#nakkulitflawless Instagram Photos & Videos

nakkulitflawless - 4.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakkulitflawless and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
4
Average comment
0.1
Posts with video
10/48
Posts with photo
38/48

Hashtag Popularity

DAH CAKAP DAH SERUM BOUGAS NI ADA SAKA
-
Tengok skin customer kita. Dah cakap kan serum ni boleh bantu merawat jerawat 😍
-
Tak cuba tak tahu tau!
-
Nak try boleh je DM atau whatsapp je dengan click link kat bio
-
Kita consult skin uolls dengan product yang sesuai 😍
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

DAH CAKAP DAH SERUM BOUGAS NI ADA SAKA
-
Tengok skin customer kita. Dah cakap kan serum ni boleh bantu merawat jerawat 😍
-
Tak cuba tak tahu tau!
-
Nak try boleh je DM atau whatsapp je dengan click link kat bio
-
Kita consult skin uolls dengan product yang sesuai 😍
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 6 November, 2019

BYE BYE JERAWAT 🤪
-
Fungis utama #bougasbeautyserum ni adalah untuk merawat skin berjerawat dan mengurangkan parut jerawat
-
Tak percaya? Banyak dah feedback pengguna yang setuju jerawat semakin kurang selepas penggunaan serum tau 😍
-
Tak teringin ke nak cuba? Hit me on DM atau click je link kat bio 🤗
-
FAST ACTION FAST RESULT 😜
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BYE BYE JERAWAT 🤪
-
Fungis utama #bougasbeautyserum ni adalah untuk merawat skin berjerawat dan mengurangkan parut jerawat
-
Tak percaya? Banyak dah feedback pengguna yang setuju jerawat semakin kurang selepas penggunaan serum tau 😍
-
Tak teringin ke nak cuba? Hit me on DM atau click je link kat bio 🤗
-
FAST ACTION FAST RESULT 😜
-
 COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 6 November, 2019
Hi dearies..just nak inform yang I akan open utk pre-order advance serum #bougasbeauty .
.
Setiap pembelian serum akan disertakan loyalty card dengan sticker, kumpul hingga 10 sticker dan boleh redeem FREE ADVANCE SERUM from me 😊
.
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA 
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat
6 0 6 November, 2019
Hi dearies..just nak inform yang I akan open utk pre-order advance serum #bougasbeauty .
.
Setiap pembelian serum akan disertakan loyalty card dengan sticker, kumpul hingga 10 sticker dan boleh redeem FREE ADVANCE SERUM from me 😊
.
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA 
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat
7 0 6 November, 2019

SIAPA NAK CANTIK!
-
Tipu kalau ada yang taknak. 😂 Pada ca, bila skin kita da sihat dan glow. Automatic kita rasa confident dan rasa diri ni cantik gituwwww 🥰
-
Set ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah flaky skin/ kulit jerawat
-
Cleanser boleh membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
-
Scrub pula dapat membantu membuang sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan membuang whitehead&blackhead tau!
-
Best combination for dry skin! 🥰😚😍
-
Berminat nak cuba? Boleh click link kat bio jerrrr
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SIAPA NAK CANTIK!
-
Tipu kalau ada yang taknak. 😂 Pada ca, bila skin kita da sihat dan glow. Automatic kita rasa confident dan rasa diri ni cantik gituwwww 🥰
-
Set ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah flaky skin/ kulit jerawat
-
Cleanser boleh membantu untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
-
Scrub pula dapat membantu membuang sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan membuang whitehead&blackhead tau!
-
Best combination for dry skin! 🥰😚😍
-
Berminat nak cuba? Boleh click link kat bio jerrrr
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 5 November, 2019

Korang rasa selama ni korang dah cuci muka dengan betul?? Cuba check semula cara korang cuci muka..
.
.
5 kesalahan semasa mencuci muka;
.
1. Tak buang make up sebelum cuci muka ( perlu guna make up remover/ cleansing oil)
.
2. Tak basuh tangan sebelum cuci muka
.
3. Guna pencuci muka yang salah
.
4. Suhu air terlampau panas
.
5. Terlebih exfoliate .
.
Kenapa perlu memilih #bougasbeauty Facial Cleanser, sebab ianya sesuai untuk kulit berminyak, kulit kering, berjerawat, serta kulit sensitif 👍🏻
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat

Korang rasa selama ni korang dah cuci muka dengan betul?? Cuba check semula cara korang cuci muka..
.
.
5 kesalahan semasa mencuci muka;
.
1. Tak buang make up sebelum cuci muka ( perlu guna make up remover/ cleansing oil)
.
2. Tak basuh tangan sebelum cuci muka
.
3. Guna pencuci muka yang salah
.
4. Suhu air terlampau panas
.
5. Terlebih exfoliate .
.
Kenapa perlu memilih #bougasbeauty Facial Cleanser, sebab ianya sesuai untuk kulit berminyak, kulit kering, berjerawat, serta kulit sensitif 👍🏻
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA 
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat
4 0 5 November, 2019

SAY NO TO KULIT KUSAM!
-
Siapa yang ada masalah kulit kusam wajib try set combo ni.
-
Sebab apa kena try? Dua combination ni akan membantu skin korang yang kusam tu sebabnya kedua2nya ada bahan yang boleh mencerahkan dan menanggalkan sel kulit mati.
-
Selain tu, bila sel kulit mati dah dibuang, kulit akan menjadi lebih sihat dan membantu untuk penyerapan skincare seterusnya. -
Rugi kalau beli skincare mahal2 tp tak scrub kan? 😂
-
Sesiapa yang nak cuba boleh click link bio ya! 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SAY NO TO KULIT KUSAM!
-
Siapa yang ada masalah kulit kusam wajib try set combo ni.
-
Sebab apa kena try? Dua combination ni akan membantu skin korang yang kusam tu sebabnya kedua2nya ada bahan yang boleh mencerahkan dan menanggalkan sel kulit mati.
-
Selain tu, bila sel kulit mati dah dibuang, kulit akan menjadi lebih sihat dan membantu untuk penyerapan skincare seterusnya. -
Rugi kalau beli skincare mahal2 tp tak scrub kan? 😂
-
Sesiapa yang nak cuba boleh click link bio ya! 🤗
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 4 November, 2019

Kenapa scrub sangat penting untuk kulit?
.
Apabila sel2 kulit mati yang terdapat pada wajah dihapuskan dengan scrub, ianya membantu sel kulit yg baru untuk menyerap nutrient yg terdapat panda skincare dengan lebih baik..
.
So uolls rasa penting ke tak scrub ni? Kalau penting rajin2 scrub wajah tau, seminggu 2 ke 3 kali je jangan terlampau kerap nanti kering pulak kulit..
.
Face Scrub Bougas Beauty
.
RM49, 100gm (3.5oz) untuk 4-5 bulan penggunaan, digunakan 2-3 kali seminggu
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat

Kenapa scrub sangat penting untuk kulit?
.
Apabila sel2 kulit mati yang terdapat pada wajah dihapuskan dengan scrub, ianya membantu sel kulit yg baru untuk menyerap nutrient yg terdapat panda skincare dengan lebih baik..
.
So uolls rasa penting ke tak scrub ni? Kalau penting rajin2 scrub wajah tau, seminggu 2 ke 3 kali je jangan terlampau kerap nanti kering pulak kulit..
.
Face Scrub Bougas Beauty
.
RM49, 100gm (3.5oz) untuk 4-5 bulan penggunaan, digunakan 2-3 kali seminggu
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA 
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat
4 0 4 November, 2019

Sesiapa yang ingin join contenst ini ! boleh DM ataupun tekan link di bio segera ‼️ .
.
Hadiah yang kami sediakan sangat menarik dan lumayan 😍‼️ dapat join contents ini dengan hanya membeli TIGA KOTAK SUSU GOATGOES YANG SANGAT BERKHASIAT 💯😱 .
.
#nakcantik #nakkulitflawless #nakhensem #nakkuat #mengurangkanberatbadan #mengurangkankolestroljahat #menghilangkanjerawatdanjeragat #menghilangkanparut #melicinkankulit #naksado #teamgoatgeosqis #teamgoatgeoskl #susugoatgeoskl #susuberkhasiat #nakjoincontest

Sesiapa yang ingin join contenst ini ! boleh DM ataupun tekan link di bio segera ‼️ .
.
Hadiah yang kami sediakan sangat menarik dan lumayan 😍‼️ dapat join contents ini dengan hanya membeli TIGA KOTAK SUSU GOATGOES YANG SANGAT BERKHASIAT 💯😱 .
.
#nakcantik #nakkulitflawless #nakhensem #nakkuat #mengurangkanberatbadan #mengurangkankolestroljahat #menghilangkanjerawatdanjeragat #menghilangkanparut #melicinkankulit #naksado #teamgoatgeosqis #teamgoatgeoskl #susugoatgeoskl #susuberkhasiat #nakjoincontest
2 0 4 November, 2019

Like&Comment👍🏻
.
.
Siapa taknak kalau dapat SAGUHATI YANG LUMAYAN NI !😱 Siap dapat hadiah saguhati lagi untuk 10 orang yang BERTUAH ! dengan membeli SUSU GOATGOES hanya TIGA KOTAK SAHAJA‼️😍 .
.
sesiapa yang berminat dan ingin dapat hadiah saguhati ini ! boleh DM sekarang ataupun tekan link di bio 😘 .
.
#nakcantik #nakkulitflawless #nakhensem #nakkuat #mengurangkanberatbadan #mengurangkankolestroljahat #menghilangkanjerawatdanjeragat #menghilangkanparut #melicinkankulit #naksado #teamgoatgeosqis #teamgoatgeoskl #susugoatgeoskl #hadiahsaguhatiuntuk10orangyangterawal

Like&Comment👍🏻
.
.
Siapa taknak kalau dapat SAGUHATI YANG LUMAYAN NI !😱 Siap dapat hadiah saguhati lagi untuk 10 orang yang BERTUAH ! dengan membeli SUSU GOATGOES hanya TIGA KOTAK SAHAJA‼️😍 .
.
sesiapa yang berminat dan ingin dapat hadiah saguhati ini ! boleh DM sekarang ataupun tekan link di bio 😘 .
.
#nakcantik #nakkulitflawless #nakhensem #nakkuat #mengurangkanberatbadan #mengurangkankolestroljahat #menghilangkanjerawatdanjeragat #menghilangkanparut #melicinkankulit #naksado #teamgoatgeosqis #teamgoatgeoskl #susugoatgeoskl #hadiahsaguhatiuntuk10orangyangterawal
4 0 4 November, 2019

Like&Share👍🏻
.
.
Siapa taknak kalau dapat DUIT RM500 FREE !😱 dapat DUIT RM500 dengan membeli SUSU GOATGOES hanya TIGA KOTAK SAHAJA‼️😍 .
.
sesiapa yang berminat dan nak MENANG DAN BOLEH DAPAT DUIT RM500 INI ! boleh DM sekarang ataupun tekan link di bio 😘 .
.
#nakcantik #nakkulitflawless #nakhensem #nakkuat #mengurangkanberatbadan #mengurangkankolestroljahat #menghilangkanjerawatdanjeragat #menghilangkanparut #melicinkankulit #naksado #teamgoatgeosqis #teamgoatgeoskl #susugoatgeoskl #menangduitrm500

Like&Share👍🏻
.
.
Siapa taknak kalau dapat DUIT RM500 FREE !😱 dapat DUIT RM500 dengan membeli SUSU GOATGOES hanya TIGA KOTAK SAHAJA‼️😍 .
.
sesiapa yang berminat dan nak MENANG DAN BOLEH DAPAT DUIT RM500 INI ! boleh DM sekarang ataupun tekan link di bio 😘 .
.
#nakcantik #nakkulitflawless #nakhensem #nakkuat #mengurangkanberatbadan #mengurangkankolestroljahat #menghilangkanjerawatdanjeragat #menghilangkanparut #melicinkankulit #naksado #teamgoatgeosqis #teamgoatgeoskl #susugoatgeoskl #menangduitrm500
1 0 4 November, 2019

Like&Comment👍🏻
.
.
Siapa taknak kalau dapat GELANG EMAS FREE !😱 dapat FREE GELANG EMAS dengan membeli SUSU GOATGOES hanya TIGA KOTAK SAHAJA‼️😍 .
.
sesiapa yang berminat dan nak MENANG GELANG EMAS INI ! boleh DM sekarang ataupun tekan link di bio 😘 .
.
#nakcantik #nakkulitflawless #nakhensem #nakkuat #mengurangkanberatbadan #mengurangkankolestroljahat #menghilangkanjerawatdanjeragat #menghilangkanparut #melicinkankulit #naksado #teamgoatgeosqis #teamgoatgeoskl #susugoatgeoskl #menanggelangemas

Like&Comment👍🏻
.
.
Siapa taknak kalau dapat GELANG EMAS FREE !😱 dapat FREE GELANG EMAS dengan membeli SUSU GOATGOES hanya TIGA KOTAK SAHAJA‼️😍 .
.
sesiapa yang berminat dan nak MENANG GELANG EMAS INI ! boleh DM sekarang ataupun tekan link di bio 😘 .
.
#nakcantik #nakkulitflawless #nakhensem #nakkuat #mengurangkanberatbadan #mengurangkankolestroljahat #menghilangkanjerawatdanjeragat #menghilangkanparut #melicinkankulit #naksado #teamgoatgeosqis #teamgoatgeoskl #susugoatgeoskl #menanggelangemas
1 0 4 November, 2019

Like&Share👍🏻
.
.
Siapa taknak kalau dapat iphone 11 FREE !😱 dapat FREE IPHONE 11 dengan membeli SUSU GOATGOES hanya TIGA KOTAK SAHAJA‼️😍 .
.
sesiapa yang berminat dan nak MENANG IPHONE 11 INI ! boleh DM sekarang ataupun tekan link di bio 😘 .
.
#nakcantik #nakkulitflawless #nakhensem #nakkuat #mengurangkanberatbadan #mengurangkankolestroljahat #menghilangkanjerawatdanjeragat #menghilangkanparut #melicinkankulit #naksado #teamgoatgeosqis #teamgoatgeoskl #susugoatgeoskl #menangiphone11

Like&Share👍🏻
.
.
Siapa taknak kalau dapat iphone 11 FREE !😱 dapat FREE IPHONE 11 dengan membeli SUSU GOATGOES hanya TIGA KOTAK SAHAJA‼️😍 .
.
sesiapa yang berminat dan nak MENANG IPHONE 11 INI ! boleh DM sekarang ataupun tekan link di bio 😘 .
.
#nakcantik #nakkulitflawless #nakhensem #nakkuat #mengurangkanberatbadan #mengurangkankolestroljahat #menghilangkanjerawatdanjeragat #menghilangkanparut #melicinkankulit #naksado #teamgoatgeosqis #teamgoatgeoskl #susugoatgeoskl #menangiphone11
4 0 4 November, 2019
Hi dearies..just nak inform yang I akan open utk pre-order advance serum #bougasbeauty .
.
Setiap pembelian serum akan disertakan loyalty card dengan sticker, kumpul hingga 10 sticker dan boleh redeem FREE ADVANCE SERUM from me 😊
.
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA 
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat
6 0 4 November, 2019

Testimonial‼️
.

Konsistency is the key❤
.

Road to kulit sihat💪
.

Sape nk kulit sihat jom ws Dila kt bio‼️😊
. ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

Testimonial‼️
.

Konsistency is the key❤
.

Road to kulit sihat💪
.

Sape nk kulit sihat jom ws Dila kt bio‼️😊
. ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
8 0 4 November, 2019

Testimonial‼️
.

Konsistency is the key❤
.

Road to kulit sihat💪
.

Sape nk kulit sihat jom ws Dila kt bio‼️😊
. ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

Testimonial‼️
.

Konsistency is the key❤
.

Road to kulit sihat💪
.

Sape nk kulit sihat jom ws Dila kt bio‼️😊
. ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
3 0 4 November, 2019

Salam semua🤗
.

Ada yg tgk tak texture Ainaa scrub honey oat mask.
.

Halusssss sgt biji oat dlm Ainaa scrub & tak sakitkn kulit lgsg tau‼️
.

Honey & Oat ialah bahan² natural yg utama dlm scrub Ainaa nie 😍
.

Lepas scrub and mask rasa glowing je kulit🤗
.

Sape nk glowing jom ws Dila kt bio‼️😊
. ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

Salam semua🤗
.

Ada yg tgk tak texture Ainaa scrub honey oat mask.
.

Halusssss sgt biji oat dlm Ainaa scrub & tak sakitkn kulit lgsg tau‼️
.

Honey & Oat ialah bahan² natural yg  utama dlm scrub Ainaa nie 😍
.

Lepas scrub and mask rasa glowing je kulit🤗
.

Sape nk glowing jom ws Dila kt bio‼️😊
. ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
4 0 4 November, 2019

Salam semua🤗
.

Ada yg tgk tak texture Ainaa scrub honey oat mask.
.

Halusssss sgt biji oat dlm Ainaa scrub & tak sakitkn kulit lgsg tau‼️
.

Honey & Oat ialah bahan² natural yg utama dlm scrub Ainaa nie 😍
.

Lepas scrub and mask rasa glowing je kulit🤗
.

Sape nk glowing jom ws Dila kt bio‼️😊
. ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

Salam semua🤗
.

Ada yg tgk tak texture Ainaa scrub honey oat mask.
.

Halusssss sgt biji oat dlm Ainaa scrub & tak sakitkn kulit lgsg tau‼️
.

Honey & Oat ialah bahan² natural yg  utama dlm scrub Ainaa nie 😍
.

Lepas scrub and mask rasa glowing je kulit🤗
.

Sape nk glowing jom ws Dila kt bio‼️😊
. ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
8 0 4 November, 2019

SET FLAWLESS 😍
-
COMPLETE SET FROM BOUGAS BEAUTY ni boleh buat skin uolls makin sihat dan glow tau!
-
DM/ Whatsapp sis cepat! 😍
-
Click link in ig bio!
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SET FLAWLESS 😍
-
COMPLETE SET FROM BOUGAS BEAUTY ni boleh buat skin uolls makin sihat dan glow tau!
-
DM/ Whatsapp sis cepat! 😍
-
Click link in ig bio!
-

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 2 November, 2019

Woww..😱😱See how great #bougasbeautyserum did to nabeela skin? Thats phenomenal guys.. #advanceserum ni boleh buat kurangkan your acne and make your face glowing giler.. See how she applied her serum on her daily routine, senangkan? Kalau korang pon nak glowy skin memg bolehla...
.
If you guys nak tips ke ape just let me know ok guys, i boleh jer share dengan u olls,

#bougasbeautyserum
@bougasbeautyhq
@bougasbeauty_zaty_pj

Woww..😱😱See how great #bougasbeautyserum did to nabeela skin? Thats phenomenal guys.. #advanceserum ni boleh buat kurangkan your acne and make your face glowing giler.. See how she applied her serum on her daily routine, senangkan? Kalau korang pon nak glowy skin memg bolehla...
.
If you guys nak tips ke ape just let me know ok guys, i boleh jer share dengan u olls,

#bougasbeautyserum
@bougasbeautyhq
@bougasbeauty_zaty_pj
6 1 31 October, 2019

Morning everyone! Korang cuti ke kerja harini? Kalau korang nak dapatkan kulit yang glowing, bersih & cantik, #bougasbeautyserum is the best choice for you! Dap kan saja dekat muka korang setiap hari, korang boleh tengok kulit akan makin pulih dan glow je nanti. Tak percaya? Jom tengok feedback dkt ig @bougasfeedback.official sekarang.

#bougasbeauty
@bougasbeauty_zaty_pj

Morning everyone! Korang cuti ke kerja harini? Kalau korang nak dapatkan kulit yang glowing, bersih & cantik, #bougasbeautyserum is the best choice for you! Dap kan saja dekat muka korang setiap hari, korang boleh tengok kulit akan makin pulih dan glow je nanti. Tak percaya? Jom tengok feedback dkt ig @bougasfeedback.official sekarang.

#bougasbeauty
@bougasbeauty_zaty_pj
7 1 31 October, 2019

Assalamualaikum, hai korg! Hari nie Dila nak share kelebihan Ainaa scrub mask.
.

KELEBIHAN AINAA SCRUB MASK
✔ 2 in 1 (boleh dijadikan Scrub & Mask)
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔ Scrub tidak kasar. Bagus untuk kulit yang sensetif
✔ Harga mampu milik

KELEBIHAN BAHAN DALAM AINAA SCRUB MASK
1. Glycerin
: Melembapkan kulit sebab glycerin elok utk kulit kering

2. Castor Oil
: Dapat mencegah jerawat sbb ada castor oil yg berfungsi sbgai membersih debu, kotoran & sel kulit mati

3. Avena Strigosa Seed Extract (Oat)
: Sesuai utk kulit kering & kombinasi sbb mempunyai protein yg natural sbg pelembap

4. Susu Kambing : Mencerahkan kulit & mengawal minyak pada kulit

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

Assalamualaikum, hai korg! Hari nie Dila nak share kelebihan Ainaa scrub mask.
.

KELEBIHAN AINAA SCRUB MASK
✔ 2 in 1 (boleh dijadikan Scrub & Mask)
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔ Scrub tidak kasar. Bagus untuk kulit yang sensetif
✔ Harga mampu milik

KELEBIHAN BAHAN DALAM AINAA SCRUB MASK
1. Glycerin
: Melembapkan kulit sebab glycerin elok utk kulit kering

2. Castor Oil
: Dapat mencegah jerawat sbb ada castor oil yg berfungsi sbgai membersih debu, kotoran & sel kulit mati

3. Avena Strigosa Seed Extract (Oat)
: Sesuai utk kulit kering & kombinasi sbb mempunyai protein yg natural sbg pelembap

4. Susu Kambing : Mencerahkan kulit & mengawal minyak pada kulit

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
2 0 30 October, 2019

Assalamualaikum, hai korg! Hari nie Dila nak share kelebihan Ainaa scrub mask.
.

KELEBIHAN AINAA SCRUB MASK
✔ 2 in 1 (boleh dijadikan Scrub & Mask)
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔ Scrub tidak kasar. Bagus untuk kulit yang sensetif
✔ Harga mampu milik

KELEBIHAN BAHAN DALAM AINAA SCRUB MASK
1. Glycerin
: Melembapkan kulit sebab glycerin elok utk kulit kering

2. Castor Oil
: Dapat mencegah jerawat sbb ada castor oil yg berfungsi sbgai membersih debu, kotoran & sel kulit mati

3. Avena Strigosa Seed Extract (Oat)
: Sesuai utk kulit kering & kombinasi sbb mempunyai protein yg natural sbg pelembap

4. Susu Kambing : Mencerahkan kulit & mengawal minyak pada kulit

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

Assalamualaikum, hai korg! Hari nie Dila nak share kelebihan Ainaa scrub mask.
.

KELEBIHAN AINAA SCRUB MASK
✔ 2 in 1 (boleh dijadikan Scrub & Mask)
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔ Scrub tidak kasar. Bagus untuk kulit yang sensetif
✔ Harga mampu milik

KELEBIHAN BAHAN DALAM AINAA SCRUB MASK
1. Glycerin
: Melembapkan kulit sebab glycerin elok utk kulit kering

2. Castor Oil
: Dapat mencegah jerawat sbb ada castor oil yg berfungsi sbgai membersih debu, kotoran & sel kulit mati

3. Avena Strigosa Seed Extract (Oat)
: Sesuai utk kulit kering & kombinasi sbb mempunyai protein yg natural sbg pelembap

4. Susu Kambing : Mencerahkan kulit & mengawal minyak pada kulit

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
6 0 30 October, 2019

Testimoni‼️
.

Road to kulit sihat🥰👍
.

Anyone nak kulit sihat tanpa bahan merkuri bole ws Dila skt bio okeh🤩
. ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

Testimoni‼️
.

Road to kulit sihat🥰👍
.

Anyone nak kulit sihat tanpa bahan merkuri bole ws Dila skt bio okeh🤩
. ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
8 0 30 October, 2019

Testimoni‼️ .

Road to kulit sihat🥰👍 .

Anyone nak kulit sihat tanpa bahan merkuri bole ws Dila skt bio okeh🤩 . ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

Testimoni‼️ .

Road to kulit sihat🥰👍 .

Anyone nak kulit sihat tanpa bahan merkuri bole ws Dila skt bio okeh🤩 . ❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
10 0 30 October, 2019

Nak pakai produk berkualiti dunia pada harga berbaloi?

Wajib la join marykay *ANTARA KELEBIHAN MENJADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY :* -Mendapat harga istimewa dari hasil belian
30-40% discount - belian secara online dimana saja berada - kelas education percuma seluruh malaysia - #kepuasanpelanggan 💯% #marykayperak
#marykayperakmalaysia
#marykayipoh
#marykaykampar
#marykaymakeup
#marykayseberangjaya
#marykayjuru
#marykaykedah
#skincaretip
#skincareroutine
#nakkulitsihat
#nakcantik
#nakkulitflawless
#nakgebu
#naklawa
#nakduit
#buatduit
#bisnesonline
#bisnesmarykay
#makeupremover
#kakimakeup
#makeupviral
#makeupharian

Nak pakai produk berkualiti dunia pada harga berbaloi?

Wajib la join marykay *ANTARA KELEBIHAN MENJADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY :* -Mendapat harga istimewa dari hasil belian 
30-40% discount - belian secara online dimana saja berada - kelas education percuma seluruh malaysia -#kepuasanpelanggan 💯% #marykayperak 
#marykayperakmalaysia 
#marykayipoh 
#marykaykampar 
#marykaymakeup 
#marykayseberangjaya 
#marykayjuru 
#marykaykedah 
#skincaretip 
#skincareroutine 
#nakkulitsihat 
#nakcantik 
#nakkulitflawless 
#nakgebu 
#naklawa 
#nakduit 
#buatduit 
#bisnesonline 
#bisnesmarykay 
#makeupremover 
#kakimakeup 
#makeupviral 
#makeupharian
4 0 30 October, 2019

Nak pakai produk berkualiti dunia pada harga berbaloi?

Wajib la join marykay *ANTARA KELEBIHAN MENJADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY :* -Mendapat harga istimewa dari hasil belian
30-40% discount - belian secara online dimana saja berada - kelas education percuma seluruh malaysia - #kepuasanpelanggan 💯% #marykayperak
#marykayperakmalaysia
#marykayipoh
#marykaykampar
#marykaymakeup
#marykayseberangjaya
#marykayjuru
#marykaykedah
#skincaretip
#skincareroutine
#nakkulitsihat
#nakcantik
#nakkulitflawless
#nakgebu
#naklawa
#nakduit
#buatduit
#bisnesonline
#bisnesmarykay
#makeupremover
#kakimakeup
#makeupviral
#makeupharian

Nak pakai produk berkualiti dunia pada harga berbaloi?

Wajib la join marykay *ANTARA KELEBIHAN MENJADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY :* -Mendapat harga istimewa dari hasil belian 
30-40% discount - belian secara online dimana saja berada - kelas education percuma seluruh malaysia -#kepuasanpelanggan 💯% #marykayperak 
#marykayperakmalaysia 
#marykayipoh 
#marykaykampar 
#marykaymakeup 
#marykayseberangjaya 
#marykayjuru 
#marykaykedah 
#skincaretip 
#skincareroutine 
#nakkulitsihat 
#nakcantik 
#nakkulitflawless 
#nakgebu 
#naklawa 
#nakduit 
#buatduit 
#bisnesonline 
#bisnesmarykay 
#makeupremover 
#kakimakeup 
#makeupviral 
#makeupharian
1 0 30 October, 2019

Nak pakai produk berkualiti dunia pada harga berbaloi?

Wajib la join marykay *ANTARA KELEBIHAN MENJADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY :* -Mendapat harga istimewa dari hasil belian
30-40% discount - belian secara online dimana saja berada - kelas education percuma seluruh malaysia - #kepuasanpelanggan 💯% #marykayperak
#marykayperakmalaysia
#marykayipoh
#marykaykampar
#marykaymakeup
#marykayseberangjaya
#marykayjuru
#marykaykedah
#skincaretip
#skincareroutine
#nakkulitsihat
#nakcantik
#nakkulitflawless
#nakgebu
#naklawa
#nakduit
#buatduit
#bisnesonline
#bisnesmarykay
#makeupremover
#kakimakeup
#makeupviral
#makeupharian

Nak pakai produk berkualiti dunia pada harga berbaloi?

Wajib la join marykay *ANTARA KELEBIHAN MENJADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY :* -Mendapat harga istimewa dari hasil belian 
30-40% discount - belian secara online dimana saja berada - kelas education percuma seluruh malaysia -#kepuasanpelanggan 💯% #marykayperak 
#marykayperakmalaysia 
#marykayipoh 
#marykaykampar 
#marykaymakeup 
#marykayseberangjaya 
#marykayjuru 
#marykaykedah 
#skincaretip 
#skincareroutine 
#nakkulitsihat 
#nakcantik 
#nakkulitflawless 
#nakgebu 
#naklawa 
#nakduit 
#buatduit 
#bisnesonline 
#bisnesmarykay 
#makeupremover 
#kakimakeup 
#makeupviral 
#makeupharian
3 0 30 October, 2019

Nak pakai produk berkualiti dunia pada harga berbaloi?

Wajib la join marykay *ANTARA KELEBIHAN MENJADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY :* -Mendapat harga istimewa dari hasil belian
30-40% discount - belian secara online dimana saja berada - kelas education percuma seluruh malaysia - #kepuasanpelanggan 💯% #marykayperak
#marykayperakmalaysia
#marykayipoh
#marykaykampar
#marykaymakeup
#marykayseberangjaya
#marykayjuru
#marykaykedah
#skincaretip
#skincareroutine
#nakkulitsihat
#nakcantik
#nakkulitflawless
#nakgebu
#naklawa
#nakduit
#buatduit
#bisnesonline
#bisnesmarykay
#makeupremover
#kakimakeup
#makeupviral
#makeupharian

Nak pakai produk berkualiti dunia pada harga berbaloi?

Wajib la join marykay *ANTARA KELEBIHAN MENJADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY :* -Mendapat harga istimewa dari hasil belian 
30-40% discount - belian secara online dimana saja berada - kelas education percuma seluruh malaysia -#kepuasanpelanggan 💯% #marykayperak 
#marykayperakmalaysia 
#marykayipoh 
#marykaykampar 
#marykaymakeup 
#marykayseberangjaya 
#marykayjuru 
#marykaykedah 
#skincaretip 
#skincareroutine 
#nakkulitsihat 
#nakcantik 
#nakkulitflawless 
#nakgebu 
#naklawa 
#nakduit 
#buatduit 
#bisnesonline 
#bisnesmarykay 
#makeupremover 
#kakimakeup 
#makeupviral 
#makeupharian
0 0 30 October, 2019

Nak pakai produk berkualiti dunia pada harga berbaloi?

Wajib la join marykay *ANTARA KELEBIHAN MENJADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY :* -Mendapat harga istimewa dari hasil belian
30-40% discount - belian secara online dimana saja berada - kelas education percuma seluruh malaysia - #kepuasanpelanggan 💯% #marykayperak
#marykayperakmalaysia
#marykayipoh
#marykaykampar
#marykaymakeup
#marykayseberangjaya
#marykayjuru
#marykaykedah
#skincaretip
#skincareroutine
#nakkulitsihat
#nakcantik
#nakkulitflawless
#nakgebu
#naklawa
#nakduit
#buatduit
#bisnesonline
#bisnesmarykay
#makeupremover
#kakimakeup
#makeupviral
#makeupharian

Nak pakai produk berkualiti dunia pada harga berbaloi?

Wajib la join marykay *ANTARA KELEBIHAN MENJADI BEAUTY CONSULTANT MARY KAY :* -Mendapat harga istimewa dari hasil belian 
30-40% discount - belian secara online dimana saja berada - kelas education percuma seluruh malaysia -#kepuasanpelanggan 💯% #marykayperak 
#marykayperakmalaysia 
#marykayipoh 
#marykaykampar 
#marykaymakeup 
#marykayseberangjaya 
#marykayjuru 
#marykaykedah 
#skincaretip 
#skincareroutine 
#nakkulitsihat 
#nakcantik 
#nakkulitflawless 
#nakgebu 
#naklawa 
#nakduit 
#buatduit 
#bisnesonline 
#bisnesmarykay 
#makeupremover 
#kakimakeup 
#makeupviral 
#makeupharian
4 0 30 October, 2019

PROMO‼️🎉 Set Jimat 4 IN 1🔥
🌹serum
🌹cleanser
🌹sun screen
🌹scrub

Hanya RM189 ‼️😍 Woww....😳 Jom dapatkan dgn Dila. Ws dkt bio okeh❤

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

PROMO‼️🎉 Set Jimat 4 IN 1🔥
🌹serum
🌹cleanser
🌹sun screen
🌹scrub

Hanya RM189 ‼️😍 Woww....😳 Jom dapatkan dgn Dila. Ws dkt bio okeh❤

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
4 0 30 October, 2019

PROMO‼️🎉 Set Jimat 4 IN 1🔥
🌹serum
🌹cleanser
🌹sun screen
🌹scrub

Hanya RM189 ‼️😍 Woww....😳 Jom dapatkan dgn Dila. Ws dkt bio okeh❤

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

PROMO‼️🎉 Set Jimat 4 IN 1🔥
🌹serum
🌹cleanser
🌹sun screen
🌹scrub

Hanya RM189 ‼️😍 Woww....😳 Jom dapatkan dgn Dila. Ws dkt bio okeh❤

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
3 0 30 October, 2019

PROMO‼️🎉 Set Jimat 3 IN 1🔥
🌹serum
🌹cleanser
🌹sun screen

Hanya RM150 ‼️😍 Woww....😳 Jom dapatkan dgn Dila. Ws dkt bio okeh❤

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

PROMO‼️🎉 Set Jimat 3 IN 1🔥
🌹serum
🌹cleanser
🌹sun screen

Hanya RM150 ‼️😍 Woww....😳 Jom dapatkan dgn Dila. Ws dkt bio okeh❤

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
5 0 30 October, 2019

PROMO‼️🎉 Set Jimat 3 IN 1🔥
🌹serum
🌹cleanser
🌹sun screen

Hanya RM150 ‼️😍 Woww....😳 Jom dapatkan dgn Dila. Ws dkt bio okeh❤

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

PROMO‼️🎉 Set Jimat 3 IN 1🔥
🌹serum
🌹cleanser
🌹sun screen

Hanya RM150 ‼️😍 Woww....😳 Jom dapatkan dgn Dila. Ws dkt bio okeh❤

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
1 0 30 October, 2019

Makeup bajet tetap flowless glowing Harga promo menjimatkan RM123.
.
Penjimatan pengunaan 6-8 bulan
.
Mehh PM zah cepat wsap ⤵️.
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
..
#nakkulitsihat #nakkulitflawless #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykayampang #marykayselayang #marykaytamanmelati #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayperak #marykayshahalam #marykaysubang #marykayputrajaya #marykaysemenyih

Makeup bajet tetap flowless glowing Harga promo menjimatkan RM123.
.
Penjimatan pengunaan 6-8 bulan
.
Mehh PM zah cepat wsap ⤵️.
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
..
#nakkulitsihat #nakkulitflawless #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykayampang #marykayselayang #marykaytamanmelati #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayperak #marykayshahalam #marykaysubang #marykayputrajaya #marykaysemenyih
2 0 30 October, 2019

Magic potion 😱..ehh tak2..ni #advanceserum Bougas Beauty..
.
.
Wajib istiqamah dengan advance serum ni kalau nak cantik..
.
.
BOUGAS SERUM - dihasilkan daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi & berfungsi untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, kulit kusam, berminyak, kering & sensitif - sebotol boleh tahan selama 1bulan setengah sehingga ke 2bulan penggunaan (20ml) - RM75 sahaja(postage RM8SM/RM12SS)
.
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat

Magic potion 😱..ehh tak2..ni #advanceserum Bougas Beauty..
.
.
Wajib istiqamah dengan advance serum ni kalau nak cantik..
.
.
BOUGAS SERUM - dihasilkan daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi & berfungsi untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, kulit kusam, berminyak, kering & sensitif - sebotol boleh tahan selama 1bulan setengah sehingga ke 2bulan penggunaan (20ml) - RM75 sahaja(postage RM8SM/RM12SS)
.
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA 
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat
5 0 29 October, 2019

Untuk menjaga kulit tubuhmu tetap sehat, kamu perlu memperhatikan kelembapannya. Untuk menjaga kelembapan kulit itulah, body lotion hadir sebagai solusi. Kamu pemilik kulit kering secara khusus sangat disarankan untuk menggunakan body lotion yang mampu melembapkan. Tapi, tidak semua orang tahu cara dan waktu yang tepat pakai body lotion lho.
Berikut waktu yang tepat menggunakan body lotion :
1. Setelah mandi
2. Sebelum berolahraga
3. Saat diruangan ber Ac
4. Sebelum tidur
.
.
Konsultasi online/wa di : 08117888309
Follow ig dan web kami : @aufarclinic @aufarskincare @akupunturpalembang
www.aufarclinic.com
.
.
#aufarskincare #ayudewi #ayutingting #handbodyampuh #nakkulitputih #nakkulitcerah #nakkulitflawless #nakkulitglowing #nakkulitsihatcantik #cerahkulit #caramencerahkankulit #kulitlembabdankencang #kulitputihsehat #kulitputihpermanen #kulitputihbercahaya

Untuk menjaga kulit tubuhmu tetap sehat, kamu perlu memperhatikan kelembapannya. Untuk menjaga kelembapan kulit itulah, body lotion hadir sebagai solusi. Kamu pemilik kulit kering secara khusus sangat disarankan untuk menggunakan body lotion yang mampu melembapkan. Tapi, tidak semua orang tahu cara dan waktu yang tepat pakai body lotion lho.
Berikut waktu yang tepat menggunakan body lotion :
1. Setelah mandi
2. Sebelum berolahraga
3. Saat diruangan ber Ac
4. Sebelum tidur
.
.
Konsultasi online/wa di : 08117888309
Follow ig dan web kami : @aufarclinic @aufarskincare @akupunturpalembang
www.aufarclinic.com
.
.
#aufarskincare #ayudewi #ayutingting #handbodyampuh #nakkulitputih #nakkulitcerah #nakkulitflawless #nakkulitglowing #nakkulitsihatcantik #cerahkulit #caramencerahkankulit #kulitlembabdankencang #kulitputihsehat #kulitputihpermanen #kulitputihbercahaya
7 0 29 October, 2019

Siapa je suka kan bila pori muka nampak terlalu jelas. Tapi FYI, pori muka kita ni sebenarnya tak boleh dikecilkan atau dibesarkan
.
Tapi kita boleh kurangkan penampakan pori tersebut. Kalau pengguna kita ni, dia start pakai AINAA dari 24 JULAI 2019 dan kesan AFTER dia pada 28 JULAI 2019😍
.
Untuk jalan penyelesaian masalah PORI, cari skincare yang mempunyai bahan sesuai untuk pori dan jangan skip pakai sunscreen☝🏻
.
Ingat tu! Tapi macam mana nak cari skincare yang jenis macam tu?🤔
.
Mestilah AINAA skincare😍. Jom Whatsapp Yana Cepat😘
.
‼️0134550304‼️
‼️0134550304‼️
.
@ainaabeautyofficial #ainaaskincare #AinaaCleanser #Ainaaserum #AinaaBeauty #ainaserumbaling #ainaaserumkedah #ainaaserumsik #ainaaskincarehq #ainaskincarebaling #serumviralmalaysia #serumterbaikmalaysia #ainaserumsik #serumpalinglakukeras #serumpalingberkesan #nakkulitsihat #nakkulitflawless #nakkulitcantik #nakcantik #nakflawless

Siapa je suka kan bila pori muka nampak terlalu jelas. Tapi FYI, pori muka kita ni sebenarnya tak boleh dikecilkan atau dibesarkan
.
Tapi kita boleh kurangkan penampakan pori tersebut. Kalau pengguna kita ni, dia start pakai AINAA dari 24 JULAI 2019 dan kesan AFTER dia pada 28 JULAI 2019😍
.
Untuk jalan penyelesaian masalah PORI, cari skincare yang mempunyai bahan sesuai untuk pori dan jangan skip pakai sunscreen☝🏻
.
Ingat tu! Tapi macam mana nak cari skincare yang jenis macam tu?🤔
.
Mestilah AINAA skincare😍. Jom Whatsapp Yana Cepat😘
.
‼️0134550304‼️
‼️0134550304‼️
.
@ainaabeautyofficial #ainaaskincare #AinaaCleanser #Ainaaserum #AinaaBeauty #ainaserumbaling #ainaaserumkedah #ainaaserumsik #ainaaskincarehq #ainaskincarebaling #serumviralmalaysia #serumterbaikmalaysia #ainaserumsik #serumpalinglakukeras #serumpalingberkesan #nakkulitsihat #nakkulitflawless #nakkulitcantik #nakcantik #nakflawless
4 0 29 October, 2019

Asyik lah duk mention cleanser ni special la betul ke? Ke propa je lebih..
.
Ehh awak semua ingat sis membohong ke tak kan kita nak tipu pulak dah memang betul special sebab nya ; . 🔸Sesuai untuk lelaki/wanita 🔸Sesuai untuk semua jenis kulit 🔸Sesuai untuk kulit sensitif kerana ph nya yang rendah
🔸Sesuai untuk kulit kering kerana tidak berbuih dan kandungan HA(Hyaluronic Acid) membantu melembapkan kulit
🔸Sesuai untuk kulit berminyak walaupun kandungan nya ada vco dan olive oil tp bila pakai tak rasa berminyak pun kerana vco membantu seimbangkan kandungan minyak pada kulit
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat

Asyik lah duk mention cleanser ni special la betul ke? Ke propa je lebih..
.
Ehh awak semua ingat sis membohong ke tak kan kita nak tipu pulak dah memang betul special sebab nya ; . 🔸Sesuai untuk lelaki/wanita 🔸Sesuai untuk semua jenis kulit 🔸Sesuai untuk kulit sensitif kerana ph nya yang rendah
🔸Sesuai untuk kulit kering kerana tidak berbuih dan kandungan HA(Hyaluronic Acid) membantu melembapkan kulit
🔸Sesuai untuk kulit berminyak walaupun  kandungan nya ada vco dan olive oil tp bila pakai tak rasa berminyak pun kerana vco membantu seimbangkan kandungan minyak pada kulit
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA 
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat
4 0 29 October, 2019

Assalamualaikum & Selamat Pagi..
.
.
Harap takde yang Monday Blues sebab hari ni Selasa okay 😁
.
Korang kalau beli produk Bougas Beauty jangan terus buang kotak2 dia tau sebab ada QR code so boleh collect points and redeem free gift
.
Sila la tengok tutorial yang I share ni..pastikan korang kumpul point banyak2 ye..
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat

Assalamualaikum & Selamat Pagi..
.
.
Harap takde yang Monday Blues sebab hari ni Selasa okay 😁
.
Korang kalau beli produk Bougas Beauty jangan terus buang kotak2 dia tau sebab ada QR code so boleh collect points and redeem free gift
.
Sila la tengok tutorial yang I share ni..pastikan korang kumpul point banyak2 ye..
.
Untuk pembelian whatsapp 0134522349
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#misicantiktanpamakeup
#BBSSUPERNOVA 
#TEAMDILLA
#familybougas
#teambougasbeauty
#bougasbeauty
#bougasbeautyipoh
#bougasbeautyaeonstation18
#bougasbeautymedangopeng
#bougasbeautyamanjaya
#bougasbeautymeru
#bougasbeautysimpangpulai
#bougasbeautytambun
#bougasbeautymanjoi
#bougasbeautymanjung
#bougasbeautylumut
#bougasbeautyserum
#bougasbeautyfacescrub
#advancedserum
#waterbasedserum
#faceserum
#facescrub
#elfiraloy
#skincareorganik
#serumviral #nakkulitbebasjerawat #nakkulitbebascela #nakkulitflawless #nakkulitbebasjeragat
5 0 28 October, 2019

REGISTERED WITH MOH MALAYSIA
.
Yes. product kita semua dah didaftarkan dengan MOH. Pastikan product yang uolls beli tu selamat kenudian baru cari yg serasi 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

REGISTERED WITH MOH MALAYSIA
.
Yes. product kita semua dah didaftarkan dengan MOH. Pastikan product yang uolls beli tu selamat kenudian baru cari yg serasi 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
0 0 28 October, 2019

EVERYONE FAVOURITE!
.
Dah try sekali mesti terus fall in lavvvvhhhhhhh 😍
.
Tak teringin ke nak cuba? tak kan nak tengok je? 🤪
.
Nak order boleh Click link kat bio ig ya! 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

EVERYONE FAVOURITE!
.
Dah try sekali mesti terus fall in lavvvvhhhhhhh 😍
.
Tak teringin ke nak cuba? tak kan nak tengok je? 🤪
.
Nak order boleh Click link kat bio ig ya! 🤗
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
1 0 28 October, 2019

SERUM SAKA!
.
pakai sekali lepas tu mesti nak pakai lg 😂
.
Hari2 tak nak skip pakai tau 😍
.
sesiap yang nak boleh click link kat bio ig! 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

SERUM SAKA!
.
pakai sekali lepas tu mesti nak pakai lg 😂
.
Hari2 tak nak skip pakai tau 😍
.
sesiap yang nak boleh click link kat bio ig! 😘
.

COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
3 0 28 October, 2019

FREE POSTAGE‼️🔥
.

Dgn pembelian produk Ainaa berharga RM50 ke atas kami bagi FREE POSTAGE‼️
.

Haa....yg mne nak try & nak repeat order tu ape tunggu lagiiii....smp esok (29/10/2019) sahaja tau‼️
.

Wow😳 Jom dapatkan dgn Dila cepat😊‼️
.

Jangan lepaskan peluang nie okay!😍
.

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

FREE POSTAGE‼️🔥
.

Dgn pembelian produk Ainaa berharga RM50 ke atas kami bagi FREE POSTAGE‼️
.

Haa....yg mne nak try & nak repeat order tu ape tunggu lagiiii....smp esok (29/10/2019) sahaja tau‼️
.

Wow😳 Jom dapatkan dgn Dila cepat😊‼️
.

Jangan lepaskan peluang nie okay!😍
.

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
4 0 28 October, 2019

FREE POSTAGE‼️🔥
.

Dgn pembelian produk Ainaa berharga RM50 ke atas kami bagi FREE POSTAGE‼️
.

Haa....yg mne nak try & nak repeat order tu ape tunggu lagiiii....smp esok (29/10/2019) sahaja tau‼️
.

Wow😳 Jom dapatkan dgn Dila cepat😊‼️
.

Jangan lepaskan peluang nie okay!😍
.

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

FREE POSTAGE‼️🔥
.

Dgn pembelian produk Ainaa berharga RM50 ke atas kami bagi FREE POSTAGE‼️
.

Haa....yg mne nak try & nak repeat order tu ape tunggu lagiiii....smp esok (29/10/2019) sahaja tau‼️
.

Wow😳 Jom dapatkan dgn Dila cepat😊‼️
.

Jangan lepaskan peluang nie okay!😍
.

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
7 0 28 October, 2019

Top #nakkulitflawless posts

SAYA NAK TURUN 8KG!
.
Assalamualaikum semua!
.
TruFitz sejak launch ni asyik kena RESTOK JE! Sebab apa tau? Bila ambil set ni yang TAHAN 14 HARI ini, uoalls akan dapat....
.
💖 MAKAN DAH TAK CAM NAGO! SELERA MAKAN dah terKAWAL!
💖 ANTI STRESS! Bila dah tak stress PRESTASI MENINGKAT!
💖 TAK PERLU BELI BAJU BARU! Sebab BAJU LAMA DAH MUAT BALIK!
.
Mas POS ke SELURUH MALAYSIA tau! Jimat RM8 lagi! Mas BELANJA KOS PENGHANTARAN lagi! 😱😱😱
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
Lots of love! 😍😍😍
.
#trudollykualalumpur #trudollykajang #trudollybangi #trudollyampang #trudollysemenyih #trudollybandarbarubangi #trudollyjalantar #trudollysogo #trudollybandarsripermaisuri
#trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudolly #vdolly #trufitz #trudollyteamsophie #mentor7
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuralovers #fattzuraloverz #selamattahunbaru #happynewyear #newyear2018

SAYA NAK TURUN 8KG!
.
Assalamualaikum semua!
.
TruFitz sejak launch ni asyik kena RESTOK JE!  Sebab apa tau? Bila ambil set ni yang TAHAN 14 HARI ini, uoalls akan dapat....
.
💖 MAKAN DAH TAK CAM NAGO!  SELERA MAKAN dah terKAWAL!
💖 ANTI STRESS! Bila dah tak stress PRESTASI MENINGKAT!
💖 TAK PERLU BELI BAJU BARU! Sebab BAJU LAMA DAH MUAT BALIK!
.
Mas POS ke SELURUH MALAYSIA tau! Jimat RM8 lagi! Mas BELANJA KOS PENGHANTARAN lagi! 😱😱😱
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat  atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
Lots of love! 😍😍😍
.
#trudollykualalumpur #trudollykajang #trudollybangi #trudollyampang #trudollysemenyih #trudollybandarbarubangi #trudollyjalantar #trudollysogo #trudollybandarsripermaisuri
#trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudolly #vdolly #trufitz #trudollyteamsophie #mentor7
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuralovers #fattzuraloverz #selamattahunbaru #happynewyear #newyear2018
520 2 30 December, 2018

TINGGAL 1 HARI LAGI LUCKY DRAW #trudollyteamsophie!!!
.
Assalamualaikum semua!
.
Nak maklumkan pada semua yang team kita mmg komited nak share kegembiraan pada customer2 kitorang! Siapa tak nak duit dan hadiah kan?
.
Bagaimana nak masuk lucky draw? Beli mana2 produk TruDolly. Sama ada Beauty Booster, Detox Pro, VDolly dan TruFitz! Mudah kan?
.
Hadiah2 nya ialah...
.
💰Wang Tunai RM 200 + 1 box TruDolly.
💰Wang Tunai RM 150 + 1 TruFitz
💰Wang Tunai RM 100
.
Jangan tunggu lagi! Jom join lucky draw team kita!
.
Mas nak inform uoalls yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA tau! Kombo2 #yearendsaletrudolly tu Mas BELANJA KOS PENGHANTARAN dan FREE GIFT pun ada!
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
Lots of love! 😍😍😍
.
#trudollykualalumpur #trudollykajang #trudollybangi
#trudollybandarbarubangi #trudollyampang #trudollysemenyih #trudollyjalantar #trudollysogo #trudollybandarsripermaisuri
#trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudolly #vdolly #trufitz #trudollyteamsophie #mentor7
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuralovers #fattzuraloverz #selamattahunbaru #happynewyear #newyear2018

TINGGAL 1 HARI LAGI LUCKY DRAW #trudollyteamsophie!!!
.
Assalamualaikum semua!
.
Nak maklumkan pada semua yang team kita mmg komited nak  share kegembiraan pada customer2 kitorang! Siapa tak nak duit dan hadiah kan?
.
Bagaimana nak masuk lucky draw? Beli mana2 produk TruDolly. Sama ada Beauty Booster, Detox Pro, VDolly dan TruFitz! Mudah kan?
.
Hadiah2 nya ialah...
.
💰Wang Tunai RM 200 + 1 box TruDolly.
💰Wang Tunai RM 150 + 1 TruFitz
💰Wang Tunai RM 100
.
Jangan tunggu lagi! Jom join lucky draw team kita!
.
Mas nak inform uoalls yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA tau! Kombo2 #yearendsaletrudolly tu Mas BELANJA KOS PENGHANTARAN dan FREE GIFT pun ada!
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat  atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
Lots of love! 😍😍😍
.
#trudollykualalumpur #trudollykajang #trudollybangi 
#trudollybandarbarubangi #trudollyampang #trudollysemenyih #trudollyjalantar #trudollysogo #trudollybandarsripermaisuri
#trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudolly #vdolly #trufitz #trudollyteamsophie #mentor7
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuralovers #fattzuraloverz #selamattahunbaru #happynewyear #newyear2018
506 2 30 December, 2018

TINGGAL 1 HARI LAGI LUCKY DRAW #trudollyteamsophie!!!
.
Assalamualaikum semua!
.
Nak maklumkan pada semua yang team kita mmg komited nak share kegembiraan pada customer2 kitorang! Siapa tak nak duit dan hadiah kan?
.
Bagaimana nak masuk lucky draw? Beli mana2 produk TruDolly. Sama ada Beauty Booster, Detox Pro, VDolly dan TruFitz! Mudah kan?
.
Hadiah2 nya ialah...
.
💰Wang Tunai RM 200 + 1 box TruDolly.
💰Wang Tunai RM 150 + 1 TruFitz
💰Wang Tunai RM 100
.
Jangan tunggu lagi! Jom join lucky draw team kita!
.
Mas nak inform uoalls yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA tau! Kombo2 #yearendsaletrudolly tu Mas BELANJA KOS PENGHANTARAN dan FREE GIFT pun ada!
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
Lots of love! 😍😍😍
.
#trudollykualalumpur #trudollykajang #trudollybangi #trudollyampang #trudollysemenyih #trudollyjalantar #trudollysogo #trudollybandarsripermaisuri
#trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudolly #vdolly #trufitz #trudollyteamsophie #mentor7
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuralovers #fattzuraloverz #selamattahunbaru #happynewyear #newyear2018

TINGGAL 1 HARI LAGI LUCKY DRAW #trudollyteamsophie!!!
.
Assalamualaikum semua!
.
Nak maklumkan pada semua yang team kita mmg komited nak  share kegembiraan pada customer2 kitorang! Siapa tak nak duit dan hadiah kan?
.
Bagaimana nak masuk lucky draw? Beli mana2 produk TruDolly. Sama ada Beauty Booster, Detox Pro, VDolly dan TruFitz! Mudah kan?
.
Hadiah2 nya ialah...
.
💰Wang Tunai RM 200 + 1 box TruDolly.
💰Wang Tunai RM 150 + 1 TruFitz
💰Wang Tunai RM 100
.
Jangan tunggu lagi! Jom join lucky draw team kita!
.
Mas nak inform uoalls yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA tau! Kombo2 #yearendsaletrudolly tu Mas BELANJA KOS PENGHANTARAN dan FREE GIFT pun ada!
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat  atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
Lots of love! 😍😍😍
.
#trudollykualalumpur #trudollykajang #trudollybangi #trudollyampang #trudollysemenyih #trudollyjalantar #trudollysogo #trudollybandarsripermaisuri
#trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudolly #vdolly #trufitz #trudollyteamsophie #mentor7
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuralovers #fattzuraloverz #selamattahunbaru #happynewyear #newyear2018
508 3 30 December, 2018

TruFitz by @missfazura
.
Assalamualaikum semua!
.
Jom kita dengar info TruFitz dari our lovely lady. 😍
.
TruFitz boleh bantu uoalls...
💖 BAKAR LEyMAK semulajadi!
💖 KAWALs SELERA MAKAN!
💖 IMPROVE OUR DIGESTIOoN.
💖 ANTI STRESSs!
💖 SELUAR DAN BAJU LAMA MUAT KEMBALI
💖 TURUNKAN 2 - 4KG DENGAN 1 BOX. 😘
.
COD AREA: KUALA LUMPUR - AMPANG - BANGI - KAJANG - SEMENYIH - KERAMAT - WANGSA MAJU.
.
Kitorang Pos dari hari Isnin hingga Jumaat ke seluruh Malaysia! 🇲🇾
.
Siapa2 yg prefer beli shopee boleh cari kami ya? Sebab ada kupon free pos dan coins shopee boleh redeem kan. Akaun jue911 . Senang je. Macam2 ada!
.
Ada FLASH SALE dan CRAZY SALE di ig @trudolly.mas . Boleh jenguk2 jugak. 😍
.
Whatsapp SEKARANG supaya kitorang boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia
#trudollyampang #trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudollysemenyih #trudollybangi #trudollykajang #trudollybandarbarubangi #trudollysugarscrub
#trudolly #vdolly #trufitz #dramasangat #nur2 #diamenanturahsia #dfkl #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzurafairytale #fattzuratilljannah #ame2019 #anugerahmeletopera2019

TruFitz by @missfazura
.
Assalamualaikum semua!
.
Jom kita dengar info TruFitz dari our lovely lady. 😍
.
TruFitz boleh bantu uoalls...
💖 BAKAR LEyMAK semulajadi!
💖 KAWALs SELERA MAKAN!
💖 IMPROVE OUR DIGESTIOoN.
💖 ANTI STRESSs!
💖 SELUAR DAN BAJU LAMA MUAT KEMBALI
💖 TURUNKAN 2 - 4KG DENGAN 1 BOX. 😘
.
COD AREA: KUALA LUMPUR - AMPANG - BANGI - KAJANG - SEMENYIH - KERAMAT - WANGSA MAJU.
.
Kitorang Pos dari hari Isnin hingga Jumaat ke seluruh Malaysia! 🇲🇾
.
Siapa2 yg prefer beli shopee boleh cari kami ya? Sebab ada kupon free pos dan coins shopee boleh redeem kan. Akaun jue911 . Senang je. Macam2 ada!
.
Ada FLASH SALE dan CRAZY SALE di ig @trudolly.mas . Boleh jenguk2 jugak. 😍
.
Whatsapp SEKARANG supaya kitorang boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat  atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia
#trudollyampang #trudollykeramat #trudollywangsamaju #trudollysemenyih #trudollybangi  #trudollykajang #trudollybandarbarubangi #trudollysugarscrub
#trudolly #vdolly #trufitz #dramasangat #nur2  #diamenanturahsia #dfkl #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzurafairytale #fattzuratilljannah #ame2019 #anugerahmeletopera2019
528 7 6 January, 2019

SCRUB2 JE FLAWLESS!
.
Assalamualaikum semua!
.
Since sugar scrub dijadikan free gift, banyak permintaan dari customer utk sugar scrub ni utk dijual. So apa kebaikan TruDolly Sugar Scrub ni? Mas terang ya.
.
💖 Mencerahkan kulit wajah.
💖 Menghilangkan whitehead dan blackhead.
💖 Menghilangkan parut jerawat.
💖 Menanggalkan sel kulit mati.
💖 Mengecilkan liang pori dan menegangkan kulit.
.
Mas nak inform yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 tau! Hari Isnin hingga Jumaat.
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia #facescrub
#whiteningscrub #flawless #ketiakputih #dakihilang #scrub #trudollysugarscrub
#trudollybyfazura #vdolly #trufitzbyfazura #trudollyteamsophie
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzurafairytale #fattzuratilljannah

SCRUB2 JE FLAWLESS!
.
Assalamualaikum semua!
.
Since sugar scrub dijadikan free gift, banyak permintaan dari customer utk sugar scrub ni utk dijual. So apa kebaikan TruDolly Sugar Scrub ni? Mas terang ya.
.
💖 Mencerahkan kulit wajah.
💖 Menghilangkan whitehead dan blackhead.
💖 Menghilangkan parut jerawat.
💖 Menanggalkan sel kulit mati.
💖 Mengecilkan liang pori dan menegangkan kulit.
.
Mas nak inform yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 tau! Hari Isnin hingga Jumaat.
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat  atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia #facescrub
#whiteningscrub #flawless #ketiakputih #dakihilang #scrub #trudollysugarscrub
#trudollybyfazura #vdolly #trufitzbyfazura #trudollyteamsophie
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzurafairytale #fattzuratilljannah
518 5 17 January, 2019

THROWBACK BRO ILYASA KE TURKI 2018.
.
Assalamualaikum semua!
.
Tengah belek2 google photo, mana2 yg buang kan. Sekali jumpa lak gambar2 di Turki. .
Sori ye bro ilyasa tang ambil gambar nie kureng sikit. Apo yg ado yo la. .
Mas nak inform yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 tau! Hari Isnin hingga Jumaat.
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia
#ilyasaturki2018 #trudollyteamsophie
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuratilljannah #fattzurafairytales

THROWBACK BRO ILYASA KE TURKI 2018.
.
Assalamualaikum semua!
.
Tengah belek2 google photo, mana2 yg buang kan. Sekali jumpa lak gambar2 di Turki. .
Sori ye bro ilyasa tang ambil gambar nie kureng sikit. Apo yg ado yo la. .
Mas nak inform yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 tau! Hari Isnin hingga Jumaat.
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat  atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia
#ilyasaturki2018 #trudollyteamsophie
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuratilljannah #fattzurafairytales
526 4 18 January, 2019

THROWBACK BRO ILYASA KE TURKI 2018.
.
Assalamualaikum semua!
.
Aiskrim Turki atau Dondurma kena cuba! Sedap gila. Sebab mak yg ambil dia main2 bagi aiskrim kejap je la. Kalau ladies2 kemain lama ko nak bagi ya. 😅
.
Mas nak inform yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 tau! Hari Isnin hingga Jumaat.
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia
#ilyasaturki2018 #trudollyteamsophie
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuratilljannah #fattzurafairytales

THROWBACK BRO ILYASA KE TURKI 2018.
.
Assalamualaikum semua!
.
Aiskrim Turki atau Dondurma kena cuba! Sedap gila. Sebab mak yg ambil dia main2 bagi aiskrim kejap je la. Kalau ladies2 kemain lama ko nak bagi ya. 😅
.
Mas nak inform yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 tau! Hari Isnin hingga Jumaat.
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat  atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia
#ilyasaturki2018 #trudollyteamsophie
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuratilljannah #fattzurafairytales
525 0 20 January, 2019

THROWBACK BRO ILYASA KE TURKI 2018.
.
Assalamualaikum semua!
.
Pergi Capadocia mesti lah nak naik hot air balloon! Sedihnya semua tmpt fully booked sebab masa tu Turki ada Golden Week. Cuti sambung2. So nak jadikan cerita pujuk hati naik la di Pamukkale.
.
Of course la Capadocia lagi banyak balloon dan valley yg cecantik. Next time la repeat. 😁
.
Mas nak inform yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 tau! Hari Isnin hingga Jumaat.
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia
#ilyasaturki2018 #trudollyteamsophie
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuratilljannah #fattzurafairytales

THROWBACK BRO ILYASA KE TURKI 2018.
.
Assalamualaikum semua!
.
Pergi Capadocia mesti lah nak naik hot air balloon! Sedihnya semua tmpt fully booked sebab masa tu Turki ada Golden Week. Cuti sambung2. So nak jadikan cerita pujuk hati naik la di Pamukkale.
.
Of course la Capadocia lagi banyak balloon dan valley yg cecantik. Next time la repeat. 😁
.
Mas nak inform yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 tau! Hari Isnin hingga Jumaat.
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat  atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia
#ilyasaturki2018 #trudollyteamsophie
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzuratilljannah #fattzurafairytales
518 1 20 January, 2019

TAHNIAH BUAT Nor Syafiqah @syfqhyns!
.
Assalamualaikum semua!
.
Tahniah Nor Syafiqah @syfqhyns. Dapat SATU (1) box TruFitz percuma! Minta DM ya utk claim hadiah.
.
Terima kasih pada semua yg turut serta dlm contest ni. InsyaAllah kita akan buat lagi next time. 😊
.
Mas nak inform yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 tau! Hari Isnin hingga Jumaat.
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia #trudollykajang
#trudollybangi
#trudollybandarbarubangi #trudollyampang #trudollysemenyih #trudollyjalantar
#trudollysogo #trudollybandarsripermaisuri
#trudollykeramat #trudollywangsamaju
#trudollysugarscrub
#trudolly #vdolly #trufitz #trudollyteamsophie
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzurafairytale #fattzuratilljannah

TAHNIAH BUAT Nor Syafiqah @syfqhyns!
.
Assalamualaikum semua!
.
Tahniah Nor Syafiqah @syfqhyns. Dapat SATU (1) box TruFitz percuma! Minta DM ya utk claim hadiah.
.
Terima kasih pada semua yg turut serta dlm contest ni. InsyaAllah kita akan buat lagi next time. 😊
.
Mas nak inform yg Mas POS ke SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 tau! Hari Isnin hingga Jumaat.
.
Whatsapp Mas SEKARANG supaya Mas boleh bantu untuk #nakkulitflawless #nakkurussihat  atau pun #masalahdalamanwanita ok?
.
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
- - -> 010. 22. 56. 911
.
#trudollykualalumpur
#trudollymalaysia #trudollykajang 
#trudollybangi 
#trudollybandarbarubangi #trudollyampang #trudollysemenyih #trudollyjalantar 
#trudollysogo #trudollybandarsripermaisuri
#trudollykeramat #trudollywangsamaju 
#trudollysugarscrub
#trudolly #vdolly #trufitz #trudollyteamsophie
#lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda
#kankukejarcintakamu #fattzuratiedtheknot #fattzura #fattzurafairytale #fattzuratilljannah
511 4 20 January, 2019