#muzikallawaksuperstar Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #muzikallawaksuperstar and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
28 minutes
Average like
23.5
Average comment
3.2
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@reengallerys Profile picture

@reengallerys

Serioussss haaa..?
.
FREE QUIVER FACIAL BRUSH!
FREE EMAS 916!
.
Ya, FREE jurr nak bagi kat korang 😁
.
Caranya mudah saja. Korang boleh beli RM100 dan ke atas mana-mana item MEERACLE dan dapatkan secara PERCUMA #QuiverFacialBrush dan #Emas916.
.
Kalau dekat luar Facial Brush ni harga dia beratus ringgit. Beli MEERACLE, dapat PERCUMA je beb! Lagi untung dapat EMAS!
.
Semuanya KHAS dan EKSKLUSIF utk #MeeracleLovers tauuu
.
Stok adalah TERHAD!
.
First come, First served

https://reengallerys.wasap.my

#testimonimeeracle #testimoniskincare #meeracletestimoni #meeracleadvanceformula #meeracleviral #MeeracleGemstoneBeauty #meeraclefeedback #curicuricinta #zonlawak #muzikallawaksuperstar #dramasweetdreams
#sweetdreams #bukancintaaku
#setelahterlafaznyaakad #menjadidenganmeeracle
#meeracleface
#meeracle
#FighterSquad
#FreeGiftEksklusif
#OurDreamComeTrue

Serioussss haaa..?
.
FREE QUIVER FACIAL BRUSH!
FREE EMAS 916!
.
Ya, FREE jurr nak bagi kat korang 😁
.
Caranya mudah saja. Korang boleh beli RM100 dan ke atas mana-mana item MEERACLE dan dapatkan secara PERCUMA #QuiverFacialBrush dan #Emas916.
.
Kalau dekat luar Facial Brush ni harga dia beratus ringgit. Beli MEERACLE, dapat PERCUMA je beb! Lagi untung dapat EMAS!
.
Semuanya KHAS dan EKSKLUSIF utk #MeeracleLovers tauuu
.
Stok adalah TERHAD!
.
First come, First served

https://reengallerys.wasap.my

#testimonimeeracle #testimoniskincare #meeracletestimoni #meeracleadvanceformula #meeracleviral #MeeracleGemstoneBeauty #meeraclefeedback #curicuricinta #zonlawak #muzikallawaksuperstar #dramasweetdreams
#sweetdreams #bukancintaaku
#setelahterlafaznyaakad #menjadidenganmeeracle 
#meeracleface 
#meeracle
#FighterSquad
#FreeGiftEksklusif
#OurDreamComeTrue
0 0 26 minutes ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Riana Green East Condo

Kita nak kjar akhirat insyaAllah dunia akan dtg pd kita... Buat apapun niat kerana Allah, diri sendiri & keluarga. Semoga semua dpermudahkan & mendapat keberkatanNya.. Aamiin.. .
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Kita nak kjar akhirat insyaAllah dunia akan dtg pd kita... Buat apapun niat kerana Allah,  diri sendiri & keluarga. Semoga semua dpermudahkan & mendapat keberkatanNya.. Aamiin.. .
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
3 0 2 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Dalam program pun lebih kepada ilmu utk kesihatan diri kita. So OKAY ke OKAYYYY sangattttt... setiap dr kita berhak utk sihat & cantik fizikal & mental.. .
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Dalam program pun lebih kepada ilmu utk kesihatan diri kita.  So OKAY ke OKAYYYY sangattttt... setiap dr kita berhak utk sihat & cantik fizikal & mental.. .
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
3 0 2 hours ago
@esyima_beauty Profile picture

@esyima_beauty

Cara penggunaan yang sangat mudah.
.
Cuma perlu buat sapuan di 3 Point Nadi setiap hari .
✔Kedua nadi pergelangan tangan ✔Kedua nadi leher ✔Di bahagian ari sambil buat pusingan lawan arah jam
.
.
Ajomsss segera awetmuda.
.
Boleh dm syima @ mudah wassap syima terus. Tekan link wassap pada bio @esyima_beauty ya. Tqsm 😘👏🏻
.
.
#mudahcantik #agenwanted #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #tegang #jutawan #cantik #klia #nilai #jerawat #jeragat #singapura #wd #wdta

Cara penggunaan yang sangat mudah.
. 
Cuma perlu buat sapuan di 3 Point Nadi setiap hari .
✔Kedua nadi pergelangan tangan ✔Kedua nadi leher ✔Di bahagian ari sambil buat pusingan lawan arah jam
.
.
Ajomsss segera awetmuda.
.
Boleh dm syima @ mudah wassap syima terus. Tekan link wassap pada bio @esyima_beauty ya. Tqsm 😘👏🏻
.
.
#mudahcantik #agenwanted #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #tegang #jutawan #cantik #klia #nilai #jerawat #jeragat #singapura #wd #wdta
20 0 2 hours ago
@womendesiree_setiawan Profile picture

@womendesiree_setiawan

Stiawan, Perak, Malaysia

Penkongsian dari pengguna, katanya JERAGAT dah tak nampak. Plus kulit wajah makin, cerah awet muda, anjal gituuu 😱
.

Seunit krim wdta "RM80 HARGA PROMOSI" boleh pakai sehingga 2 bulan. So memang jimat berganda-ganda lahhh

Grab SET KOMBO 3 WDTA RM240, JIMAT RM60
FREE POSTAGE
FREE GIFT

Boleh oder terus ke wasap lesha:
📲 0109113162
📲 0109113162
📲 0109113162
.

Atau
Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
.

#womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar

Penkongsian dari pengguna, katanya JERAGAT dah tak nampak. Plus kulit wajah makin, cerah awet muda, anjal gituuu 😱
.

Seunit krim wdta "RM80 HARGA PROMOSI" boleh pakai sehingga 2 bulan. So memang jimat berganda-ganda lahhh

Grab SET KOMBO 3 WDTA RM240, JIMAT RM60
FREE POSTAGE
FREE GIFT

Boleh oder terus ke wasap lesha:
📲 0109113162
📲 0109113162
📲 0109113162
.

Atau 
Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
.

#womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar
2 0 3 hours ago
@womendesiree_setiawan Profile picture

@womendesiree_setiawan

Stiawan, Perak, Malaysia

Yang ketara sangat, katanya "Eyebag" dah takda lagi 😍

Baru je konsisten pakai 3/4 botol WDTA, dah nampak effect nya. #Alhamdulillah

Kalau dulu sis ni terpaksa gunakan makeup dan jugak mengunakan filter tiap kali bergambar untuk menutupi eybag dia, kini dah tak perlu lagi 😊

Jika dulu kulit wajah sering kali kering, kini dah tak lagi. Bahkan kulit wajah sis ni kelihatan lebih lembap, cerah dan fresh walaupun tanpa secalit makeup tau.

Rasa bloated pun dah takda lagi. So happy-happy lah kan 😘. Ini jugak yang dikatakan, dalaman sihat luaran pun cantik terserlah gituuuu.
.

Seunit krim wdta "RM80 HARGA PROMOSI" boleh pakai sehingga 2 bulan. So memang jimat berganda-ganda lahhh

Grab SET KOMBO 3 WDTA RM240, JIMAT RM60
FREE POSTAGE
FREE GIFT

Boleh oder terus ke wasap lesha:
📲 0109113162
📲 0109113162
📲 0109113162
.

Atau
Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
.

#womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar

Yang ketara sangat, katanya "Eyebag" dah takda lagi 😍

Baru je konsisten pakai 3/4 botol WDTA, dah nampak effect nya. #Alhamdulillah

Kalau dulu sis ni terpaksa gunakan makeup dan jugak mengunakan filter tiap kali bergambar untuk menutupi eybag dia, kini dah tak perlu lagi 😊

Jika dulu kulit wajah sering kali kering, kini dah tak lagi. Bahkan kulit wajah sis ni kelihatan lebih lembap, cerah dan fresh walaupun tanpa secalit makeup tau.

Rasa bloated pun dah takda lagi. So happy-happy lah kan 😘. Ini jugak yang dikatakan, dalaman sihat luaran pun cantik terserlah gituuuu.
.

Seunit krim wdta "RM80 HARGA PROMOSI" boleh pakai sehingga 2 bulan. So memang jimat berganda-ganda lahhh

Grab SET KOMBO 3 WDTA RM240, JIMAT RM60
FREE POSTAGE
FREE GIFT

Boleh oder terus ke wasap lesha:
📲 0109113162
📲 0109113162
📲 0109113162
.

Atau 
Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
.

#womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar
1 0 3 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

InsyaAllah.. Niat segalanya kerana Allah semua akan dpermudahkan.. Asalkan kita lakukan mengikut landasan yg betul. .
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

InsyaAllah.. Niat segalanya kerana Allah semua akan dpermudahkan.. Asalkan kita lakukan mengikut landasan yg betul. .
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
18 0 3 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Kuala Lumpur, Malaysia

Tahukah anda!
Nak kurus hanya perlukan pembetulan daripada pemakanan harian anda...
Senaman? 20%
Selebihnya pemakanan...
Penyakit dtg dpd perut..
Jadikan makanan itu sbg ubat..
Bukan ubat sbg makanan...
😁😎😘😍🤩
.
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Tahukah anda! 
Nak kurus hanya perlukan pembetulan daripada pemakanan harian anda...
Senaman? 20%
Selebihnya pemakanan...
Penyakit dtg dpd perut..
Jadikan makanan itu sbg ubat..
Bukan ubat sbg makanan...
😁😎😘😍🤩
.
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
7 1 8 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Au1 Taman Keramat Permai

Ade tgk Joker? X yah la jadi dia wlupun filem dia best kan.....😀
.
Allah SWT berfirman:

وَابْتَغِ فِيمَآ ءَاتٰىكَ اللَّهُ الدَّارَ الْأَاخِرَةَ ۖ وَلَا تَنْسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا ۖ وَأَحْسِنْ كَمَآ أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَيْكَ ۖ وَلَا تَبْغِ الْفَسَادَ فِى الْأَرْضِ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ "Dan carilah (pahala) negeri akhirat dengan apa yang telah dianugerahkan Allah kepadamu, tetapi janganlah kamu lupakan bagianmu di dunia dan berbuat baiklah (kepada orang lain) sebagaimana Allah telah berbuat baik kepadamu, dan janganlah kamu berbuat kerosakan di bumi. Sungguh, Allah tidak menyukai orang yang berbuat kerusakan."
(QS. Al-Qasas 28: Ayat 77)
.
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Ade tgk Joker? X yah la jadi dia wlupun filem dia best kan.....😀
.
Allah SWT berfirman:

وَابْتَغِ فِيمَآ ءَاتٰىكَ اللَّهُ الدَّارَ الْأَاخِرَةَ ۖ وَلَا تَنْسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا ۖ وَأَحْسِنْ كَمَآ أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَيْكَ ۖ وَلَا تَبْغِ الْفَسَادَ فِى الْأَرْضِ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ "Dan carilah (pahala) negeri akhirat dengan apa yang telah dianugerahkan Allah kepadamu, tetapi janganlah kamu lupakan bagianmu di dunia dan berbuat baiklah (kepada orang lain) sebagaimana Allah telah berbuat baik kepadamu, dan janganlah kamu berbuat kerosakan di bumi. Sungguh, Allah tidak menyukai orang yang berbuat kerusakan."
(QS. Al-Qasas 28: Ayat 77)
.
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
3 0 9 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Kuala Lumpur, Malaysia

Assalam...Hi...
Niat kami bukan nak mngajar tapi lebih nak menunjukkan teknik dan sharing pengalaman utk lose weight, dan sihat..
Teknik utk dptkn Healthy Lifestyle ni bukan mudah klu x de coach dan bimbingan secara berterusan serta detail dan boleh juga sec individu..😘😍☺
.
Apa lagi... G kat wasap, trs pm, dm, mesej dsbnya..
.
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Assalam...Hi...
Niat kami bukan nak mngajar tapi lebih nak menunjukkan teknik dan sharing pengalaman utk lose weight, dan sihat..
Teknik utk dptkn Healthy Lifestyle ni bukan mudah klu x de coach dan bimbingan secara berterusan serta detail dan boleh juga sec individu..😘😍☺
.
Apa lagi... G kat wasap, trs pm, dm, mesej dsbnya..
.
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
7 1 9 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Kuala Lumpur, Malaysia

Allah sayang kita!
Cuma kita jarang sedar.
Juga kita jarang bersyukur.
Bila Allah beri sesuatu, ia bukan kebetulan.
Apa juga. Bukan kebetulan. 😁😁
.
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Allah sayang kita! 
Cuma kita jarang sedar. 
Juga kita jarang bersyukur. 
Bila Allah beri sesuatu, ia bukan kebetulan.
Apa juga. Bukan kebetulan. 😁😁
.
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
15 0 9 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Kuala Lumpur, Malaysia

Ada siapa pernah kena macam ni?
1. Kau akan mudah lupa dan tak kenal orang bila join satu group tu lebih dari 20 orang peserta.
2. Mungkin kau ingat2 lupa bila kat ontrek hanya berselisihan sahaja atau muka tak malu datang tak diundang lepak minum kopi kat bawah fly group orang lain.
3. Mungkin juga sebab orang tu kenal kau dan kau tak kenal dia, tapi dia add kau dalam ni list friend fb/insta sebab mutual friends ramai tapi kau tak tahu pun siapa dia.

Kalau ada lagi punca sebab sila tambah dibawah............😂😁😀
.
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Ada siapa pernah kena macam ni? 
1. Kau akan mudah lupa dan tak kenal orang bila join satu group tu lebih dari 20 orang peserta.
2. Mungkin kau ingat2 lupa bila kat ontrek hanya berselisihan sahaja atau muka tak malu datang tak diundang lepak minum kopi kat bawah fly group orang lain.
3. Mungkin juga sebab orang tu kenal kau dan kau tak kenal dia, tapi dia add kau dalam ni list friend fb/insta sebab mutual friends ramai tapi kau tak tahu pun siapa dia.

Kalau ada lagi punca sebab sila tambah dibawah............😂😁😀
.
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
4 0 10 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Kuala Lumpur, Malaysia

Dua² boleh. Dua² diaras low GI.
Cuma beras perang lebih byk keistimewaannya dan lebih murah... Antara speselnye ialah mengandungi antioksida... 😀
.
Lebih tips dan cepat kurus sihat dlm prog..
Kesihatan anda, anda tentukan...😍
.
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Dua² boleh. Dua² diaras low GI. 
Cuma beras perang lebih byk keistimewaannya dan lebih murah... Antara speselnye ialah mengandungi antioksida... 😀
.
Lebih tips dan cepat kurus sihat dlm prog..
Kesihatan anda, anda tentukan...😍
.
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
4 0 10 hours ago
@thecottoncute Profile picture

@thecottoncute

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah #abph #kebayabatik #peplumcottonmurah

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ . 
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah  #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah  #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah  #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah  #abph #kebayabatik  #peplumcottonmurah
3 1 10 hours ago
@thecottoncute Profile picture

@thecottoncute

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah #abph #kebayabatik #peplumcottonmurah

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ . 
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah  #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah  #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah  #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah  #abph #kebayabatik  #peplumcottonmurah
3 1 10 hours ago
@thecottoncute Profile picture

@thecottoncute

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah #abph #kebayabatik #peplumcottonmurah

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ . 
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah  #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah  #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah  #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah  #abph #kebayabatik  #peplumcottonmurah
2 0 10 hours ago
@thecottoncute Profile picture

@thecottoncute

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah #abph #kebayabatik #peplumcottonmurah

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ . 
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah  #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah  #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah  #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah  #abph #kebayabatik  #peplumcottonmurah
2 0 10 hours ago
@thecottoncute Profile picture

@thecottoncute

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah #abph #kebayabatik #peplumcottonmurah

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ . 
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah  #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah  #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah  #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah  #abph #kebayabatik  #peplumcottonmurah
2 0 10 hours ago
@thecottoncute Profile picture

@thecottoncute

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah #abph #kebayabatik #peplumcottonmurah

👗 NEW ARRIVAL
MINI KURUNG CAMELIA .
PRICE :RM73
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XS
SHOULDER :14''
BUST :34''
WAIST : 30''
HIPS : 36''
LENGTH :66CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :16''
.
SKIRT:
WAIST :30''MAX
HIPS :36''MAX
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL S
SHOULDER :15''
BUST :36''
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :67CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :17.5''
.
SKIRT:
WAIST :32''
HIPS :38''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL M
SHOULDER :15.5''
BUST :38''
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :68CM
SLEEVES :56CM
ARMHOLE :18''
.
SKIRT:
WAIST :34''
HIPS :40''
LENGTH :104CM
.
❤❤❤❤❤ .
LABEL L
SHOULDER :16''
BUST :40''
WAIST :36''
HIPS :42''
LENGTH :69CM
SLEEVES :55CM
ARMHOLE :19''
.
SKIRT:
WAIST :36''MAX
HIPS :42''
LENGTH :105CM
.
❤❤❤❤❤ . 
LABEL XL
SHOULDER :17''
BUST :42''
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :73CM
SLEEVES :57CM
ARMHOLE :20''
.
SKIRT:
WAIST :38''MAX
HIPS :44''
LENGTH :105CM
.
👗PLUS SIZE
MINI KURUNG CAMELIA
PRICE :RM75
ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH
.
LABEL XXL
SHOULDER :17.5''
BUST :44''
WAIST :40''
HIPS :46''
LENGTH :74CM
SLEEVES :58CM
ARMHOLE :22''
.
SKIRT:
WAIST :42''MAX
HIPS :48''MAX
LENGTH :105CM
.
AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL
**_refer measurement guide_
-Material Cotton
-Hidden zip at the back
- SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
.
#bajuraya2019 #bajurayamurahmalaysia #bajurayamurah #bajukurungcottonmurah #bajukendurimurahmurah #kurungmodenmurah #kurungminimurah #kurungriaumurah #kurungcottonmurah  #bazaaronline #bazaarpaknil #onlinemalaysia #ootdmurahmalaysia #bajukurungkedah  #kasutmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #dressbridesmaidmurah #bajubridesmaidmurah  #kurungplussizemurah #naelofarhijab #kebayamurahmalaysia #muzikallawaksuperstar #kurungkedahmurah  #abph #kebayabatik  #peplumcottonmurah
2 0 10 hours ago
@sandaladdiction Profile picture

@sandaladdiction

Design kasut ni pun antara design yang memang RAMAI GILERR customer sis yang minat sebab RINGAN, dan SIMPLE dan tak melecetkan kaki langsung tau 😋😋 .

RM35
Postage RM5 SM RM10 SS
Size 35-40
Black, brown, white
Termasuk promo 3 PASANG RM100
Uolss tekan jeww link whatsapp di profil ig 😘😘

Design kasut ni pun antara design yang memang RAMAI GILERR customer sis yang minat sebab RINGAN, dan SIMPLE dan tak melecetkan kaki langsung tau 😋😋 .

RM35
Postage RM5 SM RM10 SS
Size 35-40
Black, brown, white
Termasuk promo 3 PASANG RM100
Uolss tekan jeww link whatsapp di profil ig 😘😘
42 2 10 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Alhamdulillah banyak agensi/ kerajaan dah sedar dgn situasi ni. 73% xsihat... Jom mision sihatkan lebih ramai kawan2 supaya mak muaz xbebel lg.. ,
.
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Alhamdulillah banyak agensi/ kerajaan dah sedar dgn situasi ni. 73% xsihat... Jom mision sihatkan lebih ramai kawan2 supaya mak muaz xbebel lg.. ,
.
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
11 0 10 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Menu arini syedepppp... Coachees teruja coach lagi terkesima... Setengah org diet kena ikat perut tahan makan. Pelik dlm program kena makan, 5 kali pastu menu syedepp syedepp plak tu tapi bleh kuyusss!! 😁😁
.
So makin ramai sihat & makin ramai kuyus.. Uols bila lagi? 2bulan je lagi nak 20207 ugaiss.... .
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Menu arini syedepppp... Coachees teruja coach lagi terkesima... Setengah org diet kena ikat perut tahan makan. Pelik dlm program kena makan, 5 kali pastu menu syedepp syedepp plak tu tapi bleh kuyusss!! 😁😁
.
So makin ramai sihat & makin ramai kuyus.. Uols bila lagi? 2bulan je lagi nak 20207 ugaiss.... .
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
2 0 10 hours ago
@acoi_aniekhan Profile picture

@acoi_aniekhan

Semoga kita sentiasa dlm rahmatNya... .
Enroll intake november 2019.
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus

Semoga kita sentiasa dlm rahmatNya... .
Enroll intake november 2019. 
Benarkan coach bantu anda utk achieve ur dream body.. 😍😍
Click bio atau wassap 01135996916/01115153747
.
#teamacoianiekhan #dietplan #diet #dietfood #ctdk #ufitonline2019 #makan5kalisehari #healthylifestyle #healthyfood #muzikallawaksuperstar #kurusisawesome #kurussihat #makananhealthy #masaksedap #makansedap
#tipskurus
6 0 10 hours ago
@hazan__mevsimi__ Profile picture

@hazan__mevsimi__

#muziksokakta #muzikallawaksuperstar #muzikler #muzikler #muzikkeyfi #kesfet #kesfettengelen #kesfettreni 🎶🎶🎶🎶____Begeni ve yorumlarınız__icin__çok__tesekkur__💐ederim💐☕🍫~~~♡~~☆☆☆☆🌱⚘🌱⚘

#muziksokakta #muzikallawaksuperstar #muzikler #muzikler #muzikkeyfi #kesfet #kesfettengelen #kesfettreni 🎶🎶🎶🎶____Begeni ve yorumlarınız__icin__çok__tesekkur__💐ederim💐☕🍫~~~♡~~☆☆☆☆🌱⚘🌱⚘
194 55 12 hours ago
@taiko.viral Profile picture

@taiko.viral

TERPAKSA CANTIK AWETMUDA 😱💖
.
Nak harga promo jimat rm40 follow ig @wd_ina sekarang! .
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT DAN JERAWAT. UMUR 30,40, 50, 70 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA
.
Modal murah jer!
Sehari rm2.50
.
❌payah suntik-suntik
❌payah bancuh-bancuh
❌payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah
.
Lulus KKM
Halal Jakim
.
Komen “NAK” sekarang! 💖

@wd_ina
@wd_ina
@wd_ina
.
#mudahcantik #agenwanted #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #tegang #jutawan #cantik #klia #nilai #jerawat #jeragat #singapura #wd #wdta

TERPAKSA CANTIK AWETMUDA 😱💖
.
Nak harga promo jimat rm40 follow ig @wd_ina sekarang! .
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT DAN JERAWAT. UMUR  30,40, 50, 70 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA
.
Modal murah jer!
Sehari rm2.50
.
❌payah suntik-suntik
❌payah bancuh-bancuh
❌payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah
.
Lulus KKM
Halal Jakim
.
Komen “NAK” sekarang! 💖

@wd_ina
@wd_ina
@wd_ina
.
#mudahcantik #agenwanted #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #tegang #jutawan #cantik #klia #nilai #jerawat #jeragat #singapura #wd #wdta
90 0 12 hours ago
@tupakkkstores.co Profile picture

@tupakkkstores.co

New design baru masuk guys🔥pe memang lawa design baju ni😍sekali dah tengok mesti nak beli😉meh2 grab baju ni ngan admin📲5 orang terawal dm admin akan dapat promosi kaw2 punya☑tunggu ape lagi cepat2 grab baju ngan admin sebelum kehabisan stock😘stock terhad sangat tau🤗
==========================================✅ Banyak corak dan pattern untuk dipilih
✅ Sesuai dipakai untuk pelbagai majlis (kahwin, dinner, jalan2)
✅ Jadikan anda digilai ramai (turut dipandang kaum hawa cewahh)
✅Ready Stock T-shirt
✅Pakaian Baru ✅Unisex (Lelaki/Perempuan)
✅Saiz XS S M L XL XXL ✅Kain berkualiti sangat selesa (100%cotton)
✅ Harga MURAH/mampu milik
✅160GSM ( KETEBALAN
✅BRAND 4SQUARE/ 8SQUARE/ ✅NICE APPERAL
====================================
Berminat?
Tekan link kat bio min 📲
NAK ORDER? SCREENSHOT📲
============================ =======
#thirst #tshirtcouplemurah #tshirtmalaysia #tshirtstyle #tshirtprint #tshirtdesign #tshirtcouplemurah #tshirtshop #tshirtonline #tshirtbaek #lawakbodoh #lawakbatak #muzikallawaksuperstar #bajufilamurah #bajufila #bajufilamalaysia #bajustyle #bazaarpaknil #igshop #bajumurah #y15zr #y15 #kronilampupetakofficial #kronilampupetak #budakmoto #ysukuteam🏁 #lc135 #kronilc135 #ysukushuib

New design baru masuk guys🔥pe memang lawa design baju ni😍sekali dah tengok mesti nak beli😉meh2 grab baju ni ngan admin📲5 orang terawal dm admin akan dapat promosi kaw2 punya☑tunggu ape lagi cepat2 grab baju ngan admin sebelum kehabisan stock😘stock terhad sangat tau🤗
==========================================✅ Banyak corak dan pattern untuk dipilih
✅ Sesuai dipakai untuk pelbagai majlis (kahwin, dinner, jalan2)
✅ Jadikan anda digilai ramai (turut dipandang kaum hawa cewahh)
✅Ready Stock T-shirt
✅Pakaian Baru ✅Unisex (Lelaki/Perempuan)
✅Saiz XS S M L XL XXL ✅Kain berkualiti sangat selesa (100%cotton)
✅ Harga MURAH/mampu milik
✅160GSM ( KETEBALAN
✅BRAND 4SQUARE/ 8SQUARE/ ✅NICE APPERAL
====================================
Berminat?
Tekan link kat bio min 📲
NAK ORDER? SCREENSHOT📲
============================ =======
#thirst #tshirtcouplemurah #tshirtmalaysia #tshirtstyle #tshirtprint #tshirtdesign #tshirtcouplemurah #tshirtshop #tshirtonline #tshirtbaek #lawakbodoh #lawakbatak #muzikallawaksuperstar#bajufilamurah #bajufila #bajufilamalaysia#bajustyle#bazaarpaknil#igshop#bajumurah #y15zr #y15 #kronilampupetakofficial #kronilampupetak #budakmoto #ysukuteam🏁 #lc135 #kronilc135 #ysukushuib
35 0 13 hours ago
@tupakkkstores.co Profile picture

@tupakkkstores.co

New design baru masuk guys🔥pe memang lawa design baju ni😍sekali dah tengok mesti nak beli😉meh2 grab baju ni ngan admin📲5 orang terawal dm admin akan dapat promosi kaw2 punya☑tunggu ape lagi cepat2 grab baju ngan admin sebelum kehabisan stock😘stock terhad sangat tau🤗
==========================================✅ Banyak corak dan pattern untuk dipilih
✅ Sesuai dipakai untuk pelbagai majlis (kahwin, dinner, jalan2)
✅ Jadikan anda digilai ramai (turut dipandang kaum hawa cewahh)
✅Ready Stock T-shirt
✅Pakaian Baru ✅Unisex (Lelaki/Perempuan)
✅Saiz XS S M L XL XXL ✅Kain berkualiti sangat selesa (100%cotton)
✅ Harga MURAH/mampu milik
✅160GSM ( KETEBALAN
✅BRAND 4SQUARE/ 8SQUARE/ ✅NICE APPERAL
====================================
Berminat?
Tekan link kat bio min 📲
NAK ORDER? SCREENSHOT📲
============================ =======
#thirst #tshirtcouplemurah #tshirtmalaysia #tshirtstyle #tshirtprint #tshirtdesign #tshirtcouplemurah #tshirtshop #tshirtonline #tshirtbaek #lawakbodoh #lawakbatak #muzikallawaksuperstar #bajufilamurah #bajufila #bajufilamalaysia #bajustyle #bazaarpaknil #igshop #bajumurah #y15zr #y15 #kronilampupetakofficial #kronilampupetak #budakmoto #ysukuteam🏁 #lc135 #kronilc135 #ysukushuib

New design baru masuk guys🔥pe memang lawa design baju ni😍sekali dah tengok mesti nak beli😉meh2 grab baju ni ngan admin📲5 orang terawal dm admin akan dapat promosi kaw2 punya☑tunggu ape lagi cepat2 grab baju ngan admin sebelum kehabisan stock😘stock terhad sangat tau🤗
==========================================✅ Banyak corak dan pattern untuk dipilih
✅ Sesuai dipakai untuk pelbagai majlis (kahwin, dinner, jalan2)
✅ Jadikan anda digilai ramai (turut dipandang kaum hawa cewahh)
✅Ready Stock T-shirt
✅Pakaian Baru ✅Unisex (Lelaki/Perempuan)
✅Saiz XS S M L XL XXL ✅Kain berkualiti sangat selesa (100%cotton)
✅ Harga MURAH/mampu milik
✅160GSM ( KETEBALAN
✅BRAND 4SQUARE/ 8SQUARE/ ✅NICE APPERAL
====================================
Berminat?
Tekan link kat bio min 📲
NAK ORDER? SCREENSHOT📲
============================ =======
#thirst #tshirtcouplemurah #tshirtmalaysia #tshirtstyle #tshirtprint #tshirtdesign #tshirtcouplemurah #tshirtshop #tshirtonline #tshirtbaek #lawakbodoh #lawakbatak #muzikallawaksuperstar#bajufilamurah #bajufila #bajufilamalaysia#bajustyle#bazaarpaknil#igshop#bajumurah #y15zr #y15 #kronilampupetakofficial #kronilampupetak #budakmoto #ysukuteam🏁 #lc135 #kronilc135 #ysukushuib
47 2 13 hours ago
@tupakkkstores.co Profile picture

@tupakkkstores.co

New design baru masuk guys🔥pe memang lawa design baju ni😍sekali dah tengok mesti nak beli😉meh2 grab baju ni ngan admin📲5 orang terawal dm admin akan dapat promosi kaw2 punya☑tunggu ape lagi cepat2 grab baju ngan admin sebelum kehabisan stock😘stock terhad sangat tau🤗
==========================================✅ Banyak corak dan pattern untuk dipilih
✅ Sesuai dipakai untuk pelbagai majlis (kahwin, dinner, jalan2)
✅ Jadikan anda digilai ramai (turut dipandang kaum hawa cewahh)
✅Ready Stock T-shirt
✅Pakaian Baru ✅Unisex (Lelaki/Perempuan)
✅Saiz XS S M L XL XXL ✅Kain berkualiti sangat selesa (100%cotton)
✅ Harga MURAH/mampu milik
✅160GSM ( KETEBALAN
✅BRAND 4SQUARE/ 8SQUARE/ ✅NICE APPERAL
====================================
Berminat?
Tekan link kat bio min 📲
NAK ORDER? SCREENSHOT📲
============================ =======
#thirst #tshirtcouplemurah #tshirtmalaysia #tshirtstyle #tshirtprint #tshirtdesign #tshirtcouplemurah #tshirtshop #tshirtonline #tshirtbaek #lawakbodoh #lawakbatak #muzikallawaksuperstar #bajufilamurah #bajufila #bajufilamalaysia #bajustyle #bazaarpaknil #igshop #bajumurah #y15zr #y15 #kronilampupetakofficial #kronilampupetak #budakmoto #ysukuteam🏁 #lc135 #kronilc135 #ysukushuib

New design baru masuk guys🔥pe memang lawa design baju ni😍sekali dah tengok mesti nak beli😉meh2 grab baju ni ngan admin📲5 orang terawal dm admin akan dapat promosi kaw2 punya☑tunggu ape lagi cepat2 grab baju ngan admin sebelum kehabisan stock😘stock terhad sangat tau🤗
==========================================✅ Banyak corak dan pattern untuk dipilih
✅ Sesuai dipakai untuk pelbagai majlis (kahwin, dinner, jalan2)
✅ Jadikan anda digilai ramai (turut dipandang kaum hawa cewahh)
✅Ready Stock T-shirt
✅Pakaian Baru ✅Unisex (Lelaki/Perempuan)
✅Saiz XS S M L XL XXL ✅Kain berkualiti sangat selesa (100%cotton)
✅ Harga MURAH/mampu milik
✅160GSM ( KETEBALAN
✅BRAND 4SQUARE/ 8SQUARE/ ✅NICE APPERAL
====================================
Berminat?
Tekan link kat bio min 📲
NAK ORDER? SCREENSHOT📲
============================ =======
#thirst #tshirtcouplemurah #tshirtmalaysia #tshirtstyle #tshirtprint #tshirtdesign #tshirtcouplemurah #tshirtshop #tshirtonline #tshirtbaek #lawakbodoh #lawakbatak #muzikallawaksuperstar#bajufilamurah #bajufila #bajufilamalaysia#bajustyle#bazaarpaknil#igshop#bajumurah #y15zr #y15 #kronilampupetakofficial #kronilampupetak #budakmoto #ysukuteam🏁 #lc135 #kronilc135 #ysukushuib
25 0 13 hours ago
‼️OPEN ORDER UNTUK MINGGU INI ‼️ penghantaran hujung minggu sekitar 📌Bangsar
📌Bangsar South
📌 Pantai Dalam
📌 Kajang
📌 Bangi 🎯Tekan link di bio utk order
🎯 Booking order
🎯caj delivery ikut kawasan .

#keropoklekorfresh #keropoklekorsedap#keropoklekor #fooddeliverykajang#fooddeliveryshahalam#fooddeliverypetalingjaya#fooddeliverycheras #jjcm#meletop #melodi#puteriyangditukar #nona #tv3#astrogempak #astroawani#megadramaastro #bazarpaknil#muzikallawaksuperstar#TeamAienLekorSedap #bazarpaknil #ctdk #megadramaastro#sweetdreams #pujaanhatikanda#lelakimuyangdulu #allstarbukakpanggung
5 0 16 hours ago
‼️OPEN ORDER UNTUK MINGGU INI ‼️ penghantaran hujung minggu sekitar 📌Bangsar
📌Bangsar South
📌 Pantai Dalam
📌 Kajang
📌 Bangi 🎯Tekan link di bio utk order
🎯 Booking order
🎯caj delivery ikut kawasan .

#keropoklekorfresh #keropoklekorsedap#keropoklekor #fooddeliverykajang#fooddeliveryshahalam#fooddeliverypetalingjaya#fooddeliverycheras #jjcm#meletop #melodi#puteriyangditukar #nona #tv3#astrogempak #astroawani#megadramaastro #bazarpaknil#muzikallawaksuperstar#TeamAienLekorSedap #bazarpaknil #ctdk #megadramaastro#sweetdreams #pujaanhatikanda#lelakimuyangdulu #allstarbukakpanggung
4 0 16 hours ago
‼️OPEN ORDER UNTUK MINGGU INI ‼️ penghantaran hujung minggu sekitar 📌Bangsar
📌Bangsar South
📌 Pantai Dalam
📌 Kajang
📌 Bangi 🎯Tekan link di bio utk order
🎯 Booking order
🎯caj delivery ikut kawasan .

#keropoklekorfresh #keropoklekorsedap#keropoklekor #fooddeliverykajang#fooddeliveryshahalam#fooddeliverypetalingjaya#fooddeliverycheras #jjcm#meletop #melodi#puteriyangditukar #nona #tv3#astrogempak #astroawani#megadramaastro #bazarpaknil#muzikallawaksuperstar#TeamAienLekorSedap #bazarpaknil #ctdk #megadramaastro#sweetdreams #pujaanhatikanda#lelakimuyangdulu #allstarbukakpanggung
10 0 16 hours ago

Top #muzikallawaksuperstar posts

@zonlawak Profile picture

@zonlawak

Innalillahiwainailaihirojiun.
@kamal_chilok yang baru menyertai #MuzikalLawakSuperstar bersama kumpulan #KroniMLS19 yang lalu telah menghembuskan nafas terakhir akibat terlibat dengan kemalangan jalan raya. Terima kasih kerana menghiburkan kami. Sama-sama kita sedekahkan Al fatihah.

Innalillahiwainailaihirojiun.
@kamal_chilok yang baru menyertai #MuzikalLawakSuperstar bersama kumpulan #KroniMLS19 yang lalu telah menghembuskan nafas terakhir akibat terlibat dengan kemalangan jalan raya. Terima kasih kerana menghiburkan kami. Sama-sama kita sedekahkan Al fatihah.
27,402 593 12 October, 2019
@melatifitri_ Profile picture

@melatifitri_

Hospital Ampang, Pandan Mewah

Berulang kali tgk video ni... Sedih ,terharu sgt... Ya Allah , hanya kau yg dpt membalas jasa mereka semua... Terima kasih semua yg memberi sumbangan utk baby ainul... Terima kasih semua yg doakan baby ainul... Dengan harapan baby ainul sihat seperti baby2 yg lain... In Shaa Allah amin... #Repost @zonlawak (@get_repost)
・・・
Sedikit sumbangan ikhlas daripada rakan-rakan artis dan produksi untuk adik Ainul. Marilah sama-sama kita mendoakan agar adik Ainul kuat dan sembuh daripada penyakit. Kepada @syedaliputeh di doakan semoga tabah dalam menghadapi dugaan ini. Selamat maju jaya untuk Final Muzikal Lawak Superstar malam ini.

Ig : @zonlawak
Fb : PortalZonLawak
#MuzikalLawakSuperstar

Berulang kali tgk video ni... Sedih ,terharu sgt... Ya Allah , hanya kau yg dpt membalas jasa mereka semua... Terima kasih semua yg memberi sumbangan utk baby ainul... Terima kasih semua yg doakan baby ainul... Dengan harapan baby ainul sihat seperti baby2 yg lain... In Shaa Allah amin... #Repost @zonlawak (@get_repost)
・・・
Sedikit sumbangan ikhlas daripada rakan-rakan artis dan produksi untuk adik Ainul. Marilah sama-sama kita mendoakan agar adik Ainul kuat dan sembuh daripada penyakit. Kepada @syedaliputeh di doakan semoga tabah dalam menghadapi dugaan ini. Selamat maju jaya untuk Final Muzikal Lawak Superstar malam ini.

Ig : @zonlawak 
Fb : PortalZonLawak 
#MuzikalLawakSuperstar
670 9 30 August, 2019
@akueatu Profile picture

@akueatu

Salam semua
Alhamdulilah
Untuk peringatan saja yaaa
Tiada kaitan sama siapa2
#Repost @zonlawak with @get_repost
・・・
Kalau player dalam padang pura-pura injured, maybe ini cara untuk dia bangun sambil berlari balik 😂
#UNIMLS19
#MuzikalLawakSuperstar Jumaat jam 9 malam di Astro Warna & Warna Hd
Ig: @zonlawak
Fb: PortalZonLawak
@akueatu @fadbocey @fakhrulunic#
#sayabacakomenkamu
#pantangmundurkecualianknngis
#pantangmundurkecualisygbini
#pantangmundurkecualioperasi

Salam semua 
Alhamdulilah 
Untuk peringatan saja yaaa
Tiada kaitan sama siapa2
#Repost @zonlawak with @get_repost
・・・
Kalau player dalam padang pura-pura injured, maybe ini cara untuk dia bangun sambil berlari balik 😂 
#UNIMLS19 
#MuzikalLawakSuperstar Jumaat jam 9 malam di Astro Warna & Warna Hd 
Ig: @zonlawak
Fb: PortalZonLawak 
@akueatu @fadbocey @fakhrulunic#
#sayabacakomenkamu 
#pantangmundurkecualianknngis 
#pantangmundurkecualisygbini
#pantangmundurkecualioperasi
26,343 218 14 August, 2019
@qiemilio_official Profile picture

@qiemilio_official

30.08.2019
Muzikal Lawak Superstar Akhir..
Persembahan pembukaan
.
@haqiemrusli98_ memang gempak lah!! . . .
#haqiemrusli
#qiemilio
#qiemilioofficialfc
#qofc
#astrogempak
#muzikallawaksuperstar

30.08.2019
Muzikal Lawak Superstar Akhir..
Persembahan pembukaan
.
@haqiemrusli98_ memang gempak lah!! . . . 
#haqiemrusli
#qiemilio
#qiemilioofficialfc
#qofc
#astrogempak
#muzikallawaksuperstar
1,707 32 30 August, 2019
@demi.rindumu Profile picture

@demi.rindumu

Qash Adam yang mana satu pilihan korang😁 @syaiful_zero berjaya meniru 99% mirip @benamirr . Cuma drama akan berlainan tajuk lah 😂
#VoicesMLS19
#MuzikalLawakSuperstar Jumaat jam 9 malam di Astro Warna & Warna Hd
Ig: @zonlawak
Fb: PortalZonLawak
@chiwan_chilok @shihazikir @sharif_zero #SweetDreams
Reposted from @zonlawak

Qash Adam yang mana satu pilihan korang😁 @syaiful_zero berjaya meniru 99% mirip @benamirr . Cuma drama akan berlainan tajuk lah 😂 
#VoicesMLS19 
#MuzikalLawakSuperstar Jumaat jam 9 malam di Astro Warna & Warna Hd 
Ig: @zonlawak
Fb: PortalZonLawak 
@chiwan_chilok @shihazikir @sharif_zero #SweetDreams
Reposted from @zonlawak
4,206 53 21 August, 2019
@fadbocey Profile picture

@fadbocey

Bismillahirohmannirrohim,doakan kami esok difinal #MuzikalLawakSuperstar ,terus doakan dan undi kami U N I ,terima kasih brotha @bazliunic jenguk kami rehearsal td dan tangkap gamba yg cun ni🙏🏻🤲🏻🔥mggu terakhir utk kami bersama mencari idea,moment ini akan kusimpan sampai bile2,Alhamdulillah 🙏🏻 @akueatu @fakhrulunic

Bismillahirohmannirrohim,doakan kami esok difinal #MuzikalLawakSuperstar ,terus doakan dan undi kami U N I ,terima kasih brotha @bazliunic jenguk kami rehearsal td dan tangkap gamba yg cun ni🙏🏻🤲🏻🔥mggu terakhir utk kami bersama mencari idea,moment ini akan kusimpan sampai bile2,Alhamdulillah 🙏🏻 @akueatu @fakhrulunic
14,700 103 29 August, 2019
@bazliunic Profile picture

@bazliunic

Tahniah, ikhlas dari UNIC utk UNI! Walau jauh di mata dekat di hati, kerana kami you and i see. Lokasi berbeza tapi matlamat sama. Sori xdpt datang sbb ada persembahn UNIC yang dah confirm awal, pape pun doa dari jauh utk UNI dan UNIC. Satu kata untuk UNIC & UNIC please... #muzikallawaksuperstar #uni

Tahniah, ikhlas dari UNIC utk UNI! Walau jauh di mata dekat di hati, kerana kami you and i see. Lokasi berbeza tapi matlamat sama. Sori xdpt datang sbb ada persembahn UNIC yang dah confirm awal, pape pun doa dari jauh utk UNI dan UNIC. Satu kata untuk UNIC & UNIC please... #muzikallawaksuperstar #uni
5,994 44 30 August, 2019
@ayu_abas Profile picture

@ayu_abas

Pendekar Mustar dan Pendekar Kenit....dah bagi warning...!!!
.
.
Buat yang terbaik NEWBOH!!!!
.
.
Jangan lupa undi NEWBOH di Muzikal Lawak Superstar malam ni di channel Astro Warna 124...
.
.
Undian SMS :
MLS20 NEWBOH ke 32777
.
.
#newboh #muzikallawaksuperstar
@zonlawak

Pendekar Mustar dan Pendekar Kenit....dah bagi warning...!!!
.
.
Buat yang terbaik NEWBOH!!!!
.
.
Jangan lupa undi NEWBOH di Muzikal Lawak Superstar malam ni di channel Astro Warna 124...
.
.
Undian SMS : 
MLS20 NEWBOH ke 32777
.
.
#newboh #muzikallawaksuperstar 
@zonlawak
4,815 46 30 August, 2019
@fakhrulunic Profile picture

@fakhrulunic

Kalo ada kwn korang yg camni elok ruqyahkan cpt2 🤣.
.
Terus terang penat la nk tahan gelak ats stage dgn perangai senget dua ni..aduuh 🤦🏻‍♂️ mesej UNI, nak minat apa pun jgn sampai taksub lupa diri je k. Sapa dh tgk full? .
.
#unimls2019
#MuzikalLawakSuperstar
@fadbocey
@akueatu
@zonlawak
@astrogempak

Kalo ada kwn korang yg camni elok ruqyahkan cpt2 🤣.
.
Terus terang penat la nk tahan gelak ats stage dgn perangai senget dua ni..aduuh 🤦🏻‍♂️ mesej UNI, nak minat apa pun jgn sampai taksub lupa diri je k. Sapa dh tgk full? .
.
#unimls2019 
#MuzikalLawakSuperstar 
@fadbocey 
@akueatu 
@zonlawak 
@astrogempak
8,337 114 18 August, 2019