#nakflawless Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakflawless and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
24 minutes
Average like
3.7
Average comment
0.3
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@rinetworkhq_ Profile picture

@rinetworkhq_

.
Bagaimana nak beli product Tomato nie🥰
.
Sangat mudah sebenarnya :
1. Esok tunggu pengumuman produk & harga pada jam 11:00am
.
2. Whatsapp 012 678 4043 untuk details order dan Dapatkan no acc number HQ (RiNetwork) serta no agen ID saya. ID : SyaNur
.
3. Seterusnya transfer nilai barang yang dikehendaki DIRECT ke acc RiNetwork HQ.
.
4. Send kepada saya bukti pembayaran, untuk saya login ke sistem seterusnya saya akan mengarahkan HQ untuk hantar produk terus ke alamat anda.

Dah siap! 4 langkah mudah kan? Selamat membeli belah🥰
.
#nakcantik #naksihat #naklawa #nakmulus #nakgorgeous #nakflawless #beauty #beautyandhealth #beautycare #melaka #rinetwork #rinetworkhq_ #rizalman #rizalmanpreloved @rizalman71fanclub

.
Bagaimana nak beli product Tomato nie🥰
.
Sangat mudah sebenarnya : 
1. Esok tunggu  pengumuman produk & harga pada jam 11:00am
. 
2. Whatsapp 012 678 4043 untuk details order dan Dapatkan no acc number HQ (RiNetwork) serta no agen ID saya. ID : SyaNur
.
3. Seterusnya transfer nilai barang yang dikehendaki DIRECT ke acc RiNetwork HQ.
. 
4. Send kepada saya bukti pembayaran, untuk saya login ke sistem  seterusnya saya akan mengarahkan HQ untuk hantar produk terus ke alamat anda.

Dah siap! 4 langkah mudah kan? Selamat membeli belah🥰
.
#nakcantik #naksihat #naklawa #nakmulus #nakgorgeous #nakflawless #beauty #beautyandhealth #beautycare #melaka #rinetwork #rinetworkhq_ #rizalman #rizalmanpreloved @rizalman71fanclub
2 0 5 hours ago
@intan.rah.shopping Profile picture

@intan.rah.shopping

Oyemgiii!!! Ni feedback dri cust Indonesia gais....mugkin ni rahsia kulit org2 indo yg cantik dri dlu lgi😍😍yang mna nk cantik mcam dia cpt2 dm sis..harga memang mampu milik🙊🙊
#syimabeautyhq
#nakflawless
#nakcantik
Founder:@syima_eima (dm sis now!!!)

Oyemgiii!!! Ni feedback dri cust Indonesia gais....mugkin ni rahsia kulit org2 indo yg cantik dri dlu lgi😍😍yang mna nk cantik mcam dia cpt2 dm sis..harga memang mampu milik🙊🙊
#syimabeautyhq 
#nakflawless 
#nakcantik 
Founder:@syima_eima (dm sis now!!!)
1 0 5 hours ago
That's Right😇😇
#nakflawless 
#nakcantik 
#nakkurus 
#nakputih
1 0 5 hours ago
@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

BADAN RASA SEGAR.KULIT KERING JADI LEMBAP.
.
Wahhh🤩
.
Jom baca feedback positif dari Pengguna yang consume Annona Bird's Nest👇😘
.
"...badan rasa segar. Kulit kering jadi lembap. Memang rekomen katanya.."
.
Alhamdulillah😍😍
.
Alhamdulillah, nikmat Allah tidak terkata. Bila pengguna bg feedback positif. Tapi apa2 pun uolls kena banyakkan minum air kosong tau..sekarang ni musim jerebu..hati-hati ye!
.
So jangan lupa klik link dekat bio untuk order😉

BADAN RASA SEGAR.KULIT KERING JADI LEMBAP.
.
Wahhh🤩
.
Jom baca feedback positif dari Pengguna yang consume Annona Bird's Nest👇😘
.
"...badan rasa segar. Kulit kering jadi lembap. Memang rekomen katanya.."
.
Alhamdulillah😍😍
.
Alhamdulillah, nikmat Allah tidak terkata. Bila pengguna bg feedback positif. Tapi apa2 pun uolls kena banyakkan minum air kosong tau..sekarang ni musim jerebu..hati-hati ye!
.
So jangan lupa klik link dekat bio untuk order😉
2 1 7 hours ago
@serum.vitaminc Profile picture

@serum.vitaminc

Kalau dah kering idea nak bagi hadiah atau hantaran buat bidadari tersayang, boleh jadikan set kombo vitamin c series ni sebagai kejutan.
Mesti seronok sidia nanti. 😘

Kalau dah kering idea nak bagi hadiah atau hantaran buat bidadari tersayang, boleh jadikan set kombo vitamin c series ni sebagai kejutan.
Mesti seronok sidia nanti. 😘
12 1 8 hours ago
@rinetworkhq_ Profile picture

@rinetworkhq_

.
Org dulu² suka habaq, nak cantik nak mulus nak flawless makanlah tomato. So nak citer byk² pasal tomato sah ramai dah tau kelebihannya. So lovers apa tg lagi nak kulit cantik, nak product bebas bahan kimia apa kata try product nie, gerenti tak menyesal tau. So place your order Now🥰
.
Click our bio untuk join our group.
.
#rinetwork #naksihat #nakcantik #nakgorgeous #naklawa #nakflawless #beauty #beautyandhealth #melaka #onlineshopping #kecantikankulit #kecantikansehat #bazaarpaknil

.
Org dulu² suka habaq, nak cantik nak mulus nak flawless makanlah tomato. So nak citer byk² pasal tomato sah ramai dah tau kelebihannya. So lovers apa tg lagi nak kulit cantik, nak product bebas bahan kimia apa kata try product nie, gerenti tak menyesal tau. So place your order Now🥰
.
Click our bio untuk join our group.
.
#rinetwork #naksihat #nakcantik #nakgorgeous #naklawa #nakflawless #beauty #beautyandhealth #melaka #onlineshopping #kecantikankulit #kecantikansehat #bazaarpaknil
3 0 10 hours ago
@nsabeauty.shahalamm Profile picture

@nsabeauty.shahalamm

Jimat RM19 kalau grab 4 in 1 ni tauu!!
.
Jom grab dgn Tira. Stock laju macam ayaq terjun ni uols
.
Product GERENTI FLAWLESS mmg la laku kerass
.
Hampa smua tu nk ka idokk?

Jimat RM19 kalau grab 4 in 1 ni tauu!!
.
Jom grab dgn Tira. Stock laju macam ayaq terjun ni uols
.
Product GERENTI FLAWLESS mmg la laku kerass
. 
Hampa smua tu nk ka idokk?
1 1 10 hours ago
@putehgeboo.shop Profile picture

@putehgeboo.shop

TAK BERANI JANJI BULAN BINTANG ❌
.
Tapi boleh jamin uols dapat skin idaman seawal 20 minit!
Follow cara betul & ikut tips kami bagi memang menjadi! 👍
.
20 minit dh menjadik bayangkan kalau pakai hari2? 💋
.
WHITENING SECRET
✅ Boleh pakai di muka
✅ Boleh pakai hari hari
✅ Harga mampu milik
✅ Ada kelulusan KKM
✅ Tidak menipiskan kulit
✅ Produk muslim
✅ Berbau wangi
✅ Tidak gatal
__________________________________
.
BLEACHING BIASA
.
❌Tidak boleh pakai di muka
❌Tidak boleh pakai hari hari
❌Harga mahal
❌Tiada kelulusan KKM
❌Menipiskan kulit
❌Bahan tidak diketahui
❌Bau hanyir
❌Kulit gatal
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS HAKAK CEPAT 📲 01127902615 @ LINK DI BIO!
.
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved

TAK BERANI JANJI BULAN BINTANG ❌
.
Tapi boleh jamin uols dapat skin idaman seawal 20 minit!
Follow cara betul & ikut tips kami bagi memang menjadi! 👍
.
20 minit dh menjadik bayangkan kalau pakai hari2? 💋
.
WHITENING SECRET
✅ Boleh pakai di muka
✅ Boleh pakai hari hari
✅ Harga mampu milik
✅ Ada kelulusan KKM
✅ Tidak menipiskan kulit
✅ Produk muslim
✅ Berbau wangi
✅ Tidak gatal
__________________________________
.
BLEACHING BIASA
.
❌Tidak boleh pakai di muka
❌Tidak boleh pakai hari hari
❌Harga mahal
❌Tiada kelulusan KKM
❌Menipiskan kulit
❌Bahan tidak diketahui
❌Bau hanyir
❌Kulit gatal
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS HAKAK CEPAT 📲 01127902615 @ LINK DI BIO!
.
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
8 0 11 hours ago
@putehgeboo.shop Profile picture

@putehgeboo.shop

TAK BERANI JANJI BULAN BINTANG ❌
.
Tapi boleh jamin uols dapat skin idaman seawal 20 minit!
Follow cara betul & ikut tips kami bagi memang menjadi! 👍
.
20 minit dh menjadik bayangkan kalau pakai hari2? 💋
.
WHITENING SECRET
✅ Boleh pakai di muka
✅ Boleh pakai hari hari
✅ Harga mampu milik
✅ Ada kelulusan KKM
✅ Tidak menipiskan kulit
✅ Produk muslim
✅ Berbau wangi
✅ Tidak gatal
__________________________________
.
BLEACHING BIASA
.
❌Tidak boleh pakai di muka
❌Tidak boleh pakai hari hari
❌Harga mahal
❌Tiada kelulusan KKM
❌Menipiskan kulit
❌Bahan tidak diketahui
❌Bau hanyir
❌Kulit gatal
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS HAKAK CEPAT 📲 01127902615 @ LINK DI BIO!
.
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved

TAK BERANI JANJI BULAN BINTANG ❌
.
Tapi boleh jamin uols dapat skin idaman seawal 20 minit!
Follow cara betul & ikut tips kami bagi memang menjadi! 👍
.
20 minit dh menjadik bayangkan kalau pakai hari2? 💋
.
WHITENING SECRET
✅ Boleh pakai di muka
✅ Boleh pakai hari hari
✅ Harga mampu milik
✅ Ada kelulusan KKM
✅ Tidak menipiskan kulit
✅ Produk muslim
✅ Berbau wangi
✅ Tidak gatal
__________________________________
.
BLEACHING BIASA
.
❌Tidak boleh pakai di muka
❌Tidak boleh pakai hari hari
❌Harga mahal
❌Tiada kelulusan KKM
❌Menipiskan kulit
❌Bahan tidak diketahui
❌Bau hanyir
❌Kulit gatal
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS HAKAK CEPAT 📲 01127902615 @ LINK DI BIO!
.
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
6 0 11 hours ago
@putehgeboo.shop Profile picture

@putehgeboo.shop

TAK BERANI JANJI BULAN BINTANG ❌
.
Tapi boleh jamin uols dapat skin idaman seawal 20 minit!
Follow cara betul & ikut tips kami bagi memang menjadi! 👍
.
20 minit dh menjadik bayangkan kalau pakai hari2? 💋
.
WHITENING SECRET
✅ Boleh pakai di muka
✅ Boleh pakai hari hari
✅ Harga mampu milik
✅ Ada kelulusan KKM
✅ Tidak menipiskan kulit
✅ Produk muslim
✅ Berbau wangi
✅ Tidak gatal
__________________________________
.
BLEACHING BIASA
.
❌Tidak boleh pakai di muka
❌Tidak boleh pakai hari hari
❌Harga mahal
❌Tiada kelulusan KKM
❌Menipiskan kulit
❌Bahan tidak diketahui
❌Bau hanyir
❌Kulit gatal
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS HAKAK CEPAT 📲 01127902615 @ LINK DI BIO!
.
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved

TAK BERANI JANJI BULAN BINTANG ❌
.
Tapi boleh jamin uols dapat skin idaman seawal 20 minit!
Follow cara betul & ikut tips kami bagi memang menjadi! 👍
.
20 minit dh menjadik bayangkan kalau pakai hari2? 💋
.
WHITENING SECRET
✅ Boleh pakai di muka
✅ Boleh pakai hari hari
✅ Harga mampu milik
✅ Ada kelulusan KKM
✅ Tidak menipiskan kulit
✅ Produk muslim
✅ Berbau wangi
✅ Tidak gatal
__________________________________
.
BLEACHING BIASA
.
❌Tidak boleh pakai di muka
❌Tidak boleh pakai hari hari
❌Harga mahal
❌Tiada kelulusan KKM
❌Menipiskan kulit
❌Bahan tidak diketahui
❌Bau hanyir
❌Kulit gatal
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS HAKAK CEPAT 📲 01127902615 @ LINK DI BIO!
.
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
12 0 11 hours ago
@putehgeboo.shop Profile picture

@putehgeboo.shop

TAK BERANI JANJI BULAN BINTANG ❌
.
Tapi boleh jamin uols dapat skin idaman seawal 20 minit!
Follow cara betul & ikut tips kami bagi memang menjadi! 👍
.
20 minit dh menjadik bayangkan kalau pakai hari2? 💋
.
WHITENING SECRET
✅ Boleh pakai di muka
✅ Boleh pakai hari hari
✅ Harga mampu milik
✅ Ada kelulusan KKM
✅ Tidak menipiskan kulit
✅ Produk muslim
✅ Berbau wangi
✅ Tidak gatal
__________________________________
.
BLEACHING BIASA
.
❌Tidak boleh pakai di muka
❌Tidak boleh pakai hari hari
❌Harga mahal
❌Tiada kelulusan KKM
❌Menipiskan kulit
❌Bahan tidak diketahui
❌Bau hanyir
❌Kulit gatal
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS HAKAK CEPAT 📲 01127902615 @ LINK DI BIO!
.
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved

TAK BERANI JANJI BULAN BINTANG ❌
.
Tapi boleh jamin uols dapat skin idaman seawal 20 minit!
Follow cara betul & ikut tips kami bagi memang menjadi! 👍
.
20 minit dh menjadik bayangkan kalau pakai hari2? 💋
.
WHITENING SECRET
✅ Boleh pakai di muka
✅ Boleh pakai hari hari
✅ Harga mampu milik
✅ Ada kelulusan KKM
✅ Tidak menipiskan kulit
✅ Produk muslim
✅ Berbau wangi
✅ Tidak gatal
__________________________________
.
BLEACHING BIASA
.
❌Tidak boleh pakai di muka
❌Tidak boleh pakai hari hari
❌Harga mahal
❌Tiada kelulusan KKM
❌Menipiskan kulit
❌Bahan tidak diketahui
❌Bau hanyir
❌Kulit gatal
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS HAKAK CEPAT 📲 01127902615 @ LINK DI BIO!
.
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
8 0 11 hours ago
@molisbeautyhq Profile picture

@molisbeautyhq

Bersempena Merdeka yg lps dan Hari Malaysia yg akan dtg, kami telah membuat MERDEKA SALE yg berlansung sekarang hingga 30 September 2019!
.
Promosi terbaik tauuu.. dari harga asal RM49 kini hanya RM39 sahaja 1 botol.
.
Jom rebut peluang ni beli banyak dengan harga promosi😘😍 .
.
Untuk order boleh whatsapp 0136300523 atau klik link di bio
.
#molis
#molisserum
#molisdoll
#molisbeauty
#molisbeautyserum
#molisbeautyhq
#comelpipimerah
#fattzura
#selfie
#nakedface
#naturalbeauty
#nakflawless
#flawless
#nomakeup
#makeup
#tutorialmakeup
#jerawat
#jerawathilang
#forallskintype
#elfaris
#elfira

Bersempena Merdeka yg lps dan Hari Malaysia yg akan dtg, kami telah membuat MERDEKA SALE yg berlansung sekarang hingga 30 September 2019!
.
Promosi terbaik tauuu.. dari harga asal RM49 kini hanya RM39 sahaja 1 botol.
.
Jom rebut peluang ni beli banyak dengan harga promosi😘😍 .
.
Untuk order boleh whatsapp 0136300523 atau klik link di bio
.
 #molis
#molisserum
#molisdoll
#molisbeauty 
#molisbeautyserum
#molisbeautyhq
#comelpipimerah
#fattzura
#selfie
#nakedface
#naturalbeauty 
#nakflawless 
#flawless
#nomakeup 
#makeup
#tutorialmakeup 
#jerawat 
#jerawathilang
#forallskintype
#elfaris
#elfira
3 0 12 hours ago
@obsess.miza Profile picture

@obsess.miza

Haiii selamat petang semua😘
Harini miza nak share pengalaman miza sendiri lepas hampir setahun berkenalan dengan @obsess.cosmetics nii.

Kulit miza ni jenis kering tau so bila pakai foundation memang akan bercapuk sampai rasa tak confident nak pakai any foundation bila kulit kering.

So one day miza tengah scroll ig miza terjumpa ig @obsess.cosmetics and terus tertarik dengan tcf dia bila tengok testimoni² dari @obsess.cosmetics .. Then miza join family @obsess.cosmetics and try sekali tcf ni memang bila pakai walaupun kulit kering tak bercapuk langsung even tengah hari rambang tauu..until now miza tak pakai dah fondation lain memang setia dengan @obsess.cosmetics jee😘😘
@afndhrh
@atkh.asri
@nr.ainsyazwani

#beforeafterobsess
#teammeyputra
#teamdibugojes
#empiremeyputra
#teamshadalambada
#trustedseller
#miniagentsahobsesscosmetics
#obsesscosmetichq
#obsesscosmeticpahang
#obsesscosmeticmalaysia
#produklocal
#produkmakeupmurah
#nakflawless
#nakcantikcepat
#bazaarpaknil
#giveaway
#giveawaycontestmalaysia
#giveawaycontest
#contestgiveaway
#contest
#gengkakicontest

Haiii selamat petang semua😘
Harini miza nak share pengalaman miza sendiri lepas hampir setahun berkenalan dengan @obsess.cosmetics  nii.

Kulit miza ni jenis kering tau so bila pakai foundation memang akan bercapuk sampai rasa tak confident nak pakai any foundation bila kulit kering.

So one day miza tengah scroll ig miza terjumpa ig @obsess.cosmetics and terus tertarik dengan tcf dia bila tengok testimoni² dari @obsess.cosmetics .. Then miza join family @obsess.cosmetics and try sekali tcf ni memang bila pakai walaupun kulit kering tak bercapuk langsung even tengah hari rambang tauu..until now miza tak pakai dah fondation lain memang setia dengan @obsess.cosmetics jee😘😘
@afndhrh
@atkh.asri 
@nr.ainsyazwani

#beforeafterobsess
#teammeyputra 
#teamdibugojes
 #empiremeyputra 
#teamshadalambada 
#trustedseller 
#miniagentsahobsesscosmetics 
#obsesscosmetichq 
#obsesscosmeticpahang 
#obsesscosmeticmalaysia 
#produklocal 
#produkmakeupmurah
 #nakflawless 
#nakcantikcepat
 #bazaarpaknil
#giveaway 
#giveawaycontestmalaysia
#giveawaycontest 
#contestgiveaway
#contest 
#gengkakicontest
11 0 12 hours ago
@nbcreammalaysia Profile picture

@nbcreammalaysia

FATIN BARU RENEW STOCK NB CREAM TAU !! 😆

Alhamdulillah, dulu waktu first jadi agen, fatin ambik masa dekat setahun, tapi sedihnya stock fatin still tak habis-habis.

Sekarang dalam masa 3 bulan stock dah licin !! Bagi Fatin satu improvement yang besar, tak apa, walau sedikit, ada peningkatan. Dari fatin merajuk, terus Give Up kan. Tak mau meniaga terus. Lagi teruk.

Kali ni, kita tengok, berapa lama pulak stok ni boleh bertahan !! Kepada sayang sayang semua yang nak try NB Cream, atau NB Cream korang dah habis.

Mai ws fatin, tak payah susah-susah simpan no Fatin, tekan je link kat bawah, terus ws Fatin, senang sangat la kan !! www.wasap.my/60143014047/NakNBCream

#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T #NBCremCODAreaBandarPenawar
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru
#Jeragat #FarmasiProduct
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka

FATIN BARU RENEW STOCK NB CREAM TAU !! 😆

Alhamdulillah, dulu waktu first jadi agen, fatin ambik masa dekat setahun, tapi sedihnya stock fatin still tak habis-habis.

Sekarang dalam masa 3 bulan stock dah licin !! Bagi Fatin satu improvement yang besar, tak apa, walau sedikit, ada peningkatan. Dari fatin merajuk, terus Give Up kan. Tak mau meniaga terus. Lagi teruk.

Kali ni, kita tengok, berapa lama pulak stok ni boleh bertahan !! Kepada sayang sayang semua yang nak try NB Cream, atau NB Cream korang dah habis.

Mai ws fatin, tak payah susah-susah simpan no Fatin, tekan je link kat bawah, terus ws Fatin, senang sangat la kan !! www.wasap.my/60143014047/NakNBCream

#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless 
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T  #NBCremCODAreaBandarPenawar 
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas 
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru 
#Jeragat #FarmasiProduct 
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut  #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka
0 0 12 hours ago
@nbcreammalaysia Profile picture

@nbcreammalaysia

KECIK-KECIK CILI PADI !! KECIK-KECIK MEMANG BERAPI !! Tu dia nak bagi tahu BAGUSNYA NB Cream ni, aka Cream Saka !! 😝

Kenapa BAGUS SANGAT, sebab All In One . Dengan NB Cream awak umpama ada 7 perkara :
1. Moisturizer.
2. Cream Merawat Jerawat.
3. Cream Merawat Jeragat.
4. Cream Hilangkan Parut.
5. Cream Mencerahkan Kulit.
6. UV Light Protection.
7. Cream Merawat Lubang-lubang di Kulit.

Untung ke untung ??? 😁 Fatin : www.wasap.my/60143014047/NakNBCream

#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T #NBCremCODAreaBandarPenawar
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru
#Jeragat #FarmasiProduct
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka

KECIK-KECIK CILI PADI !! KECIK-KECIK MEMANG BERAPI !! Tu dia nak bagi tahu BAGUSNYA NB Cream ni, aka Cream Saka !! 😝

Kenapa BAGUS SANGAT, sebab All In One . Dengan NB Cream awak umpama ada 7 perkara : 
1. Moisturizer.
2. Cream Merawat Jerawat.
3. Cream Merawat Jeragat.
4. Cream Hilangkan Parut.
5. Cream Mencerahkan Kulit.
6. UV Light Protection.
7. Cream Merawat Lubang-lubang di Kulit.

Untung ke untung ??? 😁 Fatin : www.wasap.my/60143014047/NakNBCream

#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless 
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T  #NBCremCODAreaBandarPenawar 
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas 
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru 
#Jeragat #FarmasiProduct 
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut  #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka
0 0 12 hours ago
@needs.hq Profile picture

@needs.hq

YOUR DREAM CAME TRUE! .
.
Tips penggunaan Needs Miracle Face Mist:

Semburkan Mist pada wajah jarakkan semburan dalam jarak 20cm. .
.
Ramai yang dah GEBU dengan NEEDS! ulos bila lagi?? 😁

Dapatkan YOUR MIRACLE NEEDS sekarang!! stok TERHAD!!
.
.
FOLLOW, LIKE & SHARE for more info:
FB: Needs Beautycare Malaysia
IG: @needs.hq .
.
#CikGebu #needsnafasbaru #needs2019 #needsbeauty #nakflawless #nakgojess #nakcantik #cantikviral #pencarianagent #babyneeds #pencarianstokis #nakubahhidup #kerjakosongmalaysia #pencarianagentdanstokisneeds #nakkaya #pencarikerja #bebaskewangan #2019 #janapendapatansampingan
#sayajualmurah #sayajualmekap #kosmetikmalaysia #kosmetik #trustedseller #trusted #jomjadiagent #stokistwanted #agentwantedmalaysia

YOUR DREAM CAME TRUE! .
.
Tips penggunaan Needs Miracle Face Mist:

Semburkan Mist pada wajah jarakkan semburan dalam jarak 20cm. .
.
Ramai yang dah GEBU dengan NEEDS!  ulos bila lagi?? 😁

Dapatkan YOUR MIRACLE NEEDS sekarang!! stok TERHAD!!
.
.
FOLLOW, LIKE & SHARE for more info: 
FB: Needs Beautycare Malaysia
IG: @needs.hq .
.
#CikGebu #needsnafasbaru #needs2019 #needsbeauty #nakflawless #nakgojess #nakcantik #cantikviral #pencarianagent #babyneeds #pencarianstokis #nakubahhidup #kerjakosongmalaysia #pencarianagentdanstokisneeds #nakkaya #pencarikerja #bebaskewangan #2019 #janapendapatansampingan
#sayajualmurah #sayajualmekap #kosmetikmalaysia #kosmetik #trustedseller #trusted #jomjadiagent #stokistwanted #agentwantedmalaysia
9 2 12 hours ago
@nbcreammalaysia Profile picture

@nbcreammalaysia

.
.
Testimony Berjaya NB Cream !!!
.
.
Kurang dari 5 hari awak, Parut + Jerawat hilang tau !!! 😍
.
.
Apa yang tinggal ??
.
.
Kulit putih, Bersih , Tanpa Cela la !!!
.
.
Nak try NB Cream, tekan Link di Bio atau tekan link di bawah 👇
.
.
www.wasap.my/60143014047/FatinNakNBCream
.
.
COD Area : 🚙 Desaru
🚙 Bandar Penawar
🚙 Bandar Mas
🚙 Pengerang
🚙 Kawasan Sekitarnya
.
.
Postage :
🚀 Seluruh Malaysia
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T #NBCremCODAreaBandarPenawar
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru
#Jeragat #FarmasiProduct
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle #DSWanted #AgenWanted

.
.
Testimony Berjaya NB Cream !!!
.
.
Kurang dari 5 hari awak, Parut + Jerawat hilang tau !!! 😍
.
.
Apa yang tinggal ??
.
.
Kulit putih, Bersih , Tanpa Cela la !!!
.
.
Nak try NB Cream, tekan Link di Bio atau tekan link di bawah 👇
.
.
www.wasap.my/60143014047/FatinNakNBCream
.
.
COD Area : 🚙 Desaru
🚙 Bandar Penawar
🚙 Bandar Mas
🚙 Pengerang
🚙 Kawasan Sekitarnya
.
.
Postage :
🚀 Seluruh Malaysia
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless 
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T  #NBCremCODAreaBandarPenawar 
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas 
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru 
#Jeragat #FarmasiProduct 
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut  #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle  #DSWanted #AgenWanted
0 0 12 hours ago
@nbcreammalaysia Profile picture

@nbcreammalaysia

.
.
Alahai kesiannya adik ni !!! .
.
Mesti asik merenget je, sakit tau luka macam ni . 😭
.
.
Nasib baik ada NB Cream, Alhamdulillah kembali licin kulit dia !!! .
.
Ibu-ibu, mak-mak, mami-mami, ini testimony NB Cream yang real tau, anak-anak yang kecil pun boleh pakai NB Cream tau !! .
.
Yang penting, kita berusaha cari jalan, untuk merawat, In Syaa Allah, Allah permudahkan !!💪
.
.
Nak try NB Cream, ws Fatin Laju2, tekan link di bio atau ws Fatin di : .
.
www.wasap.my/60143014047/FatinNakNBCream
.
.
COD Area : 🚙 Desaru
🚙 Bandar Penawar
🚙 Bandar Mas
🚙 Pengerang
🚙 Kawasan Sekitarnya
.
.
Postage :
🚀 Seluruh Malaysia
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T #NBCremCODAreaBandarPenawar
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru
#Jeragat #FarmasiProduct
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle #DSWanted #AgenWanted

.
.
Alahai kesiannya adik ni !!! .
.
Mesti asik merenget je, sakit tau luka macam ni . 😭
.
.
Nasib baik ada NB Cream, Alhamdulillah kembali licin kulit dia !!! .
.
Ibu-ibu, mak-mak, mami-mami, ini testimony NB Cream yang real tau, anak-anak yang kecil pun boleh pakai NB Cream tau !! .
.
Yang penting, kita berusaha cari jalan, untuk merawat, In Syaa Allah, Allah permudahkan !!💪
.
.
 Nak try NB Cream, ws Fatin Laju2,  tekan link di bio atau ws Fatin di : .
.
www.wasap.my/60143014047/FatinNakNBCream
.
.
COD Area : 🚙 Desaru
🚙 Bandar Penawar
🚙 Bandar Mas
🚙 Pengerang
🚙 Kawasan Sekitarnya
.
.
Postage :
🚀 Seluruh Malaysia
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless 
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T  #NBCremCODAreaBandarPenawar 
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas 
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru 
#Jeragat #FarmasiProduct 
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut  #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle  #DSWanted #AgenWanted
0 0 12 hours ago
@nbcreammalaysia Profile picture

@nbcreammalaysia

.
.
Alahai kesiannya baby ni !!! .
.
Mesti tak selesa bila kulit macam ni , asik nangis je. 😭
.
.
Nasib baik ada NB Cream, Alhamdulillah kembali licin kulit dia !!! .
.
Ibu-ibu, mak-mak, mami-mami, ini testimony NB Cream yang real tau, baby pun boleh pakai NB Cream tau !! .
.
Yang penting, kita berusaha cari jalan, untuk merawat, In Syaa Allah, Allah permudahkan !!💪
.
.
Nak try NB Cream, ws Fatin Laju2, tekan link di bio atau ws Fatin di : .
.
www.wasap.my/60143014047/FatinNakNBCream
.
.
COD Area : 🚙 Desaru
🚙 Bandar Penawar
🚙 Bandar Mas
🚙 Pengerang
🚙 Kawasan Sekitarnya
.
.
Postage :
🚀 Seluruh Malaysia
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T #NBCremCODAreaBandarPenawar
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru
#Jeragat #FarmasiProduct
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle #DSWanted #AgenWanted

.
.
Alahai kesiannya baby ni !!! .
.
Mesti tak selesa bila kulit macam ni , asik nangis je. 😭
.
.
Nasib baik ada NB Cream, Alhamdulillah kembali licin kulit dia !!! .
.
Ibu-ibu, mak-mak, mami-mami, ini testimony NB Cream yang real tau, baby pun boleh pakai NB Cream tau !! .
.
Yang penting, kita berusaha cari jalan, untuk merawat, In Syaa Allah, Allah permudahkan !!💪
.
.
 Nak try NB Cream, ws Fatin Laju2,  tekan link di bio atau ws Fatin di : .
.
www.wasap.my/60143014047/FatinNakNBCream
.
.
COD Area : 🚙 Desaru
🚙 Bandar Penawar
🚙 Bandar Mas
🚙 Pengerang
🚙 Kawasan Sekitarnya
.
.
Postage :
🚀 Seluruh Malaysia
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless 
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T  #NBCremCODAreaBandarPenawar 
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas 
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru 
#Jeragat #FarmasiProduct 
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut  #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle  #DSWanted #AgenWanted
0 0 12 hours ago
@nbcreammalaysia Profile picture

@nbcreammalaysia

.
.
.
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua !!
.
.
Nak buat part time business online, tapi tak tahu nak jual apa ??
.
.
Tak ada pengalaman, tak tahu macam mana nak mula ??
.
.
Jom join Team Fatin, Fatin akan bantu awak sampai berjaya !!
.
.
Income RM300 ke RM400 sebulan, kita buat sama2, Kita capai sama2 .
.
.
Tekan link di bio, atau ws je Fatin terus di 0143014047
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T #NBCremCODAreaBandarPenawar
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru
#Jeragat #FarmasiProduct
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle #DSWanted #AgenWanted

.
.
.
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua !!
.
.
Nak buat part time business online,  tapi tak tahu nak jual apa ??
.
.
Tak ada pengalaman, tak tahu macam mana nak mula ??
.
.
Jom join Team Fatin, Fatin akan bantu awak sampai berjaya !!
.
.
Income RM300 ke RM400 sebulan, kita buat sama2, Kita capai sama2 .
.
.
Tekan link di bio, atau ws je Fatin terus di 0143014047
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless 
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T  #NBCremCODAreaBandarPenawar 
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas 
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru 
#Jeragat #FarmasiProduct 
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut  #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle  #DSWanted #AgenWanted
0 0 12 hours ago
@nbcreammalaysia Profile picture

@nbcreammalaysia

.
.
.
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua !!
.
.
Nak buat part time business online, tapi tak tahu nak jual apa ??
.
.
Tak ada pengalaman, tak tahu macam mana nak mula ??
.
.
Jom join Team Fatin, Fatin akan bantu awak sampai berjaya !!
.
.
Income RM300 ke RM400 sebulan, kita buat sama2, Kita capai sama2 .
.
.
Tekan link di bio, atau ws je Fatin terus di 0143014047
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T #NBCremCODAreaBandarPenawar
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru
#Jeragat #FarmasiProduct
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle #DSWanted #AgenWanted

.
.
.
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua !!
.
.
Nak buat part time business online,  tapi tak tahu nak jual apa ??
.
.
Tak ada pengalaman, tak tahu macam mana nak mula ??
.
.
Jom join Team Fatin, Fatin akan bantu awak sampai berjaya !!
.
.
Income RM300 ke RM400 sebulan, kita buat sama2, Kita capai sama2 .
.
.
Tekan link di bio, atau ws je Fatin terus di 0143014047
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless 
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T  #NBCremCODAreaBandarPenawar 
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas 
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru 
#Jeragat #FarmasiProduct 
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut  #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle  #DSWanted #AgenWanted
0 0 12 hours ago
@nbcreammalaysia Profile picture

@nbcreammalaysia

.
.
.
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua !!
.
.
Nak buat part time business online, tapi tak tahu nak jual apa ??
.
.
Tak ada pengalaman, tak tahu macam mana nak mula ??
.
.
Jom join Team Fatin, Fatin akan bantu awak sampai berjaya !!
.
.
Income RM300 ke RM400 sebulan, kita buat sama2, Kita capai sama2 .
.
.
Tekan link di bio, atau ws je Fatin terus di 0143014047
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T #NBCremCODAreaBandarPenawar
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru
#Jeragat #FarmasiProduct
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle #DSWanted #AgenWanted

.
.
.
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua !!
.
.
Nak buat part time business online,  tapi tak tahu nak jual apa ??
.
.
Tak ada pengalaman, tak tahu macam mana nak mula ??
.
.
Jom join Team Fatin, Fatin akan bantu awak sampai berjaya !!
.
.
Income RM300 ke RM400 sebulan, kita buat sama2, Kita capai sama2 .
.
.
Tekan link di bio, atau ws je Fatin terus di 0143014047
.
.
#FatinAllTheBest #NakCantik #NakFlawless 
#IgNBCreamMalaysia #PosGunaJ&T  #NBCremCODAreaBandarPenawar 
#NBCream #NBCreamCODAreaBandarMas 
#Jerawat #NBCreamCODAreaDesaru 
#Jeragat #FarmasiProduct 
#Beauty #Parut #MukaBerlubang #NakHilangParut  #NakHilangJerawat #NakHilangJeragat #NakHilangBreakout #Watson #SkinCare #Berseri #KrimSaka #YayaCircle  #DSWanted #AgenWanted
0 0 12 hours ago
@nsabeauty.shahalamm Profile picture

@nsabeauty.shahalamm

Shah Alam, Malaysia

AINAA CLEANSER VS AINAA HONEY & OAT SCRUB MASK
.
Without these 2 products mmg akan rasa xcomplete and xbersih kalau nk cuci muka especially yg suka makeup. Tak kesah light or heavy makeup, 2 steps ni jgn tinggal
.
CLEANSE & EXFOLIATES tu sgt PENTING dlm penjagaan wajah especially SENSITIVE SKIN mcm tira
.
The key is we must CONSISTENT & RAJIN jaga muka. Jgn tangguh2 lagi dah nanti semakin truk. Ksian skin tu
.
So area SHAH ALAM, SUBANG AIRPORT & KL blh whatsapp tira cepat2 utk dapatkan Ainaa Skincare & Ainaa Cosmetics

AINAA CLEANSER VS AINAA HONEY & OAT SCRUB MASK
.
Without these 2 products mmg akan rasa xcomplete and xbersih kalau nk cuci muka especially yg suka makeup. Tak kesah light or heavy makeup, 2 steps ni jgn tinggal
.
CLEANSE & EXFOLIATES tu sgt PENTING dlm penjagaan wajah especially SENSITIVE SKIN mcm tira
.
The key is we must CONSISTENT & RAJIN jaga muka. Jgn tangguh2 lagi dah nanti semakin truk. Ksian skin tu
.
So area SHAH ALAM, SUBANG AIRPORT & KL blh whatsapp tira cepat2 utk dapatkan Ainaa Skincare & Ainaa Cosmetics
9 3 13 hours ago
@putih_dalam_20minit Profile picture

@putih_dalam_20minit

Whitening Secret Bleaching Cream memang terbaik. Lain dari yang lain 😘😘. Apa yang awak kena buat just sapu je bleaching cream dekat tangan/kaki atau area mana yang awak nk putih. Lepastu biarkan selama 20minit nak lebih pun takpaa takda masalah okay . Lepastu bilas dengan air taraaa dah cerahh 😚
.
.
Whitening secret READYSTOCK !! READYSTOCK!! Okay cepat² 📲 WhatsApp 012-2581481 atau click sahaja link di bio 🌸
.
.
#whiteningsecretklang
#whiteningsecretshahalam
#whiteningsecretkapar #codklang #codkapar #codshahalam #freepostage #putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan #nakcantik
#nakflawless #nakputih
#bebasburn #kulitsunburn
#hilangsunburn #kkmapproved
#bebaskimia #emmamaembong #mirafilzah #viralmalaysia #pemutihberkesan #produkviral
#losenputeh #whiteninglotion

Whitening Secret Bleaching Cream memang terbaik. Lain dari yang lain 😘😘. Apa yang awak kena buat just sapu je bleaching cream dekat tangan/kaki atau area mana yang awak nk putih. Lepastu biarkan selama 20minit nak lebih pun takpaa takda masalah okay . Lepastu bilas dengan air taraaa dah cerahh 😚
.
.
Whitening secret READYSTOCK !! READYSTOCK!! Okay cepat² 📲 WhatsApp 012-2581481 atau click sahaja link di bio 🌸
.
.
#whiteningsecretklang
#whiteningsecretshahalam
#whiteningsecretkapar #codklang #codkapar #codshahalam #freepostage #putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan #nakcantik
#nakflawless #nakputih
#bebasburn #kulitsunburn
#hilangsunburn #kkmapproved
#bebaskimia #emmamaembong #mirafilzah #viralmalaysia #pemutihberkesan #produkviral
#losenputeh #whiteninglotion
4 0 13 hours ago
@emdoll_kelantan Profile picture

@emdoll_kelantan

APAKAH KEBAIKAN & KELEBIHAN PERFECT SERUM ?
💕Melembutkan Kulit Wajah
💕Menganjalkan Kulit Wajah
💕Meremajakan Kulit Wajah
💕Melembabkan kulit wajah
💕Menaikkan seri wajah
💕Menghilangkan Kesan Pigmentasi
💕Memberi Effect Glowing Dan Flawless Pada Kulit
💕Melindungi Kulit Daripada Sinaran Matahari
💕Membantu Menghilangkan Biji Kolestrol
💕Membantu Menaikkan Pipi Wajah
💕Menghilangkan Parut jerawat
💕Memudarkan jeragat
💕Mengecutkan jerawat
💕Membantu Menghilang Kulit Kusam Dan Tidak Bermaya
#trustedseller #emdollbeauty #emdoll #emdollperfectserum #emdollperfectserummurah #emdollkelantan #codemdollkelantan #kotabharu #pengkalanchepa #emdolltested #emdolltestimoni #serumpalingbaik #sayajual #malaysia #indonesia #singapura #serumvitE #vitaminE #nakflawless #nakglowing #serumcantik #serumorganic #serumpalingbaik #serumviral #ainaaserum #neelofa #serumterbaikmalaysia #serumvitE #witchhazel #lawakhambar #anakkelantan

APAKAH KEBAIKAN & KELEBIHAN PERFECT SERUM ?
💕Melembutkan Kulit Wajah
💕Menganjalkan Kulit Wajah
💕Meremajakan Kulit Wajah
💕Melembabkan kulit wajah
💕Menaikkan seri wajah
💕Menghilangkan Kesan Pigmentasi
💕Memberi Effect Glowing Dan Flawless Pada Kulit
💕Melindungi Kulit Daripada Sinaran Matahari
💕Membantu Menghilangkan Biji Kolestrol
💕Membantu Menaikkan Pipi Wajah
💕Menghilangkan Parut jerawat
💕Memudarkan jeragat
💕Mengecutkan jerawat
💕Membantu Menghilang Kulit Kusam Dan Tidak Bermaya
#trustedseller #emdollbeauty #emdoll #emdollperfectserum #emdollperfectserummurah #emdollkelantan #codemdollkelantan #kotabharu #pengkalanchepa #emdolltested #emdolltestimoni #serumpalingbaik #sayajual #malaysia #indonesia #singapura #serumvitE #vitaminE #nakflawless #nakglowing #serumcantik #serumorganic #serumpalingbaik #serumviral #ainaaserum #neelofa #serumterbaikmalaysia #serumvitE #witchhazel #lawakhambar #anakkelantan
0 0 16 hours ago
@emdoll_kelantan Profile picture

@emdoll_kelantan

JERAWAT DAH TAKDE LAGI !!! KUSAM PUN DAH HILANG !!! •••••••••••••••••••••••••• Dulu, Nak bergambar je mesti pakai filter . iyelah ! ! Tak confident lah bilaa bergambar je banyak sangat jerawat , jeragat , kusam pulak tu ! Kesian Encik Suaminya Ni Nak pandang pun Tak lalu 😱😰 .

MALU! Macam Nak Nangis Je Rasa!😭💆🏻 . Alhamdulillah Setelah Dipertemukan Dengan Produk Yang Terbaik Ni..💕
. ✅ Say Goodbye To Kulit Jerawat!
✅ Wajah makin berseri !
✅ Whitehead Blackhead pun hilang!
✅Tiada Lagi Kulit kusam!
✅ Jerawat Pon Tersipu Malu Nak Tumbuh!
✅Pori besar pun Hilang kemana!
✅Kulit semalin lawa hari demi hari!

Wehoooo! 😍😍
.

Yang Penting Tersangat Sangat Murah Dan Berbaloi Hokayy Uols! 😚😘 .
Bukan Nak Promote Ni Tapi Nak Share Dengan Uols Supaya Uols Tak Stress Stress Tengok Muka banyak flaws !. 😜😋 Pm / Whatsapp 01119931646
atauuu Klik link di bio lagi mudah 💕
#trustedseller #emdollbeauty #emdoll #emdollperfectserum #emdollperfectserummurah #emdollkelantan #codemdollkelantan #kotabharu #pengkalanchepa #emdolltested #emdolltestimoni #serumpalingbaik #sayajual #malaysia #indonesia #singapura #serumvitE #vitaminE #nakflawless #nakglowing #serumcantik #serumorganic #serumpalingbaik #serumviral #ainaaserum #neelofa #serumterbaikmalaysia #serumvitE #witchhazel #lawakhambar #anakkelantan

JERAWAT DAH TAKDE LAGI !!! KUSAM PUN DAH HILANG !!! •••••••••••••••••••••••••• Dulu, Nak bergambar je mesti pakai filter . iyelah ! ! Tak confident lah bilaa bergambar je banyak sangat jerawat , jeragat , kusam pulak tu ! Kesian Encik Suaminya Ni Nak pandang pun Tak lalu 😱😰 .

MALU! Macam Nak Nangis Je Rasa!😭💆🏻 .  Alhamdulillah Setelah Dipertemukan Dengan Produk Yang Terbaik Ni..💕
. ✅ Say Goodbye To Kulit Jerawat!
✅ Wajah makin berseri !
✅ Whitehead Blackhead pun hilang!
✅Tiada Lagi Kulit kusam!
✅ Jerawat Pon Tersipu Malu Nak Tumbuh!
✅Pori besar pun Hilang kemana!
✅Kulit semalin lawa hari demi hari!

Wehoooo! 😍😍
.

Yang Penting Tersangat Sangat Murah Dan Berbaloi Hokayy Uols! 😚😘 . 
Bukan Nak Promote Ni Tapi Nak Share Dengan Uols Supaya Uols Tak Stress Stress Tengok Muka banyak flaws !. 😜😋 Pm / Whatsapp 01119931646 
atauuu Klik link di bio lagi mudah 💕
#trustedseller #emdollbeauty #emdoll #emdollperfectserum #emdollperfectserummurah #emdollkelantan #codemdollkelantan #kotabharu #pengkalanchepa #emdolltested #emdolltestimoni #serumpalingbaik #sayajual #malaysia #indonesia #singapura #serumvitE #vitaminE #nakflawless #nakglowing #serumcantik #serumorganic #serumpalingbaik #serumviral #ainaaserum #neelofa #serumterbaikmalaysia #serumvitE #witchhazel #lawakhambar #anakkelantan
1 0 16 hours ago
@emdoll_kelantan Profile picture

@emdoll_kelantan

Bangun pagi terkejut ! Kurang dari 1 minggu skin makin sihat makin berseri 😍
.
.
✅Parut makin pudar ✅Jerawat makin kecut ✅Kulit makin berseri ✅Kulit makin sihat .
.
Dulu malu malu nak jumpa orang , sekarang confident pun dah tinggi sejak jadi pengguna produk emdoll ni 😍
.
. .
.
Pm/ Whatsapp 01119931646 /klik link di bio lagi mudah
#trustedseller #emdollbeauty #emdoll #emdollperfectserum #emdollperfectserummurah #emdollkelantan #codemdollkelantan #kotabharu #pengkalanchepa #emdolltested #emdolltestimoni #serumpalingbaik #sayajual #malaysia #indonesia #singapura #serumvitE #vitaminE #nakflawless #nakglowing #serumcantik #serumorganic #serumpalingbaik #serumviral #ainaaserum #neelofa #serumterbaikmalaysia #serumvitE #witchhazel #lawakhambar #anakkelantan

Bangun pagi terkejut ! Kurang dari 1 minggu skin makin sihat makin berseri 😍
.
.
✅Parut makin pudar ✅Jerawat makin kecut ✅Kulit makin berseri ✅Kulit makin sihat .
.
Dulu malu malu nak jumpa orang , sekarang confident pun dah tinggi sejak jadi pengguna produk emdoll ni 😍
.
. .
.
Pm/ Whatsapp 01119931646 /klik link di bio lagi mudah
#trustedseller #emdollbeauty #emdoll #emdollperfectserum #emdollperfectserummurah #emdollkelantan #codemdollkelantan #kotabharu #pengkalanchepa #emdolltested #emdolltestimoni #serumpalingbaik #sayajual #malaysia #indonesia #singapura #serumvitE #vitaminE #nakflawless #nakglowing #serumcantik #serumorganic #serumpalingbaik #serumviral #ainaaserum #neelofa #serumterbaikmalaysia #serumvitE #witchhazel #lawakhambar #anakkelantan
1 0 16 hours ago
@nsabeauty.shahalamm Profile picture

@nsabeauty.shahalamm

Shah Alam, Malaysia

Tira dah BERUBAH
BERUBAH ke SKINCARE AINAABEAUTY
BERUBAH sbb kesian kat skin SEKSA dia betahun tahun dgn chemical
.
Skrg kita manjakan SKIN balik supaya SKIN pun BAHAGIA. Skin pun kena bahagia tau. Tira dah buktikan skin tira mampu sihat & back to normal
.
Uols bila lagi nak BERUBAH mcm tira??

Tira dah BERUBAH 
BERUBAH ke SKINCARE AINAABEAUTY
BERUBAH sbb kesian kat skin SEKSA dia betahun tahun dgn chemical
.
Skrg kita manjakan SKIN balik supaya SKIN pun BAHAGIA. Skin pun kena bahagia tau. Tira dah buktikan skin tira mampu sihat & back to normal
.
Uols bila lagi nak BERUBAH mcm tira??
9 2 16 hours ago
@needs.hq Profile picture

@needs.hq

NEEDS MIRACLE FACE MIST
YOUR DREAM CAME TRUE! .
.
MANFAAT NEEDS MIRACLE FACE MIST ❣ .
✔ Bermanfaat melembabkan kulit muka, Merawat jerawat, jeragat dan kulit kusam. .
✔ Sesuai untuk digunakan untuk kulit sensitif. . ✔Menjadi Makeup based yang tahan lama dan memberi effect glowing pada muka. .
.
Ramai yang dah GEBU dengan NEEDS! ulos bila lagi?? 😁

Cara Order?? 😉👇 .
📲 +6011-10653875
📲 +6011-10653875
📲 +6011-10653875
.
.
FOLLOW, LIKE & SHARE for more info:
FB: Needs Beautycare Malaysia
IG: @needs.hq .
.
#CikGebu #needsnafasbaru #needs2019 #needsbeauty #nakflawless #nakgojess #nakcantik #cantikviral #pencarianagent #babyneeds #pencarianstokis #nakubahhidup #kerjakosongmalaysia #pencarianagentdanstokisneeds #nakkaya #pencarikerja #bebaskewangan #2019 #janapendapatansampingan
#sayajualmurah #sayajualmekap #kosmetikmalaysia #kosmetik #trustedseller #trusted #jomjadiagent #stokistwanted #agentwantedmalaysia

NEEDS MIRACLE FACE MIST 
YOUR DREAM CAME TRUE! .
.
MANFAAT NEEDS MIRACLE FACE MIST ❣ .
✔ Bermanfaat melembabkan kulit muka, Merawat jerawat, jeragat dan kulit kusam. .
✔ Sesuai untuk digunakan untuk kulit sensitif. . ✔Menjadi Makeup based yang tahan lama dan memberi effect glowing pada muka. .
.
Ramai yang dah GEBU dengan NEEDS!  ulos bila lagi?? 😁

Cara Order?? 😉👇 .
📲 +6011-10653875
📲 +6011-10653875
📲 +6011-10653875
.
.
FOLLOW, LIKE & SHARE for more info: 
FB: Needs Beautycare Malaysia
IG: @needs.hq .
.
#CikGebu #needsnafasbaru #needs2019 #needsbeauty #nakflawless #nakgojess #nakcantik #cantikviral #pencarianagent #babyneeds #pencarianstokis #nakubahhidup #kerjakosongmalaysia #pencarianagentdanstokisneeds #nakkaya #pencarikerja #bebaskewangan #2019 #janapendapatansampingan
#sayajualmurah #sayajualmekap #kosmetikmalaysia #kosmetik #trustedseller #trusted #jomjadiagent #stokistwanted #agentwantedmalaysia
4 0 17 hours ago
@molisbeautyhq Profile picture

@molisbeautyhq

Bersempena Merdeka yg lps dan Hari Malaysia yg akan dtg, kami telah membuat MERDEKA SALE yg berlansung sekarang hingga 30 September 2019!
.
Promosi terbaik tauuu.. dari harga asal RM49 kini hanya RM39 sahaja 1 botol.
.
Jom rebut peluang ni beli banyak dengan harga promosi😘😍 .
.
Untuk order boleh whatsapp 0136300523 atau klik link di bio
.
#molis
#molisserum
#molisdoll
#molisbeauty
#molisbeautyserum
#molisbeautyhq
#comelpipimerah
#fattzura
#selfie
#nakedface
#naturalbeauty
#nakflawless
#flawless
#nomakeup
#makeup
#tutorialmakeup
#jerawat
#jerawathilang
#forallskintype
#elfaris
#elfira

Bersempena Merdeka yg lps dan Hari Malaysia yg akan dtg, kami telah membuat MERDEKA SALE yg berlansung sekarang hingga 30 September 2019!
.
Promosi terbaik tauuu.. dari harga asal RM49 kini hanya RM39 sahaja 1 botol.
.
Jom rebut peluang ni beli banyak dengan harga promosi😘😍 .
.
Untuk order boleh whatsapp 0136300523 atau klik link di bio
.
 #molis
#molisserum
#molisdoll
#molisbeauty 
#molisbeautyserum
#molisbeautyhq
#comelpipimerah
#fattzura
#selfie
#nakedface
#naturalbeauty 
#nakflawless 
#flawless
#nomakeup 
#makeup
#tutorialmakeup 
#jerawat 
#jerawathilang
#forallskintype
#elfaris
#elfira
6 0 18 hours ago
@dhatikubeauty Profile picture

@dhatikubeauty

D' Village Resort

𝗧𝗘𝗥𝗕𝗢𝗡𝗚𝗞𝗔𝗥 𝗛𝗜𝗟𝗔𝗡𝗚 𝗥𝗘𝗦𝗗𝗨𝗡𝗚 𝗛𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗥𝗨𝗕𝗔𝗧𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗞𝗔𝗠!!!! .
Tahukah anda, bekam di muka mampu keluarkan sel darah mati yang terperangkap bawah kulit penghalang penyerapan zat-zat yang amat penting sehingga terjadinya simptom resdung. Ramai customer bagi feedback yang JERAWAT RESDUNG mereka dah surut dengan hanya sekali bekam. Woww!!
.
Haa.. pada sapa² yang x sedar ada resdung tu. Jom luangkan sekejap masa tu check simptom resdung anda :
⛔ Sakit kepala di antara mata dan hidung
⛔ Nafas dan lendir berbau busuk
⛔ Telinga berdesing
⛔ Lendir berdarah
⛔ Kerap bersin tak tentu masa ⛔ berjerawat teruk
⛔ gatal² mata dan kulit
.
Jom atasi masalah anda hanya dengan rawatan berbekam yang diyakini dapat merawat pelbagai masalah kecuali mati. Tidak hairanlah ramai telah amalkan berbekam sejak zaman kuno lagi mahupun atlet antarabangsa seperti khabib nurmagomedov (ahli gusti).
.
.
MACAM MANA NAK BUAT APPOINTMENT📝
📱 60183800292 (DHT)
📱 60196832292 (Puan Rosni)
☎ 062319224 (Office)
.
LOKASI KAMI
No. 14-1, Jalan KF 4, Kota Fesyen MITC, Hang Tuah, Melaka, 75450 Ayer Keroh (Berhadapan Bank Islam, Sebelahan LPPKN dan diatas kedai perabot)
.
ATAU TERUS KLIK LINK BERIKUT:
https://linktr.ee/dhatikubeauty

#cendoldurian #melakafood #kuihmelaka #rawatanmuka #facialmuka #wajahberseri #spamelaka #facialmurah #bekamresdung #bekamdarah #hijama #bekammelaka #bekamkudahitam #mandibunga #melakau #melakatrip #pantaiklebang #resdungkronik #rawatanresdung #penawaresdung #nakflawless #hidungmancung #sinusitis #hidungtersumbat #kahak #penawarresdung #mulutbusuk #peningkepala

𝗧𝗘𝗥𝗕𝗢𝗡𝗚𝗞𝗔𝗥 𝗛𝗜𝗟𝗔𝗡𝗚 𝗥𝗘𝗦𝗗𝗨𝗡𝗚 𝗛𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗥𝗨𝗕𝗔𝗧𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗞𝗔𝗠!!!! .
Tahukah anda, bekam di muka mampu keluarkan sel darah mati yang terperangkap bawah kulit penghalang penyerapan zat-zat yang amat penting sehingga terjadinya simptom resdung. Ramai customer bagi feedback yang JERAWAT RESDUNG mereka dah surut dengan hanya sekali bekam. Woww!!
.
Haa.. pada sapa² yang x sedar ada resdung tu. Jom luangkan sekejap masa tu check simptom resdung anda :
⛔ Sakit kepala di antara mata dan hidung
⛔ Nafas dan lendir berbau busuk
⛔ Telinga berdesing
⛔ Lendir berdarah
⛔ Kerap bersin tak tentu masa ⛔ berjerawat teruk
⛔ gatal² mata dan kulit
.
Jom atasi masalah anda hanya dengan rawatan berbekam yang diyakini dapat merawat pelbagai masalah kecuali mati. Tidak hairanlah ramai telah amalkan berbekam sejak zaman kuno lagi mahupun atlet antarabangsa seperti khabib nurmagomedov (ahli gusti).
.
.
MACAM MANA NAK BUAT APPOINTMENT📝
📱 60183800292 (DHT)
📱 60196832292 (Puan Rosni)
☎ 062319224 (Office)
.
LOKASI KAMI
No. 14-1, Jalan KF 4, Kota Fesyen MITC, Hang Tuah, Melaka, 75450 Ayer Keroh (Berhadapan Bank Islam, Sebelahan LPPKN dan diatas kedai perabot)
.
ATAU TERUS KLIK LINK BERIKUT:
https://linktr.ee/dhatikubeauty

#cendoldurian #melakafood #kuihmelaka #rawatanmuka #facialmuka #wajahberseri #spamelaka #facialmurah #bekamresdung #bekamdarah #hijama #bekammelaka #bekamkudahitam #mandibunga #melakau #melakatrip #pantaiklebang #resdungkronik #rawatanresdung #penawaresdung #nakflawless #hidungmancung #sinusitis #hidungtersumbat #kahak #penawarresdung #mulutbusuk #peningkepala
1 0 19 hours ago
@dhatikubeauty Profile picture

@dhatikubeauty

Mitc Bank Islam

𝗧𝗘𝗥𝗕𝗢𝗡𝗚𝗞𝗔𝗥 𝗛𝗜𝗟𝗔𝗡𝗚 𝗥𝗘𝗦𝗗𝗨𝗡𝗚 𝗛𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗥𝗨𝗕𝗔𝗧𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗞𝗔𝗠!!!! .
Tahukah anda, bekam di muka mampu keluarkan sel darah mati yang terperangkap bawah kulit penghalang penyerapan zat-zat yang amat penting sehingga terjadinya simptom resdung. Ramai customer bagi feedback yang JERAWAT RESDUNG mereka dah surut dengan hanya sekali bekam. Woww!!
.
Haa.. pada sapa² yang x sedar ada resdung tu. Jom luangkan sekejap masa tu check simptom resdung anda :
⛔ Sakit kepala di antara mata dan hidung
⛔ Nafas dan lendir berbau busuk
⛔ Telinga berdesing
⛔ Lendir berdarah
⛔ Kerap bersin tak tentu masa ⛔ berjerawat teruk
⛔ gatal² mata dan kulit
.
Jom atasi masalah anda hanya dengan rawatan berbekam yang diyakini dapat merawat pelbagai masalah kecuali mati. Tidak hairanlah ramai telah amalkan berbekam sejak zaman kuno lagi mahupun atlet antarabangsa seperti khabib nurmagomedov (ahli gusti).
.
.
MACAM MANA NAK BUAT APPOINTMENT📝
📱 60183800292 (DHT)
📱 60196832292 (Puan Rosni)
☎ 062319224 (Office)
.
LOKASI KAMI
No. 14-1, Jalan KF 4, Kota Fesyen MITC, Hang Tuah, Melaka, 75450 Ayer Keroh (Berhadapan Bank Islam, Sebelahan LPPKN dan diatas kedai perabot)
.
ATAU TERUS KLIK LINK BERIKUT:
https://linktr.ee/dhatikubeauty

#cendoldurian #melakafood #kuihmelaka #rawatanmuka #facialmuka #wajahberseri #spamelaka #facialmurah #bekamresdung #bekamdarah #hijama #bekammelaka #bekamkudahitam #mandibunga #melakau #melakatrip #pantaiklebang #resdungkronik #rawatanresdung #penawaresdung #nakflawless #hidungmancung #sinusitis #hidungtersumbat #kahak #penawarresdung #mulutbusuk #peningkepala

𝗧𝗘𝗥𝗕𝗢𝗡𝗚𝗞𝗔𝗥 𝗛𝗜𝗟𝗔𝗡𝗚 𝗥𝗘𝗦𝗗𝗨𝗡𝗚 𝗛𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗥𝗨𝗕𝗔𝗧𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗞𝗔𝗠!!!! .
Tahukah anda, bekam di muka mampu keluarkan sel darah mati yang terperangkap bawah kulit penghalang penyerapan zat-zat yang amat penting sehingga terjadinya simptom resdung. Ramai customer bagi feedback yang JERAWAT RESDUNG mereka dah surut dengan hanya sekali bekam. Woww!!
.
Haa.. pada sapa² yang x sedar ada resdung tu. Jom luangkan sekejap masa tu check simptom resdung anda :
⛔ Sakit kepala di antara mata dan hidung
⛔ Nafas dan lendir berbau busuk
⛔ Telinga berdesing
⛔ Lendir berdarah
⛔ Kerap bersin tak tentu masa ⛔ berjerawat teruk
⛔ gatal² mata dan kulit
.
Jom atasi masalah anda hanya dengan rawatan berbekam yang diyakini dapat merawat pelbagai masalah kecuali mati. Tidak hairanlah ramai telah amalkan berbekam sejak zaman kuno lagi mahupun atlet antarabangsa seperti khabib nurmagomedov (ahli gusti).
.
.
MACAM MANA NAK BUAT APPOINTMENT📝
📱 60183800292 (DHT)
📱 60196832292 (Puan Rosni)
☎ 062319224 (Office)
.
LOKASI KAMI
No. 14-1, Jalan KF 4, Kota Fesyen MITC, Hang Tuah, Melaka, 75450 Ayer Keroh (Berhadapan Bank Islam, Sebelahan LPPKN dan diatas kedai perabot)
.
ATAU TERUS KLIK LINK BERIKUT:
https://linktr.ee/dhatikubeauty

#cendoldurian #melakafood #kuihmelaka #rawatanmuka #facialmuka #wajahberseri #spamelaka #facialmurah #bekamresdung #bekamdarah #hijama #bekammelaka #bekamkudahitam #mandibunga #melakau #melakatrip #pantaiklebang #resdungkronik #rawatanresdung #penawaresdung #nakflawless #hidungmancung #sinusitis #hidungtersumbat #kahak #penawarresdung #mulutbusuk #peningkepala
2 0 19 hours ago
@dhatikubeauty Profile picture

@dhatikubeauty

Melaka

𝗧𝗘𝗥𝗕𝗢𝗡𝗚𝗞𝗔𝗥 𝗛𝗜𝗟𝗔𝗡𝗚 𝗥𝗘𝗦𝗗𝗨𝗡𝗚 𝗛𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗥𝗨𝗕𝗔𝗧𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗞𝗔𝗠!!!! .
Tahukah anda, bekam di muka mampu keluarkan sel darah mati yang terperangkap bawah kulit penghalang penyerapan zat-zat yang amat penting sehingga terjadinya simptom resdung. Ramai customer bagi feedback yang JERAWAT RESDUNG mereka dah surut dengan hanya sekali bekam. Woww!!
.
Haa.. pada sapa² yang x sedar ada resdung tu. Jom luangkan sekejap masa tu check simptom resdung anda :
⛔ Sakit kepala di antara mata dan hidung
⛔ Nafas dan lendir berbau busuk
⛔ Telinga berdesing
⛔ Lendir berdarah
⛔ Kerap bersin tak tentu masa ⛔ berjerawat teruk
⛔ gatal² mata dan kulit
.
Jom atasi masalah anda hanya dengan rawatan berbekam yang diyakini dapat merawat pelbagai masalah kecuali mati. Tidak hairanlah ramai telah amalkan berbekam sejak zaman kuno lagi mahupun atlet antarabangsa seperti khabib nurmagomedov (ahli gusti).
.
.
MACAM MANA NAK BUAT APPOINTMENT📝
📱 60183800292 (DHT)
📱 60196832292 (Puan Rosni)
☎ 062319224 (Office)
.
LOKASI KAMI
No. 14-1, Jalan KF 4, Kota Fesyen MITC, Hang Tuah, Melaka, 75450 Ayer Keroh (Berhadapan Bank Islam, Sebelahan LPPKN dan diatas kedai perabot)
.
ATAU TERUS KLIK LINK BERIKUT:
https://linktr.ee/dhatikubeauty

#cendoldurian #melakafood #kuihmelaka #rawatanmuka #facialmuka #wajahberseri #spamelaka #facialmurah #bekamresdung #bekamdarah #hijama #bekammelaka #bekamkudahitam #mandibunga #melakau #melakatrip #pantaiklebang #resdungkronik #rawatanresdung #penawaresdung #nakflawless #hidungmancung #sinusitis #hidungtersumbat #kahak #penawarresdung #mulutbusuk #peningkepala

𝗧𝗘𝗥𝗕𝗢𝗡𝗚𝗞𝗔𝗥 𝗛𝗜𝗟𝗔𝗡𝗚 𝗥𝗘𝗦𝗗𝗨𝗡𝗚 𝗛𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗥𝗨𝗕𝗔𝗧𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗞𝗔𝗠!!!! .
Tahukah anda, bekam di muka mampu keluarkan sel darah mati yang terperangkap bawah kulit penghalang penyerapan zat-zat yang amat penting sehingga terjadinya simptom resdung. Ramai customer bagi feedback yang JERAWAT RESDUNG mereka dah surut dengan hanya sekali bekam. Woww!!
.
Haa.. pada sapa² yang x sedar ada resdung tu. Jom luangkan sekejap masa tu check simptom resdung anda :
⛔ Sakit kepala di antara mata dan hidung
⛔ Nafas dan lendir berbau busuk
⛔ Telinga berdesing
⛔ Lendir berdarah
⛔ Kerap bersin tak tentu masa ⛔ berjerawat teruk
⛔ gatal² mata dan kulit
.
Jom atasi masalah anda hanya dengan rawatan berbekam yang diyakini dapat merawat pelbagai masalah kecuali mati. Tidak hairanlah ramai telah amalkan berbekam sejak zaman kuno lagi mahupun atlet antarabangsa seperti khabib nurmagomedov (ahli gusti).
.
.
MACAM MANA NAK BUAT APPOINTMENT📝
📱 60183800292 (DHT)
📱 60196832292 (Puan Rosni)
☎ 062319224 (Office)
.
LOKASI KAMI
No. 14-1, Jalan KF 4, Kota Fesyen MITC, Hang Tuah, Melaka, 75450 Ayer Keroh (Berhadapan Bank Islam, Sebelahan LPPKN dan diatas kedai perabot)
.
ATAU TERUS KLIK LINK BERIKUT:
https://linktr.ee/dhatikubeauty

#cendoldurian #melakafood #kuihmelaka #rawatanmuka #facialmuka #wajahberseri #spamelaka #facialmurah #bekamresdung #bekamdarah #hijama #bekammelaka #bekamkudahitam #mandibunga #melakau #melakatrip #pantaiklebang #resdungkronik #rawatanresdung #penawaresdung #nakflawless #hidungmancung #sinusitis #hidungtersumbat #kahak #penawarresdung #mulutbusuk #peningkepala
5 1 19 hours ago
@putehgeboo.shop Profile picture

@putehgeboo.shop

Kemam2 tak jalan? 😢
Inject mahal2 tak putih2? 😢
Pantang pun tapi takde hasil? 😢
.
DUIT DAH HABIS BANYAK? 😌
.
Tunggu berhari2 takde hasil?
Jom last try bleaching whitening secret ni haa 😍 20 minit je uols kene tunggu 💋 lepas kering boleh bilas then putih serta merta.
.
Tak percaya?
Takut takde hasil?
Jangan cuba 😜 takut ter'REPEAT!
Haaa siapa rasa nak cuba boleh ws laju2 sebab kita nak bagi hrga promo!
Jom2 -01127902615
.
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
#bebaskimia

Kemam2 tak jalan? 😢
Inject mahal2 tak putih2? 😢
Pantang pun tapi takde hasil? 😢
.
DUIT DAH HABIS BANYAK? 😌
.
Tunggu berhari2 takde hasil?
Jom last try bleaching whitening secret ni haa 😍 20 minit je uols kene tunggu 💋 lepas kering boleh bilas then putih serta merta.
.
Tak percaya?
Takut takde hasil?
Jangan cuba 😜 takut ter'REPEAT! 
Haaa siapa rasa nak cuba boleh ws laju2 sebab kita nak bagi hrga promo!
Jom2 -01127902615
.
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
#bebaskimia
9 0 19 hours ago

Top #nakflawless posts

@rosni_rose Profile picture

@rosni_rose

MUKA DH BERSIH?? MISS J DAH LARI!!?? .
.
Needs Cleanser mengandungi bahan-bahan semula jadi yang terdiri daripada aloe vera, bunga daisy, dan Kunyit. Mampu merawat jerawat jeragat, mengecilkan pori dan anti penuaan. .
.
.
Muka bersih, menyegarkan dan bebas cela dgn Needs Cleanser. .
. .
Glass skin?? flawless?? kulit sihat TANPA cela?? JOM dapatkan Needs Cleanser sekarang !! .
.
.
Ramai yang dah CANTIK dengan Needs, ulos bila lagi?? 😁
.
.
Nak order 📲 +60174539091
📲 +60174539091
📲 +60174539091
.
.
#needsnafasbaru #needs2019 #needsbeauty #CikGebu #nakflawless #nakgojess #nakcantik #cantikviral #babyneeds #nakkaya #2019
#sayajualmurah #sayajualmekap #kosmetikmalaysia #kosmetik #trustedseller #trusted #codjitra #teamAFCIRCLE01010

MUKA DH BERSIH?? MISS J DAH LARI!!?? .
.
Needs Cleanser mengandungi bahan-bahan semula jadi yang terdiri daripada aloe vera, bunga daisy, dan Kunyit. Mampu merawat jerawat jeragat, mengecilkan pori dan anti penuaan. .
.
.
Muka bersih, menyegarkan dan bebas cela dgn Needs Cleanser. .
. .
Glass skin?? flawless?? kulit sihat TANPA cela?? JOM dapatkan Needs Cleanser sekarang !! .
.
.
Ramai yang dah CANTIK dengan Needs, ulos bila lagi?? 😁
.
.
Nak order 📲 +60174539091
📲 +60174539091
📲 +60174539091
.
.
#needsnafasbaru #needs2019 #needsbeauty #CikGebu #nakflawless #nakgojess #nakcantik #cantikviral #babyneeds #nakkaya #2019 
#sayajualmurah #sayajualmekap #kosmetikmalaysia #kosmetik #trustedseller #trusted #codjitra #teamAFCIRCLE01010
108 43 9 hours ago
Comel kan awek cendol ni 😍 muka merah merah 😋 pink pink giteww 😘 kulit pun licin Jerr 😎 dia pun Consume Pinklady Body Perfection tauu Yugaissss ‼️so apa tunggu lagi ⁉️ jom cepat cepat dapatkan Pinklady Body Perfection anda sekarang Whatsapp 📲 0167335704
.
.
.
.
.

#pinkladybodyperfection  #dropshipwanted #pinklady #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyoriginal #pinkladyori #pinkladymurah #pinkladybodyperfection #pinkladytestimoni #pinkladytestimonihebat #pinkladyviral #pinkladyabangsayang #takadacintasepertimu #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #nakcantikcarisaya #nakcantik #bodymantap #bodykerengga #tipskecantikan #tipskulitsehat #nakcantik #tipspenjagaankulit #positivevibes #kulitlawa #tipskulitlawa #ploles #nakflawless #tipskesihatan #dramamrgrey
163 9 4 March, 2019
@flawlesssoap.coop Profile picture

@flawlesssoap.coop

Terima kasih kepada semua pensyarah, pelanggan flawless beauty, rakan-rakan dan semua yang terlibat secara tak langsung ! HARD WORK PAID OFF 💖
GO FOR FLAWLESSSSS !!!!!
.
#GoForFlawles #nakcantik #nakflawless #flawlessskin #flawlessbeauty #flawless #FlawlessSoap

Terima kasih kepada semua pensyarah, pelanggan flawless beauty, rakan-rakan dan semua yang terlibat secara tak langsung ! HARD WORK PAID OFF 💖
GO FOR FLAWLESSSSS !!!!!
.
#GoForFlawles #nakcantik #nakflawless #flawlessskin #flawlessbeauty #flawless #FlawlessSoap
112 5 7 August, 2019
@yussofia_ Profile picture

@yussofia_

Hri ahad ni kita cuti kita guna masa yg ade untuk buat sharing.
InsyaAllah susah2 dahulu seng kemudian
Tak de bnde yg kita buat tanpa usaha akn berjaya KENE ade EFFORT insyaAllah berjaya .

GO GO MILIONAIRE!!!
#nakdetox
#nakcantik
#nakflawless
#produkmuka
#165buahnegara
#trustedcompany
#upnm

Hri ahad ni kita cuti kita guna masa yg ade untuk buat sharing.
InsyaAllah susah2 dahulu seng kemudian
Tak de bnde yg kita buat tanpa usaha akn  berjaya KENE ade EFFORT insyaAllah berjaya .

GO GO MILIONAIRE!!!
#nakdetox 
#nakcantik
#nakflawless 
#produkmuka
#165buahnegara 
#trustedcompany
#upnm
121 2 4 August, 2019
@yussofia_ Profile picture

@yussofia_

Sebelum class di HQ start sempt lagi blikn brng2 untuk customer i .. so hri ni i akn post kan yerr
Yg mne berminat nk tahu produk ape lagi ade selain botol kuning aloe vera kita ni haaaa u alls boleh dm i jer di 👉IG : @yussofia_
👉FB: Yussofia Yussofia
👉whtsapp : sofia 012- 684 7249

#5cc #foreverlivingmalaysia #youngbusinesswoman #headtotoeproduct
#nakdetox #nakflawless #nakbergaya

Sebelum class di HQ start sempt lagi blikn brng2 untuk customer i .. so hri ni i akn post kan yerr 
Yg mne berminat nk tahu produk ape lagi ade selain botol kuning aloe vera kita ni haaaa u alls boleh dm i jer di 👉IG : @yussofia_
👉FB: Yussofia Yussofia
👉whtsapp : sofia 012- 684 7249

#5cc #foreverlivingmalaysia #youngbusinesswoman #headtotoeproduct
#nakdetox #nakflawless #nakbergaya
125 2 9 August, 2019
@sakurafacialhomespa Profile picture

@sakurafacialhomespa

KAMI SEDIAKAN SEMUA UNTUK ANDA
Throwback yg Beyond Beauty Conference(BBC) yang lalu,
Semua gigih kan gosok muka sendiri.
Sambil cantik kan muka sambil dapat passive income.. Jom bersama kami #sakurafacialhomespa penuhkan duit poket dengan hasil facial.

Nak tahu info lanjut bagaimana kamk boleh dapatkan duit dengan facial ,

Wasap ye
0148386575
#Facial #facialtreatment #mbfempire #mobilespa #servisspa #spabergerak #homefacial #facialhometohome #nakcantik #nakflawless #nakgojess #gojesbeauty #wanitaberpantang #wanitapregnant #wanitacantik #facialkualalumpur #facialselangor #servisfacialserdang #servisfacialserikembangan #servisfacialputrajaya #servisfacialbalakong #servisfacialkajang #servisfacialsungaibesi

KAMI SEDIAKAN SEMUA UNTUK ANDA 
Throwback yg Beyond Beauty Conference(BBC) yang lalu, 
Semua gigih kan gosok muka sendiri. 
Sambil cantik kan muka sambil dapat passive income.. Jom bersama kami #sakurafacialhomespa penuhkan duit poket dengan hasil facial.

Nak tahu info lanjut bagaimana kamk boleh dapatkan duit dengan facial ,

Wasap ye 
0148386575 
#Facial #facialtreatment #mbfempire #mobilespa #servisspa #spabergerak #homefacial #facialhometohome #nakcantik #nakflawless #nakgojess #gojesbeauty #wanitaberpantang #wanitapregnant #wanitacantik #facialkualalumpur #facialselangor #servisfacialserdang #servisfacialserikembangan #servisfacialputrajaya #servisfacialbalakong #servisfacialkajang #servisfacialsungaibesi
119 0 5 September, 2018
@emdoll.damansara Profile picture

@emdoll.damansara

Kota Damansara

RASA TERUJA SANGAT BILA DAPAT KULIT IDAMAN!!!
.
.
korang mesti teruja kan kalau dapat miliki kulit idaman korang kan? Semuanya bergantung kepada cara penjagaan kulit korang. kalau malas kalau berkira . hmm sampai bilaa macam tu je . Pastikan korang dep dep perfect serum setiap hari tau !
.
sebab apa???
.
Kalau saya cakap Perfect Serum ni betul-betul menjadi, korang WAJIB percaya tau! Pakai 2 hari je dah nampak perubahan. happy tau bila parut-parut jeragat parut jerawat yang dekat muka ni semua dah hilang 😍
.
Kalau korang nak dapatkan kulit idaman korang ! wajib dapatkan perfect serum .
jom ws - 0129107764
#emdollbeauty #emdollserum #emdollcushion #perfectserum #emdolldamansara #kotadamansara #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #tutorialmakeup #neelofa #jomcantik #muabellaz #fattahamin #serumpalingbaik #sayajual #malaysia #indonesia #singapura #serumvitE #vitaminE #nakflawless #nakglowing #serumcantik #serumorganic

RASA TERUJA SANGAT BILA DAPAT KULIT IDAMAN!!!
.
.
korang mesti teruja kan kalau dapat miliki kulit idaman korang kan? Semuanya bergantung kepada cara penjagaan kulit korang. kalau malas kalau berkira . hmm sampai bilaa macam tu je . Pastikan korang dep dep perfect serum setiap hari tau !
.
sebab apa???
.
Kalau saya cakap Perfect Serum ni betul-betul menjadi, korang WAJIB percaya tau! Pakai 2 hari je dah nampak perubahan. happy  tau bila parut-parut jeragat parut jerawat yang dekat muka ni semua dah hilang 😍
.
Kalau korang nak dapatkan kulit idaman korang ! wajib dapatkan perfect serum . 
jom ws - 0129107764
#emdollbeauty #emdollserum #emdollcushion #perfectserum #emdolldamansara #kotadamansara #visitmyig #serumterbaik #emdollperfectserum #emdollserum #serumbotoxmalaysia #serumjerawat #serumjeragat #sayanakcantik #tutorialmakeup #neelofa #jomcantik #muabellaz #fattahamin #serumpalingbaik #sayajual #malaysia #indonesia #singapura #serumvitE #vitaminE #nakflawless #nakglowing #serumcantik #serumorganic
1,001 2 24 February, 2019