#nakkulitsihat Instagram Photos & Videos

nakkulitsihat - 9.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakkulitsihat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
5.7
Average comment
0.3
Posts with video
16/36
Posts with photo
20/36

Hashtag Popularity

#BeritaBaik - EXCLUSIVE PROMO 11.11 PROMOSI SEMUA PRODUK DISKAUN 11% + SPECIAL GIFT SAMPAI MALAM NI SAJE!!!
.

Jom dapatkan DISKAUN 11% bagi setiap pembelian SET DERMALENE SKINCARE, SCRUB DERMALENE, LOOSE ITEM DERMALENE SKINCARE, SUNBLOCK HELIOCARE 360. Setiap pembelian akan dapat SPECIAL GIFT. .

TUNTUT Setiap pembelian Dermalene Skincare anda dengan saya @dermalene.skincare anda akan dapat 👇
.
. ✅ SPECIAL GIFT FACIAL WASH TOOL (terhad)
.
. ✅ SPECIAL GIFT POUCH BEG (terhad)
.

Harga yang sangat-sangat jimat untuk uolss yang masih belum grab lagi Dermalene Skincare.
.

Jom cepat2 grab sementara harga tengah Kaw kaw murah dan sebelum kehabisan stok.Jangan terlepas tawaran istimewa ini sebelum terlambat okey 😘
.

Untuk info lebih details & Fast respond uolls direct klik lin wasap 📲 01151475805 di BIO .

P/s: Set Skincare boleh tahan untuk 3- 4bulan, Sunblock Heliocare tahan 5-6 bulan pemakaian tau?? Jimat sangat!
.

FREE CONSULT🤗

#BeritaBaik - EXCLUSIVE PROMO 11.11 PROMOSI SEMUA PRODUK DISKAUN 11% + SPECIAL GIFT SAMPAI MALAM NI SAJE!!!
.

Jom dapatkan DISKAUN 11% bagi setiap pembelian SET DERMALENE SKINCARE, SCRUB DERMALENE, LOOSE ITEM DERMALENE SKINCARE, SUNBLOCK HELIOCARE 360. Setiap pembelian akan dapat SPECIAL GIFT. .

TUNTUT Setiap pembelian Dermalene Skincare anda dengan saya @dermalene.skincare anda akan dapat 👇
.
. ✅ SPECIAL GIFT FACIAL WASH TOOL (terhad)
.
. ✅ SPECIAL GIFT POUCH BEG (terhad)
.

Harga yang sangat-sangat jimat untuk uolss yang masih belum grab lagi Dermalene Skincare.
.

Jom cepat2 grab sementara harga tengah Kaw kaw murah dan sebelum kehabisan stok.Jangan terlepas tawaran istimewa ini sebelum terlambat okey 😘
.

Untuk info lebih details & Fast respond uolls direct klik lin wasap 📲 01151475805 di BIO .

P/s: Set Skincare boleh tahan untuk 3- 4bulan, Sunblock Heliocare tahan 5-6 bulan pemakaian tau?? Jimat sangat!
.

FREE CONSULT🤗
2 1 6 hours ago

Testimoni panasss‼️
.

8 hari je jerawat dh kecut🤩
.

Road to kulit sihat🥰
.

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers

Testimoni panasss‼️
.

8 hari je jerawat dh kecut🤩
.

Road to kulit sihat🥰
.

WS kat bio skrg utk dapatkn Produk Ainaa😍
❤ Sy bantu anda smp dpt kulit yg sihat & flawless
❤ Sy bg anda FREE gift yg menarik😍

FREE DELIVERY area KL SENTRAL, UKM BANGI & KPTM BANGI🚗
DELIVERY area BANGI, PUTRAJAYA & KAJANG🚗
POSTAGE SETIAP HARI🚚

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #codukmbangi #codkptmbangi #codklsentral #freedelivery #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakkulitflawless #ninavengers
2 0 8 hours ago

Cara pakai 'Acne Stopper' 🌻 banyak kelebihan selain daripada toner ia jugak boleh dijadikan sebagai make-up setting spray supaya make-up lebih long lasting, glowing & paling penting dia menghalang daripada bakteria membiak diatas permukaan kulit..rugi kalau x cuba produk 2in1 ni sebab ia mmg sangat berbaloi 💰.
.
Formulasi Acne Stopper ini terdiri daripada herba yg mengandungi pelbagai jenis manfaat:
1. Mugwort 🌿
- Memiliki manfaat anti-bakteria yang tinggi.
- Mampu merawat kulit yang berjerawat, sensitif & parut hitam.
- Vitamin E semulajadi yang terdapat di dalam tumbuhan ini mampu membekalkan kulit kadar lembapan yang maksima.
- Membantu meredakan kemerahan & keradangan pada kulit bagi mereka yg mempunyai masalah eczema atau psoriasis.
2. Lime🍋
- Mengandungi lebih 22% vitamin C yang menggalakkan penghasilan kolagen baru.
- Mengecilkan pori-pori yang terbuka oleh kerana pertambahan keanjalan kulit.
- Mencegah jerawat & mengurangkan minyak pada wajah.
3. Rosewater🌹
- Memiliki khasiat anti-inflamasi yang mampu meredakan iritasi & kemerahan.
- Anti-oksidan daripada kandungan vitamin C yang mampu melawan radikal bebas.
- Mengandungi vitamin A, dan E yang dapat mencerahkan kulit wajah.
- Minimumkan kedutan/garis halus pada wajah
4. Honey🐝
- Bersifat anti-bakteria yg mengubati jerawat pada wajah.
- Melembapkan kulit secara alami.
- Mengurangkan minyak pada kulit sambil mengecilkan pori-pori terbuka.
- Kulit bertambah glowing & berseri.
.
.
#fungalacne #fungalacnesafe #fungal #malasseziafolliculitis #jerawatnasi #jerawatpasir #jerawat #kulitberminyak #kulitberjerawat #masalahkulit #kulitlicin #nakkulitcantik #nakkulitlicin #nakkulitsihat #nakcantik #sihat #kulit #skincare #glassskin #flawless #flawlessskin #koreanskin #skincareroutine #penjagaankulit #myownproduct #acnestopper #acnetoner #acnestoppertoner #facemistmalaysia #alhamdulillah

Cara pakai 'Acne Stopper' 🌻 banyak kelebihan selain daripada toner ia jugak boleh dijadikan sebagai make-up setting spray supaya make-up lebih long lasting, glowing & paling penting dia menghalang daripada bakteria membiak diatas permukaan kulit..rugi kalau x cuba produk 2in1 ni sebab ia mmg sangat berbaloi 💰.
.
Formulasi Acne Stopper ini terdiri daripada herba yg mengandungi pelbagai jenis manfaat:
1. Mugwort 🌿
- Memiliki manfaat anti-bakteria yang tinggi.
- Mampu merawat kulit yang berjerawat, sensitif & parut hitam.
- Vitamin E semulajadi yang terdapat di dalam tumbuhan ini mampu membekalkan kulit kadar lembapan yang maksima.
- Membantu meredakan kemerahan & keradangan pada kulit bagi mereka yg mempunyai masalah eczema atau psoriasis.
2. Lime🍋
- Mengandungi lebih 22% vitamin C yang menggalakkan penghasilan kolagen baru.
- Mengecilkan pori-pori yang terbuka oleh kerana pertambahan keanjalan kulit.
- Mencegah jerawat & mengurangkan minyak pada wajah.
3. Rosewater🌹
- Memiliki khasiat anti-inflamasi yang mampu meredakan iritasi & kemerahan.
- Anti-oksidan daripada kandungan vitamin C yang mampu melawan radikal bebas.
- Mengandungi vitamin A, dan E yang dapat mencerahkan kulit wajah.
- Minimumkan kedutan/garis halus pada wajah
4. Honey🐝
- Bersifat anti-bakteria yg mengubati jerawat pada wajah.
- Melembapkan kulit secara alami.
- Mengurangkan minyak pada kulit sambil mengecilkan pori-pori terbuka.
- Kulit bertambah glowing & berseri.
.
.
#fungalacne #fungalacnesafe #fungal #malasseziafolliculitis #jerawatnasi #jerawatpasir #jerawat #kulitberminyak #kulitberjerawat #masalahkulit #kulitlicin #nakkulitcantik #nakkulitlicin #nakkulitsihat #nakcantik #sihat #kulit #skincare #glassskin #flawless #flawlessskin #koreanskin #skincareroutine #penjagaankulit #myownproduct #acnestopper #acnetoner #acnestoppertoner #facemistmalaysia #alhamdulillah
30 4 11 hours ago

#BeritaBaik - EXCLUSIVE PROMO 11.11 PROMOSI SEMUA PRODUK DISKAUN 11% + SPECIAL GIFT SAMPAI MALAM NI SAJE!!!
.

Jom dapatkan DISKAUN 11% bagi setiap pembelian SET DERMALENE SKINCARE, SCRUB DERMALENE, LOOSE ITEM DERMALENE SKINCARE, SUNBLOCK HELIOCARE 360. Setiap pembelian akan dapat SPECIAL GIFT. .

TUNTUT Setiap pembelian Dermalene Skincare anda dengan saya @dermalene.skincare anda akan dapat 👇
.
. ✅ SPECIAL GIFT FACIAL WASH TOOL (terhad)
.
. ✅ SPECIAL GIFT POUCH BEG (terhad)
.

Harga yang sangat-sangat jimat untuk uolss yang masih belum grab lagi Dermalene Skincare.
.

Jom cepat2 grab sementara harga tengah Kaw kaw murah dan sebelum kehabisan stok.Jangan terlepas tawaran istimewa ini sebelum terlambat okey 😘
.

Untuk info lebih details & Fast respond uolls direct klik lin wasap 📲 di BIO
.

P/s: Set Skincare boleh tahan untuk 3- 4bulan, Sunblock Heliocare tahan 5-6 bulan pemakaian tau?? Jimat sangat!
.

FREE CONSULT🤗

#BeritaBaik -  EXCLUSIVE PROMO 11.11 PROMOSI SEMUA PRODUK DISKAUN  11% + SPECIAL GIFT SAMPAI MALAM NI SAJE!!!
.

Jom dapatkan DISKAUN 11%  bagi setiap pembelian SET DERMALENE SKINCARE, SCRUB DERMALENE, LOOSE ITEM DERMALENE SKINCARE, SUNBLOCK HELIOCARE 360. Setiap pembelian akan dapat SPECIAL GIFT. .

TUNTUT Setiap pembelian Dermalene Skincare anda dengan saya @dermalene.skincare anda akan dapat 👇
.
. ✅ SPECIAL GIFT FACIAL WASH TOOL (terhad)
.
. ✅ SPECIAL GIFT POUCH BEG (terhad)
.

Harga yang sangat-sangat jimat untuk uolss yang masih belum grab lagi Dermalene Skincare.
.

Jom cepat2 grab sementara harga tengah Kaw kaw murah dan sebelum kehabisan stok.Jangan terlepas tawaran istimewa ini sebelum terlambat okey 😘
.

Untuk info lebih details & Fast respond uolls direct klik lin wasap 📲 di BIO
.

P/s: Set Skincare boleh tahan untuk 3- 4bulan, Sunblock Heliocare tahan 5-6 bulan pemakaian tau?? Jimat sangat!
.

FREE CONSULT🤗
4 1 16 hours ago

Monday semuaaaa followers The Nornazf 😘😘😘 Semoga anda semua baik baik shj.

Jom kita sama2 banyakkan ibadah pada penghulu hari, Hari Jumaat ini. 🌸Dan kekal positif utk terus bersemangat untuk melakukan apa sahaja yg anda lakukan
🌸Perniagaan merupakan salah satu titik permulaan seseorang mula rasa bahagia dan kekal positif.
🌸Kerana berhadapan dgn pelbagai kerenah manusia dan situasi berbeza.
.
.
#sabunsusukambing #teamthenornazf #nakcantik #nakkulitsihat #agentwanted #dropshipwanted

Monday semuaaaa followers The Nornazf 😘😘😘 Semoga anda semua baik baik shj.

Jom kita sama2 banyakkan ibadah pada penghulu hari, Hari Jumaat ini. 🌸Dan kekal positif utk terus bersemangat untuk melakukan apa sahaja yg anda lakukan
🌸Perniagaan merupakan salah satu titik permulaan seseorang mula rasa bahagia dan kekal positif.
🌸Kerana berhadapan dgn pelbagai kerenah manusia dan situasi berbeza.
.
.
#sabunsusukambing #teamthenornazf #nakcantik #nakkulitsihat #agentwanted #dropshipwanted
7 0 17 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA!
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA! 
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale
2 0 17 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 19 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 20 hours ago

Salam uolls 🌹Selamat pagi! Moga segala urusan mahupun perancangan hari ini, Allah permudahkan dalam berkat-Nya 🤲🏻 Wah hari ni 11.11.19 la 😁 Mary Kay (MK) pun ada sale tau bagi peminat make up atau produk kecantikan! 😘

Nak mata cantik, bibir menyerlah, bau badan wangi rebutlah sale jimat ni 😍

Murah, jimat paling penting hasilnya produk luar biasa cantik 😚 🆑 sendiri dah pakai, lain macam keyakinannya, cantik uolls ☺️ #CikLavender #marykay #marykaygombak #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #nakcantik #nakkulitsihat #nakkulitbersih

Salam uolls 🌹Selamat pagi! Moga segala urusan mahupun perancangan hari ini, Allah permudahkan dalam berkat-Nya 🤲🏻 Wah hari ni 11.11.19 la 😁 Mary Kay (MK) pun ada sale tau bagi peminat make up atau produk kecantikan! 😘

Nak mata cantik, bibir menyerlah, bau badan wangi rebutlah sale jimat ni 😍

Murah, jimat paling penting hasilnya produk luar biasa cantik 😚 🆑 sendiri dah pakai, lain macam keyakinannya, cantik uolls ☺️ #CikLavender #marykay #marykaygombak#independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #nakcantik #nakkulitsihat #nakkulitbersih
0 0 22 hours ago

Are you sure that using your hands when washing your face is good enough? Like you really sure that your face is clean??? Well, if you think so….you need to see this! Let us prove you wrong hehe 😉😏
.
Cuci muka uols dengan lebih bersih dengan MEERACLE Quiver Facial Brush! Boleh dapat FREE je kot! Apa tunggu lagi? Power kot facial brush ni! Kalau ada kotoran dekat pores, mesti boleh hilang punya lah! Kita mungkin tak nampak, tapi percayalah yang bahagian hidung ada whitehead / blackhead tu akan licin sebab semua tu akan keluar lepas guna brush ni! 🥰😍✨
.
.
@meeracle.cod.terengganu
@meeracle.cod.terengganu
#teamMEERACLEzz #zuraempiremeeracle #meeracleterengganu #meeracledungun #meeraclekemaman #meeraclebesut #meeracleajil #hospitalsultanahnurzahirah #hospitaldungun #pantaipenarik #pantaibatuburuk #ajil #kualaberang #kualaterengganu #skincarebebasbahankimia #SetelahkuDimiliki #zularifin #IntanMenjadiDenganMEERACLE #coduitmbukitbesi #codkualaberang #codajilkualaterengganu #sayajualmeeracle #sayajual #bazarpaknil #assalammualaikum #likeforlikeback #likeforlikes #nakbebel #nakkulitsihat

Are you sure that using your hands when washing your face is good enough? Like you really sure that your face is clean??? Well, if you think so….you need to see this! Let us prove you wrong hehe 😉😏
.
Cuci muka uols dengan lebih bersih dengan MEERACLE Quiver Facial Brush! Boleh dapat FREE je kot! Apa tunggu lagi? Power kot facial brush ni! Kalau ada kotoran dekat pores, mesti boleh hilang punya lah! Kita mungkin tak nampak, tapi percayalah yang bahagian hidung ada whitehead / blackhead tu akan licin sebab semua tu akan keluar lepas guna brush ni! 🥰😍✨
.
.
@meeracle.cod.terengganu 
@meeracle.cod.terengganu 
#teamMEERACLEzz #zuraempiremeeracle #meeracleterengganu #meeracledungun #meeraclekemaman #meeraclebesut#meeracleajil #hospitalsultanahnurzahirah #hospitaldungun #pantaipenarik #pantaibatuburuk #ajil #kualaberang #kualaterengganu #skincarebebasbahankimia #SetelahkuDimiliki #zularifin #IntanMenjadiDenganMEERACLE #coduitmbukitbesi #codkualaberang #codajilkualaterengganu #sayajualmeeracle #sayajual#bazarpaknil #assalammualaikum #likeforlikeback #likeforlikes #nakbebel #nakkulitsihat
6 0 10 November, 2019
Alhamdulillah.. sikit je lagi ✍ lepas ni sis update parcel tracking.no dekat uolls okay! Esok sis akan buat pengeposan sebelum pukul 12pm..kalau ada sesiapa nak slit oder lagi boleh DM ye 🌸
.
.
#fungalacne #fungalacnesafe #fungal #malasseziafolliculitis #jerawatnasi #jerawatpasir #jerawat #kulitberminyak #kulitberjerawat #masalahkulit #kulitlicin #nakkulitcantik #nakkulitlicin #nakkulitsihat #nakcantik #sihat #kulit #skincare #glassskin #flawless #flawlessskin #koreanskin #skincareroutine #penjagaankulit #myownproduct #acnestopper #acnetoner #acnestoppertoner #facemistmalaysia #alhamdulillah
30 5 10 November, 2019

Alhamdulilah stock masih panas² lagi ni gais sape² berminat nak oder beby demica or momy demica cpt² wasap hana
0196745735📱
Cod✅🚗
Pos✅seluruh malaysia

#Nakputih #Nakkulitsihat
#Agentsahdemicalotionmelor

Alhamdulilah stock masih panas² lagi ni gais sape² berminat nak oder beby demica or momy demica cpt² wasap hana 
0196745735📱
Cod✅🚗
Pos✅seluruh malaysia

#Nakputih #Nakkulitsihat
#Agentsahdemicalotionmelor
2 0 10 November, 2019

[ HARGA PROMO 9 NOV - 11NOV]
.
PAKEJ PRMO ⤵️⤵️
.

PAKEJ 1 : 2 item (ITEM 1 WAJIB SERUM).
Total - RM5. *Exclude Postage*

PAKEJ 2 : 3 item (ITEM 1 WAJIB SERUM).
Total - RM5. *Postage Free*
.
Jom dapatkan BOUGAS BEAUTY dengan Shira
0193418781 atau tekan link dekat bio

#bougasbeautyserum #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautybangi #bougasserumcyberjaya #bougasbeautydengkil #bougasbeautykotawarisan #bougasbeautysepang #klia #bbsonfire #nakkulitsihat #blissfulsale #bougasbeautyserum

[ HARGA PROMO 9 NOV - 11NOV]
.
PAKEJ PRMO ⤵️⤵️
.

PAKEJ 1 : 2 item (ITEM 1 WAJIB SERUM).
Total - RM5. *Exclude Postage*

PAKEJ 2 : 3 item (ITEM 1 WAJIB SERUM).
Total - RM5. *Postage Free*
.
Jom dapatkan BOUGAS BEAUTY dengan Shira
0193418781 atau tekan link dekat bio

#bougasbeautyserum #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautybangi #bougasserumcyberjaya #bougasbeautydengkil #bougasbeautykotawarisan #bougasbeautysepang #klia #bbsonfire #nakkulitsihat #blissfulsale #bougasbeautyserum
5 0 10 November, 2019

Promo bulan nie... Hakak sertakan kelebihannya nya sekali... #nakkulitsihat
#nakkulitcantik
#nakcubafree
#naktestfree
Mai watsap hakak... #0123941594

Promo bulan nie... Hakak sertakan kelebihannya  nya sekali... #nakkulitsihat 
#nakkulitcantik 
#nakcubafree 
#naktestfree 
Mai watsap hakak... #0123941594
3 0 10 November, 2019

BEAUTY DRINK
Rasa sedikit pahit lemon.seakan2 air detox lemon

Sem : RM9.90 sepeket
Sbh/Sar : RM11.40 sepeket
Pos sem 1-5peket rm8.50
Pos ss 1-5 peket rm12
Sepeket untuk seminggu
.
Bahan2 utama
Rosebud,stevia,lemon kering
.
Kelebihan:
Menegangkan Kulit
.
Awet muda
.
Mecerahkan Kulit
.
Membuang toksin
.
Menghapuskan jerawat
.
Menghilangkan parut
.
Memudarkan jeragat
.
Menaikkan seri wajah dan seri rona kemerahan kulit wajah
.
Menghilangkan stress
.
Membangkitkan aura positif
.
Mengaktifkan tisu2 kulit yang rosak
.
Melancarkan penggantian sel-sel kulit mati
.
Kesan Pengambilan:
1. Seawal 1-2 minggu pengambilan, kulit akan berseri, bersih, halus, lembut serta kemerah-merahan, Jerawat cepat mengecut (bergantung pada hormon) dan luka akan pulih. Kuku akan nampak berkilauan dan sihat
.

2. Dgn Pengambilan secara konsistan kulit akan berasa tegang, parut akan menghilang dan pudar bagi parut-parut degil serta jeragat
.
3. Setiap kali selepas minum badan akan berasa segar disamping dapat membangkitkan aura positif dan mengurangkan stress serta merta
.
Sesuai diminum oleh:
wanita dan lelaki bagi semua peringkat umur. Ibu mengandung dan sedang berpantang. Kanak-kanak berusia 12 tahun dan keatas
.
Cara penggunaan:
Cuci bahan2 (sepeket) dengan penapis, didihkan 2 liter air masak/mineral kedalam periuk, masukkan bahan2 yg telah dibasuh, reneh selama sejam Apabila air rebusan telah sejuk,tapis bahan2 dan simpan air rebusan sahaja di dalam peti sejuk
.
Cara minum:
Tuang separuh cawan air rebusan kemudian campur dengan air panas agar air rebusan menjadi suam. Diminum suam untuk kesan yang maksimum.minum 2-3 kali sehari
.
Contoh : bangun tidur, sebelum lunch @ sebelum tidur
.
Juga Boleh diambil bersama slimming drink & milkbooster cuma perlu jarakkan masa sedikit
.
Contoh : bangun pagi minum beauty, semasa sarapan minum slimming & selepas sarapan minum milkbooster.ulang langkah yg sama untuk lunch & dinner
.
Wasap ieda 🌿 0196699502🌿 to order dekat kite COD 🚗 🚗🚗 yang jauh kite POS 📮 📮📮 rugi kalau x cuba Uuoollllss 😃
.
#seridarassbeautydrinktea #seridarassputrajaya #putrajaya #naksihat #nakcantik #naksihatcantik #nakkurussihat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitpinkish

BEAUTY DRINK
Rasa sedikit pahit lemon.seakan2 air detox lemon

Sem : RM9.90 sepeket 
Sbh/Sar : RM11.40 sepeket
Pos sem 1-5peket rm8.50
Pos ss 1-5 peket rm12
Sepeket untuk seminggu
.
Bahan2 utama
Rosebud,stevia,lemon kering
.
Kelebihan:
Menegangkan Kulit
.
Awet muda
.
Mecerahkan Kulit
.
Membuang toksin
.
Menghapuskan jerawat
.
Menghilangkan parut
.
Memudarkan jeragat
.
Menaikkan seri wajah dan seri rona kemerahan kulit wajah
.
Menghilangkan stress
.
Membangkitkan aura positif
.
Mengaktifkan tisu2 kulit yang rosak
.
Melancarkan penggantian sel-sel kulit mati
.
Kesan Pengambilan:
1. Seawal 1-2 minggu pengambilan, kulit akan berseri, bersih, halus, lembut serta kemerah-merahan, Jerawat cepat mengecut (bergantung pada hormon) dan luka akan pulih. Kuku akan nampak berkilauan dan sihat
.

2. Dgn Pengambilan secara konsistan kulit akan berasa tegang, parut akan menghilang dan pudar bagi parut-parut degil serta jeragat
.
3. Setiap kali selepas minum badan akan berasa segar disamping dapat membangkitkan aura positif dan mengurangkan stress serta merta
.
Sesuai diminum oleh:
wanita dan lelaki bagi semua peringkat umur. Ibu mengandung dan sedang berpantang. Kanak-kanak berusia 12 tahun dan keatas
.
Cara penggunaan:
Cuci bahan2 (sepeket) dengan penapis, didihkan 2 liter air masak/mineral kedalam periuk, masukkan bahan2 yg telah dibasuh, reneh selama sejam Apabila air rebusan telah sejuk,tapis bahan2 dan simpan air rebusan sahaja di dalam peti sejuk
.
Cara minum:
Tuang separuh cawan air rebusan kemudian campur dengan air panas agar air rebusan menjadi suam. Diminum suam untuk kesan yang maksimum.minum 2-3 kali sehari
.
Contoh : bangun tidur, sebelum lunch @ sebelum tidur
.
Juga Boleh diambil bersama slimming drink & milkbooster cuma perlu jarakkan masa sedikit
.
Contoh : bangun pagi minum beauty, semasa sarapan minum slimming & selepas sarapan minum milkbooster.ulang langkah yg sama untuk lunch & dinner
.
Wasap ieda 🌿 0196699502🌿 to order dekat kite COD 🚗 🚗🚗 yang jauh kite POS 📮 📮📮 rugi kalau x cuba Uuoollllss 😃
.
#seridarassbeautydrinktea#seridarassputrajaya#putrajaya#naksihat#nakcantik#naksihatcantik#nakkurussihat#nakkulitcantik#nakkulitsihat#nakkulitpinkish
0 0 10 November, 2019

Korang tahu tak kulit muka kendur ataupun kedutan boleh buat muka tua dari usia? Pakailah skincare atau makeup mahal sekalipun tapi kalau muka kendur tetap nampak jauh lebih tua dari usia. Seram kan? .
.
.
Ambil masa 1 minit je setiap hari buat urutan ini sebelum keluar rumah. Nahh ini perkongsian Shah Arilz, Fisioterapi yang berkongsi 4 teknik urutan awet muda, menganjalkan, melancarkan aliran darah dan bantu kita tampil awet muda.
.
.
1️⃣ TEKNIK 1 :
1. Mulakan dari bahagian bawah mulut
2. Gunakan 2 jari, secara perlahan dan berikan sedikit tekanan pada wajah, tarik ke atas.
3. Ulang teknik ini selama 15 kali.
❗️ Membantu otot wajah untuk mendapatkan pengaliran darah yang lancar.
.
.
2️⃣ TEKNIK 2 :
1. Kemudian gunakan ibu jari tangan dan tarik di tepi sisi hidung dengan memberikan sedikit tekanan pada wajah
2. Urutan yang dilakukan mestilah hanya pada satu arah sahaja iaitu arah ke atas
❗️ Tujuannya bagi mengelakkan otot muka menjadi kendur ke bawah.
.
.
3️⃣ TEKNIK 3 :
1. Seterusnya, urutan dibahagian kening dan kelopak mata
2. Gunakan jari telunjuk dan secara perlahan dengan memberikan sedikit tekanan lakukan urutan dalam bentuk C kebawah ianya mengikut bentuk otot muka yang berada di sekitar itu.
❗️ Tujuannya membantu otot-otot atas muka mendapatkan aliran darah yang baik.
.
.
4️⃣ TEKNIK 4 :
1. Cara terakhir, lakukan urutan kearah dagu dan keatas
2. Lakukan proses urutan sebanyak 15 kali. Tarik dan berikan sedikit tekanan keatas wajah.
❗️ Bertujuan membuang lemak, mengurangkan double chin serta membantu pelancaran darah pada wajah.
.
.
Teknik ini salah satu alternatif untuk membantu mnegurangkan proses penuaan, menaikkan seri wajah, melancarkan perjalanan darah, mengurangkan tekanan dan kedutan di muka, dan membantu wajah kelihatan awet muda. WAJIB tag kawan2 untuk kongsi teknik terbaik ni. .
.
.

#nsabeautyserum #nsabeautyofficial #mirafilzah #gegarvaganza2019 #ainaserum #nsabeautykelantan #nsabeautykl #nsabeautyklang #nakkulitcantik #nakkulitsihat #comboset #meletop #siscantik #jomcantiksama2 #nsabeautycleanser #neelofar #ainaaserum #ainaabeauty #cantik #nakcantik

Korang tahu tak kulit muka kendur ataupun kedutan boleh buat muka tua dari usia? Pakailah skincare atau makeup mahal sekalipun tapi kalau muka kendur tetap nampak jauh lebih tua dari usia. Seram kan? .
.
.
Ambil masa 1 minit je setiap hari buat urutan ini sebelum keluar rumah. Nahh ini perkongsian Shah Arilz, Fisioterapi yang berkongsi 4 teknik urutan awet muda, menganjalkan, melancarkan aliran darah dan bantu kita tampil awet muda.
.
.
1️⃣ TEKNIK 1 :
1. Mulakan dari bahagian bawah mulut
2. Gunakan 2 jari, secara perlahan dan berikan sedikit tekanan pada wajah, tarik ke atas.
3. Ulang teknik ini selama 15 kali.
❗️ Membantu otot wajah untuk mendapatkan pengaliran darah yang lancar.
.
.
2️⃣ TEKNIK 2 :
1. Kemudian gunakan ibu jari tangan dan tarik di tepi sisi hidung dengan memberikan sedikit tekanan pada wajah
2. Urutan yang dilakukan mestilah hanya pada satu arah sahaja iaitu arah ke atas
❗️ Tujuannya bagi mengelakkan otot muka menjadi kendur ke bawah.
.
.
3️⃣ TEKNIK 3 :
1. Seterusnya, urutan dibahagian kening dan kelopak mata
2. Gunakan jari telunjuk dan secara perlahan dengan memberikan sedikit tekanan lakukan urutan dalam bentuk C kebawah ianya mengikut bentuk otot muka yang berada di sekitar itu.
❗️ Tujuannya membantu otot-otot atas muka mendapatkan aliran darah yang baik.
.
.
4️⃣ TEKNIK 4 :
1. Cara terakhir, lakukan urutan kearah dagu dan keatas
2. Lakukan proses urutan sebanyak 15 kali. Tarik dan berikan sedikit tekanan keatas wajah.
❗️ Bertujuan membuang lemak, mengurangkan double chin serta membantu pelancaran darah pada wajah.
.
.
Teknik ini salah satu alternatif untuk membantu mnegurangkan proses penuaan, menaikkan seri wajah, melancarkan perjalanan darah, mengurangkan tekanan dan kedutan di muka, dan membantu wajah kelihatan awet muda. WAJIB tag kawan2 untuk kongsi teknik terbaik ni. .
.
.

#nsabeautyserum #nsabeautyofficial #mirafilzah #gegarvaganza2019 #ainaserum #nsabeautykelantan #nsabeautykl #nsabeautyklang #nakkulitcantik #nakkulitsihat #comboset #meletop #siscantik #jomcantiksama2 #nsabeautycleanser #neelofar #ainaaserum #ainaabeauty #cantik #nakcantik
8 0 10 November, 2019

Kalau tadi yang lelaki nak kan pasangan dia mempunyai kulit yang sihat dan cantik
.
So kali ni, yang perempuan pun nak kan pasangan dia mempunyai kulit yang sihat juga😍
.
Bak kata orang, FIRST IMPRESSION tu paling penting. Bukan dalam isu hubungan sahaja tau, malah dalam mencari pekerjaan pun memainkan peranan yang penting☝🏻
.
Jadi yang LELAKI , pastikan kulit korang pun terjaga dan sihat okay❤️ #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #syafiqahaina #mirafilzah #jannanick #nsabeautykelantan #nsabeautykl #nsabeautyklang #nakkulitcantik #nakkulitsihat #comboset #meletop #siscantik #jomcantiksama2 #nsabeautycleanser #neelofa #ainaaserum #ainaabeauty #cantik #nakcantik #ainabeautykotabharu

Kalau tadi yang lelaki nak kan pasangan dia mempunyai kulit yang sihat dan cantik
.
So kali ni, yang perempuan pun nak kan pasangan dia mempunyai kulit yang sihat juga😍
.
Bak kata orang, FIRST IMPRESSION tu paling penting. Bukan dalam isu hubungan sahaja tau, malah dalam mencari pekerjaan pun memainkan peranan yang penting☝🏻
.
Jadi yang LELAKI , pastikan kulit korang pun terjaga dan sihat okay❤️ #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #syafiqahaina #mirafilzah #jannanick #nsabeautykelantan #nsabeautykl #nsabeautyklang #nakkulitcantik #nakkulitsihat #comboset #meletop #siscantik #jomcantiksama2 #nsabeautycleanser #neelofa #ainaaserum #ainaabeauty #cantik #nakcantik #ainabeautykotabharu
8 0 10 November, 2019

WOWWW SKIN MAKIN FLAWLESS😍 Betul la orang cakap kan first impression adalah rupa kita, bak kata orang enak mata memandang😍
.
Harini @nsabeauty.momo dia sharekan progress skin dia dari tahun 2017 sehinggalah sekarang
.
Maksudnya hampir setahun dia apply produk AINAA😍 and @nsabeauty.momo nak pesan yang "PRODUK NI BUKAN PRODUK MERKURI, JADI BUKAN HARINI PAKAI ESOK DAH CANTIK☝🏻"
.
So lepas ni no more lagi excuse yang lelaki tak perlu jaga muka ye😘 #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #syafiqahaina #mirafilzah #jannanick #nsabeautykelantan #nsabeautykl #nsabeautyklang #nakkulitcantik #nakkulitsihat #comboset #meletop #siscantik #jomcantiksama2 #nsabeautycleanser #neelofa #ainaaserum #ainaabeauty #cantik #nakcantik #ainabeautykotabharu

WOWWW SKIN MAKIN FLAWLESS😍 Betul la orang cakap kan first impression adalah rupa kita, bak kata orang enak mata memandang😍
.
Harini @nsabeauty.momo dia sharekan progress skin dia dari tahun 2017 sehinggalah sekarang
.
Maksudnya hampir setahun dia apply produk AINAA😍 and @nsabeauty.momo nak pesan yang "PRODUK NI BUKAN PRODUK MERKURI, JADI BUKAN HARINI PAKAI ESOK DAH CANTIK☝🏻"
.
So lepas ni no more lagi excuse yang lelaki tak perlu jaga muka ye😘  #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #syafiqahaina #mirafilzah #jannanick #nsabeautykelantan #nsabeautykl #nsabeautyklang #nakkulitcantik #nakkulitsihat #comboset #meletop #siscantik #jomcantiksama2 #nsabeautycleanser #neelofa #ainaaserum #ainaabeauty #cantik #nakcantik #ainabeautykotabharu
7 0 10 November, 2019

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
4 0 10 November, 2019

Hai.. Nak cantik macam pelakon korea? Kenapa Korean Beauty?
I am sharing the Korean Beauty tips with u.. Let's enjoy the process😘

#skincaresteps
#nakkulitsihat
#nakcantik
#rose.shcmarykaybc

Hai.. Nak cantik macam pelakon korea? Kenapa Korean Beauty? 
I am sharing the Korean Beauty tips with u.. Let's enjoy the process😘

#skincaresteps
#nakkulitsihat
#nakcantik
#rose.shcmarykaybc
4 0 10 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
- 
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 10 November, 2019

Do you have any of this problem?
.
❤️ lazy to clean your face after a long day before bed
❤️ lazy to remove makeup
❤️ need a fast solution for makeup removal before solat
❤️ face too oily
❤️ face too dry and flaky
❤️ hate that tight feeling after cleansing
❤️ blackhead and whitehead
❤️ waterproof makeup takes too long to remove
❤️ need one step solution for cleaning and removing makeup at once
❤️ dirty pores that need deep cleansing
❤️ cleanser is not pH skin friendly (5.5)
❤️sensitive skin
❤️flaky and scalp with dandruff
.
Then we highly suggest you try our makeup melter as your cleanser! .
Click link at bio to order dear🌹
.
#eydaafairies #ferrarossabeauty #makeupmelterferrarossa #makeupmelter #cleanser #beautybyeydaa #beauty #nakcantik #nakkulitsihat #nakglow #sayajual #selangor #kl #bandarsunway #mentaricourtapartment

Do you have any of this problem?
.
❤️ lazy to clean your face after a long day before bed
❤️ lazy to remove makeup
❤️ need a fast solution for makeup removal before solat
❤️ face too oily
❤️ face too dry and flaky
❤️ hate that tight feeling after cleansing
❤️ blackhead and whitehead
❤️ waterproof makeup takes too long to remove
❤️ need one step solution for cleaning and removing makeup at once
❤️ dirty pores that need deep cleansing
❤️ cleanser is not pH skin friendly (5.5)
❤️sensitive skin
❤️flaky and scalp with dandruff
.
Then we highly suggest you try our makeup melter as your cleanser! .
Click link at bio to order dear🌹
.
#eydaafairies #ferrarossabeauty #makeupmelterferrarossa #makeupmelter #cleanser #beautybyeydaa #beauty #nakcantik #nakkulitsihat #nakglow #sayajual #selangor #kl #bandarsunway #mentaricourtapartment
3 0 9 November, 2019

It’s info time! The active ingredients in our Relaxing Makeup Melter have their own specific purposes:
.
📌Vitamin E - Melindungi dan repair our skin cells
📌Argan Oil - Melembapkan dan mengembalikan keanjalan kulit
📌Aloe Vera Oil - Anti-aging dan membantu kulit sensitive
📌Lavender Oil - Bau yang menenangkan dan mampu mengurangkan stress
.
You may start using this now kalau nak cantik in 2020 ladies🌹
.
#eydaafairies #ferrarossabeauty #makeupmelterferrarossa #makeupmelter #cleanser #makeupremover #beautybyeydaa #beauty #nakcantik #nakkulitsihat #healthierskin #sayajual #tipscantik #selangor #kl #bandarsunway #mentaricourtapartment

It’s info time! The active ingredients in our Relaxing Makeup Melter have their own specific purposes:
.
📌Vitamin E - Melindungi dan repair our skin cells
📌Argan Oil - Melembapkan dan mengembalikan keanjalan kulit
📌Aloe Vera Oil - Anti-aging dan membantu kulit sensitive
📌Lavender Oil - Bau yang menenangkan dan mampu mengurangkan stress
.
You may start using this now kalau nak cantik in 2020 ladies🌹
. 
#eydaafairies #ferrarossabeauty #makeupmelterferrarossa #makeupmelter #cleanser #makeupremover #beautybyeydaa #beauty #nakcantik #nakkulitsihat #healthierskin #sayajual #tipscantik #selangor #kl #bandarsunway #mentaricourtapartment
3 0 9 November, 2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 9 November, 2019

Siapa nak body mist Victoria's Secret ni??😍
.

Admin nak bagi FREE je dengan syarat minimum.. 🤗

Siapa nak body mist Victoria's Secret ni??😍
.

Admin nak bagi FREE je dengan syarat minimum.. 🤗
6 1 9 November, 2019

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak!
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak! 
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie
2 0 9 November, 2019

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak!
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak! 
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie
1 0 9 November, 2019

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak!
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak! 
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie
3 0 9 November, 2019

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak!
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak! 
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie
2 0 9 November, 2019

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak!
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak! 
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie
2 0 9 November, 2019

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak!
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak! 
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie
2 0 9 November, 2019

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak!
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie

BVRC ADVANCED PEMUTIH PANTAS SELURUH BADAN!! BVRC ADVANCED mampu memutihkan seluruh badan hingga putih melepak! 
KANDUNGAN
🔻Collagen
🔻Apple stemcell
🔻Rosehip
🔻Strawberry stemcell
🔻Vitamin C & E
🔻Sakura extract
🔻Pearl powder

BVRC ADVANCED yang sangat terkenal sebagai ejen kecantikan kulit semula jadi dan menjadikan kulit lebih putih gebu dan tegang!! Jom dapatkan sekarang ❤️❤️ Whatsapp bvrc adv ke

Www.wasap.my/60173312360/bvrcadvanced

#bvrcadvanced
#bvrcbukitberuntung
#bvrcoriginal
#nakputih #nakkulitcantik
#nakkulitsihat #nakglowing
#nakgebugebas #nakputihseputihgadiskorea
#bvrcperak #bvrcselangor
#teambvrcfirdanie
1 0 9 November, 2019

Top #nakkulitsihat posts

Begin  by always expecting good things to happend.❤ #mymarykaylife#marykaycareer
#mymarykayjourney #beuatybyfatinhanani
#beautyconsultantmarykay#beauty#nakkulitsihat#nakcantik#
106 9 26 January, 2019

BELLEZA COLLAGEN.
.
JOM consume Belleza Collagen !♥♥
.
BELLEZA COLLAGEN
.
♡Menjadikan kulit cerah kemerahan.
♡Menjadikan kulit glowing secara natural
♡Melembutkan, menegangksn dan menganjalkan struktur kulit.
♡Membantu mengatasi masalah kulit kusam , mngecilkan liang roma
♡Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan ton kulit
♡Mengandungi antioksidan utk melambatkn proses penuaan
♡Merawat masalah jerawat dr dlm
♡Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
♡Menghalang jangkitan pd vagina
♡menjadikam ramvut lebih hitam berkilat, sehat , bersinar, beralun
♡Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yg lebih sihat
♡Membantu menstabi-kan wanita menopaus
.
#BellezaCollagen #SofieyaBeauty #SofieyaBeautyFoundation #putihgebu #suplemenmemutihkan #nakkulitsihat #nakkulitcerah #nakkulitputih #aisy0516

BELLEZA COLLAGEN.
.
JOM consume Belleza Collagen !♥♥
.
BELLEZA COLLAGEN
.
♡Menjadikan kulit cerah kemerahan.
♡Menjadikan kulit glowing secara natural
♡Melembutkan, menegangksn dan menganjalkan struktur kulit.
♡Membantu mengatasi masalah kulit kusam , mngecilkan liang roma
♡Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan ton kulit
♡Mengandungi antioksidan utk melambatkn proses penuaan
♡Merawat masalah jerawat dr dlm
♡Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
♡Menghalang jangkitan pd vagina
♡menjadikam ramvut lebih hitam  berkilat, sehat , bersinar, beralun
♡Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yg lebih sihat
♡Membantu menstabi-kan wanita menopaus
.
#BellezaCollagen #SofieyaBeauty #SofieyaBeautyFoundation #putihgebu #suplemenmemutihkan #nakkulitsihat #nakkulitcerah #nakkulitputih #aisy0516
126 1 28 August, 2016

#BeritaBaik - DERMALENE EID AL-ADHA SALE 07/08 ~ 10/08/2019
.
.
Jom dapatkan Diskaun 10% bagi setiap pembelian DERMALENE SKINCARE + SPECIAL GIFT.
.
.
Potongan DISKAUN 10% untuk produk :-
.
✅ SET ACNE & OILY (KHAS untuk kulit berminyak & berjerawat)
.
✅ SCRUB DERMALENE (KHAS untuk membuang sel kulit mati)
.
✅ LOOSE FACIAL WASH 50ML (ACNE & OILY)
.
✅ LOOSE FACIAL WASH 50ML (DRY SKIN & ANTI AGING)
.
✅ NIGHT CREAM 50ML .

TUNTUT Setiap pembelian Dermalene Skincare anda dengan saya @dermalene.skincare
akan dapat 👇
.
.
✅ SPECIAL GIFT FACIAL WASH TOOL
✅ SPECIAL GIFT POUCH BEG
.
.
Harga yang sangat-sangat jimat untuk uolss yang masih belum grab lagi Dermalene Skincare.
.
.
Jom cepat2 grab sementara harga tengah Kaw kaw murah dan sebelum kehabisan stok.
.
.
P/s: Set Skincare boleh tahan untuk 3- 4bulan pemakaian tau?? Jimat sangat!
.
.
Cepat klik link wasap 📲 di Bio 😉
.
.
FREE CONSULT🤗

#BeritaBaik - DERMALENE EID AL-ADHA SALE 07/08 ~ 10/08/2019
.
.
Jom dapatkan Diskaun 10%  bagi setiap pembelian DERMALENE SKINCARE + SPECIAL GIFT.
.
.
Potongan DISKAUN 10% untuk produk :-
.
✅ SET ACNE & OILY (KHAS untuk kulit berminyak & berjerawat)
.
✅ SCRUB DERMALENE (KHAS untuk membuang sel kulit mati)
.
✅ LOOSE FACIAL WASH  50ML (ACNE & OILY)
.
✅ LOOSE FACIAL WASH 50ML (DRY SKIN & ANTI AGING)
.
✅ NIGHT CREAM 50ML .

TUNTUT Setiap pembelian Dermalene Skincare anda dengan saya @dermalene.skincare
akan dapat 👇
.
.
✅ SPECIAL GIFT FACIAL WASH TOOL
✅ SPECIAL GIFT POUCH BEG
.
.
Harga yang sangat-sangat jimat untuk uolss yang masih belum grab lagi Dermalene Skincare.
.
.
Jom cepat2 grab sementara harga tengah Kaw kaw murah dan sebelum kehabisan stok.
.
.
P/s: Set Skincare boleh tahan untuk 3- 4bulan pemakaian tau?? Jimat sangat!
.
.
Cepat klik link wasap 📲 di Bio 😉
.
.
FREE CONSULT🤗
4 1 6 August, 2019

GREAT NEWS EVERYONE😍😍😍
.
Audela are celebrating the moist awaited shopping fair of the year 🥳🥳 THE 11.11 SINGLES DAY 🥳🥳 with super special DISCOUNTS
.
Wow Wow Wow 🤩🤩🤩
Serius murah, serius jimat😍😍😍
.
Potongan 25% utk produk2 terpilih🤩🤩🤩😇 .
JIMAT GILERR 😎
Time to enjoy produk TERHANGAT Audela 😍😍
Free gift pun adaaaa👏🏻👏🏻🙌🏻🙌🏻
.
Grab cepat2 tauuuu‼️
.
#audelabynadzainal #audelalover #produkkurushalal #skincare #nakhilangkanparut #nakkulitsihat #nakhilangkanjeragat #jeragatpudar #skin #shoppingonline #sekmung #sekpenyu #maluapabossku #kulitlicin #flawlessskin #nakkulitcantik

GREAT NEWS EVERYONE😍😍😍
.
Audela are celebrating the moist awaited shopping fair of the year 🥳🥳 THE 11.11 SINGLES DAY 🥳🥳 with super special DISCOUNTS
.
Wow Wow Wow 🤩🤩🤩
Serius murah, serius jimat😍😍😍
.
Potongan 25% utk produk2 terpilih🤩🤩🤩😇 .
JIMAT GILERR 😎
Time to enjoy produk TERHANGAT Audela 😍😍
Free gift pun  adaaaa👏🏻👏🏻🙌🏻🙌🏻
.
Grab cepat2 tauuuu‼️
.
#audelabynadzainal #audelalover #produkkurushalal #skincare #nakhilangkanparut #nakkulitsihat #nakhilangkanjeragat #jeragatpudar #skin #shoppingonline #sekmung #sekpenyu #maluapabossku #kulitlicin #flawlessskin #nakkulitcantik
3 0 31 October, 2019

The best part of Hithion is no need to bancuh or what not. Just open the sachet, and eat! .
.
Rasa dia? Masam-masam sikit. Because it is super rich in Vitamin C. Take Hithion daily for glowing skin inside out!
.
To Order/details👇
.
CLICK LINK on bio @audelabeauty_4u
.
📱0129551157
📱0129551157
.
.
#audela #inspirasikeyakinanku #testimoniaudela #testimonihithion
#kulitcerah #glowing #bebasjerawat #bebasmerkuri #tipskulitcantik #tipssihat #nakhilangkanjerawat #jerawathilang #onlineshopping #halalskincare #sekmung #nakcantik #nakhilangkanparut #nakkulitsihat #skin #jeragatpudar

The best part of Hithion is no need to bancuh or what not. Just open the sachet, and eat! .
.
Rasa dia? Masam-masam sikit. Because it is super rich in Vitamin C. Take Hithion daily for glowing skin inside out!
.
To Order/details👇
.
CLICK LINK on bio @audelabeauty_4u
.
📱0129551157
📱0129551157
.
.
#audela #inspirasikeyakinanku #testimoniaudela #testimonihithion
#kulitcerah #glowing #bebasjerawat #bebasmerkuri #tipskulitcantik #tipssihat #nakhilangkanjerawat #jerawathilang #onlineshopping #halalskincare #sekmung #nakcantik #nakhilangkanparut #nakkulitsihat #skin #jeragatpudar
2 1 9 October, 2019

Selamat pagi sahabat kesayangan semua... Selain drpd skin supplement, idealyst pun ada skincare yang best tau.
.
Sesuai untuk semua golongan dan semua jenis kulit... kalau rasa tersalah pakai skincare, meh bertukar ke @idealystclinic skincare
.
So untuk permulaan, bole la trial yg starter kit, once serasi.... Boleh amik set besar pula 😘😘
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
✅RM100 per set .
0122766964
0122766964
@syida_royalglow
.
.
#idealystskincare #skincarebyidealyst #skincareselamat #goodskincare #ajimaura #selamatpagi #tipskecantikan #kulitsensitif #kulitkering #kulitlembut #jerawat #kulitberminyak #idealystskincarebangi #terapiinstagram #produkkecantikkan #kosmetikmalaysia #makeupmalaysia #nakkulitsihat #idealystclinic #fattzura #flawlessispriceless #erezeki #syukurselalu #mycoffeeprince #cutisekolah #pencucimukaberkualiti #sunblockspf50 #youcanduit #instaseleb #muamalaysia

Selamat pagi sahabat kesayangan semua... Selain drpd skin supplement, idealyst pun ada skincare yang best tau.
.
Sesuai untuk semua golongan dan semua jenis kulit... kalau rasa tersalah pakai skincare, meh bertukar ke @idealystclinic skincare
.
So untuk permulaan, bole la trial yg starter kit, once serasi.... Boleh amik set besar pula 😘😘
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap.  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah  pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan  dan menyekat UV.
.
✅RM100 per set .
0122766964
0122766964
@syida_royalglow
.
.
#idealystskincare #skincarebyidealyst #skincareselamat #goodskincare #ajimaura #selamatpagi #tipskecantikan #kulitsensitif #kulitkering #kulitlembut #jerawat #kulitberminyak #idealystskincarebangi #terapiinstagram #produkkecantikkan #kosmetikmalaysia #makeupmalaysia #nakkulitsihat #idealystclinic #fattzura #flawlessispriceless #erezeki #syukurselalu #mycoffeeprince #cutisekolah #pencucimukaberkualiti #sunblockspf50 #youcanduit #instaseleb #muamalaysia
135 11 24 November, 2017

‘Orang kita’ selalu kata ‘kulit cerah itu cantik manakala kulit gelap pula tidak menarik’. Ye ke?
.

Hello, Dark Is Pretty! Jangan risau sekiranya kamu berkulit gelap. Perlu tahu, kulit putih atau cerah lebih cenderung berisiko terkena kanser kulit. Bukan itu saja, pemilik kulit gelap juga dikatakan tidak perlu terlalu bimbang mengalami kedutan atau penuaan lebih cepat. .
.

Ini kerana kulit gelap mengandungi lebih banyak serat kolagen, malah serat kolagen ini juga lebih tebal. Pemilik kulit gelap, jangan bimbang... berbanggalah dengan anugerah Allah SWT kerana jika dirias dengan tepat, wajah kamu pasti ‘mengancam’.

‘Orang kita’ selalu kata ‘kulit cerah itu cantik manakala kulit gelap pula tidak menarik’. Ye ke?
.

Hello, Dark Is Pretty! Jangan risau sekiranya kamu berkulit gelap. Perlu tahu, kulit putih atau cerah lebih cenderung berisiko terkena kanser kulit. Bukan itu saja, pemilik kulit gelap juga dikatakan tidak perlu terlalu bimbang mengalami kedutan atau penuaan lebih cepat. .
.

Ini kerana kulit gelap mengandungi lebih banyak serat kolagen, malah serat kolagen ini juga lebih tebal. Pemilik kulit gelap, jangan bimbang... berbanggalah dengan anugerah Allah SWT kerana jika dirias dengan tepat, wajah kamu pasti ‘mengancam’.
13 1 24 September, 2019

SIAPA KATA DUDUK DALAM OFFICE TAK PERLU PAKAI SUNBLOCK?
.

Haa mesti ramai kan yang ingat pakai sunblock ni bila kita keluar terdedah dengan cahaya matahari je. .
.

Sebenarnya kita yang banyak kerja bermain dengan computer dan handphone ni lah yang perlu lebih berwaspada dan ambil kisah tentang pentingnya penggunaan sunblock.
.

Tahukah anda punca kepada jeragat (hyperpigmentation) bukan hanya disebabkan oleh UV rays sahaja.
.

High energy Visible light (HEVis), yang dikeluarkan oleh sinaran matahari DAN lampu indoor (computer, lampu fluoresen, lampu LED) juga mampu menembus masuk ke lapisan kulit kedua (Dermis) dan akan membuat kan pigmentasi di bawah kulit yang sedia ada lagi bertambah teruk. .
.

Kebanyakkan sunblock tak cover visible light emitted from our computer screen. Padahal visible light sebenarkan akan meresap jauh ke dalam kulit dan menghasilkan jeragat. .
.

Masih belum terlambat untuk uolls start Pakai sunblock yang betul daripada sekarang. Pakai sunblock untuk elakkan jeragat sedia ada daripada menjadi semakin teruk. .
.

The best sunblock Doctor suggest untuk protect your skin is SUNBLOCK HELIOCARE 😉. Sangattt sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit wajah yang berminyak,sensitive dan berjerawat.
.

Yang paling best sunblock heliocare ni ia bukan sahaja melindungi kulit kita daripada UVA dan UVB malah satu-satunya sunblock yang berfungsi merawat DNA kulit wajah kita yang dah rosak 😍. Yang penting 1 botol tahan 6-7 bulan pemakaian, memang sangat-sangat jimat dan berbaloi-baloi.
.

Jom reward diri sendiri 1 Sunblock heliocare untuk melindungi kulit wajah anda. Dapatkan Heliocare Sunblock di Dermalene sekarang.
.

Tuntut Setiap pembelian Sunblock Heliocare anda dengan kami @dermalene.skincare anda akan dapat 😍👇:-
.
. ✅ SPECIAL GIFT
.

Cepatt klik link wasap di Bio 😘
.

FREE CONSULT 🤗

SIAPA KATA DUDUK DALAM OFFICE TAK PERLU PAKAI SUNBLOCK?
.

Haa mesti ramai kan yang ingat pakai sunblock ni bila  kita keluar terdedah dengan cahaya matahari je. .
.

Sebenarnya kita yang banyak kerja bermain dengan computer dan handphone ni lah yang perlu lebih berwaspada dan ambil kisah tentang pentingnya penggunaan sunblock.
.

Tahukah anda punca kepada jeragat (hyperpigmentation) bukan hanya disebabkan oleh UV rays sahaja.
.

High energy Visible light (HEVis), yang dikeluarkan oleh sinaran matahari DAN lampu indoor (computer, lampu fluoresen, lampu LED) juga mampu menembus masuk ke lapisan kulit kedua (Dermis) dan akan membuat kan  pigmentasi di bawah kulit yang sedia ada lagi bertambah teruk. .
.

Kebanyakkan sunblock  tak cover visible light emitted from our computer screen. Padahal visible light sebenarkan akan meresap jauh ke dalam kulit dan menghasilkan jeragat. .
.

Masih belum terlambat untuk uolls start Pakai sunblock yang betul daripada sekarang. Pakai sunblock untuk elakkan jeragat sedia ada daripada menjadi semakin teruk. .
.

The best sunblock Doctor suggest untuk protect your skin is SUNBLOCK HELIOCARE 😉. Sangattt sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit wajah yang berminyak,sensitive dan berjerawat.
.

Yang paling best sunblock heliocare ni ia bukan sahaja melindungi kulit kita daripada UVA dan UVB malah satu-satunya sunblock yang berfungsi merawat DNA kulit wajah kita yang dah rosak 😍. Yang penting 1 botol tahan 6-7 bulan pemakaian, memang sangat-sangat jimat dan berbaloi-baloi.
.

Jom reward diri sendiri 1 Sunblock heliocare untuk melindungi kulit wajah anda. Dapatkan Heliocare Sunblock di Dermalene sekarang.
.

Tuntut Setiap pembelian Sunblock Heliocare anda dengan kami @dermalene.skincare anda akan dapat 😍👇:-
.
. ✅ SPECIAL GIFT
.

Cepatt klik link wasap di Bio 😘
.

FREE CONSULT 🤗
7 8 21 September, 2019