#nanosaltalkalizer Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nanosaltalkalizer and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 hours
Average like
3.5
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
0 0 17 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
1 0 17 hours ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Thank you very much dear buy mixing white from sis @putih_byaj ..walaupun ig 13k disable.. masih ade yang repeat order❤️😍
.
Sis jual macam2 brand injection.. sis jenis pilih product, tengok company yang produce injection tu, make sure company ade alamat manufacture..sebab kalau ada apa2 senang nak refer pihak diorang..kalau xde?.. xtau siapa yang produce..macam mane?.. sebagai customer sila bijak memilih..bukan ikut trend sahaja🤦🏻‍♀️..beli bukan sebab famous, tapi quality..THATS IT
.
POSTAGE (MON untill FRI) BEFORE 12.00 PM
. .
✅FREE GUIDANCE
. ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
. ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE (no goggle, boleh check)
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathione #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #cindellaegf #nanosaltalkalizer #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium

Thank you very much dear buy mixing white from sis @putih_byaj ..walaupun ig 13k disable.. masih ade yang repeat order❤️😍
.
Sis jual macam2 brand injection.. sis jenis pilih product, tengok company yang produce injection tu, make sure company ade alamat manufacture..sebab kalau ada apa2 senang nak refer pihak diorang..kalau xde?.. xtau siapa yang produce..macam mane?.. sebagai customer sila bijak memilih..bukan ikut trend sahaja🤦🏻‍♀️..beli bukan sebab famous, tapi quality..THATS IT
.
POSTAGE (MON untill FRI) BEFORE 12.00 PM
. .
✅FREE GUIDANCE
. ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
. ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE (no goggle, boleh check)
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathione #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #cindellaegf #nanosaltalkalizer #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium
11 0 18 hours ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Thank you very much dear buy tren from sis @putih_byaj ..walaupun ig 13k disable.. masih ade yang repeat order❤️😍
.
Sis jual macam2 brand injection.. sis jenis pilih product, tengok company yang produce injection tu, make sure company ade alamat manufacture..sebab kalau ada apa2 senang nak refer pihak diorang..kalau xde?.. xtau siapa yang produce..macam mane?.. sebagai customer sila bijak memilih..bukan ikut trend sahaja🤦🏻‍♀️..beli bukan sebab famous, tapi quality..THATS IT
.
POSTAGE (MON untill FRI) BEFORE 12.00 PM
. .
✅FREE GUIDANCE
. ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
. ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE (no goggle, boleh check)
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathione #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #cindellaegf #nanosaltalkalizer #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium

Thank you very much dear buy tren from sis @putih_byaj ..walaupun ig 13k disable.. masih ade yang repeat order❤️😍
.
Sis jual macam2 brand injection.. sis jenis pilih product, tengok company yang produce injection tu, make sure company ade alamat manufacture..sebab kalau ada apa2 senang nak refer pihak diorang..kalau xde?.. xtau siapa yang produce..macam mane?.. sebagai customer sila bijak memilih..bukan ikut trend sahaja🤦🏻‍♀️..beli bukan sebab famous, tapi quality..THATS IT
.
POSTAGE (MON untill FRI) BEFORE 12.00 PM
. .
✅FREE GUIDANCE
. ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
. ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE (no goggle, boleh check)
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathione #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #cindellaegf #nanosaltalkalizer #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium
11 0 22 hours ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Thank you very much dear buy mixing white from sis @putih_byaj ..walaupun ig 13k disable.. masih ade yang repeat order❤️😍
.
Sis jual macam2 brand injection.. sis jenis pilih product, tengok company yang produce injection tu, make sure company ade alamat manufacture..sebab kalau ada apa2 senang nak refer pihak diorang..kalau xde?.. xtau siapa yang produce..macam mane?.. sebagai customer sila bijak memilih..bukan ikut trend sahaja🤦🏻‍♀️..beli bukan sebab famous, tapi quality..THATS IT
.
POSTAGE (MON untill FRI) BEFORE 12.00 PM
. .
✅FREE GUIDANCE
. ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
. ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE (no goggle, boleh check)
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathione #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #cindellaegf #nanosaltalkalizer #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium

Thank you very much dear buy mixing white from sis @putih_byaj ..walaupun ig 13k disable.. masih ade yang repeat order❤️😍
.
Sis jual macam2 brand injection.. sis jenis pilih product, tengok company yang produce injection tu, make sure company ade alamat manufacture..sebab kalau ada apa2 senang nak refer pihak diorang..kalau xde?.. xtau siapa yang produce..macam mane?.. sebagai customer sila bijak memilih..bukan ikut trend sahaja🤦🏻‍♀️..beli bukan sebab famous, tapi quality..THATS IT
.
POSTAGE (MON untill FRI) BEFORE 12.00 PM
. .
✅FREE GUIDANCE
. ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
. ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE (no goggle, boleh check)
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathione #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #cindellaegf #nanosaltalkalizer #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium
5 0 22 hours ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Thank you very much dear buy tren from sis @putih_byaj ..walaupun ig 13k disable.. masih ade yang repeat order❤️😍
.
Sis jual macam2 brand injection.. sis jenis pilih product, tengok company yang produce injection tu, make sure company ade alamat manufacture..sebab kalau ada apa2 senang nak refer pihak diorang..kalau xde?.. xtau siapa yang produce..macam mane?.. sebagai customer sila bijak memilih..bukan ikut trend sahaja🤦🏻‍♀️..beli bukan sebab famous, tapi quality..THATS IT
.
POSTAGE (MON untill FRI) BEFORE 12.00 PM
. .
✅FREE GUIDANCE
. ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
. ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE (no goggle, boleh check)
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathione #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutaxgold #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #cindellaegf #nanosaltalkalizer #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium

Thank you very much dear buy tren from sis @putih_byaj ..walaupun ig 13k disable.. masih ade yang repeat order❤️😍
.
Sis jual macam2 brand injection.. sis jenis pilih product, tengok company yang produce injection tu, make sure company ade alamat manufacture..sebab kalau ada apa2 senang nak refer pihak diorang..kalau xde?.. xtau siapa yang produce..macam mane?.. sebagai customer sila bijak memilih..bukan ikut trend sahaja🤦🏻‍♀️..beli bukan sebab famous, tapi quality..THATS IT
.
POSTAGE (MON untill FRI) BEFORE 12.00 PM
. .
✅FREE GUIDANCE
. ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
. ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE (no goggle, boleh check)
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathione #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutaxgold #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #cindellaegf #nanosaltalkalizer #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium
3 0 22 hours ago
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
0 0 14 September, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
2 0 14 September, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
1 0 14 September, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
7 0 14 September, 2019
@baby_skintreatment Profile picture

@baby_skintreatment

Kita off ya hari sabtu dan ahad ni (14/9-15/9). Sis nak pegi tenangkan diri jap.
.
.
Booking slot boleh whatsapp/DM sahaja 🇲🇾
.
Slot berjalan seperti biasa. Ada product tapi takde tempat nak buat? Boleh DM sis sekarang.
🔥🔥👀
.
.
#cindella1200mg #japanplatinum #snowwhite #mixingwhite #miraclewhiteinjection #glutax #amcslimmingjapan #nangkuanginjection #whiteningdrip #dripwhitening #dripwhiteningkl #injectionwhitening #injectionbeauty #breastfiller #complexion6 #glutax #nanosalt #nanosaltdrip #nanosaltkl #nanosaltalkalizer #dripperkl #dripperselangor #drippercheras #dripperampang #dripperwangsamaju #drippersetapak

Kita off ya hari sabtu dan ahad ni (14/9-15/9). Sis nak pegi tenangkan diri jap.
.
.
Booking slot boleh whatsapp/DM sahaja 🇲🇾
.
Slot berjalan seperti biasa. Ada product tapi takde tempat nak buat? Boleh DM sis sekarang.
🔥🔥👀
.
.
#cindella1200mg #japanplatinum #snowwhite #mixingwhite #miraclewhiteinjection #glutax #amcslimmingjapan #nangkuanginjection #whiteningdrip #dripwhitening #dripwhiteningkl #injectionwhitening #injectionbeauty #breastfiller #complexion6 #glutax #nanosalt #nanosaltdrip #nanosaltkl #nanosaltalkalizer #dripperkl #dripperselangor #drippercheras #dripperampang #dripperwangsamaju #drippersetapak
6 1 10 September, 2019
@baby_skintreatment Profile picture

@baby_skintreatment

Kita off ya hari sabtu dan ahad ni (14/9-15/9). Sis nak pegi tenangkan diri jap.
.
.
Booking slot boleh whatsapp/DM sahaja 🇲🇾
.
Slot berjalan seperti biasa. Ada product tapi takde tempat nak buat? Boleh DM sis sekarang.
🔥🔥👀
.
.
#cindella1200mg #japanplatinum #snowwhite #mixingwhite #miraclewhiteinjection #glutax #amcslimmingjapan #nangkuanginjection #whiteningdrip #dripwhitening #dripwhiteningkl #injectionwhitening #injectionbeauty #breastfiller #complexion6 #glutax #nanosalt #nanosaltdrip #nanosaltkl #nanosaltalkalizer #dripperkl #dripperselangor #drippercheras #dripperampang #dripperwangsamaju #drippersetapak

Kita off ya hari sabtu dan ahad ni (14/9-15/9). Sis nak pegi tenangkan diri jap.
.
.
Booking slot boleh whatsapp/DM sahaja 🇲🇾
.
Slot berjalan seperti biasa. Ada product tapi takde tempat nak buat? Boleh DM sis sekarang.
🔥🔥👀
.
.
#cindella1200mg #japanplatinum #snowwhite #mixingwhite #miraclewhiteinjection #glutax #amcslimmingjapan #nangkuanginjection #whiteningdrip #dripwhitening #dripwhiteningkl #injectionwhitening #injectionbeauty #breastfiller #complexion6 #glutax #nanosalt #nanosaltdrip #nanosaltkl #nanosaltalkalizer #dripperkl #dripperselangor #drippercheras #dripperampang #dripperwangsamaju #drippersetapak
6 0 10 September, 2019
@baby_skintreatment Profile picture

@baby_skintreatment

Kita off ya hari sabtu dan ahad ni (14/9-15/9). Sis nak pegi tenangkan diri jap.
.
.
Booking slot boleh whatsapp/DM sahaja 🇲🇾
.
Slot berjalan seperti biasa. Ada product tapi takde tempat nak buat? Boleh DM sis sekarang.
🔥🔥👀
.
.
#cindella1200mg #japanplatinum #snowwhite #mixingwhite #miraclewhiteinjection #glutax #amcslimmingjapan #nangkuanginjection #whiteningdrip #dripwhitening #dripwhiteningkl #injectionwhitening #injectionbeauty #breastfiller #complexion6 #glutax #nanosalt #nanosaltdrip #nanosaltkl #nanosaltalkalizer #dripperkl #dripperselangor #drippercheras #dripperampang #dripperwangsamaju #drippersetapak

Kita off ya hari sabtu dan ahad ni (14/9-15/9). Sis nak pegi tenangkan diri jap.
.
.
Booking slot boleh whatsapp/DM sahaja 🇲🇾
.
Slot berjalan seperti biasa. Ada product tapi takde tempat nak buat? Boleh DM sis sekarang.
🔥🔥👀
.
.
#cindella1200mg #japanplatinum #snowwhite #mixingwhite #miraclewhiteinjection #glutax #amcslimmingjapan #nangkuanginjection #whiteningdrip #dripwhitening #dripwhiteningkl #injectionwhitening #injectionbeauty #breastfiller #complexion6 #glutax #nanosalt #nanosaltdrip #nanosaltkl #nanosaltalkalizer #dripperkl #dripperselangor #drippercheras #dripperampang #dripperwangsamaju #drippersetapak
4 0 10 September, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

payment for #finehimalayansalt Thank you ❤
.

Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

payment for #finehimalayansalt Thank you ❤
.

Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
0 0 9 September, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

payment for #finehimalayansalt
.

Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

payment for #finehimalayansalt
.

Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
11 0 9 September, 2019
@jasasuntik_jakarta_homecare Profile picture

@jasasuntik_jakarta_homecare

wa 083873142021
@jasasuntik_jakarta_homecare
NANO SALT 🌸🌸🌸🌸🌸 Untuk yang susah putih boleh coba nano salt ini karena nanosalt ini membuang toksin dalam tubuh.
MANFAAT NANO SALT DETOX DRIP�
- - Glowing & Flawless
- Mempercepat penyerapan vitamin dalam badan�dengan lebih sempurna
- Membuang toksin dalam badan
- Mengurangkan jerawat, muka berminyak
- Fresh waktu bangun pagi�
- Mengurangkan masalah berat badan
- Menstabilkan hormon dalam badan
- Mencerahkan kulit.

Cara pakai:
infuskan ke nacl 500 ml dengan kecepatan lambat saja.
infus tidak boleh tiap minggu, hanya 2-3 minggu sekali.

#cindella1200mg  #japanplatinum #snowwhite  #mixingwhite #miraclewhiteinjection  #glutax #amcslimmingjapan #nangkuanginjection  #whiteningdrip #dripwhitening  #dripwhiteningkl #injectionwhitening  #injectionbeauty #breastfiller  #complexion6  #glutax #nanosalt  #nanosaltdrip  #nanosaltkl #nanosaltalkalizer  #dripperkl #dripperselangor  #drippercheras #dripperampang  #dripperwangsamaju #drippersetapak

wa 083873142021
@jasasuntik_jakarta_homecare 
NANO SALT 🌸🌸🌸🌸🌸 Untuk yang susah putih boleh coba nano salt ini karena nanosalt ini membuang toksin dalam tubuh.
MANFAAT NANO SALT DETOX DRIP�
- - Glowing & Flawless
- Mempercepat penyerapan vitamin dalam badan�dengan lebih sempurna
- Membuang toksin dalam badan
- Mengurangkan jerawat, muka berminyak
- Fresh waktu bangun pagi�
- Mengurangkan masalah berat badan
- Menstabilkan hormon dalam badan
- Mencerahkan kulit.

Cara pakai:
infuskan ke nacl 500 ml dengan kecepatan lambat saja.
infus tidak boleh tiap minggu, hanya 2-3 minggu sekali.

#cindella1200mg #japanplatinum#snowwhite #mixingwhite#miraclewhiteinjection #glutax#amcslimmingjapan#nangkuanginjection #whiteningdrip#dripwhitening #dripwhiteningkl#injectionwhitening #injectionbeauty#breastfiller #complexion6 #glutax#nanosalt #nanosaltdrip #nanosaltkl#nanosaltalkalizer #dripperkl#dripperselangor #drippercheras#dripperampang #dripperwangsamaju#drippersetapak
0 1 4 September, 2019
@jasasuntik_jakarta_homecare Profile picture

@jasasuntik_jakarta_homecare

wa 083873142021
@jasasuntik_jakarta_homecare
NANO SALT 🌸🌸🌸🌸🌸 Untuk yang susah putih boleh coba nano salt ini karena nanosalt ini membuang toksin dalam tubuh.
MANFAAT NANO SALT DETOX DRIP�
- - Glowing & Flawless
- Mempercepat penyerapan vitamin dalam badan�dengan lebih sempurna
- Membuang toksin dalam badan
- Mengurangkan jerawat, muka berminyak
- Fresh waktu bangun pagi�
- Mengurangkan masalah berat badan
- Menstabilkan hormon dalam badan
- Mencerahkan kulit.

Cara pakai:
infuskan ke nacl 500 ml dengan kecepatan lambat saja.
infus tidak boleh tiap minggu, hanya 2-3 minggu sekali.

#cindella1200mg  #japanplatinum #snowwhite  #mixingwhite #miraclewhiteinjection  #glutax #amcslimmingjapan #nangkuanginjection  #whiteningdrip #dripwhitening  #dripwhiteningkl #injectionwhitening  #injectionbeauty #breastfiller  #complexion6  #glutax #nanosalt  #nanosaltdrip  #nanosaltkl #nanosaltalkalizer  #dripperkl #dripperselangor  #drippercheras #dripperampang  #dripperwangsamaju #drippersetapak

wa 083873142021
@jasasuntik_jakarta_homecare 
NANO SALT 🌸🌸🌸🌸🌸 Untuk yang susah putih boleh coba nano salt ini karena nanosalt ini membuang toksin dalam tubuh.
MANFAAT NANO SALT DETOX DRIP�
- - Glowing & Flawless
- Mempercepat penyerapan vitamin dalam badan�dengan lebih sempurna
- Membuang toksin dalam badan
- Mengurangkan jerawat, muka berminyak
- Fresh waktu bangun pagi�
- Mengurangkan masalah berat badan
- Menstabilkan hormon dalam badan
- Mencerahkan kulit.

Cara pakai:
infuskan ke nacl 500 ml dengan kecepatan lambat saja.
infus tidak boleh tiap minggu, hanya 2-3 minggu sekali.

#cindella1200mg #japanplatinum#snowwhite #mixingwhite#miraclewhiteinjection #glutax#amcslimmingjapan#nangkuanginjection #whiteningdrip#dripwhitening #dripwhiteningkl#injectionwhitening #injectionbeauty#breastfiller #complexion6 #glutax#nanosalt #nanosaltdrip #nanosaltkl#nanosaltalkalizer #dripperkl#dripperselangor #drippercheras#dripperampang #dripperwangsamaju#drippersetapak
3 0 3 September, 2019
@veebeauty9 Profile picture

@veebeauty9

Tak percaya dengan hanya detox boleh mencerahkan kulit,glowing, tak ada jerawat?
Tak percaya? Cubaaaa la dulu baru tahu rasa dia.
.
.
Siapa yangg susah nak berak nak kurus nak turunkan berat badan? Bak kata flawless & kurus kan? Kene try nano salt ni mmg perfect dan terbaik 😊 .
.

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#cindella1200mgmurah
#complexion6
#cindellamurah
#cindellainjection
#nanosaltwater
#nanosaltmalaysia
#nanosaltinjection
#nanosaltdetox
#placentasheeplucchini
#nanosaltalkalizer
#nanosaltdrip
#nanosalt
#glutax70000gm
#glutax2000gsadvance
#cindella1200mg

#complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12

Tak percaya dengan hanya detox boleh mencerahkan kulit,glowing, tak ada jerawat?
Tak percaya? Cubaaaa la dulu baru tahu rasa dia.
.
.
Siapa yangg susah nak berak nak kurus nak turunkan berat badan? Bak kata flawless & kurus kan? Kene try nano salt ni mmg perfect dan terbaik 😊 .
.

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#cindella1200mgmurah
#complexion6
#cindellamurah
#cindellainjection
#nanosaltwater
#nanosaltmalaysia
#nanosaltinjection
#nanosaltdetox
#placentasheeplucchini
#nanosaltalkalizer
#nanosaltdrip
#nanosalt
#glutax70000gm
#glutax2000gsadvance
#cindella1200mg

#complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12
1 0 2 September, 2019
@agen_injeksi Profile picture

@agen_injeksi

Tak percaya dengan hanya detox boleh mencerahkan kulit,glowing, tak ada jerawat?
Tak percaya? Cubaaaa la dulu baru tahu rasa dia.
.
.
Siapa yangg susah nak berak nak kurus nak turunkan berat badan? Bak kata flawless & kurus kan? Kene try nano salt ni mmg perfect dan terbaik 😊 .
.

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione #CINDELLALUTHIONE #cindellainjection #cindellabione #CINDELLABIONE #cindella #cindellamalaysia #cindella1200mgmurah #complexion6 #cindellamurah #cindellainjection #nanosaltwater #nanosaltmalaysia #nanosaltinjection #nanosaltdetox #placentasheeplucchini #nanosaltalkalizer #nanosaltdrip #nanosalt #glutax70000gm #glutax2000gsadvance #cindella1200mg #complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12

Tak percaya dengan hanya detox boleh mencerahkan kulit,glowing, tak ada jerawat?
Tak percaya? Cubaaaa la dulu baru tahu rasa dia.
.
.
Siapa yangg susah nak berak nak kurus nak turunkan berat badan? Bak kata flawless & kurus kan? Kene try nano salt ni mmg perfect dan terbaik 😊 .
.

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione #CINDELLALUTHIONE #cindellainjection #cindellabione #CINDELLABIONE #cindella #cindellamalaysia #cindella1200mgmurah #complexion6 #cindellamurah #cindellainjection #nanosaltwater #nanosaltmalaysia #nanosaltinjection #nanosaltdetox #placentasheeplucchini #nanosaltalkalizer #nanosaltdrip #nanosalt #glutax70000gm #glutax2000gsadvance #cindella1200mg #complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12
1 0 1 September, 2019
@veebeauty9 Profile picture

@veebeauty9

Testimoni Nano Salt tak pernah mengecewakan. Nano salt adalah DETOX terbaikk.. Sangat digalakkan untuk drip Nano Salt dulu sebelum guna any whitening injection product. Sis boleh guarantee memang effective bila pakai Nano Salt ni. 😘

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#cindella1200mgmurah
#complexion6
#cindellamurah
#cindellainjection
#nanosaltwater
#nanosaltmalaysia
#nanosaltinjection
#nanosaltdetox
#placentasheeplucchini
#nanosaltalkalizer
#nanosaltdrip
#nanosalt
#glutax70000gm
#glutax2000gsadvance
#cindella1200mg

#complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12

Testimoni Nano Salt tak pernah mengecewakan. Nano salt adalah DETOX terbaikk.. Sangat digalakkan untuk drip Nano Salt dulu sebelum guna any whitening injection product. Sis boleh guarantee memang effective bila pakai Nano Salt ni. 😘

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#cindella1200mgmurah
#complexion6
#cindellamurah
#cindellainjection
#nanosaltwater
#nanosaltmalaysia
#nanosaltinjection
#nanosaltdetox
#placentasheeplucchini
#nanosaltalkalizer
#nanosaltdrip
#nanosalt
#glutax70000gm
#glutax2000gsadvance
#cindella1200mg

#complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12
0 0 29 August, 2019
@veebeauty9 Profile picture

@veebeauty9

Tak percaya dengan hanya detox boleh mencerahkan kulit,glowing, tak ada jerawat?
Tak percaya? Cubaaaa la dulu baru tahu rasa dia.
.
.
Siapa yangg susah nak berak nak kurus nak turunkan berat badan? Bak kata flawless & kurus kan? Kene try nano salt ni mmg perfect dan terbaik 😊 .
.

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#cindella1200mgmurah
#complexion6
#cindellamurah
#cindellainjection
#nanosaltwater
#nanosaltmalaysia
#nanosaltinjection
#nanosaltdetox
#placentasheeplucchini
#nanosaltalkalizer
#nanosaltdrip
#nanosalt
#glutax70000gm
#glutax2000gsadvance
#cindella1200mg

#complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12

Tak percaya dengan hanya detox boleh mencerahkan kulit,glowing, tak ada jerawat?
Tak percaya? Cubaaaa la dulu baru tahu rasa dia.
.
.
Siapa yangg susah nak berak nak kurus nak turunkan berat badan? Bak kata flawless & kurus kan? Kene try nano salt ni mmg perfect dan terbaik 😊 .
.

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#cindella1200mgmurah
#complexion6
#cindellamurah
#cindellainjection
#nanosaltwater
#nanosaltmalaysia
#nanosaltinjection
#nanosaltdetox
#placentasheeplucchini
#nanosaltalkalizer
#nanosaltdrip
#nanosalt
#glutax70000gm
#glutax2000gsadvance
#cindella1200mg

#complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12
0 0 29 August, 2019
@veebeauty9 Profile picture

@veebeauty9

Testimoni Nano Salt tak pernah mengecewakan. Nano salt adalah DETOX terbaikk.. Sangat digalakkan untuk drip Nano Salt dulu sebelum guna any whitening injection product. Sis boleh guarantee memang effective bila pakai Nano Salt ni. 😘

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#cindella1200mgmurah
#complexion6
#cindellamurah
#cindellainjection
#nanosaltwater
#nanosaltmalaysia
#nanosaltinjection
#nanosaltdetox
#placentasheeplucchini
#nanosaltalkalizer
#nanosaltdrip
#nanosalt
#glutax70000gm
#glutax2000gsadvance
#cindella1200mg

#complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12

Testimoni Nano Salt tak pernah mengecewakan. Nano salt adalah DETOX terbaikk.. Sangat digalakkan untuk drip Nano Salt dulu sebelum guna any whitening injection product. Sis boleh guarantee memang effective bila pakai Nano Salt ni. 😘

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#cindella1200mgmurah
#complexion6
#cindellamurah
#cindellainjection
#nanosaltwater
#nanosaltmalaysia
#nanosaltinjection
#nanosaltdetox
#placentasheeplucchini
#nanosaltalkalizer
#nanosaltdrip
#nanosalt
#glutax70000gm
#glutax2000gsadvance
#cindella1200mg

#complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12
3 0 28 August, 2019
@veebeauty9 Profile picture

@veebeauty9

Tak percaya dengan hanya detox boleh mencerahkan kulit,glowing, tak ada jerawat?
Tak percaya? Cubaaaa la dulu baru tahu rasa dia.
.
.
Siapa yangg susah nak berak nak kurus nak turunkan berat badan? Bak kata flawless & kurus kan? Kene try nano salt ni mmg perfect dan terbaik 😊 .
.

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#cindella1200mgmurah
#complexion6
#cindellamurah
#cindellainjection
#nanosaltwater
#nanosaltmalaysia
#nanosaltinjection
#nanosaltdetox
#placentasheeplucchini
#nanosaltalkalizer
#nanosaltdrip
#nanosalt
#glutax70000gm
#glutax2000gsadvance
#cindella1200mg

#complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12

Tak percaya dengan hanya detox boleh mencerahkan kulit,glowing, tak ada jerawat?
Tak percaya? Cubaaaa la dulu baru tahu rasa dia.
.
.
Siapa yangg susah nak berak nak kurus nak turunkan berat badan? Bak kata flawless & kurus kan? Kene try nano salt ni mmg perfect dan terbaik 😊 .
.

KEBAIKAN NANO SALT DETOX DRIP
✅Glowing & Flawless
✅Mempercepatkan proses vitamin dalam badan
✅Membuang toksin dalam badan
✅Mengurangkan jerawat, muka berminyak
✅Menyenangkan bangun pagi - Fresh semasa bangun pagi - Mengurangkan masalah berat badan
✅Menstabilkan hormon dalam badan
✅Mencerahkan kulit .

#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#cindellabione
#CINDELLABIONE
#cindella
#cindellamalaysia
#cindella1200mgmurah
#complexion6
#cindellamurah
#cindellainjection
#nanosaltwater
#nanosaltmalaysia
#nanosaltinjection
#nanosaltdetox
#placentasheeplucchini
#nanosaltalkalizer
#nanosaltdrip
#nanosalt
#glutax70000gm
#glutax2000gsadvance
#cindella1200mg

#complexion6 #complexion6plus #complexion6malaysia #complexion6original #complexion6murah #complexion10 #complexion12
3 0 28 August, 2019
@kuantandrip Profile picture

@kuantandrip

AMC JAPAN SLIMMING (DRIP) untukkk kurus!!!! Boleh beli loose atau include drip 💕
.
.
Nak kurus dengan cepat? Boleh cuba ni. Tapi its depends on how you olls diet juga ye. Kalau sehari 5 pinggan nasi makan pun takkan turun juga 💋 sama mcm pil kurus, semua kene diet. Tapi yang ni jenis drip and seminggu sekali sahaja ❤️
.
.
Sekali drip seminggu boleh turun 1-3 kg tauu rugi tak cuba 😘
.
.
#whiteningdripservice #whiteningdripkuantan #nanosaltklang #nanosaltshahalam #nanosaltpenang #nanosaltterengganu #nanosaltalkalizer #dripbandarinderamahkota #amcjapan #japanamcslimming #amcjapanslimming #slimmingdripkuantan #nanosaltkuantan #dripperkuantan #driperkuantan #dripkuantan #cucukputihkuantan #dripbandarkuantan #whiteningdripservice #driperkuantan #dripkuantan #drippingservice #whiteninginjectionkuantan #whiteninginjectionservicekuantan #kuantandripper #injectionservicekuantan #injectionkuantan #facejabkuantan #dripbandarkuantan #cucuklemakkuantan #fatburnerkuantan #kuantandripper

AMC JAPAN SLIMMING (DRIP) untukkk kurus!!!! Boleh beli loose atau include drip 💕
.
.
Nak kurus dengan cepat? Boleh cuba ni. Tapi its depends on how you olls diet juga ye. Kalau sehari 5 pinggan nasi makan pun takkan turun juga 💋 sama mcm pil kurus, semua kene diet. Tapi yang ni jenis drip and seminggu sekali sahaja ❤️
.
.
Sekali drip seminggu boleh turun 1-3 kg tauu rugi tak cuba 😘
.
.
#whiteningdripservice #whiteningdripkuantan #nanosaltklang #nanosaltshahalam #nanosaltpenang #nanosaltterengganu #nanosaltalkalizer #dripbandarinderamahkota #amcjapan #japanamcslimming #amcjapanslimming #slimmingdripkuantan #nanosaltkuantan #dripperkuantan #driperkuantan #dripkuantan #cucukputihkuantan #dripbandarkuantan #whiteningdripservice #driperkuantan #dripkuantan #drippingservice #whiteninginjectionkuantan #whiteninginjectionservicekuantan #kuantandripper #injectionservicekuantan #injectionkuantan #facejabkuantan #dripbandarkuantan #cucuklemakkuantan #fatburnerkuantan #kuantandripper
0 0 27 August, 2019
@kuantandrip Profile picture

@kuantandrip

AMC JAPAN SLIMMING (DRIP)
Boleh beli loose atau include drip 💕
.
.
Nak kurus dengan cepat? Boleh cuba ni. Tapi its depends on how you olls diet juga ye. Kalau sehari 5 pinggan nasi makan pun takkan turun juga 💋 sama mcm pil kurus, semua kene diet. Tapi yang ni jenis drip and seminggu sekali sahaja ❤️
.
.
Sekali drip seminggu boleh turun 1-3 kg tauu rugi tak cuba 😘
.
.
#whiteningdripservice #whiteningdripkuantan #nanosaltklang #nanosaltshahalam #nanosaltpenang #nanosaltterengganu #nanosaltalkalizer #dripbandarinderamahkota #amcjapan #japanamcslimming #amcjapanslimming #slimmingdripkuantan #nanosaltkuantan #dripperkuantan #driperkuantan #dripkuantan #cucukputihkuantan #dripbandarkuantan #whiteningdripservice #driperkuantan #dripkuantan #drippingservice #whiteninginjectionkuantan #whiteninginjectionservicekuantan #kuantandripper #injectionservicekuantan #injectionkuantan #facejabkuantan #dripbandarkuantan #cucuklemakkuantan #fatburnerkuantan #kuantandripper

AMC JAPAN SLIMMING (DRIP) 
Boleh beli loose atau include drip 💕
.
.
Nak kurus dengan cepat? Boleh cuba ni. Tapi its depends on how you olls diet juga ye. Kalau sehari 5 pinggan nasi makan pun takkan turun juga 💋 sama mcm pil kurus, semua kene diet. Tapi yang ni jenis drip and seminggu sekali sahaja ❤️
.
.
Sekali drip seminggu boleh turun 1-3 kg tauu rugi tak cuba 😘
.
.
#whiteningdripservice #whiteningdripkuantan #nanosaltklang #nanosaltshahalam #nanosaltpenang #nanosaltterengganu #nanosaltalkalizer #dripbandarinderamahkota #amcjapan #japanamcslimming #amcjapanslimming #slimmingdripkuantan #nanosaltkuantan #dripperkuantan #driperkuantan #dripkuantan #cucukputihkuantan #dripbandarkuantan #whiteningdripservice #driperkuantan #dripkuantan #drippingservice #whiteninginjectionkuantan #whiteninginjectionservicekuantan #kuantandripper #injectionservicekuantan #injectionkuantan #facejabkuantan #dripbandarkuantan #cucuklemakkuantan #fatburnerkuantan #kuantandripper
2 0 27 August, 2019

Top #nanosaltalkalizer posts

@zara_aelisya_aeviena Profile picture

@zara_aelisya_aeviena

Jentayu Spa & Salon

Jom Detox
Nano Salt Drip
Nano Salt Alkalizer
Produk ni memang superb yang dah amek drip tapi kurang berkesan ni memang HIGHLY RECOMMENDED! 
Dia akan detox toksin toksin awak. Baru la produk yg awak amek berkesan lebih cepat.

Momy pakai momy jual
Nano Salt RM100 (1 vial)
Nano Salt + Drip RM150.00

Service drip pun ada

#dripmurah  #dripputih  #dripservis #servisdripampang #servisdripmurah #dripampang
#dripkl  #drip #nano #sayajualmurah  #bazaarpaknil
#dripmalaysia  #servisdripmurah #detoxmurah  #detoxdrip 
#nanosalt #nanosaltdrip #nanosaltkl #nanosaltdetox
#nanosaltalkalizer

Jom Detox 
Nano Salt Drip
Nano Salt Alkalizer
Produk ni memang superb yang dah amek drip tapi kurang berkesan ni memang HIGHLY RECOMMENDED! 
Dia akan detox toksin toksin awak. Baru la produk yg awak amek berkesan lebih cepat.

Momy pakai momy jual
Nano Salt RM100 (1 vial) 
Nano Salt + Drip RM150.00

Service drip pun ada

#dripmurah #dripputih #dripservis#servisdripampang #servisdripmurah#dripampang
#dripkl #drip#nano #sayajualmurah #bazaarpaknil
#dripmalaysia #servisdripmurah#detoxmurah #detoxdrip 
#nanosalt #nanosaltdrip #nanosaltkl #nanosaltdetox 
#nanosaltalkalizer
330 3 21 October, 2018
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Close up!!..Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Close up!!..Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
442 1 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
444 0 2 September, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

TESTIMONI DRIP DAN INJECTION ..sis kena post balik... sebab main ig sis @mjbeauty_empire2.0 tu hilang
.
.
Drip tren..testimoni tranexamic acid memang banyak.. cuma korang kena scroll😂..customer ambil 2 inject direct dah kesan macam ni😭..rezeki dia la kan😉
.
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
Antara item yang ade tranexamic acid: TREN, TG WHITE, COMPLEXION 6, JAPAN PLATINUM, and NANGUANG
. .
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE .
. ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
. ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathione #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutaxgold #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #cindellaegf #nanosaltalkalizer #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium

TESTIMONI DRIP DAN INJECTION ..sis kena post balik... sebab main ig sis @mjbeauty_empire2.0 tu hilang
.
.
Drip tren..testimoni tranexamic  acid memang banyak.. cuma korang kena scroll😂..customer ambil 2 inject direct dah kesan macam ni😭..rezeki dia la kan😉
.
.
Tranexamic acid 500mg -1000mg banyak dah research2 yang mengatakan boleh merawat melasma.. maksudnye merawat pigmentations, eczema dan lain2...cuma kesan setiap individu is vary
.
Antara item yang ade tranexamic acid: TREN, TG WHITE, COMPLEXION 6, JAPAN PLATINUM, and NANGUANG
. .
Nak tengok lagi banyak testimoni?.. refer ig story bahagian: testimoni
.
✅FREE GUIDANCE .
. ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE
. ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #glutathione #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutaxgold #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #cindellaegf #nanosaltalkalizer #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance #cindellapremium
306 4 24 May, 2019
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
⭐️FREE VITAMIN C & B
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( no goggle, semua snap sendiri )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
⭐️FREE VITAMIN C & B
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( no goggle, semua snap sendiri )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #whitejadeaidmalaysia #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
179 0 31 October, 2018
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
189 5 21 August, 2019