#nakputihberkesan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakputihberkesan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
13.2
Average comment
0.2
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
6 0 32 minutes ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
0 0 32 minutes ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
4 0 2 hours ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 1 2 hours ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
19 0 19 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 19 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 19 October, 2019
@callabeautymyza Profile picture

@callabeautymyza

AWAS ❗️Ini yang akan berlaku pada kulit korang jika konsisten amalkan Calla Beautskin.
_
✅1 sachet pertama kulit kita lembap dan tak kering lagi.
_
✅1 minggu consume Calla Beautskin kulit kita dah kurang kusam dan lebih glowing dari biasa.
_
✅1 bulan consume Calla Beautskin kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya.
_
✅2 bulan consume Calla Beautskin kulit kita selangkah lebih tegang, awet muda dan berseri-seri berbanding kulit terdahulu.
_
✅3 bulan consume Calla Beautskin kulit kita 3 kali lebih cerah dari tona kulit asal, parut makin pudar dan putih kemerahan.
_
Jika konsisten consume Calla Beautskin selama 4 bulan? Setahun? Apa akan jadi pada kulit kita?🤔
_
Pastilah kulit akan maintain cantik dan terjaga dari dalam hingga luaran. Nak cantik kena lah rajin dan jangan berkira tau. Ala, cantik untuk diri sendiri juga bukan untuk orang lain pun kan?🥰
.
.
#teamsyra #teamcalla #agentcallla #stokiscalla #callaperak #callabeautyperak erak #callabeautskin #callabeauty #callabeautskinhq #CallaBeautyHQ #babycalla #callatrial #putihseawal7hari #putihcepat #putihkorea #putihpinkish #nakputihgebu #nakputih #nakputihberkesan #nakcantiktak #reviews #paidreviewmalaysia

AWAS ❗️Ini yang akan berlaku pada kulit korang jika konsisten amalkan Calla Beautskin.
_
✅1 sachet pertama kulit kita lembap dan tak kering lagi.
_
✅1 minggu consume Calla Beautskin kulit kita dah kurang kusam dan lebih glowing dari biasa.
_
✅1 bulan consume Calla Beautskin kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya.
_
✅2 bulan consume Calla Beautskin kulit kita selangkah lebih tegang, awet muda dan berseri-seri berbanding kulit terdahulu.
_
✅3 bulan consume Calla Beautskin kulit kita 3 kali lebih cerah dari tona kulit asal, parut makin pudar dan putih kemerahan.
_
Jika konsisten consume Calla Beautskin selama 4 bulan? Setahun? Apa akan jadi pada kulit kita?🤔
_
Pastilah kulit akan maintain cantik dan terjaga dari dalam hingga luaran. Nak cantik kena lah rajin dan jangan berkira tau. Ala, cantik untuk diri sendiri juga bukan untuk orang lain pun kan?🥰
.
. 
#teamsyra #teamcalla #agentcallla #stokiscalla #callaperak #callabeautyperak erak #callabeautskin #callabeauty #callabeautskinhq #CallaBeautyHQ #babycalla #callatrial #putihseawal7hari #putihcepat #putihkorea #putihpinkish #nakputihgebu #nakputih #nakputihberkesan #nakcantiktak #reviews #paidreviewmalaysia
9 0 18 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
38 0 18 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
3 0 18 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
42 1 18 October, 2019
Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 0 18 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
7 0 17 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
@amauracrystal Profile picture

@amauracrystal

Wakaf Baharu

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
10 1 16 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@noir_agentselangor Profile picture

@noir_agentselangor

5 KEBAIKKAN BUNGA MATRICARIA

1- Pelembap yang efektif dan memperlambatkan proses penuaan kulit.

2- Bersifat inflamasi dimana dapat membantu masalah jerawat, terbakar, ruam, eczema & keradangan.

3- Mengatasi masalah bengkak & lingkaran gelap dibawah mata.

4- Mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit ( kulit wajah )

5- Mencerahkan & memberi efek bersinar ( Glowing ) pada wajah.

#noir
#noirfacemist
#noircosmetics
#noir #noiragentselangor #agentnoircyberjaya #agentnoirputrajaya #noirhq #noirhealthandbeauty #jomcantik #naksihat #nakputihberkesan #shoppee

5 KEBAIKKAN BUNGA MATRICARIA

1- Pelembap yang efektif dan memperlambatkan proses penuaan kulit.

2- Bersifat inflamasi dimana dapat membantu masalah jerawat, terbakar, ruam, eczema & keradangan.

3- Mengatasi masalah bengkak & lingkaran gelap dibawah mata.

4- Mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit ( kulit wajah )

5- Mencerahkan & memberi efek bersinar ( Glowing ) pada wajah.

#noir
#noirfacemist
#noircosmetics
#noir #noiragentselangor #agentnoircyberjaya #agentnoirputrajaya #noirhq #noirhealthandbeauty #jomcantik #naksihat #nakputihberkesan #shoppee
2 0 15 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
4 2 15 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 1 15 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
92 0 15 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 0 15 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
5 0 14 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
3 0 14 October, 2019

Top #nakputihberkesan posts

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Malam ni Reen makan Mcd lagi ! 😁 Fastfood ni kan memang semua org suka betul tak? Reen pun sama laa. Kalau boleh hari2 nak makan Mcd and makan ice cream dia tu. And kalau korang nak tahu Reen memang makan banyak gila tapi pernah ke Reen kisah? 🤣 Badan takkan naik laa sebab sebelum tidur tu kita minum la #amaura 😁 .
Kenapa lepas makan banyak kena minum Amaura? Sebab bila bangun pagi esok dia akan buang semua yang Reen makan malam ni. Dia tak simpan. Amaura ni sejenis supplement detox tau. So korang takpayah risau benda ni selamat ke tak sebab mana2 supplement detox dia takde bahan terlarang dalam tu 😊
.
Lagi2 Amaura ni memang bahannya diperbuat dari bahan2 semula jadi seperti kiwi, tomato, soy bean, sayur2 & banyak lagi lah. Dimana bahan2 ni lah akan menyerap semua makanan yang kita makan tadi tu and keesokan hari tu korang akan membuang & korang akan rasa badan korang ringan je 😁
.
Kita ni orang perempuan susah nak buang air besar & benda tu dah jadi perkara biasa buat kita. Tapi kena tahu tau kalau kita tak membuang sekurang2nya dua kali sehari, badan kita akan cepat naik & kulit kita akan jadi kusam, berjerawat & kering. .
So sebab tu lah detox Amaura ni penting sangat untuk jaga berat badan korang and jaga kulit muka & badan kita. Yang penting sihat ! 😍
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Malam ni Reen makan Mcd lagi ! 😁 Fastfood ni kan memang semua org suka betul tak? Reen pun sama laa. Kalau boleh hari2 nak makan Mcd and makan ice cream dia tu. And kalau korang nak tahu Reen memang makan banyak gila tapi pernah ke Reen kisah? 🤣 Badan takkan naik laa sebab sebelum tidur tu kita minum la #amaura 😁 .
Kenapa lepas makan banyak kena minum Amaura? Sebab bila bangun pagi esok dia akan buang semua yang Reen makan malam ni. Dia tak simpan. Amaura ni sejenis supplement detox tau. So korang takpayah risau benda ni selamat ke tak sebab mana2 supplement detox dia takde bahan terlarang dalam tu 😊
.
Lagi2 Amaura ni memang bahannya diperbuat dari bahan2 semula jadi seperti kiwi, tomato, soy bean, sayur2 & banyak lagi lah. Dimana bahan2 ni lah akan menyerap semua makanan yang kita makan tadi tu and keesokan hari tu korang akan membuang & korang akan rasa badan korang ringan je 😁
.
Kita ni orang perempuan susah nak buang air besar & benda tu dah jadi perkara biasa buat kita. Tapi kena tahu tau kalau kita tak membuang sekurang2nya dua kali sehari, badan kita akan cepat naik & kulit kita akan jadi kusam, berjerawat & kering. .
So sebab tu lah detox Amaura ni penting sangat untuk jaga berat badan korang and jaga kulit muka & badan kita. Yang penting sihat ! 😍
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
714 7 5 October, 2018
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
599 21 5 May, 2019
2 hari lepas Reen bagitahu encik suami yang Reen mimpi Reen mengandung. Syukur Alhamdulillah kalau betul2 mengandung 🥰 Happy nyaa ! 😍 Lepas beranak nanti sambung balik minum #amaura baru cepat berat badan turun 🤗
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1,028 29 3 March, 2019
@jasminhamidjh Profile picture

@jasminhamidjh

Hi ouls 😘
Saya bukan tengah membawang tapi nak share dengan uols, macamana nak dapatkan kulit wajah yang PUTIH BERSIH, GEBU dan FLAWLESS.... .
.
Skincare saya @dejaymagicwhite boleh di pakai dari umur 15tahun ke atas... So uols yang umur 2,3,4,5,6 series tu semua boleh pakai.. Makcik Aishah ambil SET JERAGAT sebab nak cantik sebelum RAYA, uols 😘😘😘😘.
Lepas ni, uols tak payah lagi nak berbedak atau foundation bagai bila kulit muka dah cantik.... Terutama pada uols yang ada problem.. .
.
📌JERAWAT...
📌JERAGAT... 📌KUSAM...
📌BERMINYAK...
📌TONA TAK SEKATA...
📌PORI TERBUKA...
.
.
SET JERAGAT @dejaymagicwhite SANGAT
BERKESAN kerana ia...
.
.
📌HILANGKAN JERAGAT.....
📌HILANGKAN PARUT JERAWAT...
📌BEBAS MERKURI...
📌TIADA PENGELUPASAN...
📌KELULUSAN KKM...
📌BUATAN MALAYSIA...
📌MESRA WUDUK...
📌LELAKI DAN PEREMPUAN...
📌HARGA MAMPU MILIK...
.
.
So cepat uols, cantikkan diri uols sebelum RAYA ni.. Kesan boleh di lihat SEAWAL 14HARI kerana BEBAS MERKURI... WHATSAPP TALIAN... .
.
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite
@dejaymagicwhite .
.
📱012-9248251
📱012-9248251
📱012-9248251
.
.
Hebat Bukan?
#artismalaysia
#skincare #skinprotector #setpenjagaankulit #nakputih #nakcerah #nakputihcepat #nakputihberkesan #jerawat #jeragatpudar
#kelulusankkm #hargamampumilik #buatanmalaysia

Hi ouls 😘
Saya bukan tengah membawang tapi nak share dengan uols, macamana nak dapatkan kulit wajah yang PUTIH BERSIH, GEBU dan FLAWLESS.... .
.
Skincare saya @dejaymagicwhite boleh di pakai dari umur 15tahun ke atas... So uols yang umur 2,3,4,5,6 series tu semua boleh pakai.. Makcik Aishah ambil SET JERAGAT sebab nak cantik sebelum RAYA, uols 😘😘😘😘.
Lepas ni, uols tak payah lagi nak berbedak atau foundation bagai bila kulit muka dah cantik.... Terutama pada uols yang ada problem.. .
.
📌JERAWAT...
📌JERAGAT... 📌KUSAM...
📌BERMINYAK...
📌TONA TAK SEKATA...
📌PORI TERBUKA...
.
.
SET JERAGAT @dejaymagicwhite SANGAT 
BERKESAN kerana ia...
.
.
📌HILANGKAN JERAGAT.....
📌HILANGKAN PARUT JERAWAT...
📌BEBAS MERKURI...
📌TIADA PENGELUPASAN...
📌KELULUSAN KKM...
📌BUATAN MALAYSIA...
📌MESRA WUDUK...
📌LELAKI DAN PEREMPUAN...
📌HARGA MAMPU MILIK...
.
.
So cepat uols, cantikkan diri uols sebelum RAYA ni.. Kesan boleh di lihat SEAWAL 14HARI kerana BEBAS MERKURI... WHATSAPP TALIAN... .
.
@dejaymagicwhite 
@dejaymagicwhite 
@dejaymagicwhite .
.
📱012-9248251
📱012-9248251
📱012-9248251
.
.
Hebat Bukan? 
#artismalaysia
#skincare #skinprotector #setpenjagaankulit #nakputih #nakcerah #nakputihcepat #nakputihberkesan #jerawat #jeragatpudar 
#kelulusankkm #hargamampumilik #buatanmalaysia
535 8 22 April, 2018
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Mcm mana nak turunkan berat badan dengan betul tanpa perlu bersenam /jogging ?
.
.
Dengar elok2 ya. Kalau korang tu takde masa nak bersenam nak jogging ke apa ke, benda paling senang untuk turunkan berat badan adalah dgn minum supplement detox & bukannya fat burner
.
.
Fat burner adalah supplement yg perlu bersenam(berpeluh)
.
.
Detox dari buah2 & sayur ni tak perlu bersenam sbb proses dia hanya dgn membuang (FLUSH OUT) Faham ? Kalau faham boleh terus contact Cik Umie : +601135568610
Cik Umie bukan garang tapi garang manja ja dengan uols tau tau 💪🏼💃🏻
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amaura_official_testimoni

Mcm mana nak turunkan berat badan dengan betul tanpa perlu bersenam /jogging ?
.
.
Dengar elok2 ya. Kalau korang tu takde masa nak bersenam nak jogging ke apa ke, benda paling senang untuk turunkan berat badan adalah dgn minum supplement detox & bukannya fat burner
.
.
Fat burner adalah supplement yg perlu bersenam(berpeluh)
.
.
Detox dari buah2 & sayur ni tak perlu bersenam sbb proses dia hanya dgn membuang (FLUSH OUT) Faham ? Kalau faham boleh terus contact Cik Umie : +601135568610 
Cik Umie bukan garang tapi garang manja ja dengan uols tau tau 💪🏼💃🏻
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amaura_official_testimoni
1,195 2 2 April, 2017
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Tabung Haji Kangar

Sape darah “O” boleh geng dengan Umie 🤭
.
Walau apa saja jenis atau pelan diet yang anda sedang jalani bagi menurunkan berat badan, ianya haruslah munasabah. Sama seperti pelan diet yang lain, diet jenis darah mungkin berfungsi untuk sesetengah orang, tetapi memandangkan pelan diet ini agak ketat, pengamal diet mungkin menghadapi masalah untuk mengikutinya untuk tempoh jangka panjang. Dan apabila mereka sukar mengikutinya dengan disiplin, diet yang diamalkan mungkin tidak akan memberi sebarang hasil. Amalkan pemakanan yang seimbang setiap hari dan anda perlu konsisten untuk memastikan anda kekal sihat dan cergas
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan amaura: +601135568610 🌹atau klik link pada bio diatas 👆🏼
.
.
#amaura_official_testimoni #amaura_official
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni

Sape darah “O” boleh geng dengan Umie 🤭
.
Walau apa saja jenis atau pelan diet yang anda sedang jalani bagi menurunkan berat badan, ianya haruslah munasabah. Sama seperti pelan diet yang lain, diet jenis darah mungkin berfungsi untuk sesetengah orang, tetapi memandangkan pelan diet ini agak ketat, pengamal diet mungkin menghadapi masalah untuk mengikutinya untuk tempoh jangka panjang. Dan apabila mereka sukar mengikutinya dengan disiplin, diet yang diamalkan mungkin tidak akan memberi sebarang hasil. Amalkan pemakanan yang seimbang setiap hari dan anda perlu konsisten untuk memastikan anda kekal sihat dan cergas
.
Whatsapp sekarang untuk dapatkan amaura: +601135568610 🌹atau klik link pada bio diatas 👆🏼
.
.
#amaura_official_testimoni #amaura_official 
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni
271 0 24 August, 2019
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Cik Umie nak share dgn korang tips utk PUTIH dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊
MASALAH :⬇️
.
- kenapa pakai mcm2 skincare tp still xputih & jerawat jeragat tak hilang ?
.
- pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ?
.
- telan supplement collagen utk putih tapi masih tak putih?
.
- minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ?
.
Kenapa semua masalah ni boleh terjadi?
.
Ok Cik Umie explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. .
Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan collagen sekali je dah nampak putih & ada juga yg dah telan 2 kotak collagen tp masih takputih. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud Cik Umie, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kita yg susah nak putih ni sy bgtau sebabnya okay :)
.
1. Darah kita kurang bersih
.
2. Toxin dlm badan terlalu byk
.
3. Kurang makan sayur
.
4. Kurang minum air putih
.
Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? .
Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa Cik Umie ckp AMAURA CRYSTAL ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih.
.
Cik Umie cerita ni berdasarkan pengalaman Cik Umie sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan Cik Umie buat2 cerita okay. .
KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH :
.
- jeragat
.
- jerawat (muka / badan)
.
- kulit kusam / kering / gelap / sunburn
.
- berat badan berlebihan
.
- perut buncit
.
- sembelit
.
- usus kotor / tersumbat
.
Korang berminat ? Whatsapp Cik Umie segera : 011-35568610 🌹
.
Jangan fikir lama sangat nanti menyesal tak KURUS PUTIH SIHAT macam orang lain 😁
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauracrystal

Cik Umie nak share dgn korang tips utk PUTIH dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊
MASALAH :⬇️
.
- kenapa pakai mcm2 skincare tp still xputih & jerawat jeragat tak hilang ?
.
- pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ?
.
- telan supplement collagen utk putih tapi masih tak putih?
.
- minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ?
.
Kenapa semua masalah ni boleh terjadi?
.
Ok Cik Umie explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. .
Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan collagen sekali je dah nampak putih & ada juga yg dah telan 2 kotak collagen tp masih takputih. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud Cik Umie, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kita yg susah nak putih ni sy bgtau sebabnya okay :)
.
1. Darah kita kurang bersih
.
2. Toxin dlm badan terlalu byk
.
3. Kurang makan sayur
.
4. Kurang minum air putih
.
Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? .
Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa Cik Umie ckp AMAURA CRYSTAL ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih.
.
Cik Umie cerita ni berdasarkan pengalaman Cik Umie sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan Cik Umie buat2 cerita okay. .
KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH :
.
- jeragat
.
- jerawat (muka / badan)
.
- kulit kusam / kering / gelap / sunburn
.
- berat badan berlebihan
.
- perut buncit
.
- sembelit
.
- usus kotor / tersumbat
.
Korang berminat ? Whatsapp Cik Umie segera : 011-35568610 🌹
.
Jangan fikir lama sangat nanti menyesal tak KURUS PUTIH SIHAT macam orang lain 😁
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauracrystal
658 0 14 May, 2017
@amaura_official Profile picture

@amaura_official

Mcm mana nak turunkan berat badan dengan betul tanpa perlu bersenam /jogging ?
.
.
Dengar elok2 ya. Kalau korang tu takde masa nak bersenam nak jogging ke apa ke, benda paling senang untuk turunkan berat badan adalah dgn minum supplement detox & bukannya fat burner
.
.
Fat burner adalah supplement yg perlu bersenam(berpeluh)
.
.
Detox dari buah2 & sayur ni tak perlu bersenam sbb proses dia hanya dgn membuang (FLUSH OUT) Faham ? Kalau faham boleh terus contact Cik Umie : +601135568610
Cik Umie bukan garang tapi garang manja ja dengan uols tau tau 💪🏼💃🏻
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amaura_official_testimoni #isell #igstory #amaura_official

Mcm mana nak turunkan berat badan dengan betul tanpa perlu bersenam /jogging ?
.
.
Dengar elok2 ya. Kalau korang tu takde masa nak bersenam nak jogging ke apa ke, benda paling senang untuk turunkan berat badan adalah dgn minum supplement detox & bukannya fat burner
.
.
Fat burner adalah supplement yg perlu bersenam(berpeluh)
.
.
Detox dari buah2 & sayur ni tak perlu bersenam sbb proses dia hanya dgn membuang (FLUSH OUT) Faham ? Kalau faham boleh terus contact Cik Umie : +601135568610 
Cik Umie bukan garang tapi garang manja ja dengan uols tau tau 💪🏼💃🏻
.
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amaura_official_testimoni #isell #igstory #amaura_official
737 2 14 May, 2017