#nakcepatputih Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakcepatputih and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
9.2
Average comment
0.6
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
3 0 10 minutes ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
0 0 11 minutes ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
4 0 1 hour ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 1 1 hour ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
19 0 23 hours ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 19 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 19 October, 2019
@redbellabeauty.spa.official Profile picture

@redbellabeauty.spa.official

Ni plk cara nak cover jerawat merah2 yg tengah masak ranum
Dap2 selow2 ja hampa, tayah tekan kuat2 nak p mana
Buat kulit n otot muka melondot ja mcm rangtentua, tapi tgk umur okla muda tak muda tp tgk ke muka halamakk 🤭🤣 so skill kena betul ya sis2 sekalian
Yg penting jgn tarik/seret span tapi dap2 lembut sahaja
.
#3xwhitening
#putih
#nivea
#putihsihat
#yangpopular
#amway
#mandi
#cikguseo
#putihcepat
#famous
#nakputihcepat
#nakputih
#injectputih
#kesihatansebenar
#nakcepatputih
#produkputihgebu
#selfie
#shoppingonline
#fazura
#fattahamin
#viral
#palingpopular
#putihmulus
#muabellazreviewproduct
#mrgrey
#bazarpaknil
#injectionputih
#putihgebu

Ni plk cara nak cover jerawat merah2 yg tengah masak ranum
Dap2 selow2 ja hampa, tayah tekan kuat2 nak p mana
Buat kulit n otot muka melondot ja mcm rangtentua, tapi tgk umur okla muda tak muda tp tgk ke muka halamakk 🤭🤣 so skill kena betul ya sis2 sekalian
Yg penting jgn tarik/seret span tapi dap2 lembut sahaja
.
#3xwhitening
#putih
#nivea
#putihsihat
#yangpopular
#amway
#mandi
#cikguseo
#putihcepat
#famous
#nakputihcepat
#nakputih
#injectputih
#kesihatansebenar
#nakcepatputih
#produkputihgebu
#selfie
#shoppingonline
#fazura
#fattahamin
#viral
#palingpopular
#putihmulus
#muabellazreviewproduct 
#mrgrey
#bazarpaknil
#injectionputih
#putihgebu
2 0 19 October, 2019
@redbellabeauty.spa.official Profile picture

@redbellabeauty.spa.official

Selepas buat bekam, memang akan nampak kesan yg sangat ketara dgn bekas yg sangat besar..yg tu memang tak dapat dinafikan
.
Ramai org tak berani nak buat bekam di muka sebab efek selepas buat tu yg makan masa utk hilang
.
Tips akak,
.
1) Selepas rawatan bekam, guna TBC sekerap yg blh sebelah siang dan mlm terutamanya
.
2) Time nak keluar jenjalan kalau rimas nak cover dgn mask, blh cover muka dgn foundation yg fully coverage ❤️
.
#3xwhitening
#putih
#nivea
#putihsihat
#yangpopular
#amway
#mandi
#cikguseo
#putihcepat
#famous
#nakputihcepat
#nakputih
#injectputih
#kesihatansebenar
#nakcepatputih
#produkputihgebu
#selfie
#shoppingonline
#fazura
#fattahamin
#viral
#palingpopular
#putihmulus
#muabellazreviewproduct
#mrgrey
#bazarpaknil
#injectionputih
#putihgebu

Selepas buat bekam, memang akan nampak kesan yg sangat ketara dgn bekas yg sangat besar..yg tu memang tak dapat dinafikan
. 
Ramai org tak berani nak buat bekam di muka sebab efek selepas buat tu yg makan masa utk hilang
. 
Tips akak,
. 
1) Selepas rawatan bekam, guna TBC sekerap yg blh sebelah siang dan mlm terutamanya
. 
2) Time nak keluar jenjalan kalau rimas nak cover dgn mask, blh cover muka dgn foundation yg fully coverage ❤️
.
#3xwhitening
#putih
#nivea
#putihsihat
#yangpopular
#amway
#mandi
#cikguseo
#putihcepat
#famous
#nakputihcepat
#nakputih
#injectputih
#kesihatansebenar
#nakcepatputih
#produkputihgebu
#selfie
#shoppingonline
#fazura
#fattahamin
#viral
#palingpopular
#putihmulus
#muabellazreviewproduct 
#mrgrey
#bazarpaknil
#injectionputih
#putihgebu
9 0 19 October, 2019
@callabeauty.eija Profile picture

@callabeauty.eija

Penang Island

Fungsinya utama Calla Beautskin adalah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit. Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut ! 😍.
.

Fungsi lain Calla Beautskin adalah :
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit.
.
.
Dah cuba Calla Beautskin? Kalau belum, tunggu apa lagi. Jom cepat whatsapp eija 0199989017 Special price and free postage untuk yang terawal tau. 🤗

Fungsinya utama Calla Beautskin adalah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit. Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut ! 😍.
.

Fungsi lain Calla Beautskin adalah :
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit.
.
.
Dah cuba Calla Beautskin? Kalau belum, tunggu apa lagi. Jom cepat whatsapp eija  0199989017 Special price and free postage untuk yang terawal tau. 🤗
1 2 18 October, 2019
@callabeauty.eija Profile picture

@callabeauty.eija

Penang Island

Apa yang best sangat dengan Calla Beautskin ni ? 🤔.
.
.
Calla Beautskin adalah supplement yang diperbuat daripada buah Peach 🍑! Rasanya yang sangat sedap, tak ubah seperti buah Peach.
.
.
Fungsinya utama Calla Beautskin adalah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit. Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut ! 😍.
.

Fungsi lain Calla Beautskin adalah :
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit.
.
.
Dah cuba Calla Beautskin? Kalau belum, tunggu apa lagi. Jom cepat whatsapp eija 0199989017 Special price and free postage untuk yang terawal tau. 🤗

Apa yang best sangat dengan Calla Beautskin ni ? 🤔.
.
.
Calla Beautskin adalah supplement yang diperbuat daripada buah Peach 🍑! Rasanya yang sangat sedap, tak ubah seperti buah Peach.
.
.
Fungsinya utama Calla Beautskin adalah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit. Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut ! 😍.
.

Fungsi lain Calla Beautskin adalah :
🍑Melembapkan kulit
🍑Melambatkan proses penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar UV
🍑Melancarkan proses pencernaan
🍑Mencerahkan kulit
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan
🍑Sekatakan tona kulit.
.
.
Dah cuba Calla Beautskin? Kalau belum, tunggu apa lagi. Jom cepat whatsapp eija  0199989017 Special price and free postage untuk yang terawal tau. 🤗
12 2 18 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
38 0 18 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
3 0 18 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
42 1 18 October, 2019
Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 0 18 October, 2019
@callabeauty.penang Profile picture

@callabeauty.penang

e-gate hightway

Korang nak tahu ?
.
Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH !
.
.
Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍
.
.
Selain tu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan?
.
.
But don’t worry lah, #CallaBeautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach 🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa 2 minggu okay ?💃
.
.
Korang nak Eija bantu ?
.
Jangan malu jangan segan,
Terus whatsapp atau DM untuk eija layan dengan penuh kasih sayang.. gituuu 👻

Korang nak tahu ?
.
Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH !
.
. 
Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍
.
. 
Selain tu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan?
.
. 
But don’t worry lah, #CallaBeautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach 🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa 2 minggu okay ?💃
.
. 
Korang nak Eija bantu ?
.
Jangan malu jangan segan,
Terus whatsapp atau DM untuk eija layan dengan penuh kasih sayang.. gituuu 👻
4 2 17 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
7 0 17 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
@ns_beauty2 Profile picture

@ns_beauty2

#TyreseBlanc II
RM450

Product Name :
Tyrese Blanc II Clarity of White
1box: rm450!! Tyrese Blanc II boleh meningkatkan stamina , memperbaiki sistem #metabolisme tubuh , membuat tidur lebih nyenyak . Wow , baru tau kan product #injection ni banyak manfaatnya..
.
MANFAAT TYRESE BLANC :
#memutihkan kulit serta #meremajakan kulit
⭐ mempunyai fungsi detox
⭐ mengembalikan keseimbangan kulit dengan cepat
⭐ meregenerasi sel2 kulit yg mati
#melembabkan kulit
⭐ mencegah timbulnya jerawat
⭐ menghilangkan #bekasjerawat & bekas luka
⭐ meratakan warna kulit yang belang & #bertompok
⭐ mengurangi garis2 wajah
⭐ membantu proses penyembuhan luka
⭐ membuat kulit lebih halus, segar dan bercahaya
⭐ memperbaiki sistem kekebalan tbh
⭐ meningkatkan stamina
⭐ memperbaiki sistem metabolisme tubuh

Recommended Dosage :
Usual adults once or twice a week with mixture of 8 ingredients.
Combination:
8 amps x 4 sets ========
✅💯 Original

#injectionmurah
#suntikputih
#injectputih
#nakcepatputih
#kulitcantik
#breakoutskin
#nakputih
#putihgebu
#whiteninginjection
#malaysia
#sabah
#sarawak
#kuwait
#brunei
#singapore
#dubai
#tyreseblancoriginal
#tyreseblancmalaysia
#tyreseblanc2
#tyreseblancii
#tyreseblanc

Whatsapp +60175005707

#TyreseBlanc II
RM450

Product Name : 
Tyrese Blanc II Clarity of White 
1box: rm450!! Tyrese Blanc II boleh meningkatkan stamina , memperbaiki sistem #metabolisme tubuh , membuat tidur lebih nyenyak . Wow , baru tau kan product #injection ni banyak manfaatnya..
.
MANFAAT TYRESE BLANC :
⭐ #memutihkan kulit serta #meremajakan kulit
⭐ mempunyai fungsi detox
⭐ mengembalikan keseimbangan kulit dengan cepat
⭐ meregenerasi sel2 kulit yg mati
⭐ #melembabkan kulit
⭐ mencegah timbulnya jerawat
⭐ menghilangkan #bekasjerawat & bekas luka
⭐ meratakan warna kulit yang belang & #bertompok
⭐ mengurangi garis2 wajah
⭐ membantu proses penyembuhan luka
⭐ membuat kulit lebih halus, segar dan bercahaya
⭐ memperbaiki sistem kekebalan tbh
⭐ meningkatkan stamina
⭐ memperbaiki sistem metabolisme tubuh

Recommended Dosage : 
Usual adults once or twice a week with mixture of 8 ingredients. 
Combination:
 8 amps x 4 sets ========
✅💯 Original

#injectionmurah
#suntikputih
#injectputih
#nakcepatputih
#kulitcantik
#breakoutskin
#nakputih
#putihgebu
#whiteninginjection
#malaysia
#sabah
#sarawak
#kuwait
#brunei
#singapore
#dubai
#tyreseblancoriginal
#tyreseblancmalaysia
#tyreseblanc2
#tyreseblancii
#tyreseblanc

Whatsapp +60175005707
1 0 17 October, 2019
@callabeauty.eija Profile picture

@callabeauty.eija

Penang Island

9 FUNGSI UTAMA CALLA BEAUTSKIN ❗️
_
Fungsi utama Calla Beautskin adalah membantu;
🍑Melembapkan kulit.
🍑Melambatkan proses penuaan.
🍑Melindungi kulit dari sinar UV.
🍑Melancarkan proses pencernaan.
🍑Mencerahkan kulit.
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam.
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan.
🍑Sekatakan tona kulit.
_
Ada masalah kulit gelap, sunburn, jerawat, parut, tona tak sekata dan lain-lain masalah kulit ?

9 FUNGSI UTAMA CALLA BEAUTSKIN ❗️
_
Fungsi utama Calla Beautskin adalah membantu;
🍑Melembapkan kulit.
🍑Melambatkan proses penuaan.
🍑Melindungi kulit dari sinar UV.
🍑Melancarkan proses pencernaan.
🍑Mencerahkan kulit.
🍑Menjadikan kulit glowing secara natural.
🍑Membantu mengatasi masalah kulit kusam.
🍑Mencerahkan kulit seluruh badan.
🍑Sekatakan tona kulit.
_
Ada masalah kulit gelap, sunburn, jerawat, parut, tona tak sekata dan lain-lain masalah kulit ?
3 2 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
@callabeauty.eija Profile picture

@callabeauty.eija

Penang Island

Siapa yang boleh consume Calla Beautskin ni? ofcoz lah untuk Perempuan & Lelaki yang mementingkan kecantikan kulit seluruh badan.
.
.
Tak semestinya untuk putih je Calla Beautskin ni membantu untuk korang yang mengalami masalah kulit contohnya tona tak sekata macam muka putih tapi part lain? gelap haaa gituu yang mana kulit gelap pulak tak semestinya diorang nak putih tapi nak mencantikkan & memulihkan masalah kulit diorang.
.
Semua jenis warna kulit semua cantik tapi nak lagi cantik kalau kulit korang tu tak bercapuk, tona haruslah sekata dari muka sampai ke kaki, bebas dari masalah jerawat, parut jerawat & lain lain masalah kulit.
.
Macam mana Calla Beautskin ini dapat membantu masalah kulit korang ?
.
🍑Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
🍑Tidak perlu bancuh, hanya kemam sahaja.
🍑Sangat menjimatkan masa anda.
🍑Rasanya yang sangat sedap.
🍑100% bahan aktif berkualiti tinggi
🍑Tanpa kesan sampingan.
🍑Lulus KKM, Disahkan HALAL.
.
Bahan utama dalam Calla Beautskin ni adalah Buah Peach 🍑 haaa siapa yang tak tahu buah peach ni memang kaya dengan manfaat untuk mencantikkan kulit satu badan? sebab tu lah korang tengok gadis gadis korea ni fav diorang buah peach uolls haaa kalau nak suruh kita telan buah peach sebiji sebiji setiap hari siapa yang larat kan? dengan harga setiap sebiji sangatlah mahal! sebab buah peach ni kualiti dia premium uolls!
.
So korang tunggu apa lagi? senang je consume Calla Beaustkin secara konsistan & setiap pembelian Eija akan bantu guide dan bagi tips sampai kulit korang peloles inshaallah jangan risau 😘 Nak Eija bantu korang? Whatsapp & Dm Eija okay 😘

Siapa yang boleh consume Calla Beautskin ni? ofcoz lah untuk Perempuan & Lelaki yang mementingkan kecantikan kulit seluruh badan.
.
.
Tak semestinya untuk putih je Calla Beautskin ni membantu untuk korang yang mengalami masalah kulit contohnya tona tak sekata macam muka putih tapi part lain? gelap haaa gituu yang mana kulit gelap pulak tak semestinya diorang nak putih tapi nak mencantikkan & memulihkan masalah kulit diorang.
.
Semua jenis warna kulit semua cantik tapi nak lagi cantik kalau kulit korang tu tak bercapuk, tona haruslah sekata dari muka sampai ke kaki, bebas dari masalah jerawat, parut jerawat & lain lain masalah kulit.
.
Macam mana Calla Beautskin ini dapat membantu masalah kulit korang ?
.
🍑Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
🍑Tidak perlu bancuh, hanya kemam sahaja.
🍑Sangat menjimatkan masa anda.
🍑Rasanya yang sangat sedap.
🍑100% bahan aktif berkualiti tinggi
🍑Tanpa kesan sampingan.
🍑Lulus KKM, Disahkan HALAL.
.
Bahan utama dalam Calla Beautskin ni adalah Buah Peach 🍑 haaa siapa yang tak tahu buah peach ni memang kaya dengan manfaat untuk mencantikkan kulit satu badan? sebab tu lah korang tengok gadis gadis korea ni fav diorang buah peach uolls haaa kalau nak suruh kita telan buah peach sebiji sebiji setiap hari siapa yang larat kan? dengan harga setiap sebiji sangatlah mahal! sebab buah peach ni kualiti dia premium uolls!
.
So korang tunggu apa lagi? senang je consume Calla Beaustkin secara konsistan & setiap pembelian Eija akan bantu guide dan bagi tips sampai kulit korang peloles inshaallah jangan risau 😘 Nak Eija bantu korang? Whatsapp & Dm Eija okay 😘
2 2 17 October, 2019
@callabeauty.eija Profile picture

@callabeauty.eija

Penang Island

Meh korang baca feedback Calla Angels ni 💜
.
.
Sejak dia consume Calla macam macam kesan yang dia dapat
.
.
.
✔️ kulit jadi lembap
✔️ Jerawat pon cepat kecut
✔️ Jeragat semakin kurang
✔️ No more Kulit Kusam
✔️ Kulit dah PUTIH gaizzz!
.
.
Best sangat consume Calla ❤️

Meh korang baca feedback Calla Angels ni 💜
.
.
Sejak dia consume Calla macam macam kesan yang dia dapat
.
.
.
✔️ kulit jadi lembap
✔️ Jerawat pon cepat kecut
✔️ Jeragat semakin kurang
✔️ No more Kulit Kusam
✔️ Kulit dah PUTIH gaizzz!
.
.
Best sangat consume Calla ❤️
4 2 17 October, 2019
@callabeauty.eija Profile picture

@callabeauty.eija

P.I.S.A

Korang nak tahu ?
.
Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH !
.
.
Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍
.
.
Selain tu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan?
.
.
But don’t worry lah, #CallaBeautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach 🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa 2 minggu okay ?💃
.
.
Korang nak Eija bantu ?
.
Jangan malu jangan segan,
Terus whatsapp atau DM untuk eija layan dengan penuh kasih sayang.. gituuu 👻

Korang nak tahu ?
.
Consume Calla Beautskin secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH !
.
. 
Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍
.
. 
Selain tu jugak, Calla Beautskin sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Biasalah, manusia mana yang tak ada parut kan?
.
. 
But don’t worry lah, #CallaBeautskin boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just kemam-kemam serbuk Calla Beautskin yang rasa dia sebijik macam buah Peach 🍑 tu, and then tunggu kesan dalam masa 2 minggu okay ?💃
.
. 
Korang nak Eija bantu ?
.
Jangan malu jangan segan,
Terus whatsapp atau DM untuk eija layan dengan penuh kasih sayang.. gituuu 👻
6 2 17 October, 2019
@amauracrystal Profile picture

@amauracrystal

Wakaf Baharu

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@callabeauty.eija Profile picture

@callabeauty.eija

Penang Island

Orangnya dah cantik! Selepas consume CALLA lagi lagi cantik ❤️

Orangnya dah cantik! Selepas consume CALLA lagi lagi cantik ❤️
6 2 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
10 1 16 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
4 2 15 October, 2019

Top #nakcepatputih posts

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Malam ni Reen makan Mcd lagi ! 😁 Fastfood ni kan memang semua org suka betul tak? Reen pun sama laa. Kalau boleh hari2 nak makan Mcd and makan ice cream dia tu. And kalau korang nak tahu Reen memang makan banyak gila tapi pernah ke Reen kisah? 🤣 Badan takkan naik laa sebab sebelum tidur tu kita minum la #amaura 😁 .
Kenapa lepas makan banyak kena minum Amaura? Sebab bila bangun pagi esok dia akan buang semua yang Reen makan malam ni. Dia tak simpan. Amaura ni sejenis supplement detox tau. So korang takpayah risau benda ni selamat ke tak sebab mana2 supplement detox dia takde bahan terlarang dalam tu 😊
.
Lagi2 Amaura ni memang bahannya diperbuat dari bahan2 semula jadi seperti kiwi, tomato, soy bean, sayur2 & banyak lagi lah. Dimana bahan2 ni lah akan menyerap semua makanan yang kita makan tadi tu and keesokan hari tu korang akan membuang & korang akan rasa badan korang ringan je 😁
.
Kita ni orang perempuan susah nak buang air besar & benda tu dah jadi perkara biasa buat kita. Tapi kena tahu tau kalau kita tak membuang sekurang2nya dua kali sehari, badan kita akan cepat naik & kulit kita akan jadi kusam, berjerawat & kering. .
So sebab tu lah detox Amaura ni penting sangat untuk jaga berat badan korang and jaga kulit muka & badan kita. Yang penting sihat ! 😍
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Malam ni Reen makan Mcd lagi ! 😁 Fastfood ni kan memang semua org suka betul tak? Reen pun sama laa. Kalau boleh hari2 nak makan Mcd and makan ice cream dia tu. And kalau korang nak tahu Reen memang makan banyak gila tapi pernah ke Reen kisah? 🤣 Badan takkan naik laa sebab sebelum tidur tu kita minum la #amaura 😁 .
Kenapa lepas makan banyak kena minum Amaura? Sebab bila bangun pagi esok dia akan buang semua yang Reen makan malam ni. Dia tak simpan. Amaura ni sejenis supplement detox tau. So korang takpayah risau benda ni selamat ke tak sebab mana2 supplement detox dia takde bahan terlarang dalam tu 😊
.
Lagi2 Amaura ni memang bahannya diperbuat dari bahan2 semula jadi seperti kiwi, tomato, soy bean, sayur2 & banyak lagi lah. Dimana bahan2 ni lah akan menyerap semua makanan yang kita makan tadi tu and keesokan hari tu korang akan membuang & korang akan rasa badan korang ringan je 😁
.
Kita ni orang perempuan susah nak buang air besar & benda tu dah jadi perkara biasa buat kita. Tapi kena tahu tau kalau kita tak membuang sekurang2nya dua kali sehari, badan kita akan cepat naik & kulit kita akan jadi kusam, berjerawat & kering. .
So sebab tu lah detox Amaura ni penting sangat untuk jaga berat badan korang and jaga kulit muka & badan kita. Yang penting sihat ! 😍
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
714 7 5 October, 2018
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
599 21 5 May, 2019
2 hari lepas Reen bagitahu encik suami yang Reen mimpi Reen mengandung. Syukur Alhamdulillah kalau betul2 mengandung 🥰 Happy nyaa ! 😍 Lepas beranak nanti sambung balik minum #amaura baru cepat berat badan turun 🤗
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1,028 29 3 March, 2019
@tshirtkoyak Profile picture

@tshirtkoyak

.
.
Ketiak Hitam... ??!
Leher Gelap Berkerakk... ??!
Celah2 tuuut pun gelapp Hitam... ??!!
Parut2 Jerawat, Parut Kudis ,Sunburn tak pernah nak hilang walau beribu produk dah Cuba....... ??!
.
.
Meh Sis tolong uolss ni... Consume & konsisten amalkan @QallistaSignature Super Active Whitening Dust, 2 kali sehari, InsyaAllah masalah uolss ghaib!!..Nak kesan yg lebih best & awesome, boleh guna sekali @FlawScrub_HQ utk sental luaran.........Cantik pun cantik, baru confident gituu?😘 .
.
.
Dptkan Supplement #QallistaSignature & #Flawscrub hari ni dgn follow >>>
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
.
.
#putih #nakcantik #putihgebu #kulitcantik #kulitcerah #kulitputih #jerawat #jeragat #produkkecantikan #supplementputih #nakcepatputih #jomputih #qallistasignature #qallistalovers #sayagunasayajual #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering

.
.
Ketiak Hitam... ??!
Leher Gelap Berkerakk... ??!
Celah2 tuuut pun gelapp Hitam... ??!!
Parut2 Jerawat,  Parut Kudis ,Sunburn tak pernah nak hilang walau beribu produk dah Cuba....... ??!
.
.
Meh Sis tolong uolss ni... Consume & konsisten amalkan @QallistaSignature Super Active Whitening Dust, 2 kali sehari, InsyaAllah masalah uolss ghaib!!..Nak kesan yg lebih best & awesome,  boleh guna sekali @FlawScrub_HQ utk sental luaran.........Cantik pun cantik, baru confident gituu?😘 .
.
.
Dptkan Supplement #QallistaSignature & #Flawscrub hari ni dgn follow >>>
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
@qallistasignature
.
. 
#putih #nakcantik #putihgebu #kulitcantik #kulitcerah #kulitputih #jerawat #jeragat #produkkecantikan #supplementputih #nakcepatputih #jomputih #qallistasignature #qallistalovers #sayagunasayajual #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering
1,906 80 18 March, 2018
@natashazulkiply Profile picture

@natashazulkiply

Jom ramai ramai dapatkan @sasha.hq ! sebab dia kulit tasha makin cantik dan jerawat tasha semua dah tak tumbuh 😍 parut tasha pun dah kuranggg ! Cepat @sasha.hq tengah buat promosi 💙💛
.
#sashaserum #sashacleanser #sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan

Jom ramai ramai dapatkan @sasha.hq ! sebab dia kulit tasha makin cantik dan jerawat tasha semua dah tak tumbuh 😍 parut tasha pun dah kuranggg ! Cepat @sasha.hq tengah buat promosi 💙💛
.
#sashaserum #sashacleanser #sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan
3,550 43 7 April, 2019
@natashazulkiply Profile picture

@natashazulkiply

Sempat ke nak dapat kulit licin tanpa jerawat & kulit lembab sebelum RAYA ni ? Sempat sayang2 semua ❤️ Dengan #sashaserum dia akan bantu korang hapus kan segala jerawat , parut dan jeragat 😱
.
Jadi tunggu ape lagi ? @sasha.hq tengah buat promosi tau ! Korang jangan lepaskan peluang taw 🤩 FREE POSTAGE LAGI + dapat FREE GIFT 🥳😱
.
ws number 601111408946 atau lebih senang tekan ke link @sasha.hq ❤️😘
.
#sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan

Sempat ke nak dapat kulit licin tanpa jerawat & kulit lembab sebelum RAYA ni ? Sempat sayang2 semua ❤️ Dengan #sashaserum dia akan bantu korang hapus kan segala jerawat , parut dan jeragat 😱
.
Jadi tunggu ape lagi ? @sasha.hq tengah buat promosi tau ! Korang jangan lepaskan peluang taw 🤩 FREE POSTAGE LAGI + dapat FREE GIFT 🥳😱
.
ws number 601111408946 atau lebih senang tekan ke link @sasha.hq ❤️😘
.
#sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan
2,815 35 10 May, 2019
@natashazulkiply Profile picture

@natashazulkiply

Jom cepat dapatkan harga promosi harini dan esok! ❤️ Serum Rm 50.00 & cleanser Rm20.00 sahajaa dari harga asal Rm69.00 dan Rm39.00 😱😱
.
SASHA SERUM berada di:
.
📍DEWAN RAJA MUDA MUSA,SEK7 SHAH ALAM
📌31 MEI,1 & 2 JUN 2019
⏱10 PAGI - 10 MALAM
🧡BOOTH NO C1
❤️MASUK PERCUMA
💙PARKING PERCUMA
.
😱JOM DAPATKAN HARGA PROMO RAYA HANYA 3 HARI SAHAJA!!!!! @sasha.hq @sasha.hq @sasha.hq
.
#sashaserum #sashacleanser #vendofest #sashaserum #sashacleanser #sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan

Jom cepat dapatkan harga promosi harini dan esok! ❤️ Serum Rm 50.00 & cleanser Rm20.00 sahajaa dari harga asal Rm69.00 dan Rm39.00 😱😱
.
SASHA SERUM berada di:
.
📍DEWAN RAJA MUDA MUSA,SEK7 SHAH ALAM
📌31 MEI,1 & 2 JUN 2019
⏱10 PAGI - 10 MALAM
🧡BOOTH NO C1
❤️MASUK PERCUMA
💙PARKING PERCUMA
.
😱JOM DAPATKAN HARGA PROMO RAYA HANYA 3 HARI SAHAJA!!!!! @sasha.hq @sasha.hq @sasha.hq
.
#sashaserum#sashacleanser #vendofest #sashaserum #sashacleanser #sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan
1,003 3 1 June, 2019
@natashazulkiply Profile picture

@natashazulkiply

Dewan Raja Muda Musa -DRMM

Jom cepat dapatkan harga promosi harini dan esok! ❤️
.
SASHA SERUM berada di:
.
📍DEWAN RAJA MUDA MUSA,SEK7 SHAH ALAM
📌31 MEI,1 & 2 JUN 2019
⏱10 PAGI - 10 MALAM
🧡BOOTH NO C1
❤️MASUK PERCUMA
💙PARKING PERCUMA
.
😱JOM DAPATKAN HARGA PROMO RAYA HANYA 3 HARI SAHAJA!!!!! @sasha.hq @sasha.hq @sasha.hq
.
#sashaserum #sashacleanser #vendofest #sashaserum #sashacleanser #sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan

Jom cepat dapatkan harga promosi harini dan esok! ❤️
.
SASHA SERUM berada di:
.
📍DEWAN RAJA MUDA MUSA,SEK7 SHAH ALAM
📌31 MEI,1 & 2 JUN 2019
⏱10 PAGI - 10 MALAM
🧡BOOTH NO C1
❤️MASUK PERCUMA
💙PARKING PERCUMA
.
😱JOM DAPATKAN HARGA PROMO RAYA HANYA 3 HARI SAHAJA!!!!! @sasha.hq @sasha.hq @sasha.hq
.
#sashaserum#sashacleanser #vendofest #sashaserum #sashacleanser #sashaserum #sashacleanser #cantiksebelumraya #makeuptutorial #makeup #food #prettygirls #sasha #asysaha #natural #jomputih #raya #testimoni #nakcepatputih #kurusdengansihat #sashatestimoni #nakcantik #putih #kurus #cantikberkesan
3,760 0 1 June, 2019