#nakcantikcarisaya Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakcantikcarisaya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 minutes
Average like
13.8
Average comment
1.1
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@rizqina_empire_beauty Profile picture

@rizqina_empire_beauty

Senah oii.. Meh sini nk nanye Pondesen ko capuk nuuu kt pp. Awat nguperr gitu jadiknyee?
Nih aku sedekah pondesen kompem senang rata helok terus dlm 1 menet.
Nengok la mcm kwn aku ni kata lepas pkai pondesen terpakse lawa ni jadik ape??

Senah oii.. Meh sini nk nanye Pondesen ko capuk nuuu kt pp. Awat nguperr gitu jadiknyee? 
Nih aku sedekah pondesen kompem senang rata helok terus dlm 1 menet. 
Nengok la mcm kwn aku ni kata lepas pkai pondesen terpakse lawa ni jadik ape??
2 3 4 hours ago
@rizqina_empire_beauty Profile picture

@rizqina_empire_beauty

Senah oii.. Meh sini nk nanye Pondesen ko capuk nuuu kt pp. Awat nguperr gitu jadiknyee?
Nih aku sedekah pondesen kompem senang rata helok terus dlm 1 menet.
Nengok la mcm kwn aku ni kata lepas pkai pondesen terpakse lawa ni jadik ape??

Senah oii.. Meh sini nk nanye Pondesen ko capuk nuuu kt pp. Awat nguperr gitu jadiknyee? 
Nih aku sedekah pondesen kompem senang rata helok terus dlm 1 menet. 
Nengok la mcm kwn aku ni kata lepas pkai pondesen terpakse lawa ni jadik ape??
0 1 4 hours ago
@rizqina_empire_beauty Profile picture

@rizqina_empire_beauty

Senah oii.. Meh sini nk nanye Pondesen ko capuk nuuu kt pp. Awat nguperr gitu jadiknyee?
Nih aku sedekah pondesen kompem senang rata helok terus dlm 1 menet.
Nengok la mcm kwn aku ni kata lepas pkai pondesen terpakse lawa ni jadik ape??

Senah oii.. Meh sini nk nanye Pondesen ko capuk nuuu kt pp. Awat nguperr gitu jadiknyee? 
Nih aku sedekah pondesen kompem senang rata helok terus dlm 1 menet. 
Nengok la mcm kwn aku ni kata lepas pkai pondesen terpakse lawa ni jadik ape??
1 2 4 hours ago
Kebaikan BAKIRA ni banyak tau sampai tak muat sarah nak tulis dalam ni. Semua masalah wanita BAKIRA boleh settlekan insyaallah sayang😘
.
.
Mari cuba BAKIRA! Hanya RM159!!
Jika berkesan, VIRALKAN! Dapatkan Bakira dari Sarah yang comel lagi gebu ni 🤪🤪🤪
.
@bakiramalaysia @bakira_malaysia @rumahjamumalaysia
.
.
#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#terengganukite
#kelantanese
#pakejbersalin
#instakelantan
#vscomalaysia
#dietsihat
#NakCantikCariSaya
#jamuketat
#shopeemy
#kelantanphotographer
#sabahshopping #onlineshoppingmalaysia
#igmalaysiashop #instashopmurah
#amazingterengganu
#kualaterengganu #PantaiTimur
#shopee#senaman
#terengganu
#sayajualmurah
#JualBeliOnline
#JualMurah
#JualOnline
#hargaMurah
#Murah
#BarangMurah
#trustedsellermalaysia
6 0 5 hours ago
@ainabeauty_niesa Profile picture

@ainabeauty_niesa

Wahhhh jgn lepaskan peluang ws meh 😍😍😍😍😍

Wahhhh jgn lepaskan peluang ws meh 😍😍😍😍😍
1 1 5 hours ago
@lissa_khairin Profile picture

@lissa_khairin

Hello beauties..awak buat apa?
Jangan lupa sebelum tdo pakai sleeping mask...lagi2 time jerebu ni muka kena kepung habuk😅
Esok bangun pagi skin rasa fresh je tau ☺☺☺ #sleepingmask
#instantrelieve
#nakcantikcarisaya
#nakhargamurahpmsaya

Hello beauties..awak buat apa?
Jangan lupa sebelum tdo pakai sleeping mask...lagi2 time jerebu ni muka kena kepung habuk😅
Esok bangun pagi skin rasa fresh je tau ☺☺☺ #sleepingmask 
#instantrelieve 
#nakcantikcarisaya 
#nakhargamurahpmsaya
0 0 7 hours ago
@rahasia_cepatt_hamil Profile picture

@rahasia_cepatt_hamil

Bumil cantik satu ini luar biasa diamanahi baby twins siapa yang mau hamil kembar juga.... Indahnya masa kehamilanmu nak, aku sayang kamu😇😘🚼 Bagi pasangan yang sudah menikah, anak adalah impian yang ditunggu tunggu, apalagi usia pernikahan sudah berjalan 3 tahun, 5 tahun, 10 tahun dan seterusnya, semakin usia pernikahan semakin lama maka semakin besar juga keinginan untuk memeliki momomongan, kesimpulannya keinginan itu berbanding lurus dengan usia pernikahan.

Lantas apa yang menyebabkan semakin tua usia pernikahan semakin besar keinginan mempunyai anak?
-------------------------------------------------------
Tentu saja Usia kita dan pasangan kita, anda pasti sudah bisa membayangkan kalau kita mempunyai anak pertama di usia 40 tahun, lantas ketika anak usia 20 tahun kitanya sudah usia berapa?

Contoh diatas itupun masih lebih baik jika dibandingkan dengan, apabila ada orang di usia 40 pun belum mempunyai anak.

Perasaan apa kira2 yang akan dialami :
1. Putus asa.? bisa ia bisa tidak tergantung pada penerimaan individunya.
2. Sedih.? itu jelas.
3. Minder.? kadang kadang muncul ketika kita bertemu teman atau saudara yang pada sudah punya anak.
4. Malas mengikuti acara perkumpulan keluarga.
5. Khawatir.
6. Dan lain sebagainya

bunda yang sudah lama menunggu hadirnya buah hati sebaiknya jangan hanya pasrah saja. semua rejeki itu harus dijemput termasuk buah hati.
Salam promil sehat & Dua garis merah.
.
Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pengobatan Penyakit
🌷Program kehamilan
🌷Infertilitas
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085244525042 -
@raffinagita1717
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92
-
#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #

Bumil cantik satu ini luar biasa diamanahi baby twins siapa yang mau hamil kembar juga.... Indahnya masa kehamilanmu nak, aku sayang kamu😇😘🚼 Bagi pasangan yang sudah menikah, anak adalah impian yang ditunggu tunggu, apalagi usia pernikahan sudah berjalan 3 tahun, 5 tahun, 10 tahun dan seterusnya, semakin usia pernikahan semakin lama maka semakin besar juga keinginan untuk memeliki momomongan, kesimpulannya keinginan itu berbanding lurus dengan usia pernikahan.

Lantas apa yang menyebabkan semakin tua usia pernikahan semakin besar keinginan mempunyai anak?
-------------------------------------------------------
Tentu saja Usia kita dan pasangan kita, anda pasti sudah bisa membayangkan kalau kita mempunyai anak pertama di usia 40 tahun, lantas ketika anak usia 20 tahun kitanya sudah usia berapa?

Contoh diatas itupun masih lebih baik jika dibandingkan dengan, apabila ada orang di usia 40 pun belum mempunyai anak.

Perasaan apa kira2 yang akan dialami :
1. Putus asa.? bisa ia bisa tidak tergantung pada penerimaan individunya.
2. Sedih.? itu jelas.
3. Minder.? kadang kadang muncul ketika kita bertemu teman atau saudara yang pada sudah punya anak.
4. Malas mengikuti acara perkumpulan keluarga.
5. Khawatir.
6. Dan lain sebagainya

bunda yang sudah lama menunggu hadirnya buah hati sebaiknya jangan hanya pasrah saja. semua rejeki itu harus dijemput termasuk buah hati.
Salam promil sehat & Dua garis merah.
.
Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pengobatan Penyakit
🌷Program kehamilan
🌷Infertilitas
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085244525042 -
@raffinagita1717
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92
-
#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya  #putihgebu #jeragat #
76 0 7 hours ago
@hannanmedispa_kuantan Profile picture

@hannanmedispa_kuantan

Reposted from @hannanmedispa - Thank you for coming! 😍 #Repost @saidmuhdismail
• • • • •
Hari ni kita dtg lagi ke @hannanmedispa_semenyih for the second time sebab saya suka sangat dengan servis yang diorang buat . Hari ni kita buat Elsa theraphy pulak !! Apa tu Elsa theraphy ?? .
1.Cuci muka & massage
2.Steam - buka liang pori
3.Dermabrasion - sedut whitehead blackhead dan sel kulit mati
4.Solution (2 layer) -Merawat jerawat aktif -Kecutkan jerawat -Pudarkan parut jerawat -Matikan bakteria pada kulit
5.LED Mask -Melancarkan peredaran darah -Cool down semula kulit
6.Sunscreen

Lau korang nak try Elsa theraphy boleh cepat2 dm dekat @hannanmedispa_semenyih
@hannanmedispa
@saidsmileteam .
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #spakuantan #kuantan #kuantanpahang #slimmingprogram #hmk #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #cantiksetiaphari #nakkurussihat #beprepared #bmf #regrann

Reposted from @hannanmedispa -  Thank you for coming! 😍#Repost @saidmuhdismail
• • • • •
Hari ni kita dtg lagi ke @hannanmedispa_semenyih for the second time sebab saya suka sangat dengan servis yang diorang buat . Hari ni kita buat Elsa theraphy pulak !! Apa tu Elsa theraphy ?? .
1.Cuci muka & massage
2.Steam - buka liang pori
3.Dermabrasion - sedut whitehead blackhead dan sel kulit mati
4.Solution (2 layer) -Merawat jerawat aktif -Kecutkan jerawat -Pudarkan parut jerawat -Matikan bakteria pada kulit
5.LED Mask -Melancarkan peredaran darah -Cool down semula kulit
6.Sunscreen

Lau korang nak try Elsa theraphy boleh cepat2 dm dekat @hannanmedispa_semenyih 
@hannanmedispa 
@saidsmileteam .
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #spakuantan #kuantan #kuantanpahang #slimmingprogram #hmk #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #cantiksetiaphari #nakkurussihat #beprepared #bmf #regrann
5 2 10 hours ago
@rose_petals_beauty_studio Profile picture

@rose_petals_beauty_studio

Rose Petals

High-Frequency Facial

Benefits: .Stimulates Collagen Production .Reduces Appearance of Lines and Wrinkles 'Germicidal (kills bacteria from Acne)
.Reduces Inflammation (pinkness in the skin) #facial #pasirgudang #nakcantikcarisaya #facialjohor #facialmurah #kulithalus #kulitcantik #bukitdahlia #serialam #masai #johorian #cucumberfacial #bestdealintown #placentafacial #facial #pasirgudang #serialam #masai #permas #bukitdahlia #Goldfacial #goldfacial

www.wasap.my/60127139801

High-Frequency Facial

Benefits: .Stimulates Collagen Production .Reduces Appearance of Lines and Wrinkles 'Germicidal (kills bacteria from Acne)
.Reduces Inflammation (pinkness in the skin)  #facial #pasirgudang #nakcantikcarisaya #facialjohor #facialmurah #kulithalus #kulitcantik #bukitdahlia #serialam #masai #johorian #cucumberfacial #bestdealintown #placentafacial #facial #pasirgudang #serialam #masai #permas #bukitdahlia#Goldfacial #goldfacial

www.wasap.my/60127139801
3 1 10 hours ago
@hannanmedispa_semenyih Profile picture

@hannanmedispa_semenyih

Reposted from @hannanmedispa
Drpd @dr_hannanyusof
.

Fakta team @hannanmedispa .

50 cawangan setakat ni, staff kami berjumlah 800 orang.
Xde la besar sangat kalau nak dibandingkan giant company lain.
Alhamdulillah setakat ni Kami 💯 bumiputera.
Menyedari family Hannan ni makin besar , saya sedar tugas saya makin bertambah.

Nak maintain servis Yang berkualiti , product high class are our biggest challenges.
Sebab Tu Kami wujudkan satu training center di Kuala Lumpur, iaitu @hannanmedispa_kepong ; Di mana semua staff Hannan seluruh Malaysia akan dtg training secara berperingkat.
Kos nak set up training center ni agak besar sbb tempat ni kene ade semua facilities mcm sebuah spa yang real agar Kami bole ajar staff kami dengan betul.
Tapi xpe la , nak make sure quality service , itulah orang panggil pengorbanan.
Tapi puas hati sbb lepas staff2 pulang drpd training , nampak perubahan ketara.
Banyak lagi yang saya nak buat utk team Hannan.

Nak make sure #hannanmedispa sentiasa no 1 Di Malaysia
Kami akan teruskan banyak latihan pembangunan manusia , lagi banyak research dengan Universiti2 .
Syukur sgt selepas skincare kami guna formulation UIA Malaysia , Makin ramai pengguna yang memilih skincare Hannan

Tapi ini semua baru permulaan

More to come from Hannan, InsyaAllah.

Banyak idea dlm kepala ni, one by one akan jalan !
Subhanallah
Alhamdulillah
Allahuakbar .
#hannanmedispa #hannan #wargasemenyih #hannanskincare #spasemenyih #semenyih #nowopen #slimmingprogram #hms #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #promosi #beprepared #spa #kulitsihat

Reposted from @hannanmedispa
Drpd @dr_hannanyusof
.

Fakta team @hannanmedispa .

50 cawangan setakat ni, staff kami berjumlah 800 orang. 
Xde la besar sangat kalau nak dibandingkan giant company lain. 
Alhamdulillah setakat ni Kami 💯 bumiputera. 
Menyedari family Hannan ni makin besar , saya sedar tugas saya makin bertambah.

Nak maintain servis Yang berkualiti , product high class are our biggest challenges. 
Sebab Tu Kami wujudkan satu training center di Kuala Lumpur, iaitu @hannanmedispa_kepong ;  Di mana semua staff Hannan seluruh Malaysia akan dtg training secara berperingkat. 
Kos nak set up training center ni agak besar sbb tempat ni kene ade semua facilities mcm sebuah spa yang real agar Kami bole ajar staff kami dengan betul. 
Tapi xpe la , nak make sure quality service , itulah orang panggil pengorbanan. 
Tapi puas hati sbb lepas staff2 pulang drpd training , nampak perubahan ketara. 
Banyak lagi yang saya nak buat utk team Hannan.

Nak make sure #hannanmedispa sentiasa no 1 Di Malaysia 
Kami akan teruskan banyak latihan pembangunan manusia , lagi banyak research dengan Universiti2 . 
Syukur sgt selepas skincare kami guna formulation UIA Malaysia , Makin ramai pengguna yang memilih skincare Hannan

Tapi ini semua baru permulaan

More to come from Hannan, InsyaAllah.

Banyak idea dlm kepala ni, one by one akan jalan ! 
Subhanallah
Alhamdulillah
Allahuakbar .
#hannanmedispa #hannan #wargasemenyih #hannanskincare #spasemenyih #semenyih #nowopen #slimmingprogram #hms #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #promosi #beprepared #spa #kulitsihat
10 2 10 hours ago
@hannanmedispa_bangsar115 Profile picture

@hannanmedispa_bangsar115

Reposted from @hannanmedispa (@get_regrann) - Drpd @dr_hannanyusof ; .
.

Fakta team @hannanmedispa .

50 cawangan setakat ni, staff kami berjumlah 800 orang.
Xde la besar sangat kalau nak dibandingkan giant company lain.
Alhamdulillah setakat ni Kami 💯 bumiputera.
Menyedari family Hannan ni makin besar , saya sedar tugas saya makin bertambah.

Nak maintain servis Yang berkualiti , product high class are our biggest challenges.
Sebab Tu Kami wujudkan satu training center di Kuala Lumpur, iaitu @hannanmedispa_kepong ; Di mana semua staff Hannan seluruh Malaysia akan dtg training secara berperingkat.
Kos nak set up training center ni agak besar sbb tempat ni kene ade semua facilities mcm sebuah spa yang real agar Kami bole ajar staff kami dengan betul.
Tapi xpe la , nak make sure quality service , itulah orang panggil pengorbanan.
Tapi puas hati sbb lepas staff2 pulang drpd training , nampak perubahan ketara.
Banyak lagi yang saya nak buat utk team Hannan.

Nak make sure #hannanmedispa sentiasa no 1 Di Malaysia
Kami akan teruskan banyak latihan pembangunan manusia , lagi banyak research dengan Universiti2 .
Syukur sgt selepas skincare kami guna formulation UIA Malaysia , Makin ramai pengguna yang memilih skincare Hannan

Tapi ini semua baru permulaan

More to come from Hannan, InsyaAllah.

Banyak idea dlm kepala ni, one by one akan jalan !
Subhanallah
Alhamdulillah
Allahuakbar - #regrann
.
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #nur2 #bangsar #mothersday #slimmingprogram #hannan115 #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #BePrepared

Reposted from @hannanmedispa (@get_regrann) -  Drpd @dr_hannanyusof ; .
.

Fakta team @hannanmedispa .

50 cawangan setakat ni, staff kami berjumlah 800 orang. 
Xde la besar sangat kalau nak dibandingkan giant company lain. 
Alhamdulillah setakat ni Kami 💯 bumiputera. 
Menyedari family Hannan ni makin besar , saya sedar tugas saya makin bertambah.

Nak maintain servis Yang berkualiti , product high class are our biggest challenges. 
Sebab Tu Kami wujudkan satu training center di Kuala Lumpur, iaitu @hannanmedispa_kepong ;  Di mana semua staff Hannan seluruh Malaysia akan dtg training secara berperingkat. 
Kos nak set up training center ni agak besar sbb tempat ni kene ade semua facilities mcm sebuah spa yang real agar Kami bole ajar staff kami dengan betul. 
Tapi xpe la , nak make sure quality service , itulah orang panggil pengorbanan. 
Tapi puas hati sbb lepas staff2 pulang drpd training , nampak perubahan ketara. 
Banyak lagi yang saya nak buat utk team Hannan.

Nak make sure #hannanmedispa sentiasa no 1 Di Malaysia 
Kami akan teruskan banyak latihan pembangunan manusia , lagi banyak research dengan Universiti2 . 
Syukur sgt selepas skincare kami guna formulation UIA Malaysia , Makin ramai pengguna yang memilih skincare Hannan

Tapi ini semua baru permulaan

More to come from Hannan, InsyaAllah.

Banyak idea dlm kepala ni, one by one akan jalan ! 
Subhanallah
Alhamdulillah
Allahuakbar - #regrann
.
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #nur2 #bangsar #mothersday #slimmingprogram #hannan115 #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #BePrepared
1 0 10 hours ago
@hannanmedispa_ipoh Profile picture

@hannanmedispa_ipoh

TENGOK NI KALAU ANDA LELAKI YANG SAYANGKAN KULIT WAJAH ‼️
.
Korang yang lelaki ni mesti ada masalah kulit kering, kusam kan? Dengan teknik oxygen jet peeling ni dapat melembapkan wajah, menghilangkan kotoran pd liang pori dan sebagainya
.
So korang nak tak kalau kami bantu korang? Tapi utk 15 orang terawal je tau.
.
Komen “SAYA NAK” sekarang!
.
Klik link di bio utk dapatkan FREE FACIAL VOUCHER ‼️
.
#Hannanmedispa #hannanmedispaipoh #hannancosmetics #hannanskincare #ipohperak g #ipoh #hmipoh #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #instamalaysia #kurus #malaysia #million #love #outfitoftheday #ootd #gorgeous #fitnessmotivation #instagram

TENGOK NI KALAU ANDA LELAKI YANG SAYANGKAN KULIT WAJAH ‼️
.
Korang yang lelaki ni mesti ada masalah kulit kering, kusam kan? Dengan teknik oxygen jet peeling ni dapat melembapkan wajah, menghilangkan kotoran pd liang pori dan sebagainya
.
So korang nak tak kalau kami bantu korang? Tapi utk 15 orang terawal je tau.
.
Komen “SAYA NAK” sekarang!
.
Klik link di bio utk dapatkan FREE FACIAL VOUCHER ‼️
.
#Hannanmedispa #hannanmedispaipoh #hannancosmetics #hannanskincare #ipohperak g #ipoh  #hmipoh #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #instamalaysia #kurus #malaysia #million #love #outfitoftheday #ootd #gorgeous #fitnessmotivation #instagram
16 6 11 hours ago
@hannanmedispa_rawang Profile picture

@hannanmedispa_rawang

*FACE SCANNING DENGAN RM10 JE?!!* 😱
.
Nak tahu tentang product terbaru dari DR HANNAN ? Harini Kami nak *LIVE PADA PUKUL 5 PETANG* tentang 4 items yg gempak dalam MEN SKINCARE tau 😍
.
Bukan tu sahaja!! Nak bagi special *DISKAUN VOUCHER RM100* untuk korang yang *SHARE LIVE PALING BANYAK* . Stay tuned‼️
.
#Hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #sparawang #rawang #slimmingprogram #hmrawang #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #instamalaysia #kurus #malaysia #kualalumpur #million #love #outfitoftheday #ootd #gorgeous #fitnessmotivation #instagram

*FACE SCANNING DENGAN RM10 JE?!!* 😱
.
Nak tahu tentang product terbaru dari DR HANNAN ? Harini Kami nak *LIVE PADA PUKUL 5 PETANG* tentang 4 items yg gempak dalam MEN SKINCARE tau 😍
.
Bukan tu sahaja!! Nak bagi special *DISKAUN VOUCHER RM100* untuk korang yang *SHARE LIVE PALING BANYAK* . Stay tuned‼️
.
#Hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #sparawang #rawang #slimmingprogram #hmrawang #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #instamalaysia #kurus #malaysia #kualalumpur #million #love #outfitoftheday #ootd #gorgeous #fitnessmotivation #instagram
5 0 11 hours ago
@hannanmedispa_pasirgudang Profile picture

@hannanmedispa_pasirgudang

FACE SCANNING DENGAN RM10 JE?!! 😱
.
Nak tahu tentang product terbaru dari DR HANNAN ? Harini Kami nak LIVE PADA PUKUL 5 PETANG tentang 4 items yg gempak dalam MEN SKINCARE tau 😍
.
Bukan tu sahaja!! Nak bagi special DISKAUN VOUCHER RM100 untuk korang yang SHARE LIVE PALING BANYAK . Stay tuned‼
.
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #pasirgudang #johor #comingsoon #slimmingprogram #hmpg #scanmuka #nakcantik #spa #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #cantikawalraya #beprepared

FACE SCANNING DENGAN RM10 JE?!! 😱
.
Nak tahu tentang product terbaru dari DR HANNAN ? Harini Kami nak LIVE PADA PUKUL 5 PETANG tentang 4 items yg gempak dalam MEN SKINCARE tau 😍
.
Bukan tu sahaja!! Nak bagi special DISKAUN VOUCHER RM100 untuk korang yang SHARE LIVE PALING BANYAK . Stay tuned‼
.
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #pasirgudang #johor #comingsoon #slimmingprogram #hmpg #scanmuka #nakcantik #spa #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #cantikawalraya #beprepared
1 0 12 hours ago
@hannanmedispa_cheras Profile picture

@hannanmedispa_cheras

FACE SCANNING DENGAN RM10 JE?!! 😱
.
Nak tahu tentang product terbaru dari DR HANNAN ? Harini kami nak LIVE PADA PUKUL 5 PETANG tentang 4 items yg gempak dalam MEN SKINCARE tau 😍
.
Bukan tu sahaja!! Nak bagi special DISKAUN VOUCHER RM100 untuk korang yang SHARE LIVE PALING BANYAK . Stay tuned‼
.
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #spacheras #cheras #kualalumpur #bandarsripermaisuri #slimmingprogram #hmc #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #facial #treatment #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #kurus #cantikberseri #nochemical #sihat #beprepared #happy #september2019 #today #danaulumayan

FACE SCANNING DENGAN RM10 JE?!! 😱
.
Nak tahu tentang product terbaru dari DR HANNAN ? Harini kami nak LIVE PADA PUKUL 5 PETANG tentang 4 items yg gempak dalam MEN SKINCARE tau 😍
.
Bukan tu sahaja!! Nak bagi special DISKAUN VOUCHER RM100 untuk korang yang SHARE LIVE PALING BANYAK . Stay tuned‼
.
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #spacheras #cheras #kualalumpur #bandarsripermaisuri #slimmingprogram #hmc #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #facial #treatment #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #kurus  #cantikberseri #nochemical #sihat #beprepared #happy  #september2019 #today #danaulumayan
4 0 12 hours ago
@hannanmedispa_semenyih Profile picture

@hannanmedispa_semenyih

FACE SCANNING DENGAN RM10 JE?!! 😱
.
Nak tahu tentang product terbaru dari DR HANNAN ? Harini kami nak LIVE PADA PUKUL 5 PETANG tentang 4 items yg gempak dalam MEN SKINCARE tau 😍
.
Bukan tu sahaja!! Nak bagi special DISKAUN VOUCHER RM100 untuk korang yang SHARE LIVE PALING BANYAK . Stay tuned‼
.
#hannanmedispa #hannan #wargasemenyih #hannanskincare #spasemenyih #semenyih #nowopen #slimmingprogram #hms #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #promosi #beprepared #spa #kulitsihat

FACE SCANNING DENGAN RM10 JE?!! 😱
.
Nak tahu tentang product terbaru dari DR HANNAN ? Harini kami nak LIVE PADA PUKUL 5 PETANG tentang 4 items yg gempak dalam MEN SKINCARE tau 😍
.
Bukan tu sahaja!! Nak bagi special DISKAUN VOUCHER RM100 untuk korang yang SHARE LIVE PALING BANYAK . Stay tuned‼
.
#hannanmedispa #hannan #wargasemenyih #hannanskincare #spasemenyih #semenyih #nowopen #slimmingprogram #hms #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #promosi #beprepared #spa #kulitsihat
4 0 12 hours ago
@hannanmedispa_kuantan Profile picture

@hannanmedispa_kuantan

FACE SCANNING DENGAN RM10 JE?!! 😱
.
Nak tahu tentang product terbaru dari DR HANNAN ? Harini kami nak LIVE PADA PUKUL 5 PETANG tentang 4 items yg gempak dalam MEN SKINCARE tau 😍
.
Bukan tu sahaja!! Nak bagi special DISKAUN VOUCHER RM100 untuk korang yang SHARE LIVE PALING BANYAK . Stay tuned‼
.
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #spakuantan #kuantan #kuantanpahang #slimmingprogram #hmk #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #cantiksetiaphari #nakkurussihat #beprepared #bmf

FACE SCANNING DENGAN RM10 JE?!! 😱
.
Nak tahu tentang product terbaru dari DR HANNAN ? Harini kami nak LIVE PADA PUKUL 5 PETANG tentang 4 items yg gempak dalam MEN SKINCARE tau 😍
.
Bukan tu sahaja!! Nak bagi special DISKAUN VOUCHER RM100 untuk korang yang SHARE LIVE PALING BANYAK . Stay tuned‼
.
#hannanmedispa #hannan #hannancosmetics #hannanskincare #spakuantan #kuantan #kuantanpahang #slimmingprogram #hmk #feedbackpositive #scanmuka #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #cantiksetiaphari #nakkurussihat #beprepared #bmf
3 0 12 hours ago

Top #nakcantikcarisaya posts

@anissafaizul Profile picture

@anissafaizul

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
17,620 1,091 2 March, 2019
@produkviral.cantiqa__ Profile picture

@produkviral.cantiqa__

Assalamualaikum n Selamat Petang semua😘 .
.

Ramai yg tanya betul ke kulit boleh lawa mcm sis dalam video ni? Jawapannya mestilar boleh❤ .
.

Tp klau nak tahu sis ni da pakai Serum Cantiqa da lebih 4 tahun tau..tu sbb kulit sis ni maintain je😍😍
**video ni pernah viral tau. So nnt sis akan update lg ye .
.

Masih sempat lagi ye klau uolls nak cantik sblm raya. Pakai je cantiqa confirm menjadi💖 .
.

Yang nak order boleh screenshot dulu mane yg uolls nak n direct ws 012-4782185 atau tekan je link kat bio

#cantiqa #serumflawlessadvance #serum #serumflawless #serumcantiqa #produkterbaik #produkviral #nakcantik #nakcantikcarisaya #tipskecantikan #cod #melaka #johor #sayanakcantik #cantiksebelumraya

Assalamualaikum n Selamat Petang semua😘 .
.

Ramai yg tanya betul ke kulit boleh lawa mcm sis dalam video ni? Jawapannya mestilar boleh❤ .
.

Tp klau nak tahu sis ni da pakai Serum Cantiqa da lebih 4 tahun tau..tu sbb kulit sis ni maintain je😍😍
**video ni pernah viral tau. So nnt sis akan update lg ye .
.

Masih sempat lagi ye klau uolls nak cantik sblm raya. Pakai je cantiqa confirm menjadi💖 .
.

Yang nak order boleh screenshot dulu mane yg uolls nak n direct ws 012-4782185 atau tekan je link kat bio

#cantiqa #serumflawlessadvance #serum #serumflawless #serumcantiqa #produkterbaik #produkviral #nakcantik #nakcantikcarisaya #tipskecantikan #cod #melaka #johor #sayanakcantik #cantiksebelumraya
200 2 24 May, 2018
@blackheadvacuum_norfizz Profile picture

@blackheadvacuum_norfizz

.
BLACKHEAD!
WHITEHEAD!
JERAWAT!
MUKA BERMINYAK!
MUKA BERKEDUT!
.
Nak tak sis tolong korang untuk settlekan masalah ni?
.
Dengan BLACKHEAD VACUUM REMOVER semua masalah di atas boleh hilang sekelip mata macam MAGIC😍
.
RM60 + FREE POSTAGE SEMENANJUNG/SABAH SARAWAK RM65
.
WASAP SIS SEKARANG 01121502651 ATAU KLIK LINK DI BIO 😉

.
BLACKHEAD!
WHITEHEAD!
JERAWAT!
MUKA BERMINYAK!
MUKA BERKEDUT!
.
Nak tak sis tolong korang untuk settlekan masalah ni?
.
Dengan BLACKHEAD VACUUM REMOVER semua masalah di atas boleh hilang sekelip mata macam MAGIC😍
.
RM60 + FREE POSTAGE SEMENANJUNG/SABAH SARAWAK RM65
.
WASAP SIS SEKARANG 01121502651 ATAU KLIK LINK DI BIO 😉
478 10 5 February, 2019
@f3studioladies_gym Profile picture

@f3studioladies_gym

assalam n selamat tengari

NAK CANTIKKAN BODY???
NAK KECIKKAN PINGGANG???
NAK HILANG GELEBEH2 DI PERUT???
NAK FITT BODY??? klu nak pkr di atas sumanya kena wat " BODY TONING WORKOUT" berminat nak join class body toning leh dtg ke f3 studioladies_gym yeaa

#personaltrainerwanita
#personaltrainerkl
#bodycantik
#bodyfitt
#nakkurusnakcantik
#nakbodymantop
#losyenkurus
#bengkungsajat
#bengkungviral
#bengkungkerengga
#nakcantiknaksihat
#nakcantikcarisaya
#produkkurusterbaik
#gebugebas
#wanitacantik
#awekseksimalaysia
#coachdiet
#coachonline
#tipsdiet
#f3studioladiesgym
#zumbagombak
#mrsmalaysia
#mrsmalaysiaworld
#mrsmalaysia2018

assalam n selamat tengari

NAK CANTIKKAN BODY???
NAK KECIKKAN PINGGANG???
NAK HILANG GELEBEH2 DI PERUT???
NAK FITT BODY??? klu nak pkr di atas sumanya kena wat " BODY TONING WORKOUT"  berminat nak join class body toning leh dtg ke f3 studioladies_gym yeaa

#personaltrainerwanita 
#personaltrainerkl 
#bodycantik 
#bodyfitt 
#nakkurusnakcantik 
#nakbodymantop 
#losyenkurus 
#bengkungsajat 
#bengkungviral 
#bengkungkerengga 
#nakcantiknaksihat 
#nakcantikcarisaya 
#produkkurusterbaik 
#gebugebas 
#wanitacantik 
#awekseksimalaysia 
#coachdiet 
#coachonline 
#tipsdiet 
#f3studioladiesgym 
#zumbagombak
#mrsmalaysia
#mrsmalaysiaworld
#mrsmalaysia2018
1,444 60 29 September, 2018
@officialpeche.bki Profile picture

@officialpeche.bki

Kota Kinabalu

When i think of collagen, i think of glowing & wrinkle free skin. But it goes so much deeper than that! I had no idea that collagen is the most abundant protein in our bodies! Collagen not only reduces and may reverse your skin's aging, it can also relieve joint pain and improve digestive health 😎
. .
I am currently obsessed with DIAMOND GLOW Collagen. Not to mention how amazing it is for your skin inside out. I'm so happy to know my body is getting the collagen it needs. 😍

When i think of collagen, i think of glowing & wrinkle free skin. But it goes so much deeper than that! I had no idea that collagen is the most abundant protein in our bodies! Collagen not only reduces and may reverse your skin's aging, it can also relieve joint pain and improve digestive health 😎
. .
I am currently obsessed with DIAMOND GLOW Collagen. Not to mention how amazing it is for your skin inside out. I'm so happy to know my body is getting the collagen it needs. 😍
341 8 24 May, 2019
@f3studioladies_gym Profile picture

@f3studioladies_gym

assalam hiii

sy Fida Farida owner n trainer di F3Studioladies_gym

mana2 ladies yg nak slimm sihat cantikk n berstamina bole join class fitness sy di Gombak yeaa

Apa yg best di F3Studioladies_gym nie???? 1. LADIES ONLY & trainer pon suma ladies

2. Studio tertutup & sangat selesa

3. mcm2 class ada ZUMBA, Piloxing, Salsation, Bolly, BODY TONING, Aerodance dll

4. Personal Trainer class khas utk wanita yg betul2 nak achieved target

5. Ada SENAMAN khas utk wanita yg nak cantikkn body serta nak shape kan badan

6. Free Room Sauna & surau disediakan

7. Peralatan Gym khas utk wanita

8. Bole bawa anak2

9. Khidmat nasihat PERCUMA dr aspek senaman, diet pemakanan, kesihatan & timbang BMI
if berminat n nak tau lebih lanjut bole wasap no nie:

@ wasap 017-3835636
@ wasap 017-3835636

#zumbagombak
#personaltrainerkl
#zumbakl
#nakkurusnakcantik
#nakcantikcarisaya
#pelaminmurah
#wanitacantik
#bengkungsajat
#aslegacy
#majalahnona
#bengkungviral
#losyenkurus
#losyenkurussejuk
#dietplan
#jomkurus1malaysia
#tipsdiet
#nonasuperwomen

assalam hiii

sy Fida Farida owner n trainer di F3Studioladies_gym

mana2 ladies yg nak slimm sihat  cantikk n berstamina bole join class fitness sy di Gombak yeaa

Apa yg best di F3Studioladies_gym nie???? 1. LADIES ONLY & trainer pon suma ladies

2. Studio tertutup & sangat selesa

3. mcm2 class ada ZUMBA, Piloxing, Salsation, Bolly, BODY TONING, Aerodance dll

4. Personal Trainer class khas utk wanita yg betul2 nak achieved target

5. Ada SENAMAN khas utk wanita yg nak cantikkn body serta nak shape kan badan

6. Free Room Sauna & surau disediakan

7. Peralatan Gym khas utk wanita

8. Bole bawa anak2

9. Khidmat nasihat PERCUMA dr aspek senaman, diet pemakanan, kesihatan & timbang BMI 
if berminat n nak tau lebih lanjut bole wasap no nie:

@ wasap 017-3835636
@ wasap 017-3835636

#zumbagombak 
#personaltrainerkl 
#zumbakl 
#nakkurusnakcantik 
#nakcantikcarisaya 
#pelaminmurah 
#wanitacantik 
#bengkungsajat 
#aslegacy 
#majalahnona 
#bengkungviral 
#losyenkurus 
#losyenkurussejuk 
#dietplan 
#jomkurus1malaysia 
#tipsdiet 
#nonasuperwomen
1,279 51 28 February, 2019
@rahasia_cepatt_hamil Profile picture

@rahasia_cepatt_hamil

Semoga tahun ini yg belum punyak anak dikaruniakan anak secepatnya.. aminn.. dan yg belum berpasangan semoga kelak mendapatkan jodoh yang baik, aminn.. Semoga yg ketik amin, terus berlimpah rezekinya amin...
.
Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pengobatan Penyakit
🌷Program kehamilan
🌷Infertilitas
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92
-
#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik

Semoga tahun ini yg belum punyak anak dikaruniakan anak secepatnya.. aminn.. dan yg belum berpasangan semoga kelak mendapatkan jodoh yang baik, aminn.. Semoga yg ketik amin, terus berlimpah rezekinya amin...
.
Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pengobatan Penyakit
🌷Program kehamilan
🌷Infertilitas
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar KEHAMILAN, KESEHATAN DAN KECANTIKAN silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92
-
#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut @rahasia_cepatt_hamil #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #rahasia_cepatt_hamil #nakcantik #nakcantikcarisaya  #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat  #produkkesihatan #sihatdancantik
887 8 22 July, 2019