#nangkuang Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nangkuang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
23 minutes
Average like
0.9
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection 
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell
0 0 4 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection 
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell
2 0 4 hours ago
@viscerabooster_injection Profile picture

@viscerabooster_injection

.
The best WHITENING FAST RESULT EVER.! Viscera SKINBOOSTERS injection, High quality ingredients!.
.
Memang expensive siket sebab quality gred A++.. Tak yah tunggu 5-6 kali inject, sekali inject je dah nampak skin bersih gebu gebas seluruh badan.
.
Nak order whatsapp 011-62765841 sekarang..!Rugi tak try uolls.. ❤️
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #snowwhiteinjection #japanplatinum #orientalplatinum #nangkuang #esensuewhite #nanosalt #acnetreatment #dermapentreatment

.
The best WHITENING FAST RESULT EVER.! Viscera SKINBOOSTERS injection, High quality ingredients!.
.
Memang expensive siket sebab quality gred A++.. Tak yah tunggu 5-6 kali inject, sekali inject je dah nampak skin bersih gebu gebas seluruh badan.
.
Nak order whatsapp 011-62765841 sekarang..!Rugi tak try uolls.. ❤️
. 
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #snowwhiteinjection #japanplatinum #orientalplatinum #nangkuang #esensuewhite #nanosalt #acnetreatment #dermapentreatment
5 0 7 hours ago
@viscerabooster_injection Profile picture

@viscerabooster_injection

.
Jom dapatkan Visceraskinboosters Injection sekarang dengan harga RM250 sahaja.. Treatment sebulan sekali sahaja, max bole buat sebulan 2 kali je taw uolls.. tak bole over! No No No.!😉
.
Treatment super jimat ini hanya dengan sekali injection dah bole nampak effect skin tak kusam, tak kering, tona kulit jadi lebih bersih, cerah dan sekata..Bonus body jadi mantap menganjal.! Wow.. 😱Tak perlu drip ye smpai kena upah drip service setiap mggu mahal2.. Tak payah.!
.
Sekali inject viscera ni, effect dia macam uolls buat drip 4 kali sebulan tu.. mana lagi jimat? sure viscera skinboosters injection kan.! konsisten je 4-5 bulan tgok skin uolls makin bersih putih gebu.. Jom order sekarang, stock terhad.!❤️
.

#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #snowwhiteinjection #japanplatinum #orientalplatinum #nangkuang #esensuewhite #nanosalt #acnetreatment #dermapentreatment

.
Jom dapatkan Visceraskinboosters Injection sekarang dengan harga RM250 sahaja.. Treatment sebulan sekali sahaja, max bole buat sebulan 2 kali je taw  uolls.. tak bole over! No No No.!😉
.
Treatment super jimat ini hanya dengan sekali injection dah bole nampak effect skin tak kusam, tak kering, tona kulit jadi lebih bersih, cerah dan sekata..Bonus body jadi mantap menganjal.! Wow.. 😱Tak perlu drip ye smpai kena upah drip service setiap mggu mahal2.. Tak payah.!
.
Sekali inject viscera ni, effect dia macam uolls buat drip 4 kali sebulan tu.. mana lagi jimat? sure viscera skinboosters injection kan.! konsisten je 4-5 bulan tgok skin uolls makin bersih putih gebu.. Jom order sekarang, stock terhad.!❤️
.

#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #snowwhiteinjection #japanplatinum #orientalplatinum #nangkuang #esensuewhite #nanosalt #acnetreatment #dermapentreatment
1 0 7 hours ago
@whitening_injection Profile picture

@whitening_injection

ORIENTAL PLATINUM PILIHAN VVIP
✅LOOSE RM1XX
✅HALF SET RM6XX
✅1 BOX RM1XXX
.
Produk Whitening Injection “ORIENTAL PLATINUM” adalah produk pilihan VVIP dengan manfaat utama sebagai pemutih kulit, rejuvenation, body firmimg, skin radiance. Oriental platinum mampu memberikan kulit cerah berseri dan lebih sihat . .
MANFAAT ORIENTAL PLATINUM :
❤ Pencerah kulit menyeluruh
❤ Regenerasi sel kulit yang mati
❤ Merawat kulit kusam
❤ Merawat pigmentasi yang disebabkan oleh factor-faktor hormone seperti bintik-bintik hitam dan melanosis
❤Memperbaiki alahan kulit
❤Menjaga kelembaban PH kulit
.
❤ 1 BOX : 8 SET - 8 MASK .
.
.NOT SUITABLE FOR ⤵
🚫 Pregnant & Breast feeder
🚫 Injection on women period
🚫 Allergy to vitamin (any kind)
🚫 Patient with cardiovascular problem
.
✅WHATSAPP 0164128687
.💯 % ORIGINAL
❤ TRUSTED SELLER
😊GUIDE, TIPS, DRIPPER CONTACT
😀WHOLESALE/DROPSHIP
.
#whiteninginjection #sayajualonline #sayajualoriginal #dripsaujanautama #nangkuang #nanguang #japanplatinum #complexion6 #cindella1200mg #placentex #nangkuang #orientalplatinum #hidonac #complexion12 #tyreseblanc #saintblanc
#cindella #evgenisdumovit #evgenisregenerationpack #glutax5gs #glutax23000 #glutax180000 #glutax1800000 #glutax2000000 #placentex #placentastemcell #placentasheep #glutax75gxpill #lipolab #amcjapanslimming #nanosalt #japanplatinum #orientalplatinum

ORIENTAL PLATINUM PILIHAN VVIP
✅LOOSE RM1XX
✅HALF SET RM6XX
✅1 BOX RM1XXX
.
Produk Whitening Injection “ORIENTAL PLATINUM” adalah produk pilihan VVIP dengan manfaat utama sebagai pemutih kulit, rejuvenation, body firmimg, skin radiance. Oriental platinum mampu memberikan kulit cerah berseri dan lebih sihat . .
MANFAAT ORIENTAL PLATINUM :
❤ Pencerah kulit menyeluruh
❤ Regenerasi sel kulit yang mati
❤ Merawat kulit kusam
❤ Merawat pigmentasi yang disebabkan oleh factor-faktor hormone seperti bintik-bintik hitam dan melanosis
❤Memperbaiki alahan kulit
❤Menjaga kelembaban PH kulit
.
❤ 1 BOX : 8 SET - 8 MASK .
.
.NOT SUITABLE FOR ⤵
🚫 Pregnant & Breast feeder
🚫 Injection on women period
🚫 Allergy to vitamin (any kind)
🚫 Patient with cardiovascular problem
.
✅WHATSAPP 0164128687
.💯 % ORIGINAL
❤ TRUSTED SELLER
😊GUIDE,  TIPS,  DRIPPER CONTACT
😀WHOLESALE/DROPSHIP
.
 #whiteninginjection  #sayajualonline #sayajualoriginal #dripsaujanautama #nangkuang #nanguang #japanplatinum #complexion6 #cindella1200mg #placentex #nangkuang #orientalplatinum #hidonac #complexion12 #tyreseblanc #saintblanc
#cindella #evgenisdumovit #evgenisregenerationpack #glutax5gs #glutax23000 #glutax180000 #glutax1800000 #glutax2000000 #placentex #placentastemcell #placentasheep #glutax75gxpill #lipolab #amcjapanslimming #nanosalt #japanplatinum #orientalplatinum
4 0 8 hours ago
@whitening_injection Profile picture

@whitening_injection

BISOTIN UTK JERAWAT KULIT BREAKOUT INJECT SEKALI HILANG!!! .
5 AMPOULES RMXX
10 AMPOULES RMXX
.
NOT SUITABLE FOR ⤵
🚫 Pregnant & Breast feeder
🚫 Injection on women period
🚫 Allergy to vitamin (any kind)
🚫 Patient with cardiovascular problem
.
✅WHATSAPP 0164128687
. 💯 % ORIGINAL
❤ TRUSTED SELLER
😊TIPS, GUIDE, DRIPPER CONTACT
😀WHOLESALE/DROPSHIP
.
#suntikanputih #whiteninginjection #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionoriginal #suntikan #injectionwhitening #beautyinjection #injectionproduct #sayajual #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #japanplatinum #japanplatinumloose #japanplatinumgreen #japanplatinumhalfset #japanplatinumoriginal #glutax180000 #glutax3600000 #glutax2000000 #cindella #nangkuang #nanguang #bisotin #nanosalt #mixingwhite

BISOTIN UTK JERAWAT KULIT BREAKOUT INJECT SEKALI HILANG!!! .
5 AMPOULES RMXX
10 AMPOULES RMXX
.
NOT SUITABLE FOR ⤵
🚫 Pregnant & Breast feeder
🚫 Injection on women period
🚫 Allergy to vitamin (any kind)
🚫 Patient with cardiovascular problem
.
✅WHATSAPP 0164128687
. 💯 % ORIGINAL
❤ TRUSTED SELLER
😊TIPS, GUIDE, DRIPPER CONTACT
😀WHOLESALE/DROPSHIP
.
#suntikanputih #whiteninginjection #whiteninginjectionmalaysia #whiteninginjectionoriginal #suntikan #injectionwhitening #beautyinjection #injectionproduct #sayajual #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #japanplatinum #japanplatinumloose #japanplatinumgreen #japanplatinumhalfset #japanplatinumoriginal #glutax180000 #glutax3600000 #glutax2000000 #cindella #nangkuang #nanguang #bisotin #nanosalt #mixingwhite
1 0 8 hours ago

Top #nangkuang posts

@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Okay, Placentex ni sejenis suntikan utk kulit dr extract sperma ikan Trout yg sangat kaya dgn Polydeoxyribonucleotide (PDRN), digunakan secara meluas terutamanya di Italy dan Korea utk suntik di kulit bahagian muka, fungsi PDRN utk merawat penyembuhan luka, parut or pori besar, pigmentasi/jeragat, menurunkan kadar melanin, anti-melanogenesis (turut berpotensi utk pemutihan kulit)
.
Selain itu, di Korea juga PLACENTEX turut digunakan selepas treatment laser bagi mengurangkan radang merah atau kerosakan sel kulit... Kesan suntikan Placentex ini sgt bagus utk sesiapa yg ingin rawatan parut jerawat or luka, jeragat, utk dptkan skin glowing, anti aging, cerah dan flawless glass skin seperti warga Korea..
.
BENEFITS :
💉Smoothen & Soften skin texture- feel like baby
💉 Increase collagen and lift up saggy skin
💉Brightening skin tone- water shine skin
💉Improve pigment diseases
💉Skin regeneration
💉Anti aging and eliminates wrinkles
💉Enhance skin fullness and firmness
💉Increase skin tightness & elasticity
💉Moisture dry skin and reduce sebum
💉Minimise pores
💉Healing of wounds & improved scarred skin
💉Hair growth effect
💉Regenerate the hair scalp
💉Heal acne skin
💉Anti-inflammatory effect & prevent allergy
.
.
RM350 1 BOX
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE⠀
.⠀
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN⠀
.
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..
.
📱 01133747694 atau click link at bio
.
.
.
#TGwhite
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#TGWhite1000 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentexoriginal
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#placentexmalaysia 
#nanosaltdrink
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#placentexmalaysia
#cindellapremium 
#placentex

Okay, Placentex ni sejenis suntikan utk kulit dr extract sperma ikan Trout yg sangat kaya dgn  Polydeoxyribonucleotide (PDRN), digunakan secara meluas terutamanya di Italy dan Korea utk suntik di kulit bahagian muka, fungsi PDRN utk merawat penyembuhan luka, parut or pori besar, pigmentasi/jeragat, menurunkan kadar melanin, anti-melanogenesis (turut berpotensi utk pemutihan kulit)
.
Selain itu, di Korea juga PLACENTEX turut digunakan selepas treatment laser bagi mengurangkan radang merah atau kerosakan sel kulit... Kesan suntikan Placentex ini sgt bagus utk sesiapa yg ingin rawatan parut jerawat or luka, jeragat, utk dptkan  skin glowing, anti aging, cerah dan flawless glass skin seperti warga Korea..
.
BENEFITS :
💉Smoothen & Soften skin texture- feel like baby
💉 Increase collagen and lift up saggy skin
💉Brightening skin tone- water shine skin
💉Improve pigment diseases
💉Skin regeneration
💉Anti aging and eliminates wrinkles
💉Enhance skin fullness and firmness
💉Increase skin tightness & elasticity
💉Moisture dry skin and reduce sebum
💉Minimise pores
💉Healing of wounds & improved scarred skin
💉Hair growth effect
💉Regenerate the hair scalp
💉Heal acne skin
💉Anti-inflammatory effect & prevent allergy
.
.
RM350 1 BOX
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE⠀
.⠀
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN⠀
.
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..
.
📱 01133747694 atau click link at bio
.
.
.
#TGwhite
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#TGWhite1000 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentexoriginal
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#placentexmalaysia 
#nanosaltdrink
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#placentexmalaysia 
#cindellapremium 
#placentex
322 6 27 June, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Tren injection..stock yang sangat limited dan antara injection yang paling lama sis jual since 2014..sebab banyak sangat permintaan, testimoni pun banyak, customer repeat order.. dari situ pun kita tau quality product tu macam mane🤗
.
.
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut dengan cepat atau mencegah scar tu dari lagi teruk..kalau korang inject mase parut masih “wound open” masih berdarah try inject tren.. tengok parut tu teruk ke tak macam sebelum- sebelum ni..sis dah try🤭.. tren juga boleh merawat eczma dan melasma
.
Tren500 mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
Berkesan ke tak?..semua ikut kesesuaian badan, metabolism.. kena rajin dan banyak bersabar, think positive..ikut guide sis dan paling penting beli yang original okay?
.
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . .
📱whatsapps 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #premiumcindella1200mg #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #mixingwhiteenergize #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #premiumcindella #glutax75gx #glutax #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #glutathione

Tren injection..stock yang sangat limited dan antara injection yang paling lama sis jual since 2014..sebab banyak sangat permintaan, testimoni pun banyak, customer repeat order.. dari situ pun kita tau quality product tu macam mane🤗
.
.
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut dengan cepat atau mencegah scar tu dari lagi teruk..kalau korang inject mase parut masih “wound open” masih berdarah try inject tren.. tengok parut tu teruk ke tak macam sebelum- sebelum ni..sis dah try🤭.. tren juga boleh merawat eczma dan melasma
.
Tren500 mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
Berkesan ke tak?..semua ikut kesesuaian badan, metabolism.. kena rajin dan banyak bersabar, think positive..ikut guide sis dan paling penting beli yang original okay?
.
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . .
📱whatsapps 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #premiumcindella1200mg #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #mixingwhiteenergize #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #premiumcindella #glutax75gx #glutax #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #glutathione
197 2 22 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Fresh testimoni form customer yang drip nanguang.. antara injection yang high dose.
.
Customer ambil 1st drip nanguang.. memang kulit cantik dan putih😍.hari ni drip,esok dah nampak kesan kulit makin cerah.. ni rezeki customer tau.. cepat kesan kat di..ade juga yang 3-4 kali baru nampak..jangan give up💪🏻
.
.
Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau 1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
.
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathioneiv #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax750000 #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #aquaskinveniscy #evegenisdumovit #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium

Fresh testimoni form customer yang drip nanguang.. antara injection yang high dose.
.
Customer ambil 1st drip nanguang.. memang kulit cantik dan putih😍.hari ni drip,esok dah nampak kesan kulit makin cerah.. ni rezeki customer tau.. cepat kesan kat di..ade juga yang 3-4 kali baru nampak..jangan give up💪🏻
.
.
Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau  1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
.
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathioneiv #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax750000 #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #aquaskinveniscy #evegenisdumovit  #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium
178 2 23 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Nano salt drip..
.
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil nano salt ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip nano salt.. kot x sempat konsisten nak makan buah.. drip nano detox berapa minit seminggu sekali dah jimat masa & tenaga
.
.
Boleh guna 1 kali, 5 kali atau 10
kali.. lepas tu mix dengan whitening drip yg lain..atau sambung ambil whitening drip.. kesan lagi cepat dan cepat absorb..testimoni sis upload nanti 😎
.
.
.
1 AMPOULE : RM100
.
3 AMPOULE: RM280
.
5 AMPOULES : RM450
.
10 AMPOULES : RM800
.
.
✅GUIDANCE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ 💯MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6 #nangkuang #snowhite #nanguang #japanplatinumgreen #japanplatinum #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #transamin250mg #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #japanamcslimming #tranexamicacid #complexion6 #mixingwhite #placentastemcell #vitamax2gsnano #tren #japanplatinum #nexentury29 #detoxiv #koreawhiteadvance #glutathione #nanosalt #nanosaltwater #nanosaltdetox

Nano salt drip..
.
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil nano salt ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip nano salt.. kot x sempat konsisten nak makan buah.. drip nano detox berapa minit seminggu sekali dah jimat masa & tenaga
.
.
Boleh guna 1 kali, 5 kali atau 10
kali.. lepas tu mix dengan whitening drip yg lain..atau sambung ambil whitening drip.. kesan lagi cepat dan cepat absorb..testimoni sis upload nanti 😎
.
.
.
1 AMPOULE : RM100
.
3 AMPOULE: RM280
.
5 AMPOULES : RM450
.
10 AMPOULES : RM800
.
.
✅GUIDANCE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ 💯MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6 #nangkuang #snowhite  #nanguang  #japanplatinumgreen #japanplatinum #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #transamin250mg #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #japanamcslimming #tranexamicacid #complexion6 #mixingwhite #placentastemcell #vitamax2gsnano #tren #japanplatinum #nexentury29 #detoxiv #koreawhiteadvance #glutathione #nanosalt #nanosaltwater #nanosaltdetox
172 2 28 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Orient ni supplement yang sangat-sangat exclusive.. sebab bahan memang premium... mahalllll🙈.. orient ni kita dah pergi daftar kat kkm.. resultnye nanti sis story😍
.
Orient mengandungi astaxanthin,based on research bagus untuk moistures skin, and increase elasticity skin..baru la kulit flawless, pore pun kecil..astaxanthin ni boleh di dapati dalam buah- buahan..so mcm korang makan buah la kan bila makan orient ni.. maklum la semua busy.. nak makan buah pun x sempat😭..macam sis😑
.
RM200 (MERDEKA SALES)
.
NORMAL PRICE RM230
.
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check)
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#Orient
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#orientsupplement
#mairicheorient
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection
#nanguang
#glutax75gx
#treninjection
#glutaxmalaysia
#nanosalt
#tren500mg
#nangkuang
#glutax180000gr
#evgenisregeneration
#Skinwhitening
#evgenis
#evgenisdumovit
#cindellapremium

Orient ni supplement yang sangat-sangat exclusive.. sebab bahan memang premium... mahalllll🙈.. orient ni kita dah pergi daftar kat kkm.. resultnye nanti sis story😍
.
Orient mengandungi astaxanthin,based on research bagus untuk moistures skin, and increase elasticity skin..baru la kulit flawless, pore pun kecil..astaxanthin ni boleh di dapati dalam buah- buahan..so mcm korang makan buah la kan bila makan orient ni.. maklum la semua busy.. nak makan buah pun x sempat😭..macam sis😑
.
RM200 (MERDEKA SALES)
.
NORMAL PRICE RM230
.
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check)
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#Orient
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#orientsupplement 
#mairicheorient 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#glutaxmalaysia 
#nanosalt
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#evgenisdumovit
#cindellapremium
201 3 19 August, 2019
@bellezahomme_official Profile picture

@bellezahomme_official

Nak kulit putih melepak pinkish kena buat drip. Why?
❤️Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet.
❤️96% penyerapan lebih tinggi kerana terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
❤️Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening.
❤️Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan, liver, dan buah pinggang.
❤️Mengecut & Menghilangkan parut jerawat.
❤️Kulit tampak glowing & licin
❤️Memudarkan jeragat & anti penuaan
❤️Mengurangkan masalah kulit berminyak
❤️Mengatasi masalah kulit kering
❤️Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif
❤️Melembapkan & Menegangkan Kulit
❤️Membuang toksin dalam badan
❤️Meningkatkan collagen semulajadi kulit
❤️Memperbaharui sel kulit
.
.
Text us for more info... .
Dont forget to drip and drink more water to get a healthy white glowing skin. .
.
.
.
Whatsapp +6018-9641874 (Strictly no calls)
.
.
.
#cindella
#complexion6
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#soulcrystal
#complexion6murah
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#japanplatinummurah
#placentalucchinisheep
#japanplatinumgreen
#cindellamurah
#miraclewhiteinjection
#cindellaoriginal
#nanguang
#cindellamalaysia
#whiteningbooster
#suntikanvitaminc
#servisdrip
#nanguangmurah
#nangkuang
#koreanbeauty
#whiteninginjection
#Skinwhitening
#BellezahommeComplexion6

Nak kulit putih melepak pinkish kena buat drip. Why?
❤️Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet.
❤️96% penyerapan lebih tinggi kerana terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
❤️Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening.
❤️Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan, liver, dan buah pinggang.
❤️Mengecut & Menghilangkan parut jerawat.
❤️Kulit tampak glowing & licin
❤️Memudarkan jeragat & anti penuaan
❤️Mengurangkan masalah kulit berminyak
❤️Mengatasi masalah kulit kering
❤️Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif
❤️Melembapkan & Menegangkan Kulit
❤️Membuang toksin dalam badan
❤️Meningkatkan collagen semulajadi kulit
❤️Memperbaharui sel kulit
.
.
Text us for more info... .
Dont forget to drip and drink more water to get a healthy white glowing skin. .
.
.
.
Whatsapp +6018-9641874 (Strictly no calls)
.
.
.
#cindella
#complexion6
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#soulcrystal
#complexion6murah
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#japanplatinummurah
#placentalucchinisheep
#japanplatinumgreen
#cindellamurah
#miraclewhiteinjection 
#cindellaoriginal 
#nanguang 
#cindellamalaysia 
#whiteningbooster 
#suntikanvitaminc 
#servisdrip 
#nanguangmurah 
#nangkuang 
#koreanbeauty 
#whiteninginjection
#Skinwhitening
#BellezahommeComplexion6
594 11 13 March, 2018
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Close up KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

Close up KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
170 1 21 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

testimoni form customer yang ambil injection from sis
.

Both gambar ni make-up tau🙈..Bila injection ni bukan focus putih je, mostly awal-awal akan clear jerawat,acne and bersihkan kulit.. glowing dan pore makin kecil..kalu putih pun putih pinkish bukan pucat🤭..jadi jangan give up, tu je sis nak cakap😂
.
.
Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau 1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
. .
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #glutaxdcrp750000 #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #glutathionedrip #vitaminc #glutathioneiv #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax750000 #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #aquaskinveniscy #evegenisdumovit #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium

testimoni form customer yang ambil injection from sis
.

Both gambar ni make-up  tau🙈..Bila injection ni bukan focus putih je, mostly awal-awal akan clear jerawat,acne and bersihkan kulit.. glowing dan pore makin kecil..kalu putih pun putih pinkish bukan pucat🤭..jadi jangan give up, tu je sis nak cakap😂
.
.
Kalau tengok, macam sis ni banyak je testimoni... ni semua hasil kumpul within 1-2 week, or month tau ( baru dapat few testimoni dari customer ) .. tipu jugak kalau  1 week dah ade 6 orang send feedback🤭..injection ni bukan murah2 tau, so logic ye.. tapi puas hati bila dah start drip😎
. .
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #glutaxdcrp750000 #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #glutathionedrip #vitaminc #glutathioneiv #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax750000 #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #aquaskinveniscy #evegenisdumovit  #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium
158 2 26 August, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Orient ni supplement yang sangat-sangat exclusive.. sebab bahan memang premium... mahalllll🙈.. orient ni kita dah pergi daftar kat kkm.. resultnye nanti sis story😍
.
Orient mengandungi lycopene bukan extract tau..maksudnye amount lycopene ni banyak.. yang menjaga pore dari tersumbat, secara tidak lansung jerawat pun susah nak datang.. bila pore bersih kecil kulit sentiasa flawless, kalau keluar jerawat pun seasonal ( boleh kira berapa kali setahun )😝❤️
.
RM200 (MERDEKA SALES)
.
NORMAL PRICE RM230
.
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check)
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#Orient
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#orientsupplement
#mairicheorient
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection
#nanguang
#glutax75gx
#treninjection
#glutaxmalaysia
#nanosalt
#tren500mg
#nangkuang
#glutax180000gr
#evgenisregeneration
#Skinwhitening
#evgenis
#evgenisdumovit
#cindellapremium

Orient ni supplement yang sangat-sangat exclusive.. sebab bahan memang premium... mahalllll🙈.. orient ni kita dah pergi daftar kat kkm.. resultnye nanti sis story😍
.
Orient mengandungi lycopene bukan extract tau..maksudnye amount lycopene ni banyak.. yang menjaga pore dari tersumbat, secara tidak lansung jerawat pun susah nak datang.. bila pore bersih kecil kulit sentiasa flawless, kalau keluar jerawat pun seasonal ( boleh kira berapa kali setahun )😝❤️
.
RM200 (MERDEKA SALES)
.
NORMAL PRICE RM230
.
.
✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check)
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#Orient
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#orientsupplement 
#mairicheorient 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#glutaxmalaysia 
#nanosalt
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#evgenisdumovit
#cindellapremium
211 2 19 August, 2019