#naklawa Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #naklawa and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
18 minutes
Average like
2.3
Average comment
0.1
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@maryk.pd_yus Profile picture

@maryk.pd_yus

2 in 1
✔ Jimat
✔ Cepat
✔ Mudah

www.wasap.my/60176059641

#marykayportdickson
#marykay
#naklawa
#tips
#petua
#blusher
#lipmatte

2 in 1
✔ Jimat
✔ Cepat
✔ Mudah

www.wasap.my/60176059641

#marykayportdickson 
#marykay 
#naklawa 
#tips 
#petua 
#blusher 
#lipmatte
1 0 3 hours ago
@wawacosmeticdamansara Profile picture

@wawacosmeticdamansara

Dan setiap belian 1 BOX customer akan dpt PERCUMA 1 EYEBROW AUTO PENCIL berwarna dark brown yg Wawa Zainal selalu pakai. Free gift ni bernilai RM39 ❤
wawa cosmeticshq ada keluarkan produk baru
#wawaunicornset🏇🏻
apa kandungan di dalam wawa unicorn set tu ? 🛑 2PCS LIPMATTE 🛑 1PCS LIPGLOSS 🛑 1 MINI BLUSHER 🛑 FREE LIMITED EDITON EYEBROW
Rm65.00 1box , combo 2box rm120.00
save rm10.00
Postage rm8.00
TIAP PEMBELIAN AKAN MENDAPAT HADIAH MINI BAG MAKEUP UNICORN 😉
#wawacosmetic #wawacosmeticedisiunicorn
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmeticfantasydream
#edisiunicorn #unicorn #wawacosmeticedisiunicorn
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmetic #unicorn #cosmetic #nakcantik
#nakcantikmacamwawa #makeuptutorial #makeup
#gorgeousgirl #gorgeous #naklawa
#lipmate #blush #blucher #eyebrows #freegift
BERMINAT BOLEH PM ATAU WS SIS.. 😘
01136015026

Dan setiap belian 1 BOX customer akan dpt PERCUMA 1 EYEBROW AUTO PENCIL berwarna dark brown yg Wawa Zainal selalu pakai. Free gift ni bernilai RM39 ❤
wawa cosmeticshq ada keluarkan produk baru 
#wawaunicornset🏇🏻
apa kandungan di dalam wawa unicorn set tu ? 🛑 2PCS LIPMATTE 🛑 1PCS LIPGLOSS 🛑 1 MINI BLUSHER 🛑 FREE LIMITED EDITON EYEBROW 
Rm65.00 1box , combo 2box rm120.00
save rm10.00
Postage rm8.00
TIAP PEMBELIAN AKAN MENDAPAT HADIAH MINI BAG MAKEUP UNICORN 😉
#wawacosmetic #wawacosmeticedisiunicorn
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmeticfantasydream
#edisiunicorn #unicorn #wawacosmeticedisiunicorn 
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmetic #unicorn #cosmetic #nakcantik
#nakcantikmacamwawa #makeuptutorial #makeup 
#gorgeousgirl #gorgeous #naklawa
#lipmate #blush #blucher #eyebrows #freegift 
BERMINAT BOLEH PM ATAU WS SIS.. 😘 
01136015026
1 0 4 hours ago
@wawacosmeticdamansara Profile picture

@wawacosmeticdamansara

Dan setiap belian 1 BOX customer akan dpt PERCUMA 1 EYEBROW AUTO PENCIL berwarna dark brown yg Wawa Zainal selalu pakai. Free gift ni bernilai RM39 ❤
wawa cosmeticshq ada keluarkan produk baru
#wawaunicornset🏇🏻
apa kandungan di dalam wawa unicorn set tu ? 🛑 2PCS LIPMATTE 🛑 1PCS LIPGLOSS 🛑 1 MINI BLUSHER 🛑 FREE LIMITED EDITON EYEBROW
Rm65.00 1box , combo 2box rm120.00
save rm10.00
Postage rm8.00
TIAP PEMBELIAN AKAN MENDAPAT HADIAH MINI BAG MAKEUP UNICORN 😉
#wawacosmetic #wawacosmeticedisiunicorn
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmeticfantasydream
#edisiunicorn #unicorn #wawacosmeticedisiunicorn
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmetic #unicorn #cosmetic #nakcantik
#nakcantikmacamwawa #makeuptutorial #makeup
#gorgeousgirl #gorgeous #naklawa
#lipmate #blush #blucher #eyebrows #freegift
BERMINAT BOLEH PM ATAU WS SIS.. 😘
01136015026

Dan setiap belian 1 BOX customer akan dpt PERCUMA 1 EYEBROW AUTO PENCIL berwarna dark brown yg Wawa Zainal selalu pakai. Free gift ni bernilai RM39 ❤
wawa cosmeticshq ada keluarkan produk baru 
#wawaunicornset🏇🏻
apa kandungan di dalam wawa unicorn set tu ? 🛑 2PCS LIPMATTE 🛑 1PCS LIPGLOSS 🛑 1 MINI BLUSHER 🛑 FREE LIMITED EDITON EYEBROW 
Rm65.00 1box , combo 2box rm120.00
save rm10.00
Postage rm8.00
TIAP PEMBELIAN AKAN MENDAPAT HADIAH MINI BAG MAKEUP UNICORN 😉
#wawacosmetic #wawacosmeticedisiunicorn
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmeticfantasydream
#edisiunicorn #unicorn #wawacosmeticedisiunicorn 
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmetic #unicorn #cosmetic #nakcantik
#nakcantikmacamwawa #makeuptutorial #makeup 
#gorgeousgirl #gorgeous #naklawa
#lipmate #blush #blucher #eyebrows #freegift 
BERMINAT BOLEH PM ATAU WS SIS.. 😘 
01136015026
3 0 4 hours ago
@wawacosmeticdamansara Profile picture

@wawacosmeticdamansara

Dan setiap belian 1 BOX customer akan dpt PERCUMA 1 EYEBROW AUTO PENCIL berwarna dark brown yg Wawa Zainal selalu pakai. Free gift ni bernilai RM39 ❤
wawa cosmeticshq ada keluarkan produk baru
#wawaunicornset🏇🏻
apa kandungan di dalam wawa unicorn set tu ? 🛑 2PCS LIPMATTE 🛑 1PCS LIPGLOSS 🛑 1 MINI BLUSHER 🛑 FREE LIMITED EDITON EYEBROW
Rm65.00 1box , combo 2box rm120.00
save rm10.00
Postage rm8.00
TIAP PEMBELIAN AKAN MENDAPAT HADIAH MINI BAG MAKEUP UNICORN 😉
#wawacosmetic #wawacosmeticedisiunicorn
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmeticfantasydream
#edisiunicorn #unicorn #wawacosmeticedisiunicorn
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmetic #unicorn #cosmetic #nakcantik
#nakcantikmacamwawa #makeuptutorial #makeup
#gorgeousgirl #gorgeous #naklawa
#lipmate #blush #blucher #eyebrows #freegift
BERMINAT BOLEH PM ATAU WS SIS.. 😘
01136015026

Dan setiap belian 1 BOX customer akan dpt PERCUMA 1 EYEBROW AUTO PENCIL berwarna dark brown yg Wawa Zainal selalu pakai. Free gift ni bernilai RM39 ❤
wawa cosmeticshq ada keluarkan produk baru 
#wawaunicornset🏇🏻
apa kandungan di dalam wawa unicorn set tu ? 🛑 2PCS LIPMATTE 🛑 1PCS LIPGLOSS 🛑 1 MINI BLUSHER 🛑 FREE LIMITED EDITON EYEBROW 
Rm65.00 1box , combo 2box rm120.00
save rm10.00
Postage rm8.00
TIAP PEMBELIAN AKAN MENDAPAT HADIAH MINI BAG MAKEUP UNICORN 😉
#wawacosmetic #wawacosmeticedisiunicorn
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmeticfantasydream
#edisiunicorn #unicorn #wawacosmeticedisiunicorn 
#wawacosmeticdamansara
#wawacosmetic #unicorn #cosmetic #nakcantik
#nakcantikmacamwawa #makeuptutorial #makeup 
#gorgeousgirl #gorgeous #naklawa
#lipmate #blush #blucher #eyebrows #freegift 
BERMINAT BOLEH PM ATAU WS SIS.. 😘 
01136015026
0 1 4 hours ago
@rinetworkhq_ Profile picture

@rinetworkhq_

.
Bagaimana nak beli product Tomato nie🥰
.
Sangat mudah sebenarnya :
1. Esok tunggu pengumuman produk & harga pada jam 11:00am
.
2. Whatsapp 012 678 4043 untuk details order dan Dapatkan no acc number HQ (RiNetwork) serta no agen ID saya. ID : SyaNur
.
3. Seterusnya transfer nilai barang yang dikehendaki DIRECT ke acc RiNetwork HQ.
.
4. Send kepada saya bukti pembayaran, untuk saya login ke sistem seterusnya saya akan mengarahkan HQ untuk hantar produk terus ke alamat anda.

Dah siap! 4 langkah mudah kan? Selamat membeli belah🥰
.
#nakcantik #naksihat #naklawa #nakmulus #nakgorgeous #nakflawless #beauty #beautyandhealth #beautycare #melaka #rinetwork #rinetworkhq_ #rizalman #rizalmanpreloved @rizalman71fanclub

.
Bagaimana nak beli product Tomato nie🥰
.
Sangat mudah sebenarnya : 
1. Esok tunggu  pengumuman produk & harga pada jam 11:00am
. 
2. Whatsapp 012 678 4043 untuk details order dan Dapatkan no acc number HQ (RiNetwork) serta no agen ID saya. ID : SyaNur
.
3. Seterusnya transfer nilai barang yang dikehendaki DIRECT ke acc RiNetwork HQ.
. 
4. Send kepada saya bukti pembayaran, untuk saya login ke sistem  seterusnya saya akan mengarahkan HQ untuk hantar produk terus ke alamat anda.

Dah siap! 4 langkah mudah kan? Selamat membeli belah🥰
.
#nakcantik #naksihat #naklawa #nakmulus #nakgorgeous #nakflawless #beauty #beautyandhealth #beautycare #melaka #rinetwork #rinetworkhq_ #rizalman #rizalmanpreloved @rizalman71fanclub
2 0 5 hours ago
@rinetworkhq_ Profile picture

@rinetworkhq_

Join group telegram untuk dapatkan info terkini dan cara pembelian bagi product Dato Rizalman
.
https://t.me/rinetworkhq
.
@rizalman71 @rizalman71fanclub
.
#nakcantik #nakmulus #nakgorgeous #naklawa #rinetwork #melaka

Join group telegram untuk dapatkan info terkini dan cara pembelian bagi product Dato Rizalman
. 
https://t.me/rinetworkhq
.
@rizalman71 @rizalman71fanclub
.
#nakcantik #nakmulus #nakgorgeous #naklawa #rinetwork #melaka
2 0 5 hours ago
@obsess.ana Profile picture

@obsess.ana

Sorry Guys.. hari ni sis x berapa nak sihat, tapi jangan risau.. sesiapa yg dm/ws sis boleh balas🤗
.
sebelum tidur, ni sis nak tunjuk sikit Set Travel Kit
-boleh bawa ke mana2 shj, ringan dan comel packing in side box😍
4 ITEM
✅Foundation (TCF)
✅Looser Powder
✅Lipmatte 2 code
.
okeyh, selamat malam 🤗
.
#obsessviral #obsesscosmeticviral .
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsescosmetickualakangsar #obsesscosmeticsgsiput #lipstick #foundation #maskara #makeup #lipstickmatte #makeupcantik #obsesscosmeticfeedback #farahnation #teamkakyong #teamhannah #naklawa #obsess #obsesscosmeticscod #obsesslawa #obsessindonesia #obsesshotcomboset #nakobsesslipmatte #madeinmalaysia #loosepowderobsess #loosepowderobsesscosmetics #obsessliptint #eyebrowobsess #browdefinerobsess #obsessmakeupremover

Sorry Guys.. hari ni sis x berapa nak sihat, tapi jangan risau.. sesiapa yg dm/ws sis boleh balas🤗
.
sebelum tidur, ni sis nak tunjuk sikit Set Travel Kit
-boleh bawa ke mana2 shj, ringan dan comel packing in side box😍
4 ITEM
✅Foundation (TCF)
✅Looser Powder
✅Lipmatte 2 code
.
okeyh, selamat malam 🤗
.
#obsessviral #obsesscosmeticviral .
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsescosmetickualakangsar #obsesscosmeticsgsiput #lipstick #foundation #maskara #makeup #lipstickmatte #makeupcantik #obsesscosmeticfeedback #farahnation #teamkakyong #teamhannah #naklawa #obsess #obsesscosmeticscod #obsesslawa #obsessindonesia #obsesshotcomboset #nakobsesslipmatte #madeinmalaysia #loosepowderobsess #loosepowderobsesscosmetics #obsessliptint #eyebrowobsess #browdefinerobsess #obsessmakeupremover
3 0 6 hours ago
@rinetwork_hululangat Profile picture

@rinetwork_hululangat

Taman Sri Nanding

Video khas untuk pelanggan2 @rinetwork_hululangat.. moga2 malam ni tido dengan lena..Insyaallah esok pagi bangun dengan penuh fresh..dan boleh mula membuat pembelian di website www.rinetwork.my..jangan lupa..ID Agent: hululangat..🍅🍅
#rinetworkhululangat #rinetworkbyrizalman #rinetwork #hululangat #nakcantik #naknampakmuda #naksihat #naklawa

Video khas untuk pelanggan2 @rinetwork_hululangat.. moga2 malam ni tido dengan lena..Insyaallah esok pagi bangun dengan penuh fresh..dan boleh mula membuat pembelian di website www.rinetwork.my..jangan lupa..ID Agent: hululangat..🍅🍅
#rinetworkhululangat #rinetworkbyrizalman #rinetwork #hululangat #nakcantik #naknampakmuda #naksihat #naklawa
1 0 6 hours ago
@chewnglow.gojes.kualalumpur Profile picture

@chewnglow.gojes.kualalumpur

- Selamat Malam Chewolls ! Harini Kak Cheew nak share pula, manfaat buah kranberi yang terdapat dalam Chew n Glow.
.
.
Kandungan kranberi didalam Chew n Glow ini membantu menghindari pembentukan jerawat dan menyembuhkan luka anda. Ia juga akan membuat wajah anda lebih cerah dan bercahaya, serta kekal lembap sepanjang hari
.
So, sesiapa yang nak beli Chew n Glow boleh dapatkan dari @chewnglow.gojes.kualalumpur
0176314059 .
#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #stokisdiperlukan #tipskulitcantik #tipscantik #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement -

-  Selamat Malam  Chewolls ! Harini Kak Cheew nak share pula, manfaat buah kranberi  yang terdapat dalam Chew n Glow.
.
.
Kandungan kranberi didalam Chew n Glow ini membantu menghindari pembentukan jerawat dan menyembuhkan luka anda. Ia juga akan membuat wajah anda lebih cerah dan bercahaya, serta kekal lembap sepanjang hari
.
So, sesiapa yang nak beli Chew n Glow boleh dapatkan dari @chewnglow.gojes.kualalumpur
0176314059 .
#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #stokisdiperlukan #tipskulitcantik #tipscantik  #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement -
0 0 8 hours ago
@rinetwork_hululangat Profile picture

@rinetwork_hululangat

Hulu Langat, Negeri Sembilan, Malaysia

Save siap2 ID Agent kami..esok boleh buat order terus.. Dato' cakap stock 🍅🍅 laku keras😆
#rinetworkhululangat #rinetworkbyrizalman #rinetwork #hululangat #nakcantik #naknampakmuda #naksihat #naklawa

Save siap2 ID Agent kami..esok boleh buat order terus.. Dato' cakap stock 🍅🍅 laku keras😆
#rinetworkhululangat #rinetworkbyrizalman #rinetwork #hululangat #nakcantik #naknampakmuda #naksihat #naklawa
1 0 8 hours ago
@mykbeauty.4u Profile picture

@mykbeauty.4u

COSRX NATURAL BHA SKIN RETURNING EMULSION 100ML

Moisturizes and vitalizes dry/sensitive skin by soothing skin trouble and controlling oil/moist balance of skin

More clear and pure complexion can be accomplished with improved skin texture

Emulsion recommended for people with oily or troublesome skin type

PRICE RM55
EXC POST

#cosrx
#cosrxnaturalbhaskinreturningemulsion
#beauty
#naklawa
#cantik
#skincareroutine
#skincare

COSRX NATURAL BHA SKIN RETURNING EMULSION 100ML

Moisturizes and vitalizes dry/sensitive skin by soothing skin trouble and controlling oil/moist balance of skin

More clear and pure complexion can be accomplished with improved skin texture

Emulsion recommended for people with oily or troublesome skin type

PRICE RM55
EXC POST

#cosrx 
#cosrxnaturalbhaskinreturningemulsion 
#beauty 
#naklawa 
#cantik 
#skincareroutine 
#skincare
1 0 9 hours ago
@mykbeauty.4u Profile picture

@mykbeauty.4u

COSRX SAMPLE PACK (1.2ML)

CLAIM TO FAME: A salicylic acid-infused cleanser that reduces acne breakouts and promotes clearer skin

PRICE RM3
EXC POST

#cosrx
#cosrxsamplepack
#naklawa
#cantik
#skincare
#skincareroutine
#malaysia
#beauty

COSRX SAMPLE PACK (1.2ML)

CLAIM TO FAME: A salicylic acid-infused cleanser that reduces acne breakouts and promotes clearer skin

PRICE RM3
EXC POST

#cosrx 
#cosrxsamplepack
#naklawa 
#cantik 
#skincare 
#skincareroutine 
#malaysia 
#beauty
0 0 9 hours ago
@mykbeauty.4u Profile picture

@mykbeauty.4u

COSRX PURE 100% COTTON ROUNDS 80EA

Soft, round coton pad made of wavy patterned 100% cotton to mildly wipe the skin without irritation.

You can use different cotton pads on the front and the back -- cleansing with the wavy side, and skin care with the absorbent side.
Water jet method allows you to use this cotton pad without lint, sliding, or tearing.

Wave pattern which is made naturally in water jet process helps distribute the toner evenly on to your skin.
High water pressure from the water jet method binds the fiber inside the fabric so that the cotton pad is stronger and softer.
Doesn't contain any fluorescent substances, Formaldehyde-releasing agents, and heavy metal.
Made from the most skin-friendly fabric.
HOW TO USE:

Removing makeup

Use when removing makeup. Soak the wavy skide with lip & eye remover or cleansing water.Remove makeup mildly and softly.
Toning
Use morning and might, when using toners and other liquid products. Soak the absorbent side with toner and wipe your skin.
PRICE RM30
EXC POST

#cosrx
#cosrxpure100%cottonrounds
#cottonrounds
#beauty
#skincareroutine
#skincare
#naklawa
#cantik
#malaysia

COSRX PURE 100% COTTON ROUNDS 80EA

Soft, round coton pad made of wavy patterned 100% cotton to mildly wipe the skin without irritation.

You can use different cotton pads on the front and the back -- cleansing with the wavy side, and skin care with the absorbent side. 
Water jet method allows you to use this cotton pad without lint, sliding, or tearing.

Wave pattern which is made naturally in water jet process helps distribute the toner evenly on to your skin.
High water pressure from the water jet method binds the fiber inside the fabric so that the cotton pad is stronger and softer. 
Doesn't contain any fluorescent substances, Formaldehyde-releasing agents, and heavy metal.
Made from the most skin-friendly fabric. 
HOW TO USE:

Removing makeup

Use when removing makeup. Soak the wavy skide with lip & eye remover or cleansing water.Remove makeup mildly and softly. 
Toning
Use morning and might, when using toners and other liquid products. Soak the absorbent side with toner and wipe your skin. 
PRICE RM30
EXC POST

#cosrx 
#cosrxpure100%cottonrounds
#cottonrounds
#beauty 
#skincareroutine 
#skincare 
#naklawa 
#cantik
#malaysia
1 0 9 hours ago
@chewnglow.hq Profile picture

@chewnglow.hq

KULIT ANDA BERMASALAH ? MASALAH PARUT? KULIT KUSAM? EKZEMA? ALERGIK? JERAGAT? JERAWAT?

Dah banyak habis duit untuk cari penawar? Dah cuba Chew n Glow?
Tak perlu berhabus duit untuk ubat yang mahal. Dengan hanya menggunakan Chew n Glow, anda pasti berpuas hati.
.
Chew n Glow berfungsi merawat masalah kulit anda dari dalaman.
.
Mari dapatkan segera dari stokis/agent yang berdekatan atau boleh juga wasap nombor hotline HQ dibawah.
HOTLINE:
0193046164

#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #stokisdiperlukan #tipskulitcantik #tipscantik #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement #merawat #naksihat #infokesihatan #jagakesihatan

KULIT ANDA BERMASALAH ? MASALAH PARUT? KULIT KUSAM? EKZEMA? ALERGIK? JERAGAT? JERAWAT?

Dah banyak habis duit untuk cari penawar? Dah cuba Chew n Glow?
Tak perlu berhabus duit untuk ubat yang mahal. Dengan hanya menggunakan Chew n Glow, anda pasti berpuas hati.
.
Chew n Glow berfungsi merawat masalah kulit anda dari dalaman.
.
Mari dapatkan segera dari stokis/agent yang berdekatan atau boleh juga wasap nombor hotline HQ dibawah.
HOTLINE:
0193046164

#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #stokisdiperlukan #tipskulitcantik #tipscantik  #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement #merawat #naksihat #infokesihatan #jagakesihatan
5 1 9 hours ago
@rinetworkhq_ Profile picture

@rinetworkhq_

.
Org dulu² suka habaq, nak cantik nak mulus nak flawless makanlah tomato. So nak citer byk² pasal tomato sah ramai dah tau kelebihannya. So lovers apa tg lagi nak kulit cantik, nak product bebas bahan kimia apa kata try product nie, gerenti tak menyesal tau. So place your order Now🥰
.
Click our bio untuk join our group.
.
#rinetwork #naksihat #nakcantik #nakgorgeous #naklawa #nakflawless #beauty #beautyandhealth #melaka #onlineshopping #kecantikankulit #kecantikansehat #bazaarpaknil

.
Org dulu² suka habaq, nak cantik nak mulus nak flawless makanlah tomato. So nak citer byk² pasal tomato sah ramai dah tau kelebihannya. So lovers apa tg lagi nak kulit cantik, nak product bebas bahan kimia apa kata try product nie, gerenti tak menyesal tau. So place your order Now🥰
.
Click our bio untuk join our group.
.
#rinetwork #naksihat #nakcantik #nakgorgeous #naklawa #nakflawless #beauty #beautyandhealth #melaka #onlineshopping #kecantikankulit #kecantikansehat #bazaarpaknil
3 0 10 hours ago
@rinetworkhq_ Profile picture

@rinetworkhq_

.
Ya Allah ada yg tak sabar tak... Ada yg excited tak... Dup dap dup dap rasanya.. Jgn lupa jam 11 pagi esok temujanji kita ok🥰
.
#rinetwork #nakcantik #naksihat #naklawa #nakgorgeous #beauty #beautyandhealth

.
Ya Allah ada yg tak sabar tak... Ada yg excited tak... Dup dap dup dap rasanya.. Jgn lupa jam 11 pagi esok temujanji kita ok🥰
.
#rinetwork #nakcantik #naksihat #naklawa #nakgorgeous #beauty #beautyandhealth
2 0 10 hours ago
@chewnglow.hq Profile picture

@chewnglow.hq

ANDA MEMPUNYAI MASALAH EKZEMA? Dah guna macam macam produk tapi tak berhasil? Masih mencari cara untuk merawat?
.
Tunggu apa lagi, Cubalah Chew n Glow untuk merawat masalah anda. Tak perlu risau, hasil yang terbaik menanti anda !
.
Nak sihat, nak kulit pulih dengan segera, wasap nombor hotline HQ dibawah.
HOTLINE:
0193046164
.
#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #stokisdiperlukan #tipskulitcantik #tipscantik #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement #hasilboek #terbaik

ANDA MEMPUNYAI MASALAH EKZEMA? Dah guna macam macam produk tapi tak berhasil? Masih mencari cara untuk merawat?
.
Tunggu apa lagi, Cubalah Chew n Glow untuk merawat masalah anda. Tak perlu risau, hasil yang terbaik menanti anda !
.
Nak sihat, nak kulit pulih dengan segera, wasap nombor hotline HQ dibawah.
HOTLINE:
0193046164
.
#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #stokisdiperlukan #tipskulitcantik #tipscantik  #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement #hasilboek #terbaik
29 3 11 hours ago
@lisora.beauty Profile picture

@lisora.beauty

Ape ada dalam sekotak Box Exclusive?
.1. Cushion Foundation .2. Loose Powder
.3. Lipmatte
.4. Eyebrow Pencil
.5. Mascara
.6. Makeup Remover
.
.
Nak order? Tekan link di bio 👆🏻
.
#obsesscosmetics #ObsessKL #ObsessAgentKL #ObsessCosmeticsCODKL #ObsessCodKL #MekapMurah #LipmatteMurah #FoundationMurah #NakCantik #NakLawa #MakeupbyBellaz #MekapCantik #MekapLawa #MekapViral #Bajucantik #Bajumurah

Ape ada dalam sekotak Box Exclusive?
.1. Cushion Foundation .2. Loose Powder
.3. Lipmatte
.4. Eyebrow Pencil
.5. Mascara
.6. Makeup Remover
.
.
Nak order? Tekan link di bio 👆🏻
.
#obsesscosmetics #ObsessKL #ObsessAgentKL #ObsessCosmeticsCODKL #ObsessCodKL #MekapMurah #LipmatteMurah #FoundationMurah #NakCantik #NakLawa #MakeupbyBellaz #MekapCantik #MekapLawa #MekapViral #Bajucantik #Bajumurah
3 0 12 hours ago
@chewnglow_sg Profile picture

@chewnglow_sg

DUIT BANYAK TAPI KESIHATAN TAK TERJAGA?

Apa guna ada banyak duit kalau kesihatan terabai? Jadi, manfaatkanlah duit yang banyak tu untuk kesihatan diri anda. .
Anda ada masalah Ekzema? Resdung? Allergic? Kulit kusam? Jerawat? Jeragat? Parut? Jangan risau, Chew n Glow mampu bantu anda. Cubalah Chew n Glow yang mampu merawat masalah kesihatan anda dari dalaman. .

#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #agentdiperlukan #tipskulitcantik #tipscantik #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement #merawat #naksihat #infokesihatan #jagakesihatan #chewnglowsingapore #chewnglowsg

DUIT BANYAK TAPI KESIHATAN TAK TERJAGA?

Apa guna ada banyak duit kalau kesihatan terabai? Jadi, manfaatkanlah duit yang banyak tu untuk kesihatan diri anda. .
Anda ada masalah Ekzema? Resdung? Allergic? Kulit kusam? Jerawat? Jeragat? Parut? Jangan risau, Chew n Glow mampu bantu anda. Cubalah Chew n Glow yang mampu merawat masalah kesihatan anda dari dalaman. .

#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #agentdiperlukan #tipskulitcantik #tipscantik  #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement #merawat #naksihat #infokesihatan #jagakesihatan #chewnglowsingapore #chewnglowsg
2 0 13 hours ago
@chewnglow_sg Profile picture

@chewnglow_sg

Hah, mehh Kak Cheew nak cerita kat korang semua. Ni salah satu customer yang berjaya cuba Chew n Glow. Sekarang kulit dia dah cerah, dah cantik, dah gojes tau, sebab apa? Sebab dia mengamalkan Chew n Glow lah! So JANGAN tunggu lagi, cepat dapatkan Chew n Glow kerana hasilnya pasti meletups!
.
Nak cantik? Nak letups? Nak gojes? Cepat2 dm/ws Kak Cheew ya!
HOTLINE:
65 90589410
.
#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #agentwanted #tipskulitcantik #tipscantik #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement #hasilboek #terbaik #chewnglowsg #chewnglowsingapore

Hah, mehh Kak Cheew nak cerita kat korang semua. Ni salah satu customer yang berjaya cuba Chew n Glow. Sekarang kulit dia dah cerah, dah cantik, dah gojes tau, sebab apa? Sebab dia mengamalkan Chew n Glow lah! So JANGAN tunggu lagi, cepat dapatkan Chew n Glow kerana hasilnya pasti meletups!
.
Nak cantik? Nak letups? Nak gojes? Cepat2 dm/ws Kak Cheew ya!
HOTLINE:
65 90589410
.
#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #agentwanted #tipskulitcantik #tipscantik  #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement #hasilboek #terbaik #chewnglowsg #chewnglowsingapore
0 0 13 hours ago
@chewnglow_sg Profile picture

@chewnglow_sg

Selamat petang Chewolls ! Harini Kak Cheew nak share pula, manfaat buah kranberi yang terdapat dalam Chew n Glow. Kandungan kranberi didalam Chew n Glow ini membantu menghindari pembentukan jerawat dan menyembuhkan luka anda. Ia juga akan membuat wajah anda lebih cerah dan bercahaya, serta kekal lembap sepanjang hari
.
Jom wa kami sekarang!
https://wa.me/6590589410
#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #agentdiperlukan #tipskulitcantik #tipscantik #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement #chewnglowsg #chewnglowsingapore

Selamat petang Chewolls ! Harini Kak Cheew nak share pula, manfaat buah kranberi  yang terdapat dalam Chew n Glow. Kandungan kranberi didalam Chew n Glow ini membantu menghindari pembentukan jerawat dan menyembuhkan luka anda. Ia juga akan membuat wajah anda lebih cerah dan bercahaya, serta kekal lembap sepanjang hari
.
Jom wa kami sekarang!
https://wa.me/6590589410 
#chewandglowhq #youchewyouglow #eczema #resdung #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #allergic #seafood #agentdiperlukan #tipskulitcantik #tipscantik  #viral2019 #produkviral #naklawa #kulitsihat #supplement #chewnglowsg #chewnglowsingapore
0 0 13 hours ago
@babyskinwhiteninghq Profile picture

@babyskinwhiteninghq

Tengok guys feedback ni
.
Korang tak nak ke dapat kulit putih macam ni?
.
Ofcourse korang nakkan?
Murah je tau.Tak mahal pon satu botol babyskinwhitening ni.
.
Nak lagi jimat boleh beli 2botol
.
Cepat ii kalau dah habis nanti rugi tau.Barang readystock ni.

#babyskinwhitening #babyskinwhiteningorigina l #babyskinwhiteningmurah #babyshowerideas #babyskinprimer #supplementmalaysia #supplemetputih #supplementputihkankulit #supplementkorea #supp #supplementputihkankulityangselamat #loving #love #skin #skincare #skincaremalaysia #naklawa #nakkulitcantik #flawlessskin

Tengok guys feedback ni
.
Korang tak nak ke dapat kulit putih macam ni?
.
Ofcourse korang nakkan?
Murah je tau.Tak mahal pon satu botol babyskinwhitening ni.
.
Nak lagi jimat boleh beli 2botol
.
Cepat ii kalau dah habis nanti rugi tau.Barang readystock ni.

#babyskinwhitening #babyskinwhiteningorigina l #babyskinwhiteningmurah #babyshowerideas #babyskinprimer #supplementmalaysia #supplemetputih #supplementputihkankulit #supplementkorea #supp #supplementputihkankulityangselamat #loving #love #skin #skincare #skincaremalaysia #naklawa #nakkulitcantik #flawlessskin
8 0 13 hours ago
@babyskinwhiteninghq Profile picture

@babyskinwhiteninghq

Tengok guys feedback ni
.
Korang tak nak ke dapat kulit putih macam ni?
.
Ofcourse korang nakkan?
Murah je tau.Tak mahal pon satu botol babyskinwhitening ni.
.
Nak lagi jimat boleh beli 2botol
.
Cepat ii kalau dah habis nanti rugi tau.Barang readystock ni.

#babyskinwhitening #babyskinwhiteningorigina l #babyskinwhiteningmurah #babyshowerideas #babyskinprimer #supplementmalaysia #supplemetputih #supplementputihkankulit #supplementkorea #supp #supplementputihkankulityangselamat #loving #love #skin #skincare #skincaremalaysia #naklawa #nakkulitcantik #flawlessskin

Tengok guys feedback ni
.
Korang tak nak ke dapat kulit putih macam ni?
.
Ofcourse korang nakkan?
Murah je tau.Tak mahal pon satu botol babyskinwhitening ni.
.
Nak lagi jimat boleh beli 2botol
.
Cepat ii kalau dah habis nanti rugi tau.Barang readystock ni.

#babyskinwhitening #babyskinwhiteningorigina l #babyskinwhiteningmurah #babyshowerideas #babyskinprimer #supplementmalaysia #supplemetputih #supplementputihkankulit #supplementkorea #supp #supplementputihkankulityangselamat #loving #love #skin #skincare #skincaremalaysia #naklawa #nakkulitcantik #flawlessskin
2 0 13 hours ago

Top #naklawa posts

@norizety Profile picture

@norizety

Ibu Pejabat Polis Kontinjen Johor (IPK) Johor Bahru

Alahai merdu nyer suara abam polis niy😘
Tapi merdu lagi suara abam polis kita😝
.
.
#diamilikorang
#polisviral
#wifepolis

Alahai merdu nyer suara abam polis niy😘
Tapi merdu lagi suara abam polis kita😝
.
.
#diamilikorang 
#polisviral 
#wifepolis
140 7 21 December, 2017
@deardhiah Profile picture

@deardhiah

D Amore Emporium

Good afternoon love ‼️
.
.
Try this HIIT workout to melt away those calories 🔥 Tag a friend who needs a new HIIT routine & save this workout for later 👭‼️
.
.
Doing a workout you need a good comfortable attire. Let's add cool to it 😎 How about a customized name on your legging ? Quality assured 💯% just like the Adidas material ‼️
.
Credit: @karinaelle
#fitness #motivation #workout #workoutvideo #legday #gym #gymwear #leggings #abs #diet #prep #bodybuilding #aesthetics #gains #nutrition #healthy #physique #girlswholift #tutorial #mumfit #womenfitness #lemonexsingapore #lemonexsihat #nakcantik #nakkurus #naklawa #naksihat

Good afternoon love ‼️
.
.
Try this HIIT workout to melt away those calories 🔥 Tag a friend who needs a new HIIT routine & save this workout for later 👭‼️
.
.
Doing a workout you need a good comfortable attire. Let's add cool to it 😎 How about a customized name on your legging ? Quality assured 💯% just like the Adidas material ‼️
.
Credit: @karinaelle 
#fitness #motivation #workout #workoutvideo #legday #gym #gymwear #leggings #abs #diet #prep #bodybuilding #aesthetics #gains #nutrition #healthy #physique #girlswholift #tutorial #mumfit #womenfitness #lemonexsingapore #lemonexsihat #nakcantik #nakkurus #naklawa #naksihat
148 19 30 January, 2018
@stockist.stea.malaysia Profile picture

@stockist.stea.malaysia

.
Nak kurus , nak Kempiskan perut yang buncit & boroi.
.
➕ KURUS TANPA SENAMAN
➕ KURUS TANPA DIET KETAT
➕ KURUS TANPA CIRIT BIRIT
.
Jom amalkan minum #tehhijaustea secara
konsisten dan korang akan lihat hasilnya
selama sebulan.
.
To Oder WhatsApp us fo more info:-
+60137229688
+60137229688
+60137229688
.
#tehhijau
#tehhijaujer
#greentea
#greenteaextract
#japanesegreentea
#puregreentea
#matchatea
#detoxtea
#skinnytea
#naklawa
#nakkurus
#naksihat
#nakcantik
#breastfeedingmama
#energybooster
#kedah
#kelantan
#perak
#pulaupinang
#johor
#melaka
#tehasli
#tehhijaustea
#kakaksipenjualtehhijau

.
Nak kurus , nak Kempiskan perut yang buncit & boroi.
.
➕ KURUS TANPA SENAMAN
➕ KURUS TANPA DIET KETAT
➕ KURUS TANPA CIRIT BIRIT
.
Jom amalkan minum #tehhijaustea secara
konsisten dan korang akan lihat hasilnya
selama sebulan.
.
To Oder WhatsApp us fo more info:-
+60137229688
+60137229688
+60137229688
.
#tehhijau
#tehhijaujer
#greentea
#greenteaextract
#japanesegreentea
#puregreentea
#matchatea
#detoxtea
#skinnytea
#naklawa
#nakkurus
#naksihat
#nakcantik
#breastfeedingmama
#energybooster
#kedah
#kelantan
#perak
#pulaupinang
#johor
#melaka
#tehasli 
#tehhijaustea
#kakaksipenjualtehhijau
1,397 4 30 October, 2016
@haryanienatasya Profile picture

@haryanienatasya

Assalamualaikum semuaaaaa , hari ni sis nak bgitau yangggg kita dah tukar packaging baru , New Look of HaryanieBodyscrub , baru ja post tadi kat status whatsapp berdesup orang reply nak beli .😍😍😍 ramai minat dalam jar mcm ni tahan lama wehh serious , bau dia toksah kata laa punya wangii depa kata lepas pkai rasa licin kulit lembut , angin kluaqqq tudiaa takpayah makan supplement nak kuruih , scrub ja badan uolss tu dengan haryaniebody scrub boleh bantu masalah lemak berlebihan tu 😂😂 swipe tepi tengok feedback drp cust sis 😙😙 hri bru start dlm jar dah ada yg mai depan rumah pick up @haryanie_bodyscrub @haryanie_bodyscrub

Siapa nakkkk cepatt pm sis 😘😘😘 nak kurus usaha tau tau !

#nakkurus #naklawa #produkviral #haryaniebeautyline #haryaniebodyscrub #bodyscrub #lemongrassscrub #sheabutter #organicproduct

Assalamualaikum semuaaaaa , hari ni sis nak bgitau yangggg kita dah tukar packaging baru , New Look of HaryanieBodyscrub , baru ja post tadi kat status whatsapp berdesup orang reply nak beli .😍😍😍 ramai minat dalam jar mcm ni tahan lama wehh serious , bau dia toksah kata laa punya wangii depa kata lepas pkai rasa licin kulit lembut , angin kluaqqq tudiaa takpayah makan supplement nak kuruih , scrub ja badan uolss tu dengan haryaniebody scrub boleh bantu masalah lemak berlebihan tu 😂😂 swipe tepi tengok feedback drp cust sis 😙😙 hri bru start dlm jar dah ada yg mai depan rumah pick up  @haryanie_bodyscrub @haryanie_bodyscrub

Siapa nakkkk cepatt pm sis 😘😘😘 nak kurus usaha tau tau !

#nakkurus #naklawa #produkviral #haryaniebeautyline #haryaniebodyscrub #bodyscrub #lemongrassscrub #sheabutter #organicproduct
523 2 19 March, 2019
@aliffsyukri.legacy Profile picture

@aliffsyukri.legacy

Kdg2 buncit ni sbb angin dan sembelit, susah nak membuang. So produk Bizzi Flush ni boleh mengatasai masalah utk mereka yg susah membuang, ditambah pula dgn sapuan mantap Cream Bizzi Body ni, terus buang angin dan pecahkan lemak dari dalam.

haa jangan risau korang dapatkan Bizzi Flush & Bizzi Boddy Cream Contour sekarang .
Komen ' Saya Nak '
.
#ohabangkosmetik #nakkurus #naklawa #lawa #cantik #kesihatan #kurus #turunberatbadan #ubatkurus #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #ubatkuat #dherbs #onlineshopping #remaja #anakmuda #onlinebisnes #jutawan #jutawanbisnes #jutawanonline #teamgempur

Kdg2 buncit ni sbb angin dan sembelit, susah nak membuang. So produk Bizzi Flush ni boleh mengatasai masalah utk mereka yg susah membuang, ditambah pula dgn sapuan mantap Cream Bizzi Body ni, terus buang angin dan pecahkan lemak dari dalam.

haa jangan risau korang dapatkan Bizzi Flush & Bizzi Boddy Cream Contour  sekarang . 
Komen ' Saya Nak '
.
#ohabangkosmetik #nakkurus #naklawa #lawa #cantik #kesihatan #kurus #turunberatbadan #ubatkurus #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #ubatkuat #dherbs #onlineshopping #remaja #anakmuda #onlinebisnes #jutawan #jutawanbisnes #jutawanonline #teamgempur
230 19 26 May, 2019
@aliffsyukri.legacy Profile picture

@aliffsyukri.legacy

Datin masak apa tu?.
.
Tengok pun rasa da sedap apa lagi kalau depan-depankan
.
Eh , datin mengunakan kuali AsKitchen la. Macam best je kan.
.
Kuali non stick dari AsKitchen nie ada 3 size tau ( 24cm / 26cm / 28cm )
.
Harga pun mampu milik. komen "nak" dekat bawah atau dm cepat!
.
#ohabangkosmetik #nakkurus #naklawa #lawa #cantik #kesihatan #kurus #turunberatbadan #ubatkurus #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #ubatkuat #dherbs #onlineshopping #remaja #anakmuda #onlinebisnes #jutawan #jutawanbisnes #jutawanonline #teamgempur

Datin masak apa tu?.
.
Tengok pun rasa da sedap apa lagi kalau depan-depankan
.
Eh , datin mengunakan kuali AsKitchen la. Macam best je kan.
.
Kuali non stick dari AsKitchen nie ada 3 size tau ( 24cm / 26cm / 28cm )
.
Harga pun mampu milik. komen "nak" dekat bawah atau dm cepat!
.
#ohabangkosmetik #nakkurus #naklawa #lawa #cantik #kesihatan #kurus #turunberatbadan #ubatkurus #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #ubatkuat #dherbs #onlineshopping #remaja #anakmuda #onlinebisnes #jutawan #jutawanbisnes #jutawanonline #teamgempur
206 16 25 June, 2019
@jasminhamidjh Profile picture

@jasminhamidjh

Hi uols
DE-JAY???
Apa tu??? .
.
Ramai yang tanya apa itu HEBAT BUKAN?
Itulah #tagline produk saya, uols.
Yang bestnya, HEBAT BUKAN? sudah mula bermain di bibir uols sekarang ni😘😘😘😘
.
.
DE-JAY pula adalah nama produk saya, uols..
Untuk buat uols bertambah cantik dan lebih cantik.. Untuk buat uols nampak putih bersih, gebu dan tegang.
.
.
Mana nak dapat produk saya ni supaya uols boleh nampak cantik macam CELEBRITY?
WHATSAPP talian DE-JAY 012-9248251
.
.
Hebat Bukan?
#skincare #skin #nakputih #nakcerah #nakcantikcarisaya #naklawa #sayajualskincare #sayajualsayapakai #pengasas #pengasaskosmetik #buatantempatan #buatanmalaysia #mukacerah #muka #mukabebasjerawat #mukaberseri #mukaberminyak #kelulusankkm #naturalingrediants #dropship #welcomereseller

Hi uols 
DE-JAY???
Apa tu??? .
.
Ramai yang tanya apa itu HEBAT BUKAN? 
Itulah #tagline produk saya, uols.
Yang bestnya, HEBAT BUKAN? sudah mula bermain di bibir uols sekarang ni😘😘😘😘
.
.
DE-JAY pula adalah nama produk saya, uols..
Untuk buat uols bertambah cantik dan lebih cantik.. Untuk buat uols nampak putih bersih, gebu dan tegang.
.
.
Mana nak dapat produk saya ni supaya uols boleh nampak cantik macam CELEBRITY? 
WHATSAPP talian DE-JAY 012-9248251
.
.
Hebat Bukan? 
#skincare #skin #nakputih #nakcerah #nakcantikcarisaya #naklawa #sayajualskincare #sayajualsayapakai #pengasas #pengasaskosmetik #buatantempatan #buatanmalaysia #mukacerah #muka #mukabebasjerawat #mukaberseri #mukaberminyak #kelulusankkm #naturalingrediants #dropship #welcomereseller
1,171 6 25 September, 2017
@dianz_fariza Profile picture

@dianz_fariza

PRODUK DIANZ💜
.

DIANZVITAMIN RM50
DIANZ MASK MOIST RM59
DIANZPERFUME RM50
DIANZVITAMILK RM65
DIANZ NANO LIGHTENER CREAM RM40
. ❤COD #temerloh & #Mentakab
POSTAGE untuk yang jauh!
.

Jom risik risik mana tau berkenan😍 boleh terus meminang tau!
. dm or wassap 0139468472

#AgentDianzTemerlohPahang #teampowerAA

PRODUK DIANZ💜
.

DIANZVITAMIN RM50
DIANZ MASK MOIST RM59
DIANZPERFUME RM50
DIANZVITAMILK RM65
DIANZ NANO LIGHTENER CREAM RM40
. ❤COD #temerloh & #Mentakab
POSTAGE untuk yang jauh!
.

Jom risik risik mana tau berkenan😍 boleh terus meminang tau!
.  dm or wassap 0139468472

#AgentDianzTemerlohPahang #teampowerAA
509 4 6 February, 2019
@aliffsyukri.legacy Profile picture

@aliffsyukri.legacy

Alhamdulillah..tak sia-sia @aliffsyukriterlajaklaris bagi peluang kepada semua Mobile Partner jana pendapatan!

Harini shj Dato @aliffsyukriterlajaklaris, team kami buat sales produk RM20k sehari!!!!
.
Sape nak join team MOP @aliffsyukri.legacy boleh DM sekarang sbb team kami akan bantu dan guide anda cara untuk menjual produk @aliffsyukriterlajaklaris secara online...
.
@aliffsyukri.legacy @aliffsyukri.legacy
@aliffsyukri.legacy

#ohabangkosmetik #nakkurus #naklawa #lawa #cantik #kesihatan #kurus #turunberatbadan #ubatkurus #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #ubatkuat #dherbs #onlineshopping #anakmuda #jutawan #jutawanbisnes #jutawanonline #teamgempur295 #tg295 #kurussebelumraya

Alhamdulillah..tak sia-sia @aliffsyukriterlajaklaris bagi peluang kepada semua Mobile Partner jana pendapatan!

Harini shj Dato @aliffsyukriterlajaklaris,  team kami buat sales produk RM20k sehari!!!!
.
Sape nak join team MOP @aliffsyukri.legacy boleh DM sekarang sbb team kami akan bantu dan guide anda cara untuk menjual produk @aliffsyukriterlajaklaris secara online...
.
@aliffsyukri.legacy @aliffsyukri.legacy
@aliffsyukri.legacy

#ohabangkosmetik #nakkurus #naklawa #lawa #cantik #kesihatan #kurus #turunberatbadan #ubatkurus #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacy #ubatkuat #dherbs #onlineshopping #anakmuda  #jutawan #jutawanbisnes #jutawanonline #teamgempur295 #tg295 #kurussebelumraya
125 1 19 May, 2019