#mudneticdetoxfacial Instagram Photos & Videos

mudneticdetoxfacial - 299 posts

Top #mudneticdetoxfacial posts

    Mudnetic detox facial. Membersih sehingga kedalam pori-pori kulit, super soft and moist lepas buat facial ni. Rugi kalau tak cuba 😝 Promo start on January 2018!  Rm59.90 jerrr 😍😍😍
#mudneticdetoxfacial 
#cleanandclear

    Mudnetic detox facial. Membersih sehingga kedalam pori-pori kulit, super soft and moist lepas buat facial ni. Rugi kalau tak cuba 😝 Promo start on January 2018! Rm59.90 jerrr 😍😍😍
    #mudneticdetoxfacial
    #cleanandclear

    6 0 31 December, 2017
    #Repost @mbh_medispa with @repostapp
・・・
You want deep cleansing? 
We give you deep..deep..deep..super deep cleansing 😁 using Mudnetic Detox Facial 😄

Sharing detox moment by kak Fazlina Ahmand Daud 😙 Thank you kak 😚

Uolls xnak detox muka ke? 
Check out our latest weekend promotion...our detox facial is only RM55 per trial! 
LIMITED TIME ONLY available at all MBH Medispa outlet... Whatsapp/Call 011-32363754 for more info.

#repost #mudneticdetoxfacial #promosihujungminggu

    #Repost @mbh_medispa with @repostapp
    ・・・
    You want deep cleansing?
    We give you deep..deep..deep..super deep cleansing 😁 using Mudnetic Detox Facial 😄

    Sharing detox moment by kak Fazlina Ahmand Daud 😙 Thank you kak 😚

    Uolls xnak detox muka ke?
    Check out our latest weekend promotion...our detox facial is only RM55 per trial!
    LIMITED TIME ONLY available at all MBH Medispa outlet... Whatsapp/Call 011-32363754 for more info.

    #repost #mudneticdetoxfacial #promosihujungminggu

    11 2 21 October, 2016
    Fakta hari ini untuk #mbhthursdayfacts 
Asal usul magnetic mud mask yg kini trending di pasaran estetik di Malaysia berasal dari lumpur di The Dead sea Jordan.

Yang terbaru dalam pasaran Malaysia.
#deadseamudmask
#mudneticdetoxfacial 
Beauty innovation from MBH

    Fakta hari ini untuk #mbhthursdayfacts
    Asal usul magnetic mud mask yg kini trending di pasaran estetik di Malaysia berasal dari lumpur di The Dead sea Jordan.

    Yang terbaru dalam pasaran Malaysia.
    #deadseamudmask
    #mudneticdetoxfacial
    Beauty innovation from MBH

    22 1 29 September, 2016
    *SKIN ANALISIS & CONSULTATION*
Analisis kulit? Cek kulit? Sesi khidmat nasihat dari pakar?
Apa tu? perlu ke? Susah x?
Ok, biar Iera explain........
Bagi yang biasa buat rawatan wajah, sesi ni memang satu perkara wajib dan menyeronokkan sebab dapat tau lebih details tentang kulit dan masalah kulit wajah.
Bagi yang tak pernah buat facial, masih baru, pasti akan tertanya-tanya macam soalan yang Iera senaraikan di atas.
Untuk pengetahuan semua, sesi analisa kulit dan konsultasi ni adalah langkah pertama sebelum kita buat mana-mana rawatan.
Ia sangat penting sebab membeli sesuatu rawatan wajah bukanlah macam kita beli baju...ikut sedap mata memandang, ukur saiz dan bayar....
Membuat keputusan membeli rawatan wajah memerlukan bimbingan pakar kulit supaya masalah kulit dapat dirawat dan apa yang kita idamkan menjadi kenyataan... 😉
Sempena Facial Fest MBH yang berlangsung selama sebulan ni, kami sediakan peringkat rawatan wajah dari langkah pertama iaitu normalkan kembali kulit rosak dan detox kekotoran wajah dengan starter facial MBH, #mudneticdetoxfacial.
Kemudian, kami sediakan 4 pilihan rawatan wajah untuk 4 masalah utama kulit ialitu ---> kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, dan kulit kering.
Akhir sekali, kami tawarkan penyudah rawatan wajah menggunakan terapi lampu LED yang dapat menghilangkan masalah kulit mengikut jenis lampu yang dipasang....
Haa...dah lengkapkan?
Sekarang kita tak perlu lagi runsing fikirkan cara yang betul membuat rawatan wajah sebab MBH dah sediakan step by step.
Try la ubah cara kita menghargai kulit wajah sebab ia tak ada ganti k...dan kini lebih berbaloi dengan harga istimewa sepanjang MBH Facial Fest 😍

    *SKIN ANALISIS & CONSULTATION*
    Analisis kulit? Cek kulit? Sesi khidmat nasihat dari pakar?
    Apa tu? perlu ke? Susah x?
    Ok, biar Iera explain........
    Bagi yang biasa buat rawatan wajah, sesi ni memang satu perkara wajib dan menyeronokkan sebab dapat tau lebih details tentang kulit dan masalah kulit wajah.
    Bagi yang tak pernah buat facial, masih baru, pasti akan tertanya-tanya macam soalan yang Iera senaraikan di atas.
    Untuk pengetahuan semua, sesi analisa kulit dan konsultasi ni adalah langkah pertama sebelum kita buat mana-mana rawatan.
    Ia sangat penting sebab membeli sesuatu rawatan wajah bukanlah macam kita beli baju...ikut sedap mata memandang, ukur saiz dan bayar....
    Membuat keputusan membeli rawatan wajah memerlukan bimbingan pakar kulit supaya masalah kulit dapat dirawat dan apa yang kita idamkan menjadi kenyataan... 😉
    Sempena Facial Fest MBH yang berlangsung selama sebulan ni, kami sediakan peringkat rawatan wajah dari langkah pertama iaitu normalkan kembali kulit rosak dan detox kekotoran wajah dengan starter facial MBH, #mudneticdetoxfacial .
    Kemudian, kami sediakan 4 pilihan rawatan wajah untuk 4 masalah utama kulit ialitu ---> kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, dan kulit kering.
    Akhir sekali, kami tawarkan penyudah rawatan wajah menggunakan terapi lampu LED yang dapat menghilangkan masalah kulit mengikut jenis lampu yang dipasang....
    Haa...dah lengkapkan?
    Sekarang kita tak perlu lagi runsing fikirkan cara yang betul membuat rawatan wajah sebab MBH dah sediakan step by step.
    Try la ubah cara kita menghargai kulit wajah sebab ia tak ada ganti k...dan kini lebih berbaloi dengan harga istimewa sepanjang MBH Facial Fest 😍

    8 0 19 October, 2017
    ‼️OHHHYEAYY DETOX PARTYYY DATANG LAGI!!‼️
-
Jom detox kulit gunakan lumpur & magnet! Best sgtt bila magnet tu tarik lumpur tu sekali dgn toksin & bahan kimia kat wajah! 😱
-
Selain detox wajah, penting jugak tauuu detox dalaman! Bersihkan dalaman secara neutral. Baru la SIHAT LUAR SIHAT DALAM! 🌸
-
Jadi promo DETOX PARTY kalini, MBH MEDISPA nak bagi
-
MBH MUDNETIC FACIAL + TEATOX
👉🏻RM199 SAHAJA
👉🏻RM199 SAHAJA
👉🏻RM199 SAHAJA
-
VALID 1-30 OCT 2018 SAHAJA!
*tnc apply
-
SAPAAA NAK KOMEN “NAK” SEKARANG! 👇🏻👇🏻👇🏻
#mbhmedispa #mbhskinexpert #mbhpalingdipercayai #mbhpromo #teatox #mudneticdetoxfacial

    ‼️OHHHYEAYY DETOX PARTYYY DATANG LAGI!!‼️
    -
    Jom detox kulit gunakan lumpur & magnet! Best sgtt bila magnet tu tarik lumpur tu sekali dgn toksin & bahan kimia kat wajah! 😱
    -
    Selain detox wajah, penting jugak tauuu detox dalaman! Bersihkan dalaman secara neutral. Baru la SIHAT LUAR SIHAT DALAM! 🌸
    -
    Jadi promo DETOX PARTY kalini, MBH MEDISPA nak bagi
    -
    MBH MUDNETIC FACIAL + TEATOX
    👉🏻RM199 SAHAJA
    👉🏻RM199 SAHAJA
    👉🏻RM199 SAHAJA
    -
    VALID 1-30 OCT 2018 SAHAJA!
    *tnc apply
    -
    SAPAAA NAK KOMEN “NAK” SEKARANG! 👇🏻👇🏻👇🏻
    #mbhmedispa #mbhskinexpert #mbhpalingdipercayai #mbhpromo #teatox #mudneticdetoxfacial

    0 0 3 October, 2018
    *SKIN ANALISIS & CONSULTATION*
Analisis kulit? Cek kulit? Sesi khidmat nasihat dari pakar?
Apa tu? perlu ke? Susah x?
Ok, biar Iera explain........
Bagi yang biasa buat rawatan wajah, sesi ni memang satu perkara wajib dan menyeronokkan sebab dapat tau lebih details tentang kulit dan masalah kulit wajah.
Bagi yang tak pernah buat facial, masih baru, pasti akan tertanya-tanya macam soalan yang Iera senaraikan di atas.
Untuk pengetahuan semua, sesi analisa kulit dan konsultasi ni adalah langkah pertama sebelum kita buat mana-mana rawatan.
Ia sangat penting sebab membeli sesuatu rawatan wajah bukanlah macam kita beli baju...ikut sedap mata memandang, ukur saiz dan bayar....
Membuat keputusan membeli rawatan wajah memerlukan bimbingan pakar kulit supaya masalah kulit dapat dirawat dan apa yang kita idamkan menjadi kenyataan... 😉
Sempena Facial Fest MBH yang berlangsung selama sebulan ni, kami sediakan peringkat rawatan wajah dari langkah pertama iaitu normalkan kembali kulit rosak dan detox kekotoran wajah dengan starter facial MBH, #mudneticdetoxfacial.
Kemudian, kami sediakan 4 pilihan rawatan wajah untuk 4 masalah utama kulit ialitu ---> kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, dan kulit kering.
Akhir sekali, kami tawarkan penyudah rawatan wajah menggunakan terapi lampu LED yang dapat menghilangkan masalah kulit mengikut jenis lampu yang dipasang....
Haa...dah lengkapkan?
Sekarang kita tak perlu lagi runsing fikirkan cara yang betul membuat rawatan wajah sebab MBH dah sediakan step by step.
Try la ubah cara kita menghargai kulit wajah sebab ia tak ada ganti k...dan kini lebih berbaloi dengan harga istimewa sepanjang MBH Facial Fest 😍

    *SKIN ANALISIS & CONSULTATION*
    Analisis kulit? Cek kulit? Sesi khidmat nasihat dari pakar?
    Apa tu? perlu ke? Susah x?
    Ok, biar Iera explain........
    Bagi yang biasa buat rawatan wajah, sesi ni memang satu perkara wajib dan menyeronokkan sebab dapat tau lebih details tentang kulit dan masalah kulit wajah.
    Bagi yang tak pernah buat facial, masih baru, pasti akan tertanya-tanya macam soalan yang Iera senaraikan di atas.
    Untuk pengetahuan semua, sesi analisa kulit dan konsultasi ni adalah langkah pertama sebelum kita buat mana-mana rawatan.
    Ia sangat penting sebab membeli sesuatu rawatan wajah bukanlah macam kita beli baju...ikut sedap mata memandang, ukur saiz dan bayar....
    Membuat keputusan membeli rawatan wajah memerlukan bimbingan pakar kulit supaya masalah kulit dapat dirawat dan apa yang kita idamkan menjadi kenyataan... 😉
    Sempena Facial Fest MBH yang berlangsung selama sebulan ni, kami sediakan peringkat rawatan wajah dari langkah pertama iaitu normalkan kembali kulit rosak dan detox kekotoran wajah dengan starter facial MBH, #mudneticdetoxfacial .
    Kemudian, kami sediakan 4 pilihan rawatan wajah untuk 4 masalah utama kulit ialitu ---> kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit gelap, dan kulit kering.
    Akhir sekali, kami tawarkan penyudah rawatan wajah menggunakan terapi lampu LED yang dapat menghilangkan masalah kulit mengikut jenis lampu yang dipasang....
    Haa...dah lengkapkan?
    Sekarang kita tak perlu lagi runsing fikirkan cara yang betul membuat rawatan wajah sebab MBH dah sediakan step by step.
    Try la ubah cara kita menghargai kulit wajah sebab ia tak ada ganti k...dan kini lebih berbaloi dengan harga istimewa sepanjang MBH Facial Fest 😍

    0 0 19 October, 2017
    ‼️OHHHYEAYY DETOX PARTYYY DATANG LAGI!!‼️
-
Jom detox kulit gunakan lumpur & magnet! Best sgtt bila magnet tu tarik lumpur tu sekali dgn toksin & bahan kimia kat wajah! 😱
-
Selain detox wajah, penting jugak tauuu detox dalaman! Bersihkan dalaman secara neutral. Baru la SIHAT LUAR SIHAT DALAM! 🌸
-
Jadi promo DETOX PARTY kalini, MBH MEDISPA nak bagi
-
MBH MUDNETIC FACIAL + TEATOX
👉🏻RM199 SAHAJA
👉🏻RM199 SAHAJA
👉🏻RM199 SAHAJA
-
VALID 1-30 OCT 2018 SAHAJA!
*tnc apply
-
SAPAAA NAK KOMEN “NAK” SEKARANG! 👇🏻👇🏻👇🏻
#mbhmedispa #mbhskinexpert #mbhpalingdipercayai #mbhpromo #teatox #mudneticdetoxfacial

    ‼️OHHHYEAYY DETOX PARTYYY DATANG LAGI!!‼️
    -
    Jom detox kulit gunakan lumpur & magnet! Best sgtt bila magnet tu tarik lumpur tu sekali dgn toksin & bahan kimia kat wajah! 😱
    -
    Selain detox wajah, penting jugak tauuu detox dalaman! Bersihkan dalaman secara neutral. Baru la SIHAT LUAR SIHAT DALAM! 🌸
    -
    Jadi promo DETOX PARTY kalini, MBH MEDISPA nak bagi
    -
    MBH MUDNETIC FACIAL + TEATOX
    👉🏻RM199 SAHAJA
    👉🏻RM199 SAHAJA
    👉🏻RM199 SAHAJA
    -
    VALID 1-30 OCT 2018 SAHAJA!
    *tnc apply
    -
    SAPAAA NAK KOMEN “NAK” SEKARANG! 👇🏻👇🏻👇🏻
    #mbhmedispa #mbhskinexpert #mbhpalingdipercayai #mbhpromo #teatox #mudneticdetoxfacial

    5 0 8 October, 2018