#nakcantikcepat Instagram Photos & Videos

nakcantikcepat - 46.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakcantikcepat and here's what we found interesting.

Inside 63 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
1.1
Average comment
0
Posts with video
4/63
Posts with photo
59/63

Hashtag Popularity

Hollaa korangss 😘. Nak tau dak #pss ni takdela besar sangat . Setakat nak letak dalam beg tu muatla. Eh?? Dah knapa bawak #pss dalam beg?
.
Haaa mungkin ada lagi yang tak tahu #pss ni selain dok merawat kulit kita yg breakout ni , dia pon bagi tenaga tau untuk org2 yg bekerja lewat malam. Ehh tak caye??? .
.
Sis bukan nk tipu tapi banyk dah ckp bila amalkan #pss ni badan rasa ringan je, masaalah sembelit pon dah kurang. .
Tak percaya tryla grab kita tengok mcmmna. .
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #ajimaura #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #terapiinstagram #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Hollaa korangss 😘. Nak tau dak #pss ni takdela besar sangat . Setakat nak letak dalam beg tu muatla. Eh?? Dah knapa bawak #pss dalam beg?
.
Haaa mungkin ada lagi yang tak tahu #pss ni selain dok merawat kulit kita yg breakout ni , dia pon bagi tenaga tau untuk org2 yg bekerja lewat malam. Ehh tak caye??? .
.
Sis bukan nk tipu tapi banyk dah ckp bila amalkan #pss ni badan rasa ringan je, masaalah sembelit pon dah kurang. .
Tak percaya tryla grab kita tengok mcmmna. .
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan#ajimaura #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty#terapiinstagram #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

“BAJET CIPUT PUN BOLEH RAWAT KULIT BREAKOUT 😉”
.
Yer betul, harga #satissoap tak sampai Rm50 pon tapi #testimonisatissoap dah ada beribu ribu dah kat luar tu 🥰 .
.
FIENA BEAUTY dah 3 Tahun berjaya menyelesaikan masaalah kulit gegirlss lagi2 kat bahagian muka tu . Tak payah belanja beribu dikk oii cukuplah Team Kami guide anda untuk bantuk masaalah uollss 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ .
.
Tapi ada ke kat sini yg sanggup komited nak rawat masaalah masing2 ??? 🧐
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

“BAJET CIPUT PUN BOLEH RAWAT KULIT BREAKOUT 😉”
.
Yer betul, harga #satissoap tak sampai Rm50 pon tapi #testimonisatissoap dah ada beribu ribu dah kat luar tu 🥰 .
.
FIENA BEAUTY dah 3 Tahun berjaya menyelesaikan masaalah kulit gegirlss lagi2 kat bahagian muka tu . Tak payah belanja beribu dikk oii cukuplah Team Kami guide anda untuk bantuk masaalah uollss 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ .
.
Tapi ada ke kat sini yg sanggup komited nak rawat masaalah masing2 ??? 🧐
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

PENAT TAU NAK ULANG BENDA SAMA☹️
.
Ramai yang tanya sis buat treatment muka kat mana, berapa harga nak cantik gojess mcm ni😣. Tuan empunya badan tak buat la semua tu, just amalkan #satissoap dan #pss ni jee😘
.
Nak jadi syantek, korang jangan lupa konsisten tau guna #satissoap dan consume #pss ni kalau nak kulit gojess macam ni 🥰. Tu je rahsia nak kekal gojess sampai orang tertukar ini melayu atau cina😝. Maklumlah raya dah nak dekat😘
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

PENAT TAU NAK ULANG BENDA SAMA☹️
.
Ramai yang tanya sis buat treatment muka kat mana, berapa harga nak cantik gojess mcm ni😣. Tuan empunya badan tak buat la semua tu, just amalkan #satissoap dan #pss ni jee😘
.
Nak jadi syantek, korang jangan lupa konsisten tau guna #satissoap dan consume #pss ni kalau nak kulit gojess macam ni 🥰. Tu je rahsia nak kekal gojess sampai orang tertukar ini melayu atau cina😝. Maklumlah raya dah nak dekat😘 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

Bila waktu sesuai untuk cuci muka? 🤔
.
Ada yang kata kena cuci muka sampai 3 - 4 kali sehari ada yang kata 2 - 3 kali je.. alahai confuse.. takpe meh sis terangkan 😁
.
Sebenarnya korang cuma perlu bersihkan muka cukup dengan 2 kali sehari sahaja waktu pagi dan malam sebelum tidur untuk pastikan kulit bebas kuman & kotoran 😉
.
Elakkan dari mencuci berlebihan sebab muka ualls perlukan minyak semulajadi dari kulit untuk melembapkan kulit ualls.. dapat tak gaiss? 🤓
.
.
#satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #produkfienabeauty #fienabeauty #teamfienabeauty
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Bila waktu sesuai untuk cuci muka? 🤔
.
Ada yang kata kena cuci muka sampai 3 - 4 kali sehari ada yang kata 2 - 3 kali je.. alahai confuse.. takpe meh sis terangkan 😁
.
Sebenarnya korang cuma perlu bersihkan muka cukup dengan 2 kali sehari sahaja waktu pagi dan malam sebelum tidur untuk pastikan kulit bebas kuman & kotoran 😉
.
Elakkan dari mencuci berlebihan sebab muka ualls perlukan minyak semulajadi dari kulit untuk melembapkan kulit ualls.. dapat tak gaiss? 🤓
.
.
#satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #produkfienabeauty #fienabeauty #teamfienabeauty 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
2 0 17 February, 2020

*"Muka sy teruk sampai sy pun kecewa tengok muka sendiri kat cermin"*
.
Tu dulu sebelum terjatuh cinta dgn #SetKiller ( pss + satis soap + numi serum) , memg bnyk jerawat , parut jerawat & kusam dekat wajah 😭 paling tak best, rasa malu giler bila jumpa member2.
.
Paling geram & rasa down giler tengok muka tak berseri langsung 😔
.
Jerawat & kulit tak berseri d wajah tu salah satu puncanya adalah dari segi pemakanan kita jugak tau. .
Iolz percaya uolz bijak membuat keputusan & bukan jenis layan produk yg bermerkuri beracun kan? .
Jom sis bantu ualls.. nak kan? 😘
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*"Muka sy teruk sampai sy pun kecewa tengok muka sendiri kat cermin"*
.
Tu dulu sebelum terjatuh cinta dgn #SetKiller ( pss + satis soap + numi serum) , memg bnyk jerawat , parut jerawat & kusam dekat wajah 😭 paling tak best, rasa malu giler bila jumpa member2.
.
Paling geram & rasa down giler tengok muka tak berseri langsung 😔
.
Jerawat & kulit tak berseri d wajah tu salah satu puncanya adalah dari segi pemakanan kita jugak tau. .
Iolz percaya uolz bijak membuat keputusan & bukan jenis layan produk yg bermerkuri beracun kan? .
Jom sis bantu ualls.. nak kan? 😘
. 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
2 0 17 February, 2020

JOM BEBASKAN WAJAH DARI MISS J!!
.
Takpayah sesusah bayar mahal-mahal pergi sesi facial dekat spa nak buang cik j tu.. korang amalkan ke cuci muka guna #satissoap 2 kali sehari pon dah cukup untuk hilangkan masalah ualls 😘
.
Harga sebijik #satissoap ni pon mur mur je gais memang tak rugilah.. nak lagi power boleh add on sekali #pss 😝

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

JOM BEBASKAN WAJAH DARI MISS J!!
.
Takpayah sesusah bayar mahal-mahal pergi sesi facial dekat spa nak buang cik j tu.. korang amalkan ke cuci muka guna #satissoap 2 kali sehari pon dah cukup untuk hilangkan masalah ualls 😘
.
Harga sebijik #satissoap ni pon mur mur je gais memang tak rugilah.. nak lagi power boleh add on sekali #pss 😝

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020
Ya, kalau nak cantek kena berusaha sampai jadi jangan sekerat jalan je 😪
.
Kalau sekejap onz kejap off macam mana nak ploles.. iyo ke idok? Pastu kalau tengok lain cun melecun mulalah rasa jeles 😝
.
Meh laa cuba #satissoap nih baik untuk berjerawat dan kusam harga bawah tiga sembilan hengget tau 🙈
.
.
#satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #produkfienabeauty #fienabeauty #teamfienabeauty 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

Percaya tak dengan amalkan #satissoap ni korang akan dapat miliki kulit bebas jerawat❓
.
Dah la senang je, cuci je 2 kali sehari pagi dan malam dan boleh pulihkan kulit ualls berbukit bukau dengan ketinggian yang bermacam jenis. Tak susah pun nak cantik, cuma perlu sedikit komitmen dan kesungguhan je, betul tak? 💪🏻
.
Korang nak ke kalau sis guide korang cantik untuk tahun 2020 ni? Kalau nak, cepat reply “NAK” sekarang‼️
.
.
#satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #produkfienabeauty #fienabeauty #teamfienabeauty
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Percaya tak dengan amalkan #satissoap ni korang akan dapat miliki kulit bebas jerawat❓
.
Dah la senang je, cuci je 2 kali sehari pagi dan malam dan boleh pulihkan kulit ualls berbukit bukau dengan ketinggian yang bermacam jenis. Tak susah pun nak cantik, cuma perlu sedikit komitmen dan kesungguhan je, betul tak? 💪🏻
.
Korang nak ke kalau sis guide korang cantik untuk tahun 2020 ni? Kalau nak, cepat reply “NAK” sekarang‼️
.
.
#satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #produkfienabeauty #fienabeauty #teamfienabeauty 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

Hati berbunga-bunga bila masalah jerawat cik adik kiter ni makin okay.. baru pakai 11 hari dah nampak kesannya sampai ramai pulak yang bertanya 😋
.
.
Sesiapa yang ada masalah jerawat dan nak sis bantu dengan cepat dan mudah dm je sebelah tu 😉
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Hati berbunga-bunga bila masalah jerawat cik adik kiter ni makin okay.. baru pakai 11 hari dah nampak kesannya sampai ramai pulak yang bertanya 😋
.
.
Sesiapa yang ada masalah jerawat dan nak sis bantu dengan cepat dan mudah dm je sebelah tu 😉
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

KELUAR RUMAH DENGAN MUKA LICINN CINGG😱
.
Nak keluar pergi kedai runcit pun kena make-up kan😂 sebab nak cover miss J punya fasal. Mana tahu takut terjumpa crush kann🙈. .
.
Sebelum tidur jangan lupa apply #numiserum dulu yee🥰. Baru la dapat yakinkan crush korang tu😝
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

KELUAR RUMAH DENGAN MUKA LICINN CINGG😱
.
Nak keluar pergi kedai runcit pun kena make-up kan😂 sebab nak cover miss J punya fasal. Mana tahu takut terjumpa crush kann🙈. .
.
Sebelum tidur jangan lupa apply #numiserum dulu yee🥰. Baru la dapat yakinkan crush korang tu😝
. 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

Buat apa makeup tebal berlapis macam kek lapis kalau tak sampai 10 minit dah cairrrr.. meh sini sis bagi solution untuk uolls.
.
.
Korang dap dap je #numiserum senang je tak susah pon.. hasil dia punyalah glowww taktahu nak kata dah. Tak caya tgklerrr si cantek atas ni.. Apa lagi jom lah try 😚
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Buat apa makeup tebal berlapis macam kek lapis kalau tak sampai 10 minit dah cairrrr.. meh sini sis bagi solution untuk uolls.
.
.
Korang dap dap je #numiserum senang je tak susah pon.. hasil dia punyalah glowww taktahu nak kata dah. Tak caya tgklerrr si cantek atas ni.. Apa lagi jom lah try 😚 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

Sejak akhir akhir ni, ramai tegur kulit muka sis kiter licin macam telur. Wani syak sebab konsisten pakai #numiserum, tak mustahil lama-lama nanti boleh buat cermin muka ni🤣

Uishh seram pulak bila cakap macam tu, kang sekali dengan nyamuk tak sempat nak landing terus tergelincir gittuh🤭
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Sejak akhir akhir ni, ramai tegur kulit muka sis kiter licin macam telur. Wani syak sebab konsisten pakai #numiserum, tak mustahil lama-lama nanti boleh buat cermin muka ni🤣

Uishh seram pulak bila cakap macam tu, kang sekali dengan nyamuk tak sempat nak landing terus tergelincir gittuh🤭 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

Tak perlu tunggu jadi MUA Bella atau Nuex Rosli, hakakk pun boleh nampak menyerlah bila apply #numiserum sebelum makeup 😚

Eh vetull ke ni?
Meh hakakk nak story siked.. Bila serum dijadikan base makeup, serum boleh menyerap minyak berlebihan pada muka kita. Kan biasanya kalau kita pakai fd muka jadi berminyak so serum lah yang akan menyerap minyak dan makeup kita nanti akan lebih matte dan tahan lamaa

Boleh faham tak ni gaiss? 😚
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Tak perlu tunggu jadi MUA Bella atau Nuex Rosli, hakakk pun boleh nampak menyerlah bila apply #numiserum sebelum makeup 😚

Eh vetull ke ni? 
Meh hakakk nak story siked.. Bila serum dijadikan base makeup, serum boleh menyerap minyak berlebihan pada muka kita. Kan biasanya kalau kita pakai fd muka jadi berminyak so serum lah yang akan menyerap minyak dan makeup kita nanti akan lebih matte dan tahan lamaa

Boleh faham tak ni gaiss? 😚 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

*Promosi last Limited Edition #NumiSerum & #SatisSoap* 📣📣 *_5 hari sahaja , bermula 16/2 hingga 20/2_*

Uolz wajib kena grab yg limited ni sbb ni last stock yg kita ada. Pengguna setia produk #SetCun ni jer tahu mcm mna hebatnyaa #NumiSerum & #SatisSoap ni kan?? 😍

Hargaa kali ni memang *murah giler* beb.. jom grab banyak2 buat stock terus 🥳 
cepat transfer skrg sbb stock dh xbanyak.

Payment terus, kita pos terus !! Utk yg *betul2 nak*, tolong reply "NAK" sekarang sbb kita nk asingkan terus stock awk !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

Tomorrow is the day 💛 cepat gileeer mase berlalu walaupon hari2 duk stalk calendar 😂 tup tup esok dh 🍂 xshabarnye nk jmpe ahli² team area kelantan yg hebat² , part best dpat ilmu mcm mne diorang berjaya dgn hnya jual produk ni jurr 😍 xsabar nk laga2 pipi , nk tuntut ilmu baru dgn founder n leader² hebat ni 🥰 bukan untuk ialls sorang je ilmu ni tau , tp untuk smua org 💛 doakan smoga diprmudahkan segala pada esok hari dan smoga ilmu2 yg bermanfaat yg akn diterima nnti diberkati allah . Amin ❤️
.
.

#kitabaikallahsayang #numiserumfienabeauty
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#fienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Tomorrow is the day 💛 cepat gileeer mase berlalu walaupon hari2 duk stalk calendar 😂 tup tup esok dh 🍂 xshabarnye nk jmpe ahli² team area kelantan yg hebat² , part best dpat ilmu mcm mne diorang berjaya dgn hnya jual produk ni jurr 😍 xsabar nk laga2 pipi , nk tuntut ilmu baru dgn founder n leader² hebat ni 🥰 bukan untuk ialls sorang je ilmu ni tau , tp untuk smua org 💛 doakan smoga diprmudahkan segala pada esok hari dan smoga ilmu2 yg bermanfaat yg akn diterima nnti diberkati allah . Amin ❤️
.
.

#kitabaikallahsayang #numiserumfienabeauty
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#fienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 17 February, 2020

MASALAH PARUT YANG DEGIL 😔
.
.
Korang boleh hilangkan parut ke kalau asyik termenung je? Nak sesuatu benda kenalah usaha.. usaha itukan tangga kejayaan 💪🏻
.
.
Macam korang yang ada masalah kulit ni lah.. sampai bila nak melarat? Cuba konsisten consume #pss ni mesti masalah korang lesap dengan sekelip mata je. 😘

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

MASALAH PARUT YANG DEGIL 😔
.
.
Korang boleh hilangkan parut ke kalau asyik termenung je? Nak sesuatu benda kenalah usaha.. usaha itukan tangga kejayaan 💪🏻
.
.
Macam korang yang ada masalah kulit ni lah.. sampai bila nak melarat? Cuba konsisten consume #pss ni mesti masalah korang lesap dengan sekelip mata je. 😘

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

🐝PUNCA SUPPLEMENT ATAU JAMU TAK BERKESAN🐝 "Kenapa orang lain makan berkesan, dengan saya tak berkesan?" ✅Suka minum air sejuk & minuman berais selepas ambil supplement ✅Tidak minum air kosong secukupnya . Pastikan sekurang-kurangnya 3 liter/sehari ✅Minum air kelapa selepas ambil supplement .
❤️ Air kelapa akan meneutralkan khasiat vitamin, jamu atau supplement ✅Minuman berkafein seperti kopi, teh dan nescafe. Kafein merosakkan vitamin c dan kolagen dalam badan. Dan mengurangkan penyerapan maksima supplement ke seluruh badan.
Haa jangan nak salahkan supplement pulak ye , bila diri sendiri yang tak disiplin 😘

Nak cantik kena rajin disiplin dan konsisten 😉
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

🐝PUNCA SUPPLEMENT ATAU JAMU TAK BERKESAN🐝 "Kenapa orang lain makan berkesan, dengan saya tak berkesan?" ✅Suka minum air sejuk & minuman berais selepas ambil supplement ✅Tidak minum air kosong secukupnya . Pastikan sekurang-kurangnya 3 liter/sehari ✅Minum air kelapa selepas ambil supplement .
❤️ Air kelapa akan meneutralkan khasiat vitamin, jamu atau supplement ✅Minuman berkafein seperti kopi, teh dan nescafe.  Kafein merosakkan vitamin c dan kolagen dalam badan. Dan mengurangkan penyerapan maksima supplement ke seluruh badan. 
Haa jangan nak salahkan supplement pulak ye , bila diri sendiri yang tak disiplin 😘

Nak cantik kena rajin disiplin dan konsisten 😉 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

Salam. Hai syg!! ☺️Barang dah sampai ke belum? Teruja tak? Kalau dah sampai, harini Fina nak share sikit cara penggunaan PSS dengan betul. Fina nak ingatkan bahawa setiap keputusan yang kita dapat adalah berbeza dengan orang lain berdasarkan faktor-faktor hormon/dalaman. bawah ni sedikit info baca smpai habis yer. PENTING !! •••••••••••••••••••••••••••• CARA PENGAMBILAN PSS ❤️
---------
🎀 Ambil 1 sachet sehari. Untuk kesan yg cepat boleh diambil 2 sachet sehari 🎀 Ambil 1 jam awal sebelum sarapan atau sebekum tidur 🎀 Kemam serbuk di bawah lidah dan biarkan selama 3-5 saat supaya serbuk akan cair. Ini kerana enzim dari air liur kita akan mempercepatkan lagi kadar penyerapan ke dalam salur darah berbanding dengan minum air 🎀 Lebih elok jika dapat elakkan atau kurangkan pengambilan minuman air bergas atau kafein
kerana ianya akan "block" collagen dalam tubuh badan kita
🎀 Disarankan minum air masak sekurang-kurangnya 3-8 liter sehari untuk kadar penyerapan yang cepat * Terima kasih kerana memilih PSS 👍🏻 saya sarankan pengambilan PSS yg konsisten selama 3 bulan berturut-turut utk kesan yg sgt ketara. 💯 dijamin ‼️ * Jangan lupa ambil gambar before & after untuk tgok kesannya * jangan lupa share feedback anda dgn kami
*jangan lupa selfie jgk kot2 ada contest ☺️ #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Salam. Hai syg!! ☺️Barang dah sampai ke belum? Teruja tak? Kalau dah sampai, harini Fina nak share sikit cara penggunaan PSS dengan betul. Fina nak ingatkan bahawa setiap keputusan yang kita dapat adalah berbeza dengan orang lain berdasarkan faktor-faktor hormon/dalaman. bawah ni sedikit info baca smpai habis yer. PENTING !! •••••••••••••••••••••••••••• CARA PENGAMBILAN PSS ❤️
---------
🎀 Ambil 1 sachet sehari. Untuk kesan yg cepat boleh diambil 2 sachet sehari 🎀 Ambil 1 jam awal sebelum sarapan atau sebekum tidur 🎀 Kemam serbuk di bawah lidah dan biarkan selama 3-5 saat supaya serbuk akan cair. Ini kerana enzim dari air liur kita akan mempercepatkan lagi kadar penyerapan ke dalam salur darah berbanding dengan minum air 🎀 Lebih elok jika dapat elakkan atau kurangkan pengambilan minuman air bergas atau kafein 
kerana ianya akan "block" collagen dalam tubuh badan kita
🎀  Disarankan minum air masak sekurang-kurangnya 3-8 liter sehari untuk kadar penyerapan yang cepat * Terima kasih kerana memilih PSS 👍🏻 saya sarankan pengambilan PSS yg konsisten selama 3 bulan berturut-turut utk kesan yg sgt ketara. 💯 dijamin ‼️ * Jangan lupa ambil gambar before & after untuk tgok kesannya * jangan lupa share feedback anda dgn kami
*jangan lupa selfie jgk kot2 ada contest ☺️ #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. .
.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . Dengar2 hq buat promosi sempena merdeka raya sekarang. Tunggu apa lagi? .
.
WHATSAPP "NAK" ke
01111921222
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. .
.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . Dengar2 hq buat promosi sempena merdeka raya sekarang. Tunggu apa lagi? .
.
WHATSAPP "NAK" ke
01111921222
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak waniey bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
01111921223
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak waniey bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
01111921223
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

Jum dengar feedback dari salah seorang pengguna setia perfect skin supplement. Mereka dah cuba anda bila lagi? Jangan tunggu lama2, kang melaratt masalah ualls tu.
.
Kesan terbukti!! 99.7% pengguna telah mendapat kesan yang positif selepas sebulan consume pss 😀
.
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA!!
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
pilihan ditangan kita.. CANTIK SEKETIKA atau KEKAL SELAMANYA.. Siapa lagi nak waniey bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
Whatsapp “NAK” ke
01111921223
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Jum dengar feedback dari salah seorang pengguna setia perfect skin supplement. Mereka dah cuba anda bila lagi? Jangan tunggu lama2, kang melaratt masalah ualls tu.
.
Kesan terbukti!! 99.7% pengguna telah mendapat kesan yang positif selepas sebulan consume pss 😀
.
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA!!
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar 
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
pilihan ditangan kita.. CANTIK SEKETIKA atau KEKAL SELAMANYA.. Siapa lagi nak waniey bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
Whatsapp “NAK” ke 
01111921223
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

Tak perlu di renung letihnya berusaha tapi renung lah manisnya sebuah kejayaan 😍. Good night 😘. Jgn lupa calit2 magic iLips sebelum tidur untuk bibir kekal sihat dan awek muda 😁. #newmagicilips #magicilips_hq #magicilipskuantan #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #syahmisazliproduction #syahmisazli #asifsuhaimi #anissafaizul #nakcantikcepat #naksihat

Tak perlu di renung letihnya berusaha tapi renung lah manisnya sebuah kejayaan 😍. Good night 😘. Jgn lupa calit2 magic iLips sebelum tidur untuk bibir kekal sihat dan awek muda 😁. #newmagicilips #magicilips_hq #magicilipskuantan #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #syahmisazliproduction #syahmisazli #asifsuhaimi #anissafaizul #nakcantikcepat #naksihat
13 0 17 February, 2020

Mesti korang tertanya-tanya kan apa beza Perfect Skin Supplement yang dulu & sekarang ? .
Now cik fiena keluarkan New packaging Perfect Skin Supplement . New edition , New formula . 3 kali lebih berkesan 🔥
.
- 1 Kotak (20sachet) - Formula untuk 10 / 20 hari Sahaja (tapi biasanya tahan sebulan sebab masa period tak perlu consume-perempuan shj)
- 3x EXTRA WHITENING
- 3x EXTRA VITAMIN C
-3x EXTRA PEARL POWDER
-KESAN SEAWAL 10 HARI *ibu mengandung & menyusu semua boleh consume .
Dengan formula yang baru anda boleh selesaikan masalah dalam masa yang singkat tapi secara selamat & sihat 👍🏻
.
Selamat mencuba #perfectskinsupplement 💕
NEW EDITION, NEW FORMULA
3X MORE EFFECTIVE #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Mesti korang tertanya-tanya kan apa beza Perfect Skin Supplement yang dulu & sekarang ? .
Now cik fiena keluarkan New packaging Perfect Skin Supplement . New edition , New formula . 3 kali lebih berkesan 🔥
.
- 1 Kotak (20sachet) - Formula untuk 10 / 20 hari Sahaja (tapi biasanya tahan sebulan sebab masa period tak perlu consume-perempuan shj)
- 3x EXTRA WHITENING
- 3x EXTRA VITAMIN C
-3x EXTRA PEARL POWDER
-KESAN SEAWAL 10 HARI *ibu mengandung & menyusu semua boleh consume .
Dengan formula yang baru anda boleh selesaikan masalah dalam masa yang singkat tapi secara selamat & sihat 👍🏻
.
Selamat mencuba  #perfectskinsupplement 💕
NEW EDITION, NEW FORMULA 
3X MORE EFFECTIVE  #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

TERPUTIH TANPA SENGAJA
===============
Niat mencuba satu supplement ni suka2 akhirnya jadikan saya pengguna setia pss 💕 .
.
Kemam supplement je kot mcm mna boleh jd putih?? .
.
Itu soalan mula2 terpacul, biasanya orang bancuh dgn air tp yg supplement yg ni kemam2 jer dlm mulut dh boleh putih & mcm2 lg khasiatnya .
.
Mula2 try sekotak, kulit sy makin lembut licin jer. suka sentuh kulit sendiri. sy mula sedar kulit sy makin lama makin cerah dr kebiasaan.. pastu sy minum air putih byk2.. paling best badan tak lemau pun walau bekerja sepanjang hari.. .
Memang agak teruja lah sbb senang nk bawak pergi mana2..tak yah susah2 nak bancuh air bagai, kemam2 jer sebelum pergi kerja & sebelum tido..dh la rasa pun sedap..masam manis gitu. rasa mcm nk kemam tiap2 masa..hihii .
.
Sebelum ni sy ada ambil supplement lain jgk tp byk skip sbb mls nk bancuh dgn air.. kdg2 tak sempat.. skrg sy mmg akn stay jer dgn supplement ni sbb takk sabar nk bg kulit makin cerah lg & dlm masa yg sama tubuh badan pun boleh sihat tau. mana nk cari 2 in 1 supplement skrg ni haa ... .
Biasanya sy trus grab dua kotak sbb hrga lg murah & jimat.. nk kongsi dgn kawan2 atau fmly pun boleh. tp sy buat utk stok sendiri hihii..sukanya saya rasa macam nak menangis blh terputih & sihat dengan kemam2 supplement ni je.. .
.
Dah tak sabar nak cuba pss yang baru?
jum ajak kawan2/fmly kongsi lg jimat! eh btul ke? dh boleh strt order kot hehe .
Komen “NAK” atau TAIP code "PSS " trus ke 📲Whatsapp 01111921223
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

TERPUTIH TANPA SENGAJA
===============
Niat mencuba satu supplement ni suka2 akhirnya jadikan saya pengguna setia pss 💕 .
.
Kemam supplement je kot mcm mna boleh jd putih?? .
.
Itu soalan mula2 terpacul, biasanya orang bancuh dgn air tp yg supplement yg ni kemam2 jer dlm mulut dh boleh putih & mcm2 lg khasiatnya .
.
Mula2 try sekotak, kulit sy makin lembut licin jer. suka sentuh kulit sendiri. sy mula sedar kulit sy makin lama makin cerah dr kebiasaan.. pastu sy minum air putih byk2.. paling best badan tak lemau pun walau bekerja sepanjang hari.. .
Memang agak teruja lah sbb senang nk bawak pergi mana2..tak yah susah2 nak bancuh air bagai, kemam2 jer sebelum pergi kerja & sebelum tido..dh la rasa pun sedap..masam manis gitu. rasa mcm nk kemam tiap2 masa..hihii .
.
Sebelum ni sy ada ambil supplement lain jgk tp byk skip sbb mls nk bancuh dgn air.. kdg2 tak sempat.. skrg sy mmg akn stay jer dgn supplement ni sbb takk sabar nk bg kulit makin cerah lg & dlm masa yg sama tubuh badan pun boleh sihat tau. mana nk cari 2 in 1 supplement skrg ni haa ... .
Biasanya sy trus grab dua kotak sbb hrga lg murah & jimat.. nk kongsi dgn kawan2 atau fmly pun boleh. tp sy buat utk stok sendiri hihii..sukanya saya rasa macam nak menangis blh terputih & sihat dengan kemam2 supplement ni je.. .
.
Dah tak sabar nak cuba pss yang baru?
jum ajak kawan2/fmly kongsi lg jimat! eh btul ke? dh boleh strt order kot hehe .
Komen “NAK” atau TAIP code "PSS " trus ke 📲Whatsapp 01111921223 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

KESAN TERBUKTI!!!! 99.7% PENGGUNA TELAH BERJAYA LEPAS MENGUNAKAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT SELAMA SEBULAN!!
.
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA!!
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
pilihan ditangan kita.. CANTIK SEKETIKA atau KEKAL SELAMANYA..
.
Dah tak sabar nak cuba ?
Komen “Nak” atau tinggalkan no ws ualls dekat bawah sekarang !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

KESAN TERBUKTI!!!! 99.7% PENGGUNA TELAH BERJAYA LEPAS MENGUNAKAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT SELAMA SEBULAN!!
.
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA!!
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar 
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
pilihan ditangan kita.. CANTIK SEKETIKA atau KEKAL SELAMANYA..
.
Dah tak sabar nak cuba ? 
Komen “Nak” atau tinggalkan no ws ualls dekat bawah sekarang !! #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 17 February, 2020

"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" jum putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. .
🎀 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C 💉 🎀 100% Vitamin C & buah-buahan 🎀 Tiada Pantang Larang ❌ 🎀 Hanya Perlu Minum Air Masak Banyak² 🎀 Kemam2 terus Putih Gebu 😍 🎀 Kesan Sepantas Injection 🔥 .
📲ws "PSS" ke 01111921223 skrg korang akan dpt FREE GUIDE dari kami
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" jum putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. .
🎀 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C 💉 🎀 100% Vitamin C & buah-buahan 🎀 Tiada Pantang Larang ❌ 🎀 Hanya Perlu Minum Air Masak Banyak² 🎀 Kemam2 terus Putih Gebu 😍 🎀 Kesan Sepantas Injection 🔥 .
📲ws "PSS" ke 01111921223 skrg korang akan dpt FREE GUIDE dari kami
#fienabeautyline#perfectskinsupplement#testimonipss 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

KAWAN SELALU KUTUK KULIT SATU BADAN MASIH TAK BERUBAH.. MUKA JER PUTIH TAPI KAKI TANGAN GELAP KULIT KASAR KUSAM SEMUA ADA 😩
.
jgn risau..Perfect Skin Supplement dpt membantu masalah korang dlm masa 10 HARI shj 😱
.
BETUL KE?? 97 dari 193 pengguna berkata mereka sudah mendapat kul!t yg diidamkan. satu bOdy put!h sekata kalah snow white.. woww
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
WHATSAPP : "PSS"
01111921223
#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

KAWAN SELALU KUTUK KULIT SATU BADAN MASIH TAK BERUBAH.. MUKA JER PUTIH TAPI KAKI TANGAN GELAP KULIT KASAR KUSAM SEMUA ADA 😩
.
jgn risau..Perfect Skin Supplement dpt membantu masalah korang dlm masa 10 HARI shj 😱
.
BETUL KE?? 97 dari 193 pengguna berkata mereka sudah mendapat kul!t yg diidamkan. satu bOdy put!h sekata kalah snow white.. woww
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
WHATSAPP : "PSS" 
01111921223
#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS"
01111921223
#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS" 
01111921223 
#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 17 February, 2020

CLEARANCE STOCK!!!📣📣📣
.
Pilihan mana yang menjadi pojaan hati kakak & abang sekalian? Sungguh..peluang tidak datang berkali-kali. Promosi berlangsung hanya untuk beberapa hari je. Kalau kakak abang tak buat keputusan yang betul sekarang jangan menyesal di kemudian hari. Jom ubah kulit yang suram tu menjadi bersinar lit lit macam lighting on point. Nak tak kulit glowing dengan #serumsakti ?
.
#fienabeautyline #numiserum #numikillerskin #sayajual #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #clearancestock #yearendsale #promosi #clearance #jerawatcepathilang #likeforlikes #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #ctdk #neelofa #trendingnow #likeforlikes #promosimalaysia #sales #serumwajah #serumwajahmurah #serumglowing #kitabaikramaisayang

CLEARANCE STOCK!!!📣📣📣
.
Pilihan mana yang menjadi pojaan hati kakak & abang sekalian? Sungguh..peluang tidak datang berkali-kali. Promosi berlangsung hanya untuk beberapa hari je. Kalau kakak abang tak buat keputusan yang betul sekarang jangan menyesal di kemudian hari. Jom ubah kulit yang suram tu menjadi bersinar lit lit macam lighting on point. Nak tak kulit glowing dengan #serumsakti ?
.
#fienabeautyline #numiserum #numikillerskin #sayajual #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #clearancestock #yearendsale #promosi #clearance #jerawatcepathilang #likeforlikes #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #ctdk #neelofa #trendingnow #likeforlikes #promosimalaysia #sales #serumwajah #serumwajahmurah #serumglowing #kitabaikramaisayang
4 0 17 February, 2020

CLEARANCE STOCK!!!📣📣📣
.
Pilihan mana yang menjadi pojaan hati kakak & abang sekalian? Sungguh..peluang tidak datang berkali-kali. Promosi berlangsung hanya untuk beberapa hari je. Kalau kakak abang tak buat keputusan yang betul sekarang jangan menyesal di kemudian hari. Jom ubah kulit yang suram tu menjadi bersinar lit lit macam lighting on point. Nak tak kulit glowing dengan #serumsakti ?
.
#fienabeautyline #numiserum #numikillerskin #sayajual #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #clearancestock #yearendsale #promosi #clearance #jerawatcepathilang #likeforlikes #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #ctdk #neelofa #trendingnow #likeforlikes #promosimalaysia #sales #serumwajah #serumwajahmurah #serumglowing #kitabaikramaisayang

CLEARANCE STOCK!!!📣📣📣
.
Pilihan mana yang menjadi pojaan hati kakak & abang sekalian? Sungguh..peluang tidak datang berkali-kali. Promosi berlangsung hanya untuk beberapa hari je. Kalau kakak abang tak buat keputusan yang betul sekarang jangan menyesal di kemudian hari. Jom ubah kulit yang suram tu menjadi bersinar lit lit macam lighting on point. Nak tak kulit glowing dengan #serumsakti ?
.
#fienabeautyline #numiserum #numikillerskin #sayajual #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #clearancestock #yearendsale #promosi #clearance #jerawatcepathilang #likeforlikes #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #ctdk #neelofa #trendingnow #likeforlikes #promosimalaysia #sales #serumwajah #serumwajahmurah #serumglowing #kitabaikramaisayang
3 0 17 February, 2020

CLEARANCE STOCK!!!📣📣📣
.
Pilihan mana yang menjadi pojaan hati kakak & abang sekalian? Sungguh..peluang tidak datang berkali-kali. Promosi berlangsung hanya untuk beberapa hari je. Kalau kakak abang tak buat keputusan yang betul sekarang jangan menyesal di kemudian hari. Jom ubah kulit yang suram tu menjadi bersinar lit lit macam lighting on point. Nak tak kulit glowing dengan #serumsakti ?
.
#fienabeautyline #numiserum #numikillerskin #sayajual #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #clearancestock #yearendsale #promosi #clearance #jerawatcepathilang #likeforlikes #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #ctdk #neelofa #trendingnow #likeforlikes #promosimalaysia #sales #serumwajah #serumwajahmurah #serumglowing #kitabaikramaisayang

CLEARANCE STOCK!!!📣📣📣
.
Pilihan mana yang menjadi pojaan hati kakak & abang sekalian? Sungguh..peluang tidak datang berkali-kali. Promosi berlangsung hanya untuk beberapa hari je. Kalau kakak abang tak buat keputusan yang betul sekarang jangan menyesal di kemudian hari. Jom ubah kulit yang suram tu menjadi bersinar lit lit macam lighting on point. Nak tak kulit glowing dengan #serumsakti ?
.
#fienabeautyline #numiserum #numikillerskin #sayajual #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #clearancestock #yearendsale #promosi #clearance #jerawatcepathilang #likeforlikes #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #ctdk #neelofa #trendingnow #likeforlikes #promosimalaysia #sales #serumwajah #serumwajahmurah #serumglowing #kitabaikramaisayang
1 0 17 February, 2020

PROMOSI PROMOSI PROMOSI ‼️‼️‼️
.
.
TENGOK HARGA PROMOSI MURAH NAK ARWAH NI HAMPA😍
.
.
JIMAT GILA-GILA WEYYY!!!
.
.
BERMINAT TERUS CHAT. SEBAB STOK MEMANG TERHAD SANGAT2!!
.
.
WS : 0104617984
.
.
#fienabeautylangkawi #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#satissoaplangkawi #numiserumlangkawi #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

PROMOSI PROMOSI PROMOSI ‼️‼️‼️
.
.
TENGOK HARGA PROMOSI MURAH NAK ARWAH NI HAMPA😍
.
.
JIMAT GILA-GILA WEYYY!!!
.
.
BERMINAT TERUS CHAT. SEBAB STOK MEMANG TERHAD SANGAT2!!
.
.
WS : 0104617984
.
.
#fienabeautylangkawi #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#satissoaplangkawi #numiserumlangkawi #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
5 0 17 February, 2020

Tomorrow is the day 💛 cepat gileeer mase berlalu walaupon hari2 duk stalk calendar 😂 tup tup esok dh 🍂 xshabarnye nk jmpe ahli² team area kelantan yg hebat² , part best dpat ilmu mcm mne diorang berjaya dgn hnya jual produk ni jurr 😍 xsabar nk laga2 pipi , nk tuntut ilmu baru dgn founder n leader² hebat ni 🥰 bukan untuk ialls sorang je ilmu ni tau , tp untuk smua org 💛 doakan smoga diprmudahkan segala pada esok hari dan smoga ilmu2 yg bermanfaat yg akn diterima nnti diberkati allah . Amin ❤️
.
.

#kitabaikallahsayang #numiserumfienabeauty
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#fienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Tomorrow is the day 💛 cepat gileeer mase berlalu walaupon hari2 duk stalk calendar 😂 tup tup esok dh 🍂 xshabarnye nk jmpe ahli² team area kelantan yg hebat² , part best dpat ilmu mcm mne diorang berjaya dgn hnya jual produk ni jurr 😍 xsabar nk laga2 pipi , nk tuntut ilmu baru dgn founder n leader² hebat ni 🥰 bukan untuk ialls sorang je ilmu ni tau , tp untuk smua org 💛 doakan smoga diprmudahkan segala pada esok hari dan smoga ilmu2 yg bermanfaat yg akn diterima nnti diberkati allah . Amin ❤️
.
.

#kitabaikallahsayang #numiserumfienabeauty
#numiserum #serumsakti
#teamfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#fienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
8 0 17 February, 2020

Hai Assalamualaikum. Siapa kat sini ada masalah bibir? Bila bangun pagi je bibir gelupas la kering la merekah la dan macam2 lagi. Mood nk tgk cermin pun lari sbb takut nk tgk muka dgn bibir macam tu kan😣
.
Dah tak tahu mcm mana nk buat? Mai sini dekat2 nk bisik. Tknak try ke magicilips from @magicilips_hq ? Byk dah feedback customer yg try memang semuanya kata magicilips ni betul2 berkesan untuk merawat masalah bibir.
.
Tgk sis kita ni pagi2 dah selfie nga magicilips🤗
.
#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #ctdk #viral #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #syahmisazliproduction #syahmisazli #asifsuhaimi #anissafaizul #bawalexclusive #nakcantikcepat #naksihat

Hai Assalamualaikum. Siapa kat sini ada masalah bibir? Bila bangun pagi je bibir gelupas la kering la merekah la dan macam2 lagi. Mood nk tgk cermin pun lari sbb takut nk tgk muka dgn bibir macam tu kan😣
.
Dah tak tahu mcm mana nk buat? Mai sini dekat2 nk bisik. Tknak try ke magicilips from @magicilips_hq ? Byk dah feedback customer yg try memang semuanya kata magicilips ni betul2 berkesan untuk merawat masalah bibir.
.
Tgk sis kita ni pagi2 dah selfie nga magicilips🤗
.
#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #ctdk #viral #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #syahmisazliproduction #syahmisazli #asifsuhaimi #anissafaizul #bawalexclusive #nakcantikcepat #naksihat
9 0 17 February, 2020

Top #nakcantikcepat posts

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
16,444 294 7 March, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction
24,121 133 3 March, 2019

.
NAK KURUS, JANGAN LA BIARKAN PERUT ASYIK LAPAR JE

LEPAS TU NAFSU MAKAN PULAK SUSAH NAK KAWAL.

ADOI.. SUSAH LAH ADMIN NAK EXPLAIN

DAH DAH.. WHATSAPP 0179525114 SEKARANG ATAU tekan link terus dekat BIO

#kopiviral #nakcantikcepat #nakcantik #teammedina #naksihat #carakurusbadan #carakurus #produkviral #carasihatkurus #slim #slimmingjourney #slimbeauty #jagabadan #klubnalalehhq #jagamakan #makansihat #jagakesihatan #jomsihat #klubnalaleh #dietsihat #medinadesire #nakkurus #sukakopi #klubnalalehtestimoni

.
NAK KURUS, JANGAN LA BIARKAN PERUT ASYIK LAPAR JE

LEPAS TU NAFSU MAKAN PULAK SUSAH NAK KAWAL.

ADOI.. SUSAH LAH ADMIN NAK EXPLAIN

DAH DAH.. WHATSAPP 0179525114 SEKARANG ATAU tekan link terus dekat BIO

#kopiviral #nakcantikcepat  #nakcantik #teammedina #naksihat #carakurusbadan #carakurus #produkviral #carasihatkurus #slim #slimmingjourney #slimbeauty #jagabadan #klubnalalehhq #jagamakan #makansihat #jagakesihatan #jomsihat  #klubnalaleh #dietsihat #medinadesire #nakkurus #sukakopi #klubnalalehtestimoni
132 0 3 August, 2019

Masa mula2 jadi agent ambil 5 ketoii jah sebab nak test market. Alhamdulilah 3 bulan dah jadi Agent start berani ambil stok byk2 dah sebab stok singah sekejap je lepas tu habis dikebas orang 😅.
.
Siapa nak jadi agent or dropship under sy boleh dm, modal agent tak sampai rm 200 pun tapi untung kepok2 okay. Jomm sama2 meroket 🚀🚀.
.
.
#agentsah #agentsahKotaBharu #agentsahfienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Masa mula2 jadi agent ambil 5 ketoii jah sebab nak test market. Alhamdulilah 3 bulan dah jadi Agent start berani ambil stok byk2 dah sebab stok singah sekejap je lepas tu habis dikebas orang 😅.
.
Siapa nak jadi agent or dropship under sy boleh dm, modal agent tak sampai rm 200 pun tapi untung kepok2 okay. Jomm sama2 meroket 🚀🚀.
.
.
#agentsah #agentsahKotaBharu #agentsahfienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
436 28 9 October, 2018

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
17,855 1,096 2 March, 2019

.
NAK KURUS, JANGAN LA BIARKAN PERUT ASYIK LAPAR JE

LEPAS TU NAFSU MAKAN PULAK SUSAH NAK KAWAL.

ADOI.. SUSAH LAH ADMIN NAK EXPLAIN

DAH DAH.. WHATSAPP 0179525114 SEKARANG ATAU tekan link terus dekat BIO

#kopiviral #nakcantikcepat #nakcantik #teammedina #naksihat #carakurusbadan #carakurus #produkviral #carasihatkurus #slim #slimmingjourney #slimbeauty #jagabadan #klubnalalehhq #jagamakan #makansihat #jagakesihatan #jomsihat #klubnalaleh #dietsihat #medinadesire #nakkurus #sukakopi #klubnalalehtestimoni

.
NAK KURUS, JANGAN LA BIARKAN PERUT ASYIK LAPAR JE

LEPAS TU NAFSU MAKAN PULAK SUSAH NAK KAWAL.

ADOI.. SUSAH LAH ADMIN NAK EXPLAIN

DAH DAH.. WHATSAPP 0179525114 SEKARANG ATAU tekan link terus dekat BIO

#kopiviral #nakcantikcepat  #nakcantik #teammedina #naksihat #carakurusbadan #carakurus #produkviral #carasihatkurus #slim #slimmingjourney #slimbeauty #jagabadan #klubnalalehhq #jagamakan #makansihat #jagakesihatan #jomsihat  #klubnalaleh #dietsihat #medinadesire #nakkurus #sukakopi #klubnalalehtestimoni
118 0 5 August, 2019