADU, MINYK ZAITUN , pendek kata semua makanan sunnah amalkn la.. ia sgt baik utk ibu dan anak dlm kandungan..
    .
    .
    Alhamdulillah produk listra adalah berasaskn makanan Sunnah.. Habasauda Listra membantu ibu hamil sentiasa bertenaga.. dan menguatkn anak dlm kandungan..
    .
    .
    Listra Good Milk susu kambing yg sgt sedap.. tanpa rasa dan bau hamis.. dan tanpa kandungan gula.. sgt baik utk ibu hamil .. Insya Allah baby akan sihat.. n bebas kuning.. .
    .
    Ingin tau lebih lanjut ttg produk listra?? Komen listra. Yg bertuah akan dpt percuma produk listra
    .
    .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #sihatsuburmenawan
    #periodontime
    #periodawareness
    #ttc
    #pcosawarness
    #ENDOMETRIOSISAWARENESS
    #trytoconceive
    #marihamil
    #jomhamil
    #mudahhamil

    301 0 16 June, 2019