#nakcantikcepat Instagram Photos & Videos

nakcantikcepat - 42.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakcantikcepat and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
39 minutes
Average like
24
Average comment
0.5
Posts with video
14/48
Posts with photo
34/48

Hashtag Popularity

Ada masalah kulit seperti?
➡ jerawat
➡ parut jerawat
➡ kulit gelap/berminyak/kering
➡ whitehead/blackhead
➡ sunburn
Mehh mimi bantu korang untuk selesaikan semua masalah kulit korang😊 Tinggalkan no ws atau pm je no kat bawah tu

0129512641(zaty)
 #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeaty
#satissoapkuantan
#satissoapuitmshahalam #numiserum #numiserumkuantan #numiserumpahang
4 0 17 November, 2019

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 🍎Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm huda sekrang or tekan link ni www.wasap.my/60138259537/naktryss #codpahang #codpahang #satissoap
#ss #satissoapahang #kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 🍎Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm huda sekrang or tekan link ni www.wasap.my/60138259537/naktryss  #codpahang #codpahang#satissoap
#ss#satissoapahang#kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik
6 0 17 November, 2019

STRESS NYA DGN JERAWAT NI‼️
.
Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nk guna apa bajet pulak takde lah berkepok mcm kepungan asap dekat luar tu 😭

Tak senang duduk kan? Takpe dgn #satissoap ni uolls mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 🤩

Dah tak sabar nak fatnin bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls.

WHATSAPP "NAK SATIS”
014-5075922

#fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #testimonisatis #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #parutmakinpudar #kulitlicin #kulitbersih #kulitberseri #kulittidakberminyak #sayanakflawless #sayanakglowing

STRESS NYA DGN JERAWAT NI‼️
.
Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nk guna apa bajet pulak takde lah berkepok mcm kepungan asap dekat luar tu 😭

Tak senang duduk kan? Takpe dgn #satissoap ni uolls mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 🤩

Dah tak sabar nak fatnin bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls.

WHATSAPP "NAK SATIS”
014-5075922

#fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #testimonisatis #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #parutmakinpudar #kulitlicin #kulitbersih #kulitberseri #kulittidakberminyak #sayanakflawless #sayanakglowing
3 0 17 November, 2019

KULIT MAKIN CERAH, JERAWAT MAKIN KECUT 😙

Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu

Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.

Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap skrg!

Dah tak sabar nak fatnin bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls.

WHATSAPP "NAK SATIS”
014-5075922

#fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #testimonisatis #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #parutmakinpudar #kulitlicin #kulitbersih #kulitberseri #kulittidakberminyak #sayanakflawless #sayanakglowing

KULIT MAKIN CERAH, JERAWAT MAKIN KECUT 😙

Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu

Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.

Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap skrg!

Dah tak sabar nak fatnin bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls.

WHATSAPP "NAK SATIS”
014-5075922

#fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #testimonisatis #jomcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #parutmakinpudar #kulitlicin #kulitbersih #kulitberseri #kulittidakberminyak #sayanakflawless #sayanakglowing
5 0 17 November, 2019

WAJAH BARU & FORMULASI BARU NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN 🌹Super hyaluronic acid serum bersifat water- based, tekstur, jell cecair 🌹Sangat cepat menyerap pada kulit 🌹Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah 🌹Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi 🌹Memberi lembapan yang intensif 🌹Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹Menjadikan kulit yang kekal remaja 🌹Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B #codpahang #codkuantan # #perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan

WAJAH BARU & FORMULASI BARU NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN 🌹Super hyaluronic acid serum bersifat water- based, tekstur, jell cecair 🌹Sangat cepat menyerap pada kulit 🌹Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah 🌹Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi 🌹Memberi lembapan yang intensif 🌹Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹Menjadikan kulit yang kekal remaja 🌹Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B  #codpahang #codkuantan ##perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut#fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan
4 0 17 November, 2019

WAJAH BARU & FORMULASI BARU NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN 🌹Super hyaluronic acid serum bersifat water- based, tekstur, jell cecair 🌹Sangat cepat menyerap pada kulit 🌹Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah 🌹Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi 🌹Memberi lembapan yang intensif 🌹Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹Menjadikan kulit yang kekal remaja 🌹Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B #codpahang #codkuantan # #perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan

WAJAH BARU & FORMULASI BARU NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN 🌹Super hyaluronic acid serum bersifat water- based, tekstur, jell cecair 🌹Sangat cepat menyerap pada kulit 🌹Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah 🌹Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi 🌹Memberi lembapan yang intensif 🌹Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹Menjadikan kulit yang kekal remaja 🌹Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B  #codpahang #codkuantan ##perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut#fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan
5 0 17 November, 2019

WAJAH BARU & FORMULASI BARU NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN 🌹Super hyaluronic acid serum bersifat water- based, tekstur, jell cecair 🌹Sangat cepat menyerap pada kulit 🌹Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah 🌹Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi 🌹Memberi lembapan yang intensif 🌹Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹Menjadikan kulit yang kekal remaja 🌹Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B #codpahang #codkuantan # #perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan

WAJAH BARU & FORMULASI BARU NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN 🌹Super hyaluronic acid serum bersifat water- based, tekstur, jell cecair 🌹Sangat cepat menyerap pada kulit 🌹Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah 🌹Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi 🌹Memberi lembapan yang intensif 🌹Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹Menjadikan kulit yang kekal remaja 🌹Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B  #codpahang #codkuantan ##perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut#fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan
5 0 17 November, 2019

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
8 0 17 November, 2019

KULIT MAKIN CANTIK BERSERI, KEYAKINAN DIRI NAIK ,PERASAAN MALU NAK BER-SELFIE HILANG 😱😱😱😱.
-
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

KULIT MAKIN CANTIK BERSERI, KEYAKINAN DIRI NAIK ,PERASAAN MALU NAK BER-SELFIE HILANG 😱😱😱😱.
-
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
-
#fienabeautyline  #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss  #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas  #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty  #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
5 0 16 November, 2019

Alahaii cantik betul tengok kulit founder pss ni 😍 Dari jauh lagi bersinar-sinar ualls. Kulit muka macam cermin dah. Sis perempuan pun rasa melting tau🤤 Kadang2 jeles pun ada dgn founder mommy pina ni haa. Tapi tulah, dengki pun tak de guna kalau kita asyik duk malas & tak buat apa yg founder consume kan. Nak jadi macam dia kena ikut apa dia buat lah. Tak gitu?
.
Kalau ualls sanggup ke nak ambil gambar tengah panas macam ni? Huishh hakakk tak sanggup. Tapi bila tengok founder ni tak risau pun? Haaa rahsianya mestilah sbb pss. Buat apa nak takut, kita kan dah consume pss tp jgn lupa pakai sunblock jgk tau kalau nak duk tengah panas. .
.
Ualls yang belum cuba pss lagi tu saya nasihatkan try lah. Tak sia2 pun consume pemakanan tambahan ni. Lagi elok tau untuk luaran & dalaman kita. Kita perempuan lagilah kena jaga😌 Jangan tunggu laki tegur baru terpinga-pinga. Masa tu saya malas dah nak tolongg 😛 .
.
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuni 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

Alahaii cantik betul tengok kulit founder pss ni 😍 Dari jauh lagi bersinar-sinar ualls. Kulit muka macam cermin dah. Sis perempuan pun rasa melting tau🤤 Kadang2 jeles pun ada dgn founder mommy pina ni haa. Tapi tulah, dengki pun tak de guna kalau kita asyik duk malas & tak buat apa yg founder consume kan. Nak jadi macam dia kena ikut apa dia buat lah. Tak gitu?
.
Kalau ualls sanggup ke nak ambil gambar tengah panas macam ni? Huishh hakakk tak sanggup. Tapi bila tengok founder ni tak risau pun? Haaa rahsianya mestilah sbb pss. Buat apa nak takut, kita kan dah consume pss tp jgn lupa pakai sunblock jgk tau kalau nak duk tengah panas. .
.
Ualls yang belum cuba pss lagi tu saya nasihatkan try lah. Tak sia2 pun consume pemakanan tambahan ni. Lagi elok tau untuk luaran & dalaman kita. Kita perempuan lagilah kena jaga😌 Jangan tunggu laki tegur baru terpinga-pinga. Masa tu saya malas dah nak tolongg 😛 .
.
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuni 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition  #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
4 0 16 November, 2019

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
4 0 16 November, 2019

Meremang bulu roma tau dakk bilaa jerawat hilang mcm biskut ni😂. Korang tgk sendiri laa kulit cust ni . Siss pon tak berdaya lagi acewahh 😆💕
.
Pelik ke tak pelik? Ajaib ke tak ajaib ? Sapa nak rasa pengalaman ajaib lagi pelik tu Jom kiema guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak kiema bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
0109276915 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teambellabeauty

Meremang bulu roma tau dakk bilaa jerawat hilang mcm biskut ni😂. Korang tgk sendiri laa kulit cust ni . Siss pon tak berdaya lagi acewahh 😆💕
.
Pelik ke tak pelik? Ajaib ke tak ajaib ? Sapa nak rasa pengalaman ajaib lagi pelik tu Jom kiema guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak kiema bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke 
0109276915 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teambellabeauty
4 0 16 November, 2019

“ KAK NISSA ANAK SATU DEDAH RAHSIA KEKAL CANTIK”
.
.
Nissa start consume tahun 2017 masa tu, tak ingat dah bulan brapa tapi time tu mmg Nissa tak khawen lagi dgn Syahmi😜 . So , nak dpt kulit cantik punya pasal tryla consume #PSS .
.
.
Time Nissa consume tu , first time Nissa dpt rasa supplement yg sedap sangat rasa dia . Rasa buah2 gitu kan 🍒🍉 . So start haritu lah Nissa fall in love sgt dgn #PSS ni sampailah tgh mngandungkan ainul pon dok kemam2 je #PSS tu .
.
.
===============
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼
===============
.
✅ Ekstrak asli daripada 7 jenis buah-buahan
✅ Tiada kesan sampingan ✅ Cara makan yg senang ✅ Satu kotak Tahan sampai 30 Hari
✅ Lebih 40,000 pengguna setia #pss
✅ Free 💯 konsultasi dari hari ke hari .
.
================
JOM Hubungi TASHA SEKARANG !!
================
. .
.
P/s : Jom sama2 ploless tahun ni . Tahun depan dah boleh bergaya sakan
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

“ KAK NISSA ANAK SATU DEDAH RAHSIA KEKAL CANTIK”
.
.
Nissa start consume tahun 2017 masa tu, tak ingat dah bulan brapa tapi time tu mmg Nissa tak khawen lagi dgn Syahmi😜 . So , nak dpt kulit cantik punya pasal tryla consume #PSS .
.
.
Time Nissa consume tu , first time Nissa dpt rasa supplement yg sedap sangat rasa dia . Rasa buah2 gitu kan 🍒🍉 . So start haritu lah Nissa fall in love sgt dgn #PSS ni sampailah tgh mngandungkan ainul pon dok kemam2 je #PSS tu .
.
.
===============
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼
===============
.
✅ Ekstrak asli daripada 7 jenis buah-buahan
✅ Tiada kesan sampingan ✅ Cara makan yg senang ✅ Satu kotak Tahan sampai 30 Hari
✅ Lebih 40,000 pengguna setia #pss
✅ Free 💯 konsultasi dari hari ke hari .
.
================
JOM Hubungi TASHA SEKARANG !!
================
. .
.
P/s : Jom sama2 ploless tahun ni . Tahun depan dah boleh bergaya sakan
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
15 0 16 November, 2019

Testimoni yg berjaya diri sendiri punya ni
.
KELEBIHAN NUMI SERUM:
.
❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat
❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit
❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup

Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩

TEKAN LINK DEKAT BIO👆

#fienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #numiserum

Testimoni yg berjaya diri sendiri punya ni
. 
KELEBIHAN NUMI SERUM:
.
❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat
❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit
❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup

Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩

TEKAN LINK DEKAT BIO👆

#fienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #numiserum
6 0 16 November, 2019

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍 ✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍 ✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
5 0 16 November, 2019

Testimoni yg berjaya diri sendiri punya ni
.
KELEBIHAN NUMI SERUM: ❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat
❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit ❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup

Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩

Www.wasap.my/0112957322

#fienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #numiserum

Testimoni yg berjaya diri sendiri punya ni
. 
KELEBIHAN NUMI SERUM: ❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat
❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit ❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup

Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩

Www.wasap.my/0112957322

#fienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #numiserum
10 0 16 November, 2019

Susah sangat nak tinggal #PSS sebab kulit jadi ploless !! 😭
.
.
Nissa start consume tahun 2017 masa tu, tak ingat dah bulan brapa tapi time tu mmg Nissa tak khawen lagi dgn Syahmi😜 . So , nak dpt kulit cantik punya pasal tryla consume #PSS .
.
.
Time Nissa consume tu , first time Nissa dpt rasa supplement yg sedap sangat rasa dia . Rasa buah2 gitu kan 🍒🍉 . So start haritu lah Nissa fall in love sgt dgn #PSS ni sampailah tgh mngandungkan ainul pon dok kemam2 je #PSS tu .
.
.
Nissa nak berterima Kasih dekat #fienabeauty sebab sentiasa jaga kulit Nissa hampir 3 tahun ni . Ikhlas dari Nissa pengguna tegar #PSS Muahhh😘 .
.
.
So Nissa nak sgt korang rasai apa nissa rasa masa guna #PSS yg hampir 3 Tahun ni . Kalau korang betul2 ada masaalah kulit sensitif atau breakout ke komen “PM” nanti #teamfienabeauty pm korang laju2 . 😍😍
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Susah sangat nak tinggal #PSS sebab kulit jadi ploless !! 😭
.
.
Nissa start consume tahun 2017 masa tu, tak ingat dah bulan brapa tapi time tu mmg Nissa tak khawen lagi dgn Syahmi😜 . So , nak dpt kulit cantik punya pasal tryla consume #PSS .
.
.
Time Nissa consume tu , first time Nissa dpt rasa supplement yg sedap sangat rasa dia . Rasa buah2 gitu kan 🍒🍉 . So start haritu lah Nissa fall in love sgt dgn #PSS ni sampailah tgh mngandungkan ainul pon dok kemam2 je #PSS tu .
.
.
Nissa nak berterima Kasih dekat #fienabeauty sebab sentiasa jaga kulit Nissa hampir 3 tahun ni . Ikhlas dari Nissa pengguna tegar #PSS Muahhh😘 .
.
.
So Nissa nak sgt korang rasai apa nissa rasa masa guna #PSS yg hampir 3 Tahun ni . Kalau korang betul2 ada masaalah kulit sensitif atau breakout ke komen “PM” nanti #teamfienabeauty pm korang laju2 . 😍😍
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
8 0 16 November, 2019

Susah sangat nak tinggal #PSS sebab kulit jadi ploless !! 😭
.
.
Nissa start consume tahun 2017 masa tu, tak ingat dah bulan brapa tapi time tu mmg Nissa tak khawen lagi dgn Syahmi😜 . So , nak dpt kulit cantik punya pasal tryla consume #PSS .
.
.
Time Nissa consume tu , first time Nissa dpt rasa supplement yg sedap sangat rasa dia . Rasa buah2 gitu kan 🍒🍉 . So start haritu lah Nissa fall in love sgt dgn #PSS ni sampailah tgh mngandungkan ainul pon dok kemam2 je #PSS tu .
.
.
Nissa nak berterima Kasih dekat #fienabeauty sebab sentiasa jaga kulit Nissa hampir 3 tahun ni . Ikhlas dari Nissa pengguna tegar #PSS Muahhh😘 .
.
.
So Nissa nak sgt korang rasai apa nissa rasa masa guna #PSS yg hampir 3 Tahun ni . Kalau korang betul2 ada masaalah kulit sensitif atau breakout ke komen “PM” nanti #teamfienabeauty pm korang laju2 . 😍😍
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Susah sangat nak tinggal #PSS sebab kulit jadi ploless !! 😭
.
.
Nissa start consume tahun 2017 masa tu, tak ingat dah bulan brapa tapi time tu mmg Nissa tak khawen lagi dgn Syahmi😜 . So , nak dpt kulit cantik punya pasal tryla consume #PSS .
.
.
Time Nissa consume tu , first time Nissa dpt rasa supplement yg sedap sangat rasa dia . Rasa buah2 gitu kan 🍒🍉 . So start haritu lah Nissa fall in love sgt dgn #PSS ni sampailah tgh mngandungkan ainul pon dok kemam2 je #PSS tu .
.
.
Nissa nak berterima Kasih dekat #fienabeauty sebab sentiasa jaga kulit Nissa hampir 3 tahun ni . Ikhlas dari Nissa pengguna tegar #PSS Muahhh😘 .
.
.
So Nissa nak sgt korang rasai apa nissa rasa masa guna #PSS yg hampir 3 Tahun ni . Kalau korang betul2 ada masaalah kulit sensitif atau breakout ke komen “PM” nanti #teamfienabeauty pm korang laju2 . 😍😍
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
5 0 16 November, 2019

Susah sangat nak tinggal #PSS sebab kulit jadi ploless !! 😭
.
.
Nissa start consume tahun 2017 masa tu, tak ingat dah bulan brapa tapi time tu mmg Nissa tak khawen lagi dgn Syahmi😜 . So , nak dpt kulit cantik punya pasal tryla consume #PSS .
.
.
Time Nissa consume tu , first time Nissa dpt rasa supplement yg sedap sangat rasa dia . Rasa buah2 gitu kan 🍒🍉 . So start haritu lah Nissa fall in love sgt dgn #PSS ni sampailah tgh mngandungkan ainul pon dok kemam2 je #PSS tu .
.
.
Nissa nak berterima Kasih dekat #fienabeauty sebab sentiasa jaga kulit Nissa hampir 3 tahun ni . Ikhlas dari Nissa pengguna tegar #PSS Muahhh😘 .
.
.
So Nissa nak sgt korang rasai apa nissa rasa masa guna #PSS yg hampir 3 Tahun ni . Kalau korang betul2 ada masaalah kulit sensitif atau breakout ke komen “PM” nanti #teamfienabeauty pm korang laju2 . 😍😍
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Susah sangat nak tinggal #PSS sebab kulit jadi ploless !! 😭
.
.
Nissa start consume tahun 2017 masa tu, tak ingat dah bulan brapa tapi time tu mmg Nissa tak khawen lagi dgn Syahmi😜 . So , nak dpt kulit cantik punya pasal tryla consume #PSS .
.
.
Time Nissa consume tu , first time Nissa dpt rasa supplement yg sedap sangat rasa dia . Rasa buah2 gitu kan 🍒🍉 . So start haritu lah Nissa fall in love sgt dgn #PSS ni sampailah tgh mngandungkan ainul pon dok kemam2 je #PSS tu .
.
.
Nissa nak berterima Kasih dekat #fienabeauty sebab sentiasa jaga kulit Nissa hampir 3 tahun ni . Ikhlas dari Nissa pengguna tegar #PSS Muahhh😘 .
.
.
So Nissa nak sgt korang rasai apa nissa rasa masa guna #PSS yg hampir 3 Tahun ni . Kalau korang betul2 ada masaalah kulit sensitif atau breakout ke komen “PM” nanti #teamfienabeauty pm korang laju2 . 😍😍
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
15 0 16 November, 2019

cik pina ceritakan dulu ye kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur cik pina cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "SATIS SOAP"
0143340085
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap

cik pina ceritakan dulu ye kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur cik pina cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "SATIS SOAP" 
0143340085
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
1 0 16 November, 2019

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 👏👏” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Mimi bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
0183601846 (Klik link di bio)

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codjohorbahru #codpasirgudang #freegift #postageeveryday
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 👏👏” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Mimi bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
0183601846 (Klik link di bio)

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codjohorbahru #codpasirgudang #freegift #postageeveryday
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 16 November, 2019

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 👏👏” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Mimi bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
0183601846 (Klik link di bio)

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codjohorbahru #codpasirgudang #freegift #postageeveryday
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 👏👏” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Mimi bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
0183601846 (Klik link di bio)

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codjohorbahru #codpasirgudang #freegift #postageeveryday
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
1 0 16 November, 2019

Selalu down & kurangkan keyakinan sebab masalah muka JERAWAT JERAGAT TONA TAK SEKATA😖 Jangan risau sis akan bantu uolss. Yang penting uolss ada usaha nak atasi masalah uolss tu❤️
.
KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.

Tekan link di bio skrg utk dptkan free postage 🌼
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Selalu down & kurangkan keyakinan sebab masalah muka JERAWAT JERAGAT TONA TAK SEKATA😖 Jangan risau sis akan bantu uolss. Yang penting uolss ada usaha nak atasi masalah uolss tu❤️
.
KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection ✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.

Tekan link di bio skrg utk dptkan free postage 🌼
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
3 0 16 November, 2019

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak tyah bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
019 - 770 2944 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teambellabeauty

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak tyah bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
019 - 770 2944 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teambellabeauty
7 0 16 November, 2019

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement?

Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
* jerawat
* parut
* jeragat
* warna tone kulit tak sekata
* alergik
* kulit kusam
* tumit merekah
* kulit kering
* dan lain-lain.

Komen “Nak” utk sis bantu ualls secara percuma.

#feedbacksatissoap #codpahang #codkuantan # #perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement?

Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. 
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
* jerawat
* parut
* jeragat
* warna tone kulit tak sekata
* alergik
* kulit kusam
* tumit merekah
* kulit kering
* dan lain-lain.

Komen “Nak” utk sis bantu ualls secara percuma.

#feedbacksatissoap #codpahang #codkuantan ##perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut#fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan
2 0 16 November, 2019

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement?

Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
* jerawat
* parut
* jeragat
* warna tone kulit tak sekata
* alergik
* kulit kusam
* tumit merekah
* kulit kering
* dan lain-lain.

Komen “Nak” utk sis bantu ualls secara percuma.

#feedbacksatissoap #codpahang #codkuantan # #perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement?

Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. 
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
* jerawat
* parut
* jeragat
* warna tone kulit tak sekata
* alergik
* kulit kusam
* tumit merekah
* kulit kering
* dan lain-lain.

Komen “Nak” utk sis bantu ualls secara percuma.

#feedbacksatissoap #codpahang #codkuantan ##perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut#fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan
4 0 16 November, 2019

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement?

Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
* jerawat
* parut
* jeragat
* warna tone kulit tak sekata
* alergik
* kulit kusam
* tumit merekah
* kulit kering
* dan lain-lain.

Komen “Nak” utk sis bantu ualls secara percuma.

#feedbacksatissoap #codpahang #codkuantan # #perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement?

Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. 
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
* jerawat
* parut
* jeragat
* warna tone kulit tak sekata
* alergik
* kulit kusam
* tumit merekah
* kulit kering
* dan lain-lain.

Komen “Nak” utk sis bantu ualls secara percuma.

#feedbacksatissoap #codpahang #codkuantan ##perfectskinsupplement #testimonipss #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut#fienabeautyjengka #fienabeautykuantan #fienabautybalok #fienabeautykuantan
1 0 16 November, 2019
Hai uolss, harini dah kemam #pss ke belum? Haaa kalau nak kulit muka bebas dari masalah haruslah kemam #pss tau. Rasa dia best sangat tau masam manis buah - buahan gituwwww😋. Jom kita jaga luar dan dalam kita untukkk kulit muka sihat dan putih😘. #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #fienabeautyline #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #kemampssjerr
3 0 16 November, 2019
Hai uolss, harini dah kemam #pss ke belum? Haaa kalau nak kulit muka bebas dari masalah haruslah kemam #pss tau. Rasa dia best sangat tau masam manis buah - buahan gituwwww😋. Jom kita jaga luar dan dalam kita untukkk kulit muka sihat dan putih😘. #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #fienabeautyline #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #kemampssjerr
7 0 16 November, 2019

.
Antara feedback customer yang kami terima “Sejak mengamalkan
#jamumutyara sengugut & period saya lancar
Amalkan @jamumutyara @mutyarabeauty setiap hari sis akan dapat rasakan perbezaannya

Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh hubungi saya 👇👇
.
—————————————————————
0195159830 atau boleh klik no wasap saya di bio @officialmutyaraperak
—————————————————————
.
.
#mutyarabeauty #jamumutyara #bazarpaknil #sengugut #nakanak #periodproblems #keputihangatal #keputihan #nakcantikcarisaya #nakkuruscepat
#jamu #nakcantikcepat #sayangsuami #suamipuji #sengugut #keputihan #suamiistribahagia #hhauthorisedagent #jamumutyaraperak

.
Antara feedback customer yang kami terima “Sejak mengamalkan
#jamumutyara sengugut & period saya lancar 
Amalkan @jamumutyara @mutyarabeauty setiap hari sis akan dapat rasakan perbezaannya
•
Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh hubungi saya 👇👇
.
—————————————————————
0195159830 atau boleh klik no wasap saya di bio @officialmutyaraperak
—————————————————————
.
.
#mutyarabeauty #jamumutyara #bazarpaknil #sengugut #nakanak #periodproblems #keputihangatal #keputihan #nakcantikcarisaya #nakkuruscepat
#jamu #nakcantikcepat #sayangsuami #suamipuji #sengugut #keputihan #suamiistribahagia #hhauthorisedagent #jamumutyaraperak
10 2 16 November, 2019
Hai uolss, harini dah kemam #pss ke belum? Haaa kalau nak kulit muka bebas dari masalah haruslah kemam #pss tau. Rasa dia best sangat masam manis buah - buahan gituwwww😋. Jom kita jaga luar dan dalam kita untukkk kulit muka sihat dan putih😘. #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #fienabeautyline #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #kemampssjerr
9 0 16 November, 2019
WANSUE BEAUTY SET
#wansuebeautypenang #wansuebeauty #nakcantikcepat #serumterbaik
4 0 16 November, 2019

cantiknya skin diaaa !! 😭 .

licin betul kulit dia , takde bintik² atau tona tak sekata .. putih satu bdn pulak tuu .

tak jeles ke tgk kulit org lain cantik peloles ginihh ? bila consume PSS ni bukan saje dpt cantik luaran , dalaman pun cantik jugak tauu .. dia detox segala dlm bdn kite .

so , jgn tggu & jgn pikir² lg .. dptkan perfect skin supplement skrg !! .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeauty #gelombangfienabeauty #serumsakti #numiserumkelantan

cantiknya skin diaaa !! 😭 .

licin betul kulit dia , takde bintik² atau tona tak sekata .. putih satu bdn pulak tuu .

tak jeles ke tgk kulit org lain cantik peloles ginihh ? bila consume PSS ni bukan saje dpt cantik luaran , dalaman pun cantik jugak tauu .. dia detox segala dlm bdn kite .

so , jgn tggu & jgn pikir² lg .. dptkan perfect skin supplement skrg !! .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeauty #gelombangfienabeauty #serumsakti #numiserumkelantan
3 0 16 November, 2019

Top #nakcantikcepat posts

Hello❣️-ths is my new skincare- 𝕚 𝕘𝕠𝕥 𝕍𝕚𝕥𝕒 𝕄𝕚𝕝𝕜𝕪 𝕊𝕥𝕣𝕒𝕨𝕓𝕖𝕣𝕣𝕪 𝕓𝕪 @shinjumiofficial .😍🍓𝕞𝕖𝕤𝕥𝕚 𝕟𝕒𝕜 𝕥𝕒𝕦 𝕜𝕒𝕟 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕍𝕚𝕥𝕒 𝕄𝕚𝕝𝕜𝕪 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕧𝕚𝕥𝕒𝕞𝕚𝕟 𝕔 💊,𝕤𝕥𝕣𝕒𝕨𝕓𝕖𝕣𝕣𝕪 𝕟 𝕒𝕝𝕤𝕠 𝕥𝕠𝕞𝕒𝕥𝕠 𝕖𝕩𝕥𝕣𝕒𝕔𝕥 𝕔𝕒𝕟 𝕞𝕒𝕜𝕖 𝕦𝕣 𝕤𝕜𝕚𝕟 𝕞𝕠𝕣𝕖 𝕘𝕝𝕠𝕨𝕚𝕟𝕘 𝕟 𝕙𝕖𝕒𝕝𝕥𝕙𝕪🥰 𝕋𝕠𝕞𝕒𝕥𝕠 𝕖𝕩𝕥𝕣𝕒𝕔𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕚𝕔𝕙 𝕚𝕟 𝕟𝕦𝕥𝕣𝕚𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕥𝕙𝕥 𝕘𝕚𝕧𝕖𝕤 𝕓𝕖𝕟𝕖𝕗𝕚𝕥𝕤 4 𝕠𝕦𝕣 𝕤𝕜𝕚𝕟 💕 𝕓𝕒𝕦 𝕤𝕦𝕤𝕦 𝕟𝕚𝕪 𝕨𝕒𝕟𝕘𝕚 𝕥𝕒𝕨 🤤😍𝕕𝕒𝕟 𝕛𝕦𝕘𝕒𝕜 𝕞𝕖𝕟𝕘𝕒𝕟𝕕𝕦𝕟𝕘𝕚 𝕓𝕒𝕟𝕪𝕒𝕜 𝕣𝕒𝕞𝕦𝕒𝕟 𝕕𝕕𝕝𝕞 𝕤𝕦𝕤𝕦𝕟𝕚 😋
𝐊𝐞𝐛𝐚𝐢𝐤𝐚𝐧 : • 𝐦𝐞𝐧𝐣𝐚𝐝𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐮𝐥𝐢𝐭 𝐛𝐞𝐫𝐬𝐞𝐫𝐢,𝐩𝐢𝐧𝐤𝐢𝐬𝐡 𝐧 𝐠𝐞𝐛𝐮.
•𝐦𝐞𝐫𝐚𝐰𝐚𝐭 𝐛𝐢𝐧𝐭𝐢𝐤 𝐡𝐢𝐭𝐚𝐦.
•𝐦𝐞𝐫𝐚𝐰𝐚𝐭 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐮𝐤𝐚𝐚𝐧 𝐤𝐮𝐥𝐢𝐭 𝐤𝐮𝐬𝐚𝐦 𝐝𝐚𝐧 𝐭𝐨𝐧𝐚 𝐱𝐬𝐞𝐤𝐚𝐭𝐚 .
•𝐦𝐞𝐧𝐠𝐞𝐤𝐚𝐥𝐤𝐚𝐧 𝐬𝐭𝐫𝐮𝐤𝐭𝐮𝐫 𝐤𝐨𝐥𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐤𝐮𝐥𝐢𝐭 𝐦𝐮𝐤𝐚.
ℕ𝕒𝕜 𝕥𝕒𝕙𝕦 𝕝𝕖𝕓𝕚𝕙 𝕝𝕒𝕟𝕛𝕦𝕥 ? 𝔽𝕠𝕝𝕝𝕠𝕨 @shinjumiofficial @shinjumiofficial 𝕥𝕒𝕨 ❗️❗️❗️💘
🌎𝐆𝐑𝐀𝐁 𝐘𝐎𝐔𝐑𝐒 𝐍𝐎𝐖 !
𝐇𝐭𝐭𝐩://𝐰𝐰𝐰.𝐰𝐚𝐬𝐚𝐩.𝐦𝐲/+60139820981/𝐀𝐝𝐢𝐥𝐚𝐗𝐒𝐡𝐢𝐧𝐣𝐮𝐦𝐢 💘😋
#giftreviewmalaysia #paidreview #shinjumifeedback #skincareroutine #forourhealth #shinjumivitamilkystrawberry #nakcantikcepat

Hello❣️-ths is my new skincare- 𝕚 𝕘𝕠𝕥 𝕍𝕚𝕥𝕒 𝕄𝕚𝕝𝕜𝕪 𝕊𝕥𝕣𝕒𝕨𝕓𝕖𝕣𝕣𝕪 𝕓𝕪 @shinjumiofficial .😍🍓𝕞𝕖𝕤𝕥𝕚 𝕟𝕒𝕜 𝕥𝕒𝕦 𝕜𝕒𝕟 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕍𝕚𝕥𝕒 𝕄𝕚𝕝𝕜𝕪 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕧𝕚𝕥𝕒𝕞𝕚𝕟 𝕔 💊,𝕤𝕥𝕣𝕒𝕨𝕓𝕖𝕣𝕣𝕪 𝕟 𝕒𝕝𝕤𝕠 𝕥𝕠𝕞𝕒𝕥𝕠 𝕖𝕩𝕥𝕣𝕒𝕔𝕥 𝕔𝕒𝕟 𝕞𝕒𝕜𝕖 𝕦𝕣 𝕤𝕜𝕚𝕟 𝕞𝕠𝕣𝕖 𝕘𝕝𝕠𝕨𝕚𝕟𝕘 𝕟 𝕙𝕖𝕒𝕝𝕥𝕙𝕪🥰 𝕋𝕠𝕞𝕒𝕥𝕠 𝕖𝕩𝕥𝕣𝕒𝕔𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕚𝕔𝕙 𝕚𝕟 𝕟𝕦𝕥𝕣𝕚𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕥𝕙𝕥 𝕘𝕚𝕧𝕖𝕤 𝕓𝕖𝕟𝕖𝕗𝕚𝕥𝕤 4 𝕠𝕦𝕣 𝕤𝕜𝕚𝕟 💕 𝕓𝕒𝕦 𝕤𝕦𝕤𝕦 𝕟𝕚𝕪 𝕨𝕒𝕟𝕘𝕚 𝕥𝕒𝕨 🤤😍𝕕𝕒𝕟 𝕛𝕦𝕘𝕒𝕜 𝕞𝕖𝕟𝕘𝕒𝕟𝕕𝕦𝕟𝕘𝕚 𝕓𝕒𝕟𝕪𝕒𝕜 𝕣𝕒𝕞𝕦𝕒𝕟 𝕕𝕕𝕝𝕞 𝕤𝕦𝕤𝕦𝕟𝕚 😋
𝐊𝐞𝐛𝐚𝐢𝐤𝐚𝐧 : • 𝐦𝐞𝐧𝐣𝐚𝐝𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐮𝐥𝐢𝐭 𝐛𝐞𝐫𝐬𝐞𝐫𝐢,𝐩𝐢𝐧𝐤𝐢𝐬𝐡 𝐧 𝐠𝐞𝐛𝐮.
•𝐦𝐞𝐫𝐚𝐰𝐚𝐭 𝐛𝐢𝐧𝐭𝐢𝐤 𝐡𝐢𝐭𝐚𝐦.
•𝐦𝐞𝐫𝐚𝐰𝐚𝐭 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐮𝐤𝐚𝐚𝐧 𝐤𝐮𝐥𝐢𝐭 𝐤𝐮𝐬𝐚𝐦 𝐝𝐚𝐧 𝐭𝐨𝐧𝐚 𝐱𝐬𝐞𝐤𝐚𝐭𝐚 .
•𝐦𝐞𝐧𝐠𝐞𝐤𝐚𝐥𝐤𝐚𝐧 𝐬𝐭𝐫𝐮𝐤𝐭𝐮𝐫 𝐤𝐨𝐥𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐤𝐮𝐥𝐢𝐭 𝐦𝐮𝐤𝐚.
ℕ𝕒𝕜 𝕥𝕒𝕙𝕦 𝕝𝕖𝕓𝕚𝕙 𝕝𝕒𝕟𝕛𝕦𝕥 ? 𝔽𝕠𝕝𝕝𝕠𝕨 @shinjumiofficial @shinjumiofficial 𝕥𝕒𝕨 ❗️❗️❗️💘
🌎𝐆𝐑𝐀𝐁 𝐘𝐎𝐔𝐑𝐒 𝐍𝐎𝐖 ! 
𝐇𝐭𝐭𝐩://𝐰𝐰𝐰.𝐰𝐚𝐬𝐚𝐩.𝐦𝐲/+60139820981/𝐀𝐝𝐢𝐥𝐚𝐗𝐒𝐡𝐢𝐧𝐣𝐮𝐦𝐢 💘😋
#giftreviewmalaysia #paidreview #shinjumifeedback #skincareroutine #forourhealth #shinjumivitamilkystrawberry #nakcantikcepat
548 8 14 November, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction
24,024 131 3 March, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
17,776 1,095 2 March, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
16,437 294 7 March, 2019

Nih orang selalu bikin kaget 😳😳😳
.

Nih orang selalu bikin kaget 😳😳😳
.
2,156 108 15 April, 2019