#nakputihcepat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nakputihcepat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
22 minutes
Average like
2.7
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

Selain daripada penjagaan dalaman, kita kena jaga luaran juga tau.
-
Kalau korang masih tak jumpa lagi produk apa yang sesuai untuk mengatasi masalah jerawat besar atau pori-pori yang tersumbat sampai berkerak tu, korang patut cuba set skincare dari Magical White ni.
-
Sebab apa? RAHSIA 🤗
-
Korang kena alami sendiri. Kita nak korang rasa sendiri produk ni, dan tentukan sendiri 🤔😬
.
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil

Selain daripada penjagaan dalaman, kita kena jaga luaran juga tau.
-
Kalau korang masih tak jumpa lagi produk apa yang sesuai untuk mengatasi masalah jerawat besar atau pori-pori yang tersumbat sampai berkerak tu, korang patut cuba set skincare dari Magical White ni.
-
Sebab apa? RAHSIA 🤗
-
Korang kena alami sendiri. Kita nak korang rasa sendiri produk ni, dan tentukan sendiri 🤔😬
.
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil
0 0 2 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

Selain daripada penjagaan dalaman, kita kena jaga luaran juga tau.
-
Kalau korang masih tak jumpa lagi produk apa yang sesuai untuk mengatasi masalah jerawat besar atau pori-pori yang tersumbat sampai berkerak tu, korang patut cuba set skincare dari Magical White ni.
-
Sebab apa? RAHSIA 🤗
-
Korang kena alami sendiri. Kita nak korang rasa sendiri produk ni, dan tentukan sendiri 🤔😬
.
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil

Selain daripada penjagaan dalaman, kita kena jaga luaran juga tau.
-
Kalau korang masih tak jumpa lagi produk apa yang sesuai untuk mengatasi masalah jerawat besar atau pori-pori yang tersumbat sampai berkerak tu, korang patut cuba set skincare dari Magical White ni.
-
Sebab apa? RAHSIA 🤗
-
Korang kena alami sendiri. Kita nak korang rasa sendiri produk ni, dan tentukan sendiri 🤔😬
.
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil
0 0 2 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

Selain daripada penjagaan dalaman, kita kena jaga luaran juga tau.
-
Kalau korang masih tak jumpa lagi produk apa yang sesuai untuk mengatasi masalah jerawat besar atau pori-pori yang tersumbat sampai berkerak tu, korang patut cuba set skincare dari Magical White ni.
-
Sebab apa? RAHSIA 🤗
-
Korang kena alami sendiri. Kita nak korang rasa sendiri produk ni, dan tentukan sendiri 🤔😬
.
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil

Selain daripada penjagaan dalaman, kita kena jaga luaran juga tau.
-
Kalau korang masih tak jumpa lagi produk apa yang sesuai untuk mengatasi masalah jerawat besar atau pori-pori yang tersumbat sampai berkerak tu, korang patut cuba set skincare dari Magical White ni.
-
Sebab apa? RAHSIA 🤗
-
Korang kena alami sendiri. Kita nak korang rasa sendiri produk ni, dan tentukan sendiri 🤔😬
.
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil
0 0 2 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

Perbezaan #SetMagicalWhite dengan Set Skincare yang terdapat dipasaran adalah : 🎀 💯 menggunakan bahan organik
🎀 Kandungan magical White terdiri daripada 3 bahan

utama iaitu Argan Oil + Vitamin C & E + Aloe vera
- 🎀 Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran berpanjangan 🎀
-
Mudah dimiliki dengan harga mampu milik
- 🎀 Sesuai digunakan oleh semua wanita yang
mementingkan kecantikan ( gadis, wanita berkerjaya, surirumah, wanita dewasa)
-
🎀 Mudah dibawa kerana saiz bagi Set Skincare magical White ni sangat2 menjimatkan ruang
-
🎀 Bagi lelaki yang sangat mementingkan penampilan wajah juga boleh menggunakan set Magical White ini.....
.
#mwtestimoni
#magicalwhite

COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil

Perbezaan #SetMagicalWhite dengan Set Skincare yang terdapat dipasaran adalah : 🎀 💯 menggunakan bahan organik
🎀 Kandungan magical White terdiri daripada 3 bahan

utama iaitu Argan Oil + Vitamin C & E + Aloe vera
- 🎀 Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran berpanjangan 🎀
-
Mudah dimiliki dengan harga mampu milik
- 🎀 Sesuai digunakan oleh semua wanita yang
mementingkan kecantikan ( gadis, wanita berkerjaya, surirumah, wanita dewasa)
-
🎀 Mudah dibawa kerana saiz bagi Set Skincare magical White ni sangat2 menjimatkan ruang
-
🎀 Bagi lelaki yang sangat mementingkan penampilan wajah juga boleh menggunakan set Magical White ini.....
.
#mwtestimoni
#magicalwhite

COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil
0 0 3 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

Perbezaan #SetMagicalWhite dengan Set Skincare yang terdapat dipasaran adalah : 🎀 💯 menggunakan bahan organik
🎀 Kandungan magical White terdiri daripada 3 bahan

utama iaitu Argan Oil + Vitamin C & E + Aloe vera
- 🎀 Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran berpanjangan 🎀
-
Mudah dimiliki dengan harga mampu milik
- 🎀 Sesuai digunakan oleh semua wanita yang
mementingkan kecantikan ( gadis, wanita berkerjaya, surirumah, wanita dewasa)
-
🎀 Mudah dibawa kerana saiz bagi Set Skincare magical White ni sangat2 menjimatkan ruang
-
🎀 Bagi lelaki yang sangat mementingkan penampilan wajah juga boleh menggunakan set Magical White ini.....
.
#mwtestimoni
#magicalwhite

COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil

Perbezaan #SetMagicalWhite dengan Set Skincare yang terdapat dipasaran adalah : 🎀 💯 menggunakan bahan organik
🎀 Kandungan magical White terdiri daripada 3 bahan

utama iaitu Argan Oil + Vitamin C & E + Aloe vera
- 🎀 Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran berpanjangan 🎀
-
Mudah dimiliki dengan harga mampu milik
- 🎀 Sesuai digunakan oleh semua wanita yang
mementingkan kecantikan ( gadis, wanita berkerjaya, surirumah, wanita dewasa)
-
🎀 Mudah dibawa kerana saiz bagi Set Skincare magical White ni sangat2 menjimatkan ruang
-
🎀 Bagi lelaki yang sangat mementingkan penampilan wajah juga boleh menggunakan set Magical White ini.....
.
#mwtestimoni
#magicalwhite

COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil
0 0 3 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

Perbezaan #SetMagicalWhite dengan Set Skincare yang terdapat dipasaran adalah : 🎀 💯 menggunakan bahan organik
🎀 Kandungan magical White terdiri daripada 3 bahan

utama iaitu Argan Oil + Vitamin C & E + Aloe vera
- 🎀 Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran berpanjangan 🎀
-
Mudah dimiliki dengan harga mampu milik
- 🎀 Sesuai digunakan oleh semua wanita yang
mementingkan kecantikan ( gadis, wanita berkerjaya, surirumah, wanita dewasa)
-
🎀 Mudah dibawa kerana saiz bagi Set Skincare magical White ni sangat2 menjimatkan ruang
-
🎀 Bagi lelaki yang sangat mementingkan penampilan wajah juga boleh menggunakan set Magical White ini.....
.
#mwtestimoni
#magicalwhite

COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil

Perbezaan #SetMagicalWhite dengan Set Skincare yang terdapat dipasaran adalah : 🎀 💯 menggunakan bahan organik
🎀 Kandungan magical White terdiri daripada 3 bahan

utama iaitu Argan Oil + Vitamin C & E + Aloe vera
- 🎀 Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran berpanjangan 🎀
-
Mudah dimiliki dengan harga mampu milik
- 🎀 Sesuai digunakan oleh semua wanita yang
mementingkan kecantikan ( gadis, wanita berkerjaya, surirumah, wanita dewasa)
-
🎀 Mudah dibawa kerana saiz bagi Set Skincare magical White ni sangat2 menjimatkan ruang
-
🎀 Bagi lelaki yang sangat mementingkan penampilan wajah juga boleh menggunakan set Magical White ini.....
.
#mwtestimoni
#magicalwhite

COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #mirafilzah #sitinurhaliza #whitefluffy #arganoil
0 0 3 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

Set COMBO cantikk!
-
Nk muka bersih licin glowing boleh cuba pakai skincare, lepas muka dh licin glowing pakai pula foundation glowing, makin bertambah-tambah cantikk la kulit korang nnti.
-
Siapa sini nakk kulit glowinggg?? ❤️😍
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy #arganoil #sephia

Set COMBO cantikk!
-
Nk muka bersih licin glowing boleh cuba pakai skincare, lepas muka dh licin glowing pakai pula foundation glowing, makin bertambah-tambah cantikk la kulit korang nnti.
-
Siapa sini nakk kulit glowinggg?? ❤️😍
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy #arganoil #sephia
0 0 3 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

Set COMBO cantikk!
-
Nk muka bersih licin glowing boleh cuba pakai skincare, lepas muka dh licin glowing pakai pula foundation glowing, makin bertambah-tambah cantikk la kulit korang nnti.
-
Siapa sini nakk kulit glowinggg?? ❤️😍
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy #arganoil #sephia

Set COMBO cantikk!
-
Nk muka bersih licin glowing boleh cuba pakai skincare, lepas muka dh licin glowing pakai pula foundation glowing, makin bertambah-tambah cantikk la kulit korang nnti.
-
Siapa sini nakk kulit glowinggg?? ❤️😍
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy #arganoil #sephia
0 0 3 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

Set COMBO cantikk!
-
Nk muka bersih licin glowing boleh cuba pakai skincare, lepas muka dh licin glowing pakai pula foundation glowing, makin bertambah-tambah cantikk la kulit korang nnti.
-
Siapa sini nakk kulit glowinggg?? ❤️😍
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy #arganoil #sephia

Set COMBO cantikk!
-
Nk muka bersih licin glowing boleh cuba pakai skincare, lepas muka dh licin glowing pakai pula foundation glowing, makin bertambah-tambah cantikk la kulit korang nnti.
-
Siapa sini nakk kulit glowinggg?? ❤️😍
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy #arganoil #sephia
0 0 3 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

nak cantik dalaman dan luaran? nak cerah satu badan?? haa pakej ni la paling berbaloi & paling ramai org ambil tau🤗
-
Dalam set ni dapat serum + sabun ✔ Dapat free krim glowing untuk pudarkan parut & glowingkan muka RM35 ✔ Dapat free pos ✔ Dapat diskaun RM40 💕💕
-
dapat juga satu botol supplement utk cerahkan kulit yg bole tahan hampir 2 bulan😱
-
wow best nyeee!! cpt order jgn asyik tengok je org lain dh cantikk tauu hehe
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy

nak cantik dalaman dan luaran? nak cerah satu badan?? haa pakej ni la paling berbaloi & paling ramai org ambil tau🤗
-
Dalam set ni dapat serum + sabun ✔ Dapat free krim glowing untuk pudarkan parut & glowingkan muka RM35 ✔ Dapat free pos ✔ Dapat diskaun RM40 💕💕
-
dapat juga satu botol supplement utk cerahkan kulit yg bole tahan hampir 2 bulan😱
-
wow best nyeee!! cpt order jgn asyik tengok je org lain dh cantikk tauu hehe
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy
0 0 3 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

nak cantik dalaman dan luaran? nak cerah satu badan?? haa pakej ni la paling berbaloi & paling ramai org ambil tau🤗
-
Dalam set ni dapat serum + sabun ✔ Dapat free krim glowing untuk pudarkan parut & glowingkan muka RM35 ✔ Dapat free pos ✔ Dapat diskaun RM40 💕💕
-
dapat juga satu botol supplement utk cerahkan kulit yg bole tahan hampir 2 bulan😱
-
wow best nyeee!! cpt order jgn asyik tengok je org lain dh cantikk tauu hehe
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy

nak cantik dalaman dan luaran? nak cerah satu badan?? haa pakej ni la paling berbaloi & paling ramai org ambil tau🤗
-
Dalam set ni dapat serum + sabun ✔ Dapat free krim glowing untuk pudarkan parut & glowingkan muka RM35 ✔ Dapat free pos ✔ Dapat diskaun RM40 💕💕
-
dapat juga satu botol supplement utk cerahkan kulit yg bole tahan hampir 2 bulan😱
-
wow best nyeee!! cpt order jgn asyik tengok je org lain dh cantikk tauu hehe
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy
0 0 3 hours ago
@magicalwhite.bangi Profile picture

@magicalwhite.bangi

nak cantik dalaman dan luaran? nak cerah satu badan?? haa pakej ni la paling berbaloi & paling ramai org ambil tau🤗
-
Dalam set ni dapat serum + sabun ✔ Dapat free krim glowing untuk pudarkan parut & glowingkan muka RM35 ✔ Dapat free pos ✔ Dapat diskaun RM40 💕💕
-
dapat juga satu botol supplement utk cerahkan kulit yg bole tahan hampir 2 bulan😱
-
wow best nyeee!! cpt order jgn asyik tengok je org lain dh cantikk tauu hehe
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy

nak cantik dalaman dan luaran? nak cerah satu badan?? haa pakej ni la paling berbaloi & paling ramai org ambil tau🤗
-
Dalam set ni dapat serum + sabun ✔ Dapat free krim glowing untuk pudarkan parut & glowingkan muka RM35 ✔ Dapat free pos ✔ Dapat diskaun RM40 💕💕
-
dapat juga satu botol supplement utk cerahkan kulit yg bole tahan hampir 2 bulan😱
-
wow best nyeee!! cpt order jgn asyik tengok je org lain dh cantikk tauu hehe
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
#jannanick #sitinurhaliza #mirafilzah #whitefluffy
0 0 3 hours ago
@leeyaaputihgebu_ Profile picture

@leeyaaputihgebu_

Sapa lagi yang ada masalah kulit hitam tuu dah boleh cpt2 grab #whiteningsecret ni cepat tauuu . yang penting produk ni lulus kkm tauuuuuuu uollssss
Whitening secret ni tak kira umur tau tua atau muda smua boleh SAPU SAPU TERUS PUTIH UOLLSSSSSS🤗🤗🤗 Jom beli sekarangggggggg😍
.
.
.
#nakputihcepat
#produkluluskkm

Sapa lagi yang ada masalah kulit hitam tuu dah boleh cpt2 grab #whiteningsecret ni cepat tauuu . yang penting produk ni lulus kkm tauuuuuuu uollssss
Whitening secret ni tak kira umur tau tua atau muda smua boleh SAPU SAPU TERUS PUTIH UOLLSSSSSS🤗🤗🤗 Jom beli sekarangggggggg😍
.
.
.
#nakputihcepat 
#produkluluskkm
9 0 4 hours ago
@leeyaaputihgebu_ Profile picture

@leeyaaputihgebu_

Orang lain dah putih, awak bila lagi? Kata je mulut nak putih tapi tak bertindak pun!
Hanya sapu bleaching #whiteningsecret je awak confirm awak akan repeat berkali kali. Kesan seawal 20minit!! DIJAMIN BERKESAN!

Tak rugi pun awak melabur untuk produk yang berkesan .
#nakputihgebu
#produkluluskkm
#nakputihcepat

Orang lain dah putih, awak bila lagi? Kata je mulut nak putih tapi tak bertindak pun! 
Hanya sapu bleaching #whiteningsecret je awak confirm awak akan repeat berkali kali. Kesan seawal 20minit!! DIJAMIN BERKESAN!

Tak rugi pun awak melabur untuk produk yang berkesan . 
#nakputihgebu 
#produkluluskkm 
#nakputihcepat
2 0 7 hours ago
Sekian lama tidak update feedback #lotionpocong, kesibukan masa jadi ada masa yang terselit kita manfaatkan dan rindu dgn beautyspells lama tak update apa-apa..
. ‘Nak kulit putih gebu bak pocong? ‘ ♥
.

Order?
.

https://biz.beautyspells.my/shop/000077
.
Http://www.wasap.my/60198018016
.

#feedbackbeautyspells #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionpemutih #lotionputihkekal #handbodylotion #lotionbeautyspells #pocongcantik #jemaahpocongcantik #lotionbadan #lotionpemutihbadan #kulitputih #tipskulitputih #kulitbersih #putihmelepak #nakputih #lotionputihviral #losyenputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #lotionpemutihkulit #nakputihcepat #nakputihgebu #lotionpencerah #lotionpencerahkulit #putihsebelumraya #kulitputihdihariraya
2 0 12 hours ago
@beautyspells_ Profile picture

@beautyspells_

NASIB BAIK NDA BUTA. .

Luka dimata sebab jatuh,
Nasib baik mak sapukan #lotionpocong,
#Lotionpocong bukan ja sekadar utk cerahkan & putih kan kulit,
Tapi untuk rawat kudis & luka diseluruh badan. .

Best atau best ?
Walaupun kecik tapi manfaatnya tu lebih daripada saiznya.
. ‘Kulit putih gebu macam berlampu ‘ ♥
.

Order?
.

https://biz.beautyspells.my/shop/000077
.
Http://www.wasap.my/60198018016

#feedbackbeautyspells #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionpemutih #lotionputihkekal #handbodylotion #lotionbeautyspells #pocongcantik #jemaahpocongcantik #lotionbadan #lotionpemutihbadan #kulitputih #tipskulitputih #kulitbersih #putihmelepak #nakputih #lotionputihviral #losyenputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #lotionpemutihkulit #nakputihcepat #nakputihgebu #lotionpencerah #lotionpencerahkulit #putihsebelumraya #kulitputihdihariraya

NASIB BAIK NDA BUTA. .

Luka dimata sebab jatuh,
Nasib baik mak sapukan #lotionpocong,
#Lotionpocong bukan ja sekadar utk cerahkan & putih kan kulit,
Tapi untuk rawat kudis & luka diseluruh badan. .

Best atau best ? 
Walaupun kecik tapi manfaatnya tu lebih daripada saiznya.
. ‘Kulit putih gebu macam berlampu ‘ ♥
.

Order?
.

https://biz.beautyspells.my/shop/000077
.
Http://www.wasap.my/60198018016

#feedbackbeautyspells #lotionpocong #lotionajaib #lotionpemutihno1 #lotionpemutih #lotionputihkekal #handbodylotion #lotionbeautyspells #pocongcantik #jemaahpocongcantik #lotionbadan #lotionpemutihbadan #kulitputih #tipskulitputih #kulitbersih #putihmelepak #nakputih #lotionputihviral #losyenputih #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih #lotionpemutihkulit #nakputihcepat #nakputihgebu #lotionpencerah #lotionpencerahkulit #putihsebelumraya #kulitputihdihariraya
2 0 12 hours ago
Siapa ada masalah jerawat, jeragat, dan pori-pori terbuka? Memang sesuai kalau korang gunakan set skincare Magical White ☺️ .
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
0 0 12 hours ago
Siapa ada masalah jerawat, jeragat, dan pori-pori terbuka? Memang sesuai kalau korang gunakan set skincare Magical White ☺️ .
COD : Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Puchong .
#magicalwhite #magicalwhitening #magicalwhiteselangor #magicalwhitebangi #magicalwhiteputrajaya #magicalwhitedengkil #magicalwhiteserum #magicalwhitecyberjaya #magicalwhiteskincare #magicalwhitecleanser #hilangkanjerawat #sayanakkulitlincin #kulitlincin #magicalwhitehq #whitemagicalnight #neelofa #nakputihcepat
0 0 12 hours ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
37 0 12 hours ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
3 0 12 hours ago
@luna_skincare01 Profile picture

@luna_skincare01

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi
.
. ☎️ Wa : 085704317224
.
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal

#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar #frozencollagen #primecollagen #clcollagenprime #bibitpemutihcollagen

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi
.
. ☎️ Wa : 085704317224
.
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih 
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal

#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar #frozencollagen #primecollagen #clcollagenprime #bibitpemutihcollagen
0 0 15 hours ago
@pemutih_thailandori01 Profile picture

@pemutih_thailandori01

Paket Hb Dosting luar dan dalam

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi .
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal
.
.
. ☎️ Wa : 085704317224
#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar

Paket Hb Dosting luar dan dalam

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi .
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih 
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal
.
.
. ☎️ Wa : 085704317224
#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar
0 0 15 hours ago
@pemutih_thailandori01 Profile picture

@pemutih_thailandori01

Paket Hb Dosting luar dan dalam

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi .
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal
.
.
. ☎️ Wa : 085704317224
#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar

Paket Hb Dosting luar dan dalam

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi .
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih 
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal
.
.
. ☎️ Wa : 085704317224
#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar
0 0 15 hours ago
@pemutih_thailandori01 Profile picture

@pemutih_thailandori01

Paket Hb Dosting luar dan dalam

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi .
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal
.
.
. ☎️ Wa : 085704317224
#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar

Paket Hb Dosting luar dan dalam

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi .
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih 
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal
.
.
. ☎️ Wa : 085704317224
#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar
0 0 15 hours ago
@pemutih_thailandori01 Profile picture

@pemutih_thailandori01

Paket Hb Dosting luar dan dalam

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi .
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal
.
.
. ☎️ Wa : 085704317224
#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar

Paket Hb Dosting luar dan dalam

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi .
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih 
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal
.
.
. ☎️ Wa : 085704317224
#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar
0 1 15 hours ago
@pemutih_thailandori01 Profile picture

@pemutih_thailandori01

Paket Hb Dosting luar dan dalam

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi .
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal
.
.
. ☎️ Wa : 085704317224
#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar

Paket Hb Dosting luar dan dalam

Khasiat HB.Whitening manggis .
❣️Memutihkan kulit secara Merata .
❣️Menghilangkan bintik hitam padan kulit tubuh.
.
❣️Hputih dalam waktu cepat .
❣️Hasil pemanen .
.
🍂Hb siang spf 50++
🍂Hb malam spf 50++
🍂Sabun dipakai saat mandi .
🌵Hb Whitening manggis spf 50±±
Adalah hb whitening yg dosisnya tinggi cocok untuk kulit yg pigmentasi kulitnya susah putih 
Untuk awal pemakain sebaiknya pakai yg paket Lengkap agar hasil bisa lebih maksimal
.
.
. ☎️ Wa : 085704317224
#pemutihbadanori
#hbanggur #hbwhiteningasli #pemutihbadancepat #pemutihbadandosistinggi #hbdostingmurah #glutamelon #capsulpemutihcantikputihalami #pemutihbadanjogja #pemutihbadanlamongan #nakputihcepat #krimpemutihwajah #pemutihwajah lowing #tabitaglowskincare #pemutihalami #tasbrandid #bajusenam #msglow #surabayaolshop #olshopdenpasar
1 0 15 hours ago

Top #nakputihcepat posts

@iamtirah Profile picture

@iamtirah

[PROMO] Sape #nakputih kulit sekata dari atas bawah bawah? Say no untuk kulit #sunburn #gelap kesan pantas semestinya! No overclaim tapi cer cuba sendiri . Kita takkan Berani bercakap kalau produk takmenjadi! #Snowhiteuk #Nakputihcepat #Nakputihsihat #FullyvitaminC #Nosideeffect #Freeconsultant

[PROMO] Sape #nakputih kulit sekata dari atas bawah bawah? Say no untuk kulit #sunburn #gelap kesan pantas semestinya! No overclaim tapi cer cuba sendiri . Kita takkan Berani bercakap kalau produk takmenjadi! #Snowhiteuk #Nakputihcepat #Nakputihsihat #FullyvitaminC #Nosideeffect #Freeconsultant
504 3 8 March, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
599 21 5 May, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Malam ni Reen makan Mcd lagi ! 😁 Fastfood ni kan memang semua org suka betul tak? Reen pun sama laa. Kalau boleh hari2 nak makan Mcd and makan ice cream dia tu. And kalau korang nak tahu Reen memang makan banyak gila tapi pernah ke Reen kisah? 🤣 Badan takkan naik laa sebab sebelum tidur tu kita minum la #amaura 😁 .
Kenapa lepas makan banyak kena minum Amaura? Sebab bila bangun pagi esok dia akan buang semua yang Reen makan malam ni. Dia tak simpan. Amaura ni sejenis supplement detox tau. So korang takpayah risau benda ni selamat ke tak sebab mana2 supplement detox dia takde bahan terlarang dalam tu 😊
.
Lagi2 Amaura ni memang bahannya diperbuat dari bahan2 semula jadi seperti kiwi, tomato, soy bean, sayur2 & banyak lagi lah. Dimana bahan2 ni lah akan menyerap semua makanan yang kita makan tadi tu and keesokan hari tu korang akan membuang & korang akan rasa badan korang ringan je 😁
.
Kita ni orang perempuan susah nak buang air besar & benda tu dah jadi perkara biasa buat kita. Tapi kena tahu tau kalau kita tak membuang sekurang2nya dua kali sehari, badan kita akan cepat naik & kulit kita akan jadi kusam, berjerawat & kering. .
So sebab tu lah detox Amaura ni penting sangat untuk jaga berat badan korang and jaga kulit muka & badan kita. Yang penting sihat ! 😍
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Malam ni Reen makan Mcd lagi ! 😁 Fastfood ni kan memang semua org suka betul tak? Reen pun sama laa. Kalau boleh hari2 nak makan Mcd and makan ice cream dia tu. And kalau korang nak tahu Reen memang makan banyak gila tapi pernah ke Reen kisah? 🤣 Badan takkan naik laa sebab sebelum tidur tu kita minum la #amaura 😁 .
Kenapa lepas makan banyak kena minum Amaura? Sebab bila bangun pagi esok dia akan buang semua yang Reen makan malam ni. Dia tak simpan. Amaura ni sejenis supplement detox tau. So korang takpayah risau benda ni selamat ke tak sebab mana2 supplement detox dia takde bahan terlarang dalam tu 😊
.
Lagi2 Amaura ni memang bahannya diperbuat dari bahan2 semula jadi seperti kiwi, tomato, soy bean, sayur2 & banyak lagi lah. Dimana bahan2 ni lah akan menyerap semua makanan yang kita makan tadi tu and keesokan hari tu korang akan membuang & korang akan rasa badan korang ringan je 😁
.
Kita ni orang perempuan susah nak buang air besar & benda tu dah jadi perkara biasa buat kita. Tapi kena tahu tau kalau kita tak membuang sekurang2nya dua kali sehari, badan kita akan cepat naik & kulit kita akan jadi kusam, berjerawat & kering. .
So sebab tu lah detox Amaura ni penting sangat untuk jaga berat badan korang and jaga kulit muka & badan kita. Yang penting sihat ! 😍
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
714 7 5 October, 2018
@sassybeautician Profile picture

@sassybeautician

Johor Bahru

Glutax 5GS Micro
Sebelum pm saya untuk tahu lebih lanjut sila baca description,apa yang ada tersedia dalam 1 bottol

10 Botol Sets (1 minggu 1 kali treatment)

#nakputihcepat
#drippingjohor
#dripjohorbahru
#kulitsehat
#kulitkusam
#kulitkering
#injectionjohor
#injection
#johorbahru

Glutax 5GS Micro 
Sebelum pm saya untuk tahu lebih lanjut sila baca description,apa yang ada tersedia dalam 1 bottol

10 Botol Sets (1 minggu 1 kali treatment)

#nakputihcepat 
#drippingjohor 
#dripjohorbahru 
#kulitsehat 
#kulitkusam 
#kulitkering 
#injectionjohor 
#injection 
#johorbahru
1,086 4 9 February, 2019
2 hari lepas Reen bagitahu encik suami yang Reen mimpi Reen mengandung. Syukur Alhamdulillah kalau betul2 mengandung 🥰 Happy nyaa ! 😍 Lepas beranak nanti sambung balik minum #amaura baru cepat berat badan turun 🤗
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1,028 29 3 March, 2019
@belvya.official Profile picture

@belvya.official

Suppliment spray pertama di Malaysia .
MY BEAUTY FOOD
.
Kesan akan dapat dilihat secara berperingkat dan berbeza kepada setiap individual. Ada yang lebih cepat dari kesan dibawah. .

3 HARI - Kulit muka kelihatan lembap dan moist
7 HARI - Tona kulit mula sekata
14 HARI - Kulit menjadi lebih anjal segar seperti remaja
30 HARI - Kulit semakin cerah seluruh badan
.
Nak tahu lebih lanjut ? Reply pm sekarang 😍😍😍😍 #belvya #mybeautyfood #naksihat #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakputihcepat #nakputihgebu

Suppliment spray pertama di Malaysia .
MY BEAUTY FOOD
.
Kesan akan dapat dilihat secara berperingkat dan berbeza kepada setiap individual. Ada yang lebih cepat dari kesan dibawah. .

3 HARI - Kulit muka kelihatan lembap dan moist
7 HARI - Tona kulit mula sekata
14 HARI - Kulit menjadi lebih anjal segar seperti remaja
30 HARI - Kulit semakin cerah seluruh badan
.
Nak tahu lebih lanjut ? Reply pm sekarang 😍😍😍😍 #belvya #mybeautyfood #naksihat #nakcantik #nakkurus #nakputih #nakputihcepat #nakputihgebu
572 48 16 December, 2018
@ig_tyty0308 Profile picture

@ig_tyty0308

Endorsment

Yey aku dapet Scarlett whitening nih , nah Buat kalian yang punya masalah kulit belang atau ingin putih ,nih sekarang ada solusinya buat kalian ...produk dari @scarlett_whitening ini rekomen banget deh 😍😍aku juga suka sama hasil nya dan asal kalian tau ya wangi nya itu lhooo 😍😘😘the best bangetttt

#scarlettwhitening #scarletwhitening #putihbersih #kinclong #scarlettwhitening #cantikalami #cipunagara #bersihbersih #hitskekinian #subang #subanghits #cantik #pemutihbadanampuh #handbodypemutih #nakputihcepat #viral #pemutihbadanartis #viral #kecantikankulit #magic #kekinian #cantik #v #alamindonesia #endorsment #viral #cipunagara_repost #cipunagara #subang #lfl
#lfl #cipunagarahits #subanghits #endorsement #endorse

Yey aku dapet Scarlett whitening nih , nah Buat kalian yang punya masalah kulit belang atau ingin putih ,nih sekarang ada solusinya buat kalian ...produk dari @scarlett_whitening ini rekomen banget deh 😍😍aku juga suka sama hasil nya dan asal kalian tau ya wangi nya itu lhooo 😍😘😘the best bangetttt

#scarlettwhitening #scarletwhitening #putihbersih #kinclong #scarlettwhitening #cantikalami #cipunagara #bersihbersih #hitskekinian #subang #subanghits #cantik #pemutihbadanampuh #handbodypemutih #nakputihcepat #viral #pemutihbadanartis #viral #kecantikankulit #magic #kekinian #cantik #v #alamindonesia #endorsment #viral #cipunagara_repost #cipunagara #subang #lfl
#lfl #cipunagarahits #subanghits #endorsement #endorse
1,098 15 19 January, 2019
@jasminhamidjh Profile picture

@jasminhamidjh

Hi ouls.. Saya tak pakai bedak pun uols sebab hari ni cuti.. Saya cuma gunakan set penjagaan wajah saya @dejaymagicwhite Uv Protector dan De-Jay Fab Lips je uols supaya kulit wajah saya dan bibir saya nampak cantik dan sihat.. Nantikan wajah baru dan harga mampu milik @dejaymagicwhite
Unisex Skincare saya Ok.. Uols pun mesti bertambah cantik lepas ni.. Hebat Bukan?
#skincare #skincareroutine #nakputih #nakputihgebu #nakputihcepat #flawlessskin #glow #complection #kulitwajah #kulitwajahsehat #cantik #glowing #glowingskin

Hi ouls.. Saya tak pakai bedak pun uols sebab hari ni cuti.. Saya cuma gunakan set penjagaan wajah saya @dejaymagicwhite Uv Protector dan De-Jay Fab Lips je uols supaya kulit wajah saya dan bibir saya nampak cantik dan sihat.. Nantikan wajah baru dan harga mampu milik @dejaymagicwhite
Unisex Skincare saya Ok.. Uols pun mesti bertambah cantik lepas ni.. Hebat Bukan? 
#skincare #skincareroutine #nakputih #nakputihgebu #nakputihcepat #flawlessskin #glow #complection #kulitwajah #kulitwajahsehat #cantik #glowing #glowingskin
2,178 73 8 July, 2017