#nakhamil Instagram Photos & Videos

nakhamil - 63.2k posts

    Semua wanita perlukan jamu, 
untul kebaikan di depan hari.

Tapi masih ramai yang degil,
Acah-acah dah terlebih sihat walhal, selalu je ada masalah kewanitaan tapi dibiarkan.

Jamu bukan ubat.
Ia adalah supplement,
Sejenis makanan tambahan yang amat diperlukan tubuh badan kita.

Ibu bersalin tanpa makan jamu ibarat makan nasi tanpa sebarang lauk, sebarang perasa.

Kosong.

Jadi macamana nak pulihkan balik badan tu?

Umur belum 40 tahun tapi dah rasa sakit sana nyucuk sini

Tepuk dada tanya selera.
Wanita yang bijak adalah wanita yang peka terhadap dirinya.

Sis pilih jamu sebagai memenuhi keperluan tubuh seharian

Sebab sis tahu, kebaikannya tak tercapai dek akal

Jaga dari awal, bertindaklah sekarang 😊
.
Wassap kami 0174035952

    Semua wanita perlukan jamu,
    untul kebaikan di depan hari.

    Tapi masih ramai yang degil,
    Acah-acah dah terlebih sihat walhal, selalu je ada masalah kewanitaan tapi dibiarkan.

    Jamu bukan ubat.
    Ia adalah supplement,
    Sejenis makanan tambahan yang amat diperlukan tubuh badan kita.

    Ibu bersalin tanpa makan jamu ibarat makan nasi tanpa sebarang lauk, sebarang perasa.

    Kosong.

    Jadi macamana nak pulihkan balik badan tu?

    Umur belum 40 tahun tapi dah rasa sakit sana nyucuk sini

    Tepuk dada tanya selera.
    Wanita yang bijak adalah wanita yang peka terhadap dirinya.

    Sis pilih jamu sebagai memenuhi keperluan tubuh seharian

    Sebab sis tahu, kebaikannya tak tercapai dek akal

    Jaga dari awal, bertindaklah sekarang 😊
    .
    Wassap kami 0174035952

    0 1 1 hour ago
    Alhamdulillah ♥️
.

Terima kasih semua yang support Eira 😘
Kalau nak screenshot semua yang shopping ngan Eira memang banyaaaakkkk

Ini yang dah lama berhabuk dalam galeri tapi tak terpost. Ada yang tahun 2017 dan lain² semua yang tahun lepas punya

Itu pun sikit je tu. Ada banyak lagi yang tak mampu dah nak snap 😂
.

Thank you so much for your massive support 😘😘😘

    Alhamdulillah ♥️
    .

    Terima kasih semua yang support Eira 😘
    Kalau nak screenshot semua yang shopping ngan Eira memang banyaaaakkkk

    Ini yang dah lama berhabuk dalam galeri tapi tak terpost. Ada yang tahun 2017 dan lain² semua yang tahun lepas punya

    Itu pun sikit je tu. Ada banyak lagi yang tak mampu dah nak snap 😂
    .

    Thank you so much for your massive support 😘😘😘

    0 1 1 hour ago
    Alhamdulillah ♥️
.

Terima kasih semua yang support Eira 😘
Kalau nak screenshot semua yang shopping ngan Eira memang banyaaaakkkk

Ini yang dah lama berhabuk dalam galeri tapi tak terpost. Ada yang tahun 2017 dan lain² semua yang tahun lepas punya

Itu pun sikit je tu. Ada banyak lagi yang tak mampu dah nak snap 😂
.

Thank you so much for your massive support 😘😘😘

    Alhamdulillah ♥️
    .

    Terima kasih semua yang support Eira 😘
    Kalau nak screenshot semua yang shopping ngan Eira memang banyaaaakkkk

    Ini yang dah lama berhabuk dalam galeri tapi tak terpost. Ada yang tahun 2017 dan lain² semua yang tahun lepas punya

    Itu pun sikit je tu. Ada banyak lagi yang tak mampu dah nak snap 😂
    .

    Thank you so much for your massive support 😘😘😘

    3 2 1 hour ago
    Alhamdulillah ♥️
.

Terima kasih semua yang support Eira 😘
Kalau nak screenshot semua yang shopping ngan Eira memang banyaaaakkkk

Ini yang dah lama berhabuk dalam galeri tapi tak terpost. Ada yang tahun 2017 dan lain² semua yang tahun lepas punya

Itu pun sikit je tu. Ada banyak lagi yang tak mampu dah nak snap 😂
.

Thank you so much for your massive support 😘😘😘

    Alhamdulillah ♥️
    .

    Terima kasih semua yang support Eira 😘
    Kalau nak screenshot semua yang shopping ngan Eira memang banyaaaakkkk

    Ini yang dah lama berhabuk dalam galeri tapi tak terpost. Ada yang tahun 2017 dan lain² semua yang tahun lepas punya

    Itu pun sikit je tu. Ada banyak lagi yang tak mampu dah nak snap 😂
    .

    Thank you so much for your massive support 😘😘😘

    0 1 1 hour ago
    Assalamualaikum . hai sis..moga sihat dan baik2 selalu semuanya🥰💞
.
 Kak Raf nak share berita gembira dr hq furmon⤵️⤵️ Promosi Beli 1Furmon Free 1 Furmon😍🥰
.
Hq Furmon tak pernah buat promo *Buy 1 free 1* since 2014 furmon di pasaran🥰😍
.
Berminat nak grab *promo furmon murah*
.
 Bole pm tepi cepat2 okey.
.
*Peluang datang hanya sekali😘 Rugi Tak Beli*
.
Terima kasih Moga Rezeki Hamil Tahun ini.
Amiin Ya Allah Ya Mujib🤰
.

Promosi beli 1 furmon Free 1 Furmon😍🥰
.
Terhad untuk 5 set sahaja jew‼️
.
Pembelian yg mmg berbaloi sbb bole sapu utk 2bulan😱
.
 Jimat banyak sgt👍

    Assalamualaikum . hai sis..moga sihat dan baik2 selalu semuanya🥰💞
    .
    Kak Raf nak share berita gembira dr hq furmon⤵️⤵️ Promosi Beli 1Furmon Free 1 Furmon😍🥰
    .
    Hq Furmon tak pernah buat promo *Buy 1 free 1* since 2014 furmon di pasaran🥰😍
    .
    Berminat nak grab *promo furmon murah*
    .
    Bole pm tepi cepat2 okey.
    .
    *Peluang datang hanya sekali😘 Rugi Tak Beli*
    .
    Terima kasih Moga Rezeki Hamil Tahun ini.
    Amiin Ya Allah Ya Mujib🤰
    .

    Promosi beli 1 furmon Free 1 Furmon😍🥰
    .
    Terhad untuk 5 set sahaja jew‼️
    .
    Pembelian yg mmg berbaloi sbb bole sapu utk 2bulan😱
    .
    Jimat banyak sgt👍

    1 1 9 hours ago
    Assalamualaikum . hai sis..moga sihat dan baik2 selalu semuanya🥰💞
.
 Kak Raf nak share berita gembira dr hq furmon⤵️⤵️ Promosi Beli 1Furmon Free 1 Furmon😍🥰
.
Hq Furmon tak pernah buat promo *Buy 1 free 1* since 2014 furmon di pasaran🥰😍
.
Berminat nak grab *promo furmon murah*
.
 Bole pm tepi cepat2 okey.
.
*Peluang datang hanya sekali😘 Rugi Tak Beli*
.
Terima kasih Moga Rezeki Hamil Tahun ini.
Amiin Ya Allah Ya Mujib🤰
.

Promosi beli 1 furmon Free 1 Furmon😍🥰
.
Terhad untuk 5 set sahaja jew‼️
.
Pembelian yg mmg berbaloi sbb bole sapu utk 2bulan😱
.
 Jimat banyak sgt👍

    Assalamualaikum . hai sis..moga sihat dan baik2 selalu semuanya🥰💞
    .
    Kak Raf nak share berita gembira dr hq furmon⤵️⤵️ Promosi Beli 1Furmon Free 1 Furmon😍🥰
    .
    Hq Furmon tak pernah buat promo *Buy 1 free 1* since 2014 furmon di pasaran🥰😍
    .
    Berminat nak grab *promo furmon murah*
    .
    Bole pm tepi cepat2 okey.
    .
    *Peluang datang hanya sekali😘 Rugi Tak Beli*
    .
    Terima kasih Moga Rezeki Hamil Tahun ini.
    Amiin Ya Allah Ya Mujib🤰
    .

    Promosi beli 1 furmon Free 1 Furmon😍🥰
    .
    Terhad untuk 5 set sahaja jew‼️
    .
    Pembelian yg mmg berbaloi sbb bole sapu utk 2bulan😱
    .
    Jimat banyak sgt👍

    1 1 9 hours ago
    Nak mula ikhtiar hamil⁉
Tapi taktau macam mana⁉

Jom mulakan Langkah Pertama dengan Jus Zuriat AJZAHAH. ❤❤
Produk ikhtiar hamil yang homemade tanpa pengawet.

Dapatkan 3 set Promosi Merdeka yang berbaki beberapa hari je lagi. 🌻Set Trial ( 2 botol)
🌻Set A ( 4 botol)
🌻Set B ( 6 botol)

Info lanjut klik 👉 
www.wasap.my/+60134587595/juszuriatpromomerdeka

#teamRosanee
#promosi 
#merdeka
#nakhamil

    Nak mula ikhtiar hamil⁉
    Tapi taktau macam mana⁉

    Jom mulakan Langkah Pertama dengan Jus Zuriat AJZAHAH. ❤❤
    Produk ikhtiar hamil yang homemade tanpa pengawet.

    Dapatkan 3 set Promosi Merdeka yang berbaki beberapa hari je lagi. 🌻Set Trial ( 2 botol)
    🌻Set A ( 4 botol)
    🌻Set B ( 6 botol)

    Info lanjut klik 👉
    www.wasap.my/+60134587595/juszuriatpromomerdeka

    #teamRosanee
    #promosi
    #merdeka
    #nakhamil

    0 0 17 hours ago
    Done pos arini set A..semoga bermanfaat kpd penggunanya ini amin.. #nakhamil 
#nakzuriat

    Done pos arini set A..semoga bermanfaat kpd penggunanya ini amin.. #nakhamil
    #nakzuriat

    1 0 19 hours ago
    PERIOD DAH OK LEPAS CONSUME AUBZ!
.

Kenapa?
Sebab AUBZ dapat bantu melancarkan masalah haid anda

AUBZ ni 100% buah zuriat yang telah diuncangkan tau

Buah Zuriat sangat terkenal untuk ikhtiar hamil secara alami

Jadi kena banyak bersabar dan teruskan berdoa dan minum secara konsisten bersama-sama suami isteri ☺️
.

Nak tahu lebih lanjut tentang AUBZ & cara tahu waktu subur?
Klik link ini kat bio untuk direct whatsapp Eira
http://PregnancyTestRM1.wasap.my/

Atau boleh manual whatsapp ke
017 500 8764

Whatsapp je tau 😘

    PERIOD DAH OK LEPAS CONSUME AUBZ!
    .

    Kenapa?
    Sebab AUBZ dapat bantu melancarkan masalah haid anda

    AUBZ ni 100% buah zuriat yang telah diuncangkan tau

    Buah Zuriat sangat terkenal untuk ikhtiar hamil secara alami

    Jadi kena banyak bersabar dan teruskan berdoa dan minum secara konsisten bersama-sama suami isteri ☺️
    .

    Nak tahu lebih lanjut tentang AUBZ & cara tahu waktu subur?
    Klik link ini kat bio untuk direct whatsapp Eira
    http://PregnancyTestRM1.wasap.my/

    Atau boleh manual whatsapp ke
    017 500 8764

    Whatsapp je tau 😘

    2 1 20 hours ago
    ALHAMDULILLAH, LEPAS CONSUME AUBZ SECARA CONSISTEN, KITARAN HAID MAKIN TERATUR!
.

Kalau korang mengalami masalah period tak teratur dan selalu skip, Eira sangat syorkan amalkan minum air buah zuriat

Pilih mana-mana yang mudah untuk korang amalkan air buah zuriat ni

Means kalau korang banyak leisure time, boleh ambil yang buah. 1 set ada 3 biji dengan harga RM23. Rebus 1 set ya. Sebab yang buah ni nak kena belah dan rebus

Tapi

Kalau korang sibuk bekerja, boleh ambil AUBZ iaitu buah zuriat yang kita siap uncangkan dah. Just rendam dalam air suam dan dah boleh minum

Khasiat sama tp AUBZ lebih senang nak amal. 1 pack ada 20 uncang untuk 10 hari amal bersama suami isteri dengan harga RM55
.

Nak tahu lebih lanjut tentang AUBZ & Buah Zuriat?
Klik link ini kat bio untuk direct whatsapp Eira
http://PregnancyTestRM1.wasap.my/

Atau boleh manual whatsapp ke
017 500 8764

Whatsapp je tau 😘

    ALHAMDULILLAH, LEPAS CONSUME AUBZ SECARA CONSISTEN, KITARAN HAID MAKIN TERATUR!
    .

    Kalau korang mengalami masalah period tak teratur dan selalu skip, Eira sangat syorkan amalkan minum air buah zuriat

    Pilih mana-mana yang mudah untuk korang amalkan air buah zuriat ni

    Means kalau korang banyak leisure time, boleh ambil yang buah. 1 set ada 3 biji dengan harga RM23. Rebus 1 set ya. Sebab yang buah ni nak kena belah dan rebus

    Tapi

    Kalau korang sibuk bekerja, boleh ambil AUBZ iaitu buah zuriat yang kita siap uncangkan dah. Just rendam dalam air suam dan dah boleh minum

    Khasiat sama tp AUBZ lebih senang nak amal. 1 pack ada 20 uncang untuk 10 hari amal bersama suami isteri dengan harga RM55
    .

    Nak tahu lebih lanjut tentang AUBZ & Buah Zuriat?
    Klik link ini kat bio untuk direct whatsapp Eira
    http://PregnancyTestRM1.wasap.my/

    Atau boleh manual whatsapp ke
    017 500 8764

    Whatsapp je tau 😘

    0 2 20 hours ago
    Nak mula ikhtiar hamil⁉
Tapi taktau macam mana⁉

Jom mulakan Langkah Pertama dengan Jus Zuriat AJZAHAH. ❤❤
Produk ikhtiar hamil yang homemade tanpa pengawet.

Dapatkan 3 set Promosi Merdeka yang berbaki beberapa hari je lagi. 🌻Set Trial ( 2 botol)
🌻Set A ( 4 botol)
🌻Set B ( 6 botol)

Info lanjut klik 👉 
www.wasap.my/601125730337/juszuriatpromomerdeka

#teamRosanee
#promosi 
#merdeka
#nakhamil

    Nak mula ikhtiar hamil⁉
    Tapi taktau macam mana⁉

    Jom mulakan Langkah Pertama dengan Jus Zuriat AJZAHAH. ❤❤
    Produk ikhtiar hamil yang homemade tanpa pengawet.

    Dapatkan 3 set Promosi Merdeka yang berbaki beberapa hari je lagi. 🌻Set Trial ( 2 botol)
    🌻Set A ( 4 botol)
    🌻Set B ( 6 botol)

    Info lanjut klik 👉
    www.wasap.my/601125730337/juszuriatpromomerdeka

    #teamRosanee
    #promosi
    #merdeka
    #nakhamil

    0 0 20 hours ago
    Nak mula ikhtiar hamil⁉
Tapi taktau macam mana⁉

Jom mulakan Langkah Pertama dengan Jus Zuriat AJZAHAH. ❤❤
Produk ikhtiar hamil yang homemade tanpa pengawet.

Dapatkan 3 set Promosi Merdeka yang berbaki beberapa hari je lagi. 🌻Set Trial ( 2 botol)
🌻Set A ( 4 botol)
🌻Set B ( 6 botol)

Info lanjut klik 👉 
www.wasap.my/+60174435161/juszuriatpromomerdeka

#teamRosanee
#promosi 
#merdeka
#nakhamil
#stokisdanagenwanted

    Nak mula ikhtiar hamil⁉
    Tapi taktau macam mana⁉

    Jom mulakan Langkah Pertama dengan Jus Zuriat AJZAHAH. ❤❤
    Produk ikhtiar hamil yang homemade tanpa pengawet.

    Dapatkan 3 set Promosi Merdeka yang berbaki beberapa hari je lagi. 🌻Set Trial ( 2 botol)
    🌻Set A ( 4 botol)
    🌻Set B ( 6 botol)

    Info lanjut klik 👉
    www.wasap.my/+60174435161/juszuriatpromomerdeka

    #teamRosanee
    #promosi
    #merdeka
    #nakhamil
    #stokisdanagenwanted

    2 0 20 hours ago
    PENANTIAN 4 TAHUN UTK 1st PREGNANCY!
.

Alhamdulillah bulan March hari tu saya dah disahkan hamil 5 minggu & sekarang kandungan saya dh masuk 7 bulan! Syukur sgt2!
.

Sebelum ni saya gunakan OPK utk trace waktu subur dgn lebih tepat sebab period saya memg jenis yg tak teratur. Memang sgt2 jauh berbeza kalau nak comparekan dgn apps..
.

Alhamdulillah,  2 cycle saya guna OPK & jumpa waktu subur! Terima kasih sebab kenalkan OPK ni & ajar cara guna!
.

Nak tahu lebih lanjut tentang UPT & OPK?
Klik link ini kat bio untuk direct whatsapp Eira
http://PregnancyTestRM1.wasap.my/

Atau boleh manual whatsapp ke
017 500 8764

Whatsapp je tau 😘

    PENANTIAN 4 TAHUN UTK 1st PREGNANCY!
    .

    Alhamdulillah bulan March hari tu saya dah disahkan hamil 5 minggu & sekarang kandungan saya dh masuk 7 bulan! Syukur sgt2!
    .

    Sebelum ni saya gunakan OPK utk trace waktu subur dgn lebih tepat sebab period saya memg jenis yg tak teratur. Memang sgt2 jauh berbeza kalau nak comparekan dgn apps..
    .

    Alhamdulillah, 2 cycle saya guna OPK & jumpa waktu subur! Terima kasih sebab kenalkan OPK ni & ajar cara guna!
    .

    Nak tahu lebih lanjut tentang UPT & OPK?
    Klik link ini kat bio untuk direct whatsapp Eira
    http://PregnancyTestRM1.wasap.my/

    Atau boleh manual whatsapp ke
    017 500 8764

    Whatsapp je tau 😘

    7 2 20 hours ago
    Ramai yang nak amalkan Buah Zuriat tapi fikirkan susah nak dapat & susah nak proses buah zuriat nie, hajat nak berikhtiar dgn buah zuriat nie letak tepi dulu kan? 
Alhamdulillah,EMPAYAR NSS  dah keluarkan #AirJusZuriat dari Buah Zuriat🌰 yang diimport terus dari Mekah & 100% asli. 
KHASIAT  AIR JUS ZURIAT AL HARRAZ & AL HAURA
👩ISTERI
• Mengatasi masalah kesuburan
• Merawat masalah keputihan
• Menguatkan dinding rahim
• Merawat masalah rahim jatuh
• Sangat sesuai untuk wanita yang kerap keguguran
• Merawat masalah wanita
• Merawat tekanan darah rendah
• Melancarkan peredaran darah
• Melancarkan darah haid
• Merawat masalah haid tak teratur
• Merawat Tiub Fallopio tersumbat
• Merawat darah tinggi • Merawat kencing manis
• Merawat sakit dan lenguh sendi 👨SUAMI
• Mengatasi masalah kesuburan
• Merawat tekanan darah rendah
• Merawat masalah lemah syahwat
• Menambah kepekatan air mani
• Melancarkan peredaran darah
• Meningkatkan kualiti sperma
• Merawat penyakit darah tinggi
• Merawat penyakit kencing manis
• Merawat sakit dan lenguh sendi ** 1 botol mengandungi 500ml.... 1 botol diminum suami isteri..lebih romantik  dan bahagia.😍😍 #nakanak 
#nakhamil 
#mengandung 
#ivf 
#iui

    Ramai yang nak amalkan Buah Zuriat tapi fikirkan susah nak dapat & susah nak proses buah zuriat nie, hajat nak berikhtiar dgn buah zuriat nie letak tepi dulu kan?
    Alhamdulillah,EMPAYAR NSS dah keluarkan #AirJusZuriat dari Buah Zuriat🌰 yang diimport terus dari Mekah & 100% asli.
    KHASIAT AIR JUS ZURIAT AL HARRAZ & AL HAURA
    👩ISTERI
    • Mengatasi masalah kesuburan
    • Merawat masalah keputihan
    • Menguatkan dinding rahim
    • Merawat masalah rahim jatuh
    • Sangat sesuai untuk wanita yang kerap keguguran
    • Merawat masalah wanita
    • Merawat tekanan darah rendah
    • Melancarkan peredaran darah
    • Melancarkan darah haid
    • Merawat masalah haid tak teratur
    • Merawat Tiub Fallopio tersumbat
    • Merawat darah tinggi • Merawat kencing manis
    • Merawat sakit dan lenguh sendi 👨SUAMI
    • Mengatasi masalah kesuburan
    • Merawat tekanan darah rendah
    • Merawat masalah lemah syahwat
    • Menambah kepekatan air mani
    • Melancarkan peredaran darah
    • Meningkatkan kualiti sperma
    • Merawat penyakit darah tinggi
    • Merawat penyakit kencing manis
    • Merawat sakit dan lenguh sendi ** 1 botol mengandungi 500ml.... 1 botol diminum suami isteri..lebih romantik dan bahagia.😍😍 #nakanak
    #nakhamil
    #mengandung
    #ivf
    #iui

    1 0 21 hours ago
    DI LABEL KOLOT SEBAB AMALKAN JAMU!

Sebenarnya yang kolot itu adalah mereka yang tidak mempercayai nilai dan kemujaraban herba bumi. Kalau nak tahu, herba/ akar kayu kini diangkat tinggi martabatnya kerana kedayaupayaan ia mengubat dan mengembalikan kesihatan manusia

Sis jadikan orang terdahulu sebagai role model kerana mereka begitu taksub dalam menjaga kecantikan diri dan keharmonian rumahtangga

Percayalah, herba sangat hebat untuk kaum hawa. Dan percayalah bila anda konsisten, magik demi magik akan anda dapat rasai ❤

#JSBSelamanya
#JamuSeriBonda
#LulusKKM

    DI LABEL KOLOT SEBAB AMALKAN JAMU!

    Sebenarnya yang kolot itu adalah mereka yang tidak mempercayai nilai dan kemujaraban herba bumi. Kalau nak tahu, herba/ akar kayu kini diangkat tinggi martabatnya kerana kedayaupayaan ia mengubat dan mengembalikan kesihatan manusia

    Sis jadikan orang terdahulu sebagai role model kerana mereka begitu taksub dalam menjaga kecantikan diri dan keharmonian rumahtangga

    Percayalah, herba sangat hebat untuk kaum hawa. Dan percayalah bila anda konsisten, magik demi magik akan anda dapat rasai ❤

    #JSBSelamanya
    #JamuSeriBonda
    #LulusKKM

    4 2 22 hours ago
    .
✒wani susah hati. 
Bukan susah hati apa tau.
Cuma tak faham.
Apa salah wani ni. 
Customer dan Agent wani yang lain 3 orang makan
👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
Tapi ...☺
Tapi... 😂
lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen2 wani yang lain!
Wani jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen2 wani yang lain kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
Tapi wani tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau!memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER  pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
😢🤗😊😍😍😘😘
.
Customer dan agen2 wani yang lain pun makan & amalkan
👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen  wani panik la.
Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen2 wani yg lain pergi scan. 
Allah Maha Kaya!! .
Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
Syukur2 ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan  agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
.
.
Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp wani ok. Wani nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
Kita usaha sama2 ok
📱0189760200
.
#ikhtiarpregnant
#nakmengandung
#nakhamil
#ibumengandung

    .
    ✒wani susah hati.
    Bukan susah hati apa tau.
    Cuma tak faham.
    Apa salah wani ni.
    Customer dan Agent wani yang lain 3 orang makan
    👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
    Tapi ...☺
    Tapi... 😂
    lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen2 wani yang lain!
    Wani jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen2 wani yang lain kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
    Tapi wani tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau!memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
    BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
    😢🤗😊😍😍😘😘
    .
    Customer dan agen2 wani yang lain pun makan & amalkan
    👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
    Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen wani panik la.
    Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen2 wani yg lain pergi scan.
    Allah Maha Kaya!! .
    Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
    Syukur2 ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
    .
    .
    Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp wani ok. Wani nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
    Kita usaha sama2 ok
    📱0189760200
    .
    #ikhtiarpregnant
    #nakmengandung
    #nakhamil
    #ibumengandung

    2 0 20 August, 2019
    .
✒wani susah hati. 
Bukan susah hati apa tau.
Cuma tak faham.
Apa salah wani ni. 
Customer dan Agent wani yang lain 3 orang makan
👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
Tapi ...☺
Tapi... 😂
lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen2 wani yang lain!
Wani jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen2 wani yang lain kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
Tapi wani tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau!memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER  pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
😢🤗😊😍😍😘😘
.
Customer dan agen2 wani yang lain pun makan & amalkan
👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen  wani panik la.
Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen2 wani yg lain pergi scan. 
Allah Maha Kaya!! .
Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
Syukur2 ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan  agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
.
.
Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp wani ok. Wani nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
Kita usaha sama2 ok
📱0189760200
.
#ikhtiarpregnant
#nakmengandung
#nakhamil
#ibumengandung

    .
    ✒wani susah hati.
    Bukan susah hati apa tau.
    Cuma tak faham.
    Apa salah wani ni.
    Customer dan Agent wani yang lain 3 orang makan
    👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
    Tapi ...☺
    Tapi... 😂
    lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen2 wani yang lain!
    Wani jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen2 wani yang lain kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
    Tapi wani tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau!memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
    BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
    😢🤗😊😍😍😘😘
    .
    Customer dan agen2 wani yang lain pun makan & amalkan
    👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
    Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen wani panik la.
    Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen2 wani yg lain pergi scan.
    Allah Maha Kaya!! .
    Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
    Syukur2 ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
    .
    .
    Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp wani ok. Wani nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
    Kita usaha sama2 ok
    📱0189760200
    .
    #ikhtiarpregnant
    #nakmengandung
    #nakhamil
    #ibumengandung

    2 0 20 August, 2019
    .
✒wani susah hati. 
Bukan susah hati apa tau.
Cuma tak faham.
Apa salah wani ni. 
Customer dan Agent wani yang lain 3 orang makan
👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
Tapi ...☺
Tapi... 😂
lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen2 wani yang lain!
Wani jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen2 wani yang lain kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
Tapi wani tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau!memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER  pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
😢🤗😊😍😍😘😘
.
Customer dan agen2 wani yang lain pun makan & amalkan
👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen  wani panik la.
Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen2 wani yg lain pergi scan. 
Allah Maha Kaya!! .
Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
Syukur2 ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan  agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
.
.
Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp wani ok. Wani nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
Kita usaha sama2 ok
📱0189760200
.
#ikhtiarpregnant
#nakmengandung
#nakhamil
#ibumengandung

    .
    ✒wani susah hati.
    Bukan susah hati apa tau.
    Cuma tak faham.
    Apa salah wani ni.
    Customer dan Agent wani yang lain 3 orang makan
    👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
    Tapi ...☺
    Tapi... 😂
    lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen2 wani yang lain!
    Wani jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen2 wani yang lain kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
    Tapi wani tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau!memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
    BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
    😢🤗😊😍😍😘😘
    .
    Customer dan agen2 wani yang lain pun makan & amalkan
    👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
    Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen wani panik la.
    Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen2 wani yg lain pergi scan.
    Allah Maha Kaya!! .
    Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
    Syukur2 ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
    .
    .
    Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp wani ok. Wani nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
    Kita usaha sama2 ok
    📱0189760200
    .
    #ikhtiarpregnant
    #nakmengandung
    #nakhamil
    #ibumengandung

    3 0 20 August, 2019
    .
✒Kak Oya susah hati. 
Bukan susah hati apa tau.
Cuma tak faham.
Apa salah Kak Oya ni. 
Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
Tapi ...☺
Tapi... 😂
lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen Kak Oya!
Kak Oya jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen Kak Oya kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
Tapi Kak Oya tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau! Kak Oya dah bantu Customer dan agen Kak Oya tau! memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER  pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
😢🤗😊😍😍😘😘
.
Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen  Kak Oya panik la.
Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen Kak Oya pergi scan. 
Allah Maha Kaya!! .
Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
Syukur2. CUSTOMER  Kak Oya sorang dah tunggu masa sorang lagi dah DELIVER tau BABY GIRL , ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan  agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
.
.
Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp Kak Oya ok. Kak Oya nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
Kita usaha sama2 ok
📱01135292996
.
#ikhtiarpregnant
#nakmengandung
#nakhamil
#ibumengandung

    .
    ✒Kak Oya susah hati.
    Bukan susah hati apa tau.
    Cuma tak faham.
    Apa salah Kak Oya ni.
    Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
    👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
    Tapi ...☺
    Tapi... 😂
    lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen Kak Oya!
    Kak Oya jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen Kak Oya kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
    Tapi Kak Oya tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau! Kak Oya dah bantu Customer dan agen Kak Oya tau! memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
    BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
    😢🤗😊😍😍😘😘
    .
    Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
    👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
    Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen Kak Oya panik la.
    Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen Kak Oya pergi scan.
    Allah Maha Kaya!! .
    Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
    Syukur2. CUSTOMER  Kak Oya sorang dah tunggu masa sorang lagi dah DELIVER tau BABY GIRL , ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
    .
    .
    Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp Kak Oya ok. Kak Oya nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
    Kita usaha sama2 ok
    📱01135292996
    .
    #ikhtiarpregnant
    #nakmengandung
    #nakhamil
    #ibumengandung

    3 0 20 August, 2019
    .
✒Kak Oya susah hati. 
Bukan susah hati apa tau.
Cuma tak faham.
Apa salah Kak Oya ni. 
Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
Tapi ...☺
Tapi... 😂
lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen Kak Oya!
Kak Oya jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen Kak Oya kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
Tapi Kak Oya tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau! Kak Oya dah bantu Customer dan agen Kak Oya tau! memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER  pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
😢🤗😊😍😍😘😘
.
Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen  Kak Oya panik la.
Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen Kak Oya pergi scan. 
Allah Maha Kaya!! .
Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
Syukur2. CUSTOMER  Kak Oya sorang dah tunggu masa sorang lagi dah DELIVER tau BABY GIRL , ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan  agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
.
.
Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp Kak Oya ok. Kak Oya nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
Kita usaha sama2 ok
📱01135292996
.
#ikhtiarpregnant
#nakmengandung
#nakhamil
#ibumengandung

    .
    ✒Kak Oya susah hati.
    Bukan susah hati apa tau.
    Cuma tak faham.
    Apa salah Kak Oya ni.
    Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
    👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
    Tapi ...☺
    Tapi... 😂
    lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen Kak Oya!
    Kak Oya jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen Kak Oya kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
    Tapi Kak Oya tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau! Kak Oya dah bantu Customer dan agen Kak Oya tau! memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
    BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
    😢🤗😊😍😍😘😘
    .
    Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
    👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
    Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen Kak Oya panik la.
    Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen Kak Oya pergi scan.
    Allah Maha Kaya!! .
    Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
    Syukur2. CUSTOMER  Kak Oya sorang dah tunggu masa sorang lagi dah DELIVER tau BABY GIRL , ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
    .
    .
    Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp Kak Oya ok. Kak Oya nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
    Kita usaha sama2 ok
    📱01135292996
    .
    #ikhtiarpregnant
    #nakmengandung
    #nakhamil
    #ibumengandung

    2 0 20 August, 2019
    .
✒Kak Oya susah hati. 
Bukan susah hati apa tau.
Cuma tak faham.
Apa salah Kak Oya ni. 
Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
Tapi ...☺
Tapi... 😂
lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen Kak Oya!
Kak Oya jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen Kak Oya kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
Tapi Kak Oya tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau! Kak Oya dah bantu Customer dan agen Kak Oya tau! memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER  pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
😢🤗😊😍😍😘😘
.
Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen  Kak Oya panik la.
Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen Kak Oya pergi scan. 
Allah Maha Kaya!! .
Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
Syukur2. CUSTOMER  Kak Oya sorang dah tunggu masa sorang lagi dah DELIVER tau BABY GIRL , ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan  agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
.
.
Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp Kak Oya ok. Kak Oya nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
Kita usaha sama2 ok
📱01135292996
.
#ikhtiarpregnant
#nakmengandung
#nakhamil
#ibumengandung

    .
    ✒Kak Oya susah hati.
    Bukan susah hati apa tau.
    Cuma tak faham.
    Apa salah Kak Oya ni.
    Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
    👉SEXY BOOBS👈asalnya sebab nak UPkan semula breast. Nak NAIKkan semula pinggul. Nak banteras segala mawas jerawat. .
    Tapi ...☺
    Tapi... 😂
    lain pulak la si 👉SEXY BOOBS👈ni dah bagi kat Customer dan agen Kak Oya!
    Kak Oya jadi tak keruan! nak tak nak Customer dan agen Kak Oya kena hadap akibat nya ni seumur hidup! .
    Tapi Kak Oya tetap sykur dengan rezeki Allah bagi.. 😇 Happy sangat2 Ya Allah! Meremang! Excited semua ada tau! Kak Oya dah bantu Customer dan agen Kak Oya tau! memang mereka pun mempunyai keinginan utk PREGNANT! Tapi belum ada REZEKI! ALLAH MAHA KAYA!
    BABY SEXY BOOBS PERTAMA ,KEDUA dan KETIGA, KEEMPAT , KELIMA malah FOUNDER pun PREGNANT dan baby bakal dilahirkan..OMG!
    😢🤗😊😍😍😘😘
    .
    Customer dan agen Kak Oya 3 orang makan
    👉SEXY BOOBS👈 ni baru sebotol yang 2 orang lagi tak habis pun sebotol
    Tiba-tiba period tak datang. Customer dan agen Kak Oya panik la.
    Bila chek nahhh POSITIVE naik 2 Line!! Customer dan agen tak puas hati. Customer dan agen Kak Oya pergi scan.
    Allah Maha Kaya!! .
    Makan SEXY BOOBS,dapat BABY!!!! 😲😲😲😍😍😍
    Syukur2. CUSTOMER  Kak Oya sorang dah tunggu masa sorang lagi dah DELIVER tau BABY GIRL , ada 2 orang LEADER SB preggy tau! Seorang Leader Sexy Boobs dari Singapore pun dah DELIVER BABY BOY baru je dan agen dah 8 bulan pregnant dah. Doakan agen Kak Oya , leader SB dan Founder SB Ms.Kiki sihat sepanjang kehamilan. Ni semua hasil dari makan Sexy Boobs supplement dan makan sihat tau..Syukur alhamdulilah.
    .
    .
    Dan kepada Wanita-wanita yang dalam fasa berusaha nak baby. Boleh WhatsApp Kak Oya ok. Kak Oya nak bantu dan share with you girls produk yg AWESOME dan MIRACLE ni.
    Kita usaha sama2 ok
    📱01135292996
    .
    #ikhtiarpregnant
    #nakmengandung
    #nakhamil
    #ibumengandung

    0 0 20 August, 2019
    IKHTIAR BERSAMA PASANGAN PASTI LEBIH INDAH ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Tepuk sebelah tangan tak berbunyi.
Begitulah jua kalau anda ikhtiar hamil seorang diri.

Ajak pasangan anda bersama sama sertai perjalanan indah ini.
Amalkan Jus Zuriat setiap hari.
Doa , usaha ,ikhtiar , tawakal.

InshaAllah. Setiap ujian pasti ada sinar yang menanti di penghujung cerita.

Dapatkan pada harga promosi sepanjang Ogos 2019.
.
.
👉SET A untuk sebulan atau
👉SET B untuk 44 hari.

www.wasap.my/601125730337/juszuriat

#teamRosanee
#nakhamil
#ikhtiarbukansebotol

    IKHTIAR BERSAMA PASANGAN PASTI LEBIH INDAH ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Tepuk sebelah tangan tak berbunyi.
    Begitulah jua kalau anda ikhtiar hamil seorang diri.

    Ajak pasangan anda bersama sama sertai perjalanan indah ini.
    Amalkan Jus Zuriat setiap hari.
    Doa , usaha ,ikhtiar , tawakal.

    InshaAllah. Setiap ujian pasti ada sinar yang menanti di penghujung cerita.

    Dapatkan pada harga promosi sepanjang Ogos 2019.
    .
    .
    👉SET A untuk sebulan atau
    👉SET B untuk 44 hari.

    www.wasap.my/601125730337/juszuriat

    #teamRosanee
    #nakhamil
    #ikhtiarbukansebotol

    0 0 19 August, 2019

Top #nakhamil posts

    BILAKAH WAKTUNYA LELAKI SUBUR ⁉⁉ 🤔

Isteri : Abang, cer tengok ni. Double Line la (sambil isteri whatsapp OPK naik double line). Malam ni mohon (bersama).. 😍

Suami : Okay tapi abang penat kerja hari ini. Kita tido dulu yea. Hehe

Isteri : Kenapa abang mesti tido dulu? 🤔

Suami : Sebab waktu subur suami kan waktu pagi. Pukul 4am kita on yea. Hehehe.. 🙃
.
Malam tu suami pillow talk dengan wife dia.

Suami : Sayang tahu tak? Tadi abang baca suhu yang paling ideal untuk sperma yang banyak ialah suhu sejuk. "Bila badan lelaki sejuk, jumlah sperma adalah banyak". Yeala, malam-malam balik kerja penat kan, so badan sure panas. Hehe.. 😂

Tu waktu panas pula bilangan sperma kurang bersedia untuk bersenyawa.

Cuba la waktu sesuai & kena isteri period teratur baru senang cari hari subur. Jangan lupa jugak sapu furmon & lotion ie tau 😉

Doa bersama nanti jangan lupa tau.. 😅

Isteri jangan lupa sembur minyak wangi, pakai baju lelawa tau & make sure posing manja nanti. Hehe. Semoga enjoy waktu bersama & mohon jangan fikir nak zuriat yea. Insyaallah, semoga dipermudahkan segala urusan.. 😘
.
P/s : Badan yang panas bukan musim panas
Jangan duk gatal pasang air cond lak
.
Ni salah satu tips waktu subur untuk senang lekat
Yang duk cepat lekat tak perlu lak duk komen anak dah 5 la tak yah ikut time ni😌
Khas untuk sukar lekat je ‼️
.
Follow instagram @furmon_hamildalam3bulan

    BILAKAH WAKTUNYA LELAKI SUBUR ⁉⁉ 🤔

    Isteri : Abang, cer tengok ni. Double Line la (sambil isteri whatsapp OPK naik double line). Malam ni mohon (bersama).. 😍

    Suami : Okay tapi abang penat kerja hari ini. Kita tido dulu yea. Hehe

    Isteri : Kenapa abang mesti tido dulu? 🤔

    Suami : Sebab waktu subur suami kan waktu pagi. Pukul 4am kita on yea. Hehehe.. 🙃
    .
    Malam tu suami pillow talk dengan wife dia.

    Suami : Sayang tahu tak? Tadi abang baca suhu yang paling ideal untuk sperma yang banyak ialah suhu sejuk. "Bila badan lelaki sejuk, jumlah sperma adalah banyak". Yeala, malam-malam balik kerja penat kan, so badan sure panas. Hehe.. 😂

    Tu waktu panas pula bilangan sperma kurang bersedia untuk bersenyawa.

    Cuba la waktu sesuai & kena isteri period teratur baru senang cari hari subur. Jangan lupa jugak sapu furmon & lotion ie tau 😉

    Doa bersama nanti jangan lupa tau.. 😅

    Isteri jangan lupa sembur minyak wangi, pakai baju lelawa tau & make sure posing manja nanti. Hehe. Semoga enjoy waktu bersama & mohon jangan fikir nak zuriat yea. Insyaallah, semoga dipermudahkan segala urusan.. 😘
    .
    P/s : Badan yang panas bukan musim panas
    Jangan duk gatal pasang air cond lak
    .
    Ni salah satu tips waktu subur untuk senang lekat
    Yang duk cepat lekat tak perlu lak duk komen anak dah 5 la tak yah ikut time ni😌
    Khas untuk sukar lekat je ‼️
    .
    Follow instagram @furmon_hamildalam3bulan

    2,958 149 26 June, 2019
    Syukur kami diberikan keizinan membantu lebih ramai pasangan ingin hamil. 2 days ago dapat jumpa 1 pasangan dari Penang, Puan Roha dan suami. Sanggup datang bukan sebab nak scan tapi sebab nak ucap terima kasih. I am really touched with them😭

Sedikit sharing mereka.ini merupakan perkahwinan kedua bagi Puan Roha. Beliau kehilangan suami pertama setelah berkahwin 2 tahun dan belum mempunyai zuriat. Berat badan puan 95kg. Bukan tak nak kurus tapi macam2 dah masih tak menjadi kata beliau.

Lepas 4 tahun being single women, tahun lepas january 2017 beliau diizinkan mendirikan rumahtangga lagi. Disebabkan usia dah 39 tahun suami 48 tahun, beliau tak tunggu lama untuk usaha hamil. Akan tetapi tuhan lbh ketahui, beliau disahkan masalah PCOS dan ENDOMETRIOSIS EARLY STAGE. I saw her after 5th treatment from hospitals and clinics.

Mungkin jodoh dengan kami di MWC , lepas 3 bln bersama kami, beliau dah disah hamil dan kini dah pun 20 weeks pregnant. Happynya tengok pasangan ini dan semoga terus kekal bahagia kami doakan.

Love u all lots.team MWC

#pakarkehamilan
#mommieswellnesscentre
#provensuccess
#934successstory
#nakhamil
#mudahhamil

    Syukur kami diberikan keizinan membantu lebih ramai pasangan ingin hamil. 2 days ago dapat jumpa 1 pasangan dari Penang, Puan Roha dan suami. Sanggup datang bukan sebab nak scan tapi sebab nak ucap terima kasih. I am really touched with them😭

    Sedikit sharing mereka.ini merupakan perkahwinan kedua bagi Puan Roha. Beliau kehilangan suami pertama setelah berkahwin 2 tahun dan belum mempunyai zuriat. Berat badan puan 95kg. Bukan tak nak kurus tapi macam2 dah masih tak menjadi kata beliau.

    Lepas 4 tahun being single women, tahun lepas january 2017 beliau diizinkan mendirikan rumahtangga lagi. Disebabkan usia dah 39 tahun suami 48 tahun, beliau tak tunggu lama untuk usaha hamil. Akan tetapi tuhan lbh ketahui, beliau disahkan masalah PCOS dan ENDOMETRIOSIS EARLY STAGE. I saw her after 5th treatment from hospitals and clinics.

    Mungkin jodoh dengan kami di MWC , lepas 3 bln bersama kami, beliau dah disah hamil dan kini dah pun 20 weeks pregnant. Happynya tengok pasangan ini dan semoga terus kekal bahagia kami doakan.

    Love u all lots.team MWC

    #pakarkehamilan
    #mommieswellnesscentre
    #provensuccess
    #934successstory
    #nakhamil
    #mudahhamil

    191 0 24 June, 2018
    "NAK ANAK SUAMI TINGGALKAN MEROKOK"
.
Punca sperma tak normal & cara atasinya.
.
InsyaAllah, cuba yang terbaik, Allah akan mudahkan. .
Apa punca sperma tak normal?
-Tekanan
-Merokok -Pengambilan ubat terlarang
-Pengambilan steroid dalam jangka masa lama
-Pengambilan alkohol
-Senaman yang melampau menyebabkan suhu scrotum meningkat.
-Kekurangan vitamin C
-Seluar ketat
-Obesiti
.
Semua aspek encik suami kena titikberatkan
Jangan risau...
InsyaAllah ada penawar & benda yang anda boleh ikhtiar.. Allah kan ada 😊
.
Make sure lepas ni :
-Berhenti merokok - sian isteri & anak anak
-Bersenam - kurangkan berat badan bg yang obesiti
-Jangan fikir sangat benda yang boleh bagi tekanan
-Berhenti ambil alkohol
-Elakkan dari pakai seluar dalam ketat, sauna dan apa saja yang boleh tingkatkan suhu scrotum. .
Percayalah, life akan lebih best, lebih penuh kasih sayang, lebih happy tanpa rokok & benda benda yang memudaratkan kesihatan. .
Makan madu, kurma, solat 5 waktu, solat dhuha, beri sedekah, minta ibu dan ayah doakan keluarga anda, sentiasa baik dengan isteri.... antara sebab sesebuah rumahtangga diburu keberkatan tanpa henti. InsyaAllah... 😊
.
Isteri yang merokok sama gak kena berhenti merokok .
P/s : Jangan samakan dengan kawan dah dapat zuriat(senang lekat)
.
Badan pun lain2 
Kak Zana doakan dipercepatkan rezeki buat rakan2 sedang nak ikhtiar hamil
.
.
Jemput Follow instagram @furmon_hamildalam3bulan

    "NAK ANAK SUAMI TINGGALKAN MEROKOK"
    .
    Punca sperma tak normal & cara atasinya.
    .
    InsyaAllah, cuba yang terbaik, Allah akan mudahkan. .
    Apa punca sperma tak normal?
    -Tekanan
    -Merokok -Pengambilan ubat terlarang
    -Pengambilan steroid dalam jangka masa lama
    -Pengambilan alkohol
    -Senaman yang melampau menyebabkan suhu scrotum meningkat.
    -Kekurangan vitamin C
    -Seluar ketat
    -Obesiti
    .
    Semua aspek encik suami kena titikberatkan
    Jangan risau...
    InsyaAllah ada penawar & benda yang anda boleh ikhtiar.. Allah kan ada 😊
    .
    Make sure lepas ni :
    -Berhenti merokok - sian isteri & anak anak
    -Bersenam - kurangkan berat badan bg yang obesiti
    -Jangan fikir sangat benda yang boleh bagi tekanan
    -Berhenti ambil alkohol
    -Elakkan dari pakai seluar dalam ketat, sauna dan apa saja yang boleh tingkatkan suhu scrotum. .
    Percayalah, life akan lebih best, lebih penuh kasih sayang, lebih happy tanpa rokok & benda benda yang memudaratkan kesihatan. .
    Makan madu, kurma, solat 5 waktu, solat dhuha, beri sedekah, minta ibu dan ayah doakan keluarga anda, sentiasa baik dengan isteri.... antara sebab sesebuah rumahtangga diburu keberkatan tanpa henti. InsyaAllah... 😊
    .
    Isteri yang merokok sama gak kena berhenti merokok .
    P/s : Jangan samakan dengan kawan dah dapat zuriat(senang lekat)
    .
    Badan pun lain2
    Kak Zana doakan dipercepatkan rezeki buat rakan2 sedang nak ikhtiar hamil
    .
    .
    Jemput Follow instagram @furmon_hamildalam3bulan

    583 23 27 June, 2019
    "JIKA AWAK #SERIUS NAK HAMIL ELAKKAN MAKANAN NI, TIDAK SERIUS #ABAIKAN"
.
Nak hamil, #Suami #Isteri Elakkan makanan ni :
.
✅Minum coca cola, pepsi cola, minuman bergas
✅Makan junk food, segala jeruk kering seperti asam boi dan jeruk basah seperti jeruk mangga dan cermai.
✅ Junk Food iaitu keropok, gula2 dan coklat
✅Makan makanan fast food seperti KFC, McD dan Pizza, burger dan nugget
✅Minuman 3 in 1 (Nescafe, Milo, dll)
.
Take note yer rakan2 yang usaha nak hamil
Makanan serta minuman yang perlu dielakkan bagi bakal ibu
Mesti elakkan yer.
Pemakann sihat dan seimbang macam orang selepas bersalin(berpantang)
Kurangkn berminyak dan pedas serta tak berempah
.
Amalkan gaya hidup sihat, Bdan sihat
Jaga Amanah Allah badan sihat dan rahim sihat
.
#TRB #furmonhamildalam3bulan

    "JIKA AWAK #SERIUS NAK HAMIL ELAKKAN MAKANAN NI, TIDAK SERIUS #ABAIKAN "
    .
    Nak hamil, #Suami #Isteri Elakkan makanan ni :
    .
    ✅Minum coca cola, pepsi cola, minuman bergas
    ✅Makan junk food, segala jeruk kering seperti asam boi dan jeruk basah seperti jeruk mangga dan cermai.
    ✅ Junk Food iaitu keropok, gula2 dan coklat
    ✅Makan makanan fast food seperti KFC, McD dan Pizza, burger dan nugget
    ✅Minuman 3 in 1 (Nescafe, Milo, dll)
    .
    Take note yer rakan2 yang usaha nak hamil
    Makanan serta minuman yang perlu dielakkan bagi bakal ibu
    Mesti elakkan yer.
    Pemakann sihat dan seimbang macam orang selepas bersalin(berpantang)
    Kurangkn berminyak dan pedas serta tak berempah
    .
    Amalkan gaya hidup sihat, Bdan sihat
    Jaga Amanah Allah badan sihat dan rahim sihat
    .
    #TRB #furmonhamildalam3bulan

    985 39 11 July, 2019
    Siapa ingin dibantu lagi blh wasapp 0126861310 atau 01123407570 ye

Presenting baby mommies wellness centre ke 993

Nama Ibu: Susanti Binti Sahit
Nama Anak : Kanda Aisyrullah Bin Mohamad Saifullah
D.O.B : 26 July 2018

mommies wellness centre adalah.... centre kehamilan yang paling bagus untuk para ibu muda untuk mendapatkan zuriat @'anak..dan banyak membantu cara penjagaan bayi baru lahir.. #pakarkehamilan 
#momieswellnesscentre 
#kamisediamembantu 
#nakhamil

    Siapa ingin dibantu lagi blh wasapp 0126861310 atau 01123407570 ye

    Presenting baby mommies wellness centre ke 993

    Nama Ibu: Susanti Binti Sahit
    Nama Anak : Kanda Aisyrullah Bin Mohamad Saifullah
    D.O.B : 26 July 2018

    mommies wellness centre adalah.... centre kehamilan yang paling bagus untuk para ibu muda untuk mendapatkan zuriat @'anak..dan banyak membantu cara penjagaan bayi baru lahir.. #pakarkehamilan
    #momieswellnesscentre
    #kamisediamembantu
    #nakhamil

    772 0 3 September, 2018
    “Manusia tak pernah puas kan? Belum kahwin tanya bila nak kahwin? Dah kahwin tanya bila nak ada anak pulak?” 😢

_

Siapa je yang taknak zuriat kan? Kita punyalah usaha nak dapatkan zuriat tu Allah aje yang tahu macam mana. Senang2 aje mulut orang kata kita ni yang taknak usaha untuk dapatkan zuriat 😭

_

Jom usaha dapatkan zuriat dengan #maducinta , alhamdulillah setakat ni sudah 4 pasangan berjaya hamil asbab Madu Cinta. Jangan putus asa, kita ikhtiar dengan madu cinta ya kalini? ❤️❤️❤️ Video credit: @ebitlew

#maducinta
#ikhtiarhamil
#nakhamil
#naktenaga
#nakkuat
#naksihat
#nakmaducinta
#kongsirezeki

    “Manusia tak pernah puas kan? Belum kahwin tanya bila nak kahwin? Dah kahwin tanya bila nak ada anak pulak?” 😢

    _

    Siapa je yang taknak zuriat kan? Kita punyalah usaha nak dapatkan zuriat tu Allah aje yang tahu macam mana. Senang2 aje mulut orang kata kita ni yang taknak usaha untuk dapatkan zuriat 😭

    _

    Jom usaha dapatkan zuriat dengan #maducinta , alhamdulillah setakat ni sudah 4 pasangan berjaya hamil asbab Madu Cinta. Jangan putus asa, kita ikhtiar dengan madu cinta ya kalini? ❤️❤️❤️ Video credit: @ebitlew

    #maducinta
    #ikhtiarhamil
    #nakhamil
    #naktenaga
    #nakkuat
    #naksihat
    #nakmaducinta
    #kongsirezeki

    1,883 59 29 August, 2018