#nangkuanginjection Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nangkuanginjection and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
2.6
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@bizelshoop Profile picture

@bizelshoop

NANG-KUANG INFUS WHITENING (8Macem)
.
.
💰 IDR 1.380.000/ harga perset untuk 1x infus

Made in taiwan

Nang-Kuang infus, untuk kulit putih sempurna memutihkan seluruh tubuh secara merata dan hasil maksimal.

KOMPOSISI :
L-Isoleucine ....... 0.8mg
L-Leucine ....... 1.1mg
L-Lysine ......1.25mg
L-Methionine ..... 1.05mg
L-Phenylalanine 1.1mg
L-Threonine ..... 0.5mg
L-Tryptophan .... 0.25mg
L-Valine ..... 0.75mg
L-Arginine ..... 2.0mg
L-Histidine ..... 0.5mg
Glycine ..... 5.0mg
L-Alanine ..... 3.0mg
L-Glutamic Acid ..... 4.5mg
L-Proline .... 3.5mg
Sodium Hydroxide .... 1.6mg
Potassium Hydroxide .... 1.68mg
Mag-Acetate 4H2O .... 1.07mg
Malic Acid ...... 3.0mg
Sorbitol ....... 25mg
Xylitol ...... 25mg
Ascorbic Acid ...... 0.4mg
Riboflavin Sodium Phosphate ......0.0025mg
Inositol ..... 0.5mg
Nicotinamide ..... 0.06mg
Pyridoxine HCl ..... 0.04mg

MANFAAT :
Memutihkan kulit secara merata
Melembabkan kulit dan anti penenuaan
Kulit lebih cerah
Untuk semua kulit yang bermasalah seperti Jerawat, parut Jerawat dan lain lain masalah kulit
Sebagai anti Oksidan
Anti pigmentasi / Freckles
Anti Bintik Hitam / Umur Spot
Minimalkan pori-pori yang Besar

Dosis dan metode : Infus Intravena

UNTUK INFO PEMESANAN
.
.
📲 LINE : bizel_shop
📲 WA : 0823-4001-3078

#Variannangkuangbizel
#nangkuanginjection
#infuspemutih
#jualinfuspemutih
#bizel_shop
#trustedolshop
#infusputihmurah

NANG-KUANG INFUS WHITENING (8Macem)
.
.
💰 IDR 1.380.000/ harga perset untuk 1x infus

Made in taiwan

Nang-Kuang infus, untuk kulit putih sempurna memutihkan seluruh tubuh secara merata dan hasil maksimal.

KOMPOSISI :
L-Isoleucine ....... 0.8mg
L-Leucine ....... 1.1mg
L-Lysine ......1.25mg
L-Methionine ..... 1.05mg
L-Phenylalanine 1.1mg
L-Threonine ..... 0.5mg
L-Tryptophan .... 0.25mg
L-Valine ..... 0.75mg
L-Arginine ..... 2.0mg
L-Histidine ..... 0.5mg
Glycine ..... 5.0mg
L-Alanine ..... 3.0mg
L-Glutamic Acid ..... 4.5mg
L-Proline .... 3.5mg
Sodium Hydroxide .... 1.6mg
Potassium Hydroxide .... 1.68mg
Mag-Acetate 4H2O .... 1.07mg
Malic Acid ...... 3.0mg
Sorbitol ....... 25mg
Xylitol ...... 25mg
Ascorbic Acid ...... 0.4mg
Riboflavin Sodium Phosphate ......0.0025mg
Inositol ..... 0.5mg
Nicotinamide ..... 0.06mg
Pyridoxine HCl ..... 0.04mg

MANFAAT :
Memutihkan kulit secara merata
Melembabkan kulit dan anti penenuaan
Kulit lebih cerah
Untuk semua kulit yang bermasalah seperti Jerawat, parut Jerawat dan lain lain masalah kulit
Sebagai anti Oksidan
Anti pigmentasi / Freckles
Anti Bintik Hitam / Umur Spot
Minimalkan pori-pori yang Besar

Dosis dan metode : Infus Intravena

UNTUK INFO PEMESANAN
.
.
📲 LINE : bizel_shop
📲 WA : 0823-4001-3078

#Variannangkuangbizel
#nangkuanginjection 
#infuspemutih 
#jualinfuspemutih 
#bizel_shop 
#trustedolshop 
#infusputihmurah
2 0 17 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal 
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell  #premiumcindella1200mg
4 0 16 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal 
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell  #premiumcindella1200mg
4 0 16 September, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection 
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell
2 0 16 September, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection 
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell
0 0 16 September, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection 
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell
0 0 15 September, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection 
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell
7 0 15 September, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection 
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell
1 0 14 September, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection 
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell
2 0 14 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal 
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell  #premiumcindella1200mg
7 0 14 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal 
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell  #premiumcindella1200mg
2 0 14 September, 2019
@jasasuntikjabodetabek Profile picture

@jasasuntikjabodetabek

Yasmin Bogor

Perawatan dirumah emg lebih menyenangkan guys.. hemat tenaga, hemat waktu, yg pasti hemat biaya ☺️ Terimakasih yaa kak sudah percaya jasa kami, yg mau bikin janji hubungi whatsapp 087878798130 atau klik link di bio yaa ☺️☺️🙏🏻🙏🏻



#jasasuntikjakarta #jasasuntikbogor #jasasuntikwhiteningjakarta #jasasuntikdepok #infuswhiteningjakarta #infuskromosomjakarta #glutax680000gr #premiumluxjakarta #bioraecomplexion12 #likeforfollow #like4likes #follow4followback #followforfollowback #nangkuanginjection #nangkuanginfus

Perawatan dirumah emg lebih menyenangkan guys.. hemat tenaga, hemat waktu, yg pasti hemat biaya ☺️ Terimakasih yaa kak sudah percaya jasa kami, yg mau bikin janji hubungi whatsapp 087878798130 atau klik link di bio yaa ☺️☺️🙏🏻🙏🏻
•
•
•
 #jasasuntikjakarta #jasasuntikbogor #jasasuntikwhiteningjakarta #jasasuntikdepok #infuswhiteningjakarta #infuskromosomjakarta #glutax680000gr #premiumluxjakarta #bioraecomplexion12 #likeforfollow #like4likes #follow4followback #followforfollowback #nangkuanginjection #nangkuanginfus
6 0 13 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

FULL SET NOVENTA READY STOCK!
5 SET NOVENTA (FULL SET) RM8xx + FREE 2 SET NOVENTA PLACENTA

Noventa Clarite 1500mg
SKIN BRIGHTENING & ANTI AGING.
.
High Dose & Premium Quality
GLUTATHION AND PLACENTA 😍
PRODUCT OF PORTUGAL ❗️
✔️This theraphy promotes skin health,giving it a smoother and firmer touch, even skin tones and enable a NATURAL GLOW, BRIGHT & RADIANT.
✔️The revitalization of the skin an the slowing down of the skin aging process is made posibble by having ingredients that have high antioxidant properties..
.
🌿composition Clarite🌿
Premium Glutathion Lyophilized powder - 1500mg
Vitamin c Lyophilized powder - 500mg
vitamin c solution - 500ml/5ml
Alpha-Lipoic Acid (ALA) - 25mg/5ml
Vitamin B complex restorage - 2ml
-
-

#noventa #noventaclarite #whitening #permanentwhitening #nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum

FULL SET NOVENTA READY STOCK!
5 SET NOVENTA (FULL SET) RM8xx + FREE 2 SET NOVENTA PLACENTA

Noventa Clarite 1500mg
SKIN BRIGHTENING & ANTI AGING.
.
High Dose & Premium Quality 
GLUTATHION AND PLACENTA 😍
PRODUCT OF PORTUGAL ❗️
✔️This theraphy promotes skin health,giving it a smoother and firmer touch, even skin tones and enable a NATURAL GLOW, BRIGHT & RADIANT.
✔️The revitalization of the skin an the slowing down of the skin aging process is made posibble by having ingredients that have high antioxidant properties..
.
🌿composition Clarite🌿
Premium Glutathion Lyophilized powder - 1500mg
Vitamin c Lyophilized powder - 500mg
vitamin c solution - 500ml/5ml
Alpha-Lipoic Acid (ALA) - 25mg/5ml
Vitamin B complex restorage - 2ml
-
-

#noventa #noventaclarite #whitening #permanentwhitening #nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal 
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum
2 0 13 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

FULL SET NOVENTA READY STOCK!
5 SET NOVENTA (FULL SET) RM8xx + FREE 2 SET NOVENTA PLACENTA

Noventa Clarite 1500mg
SKIN BRIGHTENING & ANTI AGING.
.
High Dose & Premium Quality
GLUTATHION AND PLACENTA 😍
PRODUCT OF PORTUGAL ❗️
✔️This theraphy promotes skin health,giving it a smoother and firmer touch, even skin tones and enable a NATURAL GLOW, BRIGHT & RADIANT.
✔️The revitalization of the skin an the slowing down of the skin aging process is made posibble by having ingredients that have high antioxidant properties..
.
🌿composition Clarite🌿
Premium Glutathion Lyophilized powder - 1500mg
Vitamin c Lyophilized powder - 500mg
vitamin c solution - 500ml/5ml
Alpha-Lipoic Acid (ALA) - 25mg/5ml
Vitamin B complex restorage - 2ml
-
-

#noventa #noventaclarite #whitening #permanentwhitening #nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum

FULL SET NOVENTA READY STOCK!
5 SET NOVENTA (FULL SET) RM8xx + FREE 2 SET NOVENTA PLACENTA

Noventa Clarite 1500mg
SKIN BRIGHTENING & ANTI AGING.
.
High Dose & Premium Quality 
GLUTATHION AND PLACENTA 😍
PRODUCT OF PORTUGAL ❗️
✔️This theraphy promotes skin health,giving it a smoother and firmer touch, even skin tones and enable a NATURAL GLOW, BRIGHT & RADIANT.
✔️The revitalization of the skin an the slowing down of the skin aging process is made posibble by having ingredients that have high antioxidant properties..
.
🌿composition Clarite🌿
Premium Glutathion Lyophilized powder - 1500mg
Vitamin c Lyophilized powder - 500mg
vitamin c solution - 500ml/5ml
Alpha-Lipoic Acid (ALA) - 25mg/5ml
Vitamin B complex restorage - 2ml
-
-

#noventa #noventaclarite #whitening #permanentwhitening #nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal 
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum
2 0 13 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Noventa Clarite 1500mg
SKIN BRIGHTENING & ANTI AGING.
.
High Dose & Premium Quality
GLUTATHION AND PLACENTA 😍
PRODUCT OF PORTUGAL ❗️
✔️This theraphy promotes skin health,giving it a smoother and firmer touch, even skin tones and enable a NATURAL GLOW, BRIGHT & RADIANT.
✔️The revitalization of the skin an the slowing down of the skin aging process is made posibble by having ingredients that have high antioxidant properties..
.
🌿composition Clarite🌿
Premium Glutathion Lyophilized powder - 1500mg
Vitamin c Lyophilized powder - 500mg
vitamin c solution - 500ml/5ml
Alpha-Lipoic Acid (ALA) - 25mg/5ml
Vitamin B complex restorage - 2ml
-
-

#noventa #noventaclarite #whitening #permanentwhitening #nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum

Noventa Clarite 1500mg
SKIN BRIGHTENING & ANTI AGING.
.
High Dose & Premium Quality 
GLUTATHION AND PLACENTA 😍
PRODUCT OF PORTUGAL ❗️
✔️This theraphy promotes skin health,giving it a smoother and firmer touch, even skin tones and enable a NATURAL GLOW, BRIGHT & RADIANT.
✔️The revitalization of the skin an the slowing down of the skin aging process is made posibble by having ingredients that have high antioxidant properties..
.
🌿composition Clarite🌿
Premium Glutathion Lyophilized powder - 1500mg
Vitamin c Lyophilized powder - 500mg
vitamin c solution - 500ml/5ml
Alpha-Lipoic Acid (ALA) - 25mg/5ml
Vitamin B complex restorage - 2ml
-
-

#noventa #noventaclarite #whitening #permanentwhitening #nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal 
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum
7 0 13 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

Noventa Clarite 1500mg
SKIN BRIGHTENING & ANTI AGING.
.
High Dose & Premium Quality
GLUTATHION AND PLACENTA 😍
PRODUCT OF PORTUGAL ❗️
✔️This theraphy promotes skin health,giving it a smoother and firmer touch, even skin tones and enable a NATURAL GLOW, BRIGHT & RADIANT.
✔️The revitalization of the skin an the slowing down of the skin aging process is made posibble by having ingredients that have high antioxidant properties..
.
🌿composition Clarite🌿
Premium Glutathion Lyophilized powder - 1500mg
Vitamin c Lyophilized powder - 500mg
vitamin c solution - 500ml/5ml
Alpha-Lipoic Acid (ALA) - 25mg/5ml
Vitamin B complex restorage - 2ml
-
-

#noventa #noventaclarite #whitening #permanentwhitening #nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum

Noventa Clarite 1500mg
SKIN BRIGHTENING & ANTI AGING.
.
High Dose & Premium Quality 
GLUTATHION AND PLACENTA 😍
PRODUCT OF PORTUGAL ❗️
✔️This theraphy promotes skin health,giving it a smoother and firmer touch, even skin tones and enable a NATURAL GLOW, BRIGHT & RADIANT.
✔️The revitalization of the skin an the slowing down of the skin aging process is made posibble by having ingredients that have high antioxidant properties..
.
🌿composition Clarite🌿
Premium Glutathion Lyophilized powder - 1500mg
Vitamin c Lyophilized powder - 500mg
vitamin c solution - 500ml/5ml
Alpha-Lipoic Acid (ALA) - 25mg/5ml
Vitamin B complex restorage - 2ml
-
-

#noventa #noventaclarite #whitening #permanentwhitening #nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal 
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum
5 0 13 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal 
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell  #premiumcindella1200mg
4 0 13 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg

NANGUANG NEW BATCH READY STOCK!!! .
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Aten supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.

FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#nanguanginjection #nanguangmalaysia #nanguangmurah #nanguangoriginal 
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell  #premiumcindella1200mg
4 0 13 September, 2019

Top #nangkuanginjection posts

@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

CLOSE UP 1 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 1 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
447 1 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
294 2 1 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
446 0 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Tren injection..stock yang sangat limited dan antara injection yang paling lama sis jual since 2014..sebab banyak sangat permintaan, testimoni pun banyak, customer repeat order.. dari situ pun kita tau quality product tu macam mane🤗
.
.
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut dengan cepat atau mencegah scar tu dari lagi teruk..kalau korang inject mase parut masih “wound open” masih berdarah try inject tren.. tengok parut tu teruk ke tak macam sebelum- sebelum ni..sis dah try🤭.. tren juga boleh merawat eczma dan melasma
.
Tren500 mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
Berkesan ke tak?..semua ikut kesesuaian badan, metabolism.. kena rajin dan banyak bersabar, think positive..ikut guide sis dan paling penting beli yang original okay?
.
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . .
.
.
📱whatsapps 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #premiumcindella1200mg #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #mixingwhiteenergize #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #premiumcindella #glutax75gx #glutax #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #glutathione

Tren injection..stock yang sangat limited dan antara injection yang paling lama sis jual since 2014..sebab banyak sangat permintaan, testimoni pun banyak, customer repeat order.. dari situ pun kita tau quality product tu macam mane🤗
.
.
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut dengan cepat atau mencegah scar tu dari lagi teruk..kalau korang inject mase parut masih “wound open” masih berdarah try inject tren.. tengok parut tu teruk ke tak macam sebelum- sebelum ni..sis dah try🤭.. tren juga boleh merawat eczma dan melasma
.
Tren500 mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
Berkesan ke tak?..semua ikut kesesuaian badan, metabolism.. kena rajin dan banyak bersabar, think positive..ikut guide sis dan paling penting beli yang original okay?
.
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . .
.
.
📱whatsapps 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #premiumcindella1200mg #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #mixingwhiteenergize #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #premiumcindella #glutax75gx #glutax #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #glutathione
446 0 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE (no goggle)
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection

Drip and injection dah lama tau vvip,model and celebrity amalkan..kenapa mereka gigih amalkan?...sebab penyerapan injection lebih efektif sebanyak 96% berbanding supplement 20-30%.. mengapa?..supplement perlu di proses ke perut kemudian ke darah..injection terus di serap kedarah tanpa perlu di proses di perut😜...macam model dan instafamous ni pun amalkan drip dan injection berkali kali💕😘.
.
luar negara amalkan  whitening drip ni routine tau..macam korea, us dan etc..sekarang ni je baru famous kat malaysia.. tu pun mula la ramai menjadi “pakar”.. korang kalau nak pakar jugak banyakkan baca research luar negara juga tau..kajian2 sangat banyak tinggal bace je.. tu pun kalau rajin la sebab research ni selalu akan guna english yang kita x biasa guna..siapa yang biasa buat thesis tau la😌...korang dah baca belum?😎
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ALL ITEM ORIGINAL AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE (no goggle)
.
📱whatsapp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #koreainjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #koreawhiteadvance #vitaminb #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutathione #vitamincshot #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #koreawhiteadvance #miraclewhiteinjection #bioswissstemcell #placentalucchinistemcell #transamininjection
284 0 22 July, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 5 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
294 0 1 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

CLOSE UP 1 FULL KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 1 FULL KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
450 1 2 September, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

COMPLEXION 6 ( NEW PACKAGING)
.
Pastikan korang dapat complexion 6 kali packaging baru tau..setiap set ade box so senang la korang nak bawak pegi drip kan
.

COMPLEXION 6:
.
Kulit jadi lembut, kecilkan dan bersihkan pore, pinkish kan skin, tegangkan kulit, bersihkan dan moisture skin tauu..skin cerah sebab ade tranexamic acid..ade pulak vitamin c yang sangat pekat bagus untuk yang nak clear, and glow skin tau
.
.
Kandungan complexion-6:
.
🎀Lipoic Thioctic Acid
🎀Vitamin B-Complex
🎀Vitamin B12
🎀Ascorbic Acid/VitaminC
🎀Ginkgo Biloba Extract
🎀Tranexamic Acid
.
Dapat pulak MIRACLE WHITE atau miracle white sajat..hahha.. yes yang ni la dato sajat guna
.
Kebanyakkan yang dah pernah guna miracle white..feedback memang letop2.. kesan pun cepatt ...whitening, parut hilang😘
.
.
RM 900 : 1 BOX COMPEXION + 1 BOX MIRACLE WHITE
.
. ✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE
.
WhatsApp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #miraclewhiteinjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #nanguang #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #whitejadeaid #cindellapremium #premiumcindella #whitejadeaidmalaysia

COMPLEXION 6 ( NEW PACKAGING)
.
Pastikan korang dapat complexion 6 kali packaging baru tau..setiap set ade box so senang la korang nak bawak pegi drip kan
.

COMPLEXION 6:
.
Kulit jadi lembut, kecilkan dan bersihkan pore, pinkish kan skin, tegangkan kulit, bersihkan dan moisture skin tauu..skin cerah sebab ade tranexamic acid..ade pulak vitamin c yang sangat pekat bagus untuk yang nak clear, and glow skin tau
.
.
Kandungan complexion-6:
.
🎀Lipoic Thioctic Acid
🎀Vitamin B-Complex
🎀Vitamin B12
🎀Ascorbic Acid/VitaminC
🎀Ginkgo Biloba Extract
🎀Tranexamic Acid
.
Dapat pulak MIRACLE WHITE atau miracle white sajat..hahha.. yes yang ni la dato sajat guna
.
Kebanyakkan yang dah pernah guna miracle white..feedback memang letop2.. kesan pun cepatt ...whitening, parut hilang😘
.
.
RM 900 : 1 BOX COMPEXION + 1 BOX MIRACLE WHITE
.
. ✅FREE GUIDANCE
.
✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE
.
WhatsApp 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #miraclewhiteinjection #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #nanguang #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #whitejadeaid #cindellapremium #premiumcindella #whitejadeaidmalaysia
151 1 20 September, 2018
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

NANGUANG .
.
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Kami supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
.
1 SET | RM270 | LOOSE SET
.
5 SET | RM1250 | HALF SET
.
10 SET | RM2400 | FULL SET
.
FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
📱WHATAPPS 01133747694
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, boleh check)
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell #whitejadeaidmalaysia #whitejadeaid #premiumcindella1200mg

NANGUANG .
.
Ready stock. Nangkuang ni ada Aminogen glass packaging & plastic packaging.. Bahan dalam dia 100% sama sahaja tiada perubahan. Kadang stok sampai yg Aminogen dlm plastik, kadang sampai yg botol kuning besar kaca tu ya.. Dua2 jenis packaging 100000% Original.. .
.
Mahal sikit dr yg lain sbb bahan dia banyak, dos tinggi dan kesan whitening or treat sunburn yg sgt bagus utk skin.. .
.
Kami supply produk berkualiti tinggi, new stock from Taiwan dan Original sahaja.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
.
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
.
1 SET |  RM270 | LOOSE SET
.
5 SET |  RM1250 | HALF SET
.
10 SET |  RM2400 | FULL SET
.
FREE POSTAGE SEMENANJUNG | SABAH DAN SARAWAK ADD RM10
.
.
📱WHATAPPS 01133747694
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP
.
✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, boleh check)
.
.
✅ MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #placentastemtcell #miraclewhiteinjection #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #premiumcindella #transamin250mg #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #treninjection #japanplatinum #tranexamicacid500mg #bioswissstemcell #whitejadeaidmalaysia #whitejadeaid #premiumcindella1200mg
259 0 12 March, 2019