#mudahpregnant Instagram Photos & Videos

mudahpregnant - 388 posts

    Hi..semua, boleh lihat bagaimana MenstrualPro  mencuci segala kotoran yg melekat pada dinding rahim 😚😖 MENSTRUAL PRO
Keistimewaan Produk:
Formula tanpa kimia dari team medik dan paramedik

Bahan kandungan:
Acerola cherry,Saffron,Manjakani, Lucorice Root, Serbuk Evening Primrose,Lady's Mantle

Fungsi:
💗Mengatasi masalah haid
💗Mengatasi masalah rahim
💗Mencuci rahim dari PCOS,Cyst,Fibroid dll
💗Membuka tiub Fallopio tersumbat
💗Membantu kesuburan dan Detoks

Bagaimana MP membantu:
⚡MP akan stabilkan hormon wanita dari rembesan kelenjar pituatari.
⚡Apabila hormon distabilkan,ovulusi akan mula beransur pulih bagi yang mengalami masalah haid.
⚡MP juga membantu meningkatkan kesuburan ovum kepada wanita yang haidnya normal.
⚡Proses mencuci rahim akan bermula seawal hormon distabilkan,dimana kotoran dan sebarang infeksi termasuk keputihan di rahim.
⚡Dengan ini senggugut dapat dipulihkan dan akhirnya menyediakan rahim kuat serta sedia untuk hamil 
Cara Minum:
* Slake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
* minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
* boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
* jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik. ‌Siapa yang patut mengamalkan Menstrual Pro? ‌
‌🌷wanita yg ada masalah keputihan kronik
‌🌷haid tidak teratur ‌🌷senggugut ‌🌷ada cyst spt ovarian cyst, fibroid, pcos,endometriosis dll
‌🌷rahim bengkak ‌🌷tiub fallopio tersumbat
‌🌷 masalah hormon ‌🌷 sukar hamil ‌🌷wanita obesiti yg perlukan booster utk stabilkan hormon rahim

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#wpro
#hamilmalaysia
#setkesuburanmalaysia
#tiubfalopio 
#womanpro
#rahimjatuh
#ectopik
#kandunganluarrahim
#menpro
#menstrual
#preggylove
#ttc

    Hi..semua, boleh lihat bagaimana MenstrualPro mencuci segala kotoran yg melekat pada dinding rahim 😚😖 MENSTRUAL PRO
    Keistimewaan Produk:
    Formula tanpa kimia dari team medik dan paramedik

    Bahan kandungan:
    Acerola cherry,Saffron,Manjakani, Lucorice Root, Serbuk Evening Primrose,Lady's Mantle

    Fungsi:
    💗Mengatasi masalah haid
    💗Mengatasi masalah rahim
    💗Mencuci rahim dari PCOS,Cyst,Fibroid dll
    💗Membuka tiub Fallopio tersumbat
    💗Membantu kesuburan dan Detoks

    Bagaimana MP membantu:
    ⚡MP akan stabilkan hormon wanita dari rembesan kelenjar pituatari.
    ⚡Apabila hormon distabilkan,ovulusi akan mula beransur pulih bagi yang mengalami masalah haid.
    ⚡MP juga membantu meningkatkan kesuburan ovum kepada wanita yang haidnya normal.
    ⚡Proses mencuci rahim akan bermula seawal hormon distabilkan,dimana kotoran dan sebarang infeksi termasuk keputihan di rahim.
    ⚡Dengan ini senggugut dapat dipulihkan dan akhirnya menyediakan rahim kuat serta sedia untuk hamil
    Cara Minum:
    * Slake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
    * minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
    * boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
    * jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik. ‌Siapa yang patut mengamalkan Menstrual Pro? ‌
    ‌🌷wanita yg ada masalah keputihan kronik
    ‌🌷haid tidak teratur ‌🌷senggugut ‌🌷ada cyst spt ovarian cyst, fibroid, pcos,endometriosis dll
    ‌🌷rahim bengkak ‌🌷tiub fallopio tersumbat
    ‌🌷 masalah hormon ‌🌷 sukar hamil ‌🌷wanita obesiti yg perlukan booster utk stabilkan hormon rahim

    Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
    Sis nani bantu anda😊
    Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #pregnancytestmurah
    #nakhamil
    #senggugut
    #ovolutiontestmurah
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #wpro
    #hamilmalaysia
    #setkesuburanmalaysia
    #tiubfalopio
    #womanpro
    #rahimjatuh
    #ectopik
    #kandunganluarrahim
    #menpro
    #menstrual
    #preggylove
    #ttc

    8 0 18 June, 2019
    Hai semua anda ada masalah seperti ini!!? Jangan malu jangan segan ada masalah boleh wassap or PM saya... 📌TANDA2 RAHIM TIDAK SIHAT 🍶 KENTUT FARAJ😲Bila bersama seringkali keluar angin kus-kus di situ..jangan gelak!jangan ketawa!ini serius ok!!! 🍶 PERIOD TIDAK TERATUR,sampai berbulan-bulan tidak datang HAID(tapi tidak mengandung) 🍶 KELUAR LENDIRAN,KEPUTIHAN,LELEHAN BERLEBIHAN sehingga hadir bau yang kurang menyenangkan 😫 !aduhai 😓 🍶 Datang HAID tapi darah keluar sikit-sikit ON OFF!ON OFF! 🍶Bila PERIOD,perut mengelodak bagai nak pecah!sakitnya yang teramat.sampai terpaksa telan panadol/ubat tahan sakit,ingat yer jangan terlalu kerap mengambil ubat tahan sakit,nanti akan menjadi masalah pada buah pinggang anda!!bukan sekarang tapi 10 tahun akan datang! huh 🍶Eh kalau dah tahu,tak nak cari PENAWAR ker ??? Tak nak IKTIAR ker ?? nak biarkan sampai bila?

Jom.sis guide anda☺

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#teringinmengandung
#nakhamil
#senggugut
#periodtakbetul
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil

    Hai semua anda ada masalah seperti ini!!? Jangan malu jangan segan ada masalah boleh wassap or PM saya... 📌TANDA2 RAHIM TIDAK SIHAT 🍶 KENTUT FARAJ😲Bila bersama seringkali keluar angin kus-kus di situ..jangan gelak!jangan ketawa!ini serius ok!!! 🍶 PERIOD TIDAK TERATUR,sampai berbulan-bulan tidak datang HAID(tapi tidak mengandung) 🍶 KELUAR LENDIRAN,KEPUTIHAN,LELEHAN BERLEBIHAN sehingga hadir bau yang kurang menyenangkan 😫 !aduhai 😓 🍶 Datang HAID tapi darah keluar sikit-sikit ON OFF!ON OFF! 🍶Bila PERIOD,perut mengelodak bagai nak pecah!sakitnya yang teramat.sampai terpaksa telan panadol/ubat tahan sakit,ingat yer jangan terlalu kerap mengambil ubat tahan sakit,nanti akan menjadi masalah pada buah pinggang anda!!bukan sekarang tapi 10 tahun akan datang! huh 🍶Eh kalau dah tahu,tak nak cari PENAWAR ker ??? Tak nak IKTIAR ker ?? nak biarkan sampai bila?

    Jom.sis guide anda☺

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #teringinmengandung
    #nakhamil
    #senggugut
    #periodtakbetul
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil

    10 0 6 April, 2018
    Permintaan Herba Maharani harini 2 kotak bagi client yang nak ikhtiar kehamilan.

Sue sendiri amalkan konsisten sejak akhir tahun 2016 sebab Sue pun kekadang ada masalah cycle period yang tak teratur. 
Alhamdulillah Allah permudahkan untuk hamil lagi anak ke-3. Herba Maharani ni fungsinya untuk menjaga rahim kita dan supply nutrien penting untuk kesuburan wanita. Kot ada kawan-kawan yang cepat letih, lesu, kaki selalu sejuk-sejuk, cramp dan sakit... Herba Maharani bantu melancarkan peredaran darah.

Semoga client yang nak hamil dengan ikhtiar Herba Maharani ni diperkenankan oleh Allah SWT. Aaminn.... Harga sekotak RM 98 je.... 😍😍

    Permintaan Herba Maharani harini 2 kotak bagi client yang nak ikhtiar kehamilan.

    Sue sendiri amalkan konsisten sejak akhir tahun 2016 sebab Sue pun kekadang ada masalah cycle period yang tak teratur.
    Alhamdulillah Allah permudahkan untuk hamil lagi anak ke-3. Herba Maharani ni fungsinya untuk menjaga rahim kita dan supply nutrien penting untuk kesuburan wanita. Kot ada kawan-kawan yang cepat letih, lesu, kaki selalu sejuk-sejuk, cramp dan sakit... Herba Maharani bantu melancarkan peredaran darah.

    Semoga client yang nak hamil dengan ikhtiar Herba Maharani ni diperkenankan oleh Allah SWT. Aaminn.... Harga sekotak RM 98 je.... 😍😍

    20 4 3 April, 2018

Top #mudahpregnant posts

    Dapat sharing dari client yang dah 3 tahun menanti. Minum tak sampai 5 hari pelik tetiba haid tak dtg2.. Test ada dua line. Kalau Allah dah kata sudah sampai masanya i.Allah. preggy love sebagai ikhtiar. Alhamdulillah. #preggylove #mudahhamil #mudahpregnant #ibumengandung

    Dapat sharing dari client yang dah 3 tahun menanti. Minum tak sampai 5 hari pelik tetiba haid tak dtg2.. Test ada dua line. Kalau Allah dah kata sudah sampai masanya i.Allah. preggy love sebagai ikhtiar. Alhamdulillah. #preggylove #mudahhamil #mudahpregnant #ibumengandung

    2 0 17 May, 2017
    BERJAYA HAMIL ANAK KEDUA SETELAH 3 KALI KEGUGURAN.

PREGGY LOVE

1st produk klinikal diformulasi untuk ibu hamil bermasalah dan juga untuk wanita yang kerap gugur ingin hamil. MENGATASI MASALAH GUGUR JANIN.

PENGENALAN

Preggylove adalah produk klinikal herbal khas untuk wanita-wanita yang ingin hamil dan juga kepada ibu yg sedang hamil tetapi alami masalah rahim lemah dan kerap keguguran. Preggylove formulated daripada team2 medik dan paramedik (pengasas Doktor Khairul). PREGGYLOVE telah menjalani ujian lab dan disahkan KKM sebagai makanan tambahan tanpa kimia dan sah HALAL JAKIM.

#Preggylove #mudahhamil #mudahpregnant

    BERJAYA HAMIL ANAK KEDUA SETELAH 3 KALI KEGUGURAN.

    PREGGY LOVE

    1st produk klinikal diformulasi untuk ibu hamil bermasalah dan juga untuk wanita yang kerap gugur ingin hamil. MENGATASI MASALAH GUGUR JANIN.

    PENGENALAN

    Preggylove adalah produk klinikal herbal khas untuk wanita-wanita yang ingin hamil dan juga kepada ibu yg sedang hamil tetapi alami masalah rahim lemah dan kerap keguguran. Preggylove formulated daripada team2 medik dan paramedik (pengasas Doktor Khairul). PREGGYLOVE telah menjalani ujian lab dan disahkan KKM sebagai makanan tambahan tanpa kimia dan sah HALAL JAKIM.

    #Preggylove #mudahhamil #mudahpregnant

    1 0 24 May, 2017
    PERIOD KEMBALI HADIR SETELAH 6 BULAN TAK DATANG.

We are so happy to receive banyak sangat berita gembira daripada customers kami. Alhamdulillah.

#Preggylove #mudahhamil #mudahpregnant

    PERIOD KEMBALI HADIR SETELAH 6 BULAN TAK DATANG.

    We are so happy to receive banyak sangat berita gembira daripada customers kami. Alhamdulillah.

    #Preggylove #mudahhamil #mudahpregnant

    1 0 24 May, 2017
    PERIOD TERSEKAT KEMBALI DATANG.
BUKAN TU JE, SENGGUGUT SEKALI HILANG.

BILA DIRI DAH BERJAYA, SHARE DGN KAWAN. KAWAN JUGA TURUT BERJAYA.

We are so happy to receive banyak sangat berita gembira daripada customers kami. Alhamdulillah.

#Preggylove #mudahhamil #mudahpregnant

    PERIOD TERSEKAT KEMBALI DATANG.
    BUKAN TU JE, SENGGUGUT SEKALI HILANG.

    BILA DIRI DAH BERJAYA, SHARE DGN KAWAN. KAWAN JUGA TURUT BERJAYA.

    We are so happy to receive banyak sangat berita gembira daripada customers kami. Alhamdulillah.

    #Preggylove #mudahhamil #mudahpregnant

    0 0 18 hours ago