#mukaputih Instagram Photos & Videos

mukaputih - 75k posts

    1 1 7 hours ago

    3 1 7 hours ago

Top #mukaputih posts

    ❄️FROZEN COLLAGEN 2 in 1❄️.
.
60 CAPSULE : RM55
.
🔹memutihkan kulit
🔹memberi nutrisi ke kulit lagi sihat dan cantik
🔹membuat rambut menjadi lebih kuat & cantik
🔹memperkuat kuku .
🔹membuat warna puting & private part “pinkish”
🔹cegah jerawat dan parut
🔹memudarkan bekas jerawat, luka, hitam & flek

FDA : 10-1-01507-5-0014 .
✔️ GMP/ FDA/ HALAL .
✔️100% selamat, halal & TANPA SIDE EFFECT (ikut dose yang betul)
.
“KENAPA COLLAGEN KITA LEBIH PREMIUM” .
Frozen collagen mengandung:
.
✔️HYDROLYZED FISH COLLAGEN TRIPEPTIDE.
Kalau dibandingkan antara Collagen tri-peptide dgn collagen peptide yg ada di pasaran, 
Frozen Collagen dpt diresap lebih cepat & lebih sempurna 95-100% .
Collagen biasa hanya ada daya penyerapan sampai 45% .
✔️ Frozen collagen mengandung collagen murni dari ikan lautan lepas & dalam yg kandungannya hampir mirip dgn collagen yg ada di tubuh manusia. 📌 Biasanya collagen saja sudah dpt membuat kulit lebih putih bersih apalagi kalau digabung dgn VITAMIN C.

postage : rm8sm / rm12ss

Berminat 📲
 www.wasap.my/601110805627/frozencollagen
#frozencollagen #seputihsalju
#glutafrozen #frozencollagenthai #frozencollagenmalaysia #mukaputih #jerawat #parut

    ❄️FROZEN COLLAGEN 2 in 1❄️.
    .
    60 CAPSULE : RM55
    .
    🔹memutihkan kulit
    🔹memberi nutrisi ke kulit lagi sihat dan cantik
    🔹membuat rambut menjadi lebih kuat & cantik
    🔹memperkuat kuku .
    🔹membuat warna puting & private part “pinkish”
    🔹cegah jerawat dan parut
    🔹memudarkan bekas jerawat, luka, hitam & flek

    FDA : 10-1-01507-5-0014 .
    ✔️ GMP/ FDA/ HALAL .
    ✔️100% selamat, halal & TANPA SIDE EFFECT (ikut dose yang betul)
    .
    “KENAPA COLLAGEN KITA LEBIH PREMIUM” .
    Frozen collagen mengandung:
    .
    ✔️HYDROLYZED FISH COLLAGEN TRIPEPTIDE.
    Kalau dibandingkan antara Collagen tri-peptide dgn collagen peptide yg ada di pasaran,
    Frozen Collagen dpt diresap lebih cepat & lebih sempurna 95-100% .
    Collagen biasa hanya ada daya penyerapan sampai 45% .
    ✔️ Frozen collagen mengandung collagen murni dari ikan lautan lepas & dalam yg kandungannya hampir mirip dgn collagen yg ada di tubuh manusia. 📌 Biasanya collagen saja sudah dpt membuat kulit lebih putih bersih apalagi kalau digabung dgn VITAMIN C.

    postage : rm8sm / rm12ss

    Berminat 📲
    www.wasap.my/601110805627/frozencollagen
    #frozencollagen #seputihsalju
    #glutafrozen #frozencollagenthai #frozencollagenmalaysia #mukaputih #jerawat #parut

    136 6 24 December, 2018
    Kadang tu kita tak ada masa nk jaga bhagian yg sensitif nie kan..bnyk kesan garu, cukur, bersalin dan macam2 la yang gelap..tapi try cuba ikhtiar dengan anti black cream nie..Suami pun mestila suka tengok, semua dh terjaga 😍.. Paling best, bukan je boleh pudarkan strechmark, tapi putihkan kulit kita sekali..perrghh!! siapa tak nak kan kan kan.. 😉

ANTI BLACK CREAM +
. 🎀haluskan kulit
.
🎀hilangkan strechmark &selulit
.
🎀memutihkan bahagian pelipat dan celah kangkang
.
🎀memutihkan ketiak
.
🎀menghilangkn kulit kering & “bersisik”
.
. ✓Made with only concentrated, natural high quality ingredients. .
✓100% safe and effective.
.
✓ Suitable for all skin types and ages.
.
.
INGREDIENT:
.
Glutathione, Kojic Berry, Vit C,B,E, Alpha Arbutin, ALoe Vera, Coenxyme Q10, Collagen
.
Dapatkan dari agent yg sah dan hanya yg original je ada stivker + Qr code.
. ✅HALAL
.
✅FDA: 10-1-6100010231
.
✅GMP
.
.
📱WHATSAPP 011-10805627 atau nak lagi senang, klik je link di bio rini 😘
 #antiblackcream #antiblackcreammalaysia
#antiblackoriginal #krimdaki #krimpemutih #antiblackcreamthailand #dakihitam #strechmarks #selulit #crack #frozencollagen #antiblackcreammurah #seputihsalju #cleardark #frozencollagenthai #frozencollagenmalaysia #mukaputih #jerawat #parut

    Kadang tu kita tak ada masa nk jaga bhagian yg sensitif nie kan..bnyk kesan garu, cukur, bersalin dan macam2 la yang gelap..tapi try cuba ikhtiar dengan anti black cream nie..Suami pun mestila suka tengok, semua dh terjaga 😍.. Paling best, bukan je boleh pudarkan strechmark, tapi putihkan kulit kita sekali..perrghh!! siapa tak nak kan kan kan.. 😉

    ANTI BLACK CREAM +
    . 🎀haluskan kulit
    .
    🎀hilangkan strechmark &selulit
    .
    🎀memutihkan bahagian pelipat dan celah kangkang
    .
    🎀memutihkan ketiak
    .
    🎀menghilangkn kulit kering & “bersisik”
    .
    . ✓Made with only concentrated, natural high quality ingredients. .
    ✓100% safe and effective.
    .
    ✓ Suitable for all skin types and ages.
    .
    .
    INGREDIENT:
    .
    Glutathione, Kojic Berry, Vit C,B,E, Alpha Arbutin, ALoe Vera, Coenxyme Q10, Collagen
    .
    Dapatkan dari agent yg sah dan hanya yg original je ada stivker + Qr code.
    . ✅HALAL
    .
    ✅FDA: 10-1-6100010231
    .
    ✅GMP
    .
    .
    📱WHATSAPP 011-10805627 atau nak lagi senang, klik je link di bio rini 😘
    #antiblackcream #antiblackcreammalaysia
    #antiblackoriginal #krimdaki #krimpemutih #antiblackcreamthailand #dakihitam #strechmarks #selulit #crack #frozencollagen #antiblackcreammurah #seputihsalju #cleardark #frozencollagenthai #frozencollagenmalaysia #mukaputih #jerawat #parut

    110 4 13 February, 2019
    [TIDOQ PUN BOLEH CANTIK?! 😲]⠀
⠀
Haa, ni antara tips paling best & senang sekali untuk hangpa yang nak jaga kulit!  Buat apa?  Tidur bagi cukup 6-8 jam aja guys! 🤩

    [TIDOQ PUN BOLEH CANTIK?! 😲]⠀

    Haa, ni antara tips paling best & senang sekali untuk hangpa yang nak jaga kulit! Buat apa? Tidur bagi cukup 6-8 jam aja guys! 🤩

    525 1 9 July, 2019
    Dalam 1 bulan lebih sis nie amalkan frozen collagen untuk clear kan jerawat jerawat kat muka tu.. Tapi depends on badan masing2 juga macam mana healing proses dia, ada peringkat masing2..tak semua orang sama, ada yang lambat, ada yang cepat.. mungkin bulan pertama dia tak nampak perubahan sangat, jangan putus asa.. consume lagi makan untuk 2-3 bulan, nak cantik kita kena usaha sikit..
.
.
Frozen collagen nie whitening supplement..Bila dh nama collagen, mesti la baik untuk kulit kita kan..fungsi utama dia merawat jerawat, pori2, jeragat dan mencerahkan kulit 1 badan.. Bila dah muka cantik, badan dah putih boleh la ambil dose sikit pula..nak keluar rumah pun confident, tak payah pakai foundation or tampal bedak tebal2..kulit dh flawless kan...💃
.
.
Frozen collagen (60 capsule)..Boleh ambil 2 pek atau combo pek untuk harga yang jimat dan tahan lama.. .
. 
Pastikan 💯 original yang dengan QR Code dulu baru beli 😘
Beware of copycat.
. ✔️FDA : 10-1-01507-5-0014 .
✔️ GMP/ FDA/ HALAL .
✔️100% selamat, halal & TANPA SIDE EFFECT (ikut dose yang betul)
🔴PERMANENT EFFECT! .
.
.

Berminat 📲 01110805627 atau nak lagi senang, klik je link di bio 😘

#frozencollagen #seputihsalju
#glutafrozen #frozencollagenthai #frozencollagenmurah #frozencollagenmalaysia  #glutafrozenmurah #trustedseller #onlineseller #BestSeller #meletop #moodrepublic #mukaputih #jerawat #parut #putihseluruhbadan #putihflawless #seputihsalju  #whiteskin #permanentwhite  #sunburn

    Dalam 1 bulan lebih sis nie amalkan frozen collagen untuk clear kan jerawat jerawat kat muka tu.. Tapi depends on badan masing2 juga macam mana healing proses dia, ada peringkat masing2..tak semua orang sama, ada yang lambat, ada yang cepat.. mungkin bulan pertama dia tak nampak perubahan sangat, jangan putus asa.. consume lagi makan untuk 2-3 bulan, nak cantik kita kena usaha sikit..
    .
    .
    Frozen collagen nie whitening supplement..Bila dh nama collagen, mesti la baik untuk kulit kita kan..fungsi utama dia merawat jerawat, pori2, jeragat dan mencerahkan kulit 1 badan.. Bila dah muka cantik, badan dah putih boleh la ambil dose sikit pula..nak keluar rumah pun confident, tak payah pakai foundation or tampal bedak tebal2..kulit dh flawless kan...💃
    .
    .
    Frozen collagen (60 capsule)..Boleh ambil 2 pek atau combo pek untuk harga yang jimat dan tahan lama.. .
    .
    Pastikan 💯 original yang dengan QR Code dulu baru beli 😘
    Beware of copycat.
    . ✔️FDA : 10-1-01507-5-0014 .
    ✔️ GMP/ FDA/ HALAL .
    ✔️100% selamat, halal & TANPA SIDE EFFECT (ikut dose yang betul)
    🔴PERMANENT EFFECT! .
    .
    .

    Berminat 📲 01110805627 atau nak lagi senang, klik je link di bio 😘

    #frozencollagen #seputihsalju
    #glutafrozen #frozencollagenthai #frozencollagenmurah #frozencollagenmalaysia #glutafrozenmurah #trustedseller #onlineseller #BestSeller #meletop #moodrepublic #mukaputih #jerawat #parut #putihseluruhbadan #putihflawless #seputihsalju #whiteskin #permanentwhite #sunburn

    225 51 15 February, 2019