#nakputih Instagram Photos & Videos

nakputih - 471.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakputih and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
26 seconds
Average like
0.3
Average comment
0
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

SYUKUR ALHAMDULILLAH PENGGUNA HAPPY ! “ HUHUHU MAKIN CERAH BALIK LEPAS GUNA #lotionpocong ! “

Kulit yg asalnya putih gebu jadi kusam lepas selalu terkena matahari & terdedah dengan habuk persekitaran.
Risau sudah ingatkan tak boleh dapat kulit macam dulu.
Akhirnya lepas guna #lotionpocong dapat balik kulit secerah, segebu gebunya.
Tak payah suntik suntik & guna banyak produk.
Cukup #lotionpocong siang dan malam guna secara konsisten.

Manfaat & kelebihan #lotionpocong :.
• Mencerahkan celahan gelap & berdaki (paha, ketiak, belakang lutuh)
• Pudarkan parut degil / kudis bekas gigitan nyamuk/bekas luka yang dalam
• Meratakan tona kulit yang tidak sekata terutamanya bahagian yg selalu bergeser : lutut & siku.
• Membantu wanita yg ada stretch marks/rekahan kulit diperut terutama yg pernah melahirkan anak.
• Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit / sticky
• Boleh disapu pd bahagian kulit yang gatal / alergi.
• Pudarkan bekas jerawat dibahagian belakang badan
• Menambah seri kulit badan yg tidak cerah & kusam

Macam mana untuk dapatkan lotion badan pilihan ramai ni ?
1/ Dapatkan dari agent Beautyspells yg sah
2/ Atau boleh whatsapp admin sales Beautyspells di nombor 016-845-8988.
.
Zaman sekarang tak kisah di mana berada,
kami di Beautyspells sedia untuk hantar 1 Malaysia setiap hari ♥️ .
.
Putih bak pocong,
Putih berseri tanpa surgeri ! For fast response www.wasap.my/601116517219 /lotionpocong .
.
#feedbackbeautyspells #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionpemutih #lotionputihkekal #handbodylotion #lotionbeautyspells #pocongcantik #jemaahpocongcantik #lotionbadan #lotionpemutihbadan #kulitputih #tipskulitputih #kulitbersih #putihmelepak #nakputih #lotionputihviral #losyenputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #lotionpemutihkulit #nakputihcepat #nakputihgebu #lotionpencerah #lotionpencerahkulit #putihsebelumraya #kulitputihdihariraya

SYUKUR ALHAMDULILLAH PENGGUNA HAPPY ! “ HUHUHU MAKIN CERAH BALIK LEPAS GUNA #lotionpocong ! “

Kulit yg asalnya putih gebu jadi kusam lepas selalu terkena matahari & terdedah dengan habuk persekitaran.
Risau sudah ingatkan tak boleh dapat kulit macam dulu.
Akhirnya lepas guna #lotionpocong dapat balik kulit secerah, segebu gebunya.
Tak payah suntik suntik & guna banyak produk.
Cukup #lotionpocong siang dan malam guna secara konsisten.

Manfaat & kelebihan #lotionpocong :.
• Mencerahkan celahan gelap & berdaki (paha, ketiak, belakang lutuh)
• Pudarkan parut degil / kudis bekas gigitan nyamuk/bekas luka yang dalam
• Meratakan tona kulit yang tidak sekata terutamanya bahagian yg selalu bergeser : lutut & siku.
• Membantu wanita yg ada stretch marks/rekahan kulit diperut terutama yg pernah melahirkan anak.
• Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit / sticky
• Boleh disapu pd bahagian kulit yang gatal / alergi.
• Pudarkan bekas jerawat dibahagian belakang badan
• Menambah seri kulit badan yg tidak cerah & kusam

Macam mana untuk dapatkan lotion badan pilihan ramai ni ?
1/ Dapatkan dari agent Beautyspells yg sah 
2/ Atau boleh whatsapp admin sales Beautyspells di nombor 016-845-8988.
.
Zaman sekarang tak kisah di mana berada, 
kami di Beautyspells sedia untuk hantar 1 Malaysia setiap hari ♥️ .
.
Putih bak pocong, 
Putih berseri tanpa surgeri !  For  fast response www.wasap.my/601116517219 /lotionpocong .
.
#feedbackbeautyspells #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionpemutih #lotionputihkekal #handbodylotion #lotionbeautyspells #pocongcantik #jemaahpocongcantik #lotionbadan #lotionpemutihbadan #kulitputih #tipskulitputih #kulitbersih #putihmelepak #nakputih #lotionputihviral #losyenputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #lotionpemutihkulit #nakputihcepat #nakputihgebu #lotionpencerah #lotionpencerahkulit #putihsebelumraya #kulitputihdihariraya
0 0 34 seconds ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 1 minute ago

SYUKUR ALHAMDULILLAH PENGGUNA HAPPY ! “ BARU SEMINGGU SUDAH ADA PERUBAHAN ! “ 💖 Tona kulit kaki semakin cerah dan sekata
💖 Tiada lagi kulit kering dan merekah

Manfaat & kelebihan #lotionpocong :.
• Mencerahkan celahan gelap & berdaki (paha, ketiak, belakang lutuh)
• Pudarkan parut degil / kudis bekas gigitan nyamuk/bekas luka yang dalam
• Meratakan tona kulit yang tidak sekata terutamanya bahagian yg selalu bergeser : lutut & siku.
• Membantu wanita yg ada stretch marks/rekahan kulit diperut terutama yg pernah melahirkan anak.
• Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit / sticky
• Boleh disapu pd bahagian kulit yang gatal / alergi.
• Pudarkan bekas jerawat dibahagian belakang badan
• Menambah seri kulit badan yg tidak cerah & kusam

Macam mana untuk dapatkan lotion badan pilihan ramai ni ?
1/ Dapatkan dari agent Beautyspells yg sah
2/ Atau boleh whatsapp admin sales Beautyspells di nombor 011-51152315
.
Zaman sekarang tak kisah di mana berada,
kami di Beautyspells sedia untuk hantar 1 Malaysia setiap hari ♥️ .
.
Putih bak pocong,
Putih berseri tanpa surgeri !
.
.
#feedbackbeautyspells #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionpemutih #lotionputihkekal #handbodylotion #lotionbeautyspells #pocongcantik #jemaahpocongcantik #lotionbadan #lotionpemutihbadan #kulitputih #tipskulitputih #kulitbersih #putihmelepak #nakputih #lotionputihviral #losyenputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #lotionpemutihkulit #nakputihcepat #nakputihgebu #lotionpencerah #lotionpencerahkulit #putihsebelumraya #kulitputihdihariraya

SYUKUR ALHAMDULILLAH PENGGUNA HAPPY ! “ BARU SEMINGGU SUDAH ADA PERUBAHAN ! “ 💖 Tona kulit kaki semakin cerah dan sekata
💖 Tiada lagi kulit kering dan merekah

Manfaat & kelebihan #lotionpocong :.
• Mencerahkan celahan gelap & berdaki (paha, ketiak, belakang lutuh)
• Pudarkan parut degil / kudis bekas gigitan nyamuk/bekas luka yang dalam
• Meratakan tona kulit yang tidak sekata terutamanya bahagian yg selalu bergeser : lutut & siku.
• Membantu wanita yg ada stretch marks/rekahan kulit diperut terutama yg pernah melahirkan anak.
• Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit / sticky
• Boleh disapu pd bahagian kulit yang gatal / alergi.
• Pudarkan bekas jerawat dibahagian belakang badan
• Menambah seri kulit badan yg tidak cerah & kusam

Macam mana untuk dapatkan lotion badan pilihan ramai ni ?
1/ Dapatkan dari agent Beautyspells yg sah 
2/ Atau boleh whatsapp admin sales Beautyspells di nombor 011-51152315
.
Zaman sekarang tak kisah di mana berada, 
kami di Beautyspells sedia untuk hantar 1 Malaysia setiap hari ♥️ .
.
Putih bak pocong, 
Putih berseri tanpa surgeri !
.
.
#feedbackbeautyspells #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionpemutih #lotionputihkekal #handbodylotion #lotionbeautyspells #pocongcantik #jemaahpocongcantik #lotionbadan #lotionpemutihbadan #kulitputih #tipskulitputih #kulitbersih #putihmelepak #nakputih #lotionputihviral #losyenputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #lotionpemutihkulit #nakputihcepat #nakputihgebu #lotionpencerah #lotionpencerahkulit #putihsebelumraya #kulitputihdihariraya
0 0 1 minute ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 1 minute ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 2 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 2 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 2 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 3 minutes ago

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 3 minutes ago

SERIUS LAAA...😱😱
.
JERAWAT HILANG DALAM MASA 2MINGGU SAHAJA😱😱
.
Korang kene cuba sendiri taw baru tahu keberkesananya
.
Byk sgt bahan yg ada dlm SUSU MAAEZ nie boleh bantu masalah kulit
.
Klu korang tak percaya korang try sendiri😄😄
.
Selamat mencuba👏😄
.
#maaezbeauty #maaezbeautyhq #maaezcollagen #maaezwhitecoffee #maaez #maaezwarriors #maaezwhiteningsoap #maaezsusukambing #susukambing #teammaaez #maaezkotadamansara #naksihat #nakputih #nakcantik #masalahkulit #untuksatufamily #codkotadamansara #codsungaibuloh #bukanbiasabiasa

SERIUS LAAA...😱😱
.
JERAWAT HILANG DALAM MASA 2MINGGU SAHAJA😱😱
.
Korang kene cuba sendiri taw baru tahu keberkesananya
.
Byk sgt bahan yg ada dlm SUSU MAAEZ nie boleh bantu masalah kulit
.
Klu korang tak percaya korang try sendiri😄😄
.
Selamat mencuba👏😄
.
#maaezbeauty #maaezbeautyhq #maaezcollagen #maaezwhitecoffee #maaez #maaezwarriors #maaezwhiteningsoap #maaezsusukambing #susukambing #teammaaez #maaezkotadamansara #naksihat #nakputih #nakcantik #masalahkulit #untuksatufamily #codkotadamansara #codsungaibuloh #bukanbiasabiasa
0 0 3 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 4 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 4 minutes ago

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
“Sebelum keluar rumah, apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang pakai ni tak mudah crack.” .
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea🤗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
“Sebelum keluar rumah,  apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang pakai ni tak mudah crack.” .
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea🤗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 4 minutes ago

RAHSIA KULIT PUTIH GEBU GEBAS EKA SHARIF
.
.
Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion terus nampak tona sekata & glowing bak awek Korea.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih
.
.
Sape nak booking stok #DemicaWhiteningLotion ?
DM Mimi sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAHSIA KULIT PUTIH GEBU GEBAS EKA SHARIF
.
.
Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion terus nampak tona sekata & glowing bak awek Korea.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih
.
.
Sape nak booking stok #DemicaWhiteningLotion ?
DM Mimi sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 4 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 5 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 5 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 5 minutes ago

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 6 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 6 minutes ago

SYUKUR ALHAMDULILLAH PENGGUNA HAPPY ! “ BARU SEMINGGU SUDAH ADA PERUBAHAN ! “ 💖 Tona kulit kaki semakin cerah dan sekata
💖 Tiada lagi kulit kering dan merekah

Manfaat & kelebihan #lotionpocong :.
• Mencerahkan celahan gelap & berdaki (paha, ketiak, belakang lutuh)
• Pudarkan parut degil / kudis bekas gigitan nyamuk/bekas luka yang dalam
• Meratakan tona kulit yang tidak sekata terutamanya bahagian yg selalu bergeser : lutut & siku.
• Membantu wanita yg ada stretch marks/rekahan kulit diperut terutama yg pernah melahirkan anak.
• Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit / sticky
• Boleh disapu pd bahagian kulit yang gatal / alergi.
• Pudarkan bekas jerawat dibahagian belakang badan
• Menambah seri kulit badan yg tidak cerah & kusam

Macam mana untuk dapatkan lotion badan pilihan ramai ni ?
Senang klik jak link nie
https://www.wasap.my/60178929579
https://biz.beautyspells.my/shop/000178
shoppe.com.my/halimahmahzan85 .
Zaman sekarang tak kisah di mana berada,
kami di Beautyspells sedia untuk hantar 1 Malaysia setiap hari ♥ .
.
Putih bak pocong,
Putih berseri tanpa surgeri !
.
.
#feedbackbeautyspells #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionpemutih #lotionputihkekal #handbodylotion #lotionbeautyspells #pocongcantik #jemaahpocongcantik #lotionbadan #lotionpemutihbadan #kulitputih #tipskulitputih #kulitbersih #putihmelepak #nakputih #lotionputihviral #losyenputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #lotionpemutihkulit #nakputihcepat #nakputihgebu #lotionpencerah #lotionpencerahkulit #putihsebelumraya #kulitputihdihariraya

SYUKUR ALHAMDULILLAH PENGGUNA HAPPY ! “ BARU SEMINGGU SUDAH ADA PERUBAHAN ! “ 💖 Tona kulit kaki semakin cerah dan sekata
💖 Tiada lagi kulit kering dan merekah

Manfaat & kelebihan #lotionpocong :.
• Mencerahkan celahan gelap & berdaki (paha, ketiak, belakang lutuh)
• Pudarkan parut degil / kudis bekas gigitan nyamuk/bekas luka yang dalam
• Meratakan tona kulit yang tidak sekata terutamanya bahagian yg selalu bergeser : lutut & siku.
• Membantu wanita yg ada stretch marks/rekahan kulit diperut terutama yg pernah melahirkan anak.
• Melembapkan kulit kering tanpa kesan melekit / sticky
• Boleh disapu pd bahagian kulit yang gatal / alergi.
• Pudarkan bekas jerawat dibahagian belakang badan
• Menambah seri kulit badan yg tidak cerah & kusam

Macam mana untuk dapatkan lotion badan pilihan ramai ni ?
Senang klik jak link nie
https://www.wasap.my/60178929579
https://biz.beautyspells.my/shop/000178
shoppe.com.my/halimahmahzan85 .
Zaman sekarang tak kisah di mana berada, 
kami di Beautyspells sedia untuk hantar 1 Malaysia setiap hari ♥ .
.
Putih bak pocong, 
Putih berseri tanpa surgeri !
.
.
#feedbackbeautyspells #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionpemutih #lotionputihkekal #handbodylotion #lotionbeautyspells #pocongcantik #jemaahpocongcantik #lotionbadan #lotionpemutihbadan #kulitputih #tipskulitputih #kulitbersih #putihmelepak #nakputih #lotionputihviral #losyenputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #lotionpemutihkulit #nakputihcepat #nakputihgebu #lotionpencerah #lotionpencerahkulit #putihsebelumraya #kulitputihdihariraya
0 0 6 minutes ago

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya

LOTION FAVOURITE MIMI
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Mimi nak simpan stok siap² sbb stok dah tak banyak.
.
👉wasap  sekarang tau!
Www.wasap.my/60173312360/nakosendemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teammimifighters
#teamfirdaniefighters
#demicasquadteamfirdanie
#demicasquadteamfirdaniefighters
#demicacodbukitsentosa
#demicacodbukitberuntung
#demicacodsgchoh
#demicacodtamanbungarayamk
#demiccodsgbuaya
0 0 7 minutes ago

TERPAKSA PUTIH 😂
.
Haaa jangan main2 dengan penangan whitening secret ni!
Sekali singgah dekat skin uols terus menari2 lah hati uolss happy gitewww! 🤣
.
Siapa suruh try 😆
Kan dah putih!
20 minit je kot!
.
Ada lagi nak skin macam ni?

NAK TRY?
WS SIS LAJU2
.
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS SIS CEPAT 📲 0182443220 @ LINK DI BIO!
#teamyaniws
#whiteningsecretperak
#sapusaputerusputih
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
#bebaskimia
#bazarpaknil
#bajumurah
#tudungmurah

TERPAKSA PUTIH 😂
.
Haaa jangan main2 dengan penangan whitening secret ni!
Sekali singgah dekat skin uols terus menari2 lah hati uolss happy gitewww! 🤣
.
Siapa suruh try 😆
Kan dah putih!
20 minit je kot!
.
Ada lagi nak skin macam ni?

NAK TRY?
WS SIS LAJU2
.
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS SIS CEPAT 📲 0182443220 @ LINK DI BIO!
#teamyaniws
#whiteningsecretperak
#sapusaputerusputih
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
#bebaskimia
#bazarpaknil
#bajumurah
#tudungmurah
0 0 7 minutes ago

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 7 minutes ago

TERPAKSA PUTIH 😂
.
Haaa jangan main2 dengan penangan whitening secret ni!
Sekali singgah dekat skin uols terus menari2 lah hati uolss happy gitewww! 🤣
.
Siapa suruh try 😆
Kan dah putih!
20 minit je kot!
.
Ada lagi nak skin macam ni?

NAK TRY?
WS SIS LAJU2
.
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS SIS CEPAT 📲 0182443220 @ LINK DI BIO!
#teamyaniws
#whiteningsecretperak
#sapusaputerusputih
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
#bebaskimia
#bazarpaknil
#bajumurah
#tudungmurah

TERPAKSA PUTIH 😂
.
Haaa jangan main2 dengan penangan whitening secret ni!
Sekali singgah dekat skin uols terus menari2 lah hati uolss happy gitewww! 🤣
.
Siapa suruh try 😆
Kan dah putih!
20 minit je kot!
.
Ada lagi nak skin macam ni?

NAK TRY?
WS SIS LAJU2
.
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS SIS CEPAT 📲 0182443220 @ LINK DI BIO!
#teamyaniws
#whiteningsecretperak
#sapusaputerusputih
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
#bebaskimia
#bazarpaknil
#bajumurah
#tudungmurah
0 0 7 minutes ago

RAMAI TANYA MIMI, “BILA WAKTU SESUAI NAK PAKAI DEMICA LOTION?” Jawapannya: SETIAP MASA BOLEH PAKAI

Utk SIANG HARI, sblm uols keluar rumah sapu je kat area badan yg terdedah dgn matahari utk elak sunburn. MALAM pulak uols sapu sblm tidur utk dapatkan kulit selembut baby & seputih awek Korea. Confemm Encik Somi makin in love!

Jangan tunggu lama² nanti mengigau sapu Demica lotion plak mlm ni. Komen je kat bawah nanti Agent akan COD depan rumah uols.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAMAI TANYA MIMI, “BILA WAKTU SESUAI NAK PAKAI DEMICA LOTION?” Jawapannya: SETIAP MASA BOLEH PAKAI

Utk SIANG HARI, sblm uols keluar rumah sapu je kat area badan yg terdedah dgn matahari utk elak sunburn. MALAM pulak uols sapu sblm tidur utk dapatkan kulit selembut baby & seputih awek Korea. Confemm Encik Somi makin in love!

Jangan tunggu lama² nanti mengigau sapu Demica lotion plak mlm ni. Komen je kat bawah nanti Agent akan COD depan rumah uols.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 7 minutes ago

TERPAKSA PUTIH 😂
.
Haaa jangan main2 dengan penangan whitening secret ni!
Sekali singgah dekat skin uols terus menari2 lah hati uolss happy gitewww! 🤣
.
Siapa suruh try 😆
Kan dah putih!
20 minit je kot!
.
Ada lagi nak skin macam ni?

NAK TRY?
WS SIS LAJU2
.
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS SIS CEPAT 📲 0182443220 @ LINK DI BIO!
#teamyaniws
#whiteningsecretperak
#sapusaputerusputih
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
#bebaskimia
#bazarpaknil
#bajumurah
#tudungmurah

TERPAKSA PUTIH 😂
.
Haaa jangan main2 dengan penangan whitening secret ni!
Sekali singgah dekat skin uols terus menari2 lah hati uolss happy gitewww! 🤣
.
Siapa suruh try 😆
Kan dah putih!
20 minit je kot!
.
Ada lagi nak skin macam ni?

NAK TRY?
WS SIS LAJU2
.
.
STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆
TAK NAK MELEPAS?
NI HAA WS SIS CEPAT 📲 0182443220 @ LINK DI BIO!
#teamyaniws
#whiteningsecretperak
#sapusaputerusputih
#putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat
#pemutihberkesan
#putihsatubadan
#nakcantik
#nakflawless
#nakputih
#bebasburn
#kulitsunburn
#hilangsunburn
#kkmapproved
#bebaskimia
#bazarpaknil
#bajumurah
#tudungmurah
0 0 8 minutes ago

4 LANGKAH PANTAS UTK PUTIH
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order?
Jom DM Mimi now ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 LANGKAH PANTAS UTK PUTIH
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order?
Jom DM Mimi now ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 8 minutes ago

SIAPA YANG WAJIB ADA SNOW WHITE BLEACHING LOTION?
.
Dengr mcm seram sebb prkataan 'bleaching'... tp sebenarnya ia lebih tertumpu untk merawat plbgai mslh kulit.. tapi!!! Yg bestnya lotion ni jugak dpt jdikn kulit kita putih mcm SNOW WHITE!! sape xnk... dh la dpt rawat, dpt mnggebukan jugak dlm msa yg sama... WOW!!!
.
Cthnya, bg Anda yang mempunyai masalah kulit kering, Anda yang mempunyai masalah ‘sunburn’, Anda yang mempunyai masalah kulit kasar, Anda yang mempunyai masalah Eczema dan Anda yang sedang memerhati post ini dan mengalami masalah di atas.
.
Jap2.. tak smestinya yg kulit bermslh aje!! Yg nk kulit lebih cerah dri kulit skrg ni serius mmg boleh try... sbb mudah sgt2!! 15mnit je dh beza sgt dri kulit asal... cuba byg klau pakai bnyk kli😱😱😱 adududu!!! Mmg gebu snow white la sis!!!!
.
Anda semua wajib try! Tak kenal maka tak cinta!
.
Nak kulit gebu yg pd msa yg sama merawat tu mmg sgt best lah... putih kekal pulak tu!!! Dgn syrt mstilah guna secara konsisten ya... xrugi melabur untk kesihtn kulit kita... dn yg paling best, xperlu nk pakai lotion yg putih smentara tu huhu... bila basuh je eh xputih dh🙊 xbest lah mcmtu...
.
#nakgebu #kulitputihalami #putihgebu #caraputihkankulit #caraputih #nakputih #putih #kulitputih #cantik #cerah #swbl #snowwhite #bleachingcreamlotion #bleachinglotionmalaysia #sapusapuputih #putihcepat #sapusapudahgebu #newproject #2020 #lebarkansayap #luaskanempayarku #sayajual #sayajualkrimputih #ketiakhitam

SIAPA YANG WAJIB ADA SNOW WHITE BLEACHING LOTION?
.
Dengr mcm seram sebb prkataan 'bleaching'... tp sebenarnya ia lebih tertumpu untk merawat plbgai mslh kulit.. tapi!!! Yg bestnya lotion ni jugak dpt jdikn kulit kita putih mcm SNOW WHITE!! sape xnk... dh la dpt rawat, dpt mnggebukan jugak dlm msa yg sama... WOW!!!
.
Cthnya, bg Anda yang mempunyai masalah kulit kering, Anda yang mempunyai masalah ‘sunburn’, Anda yang mempunyai masalah kulit kasar, Anda yang mempunyai masalah Eczema dan Anda yang sedang memerhati post ini dan mengalami masalah di atas.
.
Jap2.. tak smestinya yg kulit bermslh aje!! Yg nk kulit lebih cerah dri kulit skrg ni serius mmg boleh try... sbb mudah sgt2!! 15mnit je dh beza sgt dri kulit asal... cuba byg klau pakai bnyk kli😱😱😱 adududu!!! Mmg gebu snow white la sis!!!!
.
Anda semua wajib try! Tak kenal maka tak cinta!
.
Nak kulit gebu yg pd msa yg sama merawat tu mmg sgt best lah... putih kekal pulak tu!!! Dgn syrt mstilah guna secara konsisten ya... xrugi melabur untk kesihtn kulit kita... dn yg paling best, xperlu nk pakai lotion yg putih smentara tu huhu... bila basuh je eh xputih dh🙊 xbest lah mcmtu...
.
#nakgebu #kulitputihalami #putihgebu #caraputihkankulit #caraputih #nakputih #putih #kulitputih #cantik #cerah #swbl #snowwhite #bleachingcreamlotion #bleachinglotionmalaysia #sapusapuputih #putihcepat #sapusapudahgebu #newproject #2020 #lebarkansayap #luaskanempayarku #sayajual #sayajualkrimputih #ketiakhitam
0 0 8 minutes ago

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU?
.
.
Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi Mimi tak risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten, #DemicaWhiteningLotion dpt maintainkan kelembutan kulit Mimi.
.
✅Stok limited
✅Harga bawah RM50
✅Sesuai utk laki & perempuan
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing macam Mimi??🥰 Boleh sapu kat muka tau.
.
DM sekarang utk details!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU?
.
.
Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi Mimi tak risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten, #DemicaWhiteningLotion dpt maintainkan kelembutan kulit Mimi.
.
✅Stok limited
✅Harga bawah RM50
✅Sesuai utk laki & perempuan
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing macam Mimi??🥰 Boleh sapu kat muka tau.
.
DM sekarang utk details!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 minutes ago

Serious lah ketuat sampai tertanggal. Kalau tak cuba kita tak tahu kan.

Berbaloi sebab boleh pakai di muka dan badan. Melembapkan, memutihkan Dan merawat masalah kulit.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang

Serious lah ketuat sampai tertanggal. Kalau tak cuba kita tak tahu kan.

Berbaloi sebab boleh pakai di muka dan badan. Melembapkan, memutihkan Dan merawat masalah kulit.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang
2 1 10 minutes ago

APA DEMICA WHITENING LOTION BOLEH BUAT DENGAN KULIT?
.
.
Haa meh sini mimi nak share apa istimewanya #DemicaWhiteningLotion ni yg ramai sangat puji and jatuh hati.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Mesti korang pun dah tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ? Confirm jatuh hati punya.
.
DM nombor fon korang SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA DEMICA WHITENING LOTION BOLEH BUAT DENGAN KULIT?
.
.
Haa meh sini mimi nak share apa istimewanya #DemicaWhiteningLotion ni yg ramai sangat puji and jatuh hati.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Mesti korang pun dah tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ? Confirm jatuh hati punya.
.
DM nombor fon korang SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 12 minutes ago

NAK PUTIH MACAM MIMI ?
.
.
Sebelum keluar rumah pastikan apply #DemicaWhiteningLotion dulu utk penjagaan kulit uolls😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pun bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih ni?
.
DM no fon SEKARANG !
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK PUTIH MACAM MIMI ?
.
.
Sebelum keluar rumah pastikan apply #DemicaWhiteningLotion dulu utk penjagaan kulit uolls😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pun bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih ni?
.
DM no fon SEKARANG !
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 14 minutes ago

TUMIT MEREKAH PUNCA KULIT KERING

Sape ada masalah mcm ni? Biasa tumit merekah terjadi kpd semua tak kira muda atau tua. Tak confident sangat bila kulit kaki bersisik kan? Apa kata uols sapu je Demica lotion kat tumit kaki. Dlm sehari terus rasa tumit dah kurang merekah & lembap.

Jom hadiahkan Demica lotion utk kesayangan uols. “DM” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

TUMIT MEREKAH PUNCA KULIT KERING

Sape ada masalah mcm ni? Biasa tumit merekah terjadi kpd semua tak kira muda atau tua. Tak confident sangat bila kulit kaki bersisik kan? Apa kata uols sapu je Demica lotion kat tumit kaki. Dlm sehari terus rasa tumit dah kurang merekah & lembap.

Jom hadiahkan Demica lotion utk kesayangan uols. “DM” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 14 minutes ago

MELUATNYA TENGOK TANGAN GELAP 😪
.
.
satni mak mertua nk sarung cincin pon segan lahhh.. mukee putehhhh tangan hitammmmm .. .
haaa.. nak tunang..nk kawen bln bape tu? bln 2 ..eh sempat lagiii ni nak bg cerah satuu badann
.
.
kesan pencerahan #twc 15x gandaa.. dannn seawal 48 jam je tauuu. cpt wsp kakfi.. 011-12464387
.
.
jangan rimas ipar duai ngendeng tye konsume apee sudahh ler.. hihi.. time ni jgn lupe sebut nama kakfi 🤭
.
.
#thesuriarosesperak #thesuriarosesipoh #thesuriarosesmanjung #thesuriarosestaiping #thesuriarosestelukintan #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosescollagenipoh #kologen #suriasoapipoh #sisroseserumipoh #sisroseserum #ipohcod #ipoh #nakcantik #nakputih #serummalaysia #kolegenmampumilik #sabunjerawat #bebasmerkurimerbahaya #ipohipohajer #cantik

MELUATNYA TENGOK TANGAN GELAP 😪
.
.
satni mak mertua nk sarung cincin pon segan lahhh.. mukee putehhhh tangan hitammmmm .. .
haaa.. nak tunang..nk kawen bln bape tu? bln 2 ..eh sempat lagiii ni nak bg cerah satuu badann
.
.
kesan pencerahan #twc 15x gandaa.. dannn seawal 48 jam je tauuu. cpt wsp kakfi.. 011-12464387
.
.
jangan rimas ipar duai ngendeng tye konsume apee sudahh ler.. hihi.. time ni jgn lupe sebut nama kakfi 🤭
.
.
#thesuriarosesperak #thesuriarosesipoh #thesuriarosesmanjung #thesuriarosestaiping #thesuriarosestelukintan #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosescollagenipoh #kologen #suriasoapipoh #sisroseserumipoh #sisroseserum #ipohcod #ipoh #nakcantik #nakputih #serummalaysia #kolegenmampumilik #sabunjerawat #bebasmerkurimerbahaya #ipohipohajer #cantik
0 0 15 minutes ago

Top #nakputih posts

Ni ke classmate awak? Macam bukan budak sekolah je 🤔
Hehe btw ni la supplement yang Farin selalu consume untuk kekal cerah! JAW white egg crystal skin by @bs_beautys @bs_beautys @bs_beautys ❤️ #kulitcerah #rahsiakulitputih #rahsiakulitcerah #nakputih #putih #cerah #jawwhiteeggcrystalskin

Ni ke classmate awak? Macam bukan budak sekolah je 🤔
Hehe btw ni la supplement yang Farin selalu consume untuk kekal cerah! JAW white egg crystal skin by @bs_beautys @bs_beautys @bs_beautys ❤️ #kulitcerah #rahsiakulitputih #rahsiakulitcerah #nakputih #putih #cerah #jawwhiteeggcrystalskin
5,099 44 5 November, 2019

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
600 21 5 May, 2019

MASALAH JERAWAT SETTLE 💋
.
tahu tak kalau kulit korang sihat automatik kulit akan nampak cerah 2x ganda dari sebelum.
.
so jom sihatkan kulit dlu dgn dian susu unta 💋💋💋
.
#jemaimaipoh #jemaimabeauty #ipohperak #meruipoh #nakcantik #nakputih #anugerakskrin2019 #ask2019 #pusaka #pialamalaysia2019

MASALAH JERAWAT SETTLE 💋
.
tahu tak kalau kulit korang sihat automatik kulit akan nampak cerah 2x ganda dari sebelum.
.
so jom sihatkan kulit dlu dgn dian susu unta 💋💋💋
.
#jemaimaipoh #jemaimabeauty #ipohperak #meruipoh #nakcantik #nakputih #anugerakskrin2019 #ask2019 #pusaka #pialamalaysia2019
153 1 2 November, 2019

MORNING SEMUA. ada tak kawan2 korang yanh ada masalah jerawat? kulit kusam? sunburn?
.
yang dah try mcm2 tapi tak jalan? contact kami. kami bantu dan guide korang sampai dapat semula kulit yang sihat.
.
rasa susah kan? kulit tak cantik jadi takda confident nk jumpa orang.
ni la masanya nk ubah tahun 2020 korang dengan penuh keyakinanan.
.
siapa nak dibantu? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
.
whatsapp 0175707563
.
#jemaimabeauty #jemaimaipoh #jemaimaperak #ipohperak #nakcantik #nakputih #cerah #tipscerah #tipscantik #mmmnov2019 #azizanosman #lostworldtambun #maps

MORNING SEMUA. ada tak kawan2 korang yanh ada masalah jerawat? kulit kusam? sunburn?
.
yang dah try mcm2 tapi tak jalan? contact kami. kami bantu dan guide korang sampai dapat semula kulit yang sihat.
.
rasa susah kan? kulit tak cantik jadi takda confident nk jumpa orang.
ni la masanya nk ubah tahun 2020 korang dengan penuh keyakinanan.
.
siapa nak dibantu? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
.
whatsapp 0175707563
.
#jemaimabeauty #jemaimaipoh #jemaimaperak #ipohperak #nakcantik #nakputih #cerah #tipscerah #tipscantik #mmmnov2019 #azizanosman #lostworldtambun #maps
156 1 10 November, 2019