#nakputih Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakputih and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
40 seconds
Average like
0.4
Average comment
0
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah, perbezaan ketara bila pakai #DemicaWhiteningLotion  kulit sekata tanpa tinggalkan kesan bercapuk.
.
.
Jom dapatkan dengan harga offer.
📲 0143342485 .
.
🔥READY STOCK🔥.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 minutes ago
@spirulinatiens.malaysia01 Profile picture

@spirulinatiens.malaysia01

NAK CANTIK😘😘
MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍
.
Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱
.
Kenapa spirulina?
Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚
.
📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene
📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam
📌Membersihkan kulit secara mendalam.
📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup.
📌Mengecilkan pori-pori wajah.
📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit.
📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata.
📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan.
📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit.
📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit
.
______________________________________
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

NAK CANTIK😘😘
MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍
.
Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱
.
Kenapa spirulina?
Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚
.
📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene
📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam
📌Membersihkan kulit secara mendalam.
📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup.
📌Mengecilkan pori-pori wajah.
📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit.
📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata.
📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan.
📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit.
📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit
.
______________________________________
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia  #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut
1 0 3 minutes ago
@spirulinatiens.malaysia01 Profile picture

@spirulinatiens.malaysia01

DAH SOLEK TAPI MASIH NAMPAK MENGGERUTU?
.
Tempek macam-macam dah kat muka, siap tebalkan lagi. Tapi nampak tak licin bila tengok dekat.
.
Solusinya...
Pakai dulu greenmask.
Buang segala mak nenek blackheads dan whiteheads serta kulit-kulit mati bekas jerawat.
Lepas tu baru tempek make-up.
.
Pakai sekali je, kulit muka boleh licin seminggu tau!
.
Nak tau GreenMask yang ori dan berkualiti?
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincare #greenmask

DAH SOLEK TAPI MASIH NAMPAK MENGGERUTU?
.
Tempek macam-macam dah kat muka, siap tebalkan lagi. Tapi nampak tak licin bila tengok dekat.
.
Solusinya...
Pakai dulu greenmask.
Buang segala mak nenek blackheads dan whiteheads serta kulit-kulit mati bekas jerawat.
Lepas tu baru tempek make-up.
.
Pakai sekali je, kulit muka boleh licin seminggu tau!
.
Nak tau GreenMask yang ori dan berkualiti?
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincare #greenmask
1 0 4 minutes ago
@spirulinatiens.malaysia01 Profile picture

@spirulinatiens.malaysia01

NAK CANTIK😘😘
MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍
.
Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱
.
Kenapa spirulina?
Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚
.
📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene
📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam
📌Membersihkan kulit secara mendalam.
📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup.
📌Mengecilkan pori-pori wajah.
📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit.
📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata.
📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan.
📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit.
📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit
.
______________________________________
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

NAK CANTIK😘😘
MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍
.
Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱
.
Kenapa spirulina?
Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚
.
📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene
📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam
📌Membersihkan kulit secara mendalam.
📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup.
📌Mengecilkan pori-pori wajah.
📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit.
📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata.
📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan.
📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit.
📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit
.
______________________________________
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia  #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut
1 0 4 minutes ago
@demica_bachok Profile picture

@demica_bachok

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Mimi sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicabachok

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Mimi sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicabachok
1 0 5 minutes ago
@spirulinatiens.malaysia02 Profile picture

@spirulinatiens.malaysia02

SIAPA ADA MASALAH BREAKOUT ⚠️⚠️⚠️
Semua jerawat nak keluar tengok dunia 😩
Kena tegur kawan lagi tu haih 😭

Hey jangan risau!
Mask Spirulina kan ada? Kalau dah pakai Mask Spirulina kan, jerawat akan kurang tau! Kecut terus! .
.
Belum cuba belum tau kannn. Haa place your order right now! 💖

#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincare #sayajualsayaguna😘

SIAPA ADA MASALAH BREAKOUT ⚠️⚠️⚠️
Semua jerawat nak keluar tengok dunia 😩
Kena tegur kawan lagi tu haih 😭
—
Hey jangan risau! 
Mask Spirulina kan ada? Kalau dah pakai Mask Spirulina kan, jerawat akan kurang tau! Kecut terus! .
.
Belum cuba belum tau kannn. Haa place your order right now! 💖
—
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincare #sayajualsayaguna😘
1 0 5 minutes ago
@spirulinatiens.malaysia02 Profile picture

@spirulinatiens.malaysia02

Hai sayang sayang! 
Korang tau tak spirulina ni bukan perempuan je boleh pakai tau, abang abang pun boleh pakai haa 👌🏻

Mesti semua orang nak kan muka halus semacam je kan tak kira lah laki ke pmpuan. —
Dm or ws sis farah cepat tau! Nak usha spirulina je pun boleh. Jangan shy shy cat pulak 🙈🐱


#spirulinamalaysia  #sayajualspirulina #spirulinamask  #maskorganic  #maskherbal #maskerspirulina  #tiensmalaysia  #sayajualonline #sayajualmurah  #sayajual  #facialmalaysia #bazaarpaknil  #giveaway  #faktaspirulina  #nakputih #tipsputih  #nakcantik  #skincare  #sayajualsayaguna

Hai sayang sayang! 
Korang tau tak spirulina ni bukan perempuan je boleh pakai tau, abang abang pun boleh pakai haa 👌🏻
—
Mesti semua orang nak kan muka halus semacam je kan tak kira lah laki ke pmpuan. —
Dm or ws sis farah cepat tau! Nak usha spirulina je pun boleh. Jangan shy shy cat pulak 🙈🐱
•
•
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina#spirulinamask #maskorganic #maskherbal#maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline#sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia#bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih#tipsputih #nakcantik #skincare #sayajualsayaguna
1 0 5 minutes ago
@dhia_demica_agent Profile picture

@dhia_demica_agent

Jom joint Demica Squad under Team dhia🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
Dhia akan ajar korang cara buat sales kepuk2.😍😍
confirm korang tak menyesal😃
.
Sape yang nak buat side income boleh tinggalkan no phone korang sekarang!!!😍😍
.
Sape lagi nak kulit putih #seputihgadisKorea ?
Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.tekan link
www.wasap.my/60145451125/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dhiademicaagent

Jom joint Demica Squad under Team dhia🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
Dhia akan ajar korang cara buat sales kepuk2.😍😍
confirm korang tak menyesal😃
.
Sape yang nak buat side income boleh tinggalkan no phone korang sekarang!!!😍😍
.
Sape lagi nak kulit putih #seputihgadisKorea ?
Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.tekan link 
www.wasap.my/60145451125/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dhiademicaagent
0 0 6 minutes ago
@spirulinatiens.malaysia Profile picture

@spirulinatiens.malaysia

Hai sayang sayang! 
Korang tau tak spirulina ni bukan perempuan je boleh pakai tau, abang abang pun boleh pakai haa 👌🏻

Mesti semua orang nak kan muka halus semacam je kan tak kira lah laki ke pmpuan. —
Dm or ws sis farah cepat tau! Nak usha spirulina je pun boleh. Jangan shy shy cat pulak 🙈🐱


#spirulinamalaysia  #sayajualspirulina #spirulinamask  #maskorganic  #maskherbal #maskerspirulina  #tiensmalaysia  #sayajualonline #sayajualmurah  #sayajual  #facialmalaysia #bazaarpaknil  #giveaway  #faktaspirulina  #nakputih #tipsputih  #nakcantik  #skincare  #sayajualsayaguna

Hai sayang sayang! 
Korang tau tak spirulina ni bukan perempuan je boleh pakai tau, abang abang pun boleh pakai haa 👌🏻
—
Mesti semua orang nak kan muka halus semacam je kan tak kira lah laki ke pmpuan. —
Dm or ws sis farah cepat tau! Nak usha spirulina je pun boleh. Jangan shy shy cat pulak 🙈🐱
•
•
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina#spirulinamask #maskorganic #maskherbal#maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline#sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia#bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih#tipsputih #nakcantik #skincare #sayajualsayaguna
1 0 6 minutes ago
@spirulinatiens.malaysia Profile picture

@spirulinatiens.malaysia

TESTIMONI OWNER
Dulu muka sis kusam and kering sebab dulu buka stall kan, kena panas sepanjang masa. Sunburn lak tu 😭
.
Balik je rumah, sis terus pakai spirulina mask. Haa dalam 3 kali pakai, alhamdulillah dah cakap bye kat sunburn. Muka pun takde belang belang dah ✌🏻✌🏻✌🏻


#spirulinamalaysia  #sayajualspirulina #spirulinamask  #maskorganic  #maskherbal #maskerspirulina  #tiensmalaysia  #sayajualonline #sayajualmurah  #sayajual  #facialmalaysia #bazaarpaknil  #giveaway  #faktaspirulina  #nakputih #tipsputih  #nakcantik  #skincare  #sayajualsayaguna #sayajualmask  #skincareherbal  #sayagunasayajual

TESTIMONI OWNER
Dulu muka sis kusam and kering sebab dulu buka stall kan, kena panas sepanjang masa. Sunburn lak tu 😭
.
Balik je rumah, sis terus pakai spirulina mask. Haa dalam 3 kali pakai, alhamdulillah dah cakap bye kat sunburn. Muka pun takde belang belang dah ✌🏻✌🏻✌🏻
•

#spirulinamalaysia #sayajualspirulina#spirulinamask #maskorganic #maskherbal#maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline#sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia#bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih#tipsputih #nakcantik #skincare #sayajualsayaguna#sayajualmask #skincareherbal #sayagunasayajual
1 0 6 minutes ago
@spirulinatiens.malaysia Profile picture

@spirulinatiens.malaysia

DAH SOLEK TAPI MASIH NAMPAK MENGGERUTU?
.
Tempek macam-macam dah kat muka, siap tebalkan lagi. Tapi nampak tak licin bila tengok dekat.
.
Solusinya...
Pakai dulu greenmask.
Buang segala mak nenek blackheads dan whiteheads serta kulit-kulit mati bekas jerawat.
Lepas tu baru tempek make-up.
.
Pakai sekali je, kulit muka boleh licin seminggu tau!
.
Nak tau GreenMask yang ori dan berkualiti?
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincare #greenmask

DAH SOLEK TAPI MASIH NAMPAK MENGGERUTU?
.
Tempek macam-macam dah kat muka, siap tebalkan lagi. Tapi nampak tak licin bila tengok dekat.
.
Solusinya...
Pakai dulu greenmask.
Buang segala mak nenek blackheads dan whiteheads serta kulit-kulit mati bekas jerawat.
Lepas tu baru tempek make-up.
.
Pakai sekali je, kulit muka boleh licin seminggu tau!
.
Nak tau GreenMask yang ori dan berkualiti?
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincare #greenmask
1 0 7 minutes ago
@demica_eyka Profile picture

@demica_eyka

MASALAH KULIT KUSAM
.
.
Sape kat sini rasa kulit dia kusam & tak glowing?? Rasa tak confident je bila nak keluar, make up tak smooth bila kulit kusam.
.
Nak tahu apa puncanya?? Baca kat bawah ni cikna nak explain👇🏼
.
1️⃣Penuaan
•Penuaan terjadi bila usia makin meningkat & kulit dah tak anjal macam zaman anak dara dulu.
•Bila sel kulit mati yg tak dibuang dgn cara skrub, lama-kelamaan kulit jd makin kusam & tak bermaya.
.
2️⃣Terdedah dgn pencemaran udara
•Masalah ni kerap terjadi kepada uols yg selalu terdedah dgn kerja di luar pejabat.
•Bila udara tercemar memenuhi ruang kulit, lama kelamaan menjadi gelap, kusam & tona kulit dah tak sekata.
.
3️⃣Tubuh mengalami hidrasi
•Sape yg tak suka minum air kosong biasanya akan hadapi masalah kulit kering/ menggelupas.
•So, lepas ni make sure minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari utk dpt kulit cantik.
.
4️⃣Stress
•Mesti pelik kan kenapa bila stress kulit jadi kusam? Haaaa cer uols ingat balik bila stress, ada masa nak jaga muka??
•Nak senyum pun susahh inikan pula nak cantik cantik. Bila malas jaga muka, kulit pn terus jd kusam & tak bermaya.
.
.
Penyelesaian kepada semua masalah tu of coz laaa dgn sapu #DemicaWhiteningLotion ! Sapu sapu terus lembut, putih, glowing & berseri uolsss.
.
Jom dapatkan harini jgk kulit #seputihgadiskorea !
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamNaKayo

MASALAH KULIT KUSAM
.
.
Sape kat sini rasa kulit dia kusam & tak glowing?? Rasa tak confident je bila nak keluar, make up tak smooth bila kulit kusam.
.
Nak tahu apa puncanya?? Baca kat bawah ni cikna nak explain👇🏼
.
1️⃣Penuaan
•Penuaan terjadi bila usia makin meningkat & kulit dah tak anjal macam zaman anak dara dulu.
•Bila sel kulit mati yg tak dibuang dgn cara skrub, lama-kelamaan kulit jd makin kusam & tak bermaya.
.
2️⃣Terdedah dgn pencemaran udara
•Masalah ni kerap terjadi kepada uols yg selalu terdedah dgn kerja di luar pejabat.
•Bila udara tercemar memenuhi ruang kulit, lama kelamaan menjadi gelap, kusam & tona kulit dah tak sekata.
.
3️⃣Tubuh mengalami hidrasi
•Sape yg tak suka minum air kosong biasanya akan hadapi masalah kulit kering/ menggelupas.
•So, lepas ni make sure minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari utk dpt kulit cantik.
.
4️⃣Stress
•Mesti pelik kan kenapa bila stress kulit jadi kusam? Haaaa cer uols ingat balik bila stress, ada masa nak jaga muka??
•Nak senyum pun susahh inikan pula nak cantik cantik. Bila malas jaga muka, kulit pn terus jd kusam & tak bermaya.
.
.
Penyelesaian kepada semua masalah tu of coz laaa dgn sapu #DemicaWhiteningLotion ! Sapu sapu terus lembut, putih, glowing & berseri uolsss.
.
Jom dapatkan harini jgk kulit #seputihgadiskorea !
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamNaKayo
1 0 7 minutes ago
@demicawhiteninglotion_kl Profile picture

@demicawhiteninglotion_kl

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Whatsapp order sekarang😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Whatsapp order sekarang😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 8 minutes ago
@demica_eyka Profile picture

@demica_eyka

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 9 minutes ago
@demicawhiteninglotion_kl Profile picture

@demicawhiteninglotion_kl

PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA SEMUDAH ABC
.
.
A)Goncangkan botol #DemicaWhiteningLotion
B)Spray ke bahagian yg nak nampak putih
C)Sapu sapu & ratakan.
.
SIAP!
.
.
Sekarang tengah PROMOSI tau. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion yg tgh VIRAL ni.
.
.
HARGA Hanya RM39.90 1botol
.
.
Nak booking stok sebelum habis dikebas orang??
.
Whatsapp SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA SEMUDAH ABC
.
.
A)Goncangkan botol #DemicaWhiteningLotion
B)Spray ke bahagian yg nak nampak putih
C)Sapu sapu & ratakan.
.
SIAP!
.
.
Sekarang tengah PROMOSI tau. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion yg tgh VIRAL ni.
.
.
HARGA Hanya RM39.90 1botol
.
.
Nak booking stok sebelum habis dikebas orang??
.
Whatsapp SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 9 minutes ago
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 minutes ago
@demicawhiteninglotion_kl Profile picture

@demicawhiteninglotion_kl

DEMICA WHITENING LOTION VS LOTION LAIN
.
.
Soalan panas yg ramai tanya pasal #DemicaWhiteningLotion . Nak cerita pasal beza lotion Mimi tak reti nak bgtau sbb Mimi tak try lagi semua lotion lain mcm mana.
.
Yg sy tahu, #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan
✅pelembap
✅sunblock
✅make up base
✅night cream
✅masker
.
Texture lotion sgt halus. Sekali sapu terus putih & glowing uols! #seputihgadisKorea gitteww.
.
.
Ada lagi yg nak grab lotion putih VIRAL ni?
👉Whatsapp sis sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DEMICA WHITENING LOTION VS LOTION LAIN
.
.
Soalan panas yg ramai tanya pasal #DemicaWhiteningLotion . Nak cerita pasal beza lotion Mimi tak reti nak bgtau sbb Mimi tak try lagi semua lotion lain mcm mana.
.
Yg sy tahu, #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan
✅pelembap
✅sunblock
✅make up base
✅night cream
✅masker
.
Texture lotion sgt halus. Sekali sapu terus putih & glowing uols! #seputihgadisKorea gitteww.
.
.
Ada lagi yg nak grab lotion putih VIRAL ni?
👉Whatsapp sis sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 11 minutes ago
@demica.kualalumpur Profile picture

@demica.kualalumpur

SAPU JE TERUS PUTIH!😱
.
.
Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
.
Whatsapp wanie ke 019-9809727 NOW!!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPU JE TERUS PUTIH!😱
.
.
Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
.
Whatsapp wanie ke 019-9809727 NOW!!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 12 minutes ago
@dhia_demica_agent Profile picture

@dhia_demica_agent

My leader 💪🏻💪🏻
Demica Squad
Smalam dah angkut stok, harini kita angkut lagi😂😂 Team dhia kelaparan stok..
Sparuh dah post kat team dhia.. doakan dhia upgrade level lagi tinggi lepasni..aamiin aamiin 🤲🏻🤲🏻 Trima kasih atas tunjuk ajar @demica.kuantan @amirahsyamimi .
Sape2 yang nak jadi dropship , agent under dhia boleh dm no phone korang..
Kita akan guide sampai jadi💪🏻
.

Sape lagi nak kulit putih #seputihgadisKorea ?
Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.tekan link
www.wasap.my/60145451125/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dhiademicaagent

My leader 💪🏻💪🏻
Demica Squad
Smalam dah angkut stok, harini kita angkut lagi😂😂 Team dhia kelaparan stok..
Sparuh dah post kat team dhia.. doakan dhia upgrade level lagi tinggi lepasni..aamiin aamiin 🤲🏻🤲🏻 Trima kasih atas tunjuk ajar @demica.kuantan @amirahsyamimi .
Sape2 yang nak jadi dropship , agent under dhia boleh dm no phone korang..
Kita akan guide sampai jadi💪🏻
.

Sape lagi nak kulit putih #seputihgadisKorea ?
Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.tekan link 
www.wasap.my/60145451125/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dhiademicaagent
0 0 13 minutes ago
@demica.kualalumpur Profile picture

@demica.kualalumpur

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Mimi kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan❗️
.
.
Macam mana nak order ? Whatsapp wanie ke 019-9809727
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteniglotionkualalumpur

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Mimi kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan❗️
.
.
Macam mana nak order ? Whatsapp wanie ke 019-9809727
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteniglotionkualalumpur
0 0 14 minutes ago
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquad

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquad
0 0 14 minutes ago
@demica_marang Profile picture

@demica_marang

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM Hanna sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM Hanna sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 17 minutes ago
@dhia_demica_agent Profile picture

@dhia_demica_agent

Stok untuk di postkan kepada team tersayang😘
Alhmdulillah harini sorang dah upgrade mini agent ke agent💪🏻💪🏻 tahniah @demica.kl 👏🏻👏🏻
Sape sape yang nak cod area KL boleh drect DM @demica.kl yaa💪🏻💪🏻
.
Moga dimurahkan rezeki team Dhia aamiin 🤲🏻
. .
Sape lagi nak kulit putih #seputihgadisKorea ?
Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.tekan link
www.wasap.my/60145451125/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dhiademicaagent

Stok untuk di postkan kepada team tersayang😘 
Alhmdulillah harini sorang dah upgrade mini agent ke agent💪🏻💪🏻 tahniah @demica.kl 👏🏻👏🏻
Sape sape yang nak cod area KL boleh drect DM @demica.kl yaa💪🏻💪🏻
.
Moga dimurahkan rezeki team Dhia aamiin 🤲🏻
. .
Sape lagi nak kulit putih #seputihgadisKorea ?
Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.tekan link 
www.wasap.my/60145451125/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dhiademicaagent
0 0 20 minutes ago
@demica.petaling_jaya Profile picture

@demica.petaling_jaya

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
.DM NOW!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaselangor #coddemicaselangor #demicashahalam #demicaPetalingJaya #demicaKlang #trustedseller

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
.DM NOW!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaselangor #coddemicaselangor #demicashahalam #demicaPetalingJaya #demicaKlang #trustedseller
0 0 22 minutes ago
@demicawhitening.terengganu Profile picture

@demicawhitening.terengganu

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters
0 0 24 minutes ago
@demicawhitening.terengganu Profile picture

@demicawhitening.terengganu

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters
0 0 24 minutes ago
@demicawhitening.terengganu Profile picture

@demicawhitening.terengganu

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters
0 0 24 minutes ago
@demicawhitening.terengganu Profile picture

@demicawhitening.terengganu

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters
0 0 25 minutes ago
@demicawhitening.terengganu Profile picture

@demicawhitening.terengganu

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters
0 0 25 minutes ago
@demicawhitening.terengganu Profile picture

@demicawhitening.terengganu

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters
0 0 25 minutes ago
@demicawhitening.terengganu Profile picture

@demicawhitening.terengganu

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters
0 0 25 minutes ago
@demicawhitening.terengganu Profile picture

@demicawhitening.terengganu

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters
0 0 25 minutes ago
@demicawhitening.terengganu Profile picture

@demicawhitening.terengganu

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Cikpuan sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicaterengganu #demicasetiu #Demicasquad #teamfirdaniefighters
0 0 26 minutes ago

Top #nakputih posts

@callista.co Profile picture

@callista.co

TERBARU DAN PERTAMA DI MALAYSIA. SCRUB 3 IN 1 (scrub, mask & soap)
.
INTRODUCING SNAIL CANDY SCRUB 🍬🍬🍬
.
BERFUNGSI UNTUK⤵️ .
🍬Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati yang degil
🍬Menjadikan kulit putih gebu
🍬Sekatakan tona kulit
🍬Mengurangkan bintik-bintik gelap & pigmentasi 🍬Mengawal minyak pada kulit punca utama tumbuhnya jerawat. 🍬Menjadikan kulit lebih berseri, & licin
🍬Melembapkan & melembutkan kulit selembut kulit bayi
🍬Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
🍬Sesuai untuk lelaki & perempuan .
CARA PENGGUNAAN :
1-Basahkan kulit dengan air
2-Ambil sebiji Snail Candy Scrub
3-Campur dengan sedikit air dan gosok hingga membentuk krim yang konsisten.
4-Gosokkan dan scrub pada kawasan yang dikehendaki
5-Bilas dengan air bersih.
Boleh digunakan sebagai pengganti kepada produk pembersihan yang lain.
.
Berat bersih : 300gm (Ada 16 biji)
Scrub ni selamat digunakan. Telah mendapat pengiktirafan & kelulusan FDA & GMP👍🏻
FDA. 10-1-6200008108
.
Whatsapp sis sekarang sebab stock sangat limited 😁

TERBARU DAN PERTAMA DI MALAYSIA. SCRUB 3 IN 1 (scrub, mask & soap)
.
INTRODUCING SNAIL CANDY SCRUB 🍬🍬🍬
.
BERFUNGSI UNTUK⤵️ .
🍬Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati yang degil
🍬Menjadikan kulit putih gebu
🍬Sekatakan tona kulit
🍬Mengurangkan bintik-bintik gelap & pigmentasi 🍬Mengawal minyak pada kulit punca utama tumbuhnya jerawat. 🍬Menjadikan kulit lebih berseri, & licin
🍬Melembapkan & melembutkan  kulit selembut kulit bayi
🍬Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
🍬Sesuai untuk lelaki & perempuan .
CARA PENGGUNAAN : 
1-Basahkan kulit dengan air
2-Ambil sebiji Snail Candy Scrub
3-Campur dengan sedikit air dan gosok hingga membentuk krim yang konsisten. 
4-Gosokkan dan scrub pada kawasan yang dikehendaki
5-Bilas dengan air bersih. 
Boleh digunakan sebagai pengganti kepada produk pembersihan yang lain.
.
Berat bersih : 300gm (Ada 16 biji)
Scrub ni selamat digunakan. Telah mendapat pengiktirafan & kelulusan FDA & GMP👍🏻
FDA. 10-1-6200008108
.
Whatsapp sis sekarang sebab stock sangat limited 😁
531 138 11 July, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
599 21 5 May, 2019
@eidairul_ Profile picture

@eidairul_

sis jatuh cinta terus dgn demica lotion . bukan sis jual semata3 . tapi mmg guna skmo . lembut jee . wangi lagi . kulit tangan muke pom same . jom la grab satu sorg . . dm sis tau wassap atau komen je teruss .

Agent dan Drosip wanted ❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

sis jatuh cinta terus dgn demica lotion . bukan sis jual semata3 . tapi mmg guna skmo . lembut jee . wangi lagi . kulit tangan muke pom same . jom la grab satu sorg . . dm sis tau wassap atau komen je teruss .

Agent dan Drosip wanted ❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
122 2 8 September, 2019