#nairaid Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nairaid and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
694.2
Average comment
10.6
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

@_bellaalunaa_ Profile picture

@_bellaalunaa_

Sape senyum dia kalah. Kbyeee 🤪
.
.
.
#LelakiKirimanTuhan #NaiRaid
#RemyIshak #MiraFilzah #ReMyra

Sape senyum dia kalah. Kbyeee 🤪
.
.
.
#LelakiKirimanTuhan #NaiRaid 
#RemyIshak #MiraFilzah #ReMyra
388 19 2 hours ago
@_bellaalunaa_ Profile picture

@_bellaalunaa_

Tak tau kenapa drpd hari tu rindu kat NaiRaid tak hilang2 lagi sampai skrg hahahah. Sementara tunggu memasing masuk set baru Bel terobek dulu lah 😌🙈💕 Jangan marah tau muahhh! 😘
.
.
.
Credit @kimmm_210
#LelakiKirimanTuhan #NaiRaid
#RemyIshak #MiraFilzah #ReMyra

Tak tau kenapa drpd hari tu rindu kat NaiRaid tak hilang2 lagi sampai skrg hahahah. Sementara tunggu memasing masuk set baru Bel terobek dulu lah 😌🙈💕 Jangan marah tau muahhh! 😘
.
.
.
Credit @kimmm_210
#LelakiKirimanTuhan #NaiRaid 
#RemyIshak #MiraFilzah #ReMyra
658 32 3 hours ago
@lilypesona Profile picture

@lilypesona

Lelaki Kiriman Tuhan - Raid & Naira
.
Tidak adil pulak bagi satu lagi drama @remyishak & @mfmirafilzah yang telah memberi impak yg besar kpd para penonton. Jalan cerita yg menarik selain byk meninggalkan mesej2 positif utk dijalankan panduan dan sempadan.
.
Manusia akan dinilai pada bagaimana pengakhiratan hidup mereka bukan yg mereka sudah lakukan pada masa lalu. Itu sudah jadi satu sejarah. Kerana apa yang dilakukan sebelum itu jika disesali dan bertaubat tidak mengulanginya semula, maka Allah akan memberikan pengampuan yg setimpal kpd hambanya.. Jangan menilai seseorang hanya dari luaran sahaja. Jangan sentiasa buruk sangka dan memandang rendah pada kekurangan seseorang tanpa mengenali terlebih dahulu. "Don't judge book by it's cover".
.
.
#lelakikirimantuhan
#NaiRaid
#RemyIshak
#MiraFilzah
#ReMyra
#doayangbaikbaik
#keeponsupportingeachother
#remyishakthelivinglegend

Lelaki Kiriman Tuhan - Raid & Naira
.
Tidak adil pulak bagi satu lagi drama @remyishak & @mfmirafilzah yang telah memberi impak yg besar kpd para penonton. Jalan cerita yg menarik selain byk meninggalkan mesej2 positif utk dijalankan panduan dan sempadan.
.
Manusia akan dinilai pada bagaimana pengakhiratan hidup mereka bukan yg mereka sudah lakukan pada masa lalu. Itu sudah jadi satu sejarah. Kerana apa yang dilakukan sebelum itu jika disesali dan bertaubat tidak mengulanginya semula, maka Allah akan memberikan pengampuan yg setimpal kpd hambanya.. Jangan menilai seseorang hanya dari luaran sahaja. Jangan sentiasa buruk sangka  dan memandang rendah pada kekurangan seseorang tanpa mengenali terlebih dahulu. "Don't judge book by it's cover".
.
.
#lelakikirimantuhan
#NaiRaid
#RemyIshak 
#MiraFilzah 
#ReMyra 
#doayangbaikbaik 
#keeponsupportingeachother 
#remyishakthelivinglegend
253 30 5 hours ago
@lilypesona Profile picture

@lilypesona

Yang baik datangnya drpd Allah, yang tidak baik datangnya drpd diri kita sendiri...😉😊 Sis ni sebenarnya xpandai berkata2. Cuma apa yg sis harapkan ini bukan platform utk bersaing atau nak memburuk-burukkan mane2 pihak. Pilihan adalah ditangan masing2. Tepuk dada tanya hati. Jangan pernah pertikaian pilihan org lain dek kerana pilihan mereka tidak sama dgn pilihan kita. Rambut sama hitam, hati lain2. Lain org lain pandangan dan pendapatnya. .
.
Bagi yg meminati #ReMyra, mohon sokongan anda semua akan berterusan utk karya @remyishak & @mfmirafilzah yg akan datang. Tanpa sokongan anda semua, tiada kejayan bagi mereka. Bagi yg akan, telah, sedang dan sentiasa menyokong, jutaan terima kasih diucapkan. Sis hanya nk sebarkan kasih sayang kpd semua, bukan kebencian, permusuhan atau berbalahan. Mari kita terus bina ukhwah yg baik ini selamanya, aamiin...
.
.
Sokong filem Sangkar, Dendam Pontianak dan karya2 mereka yg akan datang. Kepada yang masih tak boleh move on mcm sis, xmengapa. Silalah menonto kembali di platform2 yg ada. Kepada semua yang telah mengundi, terima kasih. Moga Remyra akan lebih sukses pada masa akan datang.. #Remyra forever
.
.
#PujaanHatiKanda
#PujaanHatiKandaRaya
#LelakiKirimamTuhan
#RemyIshak
#MiraFilzah
#Remyra
#KandaDinda
#NaiRaid
#DannyTiara
#MakAyahAli
#PapaMamaIqy
#BanglongJohanLea
#SangkarMovie
#dendampontianak

Yang baik datangnya drpd Allah, yang tidak baik datangnya drpd diri kita sendiri...😉😊 Sis ni sebenarnya xpandai berkata2. Cuma apa yg sis harapkan ini bukan platform utk bersaing atau nak memburuk-burukkan mane2 pihak. Pilihan adalah ditangan masing2. Tepuk dada tanya hati. Jangan pernah pertikaian pilihan org lain dek kerana pilihan mereka tidak sama dgn pilihan kita. Rambut sama hitam, hati lain2. Lain org lain pandangan dan pendapatnya. .
.
Bagi yg meminati #ReMyra, mohon sokongan anda semua akan berterusan utk karya @remyishak & @mfmirafilzah yg akan datang. Tanpa sokongan anda semua, tiada kejayan bagi mereka. Bagi yg akan, telah, sedang dan sentiasa menyokong, jutaan terima kasih diucapkan. Sis hanya nk sebarkan kasih sayang kpd semua, bukan kebencian, permusuhan atau berbalahan. Mari kita terus bina ukhwah yg baik ini selamanya, aamiin...
.
.
Sokong filem Sangkar, Dendam Pontianak dan karya2 mereka yg akan datang. Kepada yang  masih tak boleh move on mcm sis, xmengapa. Silalah menonto kembali di platform2 yg ada. Kepada semua yang telah mengundi, terima kasih. Moga Remyra akan lebih sukses pada masa akan datang.. #Remyra forever
.
.
#PujaanHatiKanda
#PujaanHatiKandaRaya
#LelakiKirimamTuhan
#RemyIshak
#MiraFilzah
#Remyra
#KandaDinda
#NaiRaid
#DannyTiara
#MakAyahAli
#PapaMamaIqy
#BanglongJohanLea
#SangkarMovie 
#dendampontianak
911 67 15 hours ago
@ratu_sabak Profile picture

@ratu_sabak

Ok sejak berakhirnya undian smlm maka berakhir video2 dari scene PHK, PHK Raya dan LKT di ig saya...moga2 mereka berdua memenangi anugerah, nanti kita sambung masa amugerah telenovela.....Support lah karya2 mereka, jom tonton Sangkar, Dendam Pontianak dan Hajat Ali
.
Klau nak tlg doa bnda lain, doakan je lah, sbb Daripada Abu Darda’, Rasulullah bersabda yang bermaksud: “Doa seorang Muslim kepada saudara Muslimnya secara ghaib (tanpa pengetahuan saudaranya) adalah mustajab (diterima), di sisi kepalanya malaikat yang diutus Allah setiap kali dia mendoakan saudara Muslimnya dengan doa yang baik dan berkatalah malaikat itu, amin! engkau juga beroleh manfaat yang sama.” (Riwayat Muslim). .
.
Satu lagi pesanan jangan bergaduh dgn team2 lain, biarlah diorg nak berharap dan doa apa pon, sbb bnda tu xde salah. Kalau rasa diorg komen benda2 xsepatutnya, jangan bergaduh, berbalas komen di media sosial, kalau xboleh tahan sgt block je diorg tu 😊😊😊. Ingat percakapan, tulisan kita lambang akhlak kita.
.
Kepada sesiapa yang masih mahu menonton phk, lkt dan crenn. Silalah tonton.. Kepada yang mengundi semalam, terima kasih. Remyra forever
.
.
#PujaanHatiKanda
#PujaanHatiKandaRaya
#LelakiKirimamTuhan
#RemyIshak
#MiraFilzah
#Remyra
#KandaDinda
#NaiRaid
#DannyTiara
#MakAyahAli
#PapaMamaIqy
.
Nak tmbh sesuatu kita pon masih #gengbelummoveon #masihxnakmoveon

Ok sejak berakhirnya undian smlm maka berakhir video2 dari scene PHK, PHK Raya dan LKT di ig saya...moga2 mereka berdua memenangi anugerah, nanti kita sambung masa amugerah telenovela.....Support lah karya2 mereka, jom tonton Sangkar, Dendam Pontianak dan Hajat Ali
.
Klau nak tlg doa bnda lain, doakan je lah, sbb Daripada Abu Darda’, Rasulullah bersabda yang bermaksud: “Doa seorang Muslim kepada saudara Muslimnya secara ghaib (tanpa pengetahuan saudaranya) adalah mustajab (diterima), di sisi kepalanya malaikat yang diutus Allah setiap kali dia mendoakan saudara Muslimnya dengan doa yang baik dan berkatalah malaikat itu, amin! engkau juga beroleh manfaat yang sama.” (Riwayat Muslim). .
.
Satu lagi pesanan jangan bergaduh dgn team2 lain, biarlah diorg nak berharap dan doa apa pon, sbb bnda tu xde salah. Kalau rasa diorg komen benda2 xsepatutnya, jangan bergaduh, berbalas komen di media sosial, kalau xboleh tahan sgt block je diorg tu 😊😊😊. Ingat percakapan, tulisan kita lambang akhlak kita.
.
Kepada sesiapa yang masih mahu menonton phk, lkt dan crenn. Silalah tonton.. Kepada yang mengundi semalam, terima kasih. Remyra forever
.
.
#PujaanHatiKanda
#PujaanHatiKandaRaya
#LelakiKirimamTuhan
#RemyIshak
#MiraFilzah
#Remyra
#KandaDinda
#NaiRaid
#DannyTiara
#MakAyahAli
#PapaMamaIqy
.
Nak tmbh sesuatu kita pon masih #gengbelummoveon #masihxnakmoveon
322 50 16 hours ago
@mirafc.indo Profile picture

@mirafc.indo

CintaAllah

Untuk menjalin suatu hubungan yang lama, ada dua orang yang sering berbeda pendapat namun masing masing bersedia untuk saling mengalah , ada yang sama sekali tak bersalah tapi sanggup meminta maaf, ada yang begitu marah sekali tapi berusaha menenangkan hati lalu memaafkan, ada yang benar benar ingin menyerah tapi berhasil mengalahkan ego memilih untuk bertahan. Iya memang sesulit itu dan memang serumit itu, maka cari lah seseorang yang sanggup melakukan semua itu dengan mu dan yakinkan dalam kondisi apapun dia tak kan membiarkan mu berjuang sendiri dan selain menggenggam tangan mu erat dan berkata "tak ada yang tak mungkin selama kita masih memiliki kita" ^_^.
@remyishak @mfmirafilzah .
.
#hajadali #comingsoon #sangkar #AdelleaSofea
#abpbh32 #sweetdreams #DramaMeleTop #LelakiKirimanTuhan #Ame2019
#MiraFilzah #remyishak #PujaanHatiKanda2 #pujaanhatikandaraya
#kakAni #mirafilzah #miraclegacy #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #bollylovers #phk #nairaid #remyra #tv3malaysia #nonatv3 #remyismylove #meletop #ame2019 #mira77 #miraclegacy #stuting

Untuk menjalin suatu hubungan yang lama, ada dua orang yang sering berbeda pendapat namun masing masing bersedia untuk saling mengalah , ada yang sama sekali tak bersalah tapi sanggup meminta maaf, ada yang begitu marah sekali tapi berusaha menenangkan hati lalu  memaafkan, ada yang benar benar ingin menyerah tapi berhasil mengalahkan ego memilih untuk bertahan. Iya memang sesulit itu dan memang serumit itu, maka cari lah seseorang yang sanggup melakukan semua itu dengan mu dan yakinkan dalam kondisi apapun dia tak kan membiarkan mu berjuang sendiri dan selain menggenggam tangan mu erat dan berkata "tak ada yang tak mungkin selama kita masih memiliki kita" ^_^.
@remyishak @mfmirafilzah .
.
#hajadali #comingsoon #sangkar #AdelleaSofea 
#abpbh32 #sweetdreams #DramaMeleTop  #LelakiKirimanTuhan #Ame2019
#MiraFilzah #remyishak #PujaanHatiKanda2 #pujaanhatikandaraya 
#kakAni  #mirafilzah #miraclegacy #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #bollylovers #phk #nairaid #remyra #tv3malaysia #nonatv3 #remyismylove #meletop #ame2019  #mira77  #miraclegacy #stuting
861 7 14 September, 2019
@_bellaalunaa_ Profile picture

@_bellaalunaa_

Rindu yg amat kat #NaiRaid ni. Btw keep on voting guys! Only 2 days left 💥
.
.
.
📌 Link in my bio!
.
#ABPBH32
#GandinganSerasiDrama #GandinganSerasiFilem
#LelakiKirimanTuhan #PujaanHatiKanda #RiseIniKalilah #RemyIshak #MiraFilzah #ReMyra

Rindu yg amat kat #NaiRaid ni. Btw keep on voting guys! Only 2 days left 💥
.
.
.
📌 Link in my bio!
.
#ABPBH32 
#GandinganSerasiDrama #GandinganSerasiFilem 
#LelakiKirimanTuhan #PujaanHatiKanda #RiseIniKalilah #RemyIshak #MiraFilzah #ReMyra
653 9 14 September, 2019
Reposted from @miraclegacy_ (@get_regrann) -  #AdelleaSofea is coming to you by the end of this year dalam slot akasia tv3 InshaAllah. How much do you guys excited for this drama? 🔥

Not to forget, keep on voting LadyBossMF for Abpbh32 sebab hanya tinggal 3 hari shj lagi untuk mengundi. Chaiyok2 💪🏼
.
.
📸 : @edtvmalaysia 
#Mirafilzah #Miraclegacy #TogetherWeStrong - #regrann
.

#hajadali #comingsoon #AdelleaSofea
#abpbh32 #sweetdreams #DramaMeleTop  #LelakiKirimanTuhan #Ame2019
#MiraFilzah #remyishak #PujaanHatiKanda2 #pujaanhatikandaraya 
#kakAni  #mirafilzah #miraclegacy #pujaanhatikanda #remyishak #togetherwestrong #lelakikirimantuhan #akasiatv3 #miramiminghindustan #bollylovers #phk #nairaid #remyra #tv3malaysia #nonatv3 #remyismylove #meletop #ame2019  #mira77  #miraclegacy #stuting
448 1 13 September, 2019
@sya.vip Profile picture

@sya.vip

Just want to get rid of it🌹
Can’t move on with both of them🥰I always supporting you RI&MF♥️
#remyra #sangkarmovie #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #hajatali #tiara #megatdanish #nairaid #mirafilzah #remyishak #miralegacy #remyarmy

Just want to get rid of it🌹
Can’t move on with both of them🥰I always supporting you RI&MF♥️
#remyra #sangkarmovie #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #hajatali #tiara#megatdanish #nairaid#mirafilzah #remyishak #miralegacy #remyarmy
84 3 12 September, 2019

Top #nairaid posts

@hannah.mfri Profile picture

@hannah.mfri

Gentleman👊
.
Reposted from @cikmassmalik - Sweet! ❤🌹
#AME2019
#LelakiKirimanTuhan
#NaiRaid
#remyishak
#MiraFilzah

Jgn lupa undi....!❤ Cr: youtube @wanaruzwan - #regrann

Gentleman👊
.
Reposted from @cikmassmalik -  Sweet! ❤🌹
#AME2019 
#LelakiKirimanTuhan 
#NaiRaid 
#remyishak 
#MiraFilzah

Jgn lupa undi....!❤ Cr: youtube @wanaruzwan - #regrann
1,434 39 30 March, 2019