#nakcantik Instagram Photos & Videos

nakcantik - 1.4m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakcantik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
0.3
Average comment
0.1
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

-
KURUS ONLINE
INTAKE FEBUARY
.
.
.
Saya nak coaching Sape yang suka makan tapi nak turunkan berat badan dengan sihat & makan 5 kali sehari 🤯 .
.
Eh, betul ke boleh turun dengan makan 5kali sehari??? .
.
Haaa.. SHARE & DAN TAG RAKAN ANDA! .
.
Tekan link dekat bio @nor_syafiqah .
.
#nakcantik #kurussihat #kurus #makan
#kemaman #onlinecoaching #fit #workoutmotivation

-
KURUS ONLINE 
INTAKE FEBUARY
.
.
.
Saya nak coaching Sape yang suka makan tapi nak turunkan berat badan dengan sihat & makan 5 kali sehari 🤯 .
.
Eh, betul ke boleh turun dengan makan 5kali sehari??? .
.
Haaa.. SHARE & DAN TAG RAKAN ANDA! .
.
Tekan link dekat bio @nor_syafiqah .
.
#nakcantik #kurussihat #kurus #makan 
#kemaman #onlinecoaching #fit #workoutmotivation
0 0 58 seconds ago

" 𝙋𝙚𝙖𝙝 𝙤𝙞𝙞𝙞𝙞 𝙙𝙖𝙝 𝙗𝙚𝙡𝙞 𝙠𝙚 𝙠𝙖𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙧𝙖𝙮𝙖 𝙣𝙖𝙣𝙩𝙞? 𝙏𝘼𝙆 𝘽𝙀𝙇𝙄 𝙇𝘼𝙂𝙄?? 𝙒𝙚𝙝 𝙋𝙚𝙖𝙝 𝙖𝙠𝙪 𝙥𝙚𝙧𝙜𝙞 𝙇𝙖𝙧𝙚𝙞𝙣𝙖 𝙨𝙚𝙢𝙖𝙡𝙖𝙢 𝙧𝙖𝙢𝙖𝙞 𝙗𝙚𝙩𝙪𝙡 𝙤𝙧𝙖𝙣𝙜 𝙗𝙚𝙡𝙞 𝙠𝙖𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙗𝙪𝙖𝙩 𝙩𝙚𝙢𝙥𝙖𝙝 𝙗𝙖𝙟𝙪 𝙧𝙖𝙮𝙖... 𝘼𝙠𝙪 𝙥𝙪𝙣 𝙗𝙚𝙡𝙞 𝙡𝙚𝙗𝙞𝙝 𝙖𝙡𝙖𝙣𝙜2 𝙩𝙪 𝙖𝙠𝙪 𝙗𝙪𝙖𝙩 𝙡𝙖𝙝 𝙗𝙖𝙟𝙪 𝙠𝙪𝙧𝙪𝙣𝙜 𝙡𝙚𝙗𝙞𝙝 "
.
Ya allah betul tu memang ramai yang dah beli kain untuk tempah baju raya tau.. AWAL LAGI NAK TEMPAH BAJU RAYA?? Tahu tak tinggal 4 bulan lagi nak raya?? Kalau kain macam2 design kita boleh tempah, ikut citarasa kita sendiri lagi puas hati.
.
Macam2 design kain ada dekat Lareina , cakap je nak design style apa semua ada kat situ. Anda masih tak ada lagi tema warna untuk raya ni? Jangan risau staff kami akan bantu anda. Kami akan cari kain yang sesuai supaya raya anda akan jadi raya yang paling terbaik. .
𝗝𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻 𝘁𝗲𝗿𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀 𝗽𝗲𝗹𝘂𝗮𝗻𝗴 𝗸𝗲𝗲𝗺𝗮𝘀𝗮𝗻 𝗻𝗶 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝘀𝗵𝗼𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴 𝘀𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗶𝗻 𝗿𝗮𝘆𝗮. 𝗝𝗼𝗺 𝘀𝗶𝗻𝗴𝗴𝗮𝗵 𝗟𝗮𝗿𝗲𝗶𝗻𝗮 𝘀𝗲𝗸𝗮𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗷𝘂𝗴𝗮!
.
𝐀𝐥𝐚𝐦𝐚𝐭 𝐊𝐞𝐝𝐚𝐢 𝐊𝐚𝐢𝐧 𝐋𝐚𝐫𝐞𝐢𝐧𝐚👇
Lot G - 60 17 Ground Floor,
Kompleks PKNS Shah Alam.
Google map :
https://bit.ly/36ttgpG
.
𝐇𝐮𝐛𝐮𝐧𝐠𝐢 𝐤𝐚𝐦𝐢 𝐬𝐞𝐤𝐚𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐚𝐭𝐚𝐮 𝐭𝐞𝐤𝐚𝐧 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐝𝐢 𝐛𝐚𝐰𝐚𝐡
𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐬𝐞𝐛𝐚𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐩𝐞𝐫𝐭𝐚𝐧𝐲𝐚𝐚𝐧👇
0168889165/ciptajenamasendiri
0168889165/ciptajenamasendiri
0168889165/ciptajenamasendiri
.
#kainpasangmurah #bajumurah #kainpasangterkini #kainborong #gomen #kainpasangonline #onlineshop #sayajualkainpasang #sayajualmurah #corakbatik #bazarpaknil #borongkainpasang #lareina #rawang #pknsshahalam #kainpasangcantik #sayajual #cikgu #jualkain #cikgusekolah #bajumuslimah #bajukurung #shawl #wanita #nakcantik #sayajualkain #malaysiasoon #binajenamasendiri

" 𝙋𝙚𝙖𝙝 𝙤𝙞𝙞𝙞𝙞 𝙙𝙖𝙝 𝙗𝙚𝙡𝙞 𝙠𝙚 𝙠𝙖𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙧𝙖𝙮𝙖 𝙣𝙖𝙣𝙩𝙞? 𝙏𝘼𝙆 𝘽𝙀𝙇𝙄 𝙇𝘼𝙂𝙄?? 𝙒𝙚𝙝 𝙋𝙚𝙖𝙝 𝙖𝙠𝙪 𝙥𝙚𝙧𝙜𝙞 𝙇𝙖𝙧𝙚𝙞𝙣𝙖 𝙨𝙚𝙢𝙖𝙡𝙖𝙢 𝙧𝙖𝙢𝙖𝙞 𝙗𝙚𝙩𝙪𝙡 𝙤𝙧𝙖𝙣𝙜 𝙗𝙚𝙡𝙞 𝙠𝙖𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙗𝙪𝙖𝙩 𝙩𝙚𝙢𝙥𝙖𝙝 𝙗𝙖𝙟𝙪 𝙧𝙖𝙮𝙖... 𝘼𝙠𝙪 𝙥𝙪𝙣 𝙗𝙚𝙡𝙞 𝙡𝙚𝙗𝙞𝙝 𝙖𝙡𝙖𝙣𝙜2 𝙩𝙪 𝙖𝙠𝙪 𝙗𝙪𝙖𝙩 𝙡𝙖𝙝 𝙗𝙖𝙟𝙪 𝙠𝙪𝙧𝙪𝙣𝙜 𝙡𝙚𝙗𝙞𝙝 "
.
Ya allah betul tu memang ramai yang dah beli kain untuk tempah baju raya  tau.. AWAL LAGI NAK TEMPAH BAJU RAYA?? Tahu tak tinggal 4 bulan lagi nak raya?? Kalau kain macam2 design kita boleh tempah, ikut citarasa kita sendiri lagi puas hati.
.
Macam2 design kain ada dekat Lareina , cakap je nak design style apa semua ada kat situ. Anda masih tak ada lagi tema warna untuk raya ni? Jangan risau staff kami akan bantu anda. Kami akan cari kain yang sesuai supaya raya anda akan jadi raya yang paling terbaik. .
𝗝𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻 𝘁𝗲𝗿𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀 𝗽𝗲𝗹𝘂𝗮𝗻𝗴 𝗸𝗲𝗲𝗺𝗮𝘀𝗮𝗻 𝗻𝗶 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝘀𝗵𝗼𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴 𝘀𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗶𝗻 𝗿𝗮𝘆𝗮. 𝗝𝗼𝗺 𝘀𝗶𝗻𝗴𝗴𝗮𝗵 𝗟𝗮𝗿𝗲𝗶𝗻𝗮 𝘀𝗲𝗸𝗮𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗷𝘂𝗴𝗮!
.
𝐀𝐥𝐚𝐦𝐚𝐭 𝐊𝐞𝐝𝐚𝐢 𝐊𝐚𝐢𝐧 𝐋𝐚𝐫𝐞𝐢𝐧𝐚👇
Lot G - 60 17 Ground Floor,
Kompleks PKNS Shah Alam.
Google map :
https://bit.ly/36ttgpG
.
𝐇𝐮𝐛𝐮𝐧𝐠𝐢 𝐤𝐚𝐦𝐢 𝐬𝐞𝐤𝐚𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐚𝐭𝐚𝐮 𝐭𝐞𝐤𝐚𝐧 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐝𝐢 𝐛𝐚𝐰𝐚𝐡
𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐬𝐞𝐛𝐚𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐩𝐞𝐫𝐭𝐚𝐧𝐲𝐚𝐚𝐧👇
0168889165/ciptajenamasendiri
0168889165/ciptajenamasendiri
0168889165/ciptajenamasendiri
.
#kainpasangmurah #bajumurah #kainpasangterkini #kainborong #gomen #kainpasangonline #onlineshop #sayajualkainpasang #sayajualmurah #corakbatik #bazarpaknil #borongkainpasang #lareina #rawang #pknsshahalam #kainpasangcantik #sayajual #cikgu #jualkain #cikgusekolah #bajumuslimah #bajukurung #shawl #wanita #nakcantik #sayajualkain #malaysiasoon #binajenamasendiri
0 0 1 minute ago

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
“Sebelum keluar rumah, Sai apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang Sai pakai ni tak mudah crack.”
.
Haaa, Sai pun pakai #DemicaWhiteningLotion tau untuk melindungi kulit dan untuk make up tahan lebih lama.
.
Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni?
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa
.
Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea🤗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
“Sebelum keluar rumah, Sai apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang Sai pakai ni tak mudah crack.”
.
Haaa, Sai pun pakai #DemicaWhiteningLotion tau untuk melindungi kulit dan untuk make up tahan lebih lama.
.
Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni?
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa
.
Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea🤗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 minutes ago

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
http://Www.wassap.my/+601162444553
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
http://Www.wassap.my/+601162444553
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 minutes ago

Siapa kat sini suka beli skincare banyak-banyak? Lagi-lagi waktu sale, memang shopping betul-betul nak buat stock. Kalau nak tahu, setiap produk skincare ni ada expiry date tau. Tapi ada 2 jenis expiry date untuk skincare ni.⠀
.⠀
Yang pertama ialah expiry date yang kita panggil sebagai ‘shelf life’. Shelf life ni bermaksud jangka hayat penggunaan skincare yang telahpun kita buka. Bila dah buka tu make sure pakai dalam tempoh ‘shelf life’ produk tersebut untuk elak berlaku apa-apa iritasi pada kulit.⠀
.⠀
Jenis expiry date yang kedua ialah expiry date untuk produk yang kita simpan dan tak pernah dibuka. Yang jenis suka simpan buat stock tu, makesure korang pakai tau produk-produk tu sebelum produk tu jadi rosak. Nanti rugi je.⠀
.⠀
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)⠀
Brightening Series Super HA Serum RM45.00 ( ahli RM40.50 )⠀
Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40)⠀
Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10)⠀
UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10)⠀
Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40)⠀
UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10)⠀
Pearl Essence RM55.00 (ahli RM49.50)⠀
.⠀
Hai korang, berminat untuk dapatkan produk ST boleh Whatsapp kami. Klik link dibawah okayhh 👇⠀

https://buff.ly/2wGDvqK⠀
.⠀
#sendayutinggi #scartoner #brsserum #facecleansingmakeupremovinggel #rosestemcell #uvcreamspf50 #mattesunscreen #pearlessence #stshooperss #amazing #100likes #bestseller #sayajualsendayutinggi #hotselling #beauty #hairstagram #nakcantik #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping #sendayutinggimeru

Siapa kat sini suka beli skincare banyak-banyak? Lagi-lagi waktu sale, memang shopping betul-betul nak buat stock. Kalau nak tahu, setiap produk skincare ni ada expiry date tau. Tapi ada 2 jenis expiry date untuk skincare ni.⠀
.⠀
Yang pertama ialah expiry date yang kita panggil sebagai ‘shelf life’. Shelf life ni bermaksud jangka hayat penggunaan skincare yang telahpun kita buka. Bila dah buka tu make sure pakai dalam tempoh ‘shelf life’ produk tersebut untuk elak berlaku apa-apa iritasi pada kulit.⠀
.⠀
Jenis expiry date yang kedua ialah expiry date untuk produk yang kita simpan dan tak pernah dibuka. Yang jenis suka simpan buat stock tu, makesure korang pakai tau produk-produk tu sebelum produk tu jadi rosak. Nanti rugi je.⠀
.⠀
Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35)⠀
Brightening Series Super HA Serum RM45.00 ( ahli RM40.50 )⠀
Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40)⠀
Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10)⠀
UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10)⠀
Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40)⠀
UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10)⠀
Pearl Essence RM55.00 (ahli RM49.50)⠀
.⠀
Hai korang, berminat untuk dapatkan produk ST boleh Whatsapp kami. Klik link dibawah okayhh 👇⠀
⠀
https://buff.ly/2wGDvqK⠀
.⠀
#sendayutinggi #scartoner #brsserum #facecleansingmakeupremovinggel #rosestemcell #uvcreamspf50 #mattesunscreen #pearlessence #stshooperss #amazing #100likes #bestseller #sayajualsendayutinggi#hotselling #beauty #hairstagram #nakcantik #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping#sendayutinggimeru
0 0 13 minutes ago

Atas permintaan ramai ! CNY PROMO kita EXTEND bermula 27-31hb sahaja ! So bulan depan dah tak ada promo yang ini tau ! .
.
Nak grab offer ni tapi untuk bulan depan? Boleh sayang! Cuma kena booking awal date korang dengan Sara okay ! 😄
.
👉🏻Set Combo Special RM50 (NP/RM118)
👉🏻Aleumdaun Facial Treatment RM90 (NP/RM185)
👉🏻Carbon Peel Laser Treatment RM100 + Cleopatra Treatment RM100 (NP/RM500)
👉🏻Piao Liang Facial Treatment RM99 (N/P RM150)
.
Komen "SAYA NAK" sekarang untuk dapatkan Promo CNY kita
.
Nakkan something special? Klik link di bio sekarang 🔥
.
#hannanmedispabatupahat #hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spabatupahat #facialmurah #spamurah #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #taknakcantikjangantengok #noweveryonecancantik #hmbp #nakcantik #feedbackpositive #jdt #bangsajohor #johordarultakzim #batupahat #spamuka #skinsihat #skincantik #skinflawless #promorm99

Atas permintaan ramai ! CNY PROMO kita EXTEND bermula 27-31hb sahaja ! So bulan depan dah tak ada promo yang ini tau ! .
.
Nak grab offer ni tapi untuk bulan depan? Boleh sayang! Cuma kena booking awal date korang dengan Sara okay ! 😄
.
👉🏻Set Combo Special RM50 (NP/RM118)
👉🏻Aleumdaun Facial Treatment RM90 (NP/RM185)
👉🏻Carbon Peel Laser Treatment RM100 + Cleopatra Treatment RM100 (NP/RM500)
👉🏻Piao Liang Facial Treatment RM99 (N/P RM150)
.
Komen "SAYA NAK" sekarang untuk dapatkan Promo CNY kita
.
Nakkan something special? Klik link di bio sekarang 🔥
.
#hannanmedispabatupahat #hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spabatupahat #facialmurah #spamurah  #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #taknakcantikjangantengok #noweveryonecancantik #hmbp #nakcantik #feedbackpositive #jdt #bangsajohor #johordarultakzim #batupahat #spamuka #skinsihat #skincantik #skinflawless #promorm99
1 0 14 minutes ago

SUPRISE UNTUK HUBBY
.
.
Happy Kan bila hubby tetibe sEnyum LERET LERET pastu tanya sayang lain macam je Tu. Macam Makin padat. Makin besar. .
SUKA KAN BUAT SUPRISE UNTUK HUBBY CAMNi.
Bukan basher basher tauuuu. Tangkap leff terus❤️❤️
.
. .
Wassap sekarang. 011 63935193
Wassap sekarang. 011 63935193
Wassap sekarang. 011 63935193
.
#dianzvitamin #bconfidentadvance #pinkylady #nakcantik #cikgumalaysia #pengantinbaru #uitmshahalam #menyusubaby #propaquinklang #uitmdihatiku #usm #propaquin #uitmpuncakalam #unisel #propaquinbrunei #propaquinwowbooms #uitm #bconfident #uitmterengganu #uitmskudai #mantap #uitmmelaka #usmc #upm #sisfel #upsi #teammasryana #breastserum #breastcream

SUPRISE UNTUK HUBBY
.
.
Happy Kan bila hubby tetibe sEnyum LERET LERET pastu tanya sayang lain macam je Tu. Macam Makin padat. Makin besar. .
SUKA KAN BUAT SUPRISE UNTUK HUBBY CAMNi. 
Bukan basher basher tauuuu. Tangkap leff terus❤️❤️
.
. .
Wassap sekarang. 011 63935193
Wassap sekarang. 011 63935193
Wassap sekarang. 011 63935193
.
#dianzvitamin #bconfidentadvance #pinkylady  #nakcantik #cikgumalaysia #pengantinbaru #uitmshahalam #menyusubaby #propaquinklang #uitmdihatiku #usm #propaquin #uitmpuncakalam #unisel #propaquinbrunei #propaquinwowbooms #uitm #bconfident #uitmterengganu  #uitmskudai  #mantap #uitmmelaka #usmc #upm #sisfel #upsi #teammasryana #breastserum #breastcream
0 0 15 minutes ago

beauty drink rm9.90sm
beautyshots tea rm39.20sem
whitening powder rm29
-
3 items yang berasaskan dari tumbuh tumbuhan semulajadi dan sangat baik khasiatnya, sesuai untuk anda yang dah putus asa mencari solusi masalah kecantikan anda. cuba ini dan rasakan selepas 3 hari kejelitaan anda akan terserlah
-
Dm/wasap 0196699502 @ klik link di bio ig untuk order produk² 🔥🔥🔥 dari @seridarass
-

#seridarassputrajaya #seridarass #putrajaya #wargaputrajaya #komunitiputrajaya #nakcantik #cantik #nakputihgebu #nakkulitpinkish #presint18 #presint17 #presint16 #presint15 #presintdiplomatik #presint14 #presint11 #presint10 #presint9 #presint8 #presint7 #presint6 #presint5 #presint4 #presint3 #presint2 #presint1 #seridarassberkesan #seridarassmurah #seridarasspower

beauty drink rm9.90sm
beautyshots tea rm39.20sem
whitening powder rm29
-
3 items yang berasaskan dari tumbuh tumbuhan semulajadi dan sangat baik khasiatnya, sesuai untuk anda yang dah putus asa mencari solusi masalah kecantikan anda. cuba ini dan rasakan selepas 3 hari kejelitaan anda akan terserlah
-
Dm/wasap 0196699502 @ klik link di bio ig untuk order produk² 🔥🔥🔥 dari @seridarass
-

#seridarassputrajaya#seridarass#putrajaya#wargaputrajaya#komunitiputrajaya#nakcantik#cantik#nakputihgebu#nakkulitpinkish#presint18#presint17#presint16#presint15#presintdiplomatik#presint14#presint11#presint10#presint9#presint8#presint7#presint6#presint5#presint4#presint3#presint2#presint1#seridarassberkesan#seridarassmurah#seridarasspower
0 0 15 minutes ago

Pakai demica whitening lotion baru lh ptih sekata..x ad lh istilah muka putih tangan HITAM..hihi
http://www.wasap.my/601151948559/demica.briliant
KENAPA DEMICA LOTION TERBAIK DARI LOTION LAIN?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit dan yang paling best ada spf 50. So, nanti kulit uolls tak kena sunburn. Sangat sesuai utk uolls yang ada masalah kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh merawat dan melindung kulit.

Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Jomm dapatkan harini dgn agent terdekat. Komen “NAK” utk agent COD depan pintu SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Pakai demica whitening lotion baru lh ptih sekata..x ad lh istilah muka putih tangan HITAM..hihi
http://www.wasap.my/601151948559/demica.briliant 
KENAPA DEMICA LOTION TERBAIK DARI LOTION LAIN?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit dan yang paling best ada spf 50. So, nanti kulit uolls tak kena sunburn. Sangat sesuai utk uolls yang ada masalah kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh merawat dan melindung kulit.

Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Jomm dapatkan harini dgn agent terdekat. Komen “NAK” utk agent COD depan pintu SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 minutes ago

Pakai demica whitening lotion baru lh ptih sekata..x ad lh istilah muka putih tangan HITAM..hihi
http://www.wasap.my/601151948559/demica,briliant

KENAPA DEMICA LOTION TERBAIK DARI LOTION LAIN?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit dan yang paling best ada spf 50. So, nanti kulit uolls tak kena sunburn. Sangat sesuai utk uolls yang ada masalah kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh merawat dan melindung kulit.

Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Jomm dapatkan harini dgn agent terdekat. Komen “NAK” utk agent COD depan pintu SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Pakai demica whitening lotion baru lh ptih sekata..x ad lh istilah muka putih tangan HITAM..hihi
http://www.wasap.my/601151948559/demica,briliant

KENAPA DEMICA LOTION TERBAIK DARI LOTION LAIN?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit dan yang paling best ada spf 50. So, nanti kulit uolls tak kena sunburn. Sangat sesuai utk uolls yang ada masalah kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh merawat dan melindung kulit.

Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Jomm dapatkan harini dgn agent terdekat. Komen “NAK” utk agent COD depan pintu SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 24 minutes ago

Pilihan Mawaddah. Dalam banyak-banyak EO, Mawaddah suka sangat pilih EO ImmuPower. Tukar lah kedusukan pun, dia tetap pilih ImmuPower 😁.
.
ImmuPower ni bagus sangat. Tapi sayang dah takde stock kat Malaysia sebab nak relabelling.
.
Korang jangan risau, walau ImmuPower ni dah takde, akak boleh rekomen EO lain yang sesuai dengan masalah korang.
.
Meh klik link di bio akak untuk maklumat lanjut 😘.
.
“Essential Oil Change Our Lifestyle”.
.
#EssentialOil  #yleo
#YoungLivingKuantan
#YoungLivingPekan
#YoungLivingRompin
#YoungLivingKemaman
#yleomasjidtanah
#YoungLivingMalaysia
#YoungLivingMurah
#DuniaMinyakYLEO
#TeamHasliza
#CODkuantan #Malaysia
#Selesema  #Stress 
#BatukKahak
#Semulajadi #influenza
#NakSihat #NakKurus
#NakCantik
#SavvyMinerals
#PremiumStarterKit
#NingxiaRed
#tidurnyenyak
#gengmakmak
#MinyakTerapi
#1Rumah1PSK
#FreeGift
#Assalamualaikum

Pilihan Mawaddah. Dalam banyak-banyak EO, Mawaddah suka sangat pilih EO ImmuPower. Tukar lah kedusukan pun, dia tetap pilih ImmuPower 😁.
.
ImmuPower ni bagus sangat. Tapi sayang dah takde stock kat Malaysia sebab nak relabelling.
.
Korang jangan risau, walau ImmuPower ni dah takde, akak boleh rekomen EO lain yang sesuai dengan masalah korang.
.
Meh klik link di bio akak untuk maklumat lanjut 😘.
.
“Essential Oil Change Our Lifestyle”.
.
#EssentialOil  #yleo
#YoungLivingKuantan
#YoungLivingPekan 
#YoungLivingRompin
#YoungLivingKemaman
#yleomasjidtanah
#YoungLivingMalaysia
#YoungLivingMurah 
#DuniaMinyakYLEO 
#TeamHasliza
#CODkuantan  #Malaysia
#Selesema  #Stress 
#BatukKahak
#Semulajadi  #influenza 
#NakSihat  #NakKurus
#NakCantik 
#SavvyMinerals 
#PremiumStarterKit 
#NingxiaRed 
#tidurnyenyak 
#gengmakmak 
#MinyakTerapi 
#1Rumah1PSK
#FreeGift 
#Assalamualaikum
0 0 24 minutes ago

Pakai demica whitening lotion baru lh ptih sekata..x ad lh istilah muka putih tangan HITAM..hihi
http://www.wasap.my/601151948559/demica, briliant

KENAPA DEMICA LOTION TERBAIK DARI LOTION LAIN?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit dan yang paling best ada spf 50. So, nanti kulit uolls tak kena sunburn. Sangat sesuai utk uolls yang ada masalah kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh merawat dan melindung kulit.

Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Jomm dapatkan harini dgn agent terdekat. Komen “NAK” utk agent COD depan pintu SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Pakai demica whitening lotion baru lh ptih sekata..x ad lh istilah muka putih tangan HITAM..hihi
http://www.wasap.my/601151948559/demica, briliant

KENAPA DEMICA LOTION TERBAIK DARI LOTION LAIN?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit dan yang paling best ada spf 50. So, nanti kulit uolls tak kena sunburn. Sangat sesuai utk uolls yang ada masalah kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh merawat dan melindung kulit.

Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Jomm dapatkan harini dgn agent terdekat. Komen “NAK” utk agent COD depan pintu SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 25 minutes ago

Hye guys.. Offer masih berjalan ye 👍
.
NAK TAK BUAT FACIAL TREATMENT DGN HASIL YG MENAKJUBKAN ? .
.
Kombinasi SKINCARE ELYSYLE + MESIN ETERNAL BEAUTY menyelesaikan masalah kulit muka anda daripada bawah kulit sedalam 4 mm
.
.
KENAPA FACIAL KAMI BEST ❓
.
✅ V-shape dalam masa 10 minit ✅ TOTOK WAJAH yg membuatkan muka ada naik & cantik berseri ✅ Rawat kulit anda drpd dalaman ✅ NATURAL SKINCARE ✅ Matikan jerawat & kurangkan jeragat ✅ Kurangkan parut jerawat ✅ Kecilkan liang pori ✅ Kulit anda akan menjadi pinkish ✅ Hilangkan kulit kusam anda ✅ No more mata panda .
.
MESIN dari Korea & SKINCARE dari Jepun . Negara-negara ini merupakan penghasil skincare & kosmetic yg sgt berkualiti .
.
Sempena CNY , kami nak bagi potongan harga facial 50% kpd 30 orang yang TERAWAL . Cepat WhatsApp kami sebelum terlambat .
Klik link WhatsApp di bawah sekarang .
www.wasap.my/60182888683/CNYfacial.
.
.
#enigmabeauty #bisnesonline #mobilespa #homefacial #homefacialonline #homefacialspa #homefacialtreatment #elysyle #coddymaembong #nakcantik #makeup #flawless

Hye guys.. Offer masih berjalan ye 👍
.
NAK TAK BUAT FACIAL TREATMENT DGN HASIL YG MENAKJUBKAN ? .
.
Kombinasi SKINCARE ELYSYLE + MESIN ETERNAL BEAUTY menyelesaikan masalah kulit muka anda daripada bawah kulit sedalam 4 mm
.
.
KENAPA FACIAL KAMI BEST ❓
.
✅ V-shape dalam masa 10 minit ✅ TOTOK WAJAH yg membuatkan muka ada naik & cantik berseri ✅ Rawat kulit anda drpd dalaman ✅ NATURAL SKINCARE ✅ Matikan jerawat & kurangkan jeragat ✅ Kurangkan parut jerawat ✅ Kecilkan liang pori ✅ Kulit anda akan menjadi pinkish ✅ Hilangkan kulit kusam anda ✅ No more mata panda .
.
MESIN dari Korea & SKINCARE dari Jepun . Negara-negara ini merupakan penghasil skincare & kosmetic yg sgt berkualiti .
.
Sempena CNY , kami nak bagi potongan harga facial 50% kpd 30 orang yang TERAWAL . Cepat WhatsApp kami sebelum terlambat .
Klik link WhatsApp di bawah sekarang .
www.wasap.my/60182888683/CNYfacial.
.
.
#enigmabeauty #bisnesonline #mobilespa #homefacial #homefacialonline #homefacialspa #homefacialtreatment #elysyle #coddymaembong #nakcantik #makeup #flawless
0 0 25 minutes ago

Hye guys.. Offer masih berjalan ye 👍
.
NAK TAK BUAT FACIAL TREATMENT DGN HASIL YG MENAKJUBKAN ? .
.
Kombinasi SKINCARE ELYSYLE + MESIN ETERNAL BEAUTY menyelesaikan masalah kulit muka anda daripada bawah kulit sedalam 4 mm
.
.
KENAPA FACIAL KAMI BEST ❓
.
✅ V-shape dalam masa 10 minit ✅ TOTOK WAJAH yg membuatkan muka ada naik & cantik berseri ✅ Rawat kulit anda drpd dalaman ✅ NATURAL SKINCARE ✅ Matikan jerawat & kurangkan jeragat ✅ Kurangkan parut jerawat ✅ Kecilkan liang pori ✅ Kulit anda akan menjadi pinkish ✅ Hilangkan kulit kusam anda ✅ No more mata panda .
.
MESIN dari Korea & SKINCARE dari Jepun . Negara-negara ini merupakan penghasil skincare & kosmetic yg sgt berkualiti .
.
Sempena CNY , kami nak bagi potongan harga facial 50% kpd 30 orang yang TERAWAL . Cepat WhatsApp kami sebelum terlambat .
Klik link WhatsApp di bawah sekarang .
www.wasap.my/60182888683/CNYfacial.
.
.
#enigmabeauty #bisnesonline #mobilespa #homefacial #homefacialonline #homefacialspa #homefacialtreatment #elysyle #coddymaembong #nakcantik #makeup #flawless

Hye guys.. Offer masih berjalan ye 👍
.
NAK TAK BUAT FACIAL TREATMENT DGN HASIL YG MENAKJUBKAN ? .
.
Kombinasi SKINCARE ELYSYLE + MESIN ETERNAL BEAUTY menyelesaikan masalah kulit muka anda daripada bawah kulit sedalam 4 mm
.
.
KENAPA FACIAL KAMI BEST ❓
.
✅ V-shape dalam masa 10 minit ✅ TOTOK WAJAH yg membuatkan muka ada naik & cantik berseri ✅ Rawat kulit anda drpd dalaman ✅ NATURAL SKINCARE ✅ Matikan jerawat & kurangkan jeragat ✅ Kurangkan parut jerawat ✅ Kecilkan liang pori ✅ Kulit anda akan menjadi pinkish ✅ Hilangkan kulit kusam anda ✅ No more mata panda .
.
MESIN dari Korea & SKINCARE dari Jepun . Negara-negara ini merupakan penghasil skincare & kosmetic yg sgt berkualiti .
.
Sempena CNY , kami nak bagi potongan harga facial 50% kpd 30 orang yang TERAWAL . Cepat WhatsApp kami sebelum terlambat .
Klik link WhatsApp di bawah sekarang .
www.wasap.my/60182888683/CNYfacial.
.
.
#enigmabeauty #bisnesonline #mobilespa #homefacial #homefacialonline #homefacialspa #homefacialtreatment #elysyle #coddymaembong #nakcantik #makeup #flawless
1 0 26 minutes ago

TIPS JANGAN SUAMI PANDANG PADA YANG LAIN.
.
Harini sis nak berkongsi tips dengan uolls, nak nampak cantik depan mata suami. Sapu je
#demicawhiteninglotion setiap hari,siang dan malam uolls dah boleh terus nampak cantik,putih dan berseri-seri serta bau demica lotion sangat wangi,confirm suami suka dan tak pandang yg lain.😊
.
Sapu-sapu terus je putih dan kulit boleh kekal putih jika konsisten guna.demica lotion juga merawat kulit uolls yang bermasalah. Jadi jangan tunggu lama -lama uolls.nanti orang lain kebas 😁.
.
Ape lagi ha tekan je link kat bawah tu untuk order demica lotion sekarang juga!! www.wasap.my/60173195362/DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

www.wasap.my/60173195362/DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

TIPS JANGAN SUAMI PANDANG PADA YANG LAIN.
.
Harini sis nak berkongsi tips dengan uolls, nak nampak cantik depan mata suami. Sapu je
#demicawhiteninglotion setiap hari,siang dan malam uolls dah boleh terus nampak cantik,putih dan berseri-seri serta bau demica lotion sangat wangi,confirm suami suka dan tak pandang yg lain.😊
.
Sapu-sapu terus je putih dan kulit boleh kekal putih jika konsisten guna.demica lotion juga merawat kulit uolls yang bermasalah. Jadi jangan tunggu lama -lama uolls.nanti orang lain kebas 😁.
.
Ape lagi ha tekan je link kat bawah tu untuk order demica lotion sekarang juga!! www.wasap.my/60173195362/DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

www.wasap.my/60173195362/DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 28 minutes ago

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 28 minutes ago

Hye guys.. Offer masih berjalan ye 👍
.
NAK TAK BUAT FACIAL TREATMENT DGN HASIL YG MENAKJUBKAN ? .
.
Kombinasi SKINCARE ELYSYLE + MESIN ETERNAL BEAUTY menyelesaikan masalah kulit muka anda daripada bawah kulit sedalam 4 mm
.
.
KENAPA FACIAL KAMI BEST ❓
.
✅ V-shape dalam masa 10 minit ✅ TOTOK WAJAH yg membuatkan muka ada naik & cantik berseri ✅ Rawat kulit anda drpd dalaman ✅ NATURAL SKINCARE ✅ Matikan jerawat & kurangkan jeragat ✅ Kurangkan parut jerawat ✅ Kecilkan liang pori ✅ Kulit anda akan menjadi pinkish ✅ Hilangkan kulit kusam anda ✅ No more mata panda .
.
MESIN dari Korea & SKINCARE dari Jepun . Negara-negara ini merupakan penghasil skincare & kosmetic yg sgt berkualiti .
.
Sempena CNY , kami nak bagi potongan harga facial 50% kpd 30 orang yang TERAWAL . Cepat WhatsApp kami sebelum terlambat .
Klik link WhatsApp di bawah sekarang .
www.wasap.my/60182888683/CNYfacial.
.
.
#enigmabeauty #bisnesonline #mobilespa #homefacial #homefacialonline #homefacialspa #homefacialtreatment #elysyle #coddymaembong #nakcantik #makeup #flawless

Hye guys.. Offer masih berjalan ye 👍
.
NAK TAK BUAT FACIAL TREATMENT DGN HASIL YG MENAKJUBKAN ? .
.
Kombinasi SKINCARE ELYSYLE + MESIN ETERNAL BEAUTY menyelesaikan masalah kulit muka anda daripada bawah kulit sedalam 4 mm
.
.
KENAPA FACIAL KAMI BEST ❓
.
✅ V-shape dalam masa 10 minit ✅ TOTOK WAJAH yg membuatkan muka ada naik & cantik berseri ✅ Rawat kulit anda drpd dalaman ✅ NATURAL SKINCARE ✅ Matikan jerawat & kurangkan jeragat ✅ Kurangkan parut jerawat ✅ Kecilkan liang pori ✅ Kulit anda akan menjadi pinkish ✅ Hilangkan kulit kusam anda ✅ No more mata panda .
.
MESIN dari Korea & SKINCARE dari Jepun . Negara-negara ini merupakan penghasil skincare & kosmetic yg sgt berkualiti .
.
Sempena CNY , kami nak bagi potongan harga facial 50% kpd 30 orang yang TERAWAL . Cepat WhatsApp kami sebelum terlambat .
Klik link WhatsApp di bawah sekarang .
www.wasap.my/60182888683/CNYfacial.
.
.
#enigmabeauty #bisnesonline #mobilespa #homefacial #homefacialonline #homefacialspa #homefacialtreatment #elysyle #coddymaembong #nakcantik #makeup #flawless
0 0 29 minutes ago

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, mimi nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, mimi nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 29 minutes ago

SELAIN MELEMBABKAN MUKA, INI 3 LAGI MANFAAT VITAMIN B3 YANG KORANG PERLU TAHU
.
.
Kelebihan Vitamin B3 untuk kulit 😊
.
✅ANTI-KEMERAHAN
•Vitamin B3 bantu hilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit ataupun jerawat.
.
✅ANTIOKSIDA
•Vitamin B3 bantu mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yang menjadi punca kulit tidak sihat.
.
✅KULIT GLOWING
•Vitamin B3 bantu memastikan wajah uolls semakin glowing secara semulajadi.
.
Uolls tak perlu pening² dah nak pilih produk mana yang ada vitmain b3 ni sebab #DemicaWhiteningLotion dah tersedia kandungannya.
.
Uolls just apply sebelum keluar rumah utk dijadikan sbg sunblock dan masker malam sebelum uolls tidur.
.
Mesti uolls pun dah tk sabar² nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan?
.
DM no fon uolls SEKARANG utk lebih detial😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SELAIN MELEMBABKAN MUKA, INI 3 LAGI MANFAAT VITAMIN B3 YANG KORANG PERLU TAHU
.
.
Kelebihan Vitamin B3 untuk kulit 😊
.
✅ANTI-KEMERAHAN
•Vitamin B3 bantu hilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit ataupun jerawat.
.
✅ANTIOKSIDA
•Vitamin B3 bantu mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yang menjadi punca kulit tidak sihat.
.
✅KULIT GLOWING
•Vitamin B3 bantu memastikan wajah uolls semakin glowing secara semulajadi.
.
Uolls tak perlu pening² dah nak pilih produk mana yang ada vitmain b3 ni sebab #DemicaWhiteningLotion dah tersedia kandungannya.
.
Uolls just apply sebelum keluar rumah utk dijadikan sbg sunblock dan masker malam sebelum uolls tidur.
.
Mesti uolls pun dah tk sabar² nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan?
.
DM no fon uolls SEKARANG utk lebih detial😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 31 minutes ago

BANGUN PAGI DENGAN MUKA BERSERI?
.
.
Untuk dapatkan kulit macam tu, sebenarnya tak susah pun uolls. Hanya perlukan kerajinan sikit je dalam rutin penjagaan wajah.
.
Jom Hudaa share apa rahsia kulit berseri selepas bangun pagi. Just apply #DemicaWhiteningLotion sebelum tidur utk pastikan kulit uolls lembut dan cantik.
.
Apa bestnya pakai #DemicaWhiteningLotion ni, boleh dijadikan sebagai;
.
✅Masker
✅Pelembab
✅Night cream
.
So, tk perlu susah ² nak pakai banyak produk sebelum tidur. Just apply #DemicaWhiteningLotion dan tidur😴💤 Bangun ² terus cantik🥰
.
Macam mana nak order ?
Tekan je link kt bio SEKARANG utk lebih detail
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BANGUN PAGI DENGAN MUKA BERSERI?
.
.
Untuk dapatkan kulit macam tu, sebenarnya tak susah pun uolls. Hanya perlukan kerajinan sikit je dalam rutin penjagaan wajah.
.
Jom Hudaa share apa rahsia kulit berseri selepas bangun pagi. Just apply #DemicaWhiteningLotion sebelum tidur utk pastikan kulit uolls lembut dan cantik.
.
Apa bestnya pakai #DemicaWhiteningLotion ni, boleh dijadikan sebagai;
.
✅Masker
✅Pelembab
✅Night cream
.
So, tk perlu susah ² nak pakai banyak produk sebelum tidur. Just apply #DemicaWhiteningLotion dan tidur😴💤 Bangun ² terus cantik🥰
.
Macam mana nak order ?
Tekan je link kt bio SEKARANG utk lebih detail
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 31 minutes ago

SELAIN MELEMBABKAN MUKA, INI 3 LAGI MANFAAT VITAMIN B3 YANG KORANG PERLU TAHU
.
.
Kelebihan Vitamin B3 untuk kulit 😊
.
✅ANTI-KEMERAHAN
•Vitamin B3 bantu hilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit ataupun jerawat.
.
✅ANTIOKSIDA
•Vitamin B3 bantu mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yang menjadi punca kulit tidak sihat.
.
✅KULIT GLOWING
•Vitamin B3 bantu memastikan wajah uolls semakin glowing secara semulajadi.
.
Uolls tak perlu pening² dah nak pilih produk mana yang ada vitmain b3 ni sebab #DemicaWhiteningLotion dah tersedia kandungannya.
.
Uolls just apply sebelum keluar rumah utk dijadikan sbg sunblock dan masker malam sebelum uolls tidur.
.
Mesti uolls pun dah tk sabar² nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan?
.
DM no fon uolls SEKARANG utk lebih detial😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SELAIN MELEMBABKAN MUKA, INI 3 LAGI MANFAAT VITAMIN B3 YANG KORANG PERLU TAHU
.
.
Kelebihan Vitamin B3 untuk kulit 😊
.
✅ANTI-KEMERAHAN
•Vitamin B3 bantu hilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit ataupun jerawat.
.
✅ANTIOKSIDA
•Vitamin B3 bantu mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yang menjadi punca kulit tidak sihat.
.
✅KULIT GLOWING
•Vitamin B3 bantu memastikan wajah uolls semakin glowing secara semulajadi.
.
Uolls tak perlu pening² dah nak pilih produk mana yang ada vitmain b3 ni sebab #DemicaWhiteningLotion dah tersedia kandungannya.
.
Uolls just apply sebelum keluar rumah utk dijadikan sbg sunblock dan masker malam sebelum uolls tidur.
.
Mesti uolls pun dah tk sabar² nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan?
.
DM no fon uolls SEKARANG utk lebih detial😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 32 minutes ago

Nak cantik macam ni 😭😭
Dah cuba mcm mcm but still sama kulit masih kusam parut tak pudar pudar 😩
.
.
Sabar sayang ‼️
Good things take time 🥰
.
.
Yang penting, sabar and consistent!
InshaAllah awak semua akan nampak hasil dia 🥳

Nak cantik macam ni 😭😭
Dah cuba mcm mcm but still sama kulit masih kusam parut tak pudar pudar 😩
.
.
Sabar sayang ‼️
Good things take time 🥰
.
.
Yang penting, sabar and consistent!
InshaAllah awak semua akan nampak hasil dia 🥳
3 1 34 minutes ago

Siapa sangka dulu kulit berjerawat, orang nak dekat pun takut sb jerawat penuh muke
.
Sekarang penampilan lebih terserlah dengan keyakinan yg tinggi, bila keluar kemana2 ada je yg nak berkenalan, suka tau..
.
Mesti anda ada masalah macam ni kann..?
.
👉🏻Muka gatal2 rasa nak robek2 je muke
👉🏻Jerawat makin lama makin membiak
👉🏻Kesan parut jerawat mcm kawah
👉🏻Kulit kusam dan gelap
👉🏻Muka berminyak
👉🏻Kulit kering dan tak sekata

Jika awak alami masalah mcm ni cepat2 rawat sebelum terlambat.. Klik link wasap.my/60139846100 untuk dibantu

Jgn lupa kongsikan feedback anda dgn kami.
.
#carahilangkanjerawat
#carahilangkanparut
#carahilangkanjeragat
#caraputihkankulit
#caraglowingkankulit
#carakecutkanjerawat
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitputih
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajubaby
#bajuraya
#bajukebayamodern
#skincaremalaysia
#jerawatnanah
#jerawatkronik
#jerawatbatu
#produkviral2019
#produkmurah

Siapa sangka dulu kulit berjerawat, orang nak dekat pun takut sb jerawat penuh muke
.
Sekarang penampilan lebih terserlah dengan keyakinan yg tinggi, bila keluar kemana2 ada je yg nak berkenalan, suka tau..
.
Mesti anda ada masalah macam ni kann..?
.
👉🏻Muka gatal2 rasa nak robek2 je muke
👉🏻Jerawat makin lama makin membiak
👉🏻Kesan parut jerawat mcm kawah
👉🏻Kulit kusam dan gelap
👉🏻Muka berminyak
👉🏻Kulit kering dan tak sekata

Jika awak alami masalah mcm ni cepat2 rawat sebelum terlambat.. Klik link wasap.my/60139846100 untuk dibantu

Jgn lupa kongsikan feedback anda dgn kami.
.
#carahilangkanjerawat 
#carahilangkanparut
#carahilangkanjeragat
#caraputihkankulit
#caraglowingkankulit
#carakecutkanjerawat
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitputih
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajubaby
#bajuraya
#bajukebayamodern
#skincaremalaysia
#jerawatnanah
#jerawatkronik
#jerawatbatu
#produkviral2019
#produkmurah
0 0 35 minutes ago

Siapa sangka dulu kulit berjerawat, orang nak dekat pun takut sb jerawat penuh muke
.
Sekarang penampilan lebih terserlah dengan keyakinan yg tinggi, bila keluar kemana2 ada je yg nak berkenalan, suka tau..
.
Mesti anda ada masalah macam ni kann..?
.
👉🏻Muka gatal2 rasa nak robek2 je muke
👉🏻Jerawat makin lama makin membiak
👉🏻Kesan parut jerawat mcm kawah
👉🏻Kulit kusam dan gelap
👉🏻Muka berminyak
👉🏻Kulit kering dan tak sekata

Jika awak alami masalah mcm ni cepat2 rawat sebelum terlambat.. Klik link wasap.my/60139846100 untuk dibantu

Jgn lupa kongsikan feedback anda dgn kami.
.
#carahilangkanjerawat
#carahilangkanparut
#carahilangkanjeragat
#caraputihkankulit
#caraglowingkankulit
#carakecutkanjerawat
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitputih
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajubaby
#bajuraya
#bajukebayamodern
#skincaremalaysia
#jerawatnanah
#jerawatkronik
#jerawatbatu
#produkviral2019
#produkmurah

Siapa sangka dulu kulit berjerawat, orang nak dekat pun takut sb jerawat penuh muke
.
Sekarang penampilan lebih terserlah dengan keyakinan yg tinggi, bila keluar kemana2 ada je yg nak berkenalan, suka tau..
.
Mesti anda ada masalah macam ni kann..?
.
👉🏻Muka gatal2 rasa nak robek2 je muke
👉🏻Jerawat makin lama makin membiak
👉🏻Kesan parut jerawat mcm kawah
👉🏻Kulit kusam dan gelap
👉🏻Muka berminyak
👉🏻Kulit kering dan tak sekata

Jika awak alami masalah mcm ni cepat2 rawat sebelum terlambat.. Klik link wasap.my/60139846100 untuk dibantu

Jgn lupa kongsikan feedback anda dgn kami.
.
#carahilangkanjerawat 
#carahilangkanparut
#carahilangkanjeragat
#caraputihkankulit
#caraglowingkankulit
#carakecutkanjerawat
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitputih
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajubaby
#bajuraya
#bajukebayamodern
#skincaremalaysia
#jerawatnanah
#jerawatkronik
#jerawatbatu
#produkviral2019
#produkmurah
0 0 35 minutes ago

Siapa sangka dulu kulit berjerawat, orang nak dekat pun takut sb jerawat penuh muke
.
Sekarang penampilan lebih terserlah dengan keyakinan yg tinggi, bila keluar kemana2 ada je yg nak berkenalan, suka tau..
.
Mesti anda ada masalah macam ni kann..?
.
👉🏻Muka gatal2 rasa nak robek2 je muke
👉🏻Jerawat makin lama makin membiak
👉🏻Kesan parut jerawat mcm kawah
👉🏻Kulit kusam dan gelap
👉🏻Muka berminyak
👉🏻Kulit kering dan tak sekata

Jika awak alami masalah mcm ni cepat2 rawat sebelum terlambat.. Klik link wasap.my/60139846100 untuk dibantu

Jgn lupa kongsikan feedback anda dgn kami.
.
#carahilangkanjerawat
#carahilangkanparut
#carahilangkanjeragat
#caraputihkankulit
#caraglowingkankulit
#carakecutkanjerawat
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitputih
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajubaby
#bajuraya
#bajukebayamodern
#skincaremalaysia
#jerawatnanah
#jerawatkronik
#jerawatbatu
#produkviral2019
#produkmurah

Siapa sangka dulu kulit berjerawat, orang nak dekat pun takut sb jerawat penuh muke
.
Sekarang penampilan lebih terserlah dengan keyakinan yg tinggi, bila keluar kemana2 ada je yg nak berkenalan, suka tau..
.
Mesti anda ada masalah macam ni kann..?
.
👉🏻Muka gatal2 rasa nak robek2 je muke
👉🏻Jerawat makin lama makin membiak
👉🏻Kesan parut jerawat mcm kawah
👉🏻Kulit kusam dan gelap
👉🏻Muka berminyak
👉🏻Kulit kering dan tak sekata

Jika awak alami masalah mcm ni cepat2 rawat sebelum terlambat.. Klik link wasap.my/60139846100 untuk dibantu

Jgn lupa kongsikan feedback anda dgn kami.
.
#carahilangkanjerawat 
#carahilangkanparut
#carahilangkanjeragat
#caraputihkankulit
#caraglowingkankulit
#carakecutkanjerawat
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitputih
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajubaby
#bajuraya
#bajukebayamodern
#skincaremalaysia
#jerawatnanah
#jerawatkronik
#jerawatbatu
#produkviral2019
#produkmurah
0 0 36 minutes ago

Siapa sangka dulu kulit berjerawat, orang nak dekat pun takut sb jerawat penuh muke
.
Sekarang penampilan lebih terserlah dengan keyakinan yg tinggi, bila keluar kemana2 ada je yg nak berkenalan, suka tau..
.
Mesti anda ada masalah macam ni kann..?
.
👉🏻Muka gatal2 rasa nak robek2 je muke
👉🏻Jerawat makin lama makin membiak
👉🏻Kesan parut jerawat mcm kawah
👉🏻Kulit kusam dan gelap
👉🏻Muka berminyak
👉🏻Kulit kering dan tak sekata

Jika awak alami masalah mcm ni cepat2 rawat sebelum terlambat.. Klik link wasap.my/60139846100 untuk dibantu

Jgn lupa kongsikan feedback anda dgn kami.
.
#carahilangkanjerawat
#carahilangkanparut
#carahilangkanjeragat
#caraputihkankulit
#caraglowingkankulit
#carakecutkanjerawat
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitputih
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajubaby
#bajuraya
#bajukebayamodern
#skincaremalaysia
#jerawatnanah
#jerawatkronik
#jerawatbatu
#produkviral2019
#produkmurah

Siapa sangka dulu kulit berjerawat, orang nak dekat pun takut sb jerawat penuh muke
.
Sekarang penampilan lebih terserlah dengan keyakinan yg tinggi, bila keluar kemana2 ada je yg nak berkenalan, suka tau..
.
Mesti anda ada masalah macam ni kann..?
.
👉🏻Muka gatal2 rasa nak robek2 je muke
👉🏻Jerawat makin lama makin membiak
👉🏻Kesan parut jerawat mcm kawah
👉🏻Kulit kusam dan gelap
👉🏻Muka berminyak
👉🏻Kulit kering dan tak sekata

Jika awak alami masalah mcm ni cepat2 rawat sebelum terlambat.. Klik link wasap.my/60139846100 untuk dibantu

Jgn lupa kongsikan feedback anda dgn kami.
.
#carahilangkanjerawat 
#carahilangkanparut
#carahilangkanjeragat
#caraputihkankulit
#caraglowingkankulit
#carakecutkanjerawat
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitputih
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajubaby
#bajuraya
#bajukebayamodern
#skincaremalaysia
#jerawatnanah
#jerawatkronik
#jerawatbatu
#produkviral2019
#produkmurah
0 0 36 minutes ago

Siapa sangka dulu kulit berjerawat, orang nak dekat pun takut sb jerawat penuh muke
.
Sekarang penampilan lebih terserlah dengan keyakinan yg tinggi, bila keluar kemana2 ada je yg nak berkenalan, suka tau..
.
Mesti anda ada masalah macam ni kann..?
.
👉🏻Muka gatal2 rasa nak robek2 je muke
👉🏻Jerawat makin lama makin membiak
👉🏻Kesan parut jerawat mcm kawah
👉🏻Kulit kusam dan gelap
👉🏻Muka berminyak
👉🏻Kulit kering dan tak sekata

Jika awak alami masalah mcm ni cepat2 rawat sebelum terlambat.. Klik link wasap.my/60139846100 untuk dibantu

Jgn lupa kongsikan feedback anda dgn kami.
.
#carahilangkanjerawat
#carahilangkanparut
#carahilangkanjeragat
#caraputihkankulit
#caraglowingkankulit
#carakecutkanjerawat
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitputih
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajubaby
#bajuraya
#bajukebayamodern
#skincaremalaysia
#jerawatnanah
#jerawatkronik
#jerawatbatu
#produkviral2019
#produkmurah

Siapa sangka dulu kulit berjerawat, orang nak dekat pun takut sb jerawat penuh muke
.
Sekarang penampilan lebih terserlah dengan keyakinan yg tinggi, bila keluar kemana2 ada je yg nak berkenalan, suka tau..
.
Mesti anda ada masalah macam ni kann..?
.
👉🏻Muka gatal2 rasa nak robek2 je muke
👉🏻Jerawat makin lama makin membiak
👉🏻Kesan parut jerawat mcm kawah
👉🏻Kulit kusam dan gelap
👉🏻Muka berminyak
👉🏻Kulit kering dan tak sekata

Jika awak alami masalah mcm ni cepat2 rawat sebelum terlambat.. Klik link wasap.my/60139846100 untuk dibantu

Jgn lupa kongsikan feedback anda dgn kami.
.
#carahilangkanjerawat 
#carahilangkanparut
#carahilangkanjeragat
#caraputihkankulit
#caraglowingkankulit
#carakecutkanjerawat
#kulitflawless
#nakcantik
#nakkulitputih
#bajukurungcantik
#bajukurung
#bajubaby
#bajuraya
#bajukebayamodern
#skincaremalaysia
#jerawatnanah
#jerawatkronik
#jerawatbatu
#produkviral2019
#produkmurah
1 0 37 minutes ago

DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je .

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn , uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk Hudaa contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je .

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn , uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk Hudaa contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 37 minutes ago

Assalamualaikum guys, selamat tengah hari🙋‍♀️
.
Jangan lupa ya sis, Chinese New year Sale Shalicious masih berlangsung ya, sesiapa yang belum dapatkan produk dari Shalicious boleh dapatkan segera😃
.
Kami tunggu korang ni tau😊
.
ORDER SEKARANG 👇
Mudah sahaja untuk order, hanya DM atau hanya tekan link di bio untuk WhatsApp 😘
.
💖Be kind to one another. Semoga murah rezeki💖

#shalicioushq #shalicious #serum #shaliciousbeautyexpert #shaliciousindonesia #shaangels #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #skincare #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #booster #serum #gloweeoat #coklat #vanila #gloweeoatcoklat #gloweeoatvanila #susu #glowing #meletop

Assalamualaikum guys, selamat tengah hari🙋‍♀️
.
Jangan lupa ya sis, Chinese New year Sale Shalicious masih berlangsung ya, sesiapa yang belum dapatkan produk dari Shalicious boleh dapatkan segera😃
.
Kami tunggu korang ni tau😊
.
ORDER SEKARANG 👇
Mudah sahaja untuk order, hanya DM atau hanya tekan link di bio untuk WhatsApp 😘
.
💖Be kind to one another. Semoga murah rezeki💖

#shalicioushq #shalicious #serum #shaliciousbeautyexpert #shaliciousindonesia #shaangels #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #skincare #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #booster #serum #gloweeoat #coklat #vanila #gloweeoatcoklat #gloweeoatvanila #susu #glowing #meletop
1 0 37 minutes ago

Manfaat BAKIRA : 💋 Mengetatkan faraj dalam masa 5 minit
💋 Faraj menjadi ketat sebanyak 300%
💋 Menjadikan anda “pengantin baru” secara automatik
💋 Memulih dara dengan penggunaan konsisten
💋 Menjadi dara tanpa perlu menunggu lama
💋 Merawat luka bersalin
💋 Merawat keputihan
💋 Menghilangkan bau hanyir
💋 Merawat kegatalan
💋 Membaiki tisu2 dinding vagina.
💋 Menjadikan vagina lebih sensitif
💋 Menguatkan otot-otot vagina.
💋 Mengemaskan ruang faraj
💋 Tidak berminyak
💋 Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat
💋 Suami anda tidak akan mengetahui yang anda telah memakai serum ini.
#bakiraserum
#herba
#bajuraya
#makanmakan
#ketat
#bersih
#nakcantik
#sisviral
#tudungviral

Manfaat BAKIRA : 💋 Mengetatkan faraj dalam masa 5 minit
💋 Faraj menjadi ketat sebanyak 300%
💋 Menjadikan anda “pengantin baru” secara automatik
💋 Memulih dara dengan penggunaan konsisten
💋 Menjadi dara tanpa perlu menunggu lama
💋 Merawat luka bersalin
💋 Merawat keputihan
💋 Menghilangkan bau hanyir
💋 Merawat kegatalan
💋 Membaiki tisu2 dinding vagina.
💋 Menjadikan vagina lebih sensitif
💋 Menguatkan otot-otot vagina.
💋 Mengemaskan ruang faraj
💋 Tidak berminyak
💋 Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat
💋 Suami anda tidak akan mengetahui yang anda telah memakai serum ini. 
#bakiraserum
#herba
#bajuraya
#makanmakan
#ketat 
#bersih 
#nakcantik
#sisviral
#tudungviral
1 0 37 minutes ago
Nak minum susu maaez dengan ais pon boleh tau. Lagi sedap klau cuaca tgh panas 😋😋😋 .

Jom try susu maaez coklat hari ni. Untuk order boleh wasap 132473016😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
0 0 38 minutes ago

Top #nakcantik posts

MERUANG ‼️‼️ Ya Allah Jangan lah negative apa yang SiS nak share ni atau kecam Sebab ini kita patut ambik berat Kalau U all langsung dalam seumur hidup atau sepanjang berkawin tak pernah buat ... tolong Insaf pada diri sendiri untuk kita jaga Miss V .. Jangan memain Sebab ini serious 🙏🏻‼️🔛
-
-
- -

#instashopmalaysia
#melaka
#onlineshoppingmalaysia
#johorbahru
#bruneionlineshopping
#penang
#shahalam
#perlis
#jualmurah
#bruneidarussalam
#kotabharu
#Kedah
#negerisembilan
#pahang
#kuching
#ipoh
#motifviral
#kulitcantik
#sayajualbaju
#nakkurus
#singaporeonlineshop
#payudarakencang
#MalaysiaOnlineShop #igbrunei #singaporean
#sarawakonlineshop #sabah #SisViral #sayajual #nakcantik

MERUANG ‼️‼️ Ya Allah Jangan lah negative apa yang SiS nak share ni atau kecam Sebab ini kita patut ambik berat Kalau U all langsung dalam seumur hidup atau sepanjang berkawin tak pernah buat ... tolong Insaf pada diri sendiri untuk kita jaga Miss V .. Jangan memain Sebab ini serious 🙏🏻‼️🔛
-
-
- -

#instashopmalaysia 
#melaka 
#onlineshoppingmalaysia 
#johorbahru 
#bruneionlineshopping 
#penang
#shahalam 
#perlis 
#jualmurah 
#bruneidarussalam 
#kotabharu 
#Kedah
#negerisembilan 
#pahang 
#kuching 
#ipoh 
#motifviral 
#kulitcantik 
#sayajualbaju 
#nakkurus 
#singaporeonlineshop 
#payudarakencang 
#MalaysiaOnlineShop#igbrunei #singaporean 
#sarawakonlineshop#sabah#SisViral#sayajual #nakcantik
920 39 18 December, 2019

KENAPA PERLU APPLY DEMICA WHITENING LOTION SETIAP HARI?

1.Sekali sapu terus putih
2.Melindungi kulit dari sinaran matahari
3.Melembapkan kulit kering
4.Menghaluskan garis kasar pd kulit

Ada ke yg first time nak cuba pakai Demica lotion? Jom visit ig @demica__kuantan12 SEKARANG ‼️ Ada freegift menarik untuk uolls tau 😘
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #malaysia #viral #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #giftreviewmalaysia

KENAPA PERLU APPLY DEMICA WHITENING LOTION SETIAP HARI?

1.Sekali sapu terus putih
2.Melindungi kulit dari sinaran matahari
3.Melembapkan kulit kering
4.Menghaluskan garis kasar pd kulit

Ada ke yg first time nak cuba pakai Demica lotion? Jom visit ig @demica__kuantan12 SEKARANG ‼️ Ada freegift menarik untuk uolls tau 😘
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #malaysia #viral #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #giftreviewmalaysia
910 1 24 January, 2020

Setuju tak?Kalau setuju Jeruk 2x😍😍
.
.
.
Follow IG ➡️ @suriati.omar
Follow IG ➡️ @suriati.omar
Follow IG ➡️ @suriati.omar
CLICK LINK DI BIO IG @suriati.omar utk detail program .Jom booking sekarang
INTAKE FEBRUARY SUDAH DIBUKA
.
#nakkurus #nakcantik #alhamdulillah #kurusmakannasi #makanak3 #breastfeedingmommy #onlinecoach #azamtahunbaru #kurusselepasbersalin #azamkurus #malaysia #singapore #brunei #australia #selangor #kualalumpur #ipoh #johor #makansedap #makanenak

Setuju tak?Kalau setuju Jeruk 2x😍😍
.
.
.
Follow IG ➡️ @suriati.omar 
Follow IG ➡️ @suriati.omar 
Follow IG ➡️ @suriati.omar 
CLICK LINK DI BIO IG @suriati.omar utk detail program .Jom booking sekarang
INTAKE FEBRUARY SUDAH DIBUKA
.
#nakkurus #nakcantik #alhamdulillah #kurusmakannasi #makanak3 #breastfeedingmommy #onlinecoach #azamtahunbaru #kurusselepasbersalin #azamkurus #malaysia #singapore #brunei #australia #selangor #kualalumpur #ipoh #johor #makansedap #makanenak
3,360 17 16 January, 2020