#nakkurus Instagram Photos & Videos

nakkurus - 1.5m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakkurus and here's what we found interesting.

Inside 69 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
2.7
Average comment
0.3
Posts with video
3/69
Posts with photo
66/69

Hashtag Popularity

PERBEZAAN JENIS OLIVE OIL. .
Ramai yang keliru..dengan Olive oil. Ada yang bertanya boleh ke guna utk menumis atau mengoreng tapi sebenarnya tidak. Jangan tersilap yer.
.
Jika salah guna jenis olive oil yg salah boleh menjadi bahaya daripada minyak goreng biasa.
.
Jom kita baca sikit2 jenis2 olive oil:
.
1️⃣ EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
.
Hasil pertama dari buah zaitun dan memiliki kualiti yg paling bagus dibanding jenis olive oil yg lain. Olive oil jenis nie tak sesuai utk memasak kerana mudah teroksida. Apabila terkena panas, zat-zatnya mudah menjadi lemak berbahaya.Setelah sari buah dan airnya dipisah dalam proses yang disebut
.
2️⃣ ORIGINAL VIRGIN OLIVE OIL
.
Jenis ini boleh diperolehi daripada proses memerah buah zaitun, sbb tu lg murah dari extra virgin. Jenis ini digunakan utk menumis.Virgin olive oil diesktrak menggunakan pelarut kimia, suhu tinggi atau digabungkan dengan minyak sayuran murah seperti minyak kacang soya dan kanola
.
3️⃣ LIGHT/EXTRA LIGHT OLIVE OIL.
Jenis ini digunakan utk proses memasak dengan suhu tinggi seperti menumis atau memanggang. Walaupon ia melalui proses penyulingan lebih dr sekali, jenis ini lebih sihat dibandingkan seperti membuat kue, memanggang, menggoreng, dan menumis
.
Sekarang dah tau kan jenis olive oil mana nak di gunakan berdasarkan kegunaan.
. .
.
Lepas ni bole pilih olive oil yg terbaik dlm masakn kita 😉
.
.
#teamismailayu #teamaisyahjaafar
#eatfitonline #slimnfitladies
.
Coach Aisyah,
+6013-3637886.
.
#aisyahjaafar24 #nakkurus #dietsihat #tipskurus #neelofa #sizeplus #umrah #gayahidupsihat #azamkurusbefore2020 #fashionvalet #dietatkins

PERBEZAAN JENIS OLIVE OIL. .
Ramai yang keliru..dengan Olive oil. Ada yang bertanya boleh ke guna utk menumis atau mengoreng tapi sebenarnya tidak. Jangan tersilap yer.
.
Jika salah guna jenis olive oil yg salah boleh menjadi bahaya daripada minyak goreng biasa.
.
Jom kita baca sikit2 jenis2 olive oil:
.
1️⃣ EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
.
Hasil pertama dari buah zaitun dan memiliki kualiti yg paling bagus dibanding jenis olive oil yg lain. Olive oil jenis nie tak sesuai utk memasak kerana mudah teroksida. Apabila terkena panas, zat-zatnya mudah menjadi lemak berbahaya.Setelah sari buah dan airnya dipisah dalam proses yang disebut
.
2️⃣ ORIGINAL VIRGIN OLIVE OIL
.
Jenis ini boleh diperolehi daripada proses memerah buah zaitun, sbb tu lg murah dari extra virgin. Jenis ini digunakan utk menumis.Virgin olive oil  diesktrak menggunakan pelarut kimia, suhu tinggi atau digabungkan dengan minyak sayuran murah seperti minyak kacang soya dan kanola
.
3️⃣ LIGHT/EXTRA LIGHT OLIVE OIL.
Jenis ini digunakan utk proses memasak dengan suhu tinggi seperti menumis atau memanggang. Walaupon ia melalui proses penyulingan lebih dr sekali, jenis ini lebih sihat dibandingkan seperti membuat kue, memanggang, menggoreng, dan menumis
.
Sekarang dah tau kan jenis olive oil mana nak di gunakan berdasarkan kegunaan.
. .
. 
Lepas ni bole pilih olive oil yg terbaik dlm masakn kita 😉
.
.
#teamismailayu #teamaisyahjaafar
#eatfitonline #slimnfitladies
.
Coach Aisyah,
+6013-3637886.
.
#aisyahjaafar24 #nakkurus #dietsihat #tipskurus #neelofa #sizeplus #umrah #gayahidupsihat #azamkurusbefore2020 #fashionvalet #dietatkins
0 0 20 November, 2019

Petang-petang macam ni dapat makan aneka buah-buahan pun best kan😊

Buah adalah pilihan sangat baik untuk dijadikan kudapan atau snacking.
Sedap, banyak khasiat, tinggi serat & vitamin yang paling best ia mengenyangkan.

Tapi hati-hati ye dalam pemilihan buah, kerana ada buah yang kurang sesuai bagi orang-orang yang ingin turunkan berat badan😅
Jika ade ilmu permakanan kan mudah😉
JOM SERTAI PROGRAM #GFNO DAN KURUS SEBELUM 2020🔥🔥


Intake December kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥

Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
.
.
💌 Save if you like. 🔉TURN ON post notification.
📱📲 ONLINE Coaching Programme to LOSE WEIGHT.
👇CLICK on bio ig @aweenzaas
To register 👌
.
.
Aweenzaas +60162805626
Mom of 3 | Lost 22kg* | 38 years old
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #turunberatbadan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise

Petang-petang macam ni dapat makan aneka buah-buahan pun best kan😊
•
Buah adalah pilihan sangat baik untuk dijadikan kudapan atau snacking.
Sedap, banyak khasiat, tinggi serat & vitamin yang paling best ia mengenyangkan.
•
Tapi hati-hati ye dalam pemilihan buah, kerana ada buah yang kurang sesuai bagi orang-orang yang ingin turunkan berat badan😅
Jika ade ilmu permakanan kan mudah😉 
JOM SERTAI PROGRAM #GFNO DAN KURUS SEBELUM 2020🔥🔥
•

Intake December kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥

Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
.
.
💌 Save if you like. 🔉TURN ON post notification.
📱📲 ONLINE Coaching Programme to LOSE WEIGHT.
👇CLICK on bio ig @aweenzaas
To register 👌
.
.
Aweenzaas +60162805626 
Mom of 3 | Lost 22kg* | 38 years old
. 
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #turunberatbadan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise
1 0 20 November, 2019

SIAPA ADA MASALAH ASIK LAPAR?? ASIK NAK MENGUNYAH SAHAJA??
.
.
Kalau asik lapar ja kan
Macam mane nak kurus??
.
Mujur ada COCO-S.
Merupakan minuman tambahan berperisa coklat untuk BOOSTER METABOLISMA sekaligus memberikan tenaga sepanjang hari.
.
Semestinya mengenyangkan dalam tempoh yg lama serta mengawal nafsu makan tu 🙈
.
Ayuh jom follow ig
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
.
JANGAN MIMPI NAK KURUS KALAU TAK CUBA..!! 😜😂
Jangan pikir lama2 untuk kurus,
Sebab untuk gemuk lebih cepat tau 😜😂
.
This is the best product supplement ever untuk achieve ur body goals dan suitable for breastfeeding too 💋
📲 http://www.wasap.my/60177273191/bodydreamcocos / Click Link Whatsapp di Profile IG
.
OK CEPAT GRAB COCO-S, BELLA SHAKE & BELLA SQUEEZ NOWWW!
Nak makan banyak pon da tak heran sbb anda da ada *BOOSTER POWER* sebagai penyelamat dari masalah kegemukkan!!! 😁
.
Jangan Lupa minum kay dan dapat kan nya!
CEPAT DAPAT KAN NYA SEBAB STOCK MACAM PISANG GORENG PANAS2 🔥🔥🔥 CHECK OUT NOWWW..!!
.
#bodydreamjohor #slim #kuruscepat #kurussenang #loseweight #getnow #diet #exercise #kurus #jomkurus #jomkurussihat #kurusselamat #kurussekarang #kuruscepat #kuruslepasbersalin #slimminggoals #slimme #kurus #kurusselamat #nakkurus #solusikurus #kurusmudah #misikurus #slimnow #kurussenang #loseweight #getnow #diet #exercise #diettanpasengsara #legittestimonies #testimonicocos #achievement #misikurus2020 #jomkurussampaijadi #jubahsaizbesarmurah #produkkurusterbaik

SIAPA ADA MASALAH ASIK LAPAR?? ASIK NAK MENGUNYAH SAHAJA??
.
.
Kalau asik lapar ja kan
Macam mane nak kurus??
.
Mujur ada COCO-S.
Merupakan minuman tambahan berperisa coklat untuk BOOSTER METABOLISMA sekaligus memberikan tenaga sepanjang hari.
.
Semestinya mengenyangkan dalam tempoh yg lama serta mengawal nafsu makan tu 🙈
.
Ayuh jom follow ig
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
.
JANGAN MIMPI NAK KURUS KALAU TAK CUBA..!! 😜😂
Jangan pikir lama2 untuk kurus,
Sebab untuk gemuk lebih cepat tau 😜😂
.
This is the best product supplement ever untuk achieve ur body goals dan suitable for breastfeeding too 💋
📲 http://www.wasap.my/60177273191/bodydreamcocos / Click Link Whatsapp di Profile IG
.
OK CEPAT GRAB COCO-S, BELLA SHAKE & BELLA SQUEEZ NOWWW!
Nak makan banyak pon da tak heran sbb anda da ada *BOOSTER POWER* sebagai penyelamat dari masalah kegemukkan!!! 😁
.
Jangan Lupa minum kay dan dapat kan nya!
CEPAT DAPAT KAN NYA SEBAB STOCK MACAM PISANG GORENG PANAS2 🔥🔥🔥 CHECK OUT NOWWW..!!
.
#bodydreamjohor #slim #kuruscepat #kurussenang #loseweight #getnow #diet #exercise #kurus #jomkurus #jomkurussihat #kurusselamat #kurussekarang #kuruscepat #kuruslepasbersalin #slimminggoals #slimme #kurus #kurusselamat #nakkurus #solusikurus #kurusmudah #misikurus #slimnow #kurussenang #loseweight #getnow #diet #exercise #diettanpasengsara #legittestimonies #testimonicocos #achievement #misikurus2020 #jomkurussampaijadi #jubahsaizbesarmurah #produkkurusterbaik
0 0 20 November, 2019

CONTOH 4 KESALAHAN KETIKA MSKAN NASI🤦🏻‍♀️PATUT LA BERAT TAK TURUN-TURUN🙈

Dulu saya macam ni la, jika makan di kedai jadi rambang mata tengok lauk bermacam jenis rasa nak amik semua!!
Tapi tu dulu🤨

Sekarang tidak lagi!
Kerana saya dah ade ilmu cara permakanan yang betul dengan program ni😊

Nak turun berat tak susah seperti yang anda sangka! Dengan ilmu ia akan menjadi lebih mudah.

JOM SAYA KONGSI ILMU YG SAYA ADE UNTUK ANDA TURUN BERAT BADAN🔥🔥


Intake December kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥

Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
.
.
💌 Save if you like. 🔉TURN ON post notification.
📱📲 ONLINE Coaching Programme to LOSE WEIGHT.
👇CLICK on bio ig @aweenzaas
To register 👌
.
.
Aweenzaas +60162805626
Mom of 3 | Lost 22kg* | 38 years old
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #protein #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #turunberatbadan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise

CONTOH 4 KESALAHAN KETIKA MSKAN NASI🤦🏻‍♀️PATUT LA BERAT TAK TURUN-TURUN🙈
•
Dulu saya macam ni la, jika makan di kedai jadi rambang mata tengok lauk bermacam jenis rasa nak amik semua!!
Tapi tu dulu🤨
•
Sekarang tidak lagi!
Kerana saya dah ade ilmu cara permakanan yang betul dengan program ni😊
•
Nak turun berat tak susah seperti yang anda sangka! Dengan ilmu ia akan menjadi lebih mudah.
•
JOM SAYA KONGSI ILMU YG SAYA ADE UNTUK ANDA TURUN BERAT BADAN🔥🔥
•

Intake December kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥

Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
.
.
💌 Save if you like. 🔉TURN ON post notification.
📱📲 ONLINE Coaching Programme to LOSE WEIGHT.
👇CLICK on bio ig @aweenzaas
To register 👌
.
.
Aweenzaas +60162805626 
Mom of 3 | Lost 22kg* | 38 years old
. 
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #protein #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #turunberatbadan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise
1 0 20 November, 2019

2000 units Body Lab Sold Out dalam masa 2 minggu. BOLEH DAPATKAN BODY LAB FROM OUR AGENTS SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA DENGAN MEREKA. Thank you so much semua. Happy sangat our team selalu dapat good feedback daripada customers ••••••••••••••••••••
Whatsapp HQ 📱 - 0196365091
Agents -
Singapore 🇸🇬 @beauteprestige
Brunei 🇧🇳 @zshop.bn
Damansara, Shah Alam, Klang,
@beautyvalet_damansaraklang
Batu Pahat / Muar / Kluang
Ani - 0137454642
Yati - 0133399277
Hartamas / Mont kiara
0196365091 - Fiza
Bangsar / Bangsar South / Petaling Jaya
@beautyvaletbanggsarpj
Setia Alam, USJ, shah alam
@beautyvalet.bodylab
Sg Buloh & Kota Damansara
@angelynndy
Klang / Banting / Jenjarom
@beautyvalet.klang ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
AVAILABLE for COD in these Areas 💕
#jomkurus #letscantik #supplementkurus #kurus #cantik #badancantik #bodylab #bodylabmalaysia #beautyvalet #jomkurus #letscantik #supplementkurus #kurus #cantik #badancantik #bodylab #bodylabmalaysia #beautyvalet #nakkurus #kuruscepat #produkkurus #nakcantik #beauty #fitnessmalaysia #beautymalaysia #slimmingproductmalaysia

2000 units Body Lab Sold Out dalam masa 2 minggu. BOLEH DAPATKAN BODY LAB FROM OUR AGENTS SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA DENGAN MEREKA. Thank you so much semua. Happy sangat our team selalu dapat good feedback daripada customers ••••••••••••••••••••
Whatsapp HQ 📱 - 0196365091 
Agents - 
Singapore 🇸🇬 @beauteprestige 
Brunei 🇧🇳 @zshop.bn 
Damansara, Shah Alam, Klang,
@beautyvalet_damansaraklang 
Batu Pahat / Muar / Kluang 
Ani - 0137454642
Yati - 0133399277
Hartamas / Mont kiara 
0196365091 - Fiza 
Bangsar / Bangsar South / Petaling Jaya 
@beautyvaletbanggsarpj 
Setia Alam, USJ, shah alam 
@beautyvalet.bodylab 
Sg Buloh & Kota Damansara 
@angelynndy 
Klang / Banting / Jenjarom 
@beautyvalet.klang ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
AVAILABLE for COD in these Areas 💕
#jomkurus #letscantik #supplementkurus #kurus #cantik #badancantik #bodylab #bodylabmalaysia #beautyvalet#jomkurus #letscantik #supplementkurus #kurus #cantik #badancantik #bodylab #bodylabmalaysia #beautyvalet #nakkurus #kuruscepat #produkkurus #nakcantik #beauty #fitnessmalaysia #beautymalaysia #slimmingproductmalaysia
5 1 20 November, 2019

Terbang sudah ke China
MAAJUN SYANTIQ Warisan Opah Nita
#maajunsyantiq
#nakkurus

Terbang sudah ke China 
MAAJUN SYANTIQ Warisan Opah Nita
#maajunsyantiq
#nakkurus
0 0 20 November, 2019

STRESS SEBAB BADAN TERLALU GEMUK?
BERMACAM DAH CUBA TAPI TAK BERKESAN?

STOP PENCARIAN ANDA DI SINI, APPECUT 100% BERKESAN MEMBANTU ANDA MENURUNKAN BERAT BADAN 5-10KG DALAM MASA 1 BULAN !! Berminat boleh whatsapp👉0164225798

#nakkurus #turunberatbadan #kurusdengancepat

STRESS SEBAB BADAN TERLALU GEMUK? 
BERMACAM DAH CUBA TAPI TAK BERKESAN?

STOP PENCARIAN ANDA DI SINI, APPECUT 100% BERKESAN MEMBANTU ANDA MENURUNKAN BERAT BADAN 5-10KG DALAM MASA 1 BULAN !! Berminat boleh whatsapp👉0164225798

#nakkurus #turunberatbadan #kurusdengancepat
0 0 20 November, 2019

Kami semua dah berjaya..
Antara kami ada yg masih mengejar target sebelum menjelangnya 2020...
Sangat mudah nak kurus...
Jom joint program diet on-line dgn saya....
wsap saya : Jr Coach Mis
012-2682841
Mudah juga diet on-line ini menyediakan mean plan 30 hari...
Menu sangat sedap & kenyang sepanjang hari...
Hari-hari makan nasi pun boleh turun berat badan....
Boleh makan sampai 5 x
Kalau nak tahu lebih lanjut hubungi saya...
#jomkurus #tipskurus
#jomkuruscepat
#motivasikurus
#nakkurus

Kami semua dah berjaya..
Antara kami ada yg masih mengejar target sebelum menjelangnya 2020...
Sangat mudah nak kurus...
Jom joint program diet on-line dgn saya....
wsap saya : Jr Coach Mis
012-2682841
Mudah juga diet on-line ini menyediakan mean plan 30 hari...
Menu sangat sedap & kenyang sepanjang hari...
Hari-hari makan nasi pun boleh turun berat badan....
Boleh makan sampai 5 x
Kalau nak tahu lebih lanjut hubungi saya...
#jomkurus #tipskurus
#jomkuruscepat
#motivasikurus
#nakkurus
0 0 20 November, 2019

Kalau ikut logik ade ke org nk gemuk..so klu x nk gemuk ni la cara nye..
.
Freakyfitz Lemon Tea🍋🍊🌵
🕺Laris Manis💃
.
#kurus  #mestikurus  #viral  #makanankurus  #slim  #turunberatbadan  #freakyfitzcyberjaya  #freakyfitzputrajaya  #freakyfitzequine  #freakyfitzpuchong  #freakyfitzsabakbernam #fitness  #catlover #kucing #sicomel #gemuk #nakkurus #catworld # #workout  #health  #healthy  #healthychoices  #active  #strong  #motivation  #instagood  #lifestyle  #diet

Kalau ikut logik ade ke org nk gemuk..so klu x nk gemuk ni la cara nye..
.
Freakyfitz Lemon Tea🍋🍊🌵
🕺Laris Manis💃
.
#kurus #mestikurus #viral #makanankurus #slim #turunberatbadan #freakyfitzcyberjaya #freakyfitzputrajaya #freakyfitzequine #freakyfitzpuchong #freakyfitzsabakbernam #fitness #catlover #kucing #sicomel #gemuk #nakkurus #catworld ##workout #health #healthy #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #lifestyle #diet
0 0 20 November, 2019

MashaAllah Tabarakallah Alhamdulillah tercapai hajat saya untuk ke masjid ini ♥️ .
Bagi yang mesej saya tentang intake Disember, saya akan reply as soon as saya kembali ke tanahair coz jadual lawatan sgt padat, dari pagi sampai malam 🙏🏻
.
Thank you for your patience, may Allah bless you ♥️
.
.

Intake Disember kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥
.
Coach Fatihah Yasin +6019-5755972
8 years’ experience in weight management coaching.
Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38
.
Team @coachfatihahyasin
.
.
*Individual results are not typical and may vary .
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #korea #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise

MashaAllah Tabarakallah Alhamdulillah tercapai hajat saya untuk ke masjid ini ♥️ .
Bagi yang mesej saya tentang intake Disember, saya akan reply as soon as saya kembali ke tanahair coz jadual lawatan sgt padat, dari pagi sampai malam 🙏🏻
.
Thank you for your patience, may Allah bless you ♥️
.
.

Intake Disember kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥
.
Coach Fatihah Yasin +6019-5755972
8 years’ experience in weight management coaching.
Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38
.
Team @coachfatihahyasin
.
.
*Individual results are not typical and may vary .
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #korea #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise
9 0 20 November, 2019

Slowly but surely 💪🏼
.
. RM25 untuk kempiskan perut
RM25 untuk kecikkan lengan, peha, dan kawal selera makan

Dengan penggunaan 1 set combo mampu membantu uolls turun 3-4kg kurang dari 7 hari
Boleh klik link dekat bio atau terus wassap admin 0136278328
.
.
#tehkurus
#tehdetox
#teatox
#darytea
#daryteatox
#tehdary
#nakkurusbadan
#nakkurussihat
#nakkurus
#nakdetox
#turunkanberatbadan
#kecilkanpeha
#kecilkanlengan
#kempiskanperut
#inchloss
#lostweight
#skinnyleg
#slimmybody
#skinnylegtea
#slimmybodytea
#slimmingtea
#petuakurus
#petuacepatkurus
#petuakurussihat
#kuruscepat
#darymelaka
#codmelaka
#bizziboddy
#trufitz
#stokisagendropshipwanted

Slowly but surely 💪🏼
.
.  RM25 untuk kempiskan perut
RM25 untuk kecikkan lengan, peha, dan kawal selera makan

Dengan penggunaan 1 set combo mampu membantu uolls turun 3-4kg kurang dari 7 hari 
Boleh klik link dekat bio atau terus wassap admin 0136278328
.
.
#tehkurus
#tehdetox
#teatox
#darytea
#daryteatox
#tehdary
#nakkurusbadan
#nakkurussihat
#nakkurus
#nakdetox
#turunkanberatbadan
#kecilkanpeha
#kecilkanlengan
#kempiskanperut
#inchloss
#lostweight
#skinnyleg
#slimmybody
#skinnylegtea
#slimmybodytea
#slimmingtea
#petuakurus
#petuacepatkurus
#petuakurussihat
#kuruscepat
#darymelaka
#codmelaka
#bizziboddy
#trufitz
#stokisagendropshipwanted
0 0 20 November, 2019

Ramai jatuh "CINTA" sebab kebaikan & manfaat tersendiri BNE ni. Yang membuatkan makin hari makin Nakkkkk!
.
BNE tak focus satu ke dua masalah tapi BNE ada 1001 rahsia yang bila pakai je insyallah MUJARAB. Tapi kami tak menjanjikan 100%, bergantung tahap keserasian jugak 😊
.
Sebotol ada 15ml insyaAllah tahan dalam masa sebulan, harga hanya RM20 sahaja. Mampu milik!
.
Tekan Link di bio sekarang! .
#BirdNestEssenceByPna
#TeamMamyPower
#AgentWanted #serum #ainabeauty #ainaserum #skincare #meeracle #tipskurus #tipsdiet #kurus #gemuk #nakkurus #resepidiet #jomkurus #lawak #lawakhangit #malaysia #lawakkeder #lawakbodoh #atukpesan #pakjamal #hijrahig #nakbebel #nakfakta #hatikecai #siakapkeli #ohsem

Ramai jatuh "CINTA" sebab kebaikan & manfaat tersendiri BNE ni. Yang membuatkan  makin hari makin Nakkkkk!
. 
BNE tak focus satu ke dua masalah tapi BNE ada 1001 rahsia yang bila pakai je insyallah MUJARAB. Tapi kami tak menjanjikan 100%, bergantung tahap keserasian jugak 😊
. 
Sebotol ada 15ml insyaAllah tahan dalam masa sebulan, harga hanya RM20 sahaja. Mampu milik!
. 
Tekan Link di bio sekarang! . 
#BirdNestEssenceByPna
#TeamMamyPower
#AgentWanted #serum #ainabeauty #ainaserum #skincare #meeracle #tipskurus #tipsdiet #kurus #gemuk #nakkurus #resepidiet #jomkurus #lawak #lawakhangit #malaysia #lawakkeder #lawakbodoh #atukpesan #pakjamal #hijrahig #nakbebel #nakfakta #hatikecai #siakapkeli #ohsem
2 0 20 November, 2019

RM25 untuk kempiskan perut
RM25 untuk kecikkan lengan, peha, dan kawal selera makan

Dengan penggunaan 1 set combo mampu membantu uolls turun 3-4kg kurang dari 7 hari
Boleh klik link dekat bio atau terus wassap admin 0136278328
.
.
#tehkurus
#tehdetox
#teatox
#darytea
#daryteatox
#tehdary
#nakkurusbadan
#nakkurussihat
#nakkurus
#nakdetox
#turunkanberatbadan
#kecilkanpeha
#kecilkanlengan
#kempiskanperut
#inchloss
#lostweight
#skinnyleg
#slimmybody
#skinnylegtea
#slimmybodytea
#slimmingtea
#petuakurus
#petuacepatkurus
#petuakurussihat
#kuruscepat
#darymelaka
#codmelaka
#bizziboddy
#trufitz
#stokisagendropshipwanted

RM25 untuk kempiskan perut
RM25 untuk kecikkan lengan, peha, dan kawal selera makan

Dengan penggunaan 1 set combo mampu membantu uolls turun 3-4kg kurang dari 7 hari 
Boleh klik link dekat bio atau terus wassap admin 0136278328
.
.
#tehkurus
#tehdetox
#teatox
#darytea
#daryteatox
#tehdary
#nakkurusbadan
#nakkurussihat
#nakkurus
#nakdetox
#turunkanberatbadan
#kecilkanpeha
#kecilkanlengan
#kempiskanperut
#inchloss
#lostweight
#skinnyleg
#slimmybody
#skinnylegtea
#slimmybodytea
#slimmingtea
#petuakurus
#petuacepatkurus
#petuakurussihat
#kuruscepat
#darymelaka
#codmelaka
#bizziboddy
#trufitz
#stokisagendropshipwanted
0 0 20 November, 2019

BERSENAM DAN MAKAN.

Kenaikan berat badan bukanlah hanya disebabkan kita kurang bersenam, tetapi dari lebihan kalori makanan/minuman yang kita ambil setiap hari..
.
Kalau bersenam pagi petang siang malam pun tapi kurang faham mengenai pemakanan, memang susahlah berat nak turun.
.
Jadi kalau nak kurus, fokus dulu pada kalori dan nutrisi yang kita masukkan dalam badan kita setiap hari.
.
Silakan tag dan share dengan kawan-kawan yang rajin bersenam tetapi masih gagal untuk turunkan berat badan.
.
Apa beza anda diet sendiri dengan diet bersama COACH?
.
.
❌ Tak ada bimbingan Coach
❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai
❌ Tak serius sebab tak ada orang monitor progress
❌ Tak tahu senaman yg sesuai
❌ Tak ada MOTIVASI
❌ Diet ikut orang
❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi.
.
Apa yang #slimfitfromhome offer utk anda?
.
.
✔ Meal plan 30 hari
✔ Group Coaching Online
✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
✔ Nutrisi Seimbang Peribadi
✔ Teknik LOCK BERAT BADAN
✔ Teknik Pecut Kurus
✔ Teknik Senaman Pecut Kurus
✔ Penghargaan Daripada Coach
.
Premium Coaching #slimfitfromhome bersama @coach_maxnana
.
Klik link di bhgn bio untuk mendaftar. Untuk perempuan boleh direct mesej Coach Nana.
.
#teammaxnana #workfromhome
Coach Max 0198669971
Coach Nana 0138270155
http://slimfitfromhome.wasap.my .
#sarawak #jambatandarulhana #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawesome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #kuruscepat #motifviral #sinarfm #herbalifekuching #atkinsdiet #bazaarpaknil #pilkurus #plussize #shawl #blousexxl #bajubesar #kuching #saratok

BERSENAM DAN MAKAN.

Kenaikan berat badan bukanlah hanya disebabkan kita kurang bersenam, tetapi dari lebihan kalori makanan/minuman yang kita ambil setiap hari..
.
Kalau bersenam pagi petang siang malam pun tapi kurang faham mengenai pemakanan, memang susahlah berat nak turun.
.
Jadi kalau nak kurus, fokus dulu pada kalori dan nutrisi yang kita masukkan dalam badan kita setiap hari.
.
Silakan tag dan share dengan kawan-kawan yang rajin bersenam tetapi masih gagal untuk turunkan berat badan.
.
Apa beza anda diet sendiri dengan diet bersama COACH?
.
.
❌ Tak ada bimbingan Coach
❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai
❌ Tak serius sebab tak ada orang monitor progress
❌ Tak tahu senaman yg sesuai
❌ Tak ada MOTIVASI
❌ Diet ikut orang
❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi.
.
Apa yang #slimfitfromhome offer utk anda?
.
.
✔ Meal plan 30 hari
✔ Group Coaching Online
✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
✔ Nutrisi Seimbang Peribadi
✔ Teknik LOCK BERAT BADAN
✔ Teknik Pecut Kurus
✔ Teknik Senaman Pecut Kurus
✔ Penghargaan Daripada Coach
.
Premium Coaching #slimfitfromhome bersama @coach_maxnana
.
Klik link di bhgn bio untuk mendaftar. Untuk perempuan boleh direct mesej Coach Nana.
.
#teammaxnana #workfromhome
Coach Max 0198669971
Coach Nana 0138270155
http://slimfitfromhome.wasap.my .
#sarawak #jambatandarulhana #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawesome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #kuruscepat #motifviral #sinarfm #herbalifekuching #atkinsdiet #bazaarpaknil #pilkurus #plussize #shawl #blousexxl #bajubesar #kuching #saratok
1 0 20 November, 2019

Sekarang ni HQ KLUBNA LALEH nak cari agent stokis dan leader disetiap negeri.

Apa yang bestnya join team KLUBNALALEH⬇️ 🔥MODAL YANG RENDAH
🔥💯 UNTUNG
🔥FREE GUIDE MARKETING

Jom join team KLUBNALALEH sekarang❗️
Whatsapp link di bawah⬇️ https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus #kopipecahlemak #kopisihat #kopiviral #klubnalaleh #klubna #laleh #nakkurus #naksihat #nakcantik #buanglemak #perutbuncit #buangtoksin #klubnalalehpuchong #produkkurus #kempisperut #langsingcepat #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #medinadesire

Sekarang ni HQ KLUBNA LALEH nak cari agent stokis dan leader disetiap negeri.

Apa yang bestnya join team KLUBNALALEH⬇️ 🔥MODAL YANG RENDAH
🔥💯 UNTUNG
🔥FREE GUIDE MARKETING

Jom join team KLUBNALALEH sekarang❗️
Whatsapp link di bawah⬇️ https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus#kopipecahlemak#kopisihat#kopiviral#klubnalaleh#klubna#laleh#nakkurus#naksihat#nakcantik#buanglemak#perutbuncit#buangtoksin#klubnalalehpuchong#produkkurus#kempisperut#langsingcepat#dropshipwanted#agentwanted#stokiswanted#medinadesire
1 0 20 November, 2019

Sekarang ni HQ KLUBNA LALEH nak cari agent stokis dan leader disetiap negeri.

Apa yang bestnya join team KLUBNALALEH⬇️ 🔥MODAL YANG RENDAH
🔥💯 UNTUNG
🔥FREE GUIDE MARKETING

Jom join team KLUBNALALEH sekarang❗️
Whatsapp link di bawah⬇️ https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus #kopipecahlemak #kopisihat #kopiviral #klubnalaleh #klubna #laleh #nakkurus #naksihat #nakcantik #buanglemak #perutbuncit #buangtoksin #klubnalalehpuchong #produkkurus #kempisperut #langsingcepat #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #medinadesire

Sekarang ni HQ KLUBNA LALEH nak cari agent stokis dan leader disetiap negeri.

Apa yang bestnya join team KLUBNALALEH⬇️ 🔥MODAL YANG RENDAH
🔥💯 UNTUNG
🔥FREE GUIDE MARKETING

Jom join team KLUBNALALEH sekarang❗️
Whatsapp link di bawah⬇️ https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus#kopipecahlemak#kopisihat#kopiviral#klubnalaleh#klubna#laleh#nakkurus#naksihat#nakcantik#buanglemak#perutbuncit#buangtoksin#klubnalalehpuchong#produkkurus#kempisperut#langsingcepat#dropshipwanted#agentwanted#stokiswanted#medinadesire
1 0 20 November, 2019

SERONOKNYA, MILIKI BADAN CANTIK DAN LANGSING HANYA AMALKAN 2BIJIK SETIAP HARI
.
1. Harga mampu milik dan berbaloi untuk dicuba.
2. Seluar Baju lama pun dah tak sangkut dah.
3. Nak solat makin mudah.
4. Tak perlu nak cover perot dah lepas ni.
.
Yang peting Kawan2 mesti tanya bila nampak perubahan nanti
.
Sekarang offer beli 1 FREE 1
.
KLIK ➡️➡️➡️ LINK DI BIO
KLIK ➡️➡️➡️ LINK DI BIO
KLIK ➡️➡️➡️ LINK DI BIO
.
WHATSAPP ▶️ 0 1 1 5 6 6 3 7 2 1 7
WHATSAPP ▶️ 0 1 1 5 6 6 3 7 2 1 7
WHATSAPP ▶️ 0 1 1 5 6 6 3 7 2 1 7
.
#nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bodyslimmingherbal #kurus #kuruscantik #tipskurus #tipscantik #cikgu #tipskurussihat #tipskuruscepat

SERONOKNYA, MILIKI BADAN CANTIK DAN LANGSING HANYA AMALKAN 2BIJIK  SETIAP HARI
.
1. Harga mampu milik dan berbaloi untuk dicuba.
2. Seluar Baju lama pun dah tak sangkut dah.
3. Nak solat makin mudah.
4. Tak perlu nak cover perot dah lepas ni.
.
Yang peting Kawan2 mesti tanya bila nampak perubahan nanti
.
Sekarang offer beli 1 FREE 1
.
KLIK ➡️➡️➡️ LINK DI BIO
KLIK ➡️➡️➡️ LINK DI BIO
KLIK ➡️➡️➡️ LINK DI BIO
.
WHATSAPP ▶️ 0 1 1 5 6 6 3 7 2 1 7
WHATSAPP ▶️ 0 1 1 5 6 6 3 7 2 1 7 
WHATSAPP ▶️ 0 1 1 5 6 6 3 7 2 1 7
.
#nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #bodyslimmingherbal #kurus #kuruscantik #tipskurus #tipscantik #cikgu #tipskurussihat #tipskuruscepat
0 0 20 November, 2019

Sekarang ni HQ KLUBNA LALEH nak cari agent stokis dan leader disetiap negeri.

Apa yang bestnya join team KLUBNALALEH⬇️ 🔥MODAL YANG RENDAH
🔥💯 UNTUNG
🔥FREE GUIDE MARKETING

Jom join team KLUBNALALEH sekarang❗️
Whatsapp link di bawah⬇️ https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus #kopipecahlemak #kopisihat #kopiviral #klubnalaleh #klubna #laleh #nakkurus #naksihat #nakcantik #buanglemak #perutbuncit #buangtoksin #klubnalalehpuchong #produkkurus #kempisperut #langsingcepat #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #medinadesire

Sekarang ni HQ KLUBNA LALEH nak cari agent stokis dan leader disetiap negeri.

Apa yang bestnya join team KLUBNALALEH⬇️ 🔥MODAL YANG RENDAH
🔥💯 UNTUNG
🔥FREE GUIDE MARKETING

Jom join team KLUBNALALEH sekarang❗️
Whatsapp link di bawah⬇️ https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus#kopipecahlemak#kopisihat#kopiviral#klubnalaleh#klubna#laleh#nakkurus#naksihat#nakcantik#buanglemak#perutbuncit#buangtoksin#klubnalalehpuchong#produkkurus#kempisperut#langsingcepat#dropshipwanted#agentwanted#stokiswanted#medinadesire
0 0 20 November, 2019

VIRAL KURUS 5KG-9KG Sebulan!! @Myshopaholicmyr 🍋 Hapuskan Lemak di Perut Terpantas!!💃🏻 @mybeauty.merchant DETOX TOKSIN KOTOR dalam badan @Myshopaholic_myr HAPUSKAN LEMAK DEGIL dalam badan 🏆

#tipskurus #kurus #nakkurus #kuruscantik

VIRAL KURUS 5KG-9KG Sebulan!! @Myshopaholicmyr 🍋 Hapuskan Lemak di Perut Terpantas!!💃🏻 @mybeauty.merchant DETOX TOKSIN KOTOR  dalam badan @Myshopaholic_myr HAPUSKAN LEMAK DEGIL dalam badan 🏆

#tipskurus #kurus #nakkurus #kuruscantik
3 0 20 November, 2019

KALAU PERIOD BOLEH KE CONSUME DEMICA SUPPLIMENT?
.
.
Tak boleh minum masa period sbb hormon kita tak stabil. Asyik rasa lapar je and kalau minum #DemicaMetabolismeBooster masa tu tak berfungsi sepenuhnya jugak. Lagipun #Demicasuppliment akan keluar skali dgn darah, so membazir je kan kalau consume.
.
Tapi uolls jangan risau, lepas period boleh start consume balik #DemicaSuppliment ni.
.
Yang paling best bila kurus ni sis lebih yakin untuk berdepan dengan orang orang di sekeliling, dan aktif ke sana ke mari 💃🏻
.
.
Apa tunggu lagi? Mesti korang dah tak sabar nak kurus dgn #DemicaMetabolismeBooster kan?
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

KALAU PERIOD BOLEH KE CONSUME DEMICA SUPPLIMENT?
.
.
Tak boleh minum masa period sbb hormon kita tak stabil. Asyik rasa lapar je and kalau minum #DemicaMetabolismeBooster masa tu tak berfungsi sepenuhnya jugak. Lagipun #Demicasuppliment akan keluar skali dgn darah, so membazir je kan kalau consume.
.
Tapi uolls jangan risau, lepas period boleh start consume balik #DemicaSuppliment ni.
.
Yang paling best bila kurus ni sis lebih yakin untuk berdepan dengan orang orang di sekeliling, dan aktif ke sana ke mari 💃🏻
.
.
Apa tunggu lagi? Mesti korang dah tak sabar nak kurus dgn #DemicaMetabolismeBooster kan?
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
1 0 20 November, 2019

Macam ni la kalau makanan terlalu mengikut peredaran zaman dan menjadi viral sehingga abaikan kesihatan😌
.
Kerana itu juga lah kadar OBESITY di negara kita sangat tinggi🤦🏻‍♀️
Saya dah pilih untuk berubah✅
.
.

Intake December kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥

Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
.
.
💌 Save if you like. 🔉TURN ON post notification.
📱📲 ONLINE Coaching Programme to LOSE WEIGHT.
👇CLICK on bio ig @aweenzaas
To register 👌
.
.
Aweenzaas +60162805626
Mom of 3 | Lost 22kg* | 38 years old
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #protein #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #turunberatbadan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise

Macam ni la kalau makanan terlalu mengikut peredaran zaman dan menjadi viral sehingga abaikan kesihatan😌
.
Kerana itu juga lah kadar OBESITY di negara kita sangat tinggi🤦🏻‍♀️
Saya dah pilih untuk berubah✅
.
.

Intake December kini dibuka‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥

Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
Follow ig @aweenzaas
.
.
💌 Save if you like. 🔉TURN ON post notification.
📱📲 ONLINE Coaching Programme to LOSE WEIGHT.
👇CLICK on bio ig @aweenzaas
To register 👌
.
.
Aweenzaas +60162805626 
Mom of 3 | Lost 22kg* | 38 years old
. 
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #protein #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #turunberatbadan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise
2 0 20 November, 2019

Set kopi kurus ter Trending no 1🇲🇾
.
.
Kopi Klubna buat kenyang lama,bakar lemak &bagi awak tenaga berpanjangan
Jus laleh plak buat perut kempis,elak sembelit & cuci usus dari segala toxin
.
Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤

Set kopi kurus ter Trending no 1🇲🇾
.
.
Kopi Klubna buat kenyang lama,bakar lemak &bagi awak tenaga berpanjangan
Jus laleh plak buat perut kempis,elak sembelit & cuci usus dari segala toxin
.
Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤
1 3 20 November, 2019

ORANG TANYA APA RAHSIA KURUS?

MINUM KLUBNA LALEH BOLEH DAPAT BADAN SLIM GITUH ☺️ Whatsapp link di bawah ⬇️ https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus #kopipecahlemak #kopisihat #kopiviral #klubnalaleh #klubna #laleh #nakkurus #naksihat #nakcantik #buanglemak #perutbuncit #buangtoksin #klubnalalehpuchong #produkkurus #kempisperut #langsingcepat #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted#

ORANG TANYA APA RAHSIA KURUS?

MINUM KLUBNA LALEH BOLEH DAPAT BADAN SLIM GITUH ☺️ Whatsapp link di bawah ⬇️ https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus#kopipecahlemak#kopisihat#kopiviral#klubnalaleh#klubna#laleh#nakkurus#naksihat#nakcantik#buanglemak#perutbuncit#buangtoksin#klubnalalehpuchong#produkkurus#kempisperut#langsingcepat#dropshipwanted#agentwanted#stokiswanted#
0 0 20 November, 2019

#Wondertrim skrang dah ada starter pack tapi very very LIMITED time ok 😉
.
1 pack ada 3 sachets untuk 3 hari penggunaan. Nak tau perut uolls serasi ke x je dulu , sblm beli kotak besor.😁
.

#DoctorSecretRecipe #ByDoctorsFormula #slimminglainmacam #IDEALYSTxDAC #byIdealystTeamAfai #NakGemukJanganMinum #WonderTrimSingapore #WondertrimBYIDEALYST
.
#kuruscepat #slim #slimmingworld #slimming #kurussihat #slimmingworldinsta #kurusbadan #nakkurus #detox ... #repost @draidilazry @wondertrim_official

#Wondertrim skrang dah ada starter pack tapi very very LIMITED time ok 😉
.
1 pack ada 3 sachets untuk  3 hari  penggunaan. Nak tau perut uolls serasi ke x je dulu , sblm beli kotak besor.😁
.

#DoctorSecretRecipe #ByDoctorsFormula #slimminglainmacam #IDEALYSTxDAC #byIdealystTeamAfai #NakGemukJanganMinum #WonderTrimSingapore #WondertrimBYIDEALYST
.
#kuruscepat #slim #slimmingworld #slimming #kurussihat #slimmingworldinsta #kurusbadan #nakkurus #detox ... #repost @draidilazry  @wondertrim_official
14 0 20 November, 2019

ORANG TANYA APA RAHSIA KURUS?

MINUM KLUBNA LALEH BOLEH DAPAT BADAN SLIM GITUH ☺️ Whatsapp link di bawah ⬇️ https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus #kopipecahlemak #kopisihat #kopiviral #klubnalaleh #klubna #laleh #nakkurus #naksihat #nakcantik #buanglemak #perutbuncit #buangtoksin #klubnalalehpuchong #produkkurus #kempisperut #langsingcepat #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted#

ORANG TANYA APA RAHSIA KURUS?

MINUM KLUBNA LALEH BOLEH DAPAT BADAN SLIM GITUH ☺️ Whatsapp link di bawah ⬇️ https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus#kopipecahlemak#kopisihat#kopiviral#klubnalaleh#klubna#laleh#nakkurus#naksihat#nakcantik#buanglemak#perutbuncit#buangtoksin#klubnalalehpuchong#produkkurus#kempisperut#langsingcepat#dropshipwanted#agentwanted#stokiswanted#
0 0 20 November, 2019

#Wondertrim skrang dah ada starter pack tapi very very LIMITED time ok 😉
.
1 pack ada 3 sachets untuk 3 hari penggunaan. Nak tau perut uolls serasi ke x je dulu , sblm beli kotak besor.😁
.

#DoctorSecretRecipe #ByDoctorsFormula #slimminglainmacam #IDEALYSTxDAC #byIdealystTeamAfai #NakGemukJanganMinum #WonderTrimSingapore #WondertrimBYIDEALYST
.
#kuruscepat #slim #slimmingworld #slimming #kurussihat #slimmingworldinsta #kurusbadan #nakkurus #detox ... #repost @draidilazry @wondertrim_official

#Wondertrim skrang dah ada starter pack tapi very very LIMITED time ok 😉
.
1 pack ada 3 sachets untuk  3 hari  penggunaan. Nak tau perut uolls serasi ke x je dulu , sblm beli kotak besor.😁
.

#DoctorSecretRecipe #ByDoctorsFormula #slimminglainmacam #IDEALYSTxDAC #byIdealystTeamAfai #NakGemukJanganMinum #WonderTrimSingapore #WondertrimBYIDEALYST
.
#kuruscepat #slim #slimmingworld #slimming #kurussihat #slimmingworldinsta #kurusbadan #nakkurus #detox ... #repost @draidilazry  @wondertrim_official
67 2 20 November, 2019

TEKAN LINK DI BIO IG KAMI SEKARANG!
.
Bayangkan awak bila dah masuk #tahun2020 ni adalah perubahan dan dah on track capai 8moian awak. Kan best boleh pakai balik baju2 lama yang kat dalam almari tu, dah boleh rasa beza dgn badan sendiri, dah kurang mengah naik tangga, dah boleh Slow2 improve ibadah solat.
.
Kalau awak serius, awak boleh tekan link di bio ig @azelan_zuefit untuk detail program kami
.
Ha.. Awak sedang menaiki tangga2 kejayaan dah tu👏👏👏💃
.
Coach Zue Azelan
Online Weight Loss Coach
+60133935913 /+60192279309
#CabaranKurusOnline #StayFitTeam

TEKAN LINK DI BIO IG KAMI SEKARANG!
.
Bayangkan awak bila dah masuk #tahun2020 ni adalah perubahan dan dah on track capai 8moian awak. Kan best boleh pakai balik baju2 lama yang kat dalam almari tu, dah boleh rasa beza dgn badan sendiri, dah kurang mengah naik tangga, dah boleh Slow2 improve ibadah solat.
.
Kalau awak serius, awak boleh tekan link di bio ig @azelan_zuefit untuk detail program kami
.
Ha.. Awak sedang menaiki tangga2 kejayaan dah tu👏👏👏💃
.
Coach Zue Azelan
Online Weight Loss Coach
+60133935913 /+60192279309
#CabaranKurusOnline #StayFitTeam
0 1 20 November, 2019

Anda rasa saya suka sangat berlama-lama dalam tandas menantikan toksin abis dibuang?

No, saya tiada masa dan kini masa saya sudah dapat dijimatkan dan dimanfaatkan untuk perkara lain.

Hanya dengan 2 sachet sehari.

Ia 2 sachet sahaja.

1 sachet klubna.
1 sachet laleh.

Meh wasap

https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus #kopipecahlemak #kopisihat #kopiviral #klubnalaleh #klubna #laleh #nakkurus #naksihat #nakcantik #buanglemak #perutbuncit #buangtoksin #klubnalalehpuchong #produkkurus #kempisperut #langsingcepat #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted#

Anda rasa saya suka sangat berlama-lama dalam tandas menantikan toksin abis dibuang?

No, saya tiada masa dan kini masa saya sudah dapat dijimatkan dan dimanfaatkan untuk perkara lain.

Hanya dengan 2 sachet sehari.

Ia 2 sachet sahaja.

1 sachet klubna.
1 sachet laleh.

Meh wasap

https://kopikempisperut.wasap.my/

#kopikurus#kopipecahlemak#kopisihat#kopiviral#klubnalaleh#klubna#laleh#nakkurus#naksihat#nakcantik#buanglemak#perutbuncit#buangtoksin#klubnalalehpuchong#produkkurus#kempisperut#langsingcepat#dropshipwanted#agentwanted#stokiswanted#
1 0 20 November, 2019

Sisthur ni mencuba combo kurus Appecut & Venocut demi misi kurus 2019. Semoga impian Sisthur ni tercapai 🥰🥰 Jom grab cepat by postage atau COD 📲 019 677 0025 .
.
#appecutmax
#venocut
#codappecut
#codvenocut
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#venocutnerrys
#appecutlovers
#weightloss
#melaka
#malaysia
#kualalumpur
#pahang
#onlineshopping
#kajang
#bangi
#putrajaya
#selangor
#nakkurus
#nakdiet
#kawalseleramakan
#viral
#lakukeras
#jomkurus1malaysia
#postageseluruhmalaysia

Sisthur ni mencuba combo kurus Appecut & Venocut demi misi kurus 2019. Semoga impian Sisthur ni tercapai 🥰🥰 Jom grab cepat by postage atau COD 📲  019 677 0025 .
.
#appecutmax
#venocut
#codappecut
#codvenocut
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#venocutnerrys
#appecutlovers
#weightloss
#melaka
#malaysia
#kualalumpur
#pahang
#onlineshopping
#kajang
#bangi
#putrajaya
#selangor
#nakkurus
#nakdiet
#kawalseleramakan
#viral
#lakukeras
#jomkurus1malaysia
#postageseluruhmalaysia
0 0 20 November, 2019

Jumpa anda malam nie dan esok okay 🙋😁
.
SF Fitness Studio, Hentian Kajang
8.45 - 9. 45 malam
Walk in RM 10
.
Let's be active and have amazing group workout 🔥🔥🔥
.
Coach Syaza 0145139096
Tabata Instructor
.
#kajang #bandarbarubangi #bangi #ukmbangi #putrajaya #unitenbangi #kptmbangi #upmserdang #groupworkout #fitclub #fitmalaysia #serdang #ukmbangi #cabarankurus #turunberatbadan #nakkurus

Jumpa anda malam nie dan esok okay 🙋😁
.
SF Fitness Studio,  Hentian Kajang
8.45 - 9. 45 malam
Walk in RM 10
.
Let's be active and have amazing group workout 🔥🔥🔥
.
Coach Syaza 0145139096
Tabata Instructor
.
#kajang #bandarbarubangi #bangi #ukmbangi #putrajaya #unitenbangi #kptmbangi #upmserdang #groupworkout #fitclub #fitmalaysia #serdang #ukmbangi #cabarankurus #turunberatbadan #nakkurus
1 0 20 November, 2019

[ #GEMPAR!!!] FENOMENA PENIMBANG ROSAK GARA-GARA FREAKYFITZ!
Eh penimbang ni rosak ka?! Semua penimbang guna pun rosak ka!
Takkan lah dah turun 8kg seminggu gara-gara freakyfitz?
Ahh!! Penimbang ni saja nak pedajei orang lah ni.
.
SEKIAN KISAH BENAR PENDEK HARI INI.. 😝
.
Material hakmilik @freakyftzshahalam & #TEAMROCKETFREAKYFITZ
Do not copy or plagiat!
.

[#GEMPAR!!!] FENOMENA PENIMBANG ROSAK GARA-GARA FREAKYFITZ!
Eh penimbang ni rosak ka?! Semua penimbang guna pun rosak ka!
Takkan lah dah turun 8kg seminggu gara-gara freakyfitz?
Ahh!! Penimbang ni saja nak pedajei orang lah ni.
.
SEKIAN KISAH BENAR PENDEK HARI INI.. 😝
.
Material hakmilik @freakyftzshahalam & #TEAMROCKETFREAKYFITZ 
Do not copy or plagiat!
.
1 1 20 November, 2019

bukan setakat melangsingkan tapi kerana kesihatan yg lebis sihat dan bertenaga, malah tubuh bdn akan berasa ringan dan jauh penyakit yg berbahaya
.

Hanya 1 sachet sehari anda rasai perbezaannya.

http://www.wasap.my/+601123839771/BELEEZ

#kuruscepat #fiberkurus #kurusselamat #kurustanpasenaman
#misikurus #sayanakkurus
#kurusdalam2minggu #jomkurus #kurusdarirumah
#kurussebelumKahwin #dietkurus #nakkuruscepat
#kuruscantik #kuruscepatselamat
#dietkurus #nakkurus #produkkurus #malaysia
#kurustanpalapar
#kurusdengancepat
#testimonikurus #kurusonline
#freecodsgbesi #cheras
#kualalumpur

bukan setakat melangsingkan tapi kerana kesihatan yg lebis sihat dan bertenaga, malah tubuh bdn akan berasa ringan dan jauh penyakit yg berbahaya
.

Hanya 1 sachet sehari anda rasai perbezaannya.

http://www.wasap.my/+601123839771/BELEEZ

#kuruscepat#fiberkurus#kurusselamat #kurustanpasenaman
#misikurus#sayanakkurus
#kurusdalam2minggu #jomkurus#kurusdarirumah
#kurussebelumKahwin #dietkurus#nakkuruscepat
#kuruscantik#kuruscepatselamat
#dietkurus #nakkurus #produkkurus#malaysia
#kurustanpalapar
#kurusdengancepat
#testimonikurus#kurusonline
#freecodsgbesi#cheras
#kualalumpur
0 0 20 November, 2019

OFFICIALLY SOLD OUT!!
▪️
Alhamdulillah ramai yang mempercayai keberkesanan herba 7 ramuan & herba urat saraf. Siapa yang follow mengenai perubahan besar dari sya dari berat 75kg after gave birth now 54 kg hilang 20KG (Slide left) Keajaiban untuk kita yang give up nak kurus..
▪️
Ramai juga yang tak sabar nak herba2 organik ini restock dengan cepat. Terima kasih buat mereka yang telah booking herba2 ini dari awal so yang nak join, nama korang akan di letak dlm booking list.
Boleh contact di Hotline untuk join booking order (01111414820)
▪️
Herba num1 untuk Kurus,Sihat & Selamat ✅💚 @herba7ramuan
#herbaasli #organik #menurunkanberatbadan #menurunkankolesterol #turun5kgsebulan #kurussihat #cepatkurus #tipskurus #kesihatandalaman #nakkurus

OFFICIALLY SOLD OUT!!
▪️
Alhamdulillah ramai yang mempercayai keberkesanan herba 7 ramuan & herba urat saraf. Siapa yang follow mengenai perubahan besar dari sya dari berat 75kg after gave birth now 54 kg hilang 20KG (Slide left) Keajaiban untuk kita yang give up nak kurus..
▪️
Ramai juga yang tak sabar nak herba2 organik ini restock dengan cepat. Terima kasih buat mereka yang telah booking herba2 ini dari awal so yang nak join, nama korang akan di letak dlm booking list. 
Boleh contact di Hotline untuk join booking order (01111414820)
▪️
Herba num1 untuk Kurus,Sihat & Selamat ✅💚 @herba7ramuan 
#herbaasli #organik #menurunkanberatbadan #menurunkankolesterol #turun5kgsebulan #kurussihat #cepatkurus #tipskurus #kesihatandalaman #nakkurus
5 1 20 November, 2019

ORANG NYA MINI, BERAT PUN KENA KURANG KALAU NAK BMI IDEAL 🔥🔥
.
5 hari sahaja boleh turun berat dari 49kg turun ke 46kg dengan Appecut!!
.
3kg hilang tak perlu exercise, sentiasa rasa bertenaga lepas minum Appecut. Best ke best ualls 😉
Nak turun berat agar dapat bmi ideal juga.?
Tekan link pada bio sekarang 💥
.
@appecutkotasamarahan .
.
#SquadApipShark
#AppecutSarawak #AppecutSarawakHQ
#Appecut #AppecutMax #BeforeAfterAppecut #AppecutFeedback #feedbackappecut #weightloss #nakkurus #nakcantik #nakturunkanberatbadan #feedback #testimoni #testimoniAppecutsarawak_hq #testimoniappecut #appecutbattalion #appecutkuching #appecutmiri #appecutbintulu #appecutsibu #appecutkotasamarahan #appecutasajaya #appecutlimbang #appecutmukah #appecutmatang #appecutpetrajaya #appecutsemariang #appecutsaratok

ORANG NYA MINI, BERAT PUN KENA KURANG KALAU NAK BMI IDEAL 🔥🔥
. 
5 hari sahaja boleh turun berat dari 49kg turun ke 46kg dengan Appecut!!
.
3kg hilang tak perlu exercise, sentiasa rasa bertenaga lepas minum Appecut. Best ke best ualls 😉
Nak turun berat agar dapat bmi ideal juga.?
Tekan link pada bio sekarang 💥
.
@appecutkotasamarahan .
.
#SquadApipShark
#AppecutSarawak #AppecutSarawakHQ
#Appecut #AppecutMax #BeforeAfterAppecut #AppecutFeedback #feedbackappecut #weightloss #nakkurus #nakcantik #nakturunkanberatbadan #feedback #testimoni #testimoniAppecutsarawak_hq #testimoniappecut #appecutbattalion #appecutkuching #appecutmiri #appecutbintulu #appecutsibu #appecutkotasamarahan #appecutasajaya #appecutlimbang #appecutmukah #appecutmatang #appecutpetrajaya #appecutsemariang #appecutsaratok
0 0 20 November, 2019

BAJU-BAJU AKU HABIS TAK MUAT LEPAS BERSALIN 😭
.
Kami buka peluang pada yang nak kami guide secara FREE !!! 1 botol untuk sebulan
postage FREE + guide FREE
EXTRA + + FREE korset ramping (stok dah menipis!!! 😭) Tekan link di bawah sebelum promosi tamat... 📲 #wasap_0185785434 #suretrim #sureslim #surekurus #pilkurus #kapsulkurus #kapsulkurusajaib #kempisdalam7hari #wajibkempis #nakkurus #nakkuruscepat #teamsingawarrior #sayanakkurus #pinggangramping #langsing #naklangsing #jomkurus #azamkurus2019 #pilkurus #pilkurusselamat #kurusmudah #kurusberkesan
#demica #maez #bizziboddy #klubnalaleh #pudingmontok

BAJU-BAJU AKU HABIS TAK MUAT LEPAS BERSALIN 😭
.
Kami buka peluang pada yang nak kami guide secara FREE !!! 1 botol untuk sebulan 
postage FREE + guide FREE 
EXTRA + +  FREE korset ramping (stok dah menipis!!! 😭) Tekan link di bawah sebelum promosi tamat... 📲#wasap_0185785434 #suretrim #sureslim #surekurus #pilkurus #kapsulkurus #kapsulkurusajaib #kempisdalam7hari #wajibkempis #nakkurus #nakkuruscepat #teamsingawarrior #sayanakkurus #pinggangramping #langsing #naklangsing #jomkurus #azamkurus2019 #pilkurus #pilkurusselamat #kurusmudah #kurusberkesan
#demica #maez #bizziboddy #klubnalaleh #pudingmontok
1 0 20 November, 2019

BAJU-BAJU AKU HABIS TAK MUAT LEPAS BERSALIN 😭
.
Kami buka peluang pada yang nak kami guide secara FREE !!! 1 botol untuk sebulan
postage FREE + guide FREE
EXTRA + + FREE korset ramping (stok dah menipis!!! 😭) Tekan link di bawah sebelum promosi tamat... 📲 #wasap_0185785434 #suretrim #sureslim #surekurus #pilkurus #kapsulkurus #kapsulkurusajaib #kempisdalam7hari #wajibkempis #nakkurus #nakkuruscepat #teamsingawarrior #sayanakkurus #pinggangramping #langsing #naklangsing #jomkurus #azamkurus2019 #pilkurus #pilkurusselamat #kurusmudah #kurusberkesan
#demica #maez #bizziboddy #klubnalaleh #pudingmontok

BAJU-BAJU AKU HABIS TAK MUAT LEPAS BERSALIN 😭
.
Kami buka peluang pada yang nak kami guide secara FREE !!! 1 botol untuk sebulan 
postage FREE + guide FREE 
EXTRA + +  FREE korset ramping (stok dah menipis!!! 😭) Tekan link di bawah sebelum promosi tamat... 📲#wasap_0185785434 #suretrim #sureslim #surekurus #pilkurus #kapsulkurus #kapsulkurusajaib #kempisdalam7hari #wajibkempis #nakkurus #nakkuruscepat #teamsingawarrior #sayanakkurus #pinggangramping #langsing #naklangsing #jomkurus #azamkurus2019 #pilkurus #pilkurusselamat #kurusmudah #kurusberkesan
#demica #maez #bizziboddy #klubnalaleh #pudingmontok
1 0 20 November, 2019

BAJU-BAJU AKU HABIS TAK MUAT LEPAS BERSALIN 😭
.
Kami buka peluang pada yang nak kami guide secara FREE !!! 1 botol untuk sebulan
postage FREE + guide FREE
EXTRA + + FREE korset ramping (stok dah menipis!!! 😭) Tekan link di bawah sebelum promosi tamat... 📲 #wasap_0185785434 #suretrim #sureslim #surekurus #pilkurus #kapsulkurus #kapsulkurusajaib #kempisdalam7hari #wajibkempis #nakkurus #nakkuruscepat #teamsingawarrior #sayanakkurus #pinggangramping #langsing #naklangsing #jomkurus #azamkurus2019 #pilkurus #pilkurusselamat #kurusmudah #kurusberkesan
#demica #maez #bizziboddy #klubnalaleh #pudingmontok

BAJU-BAJU AKU HABIS TAK MUAT LEPAS BERSALIN 😭
.
Kami buka peluang pada yang nak kami guide secara FREE !!! 1 botol untuk sebulan 
postage FREE + guide FREE 
EXTRA + +  FREE korset ramping (stok dah menipis!!! 😭) Tekan link di bawah sebelum promosi tamat... 📲#wasap_0185785434 #suretrim #sureslim #surekurus #pilkurus #kapsulkurus #kapsulkurusajaib #kempisdalam7hari #wajibkempis #nakkurus #nakkuruscepat #teamsingawarrior #sayanakkurus #pinggangramping #langsing #naklangsing #jomkurus #azamkurus2019 #pilkurus #pilkurusselamat #kurusmudah #kurusberkesan
#demica #maez #bizziboddy #klubnalaleh #pudingmontok
1 0 20 November, 2019

Sharing is caring, dapat feedback dari customer yang mana badan anak dia gatal gatal, lpstu Puan ni sapu losyen kpop badan anaknyaa.
.
Alhmdulillah semuaa ye okay. Hanya menggunakan Losyen Kpop sahaja dapat menghilanglan kegatalan di badan. Ayuh daptkan losyen kpop , bukan untuk inch loss sahaja, malah dpat melegakan kegatalan di badan🥰😘
.
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
.
#losyenkurussejuk
#nakkurus
#buanglemak
#slimselepasbersalin
#setbersalin
#setberpantang
#jomkurus
#jongging
#bersenam
#turunkanberatbadan
#BMF
#buymuslimfirst
#bossku
#bukanbiasabiasa
#produkbumiputra
#kopikurus
#buanglemak

Sharing is caring, dapat feedback dari customer yang mana badan anak dia gatal gatal, lpstu Puan ni sapu losyen kpop badan anaknyaa.
.
Alhmdulillah semuaa ye okay. Hanya menggunakan Losyen Kpop sahaja dapat menghilanglan kegatalan di badan. Ayuh daptkan losyen kpop , bukan untuk inch loss sahaja, malah dpat melegakan kegatalan di badan🥰😘
.
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
.
#losyenkurussejuk
#nakkurus
#buanglemak
#slimselepasbersalin
#setbersalin
#setberpantang
#jomkurus
#jongging
#bersenam
#turunkanberatbadan
#BMF
#buymuslimfirst
#bossku
#bukanbiasabiasa
#produkbumiputra
#kopikurus
#buanglemak
0 0 20 November, 2019

APPECUT MAGIC!! MAKIN BERTENAGA, MAKAN PUN DAH TAK OVER LAGI!! 🔥🔥
.
7 hari sahaja boleh turun berat dari hampir 90kg turun ke 85.5kg dengan Appecut!!
.
Patutlah Bro ni kata magic 😁 Dahlah tak perlu exercise, sentiasa rasa bertenaga lepas minum Appecut. Best ke best ualls 😉
Nak turun berat dalam 7 hari juga.?
Tekan link pada bio sekarang 💥
.
@appecutkotasamarahan
.
#SquadApipShark
#AppecutSarawak #AppecutSarawakHQ
#Appecut #AppecutMax #BeforeAfterAppecut #AppecutFeedback #feedbackappecut #weightloss #nakkurus #nakcantik #nakturunkanberatbadan #feedback #testimoni #testimoniAppecutsarawak_hq #testimoniappecut #appecutbattalion #appecutkuching #appecutmiri #appecutbintulu #appecutsibu #appecutkotasamarahan #appecutasajaya #appecutlimbang #appecutmukah #appecutmatang #appecutpetrajaya #appecutsemariang #appecutsaratok

APPECUT MAGIC!! MAKIN BERTENAGA, MAKAN PUN DAH TAK OVER LAGI!! 🔥🔥
. 
7 hari sahaja boleh turun berat dari hampir 90kg turun ke 85.5kg dengan Appecut!!
.
Patutlah Bro ni kata magic 😁 Dahlah tak perlu exercise, sentiasa rasa bertenaga lepas minum Appecut. Best ke best ualls 😉
Nak turun berat dalam 7 hari juga.?
Tekan link pada bio sekarang 💥
.
@appecutkotasamarahan
.
#SquadApipShark
#AppecutSarawak #AppecutSarawakHQ
#Appecut #AppecutMax #BeforeAfterAppecut #AppecutFeedback #feedbackappecut #weightloss #nakkurus #nakcantik #nakturunkanberatbadan #feedback #testimoni #testimoniAppecutsarawak_hq #testimoniappecut #appecutbattalion #appecutkuching #appecutmiri #appecutbintulu #appecutsibu #appecutkotasamarahan #appecutasajaya #appecutlimbang #appecutmukah #appecutmatang #appecutpetrajaya #appecutsemariang #appecutsaratok
0 0 20 November, 2019

bukan setakat melangsingkan tapi kerana kesihatan yg lebis sihat dan bertenaga, malah tubuh bdn akan berasa ringan dan jauh penyakit yg berbahaya
.

Hanya 1 sachet sehari anda rasai perbezaannya.

http://www.wasap.my/+601123839771/BELEEZ

#kuruscepat #fiberkurus #kurusselamat #kurustanpasenaman
#misikurus #sayanakkurus
#kurusdalam2minggu #jomkurus #kurusdarirumah
#kurussebelumKahwin #dietkurus #nakkuruscepat
#kuruscantik #kuruscepatselamat
#dietkurus #nakkurus #produkkurus #malaysia
#kurustanpalapar
#kurusdengancepat
#testimonikurus #kurusonline
#freecodsgbesi #cheras
#kualalumpur

bukan setakat melangsingkan tapi kerana kesihatan yg lebis sihat dan bertenaga, malah tubuh bdn akan berasa ringan dan jauh penyakit yg berbahaya
.

Hanya 1 sachet sehari anda rasai perbezaannya.

http://www.wasap.my/+601123839771/BELEEZ

#kuruscepat#fiberkurus#kurusselamat #kurustanpasenaman
#misikurus#sayanakkurus
#kurusdalam2minggu #jomkurus#kurusdarirumah
#kurussebelumKahwin #dietkurus#nakkuruscepat
#kuruscantik#kuruscepatselamat
#dietkurus #nakkurus #produkkurus#malaysia
#kurustanpalapar
#kurusdengancepat
#testimonikurus#kurusonline
#freecodsgbesi#cheras
#kualalumpur
0 0 20 November, 2019

Sharing is caring, dapat feedback dari customer yang mana badan anak dia gatal gatal, lpstu Puan ni sapu losyen kpop badan anaknyaa.
.
Alhmdulillah semuaa ye okay. Hanya menggunakan Losyen Kpop sahaja dapat menghilanglan kegatalan di badan. Ayuh daptkan losyen kpop , bukan untuk inch loss sahaja, malah dpat melegakan kegatalan di badan🥰😘
.
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
.
#losyenkurussejuk
#nakkurus
#buanglemak
#slimselepasbersalin
#setbersalin
#setberpantang
#jomkurus
#jongging
#bersenam
#turunkanberatbadan
#BMF
#buymuslimfirst
#bossku
#bukanbiasabiasa
#produkbumiputra
#kopikurus
#buanglemak

Sharing is caring, dapat feedback dari customer yang mana badan anak dia gatal gatal, lpstu Puan ni sapu losyen kpop badan anaknyaa.
.
Alhmdulillah semuaa ye okay. Hanya menggunakan Losyen Kpop sahaja dapat menghilanglan kegatalan di badan. Ayuh daptkan losyen kpop , bukan untuk inch loss sahaja, malah dpat melegakan kegatalan di badan🥰😘
.
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
.
#losyenkurussejuk
#nakkurus
#buanglemak
#slimselepasbersalin
#setbersalin
#setberpantang
#jomkurus
#jongging
#bersenam
#turunkanberatbadan
#BMF
#buymuslimfirst
#bossku
#bukanbiasabiasa
#produkbumiputra
#kopikurus
#buanglemak
0 0 20 November, 2019

SAPE ADA MASALAH BERAT SUSAH NAK TURUN?
.
.
#DemicaMetabolismeBooster sgt sesuai utk adik kakak abang makcik pakcik yg nak kurus atau nak maintainkan berat badan!
.
Nak save bajet pun Mimi sarankan consume Demica sbb uols akan dapat bnyak kelebihan dalam satu produk. Dah takperlu habiskan duit banyak utk makan 😊👏🏻. Yang paling best lagi #DemicaSupplement ni HALAL & SELAMAT.
.
#DemicaMetabolismeBooster dapat;
.
✅Memerangkap lemak degil di seluruh badan
✅Memberi 2x tenaga
✅Perut kenyang lebih lama
✅100% diperbuat dari bahan organik
.
Apa tunggu lagi uolls. Takkan nak ternak lemak sampai bila² ? Jom dapatkan #DemicaMetabolisma harini jgk !
.
Tekan link di bio SEKARANG utk Mimi cerita lebih detail lagi
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicamachang #demicatanahmerah

SAPE ADA MASALAH BERAT SUSAH NAK TURUN?
.
.
#DemicaMetabolismeBooster sgt sesuai utk adik kakak abang makcik pakcik yg nak kurus atau nak maintainkan berat badan!
.
Nak save bajet pun Mimi sarankan consume Demica sbb uols akan dapat bnyak kelebihan dalam satu produk. Dah takperlu habiskan duit banyak utk makan 😊👏🏻. Yang paling best lagi #DemicaSupplement ni HALAL & SELAMAT.
.
#DemicaMetabolismeBooster dapat;
.
✅Memerangkap lemak degil di seluruh badan
✅Memberi 2x tenaga
✅Perut kenyang lebih lama
✅100% diperbuat dari bahan organik
.
Apa tunggu lagi uolls. Takkan nak ternak lemak sampai bila² ? Jom dapatkan #DemicaMetabolisma harini jgk !
.
Tekan link di bio SEKARANG utk Mimi cerita lebih detail lagi
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#demicamachang #demicatanahmerah
0 0 20 November, 2019

Pipi naik pulek dahhh..so turban style dah tak #onpoint 💁🏼‍♀️ Mentang berat dah ideal, dok melantak simple sugar kannnnn..dunia ini adil. Dah memang sejenis puak yg cepat naik kt pipi bila tak jaga makan. Bak kata orang, “you cannot lie what you eat” betul sangatttt. Sape geng sejenis sama puak mcm kite? 🙋🏼‍♀️ ngaku cepat!.
.
💯 % ONLINE 📲 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP.
.
HEALTHY MIND HEALTHY BODY.
.
MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS.
.
#teamcoachingAZ
#teamnickhinhussien
#ENJOYHEALTHYEASYWEIGHTLOSSONLINE.
.
PT/COACH ATIKAH 📲📲📲+60128583425.
.
| CERTIFIED HEALTH & WELLNESS COACH | CERTIFIED PERSONAL TRAINER | NUTRITIONIST | FOOD TECHNOLOGIST |

#nakkurus #kuruscepat #kevinzahri #zulariffin #jomkurus #mirafilzah #benamir #coachkurus #ariani #tipskuruscepat #coachturunberat #lelakimuyangdulu #jannajick #primavalet #menusihat #neelofar #sarasajeeda #youcanloseweightfromhome #teamfadzil #jubahbesar #jalanjalancarimakan #tv3 #ubatkurus #isihatmagazine #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan

Pipi naik pulek dahhh..so turban style dah tak #onpoint 💁🏼‍♀️ Mentang berat dah ideal, dok melantak simple sugar kannnnn..dunia ini adil. Dah memang sejenis puak yg cepat naik kt pipi bila tak jaga makan. Bak kata orang, “you cannot lie what you eat” betul sangatttt. Sape geng sejenis sama puak mcm kite? 🙋🏼‍♀️ ngaku cepat!.
.
💯 % ONLINE 📲 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP.
. 
HEALTHY MIND HEALTHY BODY.
.
MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS.
.
#teamcoachingAZ
#teamnickhinhussien
#ENJOYHEALTHYEASYWEIGHTLOSSONLINE.
.
PT/COACH ATIKAH 📲📲📲+60128583425.
.
| CERTIFIED HEALTH & WELLNESS COACH | CERTIFIED PERSONAL TRAINER | NUTRITIONIST | FOOD TECHNOLOGIST |

#nakkurus #kuruscepat #kevinzahri #zulariffin #jomkurus #mirafilzah #benamir #coachkurus #ariani #tipskuruscepat #coachturunberat #lelakimuyangdulu #jannajick #primavalet #menusihat #neelofar #sarasajeeda #youcanloseweightfromhome #teamfadzil #jubahbesar #jalanjalancarimakan #tv3 #ubatkurus #isihatmagazine #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan
17 1 20 November, 2019

Sharing is caring, dapat feedback dari customer yang mana badan anak dia gatal gatal, lpstu Puan ni sapu losyen kpop badan anaknyaa.
.
Alhmdulillah semuaa ye okay. Hanya menggunakan Losyen Kpop sahaja dapat menghilanglan kegatalan di badan. Ayuh daptkan losyen kpop , bukan untuk inch loss sahaja, malah dpat melegakan kegatalan di badan🥰😘
.
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
.
#losyenkurussejuk
#nakkurus
#buanglemak
#slimselepasbersalin
#setbersalin
#setberpantang
#jomkurus
#jongging
#bersenam
#turunkanberatbadan
#BMF
#buymuslimfirst
#bossku
#bukanbiasabiasa
#produkbumiputra
#kopikurus
#buanglemak

Sharing is caring, dapat feedback dari customer yang mana badan anak dia gatal gatal, lpstu Puan ni sapu losyen kpop badan anaknyaa.
.
Alhmdulillah semuaa ye okay. Hanya menggunakan Losyen Kpop sahaja dapat menghilanglan kegatalan di badan. Ayuh daptkan losyen kpop , bukan untuk inch loss sahaja, malah dpat melegakan kegatalan di badan🥰😘
.
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
http://www.wasap.my/60182287564/kpop
.
.
#losyenkurussejuk
#nakkurus
#buanglemak
#slimselepasbersalin
#setbersalin
#setberpantang
#jomkurus
#jongging
#bersenam
#turunkanberatbadan
#BMF
#buymuslimfirst
#bossku
#bukanbiasabiasa
#produkbumiputra
#kopikurus
#buanglemak
0 0 20 November, 2019

BELAJAR PERCUMA SISTEM AGEN & DROPSHIP DENGAN PAKAR BERJAYA CAPAI JUALAN RM1 JUTA DALAM MASA SINGKAT DGN TEKNIK ZERO KOS klik Link Bio

BELAJAR PERCUMA SISTEM AGEN & DROPSHIP DENGAN PAKAR BERJAYA CAPAI JUALAN RM1 JUTA DALAM MASA SINGKAT DGN TEKNIK ZERO KOS klik Link Bio
1 1 20 November, 2019

BELAJAR PERCUMA SISTEM AGEN & DROPSHIP DENGAN PAKAR BERJAYA CAPAI JUALAN RM1 JUTA DALAM MASA SINGKAT DGN TEKNIK ZERO KOS klik Link Bio

BELAJAR PERCUMA SISTEM AGEN & DROPSHIP DENGAN PAKAR BERJAYA CAPAI JUALAN RM1 JUTA DALAM MASA SINGKAT DGN TEKNIK ZERO KOS klik Link Bio
1 1 20 November, 2019

.
"Tak perlu ubat KURUS pun boleh KURUS"
Minum TEH HIJAU jer boleh hilang berat badan!!!???? Seriouslah???
Tak payah nak makan ubat kurus
ke teh kurus.

Teh hijau je uols.

Rugi tak cuba.
.
Paling best #steatehhijau ni tak buat awak
.
❌ sakit perut/cirit birit
.
❌ teh tak pahit/payau/busuk
.
❌ meloyakan/sakit kepala bila minum
.
Lagi best ianya minuman harian sekeluarga👨‍👩‍👧‍👦
.
Jom jaga badan cara alami dengan #tehhijaustea jer.
.
Whatsapp to order
.
📲+60137229688
📲+60137229688
📲+60137229688
.
.
#tehhijau
#tehhijaujer
#greentea
#greenteaextract
#japanesegreentea
#puregreentea
#matchatea
#detoxtea
#skinnytea
#naklawa
#nakkurus
#naksihat
#nakcantik
#breastfeedingmama
#energybooster
#kedah
#kelantan
#perak
#pulaupinang
#johor
#melaka
#tehasli
#tehhijaustea
#singapore

.
"Tak perlu ubat KURUS pun boleh KURUS"
Minum  TEH HIJAU jer boleh hilang berat badan!!!???? Seriouslah???
Tak payah nak makan ubat kurus
ke teh kurus.

Teh hijau je uols.

Rugi tak cuba.
.
Paling best #steatehhijau ni tak buat awak
.
❌ sakit perut/cirit birit
.
❌ teh tak pahit/payau/busuk
.
❌ meloyakan/sakit kepala bila minum
.
Lagi best ianya minuman harian sekeluarga👨‍👩‍👧‍👦
.
Jom jaga badan cara alami dengan #tehhijaustea jer.
.
Whatsapp to order
.
📲+60137229688
📲+60137229688
📲+60137229688
.
.
#tehhijau
#tehhijaujer
#greentea
#greenteaextract
#japanesegreentea
#puregreentea
#matchatea
#detoxtea
#skinnytea
#naklawa
#nakkurus
#naksihat
#nakcantik
#breastfeedingmama
#energybooster
#kedah
#kelantan
#perak
#pulaupinang
#johor
#melaka
#tehasli 
#tehhijaustea
#singapore
1 0 20 November, 2019

AYAM BAKAR ALA2 PERCIK...(kalau makan dengan sambal percik) tapi rasa dia lebih kurang ayam goreng berempah jeerrr 🙈 .
Bahan2nya :
- dada ayam (kelar2)
- bawang merah/bawang putih
- 1inchi halia/kunyit hidup
- serai
- ketumbar/jintan
- bahan perasa pink salt/cili flakes/black pepper
Caranya : kisar semua bahan & perap..then bakar
.
Try la resepi mudah ni...senang je nak kurus masak sendiri, makan ikut portion tangan, kurang bahan yg dicampur kuranglah penambahan kalori..
.
Follow ig saya @sally_ejan @sally_ejan for more cooking video & simple resepi rahsia kurus...nak lagi best jom la join group coaching saya..ada banyak lagi resepi menu sihat sedap2 boleh buat korang turun berat...bila diet makan sedap, ada support group takde alasan kata boringgg & diet kelauttt okayyy 😎
.
Coach Sally 0193753353
Turun 10kg dari diet pemakanan sihat

AYAM BAKAR ALA2 PERCIK...(kalau makan dengan sambal percik) tapi rasa dia lebih kurang ayam goreng berempah jeerrr 🙈 .
Bahan2nya :
- dada ayam (kelar2)
- bawang merah/bawang putih
- 1inchi halia/kunyit hidup
- serai
- ketumbar/jintan
- bahan perasa pink salt/cili flakes/black pepper
Caranya : kisar semua bahan & perap..then bakar
.
Try la resepi mudah ni...senang je nak kurus masak sendiri, makan ikut portion tangan,  kurang bahan yg dicampur kuranglah penambahan kalori..
.
Follow ig saya @sally_ejan @sally_ejan for more cooking video & simple resepi rahsia kurus...nak lagi best jom la join group coaching saya..ada banyak lagi resepi menu sihat sedap2 boleh buat korang turun berat...bila diet makan sedap, ada support group takde alasan kata boringgg & diet kelauttt okayyy 😎
.
Coach Sally 0193753353
Turun 10kg dari diet pemakanan sihat
2 1 20 November, 2019

Tepuk dada tanya selera!

Tepuk dada tanya selera!
0 1 20 November, 2019

Bila dah give up gula, boleh dapat banyak benefit especially for those yang nak turunkan berat badan.⁣⁣
.⁣⁣
TAPI!⁣⁣
Tak semua boleh resist gula melainkan yang betul2 disiplin, betul2 nekad nk turunkan berat badan yang betul2 hardcore lah orang kata senang cerita. ⁣⁣
.⁣⁣
So nk memudahkan u’olls LEELIT akan bantu u’olls untuk kurangkan pengambilan gula dimana dia akan menstabilkan gula dalam darah untuk mengawal rasa lapar tu. haaa bila gula dalam darah dah stabil, keinginan untuk makan/minum manis akan berkurang dan u’olls tak akan rasa lapar. Haaaa magic betul lah LEELIT ni. ⁣⁣
.⁣⁣
Tapi u’olls kena rasa sendiri perubahan yang LEELIT boleh buat pada u’olls. Haaa siapa yang mmg degil asyik nk makan manis nk minum manis ni, cuba LEELIT for 10 days, cuba tengok perubahannya ☺️⁣ ⁣

#leelithq #myleelitjourney #kurus #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #kurus #sayanakcantik #makanansihat #nakkurus #instafamous #gemukkuruscantik #meleTop

Bila dah give up gula, boleh dapat banyak benefit especially for those yang nak turunkan berat badan.⁣⁣
.⁣⁣
TAPI!⁣⁣
Tak semua boleh resist gula melainkan yang betul2 disiplin, betul2 nekad nk turunkan berat badan yang betul2 hardcore lah orang kata senang cerita. ⁣⁣
.⁣⁣
So nk memudahkan u’olls LEELIT akan bantu u’olls untuk kurangkan pengambilan gula dimana  dia akan menstabilkan gula dalam darah untuk mengawal rasa lapar tu. haaa bila gula dalam darah dah stabil, keinginan untuk makan/minum manis akan berkurang dan u’olls tak akan rasa lapar. Haaaa magic betul lah LEELIT ni. ⁣⁣
.⁣⁣
Tapi u’olls kena rasa sendiri perubahan yang LEELIT boleh buat pada u’olls. Haaa siapa yang mmg degil asyik nk makan manis nk minum manis ni, cuba LEELIT for 10 days, cuba tengok perubahannya ☺️⁣ ⁣
⁣
#leelithq#myleelitjourney#kurus#gemokisawesome#jalanjalancarimakan#sayamasak#kurus#sayanakcantik#makanansihat#nakkurus#instafamous#gemukkuruscantik#meleTop
6 0 20 November, 2019

Daftar sekarang!

Kurus secara online je.
Belajar!
Kita ajar dan share ilmu.
Kita pantau sebulan.
Ada bimbingan.
Ada sarapan dan dinner sekali.
Ada support group.
Fun but serious.

Coach Rohayu Win
014-3207484

Daftar sekarang!
•
Kurus secara online je.
Belajar!
Kita ajar dan share ilmu.
Kita pantau sebulan.
Ada bimbingan.
Ada sarapan dan dinner sekali.
Ada support group.
Fun but serious.
•
Coach Rohayu Win
014-3207484
0 1 20 November, 2019

Jom!
Tunggu apa lagi?

Coach Rohayu Win
014-3207484

Jom!
Tunggu apa lagi?
•
Coach Rohayu Win
014-3207484
1 1 20 November, 2019

Top #nakkurus posts

Sebab ramai wanita yang ambik remeh dengan towel mandi , pakai bawak ke Hulu hilir pas tu komplen muka aku teruk lah babe itu n ini . If u tak jaga kebersihan pada Tuala no point pakai brand apa pun .

Wajib Tuala tukar n cuci seminggu sekali Kalau tak bawak pi bendang ! -

#BakiraLover
#BakiraMalaysia
#melaka
#kuching
#johorean
#bruneionlineshopping
#penang
#wanita
#perlis
#produkviral
#bruneidarussalam
#serumviral
#Kedah
#negerisembilan
#nakkurus
#kuantan
#ipoh
#selangor
#jakartaonlineshop
#terengganu
#singapore
#singaporeonlineshop
#instashopmalaysia
#MalaysiaOnlineShop #nakcantik #singaporean
#sarawakonlineshop #pahang #sabah #SisViral

Sebab ramai wanita yang ambik remeh dengan towel mandi , pakai bawak ke Hulu hilir pas tu komplen muka aku teruk lah babe itu n ini . If u tak jaga kebersihan pada Tuala no point pakai brand apa pun .

Wajib Tuala tukar n cuci seminggu sekali Kalau tak bawak pi bendang ! -

#BakiraLover
#BakiraMalaysia
#melaka 
#kuching 
#johorean 
#bruneionlineshopping 
#penang 
#wanita 
#perlis 
#produkviral 
#bruneidarussalam 
#serumviral 
#Kedah
#negerisembilan 
#nakkurus 
#kuantan 
#ipoh 
#selangor
#jakartaonlineshop 
#terengganu 
#singapore 
#singaporeonlineshop 
#instashopmalaysia 
#MalaysiaOnlineShop#nakcantik #singaporean 
#sarawakonlineshop#pahang#sabah#SisViral
1,753 69 10 November, 2019

1...2...Cha..Cha..Cha..‼️💃🏻🕺🏻
.
Jom kasi goyang sikit pinggang tu ikut step yg cikgu ajar tu ye 😆
.
Bior terbakorr sikit 🔥🔥🔥 lemak2 kat ponggong korang 😂
.
.
Kemasukan peserta Disember telah dibuka untuk program mealplan sihat tanpa produk dan turun 3-5kg sebulan‼️
.
Klik link whatsapp di bio ig @ni.mzi untuk dapatkan PAKEJ MURAH berserta ganjaran PERCUMA‼️
.
Eatclean Diet Program 🍏
SIHAT | MUDAH | MURAH
.
#eatcleanmalaysia #zumbafitnessmalaysia #lawakkeder #babies #dietsihat #dietplan #dietprogram #dietketo #dance #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #videolawak #nakkurus #nakdiet #tipsdiet #funnyvideos #igersmalaysia #igmalaysia #igreviewmalaysia #gemokisawesome #gemok #malaysiaviral #viralohviral #tips

1...2...Cha..Cha..Cha..‼️💃🏻🕺🏻
.
Jom kasi goyang sikit pinggang tu ikut step yg cikgu ajar tu ye 😆
.
Bior terbakorr sikit 🔥🔥🔥 lemak2 kat ponggong korang 😂
.
.
Kemasukan peserta Disember telah dibuka untuk program mealplan sihat tanpa produk dan turun 3-5kg sebulan‼️
.
Klik link whatsapp di bio ig @ni.mzi untuk dapatkan PAKEJ MURAH berserta ganjaran PERCUMA‼️
.
Eatclean Diet Program 🍏
SIHAT | MUDAH | MURAH
.
#eatcleanmalaysia #zumbafitnessmalaysia #lawakkeder #babies #dietsihat #dietplan #dietprogram #dietketo #dance #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #videolawak  #nakkurus #nakdiet #tipsdiet #funnyvideos #igersmalaysia #igmalaysia #igreviewmalaysia #gemokisawesome #gemok #malaysiaviral #viralohviral #tips
3,652 266 2 November, 2019

Woww nampak macam sedap❤️❤️je AYAM GORENG ni
.
Korang suka bahagian yang mana?
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi December untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Anis📲+60174670437
.
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #kurus #dietatkinsmalaysia #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis #resepisihat
#meleTop #icanseeyourvoicemalaysia #cikshopaholic #puteriaisyah #adamchempaka #sangkar #paidreviewmalaysia #DramaSangat

Woww nampak macam sedap❤️❤️je AYAM GORENG ni
.
Korang suka bahagian yang mana?
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi December untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Anis📲+60174670437
.
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #kurus #dietatkinsmalaysia  #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku  #menusihat #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #icanseeyourvoicemalaysia #cikshopaholic #puteriaisyah #adamchempaka  #sangkar #paidreviewmalaysia #DramaSangat
18,801 353 30 October, 2019

JOM BERZIKIR
Jadikan lah amalan dan hiasan dibibir kita
https://www.instagram.com/p/B4jQFGgFEpk/?igshid=hwtm25s5mz4pSiapa nak saya guide macam mana cara dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program.
👉 KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle.
👉 Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya💪🔥
@norhayati-erasot
Coach Yatie📲+6010 700 5865
PERSONAL COACH
.
#teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit   #abambocey #journeycoachanna #bajubesar #jubahbesar
#lisasurihani

JOM BERZIKIR
Jadikan lah amalan dan hiasan dibibir kita 
https://www.instagram.com/p/B4jQFGgFEpk/?igshid=hwtm25s5mz4pSiapa nak saya guide macam mana cara dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program.
👉 KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle.
👉 Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya💪🔥
@norhayati-erasot
Coach Yatie📲+6010 700 5865
PERSONAL COACH
.
#teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna #bajubesar #jubahbesar 
#lisasurihani
3,070 4 8 November, 2019

BUAT ‼️ 💚 Ni jer bahannya ... Untuk apa ⁉️Banyak sangat manfaat terutama WANITA🌹🔛💪🏻👯‍♀️-
-
TUMBUK Lumat semua campur air n perah Limau nipis tu tapis n Minum ( IGTV tengah On the way )
-
-
Keputihan hilang cara Tradisional/ Hilang bau Miss V / Hilang Bau badan / Hilang bau mulut / kuatkan rahim / boost Energy / migrain / AWET muda / Anti aging / Mual / Vitamin Banyak dalam daun sireh / Refreshing/ Detox Kampung !! / TENAGA Batin wanita ‼️💪🏻
-
-
-

Jangan MenGATA orang bau badan Sebab mana dilahirkan ke dunia terus bau tetapi kesilapan kita tak jaga jer Sebab salah !!
.
.

#BakiraLover
#BakiraMalaysia
#melaka
#kuching
#johorean
#bruneionlineshopping
#penang
#wanita
#perlis
#kualalumpur
#bruneidarussalam
#igmalaysia
#Kedah
#negerisembilan
#nakkurus
#kuantan
#ipoh
#selangor
#jakartaonlineshop
#terengganu
#singapore
#singaporeonlineshop
#instashopmalaysia
#MalaysiaOnlineShop #nakcantik #singaporean
#sarawakonlineshop #pahang #Kelantan #SisViral

BUAT ‼️ 💚 Ni jer bahannya ... Untuk apa ⁉️Banyak sangat manfaat terutama WANITA🌹🔛💪🏻👯‍♀️-
-
TUMBUK Lumat semua campur air n perah Limau nipis tu tapis n Minum ( IGTV tengah On the way )
-
-
Keputihan hilang cara Tradisional/ Hilang bau Miss V / Hilang Bau badan / Hilang bau mulut / kuatkan rahim / boost Energy / migrain / AWET muda / Anti aging / Mual / Vitamin Banyak dalam daun sireh / Refreshing/ Detox Kampung !! / TENAGA Batin wanita ‼️💪🏻
-
-
-

Jangan MenGATA orang bau badan Sebab mana dilahirkan ke dunia terus bau tetapi kesilapan kita tak jaga jer Sebab salah !!
.
.

#BakiraLover
#BakiraMalaysia
#melaka 
#kuching 
#johorean 
#bruneionlineshopping 
#penang 
#wanita 
#perlis 
#kualalumpur 
#bruneidarussalam 
#igmalaysia 
#Kedah
#negerisembilan 
#nakkurus 
#kuantan 
#ipoh 
#selangor
#jakartaonlineshop 
#terengganu 
#singapore 
#singaporeonlineshop 
#instashopmalaysia 
#MalaysiaOnlineShop#nakcantik #singaporean 
#sarawakonlineshop#pahang#Kelantan#SisViral
1,265 44 15 November, 2019

Selalunya bila cuti lama² ni ramai yg berpotensi jadi macam ni
.
Memang tak leh elak, masa ni la makan apa pun berselera aje..maklum la mak kita masak kan..berkumpul lak ramai²...
.
.
Jangan lupa kembali semula ke pangkal jalan ye..jangan biar berterusan hanyut bila dah kembali bekerja semula 😅
.
@ni.mzi
Eatclean Diet Program 🍏
SIHAT | MUDAH | MURAH
.
#eatcleanmalaysia #kendurikahwin #lawakkeder #dietplan #dietatkinsmalaysia #gambarlawak #nakkurus #nakdiet #tipsdiet #balikkampung #igersmalaysia #igmalaysia #igreviewmalaysia #gemokisawesome #gemok #malaysiaviral #viralohviral #cuticutimalaysia

Selalunya bila cuti lama² ni ramai yg berpotensi jadi macam ni
.
Memang tak leh elak, masa ni la makan apa pun berselera aje..maklum la mak kita masak kan..berkumpul lak ramai²...
.
.
Jangan lupa kembali semula ke pangkal jalan ye..jangan biar berterusan hanyut bila dah kembali bekerja semula 😅
.
@ni.mzi
Eatclean Diet Program 🍏
SIHAT | MUDAH | MURAH
.
#eatcleanmalaysia #kendurikahwin #lawakkeder #dietplan #dietatkinsmalaysia #gambarlawak #nakkurus #nakdiet #tipsdiet #balikkampung #igersmalaysia #igmalaysia #igreviewmalaysia #gemokisawesome #gemok #malaysiaviral #viralohviral #cuticutimalaysia
1,976 22 26 October, 2019

Jom kita hilang kan stress..😁 Mudahnya KURUS dengan ILMU permakanan dan TEAM
SUPPORT 🔥🔥💪💪
.
Pendaftaran intake NOVEMBER dibuka💪💪
NEKAD NAK KURUS TAHUN 2019 Jom kurus online bersama kami kini anda boleh kurus dari rumah sahaja
.
Apa yang anda dapat jika join online kurus kami??.
📌meal plan zigzag lengkap 25 hari
📌makan 5x sehari
📌boleh makan nasi
📌topic diet harian
📌support group coaching
📌menang hadiah misteri
📌combo exercise workout
📌program nutrition 25 hari
📌grocery list
📌100% coaching dan mentoring online

Follow IG @nadiah93_fitonline  dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan Updates serta Info Kurus Yang Mudah & Sihat

JOM DAFTAR SEKARANG 🔥🔥🔥
:
I've lost 45kg
online weight loss coach
Coach Nadiah 017 971 7346
FOLLOW @nadiah93_fitonline
#teamsitinadiah
:
Jom daftar skrg INTAKE NOVEMBER SUDAH DIBUKA SEKARANG🔥🔥‼️‼️‼️💃🏻💃🏻 cepat cepat tekan link HOME di 👇🏼👇🏼utk daftar sekarang #coachonlineuolls

http://nakjoinkurusonline.wasap.my

#tipskurus #eatcleujaanhatikandaraya #nakkurus #misimengecil #jomkurus #jozan #avengersendgame #fittness #jubahbesar #senamankuruskanbadan #tipscantik #tipskurus #tipsdiet #sepahtureunion2019 #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #mahligaicintatv3 #jomkurus1malaysia #senamankuruskanbadan
#kurusmudah #cikreenencikngokngek #ctdk #lostweightjourney #fitnessmotivation #21daychallenge #teamsitinadiah #coachonlineuolls #jomkurus #tipskuruscantik

Jom kita hilang kan stress..😁 Mudahnya KURUS dengan ILMU permakanan dan TEAM
SUPPORT 🔥🔥💪💪
.
Pendaftaran intake NOVEMBER dibuka💪💪
NEKAD NAK KURUS TAHUN 2019 Jom kurus online bersama kami kini anda boleh kurus dari rumah sahaja
.
Apa yang anda dapat jika join online kurus kami??.
📌meal plan zigzag lengkap 25 hari
📌makan 5x sehari
📌boleh makan nasi
📌topic diet harian
📌support group coaching
📌menang hadiah misteri
📌combo exercise workout
📌program nutrition 25 hari
📌grocery list
📌100% coaching dan mentoring online

Follow IG @nadiah93_fitonline  dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan Updates serta Info Kurus Yang Mudah & Sihat

JOM DAFTAR SEKARANG 🔥🔥🔥
:
I've lost 45kg 
online weight loss coach
Coach Nadiah 017 971 7346
FOLLOW @nadiah93_fitonline
#teamsitinadiah
:
Jom daftar skrg INTAKE NOVEMBER SUDAH DIBUKA SEKARANG🔥🔥‼️‼️‼️💃🏻💃🏻 cepat cepat tekan link HOME di 👇🏼👇🏼utk daftar sekarang #coachonlineuolls

http://nakjoinkurusonline.wasap.my

#tipskurus #eatcleujaanhatikandaraya #nakkurus #misimengecil #jomkurus #jozan #avengersendgame #fittness #jubahbesar #senamankuruskanbadan #tipscantik #tipskurus #tipsdiet #sepahtureunion2019 #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil  #menusihat #mahligaicintatv3 #jomkurus1malaysia #senamankuruskanbadan
#kurusmudah #cikreenencikngokngek #ctdk #lostweightjourney #fitnessmotivation #21daychallenge #teamsitinadiah #coachonlineuolls #jomkurus #tipskuruscantik
2,737 0 26 October, 2019
Korang dah try mana ?
Cer share sikit 👇🏻😍
.
Tag & share kawan2
.
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi NOVEMBER untuk daftar segera Click link di bio ig @suriati.omar utk join Sesi nov...esok last🔥🔥🔥.
.
.
Coach Sue 01161003215
#teamsuriatiomar #getfitnowonline .
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #kurus #dietatkinsmalaysia  #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku  #menusihat #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #icanseeyourvoicemalaysia #cikshopaholic #puteriaisyah #adamchempaka  #sangkar #paidreviewmalaysia #DramaSangat
5,560 174 3 November, 2019

Yg mana 1 pilihan anda? Ke mmg x suka makan sayur?🥺
.
.

Coach Athiyah
📲 017 424 8218
Personally lost 23kg🔥

Yg mana 1 pilihan anda? Ke mmg x suka makan sayur?🥺
.
.

Coach Athiyah
📲 017 424 8218
Personally lost 23kg🔥
547 8 2 November, 2019