#nasikangkang Instagram Photos & Videos

nasikangkang - 1.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #nasikangkang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
39 hours
Average like
76.7
Average comment
0.5
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
1 0 10 November, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
0 0 10 November, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
7 0 4 November, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
2 0 25 October, 2019

_____
.
“Kau sanggup jadi celaka sampaikan mati di lembah hina,”
.
Bukan senang aku mahu memberi hati lelaki aku ini kepada orang lain. Sekali aku bagi pada kau, dia milik kau selama-lamanya. Aku sudah berjanji pada diri aku. Wanita yang berjaya memiliki hati ini, akan aku curahkan segala-galanya pada dia. Tapi apabila aku beri pada kau, kenapa kau masih meragui cinta aku, perempuan? Tak cukupkah dengan segala pengorbanan yang telah aku lakukan? Aku sayang kau sepenuh hati aku! Sumpah aku sayang kau! Tapi kenapa kau memperdajalkan aku? – Fahmie

Susah untuk aku cakap. Erti cinta. Yang boleh saja membuat semua manusia gila. Termasuk aku. Biarpun orang selalu menganggap aku ustazah berdasarkan pakaian aku, tapi aku juga lemas dan lemah dek cinta. Aku manusia biasa, bukan maksum. Ada nafsu, yang kadang-kadang sukar dijaga. Kerana cinta juga, aku sanggup buang apa yang aku pakai. Aku sanggup membelakangi apa yang aku beriman. – Badrina.

Kalau korang jadi aku, sakit hati tak tengok jantan yang kita suka bercanda dengan betina lain? Sakit hati tak? Kalau tak, better kau cek diri kau! Aku sayang dia tapi aku pendam saja. Nak buat macam mana kan. Dah orang tak suka, buat apa nak terhegeh-hegeh lagi. Aku reda, asalkan orang yang aku sayang hidup bahagia. Biarpun kesakitan aku membuatkan dia bahagia, aku pasrah. Tapi, sekali ada orang sanggup buat barua terhadap orang yang aku sayang, kau tunggu balasan aku!!! – Jannah.
___

Penulis Novel Bestseller BABI - Bercinta di Balik Api, Saka dan Nasi Kangkang.
_____
[MP]

Tajuk: Nasi Kangkang
Penulis: Azwar Kamaruzaman
Penerbit: Lejen Press
Harga: RM20
_____

Visit Shopee @bookstoreby.izz, DM or WA for purchase, +60182714604
-
-
-
#nasikangkang
#azwarkamaruzaman
#lejenpress
#iamlejen
#bookstorebyizz
#izzbookstore
#indiebookstore
#indiebooks
#bukuindie
#indobookstore
#indobooks
#bukuindo
#bukuagama
#bukurohani
#bukumotivasi
#sayajualbuku
#myyellowwalls
#dindingkuningsaya

_____
.
“Kau sanggup jadi celaka sampaikan mati di lembah hina,”
.
Bukan senang aku mahu memberi hati lelaki aku ini kepada orang lain. Sekali aku bagi pada kau, dia milik kau selama-lamanya. Aku sudah berjanji pada diri aku. Wanita yang berjaya memiliki hati ini, akan aku curahkan segala-galanya pada dia. Tapi apabila aku beri pada kau, kenapa kau masih meragui cinta aku, perempuan? Tak cukupkah dengan segala pengorbanan yang telah aku lakukan? Aku sayang kau sepenuh hati aku! Sumpah aku sayang kau! Tapi kenapa kau memperdajalkan aku? – Fahmie

Susah untuk aku cakap. Erti cinta. Yang boleh saja membuat semua manusia gila. Termasuk aku. Biarpun orang selalu menganggap aku ustazah berdasarkan pakaian aku, tapi aku juga lemas dan lemah dek cinta. Aku manusia biasa, bukan maksum. Ada nafsu, yang kadang-kadang sukar dijaga. Kerana cinta juga, aku sanggup buang apa yang aku pakai. Aku sanggup membelakangi apa yang aku beriman. – Badrina.

Kalau korang jadi aku, sakit hati tak tengok jantan yang kita suka bercanda dengan betina lain? Sakit hati tak? Kalau tak, better kau cek diri kau! Aku sayang dia tapi aku pendam saja. Nak buat macam mana kan. Dah orang tak suka, buat apa nak terhegeh-hegeh lagi. Aku reda, asalkan orang yang aku sayang hidup bahagia. Biarpun kesakitan aku membuatkan dia bahagia, aku pasrah. Tapi, sekali ada orang sanggup buat barua terhadap orang yang aku sayang, kau tunggu balasan aku!!! – Jannah.
___

Penulis Novel Bestseller  BABI - Bercinta di Balik Api, Saka dan Nasi Kangkang.
_____
[MP]

Tajuk: Nasi Kangkang 
Penulis: Azwar Kamaruzaman 
Penerbit: Lejen Press 
Harga: RM20
_____

Visit Shopee @bookstoreby.izz, DM or WA for purchase, +60182714604
-
-
-
#nasikangkang 
#azwarkamaruzaman 
#lejenpress
#iamlejen
#bookstorebyizz
#izzbookstore
#indiebookstore
#indiebooks
#bukuindie 
#indobookstore
#indobooks 
#bukuindo 
#bukuagama
#bukurohani 
#bukumotivasi
#sayajualbuku
#myyellowwalls
#dindingkuningsaya
4 0 22 October, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
2 0 21 October, 2019
Feeling tired working the whole day... #redwingberlin #redwinglover #redwingarmy #nasikangkang #sekmandilanjey #safetypengecut
28 0 21 October, 2019

Legend says Nasi kangkang is black magic to control your husband.. Is it true? Or is it a myth? 🤔 Drop by @iamlejenshop to find out what is in this book! Don't forget to join our lifetime membership only for RM20! More discounts for you when you become a member! 😉 #iamlejenshop #lejenpress #subangjaya #nasikangkang #47500

Legend says Nasi kangkang is black magic to control your husband.. Is it true? Or is it a myth? 🤔 Drop by @iamlejenshop to find out what is in this book! Don't forget to join our lifetime membership only for RM20! More discounts for you when you become a member! 😉 #iamlejenshop #lejenpress #subangjaya #nasikangkang #47500
15 0 13 October, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
8 0 10 October, 2019

Sporting habis dekan ni! Seorang lelaki ada kongsi video dekat Twitter yang menunjukkan rakan kelas dia berbangsa Cina yang cuba terangkan sesuatu.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Menurut Adam, rakan wanitanya itu baru je dapat tahu dan faham maksud sebenarnya istilah nasi kangkang. Bukan tu je, yang comelnya bila dah faham tu dia semangat nak explain dekat semua orang dan salah seorangnya adalah dekan dorang!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Video ini dirakamkan pada tahun 2017 tapi dimuat naik baru-baru ni. Bukan setakat suka dengan cara rakan Adam yang comel tapi netizen juga terhibur dengan reaksi dekan fakulti mereka.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sebenarnya dekan mereka tu memang suka bagi reaksi yang macam tu! Bukan setakat dalam video tu tapi Adam ada upload GIF tunjuk camera cut dekat dekan waktu konvokesyen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ramai yang komen pasal dekan fakulti mereka termasuklah yang cakap rakan Adam ni cute sangat waktu dia semangat nak explain pasal nasi kangkang tu. Yela, dah sah sah dekan tu tau maksud nasi kangkang tapi dia layankan je. Haha!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk baca lebih lanjut, boleh swipe up di instastory @lobakmerahmy

Sporting habis dekan ni! Seorang lelaki  ada kongsi video dekat Twitter yang menunjukkan rakan kelas dia berbangsa Cina yang cuba terangkan sesuatu.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Menurut Adam, rakan wanitanya itu baru je dapat tahu dan faham maksud sebenarnya istilah nasi kangkang. Bukan tu je, yang comelnya bila dah faham tu dia semangat nak explain dekat semua orang dan salah seorangnya adalah dekan dorang!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Video ini dirakamkan pada tahun 2017 tapi dimuat naik baru-baru ni. Bukan setakat suka dengan cara rakan Adam yang comel tapi netizen juga terhibur dengan reaksi dekan fakulti mereka.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sebenarnya dekan mereka tu memang suka bagi reaksi yang macam tu! Bukan setakat dalam video tu tapi Adam ada upload GIF tunjuk camera cut dekat dekan waktu konvokesyen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ramai yang komen pasal dekan fakulti mereka termasuklah yang cakap rakan Adam ni cute sangat waktu dia semangat nak explain pasal nasi kangkang tu. Yela, dah sah sah dekan tu tau maksud nasi kangkang tapi dia layankan je. Haha!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk baca lebih lanjut, boleh swipe up di instastory @lobakmerahmy
2,394 9 10 October, 2019
Inktober2019
Day07- #enchanted
.
.
If you're from South East Asia, you'll know what kinda "enchanted" rice is this...
.
.
.
.
#inktober #inktober2019 #smilingdog #grimmtober #horror #creepyart #scarydrawings #artpiece #digitalart #junjiito #instahorrorartist #art #drawings #creatorowned #spooky #tomie #uzumaki #horrorar #grimms #nasikangkang
19 5 10 October, 2019

A big high five to @ryzkamal from @wearelol.asia at the 10 Year Anniversary Show in Kuala Lumpur, Malaysia! Over 3,000 people were in attendance and the shows rocked. He and @jack_jega are the reasons I'm living in Malaysia these days and I can't thank them enough for an amazing experience but for also bringing comedy to Malaysia. Look forward to seeing what 2020 has in store for us. #kualalumpur #malaysia #standupcomedy #comedy #asia #asiaisthenewblack #nasikangkang

A big high five to @ryzkamal from @wearelol.asia at the 10 Year Anniversary Show in Kuala Lumpur, Malaysia! Over 3,000 people were in attendance and the shows rocked. He and @jack_jega are the reasons I'm living in Malaysia these days and I can't thank them enough for an amazing experience but for also bringing comedy to Malaysia. Look forward to seeing what 2020 has in store for us. #kualalumpur #malaysia #standupcomedy #comedy #asia #asiaisthenewblack #nasikangkang
100 1 30 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
0 0 29 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
0 0 29 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
0 0 29 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
1 0 29 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
2 0 29 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
0 0 29 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
1 0 29 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
2 0 27 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
10 0 27 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
15 0 27 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
0 0 26 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
8 0 26 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
0 0 26 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
0 0 22 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
1 0 22 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
0 0 22 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
0 0 22 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
1 0 17 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
4 0 16 September, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
4 0 16 September, 2019

Yeah, that's not creepy at all.

Food was pretty good though. No, I didn't have the rice.

#nasikangkang #marcwalksthisearth #edgy

Yeah, that's not creepy at all.

Food was pretty good though. No, I didn't have the rice.

#nasikangkang #marcwalksthisearth #edgy
38 3 14 September, 2019

Top #nasikangkang posts

Bahaya ‘Nasi Kangkang’ ni kalau kena. Sekali kena, jadi bodoh terus si suami tu. Kepada yang mengamalkan sihir ni, bertaubatlah sebelum terlambat. Jom kita tengok video ni dan ambil pengajaran daripadanya.
.
.
.
Takkan isteri dia nak buat macam tu?!
.
.
.
Laa... ingat ka kena nasi kangkang! Rupa-rupanya suami dia yang baik lebih, sebab dia sangat berpuas hati dengan isterinya yang semakin cantik, bergetah, mengancam dan seksi! @HERMONEX_HQ punya pasai lah, terus tak keruan si suami dibuatnya. HAHA Nak tahu lebih lanjut, sila layari:
.
IG: @hermonex_hq
FB: Hermonex Malaysia
Website: www.hermonex.net
Whatsapp: 017 710 5038
.
Talents: @chazynash, @fatinmorat, @superpandy, @khoradrian & @d_____m
.
#igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #hermonex #jamumoden #nasikangkang #nasitangas #sihir #bodoh #transformation #beautiful #ugly #beautytransformation #beforeafter #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur

Bahaya ‘Nasi Kangkang’ ni kalau kena. Sekali kena, jadi bodoh terus si suami tu. Kepada yang mengamalkan sihir ni, bertaubatlah sebelum terlambat. Jom kita tengok video ni dan ambil pengajaran daripadanya.
.
.
.
Takkan isteri dia nak buat macam tu?!
.
.
.
Laa... ingat ka kena nasi kangkang! Rupa-rupanya suami dia yang baik lebih, sebab dia sangat berpuas hati dengan isterinya yang semakin cantik, bergetah, mengancam dan seksi! @HERMONEX_HQ punya pasai lah, terus tak keruan si suami dibuatnya. HAHA Nak tahu lebih lanjut, sila layari:
.
IG: @hermonex_hq
FB: Hermonex Malaysia
Website: www.hermonex.net
Whatsapp: 017 710 5038
.
Talents: @chazynash, @fatinmorat, @superpandy, @khoradrian & @d_____m
.
#igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #hermonex #jamumoden #nasikangkang #nasitangas #sihir #bodoh #transformation #beautiful #ugly #beautytransformation #beforeafter #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur
20,884 151 7 November, 2017

Hai, kami nak bgtau yg kami masih lagi berada di panggung dlm filem Nasi Tangas. Jom tgk ;) #NasiKangkang #NasiTangas

Hai, kami nak bgtau yg kami masih lagi berada di panggung dlm filem Nasi Tangas. Jom tgk ;) #NasiKangkang #NasiTangas
954 20 30 September, 2014

Go & get your tic now . Let's support our local film industry ✌️by @shimaanuar "Starting TODAY! #nasitangas #nasikangkang #horrormovie Directed by @hashimrejab 👍👍👍👍👍" via @PhotoRepost_app

Go & get your tic now . Let's support our local film industry ✌️by @shimaanuar "Starting TODAY! #nasitangas #nasikangkang #horrormovie Directed by @hashimrejab 👍👍👍👍👍" via @PhotoRepost_app
1,283 27 18 September, 2014

#Repost from @davidteo99 with @repostapp --- Setinggi mana langit dijunjung,
Jangan lupa rumput di bumi yang dipijak.. Bersama mereka di sini membuat kita rasa bersyukur apa yg ada.
@pabloamirul @shimaanuar @dharmaaizat #nasikangkang #iftarmig2014 #ramadanmig2014 #day19

#Repost from @davidteo99 with @repostapp --- Setinggi mana langit dijunjung,
Jangan lupa rumput di bumi yang dipijak.. Bersama mereka di sini membuat kita rasa bersyukur apa yg ada. 
@pabloamirul @shimaanuar @dharmaaizat #nasikangkang #iftarmig2014 #ramadanmig2014 #day19
1,031 1 17 July, 2014

Best horror movie from @migonline...gempak seram dan terbaik!!!
#nasikangkang #nasitangas #migonline #best #seram

Best horror movie from @migonline...gempak seram dan terbaik!!!
#nasikangkang #nasitangas #migonline #best #seram
774 23 22 September, 2014

Selesai menonton filem #NasiTangas ( #NasiKangkang) best!! Hahaha ! Berjaya mengharungi movie ni dengan menutup muka setiap kali scene hantu. Boleh??

Selesai menonton filem #NasiTangas (#NasiKangkang) best!! Hahaha ! Berjaya mengharungi movie ni dengan menutup muka setiap kali scene hantu. Boleh??
840 14 15 September, 2014

23 hari lagi! 18 Septembar 2014 Filem #nasitangas ( #nasikangkang) Arahan abg @hashimrejab 👍 Lakonan hebat @adibayunus @azwankombos @dalimawati #hermantino 👍👍👍 #muswatchmovie

23 hari lagi! 18 Septembar 2014 Filem #nasitangas (#nasikangkang) Arahan abg @hashimrejab 👍 Lakonan hebat @adibayunus @azwankombos @dalimawati #hermantino 👍👍👍 #muswatchmovie
1,028 20 25 August, 2014

All the best pretty baby! 😘 #Repost @migonline with @repostapp.
・・・
Pelakon Wanita Harapan Terbaik @adibayunus dah berada di Kuala Lumpur Convention Centre untuk FFM 27 hari ni. Doakan Adiba Yunus berjaya yea. #NasiTangas #NasiKangkang #MiGArtis #MiGians #MiGFilem #Malaysia

All the best pretty baby! 😘 #Repost @migonline with @repostapp.
・・・
Pelakon Wanita Harapan Terbaik @adibayunus dah berada di Kuala Lumpur Convention Centre untuk FFM 27 hari ni. Doakan Adiba Yunus berjaya yea. #NasiTangas #NasiKangkang #MiGArtis #MiGians #MiGFilem #Malaysia
1,068 0 5 September, 2015